شهردارچي @shahrdarchi Channel on Telegram

شهردارچي

@shahrdarchi


خانواده بزرگ شهرداری
آی دی جهت ارسال مطالب👇🏾
🆔 @shahrdarc 👈

كانال رسمي پايگاه تحليلي و خبري بهارستان ایران
دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد 77161
صفحه اینستاگرام👇
Instagram.com/shahrdarchi

توییتر 👈👈 twitter.com/shahrdarc

شهردارچي (Persian)

شهردارچي یک کانال تلگرامی با نام کاربری @shahrdarchi است که به عنوان خانواده بزرگ شهرداری شناخته می‌شود. این کانال، به عنوان کانال رسمی پایگاه تحلیلی و خبری بهارستان ایران شناخته می‌شود. با دریافت مجوز رسمی از وزارت ارشاد با شماره 77161، این کانال به معرفی اخبار و تحلیل‌های خود در زمینه شهرداری می‌پردازد. کاربران می‌توانند از طریق آی دی @shahrdarc، مطالب متنوع و جذاب را مطالعه کرده و از آخرین اخبار و تحلیل‌ها مطلع شوند. علاوه بر این، این کانال حضور فعال خود را در شبکه‌های اجتماعی دیگر نیز دارد، از جمله اینستاگرام (Instagram.com/shahrdarchi) و توییتر (twitter.com/shahrdarc). بنابراین، اگر به دنبال اطلاعات جامع و معتبر در زمینه شهرداری و مسائل مرتبط با آن هستید، شهردارچي کانال مناسبی برای شماست.

شهردارچي

05 Feb, 13:44


#سوال_روز

تاکنون احکام ۱۵-۵ چند شهردار ناحیه صادر شده است؟

❗️در حالی به پایان دوره مدیریت شهری نزدیک می‌شویم که بیش از سه سال وعده ارتقاء پست شهرداران نواحی بر زمین مانده است، بررسی‌های شهردارچی نشان می‌دهد وعده‌ای که شهردار و معاون هماهنگی و امور مناطق سابق چندین بار بر آن تاکید داشته‌اند همچنان تحقق نیافته است و‌ بهتر است معاون شهردار تهران گزارشی از اقدامات سه ساله در تحقق این وعده ارائه نماید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Feb, 10:58


از سود صندوق ذخیره کارکنان چه خبر؟

▪️با تبریک ایام گرانقدر دهه فجر، به اطلاع همکاران محترم در خانواده بزرگ شهرداری تهران می‌رساند امکان مشاهده مبالغ سود اختصاص یافته صندوق ذخیره به کارکنان، از طریق میز کار فراهم است.

▪️همچنین همکاران بازنشسته محترمی که در سال ۱۴۰۲ از عضویت صندوق ذخیره خارج شده‌اند، سود اختصاص یافته به این عزیزان قبل از ۲۲ بهمن ماه همزمان با جشن پیروزی انقلاب اسلامی به حساب بانکی آنان واریز خواهد شد.

▪️گفتنی است چندی پیش مجید باقری معاون شهردار تهران از ثبت سود برای اعضای صندوق ذخیره کارکنان پس از ۱۰ سال از سوی مدیریت شهری ششم در ایام دهه فجر امسال خبر داده بود./ روابط عمومی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تهران
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Feb, 08:04


🗣️از نگاه کارکنان شهرداری تهران بخوانیم؛
بحران مدیریتی در شهرداری تهران: از روابط تا آمارسازی


"والا خدا شاهده کاری کردند بعد از ۱۷ سال تجربه کاری صبح‌ها عزا می‌گیرم، برم سر کار به خاطر پارتی‌بازی‌ها." این آغاز روز کاری در بخشی از شهرداری تهران از زبان یکی از کارکنان آن است.

🔘 در چند سال اخیر، شکایت‌ها از وضعیت مدیریت در شهرداری تهران افزایش یافته است. بسیاری از کارکنان سازمانی که روزگاری به‌عنوان یکی از ارگان‌های قدرتمند و پردرآمد شناخته می‌شد، اکنون نه‌تنها درگیر مشکلات مالی و معیشتی‌اند، بلکه شاهد سقوط جایگاه حرفه‌ای خود نیز هستند. به گونه ای که کارمند دیگری جایگاه کارکنان شهرداری را اینگونه توصیف می کند: "یه زمانی اسم کارمند شهرداری توام بود با قشری مرفه، ملاک، باکلاس و بافرهنگ و تحصیلات خاص که در تأمین منابع زندگی هیچ مشکلی نداشت. الان کارمند بلدیه تهران در کوچه و پس‌کوچه‌های شهر با اسنپ و تپسی مشغول مسافرکشی است، فقط برای امرار معاش!"

🔘 کارکنانی که سال‌ها برای بهبود وضعیت شهری تلاش کرده‌اند، حالا با سرخوردگی به آینده کاری خود نگاه می‌کنند. در حالی که شایسته‌سالاری یکی از اصول اولیه مدیریت در نهادهای عمومی است، در شهرداری تهران به نظر می‌رسد که تنها یک عامل تعیین‌کننده وجود دارد: رابطه! به گفته یکی از کارمندان: "در سیستم شهرداری اصلاً مهم نیست که شما چقدر تخصص، تحصیلات، تجربه، کارایی و خلاقیت دارید. فقط و فقط و فقط مهم اینه که شما با کی ارتباط دارید یا به قول عزیزان، پارتی شما کیست وگرنه از کارشناس بودن یک قدم بالاتر نمی‌روید."

🔘 این وضعیت تنها به کارکنان محدود نمی‌شود. اثرات این نوع مدیریت به طور مستقیم بر خدمات شهری، رضایت شهروندان و بهره‌وری سیستم اداری تأثیر می‌گذارد. وقتی افراد براساس رابطه و نه بر مبنای شایستگی در پست‌های کلیدی قرار می‌گیرند، نتیجه‌ای جز ناکارآمدی، فساد و هدررفت منابع عمومی در پی نخواهد داشت.

🔘 یکی از انتقادات اصلی که به شهرداری تهران وارد می‌شود، مدیریت سیاسی آن است. بسیاری بر این باورند که انتصاب‌های 3 سال اخیر نه بر اساس تخصص، بلکه بر اساس ملاحظات جناحی، سیاسی و ارتباطی انجام شده است. یک کارمند با صراحت بیان می‌کند: "اول باید زاکانی و کل تیمش را بریزن بیرون و شایسته‌ها را بر مسند کار بگمارن."

🔘 همچنین، بسیاری از کارکنان معتقدند که مشکل از ریشه خراب است. وقتی مدیران خودشان با روابط غیرقانونی به پست‌های کلیدی می‌رسند، چگونه می‌توان انتظار داشت که روند انتصابات براساس شایسته‌سالاری باشد؟ به گفته یکی از کارکنان: "با مدیری که خودش از راه قانونی به پست و مقام نرسیده، چه انتظاری دارید؟ چون توانمندی اداره پست خود را ندارند، دست به دامن خودی‌ها می‌شوند. لذا مجبورند خانواده یا فامیل خود را وارد سازمان کنند."

🔘 عملکرد شورای شهر نیز در این وضعیت مورد انتقاد قرار گرفته است. برخی از کارکنان احساس می‌کنند که اعضای شورا به جای دفاع از حقوق آن‌ها و نظارت بر عملکرد شهرداری، خود در مسیر خلاف منافع عمومی حرکت کرده‌اند. البته ناگفته نماند که حمایت آقایان امانی و علوی از حقوق کارکنان شهرداری از چشم کارکنان پوشیده نیست و همواره قدردان حمایت‌های آن‌ها هستند.

🔘 و در پایان روز کاری ای که با عزای کارمند یا کارمندانی آغاز شده است با آرزوی ظهور برای بهبود اوضاع از سوی کارمند یا کارمندان دیگری به پایان می رسد. آنجا که همکاری برایمان نوشته است: "متأسفانه کاری نمی‌شه کرد. فقط باید امام زمان ظهور کنه، این‌قدر خرابی به بار آوردن که کاری از کسی ساخته نیست."
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Feb, 20:19


شهردارچي pinned «‼️ناترازی در مدیریت شهری؛ چالش‌های حضور #مدیران_وارداتی در نظام شهری 🔘از آنجا که «خشت اول گر نهد معمار کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج» دیوار مدیریتی مدیریت شهری ششم با حضور و تصمیمات مدیران وارداتی و بی‌تجربه آنچنان کج صعود کرد که اعتماد شهروندان پایتخت نشین…»

شهردارچي

03 Feb, 20:07


‼️هزار و سیصد میلیارد تومان قرارداد شهرداری تهران با صدا و سیما برای تبلیغات تلویزیونی و‌ برنامه‌های مشارکتی / تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان به شرکت خصوصی (الف_ن) واگذار شده است!

#سوال_روز

چرا و بر اساس کدام ضوابط قرارداد به شرکت خصوصی واگذار شده است؟

❗️۲۰درصد از قرارداد کارمزد شرکت خصوصی

⁉️با توجه به اینکه #شرکت_پیام‌رسا وابسته به شهرداری تهران است و موضوع فعالیت‌ش متناسب با این قرارداد است، چرا باید شرکت خصوصی (الف_ن) به عنوان واسطه انتخاب شود، تا ۲۰ درصد کارمزد به جیب این شرکت سرازیر شود؟ مکانیزم انتخاب این شرکت چگونه بوده است؟

نهادهای نظارتی و اعضای شورای اسلامی شهر تهران کجا هستند؟ آیا از این قرارداد مطلع هستند؟
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Feb, 12:56


🔰طی حکمی از سوی استاندار تهران، “حسین کاغذلو” سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری با حفظ سمت به عنوان رئیس ستاد انتخابات استان تهران (برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا) منصوب شد.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

02 Feb, 18:50


📣بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور با موضوع استرداد اضافه پرداختی بابت مالیات بر درآمد حقوق و در راستای اجرای آرای دیوان عدالت اداری

🔻نکته:
چنانچه ظرف سه ماه از تاریخ درخواست کتبی حقوق بگیر، این اضافه پرداختی مسترد نشود، حقوق بگیر حق مطالبه خسارت تاخیر را هم خواهد داشت.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

02 Feb, 10:15


⭕️سوالات مختلف بازنشستگان گرامی مخاطب شهردارچی از جمله متناسب سازی حقوق، خدمات رفاهی، وام و...باعث شد تا گفت‌وگویی با  محمدصادق مختاری معاون امور بازنشستگان و مشتركين سازمان بازنشستگی شهرداری تهران انجام دهیم و پاسخ سوالات را از زبا ایشان بشنویم. 

🔹سوالات زیادی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مطرح شده است. لطفا در این خصوص توضیح بفرمایید.
یکی از مهمترین اقدامات سال جاری بحث متناسب‎‌سازی حقوق بازنشستگان بود که با مساعدت شهردار محترم تهران و تصویب هیات مدیره سازمان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق العاده مشمول کسور شاغل همطراز و همچنین اخذ مجوزات لازم از مراجع ذیصلاح سازمان بازنشستگی شهرداری تهران جداول متناسب‌سازی احکام بازنشستگان شهرداری بر اساس قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت (شهرداری تهران) دستورالعمل و شیوه نامه اجرایی تدوین و اجرا شد و به تعداد ده هزار بازنشسته محترم شهرداری مبلغی بالاتر از واریزی علی الحساب دولت تعلق گرفت. همچنین معوقات متناسب‌سازی از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه(۹ ماه) نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ واریز می‌شود.این در حالی است که با ملاک قرار دادن جدول نظام هماهنگ ابلاغی از سوی دولت، نه تنها شاهد تغییری در حقوق بازنشستگان شهرداری تهران نبودیم بلکه مبلغ یک میلیون تومان علی‌الحساب هم سال آینده از  حقوق اکثر بازنشستگان حذف می‌شد.

🔹حق بیمه درمانی بازنشستگان کاهش پیدا کرده است؟
بله با پیگیری‌های صورت گرفته، موضوع کاهش حق بیمه درمانی بازنشستگان از ۲.۵ درصد به ۰.۴۵ درصد به سرانجام رسید.

🔹در بحث خدمات رفاهی بازنشستگان چه اقداماتی صورت گرفته است؟  
تورهای زیارتی و سیاحتی پس از ۵ سال وقفه مجددا برقرار شده است و بهترین هتل‌های مشهد و جزیره کیش از جمله هتل درویشی مشهد و هتل‌های آرامیس پلاس و هتل پانورامای جزیره زیبای کیش برای اقامت بازنشستگان معزز در نظر گرفته شد و ۶ هزار بازنشسته به همراه خانواده، از این تورها بهره‌مند شده‌اند.

ضمن اینکه برگزاری جشن‌های دوره‌ای با حضور حدود ۱۰ هزار نفر بازنشسته در برج میلاد و همایش پیاده‌روی با حضور بیص از ۲ هزار نفر از بازنشستگان به همراه خانواده در بوستان طالقانی و آب و آتش از دیگر رویدادهای مهم سال جاری بودند.

🔹در خصوص پرداخت تسهیلات چه اقداماتی از سوی سازمان بازنشستگی صورت گرفته است؟
پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان در قالب ۲،۴،۲۳درصد وام به بازنشستگان و موظفین، افزایش کمک هزینه پرستاری، معلولیت، بیماری خاص، ارائه خدمات در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، مشاوره‌ای، کارگاه‌های آموزشی و ... از دیگر خدمات ارائه شده به بازنشستگان محترم شهرداری تهران در سال جاری بود. ارائه بسیاری از این خدمات به دلایلی در در سال‌های گذشته مقفول مانده بود که با مساعدت مدیریت ارشد شهرداری و شهرادر محترم تهران برای آن برنامه‌ریزی و به سرانجام رسید.

🔹در خصوص برگزاری المپیاد ورزشی بازنشستگان هم توضیح بفرمایید؟
با توجه به برنامه‌ریزی‌های سازمان برای ارائه خدمات متنوع در حوزه‌‌های رفاهی برای بازنشستگان، و همچنین ارتقای سلامت جسمی و روحی این عزیزان، المپیاد ورزشی بازنشستگان بعد از چندین سال وقفه و برای نخستین بار در ۹ رشته با حضور بیش از هزار بازنشسته معزز، طی ۱۷ روز برگزار شد و خوشبختانه با استقبال چشمگیر خانواده بزرگ بازنشستگان شهرداری تهران مواجه شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Feb, 16:06


📣 مدارس استان تهران جز دماوند و فیروزکوه غیرحضوری شد

🔻سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران:

▪️تمام مقاطع مدارس در استان تهران روز یکشنبه ۱۴ بهمن ماه غیرحضوری و مهدهای کودک پیش دبستانی تعطیل و مدارس استثنایی غیرحضوری است.

▪️طرح زوج و فرد از درب منزل اجرا می شود.

▪️بانوان شاغل در ادارات که فرزندان خردسال دارند و یا افراد مبتلا به بیماری خاص، ناراحتی قلبی و یا ریوی با هماهنگی دستگاه مربوطه می‌توانند، از دورکاری استفاده کنند و این تصمیم با توجه به پایداری جو و شاخص آلودگی هوا اتخاذ شده و شامل شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه (شهر رودهن جزو مصوبات است) نمی‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Feb, 10:09


🔻چند خبر از جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران:

◀️نرخ پایه طرح ترافیک در سال ۱۴۰۴ با پنجاه درصد افزایش از ۷۵ هزار تومان به ۱۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسید
لازم به ذکر است بر اساس مصوبه امروز شورای شهر، خودروهای برقی تنها ۵ درصد از عوارض ورود به محدوده طرح ترافیک را پرداخت می‌کنند.

◀️ ۴۵ درصد نرخ حق توقف پارک حاشیه ای به نرخ سال ۱۴۰۳ افزوده شد و از ابتدای سال ۱۴۰۴ برای حق توقف پارک حاشیه ای در تهران، چهار هزار و ۳۵۰ تومان به عنوان نرخ پایه در نظر گرفته شده است.

🔻نرخ مصوب پارکینگ‌های عمومی برای سال ۱۴۰۴:

◀️ نرخ ورودی در پارکینگ های رده یکم برای خودروهای سواری ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان، پارکینگ های رده دوم ۱۱ هزار تومان و پارکینگ های رده سوم هشت هزار و ۱۰۰ تومان تعیین شده است.
◀️همچنین در پارکینگ های رده یکم برای هر نیم ساعت بعد از ساعت اول تا ۱۲ ساعت ۲ هزار و ۷۰۰ تومان، هر نیم ساعت از ۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت هزار و ۹۰۰ تومان و برای یک روز کامل ۱۱۹ هزار تومان پیش بینی شده است.
◀️نرخ ورودیه و حق توقف موتورسیکلت نیز چهار هزار و ۴۰۰ تومان تعیین شده که به ازای هر نیم ساعت هزار و ۵۰۰ تومان به آن افزوده خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Feb, 05:11


‼️وعده‌ فراموش شده؛ سرنوشت نامعلوم مالیات‌های کسرشده کارکنان شهرداری تهران!

🔘مدتی‌ست که خبر خوشی برای بسیاری از کارکنان نهادهای دولتی و عمومی منتشر شده است: "مالیات کسرشده از مزایای رفاهی کارکنان، که به‌طور غیرقانونی دریافت شده بود، بازگردانده می‌شود." سازمان تأمین اجتماعی، به‌عنوان یکی از این نهادها، موفق شد با رایزنی‌های خود، مالیات‌های اضافی کسر شده را به حساب کارکنانش بازگرداند. اما در این میان، یک علامت سوال بزرگ برای کارکنان شهرداری تهران باقی مانده است: چرا شهرداری تهران در بازگرداندن این مبالغ تعلل می‌کند؟

🔘ماجرا از این قرار است که در پی استفساریه‌ای از هیأت عمومی و ابلاغ رئیس سازمان امور مالیاتی، مشخص شد که اخذ مالیات از برخی آیتم‌های رفاهی حقوق کارکنان، غیرقانونی بوده است. این حکم صراحت دارد که سازمان‌ها باید مبالغ کسرشده را بازگردانند. اما آنچه کارکنان شهرداری تهران را نگران کرده، روند کند و مبهم بازپرداخت این مبالغ است.

🔘مهدی رضایی‌فر، مدیرکل امور مالی شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار شهردارچی اعلام کرده بود که مالیات رفاهیات از این پس کسر نخواهد شد و برای بازگرداندن مبالغ قبلی نیز مکاتباتی انجام شده است. اما این توضیحات، نه تنها اطمینان‌بخش نیست، بلکه نشان می‌دهد که کارکنان باید همچنان در انتظار تصمیم‌گیری‌ها و اجرای دستورات بمانند؛ چرا که عليرغم پیگیری بیسار خبرنگار شهردارچی، رضایی‌فر و مدیران مالی پاسخگو نیستند!

🔘سوالی که از علیرضا زاکانی شهردار تهران و لطف الله فروزنده معاون مالی مطرح می‌شود، این است که چرا شهرداری تهران، با وجود صراحت قانون، نتوانسته مانند سازمان تأمین اجتماعی اقدام کند؟
چرا حقوق کارکنان که از حداقل‌های معیشتی هم کمتر است، به این سادگی به تأخیر می‌افتد؟


یک انتظار بی‌پایان؟

🔘این اولین بار نیست که کارکنان شهرداری تهران با چنین وضعیتی روبه‌رو می‌شوند. تجربه نشان داده است که بسیاری از مطالبات مالی این مجموعه، در یک چرخه پیچیده از نامه‌نگاری‌ها و بروکراسی‌های اداری گیر می‌کند یا در نهایت، پس از مدت‌ها انتظار، به شکلی ناقص و نامشخص اجرا می‌شود.

🔘کارکنان شهرداری که با حداقل حقوق امرار معاش می‌کنند و برخلاف مدیران از مزایای بالا برخوردار نیستند، بازگشت مالیات کسرشده برایشان یک مطالبه جدی و حیاتی است. آن‌ها از خود می‌پرسند که اگر این پول به هر دلیلی از حقوقشان کسر شده، آیا نباید حداقل در اولویت بازگرداندن قرار بگیرد؟ آیا مدیریتی که مدعی حمایت از کارکنان است، نمی‌تواند این موضوع را در اسرع وقت حل کند؟ پاسخ‌ها همیشه یکسان است: "مکاتبات انجام شده، بررسی‌ها در حال انجام است، منتظر ابلاغیه‌های نهایی هستیم." اما این روند تا کی ادامه خواهد داشت؟

🔘حال باید دید آیا این بار نیز این مطالبه به سرنوشت دیگر وعده‌های عمل‌نشده مانند یک گروه تشویقی و افزایش ۲۰ درصد حق جذب دچار خواهد شد؟!
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

31 Jan, 17:03


📣مدارس تهران فردا غیر حضوری است

▪️بر اساس تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا، به دلیل برودت هوا و تداوم آلودگی، کلاس های تمامی مقاطع تحصیلی در تهران به جز دماوند و فیروزکوه فردا شنبه ۱۳ بهمن، به صورت غیر حضوری برگزار می شود.

▪️بر اساس تصمیم این کمیته تمامی ادارات و دانشگاه ها فردا باز هستند.

▪️طرح زوج و فرد فردا در شهر تهران از درب منزل اجرا و مجوز طرح ترافیک صادر نمی‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

29 Jan, 17:35


#پیام_پرسنل

جشنواره‌ی ورزشی بهشت؛ از آمارسازی تا واقعیت

🔻آقای حسینقلی زاده مدیر کل رفاه در مصاحبه ای اعلام کردند: «تاکنون ۱۷ هزار نفر از پرسنل در مسابقات جشنواره ورزشی بهشت شرکت کردند و پیش بینی میشود۲۰ هزار نفر از این جشنواره استقبال کنند.»

با رجوعی ساده به اخبار و گزارشهای جشنواره بهشت ۲ که توسط این اداره کل اعلام و منتشر شده، چیزی حدود دو هزار تا دوهزار و پونصد نفر در مسابقات مختلف ورزشی جشنواره بهشت شرکت کردند و با احتساب مدت زمان ۵۰ روزه تا پایان امسال، بعید است که این رقم تفاوت چندان چشمگیری داشته باشد.

آقای حسینقلی زاده! با وجود همه ی ناملایمات و نارضایتی پرسنل از این دوره ی مدیریت شهری، #اداره_کل_رفاه ، سنگ محک و سنجه ی منصفانه بود برای سنجش عملکرد سایر حوزه های شهرداری،
امروز در نهایت تاسف شاهد آنیم که این اداره کل، به سبک و سیاق نوظهور؛ متوسل به آمار سازی های مرسوم شده است.
واقعا چه نیازی بود به این کار؟
چه تصوری از میزان فهم کارکنان و مخاطبان خود دارید؟
گزارش و اخبار جشنواره بهشت که در رسانه‌ها و کانال‌های خبری منتشر شده، دست کم بر اساس گزارش‌های قبلی که اداره متبوع‌تان منبع تولید و انتشار آنست پایبند باشید.
حیف نیست سرمایه و اعتماد عمومی سازمان، دستخوش هیجانات مدیران کم تجربه و گزارشهای بی پشتوانه شود؟!
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

29 Jan, 06:49


‼️بیمه درمانی کارکنان شهرداری تهران؛ از آرزو تا بحران!
مقصر نابسامانی وضعیت درمان کارکنان رسمی شهرداری تهران کیست؟

❗️اگرچه گفته هایمان «آب در هاون کوبیدن است»، اما این بار هم می گوییم، شاید فریادرسی از راه برسد!
«سر ماه بیمه ام را از حقوقم کسر می کنند، بعد حقوق را واریز می کنند، اما با افرادی که بیمه ندارند، هیچ تفاوتی ندارم» این را یکی از کارمندان «شهرداری پایتخت» می گوید.

🔘بیماری یک سرِ مصیبت است، اما آنجا که میان هزار و یک دردسر و ترافیک و مشغله به بیمارستان، درمانگاه و داروخانه ای می روی که قراردادشان را با شهرداری فسق کرده اند و تو نمی دانی، آغاز مصیبتی دیگر است. مصیبتی که 3 سال است کارکنان شهرداری تهران با آن دست و پنجه نرم می کنند.

🔘بیمه درمانی که روزی داشتنش آرزوی خیلی‌ها بود، امروز تبدیل به دردسری بزرگ برای کارکنان شهرداری شده است. عدم ارائه برخی از خدمات و پاسخگویی نامناسب، کارکنان شهرداری را به سمت درمانگاه ها، آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌های طرف قرارداد سوق داده است، اما متاسفانه آن ها در مراکز درمانی طرف قرارداد هم خدمات مناسبی دریافت نمی کنند، چرا که بسیاری از آن ها یا قراردادشان را تمدید نکرده اند، یا به دلیل بدهی شهرداری به کارکنان شهرداری خدمات ارائه نمی دهند و این معضل در 3 سال گذشته به اوج خود رسیده است.

🔘عدم به روز رسانی سایت شرکت شهر سالم که البته کار زمانبر و هزینه برداری هم نیست، مدت هاست که به دست فراموشی سپرده شده است! البته مسئولین این سایت در به روز رسانی زودهنگام (قبل از انعقاد کامل قرارداد) بسیار توانمند هستند، اما در حذف مراکزی که قراردادشان را فسخ کرده اند یا به دلیل بدهی به کارکنان شهرداری خدمات ارائه نمی دهند، بسیار بی برنامه هستند.

🔘عدم پوشش مناسب دارویی یکی دیگر از گلایه مندی های کارکنان شهرداری پایتخت است. در مواقع بسیاری باید بیشترین مبلغ هزینه را خودشان متقبل شوند!

🔻مدتی پیش سید ابوالفضل ذاکریان مدیر عامل شرکت شهرسالم گفته است: «با دستور دکتر زاکانی شهردار محترم تهران و حمایت های دکتر باقری معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا و دکتر فرونده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، مرحله نخست پرداخت این مطالبات آغاز و طی روزهای آتی به حساب مراکز طرف قرارداد واریز خواهد شد.

ذاکریان در ادامه مطالبات مراکز درمانی را میراث ادوار گذشته دانسته است.
🔻در این خصوص از علیرضا زاکانی شهردار تهران، مجید باقری معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا و فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری چند سوال پیش می آید:

1. مطالبات مراکز درمانی به 3 سال پیش باز می گردد و در این سه سال مطالباتی به وجود نیامده است؟

2. چرا تاکنون جهت شفافیت برای کرکنان شهرداری بدهی ادوار گذشته اعلام نشده است و فقط به تعداد مراکز طلبکار اشاره شده است؟

3. چرا هنگام تخصیص بودجه به حقوق اولیه کارکنان که حق درمان آن‌هاست، توجهی نمی شود؟

4. متمم بودجه به چه ردیف‌های پر اهمیتی تعلق گرفت که نتوانستید مشکل درمانی کارکنانی که چرخ شهر را برایتان می چرخانند، رفع کنید؟
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Jan, 17:34


‼️انتخابات در شب یلدا

🔘روز یکشنبه هفتم بهمن ماه نمایندگان مجلس پس از کش و قوس‌های زیاد میان دولت و شورایعالی استانها با تمدید ۶ ماهه دوره فعلی شوراهای اسلامی شهر و روستاها موافقت کردند. با این ترتیب هفتمین دوره انتخابات شوراها که قرار بود در ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شود، به ۳۰ آذر یعنی در شب یلدا که حال و هوای خاص خودش رو دارد و اصلا برای برگزاری انتخابات مناسب نیست و کوتاه ترین روز سال است موکول شد.
با نگاهی به زمان برگزاری تمام انتخابات قبل، می‌بینیم اکثر آنها در فصل بهار و برخی هم در اسفند برگزار شده است. برای همین شاهد تمدید زمان رای گیری حتی تا ساعت ۲۴ هم بودیم. اما در ۳۰ آذر نهایت بتوان زمان برگزاری انتخابات را تا ساعت ۲۰ تمدید کرد و این امر حتما بر میزان مشارکت مردم در انتخابات تاثیر خواهد داشت.
می‌شود گفت مجلس بجای کار کارشناسی، به سمت حل اختلاف میان دولت و شورایعالی استانها رفته و تدبیر کرده حد وسط را بگیرد و یه جوری قائله را خاتمه دهد.

🔻البته علاوه بر نامناسب بودن زمان انتخابات، نکات دیگری نیز وجود دارد. موافقان تمدید دوره ششم شوراها سه دلیل اصلی را مطرح کردند؛ هزینه‌های انتخابات در شرایط نامساعد مالی دولت - پایین بودن میزان مشارکت - تجمیع آن انتخابات با میان‌دوره مجلس دوازدهم در ۵ حوزه انتخابیه،
۱- در خصوص نگرانی برای هزینه‌های انتخابات، منطقی است اگر مشکلی وجود دارد، خود دولت آن را اعلام کند و از مجلس بخواهد که زمان انتخابات را تغییر دهد، نه اینکه شورایعالی استانها به عنوان ذینفع در تمدید دوره فعلی آن را مطرح کند. شاهد مدعا اینکه تمام فرایند برگزاری انتخابات در موعد مقرر از سوی دولت طی شده و وزارت کشور برنامه‌ریزی خود برای انتخابات را به اتمام رسانده و از قرار معلوم تعرفه‌های انتخاباتی هم چاپ شده است. با تعویق زمان، خسارت این چاپ‌ها و هزینه اتلاف انرژی را چه کسی خواهد داد؟
در واقع هم برای افزایش دوره ششم و هم برای همزمانی انتخابات شوراها با ریاست جمهوری و سه ساله شدن دوره هفتم منطقی وجود ندارد. اصلا جنس انتخابات شوراها با ریاست جمهوری متفاوت است و برگزاری این دو با هم توجیهی ندارد.

۲- در بحث احتمال پایین بودن میزان مشارکت در انتخابات، نباید از این نکته غافل شد که انتخابات شوراها کاملا متفاوت با انتخابات دیگر است و معمولا بیش از ۲۲۰ هزار نفر داوطلب برای آن وجود دارد و بیش از ۱۲۵ هزار نفر انتخاب می‌شوند. لذا افزایش مشارکت مردم در انتخابات شوراها کار سختی نیست و کافی است شرایط برای حضور طیف های مختلف فراهم شود.

۳- در مورد تجمیع انتخابات شورای هفتم با میان‌دوره مجلس دوازدهم در ۵ حوزه انتخابیه، اولا در آذر ماه امکان تجمیع وجود ندارد و اگر انتخابات در خرداد ۱۴۰۵ برگزار شود، این کار ممکن خواهد بود. ثانیا چه لزومی دارد انتخابات سراسری را معطل ۵ حوزه کنیم. ما که تجربه‌ی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ظرف مدت ۵۰ روز را داریم چرا نتوانیم میان‌دوره ای در ۵ حوزه را به صورت مجزا برگزار کنیم.

۴- از طرفی در صورت تایید این مصوبه از سوی شورای نگهبان، دوره ششم شوراهای شهر و روستا تا روز ۲۳ دی ماه ۱۴۰۴ تداوم خواهد یافت و دوره هفتم از ۲۴ دی ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود. در اینجا هم چند اشکال وجود دارد: طبق قانون شوراها انتخاب شهردار برای مدت ۴ سال است و شهردار بعدی هم برای ۴ سال انتخاب می‌شود. با این ترتیب در مرداد ماه سال ۱۴۰۴ مدت زمان مسئولیت شهرداران در تمام شهرداران و دهیاران کشور به اتمام می‌رسد و شورای ششم هم نمی‌تواند شهردار بعدی را برای مدت ۴ سال انتخاب کند و ناگزیر است برای مدت زمان باقی مانده سرپرست تعیین نماید که خود این موضوع در روند کارهای جاری شهرداریها خلل ایجاد خواهد کرد. همچنین شروع بکار شورای جدید در دی ماه مصادف خواهد شد با فصل بودجه نویسی، که نه شورای قبل می‌تواند بودجه سال ۱۴۰۵ را تصویب کند و نه شورای جدید از نظر زمان و تسلط بر مسائل شهر چنین امکانی را دارد. خود پروسه انتخاب شهردار به بهمن ماه کشیده خواهد شد. و این به معنای ایجاد اختلال در کار مدیریت شهری در سراسر کشور است !

🔘در نهایت با شرایط موجود، همه راه ها به شورای نگهبان ختم می‌شود. اگر دولت با برگزاری انتخابات در خرداد ۱۴۰۴ مشکل ندارد، بهترین گزینه بر مبنای منافع کشور و کم کردن تنش‌های احتمالی همین است. در غیراین صورت گزینه بهتر خرداد ماه ۱۴۰۵ است، نه آذر ماه ۱۴۰۴؛ با این تفاوت که دوره شوراها همان چهارسال باشد و در جهت تقویت واقعی جایگاه نظام شورایی، انتخابات بعدی شوراها به صورت مستقل برگزار شود، نه همزمان با انتخابات ریاست جمهوری!
✍️شورای سیاستگذاری شهردارچی
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Jan, 10:47


انتقاد عضو شورای شهر تهران از بودجه چندصد میلیارد تومانی طرح آرمان علی‌وردی


⚪️ زهرا شمس و سئوالات بی پاسخِ طرح آرمان

🔻به گزارش شهردارچی، زهرا شمس اردکانی با انتقاد از طرح چند صد میلیارد تومانی آرمان اظهار داشت: چارچوب کلی طرح چه بوده است؟ اهداف، چشم‌انداز‌های و دستاوردهای طرح این طرح چیست؟ این طرح چگونه با برنامه‌های آموزش و پرورش هماهنگ شده است؟ سرفصل‌ها و محتوای آموزشی چگونه تدوین شده است؟ چه مهارت‌هایی با نسبتی از آموزش نظری و عملی در این فضا پوشش داده است؟ اصلا مکان موقعیت نه در مدارس بلکه در مساجد!

🔻عضو شورای شهر تهران در ادامه گفت: امروزه تکنیک‌های آموزشی متفاوت شده و سخنرانی‌ها جواب نمی‌دهد. ما باید با گروه‌های تسهیل‌گری و با یک روش آموزشی جدید فضای دانش‌آموزی دهه 80 و 90 را مورد تدریس قرار دهیم. نظام ارزیابی و پایش مستمر چگونه طراحی شده است؟

🔻شمس یادآور شد: چه مطالعات و پژوهش‌هایی برای سنجش تاثیرات بلندمدت این طرح بر روی دانش‌آموزان و نظام آموزشی پیش‌بینی شده است؟ این سوالاتی است که اعضای شورای شهر تهران راجع به این طرح دارند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Jan, 07:38


📣موافقت مجلس با تمدید شش ماهه دوره ششم شوراهای شهر و روستا

▫️نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی اصلاح موادی از قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، با پیشنهاد تعویق ۶ ماهه موعد برگزاری دوره هفتم انتخابات شوراهای شهر و روستا موافقت کردند.

▫️در صورت تایید این مصوبه از سوی شورای نگهبان، برگزاری دوره هفتم انتخابات شوراهای شهر و روستا و انتخابات میاندوره‌ای مجلس دوازدهم در ۵ حوزه انتخابیه، ۶ ماه به تعویق خواهد افتاد.

▫️بر اساس این مصوبه دوره ششم شوراهای شهر و روستا تا روز ۲۳ دی ماه ۱۴۰۴ تداوم خواهد یافت و دوره هفتم از ۲۴ دی ماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

25 Jan, 17:22


📣تعیین تکلیف تمدید شورای شهر ششم فردا در مجلس /طرح تمدید یکساله دوره فعلی شوراها در جلسه علنی فردا یکشنبه در دستور کار مجلس قرار دارد

🔻جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس:

▫️درصورت تصویب طرح تمدید یکساله دوره فعلی شوراها، انتخابات شوراها و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی خرداد ۱۴۰۵ برگزار می شود و در این مدت، نمایندگی شهرهای بدون نماینده به عهده نماینده معین است.

▫️درصورت تصویب این طرح در مجلس و تایید آن در شورای نگهبان، دوره فعلی شوراها یکسال تمدید می‌شود و انتخابات میان دوره ای مجلس در حوزه انتخابیه تبریز که به دلیل حضور مسعود پزشکیان در دولت بدون نماینده مانده است به خرداد ۱۴۰۵ موکول می‌شود.

🔻جوکار با اشاره به این که درحال حاضر پنج حوزه انتخابیه به دلیل حضور نمایندگان آن در دولت بدون نماینده هستند، اظهار کرد:
▫️حوزه انتخابیه تبریز به دلیل حضور آقای پزشکیان در دولت، حوزه انتخابیه بندرانزلی به دلیل حضور احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان، حوزه انتخابیه نقده و اشنویه به دلیل حضور عبدالکریم حسین‌زاده به عنوان معاون توسعه روستائی رئیس جمهور، حوزه انتخابیه بستان آباد به دلیل حضور نوری قزلجه به عنوان وزیر جهاد کشاورزی و حوزه انتخابیه بندرعباس به دلیل حضور آشوری تازیانی به عنوان استاندار این استان نماینده ندارند.

▫️طبق ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس، اشخاصی که داوطلب انتخابات مجلس هستند حداقل شش ماه قبل از ثبت نام باید از سمت خود استعفا داده و به هیچ وجه در پست دولتی شاغل نباشند، بر طبق این قانون تنها در حوزه انتخابیه تبریز امکان برگزاری انتخابات میان دوره ای وجود دارد ولی اگر زمان برگزاری انتخابات شوراها یکسال تمدید شود انتخابات هر پنج حوزه انتخابیه در خرداد ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

🔻جوکار در پاسخ به سئوالی درباره وضعیت شهرهای بدون نماینده درصورت تصویب طرح تمدید یکساله دوره فعلی شوراها اظهار کرد:
▫️در این صورت نماینده معین مسئولیت نمایندگی این شهرها را عهده دار می شود تا وضعیت نماینده آن‌ها تعیین تکلیف شود.

▫️نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار است فردا طرحی درباره تمدید یکساله دوره فعلی شوراها را بررسی کنند که در صورت تصویب نهایی و تایید آن در شورای نگهبان، انتخابات شوراها خرداد ۱۴۰۵ برگزار می شود.

🔻هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان امروز در نشست خبری خود اعلام کرد:
▫️درصورت برگزاری انتخابات شوراها در خرداد ۱۴۰۵ انتخابات میان دوره ای نیز همزمان با آن برگزار می شود.

👈براساس قانون فعلی، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس در حوزه انتخابیه تبریز، قرار است خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار شود.

Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Jan, 08:08


#پیام_پرسنل

با سلام خدمت رسانه همیشه در صحنه شهردارچی
تیمی که همیشه پشتیبان کارمندان شهرداری تهران و انتقال درخواست و مشکلات ایشان بوده است...
میخواستم بگم در شرایطی که اضافه کاری پرسنل کم کردید، آزمون تبدیل وضعیت متوقف کردید، و روز به روز هم رفاه پرسنل در حال کاهش است؛ این جذب و استخدام با چه مجوز و با چه شیوه ای انجام شده است، آیا با رقابت و با انصاف بوده یا با سفارش فلان وزیر یا فلان نماینده، با چه حسابی این همه نیروی قراردادی استخدام شده، لطفا شخص آقای زاکانی و معاون منابع انسانی ایشان به شهرداری تهران توضیح بدهند.
به همه کارمندان شهرداری تهران جهت اطلاع بگم جدیدا یه تعداد پرسنل که معلوم نیست با چه مجوزی در حال بکارگیری و استخدام قراردادی شدند در مناطق پخش شده اند.
برای مثال خودتان سری به منطقه ۱۹ بزنید و این نیروهای تازه استخدام شده را پیگیری کنید و بپرسید با چه مجوز و سفارشی بکارگیری شده اند. جالب اینکه فعلا شروع بکار یه تعدادی از آنها هنوز نخورده اما در معاونت‌ها بکارگیری شده اند.

فرایند استخدام منصفانه خیلی از کارمندان قراردادی تا رسمی شدن با تحصیلات لیسانس و فوق لیسانس به شرح ذیل بوده و همیشه به یاد دارند:
۱_ قراردادی روز مزدی
۲_ قراردادی مهیمن پوش
۳_ قراردادی هادیان شهر
۴_ قراردادی خدمات اداری شهر و بعد رسمی...
کل این فرایند حدودا ۵ الی ۸ سال طول می‌کشید...

بعد آقای دکتر باقری و جناب آقای دکتر زاکانی به صورت کیلویی نیرو قراردادی استخدام و مستقیم قرارداد خدمات اداری شهر با ایشان می بندند... واقعا متاسفم... این اصلا انصاف و عدالت نیست و باید در درگاه خداوند پاسخگو باشند...

آقای زاکانی و آقای باقری لطفا در همین گروه توضیحات لازم استخدام بفرمائید تا همه کارمندان بدونند.
۱_ آیا قحطی کارمند در شهرداری تهران بود؟
۲_ چه کسی مجوز استخدام داده؟
۳_ با چه رقابت منصفانه این نیروهای قراردادی وارد شهرداری تهران شده اند؟
۴_ پس حق دیگر نیروهای مشاور که چندین سال است به امید استخدام قراردادی شدن در مناطق کار می‌کنند چه می شود؟
۵_ پس حق دیگر تحصیل کرده هایی که دنبال اشتغال هستند چه می شود؟
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Jan, 18:03


#پیام_پرسنل

یه پیام دارم برای آقای زاکانی و دوستان
ان‌شاءالله که پذیرا باشند
با نصب بنر و ساخت سریال ۱۳۷ و تبلیغات و بزرگنمایی، شما برای خرداد به بعد نه دیگه شما در شهرداری جا دارید و نه شورای شهر که سودای ریاست بر آن را دارید.
دنبال رای گرفتن و رای جمع کردن از مردم تهران هم نباشید
نه پشتوانه بدنه شهرداری رو دارید و نه همراهی تهرانی ها را.
توصیه می‌کنم برای دوران بعد از شهردار بودنتون به دنبال شغلی باشید که با تهران و تهرانی کاری نداشته باشید تا عاقبت به خیر بشید
سه سال و نیم از دوران شهردار بودنتون گذشته و مشغول منویات خودتون بودید و الان که سوت پایان دوره شما در حال نواخته شدن هست، در این شش ماه پایانی یادتون به تهران افتاده!
همه معنای این رفتارها رو می‌فهمند و دل خوشی از دوران شما ندارند و البته به جایی می‌رسیم که دوستان شما در شورا هم به زودی شما رو سیبل کم کاری های خودشون می‌کنند و حاضرند برای دوره بعد از روی شما رد بشوند.
پس به شما و دوستانتان توصیه می‌کنم برای رسیدن و نشستن بر صندلی شورا برای شهر تهران هزینه مضاعف نتراشید که ما راضی نیستیم شما از پول ما شوی تبلیغاتی راه بندازید و مالیات و عوارضی که از ما می‌گیرید رو جهت ساخت فیلم و نصب بنر و نمایش خرج کنید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

22 Jan, 09:43


 منتفی شدن انتخاب شهردار با رای مردم
زندیان: رای منفی مجلس، تبعات منفی خواهد گذاشت

🔘«انتخاب شهردار با رای مردم» برای اولین بار در آبان ماه از جانب علیرضا زندیان، نماینده مردم بیجار در مجلس دوازدهم مطرح شد و در این چند ماه، به بحث و تحلیل گذاشته شد و از آنجایی که «رای مردم» در همه موضوع ها، اهمیت بالایی دارد، انتخاب شهردار با رای تا حد زیادی با استقبال افکار عمومی مواجه شد. بنابراین توقع از نمایندگان مجلس چیزی جز این نبود که به این بحث رای مثبت بدهند تا از این به بعد، اداره شهرها در دست کسانی باشد که به طور مستقیم توسط شهروندان برای قبول مسئولیت انتخاب شده اند. با این حال نمایندگان مجلس با 143 رای مخالف با این طرح مخالفت کردند تا «انتخاب شهردار توسط مردم» عملا منتفی شود.

🔻علیرضا زندیان، نماینده مردم بیجار در مجلس دوازدهم در گفت و گویی کوتاه با «شهردارچی» در این باره اظهار داشت: طرح انتخاب شهردار با رای مردم موضوعی است که با استقبال عمومی مواجه شد و توقع این بود، نمایندگان مجلس که از طرح اولیه استقبال کرده بودند، به این موضوع رای مثبت بدهند تا شهروندان همه شهرهای بزرگ و کوچک شهردارشان را خودشان انتخاب کند که این موضوع که به نظر من خیلی اهمیت داشت، با تصمیم نمایندگان مجلس منتفی شد.

🔻عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه گفت: انتخاب شهردار با نظر و رای مردم در حالی بایگانی شد که تبعات مثبت زیادی می توانست، به همراه داشته باشد. در واقع این موضوع  در کشورهای اروپایی و برخی از کشورهای آسیایی به خوبی جواب داده است. اگر شهردار با رای مردم انتخاب شود و نیازی به تصمیم اعضای شورای شهر نداشته باشد، می تواند با استقلال نظر بیشتری به رتق و فتق امور بپردازد که البته این به معنی نادیده گرفتن مسئولیت نظارت شورای شهر نیست.

