کارکنان بخش خصوصی مخابرات

@sherkatimokhaberat


کانال اطلاع رسانی اخبار کارکنان بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران

@sherkatimokhaberat

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:25


خرید لوازم خانگی برای کارکنان شرکت طاها به صورت اقساطی تا ۶۰ قسط
https://tahatelecom.com/?p=13570

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:24


تذکر ثابتی نماینده تهران در صحن علنی مجلس:

مطلع شدم که آقایان عارف، باهنر و انصاری مخالفان اصلی طرح ساماندهی نیروهای شرکتی در مجمع تشخیص بودند/ اگر ادعایم غلط است، تکذیب کنند و اگر درست است شفاف توضیح دهند چرا با این امر مخالفند؟

اگر آقازاده ها و ژن های برتر خودتان هم جزو نیروی شرکتی بودند و به آنها ظلم میشد، با ساماندهی شان مخالفت میکردید؟

چرا در موضوعی که حق میلیونها نفر دارد از بین میرود، رای منفی میدهید و توضیحی هم درباره رای تان نمیدهید؟

چرا اعضای مجمع تشخیص رای شان را شفاف نمیکنند؟


#حق_الناس
#طبقه_بندی_مشاغل
#ادغام_همراه_اول_در_مخابرات
#تبدیل_وضعیت_کارکنان_قراردادی
#ستاد_اجرایی_بخش_خصوصی_نیست
#همسان_سازی_حقوق_مخابرات_با_همراه_اول
#پرداخت_کامل_بدهی_مخابرات_به_صندوق_پس_انداز_کارکنان


✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:22


.
🔵

🟩 ماجرای مهندس رشتی و پیشنهاد مدیر عاملی مخابرات
🔴 چگونه کشتی متلاطم مخابرات به ساحل آرامش می‌رسد؟!

💠 مخابراتی‌های ایران: در خبرهای ویژه‌ی مخابرات ما آمده بود که: «از  دیروز متنی در گروه ها منتشر شده بود به این عنوان که به فرهاد رشتی مدیر سابق مخابرات تهران پیشنهاد مدیر عاملی مخابرات ایران را دریافت کرده است.
پیگیر ماجرا شدیم.توانستیم با افراد مطلع و مرتبط با مهندس رشتی گفتگو کنیم و از ایشان بخواهیم پاسخ این سوال را برای ما بیاورد:”ایا به فرهاد رشتی پیشنهاد مدیر عاملی مخابرات ایران شده است؟”

🔸به‌طور خلاصه می‌توان گفت این پیشنهاد به ایشان شده اما خودش اظهار کرده هیچ علاقه و اشتیاقی به این کار ندارد. احتمال می‌رود مشکلات اخیر مخابرات عامل اصلی رد این پیشنهاد باشد.

🔸فرهاد رشتی یکی از مدیران پرتلاش، آگاه و خوش‌نام مخابرات کشور است که هنوز هم دوستانش از ساده زیستی واقعی و بدون تظاهر ایشان می‌گویند.

🔸یکی از دوستان که قبلا با رشتی کار کرده بود به مخابرات ما گفت: اگر ایشان به‌خاطر مشکلات فعلی مخابرات این پیشنهاد را رد کرده باشد، باید بگوییم اشتباه کرده است. این مشکلات یک راه حل بسیار ساده دارد ….!»

♦️مخابرات ما (سردبیر)

🔖 متمم: برای بررسی و ریشه‌یابی هر مشکل یا عدم تعادلی در سیستم‌ها باید به دوره‌ی تعادل آن بازگشت. ریشه‌ی مشکلات امروزی مخابرات، واگذاری نادرست و رعایت نشدن قانون در واگذاری و برخورداری خریداران مخابرات از رانت قدرت و ثروت است. تا چنین مجموعه‌ای که با قلدرمآبی به هیچ قدرتی پاسخگو نیست بر مخابرات حاکم است، انتظار هر بهبودی، انتظار بیجاست.
تنها راه آرامش و بهبود وضع مخابرات، بازگشت به قانون و مقررات و تجمیع مخابرات و همراه اول و جمع‌شدن حیات خلوت‌هایی است که در همراه اول و مخابرات شکل گرفته و در یک کلام بازگشت مخابرات به دولت و واگذاری اصولی به بخش غیر دولتی و غیرحاکمیتی است. چرا که کشتی متلاطم مخابرات کشور تا زمانی که خصولتی یا خصومتی باشد، به ساحل آرامش نخواهد رسید و راه به‌جایی نخواهد برد.

🔵 مخابراتی‌های ایران
🔵

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:21


💢لیست به روز شده مسافران جیتکس دبی 💢

🔻مخابرات فردا - شتیده های جدید از لیست مسافران نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۴ دبی ، حاکی است ۴ معاون مدیرعامل و سه عضو هیات مدیره جزء لیست ۱۱ نفره اعزامی شرکت مخابرات ایران بوده اند .

🔻شنیده می شود در کنار ع س کارمند جدید الاستخدام حوزه ستادی مخابرات با پست سازمانی رئیس اداره ، معاون پشتیبانی زنجیره تامین ، معاون شبکه ، معاون مالی و معاون راهبرد به همراه نایب رئیس هیات مدیره ، نماینده سهام عدالت در هیات مدیره ، و نماینده سوم توسعه اعتماد مبین در هیات مدیره مخابرات در ایام برگزاری نمایشگاه جیتکس در دبی بوده اند .

🔻امیداست تیم کارشناسی قوی اعزامی از شرکت مخابرات به رهبری نایب رئیس هیات مدیره و نماینده ستاد اجرایی فرمان امام،در توسعه اعتماد مبین و هیات مدیره شرکت مخابرات ، گزارشی از دستاوردهای این ماموریت تجاری علمی جهت تنور افکار عمومی کارکنان آن هم در شرایطی که مدیریت مدعی نبود نقدینگی برای پرداخت حقوق هست ارائه کنند .