🔻او افزود: نکته قابل تامل این است که میانگین فعالیت شهردارها به 2 سال نمی رسد که این بی ثباتی آثار مخرب خودش را دارد. در واقع اگر شهردارها هم مثل رییس جمهور و نمایندگان مجلس با رای مردم به روی کار بیایند، به لحاظ قانونی فرصت کافی برای اجرای برنامه های خود خواهند داشت.

🔻زندیان یادآور شد: دلیل اینکه طرح انتخاب شهردار توسط مردم را مطرح کردم این بود که سابقه 24 ساله ای در شهرداری دارم و بر همین اساس تجربه ام این را می گوید، شهرداری که با رای مردم روی کار بیاید، حتما شناخت کافی از معضلات شهری و مطالبه های شهروندان خواهد داشت. حالا که این موضوع مهم عملا منتفی شده است، حتما تبعات منفی خواهد گذاشت.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Jan, 18:34


چند #پیام_پرسنل

1️⃣ انتقال توافقی( شفاهی) پرسنل از یک اداره به یک سازمان دیگر، موضوعی است خلاف مقررات اداری که شائبه تبعیض و ضایع شدن حقوق سایر پرسنل رو در مجموعه در پی خواهد داشت که خواهشمندیم در حوزه معاونت فنی و عمرانی شهرداری بیشتر به آن دقت و رسیدگی بشود.

2️⃣ تشکر از زحمات خالصانه شما
میخواستم درخصوص طرح ۳۶۰ درجه نکته ای رو بگم، این طرح که روی نگهداشت شهر متمرکز هست از نظر کارشناسان مناطق همان وظایف عادی روزمره نگهداشت هست که متاسفانه با قیود و تشریفاتی که پیدا کرده نه تنها تاثیر مثبتی نداشته بلکه روند نگهداشت رو کندتر و برای پرسنل و پیمانکاران سختتر کرده است.
نکته اصلی اینجاست که مدتی هست که مدیر کل سابق هماهنگی امور مناطق که پایه گذار این طرح بودن، در سمت جدید مدیر کل هماهنگی عمرانی سازمانها و مناطق منصوب شدن و بلافاصله همون طرح قبلی رو در قالب طرح ۳۶۰ درجه عمرانی (فقط در حوزه عمران) راه اندازی و اصرار بر اجرای آن دارند!

3️⃣پیرو صحبت های آقای امانی عضو محترم شورای ششم تهران، در ارتباط با طرح شهید آرمان ، همانگونه که مستحضر هستید چند روزی هست که مناطق و سازمان های تابعه شهرداری تهران، در حال جمع آوری دستاوردهای دکتر زاکانی در دوره تصدی مدیریت و آماده سازی آن به شکل بنرهای عرشه پل های شهری جهت اکران در انظار عمومی است، اینکه واقعا این مقدار بودجه کجا هزینه شده و خروجی آن چه بوده برای خود جای سوال است، مثلا تو منطقه ما این امر به امور مساجد سپرده شده، چند روز پیش جهت جمع آوری این آمار، با امور مساجد منطقه تماس گرفتم، آمارها اصلا دقیق نبود، ارزیابی از چگونگی کار انجام نشده تابحال، کاملا مشخص است مجموعه متولی امر، هیچ گونه اشرافی از نحوه انجام کار، تعداد مخاطبان، تعداد مربیان آموزشی، و …. ندارد.

مثل همه طرح های حوزه اجتماعی فرهنگی، فقط و فقط هدر رفت اعتبار، نقدینگی، بدون خروجی مناسب از برنامه های برگزار شده در چند سال اخیر !

4️⃣ضمن تشکر از پیگیرهای خوبتون
قرداد با آزمایشگاه دانش از دیروز لغو شده و این آزمایشگاه تنها جایی هست که همه پزشکان قبول دارن و توصیه میکنن آزمایشات در این مکان انجام شود ولی متاسفانه لغو قرداد مثل دیگر مراکز خدماتی ، داروخانه ، اورژانس و... باعث نگرانی خیلی ها شده ممنون میشم پیگیری بفرمایید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Jan, 09:29


📣 ثبت سود اعضای صندوق ذخیره کارکنان

🔻باقری معاون برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی شهرداری تهران:

▫️حل مسائل و مطالبات کارکنان و تلاش برای رفع چالش‌ها و موانع این مسائل، دغدغه و اولویت اصلی مدیریت شهری ششم بوده است و یکی از مصادیق، این است که با برنامه‌ریزی صورت گرفته، بعد از ۱۰ سال، صندوق سرمایه گذاری کارکنان به سودآوری رسیده و طعم شیرین افزایش دارایی در این شرایط تورمی، موضوع نوید بخشی است که نشان می‌دهد شهرداری تهران بدون هیاهو در حال رفع مشکلات قبلی کارکنان در حوزه نیروی انسانی است و این روند در همه حوزه‌ها در حال انجام است.

▫️در این راستا، بعد از ۱۰ سال، برای اولین بار، در ایام دهه فجر امسال، صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران نسبت به ثبت سود اعضا با توجه به سابقه و سرمایه آن‌ها اقدام خواهد کرد و همه اعضای صندوق می‌توانند در ایام دهه فجر با مراجعه به میز کار الکترونیکی خود، نسبت به مشاهده میزان دارایی و سود تخصیص یافته به دارایی خود اقدام نمایند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Jan, 09:26


📣لایحه متمم بودجه ۱۴۰۳ شهرداری تهران با رقم ۳۴ هزار و ۹۵۰ میلیارد تصویب شد

همزمان با دویست و نود و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران با رقم ۳۴ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان به تصویب رسید.

🔻مجید باقری معاون شهردار تهران:

▫️با این تصویب، ۳۴ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان به بودجه سال اضافه شد و سقف بودجه سال ۱۴۰۳ به ۱۸۵ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

▫️در بخش درآمدها و در زمینه منابع ۱۳۷ هزار میلیارد تومان، تملک دارایی سرمایه‌ای ۲۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و تملک دارایی مالی ۲۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.

▫️در بخش هزینه‌ای برای هزینه‌ها  ۶۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، در حوزه تملک دارایی سرمایه‌ای ۱۰۷ هزار میلیارد تومان و در بخش تملک دارایی مالی نیز ۱۲ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

20 Jan, 16:35


بررسی طرح آرمان با ناصر امانی
امکانات بهداشتی و آموزشی مهمتر است یا اردوی چند روزه؟!

🔘 «تمام تجارب در میدان اجرا قرار گرفت. اساتید و معلمان و طلاب در کنار هم قرار گرفتند و ما امروز از اجرای طرح آرمان در ۷۰۰ مسجد و ۸۰۰ مدرسه صحبت می‌کنیم.» این اظهارات  محمدامین توکلی‌زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در شرایطی است که گروهی معتقدند، وقتی مدارس خیلی از مناطق با کمبود کلاس  و الزام های آموزشی رنج می برند، پرداختن به این قبیل از مسائل و همچنین اختصاص بودجه در شرایطی که کل نظام آموزشی با کمبود منابع مواجه است، هیچ توجیهی ندارد. در این باره برخی هم پا را فراتر گذاشته و «انگیزه انتخاباتی» را علت پیگیری دست اندرکاران این طرح عنوان می کنند.

🔻در همین رابطه ناصر امانی، عضو شورای ششم تهران در گفت و گو با «شهردارچی» اظهار داشت: بنده مخالف این طرح هستم و علت مخالفتم هم چیزی جز این نیست، در حالی طرح آرمان در دستور کار مدیران شهرداری قرار گرفته است که تا امروز هیچ گزارشی از عملکرد ۴۰۰میلیارد تومانی بودجه امسال این طرح ارائه نشده است. حتی کمیسیون فرهنگی شورا هم به جز یک نفر بقیه هم اطلاعی از جزییات این طرح ونحوه هزینه کرد آن نداشتند.

🔻او افزود: البته رییس محترم شورا که ظاهرا بازدیدی از اجرایی شدن این طرح به عمل آورده بودند، از طرح آرمان ابراز رضایت داشتند. اما به نظر من اجرایی شدن این طرح و طرح هایی از این قبیل در حالی است که در قدم اول باید زیرساختهای لازم فراهم باشد. جالب است، در حالی این طرح مخاطب اصلی اش دانش آموزان مدارس هستند که مدارس دولتی جنوب شهرتهران همه فرسوده و متعلق به قبل ازانقلاب یا اوایل دهه شصت هستند که ساختمان های و تاسیسات شان درحال تخریب است. همچنین مدارس آن مناطق نیازمند سیستم بهداشتی است که متاسفانه توجهی به این مسائل نمی شود.

🔻وی توضیح داد: اینکه اولویت باید زیرساخت باشد و بعد از فراهم کردن امور زیربنایی باید به فکر امور فرهنگی باشیم، امری مسلم است. بنابراین بنده معتقدم ، نوسازی و به سازی محیط تحصیل دانش آموزان و فراهم کردن محیطی مفرح و آرام تاثیر، زیادی هم بر دانش آموز هم والدین و حتی معلمین مدارس خواهد داشت. یعنی اینکه دانش آموز را برای چند ساعت از مدرسه خارج کنیم یا چند روز اردو ببریم، اما ۹ ماه درمحیط آشفته و به هم ریخته و با معلمین ناراضیِ تحت فشار درس بخوانند، اصلا نمی تواند منطبق بر منطق باشد.

🔻این چهره یادآور شد: پیشنهاد بنده این است، در قدم اول بهتر است، ارزیابی از تاثیر کیفی و تربیتی طرح آرمان توسط یک نهاد بی طرف علمی انجام شود و در صورت نتیجه مثبت، همزمان با نوسازی زیرساخت های آموزشی ادامه پیدا کند. اگر هم رای و نظر بر این بود که این طرح لازم نیست، مسکوت بماند.

🔻امانی در پایان گفت: درباره اینکه طراحان طرح آرمان آیا با انگیزه انتخاباتی این موضوع را پیگیری می کنند تا از این طریق در انتخابات هفتمین دوره شورا رای کافی برای ماندن در جایگاه فعلی بیاورند، چون اسناد دقیقی در این رابطه ندارم، ترجیح می دهم، سکوت کنم.
 Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

18 Jan, 09:57


🔻جوکار در گفت‌و‌گو با شهردارچی:
جابه جایی مکرر انتخابات به صلاح نیست، امروز_فردا تصمیم گیری می‌کنیم

🔘انگار نمی‌توان به قصه هزار و یک شب انتخابات هفتمین دوره شورا‌های شهر و روستا نقطه پایانی متصور شد. یک روز خبر از برگزاری رای گیری در ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ می‌دهند، روز دیگر بحث تعلیق یکساله انتخابات مطرح می‌شود و البته در این بین، گروهی هم تلاش می‌کنند، دوره شورای ششم سه سال تمدید شود تا اعضای شورای هفتم در سال ۱۴۰۷ و همزمان با انتخابات دولت پانزدهم تعیین انتخاب شوند.

🔻بر همین اساس، رییس کمیسیون امورداخلی کشور مجلس روز ۲۵ دی ماه در گفت و گویی کوتاه با «خانه ملت» خبرگزاری اختصاصی مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص نسخ ماده ۲۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری در صحن علنی مجلس، گفت: با توجه به نسخ این ماده، انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در سال آینده برگزار نخواهد شد.

🔻محمدصالح جوکار در همین خصوص در گفت و گویی کوتاه با «شهردارچی» اظهار داشت: قبل از اینکه بخواهم در رابطه با روز رای گیری شورای هفتم سخنی بگویم، لازم به توضیح می‌دانم که فرسایشی شدن این بحث می‌تواند تبعات منفی‌ای داشته باشد. در واقع وقتی تاریخ رای گیری به صورت دائمی جابه جا می‌شود، ناخودآگاه اهمیت انتخابات شورا در نزد افکار عمومی کم رنگ می‌شود که این اتفاق خوبی نیست.

🔻نماینده مردم یزد در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: در واقع برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری و همچنین همزمانی انتخابات شورای هفتم با انتخابات میان دوره‌ای مجلس، عملا اینکه بتوانیم در موعد مقرر (خرداد ۱۴۰۴) برای انتخاب اعضای شورای شهر و ۵ نماینده مجلس رای گیری شود، منتفی است.

🔻جوکار یادآور شد: به دلیل حساسیت و اهمیت دو انتخابات شورای شهر و میان دوره‌ای، لازم است در اسرع وقت این موضوع از بلاتکلیفی خارج شود. بر همین اساس به احتمال زیاد تاریخ جدید برگزاری انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا توسط نمایندگان مجلس در روز‌های آتی مشخص خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

18 Jan, 04:52


چند #پیام_پرسنل

1️⃣خواهش میکنم نحوه برگزاری آزمون ها طبق استاندارد و معقول باشه تا پرسنل محترم بتونن استفاده کنند
چند سالی هست که آموزش روش خوبی برای آزمون‌ها نداره
یا وارد آزمون نمیشیم یا بعد از وارد شدن پیام اتمام آزمون میاد مثل آزمون دولت الکترونیک که برگزار شد و همه پرسنل ما شرکت کردن و به مشکل خوردند.

2️⃣عرض سلام و ادب خدمت اعضای محترم رسانه شهردارچی
این ماه مبلغی از فیش حقوق پرسنل رسمی بابت بیمه عمر و حوادث کسر شده که بدون اطلاع و اینکه نظرسنجی انجام بشه این کار انجام شده ،و‌ مبلغ قابل توجهی هم هست.
اینکه نظر کارمندان در این خصوص مورد توجه قرار نگرفته به نظرم کار درستی نیست، این مبلغ کجا میره ، آیا قراردادی بسته شده با پرسنل بابت کسر این‌مبلغ و‌ اینکه کارمندان بعد از بازنشستگی آیا مزایای شامل حالشون میشه بابت کسر این‌نوع بیمه ها؟
در این وضعیت حقوق ها انصاف نیست این‌جور کسورات از فیش پرسنل آن هم بدون اطلاع و نظر خواهی کسر شود.

3️⃣من از کارکنان قردادید شرکت حامیان شهر و شاغل در سازمان مدیریت پسماند هستم خواستم بگم در تمام مناسبت ها برای کارکنان رسمی پیام تبریک توی کانال بله فرستاده میشه و مبلغی در نظر گرفته میشه مثل همین روز مرد با کلی تبریک و شاد باش و پرداخت ۲ میلیون به آنها. اما هیچ وقت کارگران به چشم نیامده و نمیان من از این رسانه استفاده میکنم و به همه همکاران قردادی مخصوصا قرداد حامیان که همیشه مورد بی توجهی قرار میگیرند روز مرد رو تبریک میگم آقایان مدیر بخدا ما هم توی این وضعیت بد اقتصادی دچار مشکلات هستم ما را هم دریابید حداقل ارزش یک تبریک خشک و خالی رو که داریم.

4️⃣سلام و درود به تیم تحریریه محترم رسانه دلسوز شهردارچی
خواهش می‌کنم صدای پرسنل خدمات اداری شهر رو به گوش مسئولین برسونید. سه ساله که پرسنل رسمی به روش‌های مختلف اعتراضشون رو درباره حقوق و مزایا مطرح کردن و خدا رو شکر به خواسته‌هاشون هم رسیدن. نوش جونشون، حقوقشون هم ترمیم شده.
اما هنوز همکارای خدمات اداری شهر با سرانه ۸۷ باید سر کنن و سقف حقوقشون با این وضعیت گرونی اصلاً جواب نمی‌ده. واقعاً این تبعیض انصافه؟ اونا سرانه 150 ساعت مگه ما کمتر کار می‌کنیم؟ اگه مدیران ارشد هم با استخدام ما بودن، همین تصمیم‌ها رو می‌گرفتن؟
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

12 Jan, 18:33


✔️همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بر مبنای قانون نظام هماهنگ و متناسب با کارکنان شهرداری

🔻فروزنده معاون مالی شهرداری تهران در مراسم افتتاحیه المپیاد ورزشی بازنشستگان شهرداری تهران:

◽️بحث همسان سازی حقوق پیشکسوتان مدیریت شهری بر مبنای قانون نظام هماهنگ و متناسب با کارکنان شهرداری تنظیم و از ماه جاری اجرایی خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

12 Jan, 03:32


🔴 انتقال پایتخت شدنی نیست

محمود میرلوحی از مانع های جابه جایی پایتخت می گوید

تهران یا مکران؟ بحث جابجایی پایتخت در حالی است که برای اولین بار در حدود ۴۶۰ سال پیش شاه طهماسب صفوی برج و بارو‌هایی در اطراف روستای تهران ساخت و آن را به شهر تبدیل کرد و حدود ۲۳۰ سال پیش آقا محمد خان قاجار تهران را به عنوان پایتخت ایران انتخاب کرد، اما در چهاردهم مهر ۱۲۸۶ تهران در متمم قانون اساسی به عنوان پایتخت ایران انتخاب شده است. بنابراین اینکه به جای تهران شهر دیگری به عنوان پایتخت کشور انتخاب شود، علاوه بر مانع ها و کاستی های موجود، موضوعی است که افکار عمومی نمی تواند با آن کنار بیاید.

🔻محمود میرلوحی، عضو سابق شورای شهر تهران درباره موضوع انتقال پایتخت که این روزها داغ شده است، با گفتن اینکه «جابه جایی پایتخت از تهران شدنی نیست» به خبرنگار شهردارچی می گوید: دولت در شرایطی اصرار به انتقال پایتخت دارد که اجرای این طرح مهم و دشوار است و البته الزام های زیادی را هم می طلبد. بالاخره از آنجایی که مرکزیت پایتخت ملاک و مبنا است، باید ببنیم، پایتخت چه ظرفیت هایی نیاز دارد؟
درباره مدیریت تهران باید گفت ما از انبوهی و چالش های اداره تهران و اینکه نمی توانیم، مسائل مربوط به  آب و هوای این شهر را حل و فصل کنیم و به جای پیدان کردن راه حل در حال فرار از مشکلات هستیم، بنابراین بحث مکران در این بین مطرح می شود. البته مثل برخی از کشورها اگر به این تشخیص برسیم که «تقسیم ملی در وظایف و امکانات» را در دستور کار قرار بدهیم، اتفاقی مثبت خواهد بود. چرا که در برخی از کشورهای همسایه هر شهری ماموریت خاص خودش را دارد. مثلا در پاکستان اقتصاد به کراچی سپرده شده است و سیاست به اسلام آباد و لاهور هم برای مسائل فرهنگی در نظر گرفته شده است. همچنین در ترکیه استانبول مرکز اقتصاد و آنکارا هم مرکز تصمیم گیری های سیاسی به شمار می رود. در هندوستان هم بمبئی مرکز اقتصادی و دهلی مرکز سیاسی است.
اما در ایران بنابر دلائلی این نوع مدیریت را نداریم و در واقع هرم جمعیتی کشور به خاطر جنگ، مسائل امنیتی و البته تغییرهایی که در این سال های اخیر صورت گرفت، شاهد مهاجرت سریع از روستا به شهر، از شهر به مرکز استان از استان به تهران بوده است تا 20 درصد جمعیت کشور هسته مرکزی، یعنی تهران و کرج را محل سکونت و اشتغال خود انتخاب کنند. اگر بررسی کنیم، می بینیم نمایندگان کرج بین لرها و ترک ها تقسیم می شود. یا در رباط کریم ادوار متوالی است که نماینده ترک را به مجلس می فرستند. حتی در تهران هم در موعد انتخاباتی مشاهده می شود که کاندیداها پشتوانه قومی و محلی شان را به تهران می آورند تا به طور سازمان یافته بهره برداری انتخاباتی داشته باشند.

🔻معاون سابق پارلمانی وزارت کشور توضیح داد: این اتفاق ها به دلیل خشکسالی و امنیت و همچنین تغییر فضای کسب و کار و البته تاخیر در توسعه کشور رخ داده است. امروز مساله کشاورزی و مساله تامین پروتئین خیلی مهم هستند که این وظیفه بزرگی برای روستاها به شمار می رود. اما اگر در شرق و مرکز کشور به خاطر کویر، موانع و مشکلات اقتصادی و مشکل اشتغال و . . . داشتند و دارند، اما غرب کشور اینطور نبود. یعنی استان های غربی کشور مثل زنجان، آذربایجان ها، کرمانشاه و . . . همه بیشترین مهاجر را از شهرهای دیگر پذیرا بودند.

🔻وی تصریح کرد: روستاهایی را دیدم و شنیدم که اساسا با وجود چشمه و آب و همچنین ظرفیت کشاورزی کلا رها شده اند! و اهالی ترجیح دادند، در شهرها سکونت کرده و به کار مشغول شوند. اگر ما می توانستیم، در کویر توسعه را رقم بزنیم و با فعال کردن معادن مردم را به اشتغال ترغیب و دعوت کنیم، نیازی نبود به فکر مهاجرت بیفتند. حتی در همین شرایط «مشکات» کاشان از آنجایی که مورد توجه دست اندرکاران گرفت و با اینکه آن منطقه آب کافی هم ندارد رشد کرد و بنابراین تعداد زیادی از مردم منطقه و اطراف شرایط لازم را برای اشتغال و زندگی پیدا کردند. در نتیجه مردم دلیلی برای ترک محل ندیدند و با ماندن آنجا را آباد کردند.

🔻میرلوحی یادآور شد: مهاجرت معکوس چیزی نیست که به سادگی و با بخشنامه امکان پذیر باشد. ضمن اینکه مکران هم شرایط و وضعیتش به گونه ای نیست که مردم و ادارات با میل و رغبت به سمت این منطقه حرکت کنند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

11 Jan, 15:34


📣 تداوم آموزش غیر حضوری تمام مقاطع تحصیلی استان تهران / ادارات فردا فعال

🔻سید کمال‌الدین میرجعفریان، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران:

▪️با توجه به استمرار آلودگی هوا بر اساس تصمیمات مأخوذه، آموزش غیر حضوری کلاس درس مدارس در تمام مقاطع تحصیلی استان تهران برای فردا یکشنبه تداوم دارد.

▪️تمامی ادارات و بانک ها برای فردا فعال و دایر خواهند بود.

▪️طرح زوج و فرد فردا در شهر تهران از درب منزل اجرا و مجوز طرح ترافیک صادر نمی‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

11 Jan, 11:03


🟢ارتباط آرامش کارمندان شهرداری با رضایتمندی مردم

🔘 عدم تصویب و اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری که موجب بلاتکلیفی و سردرگمی شهرداری شده است، در کنار اینکه در کارآمدی تاثیر منفی گذاشته و در نتیجه برخی از مطالبات و توقع های به حق شهروندان را مغفول کرده ، کارمندان و کارگران شهرداری را هم از حق مسلم شان محروم کرده است. در واقع تصویب بند ۳ تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور حققوق بگیران را نگران مطالبات شان کرده است که باتوجه به نقش پررنگ آنها در مدیریت شهری، انتظار می رود در مصوبات این بند تجدیدنظر شود.

🔻کامران پولادی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس دوازدهم در همین رابطه به «شهردارچی» می گوید: قبل از پرداختن به مشکلات کارمندان شهرداری، لازم به توضیح می دانم وقتی اقتصاد کشور درگیر ناترازی در بخش های مختلف می شود، طبیعی است که این مشکل دامان کارمندان، کارگران و خلاصه حقوق بگیران همه دستگاه ها را می گیرد. بنابراین سیستم تصمیم گیری کشور باید در کمترین زمان ممکن در قدم اول با رصد دقیق کاستی ها، برنامه منسجمی را برای رفع این مشکل در دستور کار قرار بدهد  و به هر شکلی که ممکن است، دغدغه قشر ضعیف حقوق بگیران رفع شود.

🔻نماینده مردم نوشهر و چالوس و کلاردشت در ادامه گفت: ماموریتی که به عهده شهرداری ها گذاشته شده است، ارتباط مستقیمی با آرامش و آسایش مردم دارد. بنابراین لازم است، فضایی ایجاد شود تا کارکنان و کارمندان این نهاد شهری با فراغ بال به فکر انجام ماموریت های محوله باشند. بنابراین مدیران شهرداری باید تلاش شان را به کار بیگرند تا این تلقی در ذهن کارکنان شکل نگیرد که حقی از آنها ضایع می شود. چرا که در غیر اینصورت میزان کارآمدی به طور ملموسی کمرنگ خواهد شد.

🔻فرماندار سابق کلاردشت افزود: مدیران باید با لحاظ نمودن تجارب فنی و تخصصی و سختی کار و ... حقوق واقعی و بر اساس شایستگی و قبول زحمت را برای کارکنان در نظر بگیرند تا از این طریق علاوه ایجاد رضایتمندی در بین حقوق بگیران، شرایط «انجام وظیفه در آرامش» فراهم شود تا از طریق تسهیل و تسریع در روند رسیدگی به درخواست های مراجعین، موجب رضایتمندی مردم شود.
 Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Jan, 17:20


📣شهرداری تهران فردا تعطیل است، بخش‌های خدمات‌رسان فعال

▪️بنا به ابلاغ معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، ضمن تأکید بر توجه به رعایت بخشنامه ابلاغی شماره ۲۰/۱۰۵۲۳۸۸ (مورخ ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳)، به این وسیله شهرداری پایتخت نيز در روز ‌شنبه ۲۲ دی‌ماه تعطيل اعلام می‌شود.

▪️به روال همیشگی، با توجه به اهمیت و حساسیت ماهیت خدمات و فعالیت‌های شهرداری تهران، با برنامه‌ریزی صورت گرفته، واحدهای اجرایی، نظارتی، خدمات‌رسان، عملیاتی، حمل و نقل عمومی، خدمات درمانی و نیروهای شیفتی و نگهبانی، خدمتگزار شهروندان شریف خواهند بود تا اختلال و وقفه‌ای در روند خدمت‌رسانی پیش نیاید.

▪️همچنین با توجه به حساسیّت و اهمیت فعالیت‌های مناطق به ویژه در ماه‌های پایانی سال، بخشی از کارکنان مورد نیاز مناطق ۲۲ گانه به ویژه در حوزه‌های شهرسازی، درآمدی و… بنا به تشخیص شهرداران مناطق برای انجام وظایف، تحقق اهداف شهرداری و اجرای پروژه‌ها به روال معمول انجام وظیفه خواهند نمود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Jan, 15:28


📣ادارات و مراکز آموزشی استان تهران فردا تعطیل شد

🔻
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران:

▪️به علت تداوم آلودگی هوا، کلاس درس تمام مقاطع تحصیلی مدارس، دانشگاه‌ها به صورت غیر حضوری، مهدهای کودک پیش دبستانی و مدارس استثنایی تعطیل، بانک‌ها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی، ملی، استانی و نهادهای عمومی و غیر دولتی به استثنای مراکز خدماتی و درمانی استان تهران، برای فردا شنبه ۲۲ دی ماه تعطیل است.

▪️مجوزهای روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران در مدت مذکور صادر نمی‌شود و طرح زوج وفرد خودروها از درب منزل در این روز اجرا می‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Jan, 06:36


چرا تهران، پاریس، لندن و وین نمی‌شود؟

◀️احمد خرم در گفتگو با شهردارچی توضیح می‌دهد

🔘تکاپو درباره جایگزین کردن شهر دیگری جای تهران به عنوان مرکز ایران که این روزها در رفتار دولتی‌های دولت چهاردهم مشاهده می‌شود، در حالی است که اقتصاد ناترازی را در بخش‌های مختلف تجربه می‌کند و علی‌القاعده مدیریت شرایط بحرانی و مملو از محدودیت‌های حوزه مهم اقتصاد، به قدری دشوار و پیچیده است که دولت وقت و انرژی لازم را برای جابجایی پایتخت نداشته باشد. در واقع این موضوع الزام‌هایی را می‌طلبد که هرکدام‌شان در وضعیت فعلی دور از دسترس اقتصاد‌ ایران است.

🔻احمد خرم، وزیر راه دولت خاتمی در گفتگو با «شهردارچی» با اشاره به طرح جابجایی و انتقال پایتخت به دیگر شهرهای کشور، درباره الزام های این جا به جایی اظهار داشت: بدون اینکه بخواهم درباره شرایط منطقه مکران اظهارنظر کنم، لازم به توضیح میدانم که انتقال پایتخت سیاسی کشور موضوع بسیار مهمی است. به همین دلیل باید قبل از اینکه اقدام اجرایی صورت بگیرد، مطالعه کارشناسی و دقیقی صورت گیرد تا مشخص شود که این جابجایی چه تاثیراتی به ویژه در قیمت مسکن و زمین می‌گذارد؟ در واقع به هیچ وجه نباید بدون مطالعه و بررسی دقیق این موضوع را اجرایی کرد. نکته دوم این است که بر فرض پایتخت را عوض کردیم، یعنی دیگر به سمت سوداگری و دلالی نخواهیم رفت؟ یعنی تا وقتی که بدرفتاری حاکم است، جابجا کردن نقاط فعالیت، نه تنها هیچ مسئله‌ای رو حل نمی کند، بلکه مشکلات بیشتر و پررنگ تر و بعضا لاینحل خواهد ماند. همچنین این توضیح لازم است،  هر شهری را که پایتخت بکنیم، مسائل اقتصادی همچنان غلبه خواهند کرد و همه چیز را تحت تاثیر خود در خواهند آورد.

🔻رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان در ادامه گفت: جابجایی پایتخت یا هر موضوع دیگری در وهله اول نیاز به تدبیر و البته رویکرد کارشناسی دارد. اما متاسفانه بنا به دلائلی جامعه به سوءمدیریت عادت کرده است. به طوریکه مردم از شنیدن خسارت ها تعجب نمی کنند. به نظر من دولت پزشکیان که با شعار وفاق روی کار آمده است، در کنار تلاش برای ایجاد یکپارچگی و انسجام داخلی، تکیه زیادی بر اداره صحیح امور داشته باشد. چرا که فقدان مدیریت صحیح داشته باشیم، اتحاد داخلی اثرش را از دست می دهد.

🔻او افزود: اینکه آقای پزشکیان «جا بجایی پایتخت» را ضروری دانسته است، مشخصا به این معنی نیست که دولت به فکر اجرای این طرح پر سر و صدا است. در واقع دولتی ها که باید بدانند، ماه عسل شان تمام شده است و از این به بعد باید در اِزای سئوال های افکار عمومی پاسخی قانع کننده و بر اساس واقعیت های موجود داشته باشند.

🔻عضو کابینه دولت اصلاحات تصریح کرد: این که حالا چه باید کرد؟ باید گفت کشوری می‌تواند، پایتخت خود را تغییر دهد که امور را بر اساس ضابطه و معیار استاندارد مدیریت کند. یعنی اینطور نباشد که از طرفی انتقال پایتخت را مطرح کنند و در سوی دیگر در کمیسیون ماده ۵ برخی از پرونده ها را تغییر کاربردی بدهند و ساخت و ساز را انجام بدهند. پاریس، لندن، وین پایتخت هایی هستند که ۴۰ سال است، محدوده قانونی شان تغییری نکرده، یعنی گسترش پیدا نکرده است. ما واقعا می توانیم، مانع گسترش محدوده قانونی باشیم؟ در پاسخ باید گفت، نه! بنابراین برای انتقال پایتخت از تهران به شهر دیگر، باید مدیران و مردم محکم پای فعالیت استاندارد و بی نقص بایستند که چنین اراده و فضایی در کشور ما مشاهده نمی شود.

🔻وی توضیح داد: برای کاهش تمرکزگرایی در شهرها و به ویژه پایتخت، راهکارهایی در دنیا امتحان خود را پس داده اند. آلمان یکی از کشورهایی است که از روش های اصولی به نتایج مثبتی رسیده است. این کشور، کشوری فدراتیو شناخته می شود. به این معنی که به هر منطقه ای اختیارهای وسیعی داده شده است و در اِزای اختیار برنامه ای می خواهند که به نتیجه رسیده باشد. از کجا معلوم که این سیستم در ایران جواب ندهد؟ این هم یکی از راه های رسیدن به توسعه است.

🔻خرم یادآور شد: بنابراین اولاً باید مصمم شد که کار بی مطالعه انجام نشود. ثانیا، باید در این طرح جامع جابجایی پایتخت محکم ایستاد و اجازه نفوذ به منفعت طلبان نداد. موضوع دیگر اینکه باید فضای جامعه تغییر کند. به این معنی که فضای سوداگری خنثی شود تا کار خراب نشود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

09 Jan, 09:36


⁉️چرا شهرداری را به #مدیران_وارداتی واگذار کردیم؟

🔘وقتی این همه مدیر در شهرداری داریم؛ تاکی قرار است فرزند فلان وزیر و فلان کس از جاهای مختلف مقابل چشمان کارکنان شهرداری، بدون هیچ خجالتی بیاید پست بگیرد؟ که اکثر این افراد معمولا در شهرداری رسوب می‌کنند و دیگر به سازمان متبوع خود هم باز نمی‌گردند.

🔘سیل مدیران وارداتی به خانه ما خسارت های زیادی وارد کرد و شهر ما با چالش‌هایی متعدد مواجه شد که تأثیرات منفی آن بر زندگی مردم و بر روحیه کارکنان شهرداری، غیرقابل انکار است.

🔘انتصاب مدیران وارداتی ناتوان و بی‌تجربه، که حاصل سیاسی کاری و لابی‌گری های سیاسی است، نتیجه ای جز ناکارآمدی گسترده در شهرداری نداشته و شهر و شهروندان را با مشکل جدی مواجه کرده است.
@shahrdarchi 👈

شهردارچي

09 Jan, 03:34


🟢 آخرین پیشنهاد برای روز رای گیری
انتخابات شواری هفتم؛ زمستان 1404

🔘 انتخابات شورای هفتم و میان دوره ای تبدیل به داستان هزار و یک شب شده است و هر روز خبر جدیدی می رسد. یک روز تمدید سه ساله فعالیت شوراهای شهر، یک روز تاریخ 30 خرداد سال آتی به عنوان روز رای گیری اعلام می شود و .... آنچه مسلم است، چیزی جز این نیست که در همین دی ماه جاری این موضوع از بلاتکلیفی در می آید و روز انتخابات شورهای هفتم شهر و روستا مشخص خواهد شد.

🔻سید مرتضی محمودی، عضو هیئت مرکزی نظارت بر امر انتخابات شوراها در گفت و گو با «شهردارچی» در این باره اظهار داشت: موضوع انتخابات شوراها از آن جهت محل بحث شده که همزمان قرار است جای خالی 5 صندلی بهارستان با رای مردم پر شود. به هرحال به جز حوزه انتخابیه تبریز که مشکلی ندارد، بقیه حوزه ها به دلیل کمبود وقت، کسانی که تا امروز از سِمت فعلی استعفاء نداده اند، نمی توانند جهت کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند که همین موضوع، انتخابات شورا و میان دوره ای مجلس را بلاتکلیف کرده است.

🔻نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: اینکه گروهی سعی دارند به این بهانه عمر شوراهای ششم را سه سال تمدید کنند، واضح است که رویکردی غلط و غیرمنطقی قلمداد می شود. چرا که مردم به هر یک از اعضای شورا برای 4 سال رای داده اند، بنابراین با هیچ متر و معیاری نمی توان با تمدید سه ساله کنار آمد.

🔻او افزود: در این بین این موضوع هم مطرح شد که انتخابات شورای هفتم و میان دوره ای مجلس دوازدهم در خرداد سال 1405 برگزار شود که این هم مسائل و مشکلات خودش را دارد. پیشنهادی که من ارائه کردم و قرار است در جلسه رسمی بررسی شود، این است که رای گیری در همان 1404 انجام شود. البته با این تفاوت که به جای خرداد ماه، در آذر ماه یا یکی از ماه های زمستان برای تعیین اعضای شورای هفتم و نماینده 5 حوزه انتخابیه رای گیری انجام شود. به نظر من این بهترین تصمیم است. چرا که هم مشکل نامزدهای مجلس رفع می شود و هم «سال» انتخابات تغییر پیدا نمی کند. بنابراین امیدوارم، این طرح با تصمیم نمایندگان اجرایی شود.

🔻محمودی در پایان گفت: متاسفانه گروهی در این بین به جای اینکه مصلحت عمومی را اولویت بدانند، به فکر مسائل دیگر هستند و به همین راحتی چشم به منافع مردم می بندند که در مساله انتخابات شوراها این موضوع کاملا ملموس است.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

08 Jan, 10:48


‼️ما خواستار رسیدگی به حقوق کارکنان شهرداریها هستیم

🔘با آنکه کارکنان شهرداری‌ها در صف مقدم خدمت به هموطنان در سراسر کشور هستند، ولی متاسفانه همواره در انتهای صف قرار می‌گیرند. علت اصلی این امر را می‌توان عدم تصویب و اجرای طرح مدیریت یکپارچه شهری دانست که موجب شده شهرداریها در یک بلاتکلیفی و سردرگمی گرفتار شوند، مسئولیت و کار زیاد، همراه با دیده نشدن و انزوا ! نگرانی‌های جدید کارکنان شهرداری‌ها تصویب بند ۳ تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور است.

🔘موضوع تصویب بند ۳ تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، بدون در نظر گرفتن صرفه و صلاح کارمندان شهرداری‌های سراسر کشور که تابع قانون نظام هماهنگ پرداخت می‌باشند، نگرانی‌های جدی در میان کارکنان دولت و شهرداری‌ها ایجاد کرده است. تصویب این بند به دلایل متعدد، تبعات گسترده‌ای بر معیشت این اقشار و کیفیت خدمات عمومی و شهری و نارضایتی‌های شغلی کارکنان مجموعه شهرداری‌ها به دلیل کسر حقوق و دستمزد کارکنان خواهد داشت.

🔻دلیل ما :

۱- تأثیر ترمیم حقوق در برخی از پارامترهای حکم بر اساس رأی شماره ۱۴۰۲۳۱۳۹۰۰۰۱۹۹۱۳۶مورخ ۲۹فروردین۱۴۰۲ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری بوده که خود رأی نیز مستفاد از قانون صادر شده و در نتیجه اصلاح احکام کارگزینی کارکنان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ قانونی می‌باشد.

۲- نظر به اینکه ماده ۳۳ قانون استخدام کشوری و جز (۱) بند (الف) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به افزایش سالانه احکام اشاره می‌نماید و از آنجایی که احکام کارگزینی کارکنان در هر سال مجرد نبوده و در افزایش سال بعد تأثیر دارد، لذا تصویب جز (۳) بند (الف) تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ مغایر مواد مذکور بوده و موجب عدم افزایش احکام می‌گردد که صراحتاً نقض مواد قانونی یاد شده است و برابر اصل ۱۳۸ قانون اساسی به دلیل مغایرت با قانون اصلی قابل ابطال است.

۳- با عنایت به اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ احکام کارکنان بر اساس رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری اصلاح و کلیه مطالبات پرداخت گردیده و در سال ۱۴۰۴ بر اساس جز (۱) بند (الف) تبصره ۱۲صرفاً افزایش حقوق ۲۰ درصدی لحاظ می‌گردد، لذا هیچگونه بار مالی برای شهرداری‌ها که طبق قانون جزو نهادهای عمومی غیردولتی می‌باشند و منابع مالی خود را از محل درآمدهای شهری تأمین می‌کنند ندارد و اضافه بار مالی برای دولت کان لم یکن تلقی می‌گردد.

۴- الزام شهرداری‌ها به رعایت ضوابط قانون مدیریت خدمات کشوری که برای دستگاه‌های دولتی تدوین شده، همچنین طرح موضوع فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها، مغایر با استقلال ساختاری و مالی شهرداری‌ها است.

🔻خواسته ما:

🔘جلوگیری از کاهش حقوق کارکنان شهرداریها و نگاه منصفانه به مدیریت شهری از سوی دولت و مجلس، تصویب قوانینی که به افزایش روحیه و انگیزه کار در میان کارکنان شهرداری و تحول در سیستم اداری این سازمان خدماتی و اجتماعی کمک کند.

🔻تاکید ما:

🔘شهردارچی، با تمام توان پیگیر مطالبات کارکنان شهرداری‌های کشور، خصوصاً شهرداری تهران است و در این مورد هم مثل موارد قبلی از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان، موضوع را با جدیت تا رسیدن به نتیجه مطلوب دنبال خواهد نمود.
اما آنچه مسلم است، لزوم اتحاد، همدلی و حمایت‌های کارکنان شهرداری‌ها از همدیگر برای حفظ جایگاه و منزلت مادی و معنوی مدیریت شهری است. شهردارچی در میان شماست و به شما تعلق دارد.

✍️شورای سیاستگذاری شهردارچی
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

08 Jan, 10:48


Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

Instagram.com/shahrvandchy

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

07 Jan, 17:42


چند #پیام_پرسنل

1️⃣حدود ۲۵ روزی هست فرزند بنده متولد شده ولی هنوز بسته خرسندساز و ساک وسایل و حتی وام هیچ خبری نیست
پیگیری کردم گفتن که دیگر ساک هدیه نوزاد وجود نداره و به اتمام رسیده هر وقت تهیه کردیم اطلاع میدیم
وام ۵۰ میلیونی هم گفتن یکماه دیگر پیگیر باشید
این چه نوع بسته خرسندسازی هست؟

2️⃣با تشکر از رسانه خوب شهردارچی
مطالبه کارکنان دارای بیماری‌های خاص را داریم
چرا هیچ توجهی اصلا به ما نمیشه
مگه تو کل سیستم شهرداری چند نفر هستند که دارای مشکل بیماری خاص هستند که مبلغ ماهیانه یک میلیون تومان واریز می‌کنند
این مبلغ کجای مخارج بالا را میگیره
اگه میشه پیگیری کنید لااقل ی گروهی چیزی بدن تا بتونیم گذران زندگی کنیم با این مخارج دارو و مستاجری واقعا ما موندیم باید چیکار کنیم
ممنونم از حمایت‌های شما عزیزان
@shahrvandchy
3️⃣لطفا در خصوص هندريل، نرده پل عابر پياده و اپوكسي پل هاي عابر هم ورود كنيد
الان اگر هندريلي در جايي مفقود بشه يا مشكل فني پيدا كنه هر دو معاونت عمران و ترافيك اعلام ميكنند رديف اعتباري در اين خصوص ندارند
در خصوص نرده هاي پلهاي عابر پياده معمولي هم در صورتجلسه اخري كه به مناطق ابلاغ شد اعلام شده كه نگهداشت غير سازه اي يعني روشنايي و رنگ آميزي با معاونت خدمات شهري هست و موارد سازه اصلي لرزشي و .. با معاونت فتي عمران و ترافيك مناطق
در صورتي كه هيچكدام رديف اعتباري در اين خصوص ندارند و در صورت مفقودي يا سرقت نرده هاي پل عابر پياده متولي انجام كار مشخص نيست و بعضا موضوع توسط ١٣٧ مناطق رسيدگي ميشه!

4️⃣چند وقته که شنیده میشه به دلیل تغییر در ساختار مناقصات، مناقصه های فضای سبز انجام نمیشه و حالا با تغییراتی که انجام شده فصل شروع مناقصات رسیده حالا این تغییر چیه؟ اینه که عملا شهرداری همون نظارت نصف و نیمه ای هم که داشت و البته با پول میشد نظارت ناظر رو‌ به نفع پیمانکار خرید از بین میبره و قرار شده که پیمانکار صورت وضعیتش رو تقدیم شهرداری کنه و پول مستقیم وارد حساب اون شرکت بشه و بعد پیمانکار بین کارگران و نیروها تقسیم کنه و معلوم نیست چه حق و ناحقی در این بین اتفاق بیفته چند ماه چندماه حقوق کارگر عقب بیفته حق بیمه اش واریز نشه و.‌..‌‌.‌‌‌ اگه ممکنه این پیام منعکس کنید شاید بشه جلوی دزدی های عظیم تر آینده رو گرفت واقعا فشار شدیدی داره به کارگر میاد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

07 Jan, 15:07


📣مدارس ابتدایی استان تهران چهارشنبه غیرحضوری است

🔻معاون عمرانی استاندار تهران:
▫️مدارس ابتدایی استان تهران جز دماوند و فیروزکوه (شهر رودهن طبق مصوبات) فردا چهارشنبه در دو نوبت صبح و عصر به صورت غیرحضوری و مهد کودک‌ها، پیش دبستانی‌ها و مدارس استثنایی تعطیل اعلام می‌شود.
▫️همچنین طرح زوج و فرد در شهر تهران از درب منازل اجرایی خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

07 Jan, 12:17


👁️‍🗨️ اطلاعات اجمالی در بارۀ قرارداداها و اقدمات شهرداری در حوزۀ تأمین «اتوبوس»، «مینی‌بوس» و «ون»

🔘بحث حمل و نقل یکی از موضوع هایی است که در چارچوب فعالیت های شهرداری موضوعی مهم قلمداد می شود. آخرین خبری که در این رابطه بازتاب داده شد، گرانی جدی لغو درباره قرارداد خرید ۶۳۰ واگن مترو از چین بود که ظاهرا  دولت تعهداتش برای تامین هزینه خرید 630 واگن را پرداخت نکرده است.