#حق_الناس
#طبقه_بندی_مشاغل
#ادغام_همراه_اول_در_مخابرات
#تبدیل_وضعیت_کارکنان_قراردادی
#ستاد_اجرایی_بخش_خصوصی_نیست
#همسان_سازی_حقوق_مخابرات_با_همراه_اول
#پرداخت_کامل_بدهی_مخابرات_به_صندوق_پس_انداز_کارکنان


✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:18


💢پیام همکار ؛ نگرانی از جذب غیرقانونی نیروی انسانی در شرکت مخابرات💢

سلام با توجه به بخشنامه اخیر مدیرعامل شرکت مخابرات درخصوص عدم جذب و جابجایی نیروی انسانی، متأسفانه شاهد جذب نیروی انسانی از بیرون سازمان هستیم. شنیده ها حاکی از این است که در برخی از حوزه های ستادی از جمله[ ..... ]شرکت بدون توجه به بخشنامه های سال های ۹۹ و ۱۴۰۳ در حال جذب نیروی غیر متخصص و تازه کار از بیرون سازمان،  در پست های اداری کارشناسی و رییس اداره به شیوه ای است که به وضوح قوانین و مقررات داخلی را نقض می کند. این اقدام نه تنها به نقض اصول و مقررات داخلی سازمان منجر می‌شود، بلکه می‌تواند به عنوان یک عمل غیرقانونی تلقی گردد.

جذب نیرو از خارج از شرکت در شرایطی که بخشنامه‌ای صریح در این زمینه وجود دارد، نه تنها به تضعیف روحیه کارکنان فعلی و نادیده گرفتن توانمندی‌های داخلی می‌انجامد، بلکه می‌تواند تبعات قانونی و اخلاقی جدی برای سازمان به همراه داشته باشد.
ما باید به این نکته توجه کنیم که این نوع جذب نیرو به معنای نادیده گرفتن قوانین و مقرراتی است که برای حفظ انسجام و کیفیت درون‌سازمانی تدوین شده‌اند. لذا ضروری است که به این موضوع رسیدگی شود و از ادامه این روند جلوگیری گردد تا حقوق و منافع کارکنان فعلی حفظ شود و سازمان به سمت رشد و پیشرفت سالم حرکت کند.


#حق_الناس
#طبقه_بندی_مشاغل
#ادغام_همراه_اول_در_مخابرات
#تبدیل_وضعیت_کارکنان_قراردادی
#ستاد_اجرایی_بخش_خصوصی_نیست
#همسان_سازی_حقوق_مخابرات_با_همراه_اول
#پرداخت_کامل_بدهی_مخابرات_به_صندوق_پس_انداز_کارکنان


✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:12


شرکت‌ها به‌جای اینکه به‌عنوان کارفرما مسئولیت داشته باشند، به‌عنوان نامی بدون کارایی عمل می‌کنند و این مخابرات است که تصمیم نهایی را در مورد نیروهای شرکتی می‌گیرد.  
این نیروها می‌گویند: به‌نظر می‌رسد که مسئولان قانون را به‌درستی نمی‌دانند. قانون می‌گوید که طرح طبقه‌بندی باید برای نیروهای کار اجرا شود. اما متأسفانه، شما حتی اجازه نمی‌دهید که طرح طبقه‌بندی خود شرکت‌ها نیز اجرا شود.
آنها در پایان به اخراج برخی از نیروهای قرارداد موقت اشاره کردند و گفتند: چرا نیرویی که خواسته‌ی قانونی دارد باید به دلیلِ مطالبه‌ی حقوق خود اخراج شود؟ حتی برای تشکیل انجمن صنفی هم با نیروها مخالفت می‌شود در حالیکه تمام اینها حق قانونیِ ما است. 

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:12


برخی از شرکتها نیز حق بیمه را سر وقت پرداخت نمی‌کنند و از این جنبه نیز مشکلاتی برای ارائه خدمات به وجود می‌آید. در عمل، بیمه تکمیلی به‌طور مؤثری در خدمت کارکنان نیست. اعتراضات به بیمه تکمیلی و بیمه‌های اجباری به‌خوبی مشخص است؛ چراکه پرداخت‌های به‌موقع انجام نمی‌شود. زمانی که بیمه شما به‌درستی رد نمی‌شود، با حقوق ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان، مجبور هستید هزینه‌های دارویی و بیمارستانی را از جیب خود پرداخت کنید. این وضعیت به‌هیچ‌وجه قابل قبول نیست و نیاز به اصلاح جدی دارد.
آنها افزودند: این استدلال‌ها به‌هیچ‌وجه قابل قبول نیستند و باید توجه داشت که پرداخت حقوق به‌موقع و کافی برای تأمین نیازهای اولیه کارکنان ضروری است. ایشان می‌گویند افزایش ۵۷درصدیِ حقوق سال ۱۴۰۰ به خیلی از شرکتهای خصوصی ضربه زد! چرا از فاصله‌ی تورم و حقوق نمی‌گویند؟ آیا انتظار دارند کارگران بدونِ دریافت پول کار کنند؟ 
این نیروها گفتند: ایشان همچنین اشاره کرده‌اند که حقوق کارکنان شرکتی زودتر پرداخت می‌شود. اما باید گفت که این سیاست به‌معنای اولویت دادن به نیروهای شرکتی است. ما از ایشان درخواست می‌کنیم که فیش‌های حقوقی کارکنان شرکتی و رسمی را در رده‌های مختلف ارائه دهند تا مشخص شود که هر یک چه مقدار دریافت می‌کند و مسئولیت‌هایشان چیست. این مقایسه می‌تواند به‌وضوح نشان دهد که یک نیروی شرکتی با حقوق ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان چگونه می‌تواند هزینه‌های خود را تأمین کند و چه مشکلاتی برای او ایجاد می‌شود.
آنها ادامه دادند: در حال حاضر، بسیاری از نیروهای پیمانکاری به دلایل مختلف معترض هستند. برای مثال، نیروهایی که دارای مدرک لیسانس هستند، هنوز در گروه‌های ۲، ۴ و ۶ قرار دارند و حتی گروه ۱۲ برای آن‌ها تعیین نشده است. از طرفی، ادعا می‌شود که مخابرات مانع از ارتقاء گروه‌ها می‌شوند. در حالی که وقتی به مخابرات مراجعه می‌کنیم، می‌گویند شرکتها مانع می‌شوند. نیروهای شرکتی مخابرات بین شرکت و مخابرات مانده‌اند و نمی‌توانند حق خود را مطالبه کنند. در حال حاضر، بسیاری از کارکنان با مدرک فوق دیپلم و فوق لیسانس هنوز گروه بندی نشده‌اند و بعد از چندین سال، تنها عده‌ای از آن‌ها به گروه ۱۲ منتقل شده‌اند.
این نیروها می‌گویند: مجموع این شرایط سبب شده نیروهای مخابرات به خصوص نیروهای شرکتی معترض باشند. درآمد و تعرفه‌ها تنها زمانی بهبود می‌یابد که زیرساخت‌ها به‌روز شوند. زمانی که زیرساخت‌ها فرسوده هستند، ارائه خدمات با کیفیت امکان‌پذیر نخواهد بود و نیاز به نوسازی اساسی در کل کشور احساس می‌شود تا بتوان خدمات قابل قبولی به مشتریان ارائه داد. بنابراین، مشکل تنها به تعرفه‌ها محدود نمی‌شود. نوسازی و به‌روزرسانی زیرساخت‌ها یکی از پیش‌نیازهای اصلی برای ارائه خدمات با کیفیت است.
آنها می‌گویند: ۱۹ درصد از سهام مخابرات به دولت و ۲۰ درصد به سهام عدالت تعلق دارد، در حالی که ۴۹ درصد سهام نیز متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام است. ما فکر می‌کنیم مشکل اصلی در زمینه پرداخت حقوق نیروها و نوسازی زیرساخت‌ها، به مدیریتِ سهامدارانِ این شرکت برمی‌گردد نه تعرفه‌ها. 
این نیروها گفتند: ایشان اشاره کرده‌اند که نیروهای شرکتی هیچ ارتباطی با مخابرات ندارند. اما لازم است که از ایشان پرسیده شود که کارفرمای نیروهای شرکتی کیست؟ شرکت‌های پیمانکاری که با مخابرات قرارداد می‌بندند، تنها به‌عنوان واسطه‌ای میان نیروها و کارفرما عمل می‌کنند و به همین دلیل، مشکلاتی در پرداخت حقوق و مزایا به وجود می‌آید. این چرخه به‌گونه‌ای طراحی شده که نیروهای شرکتی در آن به‌طور مرتب با مشکلاتی مواجه شوند و حقوق آن‌ها به‌درستی پرداخت نشود. 
آنها گفتند: به‌طور کلی، به‌نظر می‌رسد که مدیران باید توجه بیشتری به مشکلات واقعی کارکنان داشته باشند و از ارائه اطلاعات نادرست و بی‌پایه خودداری کنند. سهامداران واقعی این شرکت‌ها، به‌ویژه در شرکت‌هایی مانند طاها و خدمات اول، باید مشخص شوند و شفافیت بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد. 
این نیروها می‌گویند: شرایط کشور به‌گونه‌ای است که ما، به‌عنوان یک نیروی کار، مجبوریم در شرکتی که با یک پیمانکار واسطه برای مخابرات همکاری می‌کند، کار کنیم. ما ناچار به پذیرش این شرایط هستیم و به‌نظر می‌رسد که از همین ناچاری سوءاستفاده می‌شود. جالب است که گفته می‌شود که نیروی شرکتی که قرارداد را امضا کرده، مسئولیت دارد، در حالی که ما مجبوریم این کار را انجام دهیم. آیا واقعاً ما خواسته‌ایم که چنین شرایطی پیش بیاید؟
آنها به عدم اجرای کامل طرح طبقه‌بندی شرکتها اشاره می‌کنند و می‌گویند: طرح طبقه‌بندی شغلی شرکت شسکام به‌طور مشخص تا گروه ۲۰ را شامل می‌شود، اما متأسفانه، به درستی اجرا نمی‌شود.

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

21 Jan, 00:12


سرخط خبرها :
سهم آموزش عالی از بودجه کل کشور تنها ۳ درصد است
ایران یک جبهه متحد با کشور‌های عربی علیه اتفاقاتی که اسرائیل رقم زده تشکیل دهد/ رؤسای‌جمهور آمریکا، نتانیاهو را سد بزرگی در مقابل راه‌حل دو کشوری می‌بینند
واکنش عضو شورا به گزارش دیوان محاسبات درباره شهرداری تهران/ شهردار در خصوص ون‌های واگذار شده باید گزارش دهد
رشد قارچ گونه لابراتورهای غیرمجاز دندانسازی در پی افزایش هزینه‌های درمان
تردد بیش از ۴ میلیون موتورسیکلت در شهر تهران/ اغلب موتورسیکلت‌ها به سن فرسودگی رسیده‌اند


خانه
کارگری
واحدها
۲۱ / ۰۷ / ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۹:۴۹
در تماس با ایلنا مطرح شد؛
واکنشِ مخابراتی‌ها به صحبتهای مدیرعامل: افزایش تعرفه‌ها تأثیری بر وضعیتِ ما ندارد!