🔻در همین راستا گزارش مبسوطی از قرارداد و اقدام های شهرداری به شرح زیر به «شهردارچی» رسیده است؛

🔘در حال حاضر تقریباً در حدود ۲ هزار اتوبوس فعال در تهران داریم و کمبود حمل‌ونقل با خودروهای شخصی جبران می‌شود و تا زمانی که حمل‌ونقل عمومی به میزان کافی تأمین نشود، حل معضل آلودگی هوا بی‌نتیجه است.

🔘شهرداری تهران برای تأمین ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس با «شرکت عقاب افشان» و ۵۰۰ اتوبوس با «شرکت اسنا» قرارداد بسته است.

🔘همچنین قرارداد تأمین ۲۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری منعقد شده که بهار سال آینده وارد ناوگان می‌شود.

🔘علاوه بر این، قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس از چین نیز منعقد شده که تاکنون ۱۱۹ دستگاه در گمرک قرار دارد و ۱۰ دستگاه به تهران وارد شده است.

🔘براساس اطلاعات واصله قرارداد خرید ۵۰۰ اتوبوس داخلی نیز به دلیل مسائل قضایی معلق شده و پرونده آن در محاکم قضایی در حال بررسی است.

🔘علاوه بر این، قرارداد خرید ۵۰۰ مینی‌بوس نیز از ۵۰۰ دستگاه به ۲۰ دستگاه کاهش یافته است که تنها ۲۰ دستگاه آن تحویل شهرداری شده است.

🔻قراردادهای شهرداری از ۱۴۰۰ تا کنون:

۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری با عقاب افشان (تا کنون ۵۳۰ دستگاه تحویل شده)
۵٠٠ دستگاه اتوبوس ۱۲ متر با اسنا (تاکنون ۱۸۷ دستگاه تحویل شده)
۱۷۰ دستگاه با ایران خودرو دیزل که در دوره قبل قرارداد بسته شده بود و پول آن و تحویل کامل در این دوره انجام شد.
ادعا شده ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی ۱۲ متری با شرکت هایگر چین قرارداد بسته شده که به دلیل عدم پرداخت پیش پرداخت، ابهاماتی جدی دارد.

🔘بر اساس گفته‌های مسئولان حمل‌ونقل شهرداری، تا کنون ۱۲۹ دستگاه به ایران ارسال شده که ۱۰ دستگاه آن ترخیص و مابقی ترخیص نشده. احتمالاً این قرارداد در همین حد متوقف شود، اما مدیران شهرداری تا ۵۰۰ دستگاه را محتمل می‌دانند.

🔘قرارداد ۲۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری (دوکابین) اخیراً با چینی‌ها منعقد شده و امکان دارد ۲۰۰ دستگاه دیگر هم عقد قرارداد شود.

🔻قرارداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی ۱۲ متری با شرکت شتاب پارسان وابسته به مپنا منعقد شده که به تعهدات عمل نکرده:
• در نوبت اول مبلغ نامتعارف قرارداد به ازای هر دستگاه حدود ۵۰۰۰۰ دلار کاهش یافته
• در نوبت دوم تعداد به ۳۰۰ دستگاه کاهش و اخیراً شنیده شده که به ۱۸۰ دستگاه کاهش یافته
در هر صورت علی‌رغم پرداخت شدن مبلغ پیش‌پرداخت، هنوز حتی یک دستگاه هم تأمین نشده.

🔘قرارداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۰ متری برقی هم با «شرکت قائم آلم نور» منعقد شده که به دلیل عدم ایفای تعهدات، شهرداری قرارداد را اقاله کرده. شرکت مذکور نیز اعتراض کرده و فعلاً پیش‌پرداخت نیز بلوکه شده و پرونده در محاکم قضایی مطرح است.

🔘 قرارداد ۵۰۰ دستگاه مینی‌بوس دیزلی با «شرکت مایوان موتور» منعقد شده که فقط ۲۰ دستگاه تحویل شده و به دلیل عدم ایفای تعهد، ظاهراً در حال تبدیل قرارداد به اتوبوس برقی هستند.

🔘 خرید ۴۰ دستگاه ون معلولین هم به دلیل تحویل فقط ۱۰ دستگاه که بر اساس اطلاعات دریافتی ۶ دستگاه آن معیوب بوده و عملاً متوقف است و طبق برخی خبرها، سازنده پاسخی به شهرداری نمی‌دهد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

07 Jan, 08:35


#پیام_پرسنل پرتکرار

سلام
به همکاران عزیز
سال هاست که ما کارکنان رسمی شهرداری از عملکرد نامناسب #شرکت_شهر_سالم و بیمه درمانی خود گله داریم و از طرق مختلف این مشکلات و ایرادات شرکت شهر سالم را به مدیران دوره ای شهرداری که در گذاری مهمان شهرداری تهران هستند اعلام کرده ایم اما هیچ تاثیری در اصلاح عملکرد نامناسب آن ملاحظه نشده و اعتراضات ما مصداق شعر" گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته بجایی نرسد فریاد است"

برخی از عملکردهای نامناسب شرکت:
۱-توزیع مکانی نامناسب مراکز صدور و تمدید دفترچه درمانی
۲-عدم بروز رسانی سایت شرکت در خصوص قطع قراردادها و اطلاع رسانی مناسب به کارکنان و قسمت درخواست ثبت تمدید و صدور دفترچه
۳-عدم رسیدگی به موقع به درخواست های درخواست های متفرقه (هزینه های ازمایشگاهی پاراکلینیکی و ...)
بطور مثال یک و ماه نیم پس از ارائه مستندات به صورت حضوری هنوز مدارک توسط کارشناسان شرکت بررسی نشده و پس از چند مرتبه پیگیری اعلام میشود ممکن است چند ماه طول بکشد.
۴-عدم پوشش مناسب دارویی بطوریکه با مراجعه به داروخانه باید بیشتر هزینه را پرداخت کنیم.
البته بستن قرارداد با بیمه تکمیلی برای ان دسته از همکارانی که بیمه اصلیشان تامین اجتماعی است وضعیت انها را نسبت به بیمه صندوق شهرداری بمراتب بهتر کرده (البته جای شکر دارد)
ای کاش تدبیری هم برای این شرکت ناکارآمد شهر سالم بشود یا منحل و با یک شرکت دیگر مانند sos اقدام نمود و یا تغییری در ساختار قدیمی و نا کارامد ان شود.
لطفا در صورت امکان یک نظرسنجی از وضعیت خدمت رسانی شهر سالم تهیه شود
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

07 Jan, 01:24


📣تمدید آموزش غیرحضوری مدارس ابتدایی استان تهران

🔻معاون عمرانی استاندار تهران:
▫️مدارس ابتدایی استان تهران جز دماوند و فیروزکوه (شهر رودهن طبق مصوبات) امروز سه شنبه در دو نوبت صبح و عصر به صورت غیر حضوری و مهد کودک‌ها، پیش دبستانی‌ها و مدارس استثنایی تعطیل اعلام می‌شود، همچنین طرح زوج و فرد در شهر تهران از درب منازل اجرایی خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Jan, 16:38


📣مدارس ابتدایی شهر و استان تهران جز دماوند و فیروزکوه فردا غیرحضوری است/ ‏اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل

🔻معاون عمرانی استاندار تهران:
▫️آموزش مدارس ابتدایی استان تهران فردا دوشنبه ۱۷ دی به صورت غیر حضوری و مهد کودک ها، پیش دبستانی ها و مدارس استثنایی تعطیل اعلام می شود، همچنین طرح زوج و فرد در شهر تهران از درب منازل اجرایی خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Jan, 12:36


چرا سوال از شهردار بی جواب ماند؟

🔘 اینکه یکی از اعضای شورای شهر از شهردار سوالی داشته باشد و از پاسخ قانع‌ نشود، مستلزم پیگیری های بیشتر است تا مساله به نوعی حل شود. سوال این است، چرا برخی از اعضاء با وجود پاسخ نگرفتن، موضوع مطرح شده را پیگیری نمی کنند. در واقع اعضای شورا مکلف به این هستند که برای برآورده شدن مطالبه های شهری مردم مسائل را تا مشخص شدن موضوع پیگیری کنند.

🔻ناصر امانی در پاسخ به سوال «شهردارچی» مبنی بر اینکه چرا با وجود قانع نشدن از اظهارات شهردار تهران موضوع را پیگیری نکردند، اظهار داشت: واقعیت این است که براساس قانون شوراها درمورد قانع شدن یا نشدن سوال کننده یا سوال کنندگان رای گیری نمی شود. در واقع درصورت قانع نشدن، سوال کننده می تواند تقاضای استیضاح شهردار را مطرح کند که در این صورت نیاز به حداقل همراهی و موافقت یک_سوم اعضای شورای شهر دارد تا طرح کنار گذاشتن شهردار در دستور کار قرار بگیرد.

🔻عضو شورای ششم تهران در ادامه گفت: مشخصا باتوجه به اینکه قبل از سوال بنده درباره انتصابات شهرداری، بازرسی کل کشور هم ورود و اعتراض کرده و پیگیر موضوع بود، تصورم این بود که شهرداری تهران در مقابل یک نهاد رسمی و نظارتی قوه قضاییه تمکین خواهد کرد و دقیقا به همین دلیل وارد مرحله بعد از سوال نشدم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

04 Jan, 14:54


⁉️ از شعار تا عمل؛ آیا وعده‌ زاکانی برای کارکنان شهرداری، عملی می‌شود؟!

🔻دو هفته از روز زن می‌گذرد. از روزی که علیرضا زاکانی شهردار تهران در همایش گزینشی روز زن، گفت: «همانگونه که در طرح من شهردارم به سراغ شهروندان تهرانی برای اولویت بندی پروژه های شهری رفته ایم، در امور مربوط به کارکنان نیز باید به سراغ آنان رفته و با نظرات خود پرسنل مشکلات آن‌ها را اولویت بندی و حل کنیم.»

🔘نمی دانیم تاکنون چه تعداد از نظرات کارکنان شهرداری به سمع و نظر شهردار تهران رسیده است، اما با انتشار این مطلب در شهردارچی، با واکنش‌های متفاوتی از سوی کارکنان شهرداری تهران مواجه شدیم.

🔘 ۹۵ درصد از مخاطبین شهردارچی امیدی به اجرای درخواست‌هایشان از سوی شهردار تهران نداشتند، اما از میان ۵ درصد دیگری که امیدوارم بودند تعداد زیادی استعفای شهردار تهران را درخواست کرده‌اند‌.

🔘 ساماندهی مسکن و تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی از دیگر درخواست های کارکنان شهرداری از شهردار بوده است و تعیین تکلیف سرای محلات و کارکنانش نیز از دیگر درخواست هاست.

🔻همکار دیگری با انتقاد به نحوه اجرتی طرح من شهردارم و این وعده شهردار تهران نوشته است: «قطعا همونجوری که در طرح من شهردارم پروژه‌ها رو خودتون تعریف می کنید و بعد سایر پرسنل رو مجبور می‌کنید بشینن رأی جمع کنن، پرسنل هم همین خواهد بود. »

🔘از کلیات نظرات کارکنان این استنباط می‌شود که امیدی به اجرای صحیح این وعده مطرح شده از سوی شهردار تهران ندارند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

02 Jan, 14:53


چند #پیام_پرسنل

1️⃣ما کارکنان مرکز مطالعات ژئوتکنیک و مقاومت مصالح شهرداری تهران چرا ساعتهامون نباید تغییر کنه! وقتی شهرداری مصوبه میده و میگه ساعت کاری تغییر کرده؟
با وجود بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور، به ما کارکنان این مرکز اطلاع داده شده که کماکان ساعت کاری این مرکز طبق روال سابق تا ساعت ۱۶ و ۴۵ دقیقه می باشد.

2️⃣ما از سر لطف و پیگیری شما شیفت بندی شدیم
سه روز در هفته محل کارمون حاضر میشیم
خواستم ازتون تشکر کنم
ممنون از لطف بی کران شما
خدا خیرتون بده
دعای پرسنل #سازمان_ورزش بدرقه ی راهتون
دعای امام زمان (عج ) همیشه شامل حال شما باشه انشالله

3️⃣متاسفانه در این دوره شهرداری تهران معضلی به عنوان عدم ثبات مدیریت داشت.این مساله باعث بی انگیزگی کارمندان و عدم رضایت شهروندان از عملکرد شهرداری گردید. تمام مدیران به صورت سرپرست میباشند که خودشان هم تکلیف ندارند، لطفا تکلیف سرپرست ها را در شهرداری مشخص کنید
مدیری که تایید نمیشود چرا در منصب مدیریت باقی می ماند؟

4️⃣از کارمندان #سازمان_فاوا شهرداری هستم واقعا تیم مدریت جدید سازمان گل کاشته تیم های قبلی فقط رفاهیات ما رو پرداخت نمیکردن و باعث نارضایتی های زیاد و تجمعات کارمندان شده بودن تیم جدید نه تنها به هیچ کدوم از مشکلات رسیدگی نکرده و همچنان رفاهیات پرداخت نمی‌شود بلکه به مصوبات شهرداری هم اهمیت نمی‌دهد و ساز خودش رو می‌زند برای خودش قانون جدید درست کرده اضافه کار به نوعی ترمیم حقوق کارمند هست و پایه حقوق به کارمندان در اختیار فقط پرداخت می‌شود در صورتی که مدیر عامل محترم رسما به ما اعلام کردن که اگر تا ۴۰ ساعت یعنی روزی ۲ساعت تقریبا اضافه کار نمونید بهمون پایه حقوق پرداخت می‌شود و اصلا هم براشون مهم نیست که چه کسی چه فشار کاری روش هست آیا این عدالت هست ؟
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Jan, 12:59


‼️گره در گرهِ رای گیری شورای هفتم
انتخابات؛ 30 خرداد 1404 یا ...؟

🔘اینکه انتخابات شورای هفتم در موعد مقرر (30 خرداد 1404) برگزار می شود یا همزمانی با انتخابات میان دوره ای مجلس موجب تاخیر در رای گیری و در نتیجه تمدید دوره شورای ششم خواهد شد، مساله ای است که از آبان ماه سال جاری سر و صدای زیادی به پا کرده است. در این بین روز سه شنبه (11 دی 1404) یکی از کانال های شهری خبری با این مضمون بازتاب داد « با تصویب امروز مجلس شورای اسلامی، انتخابات شوراها حتما سال آینده برگزار می شود» که البته تکذیب شد.

🔻موسی الرضا حاجی بیگلو، رئیس شورای عالی استان‌ ها در گفت و گو با «شهردارچی» درباره حرف و حدیث های این چند روز اظهار داشت: درباره تعیین تکلیف زمان انتخابات شورای هفتم یازدهم دی ماه (سه شنبه) در مجلس تبادل نظر شد، اما در نهایت جلسه فوق به نتیجه منجر نشد. در واقع تا الان قرار بر این است که طبق اعلام رسمی وزارت کشور، انتخابات هفتمین دوره شوراهای شهر و روستا در تاریخ 30 خرداد ماه 1404 برگزار شود. البته بحث درباره روز رای گیری با نظرات مختلفی در مجلس همراه بود. به طوریکه گروهی همچنان رای به هفت ساله شدن شوراها می دادند و دسته ای هم معتقد بودند، رای گیری همان  روز 30 خرداد سال آتی برگزار شود. در این میان نظری هم مبنی بر این مطرح شد که دوره فعلی شوراها یکسال دیگر تمدید شود و در سال 1405 انتخابات شورا و میان دوره ای مجلس در یکروز برگزار شود که همه این موارد، در حد «طرح» ماند و قرار شد، هفته آینده موضوع در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تعیین تکلیف شود.

🔻این چهره در ادامه گفت: همه حرف و حدیث ها درباره روز رای گیری شورای هفتم به دلیل همزمانی این رویداد با انتخابات میان دوره ای مجلس است که به دلیل جدایی 5 نماینده از مجلس باید برای تعیین تکلیف نماینده این 5 حوزه برگزار شود و از آنجایی که قانون تاکید دارد، نامزدهای انتخابات مجلس باید 6 ماه قبل از روز رای گیری از سمت رسمی خود استعفاء بدهند و چون تا 30 خرداد کمتر از شش ماه باقی مانده است، عملا انتخابات میان دوره ای مجلس به مشکل می خورد.

🔻او افزود: اینکه در برخی از رسانه ها خبری مبنی بر « با تصویب امروز مجلس شورای اسلامی، انتخابات شوراها حتما سال آینده برگزار می شود» درج شده بود و اظهارنظرهایی هم  در این باره صورت گرفته بود، با واقعیت منطبق ندارد.

🔻حاجی بیگلو در پایان گفت: به نظر من هفته آینده تکلیف این موضوعی که پیچیده شده است، معلوم خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

31 Dec, 15:16


‼️پایان حرف و حدیث‌های انتخابات شورا
روز رای گیری اعضای شورای هفتم؛ 30 خرداد 1404

🔘بالاخره بعد از ماه ها حرف و حدیث و همچنین اظهارنظرهای آنچنانی که درباره تاریخ برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراهای شهر و روستا در فضای سیاسی و اجتماعی مطرح شد، با تصمیم نمایندگان مجلس قرار بر این شد، روز رای گیری برای انتخاب اعضای هفتمین دوره شوراهای شهر و روستا همانطور که در 29 آبان سال جاری توسط ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شده بود،  30 خرداد 1404 برگزار شود تا هفت ساله شدن شورای ششم عملا منتفی شود.

غلامرضا توکل، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس دوازدهم در گفت و گو با «شهردارچی» با اشاره به پایان حرف و حدیث هایی که در این چند وقت درباره زمان برگزاری انتخابات شوراهای هفتم مطرح می شد، اظهار داشت: اینکه انتخابات شورای هفتم در سال 1404 برگزار شود یا به دلیل مشکلاتی که سر راه انتخابات میان دوره ای مجلس بود، با تمدید عمر شورای ششم به مدت 7 سال، انتخابات شورا هم سال 1407 موکول شود، مساله ای بود که به هرحال مشکلاتی را می توانست در پی داشته باشد.

🔻نماینده مردم شوریجه نماینده سروستان، کوار و خرامه در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: نمایندگان مجاس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 11 دی ماه) به اتفاق آراء درباره روز رای گیری برای انتخاب اعضای شوراهای شهر و روستای هفتم همان سی امین روز خرداد ماه 1404 باشد تا از این طریق شورای ششم در موعد مقرر به فعالیت خود خاتمه بدهد. به نظر من این تصمیم از آنجایی خوب و موثر است که به هرحال مردم در خرداد 1400 به اعضای فعلی شورا برای 4 سال رای داده بودند و به همین دلیل اصلا به صلاح نبود، شورای ششمی ها 7 سال در جایگاه فعلی می ماندند و تصمیم گیری می کردند.

🔻او همچنین درباره مصوبه نمایندگان مجلس درباره اینکه «جرائم انتخاباتی در دادگاه‌های کیفری تهران رسیدگی می‌شود»  توضیح داد: نمایندگان مجلس در ادامه بحث انتخابات شورا همچنین در کنار اینکه ارجاع جرائم انتخاباتی را به دادگاه های کیفری سپردند، این قانون را هم به تصویب رساندند که همه شخصیت های حقیقی یا حقوقی اگر با تخلفی مواجه شدند، می توانند مورد پیش آمده را به هیئت های نظارت گزاش کنند که این مصوبه حتما سهم زیادی در سلامت انتخابات خواهد داشت.

🔻توکل همچنین یادآور شد: همچنین امکان باز شماری آراء که یکی از مصوبات مجلس شورای اسلامی بود، به طور قطع موجب کمرنگ شدن شک و تردید درباره نتیجه اعلامی شود که همه این موارد در این راستا مدنظر نمایندگان قرار گرفته تا انتخابات با کمترین حرف و حدیث برگزار شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

30 Dec, 10:06


📣لغو‌ ممنوعیت استفاده کارکنان قراردادی از مرخصی بدون حقوق

▫️هیات عمومی دیوان عدالت اداری یک مصوبه سازمان اداری و استخدامی کشور که بر اساس آن استفاده کارمندان قرارداد کار معین از مرخصی بدون حقوق ممنوع شده بود را غیر قانونی دانست و رای به ابطال آن صادر کرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

30 Dec, 07:25


‼️مدیریت شهری بر ریل بی‌ثباتی؛ ناترازی، میراث جابه‌جایی‌های مداوم!

🔘تغییر ۵۰ مدیر تنها در ۲ ماه گذشته اعضای شورای شهر را به واکنش واداشت تا جایی که چمران، رئیس شورای شهر نیز بالاخره از تغییرات مکرر در شهرداری تهران اعلام نارضایتی کرد.

🔘حضور مدیران وارداتی و جا به جایی مکرر مدیران ارشد که جا به جایی مدیران میانی و بدنه کارشناسی را هم به دنبال دارد، منجر به ضعف در مدیریت، نارضایتی شهروندان و کارکنان شهرداری شده تا جایی که شاهد تجمع‌های بسیار در محل شهرداری مرکز و شورای شهر بوده ایم.

🔘در مدیریت شهری پنجم برای پیشگیری از ایجاد ناترازی مدیریتی و بهره مندی از تخصص نیروهای حاضر در شهرداری تهران سامانه بازار کار راه اندازی شد تا برای گزینش مدیران از بدنه شهرداری استفاده شود. سامانه‌ای که سرنوشت آن نامشخص است و انتظار می‌رود مرکز نوسازی و تحول اداری در خصوص آن شفاف سازی کند.

🔘مدیریت شهری پنجم شهرداری تهران را با ۶۸ هزار و ۸۰۰ نیرو تحویل گرفت که این تعداد ۲۰ سال قبل از این مدیریت ۱۸ هزار نفر بوده‌اند. همچنین مدیریت شهری پنجم شهرداری تهران را با ۵۸ هزار نیرو و با تمهیداتی برای پیشگیری از ورود مدیران وارداتی به مدیریت شهری ششم تحویل داد.

🔘شهردارچی که در دوره‌های پیش نیز مطالبه کارکنان شهرداری درخصوص عدم ورود مدیران وارداتی به شهرداری تهران را دنبال می‌کرده است از علیرضا زاکانی شهردار تهران و مجید باقری معاون برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا چند سوال مطرح می‌کند:

در مدیریت شهری ششم چند نفر نیرو به شهرداری تهران اضافه شده است؟

چه تعداد از مدیران شهرداری وارداتی هستند؟

آیا در شهرداری تهران نیروهایی که توان مدیریتی در جایگاه مدیران وارداتی داشته باشند وجود نداشته است؟

🔘در پایان از شورای ششم انتظار می‌رود در روزهای باقی مانده با محدود کردن شهرداری در جذب نیرو و مدیران وارداتی قدمی رو به پیشرفت بردارند و اقدامی قابل دفاع را از خود به یادگار بگذارند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Dec, 10:29


در انتظار تعیین تکلیف انتخابات شورا و میان دوره ای مجلس
کش مکش های بهارستان و بهشت

🔻 عباس پاپی زاده، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم دزفول در گفت و گو با «شهردارچی» در مخالفت با تمدید شورای ششم اظهار داشت:

▫️اینکه گروهی به بهانه انتخابات میان دوره ای مجلس شبانه روز تلاش می کنند، مدت زمان شوراهای شهر را اضافه کنند، رفتاری غیرمنطقی است که در این شرایط که مشکلات زیادی داریم، موجب خلل در کارها می شود. آقایان در حالی انتخابات میان دوره ای را بهانه می کنند که اگر کرسی های خالی مجلس کمی دیرتر از خرداد سال 1404 تعیین تکلیف شوند، هیچ مشکل یا مساله ای در روند قانون گذاری یا نظارت مجلس پیش نمی آید. پس بهتر است، اجازه بدهند انتخابات شورا در موعد قانونی برگزار شود تا شوراها هم روال طبیعی خود را سپری کنند.

▫️بنابراین اینکه گروهی ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در مورد زمان استعفا برای ثبت نام نمایندگی را بهانه ای برای عقب انداختن شورا می دانند، تلاشی است تا بتوانند اهداف سیاسی خود را محقق کنند که تاکید می کنم، مجلس چنین مجوزی را صادر نمی کند. مجلس شورای وظیفه صیانت از قانون را دارد و دقیقا به همین دلیل آنهایی که با جدیتی مثال زدنی این روزها در حال رایزنی هستند تا با هدفشان برسند، باید بدانند که تلاش شان نتیجه ای نخواهد داشت. ای کاش آقایان اجازه بدهند، امور روال طبیعی خودش را بگذارند تا بتوانیم دغدغه های مردم را کم کنیم.

▫️مردم شهر و روستا در سال 1400 به اعضای فعلی شورا رای داده اند تا به مدت 4 سال امور شهر و روستاها را پیگیری کرده و مشکلات مردم حوزه انتخابیه را رفع و رجوع کنند. بنابراین باید به رای مردم و البته به قانون احترام گذاشت و به دلیل اینکه نامزدهای بهارستان باید شش ماه قبل از رای گیری از مسئولیت خود استعفا بدهند، انتخابات میان دوره ای را که قرار است، جای خالی نمایندگان را پر کند، در زمان دیگری برگزار کرد تا مدیریت شهر و روستایی با مشکلات مواجه نشود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Dec, 10:27


در انتظار تعیین تکلیف انتخابات شورا و میان دوره ای مجلس
کش مکش‌های بهارستان و بهشت

🔘بحث هفت ساله شدن یا نشدن شوراها به این دلیل داغ شده است که چند کرسی مجلس به دلیل پیوستن نماینده ها به دولت خالی است و بنابراین انتخابات میان دوره ای لازم است تا شهرهای فوق نماینده داشته باشند. اما طبق نظر صریح قانون کاندیداهای نمایندگی مجلس باید شش ماه مانده به روز رای گیری از سمت و مسئولیت خود استعفا بدهند که اگر قرار بر رای گیری در خرداد سال آتی باشد، عملا این امکان برای خیلی از  چهره های شاخص حوزه های انتخابی بعید است که به همین بحث «تعویق انتخابات شورا» را داغ کرده است. باید منتظر ماند و دید، کدام دسته می توانند نظرشان را اجرایی کنند. موافقان تمدید عمر شورای ششم یا آنهایی که اصرار به برگزاری انتخابات شورا در همان خرداد 1404 دارند؟

🔻جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون برنامه بودجه و نماینده مردم رشت و خمام در مجلس دوازدهم در گفت و گو با «شهردارچی» درباره حاشیه های مربوط به طرح هفت ساله شدن شوراها اظهار داشت:

▫️مساله این است که تنی چند از نمایندگان مجلس با ترک بهارستان به دولت پیوستند که می توان به آقای نوری قزلچه و دنیا مالی اشاره کرد که به ترتیب به عنوان وزیر کشاورزی و ورزش به دولت ملحق شدند. از آنجایی که قانون به صراحت به لزوم استعفای کاندیداهای انتخابات مجلس شش ماه قبل از روز رای گیری تاکید دارد، نمایندگان مجلس به لایحه دولت که شش ماه را به 70 روز رسانده بود، مخالفت کردند تا امکان برگزاری انتخابات شورای هفتم  با میان دوره ای مجلس دوازدهم منتفی شود  تا حرف و حدیث ها درباره زمان رای گیری برای گزینش اعضای شوراهای هفتم بالا بگیرد. در واقع اگر انتخابات قوه مقننه در خرداد سال آتی برگزار شود، شهرهایی بنا بر دلیل یا دلیل هایی نماینده ندارند، با چالشی بزرگ مواجه خواهند شد.

▫️واقعیت چیزی جز این نیست که بحث تمدید یا عدم تمدید فعالیت شوراهای شهر ششم بحثی مهم است که نمی توان در اینباره ساده انگاری کرد. مساله دقیقا این است که باید شرایط برای حضور کسانی که می خواهند در انتخابات میان دوره ای مجلس شرکت کنند، فراهم باشد. بنابراین اگر نظر دولت بر عقب افتادن انتخابات شورا باشد، مجلس این آمادگی را دارد که بعد از بررسی دقیق شرایط رای به تغییر انتخابات و در نتیجه تمدید مدت زمان شورای ششم بدهد.

▫️مشکل دقیقا این است که تعداد شهرهایی که باید انتخابات میان دوره ای مجلس برگزار کنند، افزایش پیدا کرده اند و از آنجایی که شهرها نمی توانند به طور مستقل اقدام به رای گیری کنند، قطعا تعویق انتخابات می تواند، مساله را حل کند. با این حال عده ای همچنان مصرانه دنبال اینند تا خردادماه رای گیری برای انتخاب اعضای شورای هفتم برگزار شود که باید گفت، در این بین هم تعدادی از موافقان و هم گروهی از مخالفان سوار بر موج سیاسی کاری دیدگاه شان را پیگیری می کنند که این اصلا نمی تواند به صلاح اداره کشور باشد.

▫️وقتی در شرایطی که کشور مشکلات زیادی دارد، گروهی فقط سیاسی کاری می کنند و مصالح جناحی را نسبت به منفعت عمومی در اولویت می دانند، مایه تاسف و تالم است! حرف و حدیث های انتخابات در حالی است که باید با همنشینی دولت و مجلس دو طرف به تصمیمی منطقی و بر اساس واقعیت بگیرند تا نه شورا ضرر کند و نه انتخابات میان دوره ای مجلس آسیبی ببیند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Dec, 10:58


⁉️آقای شهردار! ترافیک، کمر مردم را شکسته و آلودگی‌هوا نفس‌شان را بریده؛ شما به خودت، نمره خوب می‌دهی؟!

▫️این روزها با ارزشیابی «خوب»، بلکه «بسیارخوب» در مورد عملکرد شهرداری، نوبری جدید پیدا شده است! آیا مصداق این جمله‌ی مشهورند، که ناراست را آنچنان راست‌نما و قاطع بگویید، که کمترین شک از سوی شنونده، به تردید در شعورش بینجامد!؟

▫️کسانی که مسئولیت کلان در خدمات شهری دارند و در این خفقان هوا همچنان نمره‌ی خوب به خود می‌دهند- و لابد از سر فروتنی، درجه‌ی عالی را از خویشتن دریغ می‌دارند-، هوازده‌ی کدام کانتون از کشور سوئیس هستند؟ یا لابد در این وانفساها، در صدد مزاح با خلایق‌اند؛ که اگر کار مثبتی از جنابانشان ساخته نیست، لااقل جوک‌های جمع باجناقان را در ملأ عام تحویل مردمان دهند؛ یا چه؟/روزنامه اطلاعات
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Dec, 08:28


پاسخ فرماندار تهران به مطالبه ممانعت از تغییر نام خیابان بیستون

حسین خوش اقبال، فرماندار تهران که اصالتا کرمانشاهی و اهل دیار بیستون است به مطالبه روزنامه باختر و جمعی از مردم کرمانشاه در خصوص ممانعت از تغییر نام خیابان بیستون در تهران واکنش نشان داد.

به گزارش روزنامه باختر، متن پاسخ فرماندار تهران به مطالبه سردبیر روزنامه باختر به شرح زیر است؛

-در روزهاي اخير انتشار خبر تغيير نام "خيابان  بيستون به نام شهید والامقامی"  در دويست و نودمين جلسه شوراي اسلامي شهر تهران منتشر شد كه اين موضوع عليرغم حرمت و احترام بسيار زيادي كه عموم مردم براي مقام آن شهيد قائل هستند، موجب تكدر شما فرهيختگان عزيز استان  و بسياري از هم وطنان ساير نقاط كشور گرديد.  لذا اينجانب پيام شما را دريافت نموده و با دستور و هماهنگي استاندار محترم تهران جناب دكتر معتمديان ازطرق مقتضي موضوع را پيگيري مي نماييم که انشالله خیابان مناسب‌تر و در شان آن شهید انتخاب و متعاقباً نتايج آن را به استحضار شما و هموطنان عزيز خواهيم رسانيد.
با تقديم احترام
حسين خوش اقبال-معاون استاندار و فرماندار تهران
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

25 Dec, 15:47


🔻سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران:

▫️با تغییر ساعات کاری نگرانی هایی از جمله حق ناهار برای برخی پرسنل به وجود آمده که باید روشن و شفاف به آن پاسخ داده شود


▫️این عدد شاید برای مدیران عدد خاصی نباشد اما برای پرسنل زحمت کش و پرتلاش مدیریت شهری که حقوق آنها به ۲۰ میلیون هم نمی رسد عدد قابل توجهی است.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

25 Dec, 14:36


#انتصاب

🔰با حکم شهردار تهران، “وحیدرضا انارکی محمدی” شهردار منطقه۱۲ به‌عنوان مدیرکل املاک و مستغلات شهرداری تهران منصوب شد. همچنین محمد آیینی از مدیران وزارت راه‌وشهرسازی که در دولت شهید رئیسی به‌عنوان مدیرعامل شرکت شهرهای جدید خدمت می‌کردند، به‌عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۲ منصوب شد.

🔰ابوذر مختاری مدیرعامل سازمان املاک، به‌عنوان سرپرست شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب منصوب شد. همچنین عباس تقدسی‌نژاد مدیرعامل سابق این مجموعه، به‌عنوان سرپرست شرکت خدمات اداری شهر معرفی شد.

🔰سید مهدی صباغ شهردار سابق منطقه ۱، به‌عنوان سرپرست شرکت مجتمع‌های ایستگاهی معرفی شد. هم‌چنین میثم نوروزیان مدیرعامل سابق این شرکت، به‌عنوان مدیرعامل، به شرکت مطالعات جامع حمل‌ونقل و ترافیک رفت.

🔰فاطمه قاسم‌پور نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، به‌عنوان مشاور شهردار منصوب گردید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Dec, 17:40


📣 ادارات و دانشگاههای استان تهران تعطیل و همه مدارس غیر حضوری شد/ اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل

🔻 استانداری تهران‌‌‌:

▫️آموزش غیر حضوری تمام مقاطع تحصیلی (دولتی و غیردولتی) در دو نوبت صبح و عصر، تعطیلی ادارات و دانشگاه‌های استان تهران جز دماوند و فیروزکوه (رودهن طبق مصوبات) برای فردا چهارشنبه، پنجم دی ماه اعلام می‌شود.

▫️این تعطیلی شامل بانک‌ها، مراکز امدادی و درمانی و خدمات رسان نمی‌شود، همچنین امتحانات نهایی پایه های (نهم هماهنگ استانی بزرگسالان ) و (دوازدهم روزانه و هماهنگ استانی) طبق برنامه برقرار است.

▫️همچنین برای فردا طرح زوج و فرد از درب منازل اجرا می‌شود و فروش طرح ترافیک ممنوع است.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

24 Dec, 17:35


✔️اصلاح تاریخ پذیرش مدرک تحصیلی کارکنان شهرداری تهران در حین خدمت

🔘تاریخ پذیرش مدرک تحصیلی کارکنان شهرداری تهران در حین خدمت (دستورالعمل هدایت تحصیلی) اصلاح شد.

🔘با موافقت معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، دستورالعمل هدایت تحصیلی کارکنان شهرداری تهران توسط مرکز نوسازی و تحول اداری در راستای ارج‌گذاری به تلاش‌های کارکنان در مسیر ارتقای دانش و مهارت‌های شغلی و نیز به منظور کمک به بهبود شرایط شغلی و وضعیت معیشتی اصلاح شد.

🔘بر این مبنا، با توجه به ابلاغ نخستین ضوابط و مقررات مرتبط با ادامه تحصیل و پذیرش مدارک تحصیلی کارکنان شهرداری تهران در سال ۱۳۹۷، شرط پذیرش یک مقطع تحصیلی بالاتر از تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ در نظر گرفته خواهد شد و مدارک تحصیلی اخذ شده تا تاریخ مذکور، یک مقطع تحصیلی محسوب نمی‌شود.

🔘از این رو، به استثنای کارکنانی که تاریخ اخذ آخرین مدرک تحصیلی آن‌ها پیش از ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ است، ادامه تحصیل همه کارکنان برای بهره‌مندی از مزایای مربوطه، صرفاً برای یک مقطع تحصیلی بالاتر( دیپلم به کاردانی، کاردانی به کارشناسی کارشناسی، کارشناسی به کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد به دکتری) امکان‌پذیر خواهد بود که پیرو این اصلاحیه، همه کارکنان واحدهای تابعه شهرداری اعم از قراردادی، ثابت یا رسمی که پس از تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ مدرک تحصیلی خود را ارائه کرده‌اند -فارغ از وضعیت استخدامی در طول دوران خدمت- مشمول این امتیاز هستند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Dec, 11:36


✔️مالیات کسر شده از محل رفاهیات به فیش‌های حقوقی برگردد

🔘شورای ششم تهران این روزها درگیر دو موضوع کسر مالیات از منابع رفاهیات حقوق که موجب نارضایتی کارکنان شهرداری شده است. همچنین بحث تغییر ساعت کاری است که شهرداری چی ها معتقدند، این روش در مدیریت شهری کارایی ندارد

🔻بر همین اساس سید احمد علوی طی تذکری در صحن شورا درباره کسر مالیات اظهار داشت:

▫️اکنون که بخشنامه آمده که مالیات از محل رفاهیات متوقف شود بهتر است مبالغی که در گذشته از این حیث از حقوق کارکنان عزیز کسر شده به آنها برگردانده شود.

🔻عضو شورای شهر ششم تهران در ادامه گفت:

▫️بدون شک مبالغ کسر شده با عنوان مالیات از رفاهیات مبلغ چشمگیری نیست اما با توجه به بخش نامه صادر شده باید مبالغ کسر شده در ماه های گذشته به فیش حقوقی پرسنل شریف برگردد.
▫️از تلاش های دکتر بهروز آذر معاون زمان رییس جمهور برای پیگیری حق عائله مندی برای زنان تشکر میکنیم و امیدواریم مجلس و دولت این مهم را پیگیری کنند. علوی: نگرانی پرسنل شریف که در پی تغییر ساعت کاری به وجود آمده باید مرتفع شود.

🔻این چهره درباره با اشاره به بحث تغییر ساعت اداری توضیح داد:

▫️تغییر ساعات کاری برای پرسنل شریف شهرداری ایجاد نگرانی کرده است و بدون شک برای بسیاری از اعضای شورا پیامک های بسیاری ارسال شده است. در واقع با تغییر ساعات کاری پرسنل محترم مدیریت شهری در خصوص حق ناهار مباحثی به وجود آمده است که باید پیامی شفاف ارائه شود.

🔻علوی در پایان گفت:

▫️تغییر ساعات کاری خیلی در مدیریت شهری موضوعیت ندارد چرا که مدیریت شهری ساعت ندارد و پرسنل شریف مدیریت شهری تا زمانی که ارباب الرجوع داشته باشند ارائه خدمات می کنند.

🔻تکمله:

▫️لازم به توضیح است، در این دوره شورای شهر ناصر امانی و سید احمد علوی دو عضوی بودند که به طور کاملا مسئولیت پذیرانه ای پیگیر حقوق و دغدغه های کارکنان شهرداری بودند که «شهردارچی» به سهم خود از این دو عضو شورای شهر تهران قدردانی می کند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Dec, 07:07


‼️ناترازی در مدیریت شهری؛ چالش‌های حضور #مدیران_وارداتی در نظام شهری

🔘از آنجا که «خشت اول گر نهد معمار کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج» دیوار مدیریتی مدیریت شهری ششم با حضور و تصمیمات مدیران وارداتی و بی‌تجربه آنچنان کج صعود کرد که اعتماد شهروندان پایتخت نشین و کارکنان شهرداری تهران سقوط کرد.

🔘اگرچه وزارت کشور با بخشنامه ای ورود «مدیران واراداتی» به مجموعه این وزارتخانه را ممنوع کرد، اما آنچه از ظاهر امر برآیند می شود نشان دهنده این است که این بخشنامه هرگز برای ثانیه ای هم ذهن مدیریت شهری ششم را به خود مشغول نکرده است. چرا که با گذشت بیش از ۳ سال عدم موفقیت مدیریت شهری و ورود این دوره به شمارش معکوس خداحافظی از شهرداری باز هم شاهد انتصاب مدیران وارداتی، بی تجربه، ناآشنا به مدیریت شهری و شهر تهران هستیم، تا جایی که سکوت اعضای شورای شهر هم شکسته شد و نسبت به انتصاب افراد غیر متخصص و وارداتی معترض شدند.

🔘به حاشیه راندن مدیران و کارکنان متخصص شهرداری تهران از دیگر دستاوردهای مدیریت شهری ششم است که سکوت ۳ ساله اعضای شورای شهر در این خصوص جای تعجب دارد. نیروهای متخصصی که در ۳ سال گذشته نه تنها از صندلی مدیریتی، بلکه از حضور در شهرداری تهران هم منع شدند، این روزها صندلی های معاون وزارت و مدیر کلی دستگاه های دولتی را تصاحب کرده اند. مدیرانی که حضور و مدیریت شان می توانست موفقیت مدیریت شهری، رضایت شهروندی و حمایت کارمندی را به دنبال داشته باشد.

🔘به‌دنبال ناترازی مدیریتی پیش آمده در شهرداری تهران، با انتصاب مدیران وارداتی و بی‌تجربه، از علیرضا زاکانی، شهردار تهران و مجید باقری، معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا این سوال پیش می‌آید که در ۳ سال گذشته چه تعداد از کارکنان و مدیران شهرداری تهران به دولت مأمور شده‌اند و چه تعداد از مدیران شهرداری تهران وارداتی و از خارج شهرداری میزهای مدیریتی را تصاحب کرده‌اند؟

🔘شهردارچی به دنبال احقاق حقوق کارکنان شهرداری تا حصول نتیجه در مدیریت شهری ششم و دیگر مدیریت های شهری، عدم ورود نیروی انسانی در پست های مدیریتی از خارج شهرداری تهران را مطالبه و دنبال می کند و انتظار می رود شواری شهر نیز در آخرین فرصتی که دارد با مصوبه ای ادامه دهنده راه وزارت کشور باشد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Dec, 17:19


📣مدارس ابتدایی تهران دو روز پیش رو غیرحضوری شد/ اجرای طرح زوج و فردا از درب منازل

🔻استانداری تهران:
▫️آموزش مدارس ابتدایی استان تهران ۲ روز آینده غیرحضوری و مهدکودک و پیش‌دبستان تعطیل است.
▫️طرح زوج و فرد از فردا از درب منازل اجرا می‌شود و طرح ترافیک فروخته نمی‌شود.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

23 Dec, 16:02


🔰احتمالاً بزودی “محمد آیینی” مدیرعامل سابق بازافرینی شهری ایران به عنوان شهردار #منطقه_١٢ منصوب و “وحیدرضا محمدی انارکی” به عنوان مدیرعامل #سازمان_املاک و مستغلات شهرداری تهران منصوب می‌شود.
@shahrvandchy 👈

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Dec, 04:01


#نظر_شما

سلام و ارادت
در یکی از گزارشات و پیامهای ارسالی در زمینه خشکیدگی درختان چنار که در رسانه شما آمده، عنوان شده ، تحقیقات گروهی از متخصصین .… ، باید عرض شود که به لطف خدا متخصصین بیطرف زیادی در کشور وجود دارد و البته متخصصین متبحری که دارای تجارب بسیاری در همین ابرشهر هستند و البته مناطقی که در همین شرایط حاکم آب و هوایی و ... به نحو مناسبی در حال نگهداشت مناسب از پوشش گیاهی موجود می‌باشند. اما چند نکته قابل ذکر ؛
۱ . لطفا یک محوری رو به عنوان محور نمونه انتخاب کنین، بطوریکه در این محور تصفیه خانه آب مربوط به سازمان آب وجود داشته باشه و یا مسیل و رودخانه حتی فصلی از کنار آن عبور کرده باشه، به وضوح دیده میشه که چنارهای موجود در حریم تصفیه خانه که در واقع سرسبز و قوی و با ارتفاع مناسب و پوشش عالی است و درست در همین موقعیت در داخل خیابانی که تحت نگهداشت شهرداری است درختان هرساله ضعیف و ضعیفتر شده تا اینکه جان به جان آفرین تسلیم کنند( درخت ضعیف شده و منجر به عدم توانایی مقاومت در برابر بیماری و...) و درنهایت دوستان تبر و اره موتوری برداشته درخت مفلوک را گردن زده و یک نهال نحیف جایگزین کرده و اما ...حالا جالب میشود که در پاییز و زمستان نهال جدید کاشته میشود، گزارش داده میشود ، بهار و تابستان همین نهال آب داده نمیشود و چرخه تسلسل کاشت و عدم داشت و خشک و حذف و مجددا کاشت و گزارش و هزینه کرد و...و این سیر مراحل برخی مناطقی است که با لطایف الحیل ...این چرخه رو می‌چرخانند.
اما چرا همین متخصصین سری به پارکهای مناطق نمی‌زنند و بینند که پیرمردها و پیرزن‌هایی که سالها در آن بوستانها با درختانش زندگی کرده‌اند چه میگویند؟
تابستان سال جاری در یکی از بوستانها بین نگهبان و خانم پیری بحثی پیش آمده بود و نگهبان در پاسخ چرایی و علت عدم آبیاری درختان عنوان نمود که مادر کارگری برای آبیاری نداریم و پیمانکار کارگر کافی ندارد که آن مادر گفت من و دوستانم حاضریم به نوبت آبیاری کنیم که درختان خشک نشوند
( برادر و خواهران متخصص در جریان باشین که به تناسب پوشش گیاهی در قراردادها نفرات و تجهیزات تخصیص میابد که به جهت عدم توجه متولیان امر پیمانکاران با زیرکی و البته همراهی مدیران ارشد به چپاول بیت المال مشغولند حالا چه جورش رو ...)
درختان خشک هم که حذف میشوند( چندین هزار درخت قطور در این یکی دوسال اخیر حذف شده اند ) خود منبع درآمدی شده برای پیمانکاران .
پس پیمانکار در
۱) کاهش نفرات و نیروی انسانی است .
۲)عدم تخصیص تجهیزات لازم به هر پروژه
از جمله تانکرهای آبیاری، وانت های سمپاشی و دفع آفات ( جالبه که عنوان شده سمپاشی باعث حذف حشرات مفید شده، خیر میزان سمپاشی در پیمانها به صفر نزدیک است.)
۳) درآمد زایی از فروش چوب
لازم بذکر است در سایه همراهی متولیان امر
( مدیران فضای سبز و ...) و البته بی توجه و ناآگاهی واحد‌های نظارتی پیمانکارانی با چند پیمان در یک منطقه و یا دو منطقه مجاور فعال بوده ( با شرکتهای مختلف که البته همه نفر اصلی رو میشناسند ) و در هنگام مراجعه واحد‌های نظارتی با کارگران پیمانهای محور هم پوشانی می‌کنند.
ساختار نظارتی سازمان پارکها نیاز به خون جدید و تغییرات گسترده دارد چراکه آب از سرچشمه گل آلوده است.
مورد بالا در خدمات شهری و سایر واحدهایی که پیمانهای نگهداشت دارند بیداد میکند
در پایان باید عرض کنم پس از ۲۵ سال سابقه کار در شهرداری فساد سیستمی در حال از پاشیدن ساختار سازمانی است و این مهم در فضای سبز که با موجود زنده در ارتباط است بیشتر خودنمایی میکند و بزودی و با خشکاندن درختان باقیمانده نتیجه اهمال های فعلی بیشتر نمایان خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

22 Dec, 15:10


#آیا_میدانید

❗️بیش از پنجاه درصد شهرداران نواحی در تهران همچنان سرپرست هستند.
❗️و مهم‌تر از آن اینکه سوابق سرپرستی‌شان بیش از ۶ ماه است!
❗️و غم‌انگیز تر از آن این است که بسیاری از سرپرستان نواحی قبلاً در پست شهردار ناحیه مشغول بوده‌اند!
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

22 Dec, 14:24


‼️خشکیدگی درختان و بی توجهی محض!

🔘 خشکیدگی درختان آنهم در شرایطی که تهران با معضل بزرگی چون آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کند، مشکل یا بهتر است گفته شود، بحرانی است که حتما باید به طور جدی مدنظر مسئولان و تصمیم گیران حوزه شهری و محیط زیست قرار بگیرد. با این حال این موضوع که اهمیتش برای همگان ملموس و غیرقابل انکار است، در طول سال های گذشته رفع نشده است.

🔘مشکل خشکیدگی درختان تهران حتی به جایی رسید که نقی عزیزی، معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در اواسط بهار رسما اینطور گفت: « آمار قطع ۱۶هزار درخت را تایید می‌کنم» اما با گذشت هشت چند ماه از این اظهارنظر یا اعتراف، چیزی که باید مشاهده شود و نباید مورد بی توجهی قرار بگیرد، این است که اراده ای جدی برای جلوگیری از خشکیدگی درختان باشد که با تاسف و تالم باید گفت، مسئولان شهرداری به گونه ای رفتار می کنند که به قول معروف، انگار نه انگار در بحث درختان نه خانی آمده است و نه خانی رفته است!

چرایی خشکیدگی درختان را باید در چه عامل یا عامل هایی ببینیم؟

🔻تحقیقات تیم خبره متخصصین دانشگاهی کشور نشان می دهد، عوامل خشکیدگی درختان چنار، به ویژه شهر تهران به این شرح می باشد:

🔘زیرزیستی یا پایان عمر مفید، تغییرات اقلیمی و افزایش دمای کمیته و بیشینه شهر تهران، آلودگی هوا که موجب اختلاس در فتوسنتز درختان می شود، پایین رفتن سطح ایستابی آب های زیرزمینی خصوصا بعد از اجرای طرح اگو، مسدود شدن طوقه درختان به علت توسعه سواره و پیاده راه ها، طغیان آفات بیماری ها و انتقال آنها از نهالستان ها و اماکن خصوصی و دولتی حاشیه شهر تهران، آلودگی نوری که موجب به هم خوردن ساعت بیولوژیک درختان و کاهش نسل پرندگان و پارازیت های مفید شده است، استفاده بیش از حد از سموم دفع آفات نباتی که موجب از بین رفتن حشرات مفید از جمله کفشدوزک و بالتوری ها شده است و همچنین باعث آلودگی منابع آبی گردیده است، تغییرهای اقلیمی و آب و هوایی تهران و مناطق طبیعی و کاهش چهار فصل از نظر دمایی به دو فصل گرم و سرد که تاثیر عمده در کوتاهی طول عمر درختان دارد، عدم ایجاد بستر مناسب و فاصله کاشت و انتخاب گونه های مقاوم و سازگار با محیط کاشت همچون کاشت گیاه های گرمسیری از جمله اکالیپتوس و نخل های زینتی، استفاده از مخلوط ماسه و نمک جهت یخ زدایی که موجب ازدیاد شوری یا همان تغییرهای پی اچ خاک می شود که از طریق جلوگیری از جذب عناصر موجبات اضمحلال درختان را ایجاد می کند.

🔘همچنین لازم به ذکر است، در خشک شدن درختان فرایندی چند ساله شامل عوامل مختلف زیستی، طول عمر، شرایط اقلیمی و آب و هوایی و مشکلات شهرنشینی دخیل بوده و تعیین آخرین سازمان یا مجموعه ای درگیر به عنوان مقصر با موضوع درختان خشک شده به دور از رعایت عدالت است. در واقع هر نگهدارنده ای از جمله شرکت های پیمانکاری منفعتی از این خشک شدگی ها حاصل ننموده است و اساسا حفظ درختان کم هزینه تر از خشکاندن آنها است. لذا تعیین جرایم کمیسیون های ماده 7 برای خشکیدگی درختان که از حوزه توان هر مجموعه و شرکتی خارج است، دور از عدالت و انصاف می باشد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

22 Dec, 13:15


📣 تجمع نیروهای شرکت شهربان و حریم بان مقابل شورای شهر
1403/10/2
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Dec, 14:50


#انتصاب

🔰شهردار تهران در حکمی، “احمد قیومی” را به عنوان عضو هیئت مدیره و سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه منصوب کرد. پیش از این مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بود.
@shahrvandchy
🔰همچنین با حکم زاکانی، “محمد طیب صحرایی” به عنوان مشاور شهردار و مدیرکل هماهنگی، نظارت و کنترل معاونت هماهنگی و امور مناطق منصوب شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Dec, 12:12


شهردارچي pinned «✔️هشت هزار مسکن بزودی به شراکت با کارکنان گذاشته می‌شود 🔻علیرضا زاکانی شهردار تهران در همایش فصلی مدیران: 🔘حدود هشت هزار مسکن که توسط سازمان نوسازی در حال ساخت است بزودی برای شراکت با کارکنان شهرداری تهران عرضه می‌شود . 🔘 مناطق هم زمین‌های مناسب را شناسایی…»

شهردارچي

21 Dec, 12:12


⁉️کلاف سردرگم انتخابات شورای هفتم شهر و روستا
خرداد 1404 یا خرداد 1407؟

🔻شهردارچی! دقیقا چند روز بعد از اینکه وزارت کشور اعلام کرد، انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در تاریخ 7 تیر ماه 1404 برگزار می شود، این بحث که تکلیف انتخابات شورای شهر هفتم چطور می شود، داغ شد. در واقع گروهی به دلیل اینکه از انتخابات خرداد ماه 92 که دولت یازدهم انتخاب شد، رای گیری برای انتخاب شورای شهری ها هم همزمان با رای به دولت شد، معتقدند که انتخابات شورای هفتم باید در بهار سال آتی برگزار شود. در این بین گروه هایی مثل شورای عالی استان ها و کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس و همچنین تعدادی از فعالین حوزه شهری بر این باورند که برگزاری انتخابات در موعد مقرر تبعاتی چون عدم آمادگی سیستم، بی توجهی جامعه و ... در پی خواهد داشت. آخرین خبر در این رابطه این است که با وجود اعلام رسمی برگزاری انتخابات در 30 خرداد ماه 1404، مجلسی ها کماکان در تلاش اند با هفت ساله شدن شورای ششم، انتخابات شورای هفتم همزمان با انتخابات ریاست جمهوری پانزدهم برگزار شود.»

🔻محمد صالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس در گفت و گو با «شهردارچی» درباره احتمال عقب افتادن انتخابات شورا و در نتیجه هفت ساله شدن شوراهای ششم اظهار داشت: «اینکه شورای ششم در موعد مقرر، یعنی اردیبهشت ماه سال 1404 به فعالیت 4 ساله خود پایان بدهد یا به واسطه برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، شواری شهری های فعلی تا 1407 در جایگاه خود بمانند تا کمافی السابق اعضای شورای شهر در همان روزی توسط مردم برگزیده شوند که قرار است، رییس جمهور هم انتخاب شود، در حال تبدیل شدن به بحث فرسایشی است که در این شرایط ادامهِ این موضوع نمی تواند منطقی باشد. البته وزارت کشور چند روز پیش رسما اعلام کرد، 30 خرداد 1404 روز رای گیری برای انتخاب اعضای شوراهای شهر و روستایی است.»

🔻نماینده یزد در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: «با وجود تاکیدِ دولت بر انتخابات شورا در موعد مقرر اولیه، مجلس همچنان بنا به دلائلی طرح هفت ساله شدن شورای فعلی را پیگیری می کند. در واقع از آنجایی که طبق نظر صریح قانون آنهایی که طالب شرکت در انتخابات شوراها باید شش ماه مانده به روز رای گیری از سمت خود استعفاء بدهند، عملا این امکان در حوزه های بندرعباس، بندرانزلی و بستان آباد منتفی است. به هرحال قانون در هیچ شرایطی نمی تواند استثتایی برای شهرها و افراد قائل باشد.
نکته دیگر در این بحث چیزی جز این نیست که اگر قرار بر برگزاری انتخابات شورا به صورت مستقل گذاشته شود، لازم است زیر ساخت هایی را آماده کنیم که تحقق این امر الزام هایی را می طلبد. همچنین باید این را در نظر بگیریم که فضای اجتماعی آمادگی استقبال از انتخابات برای تعیین تکلیف اعضای شورای شهر را دارد. البته این نکته درباره روستاها و شهرهای کوچک مصداق پیدا نمی کند و از همین حالا می توان در انتظار فضای رقابتی و انتخابات داغ در این مناطق باشیم.
لازم است، تدبیری اندیشیده شود تا جامعه همان نگاهی که به انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس دارد، به انتخابات شورای شهر هم داشته باشد. چرا که منتخبین مردم در این نهاد شهری مستقیما وظیفه انتخاب شهردار و همچنین پیگری دغدغه های شهری مردم را به دوش می کشند.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Dec, 10:47


📣اعلام ساعت کاری شهرداری تهران از یکم دی‌ماه تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

▫️به اطلاع همکاران گرامی و شهروندان محترم می‌رساند پیرو مصوبه هیئت وزیران و بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص کاهش ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در راستای مدیریت بهینه‌ مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز کشور و نیز با هدف تأمین آسایش شهروندان و عدم وقفه در خدمت‌رسانی، حسب ابلاغ معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، ساعات کاری شهرداری پایتخت از تاریخ یکم دیماه تا سی‌ام بهمن ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸ تا ۱۴ خواهد بود.

▫️بر این اساس، همه واحدها‌ی تابعه مکلف هستند از یک ساعت قبل از پایان کار، دستگاه‌های گرمایشی را خاموش کنند.

▫️با توجه به ماهیت و حساسیت فعالیت‌های شهرداری تهران، واحدهای اجرايی و نظارتی، بهداشتی و درمانی، نيروهای شيفتی، نگهبانی، خدمات‌رسان و عملیاتی مطابق مصوبه هیئت وزیران از مفاد این ابلاغیّه مستثنی هستند و به روال معمول به ارائه خدمات خواهند پرداخت تا از بروز هرگونه وقفه در انجام وظايف و ايجاد اختلال در ارائه خدمت به شهروندان محترم پيشگيری به عمل آيد. همچنین با توجه به حساسیّت و اهمیت فعالیت‌های مناطق به ویژه در ماه‌های پایانی سال، بخشی از کارکنان مورد نیاز مناطق ۲۲ گانه بنا به تشخیص شهرداران مناطق برای انجام وظایف، تحقق اهداف شهرداری و اجرای پروژه‌ها به روال معمول انجام وظیفه خواهند نمود.

▫️شایان ذکر است حسب بخشنامه‌ی فوق‌الذّکر، مابقی ساعات کار موظفی کارکنان، با تمهیدات لازم از طریق «دورکاری» جبران خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Dec, 07:50


✔️هشت هزار مسکن بزودی به شراکت با کارکنان گذاشته می‌شود

🔻علیرضا زاکانی شهردار تهران در همایش فصلی مدیران:

🔘حدود هشت هزار مسکن که توسط سازمان نوسازی در حال ساخت است بزودی برای شراکت با کارکنان شهرداری تهران عرضه می‌شود .

🔘 مناطق هم زمین‌های مناسب را شناسایی کنند تا برای این مشارکت عرضه شود.

🔘سوابق کاری کارکنان تعیین کننده است و کارکنان باید حس کنند که عدالت در حال اجراست.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

20 Dec, 11:24


🔻شهردار تهران: در اجرای قانون هوای پاک به خودمان نمره خوبی می‌دهیم.

🔻شهردار تهران در گفتگوی ویژه خبری صدا و سیما اعلام کرده است که صدر مشکلات شهری در تهران آلودگی هوا، ترافیک و بد مسکنی و بی مسکنی است.

🔻زاکانی در ادامه درباره موضوع آلودگی هوای پایتخت و قانون هوای پاک گفته است: ما در این مورد بررسی جامع انجام داده‌ایم. در قانون هوای پاک ۲۳ دستگاه مسئولیت دارند و ما علاوه بر مسئولیت خودمان علاقه داریم مسئولیت دیگران را هم انجام دهیم و ما به خودمان در حوزه مقابله با آلودگی هوا نمره خوبی می‌دهیم.
شما در این‌باره چه فکر می‌کنید؟
آیا از عملکرد شهرداری تهران طی ۳ سال اخیر درباره کاهش آلودگی هوا راضی هستید؟
@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Dec, 12:01


‼️عدالت روی کاغذ نوشته می‌شود، نه در عمل!

🔻آنکه قدیمی ها می گفتند: «پول که باشد، حق هم می رسد»؛ شده است حال و احوال این روزهای شهرداری تهران! زور که هست جای حق و ناحق جا به جا می شود و وای به روزگار کارمندی که زور حمایتش نکند. آن وقت اگر حق عقب افتاده اش را مطالبه کرد محکوم می شود به مطالبه ناحق و حقوق عقب افتاده اش مال «حرام» خوانده می‌شود.

🔘اواخر سال 1402 بود که زمزمه شکل گیری “اداره کل اقتصاد خانواده و توسعه کارآفرینی” آن هم با حذف دو معاونت از زیر مجموعه های شهرداری که سال ها کارشان را به خوبی انجام می دادند، قوت گرفت. اداره کلی که بدون مصوبه شورای اسلامی شهر تهران 3 معاونت، 11 اداره و 72 پست سازمانی را به خود اختصاص داد!

🔘اداره کل اقتصاد خانواده و توسعه کارآفرینی پس از گذشت حدود یکسال هنوز هم نتوانسته از شورای اسلامی شهر تهران مصوبه بگیرد، اما 70 پست سازمانی از «بانک پست» را تصاحب کرده است و در شهرداری که بسیاری از مدیران انتصاباتی و غیر انتصاباتی اش بالغ بر یک و حتی دو سال (خلاف قانون) هنوز هم سرپرست هستند، مدیر کل این اداره کل حتی سرپرست هم نیست!

🔘این همه اجحاف قائل شدن بین کارکنان شهرداری تهران و تبدیل کارکنان به خودی و ناخودی، شهردارچی را بر آن داشت تا از شهردار تهران بپرسد، آیا حقوق مدیر کل منصوب شما، کارکنان این اداره کل، ساختمانی که بدون الزام اشغال شده است و تجهیزاتی که در اختیار این اداره کل غیر قانونی قرار داده شده است، استفاده غیر قانونی از بیت المال و حرام نیست؟!
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Dec, 08:00


#پاسخ_مسئولین

با سلام
ضمن تشکر از اطلاع رسانی و پیگیری موضوعات توسط رسانه شهردارچی در ارتباط با آزمون HSE موارد زیر در پاسخ به دغدغه عزیزان تشریح می گردد‌:

- جمعبندی و تشریح موضوعات مربوط به دستورالعمل اجرایی برگزاری آزمون HSE در جلسات متعدد کارشناسی با حضور اساتید محترم و دانشمند حوزه HSE تدوین گردیده است.

- در ارتباط با اعلام موافقت با حضور رشته های نیمه مرتبط در این آزمون قابل ذکر است که این مدل برگرفته از مدل آیین نامه حفاظت فنی و بهداشت کار ذیل ماده ۹۳ قانون کار( مصوب وزارت بهداشت، وزارت کار)، پیش نویس آیین نامه بکارگیری مسئولین حفاظت فنی( وزارت کار) و آزمون کارشناسان رسمی دادگستری می باشد که در این موارد حضور رشته های نیمه مرتبط نیز مورد موافقت قرار گرفته است. هر چند در جمعبندی امتیازات آزمون رشته های مرتبط امتیاز بیشتری را کسب خواهند کرد.

- در ارتباط با منابع آزمون قابل ذکر است که با توجه به دغدغه دوستان منابع آزمون اصلاح و بهینه شده و نسخه نهایی منابع روز شنبه در سایت آزمون قابل دسترسی خواهد بود‌.

- در ارتباط با بهبود شرایط کاری کارشناسان HSE شهرداری تهران، این موضوع در دستور کار دبیرخانه می باشد و اهتمام لازم برای این مهم در حال انجام است که ان شاالله نتایج پیگیری ها به اطلاع عموم عزیزان خواهد رسید.

- در ارتباط با مدت زمان تاییدیه کارشناسان پس از آزمون تا ۲ سال مجاز به فعالیت می باشند و بر اساس ارزیابی عملکرد این کارشناسان مدت مجاز فعالیت تمدید خواهد شد.

- در ارتباط با مشکلات جاری کارشناسان HSE شهرداری شایان ذکر است که این موضوع فارغ از فرایند برگزاری آزمون در دستور کار دبیرخانه می باشد و ان شاالله اقدامات لازم انجام خواهد شد.

با تشکر مجدد از نقطه نظرات و پیشنهادات، دبیرخانه HSE آماده همکاری لازم برای رفع دغدغه مندی کارشناسان می باشد‌. در نهایت هدف اصلی ساماندهی و راهبری مطلوب و نظامند این فرایند و پیشگیری از ایجاد ساختارهای معیوب می‌باشد که ان شاالله این مهم با همکاري موثر کارشناسان HSE به سرانجام خواهد رسید.
با احترام
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

18 Dec, 17:39


سه #پیام_پرسنل

1️⃣پیرو مطلب شکایت کارکنان شهرداری مبنی بر دایر بودن حوزه کاری در روزهای تعطیل، باید عرض کنم این موضوع در بخش های مختلف شهرداری به صورت برنامه ریزی شده جاریست.
آقای زاکانی به جهت نیاز به نمایش همسویی و تابع بودن با دولت و نیاز به دعوت شدن به جلسات هیات دولت در این روزها، شهرداری را در ظاهر تعطیل اعلام کرده در حالیکه در بسیاری از حوزه ها با ارسال پیامک از طرف روسا و مدیران عامل و شهرداران به کارکنان اعلام شده طبق دستور حضور کلیه کارکنان الزامیست و این حوزه تعطیل نمی باشد.
از جمله سازمان ورزش، سازمان فنی و مهندسی، مرکز ارتباطات، برخی مناطق و ...

2️⃣دستورالعمل ابلاغی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برای ارزیابی حرفه‌ای کارشناسان HSE دارای مشکلات جدی است که می‌تواند تأثیرات منفی بلندمدتی بر جایگاه تخصصی این حرفه داشته باشد. مهم‌ترین ایرادات این دستورالعمل شامل ورود رشته‌های غیرمرتبط،عدم تضمین حقوق و مزایا، معیارهای غیرمنطقی در ارزیابی عملکرد، و بی‌توجهی به مشکلات جاری کارشناسان است. کارشناسان HSE خواستارتوقف برگزاری آزمون با این سازوکار و بازنگری فوری این دستورالعمل هستند تا ضمن حفظ جایگاه تخصصی این حوزه، ایمنی و بهداشت شغلی در پروژه‌های شهری ارتقا یابد.
بیش از ۲۵۰۰ صفحه منابع آزمون فقط در ۳۰ روز باید مطالعه شود!

3️⃣امسال طرح من شهردارم بهتر از سال‌های گذشته اجرایی شد و تا حدودی شهروندان با نوع نظرسنجی آشنا شدند، هر چند خیلی کم است و شهرداری تهران باید در مدت زمان ثبت پیشنهاد بیشترین تبلیغ را جهت درج پیشنهادات واقعی شهروندان می‌داشت. بسیاری از مردم می‌گویند از زمان ثبت پیشنهاد آگاهی نداشتند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Dec, 17:01


📣۲۸ آذرماه، شهرداری تهران تعطیل است

▫️بر اساس اعلام استانداری تهران و به علت سرمای شدید هوا و جلوگیری از انباشت آلاینده‌ها و تعطيلی همه ادارات استان تهران، بنا به ابلاغ معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، ضمن تأکید بر توجه به رعایت بخشنامه ابلاغی شماره ۲۰/۱۰۵۲۳۸۸ (مورخ ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳)، به این وسیله شهرداری پایتخت نيز در روز چهار‌شنبه ۲۸ آذرماه تعطيل اعلام می‌شود.

▫️ به روال همیشگی، با توجه به اهمیت و حساسیت ماهیت خدمات و فعالیت‌های شهرداری تهران، با برنامه‌ریزی صورت گرفته، واحدهای اجرایی، نظارتی، خدمات‌رسان، عملیاتی، حمل و نقل عمومی، خدمات درمانی و نیروهای شیفتی و نگهبانی، خدمتگزار شهروندان شریف خواهند بود تا اختلال و وقفه‌ای در روند خدمت‌رسانی پیش نیاید.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

17 Dec, 14:34


📣 مدارس استان تهران در کلیه مقاطع فردا چهارشنبه غیرحضوری شد

🔻غراوی معاون عمرانی استانداری تهران:

🔹با توجه به تداوم آلودگی هوا،فعالیت آموزشی مدارس استان تهران در کلیه مقاطع تحصیلی فردا چهارشنبه ۲۸ آذر غیرحضوری خواهد بود.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

17 Dec, 10:02


#نظر_شما

به بهانه انتصاب مدیر عامل جدید #سازمان_مدیریت_پسماند
آنهایی که با سازمان مدیریت پسماند آشنا هستند میدانند که بزرگترین مشکل این سازمان تخصصی بودن آن است. مثلا وقتی شهردار منطقه ای عوض میشود شهردار جدید دستش برای انتخاب معاونین باز است. بخاطر وجود ۲۲ منطقه در شهرداری تهران، دهها گزینه با تجربه برای هر معاونت وجود دارد. هر چند مشکلات هر منطقه با منطقه دیگر فرق دارد اما وظایف معاونین یکسان است.
اما سازمان پسماند، سازمانی منحصر به فرد است که مشابهی در شهرداری تهران ندارد. کدام مدیر شهری قبلاً تجربه تصفیه شیرابه، استحصال گاز، زباله سوزی یا تولید کمپوست را داشته است؟
حجم عظیمی از گاز متانی که برفراز آرادکوه شکل گرفته است و روزگاری بی جهت تکذیب شد، می‌بایست در پروژه متوقف شده استحصال گاز از لندفیل آرادکوه جمع آوری و برای تولید گرما و انرژی مورد مصرف قرار می‌گرفت.
زباله سوز چند هزار تنی که مرتب راجع به آن صحبت میشد هیچ وقت ساخته نشد.
پردازش و بازیافت نخاله های ساختمانی آنقدر اندک است که گود آبعلی در شرق تهران تبدیل به کوه آبعلی شده است.
اهداف ذکر شده در چندین برنامه ۵ ساله شهرداری تهران در زمینه تفکیک پسماند از مبدا و تولید کمپوست هیچکدام محقق نشدند.
همه این موارد ریشه در بدنه مدیریتی بسیار متغیر سازمان پسماند دارد که البته به نظر می‌رسد نه مدیران ارشد شهرداری و نه اعضای شورای شهر هیچکدام اعتقادی به این موضوع ندارند!
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Dec, 18:42


تهران؛ شهر موش ها

بدتر از این نمی شود که در معابر پایتخت، به طور شبانه روز شاهد جولان موش ها هستیم و قابل تامل و تاسف است که در طول دوره های مختلف شهرداری، فکری عاجل برای این معضل نشده است. چرا اصرار داریم از واژه معضل استفاده کنیم؟ چون موش ها توامان هم خسارت جانی می زنند و هم هزینه مالی به بار می آورند. نکته جالب چیزی جز این نیست که این حیوان مرمز، نه تنها در محیط های وحشی، بلکه در محیط های شهری و حتی در داخل خانه ها هم یافت می شوند.

🔻غلامرضا سالم، رئیس انجمن صنفی و کارفرمایی شرکت های کنترل آفات استان تهران درباره نقش شهرداری در کنترل جمعیت موش های شهری در گفت‌وگو با شهردارچی اظهار داشت: بر اساس صنفی و کارفرمایی شرکت های کنترل آفات استان تهران بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها شهرداری تهران موظف و مکلف به اجرای عملیات مبارزه با موش در سطح شهر تهران با بهره‌گیری از توان پیمانکاران متخصص امر یاد شده می‌باشد. با این حال بیش از دو دهه اجرای عملیات مبارزه با موش توسط پیمانکاران متخصص کنترل آفات شهری و با نظارت مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران در حال اجرا بوده است، ولیکن با تصمیم مدیران ارشد شهری حدوداً سه سال پیش این ماموریت از شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر به عنوان سیاستگزار و برنامه ریز به سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران واگذار گردید و از آنجایی که این واگذاری بدون در نظر گرفتن انتقال دانش و تجربه چندین ساله آن شرکت به سازمان پسماند گردیده و همچنین سازمان مربوطه با به کارگیری افراد غیرمتخصص و بدون دانش فنی این کار و هدایت این امر خطیر را به دست گرفته و در نتیجه، این امر دچار اختلال جدی و چالش بزرگی در شهر تهران و موجبات نارضایتی شهروندان گردیده است

🔻او درباره چرایی ناکامی سازمان مدیریت پسماند در این موضوع گفت: با گرفتن تصمیمات خلق الساعه و ناگهانی و بدون در نظر گرفتن مباحث کارشناسی و آسیب شناسی وضعیت موجود ، سازمان مدیریت پسماند نسبت به حذف و قطع همکاری با شرکت‌های متخصص کنترل آفات که واجد شرایط لازم به شرح ذیل بودند، نمود (دارای مجوزهای مرتبط از مراجع ذیصلاح ، دو دهه تجربه کاری در امر یاد شده ، آموزش دیده و دارای پرسنل مجرب و ماهر ، دارای مجوز رتبه بندی از شهرداری تهران ، شرکت در آموزش‌های دوره ای و سنواتی برای پرسنل و عوامل اجرای پیمانکاران و ناظرین شهرداری تهران با صرف هزینه‌های داخلی از سوی شهرداری تهران) و بدون در نظر گرفتن موارد مطروحه کلیه امور را به پیمانکاران خدمات شهری و رفت روب مناطق شهرداری واگذار نموده است. همچنین با توجه به شرح خدمات تعیین شده برای شرکت‌های «رفت و روب» عملاً شرکت های یاد شده به لحاظ علمی و تخصصی توان انجام این کار را نداشته و همچنین نداشتن تجربه اجرایی در این کار از یک سو و از سوی دیگر اهمیت جمع آوری زباله و رفت و روب شهری برای شرکت های یاد شده در اولویت اول کاری، عملاً امر کنترل مبارزه با موش در کنار وظایف ذاتی شان هیچ گونه اهمیتی برای آنها نداشته و به همین دلیل کار مبارزه با موش عملا متوقف گردیده و از حالت مستمر سالیانه به صورت موردی و یا رسیدگی به پیام‌های سامانه ۱۳۷ خلاصه گردیده است.

🔻وی درباره راه حل هایی که می تواند به کنترل موش ها منجر شود، توضیح داد: اولاً مبارزه با موش می‌بایست به صورت مستمر و دائم در حال اجرا و پایش مستمر قرار گیرد چرا که جوندگان یا موش‌های شهری با توجه به زیستگاه‌های مختلف در سطح شهر و شرایط جغرافیایی آب و هوای شهر تهران و فاکتورهای بقای آنها ( آب غذا پناهگاه ) بی‌وقفه در حال زاد ولد هستند
ثانیا مبارزه با موش می‌بایست توسط پیمانکاران متخصص و صلاحیت دار به صورت مستمر انجام گردد زیرا امر مبارزه با آفات مضر شهری تنها شرح وظایف تخصصی پیمانکاران یاد شده بوده و ماموریت دیگری ندارند بنابراین به لحاظ تخصصی و توان فنی تنها مرجع تخصصی در بخش خصوصی ، بعنوان بازوهای اجرایی شهرداری تهران ، شرکت‌های یادشده می‌باشند.
ثالثا عدم وجود ساختار سازمانی تخصصی در چارت سازمانی دستگاه اجرایی بزرگترین معضل این ماموریت در شهرداری بوده که به واسطه آن آسیب‌های مختلفی به روند اجرایی این امر وارد گردیده است آسیب‌هایی از قبیل عدم نظارت در قالب عامل چهارم و هدررفت منابع مالی و بودجه اختصاصی به این امر و تبعات ثانویه آن به محیط زیست شهری و سلامت شهروندان گردیده است.

شهردارچي

03 Dec, 17:51


‼️#مدیران_وارداتی در راه شهرداری تهران

🔘شنیده‌ها حاکی از آن است که استاندار تهران فخاری بعنوان معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و قیومی فرماندار تهران نیز بعنوان شهردار یکی از مناطق شمالی تهران مطرح شده‌اند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Dec, 06:29


‼️پسماند؛ ثروت یا خسارت!

🔻شهردارچی: بحث های محیط زیستی در زندگی شهروندان روز به روز از اهمیت بیشتری برخوردار شده، در این زمینه مدیریت پسماند پایه ثابت مشکلات مدیریت شهری در شهرهای بزرگ خصوصاً تهران در ادوار مختلف بوده است.
در فقره اخیر خبر انتقال زباله های شهر ساری به آراد کوه در تهران واکنش‌های متفاوتی در پی داشت. این در حالیست که زباله یا همان طلای کثیف قابلیت بازیافت به تبدیل شدن به مواد جدید و درآمدزایی بالای را دارد. پسماند شامل، زباله های تر، زباله خشک و زباله های صنعتی می‌شود اگر مرحله بازیافت به طور صحیحی اجرا شود، می‌تواند به یک درآمد پایدار و پیشرفت اقتصاد شهری کمک کند.

🔘بنابراین می‌توان مدیریت پسماند را به عنوان صنعتی پولساز قلمداد کرد. با این حال، متاسفانه شاهدیم که به دلیل بی توجهی و سوءمدیریت، ضرر پسماند در ایران بیشتر از منفعت‌اش است. آنهم در شرایطی که وقتی ساختار اقتصادی به هر دلیلی به هم می ریزد، لازم است از هر موضوعی برای بهره برداری اقتصادی بهره ببریم.

🔻سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس دوازدهم در گفت و گو با «شهردارچی» در اینباره اظهار داشت: «موضوع پسماند با وجود مهم بودنش متاسفانه آنطور که باید، به خوبی مدیریت نمی‌شود و در نتیجه خسارت‌هایی را به طور مکرر در پی دارد.»

🔘بی توجهی به این مساله در حالی است که اساس هر بحثی که به محیط زیست ربط داشته باشد، باید به طور جدی مدنظر تصمیم گیران و همچینن مسئولان اجرایی کشور قرار بگیرد.

🔻فعال و سیاست ‌پژوه حوزه‌ محیط زیست در ادامه گفت: «لازم است، ساز و کار مناسبی برای پسماند دیده شود و از آنجایی که باید این موضوع را یکی از اولویت های حوزه مهم و حیاتی محیط زیست بدانیم، باید به گونه ای تلاش کنیم تا پسماند نه تنها ضرر رسان نباشد، بلکه بتوانیم از آن منابع مالی را به دارایی های‌مان اضافه کنیم. نکته مهم دیگر چیزی جز این نیست تا با برنامه ریزی مناسب آثار مخرب پسماند را به کمترین حالت خود برسانیم. مثلا مشخصا به پسماندهای الکترونیکی اشاره می‌کنم که یکی از خطرناک ترین و هزینه سازترین پسماندها قلمداد می‌شود. اما متاسفانه در رابطه با این موضوع شاهد اهمال و کوتاهی هستیم. کوتاهی ای که بدون هیچ حرف و حدیثی آسیب رسانی اش برای همه ملموس است.»

🔻رفیعی افزود: «استان های شمالی به دلیل مسافرپذیر بودن با شرایطی مواجه هستند که پسماند باعث خسارت می‌شود.
این شرایط در حالی است که شهرداری‌ها و به ویژه سازمان محیط زیست باید با بررسی اشکال ها و نواقص برای رفع این مشکل جدی برنامه ریزی لازم داشته باشند تا دیگر شاهد آثار مخرب پسماندهایی که حاصل سفرهای پرشمار هستند، نباشیم. »

🔻البته این معضل در برنامه هفتم توسعه برای خروج پسماند از بلاتکلیفی آزار دهنده پیش بینی هایی صورت گرفته است که امیدارم در نهایت فعالیت ها به رفع مشکل منجر شود.
او معضل پسماندها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: «پسماندها می‌توانند ثروت تولید کنند ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی به خصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است. البته شرایط نامطلوب زمانی اصلاح می‌شود که ردیف بودجه به میزان احتیاج لحاظ شود که در همین راستا قرار بر این شده است، در طول تصویب در مجلس بخشی از درآمد حاصل از عوارض بین راهی به مدیریت پسماند اختصاص داده شود.»

🔻رفیعی در پایان یادآور شد: «معضلات و هزینه های سازی پسماند در ایران در شرایطی است که در بسیاری از کشورها این مساله حل شده است و از این بحث به دست آوردهای مهم و با ارزشی می‌رسند.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

02 Dec, 11:10


✔️بررسی موشکافانه پرونده آرادکوه توقعی عمومی است

🔻شهردارچی: انتقال پسماند از مازندران به مجموعه آرادکوه در حالی این روزها مطرح شده است که این، موضوعی است که در 17 سال اخیر بلاتکلیف مانده است تا حساس برانگیز شود. به هرحال بحث های مربوط به دلیل تاثیری که می توانند روی محیط زیست بگذارند، به قائده از اهمیت فوق العاده ای برخوارند. بنابراین توقع از مرجع رسمی چیزی جز این نمی تواند باشد که بعد از بررسی موشکافانه طوری رای بدهد که «مشکل» برای همیشه مختومه شود.

🔻محمد رستگاری، رئیس اداره محیط ‌زیست شهرستان ری نیز در گفتگو با «شهردارچی» درباره موضوع مسائل پیش آمده مرتبط با مجموعه مجموعه آرادکوه اظهار داشت: «مشکلی که در این چند روز ما را درگیر کرده است، چیزی جز این نیست که دست اندکاران مجموعه آرادکوه که مقصد پسماند‌های پایتخت و شهرک‌های اطراف تهران است، با انتقال پسماند از مازندران به تهران ضمن اقدام غیر عرف مشکلات زیادی به وجود آورده اند. با این توضیح که شکایت از آرادکوه مختص به انتقال پسماند از ساری به تهران نمی باشد و سایر اقدام های صورت گرفته هم به گونه ای است که حتما باید پاسخگو باشند.»

🔻او ضمن اینکه از مقدار زباله های انتقال شده اظهار بی اطلاعی کرد، ادامه داد: «بعد از اینکه از انتقال پسماند از مازندران به تهران که به طور حتم زیان ها و همچنین خسارت های زیادی در پی دارد، مطلع شدیم برای اینکه این نوع بی قانونی ها تداوم نداشته باشد، از طریق مراجع رسمی پیگیری کرده و اعلام جرم کردیم. امیدواریم این پرونده که به دادگاه کهریزک ارجاع شده است و درباره موضوع حساسی است، روال طبیعی خود را بگذراند تا دیگر شاهد این قبیل سوءمدیریت های ضرر رسان نباشیم. بر همین اساس باید اشاره کرد، بررسی موشکافانه پرونده آرادکوه توقعی عمومی است.»

🔻وی همچنین افزود: «انتقال پسماند از ساری به تهران در شرایطی صورت گرفته است که مجموعه آرادکوه بر اساس حکم رسمی استانداری تهران فقط ملزم به دریافت پسماند از تهران، شهرری و شمیرانات است و اساسا به این دلیل است که نمی دانیم، آقایان بر چه اساسی و چرا به این تصمیم رسیده اند که پسماندهای مازندران را دریافت کنند و لازم هم نبینند، پاسخگو باشند! این حرکت در حالی است، تحت هر شرایطی پسماند مشکلات محیط زیستی مختص خودش را دارد، انتقال پسماند شهرهای دیگر به طور حتم نگران کننده قلمداد می شود. بنابراین موضوع مربوط به پسماند باید با دقت زیاد و به طور صحیح مدیریت شود تا با مساله یا مسائل لاینحلی مواجه نشویم.»

🔻رستگاری در پایان تاکید کرد: «به دلیل اهمیت موضوع تا مشخص شدن نتیجه، موضوع به طور جدی پیگیری خواهد شد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Dec, 06:30


📣 طرح انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم دوباره قوت گرفت

🔘با نزدیک شدن به هفتمین دوره انتخابات شوراها و هم زمان با اصلاح موادی از قانون تشکیلات و انتخابات شوراها در مجلس شورای اسلامی؛ طرح انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم دوباره قوت گرفته و طرح آن با امضای حدود ۲۰۰ نفر از نمایندگان تقدیم هیات رییسه مجلس شده است.

🔻علیرضا زندیان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دوازدهم در گفت و گو با «شهردارچی» در پاسخ به این پرسش که «دلیل اصلی مطرح کنندگان پیشنهاد انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم چیست» ؟
اینطور پاسخ داد: «اینکه مردم خودشان مسئولان جایگاه‌های مهم را انتخاب کنند، به این دلیل اهمیت دارد که مسئولیت مثبت یا منفی بودن عملکردها مستقیما به خودِ مردم سپرده می شود. همچنین ذکر این نکته لازم است، سِمت های انتخابی باید رسما پاسخگوی مرجع قانونی باشند.
شواهد و معضلات شهری نشان می دهد، انتصاب شهردار توسط شورای شهر اکثرا در نهایت به ناکارآمدی منجر شده است. ولی شورای شهر توانایی استیضاح شهردار را ندارد و این موجب خلل در امور مرتبط با شهرداری می‌شود.»

🔻نماینده بیجار در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: «به دلیل اهمیت زیاد این موضوع برای تحقق مدیریت شهر مطلوب حدود ۲۰۰ نماینده با این طرح به طور رسمی موافقت کرده اند. همچنین وزیر کشور هم با تاکید بر اهمیت جایگاه شهرداری و مسئولیت خطیر شهردار، از این خبر داده که دولت به این تشخیص رسیده است که با همراهی مجلس شورای اسلامی مقدمات قانونی را برای انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم را فراهم کند. گفتنی است، انتخاب شهردار با رای مردم موضوعی است که در خیلی از کشورها به نتیجه مثبت منجر شده است. بنابراین این موضوع به طور توامان مدنظر دولت و مجلس قرار گرفته است. »

🔻سوال کردیم در صورت تصویب این طرح، شهردار باید در انتخاب معاونین و مدیران ارشد چه ساز و کاری را رعایت کند، آیا رابط شورا و شهرداری به مثابه مجلس و دولت خواهد شد، این چهره توضیح داد: «موضوع هایی از این دست باید به بحث گذاشته شوند و مورد بررسی قرار بگیرند که حتما این موارد مورد توجه نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت. با این توضیح که «مهم» چیزی جز این نیست که این طرح به قانون تبدیل شود تا شاهد تغییرات مثبت در مدیریت شهری باشیم. »

🔻زندیان در پایان تاکید کرد: «شورای شهر باید به طور جدی تر، بتواند بر عملکرد شهردار نظارت داشته باشد و همچنین به لحاظ قانونی در موارد لازم، بتواند با قاطعیت سئوال کند و اگر لازم دید، برخورد قانونی با شهردار داشته باشد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Dec, 03:31


🟢چو هم پشت باشید و هم یک‌زبان/ یکی کوه کندن ز بن می‌توان

🔘پیشنهاد دولت در خصوص «اخذ مالیات از مزایای رفاهی در بودجه سال ۱۴۰۴» در ماه گذشته موجی از اعتراض و نارضایتی حقوق بگیران را در پی داشت. اما اینبار کارکنان شهرداری پا پیش گذاشتند و بجای غرزدن‌های بی فایده دست بکار شدند و از طریق مجلس شورای اسلامی موضوع را با جدیت پیگیری نمودند.
«شهردارچی» به نمایندگی از کارکنان شهرداری تهران در این راستا و در حمایت از حقوق کارکنان شهرداری ابتدا یادداشتی انتقادی با عنوان « فشار حداکثری بر حقوق‌بگیران ادامه دارد، تیغ مالیات برگردن نحیف حقوق بگیران » منتشر نمود که با اقبال فراوانی مواجه شد. و در ادامه پیگیری‌های خود چند مصاحبه با تعدادی از نمایندگان مجلس نیز انجام و از تمام ظرفیت های موجود از جمله شهرداران کلانشهرها، اعضای شورای شهر تهران و برخی شهرهای دیگر و نمایندگان مجلس برای رفع این مشکل استفاده کرد تا عبارت مالیات از مزایای رفاهی و انگیزشی حقوق‌بگیران از لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۴دولت حدف شود.

🔘خوشبختانه این اقدام با حمایت جامعه بزرگ مدیریت شهری به ثمر نشست و با پیشنهاد کمیسیون اجتماعی و تصویب اعضای کمیسیون تلفیق بنا شد تا رفاهیات و انگیزشی‌ها و اضافه کاری حقوق بگیران از پرداخت مالیات معاف شوند. همچنین معافیت مالیاتی حقوق تا سقف ۲۴ میلیون تومان به تصویب رسید.

🔘دولت در بند ز تبصره ۱ لایحه بودجه آورده بود که مجموع حقوق و مزایا و اضافه کاری حقوق بگیران تا سقف ۲۴ میلیون تومان در ماه از پرداخت مالیات معاف خواهد بود و حقوق‌های بالاتر در ماه مشمول پرداخت مالیات خواهد بود، اما اعضای کمیسیون تلفیق در مصوبه خود اضافه کاری، رفاهیات وانگیزشی‌های دریافتی حقوق بگیران را از پرداخت مالیات معاف کردند و سقف ۲۴ میلیون تومان تعیین شده طبق این مصوبه اضافه کاری و رفاهیات و مزایای دیگر را در بر نمی‌گیرد. مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه پس از تصویب در کمیسیون و صحن مجلس و تایید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ می‌شود.