کد خبر : ۱۵۳۹۸۸۴
نیروهای مخابرات در واکنش به صحبتهای مدیرعامل مخابرات ایران گفتند: هیچ تضمینی وجود ندارد که با افزایش تعرفه‌ها، تغییری در وضعیت حقوقی یا امنیت شغلی نیروهای شرکتی ایجاد شود. مشابه دو سال پیش، که آبونمان افزایش یافت و هیچ تأثیری در وضعیت ما نداشت.
به گزارش خبرنگار ایلنا، چندی پیش مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در گفتگو با «ایلنا» علت بسیاری از مشکلات نیروهای کارگر و بازنشسته‌ی مخابرات را ناترازی درآمد و هزینه مخابرات و عقب ماندنِ تعرفه‌ی خدمات شرکت مخابرات از نرخ تورم دانست. جمعی از نیروهای شرکت مخابرات در تماس با «ایلنا» به این اظهارات واکنش نشان دادند. 
این نیروها در ابتدا با اشاره به صحبتهای مدیرعامل شرکت مخابرات در رابطه با ناترازی درآمد و هزینه گفتند: مدیرعامل مخابرات اشاره کردند که ناترازی به قدری پایین است که یا باید تعدیل نیرو کنیم و یا به وضعیتِ فعلی ادامه بدهیم. البته همین امروز هم بخشی از نیروهای مخابرات که بیشتر کارکنان شرکتی، به‌ویژه خانم‌هایی با سن بالای ۴۲ سال و ۲۰ سال سابقه هستند، تعدیل شده‌اند. برخی از این افراد، به‌ویژه کارکنان ۱۱۸، قرارداد ۶ ماهه دوم را دریافت نکرده‌اند. بنابراین گزینه تعدیل وجود دارد و آنطور که مدیرعامل مخابرات می‌گوید این گزینه کنار گذاشته نشده است. 
آنها ادامه دادند: در رابطه با ناترازی بین درآمدها و هزینه‌ها، لازم است که شفاف‌سازی صورت گیرد. هزینه‌های خود را شفاف اعلام کنید تا ما هم متوجه شویم. اگر شرکتی پول ندارد چگونه به سهامدارانِ خود سود می‌دهد؟ تراز سالانه و گزارش‌های شش‌ماهه باید به‌طور دقیق بررسی شود تا مشخص شود که سود اعلام‌شده چگونه و به چه میزان به سهام‌داران پرداخت می‌شود. اگر شرکت سودده نیست، اعلام ورشکستگی کنید و آن را به دولت برگردانید! 
این نیروها گفتند: وضعیت کنونی نشان‌دهنده‌ی عدم مدیریت صحیح و شفافیت در امور مالی و اداری است و نیازمند توجه جدی و اقدامات اصلاحی است. 
آنها با اشاره به گفته‌ی مدیرعامل مخابرات در رابطه با لزوم افزایش تعرفه گفتند: این موضوع حدود دو یا سه سال پیش، در مهر ۱۴۰۰ یا ۱۴۰۱، مطرح شد. در آن زمان، هزینه آبونمان افزایش پیدا کرد اما اکنون سوال این است که چه اقداماتی در زمینه نوسازی و توسعه زیرساخت‌ها انجام شده است که دوباره قصد دارند تعرفه‌ها را افزایش دهند؟
این نیروها می‌گویند: در مجموع، تعداد نیروی شرکتی و کارگزار در مخابرات به حدود ۴۵ هزار نفر می‌رسد. اما تا به امروز چه اقداماتی برای این نیروها انجام شده است؟ ما بیشترین کار را انجام می‌دهیم و در مقابلِ نیروهای رسمی کمترین حقوق را دریافت می‌کنیم در حالیکه اگر طبق قانون کار عمل می‌شد، باید برای کارِ برابر، حقوق برابر می‌گرفتیم. 
نیروهای مخابرات می‌گویند: به‌طور کلی، هیچ تضمینی وجود ندارد که با افزایش تعرفه‌ها، تغییری در وضعیت حقوقی یا امنیت شغلی نیروهای شرکتی ایجاد شود. مشابه دو سال پیش، که آبونمان افزایش یافت و هیچ تأثیری در وضعیت ما نداشت.
آنها ادامه دادند: ضعف در پشتیبانی و خدمات باعث می‌شود که مشتریان به سمت شرکت‌های رقیب گرایش پیدا کنند. نارضایتی مشتریان به تدریج می‌تواند منجر به کاهش استفاده از تلفن ثابت شود. در حال حاضر، به‌ویژه در مناطق روستایی، فروش تلفن ثابت به شدت کاهش یافته و بسیاری از مشتریان به‌جای خرید از مخابرات، به دنبال خدمات بهتر از شرکت‌های رقیب هستند. ما به‌عنوان افرادی که در مخابرات فعالیت داشته‌ایم، مشاهده کرده‌ایم که مشتریان به‌دنبال پشتیبانی بهتر و خدمات جدیدتر هستند و این نشان‌دهنده‌ی نیاز به بازنگری در سیاست‌ها و خدمات ماست.
این نیروها می‌گویند: موضوع بیمه تکمیلی که به‌زعم ایشان اصلاح شده، نیاز به بررسی دقیقی دارد. ظاهرا بیمه تکمیلی برای رسمی‌ها اصلاح شده است نه برای سایر نیروها. بیمه‌هایی که برای نیروهای شرکتی بسته شده با وجودِ اینکه پول نسبتا زیادی از ما دریافت می‌کنند اما خدمات خوبی متناسب با حق بیمه‌ای که پرداخت می‌کنیم ارائه نمی‌دهند.

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:58


ادامه گفتگوی مدیرعامل با ایلنا

🔻فروش دارایی خود ضوابطی دارد و طول می‌کشد و این موضوع ما را از پرداخت برخی تعهدات باز می‌دارند و این عمدی نیست. مدیر مالی دولت برای انجام برخی از این تعهدات زمان‌بندی اعلام می‌کند که در سایت هم اعلام می‌شود. من باز تأکید می‌کنم که اعلام این زمان‌بندی بر اساس درآمدهایمان نیست، بلکه براساس دارایی‌های ماست. مخابرات دارایی داشت و توانست منابع خود را بفروشد، اگر شرکتی این دارایی را هم نداشته باشد، چاره‌ای جز تعدیل ندارد. پس این موضوع کاملاً دوطرفه است و بر اساس گزارش‌های ما و مکاتباتی که انجام داده‌ایم، درخواستِ ما از دوستانِ سیاستگذار این است که آنچه قانونی و حق شرکت مخابرات است، مورد توجه قرار گیرد، زیرا شرکت مخابرات یک شرکت بزرگ خدمات‌رسانی است، خدماتی ارائه می‌دهد و باید هزینه‌هایی دریافت کند و بین این خدمات و هزینه‌ها باید سازگاری وجود داشته باشد. در این صورت ما می‌توانیم بیشتر به شاغلان و بازنشستگانِ خود رسیدگی کنیم. 