🔘طبق این مصوبه نرخ مالیات بر مجموع درآمد ماهیانه بین ۲۴ تا ۳۰ میلیون تومان ۱۰ درصد، بین ۳۰ تا ۳۸ میلیون تومان ۱۵ درصد مالیات، مابه‌التفاوت ۳۸ میلیون درآمد ماهانه تا ۵۰ میلیون تومان ۲۰ درصد، مابه التفاوت ۵۰ میلیون تا ۶۶ میلیون و ۶۰۰ تومان ۲۵ درصد و بیش از ۶۶ میلیون و ۶۰۰ تومان، ۳۰ درصد است. سقف خالص پرداختی ماهیانه حقوق، ۷ برابر حداقل حقوق تعیین شد که اعضای هیئت علمی و قضات از این مصوبه مستثنی شدند پاداش پایان خدمت کارکنان دولت و کارکنان مشمول ماده ۱۰۷ قانون مدیریت خدمات کشوری برای سال آینده ۶۵۰ میلیون تومان خواهد بود.

🔘در اینجا به رسم ادب و احترام جا دارد از همراهی آقایان فرهاد شهرکی، احمد فاطمی، جبار کوچکی نژاد اعضای محترم کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴و رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴؛ همچین از اعضای شورای شهر خصوصا از آقای احمد علوی، عضو شورای شهر تهران که هم در نطق پیش از دستور در صحن شورا به این موضوع پرداخت و هم رایزنی های زیادی با نمایندگان مجلس داشت، از شهرداران کلانشهرها که با جدیت پیگیر موضوع بودند تشکر کنیم.

🔘یکبار دیگر تاکید می کنیم که حق بر شهر و دفاع از حقوق کارکنان شهرداری آرمان و خط قرمز شهردارچی است و از اعضای محترم شورای شهر تهران نیز انتظار داریم در چند ماه باقیمانده از عمر شورای ششم از بحث های حاشیه ای و بی ثمر پرهیز کنند و تمام توان خود را بر خدمت خالصانه و مدبرانه به شهر و شهروندان تهران متمرکز کنند.

✍️شورای سیاستگذاری شهردارچی
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

30 Nov, 16:27


چند #پیام_پرسنل

1️⃣شهردار تهران و معاون ایشان آقای فروزنده در خصوص #صندوق_ذخیره_کارکنان شهرداری تهران شفاف سازی نمایند.
تعداد پرسنل را ۵۵ هزار نفر و ماهانه ۳ درصد از حقوق و ۳ درصد شهرداری به صندوق واریز می کند که میانگین ۸۰۰ هزار تومان واریزی در نظر بگیریم  ماهانه ۴۴ میلیارد تومان و سالانه ۵۲۸ میلیارد تومان در حساب صندوق واریز شده است.
۱- بر اساس صحبت های این ۲ بزرگوار صندوق در سنوات گذشته دارای ضرر بوده و سودی نداشته است شفاف اعلام نمایید علت و بانی این  ضرر چه کسی و کسانی بوده اند.و چه اقدامی شده است.
۲ - در دوره مدیریت ششم شهرداری چه کاری انجام شده است  و چرا هیچ سود سالیانه ای به پرسنل تا کنون داده نشده است.
Instagram.com/shahrvandchy
2️⃣تشکر میکنم از شما که حامی کارمندان شهرداری هستید
یادمه چندوقت پیش متنی تو کانال گذاشته بودید در خصوص #منطقه_۹
که از ماه اردیبهشت متاسفانه آقای مرتضوی تو معاونت مهم شهرداری را در اختیار آقای فروزنده که معاون اجتماعی منطقه بودند قرار دادند
پس از رفتن آقای باقری معاون منابع انسانی منطقه این معاونت هم در اختیار ایشون قرار دادند
و همه کارمندان معاونت اجتماعی که هیچ تخصصی در حوزه سرمایه انسانی ندارند یکی یکی دارند به منابع انسانی میارن و پست می‌دهند
اول کارشناس بانوان رو مسئول تردد کردند که کلی در منطقه مشکل ایجاد شد و حالا امروز مدیر بانوان اجتماعی رو مدیر اداری منطقه کردند
برام سواله که یعنی در حوزه منابع انسانی هیچ نیروی کارآمدی وجود نداشت
که مدیر بانوان که سابقه زیادی در این حوزه رو دارن در این پست حساس بزارن
واقعا برای آقای مرتضوی متاسفم.
@shahrvandchy
3️⃣مورد درمان و فسخ قرارداد بیمارستان ها و داروخانه ها و .... ما بازنشستگان را خیلی اذیت میکند
نمی‌دانیم به فکر بیماری باشیم یا به فکر تامین مالی جهت درمان
دفترچه شهرداری و رفاه که زمانی با یک برگ دفترچه کلیه امور حتی جراحی و بستری انجام می شد اکنون خیلی بی ارزش شده
دفترچه درمانی شهرداری بی ارزش وبی اعتبار شده
اکنون که ما بازنشستگان نیاز به درمان دارییم متاسفانه بعلت عدم پرداخت به طرف قرار داد از سوی شهرداری اکثرا فسخ قرار داد کرده اند
خواهشمندم بزرگواری نموده و به خاطر خدا رفع مشکل نمایید
با تشکر

4️⃣باتوجه به عدم تکریم و عدم ارائه تسهیلات مناسب توسط #بانک_شهر به پرسنل شهرداری؛ باعنایت به گردش بالای مالی پرسنل و شهرداری شهرهای ایران خواهشمند است نسبت به انتقال حقوق و سایر تراکنش ها به سایر بانک ها اقدام گردد تا کمپین خروج پول از بانک شهر باعث تکریم و احترام بیشتر به پرسنل شهرداری و رفتار مناسب جهت ارائه تسهیلات به آنها گردد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

29 Nov, 07:42


معافیت مالیاتی حقوق تا سقف ۲۴ میلیون تومان/معافیت از پرداخت مالیات رفاهیات و انگیزشی‌ها و اضافه کاری حقوق بگیران در مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی

 
🔻رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در توضیح جلسه ششم آذر ماه کمیسیون تلفیق گفت:

▫️کمیسیون تصویب کرد که درآمد ماهانه تا سقف ۲۴ میلیون تومان معاف از مالیات باشد.

▫️نرخ مالیات بر مجموع درآمد ماهیانه بین ۲۴ تا ۳۰ ملیون تومان ۱۰ درصد، بین ۳۰ تا ۳۸ میلیون تومان ۱۵ درصد مالیات، مابه‌التفاوت ۳۸ میلیون درآمد ماهانه تا ۵۰ میلیون تومان ۲۰ درصد، مابه التفاوت ۵۰ میلیون تا ۶۶ میلیون و ۶۰۰ تومان ۲۵ درصد و بیش از ۶۶ میلیون و ۶۰۰ تومان، ۳۰ درصد است.

▫️سقف خالص پرداختی ماهیانه حقوق، ۷ برابر حداقل حقوق تعیین شد که اعضای هیئت علمی و قضات از این مصوبه مستثنی شدند

▫️پاداش پایان خدمت کارکنان دولت و کارکنان مشمول ماده ۱۰۷ قانون مدیریت خدمات کشوری برای سال آینده ۶۵۰ میلیون تومان خواهد بود.

🔻احمد فاطمی عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به نشست کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس عنوان کرد:

▫️با پیشنهاد کمیسیون اجتماعی و تصویب اعضای کمیسیون تلفیق بنا شد تا رفاهیات و انگیزشی‌ها و اضافه کاری حقوق بگیران از پرداخت مالیات معاف شوند.

▫️دولت در بند ز تبصره ۱ لایحه بودجه آورده بود که مجموع حقوق و مزایا و اضافه کاری حقوق بگیران تا سقف ۲۴ میلیون تومان در ماه از پرداخت مالیات معاف خواهد بود و حقوق‌های بالاتر در ماه مشمول پرداخت مالیات خواهد بود، اما اعضای کمیسیون تلفیق در مصوبه خود اضافه کاری، رفاهیات و انگیزشی‌های دریافتی حقوق بگیران را از پرداخت مالیات معاف کردند و سقف ۲۴ میلیون تومان تعیین شده طبق این مصوبه اضافه کاری و رفاهیات و مزایای دیگر را در بر نمی‌گیرد.

👈مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه پس از تصویب در کمیسیون و صحن مجلس و تایید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ می‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Nov, 06:01


چند #پیام_پرسنل

1️⃣سلام و سپاس از پیگیریهای شما بابت مسائل مرتبط با مدیریت محله.
محضرتان عرض کنم که آقای امانی در جلسه ای که به سرای محله شهرک گلها آمده بودند قول پیگیری استخدام مدیران محلات را دادند.
در این جلسه که با حضور حدود ٢٠ نفر از مدیران باسابقه ی محلات از مناطق مختلف شهر تهران تشکیل شده بود، از ایشان درخواست شد که لااقل مدیران باسابقه زیاد را تعیین تکلیف کنند.

مدیرانی که سالهای زیادی از عمر خود را در سرا گذرانده و کلی تجربه کسب کرده اند و بی اغراق از شهردار ناحیه مسلط تر به اوضاع محله خود هستند همچنین دلسوزترند چون ساکن آنجایند و تبدیل شده اند به گنیجه های ارزشمند تجربه مدیریت محلی شهر ، و حالا دیگر در سن و سالی نیستند که فرصت استخدام در جای دیگری را داشته باشند و بتوانند آینده شغلی روشنی را برای خود تعریف کنند و با بلاتکلیفی اینان نه تنها این عزیزان بلکه در واقع خانواده هایشان آسیب میبینند.

حتما مستحضرید در شهر تهران ۳۵۴ محله داریم که حدود ۱۰۰ محله دارای مدیر قدیمی و با سابقه است و دیگر محلات با حضور سرپرست که اکثرا از کارمندان ناحیه یا ستاد مدیریت محله مناطق هستند اداره میشود.

2️⃣باسلام و احترام خدمت شما عزیزان که همیشه پیگیر مطالبات به حق پرسنل و بازنشستگان شهرداری بودید.
با توجه به اجرای باتاخیر قانون ترمیم حقوق کارکنان، و بازنشستگی تعدادی از پرسنل در این بین میبایست مبلغی بعنوان مابه‌التفاوت سنوات، مرخصی‌ها و ... به این بازنشستگان توسط امور مالی مرکز پرداخت شود که طی پیگیری‌های متعدد متوجه شدیم که محاسبات انجام و برای صدور چک ارسال شده ولی نزدیک به دو ماه هست که بی دلیل پرداخت رو به تعویق می‌اندازند.
این رویه مدیریت شهری که علاقه زیادی به تاخیر در پرداخت مطالبات ذینفعان رو داره اینجا هم گریبان مارو گرفته!
لطفا پیگیری بفرمایید از طرف تعداد زیادی از بازنشستگان دعاگوی شما هستیم.

3️⃣سوالی در ذهنم به وجود اومده که شاید همکاران دیگه بتوانند جوابش رو به من بفرمایند.
چرا شهردار و معاون هاشون یا مدیرعامل سازمان پسماند و....
برای بازدید از عملکرد ها از قبل اعلام میکنن که میخوان در فلان روز به فلان منطقه برند
چرا به صورت سر زده نمیرند تا وضعیت واقعی اون طرح یا نگهداشت رو از نزدیک ببینند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Nov, 06:01


شهردارچي pinned «‼️خط قرمز ما؛ #مدیران_وارداتی 🔘از زمان تشکیل شورای شهر و انتخاب شهردار توسط شورا، رویه غلطی در شهرداری آغاز شد « آوردن مدیران از نهادها و سازمان های مختلف با نظر شهردار » و نادیده گرفتن کارکنان شهرداری؛ در واقع در دو دهه اخیر شورا و شهرداری هیچ اهمیت و…»

شهردارچي

26 Nov, 05:53


⭕️برای استخدام مدیران محلات قولی داده نشده است/ نمایندگان شورا (معتمدین محلات) در اقلیت هستند

🔘تذکرات پی در پی و دقیق به شهردار، دیدار با شورایاران و گزارش از محلات تهران، نقدهای جدی بر عملکرد مدیران شهرداری، دفاع از حقوق کارکنان شهرداری و مشارکت فعال در مذاکرات صحن شورا، چهره ای است که از ناصر امانی در نزد افکار عمومی و رسانه ها شکل گرفته، البته این روزها کمتر نقد می‌کند و تذکر می‌دهد، گویا اتفاقی رخ داده که او را وادار به سکوت نموده؛ مصاحبه‌ای داشتیم با وی که شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم.

🔻ناصر امانی، عضو شورای ششم اسلامی شهر تهران در گفت و گو با شهردارچی در پاسخ به این پرسش که با توجه به تصویب دستورالعمل های مربوط به هیت امنا و نحوه انتخاب مدیران محله، چرا شهردار آن را به مناطق و نواحی برای اجرا ابلاغ نمی‌کند؟ اظهار داشت: «دستورالعمل های مصوب ستاد هماهنگی مشارکت‌های محلات جز یک مورد، بقیه البته با تاخیر زیاد وفشارهای ستاد، به ویژه پیگیری های جناب آقای چمران بالاخره ابلاغ شده است. در واقع دستورالعمل اصلی که ابلاغ نشده است، درباره شرح وظایف و نحوه انتخاب رئیس و نائب رئیس هیات امنا است که مطالبه شورا این است که یکی از دو نفر باید از معتمدین منتخب شورا، یعنی نمایندگان با واسطه مردم باشند. اما نظر شهرداری حذف بند دستورالعمل و واگذاری انتخاب این دو نفر به هیات امنا است. موضوع این است که شهرداری الزام را باعث بروز و ظهور اختلاف تلقی می‌کند.»

اختلاف نظر شهرداری و شورا در مورد نحوی انتخاب دو عضو هیات رییسه امنای محله

🔻عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در ادامه گفت: «اصرار شهرداری در حالی ادامه دارد که شورا معتقد است، با ترکیب هیات امنا اکثریت با نمایندگان سازمان ها و نهادها است و نمایندگان شورا (معتمدین) در اقلیت هستند.
ضمن اینکه ساکنین محلات از اهالی و در بین مردم حضور دارند و با مشکلات درگیر و پاسخگوی آنها هستند که یکی از دو عضو هیات رئیسه باید از جمع آنها انتخاب شود. این اختلاف نظر موجب شده است، دستورالعمل‌های مربوط به هیات امنا و نحوه انتخاب مدیران محله تا امروز ابلاغ نشود. همچنین به این دلیل که انتخاب مدیران محلات هم باید توسط هیات امنا انجام شود، عدم ابلاغ دستورالعمل وظایف و اختیارات هیات امنا باعث اجرایی نشدن دستورالعمل انتخاب مدیران محله هم شده است.»

امضا احکام معتمدین منتخب شورا توسط شهردار

🔻او افزود: «یکی از مشکلات ما در موضوع احکام معتمدین منتخب شورا این است که بنده و تعداد دیگری از اعضای ستاد معتقد بودیم، باید توسط رئیس محترم یا یکی از اعضای ستاد هماهنگی امضا شود. با این حال با توجه به مخالفت فرمانداری با حق رای معتمدین و برای ایجاد هماهنگی بیشتر بین اعضا و حل مشکل حق رای، امضای احکام معتمدین به شهردار تهران تفویض شد که ظاهرا احکام فوق امضا شده و تحویل مناطق شده است. اما بخاطر منقضی شدن احکام سایر اعضای هیات امنا که در مهرماه سال گذشته صادر شده و یکسال اعتبار داشتند، قرار بر این گذاشته شده است که همزمان با تمدید احکام آنها، احکام معتمدین شورا هم تحویل آنان شود که امیدوارم این موضوع ختم به خیر شده و بیش از این معطل نشود.»

از محله اسلامی خبر ندارم

🔻وی با اظهار بی اطلاعی از موضوع محله اسلامی تاکید کرد، این بحث تداخلی با شورایاری ها ندارد و حتی می‌توان گفت، نقش مکمل را ایفا می‌کند.

بنده فقط قول پیگیری دادم

🔻امانی در پایان ضمن ردِ وعده استخدام مدیران محله در شهرداری گفت: «برای استخدام مدیران محلات هیچ قولی داده نشده است. در واقع استخدام در شهرداری از آنجایی که نگران آینده و امنیت شغلی شان هستند، مدیران ۱۰ سال از عمر و جوانی شان را صرف محلات کرده‌اند که بنده فقط قول پیگیری داده ام. همچنین اخیرا هم رییس محترم شورا درخواست کتبی نماینده شان را به کمیته ما ارجاع داده اند تا بررسی و اعلام نظر کنیم و هم اکنون در حال بررسی این هستیم که این موضوع چطور مدیریت شود.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

25 Nov, 11:37


‼️خط قرمز ما؛ #مدیران_وارداتی

🔘از زمان تشکیل شورای شهر و انتخاب شهردار توسط شورا، رویه غلطی در شهرداری آغاز شد « آوردن مدیران از نهادها و سازمان های مختلف با نظر شهردار » و نادیده گرفتن کارکنان شهرداری؛ در واقع در دو دهه اخیر شورا و شهرداری هیچ اهمیت و ارزش برای مدیران و کارکنان شهرداری قائل نشدند.

🔘خدا پدر و مادر وزارت کشور رو بیامرزد که طی ابلاغی به استانداران سراسر کشور تاکید کرد: استانداران ترتیبی اتخاذ کنند بکارگیری افراد در سمت‌های فرماندار، بخشدار و مدیران استانداری‌ها از میان نیروهای وزارت کشور صورت پذیرد.

🔘شاید این تلنگری باشد برای شهرداری تهران و این رویه غلط را متوقف نماید. البته اگر طرح انتخاب شهردار با رای مستقیم مردم به تصویب مجلس برسد و رابطه شورا و شهرداری مثل رابطه دولت و مجلس تعریف شود و شهردار ملزم شود از شورا برای انتخاب مدیران ارشد شهرداری رای اعتماد بگیرد، ماجرا کاملا عوض خواهد شد و شان نظارتی شورا واقعی تر و کارآمدتر می شود. یا اینکه در همین روال فعلی، قانون شوراها اصلاح و گرفتن رای اعتماد از شورا برای مدیران ارشد گنجانده شود هم وضعیت بهتر می‌شود.
ولی اگر اینگونه نشد، خود کارکنان با وحدت و همدلی می‌توانند جلوی انتصابات فامیلی و رفیق بازی و آوردن مدیران از بیرون رو بگیرند. اگر در زمان انتخابات شوراها، کارکنان بدانند از کی و چه گروهی حمایت کنند، وضعیت کاملا تغییر خواهد کرد.
وقتی این همه مدیر در شهرداری داریم؛ تاکی قرار است فرزند فلان وزیر و فلان کس از جاهای مختلف مقابل چشمان کارکنان شهرداری، بدون هیچ خجالتی بیاید پست بگیرد؟ که اکثر این افراد معمولا در شهرداری رسوب می‌کنند و دیگر به سازمان مطبوع خود هم باز نمی‌گردند. برای نمونه آقای داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست که از یکی از نهادهای انقلابی به شهرداری مامور شده، کاشف به عمل آمده در تلاش است به استخدام رسمی شهرداری درآید، و از این موارد فراوان است.

شهرداری جای متخصصان مدیریت شهری است

🔘در سال‌های اخیر، سیل مدیران وارداتی به خانه ما خسارت های زیادی وارد کرد و شهر ما با چالش‌هایی متعدد مواجه شد که تأثیرات منفی آن بر زندگی مردم و بر روحیه کارکنان شهرداری، غیرقابل انکار است. اکنون نارضایتی گسترده و فزاینده مردم از کم‌کاری مدیران شهری باعث بی‌اعتمادی و ناامیدی به مدیریت شهری شده است.
انتصاب مدیران وارداتی ناتوان و بی‌تجربه، که حاصل سیاسی کاری و لابی‌گری های سیاسی است، نتیجه ای جز ناکارآمدی گسترده در شهرداری نداشته و شهر و شهروندان را با مشکل جدی مواجه کرده است.
ضعف در سیستم حمل و نقل عمومی، آلودگی هوای شهر، عدم توجه به زیبایی و آراستگی در شهر، بی‌ثباتی اقتصاد شهری، شهرفروشی، وضعیت اسفبار نظافت شهر که به بهداشت و سلامت شهروندان آسیب زده و حس خستگی و سرخوردگی ایجاد می‌کند، از این دست مشکلات است که در شأن پایتخت جمهوری اسلامی ایران نیست.

🔘کارکنان شهرداری تهران باید به این باور برسند تا بهم دیگر متحد نباشند، نمی‌توانند صدای نارضایتی شهروندان و خودمان را به گوش مسئولان برسانند.

🔘جمع زیادی از کارشناسان و مدیران متخصص شهرداری تهران خانه نشین، گوشه نشین و حتی مردند تا افرادی بی تخصص و متوهم بر ساختار شهرداری تهران بتازند. افرادی که بر خلاف قانون و مقررات اداری منصوب شدند و بدون واکنش دستگاه های نظارتی در پست های مدیریت جاخوش کردند. در این میان اکثر اعضای شورای ششم با شهردار همراه شدند و منافع عمومی مردم و شهر را نادیده گرفتند.
با آنکه برخی اعضای شورای ششم که در رأی دادن به آقای زاکانی سر از پا نمی‌شناختند و حتّی رییس شورای شهر را راهی بیمارستان کردند، اذعان کردند که در انتخاب فردی ناکارآمد و بی تخصص برای شهرداری تهران اشتباه کرده‌اند، اما همچنان بر این اشتباه خود اصرار دارند، اما در پشت تریبون ژست منتقد و مخالف می‌گیرند.
در این مدت بارها شاهد بودیم برخی افراد وارداتی متوهم نسبت به کارکنان و حتی نسبت به اعضای شورا رفتار و گفتار توهین آمیز داشتند، ولی ارتقاء گرفتند!

🔘حالا وقت آن رسیده که در انتخابات دوره هفتم شورای شهر تهران متفاوت از دورهای قبل شرکت کنیم، آگاهانه و مسئولانه رای دهیم تا پایانی باشد بر بی عدالتی ها و مدیران وارداتی را تا سازمانشان بدرقه کنیم!
✍️شورای سیاستگذاری شهردارچی
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Nov, 18:24


✔️کارکنان شهرداری اگر به عضویت شورای شهر حوزه انتخابیه خود در آیند، با عنوان پست سازمانی عضو شورای شهر به شورای اسلامی مربوطه مامور می‌شوند

🔻به گزارش شهردارچی، نمایندگان در جلسه علنی امروز ( یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه در جریان رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران، با تصویب ماده ۱۶ این طرح به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۱۶- ماده (۳۲) قانون به شرح زیر اصلاح می‌شود:
 الف- در بندهای ۱ و ۲ و ۳ بعد از عبارت «مگر آنکه» عبارت «سه ماه» اضافه شد.
 ب- در بند (۱) واژه‌های «رئیس» جایگزین «سرپرست» و عبارت «مدیرانی که حوزه مسئولیت» جایگزین «مدیران و سرپرستانی که حوزه مسئولیت» شده و عبارات «سرپرست نهضت سواد آموزی» و «رؤسای سازمان‌ها» و «و سرپرستان» حذف می‌گردد. همچنین بعد از «اتحادیه‌های صنفی» واژه «کشوری» اضافه شده و نیز عبارت «رئیس و اعضای هیأت مدیره مؤسسات خصوصی حرفه‌ای عهده دار مأموریت عمومی موضوع ماده (۱) قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد» بعد از عبارت «اتاق اصناف ایران،» الحاق می‌گردد.
 پ- در بند (۲) عبارت «اعضای هیأت مدیره اتحادیه‌های صنفی غیر کشوری» بعد از عبارت «نظام مهندسی» و عبارت «دادگستری، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه» بعد از عبارت «کانون وکلا» الحاق می‌شود. همچنین عبارت «رئیس و اعضای هیات مدیره اتاق اصناف ایران» به عبارت «هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان» و عبارت «شهرداران و معاونین آنان» به عبارت «معاونین شهردار» و عبارت «مدیران کل، سرپرستان ادارات کل» به «مدیران کل» اصلاح می‌شود و واژه‌های «سرپرستان» حذف می‌شود.
 ت- در بند (۳) واژه «شهرداران» حذف و واژه «شهرداران» در بند (۱) بعد از عبارت «رئیس سازمان بازرسی کل کشور و معاونین وی،» اضافه می‌شود. همچنین عبارت «و نواحی» بعد از عبارت «مدیران مناطق» در بند (۳) اضافه می‌شود.
 ث- بند (۴) به شرح ذیل اصلاح می‌شود: «اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا در طول مدت عضویت در شوراهای اسلامی نمی‌توانند در دهیاری و شهرداری و همچنین موسسات و شرکت‌های وابسته و تابعه آن در حوزه انتخابیه خود و دبیرخانه شوراهای روستا، شهر، بخش، شهرستان و استان محدوده حوزه انتخابیه و شورای عالی استان‌ها و مسئولیت‌های مذکور در بندهای ۱، ۲ و ۳ این ماده به هر نحو اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی، حجمی، طرحی (پروژه‌ای)، مشغول به کار شوند.»
 ج- یک تبصره به عنوان تبصره (۱) به شرح زیر به این ماده الحاق می‌شود:
 تبصره ۱- منظور از عبارات «دولت»، «تابعه» و «وابسته به دولت» در این ماده، همان تعاریف تبصره ۷ ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌باشد.
 چ- یک تبصره به عنوان تبصره (۲) به شرح زیر به این ماده الحاق می‌شود:
 تبصره ۲- در مورد کسانی که طبق قوانین استخدامی یا تعهد خدمت، استعفای آنان منوط به پذیرش آن از سوی مسئولین مربوط باشد، قبول استعفا شرط است. در هنگام ثبت نام ارائه گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفا و عدم اشتغال در پست یا مقام یا سمت یا شغل یاد شده الزامی است. در غیر اینصورت از ثبت نام داوطلب خودداری می‌شود.
 ح- یک تبصره به عنوان تبصره (۳) به شرح زیر اضافه می‌شود:
تبصره ۳- سرپرست یا قائم مقام جایگاه‌های یاد شده مشمول حکم این ماده می‌باشند.»
 
نمایندگان مجلس همچنین در جریان رسیدگی به ماده ۱۷ طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران، با پیشنهاد مجتبی یوسفی نماینده اهواز مبنی بر الحاق بند زیر به این ماده موافقت کردند:
«آن دسته از اعضای شورای شهر که پیش از انتخاب به عنوان عضو شورا، از کارکنان شهرداری حوزه انتخابیه خود بوده‌اند، با عنوان پست سازمانی عضو شورای شهر به دبیرخانه‌ی شورای اسلامی مربوطه مامور می‌شوند تا یه صورت شغل تمام وقت عهده‌دار وظایف عضویت در شورای شهر شوند.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Nov, 08:57


#انتصاب

🔰 طی حکمی از سوی شهردار تهران ، “عباس شعبانی”، به‌عنوان معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران جایگزین هادی حق بین شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Nov, 08:46


#انتصاب

🔰با حکم شهردار تهران “هادی حق‌بین” معاون عمران شهردار تهران به عنوان شهردار #منطقه_۱ جایگزین مهدی صباغ شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

22 Nov, 14:41


#سوال_روز

آیا بزرگترین وعده‌‌ی علیرضا زاکانی به کارکنان شهرداری تهران محقق می‌شود؟

🏠مسکن، وعده‌ای که محقق ن‌ِمی‌شود…

🔘هر چه به پایان عمر مدیریت شهری نزدیک می‌شویم اعتماد و امید کارکنان کمرنگ‌تر می‌شود.
گویا خانه‌دار شدن بیشتر به نمایشی تبلیغاتی برای شهردار تهران بدل شده است و علیرضا زاکانی آنطور که وعده داده توان خانه‌دار کردن کارکنان شهرداری را ندارد و مدیریت شهری بدنبال برآورد طرح‌هایی است که این وعده را بگونه‌ای دیگر نمایش دهند.

🔘فروش زمین ۹۰ هکتاری وزارت دفاع در منطقه ۲۱ به شهرداری تهران منتفی شده است و صحبت از فروش سهام مشارکت در پروژه‌های ساختمانی و … به کارکنان شنیده می‌شود.
و با این فرمان که پیش می‌رویم بنظر بزرگترین امید کارکنان شهرداری تهران در دوره ششم مدیریت شهری که چند سال است از زبان شهردار تهران می‌شنویم، نقش برآب خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 15:51


‼️همه راه ها به ستاد راهبری ختم می‌شود

🔻به استحضار مخاطبان محترم رسانه شهردارچی می‌رساند، در ادامه بررسی موضوع علت متوقف ماندن اجرای مصوبه شورا موسوم به مشارکت های محله ای (هیات امنای محله) با توجه به ارتباط مستقیم آن با آقای حیدری سرپرست دبیرخانه ستاد راهبری مشارکت های اجتماعی محلات تهران، برای مصاحبه به سراغ ایشان رفتیم ولی متاسفانه علی رغم پیگیری خبرنگار شهردارچی وی فقط این پاسخ را دادند:
« مگه میشه یه شهرداری طی سه سال یک کار مثبت نداشته باشه که شما اصلا پوشش ندادی، رویکرد شهردارچی، نسبت به کارهای شهرداری منفی است »

قضاوت با خود شما مخاطبان عزیز

▫️شما از نزدیک در جریان نحوی فعالیت شهردارچی از چند سال اخیر و روند کارهای آن هستید. ما همواره اقدامات مثبت شهرداری را بیان کردیم و به اصول حرفه ای خبرنگاری و رسانه پایبندیم، ولی هیچگاه به بلندگوی شهرداری بدل نشدیم!
شهردارچی، در وهله اول رسانه کارکنان شهرداری و مردم تهران است.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 12:31


‼️بلاتکلیفی شوراهای محله می‌تواند دلیل سیاسی داشته باشد

▫️جعفر شربیانی، تنها عضو شورای شهر تهران است که سابقه عضویت در شورایاری را دارد و از شورایاری به شورای شهر راه یافته است. شربیانی علاوه بر اینکه به مسائل منطقه ۲۰ اشراف دارد، به خاطر ارتباط چندین ساله با شورایاران دیگر مناطق، به موضوع شورایاری و مشکلات عمده محله های تهران نیز احاطه دارد.

▫️در ادامه گفت و گوی شهردارچی با ایشان را با محوریت بررسی علت اجرا نشدن مصوبه شورای شهر در خصوص امنای محله را می‌خوانید.

🔻جعغر بندی شربیانی، در گفت و گو با «شهردارچی» اظهار داشت:

▫️مصوبه شکل گیری معتمدین محله در حالی پیگیری شد که یکسری اختلاف نظرهایی بین شهرداری و شورای شهر بود که آقای چمران به موضوع ورود کردند.
اما متاسفانه فرصتی تاریخی را برای احیای امنای محله از دست دادیم. البته با تدبیر مهندس چمران موضوع به سمت و سویی پیش میرود که در سال آخر دوره شورا، معتمدین محله فعالیت را شروع کنند. البته الان جلسه هایی را هم برگزار کرده اند که ان‌شاءالله بتوانند در مسائل شهری تاثیرگذار باشند.

🔻عضو شورای ششم شهر تهران در ادامه گفت:
▫️بلاتکلیفی شوراهای محله می‌تواند دلیل سیاسی هم داشته باشد. در واقع از دیرباز فعالیت های اجتماعی زیر نظر موضوعات سیاسی مبتنی بر پایگاه رای بوده است. در این دوره هم ممکن است، اهداف سیاسی روی فعالیت ها اثر گذاشته باشند. اما در نهایت آنچه که اتفاق افتاد، این بود که ما از فعالیت شورایاری ها مراقبت کنیم تا این مصوبه درگیر رقابت و جدل های سیاسی نشود.
دقیقا به همین دلیل هیات امنای محله ها شکل گرفتند، معرفی شدند و همچنین جلسه هایی هم برگزار کردند.
شخصا در برخی از محله ها هم پیگیری کردم که کار دارد، انجام می شود. لازم است، شورای شهر و شهرداری در کنار هم همه سعی شان را به کار بیگرند تا این حرکت مهم و لازم به سرانجام مثبتی برسد تا بتواند در موضوع های مختلف محلات حضوری اثرگذار داشته باشد.

🔻وی افزود:
▫️اگر در خاطرتان باشد، در دوره‌ای هم که شورایاری ها حضوری توام با نتایج مثبت داشت، با تشخیص و تفکر آقای قالیباف شهردار وقت تهران بود که به شورایاری بها می‌داد و نقش شورایاری را در اداره محلات جدی می گرفت.

🔻شربیانی تصریح کرد:
▫️طرح محله های اسلامی متعلق به سپاه محمد رسول الله است که قدمتش بیش از ستاد محلات است و با هدف فرهنگ سازی تشکیل می‌شود. در پاسخ به گروهی که فعالیت محله های اسلامی را نوعی موازی کاری می‌دانند، باید بگویم که در این مورد موازی کاری به هیچ وجه مشاهده نمی‌شود. در واقع محلات اسلامی و ستاد محلات مکمل همدیگراند و هم افزایی می‌کنند. همچنین باید این را در نظر گرفت، در بسیاری از موارد هم هدف مشترک دارند که این فرصت گران‌بهایی است. آنچه که وظایف و تکالیف امنای محله را شامل می شود، فراتر از موضوع های اسلامی است و به همین دلیل به طور حتم در این بین تداخلی را شاهد نخواهیم بود.

🔻جعغر بندی شربیانی یادآور شد:
▫️مشکلات شهری در همه کشور به حدی است که موجب اذیت مردم می شود. مخصوصا شهر تهران که تعداد ساکنین در روز نزدیک به 4 میلیون بیشتر از شب است، در محلات مسائل حل نشده عدیده ای وجود دارد که برای رفع و رجوع، لازم است شورایاری ها جدی تر از همیشه فعال شوند تا به عنوان بازوی کمکی شهرداری ها در راستای جلب رضایت ساکنین محلات کارهای لازم پیگیری شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 10:05


واقعا نمی‌دانم، دلیل این همه تاخیر چیست؟

▫️فلسفه وجودی شورای شهر توسعه مدیریت شهری، حقوق شهروندی، افزایش مشارکت موثر مردم در اداره امور شهر و ارتقاء کیفیت زندگی شهری است. در این راستا شورای برای تحقق این اهداف به سازمان و ساختاری منسجم در سطح تمام محله های شهر نیاز دارد تا بتواند مشارکت های مردم را به شکل موثر جلب نماید. طرح تشکیل شورایاری در شورای اول تهران به همین منظور تصویب و پنج دوره هم انتخابات آن برگزار شد. اما در نهایت در دام بی تدبیری مدیریت شهری گرفتار و کارش به انحلال کشید. شورای ششم طی طرحی موسوم به «نظام نامه مشارکت های محله ای» سعی کرد آن را احیای کند، اما در ماه های پایانی عمر خود هنوز نتوانسته طرح جدید اجرا کند و همچنان کار بلاتکلیف مانده است. در این راستا و برای روشن شدن موضوع چند مصاحبه با دست اندرکاران مدیریت شهری انجام دادیم که در ادامه شما را به خواندن مصاحبه آقای علوی دعوت می‌کنیم.

🔻سید احمد علوی، رییس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم نهاد و عضو ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله ای شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با «شهردارچی» درباره علت بلاتکلیف ماندن مشارکت های محله‌ای (هیات امنای محله) اظهار داشت:

▫️مدت ها طول کشید تا بر اساس نظام نامه بحث ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله ای در شورای شهر راه بیفتد. بعد از این مرحله شهرداری موظف بود، دستورالعمل‌های مشارکت‌های محله ای را به ستاد هماهنگی برای تصویب پیشنهاد بدهد. که تعدادی از دستورالعمل‌ها را پیشنهاد داد و در فرایند زمانی حدود یک ماه و نیم پیش این دستورالعمل‌ها، از جمله دستورالعمل هیات امنا، انتخاب مدیرمحله، دستورالعمل دبیرخانه ستاد راهبری مشارکت های اجتماعی محلات تهران مصوب شد. اما هنوز دستورالعمل نیروهای انسانی، پرداخت هزینه ها و ... را که این دستورالعمل‌های مهمی هستند هنوز نیاورده است.

🔻علوی درباره اینکه چرا هیات امنای محله تشکیل نشد، گفت:

▫️ما دستورالعمل هیات امنا را مصوب کردیم تا بر اساس آن همزمان با تشکیل هیات امنا، انتخاب مدیرمحله هم انجام شود. ولی متاسفانه شهرداری دستورالعمل دبیرخانه راهبری و دستورالعمل انتخاب مدیران محله را ابلاغ نکرده است. و نزدیک به یک ماه و نیم است که در انتظار ابلاغ هستیم. این در حالی است که تا هیات امنا تشکیل نشود، انتخاب مدیر محله ممکن نیست. واقعا نمی‌دانم، دلیل این همه تاخیر چیست؟ اما نکته ملموس چیزی جز این نمی‌تواند باشد که یک نفر بنشیند و بگوید من این مصوبه (تشکیل هییت امنای محلات شهر تهران) را قبول ندارم و اجازه نمی دهم آقای زاکانی ابلاغ کند!

🔻عضو شورای شهر تهران در خصوص راه اندازی طرح های به نام محله‌ اسلامی و شورای محلات توسط برخی از نهادها، با اشاره به اینکه هدف آنها پرداختن به مباحث دینی است تصریح کرد:

▫️طرح محله های اسلامی با مراکزی که توسط شورای شهر تعیین شده اند، متفاوت است. یعنی ممکن است در محدوده یک سرای محله سه یا چهار محله اسلامی داشته باشیم که باید گفت، موضوع هایی که در این محلات مورد توجه قرار می‌گیرند، با برنامه های مدنظر مدیریت شهری همسو نیستند و مسائل خاص خودشان را پیگیری کرده و انجام می‌دهند. در واقع اگر مدیریت محله زودتر راه اندازی شود، محلات اسلامی می‌توانند در امور مختلف کمک کنند.
شایعه سازی و پرداختن به مسائل حاشیه ای و جدل با یکدیگر نه تنها نمی تواند مشکلی را رفع کند، بلکه موجب فرسایشی شدن موضوعات خواهد شد. باید این را در نظر بگیریم با پرداختن به این بحث ها مشکل سرای محلات و هیات امنای محله حل نمی شود.

🔻علوی در پایان گفت:

▫️امیدوارم، شهرداری هر چه زودتر این گرهِ کور را باز کند، تا شاهد شکوفایی مدیریت محلی در شهر تهران باشیم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 10:04


‼️تبدیل سرای محلات به حیاط خلوت معاونت اجتماعی

🔻علی سلیمانی، شورایار سابق و فعال حوزه مدیریت شهری در گفت و گو با «شهردارچی» در پاسخ به اینکه آیا طرح امنای محله به عنوان جایگزین شورایاری در محله های تهران به اجرا در آمده است گفت:

▫️امنا در محلات فعالیت خود را آغاز نکردند. فقط اعضا مشخص شده، اما متاسفانه به دلیل کوتاهی های صورت گرفته از سوی شهرداری، جسله ای برگزار نشده، هیات رییسه و مدیر محله انتخاب نشده و در نتیجه روند پیگری کارهای محله از شهرداری و دستگاه و نهادهای دیگر متوقف مانده است. اینکه این غفلت چه دلیلی دارد، اولا شورای شهر و شهرداری تهران درباره این موضوع به جمع بندی واحدی نرسیده اند که امنای محلات باید چه نوع فعالیتی داشته باشند. دلیل دیگر هم این است، چون امنا انتصابی هستند، پتانسیل و انگیزه لازم را برای فعالیت ندارند و نمی توانند با بدنه اجتماعی محلات تعامل داشته باشند. یکی از نکات قوت شورایاری منتخب بودن و ارتباط مستقیم با مردم بود لذا فعالیتی اثرگذاری در راستای کاهش دغدغه های شهروندان داشت، اما با انتصابی شدن امنا این مهم مغفول ماند. البته بدنه شهرداری ترجیح می دهد وضع به همین منوال بماند تا مجبور به پاسخگویی به نهادهای نظارتی محلی نباشد.

▫️در حال حاضر کارهای محله چگونه پیگیری می‌شود و مردم از چه طریقی مسائل عمومی و درخواست های خود از جمله تاییدیه های محلی را پیگیری می‌کنند؟

🔻سلیمانی به این پرسش این‌طور پاسخ می گوید:
▫️متاسفانه مدیریت شهری به این موضوع توجه ندارد. شورایای به طور مدام پیگیری امور مربوط به مردم از شهرداری، شورای شهر، اداره گاز، آبفا و ... بود، ولی الان این روند از بین رفته است. خودِ مردم هم اطلاع ندارند که مطالبه های شان را باید از طریق چه نهادی پیگیری کنند. نهایتاً با سامانه ۱۳۷ تماس می‌گیرند یا به طور مستقیم به ادارات رجوع می‌کنند که معمولا کارشان به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.
درباره تاییدیه محلی در زمان شورایاری رویه ثابتی داشتیم. به طوری‌که همه نهادها و ارگان‌های حاکمیتی و دولتی و ... نسبت به موضوع اشراف داشتند. در واقع همه می‌دانستند، تاییدیه‌ها با رعایت ضوابط قانونی از طرف شورایاری صادر می‌شود و همچنین می دانستند، درخواست های عمومی شورایاری فرایند تصویب در محله را طی کرده و یک خواسته عمومی و کارشناسی شده است. به همین دلیل از اعتبار بالایی برخوردار بود. اما وضعیت از میان رفته است و سازمانها نهادها بخاطر چندگانگی و تنوع درخواستها تاییدیه ها نسبت به آن اشراف و اعتماد ندارند.

🔻وی در پاسخ به چگونگی اجرای طرح محله اسلامی و شورای محلات بدون دخالت مدیریت شهری، تصریح کرد:

▫️دو سه طرح به عنوان جایگزین شورایاری ارائه شد که شامل محله اسلامی، هیئت امنای محلات و شورای محلات بود. ما که سالها در بحث شورایاری فعال بودیم، نمی‌دانیم این محله از طریق چه کسانی پایه ریزی شده است و اینکه امنای محلات یا شورای به چه شکلی فعالیت می‌کنند؟ در چنین حالتی تصور کنید، در چه ذهنیتی راجع به این جریان شکل خواهد گرفت؟ یکی از مشکلات مشترک این طرح ها انتصابی بودن است. ببینید! ما وقتی در شورایاری محلات مطالبات مردم را پیگیری می‌کردیم، به هنگام دیدار با مقامات رسمی هر وقت از ما سئوال میشد که «از چه جایگاهی پرسشگری می‌کنید» می‌گفتیم، منتخب مردم هستیم که به همین دلیل می‌توانستیم قاطعانه مطالبات عمومی را پیگیری کنیم. در واقع نهادهای رسمی لازم نمی‌بینند، اعضای انتصابی محله اسلامی را به مانند کسانی که با رای مردم شورایار بودند، جدی بگیرند.
این معتمد مردم تاکید کرد: بحث دخالت شورا و شهرداری در تصمیم های محلی بعد از طرح مدیریت محله به وجود آمد. یعنی ما قبل از این بحث، به یاد نداریم شورا یا شهردار تصمیم بگیرند به مسائل مربوط به محلات ورود کنند و دخالتی داشته باشند. اما متاسفانه بعد از مطرح شدن مدیریت محله این دخالت مشهود شد. به طوریکه شهرداری های مناطق توانستند، افراد دلخواه خود را وارد هیات امنای محلات کنند و شهرداران نواحی در تصمیم گیری های هیات امنا دخالت مستقیم داشتند و مخلص کلام اینکه، شهرداری امور هیات امنا را در دست گرفت و حتی شورای شهر را به حاشیه راند.

🔻سلیمانی در پایان یادآور شد:
▫️متاسفانه باید اذعان داشت، سرای محلات به حیاط خلوت شهرداری و مخصوصا معاونت اجتماعی شهردار تبدیل شده است تا تمام مسائل مالی بدون نظر مالی انجام شود و کسی پاسخگوی درآمد بعضا چندصد ملیونی محلات نیست. این در حالی است که در زمان شواریاری نظارت دقیق روی مناسبات مالی بود و این طور نبود که مثل الان کسی نداند، پول ها کجا هزینه می‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 03:40


🔴اتهام فروش مال غیر در قبال شکایت ۵۴۰ نفر از اعضای تعاونی مسکن #پروژه_حکیم

🔻سخنگوی قوه قضاییه در مورد آخرین وضعیت یکی از پرونده‌های کثیرالشاکی با بیش از ۲ هزار مالباخته به نام پروژه حکیم که متعلق به کارکنان شهرداری تهران است و بیش از ۴ سال در دادسرای قدس در حال رسیدگی است، گفت:

▪️طبق پیگیری‌ها این پروژه از ۱۵ سال پیش شروع شده و رها شده است و حدود ۳ هزار نفر از اعضای آن سرگردان شده‌اند.