🔻 شما در واقع مشکلات را به ناترازیِ درآمد و هزینه ربط می‌دهید، این در حالی است که بسیاری از نیروهای مخابرات که با ما در ارتباط هستند، این قبیل استدلال‌ها را صرفا بهانه می‌دانند. آن‌ها معتقدند ربط دادنِ حل مشکلات‌شان به مسائلی چون تعرفه‌ی پایین، موج‌سواریِ مخابرات روی اعتراضِ نیروها برای بالا بردنِ تعرفه‌هاست. 
حتی در یک خانواده هم اگر نقدینگی برای تأمین نیازها نباشد، باید از بخشی از نیازها زد. در موردِ ما هم عمدی در کار نیست. کسی که نمی‌گوید به خاطر ناترازی این اتفاقات می‌افتد؛ نیست که نمی‌شود. من مستندات و مکاتباتی در این زمینه دارم که می‌توانم ارائه دهم تا قضاوت کنید. ناترازی موجود باعث بروز مشکلاتی شده است. به عنوان مثال، ماه گذشته، تعدادی از کارکنان با ۳۰ سال سابقه کار، که از زمان دولتی بودن مخابرات به عنوان نیروی رسمی مشغول به کار بودند، حقوق خود را با تأخیر دریافت کردند، در حالی که حقوق نیروهای پیمانکاری زودتر پرداخت شد. 
 اما خیلی از نیروهای پیمانکاری به دلایلِ مختلف معترض هستند. 

🔻در این شرایط، ما دو گزینه داریم: یا باید تعدادی از نیروها را تعدیل کنیم تا بتوانیم حقوق باقی را به موقع پرداخت کنیم، یا اینکه فعلاً به وضعیت موجود ادامه دهیم و این وضعیت را تحمل کنیم. این موضوع از دو سه سال قبل مطرح شده است. ما باید درآمد شرکت مخابرات را به سطحی برسانیم که بتوان به نحو احسنت به نیازهای کارکنان در آن سطحی که قانون کار می‌گوید، پاسخ داد. پس تاکید می‌کنم با توجه به شرایط فعلی، ما باید یکی از این دو مسیر را انتخاب کنیم: یا تعدیل نیروها و یا ادامه وضعیت موجود تا بهبود شرایط. در نهایت، شرکت مخابرات باید حق و حقوق خود را دریافت کند. این شرکت نیاز به درآمدی دارد که با هزینه‌هایش تناسب داشته باشد و این مسئله باید حل شود.
 
🔻از شما یک سوال دارم: آیا به یاد دارید که در سال ۱۴۰۱، حداقل حقوق کارمندان ۵۷ درصد افزایش یافت؟ این افزایش چه بار مالی برای مخابرات ایران به همراه داشت؟ برآورد می‌شود که این بار مالی حدود ۳ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ بوده است. این هزینه‌ها باید از کجا تأمین شوند؟ آیا کسی می‌تواند به این سوال پاسخ دهد؟ ما شرکتی خصوصی هستیم که از دولت بودجه نمی‌گیریم. شرکت‌های دولتی در صورت افزایش هزینه‌ها، معمولاً پیش‌بینی‌هایی در قانون بودجه دارند، اما شرکت‌های خصوصی مانند مخابرات ایران و دیگر شرکت‌های مشابه چگونه باید این هزینه‌ها را تأمین کنند؟ بسیاری از این شرکت‌ها به دلیل‌عدم توانایی در مواجهه با این افزایش هزینه‌ها، در حال تعطیلی هستند. اگر برای شرکت‌ها هزینه بار می‌کنید، محل درآمد آن را هم باید ببینید. در این وضعیت، شرکت‌ها در یک دوراهی قرار می‌گیرند: یا باید نیروها را اخراج کنند یا خدمات خود را کاهش دهند یا حتی دارایی‌های خود را بفروشند.



✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:58


ادامه گفتگوی مدیرعامل با ایلنا

🔻ما برای اداره شرکت و پرداخت حقوق همکاران خود، چندین هزار میلیارد تومان از دارایی‌هایمان را فروخته‌ایم و حتی تسهیلات برای پرداخت حقوق دریافت کرده‌ایم. این وضعیت برای یک شرکت بزرگ مانند مخابرات ایران بسیار بد است. 
 یعنی شما معتقد هستید که مشکلاتی چون تأخیر در پرداخت حقوق و عدم پرداختِ مانده مرخصی و عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل  و… فقط به ناترازی مالی مرتبط است؟ 

🔻خیر؛ همه‌ی این موارد باید با یک تیم حقوقی بررسی و پاسخ داده شود. ما طبق قانون کار و قراردادهای خود عمل می‌کنیم. من می‌گویم دیر پرداختن حقوق به این دلیل است که ما باید نقدینگی لازم را داشته باشیم. اگر درآمد کافی نداشته باشیم، نمی‌توانیم به موقع حقوق را پرداخت کنیم. 
 پس اجازه بدهید مشخصا در موردِ برخی از این دلایلِ اعتراض سوال بپرسم؛ مثلا نیروهای پیمانکاریِ شما به قراردادِ بیمه‌تکمیلی‌ای که برای آن‌ها بسته‌اید معترضند و می‌گویند با وجودِ هزینه‌ی زیادی که هر ماه می‌دهند، خدماتِ خوبی دریافت نمی‌کنند. 

🔻بیمه تکمیلی یک توافق بین طرفین است و از نظر قانونی، شرکت‌ها موظف به ارائه آن نیستند. ما براساس قانون کار مکلف به پرداختِ بیمه اجباری هستیم، اما بیمه تکمیلی هیچ‌جا تکلیف نشده است. مثلا وضع مالی شرکتی خوب است و خدماتی ارائه می‌دهد اما شرکتی اینگونه نیست. 
 خب نیروها می‌گویند مخابرات می‌تواند با شرکتی قرارداد ببندد که خدماتِ بهتری ارائه بدهد، چرا این کار را نمی‌کند؟ این یک نمونه است؛ نیروهای شما به خیلی از مسائلی که پیشتر گفتم معترض هستند. 