▪️دادسرای تهران به موضوع ورود کرده و پرونده قضایی تشکیل شده است؛ برای حل مشکلات مردم مکاتباتی را در دستور کار قرار داده تا پروژه اجرا شود.

▪️با پیگیری‌های قضایی اتفاق‌های خوبی رخ داده و آب، برق و گاز این پروژه وصل شده است. بحث ادامه پروژه به تعاونی واگذار شده و دادسرا هم روی آن نظارت می‌کند. در حال حاضر متهم این پرونده به اتهام فروش مال غیر در قبال شکایت ۵۴۰ نفر از اعضای تعاونی با صدور قرار تامین مناسب، آزاد است. با اعتراض شکات به گزارش اول کارشناسان، پرونده به هیئت ۳ نفره کارشناسی ارجاع شده که با وصول گزارش، قرار نهایی صادر خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Nov, 15:05


🔴 پایان حرف‌و حدیث های ۷ ساله شدن شورای ششم

▫️با اعلام دبیر ستاد انتخابات کشور، دوره هفتم شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۳۰ خرداد برگزار خواهد شد و با این شرایط عمر شورای ششم در سال آتی به پایان خواهد رسید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Nov, 17:58


⚪️ضرورت ایجاد انگیزه در کارکنان شهرداری برای دستیابی به درآمد مصوب

🔻سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران در دویست و هشتادمین جلسه صحن شورا در خصوص موضوع کسب درآمد واحدهای مختلف شهرداری تهران گفت:

▫️ شرکت ها سازمان ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران ابلاغیه هایی دارد که طی آن آنها باید به میزان مشخصی از درآمد دست یابند برخی از مجموعه ها شهرداری تهران نه تنها درآمد تعیین شده را کسب کرده اند بلکه از آن درآمد فراتر نیز رفته اند اما خیلی از مجموعه ها نیز در طول این سالها هیچ گاه درآمد تعیین شده را کسب نکردند.

▫️در گذشته هر وقت شرکتها و سازمانها به درآمد مصوب می رسیدند؛ اجازه داشتند بخشی از درآمد را در خود مجموعه هزینه کنند تا سبب انگیزه ای برای مناطق شود که هرچه سریع تر از آن سقف درآمدی عبور کنند امروز بدون شک با وجود خزانه واحد و برخی از ملاحظات نمی‌توان رویه گذشته را ادامه داد اما به هر حال برای ایجاد انگیزه باید تدبیر کرد.

▫️باید برای پرسنل شریف شهرداری تهران این تفاوت احساس شود که مجموعه‌ای که به سقف درآمدی مصوب رسیده و مجموعه ای که به این سقف درآمدی نرسیده؛ شرایط برای آنها فرق خواهد داشت چرا که در غیر این صورت انگیزه پرسنل کاهش می یابد. یکی از راهها این است که اعلام کنیم که کدام یک از مجموعه‌ها به سقف درآمدی مصوب رسیدند و کدام یک نرسیدند و بهتر این است که پاداش هایی را برای مجموعه ها در نظر بگیریم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Nov, 07:45


#انتصاب

🔰با حکم شهردار تهران، “مجتبی اقوامی‌پناه” به عنوان سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Nov, 06:46


✔️مجلس نمی تواند به جای مردم تصمیم بگیرد

🔻حسن رسولی، عضو شورای پنجم شهر تهران در گفت و گو با «شهردارچی» طرح هفت ساله شدن شوراها مغایر با قانون اساسی خواند و اظهار داشت: « اینکه شورای عالی استان ها به طور قانونی می تواند طرح هفت ساله شدن شوراها را برای بررسی و تصمیم گیری به مجلس ارائه کند، دلیل نمی شود با اصرار بخواهند نمایندگان را برای تصویب طرح مدنظرشان تحت فشار بگذارند. در واقع اینکه به بهانه برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری، عده ای دنبال این باشند، اعضایی که برای 4 سال از مردم رای گرفته اند، به مدت 7 سال در جایگاه خود باشند، به طور کاملا غیرقابل انکاری با قانون در تعارض است. به همین دلیل نمایندگان مجلس باید بدانند، تصویب این طرح با هیچ عذر و بهانه ای توجیه نمی شود.»

🔻فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: «بنا به دلیل نامعلومی، اینکه دوره شورا مثل دولت و مجلس 4 ساله است، در قانون نیامده است و در واقع شورای عالی استان ها از این مورد بهره برداری کرده و دنبال این است تا اعضای فعلی شوراهای شهر و روستا سه سال بیشتر از آنی که قرار بود، بمانند و در حالی برای امورات شهری مردم تصمیم بگیرند که در سال 1400 برای 4 سال برای قرار گرفتن در این منسب انتخاب شده بودند.»

🔻رسولی در پایان یادآور شد: «یکی از اشکلات هفت ساله شدن شوراها این است که نمایندگان مجلس به آگاهی لازم از میزان رضایتمندی کسانی که به شورای ششم شهری ها رای داده اند، ندارند و به همین دلیل اصلا منطقی نیست، مدت مسئولیت شان برای سه سال دیگر تمدید شود. در واقع مجلس نمی تواند به جای مردم برای منتخبین خود تصمیم بگیرد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 19:40


‼️از رزمایش برف روبی پاکبانان بماند به یادگار!
ما دیگر غر نمی‌زنیم...


🔘عکس‌های «رزمایش برف روبی» که کارگران از ساعت ۴ تا ٧ صبح به انتظار معاون خدمات شهری شهرداری تهران ایستادند و نشستند و روی آسفالت‌ها دراز کشیدند؛ دل خیلی‌ها را آزرد، نه برای اینکه یا شب قبل شیفت بودند یا باید بعد از رزمایش برف‌روبی به شیفت می‌رفتند؛ بلکه برای چکمه‌ها، دستکش‌ها و لباس‌های نویشان که معمولاً بعد از رزمایش از آن‌ها پس گرفته می‌شود!

اما آیا پس از این مانور دیگر با بارش برف غافلگیر نمی‌شویم؟

🔘به گفته آقای فروزنده در فصل بارش‌ها غافلگیر نمی‌شویم. اگر فکر می کنید قرار است پس از رزمایش پاکبان‌ها در زمان بارش برف غافلگیر نشویم، باید در تاریخ به یادگار بگذاریم که تا زمانی که به جای اقدامات اساسی دست به اقدامات نمایشی می‌زنیم، باز هم غافلگیر می‌شویم.

🔻معاون خدمات شهری در خاتمه این رزمایش گفته‌اند: « با تیکه پرانی و غر زدن روز شاد برفی را نباید تلخ کرد. ستاد برف روبی را می‌توان ستاد نشاط نام نهاد. طبیعی است با این وسعت تهران وقتی برف می‌بارد ترافیک شود. همان لحظه نمی‌شود انتظار داشت همه برف‌ها را پارو کرد. چرا برخی مواجهه بد با برف دارند. باید رفتار را درست کرد. البته ما همه تلاشمان را جهت روان شدن ترافیک انجام می‌دهیم ولی مردم هم باید اول روحیه شادابی و دوم همیاری و همکاری داشته باشند.
ما تنها معابر عمومی را می‌توانیم برف‌روبی کنیم. مردم خودشان از دپو شن و نمک شهرداری استفاده کرده و معابر را نمک پاشی کنند.»

🔘ما دیگر غر نمی‌زنیم. آقای معاون؛ لطفا برای شهروندان تهرانی هم یک رزمایش برف روبی بگذارید تا در زمان بارش‌ها برای استفاده از دپوی شن و نمک و برف روبی معابر هماهنگی داشته باشیم.

🔘سخنان شما درست است، در برخی شهرهای برف‌گیر دنیا از نیروهای انسانی دانشجویی، داوطلب و ... در جهت کمک به شهرداری استفاده می‌شود، اما گویا نمی‌دانید که شهروندان آماده اینگونه مشارکت‌ها نیستند؟
شهرداری تاکنون برای آموزش و ایجاد حس مشارکت شهروندان چه اقداماتی انجام داده‌؟
مگر نه اینکه برف در عین نشاط ‌آوری، می‌تواند به بحران بدل شود.
آیا از خود پرسیده‌اید چطور نقش مردم و رسانه‌ها را از غُر زن به همراه مدیریت شهری تغییر داد؟
اگر با غر نزدن غافلگیر نمی‌شویم.
ما دیگر غُر نمی‌زنیم...
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 19:36


دو #پیام_پرسنل

1️⃣با توجه به اینکه بانک شهر هیچ امتیازی به کارکنان قائل نیست چرا باید حقوق های ما از بانک شهر خارج نشود؟
بانکی که از دل شهرداری رشد کرده الان برای وام گرفتن هیچ تفاوتی با سایرین برای کارکنان شهرداری قائل نیست.

2️⃣در صورتی که بی‌توجهی مدیریت #بانک_شهر برای خدمت‌رسانی به کارکنان شهرداری ادامه یابد بزودی پویش‌هایی برای خالی کردن حساب کارکنان از این بانک راه‌اندازی خواهیم کرد.
‌Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 16:05


⚫️تهران چهارمین شهر آلوده دنیا شد

▪️بنا به گزارش وب‌سایت IQAIR که به وضعیت آلودگی شهرهای جهان نظارت می‌کند تهران پس از لاهور، دهلی و لاکا در رتبه چهارم آلوده‌ترین شهرهای جهان قرار دارد.

▪️وب‌سایت IQAir با استفاده از فناوری‌های پیشرفته نظارتی، آلودگی هوا را اندازه‌گیری کرده و داده‌های دقیق و لحظه‌ای ارائه می‌دهد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 14:35


✔️مدیریت شهری بدنبال تامین مسکن کارکنان است

🔻مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با حضور در مرکز آموزش بين المللی سازمان آتش نشانی تهران اظهار داشت:

▫️در ابتدای مدیریت ششم شورای اسلامی شهر تهران وقتی جلسه با کارکنان خدوم آتش نشانی داشتیم؛ حقوق پایین و معیشت ضعیف یکی از گلایه های اصلی آنها بود که با جلسات مکرر پیگیر این موضوعات بودیم. خوشبختانه به مراحل خوبی هم رسیده‌ایم که باید برای رفع کامل این مشکلات و مرتفع شدن آنها اهتمام داشته باشیم.

▫️آتش نشانان سفیران نجات شهروندان در بین آتش و حوادث هستند و آتش نشانان نباید برای تأمین مسکن خود به خارج از شهر تهران رجوع کنند و مدیریت شهری به دنبال رفع تأمین مسکن‌ برای آتش نشانان است.

▫️بسیاری از این کارکنان خارج از تهران اسکان دارند که این بسیار بد است. نباید آتش نشانی که باید تمام تلاش خود را صرف نجات جان هموطنان خود انجام دهد؛ در مسیر های طولانی رفت و آمد مسکن خود در خارج  از تهران باشد.

▫️ در خصوص تأمین ادوات سازمان آتش نشانی شخص شهردار و معاون مالی اقتصادی شهرداری در تأمین این تجهیزات کمک های شایانی داشته اند و باید تجهیزات آتش نشانان همیشه به روز و کامل باشد تا در مأموریت ها به بهترین شکل ممکن اقدام داشته باشند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 08:32


✔️هیچ چیز از قانون بالاتر نیست

🔻ولی‌الله بیاتی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت و گو با «شهردارچی» در واکنش به طرح هفت ساله شدن شوراها اظهار داشت: «در قانون اینطور پیش بینی شده است که انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراهای شهر همزمان و در یک روز برگزار شود. اما از آنجایی که دولت سیزدهم به دلیل از دست دادن ابراهیم رییسی در سانحه هلیکوپتر نیمه تمام ماند و دولت چهاردهم در انتخاباتی زودرس شکل گرفت، بحث هفت ساله شدن شورای ششم شهر به این دلیل داغ شد و حرف و حدیث و تحلیل های متضادی به همراه داشت.

🔻نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: «در واقع چون این امکان که در عرض 50 روز مقدمات برگزاری انتخابات شورا میسر نبود، این بحث مطرح شد. درباره هفت ساله شدن شورا باید گفت، این احتمال مصداق بارز نقض قانون است. به هرحال مردم به هر کدام از اعضای شورا برای 4 سال رای داده اند که در پایان این مدت امکان دارد، منتخبین مردم نتوانسته باشند توقع رای دهندگان را برآورده کرده باشند که در صورت 7 ساله شدن شورا، سه سال آتی را در شرایطی در عضویت این نهاد مهم شهری خواهند بود که عملکردشان مقبول مردم نیست.»

🔻بیاتی در پایان یادآور شد: «هیچ چیز و هیچ موردی بالاتر از قانون نیست. این درست که برگزای انتخابات زودهنگام برای نظام هزینه هایی غیرقابل پیش بینی خواهد داشت، اما برای اینکه روال شوراها سیر طبیعی خود را سپری کند، منطق حکم می کند، شورای ششم در موعد قانونی جای خود را به منتخبین مردم برای حضور در شورای هفتم بدهد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

13 Nov, 17:03


🔻لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری گفته بود: «در فصل بارش ها غافلگیر نمی‌شویم»

ویدئوهای منتشر شده در رسانه‌های شهری
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

13 Nov, 08:27


‼️آب در کوزه و ما تشنه‌لبان می‌گردیم!
آقای معاون؛ بسم‌الله...

🔘در حالی ۲۲ آذر ۱۴۰۲ همزمان با اعتراض کارکنان برای پرداخت ترمیم حقوق از مجید باقری معاون برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران خبری مبنی بر «پیشنهاد» اعطای گروه حقوقی بالاتر به کارکنان شهرداری تهران منتشر شد که ۲۶ مهر ۱۴۰۱ مظفر در صحن شورا در خصوص اعطای گروه تشویقی و ۲۰ درصد حق فوق العاده جذب کارکنان تذکر داده و گفته بود: «با توجه به پیگیری‌ها از معاون اول محترم رئیس جمهور این امر چه زمانی محقق می‌شود؟» و پیش از «پیشنهاد» مجید باقری اعضای شورای شهر از شهرداری، علیرضا زاکانی از رئیس جمهور و مهدی چمران از رئیس مجلس تحقق این امر را پیگیری کرده بودند.

🔘آنچه در این بین جالب توجه است، ادعای اکبر مردانی مدیر کل سرمایه انسانی شهرداری تهران مبنی بر تأثیرات منفی اجرایی شدن این دو بند در حقوق و مزایای کارکنان شهرداری تهران است!

🔘چطور معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا پیشنهاد کارشناسی نشده ای را مطرح می کند و بارها قول پیگیری آن را می دهد که پس از چند سال به دلیل اثرات منفی اجرایی نمی شود؟! یا شهردار و رییس شورای شهر موضوعی که به ضرر کارکنان شهرداری است را بارها از دولت و مجلس پیگیری می کنند؟!

🔘البته قول های بی عمل آقای شهردار و معاونش به این مورد ختم نمی شود. محور مرکب یار در بسته خرسند نیز یکی دیگر از این قول های بررسی نشده است که طبق جوابیه معاونت برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا، موارد اجرای این محور به خوبی بررسی و هماهنگ نشده بوده که در نهایت منجر به عدم اجرای آن می شود.

🔘در جوابیه معاونت برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا به نقل از اکبر مردانی اشاره به جلسات مشورتی با حضور مدیران و خبرگان حوزه سرمایه انسانی در بخش های مختلف شهرداری و اتفاق نظر آن ها مبنی بر ضرر کارکنان شهرداری در اجرای این دو بند در شرایط کنونی شده است. چرا کارکنان شهرداری نباید بدانند این خبرگان چه افرادی هستند و آیا قید شرایط کنونی در این پاراگراف گویای این مورد است که اگر این دو بند در سال های گذشته اعمال می شدند کارکنان شهرداری متضرر نمی شدند؟! چطور در یک بند از این جوابیه تأکید بر مشورت با خبرگان شده و آب پاکی عدم اجرای این دو بند روی دست کارکنان شهرداری ریخته شده است، اما در پاراگراف آخر تقاضای ارائه راهکار عملیاتی، عنوان شده است؟!

🔘از دیگر قول‌های مجید باقری پس از ورود به شهرداری تهران پیگیری تبدیل وضعیت کارکنان بود که پس از چند ماه با عنوان این مطلب که تبدیل وضعیت باعث کاهش حقوق کارکنان می‌شود این موضوع مهم مسکوت ماند. مدتی پیش پس از قول‌های فراوان و انتظار کارکنان، معاونت برنامه ریزی به نقل از اکبر مردانی اعلام کرده است که «مطابق دستورالعمل سازمان امور ادارای و استخدامی کشور، همکاران قراردادی شهرداری تهران در صورت برگزاری آزمون عمومی و سراسری، امتیاز ویژه‌ای برای تبدیل وضعیت نخواهند داشت. از سوی دیگر، با پر شدن ظرفیت ساختار مصوب شهرداری با کارکنان جذب شده جدید در آزمون عمومی کشوری، همکاران قراردادی کنونی که سال‌هاست دلسوزانه در حال فعالیت هستند در خطر تعدیل نیروی انسانی قرار خواهند گرفت که قطعاً چنین رخدادی مطلوب مدیریت شهری نیست.»
آقای معاون که روزی نگران کاهش حقوق و روزی نگران حذف کارکنان قراردادی شهرداری تهران هستید، این چه دستورالعملی است که اجازه جذب کارمندهایی از شهرهای دیگر را می دهد در حالیکه از الزامات اشتغال در شهرداری شناخت شهر تهران (نقاط ضعف و قوت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، شهرسازی و ...) است؟ اگر چنین دستورالعملی وجود دارد چرا در طول این سال‌ها شهرداری تهران جهت اصلاح ورود کارکنان غیر متخصص از شهرهای دیگر اقدامی انجام نداده است؟
باز هم در پایان این جوابیه درخواست شده است کارشناسان شهرداری راهکار ارائه دهند! (راهکار: آقای معاون از پشت میزتان بلند شوید، آستین بالا بزنید و خواستن توانستن را پیش گیرید.)

🔘مجید باقری در نهم مهر 1402 در صحن شورای اسلامی شهر تهران اذعان می دارد که به دلیل مشکلات معیشتی کارکنان شهرداری تهران تأکید بر پرداخت زود هنگام وام کم بهره (8 درصد با بازپرداخت 48 ماه) داشته است.
با توجه به اشراف معاون برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا به وضعیت نامطلوب معیشتی کارکنان شهرداری و درخواست این معاونت از صاحب نظران حوزه های حقوقی و سرمایه انسانی جهت ارائه راهکار عملیاتی، به گفته مخاطبین شهردارچی با توجه به اینکه تبصره ذیل ماده ۱۱۲ قانون استخدامی کشور در سال۱۴۰۰ منسوخ شده است، رجوع شهرداری تهران به سازمان اداری و استخدامی کشور فاقد موضوعیت بوده و شهرداری تهران می تواند با تأیید شورای اداری شهرداری و تصویب شورای شهر این موضوع را اجرایی کند.
آقای معاون؛ بسم الله ...
به جای قول، عمل کنید.

شهردارچي

13 Nov, 05:54


شهردارچي pinned «⁉️آیا هر شهروند یک شهردار شده است؟! 🔘در آستانه آغاز سومین دوره طرح من شهردارم قرار گرفته ایم. طرحی که از معدود طرح های مورد افتخار مدیریت شهری ششم، اما مورد انتقاد بی شمار کارکنان شهرداری تهران است و شهروندانی که اصلی ترین مخاطبین این طرح شمرده می شوند، تعداد…»

شهردارچي

10 Nov, 09:52


📣 شروع تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری

▫️علیرضا زاکانی شهردار پایتخت، مجید باقری معاون شهردار تهران، مهدی پیرهادی و سید احمد علوی اعضای شورای اسلامی شهر تهران، رئیس‌زاده رئیس هیئت مدیره شرکت شهر سالم، ذاکریان مدیرعامل شرکت شهر سالم، توکلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس‌کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در برج میلاد برگزار شد.

🔻در این مراسم، زاکانی شهردار تهران ضمن قدردانی از کادر درمان شهرداری تهران و شرکت شهر سالم، تأکید کرد که ارتقای سلامت و رفاه کارکنان شهرداری تهران از اولویت‌های مدیریت شهری است و افزود:

▫️در این دوره از مدیریت شهری، تجهیز و توسعه درمانگاه‌های شهرداری تهران با جدیت دنبال شده و تا کنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز و توسعه مراکز درمانی شهرسالم هزینه شده است.

▫️در نظر داریم تا با برگزاری آزمون‌، تنوع قراردادهای استخدامی را به قرارداد ثابت تبدیل کنیم و این اقدام را از کارکنان شرکت شهر سالم شروع خواهیم کرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Nov, 09:30


📣کشور آمادگی انتخابات زودهنگام شوراها را ندارد

🔻موسی الرضا حاجی بگلو، رئیس شورای عالی استان‌ها در گفت و گو با «شهردارچی» درباره طرح 7 ساله شدن شوراهای شهر اظهار داشت:«با توجه به شرایط فعلی و قوانین موجود حتماً این اتفاق بیفتد، بهتر است. البته این موضوع به نمایندگان مجلس بستگی دارد. به هرحال برای برگزاری انتخابات دولت باید منابع مالی لازم را تامین کند. همچنین باید در نظر گرفت، انتخابات زودهنگام با سیاست های مقام معظم رهبری همخوانی ندارد.»

او افزود: «قانون گذار به تجمیع انتخابات تاکید دارد که انتخابات با این اصل قانونی در تضاد است. ضمن اینکه در سه_چهار سال اخیر 8 انتخابات برگزار شده است. اگر مردم را مجددا به پای صندوق رای بیاوریم سخت است. چون جامعه آمادگی فضای انتخاباتی را ندارد. به این معنی که در قدم اول با فراهم کردن شرایط مردم را به آمادگی لازم برسانیم. شرح این شرایط انتخابات زودهنگام را غیرمنطقی می داند.»

🔻حاجی بگلو ادامه می دهد: «البته 7 ساله ماندن شوراها دلیلی خوبی برای ماندگاری شهردارها نیست. در طرحی که به شورای عالی استان ها ارسال شده، قرار بر این است که بعد از تمدید فعالیت شوراها، شهرداران و دهیاران برای تداوم مسئولیت باید رای شوراها را داشته باشند.»

🔻وی درباره طرح انتخاب شهرداران توسط مردم گفت: «این موضوع در حد نظر است و هنوز به طور رسمی به بحث گذاشته نشده است. اما قطعا چنین حالتی از یکسری مزایا برخوردار است. به این معنی که در هر موضوعی که نظر مردم باشد، می تواند مفید باشد. اما این امر زیر ساخت هایی را می طلبد که در اختیار نداریم و برای فراهم کردن شرایط باید زیر بار هزینه های زیادی برویم. البته این هم باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و بعد اجرایی شود.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Nov, 07:52


🔴گرفتن مالیات تخریب اعصاب و روان پرسنل است/ دولت از حق اولاد و آسایش و ایاب و ذهاب در حقوق کارمندان مالیات می گیرد

🔻احمد علوی، عضو شورای شهر تهران: دولت در بودجه ۱۴۰۴ تصمیم دارد از حق اولاد و آسایش وایاب و  ذهاب در حقوق کارمندان مالیات بگیرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Nov, 06:34


مرکب زاکانی از پل گذشت ؟

🔻چمران در پایان جلسه سوال از شهردار بجای مشخص کردن نتیجه، با ذکر صلوات ختم جلسه را اعلام کرد و سخنگوی شورای شهر تهران گفت: «جلسه طرح سوال از شهردار با برادری و روبوسی به پایان رسید. چون پرسش کنندگان از جایگاه نظارت و دلسوزی مواردی را مطرح کردند.»

🔘حضور جعفر تشکری‌هاشمی با چهره بشاش در کنار چمران و زاکانی، در خاتمه جلسه به این گمان دامن زد، هرچند که در جمع خبرنگاران به صراحت گفت آقای زاکانی به بسیاری از سوالات یا پاسخ نداد یا پاسخ روشنی نداد و ابهامات همچنان باقی مانده اما نگفت چگونه پی‌گیری می‌کنند و آن را به رئیس شورا محول کرد.

🔻آقای تشکری دلیل خوش و بش پایان جلسه را هم که مستند ادعای قانع شدن قرار گرفته این نکته اعلام کرده که : «می‌خواستیم بگوییم ما مشکل شخصی نداریم ولی پای حقوق شهروندان ایستاده‌ایم و کوتاه نمی‌آییم»

🔘براساس ماده ۸۴ ( قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهای اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) چنانچه يك يا چند نفر از اعضای شورای شهر به عملكرد شهردار يا عمليات شهرداری اعتراض يا ايرادی داشته باشند ابتدا توسط رئيس شورا موارد را به صورت روشن به شهردار تذكر خواهند داد. در صورت عدم رعايت مفاد مورد تذكر، موضوع به صورت سؤال مطرح می‌شود كه در اين صورت رئيس شورا سؤال را كتباً به شهردار اطلاع خواهد داد و حداكثر ظرف ده روز پس از ابلاغ، شهردار موظف به حضور در جلسه عادی يا فوق العاده شورا و پاسخ به سؤال می‌باشد. چنانچه شهردار از حضور استنكاف ورزيده «يا پاسخ وی قانع كننده تشخيص داده نشود» طی جلسه ديگری موضوع مجدداً به صورت استيضاح كه حداقل به امضای يك سوم اعضای شورا رسيده باشد، ارائه می‌شود. فاصله بين ابلاغ تا تشكيل جلسه كه از طرف رئيس شورا تعيين خواهد شد حداكثر ده روز خواهد بود. شورا پس از طرح سؤال يا سؤالات و جواب شهردار رأی موافق يا مخالف خواهد داد. در صورتی كه شورا با اكثريت دو سوم كل اعضا رأی مخالف دهد، شهردار از كار بركنار و فرد جديدی از سوی شورا انتخاب خواهد شد.

🔘طبق قانون فوق ذکر در جلسه علنی روز سه شنبه بایستی بطور مشخص تکلیف قانع شدن یا نشدن سوال کنندگان معلوم شود و در صورت قانع نشدن، طرح استیضاح شهردار با امضای یک سوم اعضا به رییس شورای شهر تهران تقدیم گردد.

🔘آنچه در سه شنبه هفته گذشته رخ داد، پایان باز ماجرای طرح سوال از شهردار تهران بود و کارآمدی شورای شهر را در نظارت بر عملکرد شهردار نزد افکار عمومی را تضعیف و مسئولیت منتقدان شهردار را سنگین تر کرد. منتقدان بایستی موضع خود را روشن کنند، بعد از این همه فضاسازی و ادعا مردم منتظر نتیجه مشخص هستند، مصالح عمومی بر هر مصلحت حزبی و جریانی ارجحیت دارد. اما تجربه ثابت کرده که واقعیت چیز دیگری است.
✍️شورای سیاستگذاری شهردارچی
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

10 Nov, 02:48


⁉️آیا هر شهروند یک شهردار شده است؟!

🔘در آستانه آغاز سومین دوره طرح من شهردارم قرار گرفته ایم. طرحی که از معدود طرح های مورد افتخار مدیریت شهری ششم، اما مورد انتقاد بی شمار کارکنان شهرداری تهران است و شهروندانی که اصلی ترین مخاطبین این طرح شمرده می شوند، تعداد بسیارشان نمی‌دانند از دو سال پیش قرار بوده است هر کدامشان یک شهردار شوند.

🔘سال 1401 طرح من شهردارم با هدف گذاری مشارکت نیم میلیون نفر، تاکید می کنم، «هدف گذاری مشارکت نیم میلیون نفر» آغاز به کار کرد. البته چون در دوره اول این طرح هنوز رقابت ها میان مدیران شهری خیلی بالا نگرفته بود، از 500 هزار نفر هدفگذاری شده، تارگت 360 هزار نفری زده شد، اما این سوال پیش می آید که هدف از هدف گذاری تعداد مشارکت کنندگان برای شهرداری تهران چیست؟! چرا شهرداری تهران می خواهد برای انجام وظایف ذاتی اش به زور به عددهای مشارکتی تعیین شده برسد؟!

🔘مثلا اگر 100 شهروند به آسفالت شدن یک کوچه بن بست رای ندهند، آیا این کوچه آسفالت نمی شود یا اگر 1000 شهروند به آسفالت شدن این کوچه بن بست رای بدهند، کیفیت آسفالت این کوچه بن بست تغییری می کند؟

🔘و اما دوره دوم، طرح من شهردارم موفق به اخذ مشارکت هدفگذاری شده، یعنی یک میلیون نفر شد که معاون برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا تاکید بر مشارکت یک میلیون و 352 هزار و 256 نفری به دلیل اهمیت تک تک افراد رای دهنده، دارد. اما آیا با مشارکت پر شائبه این تعداد از شهروندان در دومین دوره طرح من شهردارم که به گفته معاون برنامه ریزی «هدف من شهردارم تبدیل هر شهروند به یک شهردار» است، در حال حاضر تهران یک میلیون و 352 هزار و 256 شهردار دارد؟ شهرداری تهران از یک میلیون شهردار که هزینه های بسیاری برای جلب آن ها شده است، چه بهره ای برده است؟

🔘به گفته معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا ثبت ایده های سومین دوره من شهردارم از امروز آغاز می شود که استفاده از واژه ایده برای پروژه های مشخص محلی، نشانگر عدم پختگی این طرح پس از 3 دوره دارد. اما آنچه جای تفکر دارد، راه یافتن سومین دوره طرح من شهردارم به مدارس است. مدیریت شهری ششم که در 3 سال گذشته با راه اندازی قرارگاه های مختلف قدم بر وظایف دیگر سازمان ها گذاشته است این بار با من شهردارم راهی مدارس تهران می شود، اما آیا از بودجه طرح من شهردارم یا توسعه پروژه های کوچک مقیاس محلی می توان برای توسعه یا مرمت مدارس استفاده کرد؟ که اگر بشود یک تیر و دو نشان آماری خوبی به دست می آید.

🔘جایزه جهانی بریکس نیز یکی دیگر از عنوان هایی است که این روزها طرح من شهردارم را یادآور می شود. جایزه ای که در سال 2024 شامل 9 دسته بندی و در هر دسته بندی 3 کشور نامزد داشت که شهرداری تهران در رقابت با سه کشور از 10 کشور عضو بریکس از 195 کشور جهان اول شد که البته چنین رقابت تنگاتنگی را به راحتی نمی توان موجب افتخار و صحیح بودن یک طرح دانست!

🔻و اما سخن آخر:
ای کاش مدیریت شهری برای تک تک کارکنانش مثل تک تک آرای جمع آوری شده برای طرح من شهردارم ارزش قائل بود و برای رضایت آن ها که بی چونه و چرا برای شهر کار می کنند تلاش می کرد و تعداد بسیاری از آن ها را با اجبار، با تلفن همراه شخصی و اینترنت شخصی برای جمع آوری رای طرح من شهردارم راهی کوچه ها و خیابان ها نمی کرد.
ای کاش شهرداری تهران برای تک تک شهروندان شهر 12 میلیون نفری تهران هم ارزش قائل بود و امروز شاهد شهری مملو از زباله با شیرابه های راه افتاده بر روی آسفالت ها و جوی های مملو از زباله و ... نبودیم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

07 Nov, 05:13


✔️مالیات رفاهی کم درآمدها کم نشود

🔻جبار کوچکی نژاد، عضو حاضر در کمسیون تلفیق مجلس در گفت و گو با «شهردارچی» با اشاره به حرف و حدیث هایی که درباره رای دیوان عدالت اداری به سازمان مالیاتی مبنی حذف مالیات حقوق رفاهی مطرح می شود، اظهار داشت: «واقعیت تلخ این است که اقتصاد به هم ریخته و دولت که اتفاقا گام های اول دوران مدیریت را بر می دارد، به شدت با کسری بودجه روبرو است.»

🔻عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس دوازدهم در ادامه گفت: «اخذ مالیات حقوق رفاهی به شرطی تاثیرگذار خواهد شد که شامل افراد کم درآمد نشود. به این معنی که با بررسی شرایط اقتصادی، معیار تامین هزینه ها شناسایی شود و بعد از آن یارانه حقوق رفاهی کسانی که درآمدشان به راحتی کفاف خرج شان را می دهد، حذف شود و آن دسته از حقوق بگیرانی که حتی برای تامین ابتدایی ترین مایحتاج خانواده مشکل دارند، از این طرح مستثنی شوند.»

🔻او افزود: «طراحان این موضوع برای جلوگیری از شائبه افکنی و سیاه نمایی های احتمالی باید گزارش مبسوطی از این طرح داشته باشند و همچنین سرنوشت درآمد حاصله از آن را به جامعه توضیح بدهند تا افکار عمومی آمادگی پذیرش حذف حقوق رفاهی را داشته باشند.»

🔻کوچکی نژاد در پایان گفت: «وقتی به دلیل تحریم و همچنین دلایل داخلی چون سوءمدیریت و ... نظم اقتصادی به هم ریخته است، باید از هر طرح و موضوعی که می تواند به ترمیم حداقلی فضای اقتصادی کمک کند، استقبال کرد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

06 Nov, 18:16


#پیام_پرسنل

تبدیل وضعیت های سفارشی، بی ضابطه و بده بستانی، بلای جان مدیریت شهری است.

لطفا در خصوص تبدیل وضعیت‌های بی ضابطه و سلیقه‌ای هم صدای ما را به گوش کسانی برسانید که ادعای عدالت طلبی و تظاهر به ضایع نکردن حق دیگران را دارند.
افرادی را می‌شناسیم که کمترین و یا حتی سابقه ی یک روز خدمت در شهرداری راندارن و صرفا بر اساس رابطه و سفارش، تبدیل وضعیت می شوند!
این اجحاف در حق دیگر کارکنان زحمت کش و خدوم شهرداری است! این دوره از لحاظ تبدیل وضعیت های بی ضابطه سرآمد همه ی دوره هاست و گوی سبقت را از دیگر شهرداران ربوده!
حتی دلالانی هستند که به برخی کارکنان پیشنهاد می دهند در قبال پرداخت مبالغی می توانند آن ها را تبدیل وضعیت کنن و گاها این مبالغ بین ... تا ... تومان نوسان دارد!
بنده مونده ام مگر با تبدیل وضعیت می خواهند چکار کنند که حاضرند این مبلغ را بدهند! قطعا کسی که همچین مبلغی می دهد برای جبران، خواه ناخواه دستش به جیب مردم خواهد رفت!
مصداق هایی هم وجود دارد که با کمترین تحقیق و بررسی می توان به سر شبکه ی این بده بستان ها رسید.

این دوره از مدیریت شهری بیشترین تبدیل وضعیت های سفارشی که بالغ بر ۵ هزار نفر می شود را به خود اختصاص داده!
جناب دکتر زاکانی که ادعا دارند فقط کسانی که خود دستور می دهند، تبدیل وضعیت می شوند(بماند که ویژگی و شاخص چیست؟) شما می توانستید با یه آمار گیری اولیه و ثانویه تعداد تبدیل وضعیت های با دستور را از تبدیل وضعیت های داد و ستدی(پولی) تفکیک کنید! کافی بود ابتدای ورود به شهرداری از خدمات اداری شهر و حامیان آمار می گرفتید و پایان هر سال با دستورهای صادره ی خود تطبیق می دادید! آن وقت به آمار داد و ستدها می رسیدید!

صدای ما را به گوش شهردار تهران برسانید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

06 Nov, 08:05


#پیام_پرسنل

استخدام های بی ضابطه در متروی تهران

اینجا متروی تهران ،در اعماق چند ده متری زمین است . غول های آهنی با هدایت راهبران قطار در حال جابجایی مسافران در این شهر زیر زمینی هستند مسافرانی که پله ها ایستگاه را دو تا یکی طی می کنند تا فارغ از هیاهوی این شهر شلوغ زودتر به مقصد برسند .
قوانین را اینگونه نوشتند تا بر اساس  ماده ۵ مصوبه شورای عالی هماهنگی  ترافیک شهر های کشور پذیرش افراد واجد شرایط ، شغل راهبری قطارهای شهری و حومه در چارچوب مقررات شرکت ها یا سازمان قطار شهری باشد.

یکی از قوانین و مقرراتی که در متروی تهران تدوین شده است و به صراحت در خصوص نحوه جذب نقشه راه دارد ، آیین نامه استخدامی شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه است .
در این آئین نامه تکلیف شده است هر گونه جذب و استخدام با رعایت تشریفات مذکور از جمله آزمون و مصاحبه در این سند انجام شود .
رویکردی که کارشناسان معتقدند حق افراد جامعه پایمال نمی شود و دیوار ظلم و بی عدالتی کوتاه و رانتی ایجاد نمی شود .
در ادامه پس از اصل شایستگی و چک لیست های استخدامی که برای جذب استعدادی های برتر در این سازمان به رشته تحریر درآمده است مقرر گردیده  ؛
شرایط اختصاصی بند های ۱ و ۲ ماده ۵ مصوبه شورای عالی ترافیک که بصورت خاص بر سلامت تن و جان تاکید کرده است تا بر اساس تست های تخصصی صحت و سلامت متقاضی محرز و رعایت گردد .

با استناد به قوانین بالا دستی میتوان گفت راهبری قطار تنها شغلی است که با تصویب بالاترین نهاد نظارتی در شورای عالی ترافیک شهرها ، شرایط احراز خاصی برای آن پیش بینی و مصوب کرده بودند تا ایمنیِ حمل و نقل ریلی درون شهری  در بالاترین مرتبه ی خود قرار گیرد .

در روزهایی که قرار است متروی تهران کمبود نیروی انسانی خود در حوزه ی راهبری قطار را با چراغ سبز شورای شهرتهران و قانون بودجه ۱۴۰۳ شهرداری تامین کند بسیار رغت انگیز است که می بینیم  تشریفات اولیه استخدام راهبران قطار در متروی تهران رعایت نمی شود ، و با معرفی بدون ضابطه نفرات از شهرداری تهران فرآیند جذب انجام می شود .
آنهم در جایی که با تبلیغات پر طمطراق شهرداری تهران ، می خواهند از الگو شدن در جهان اسلام دم بزنند .
بی شک این فرآیند استخدامِ بی ضابطه که بدون هیچ حساب ، کتاب و آزمونی انجام می شود حاصل سلیقه ی مدیران ارشد شهرداری و مترو است و در نهایت ریسک ها و مخاطرات ایمنی بالایی برای مردم شهر تهران که استفاده کننده نهایی از این حمل و نقل هستند ایجاد خواهد کرد . 

همچنین رویه های استخدامی موجود در شهرداری تهران که مترو را تحت الشعاع قرار داده است نشان می دهد مدیران درالفبای عهد قجری دست پا می زنند و نه تنها نتوانسته اند در جلب رضایت مردم تهران رفتاری منصفانه داشته باشند بلکه  با این استخدام ها بی ضابطه ایمنی مترو را به حدی پایین می آورند که جان مردم،سلامت شهروندان و ایمنی عمومی به اشکال غیر متعارفی در حال تنزل است که فقط می توان گفت منتظر سوانحی خواهیم شد که دست آخر به بحران می انجامد.

فراموش نکردیم قول دادند مشکلات و معضلات را شش ماهه حل کنند قطار و واگن اضافه نشد که هیچ اما دیدیم در نگه داشتن سر فاصله حرکت قطار مترو نسبت به قبل رفوزه شدند .
قابل تامل است در بستر ناعدالتی ، استخدام های فله ای با مدرک دیپلم در مترو تهران را پیش گرفته اند  آنهم در مملکتی که ارشد و دکترا بیکارند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

06 Nov, 03:30


📣 تعیین دو هفته مرخصی تشویقی برای پدران شاغل که صاحب فرزند می شوند .

▫️بخشنامه امور نظام های پرداخت و جبران خدمت سازمان اداری و استخدامی کشور
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Nov, 10:13


‼️پایان خوش سوال از شهردار تهران!

▫️در پایان جلسه سوال از شهردار تهران زاکانی با تشکری هاشمی روبوسی کرد. در نهایت هم اعضای شورا از پاسخ‌های زاکانی قانع شدند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Nov, 09:20


🔴بگو و مگوی زاکانی با تشکری هاشمی

🔻
تشکری هاشمی: « سوال رو با سوال جواب ندهید شما در مقام پاسخگویی هستی»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Nov, 09:17


پاسخ زاکانی به طرح پرسش  تشکری هاشمی در خصوص عاقبت ون های دولتی: «کاش پاسخ به سوالات آخرت هم به همین سادگی بود!»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Nov, 07:38


🔻علیرضا زاکانی:
تعهدی برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی نداریم و شروع آن را از سازمان هایی پیگیری کنید که پروانه گرفته اند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Nov, 07:35


سوال عضو شورای شهر اشتباه است

🔻علیرضا زاکانی در واکنش به اظهار نظر عضو شورای شهر تهران گفت: «سوال اشتباه است شهرداری مسیولیتی در برابر ساخت و آغاز پروژه ندارد
ما  تسهیل گر هستیم و پروانه ساخت صادر کردیم.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

05 Nov, 05:01


✖️نمی توان حذف حقوق رفاهی را برای همه حقوق بگیران لحاظ کرد

🔻احمد فاطمی، عضو حاضر در کمسیون تلفیق در گفت و گو با «شهردارچی» درباره حذف حقوق رفاهی که توسط دیوان عدالت اداری به سازمان تامین اجتماعی ارجاع شده است، اظهار داشت: «وقتی وضعیت اقتصادی به شلختگی دچار می شود، طبیعی است هر بحثی که به گرانی و ارزانی یا افزایش و کاهش حقوق مرتبط باشد، به خودی خود در جامعه حساسیت های زیادی موجب می شود.»

🔻عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه گفت: «اینکه دیوان عدالت اداری به این تشخیص رسیده است که دولت حقوق مربوط به رفاهی را حذف کند، برای اجرایی شدن مستلزم بررسی و مطالعه دقیق است تا نسبت به تبعات منفی و آثار مثبت به شناخت لازم رسید. به این معنی که درباره مناسبات اقتصادی باید با دقت زیادی تصمیم گیری کرد تا ضرری متوجه قشر ضعیف جامعه نشود.»

🔻او افزود: «آنچه مسلم است، چیزی جز این نیست که نمی توان این طرح را برای همه حقوق بگیران لحاظ کرد. همچنین باید اطلاع رسانی دقیقی صورت بگیرد تا آنهایی که از هیچ فرصتی برای سیاه نمایی غفلت نمی کنند، به بهانه حذف حقوق رفاهی علیه دولت و دستگاه های دیگر اقدام تخریبی نداشته باشند. به عنوان مثال تصمیم گیران باید به طور شفاف بگویند، منابع مالی که از این طرح به دست می آید، صرف چه اموری می شود.»

🔻فاطمی در پایان گفت: «قشرهای مختلف مردم با وجود اینکه گرفتاری های زیادی دارند، نسبت به موانع اقتصادی و همچنین شرایط سیاسی روز آگاهی لازم را دارند و می دانند که اقتصاد کشور چه اوضاعی دارد. البته این به معنی استقبال عمومی از حذف حقوق رفاهی نیست.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

04 Nov, 18:10


زاکانی برای پاسخگویی فردا به شورای شهر می‌رود

🔻علیرضا نادعلی، سخنگوی شورا:

▫️فردا شهردار تهران در خصوص «علل عدم انجام و پیشرفت عملیات ساخت دویست هزار واحد مسکونی در سطح شهر تهران» و «ابهامات مربوط به واگذاری و بهره برداری از خودروهای تاکسی ون واگذار شده از سوی وزارت کشور» در صحن شورا، حاضر و در مقام پاسخگویی قرار خواهد گرفت.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

04 Nov, 03:30


واکنش مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران به اعتراض برخی آتش‌نشانان

🔻قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران در گفت و گو با «شهردارچی» در واکنش به اعتراض تنی چند از آتش نشانان اظهار داشت: «وقتی در خرداد سال ۱۴۰۱ به آتش نشانی آمدم، حقوق پایه آنش نشانان ٧میلیون تومان بود که با اضافه کار و ... دریافتی یک آتش نشان ۱۲ میلیون کل بود که با این رقم زندگی برای شان سخت بود که با پیگیری های من این رقم ١٨٠ درصد بیشتر شد که با یک حساب و کتاب سطحی می توان به رقم دریافتی الان رسید. در واقع همه می دانند در این سه سال حقوق های دولتی ها چقدر افزایش داشته است.»

🔻او ادامه داد: « درباره لباس آتش نشان ها اعتراض داشتند که ما رفتیم، لباس کشورهای دیگر را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که اعتراض شان درست است. با بررسی لباس های استاندارد کشورهای دیگر به جمع بندی رسیدم و لباس های جدید طراحی شد و تولید و تهیه را به مناقصه گذاشتیم و در حال حاضر در مرحله تولید است و تاخیر در این پروسه هم به این دلیل است که تهیه البسه به طور استاندارد صورت بگیرد.»