🔻اعتراض باید مبنای حقوقی داشته باشد. شرکتی که نیروهای پیمانکاری با آن پیمان دارند، باید موضوعِ بیمه تکمیلی را پیگیری کند. اصلا به مخابرات ربطی ندارد. 
یکی از مشکلات این است که شرکتِ مادر – در اینجا شرکت مخابرات – نیروهای پیمانکاری را کنار می‌گذارد و به اعتراضاتشان توجه نمی‌کند. 
ببینید من می‌گویم اگر نیروی پیمانکاری استخدامِ شرکتی می‌شود، شرایط را از ابتدا می‌داند و آن را امضا می‌کند. 
 بله ولی حق اعتراض دارد. 
اعتراض به چه؟ شرکت پیمانکار از ابتدا به نیرو شرایط را می‌گوید و نیرو هم قبول می‌کند و امضا می‌کند و می‌شود نیروی پیمانکارِ آن شرکت. خب اعتراض به چه چیزی است. 

 طبق ماده ۱۳ قانون کار، شرکت مادر مسئولیت‌هایی در قبال کارگرِ پیمانکار دارد و باید مطابق با قانون عمل کند. پس اگر نیرو به‌ عدم اجرای طرح طبقه‌بندیِ مشاغل معترض است نمی‌توان گفت که به شرکتِ مادر ربطی ندارد. 
آیا شرکت پیمانکار در این زمینه خلاف قانون عمل کرده است؟ 
 نیروهای پیمانکاری به‌عدم اجرای طرح طبقه‌بندیِ شرکت مخابرات معترضند و می‌گویند طرح طبقه‌بندیِ شرکت مادر باید برای ما هم اجرا شود نه اینکه هر شرکتی برای خود طرح داشته باشد. آن‌ها می‌گویند شرکتی هم اگر طرح طبقه‌بندی دارد یا اجرا نمی‌شود و یا به صورتِ ناقص اجرا می‌شود. 

🔻هر شرکتی برای خود طرح طبقه‌بندی مشاغل دارد. کارِ نیروها متفاوت است. چه کسی می‌گوید طرح طبقه‌بندی شرکت مادر باید برای کل نیروها اجرا شود؟ ممکن است شرکتی طرح طبقه‌بندی مشاغل داشته باشد و بیاید پیمانکار مخابرات شود. این چه ربطی به طرح طبقه‌بندی شرکت مخابرات دارد؟ 
 برخی از همین نیروهای پیمانکاری در جریانِ اعتراض خود، اخراج شده‌اند، پاسخ شما به این اعتراضات چیست؟ 

🔻من می‌گویم اعتراض باید مبنای قانونی داشته باشد. مثلا منِ مدیرعامل قبول کردم بیایم اینجا و شبانه روز کار کنم و این هم شرایطِ کاری است. اگر جای دیگری بهتر است، می‌توانم بروم آنجا. پس اعتراض باید مبنای قانونی داشته باشد. 
 یعنی می‌گویید اعتراض نیروهای شما مبنای قانونی نداشته است؟ 
اگر مبنای قانونی داشت باید در محاکم قضایی به آن رسیدگی می‌شد. 
اتفاقا این اتفاق هم افتاده است. مثلا در خوزستان نیروهای پیمانکاری اعتراض کردند، اخراج شدند، حکم بازگشت به کار از همین محاکم قضایی گرفته‌اند اما این حکم اجرا نمی‌شود. این بی‌‎قانونی نیست؟ 
شما مسئله‌ای را عنوان می‌کنید که این خود یک پرونده است. معاون حقوقی باید بیاید و این پرونده را بررسی کند. 
 برخی از نیروهای صنفی پیمانکاری مخابرات به دلیلِ پیگیریِ مطالباتِ نیروها اخراج شده‌اند. آیا در این مورد هم می‌گویید نیروهای پیمانکاری به شرکت مخابرات ارتباطی ندارد؟ 

🔻یالاخره ضوابط کار و کمیته انضباطی داریم. در این مورد قوانین و مقررات وجود دارد. ممکن است نیرویی کار نکند و یا دست به عملی در محیط کار بزند که در کمیته انضباطی در مورد آن تصمیم گرفته می‌شود. اگر اعتراضی است از طریق قانونی به آن رسیدگی می‌شود. ما این مسائل را داریم. اما برای هر موردی شرایطِ خاصی وجود دارد که ما باید مورد به مورد بررسی کنیم. ما معاون حقوقی داریم و او می‌تواند مورد به مورد در رابطه با این نیروها صحبت کند.


✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:58


💢پاسخِ مدیرعامل شرکتِ مخابرات به اعتراضات: با تعرفه‌های فعلی، دو راه بیشتر نداریم یا تعدیل یا ادامه‌ی وضعِ موجود💢

🔻مخابرات فردا - به نقل از ایلنا مدیرعامل شرکت مخابراتِ ایران بخشِ زیادی از مشکلاتِ مخابرات را به کمبودِ بودجه ربط می‌دهد و می‌گوید: ناترازی بین درآمد و هزینه در مخابرات به قدری بالاست که یا باید تعدیل کنیم یا ناچاریم با این وضعیت کنار بیاییم. سلطانی راه‌حل را در تغییر تعرفه‌های خدمات شرکت مخابرات می‌بیند.

🔻کارگران مخابرات - پیمانکاری‌ها، مخابرات روستایی و رسمی‌ها - به وضعیتِ خود معترض هستند. بازنشستگان مخابرات نیز بیش از یک سال است که هر دوشنبه تجمع می‌کنند. اگرچه دلایلِ اعتراضِ هر کدام از این گروه‌های کارگری با هم فرق دارد، اما تداومِ این اعتراضات یک دلیلِ مشخص دارد و آن‌ عدم تحقق مطالبات بعد از سال‌ها پیگیری و تجمع است. عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، حقوق‌های پایین، تأخیر در پرداخت حقوق، مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی و تأخیر در پرداختِ حق بیمه، عدم اجرای آیین‌نامه اداری استخدامی سال ۸۹، اخراج جمعی از نمایندگانِ کارگری و کارگرانِ معترض و… از جمله دلایل اعتراضاتِ ادامه‌دارِ این کارگرانِ شاغل و بازنشسته است. 

🔻در رابطه با این اعتراضات با مجید سلطانی (مدیرعامل شرکت مخابراتِ ایران) گفتگو کردیم. او بخشِ زیادی از مشکلاتِ مخابرات را به کمبودِ بودجه ربط می‌دهد و می‌گوید: ناترازی بین درآمد و هزینه در مخابرات به قدری بالاست که یا باید تعدیل کنیم یا ناچاریم با این وضعیت کنار بیاییم. سلطانی راه‌حل را در تغییر تعرفه‌های خدمات شرکت مخابرات می‌بیند. 
نیروهایی که با ما در ارتباط هستند اما این ادعاها را قبول ندارند. معتقدند آنچه که به آن اعتراض دارند حقِ قانونی‌شان است و نمی‌توان به بهانه‌ی ناترازی از زیرِ بارِ آن شانه خالی کرد. آن‌ها البته از اساس معتقدند ناترازی بین درآمد و هزینه برای شرکتی که ثروتِ سهامدارانش زبان‌زدِ عام و خاص است، قابلِ اعتنا نیست. نیروهای مخابرات معتقدند ربط دادنِ اعتراضات به ناترازیِ درآمد و هزینه، موج‌سواری رویِ اعتراضاتِ گسترده‌ی نیروهای کارگر و بازنشسته‌ی مخابرات است. 

🔻مشروح گفتگو با مجید سلطانی (مدیرعامل شرکت مخابراتِ ) در ادامه می‌آید: 
سوالم را از اعتراضاتِ گسترده‌ی نیروهای پیمانکاری در شهرهای مختلف آغاز می‌کنم، که جدیدترین این اعتراضات مربوط به نیروهای پیمانکاریِ مخابراتِ آذربایجان شرقی است. در کنار این کارگران، مخابرات روستایی‌ها و بازنشستگانِ مخابرات نیز به شرایط خود معترض هستند. شما در جریانِ این اعتراضات هستید؟ 
با توجه به اینکه خبرگزاریِ شما در رابطه با این مسائل حساس است، در ابتدا در رابطه با اوضاع کلی مطالبی را خدمتتان ارائه می‌دهم؛ ببینید در هر شرکتی اگر توازن بین درآمد و هزینه از بین برود، اولین کار تعدیل نیروهاست و این کار در دنیا مرسوم است. در دوران شیوع کرونا هم «لوفت‌هانزا» که شرکت بزرگ هواپیمایی آلمانی بود اعلام کرد که به دلیلِ کم شدنِ پروازها، چند هزار نیرو تعدیل خواهیم کرد. 
مخابرات ایران نیز برای اینکه خوب به نیروهای خود رسیدگی کند، باید تعادل و توازن بین منابع و مصارف را برقرار کند. خب مسئله‌ی مهم تعرفه است که تعیین تعرفه‌ی شرکت مخابرات ایران به سازمان تنظیم سپرده شده است. تا زمانی که مخابرات دولتی بود، مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه، اسفند هر سال نسبت به تعدیل تعرفه‌ها برابر با تورم بانک مرکزی اقدام می‌کرد. از سال ۸۸ که این موضوع به سازمان تنظیم مقررات سپرده شد، ما تعدیل مناسبی در رابطه با تعرفه به نسبتِ افزایش هزینه‌ها نداشتیم. یعنی هر سال تورم داشتیم اما متناسب با آن تعرفه‌ها تعدیل نشد. طی محاسبات مالی از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰ حداقل ۲۹ و نیم برابر هزینه‌های ریالیِ ما اضافه شده است. در صورتی که در تعرفه تلفن ثابت ۳۵ درصد فقط در این ده سال افزایش تعرفه داشته‌ایم. این وضعیت، هر شرکتی را به زمین می‌زند.

🔻این فشار اما سبب نشد که ما دست به تعدیل نیرو بزنیم، اما خب این‌عدم تعادل هزینه و درآمد جایی خود را نشان می‌دهد؛ مثلا دیر یا زود شدنِ برخی از حقوق کارگران، مانند بیمه و یا حق جذب و… البته تأکید می‌کنم که پرداختی این حقوق دیر یا زود می‌شود، قطع نمی‌شود. مثلا اعتراضی در مورد بیمه تکمیلی و هزینه دندان‌پزشکی و عینک وجود داشت که ما در قرارداد جدید با بیمه تکمیلی این موارد را اصلاح کردیم، با اینکه منابعِ آن وجود ندارد. یا مثلا در مورد سهم حق بیمه تکمیلی دو سال قبل این سهم ۵۰ – ۵۰ بود که با وجود اینکه ما منابع نداریم، هیئت مدیره مصوب کرد که سهم همکاران به ۴۰٪ کاهش یابد و سهم شرکت ۶۰٪ شد. 

🔻یرای پرداختِ این تعهدات، سهامدار و هیئت مدیره مجبور به فروش دارایی‌های شرکت می‌شوند. در واقع هیئت مدیره مجوز فروش دارایی‌ها را داده تا تعدیلی نداشته باشیم.

ادامه در پست بعدی 👇

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:58


📣 توسعه همکاری ایرانسل و شهرداری تبریز در توسعه فیبرنوری با امضای قرارداد جدید

🔸 با امضای قرارداد پروژه توسعه زیرساخت شهر هوشمند بین ایرانسل و شهرداری تبریز، فاز دوم عملیات اجرایی شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای ایرانسل (FTTx) در این شهر، با ۵۰۰ کیلومتر توسعه اینترنت و سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد ریال برای مدت ۳ سال آغاز شد.