🔻وی افزود: «حتما مشکلات و کمبودهای آتش نشان ها به زودی رفع خواهد شد. ما در شهرداری ۴۵ شرکت و سازمان داریم. بروید بررسی کنید، مدیرعامل کدام سازمان های مرتبط با شهرداری برای مسکن کارمندان اقدام کرده است؟ اصلا من چه تکلیفی در قبال مسکن داشتم؟ مگر اجباری داشتم که برای آتش نشانان مسکن بسازم؟ منم مثل بقیه ۴۵ مدیرعاملی که در شهرداری هستند، می توانستم سراغ دردسر نروم. اما احساس کردم، اگر در ماه ۱۰۰ میلیون تومان حقوق بدهم، باز هم جواب نمی دهد. چرا؟ چون اکثر آتش نشانان در خانه اجاره ای زندگی می کنند. بنابراین ریسک کرده و ۴۰ هکتار زمین با قمیت مناسب خریداری کردم و یک سال است که درگیر این موضوع هستم و دنبال گرفتن مجوز و پروانه تا مشکل مسکن آتش نشانان رفع شود. آنهم در حالیکه در این مسیر ما را معطل کردند، سنگ اندازی کردند و تقریبا از همه جا برای ما زدند که این اتفاق نیفتد. چرا؟ چون اگر این اتفاق بیفتد، خیلی از مدیران زیر سوال می روند. بالاخره مدیرعامل‌های دیگه هم باید جوابگوی پرسنل خود باشند. اگر دفترچه ندادیم به این دلیل است که قیمت معلوم نیست. یعنی تا زمانی که این پروانه صادر نشود و میزان عوارض مشخص نشود، دفترچه دردی از کسی درمان نمی کند.»

🔻 مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی توضیح داد: «در حالی عده ای درصدد تخریب من هستند که آتش نشان ها در این سه سال شرایط ایده آلی نسبت به گذشته پیدا کرده اند. یکی از کارهای حمایتی این است که با رایزنی با این و آن هماهنگی های لازم صورت گرفته است، آنهایی که برای مسکن ثبت نام کرده اند، مبلغ 200 ملیون تومان هم وام دریافت کنند تا مشکلات شان رفع شود. »

🔻محمدی گفت: «البته در هر سیستم و مجموعه ای بی عیب و نقص نیست. اما در کل مدیریت سه سال اخیر سازمان آتش نشانی تهران درصد زیادی از مسائل آتش نشانان را حل کرده است. اما متاسفانه دسته ای که منافع شان به خطر افتاده است، اقدامات تخریب کننده انجام می دهند و اصلا برایشان اهمیتی ندارد، آتش نشان چه شرایطی باید در محیط کار داشته باشند و .... بنده هیچ چشم داشتی به صندلی سازمان آتش نشانی ندارم و اگر کاری می کنم و اگر خودم را به دردسر می اندازم، فقط به این دلیل است که آتش نشانان که شغلی دشوار و البته شریف دارند، بتوانند با آرامش خاطر و دغدغه حداقلی به کار و زندگی شان ادامه بدهند. اگر عده ای قصد تخریب من را دارند، به این دلیل است که منافع شان به خطر افتاده است

🔻مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی در پایان اظهار داشت :« اتفاقاتی که برای اتش نشانان رقم خورده در سایه حمایت شهردار و مدیریت شهری در این دوره بوده است.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Nov, 17:18


سرنوشت ۱۰۰ دستگاه اتوبوس وارداتی سال ۹۰ چه شد؟

▫️سال ۱۳۹۰ تشکری هاشمی، رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درخواست خرید ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی را ارائه داد.

▫️از مجموع ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی در نهایت ۵ دستگاه وارد کشور شد و هم اکنون هم این خودرو ها به دلیل عدم ارائه خدمات از سوی شرکت سازنده زمین گیر هستند.

🔻حال این چند سوال درباره اتوبوس های برقی مطرح است:

۱_ آیا خرید این اتوبوس ها توسط رئیس وقت سازمان حمل ونقل و ترافیک با ترک تشریفات انجام شده یا خیر؟!

۲_چرا از ۱۰۰ دستگاه مذکور فقط ۵ دستگاه وارد شده است؟

۳_چطور با وجود عدم زیر ساخت کافی برای نگهداری اتوبوس برقی ۱۰۰ دستگاه قرارداد بسته شده است؟/ دیده‌بان ایران
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Nov, 12:18


شهردارچي pinned «چطور زباله ها کلانشهر الگوی جهان اسلام را محاصره کردند؟ ◀️بخش اول: 🔘قدیمی‌ها می گفتند آزموده را آزمودن خطاست. اما آنچه در مدیریت شهری ششم به آن اعتقادی ندارند استفاده از تجارب دیگران است. اینگونه شده است که با قوانین جدید و انتصابات وقت و بی وقت مواجه شده…»

شهردارچي

03 Nov, 11:54


چطور زباله ها کلانشهر الگوی جهان اسلام را محاصره کردند؟

◀️بخش سوم:

🔘برخی اشتباهات جبران ناپذیرند. طرح یکپارچه سازی جمع آوری پسماند در مناطق 22 گانه شهرداری تهران یکی از این اشتباهات بود که اگر چه با تاخیر جلوی آن گرفته شد، اما شهر را دچار ضررهای جبران ناپذیر کرد.

🔘دفن مستقیم ۵۰۰۰ تن پسماند در شبانه روز، ۱۵۰۰۰ تن در ماه و دومیلیون و یکصد هزار تن در ۱۴ ماه. دفن زباله بدون هوادهی و بی خطر سازی در آرادکوه یک رکورد بی‌سابقه و ماندگار در تاریخ بلدیه است که پیامدهای محیط زیستی آن سالیان سال گریبان گیر کشور خواهد بود.
حذف کنسرسیوم ها، واگذاری رفت و روب نواحی، جمع آوری پسماند خشک، واگذاری ایستگاه‌های میانی و سالن های پردازش آرادکوه به شرکت‌های دست دوم که محاسبه غلط در پایه برآوردهای آنالیزها و محاسبه اشتباه مقادیر منجر به زیان انباشته شده پیمانکاران و عدم توانایی در ادامه پیمان بخش دیگری از این اشتباهات و ضررها است که نمونه آن فسخ زودهنگام قرارداد منطقه ۱۴ و درخواست برخی پیمانکاران برای اتمام قرارداد و افتادن هزینه انتقال زباله مناطق ۶ و ۳ به گردن #سازمان_مدیریت_پسماند است.

🔘تعطیلی تمامی پروژه های آرادکوه همچون تعطیلی کامل نیروگاه برق زباله سوز، تعطیلی کامل سایت‌های پالایش و تولید کمپوست، تعطیلی احداث شهرک بازیافت، تعطیلی کامل پروژه سوخت RDF, عدم نتیجه پروژه استحصال گاز متان، تعطیلی کامل تصفیه خانه شیرابه، قفل شدن سایت هوادهی، تعطیل و خرابی کامل ترنرهای مجتمع، قطعی پساب آرادکوه و خشک شدن بی سابقه درختان، قدم بلند دیگری در اشتباهات مدیریت شهری در مدیریت پسماند کلانشهر الگوی جهان اسلام است.

🔻و اما چند سوال از علیرضا زاکانی شهردار تهران و مدیر عامل سازمان پسماند:
چرا دو قرارداد سرمایه گذاری ایستگاه دو کوهه و حکیمیه با برآورد محکومیت ضرر و زیان میلیاردی فسخ شد؟
آیا MRF کوهک در آستانه فسخ قرارداد است؟
در سه سال گذشته برای کاهش و تفکیک پسماند از مبدا چه اقداماتی انجام شده است؟
در طرح نوماند ماهانه چه مقدار پسماند تفکیک شده جمع آوری می شود؟
چرا با اجرای طرح های مختلف و قول مدیرعامل سازمان پسماند، هنوز هم کتفی ها و زباله گردها در شهر حضور پر رنگی دارند؟
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Nov, 08:19


✔️مالیات حقوق رفاهی به احتمال زیاد حذف می شود

🔻فرهاد شهرکی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴در گفت و گو با «شهردارچی» در واکنش به رای دیوان عدالت اداری به سازمان مالیاتی مبنی حذف مالیات از حقوق رفاهی که در لایحه بودجه 1404 لحاظ نشده است، اظهار داشت: «در هر موضوع اقتصادی و ... قانون بدون هیچ عذر و بهانه ای باید لحاظ شود. بر همین اساس نمایندگان مجلس در مرحله بررسی مفاد لایجه و تصمیم گیری این بند بودجه سال آتی اصلاح خواهد شد.»

🔻عضو کمسیون انرژی مجلس ادامه داد: «اینکه دیوان عدالت اداری مالیات از حقوق رفاهی را اجحاف به کارگران و کارمندان می داند، رویکردی قابل دفاع است و دولت حتما مشکلی با تغییر که در بودجه آورده بودند، نخواهد داشت.»

🔻شهرکی در پایان گفت: «وضعیت رفاهی و البته معیشتی مردم به طور جدی در تنگنا است. بر همین اساس مجلس شورای اسلامی با همراهی دولت در مرحله نگارش بودجه 1404 حتما همه جوانب را به طور دقیق بررسی خواهد که تا در شرایط مملو از محدودیت فعلی، حتی القدور به مطالبه های عمومی پاسخی لازم داده شود تا از این طریق دغدغه مالی قشرهای مختلف جامعه کمرنگ تر شود.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

03 Nov, 03:45


✖️فشار حداکثری بر حقوق‌بگیران ادامه دارد
✖️تیغ مالیات برگردن نحیف رفاهیات

🔘پیشنهاد دولت در خصوص «اخذ مالیات از مزایای رفاهی در بودجه سال ۱۴۰۴» این روز‌ها خبرساز شده است. در شرایطی که در سال‌های گذشته اخذ مالیات از رفاهیات که شامل مواردی مانند حق اولاد، حق ایاب و ذهاب و حق عائله‌مندی از مالیات معاف بود، اما دولت قصد دارد در سال آینده، مالیات بر مزایای رفاهی را در دستور کار قرار دهد که با توجه به سقف پایین معافیت مالیاتی و تورم بالا انتقاداتی را به همراه داشته است. واقعیت آن است که با وجود تأکیدات فراوان سازمان امور مالیاتی بر اینکه فشار مالیاتی بر حقوق‌بگیران وجود ندارد، اما در عمل همچنان بار مالیاتی به جای حقیقی‌ها بر دوش حقوقی‌ها سنگینی دارد و این سؤال را ایجاد می‌کند که چرا باید عمده فشار‌های مالیاتی بر دوش حقوق‌بگیران تحمیل شود.

🔘طبق ماده ۸۳ قانون مالیات‌های مستقیم، حقوق و مزایای مربوط به شغل مشمول مالیات بر درآمد حقوق تعیین گردیده است؛ پس مفهوم مخالف این ماده این است که مزایای مربوط به شاغل و مزایای رفاهی و انگیزشی مشمول مالیات نمی‌شود؛ کما اینکه این موضوع در آراء متعدد هیئت عمومی دیوان عدالت اداری از جمله رأی شماره ۵۴۱۱ مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۹، ۱۱۸۵ مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۹ و ۶۰۱ مورخ ۱۳۸۹/۱۲/۰۹ نیز مورد تأکید و تصریح قرار گرفته است. همچنین رأی دیوان عدالت اداری درباره احکام بودجه مربوط به سال ۱۴۰۲ و ماقبل از آن است و در بودجه ۱۴۰۳ صراحتاً اعلام شده است تمامی پرداخت‌های مرتبط با کارکنان دولت در زمره اقلام مشمول کسر مالیات قرار می‌گیرند.

🔘اما دولت در لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۴ بر خلاف ماده مذکور عمل کرده و حق شاغل و موارد رفاهی و انگیزشی را نیز به موارد مشمول مالیات اضافه نموده که همین امر در سنوات گذشته به دستاویزی برای سازمان امور مالیاتی بدل گشته بود و بدین طریق آن سازمان در بخشنامه‌های خود با توسعه‌پذیری مالیات به همه اقلام حقوقی از قبیل مزایای رفاهی کارمندان و کارگران که شامل آیتم‌هایی به مانند حق تأهل و حق اولاد و حق مسکن و... می‌شود، متأسفانه در جهت افزایش درآمدهای خود دست در جیب قشر ضعیف جامعه کرده است.

🔘رئیس و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، مبادا غفلت کنید و مردم را در این شرایط نامساعد اقتصادی فراموش کنید! از رییس جمهور و نمایندگان محترم مجلس می‌خواهیم که طبق شعارهای انتخاباتی‌شان عمل کرده و از اجحاف بیش از پیش در حق حقوق بگیران جامعه که این روزها تحت انواع فشارهای اقتصادی می‌باشند، دست برداشته و ایضاً شمولیت مالیاتی مزایای رفاهی و انگیزشی حقوق بگیران را از بند ز تبصره ۱ لایحه بودجه ۱۴۰۴ حذف نمایند.

🔘با عنایت به اینکه این طرح با قوانین و مقررات موجود مغایرت دارد و عواقب جبران‌ناپذیری را برای کارکنان و اقتصاد کشور به دنبال خواهد داشت، رسانه شهردارچی در حمایت از کارکنان خدوم شهرداری تهران و با توجه به تبعات منفی و گسترده پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۴ در خصوص اخذ مالیات از رفاهیات حقوق بگیران؛ که تاثیر مستقیم بر قدرت خرید آنان دارد و انگیزه کارکنان را برای خدمت به نظام خدشه‌دار می‌نماید نگرانی عمیق خود را ابراز نموده و در دفاع از کارکنان شهرداری تهران خواهد ایستاد و با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود خود از طریق مجلس شورای اسلامی موضوع را پیگیری می‌نماید تا عبارت مالیات از مزایای رفاهی و انگیزشی حقوق‌بگیران از لایحه پیشنهادی بودجه ۱۴۰۴دولت حدف شود.

✍️شورای سیاستگذاری شهردارچی
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

02 Nov, 13:11


⚪️اتوبوس‌های چینی در گمرک هستند و هیچ مشکلی ندارند

🔻مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران در گفت و گو با «شهردارچی» در واکنش به سانحه واژگونی اتوبوس در میدان شهدا که منجر به فوت یک نفر و مجروحیت 5 تن از شهروندان شد، اظهار داشت: «اتوبوس فوق زیر نظر بخش خصوصی و شرکت کاسپین بود و برخلاف شایعه پراکنی ها هیچ ارتباطی با شرکت واحد نداشت. البته طبق قانون اتوبوس هایی زیر نظر شرکت های خصوصی فعالیت می کنند بعد از اخذ معاینه فنی از شرکت واحد هم تاییدیه می گیرند و قویا اعلام می کنم، اتوبوسی که دچار حادثه شد، هیچ نقص فنی نداشت.»

🔻این مسئول درباره سرنوشت نامعلوم اتوبوس هایی که از سوییس خریداری شده بود، گفت: «اینکه درباره این موضوع حساسیت ایجاد می کنند، جای تعجب دارد. واقعیت این است که در سال 1393 تعداد 4 اتوبوس از سوییس خریداری شد و اینکه چرا وارد چرخه حمل و نقل عمومی شهر تهران نشده اند، بعد از 15 سال نمی تواند موضوعی مهم باشد

🔻علیزاده در پایان درباره چرایی عقب افتادن استفاده از اتوبوس های خریداری شده از کشور چین گفت: «عده ای دنبال این هستند که از هر موضوعی برای سیاه نمایی بهره ببرند. موضوع این است که اتوبوس ها در گمرک هستند و به هرحال باید پروسه های اداری طی شوند. نکته مهم این است که اتوبوس های چینی هیج مشکلی برای ورود به چرخه حمل و نقل پایتخت ندارند.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

01 Nov, 07:36


چند #پیام_پرسنل

1️⃣مطلبی که با موضوع آدم حسابی در شهردارچی گذاشتید درد و دل بچه های مظلوم #سازمان_فرهنگی_هنری شهرداری تهران است که افسرده‌ترین افراد سازمان را در شهرداری تهران تشکیل می‌دهند.
افرادی که با غم‌های فراوان و بغض های در گلو حبس شده رفتارهای عجیب و غریب مدیران بالا دستی رو نظاره می کنند و از خدا می خواهند که این دوره زود پایان پذیرد و شاید دوباره سازمانی با لبخند و مهربانی و در مسیر خدمت به مردم متولد شود. به امید پایان یافتن روزهای بد
@shahrvandchy
2️⃣خطاب به شهردار محترم تهران ،اعضا محترم شواری شهر .
#سازمان_آتشنشانی تنها سازمانی است که وقتی مدیران عملیات آن ارتقاء رتبه پیدا می کنند حکم حقوقی آنها کمتر می شود!
اینجانب آتش نشانی با بیش 20 سال سابقه می باشم. از چالش های احکام ارتقا مدیران عملیات(کمک فرمانده ،فرمانده ) این است که از نیروی زیر مجموعه خود با چند رتبه پایین تر حکم کارگزینی کمتری دارد. یعنی اگر اینجانب ۱۰ سال پیش ارتقا رتبه نمی گرفتم حکم سبزم بیشتر از الانی که چند مرتبه ارتقاء گرفتم، می بود.
فاجعه ای در سازمان در آینده‌ای نه چندان دور به وقوع می‌پیوندد یعنی کسی دیگر به دنبال ارتقاء نرفته و مدیران عملیاتی نیز با این وضعیت دچار کاهش انگیزه شغلی و نهایتا افزایش درخواست بازنشستگی پیش از موعد می نمایند. خود قضاوت کنید !!!!
لطفا این موضوع را از مدیر ارشد سازمان سوال بفرمائید.
چرا که اگر ما در خواست کنیم، از طرف مدیر ارشد سازمان. نمک نشناس خطاب می شویم و ...
مواظب باشید به شما هم توهین نشود. با احترام مجدد و من الله توفیق
Instagram.com/shahrvandchy
3️⃣لطفا یک پیشنهاد به شهردار محترم تهران و معاون محترم ایشان آقای دکتر باقری بدهید مبنی براینکه امسال هم که می خواهید طرح من شهردارم ۳ را اجرا کنید و با افتخار اعلام می کنند که این طرح چون در بریکس به عنوان طرح نمونه به واسطه مشارکت پذیری انتخاب شده. و همچنین گفتند که باید مشکلات سال‌های قبل را برطرف کنند و طرح بهتر اجرا شود.
خواهشمندم پیشنهاد بدهید شاخص کمیت را بردارند و شهروندان واقعی ساکن محلات در طرح شرکت کنند. که مطمئنا ۲ درصد هم شرکت نمی‌کنند.
متاسفانه از همین حالا مناطقی که سالهای قبل رتبه آوردند شروع به فعالیت کردند که چگونه رای بیشتر جذب کنند.
آقایان باور کنید تا شروع طرح اعلام شد اکثر پرسنل اجتماعی اعلام کردند ما نمی خواهیم در این طرح شرکت کنیم چون می دانند دقیقا ۳ ماه را روز و شب ندارند و در کنار اجرای طرح باید شاهد بی احترامی به شخصیت و وجهه اجتماعی خود باشند.

4️⃣با سلام و احترام خدمت همکاران گرامی و رسانه محبوب شهردارچی
در راستای خدمات رفاهی به همکاران عزیز شهرداری سالها خدمات بیمه شخص ثالث خودروهای کارکنان خدوم در واحد بیمه آسیا واقع در دفتر سرویس بیمه شهر انجام میشد و هزینه های آن از فیش حقوقی کسر میشد متاسفانه این خدمت به دلایلی نامعلوم از سبد رفاهی کارکنان رسمی حذف شده است. لطفاً اگر همکار عزیزی در این خصوص اطلاعی دارد به سمع دیگران برساند تا این سردرگمی برای دوستان دیگری که این معضل را دارند حل شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

31 Oct, 15:16


✔️مدیریت با آدم حسابی ها

▫️ امروز نیاز واقعی داشتنِ "آدم حسابی‌ها" برای مدیریت است تا از بحران خودساخته عبور کنیم، اما ظاهرا "آدم حسابی بودن" کار دشواری است!

▫️ آدم حسابی‌ها، عاشق خیر رساندن به دیگران هستند، یک آدم حسابی علاوه بر دیگران خودش را هم دوست دارد و با خودش مهربان و صادق است، بنابراین یک آدم حسابی کاملا اورجینال هست فیک نیست نقش بازی نمی‌کند، در یک کلام آدم حسابی "دروغ" نمی‌گوید.

▫️ آدم حسابی حرف حسابی می‌زند. سخنانش برخاسته از دانش و عمل است و نه شهوت کلام و خودنمایی. یک آدم حسابی اهل مغلطه نیست، اهل حرافی و هرزگویی نیست، اهل بیان سخنان درهم ریخته و بی‌هدف نیست.

▫️ آدم حسابی نسبت به مسائل مهم بی‌تفاوت نیست قانونگرا است با برخی افراد و افکار نمی‌تواند کنار بیاید، آدم حسابی اهل معامله کردن نیست به همین دلیل شاید از دید همکارانش آدم سختی به نظر می‌رسد.

▫️ آدم حسابی دارای یک سلسله اندیشه‌ها و ارزش‌های اخلاقی خودش است، آدم حسابی به کاری که می‌کند اعتقاد دارد و کاری نمی‌کند که به آن باور نداشته باشد، آدم حسابی تلاش می‌کند به بهترین شکل به دیگران خدمت کند، اهل تخریب، تهمت و توطئه‌چینی نیست.

▫️ یک آدم حسابی اگر ببیند مدیریتش ناکارآمد و موجب مشقت دیگران است استعفا می‌دهد، اصلا یک آدم حسابی اگر تخصص و توانایی انجام کاری را نداشته باشد خودش را در جایگاه مدیریت آن قرار نمی‌دهد.

▫️ یادتان باشد، شما برای اینکه یک "مدیر خوب" باشید ابتدا باید یک "آدم حسابی" باشید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Oct, 10:14


#صرفا_جهت_اطلاع

آیین نامه حضور و غیاب کارکنان دولت (تصویب‌نامه شماره ۸۱۴۵۰ مورخ ۱۳۶۵/۱۱/۲۷ هیئت وزیران)


ماده ۱- کلیه کارکنان دستگاههای اجرایی مکلفند ساعات تعیین‌شده برای ورود به محل خدمت و خروج از آن را رعایت نموده‌، ساعات ورود و خروج خود را در کارت یا دفتر حضورو غیاب ثبت نمایند مگر آن که از سوی مقام ذی صلاح دستگاه مربوط برای ورود و خروج هریک از آنان کتباً ترتیب دیگری‌ مقرر شده باشد.

ماده ۲- ورود به محل خدمت بعد از ساعت مقرر و بدون کسب مجوز قبلی تأخیر ورود محسوب گردیده و با مستخدمی که تأخیر ورود داشته باشد به شرح زیر رفتار می‌شود:

الف- تأخیر ورود تا ۲ ساعت در هر ماه قابل اغماض بوده و درمرخصی استحقاقی منظور می‌گردد.

ب- تأخیر ورود بیش از ۲ ساعت در ماه مستلزم کسر حقوق وفوق العاده شغل و مزایای شغل و مزایای مستمر مستخدمین رسمی و ثابت و اجرت و فوق العاده مخصوص و سایر فوق العاده‌های مستخدمین پیمانی یا دستمزد کارکنان خریدخدمت و قراردادی به میزان کل ساعات تأخیر خواهد بود.

ماده ۳- خروج از محل خدمت زودتر از ساعات مقرر نیز تعجیل‌ خروج محسوب گردیده و حسب مورد مشمول حکم قسمت‌های «الف‌» و «ب‌» ماده ۲ خواهد بود.

ماده ۴- تأخیر ورود در موارد زیر موجه محسوب گردیده و مدت‌تأخیر در هر صورت جزو مرخصی استحقاقی منظور خواهدشد:

الف- وقوع حوادث و سوانح غیرمترقبه برای مستخدم‌، همسر و فرزندان تحت تکفل و نیز سایر افراد خانواده در صورتی که‌تحت تکفل وی باشند.

ب- احضار مستخدم توسط مراجع قضایی و انتظامی با ارایه‌ گواهی مرجع احضارکننده‌.

تبصره- تشخیص موارد مذکور در این ماده با مدیر واحد ذی ربط‌ خواهد بود.

ماده ۵ (اصلاح به موجب تصویب‌نامه شماره ۴۰۹۰۰/ت۲۸۱ مورخ ۱۳۶۷/۰۴/۱۹)- ‌به مستخدمی که در هر ماه بیش از ۴ بار تأخیر ورود یا تعجیل خروج غیر موجه داشته باشد و جمع مدت تأخیر مزبور به بیش از ۴ ساعت در ماه برسد‌ در قبال مجموع تأخیر برای ماه اول و دوم کتباً اخطار داده خواهد شد و برای ماه سوم فوق‌العاده شغل مستخدم خاطی بمیزان ۳۰ درصد و برای ماه ‌چهارم به میزان ۵۰ درصد و برای ماه پنجم به میزان صد درصد و به مدت یکماه کسر خواهد شد و در صورت تکرار پرونده مستخدم جهت رسیدگی به «‌هیأت رسیدگی به تخلفات اداری» ارجاع خواهد گردید.

‌تبصره ۱- ‌تأخیر ورود یا تعجیل خروج بیش از ۸ ساعت در هر ماه در هر حال مشمول حکم این ماده خواهد بود.

تبصره ۲- ‌در مورد مستخدمینی که قبلاً به علل دیگری بجز موارد فوق‌الذکر، فوق‌العاده شغل آنان قطع گردیده از سومین ماهی که تأخیر ورود با تعجیل خروج ‌آنان به حد نصاب فوق برسد پرونده امر به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع خواهد شد.

‌کارگزینی دستگاههای اجرائی مسئول پیگیری اجرای این آئین‌نامه می‌باشند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

28 Oct, 04:25


چطور زباله ها کلانشهر جهان اسلام را محاصره کردند؟

◀️بخش دوم:

🔘 چند ماه پیش علیرضا زاکانی شهردار تهران در صحن شورا نسبت به تغییرات مدیریتی با میانگین 7 تا 8 ماه که موجب ایجاد ناهماهنگی در بدنه مدیریتی شده است، تذکر گرفت. اما این روزها سازمان مدیریت پسماند رکورد جدیدی به ثبت رسانده است.
در دوره چهارده ماهه مدیریت رضا محمدی عمر مدیریتی بسیاری از مدیران ارشد این سازمان به طور میانگین به 3 ماه و نیم رسیده است.
4 معاون پردازش و دفع (آقایان هرندی، سبزیان، جهان آرا، آقایی)، 3 معاون پسماند ساختمانی (آقایان آدینه وند، طیب، بختیاری و نفر چهارم در راه است)، 4 معاون خدمات شهری و امور خودرویی (آقایان آقایی، افخم، هرندی، افشار)، 3 معاون برنامه ریزی و توسعه شهری (آقایان پوش پارس، تیغ نورد، نیک پور)، 3 معاون مالی (آقایان مسعودی ، کبیرزاده، محمود آبادی)، 2 معاون اجتماعی و فرهنگی (آقای کیخا، خانم بدرلو)، 2 معاون سرمایه گذاری و فناوری‌های نوین (آقایان احمری و رضوی) و 2 مدیر روابط عمومی (آقایان عابدی و قربانی) منصوب شده اند.

🔘همچنین در کمیته فنی پژوهشی ۳ رئیس شامل آقایان نقوی، تقیان و رضوی منصوب شده اند و سه پست کلیدی شامل مدیر فنی مهندسی سازمان، معاون سرمایه گذاری و فناوری‌های نوین و ریاست کمیته فنی پژوهشی تحت مدیریت یک نفر است.

🔘کلانشهر جهان اسلام را زباله ها محاصره کرده اند، چون مدیران شهری نه تنها به تجارب سالیان سال مدیریت شهری که برای کسب آن هزینه های زیادی صرف شده است اعتقادی ندارند بلکه به عملکرد مدیران منصوب شده خود و انتخاب خودشان هم اعتمادی ندارند و هزینه این نامدیریتی ها را به گردن شهروندان و کارکنان شهرداری انداخته اند.

🔘پس از چهارده ماه اتلاف هزینه و انرژی شهر و کارکنان شهرداری طبق شنیده ها گودرزی معاون جدید خدمات شهری دستورالعمل جدیدی صادر کرده تا بخشی از روال به صورت قبل بازگردد؛ یعنی مسئولیت نظافت خیابان ها به شهردارن مناطق محول شود تا شاید وضعیت نگهداشت شهر به روال قبل خود بازگردد، و ای کاش مدیری پیدا می شد و دستورالعملی صادر می کرد تا مدیران 3 ماهه و به دنبال آن اتلاف هزینه و وقت شهر هم به پایان می رسیدند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Oct, 19:09


📣 موارد پیشنهادی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴

▫️ فصول مربوط به حقوق و دستمزد و نظام اداری

Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Oct, 13:38


🔴 ساخت برج های ۳ قلو در دانشگاه تهران فاقد مجوز از سوی شهرداری تهران است

🔹طی روزهای اخیر موضوع تخلف دانشگاه تهران برای ساخت برج های ۳ قلو در دانشگاه تهران و در نزدیکی ایستگاه هواشناسی مورد توجه رسانه ها قرار گرفت و متاسفانه نوک پیکان این انتقادات به سمت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران بوده و در اخبار منتشره ذکر شده که این ساخت و ساز با مجوز شهرداری تهران در حال انجام است.

🔹در اینجا لازم است، ابتدا از دقت و حساسیت به حق عزیزان در رسانه ها نسبت به موضوعات حوزه شهری و مخصوصا ساخت و سازهای غیر مجاز تشکر کنم و بر حسب وظیفه پاسخگویی و به منظور تنویر افکار عمومی و شفاف سازی موضوع توضیحاتی را در این خصوص به رسانه ها و شهروندان ارائه دهم.

🔹در مردادماه سال جاری، شهرداری منطقه ۶ گزارشی درخصوص ساخت و ساز غیرمجاز دانشگاه تهران برای احداث برج های خوابگاهی به معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران ارائه داد و این معاونت پس از بررسی های لازم، در جواب این گزارش، به منطقه اعلام داشت تا اقدامات قانونی برای جلوگیری از این تخلف انجام شود.
همچنین در تاریخ ۲۶ شهریورماه سال جاری، شرح موضوع این تخلف طی نامه ای به شماره ۶۳۷۵۵۵ از سوی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران به مدیرکل دفتر فنی،عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران گزارش شده است.

🔹 بنابراین باید تاکید کنم که تا این لحظه هیچگونه مجوزی از سوی شهرداری تهران برای برای احداث برج های خوابگاهی دانشگاه تهران صادر نشده و اقدام دانشگاه برای ساخت و ساز در آن محدوده کاملا غیرقانونی است.
هم اکنون، شهرداری تهران در حال پیگیری موضوع است و قطعا بصورت قانونی با این تخلف برخورد خواهد شد./ حمیدرضاصارمی – معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران_ ۲ آبان ماه ۱۴۰۳
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Oct, 13:00


📣ابلاغ ساختار ادارات ورزش مناطق ۲۲گانه شهرداری تهران

▫️ساختار ادارات ورزش مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در راستای ارتقای سلامت جسمانی شهروندان و تسهیل ارتباط آنان با مدیریت شهری ابلاغ شد.

🔻محمدعلی الفت‌پور رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران در این‌باره اظهار داشت:

▫️هدف ما کوتاه‌تر کردن راه‌های ارتباطی شهروندان با بدنه شهرداری و تسریع در پاسخگویی به نیازها و درخواست‌های آنان است. که با توجه به اهمیت فعالیت‌های ورزشی و ضرورت وجود واحد سازمانی در مناطق، ساختار ادارات ورزش در چارت سازمانی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی مناطق جانمایی شده است.

▫️در اواخر دوره قبلی مدیریت شهری، تصمیماتی در خصوص تغییر عنوان ادارات ورزش و سلامت اتخاذ شد و بر اساس مصوبات شورای اداری، امور مرتبط با تربیت بدنی به ساختار سازمان ورزش منتقل شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

26 Oct, 09:14


چطور زباله ها کلانشهر الگوی جهان اسلام را محاصره کردند؟

◀️بخش اول:

🔘قدیمی‌ها می گفتند آزموده را آزمودن خطاست. اما آنچه در مدیریت شهری ششم به آن اعتقادی ندارند استفاده از تجارب دیگران است. اینگونه شده است که با قوانین جدید و انتصابات وقت و بی وقت مواجه شده ایم. مثلا شهردار تهران چشمانش را به حضور معاونان خدمات شهری و امور مناطق بست، مسئولیت نظافت معابر را از شهرداران مناطق سلب کرد و به منظور ایجاد هماهنگی و انسجام و ضروری افزایش سطح خدمات شهرداری تهران در حوزه نظافت و رفت و روب، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند را به مسئول راهبری و اجرای یکپارچه نگهداشت در حوزه تنظیف شهر منصوب کرد.

🔘اما امروز که بیش از 14 ماه از این حکم می گذرد نه تنها وضعیت نگهداشت شهر بهبود پیدا نکرده است، بلکه روز به روز به وخامت اوضاع افزوده شده است. شیرابه ها آسفالت های کنار مخازن زباله را خورده اند. مخازن زباله هیچ زمانی از شبانه روز جا ندارند. فرهنگ سازی در خصوص پسماند صفر، تفکیک پسماند از مبدا و کاهش پسماند که سالیان سال برای به نتیجه رسیدن آن ها هزینه شده بود به فراموشی سپرده شده اند. تهران که روزی کوچه ها و خیابان هایش از تمیزی زبانزد بود، امروز شهروندانش روز خود را با کوچه های جارو نشده و مملو از زباله و برگ خشک آغاز می کنند.
از دیگر ابداعات مدیریت شهری در نگهداشت شهر واگذاری و انتقال ماموریت کنترل حیوانات شهری از شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل به سازمان مدیریت پسماند بوده است. این وظیفه خطیر که بیش از 3 دهه به عهده این شرکت بود، بیش از سه سال است که به سازمان پسماند محول شده و نتیجه آن به خوبی نمایان است. موش های عظیم جثه ای که دیگر در جوی ها جایی ندارند و در پیاده‌روها میان رهگذران قدم می زنند، سگ های بلاصاحب که هر از گاهی شهروندان مناطق یک و 22 را شاکی می کنند، از پیامدهای این ابداع جدید است.
نوماند یکی دیگر از اقدامات پسماندی مدیریت شهری ششم است که مدیران این دوره آن را از ابداعات خود می دانند. اما این طرح شکست خورده ادامه راه طرح های شکست خورده دیگری مانند کاپ، جاروب و ... است که جای سوال دارد چطور نقاط ضعف طرح های گذشته بررسی نشده و طرحی هم قامت آن ها از پایه اجرا شده تا یک بار دیگر سرمایه شهر از بین برود؟!

🔘چرا کارشناسان پسماند راهی ساختمان های شهرداری شده و هر کسی که اپلیکیشن شهرزاد را در گوشی خود دارد به عنوان کسانی که از نوماند استفاده می کنند ثبت می کنند و عدد به عددهای لیست خود اضافه می کنند؟!

🔘چرا باید همراهان غرفه های گلماند که با استقبال 30 درصدی شهروندان مواجه شده بود، به اجبار در نوماند عضو شوند؟!

شهردارچی در بخش دوم این یادداشت به چرایی محصور شدن کلانشهر الگوی جهان اسلام پاسخ می دهد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

25 Oct, 13:36


شهردارچي pinned «✖️شهرداران نواحی؛ مدیران پر کار و همیشه متهم 🔘 به واقع شهرداران نواحی به عنوان یکی از پرمشغله‌ترین و حتی حساس‌ترین مشاغل مدیریتی در شهرداری تهران هستند که معمولاً در تیررس اتهامات و‌ مطالبات می‌باشند. 🔘بیشتر شهرهای موفق جهان به نقش مدیریت ناحیه‌ای برای حل…»

شهردارچي

25 Oct, 13:35


#نظر_شما

1️⃣در خصوص ناحیه محوری باستحضار میرساند:
سال ۸۷ به آقای مهدی صباغ گفتم این کار برای چیه، گفت تا یکی دو سال آینده شهروندان همه کارهاشون تو ناحیه انجام میشه و دیگه منطقه نمیرن. گفتم پس معاونت‌ها باید جمع بشه. گفت آره، همشون باید بشن شهردار ناحیه. گفتم اگه نشد چی، گفت میشه.
هنوز که هنوزه
ناحیه امکان و بضاعت بستن یک قرارداد خرد هم ندارد.
ناحیه محوری ترفندی بود برای گسیل نیرو به شهرداری.
از همان ابتدا هیچ کاری برای محوریت قرار دادن ناحیه نکردن، و نمیکنن. چون نمیتونن و نمیشه.
از ابتدا شد آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی.

2️⃣ متاسفانه شهرداری مجبور به دادن امتیازهایی با عنوان تعامل به برخی ارگان‌ها هست و این رویه ناصواب از زمان اقای قالیباف بیش از پیش شکل گرفت و با توجه به عدم در اختیار قرار دادن بودجه و اعتبار به نواحی متاسفانه بیشتر شهرداران نواحی برای تامین هزینه‌های همین تعاملات مجبور به تامین هزینه‌ها از راه‌های غیرمتعارف می‌شوند. و هیچ گاه شهرداری فکری برای این موضوعات نکرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

25 Oct, 12:56


📣 بندهای معروف به دوقلوی بودجه سال ۱۳۹۸ و ترمیم حقوق ۱۴۰۱ در محاسبه اجزای حقوق بی تاثیر می شوند.

▫️بنابر مفاد جزء ۳ تبصره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۴ دولت و در صورت تائید از سوی مجلس "تاثیر آیتم بند های موسوم به دوقلو (ی) و (الف) سال ۹۸ و ترمیم حقوق ۱۴۰۱" در محاسبه دیگر مولفه ها و یا فوق العاده های احکام کارگزینی کارمندان در سال ۱۴۰۴ ازبین خواهد رفت.

▫️همچنین براساس مفاد پیشنهادی دولت در لایحه مذکور و علیرغم تاکید و آرای صادره دیوان عدالت اداری پرداختی های رفاهی و انگیزشی کارکنان دولت مشمول مالیات می‌شوند!
@shahrvandchy

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Oct, 11:00


🖊️پاسخ مدیرعامل سابق هاتف شهر به جوابیه روابط عمومی پیام‌رسا

▫️درباره جوابیه شرکت پیام رسا، خواستم به عرض برسانم، بنده مدیر عامل دورانی بودم که شرکت ورشکسته بود و انحلال آن از سوی بازرسی کل کشور طی چندین مکاتبه اعلام شده بود.
که آن زمان با یاری خداوند متعال و تلاش خود پرسنل، کمک ریاست سازمان جناب مهندس اوحدی و تلاش اندک بنده از ورشکستگی خارج و حتی به سود دهی رسید و این ادعای آقای قمی کذب میباشد./ بابک نعمتی سقرلو
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Oct, 10:28


🟢 انتخاب شهرداران توسط مردم انجام شود

▫️بنا به گفته وزیر کشور، دولت و مجلس تصمیم دارند روند انتخاب شهرداران توسط اعضای شورای شهر تغییر کند و کار به دست مردم سپرده شود.

🔻اسکندر مومنی در آیین تکریم و معارفه استاندار خوزستان با بیان اینکه مبنا است که با کمک نمایندگان،‌ تثبیت مدیریت شهرداری افزایش یابد گفت:

▫️الان می بینیم که شهردارانی را که شورای شهر انتخاب می‌کنند بلافاصله جابجایش می‌کنند و ما شرایطی را داریم که در شهرهایی طی چهار سال، چهار شهردار تغییر داده حال سرپرست‌ها، بماند.

▫️بنا داریم با کمک نمایندگان مجلس، شهرداران به طور مستقیم توسط مردم انتخاب شوند و یا اینکه جابجا کردن بعد از تثبیت به سادگی نباشد تا شاهد نباشیم که شهرداران به سادگی جابجا شوند؛ این در حالیست که خود اعضای شورای شهر او را انتخاب کرده‌اند، این با هیچ علم و اصول مدیریتی هماهنگ نیست چراکه ثبات در کار یکی از زمینه‌های پیشرفت است.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

24 Oct, 10:27


شهردارچي pinned «‼️هشدار...! فرصت شما رو به اتمام است... شما در 365 روز چه کارهایی انجام می دهید؟ 🔘365 روزهایی که پشت سر گذاشته ایم و پشت سر می گذاریم معمار عمر و زندگی ما هستند که در هر لحظه از هر کدامشان با یک تصمیم نه تنها دنیای خودمان که دنیای خیلی ها را تغییر داده…»

شهردارچي

24 Oct, 10:26


شهردارچي pinned «‼️ «با توجه به تجارب ارزشمند جنابعالی...»، شهر را ویران کردیم! 🔘 ضرب المثل «خود گویی و خود خندی، عجب مرد هنرمندی!» حکایت احکام مدیران شهرداری تهران در سه سال گذشته است. آنجا که در رأس احکام نوشته می شود: «با توجه به تجارب ارزشمند جنابعالی...»، اما هر چه فکر…»

شهردارچي

24 Oct, 05:05


✖️شهرداران نواحی؛ مدیران پر کار و همیشه متهم

🔘 به واقع شهرداران نواحی به عنوان یکی از پرمشغله‌ترین و حتی حساس‌ترین مشاغل مدیریتی در شهرداری تهران هستند که معمولاً در تیررس اتهامات و‌ مطالبات می‌باشند.

🔘بیشتر شهرهای موفق جهان به نقش مدیریت ناحیه‌ای برای حل معضلات شهری توجه داشته‌اند.

🔘در این راستا شهرداری تهران در زمان محمدباقر قالیباف طرح ناحیه محوری را با هدف تمرکز زدایی از مجموعه شهرداری و واگذاری امور اداری و اجرایی حوزه مدیریت شهری به واحدهای کوچک تر مدیریتی در دستور کار خود قرار داد.

🔘پیگیری نفر اول شهرداری تهران در آن زمان با سپردن مدیریت صف به نواحی موجب شد امکانات زیادی روانه نواحی گردد تا جایی که قدرت اجرایی و عملیاتی در شهرداری ناحیه ارتقاء قابل توجهی یافت.

🔘قرار بود به مرور زمان نواحی به عنوان اجرایی‌ترین بخش شهرداری بدل شود و ستاد به عنوان راهنما، مسیر حرکت نواحی را ترسیم کند. با تغییر مدیریت محمد باقر قالیباف کم‌کم امکانات به ستاد برگشت و ناحیه در نقش همه کاره‌ی هیچ‌کاره قرار گرفت.

🔘 بودجه و امکانات نواحی کاسته شد ولی کار و چالش‌های لاینحل نواحی بیشتر شد.
سطح مطالبه از نواحی تا جایی بالا رفت که کار مدیریت در شهرداری ناحیه را با آسیب جدی مواجه ساخت. مدیریت ارشد شهرداری که اذعان داشت موتور حرکت این سازمان بزرگ تلاش و فعالیت مدیران میدانی است برای خارج کردن از فرسودگی در مدیریت نواحی، قول‌ به ارتقا جایگاه سازمانی شهرداران نواحی داد. اما پیش نیازهای مهم‌تر حرکت رو به جلوی مدیریت شهری اختیاراتی بود که هیچ‌گاه به نواحی سپرده نشد و در این مسیر سنگ‌اندازی‌های زیادی شکل گرفت تا جایی که کلیه مسئولیت‌های چالشی به نواحی سپرده شد و اعتبارات و اختیارات و موضوعات بی‌حاشیه در دستان مدیران ستادی باقی ماند. و فراتر از آن دستورات و مکاتباتی است که بعضاً معاونین کارنابلد شهردار تهران بدون داشتن دانش و اطلاعات دقیق صادر می‌کنند و خواسته یا ناخواسته سطح اختیارات نواحی را کاهش می‌دهند تا همواره شهرداران نواحی به عنوان مدیرانی بی‌اختیار، پرکار و همواره متهم نقش ضربه‌گیر را بازی کنند و از مسیر استقلال در تصمیم‌گیری خارج شوند.

🔘 به گفته معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران: «‌به‌عنوان سرپنجه‌های خدمت در مناطق باید ناحیه‌محوری تقویت شود.» حتی ارتقاء جایگاه شهرداران نواحی از زبان عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق در یکی از همایش‌های مدیران شهرداری تهران اعلام شد اما در حالی به پایان عمر مدیریت شهری نزدیک می‌شویم که این وعده هنوز عملی نشده است.