🔸در این مراسم دکتر بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل گفت: از لحاظ کیفی، تلاش شده پروژه را با بهترین مواد اولیه و بالاترین استانداردهای موجود انجام دهیم.

🔸همچنین دکتر یعقوب هوشیار شهردار تبریز گفت: تبریز اولین شهری است که قرارداد جامع فیبر نوری گسترده را منعقد کرده و با اجرای این قرارداد جدید بین شهرداری تبریز و ایرانسل، تمام نقاط این شهر به شبکه فیبر نوری مجهز می‌شود.

https://irancell.ir/b/313863/

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:50


پیام همکاران
👇👇👇👇👇


بعد از اعتراضات آذربایجان شرقی ، سلطانی با سایت ایرنا جهت مصاحبه تماس گرفت

میدونید اصل کلامش چی بود ؟؟؟

تعرفه ها بالا برن که بتونیم رضایت کارکنان فراهم کنیم

سری قبل که ابونمان و نگهداری به همین بهانه بالا بردند ، تغییری در پرداخت شرکتی ها اتفاق نیوفتاد

الانم تمام تلاش مخابرات نشان دادن نارضایتی کارکنان برای گرفتن مجوز بالا بردن تعرفه هاست

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:46


🔻تجمع صنفی کارکنان شبکه منطقه سیستان و بلوچستان صبح امروز سه شنبه سوم مهرماه در اعتراض به تاخیر در دریافت حقوق مرداد و شهریور و عیدی و سنوات سال قبل

🔻گفتنی است این کارکنان تحت پوشش پیمانکار محلی می باشند.


#حق_الناس
#طبقه_بندی_مشاغل
#ادغام_همراه_اول_در_مخابرات
#تبدیل_وضعیت_کارکنان_قراردادی
#ستاد_اجرایی_بخش_خصوصی_نیست
#همسان_سازی_حقوق_مخابرات_با_همراه_اول
#پرداخت_کامل_بدهی_مخابرات_به_صندوق_پس_انداز_کارکنان


✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:37


ساعت کار شرکت مخابرات در کلان‌شهرها شناور شد
https://www.tci.ir/p44565/

@tci_iran

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:34


راه اندازی سامانه پاسخگویی تلفنی ستاد مرکزی شرکت طنین ارتباط هشت بهشت (طاها)- 3242-031
https://tahatelecom.com/?p=13162

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:33


https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1529287

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:33


💢تجمع نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی/ تا تحقق وعده‌ها به اعتراض ادامه می‌دهیم💢

🔻مخابرات فردا - به نقل از ایلنا ؛ نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی مقابلِ اداره‌ی مرکزی مخابرات استان تجمع کردند.
نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی، صبح امروز یکشنبه ۲۵ شهریور، در محل اداره‌ی مرکزی مخابراتِ استان آذربایجان شرقی تجمع کردند. 

🔻آن‌ها می‌گویند: طی گذشت چند روز از اعتراض صنفی، جز تهدید به قطع همکاری و استفاده از نفرات خارج از مجموعه و تشویق به دو دستگی میان همکاران و وعده‌، چیز دیگری از مدیریت شرکت مخابرات ندیدیم.
این نیروهای پیمانکاری می‌گویند:
خواسته‌های ما قانونی‌ست و تا زمانی که به مطالباتِ خود نرسیم دست از اعتراض بر نمی‌داریم. 

🔻از مهم‌ترین مطالبات نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی می‌توان به پرداختِ معوقات، مابه‌التفاوتها، مزایا و حق بیمه‌ها به سازمان تأمین اجتماعی، اجرای مواد ۴۸ و ۴۹ قانون کار، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و پرداخت پایه سنوات، اصلاح و اجرای درست عناوین و گروه‌های شغلی و اعمال حق جذب و تخصص در فیش‌های حقوقی، اشاره کرد.
 

#حق_الناس
#طبقه_بندی_مشاغل
#ادغام_همراه_اول_در_مخابرات
#تبدیل_وضعیت_کارکنان_قراردادی
#ستاد_اجرایی_بخش_خصوصی_نیست
#همسان_سازی_حقوق_مخابرات_با_همراه_اول
#پرداخت_کامل_بدهی_مخابرات_به_صندوق_پس_انداز_کارکنان


✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌

کارکنان بخش خصوصی مخابرات

20 Jan, 23:33


💢قحط الرجال مخابرات 💢

🔻مخابرات فردا- هومان محمودی در حالی در هفته گذشته با حفظ سمت از استان چهارمحال و بختیاری به سرپرستی استان بزرگتر فارس منصوب شده که در ابتدای دهه ۹۰ در این استان مدیرعامل شرکت مخابرات استان بوده و در سال ۹۳ به دلیل تنش با استاندار از سمت خود عزل شده است و اکنون مجددا بعد از ۱۰ سال با حفظ سمت سازمانی به عنوان سرپرست فارس منصوب می شود .

🔻سوال اساساسی از کمیته انتصابات مخابرات ایران با عضویت اعضای هیات مدیره از جمله نایب رئيس هیات مدیره این است که چگونه فردی که در استان فعلی نتوانسته با مدیران زیر مجموعه خود تعامل و همکاری کند و آنها را از جمله مدیر تجاری ، مالی و... را تا سطح کارشناسی تنزل داده به مدیریت استان فارس مجددا منصوب می شود آن هم در استانی که سابقه تنش با استاندار داشته و با فشار استاندار عزل شده است ؟

🔻آیا در مجموعه کارکنان مخابرات فارس و در کل شرکت مخابرات ایران ، فرد دیگری سایسته مدیریت استان فارس یافت نشده است ؟ آیا این انتصاب به معنی شایسته سالاری و شایسته گزینی در مخابرات به ظاهر خصوصی است ؟


#ستاد_اجرایی_بخش_خصوصی_نیست

✍️مخابرات فردا

🆔 @mokhaberat_farda‌