🔘یکی از هوشمندی‌های علیرضا زاکانی در بدو ورود به شهرداری تهران بود نشستن پای صحبت شهرداران نواحی بود تا اطلاعات بسیاری از میدان عمل مدیریت در کلانشهر تهران دریافت کند. اطلاعاتی که نیاز به صرف سال‌ها زمان و هزینه برای مدیری بود که هیچ شناختی از مدیریت شهر نداشت. اما این جلسات در سطح گرفتن اطلاعات باقی ماند و عزمی برای حل دغدغه و مشکلات نبود.

🔘امروز مدیریت در نواحی به آسیب‌پذیرترین لایه مدیریتی تبدیل شده که در صورت عدم توجه به آن آسیب‌های آن گریبان مدیران ارشد شهرداری و شهر را خواهد گرفت.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Oct, 19:20


ساخت برج‌های ۳قلو در دانشگاه تهران بدون مجوز شهرداری است

🔻معاون شهردار تهران:

▫️ساخت برج‌های ۳ قلو در دانشگاه تهران فاقد مجوز از سوی شهرداری تهران است.

▫️اقدام دانشگاه برای ساخت و ساز در آن محدوده کاملا غیرقانونی است.

▫️قطعا بصورت قانونی با این تخلف برخورد خواهد شد./ایسنا
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Oct, 16:54


📎بخشنامه پاداش بهره وری ۶ماهه اول سال ١۴٠٣

Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Oct, 10:28


✔️ تفویض بررسی پرونده‌های ارتقای شغلی کارکنان شهرداری‌ها به استانداری و شهرداری کلانشهرها

🔻نصرتی رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در حاشیه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در ارتباط با نتایج جلسه، ضمن تشکر و قدردانی از حمایت و همراهی رئیس و اعضای این شورا اظهار کرد:

▫️در این نشست مصوب شد که برای  بررسی و موافقت پرونده های ارتقای شغلی کارکنان کلانشهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر و همچنین برای مابقی شهرهای کشور در قالب دو دستورالعمل مجزا، توسط سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور ابلاغ می‌شود.

▫️شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی  با امتیاز عوامل خاص این طرح در سقف ۲۵۰ امتیاز با تعیین شاخص های مربوطه موافقت نمود.

▫️اجرای این دو دستورالعمل  به استانداری ها و شهرداری کلانشهر تفویض می گردد. موافقت با امتیاز عوامل خاص برای اولین بار در طرح مسیر ارتقای شغلی کارکنان شهرداری ها توسط شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی مورد موافقت قرار گرفته است.
 
▫️تعداد کثیری از کارکنان شهرداری ها و کارکنانی که در شرف بازنشستگی بوده یا بازنشسته شده اند، تاکنون  از اجرای طرح مسیر ارتقای شغلی محروم بوده ولی با تشکیل هیات ممیزه طرح مسیر ارتقای شغلی و اجرای این مصوبه مطالبه کارکنان بعد از  ۱۷ ماه برقرار می شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Oct, 09:52


#جوابیه روابط عمومی شرکت پیام‌رسا

کانال محترم شهردارچی سلام‌علیکم؛

از آنجایی که این کانال معمولا در قبال مطالبی که درج میکند پاسخگوست با توجه به مطلبی که در خصوص شرایط احراز جایگاه برخی مدیران از جمله آقای مهدی کاظمی قمی نام بردید، شرط انصاف است در ادامه مطلبی که منتشر کردید این پاسخ را نیز بیان کنید که سابقه فعالیت رسانه‌ای و اجرایی ایشان با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت از سالها قبل در موسسه شهيد آوینی، سازمان فضاى مجازى سراج، ریاست فرهنگسرای ابن‌سینا، سازمان فرهنگی هنری شهرداری و… مشخص است. همچنین ایشان مدیرعاملی شركت هاتف‌شهر را در شرایطی تحویل گرفتند که این شركت ورشکسته و با نظر سازمان بازرسی كل كشور در شرف انحلال بود که با تدبیر و تلاش ایشان از ورشکستی خلاص و به سوددهی رسید. و شرکت پیام‌رسا نیز در شرایطی به ایشان تحویل شد که این شرکت زیان‌ده حتی برای پرداخت حقوق پرسنل مجبور به استقراض بود اما در طی این ۳ سال نه تنها کلیه حقوق و رفاهیات پرسنل از محل سود و درآمد شرکت پرداخت میشود بلکه به سوددهی و تراز مثبت نیز رسیده است.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Oct, 06:48


‼️ بی توجهی به تذکر سازمان نظارتی درباره انتصابات شهرداری تهران؛

❗️سکوت شورای شهر درباره انتصابات غیرقانونی شهرداری تهران

🔘سال 1402 بود که یکی از سازمان های نظارتی لیست 72 نفره از مدیران ارشد و میانی شهرداری تهران را به دلیل عدم شرایط احراز منتشر کرد. اگرچه شهرداری تهران در این مدت نسبت به این لیست سکوت اختیار کرده اما برخی از این افراد در طول این مدت صندلی مدیریتی را تحویل داده اند، البته نه به دلیل هشدار دستگاه نظارتی؛ و برخی دیگر صندلی های اسم و رسم دارتری را تصاحب کرده اند.

🔘آنچه در این میان جلب توجه می کند سکوت معنادار اعضای شورای اسلامی شهر تهران است که البته با نگاهی گذرا به لیست ، بخشی از این سکوت ها معنادار می شود.

🔘در این لیست نام مهدی کاظمی قمی (فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، رضا محمدی با لیسانس کشاورزی (فاقد شرایط به لحاظ رشته تحصیلی)، رضا ناصری سرای فوق لیسانس کامپیوتر(فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، کوروش کمره ای فوق لیسانس مدیریت(فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، حسین اخگرپر فوق لیسانس مدیریت شهری (فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، حسین اوجاقی (فاقد شرایط احراز مطابق مفاد اساسنامه)، رضا سیفی(فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، آلما فرامرزی که تحصیلاتشان قید نشده است (فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، محمد جواد تاجیک لیسانس تاریخ (فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، حسن صفردخت فوق لیسانس معارف اسلامی (فاقد شرایط احراز به لحاظ سوابق کاری و رشته)، عبدالمطهر محمد خانی علوم سیاسی(فاقد شرایط احراز به لحاط سوابق کاری)، مسعود حق لطفی (فاقد شرایط احراز مطابق مفاد اساسنامه)، عبدالمجید رحمانی دارنجانی لیسانس ایمنی صنعتی و محیط کار (فاقد شرایط احراز به لحاظ سوابق کاری و رشته تحصیلی) و چندین نام دیگر به چشم می خورد که آنچه جای سوال دارد چگونگی قرار گرفتن برخی از این افراد در پست های مدیریتی جدید است.

🔘رضا محمدی پس از هشدار سازمان نظارتی راهی شهرداری منطقه 6 و سازمان مدیریت پسماند شد. حسین اخگرپور صندلی شهردار منطقه 19 را تصاحب کرد. رضا ناصری سرای راهی معاونت خدمات شهری شده است. رضا سیفی شهردار منطقه 17 و حسن صفردخت به زودی یکی از پست های معاونت شهرداری منطقه 15 را تصاحب می کند، البته باز هم بدون شرایط احراز!

🔘شایسته بود اعضای شورای اسلامی شهر تهران به جای تذکرهای مداوم در صحن شورا به ورود مدیران وارداتی و انتصابات خارج از ضابطه می پرداختند تا امروز پس از گذشت 3 سال شاهد چنین آشفتگی ای در مدیریت شهر و نارضایتی شهروندان و کارکنان نبودیم.

شهردارچی در آینده ای نزدیک به موضوع سفرهای خارجی مدیران شهرداری و همینطور اعضای شورای اسلامی شهر تهران می پردازد تا نتایج این سفرها برای شهروندان و کارکنان شهرداری شفاف شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

23 Oct, 05:52


#سوال_پرسنل

چرا محور «مرکب‌یار» (تسهیل شرایط خرید خودرو برای کارکنان شهرداری تهران) در بسته خرسندساز هنوز اجرا و محقق نشده است؟

#پاسخ_مسئولین

🔻میثم حسینقلی‌زاده مدیرکل رفاه، تعاون و خدمات اجتماعی پاسخ می‌دهد:

همکاران محترم به خوبی به خاطر دارند که «بسته خرسندساز» در زمان رونمایی، در قالب ۱۴ محور اعلام شد که از ۱۴ محور اعلامی، ۱۳ محور آن همچون:
«محور زوّار» (با توفیق مشارکت حدود ۶۰ هزار نفر از همکاران و خانواده‌های محترمشان به بارگاه ملکوتی امام رضا علیه‌السلام)
«محور اعتبار» (با اعطای بیش‌ از ۳۶ هزار فقره وام ۵۰ میلیون تومانی بدون ضامن به همکاران)
«محور گشت‌وگذار» (با مشارکت فعالانه ۶۰ هزار نفر از کارکنان و اعضای محترم خانواده در جشن‌های برج میلاد)
«محور خریدار» با اعطای ۶۳ هزار کارت اعتباری برای خریدهای کالاهای مصرفی و یا با دوام از فروشگاه‌های شهروند و اتکا و نیز دیگر محورهای این بسته با همراهی و همدلی شما همکاران گرامی و خانواده‌های محترمتان اجرا و محقق شده که بحمدالله رضایتمندی حداکثری شما عزیزان را فراهم آورده است و در این میان، تا کنون «فقط» محور «مرکب‌یار» امکان تحقق پیدا نکرده است.

*توضیح چرایی محقق نشدن:* با وجود آن که «تفاهم‌نامه فروش شرایطی خودرو به کارکنان شهرداری تهران» بین شهرداری پایتخت و خودروسازان برای اجرای محور مرکب‌یار دو هفته قبل از رونمایی از بسته خرسندساز منعقد و تمهیدات لازم اتخاذ شده بود، اما پس از رونمایی از بسته خرسندساز و در آستانه اجرای این محور از طرح، به ناگهان به دلیل وقوع تلاطم در بازار خودرو، با تصمیم دولت و ورود دستگاه‌های نظارتی کشوری برای کنترل بازار خودرو و پیشگیری از التهاب در این حوزه، هرگونه «فروش سازمانی خودرو به کارکنان» برای «همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها در سراسر کشور» ممنوع اعلام شد و تنها راه خرید خودرو صرفاً «ثبت نام در سامانه یکپارچه خرید خودرو» تعیین گردید و همه قراردادهای فروش سازمانی خودروسازان با ارگان‌ها به صورت یک‌طرفه لغو شد که این روند همچنان نیز ادامه دارد و این گونه شد که این ضابطه نظارتی و شرایط ویژه، امکان تحقق محور مرکب‌یار در شهرداری تهران را سلب کرد.

این در حالی است که اگر این شرایط ویژه و «ممنوعیت فروش خودرو سازمانی به کارکنان» به عنوان یک ضابطه کنترلی در کشور پیش نمی‌آمد، تا کنون طیف زیادی از همکاران محترم از محور مرکب‌یار مثل ۱۳ محور دیگر بسته خرسندساز بهره‌مند می‌شدند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

22 Oct, 08:16


‼️هر دم از این باغ بری می‌رسد!

🔘حسین اوجاقی که چند ماه پیش در نظرسنجی‌ از کارکنان شهرداری ۸۹ درصد امتیاز نامناسب و کاملا نامناسب گرفت، بیش از پیش زیر ذره بین کارکنان شهرداری به خصوص سازمان ورزش قرار گرفت.

"چرا چیدمان نیروها چه در ستاد و چه در مجموعه ها باید سفارشی باشد؟ " سامانه خدمات ورزشی گاه و بیگاه قطع است"، "استفاده از نیروهای شبهه دار"، "عدم ثبات مدیریتی و تصمیم گیری"، "عدم توجه به تعمیرات و نگهداری به موقع در مجموعه های آبی"، "ضعف شدید سیستم مالی"، "ضعف شدید واحد پشتیبانی"، "دیکته برنامه ها از شورای شهر و بی توجهی به کارکنان متخصص " تنها بخش اندکی از گلایه‌های کارکنان شهرداری و سازمان ورزش از عملکرد حسین اوجاقی در این سازمان است، اما این گلستان به تازگی به سبزه هم آراسته شده است!

🔘طبق شنیده‌ها در مجموعه ورزشی دوقلوی توحید واقع در ستارخان در قالب خرید تجهیزات، کلر، فروش غیرقانونی سانس استخر و سالن با استفاده از کارتخوان شخصی ۳۲ میلیارد تومان تخلف مالی اتفاق افتاده است. از آنجا که شنیده ها به گوش همه می‌رسد جای تعجب و سوال دارد که اگر این اتفاق به گوش زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران هم رسیده، چرا تاکنون واکنشی نشان نداده‌ است؟!

🔘کارکنان شهرداری تهران انتظار دارند پس از ۳ سال مواجه شدن با کاستی‌های #سازمان_ورزش، عملکرد ضعیف حسین اوجاقی و معاونانش و شنیده نشدن صدایشان در این سال‌ها، در مدت باقی مانده این موضوع بررسی و نتایج شفاف آن به اطلاع شهروندان و کارکنان شهرداری رسانده شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Oct, 16:11


#پیام_شهروند

سلام و وقت بخیر
و ممنون از اطلاع رسانی و پیگیری موضوعات شهری،
چند روز پیش گربه ای داخل جلو پنجره ماشین گیرکرده بود(درمحله کیانشهر ناحیه سه منطقه ۱۵ )
که با اتشنشانی محل تماس گرفتیم و ایشان زحمت کشیدند با کامیون و مخزن اب و بدون تجهیزات امدند که بسبب پارک بودن ماشینها در کنار خیابان
آتش‌نشان‌ها نتوانستند به محل مورد نظر نزدیک شوند
و وقتی از ایشان پرسیدیم که چرا با ماشین کوچکتری مثل نیسان و پیکاپ و … نیومدید اظهار داشتند که ماشین تعمیر گاهه
و چون تجهیزاتی همراه نداشتند نتوانستند کاری از پیش ببرند و پیشنهاد کردند که ماشینی که گربه به داخلش رفته را ببریم به اتشنشانی
هر چند بماند وقتی ماشین رو بردیم بعد از دوساعت باز هم کاری ازدستشان برنیامدو دست ازپا درازتر برگشتیم

و امروز در خیابان پورابتهاج منطقه ۱ محله کاشانک با این صحنه مواجه شدم
و یاد اون شب افتادم که نکنه اون شب منظورشون از تعمیرگاه همین اثاث کشی و کار و شخصیه بوده!؟
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

21 Oct, 16:01


چند #پیام_پرسنل

1️⃣با گذشت چند هفته از زمان واریز بن ولادت امام حسن عسکری(ع)برای پرسنل شهرداری، هنوز مبلغ این بن مناسبتی برای پرسنل سازمان آتش نشانی شارژ نشده و این داستان تکراری تاخیر در واریزی ها سالهاست که در بسیاری از مناسبت ها برای پرسنل سازمان آتش نشانی اتفاق می‌افتد. خواهشمندیم پیگیری کنید تا مشخص شود مسبب این قصور و کم کاری مالی سازمان آتش نشانی است یا مالی شهرداری؟
و یکبار برای همیشه اقدامی شود تا در زمان واریزی ها کوچکترین اجحافی بین هیچیک از پرسنل نباشد.

2️⃣ مجموعه رسانه ای شهردارچی به خاطر پیگیری مسائل شهری از مدیران ارشد مشهور و محبوب شده و در جریان تمام مسائل و مشکلات شهر تهران هستید لذا انتظاری که از این مجموعه وجود داره پیگیری مسائل و مشکلات عدیده کارمندان شهرداری تهران است که روز به روز در حال فرسایش و بی انگیزگی هستند و هیچ گوش شنوا و اراده ای برای رفع این مشکلات وجود ندارد از بی اعتبار شدن دفترچه های بیمه شهرداری و لغو قرارداد اکثر مراکز درمان ، عدم واریز اقساط بیمه کارکنان به شرکت بیمه و لغو امکان تقسیط بیمه شخص ثالث تا حذف امکانات رفاهی و شرایط اقتصادی و حقوق ناچیز در مقابل تورم افسار گسیخته
البته از این مدیران هیج انتظاری جهت رفاه نداریم و تنها حق قانونی خودمون هم تراز با سایر سازمان ها و ارگان ها کفایت میکنه تا بیش از این شرمنده زن و بچه نباشیم
ببخشید درد و دل کردم انشا الله مدیران ارشد که به ما میگن سرمایه انسانی کمی هم حتی کمی به فکر سرمایشون باشند تا از دست نره

3️⃣ باسلام خدمت رسانه وزین شهردار چی
مطابق اعلام قبلی معاونت مالی و اقتصاد شهری قرار بر این بود معوقات ترمیم حقوق حدود ۱۸۰۰ نفر از جا ماندگان و بازنشستگان مشمول ترمیم تا بیستم مهر و حداکثر بعداز واریز حقوق مهرماه کارمندان رسمی واریز شود اما در حاضر نه تنها پرداختی صورت نگرفته بلکه اطلاع رسانی نیز در این خصوص از سوی مسئولین امر صورت نگرفته و مشخص نیست چه زمانی پرداخت ها انجام میشود ممنون میشم این موضوع را از مسئولین پیگیری نمایید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

21 Oct, 05:18


✔️متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به تصویب هیات وزیران رسید

▫️متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به میزان ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز، به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، به تصویب هیات وزیران رسید. /ایرنا
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

20 Oct, 15:42


#پیام_پرسنل

آقای اقراریان عضو شورای شهر، داد زن شورای شهر یا سهم خواهی که به سهمش نرسیده.

خدا رو شکر نزدیک انتخابات شورای شهر شدیم و اظهارات کسانی که سه سال پنهان بودن و حتی تو صفحات شخصی خودشون هم دیده نمیشدن رو دیدیم. ایشون کسی هستن که با طرفداری از شهردار تهران وارد شورای شهر شد و بعد از سهم خواهی و دست و پا زدن برای سخنگو شدن شورا حتی با رئیس شورا هم دعوا کرد ولی نتونست نظر اعضای شورای شهر رو جلب کنه.

جالب اینجا هست بعد از زیاده خواهی و نرسیدن به پست مورد نظر شد دشمن سرسخت زاکانی و شروع به حمله های خبری نسبت به ایشون کرد.

نکته جالب اما اینجاست که برای دیده شدن بهترین راه رو نقد به بهترین مدیر شهرداری تهران آقای قدرت الله محمدی مدیر عامل وقت آتش نشانی دید و جالبه دفعات مختلف نقد مقرضانه به این ایشون داشتن که در جدیدترین نقدشون به ماموریت رفتن خارج از ایران ایشون پرداختن.

توصیه ما به شما اینه که اولا اطلاعاتتون رو بالا ببرید بعد درباره آتش نشانی صحبت کنید.
اتش نشانی تهران عضو رسمی و دارای رای در ctif و همچنین عضو دائم اتش نشانان آسیا موسوم به ایفکا که باید در این اجلاس شرکت کند ضمن اینکه بزرگترین رویداد تجهیزات آتش نشانی دنیا هرساله در دبی برگزار میشه و برای آشنایی با اتفاقات حوزه ایمنی واتش نشانی باید از اتش نشانی تهران شرکت کند کما این که همه استانها در این رویداد حضور داشتند.

ما اینهمه مدیر نا کار آمد تو شهرداری داریم که چهارسال میتونستید دربارش نقد کنید که سکوت کردین جالبه الان نزدیک انتخابات شما فعال شدین و چون احتمال دادین لیست جدید شورا تغییر کنه تغییر موضع دادین ./
جمعی از آتش‌نشانان تهران
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Oct, 13:03


🔴جایگاه شهردار تهران در دولت جدید متزلزل شده است

🔻مهدی اقراریان عضو شورای شهر:

▫️ مطهر محمدخانی دست به دامن شورای شهر شده است.
▫️ وزارت کشور و وزارت خارجه به سفرهای خارجی شهرداری تهران ورود کرده است.
▫️ سفرهای خارجی مقرراتی دارد و شهرداری تهران باید از آن تمکین کنند و دنبال رایزنی نباشند.
▫️ محمدی مدیرعامل سازمان اتش‌نشانی پای کار همه سفرهای خارجی این سازمان هستند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Oct, 12:47


‼️دوستان شهرداری دنبال شکستن رکورد مارکوپولو هستند!

🔻حبیب کاشانی عضو شورای شهر:

▫️ ۳ ماه پیش در مورد ارائه گزارش میزان هزینه کرد سفرهای خارجی شهرداری تهران مکاتبه شده که همچنان بی پاسخ است.
▫️دوستان روابط عمومی شهرداری اگر در تهران هستند، چون عمدتا دنبال شکستن رکورد مارکوپولو هستند و در سفر هستند، اگر احیانا در تهران هستند گزارش جامع و صحیح از ورود اتوبوس ها بدهند.
▫️اگر گمرک اشتباه کرده عذرخواهی کند
▫️اگر ما اشتباه کردیم ما عذر خواهی کنیم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Oct, 12:45


آیا این بار سؤال از شهردار تهران انجام می‌شود؟!

▫️رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با توجه به عدم قانع شدن از پاسخ‌های مدیر عامل سازمان تاکسیرانی درباره ون تاکسی، سوال از شهردار تهران را مطرح کرد.

▫️بر همین اساس شهردار تهران باید در بازه زمانی قانونی برای پاسخ دادن به این سوال به صحن شورا بیاید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Oct, 20:02


✔️برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی بازنشستگان شهرداری تهران به مناسبت هفته تربیت بدنی

▫️به مناسبت هفته تربیت بدنی همایش پیاده روی خانوادگی بازنشستگان شهرداری تهران با حضور بیش از دو هزار بازنشسته به همراه خانواده در بوستان طالقانی برگزار شد.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

19 Oct, 17:37


‼️هشدار...!
فرصت شما رو به اتمام است...

شما در 365 روز چه کارهایی انجام می دهید؟

🔘365 روزهایی که پشت سر گذاشته ایم و پشت سر می گذاریم معمار عمر و زندگی ما هستند که در هر لحظه از هر کدامشان با یک تصمیم نه تنها دنیای خودمان که دنیای خیلی ها را تغییر داده و تغییر می دهد.

🔘شهرداری تهران با مدیریت علیرضا زاکانی سه 365 روز حیاتی برای شهر، شهروندان، کارکنان شهرداری و حتی کارنامه مدیریت شهری ششم را پشت سر گذاشته است.

شما به عنوان شهروندان تهرانی و کارکنان شهرداری چقدر عملکرد شهرداری در این بیش از 1000 روز را موثر می دانید؟

🔘یک شهردار بدون تجربه در امور شهری، با مدیرانی بدون تجربه و کم تجربه در امور شهری، 3 سال پیش بر صندلی های مدیریت شهری تکیه زدند و آنچه امروز در کارنامه خود به جا گذاشته اند قابل دفاع نیست.

🔘اما در 365 روز پیش رو نمی توان مدیریت شهری ششم را بی‌تجربه دانست. وقتی در مرداد ماه امسال صحبت از تغییر مدیران پیش آمد کارکنان شهرداری احتمال دادند که شاید روزهای پیش رو با آنچه پشت سر گذاشته اند متفاوت باشد.
اما طبق روال 3 سال پیش آنچه در چند روز گذشته شاهد آن بودیم عدم تصمیم گیری به هنگام در تغییر مدیریت ها، جابجایی مدیرانی با کارنامه نامقبول، تصدی گری چند پست توسط یک نفر، بلاتکیف ماندن پست های کلیدی، تغییر مدیر بدون در نظر گرفتن جایگزین و ... بود. آنچه برای کارکنان مشهود است بی برنامگی و بلاتکیفی مدیریت شهری ششم در 365 روز آینده است.

🔻بی برنامگی ای که عضو شورای شهر را هم برای چندمین بار وادار به واکنش کرد: «شهردار تهران با تغییرات پی در پی شهرداری حتی در کمتر از یکسال تا پایان دوره ثابت کرد برای تغییر و اصلاح اوضاع در کل شهر یکسال وقت کمی نیست و میتوان کارهای بزرگی کرد.» اما تاثیر این واکنش چه بود؟

🔘امروز صندلی اداره کل امور مجامع و حسابرسی میزبان رضا قنبریان چهارمین مدیر خود بود و امیر یزدی پس از تجربه صندلی های شهرداری منطقه 12، شهرداری منطقه 14، امور مجامع و حسابرسی در چند روز گذشته صندلی شرکت شهربان و حریم بان را تصاحب کرد.

🔘صندلی مرکز نوسازی و تحول اداری همچنان حریف می طلبد و صاحبی ندارد. شهردار منطقه 22 راهی دولت شده و صندلی این منطقه هم خالی مانده است. محمد صابر باغخانی مدیر چند ماهه شهرداری دومین صندلی مدیر کلی خود را تجربه می کند. سازمان فناوری های نوین در انتظار انحلال یکی از زیر مجموعه های شهرداری مانده است. اداره کل اقتصاد خانواده و توسعه کارآفرینی با 73 پست سازمانی بی پست مانده است. سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات تنها پس از یک ماه مدیرعامل جدید را بر خود دیده است و بی شک انتصاب افراد با سر خط « نظر به تعهد شایستگی و تجارب جناب عالی...» همچنان ادامه خواهد داشت.

به نظر شما مدیریت شهری ششم در 365 روز باقی مانده چه کارهایی انجام می دهد؟

👈نظرتان را در اینستاگرام شهردارچی بنویسید...
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Oct, 17:20


⁉️آقای شهردار کارمندان پیش کی بروند تا؟!

❗️حکایت کور و دامپزشک!

مردکی از درد چشمانش رنج می برد.
پس نزد دامپزشک رفت تا چشمان او را مداوا کند.
دامپزشک از آنچه که در چشم خَر ها می ریخت در چشم او ریخت و مردک بیچاره کور شد.
مردک شکایت نزد قاضی برد و گفت: «این دامپزشک مرا خر فرض کرد و داروی خرها را در چشم من فرو ریخت و کور شدم.»
قاضی گفت: «دامپزشک هیچ گناهی ندارد، اگر تو خر نبودی با حضور پزشکان حاذق پیش دامپزشک نمی رفتی.»

از قدیم گفتند:
کار را باید به کاردان سپرد
و هر کسی شایسته مدیریت و پست گرفتن نیست!

⁉️چه کنند، کارمندان تا کور نشوند؟!
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Oct, 17:08


#انتصاب

🔰علیرضا زاکانی شهردار تهران طی حکمی “رضا قنبریان” را به عنوان سرپرست اداره کل امور مجامع و حسابرسی منصوب کرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Oct, 15:33


‼️مرگ ماهانه 5 نفر در بزرگراه آزادگان تهران!

🔘در حالی هشتم اردیبهشت 1403 یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار به پروژه تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان و ایمن سازی کنروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشکری اختصاص یافت که 22 مهر 1403 شهرداری بابت حادثه خیز بودن این بزرگراه از شورا تذکر گرفت!

🔘طی سالهای متمادی فقدان ایمنی در بزرگراه آزادگان موجب حوادث و تصادفات مرگبار متعددی در این بزرگراه شد و بنا بر آمار 7 درصد از فوتی های ناشی از تصادفات در پایتخت در این بزرگراه اتفاق می افتد که میانگین ماهانه آن ها برای 6 ماه اول سال 1403، 5 نفر بوده است.

🔘در حالی که سالیان بسیاری است که این بزرگراه حادثه خیز است و همین چند ماه پیش شهرداری بابت ایمن سازی آن جشن و سرور بر پا کرده، اما کارشناسان در بازدید میدانی از بزرگراه آزادگان مواردی را باعث خطر آفرین شدن این بزرگراه عنوان کرده اند که برطرف کردن بسیاری از آن ها به کمی؛ فقط کمی تلاش و مسئولیت پذیری نیاز دارد تا ماهانه در شهر تهران 5 جان عزیز کمتر گرفته شود تا کسی نتواند بگوید آنچه ارزان است، جان آدمی در بزرگراه آزادگان است!

🔘عدم وجود دید مناسب و روشنایی کافی در برخی محدوده ها، کمبود وجود پل عابر پیاده در مقاطع خاصی از بزرگراه، عدم وجود تابلو و علائم ترافیکی هشدار دهنده کافی، عدم وجود آسفالت مناسب در برخی از مقاطع طولی بزرگراه، سوار و پیاده شدن مسافر بدون رعایت ضوابط ایمنی بزرگراهی و تمهیدات فنی در زیر پل های بزرگراه و عدم جداسازی معابر کندرو به تندرو در مقاطعی از بزرگراه و فقدان نیوجرسی و جداکننده های فیزیکی بلند مواردی هستند که کارشناسان از آن ها به عنوان مشکلات این بزرگراه نام برده اند. از آنجا که عمده این موارد از وظایف ذاتی شهرداری تهران است که البته برای بخشی از آن ها افتتاحیه هم برگزار کرده است، این سوال پیش می آید که آیا وجدان بیداری وجود ندارد که از قتل غیر عمد 7 درصد از فوتی های ناشی از تصادفات پایتخت کشور پیشگیری کند؟

🔘شاید اگر هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری، شهرداران و معاونین حمل و نقل مناطقی که در همجواری این بزرگراه قرار دارند فقط یک روز از روز کاری شان را به بررسی مشکلات این اتوبان اختصاص می دادند این چرخه قتل قطع می شد.

🔘طبق احکام 21 و 62 برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران، لازم است شهرداری تهران نسبت به ایمن سازی معابر در نقاط حادثه خیز براساس شاخص های تعیین شده اقدام کند. در راستای این حکم، به طور ویژه ایمن سازی بزرگراه آزادگان مورد تأکید بوده است، اما برنامه چهارم رو به پایان است و بزرگراه آزادگان همچنان جان می گیرد. انتظار می رود تا پیدا شدن وجدانی بیدار و فردی مسئولیت پذیر همچنان احکام 21 و 62 در برنامه های تحول و پیشرفت شهر تهران تکرار شوند.
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

17 Oct, 15:26


#سوال_پرسنل

چرا چند وقته در پورتال شرکت شهر سالم، قسمت مربوط به مراکز طرف قرارداد از دسترس خارج شده؟ الان ما از کجا باید بفهمیم با کجا طرف قرارداد هستیم؟

#پاسخ_مسئولین

🔻ابوالفضل ذاکریان مدیرعامل #شرکت_شهر_سالم پاسخ می‌دهد:

با سلام و آرزوی سلامتی برای همه همکاران محترم، در پاسخ به این پرسش لازم به توضیح است که:
در پی بروز برخی مسائل فنی در هفته گذشته، برای حل مسئله و انجام به‌روزرسانی‌های لازم توسط سازمان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، دسترسی به پورتال شرکت شهر سالم موقتاً محدود شد که به محض حل مسئله، فعالیت پورتال به حالت عادی برگشت.

در طول سه روزی که دسترسی به پورتال محدود شده بود، خدمتگزاران شما همکاران گرامی از طریق سامانه تلفنی ۱۸۴۲ به صورت شبانه‌روزی، پاسخگوی پرسش‌ها و پیگیری‌های شما عزیزان بودند. قدردان سعه‌ی صدر و همدلی همه همکاران محترم هستیم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Oct, 10:57


#انتصاب

🔰علیرضا زاکانی شهردار تهران با صدور حکمی، “حمید رضا رحمانی “ را به سمت سرپرست سازمان پایانه‌ها و پارک سوارهای شهرداری تهران منصوب کرد.

رحمانی ۲۳ سال سابقه در شهرداری تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت تحول از دانشگاه تهران و سوابق متعدد مدیریتی، اجرایی ، آموزشی و پژوهشی دارد.

وی سابقه اجرایی در برخی مناطق شهرداری تهران، عضویت در هیئت مدیره شرکت های وابسته و معاون برنامه ریزی و توسعه سازمان زیباسازی شهر تهران را در کارنامه خود دارد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

15 Oct, 09:06


چند #پیام_پرسنل

1️⃣عرض خسته نباشید دارم خدمت رسانه محترم شهردارچی
سوالی ذهن بسیاری از همکاران محترم نواحی را درگیر کرده
چرا در نواحی مناطق شهرداران، معاونان و مدیران حق به کارگیری همسر و فرزندان و آشنایان خود را به صورت پیمانکاری در لیست کارگران خدمات شهری و فضای سبز دارند و بعضا تحت عنوان کارشناس در ناحیه مستقر می‌شوند و خیلی از اختیارات از کارشناس آن حوزه گرفته شده و به شخص مربوطه محول می شود تا خیلی از مسائل سربسته بماند و باعث اجحاف در حق و حقوق کارگران و کارمندان خدوم شهرداری می شوند.
@shahrvandchy
2️⃣با سلام خدمت مجموعه‌ی بزرگ شهردارچی
با توجه به پیگیری های مستمر دبیرخانه ی HSE برای برگزاری آزمون خودسرانه جهت استخدام نیروهای HSE پیمانکاری و پیش نویس دستورالعمل خلاف قانون در جهت برگزاری آزمون جذب نیروهای غیر متخصص از تمامی رشته های مهندسی در رشته ی بسیار حساس HSE بنده سوالی داشتم !؟
چطور میشود که برخلاف نص صریح قانون استخدامی کشوری دستگاهی که هیچ توانایی برای برگزاری صحیح آزمون را ندارد آزمون استخدامی برگزار کند و دستگاه های بازرسی چشم خود را بر روی این اتفاق میبندند ولی وقتی صحبت از آزمون استخدامی تغییر وضعیت نیروهای قراردادی میشود همگی قانونمند عمل میکنند؟!
صدای نیروهای پیمانکاری هیچ وقت به هیچ کجا نمیرسد نیروهایی که سالها زیر آفتاب و‌ برف خدمت کردند پیج وخم کار شهرداری ها رو‌ بلدند و موانع و راه حل ها را میشناسند باید کنار گذاشته شوند و دوستان و آشنایانی که به تمامی مواد امتحانی آگاه هستند و رشته های غیرمرتبط دارند از این طریق وارد بدنه شهرداری شوند و بعد از چند سال کوتاه تغییر وضعیت پیدا کنند و نتیجه ی آن چیزی جز افزایش حوادث و ضررهای کلان و بی آبرویی برای مجموعه ی شهرداری نخواهد بود.
Instagram.com/shahrvandchy
3️⃣مگه نگفتند در نظام اسلامی، روحیه‌ی آقازادگی باعث تهدید"عدالت اجتماعی" میشه، آن هم در نظامی که «فلسفه‌ی وجودی» آن مبتنی بر عدالت است.
در واقع آقازادگی وقتی وارد مناسبات سیاسی و حکومتی میشه ، تبدیل به یک موضوع فراگیر در زمینه‌های مختلف میشه ، «تبعیض» را نهادینه می‌کنه. تبعیض هم یعنی جایگزینی رابطه‌ها به جای شایستگی ها . تبعیض برای افکار عمومی مردم بسیار نفرت‌آمیز و رنج‌آور است.
با تشکر یک کارشناس

4️⃣من یکی از پرسنل هادیان شهر هستم سوال دارم از کسانی که راجع به تبدیل وضعیت قراردادی ها صحبت کردند. بنده سوال داشتم که چرا در خیلی از موارد که دولت تصویب می‌کند همانند شناور سازی ساعت حضور کارکنان و مواردی که به نفع کارمندان است شهرداری تهران را ارگان خصوصی اعلام می‌کنند و اجرا نمی‌کنند حالا که تبدیل وضعیت کارمندان قراردادی را هم اعلام کنند که شهرداری خصوصی است و خودشان آزمون بگیرند. مورد دوم طبق قانون کشوری و لشکری هر شخصی بعد پنج سال که به صورت قراردادی و پیمانی کار میکند به صورت خودکار تبدیل وضعیت انجام میشود و با وضعیت رسمی استخدام میشود ولی در مورد قراردادی های شهرداری این رویه را انجام نمی‌دهند. همچنین شهرداری تهران برود دنبال مجوز بالاخره راهکاری است ، خود شورای شهر تهران هم قبلاً تبدیل وضعیت کارکنان تصویب کرده بوده ، اینها و چیزهای دیگر میتواند گره از مشکلات قراردادی ها باز کنند.
مشکل ما قراردادی ها این است که دلسوز نداریم و می توان گفت برده داری نوین دوست دارند اجرا شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

14 Oct, 15:54


💢افزایش بودجه گردشگری از ۴ میلیارد به ۱۰۰ میلیارد/خانه فروغ آماده بهره برداری

🔻سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری با اصحاب رسانه:

▫️در سال ۱۴۰۱، ۱۰۰ میلیارد بودجه مرمت داشتیم که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و اکنون این رقم به ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده.

▫️خانه شیخ فضل الله پس از مرمت آماده تحویل است.

▫️خانه فروغ و خانه نیما آماده بهره برداری

▫️امید داریم خانه سیمین و جلال به خانه گردشگری تبدیل شود

▫️هفته گذشته درباره خانه مرادی کرمانی هم اتفاقات خوبی افتاد تا این خانه موزه و خانه قصه شود

▫️بخشی از خانه طهران نیز از دهه ۹۰ آماده شده که در حال بهره‌برداری است.

▫️امیدواریم فاز دوم خانه تاریخی طهران نیز بزودی آماده و بهره‌برداری شود

▫️ساختمان مسجد حاج رجب علی از قدیمی ترین مسجدهای تهران که در حال مرمت است و خانه بلدیه تهران هم طبق روز شمار افتتاح می‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

14 Oct, 10:48


✔️نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بر این باور است که قطع شدن رابطه استخدامی کارکنان شهرداری برای کاندیدا شدن در مجلس رای نخواهد آورد.

🔻قاسم روانبخش در گفت‌وگو با شهردارچی با اشاره به طرح اصلاح قانون شوراها اظهار کرد: «کلیات این طرح در مجلس به تصویب رسیده اما جزییات آن در حال بررسی است. در واقع هنوز هم ماده‌ای که مربوط به استعفا یا قطع رابطه استخدامی کارکنان شورای شهر برای کاندیدا شدن است مورد بررسی قرار نگرفته است.
دوستانی که ماده مذکور را در تهیه این طرح در کمیسیون گنجانده‌اند بر این باورند که هر آنچه که موجب این شود که جلوی اعمال نفوذها در شوراها گرفته و حالت یکسانی برای مردم ایجاد شود، باید مورد اجرا قرار بگیرد. بر این اساس اگر نیروهای شهرداری همزمان بخواهند نامزد شوند ممکن است بین آن‌ها و مردم عادی تبعیض ایجاد شود. به همین دلیل می‌گویند کارکنان شهرداری باید قبل از کاندیدا شدن از شهرداری استعفا دهند و این موضوع هم به نفع شهرداری و هم به نفع شورا است و به سالم سازی شوراها کمک کند. »

🔻نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با تاکید بر اینکه مشخص ماده مذکور در مجلس تصویب شود یا خیر، گفت: «هنوز ماده مورد نظر در مجلس مطرح نشده و هفته آینده مطرح خواهد شد. البته اینکه رابطه استخدامی کارکنان قطع شود یا خیر محل اختلاف نظر است. زیرا شورا شغل نیست؛ شورا یک نهاد مشورتی محسوب می‌شود که مدت زمان آن چهار سال است. بنابراین فکر نمیکنم قطع شدن رابطه استخدامی در مجلس رای بیاورد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

13 Oct, 16:46


📣حداقل عیدی کارگران ١۴ میلیون و ...

▫️طبق قانون، مبلغ عیدی امسال از دو برابر حداقل حقوق اداره کار کمتر نخواهد بود؛ البته در نظر داشته باشید که این مبلغ برای کارگرانی است که به مدت یک سال در یک مجموعه مشغول به فعالیت هستند.
 
▫️اگر شخصی کمتر از یک سال در یک سازمان یا کارگاه کار کرده باشد، عیدی او به نسبت مدت زمان کارکرد او در یک مجموعه محاسبه می‌شود.
 
🔻حداقل عیدی سال ۱۴۰۳: ۱۴۳,۳۲۳,۶۸۰ = ۶۰ × ۲,۳۸۸,۷۲۸
🔻حداکثر عیدی سال ۱۴۰۳: ۲۱۴,۹۸۵,۵۲۰ = ۹۰ × ۲,۳۸۸,۷۲۸
@shahrdarchi 👈

@shahrvandchy 👈

شهردارچي

13 Oct, 04:34


شهردارچي pinned «📣مالیات رفاهیات دیگر کسر نمی‌شود و مبالغ کسر شده به حساب افراد بازگردانده خواهد شد 🔻مهدی رضایی‌فر مدیر کل امور مالی شهرداری تهران در گفت‌وگو با شهردارچی در پاسخ به این سوال که با توجه به آراء متعدد دیوان در خصوص عدم شمول مالیات حقوق بر رفاهیات، چرا همچنان…»

شهردارچي

12 Oct, 18:27


‼️آفتاب آمد دلیل آفتاب

امروز شهردار تهران احکام جدیدی صادر کرد.
در متن حکم امیر یزدی آمده:
«نظر به تعهد، شایستگی و تجارب جناب‌عالی به موجب این حکم به سمت« مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان» منصوب می‌شوید.

🔻امیر یزدی بر حسب تجربه، شایستگی و ‌تعهد طی سه سال ‌احکام زیر را از شهردار تهران دریافت کرده است:

۱- شهردار منطقه ۱۲
۲- شهردار منطقه ۱۴
۳- مدیرکل امور مجامع
۴- مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

12 Oct, 13:32


#انتصاب

🔰 علیرضا زاکانی شهردار تهران طی حکمی، “فاطمه کریمی” را به عنوان سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران منصوب کرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

12 Oct, 10:38


#انتصاب

🔰 علیرضا زاکانی شهردار تهران طی احکام جداگانه ای، “امیر یزدی” را به عنوان مدیر عامل شرکت شهربان و حریم بان و “محمدصابر باغخانی پور” را به عنوان مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار منصوب کرد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

12 Oct, 08:22


‼️ «با توجه به تجارب ارزشمند جنابعالی...»، شهر را ویران کردیم!

🔘 ضرب المثل «خود گویی و خود خندی، عجب مرد هنرمندی!» حکایت احکام مدیران شهرداری تهران در سه سال گذشته است. آنجا که در رأس احکام نوشته می شود: «با توجه به تجارب ارزشمند جنابعالی...»، اما هر چه فکر می کنیم و سرچ می کنیم خبری از تجارب ارزشمند آقایان پیدا نمی کنیم.

🔘در میان جستجوهایمان به شهردار منطقه ای بر می خوریم که در عمر مدیریتی اش در طول 6 ماه سه بار جا به جا می شود و هر بار در حکم یک ساله اش که البته به یک سال نمی رسد و حکم جدیدی دریافت می کند و باز هم به پایان نمی رسد، نوشته شده است: «با توجه به تجارب ارزشمند جنابعالی...» و تاریخ به چشم خود دیده است که این تجارب ارزشمند در طول کمتر از دو سال در مناطق 10، 15، 22 و سازمان مدیریت پسماند فاجعه آفریده است.

🔘 باز هم سرچ می کنیم و در میان تجارب ارزشمند به دستگیری یکی از کارکنان دفتر شهردار می رسیم، تجمع کارکنان رسمی روبروی ساختمان شورای اسلامی شهر برای اولین بار در تاریخ بلدیه، پست فروشی که نه تایید و نه تکذیب می شود، بادکنک های تبلیغاتی ناایمن که بچه‌های مردم با آن ها سوختند، تخریب ناایمن ساختمان های منطقه 19، قطع درختان بوستان های قیطریه و لاله، نارضایتی شهروندان از جمع آوری پسماند و نگهداشت شهر، کارگر گم شده که آب او را به ناکجا آباد برد، قطع دست کودک در حادثه پله برقی منتهی به مترو علی آباد، منفجر شدن زباله سوز آرادکوه با دو فوتی، فروش 30 تابلوی فاخر از موزه امام علی(ع)، قطع بیمه کارکنان خدمات اداری شهر برای اولین بار در تاریخ بلدیه، فروش کتاب‌های کتابخانه آیت الله طالقانی، توهین مکرر مدیران شهرداری به اعضای شورای شهر، واگذاری بهره برداری 630 ون به یک شرکت منحل شده، بختکی به نام آقای ح-ح بر روی امور شهرداری، ابهام در قرارداد 2 میلیارد یورویی با چین تنها بخشی از اقدامات ارزشمند به جا مانده از تجارب ارزشمند مدیران مدیریت شهری ششم است که در جستجوهایمان از تجارب گذشته شان در حوزه شهری مطلب قابل عرضی پیدا نکردیم.

🔘البته وقتی رییس محترم شورای اسلامی شهر تهران، شهردار و مدیران شهرداری تهران را موظف به پاسخگویی نمی‌کند، به دور از انتظار نیست که تذکر عضو شورا برای جلوگیری از دخالت افراد غیر مسئول در امور شهرداری و اعتراض کارکنان، اهالی رسانه و فعالین حوزه شهری مبنی بر عدم به کارگیری افراد غیر متخصص به نتیجه نمی رسد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