شهردارچي @shahrdarchi Channel on Telegram

شهردارچي

@shahrdarchi


خانواده بزرگ شهرداری
آی دی جهت ارسال مطالب👇🏾
🆔 @shahrdarc 👈

كانال رسمي پايگاه تحليلي و خبري بهارستان ایران
دارای مجوز رسمی از وزارت ارشاد 77161
صفحه اینستاگرام👇
Instagram.com/shahrdarchi

توییتر 👈👈 twitter.com/shahrdarc

شهردارچي (Persian)

شهردارچي یک کانال تلگرامی با نام کاربری @shahrdarchi است که به عنوان خانواده بزرگ شهرداری شناخته می‌شود. این کانال، به عنوان کانال رسمی پایگاه تحلیلی و خبری بهارستان ایران شناخته می‌شود. با دریافت مجوز رسمی از وزارت ارشاد با شماره 77161، این کانال به معرفی اخبار و تحلیل‌های خود در زمینه شهرداری می‌پردازد. کاربران می‌توانند از طریق آی دی @shahrdarc، مطالب متنوع و جذاب را مطالعه کرده و از آخرین اخبار و تحلیل‌ها مطلع شوند. علاوه بر این، این کانال حضور فعال خود را در شبکه‌های اجتماعی دیگر نیز دارد، از جمله اینستاگرام (Instagram.com/shahrdarchi) و توییتر (twitter.com/shahrdarc). بنابراین، اگر به دنبال اطلاعات جامع و معتبر در زمینه شهرداری و مسائل مرتبط با آن هستید، شهردارچي کانال مناسبی برای شماست.

شهردارچي

20 Nov, 15:51


‼️همه راه ها به ستاد راهبری ختم می‌شود

🔻به استحضار مخاطبان محترم رسانه شهردارچی می‌رساند، در ادامه بررسی موضوع علت متوقف ماندن اجرای مصوبه شورا موسوم به مشارکت های محله ای (هیات امنای محله) با توجه به ارتباط مستقیم آن با آقای حیدری سرپرست دبیرخانه ستاد راهبری مشارکت های اجتماعی محلات تهران، برای مصاحبه به سراغ ایشان رفتیم ولی متاسفانه علی رغم پیگیری خبرنگار شهردارچی وی فقط این پاسخ را دادند:
« مگه میشه یه شهرداری طی سه سال یک کار مثبت نداشته باشه که شما اصلا پوشش ندادی، رویکرد شهردارچی، نسبت به کارهای شهرداری منفی است »

قضاوت با خود شما مخاطبان عزیز

▫️شما از نزدیک در جریان نحوی فعالیت شهردارچی از چند سال اخیر و روند کارهای آن هستید. ما همواره اقدامات مثبت شهرداری را بیان کردیم و به اصول حرفه ای خبرنگاری و رسانه پایبندیم، ولی هیچگاه به بلندگوی شهرداری بدل نشدیم!
شهردارچی، در وهله اول رسانه کارکنان شهرداری و مردم تهران است.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 12:31


‼️بلاتکلیفی شوراهای محله می‌تواند دلیل سیاسی داشته باشد

▫️جعفر شربیانی، تنها عضو شورای شهر تهران است که سابقه عضویت در شورایاری را دارد و از شورایاری به شورای شهر راه یافته است. شربیانی علاوه بر اینکه به مسائل منطقه ۲۰ اشراف دارد، به خاطر ارتباط چندین ساله با شورایاران دیگر مناطق، به موضوع شورایاری و مشکلات عمده محله های تهران نیز احاطه دارد.

▫️در ادامه گفت و گوی شهردارچی با ایشان را با محوریت بررسی علت اجرا نشدن مصوبه شورای شهر در خصوص امنای محله را می‌خوانید.

🔻جعغر بندی شربیانی، در گفت و گو با «شهردارچی» اظهار داشت:

▫️مصوبه شکل گیری معتمدین محله در حالی پیگیری شد که یکسری اختلاف نظرهایی بین شهرداری و شورای شهر بود که آقای چمران به موضوع ورود کردند.
اما متاسفانه فرصتی تاریخی را برای احیای امنای محله از دست دادیم. البته با تدبیر مهندس چمران موضوع به سمت و سویی پیش میرود که در سال آخر دوره شورا، معتمدین محله فعالیت را شروع کنند. البته الان جلسه هایی را هم برگزار کرده اند که ان‌شاءالله بتوانند در مسائل شهری تاثیرگذار باشند.

🔻عضو شورای ششم شهر تهران در ادامه گفت:
▫️بلاتکلیفی شوراهای محله می‌تواند دلیل سیاسی هم داشته باشد. در واقع از دیرباز فعالیت های اجتماعی زیر نظر موضوعات سیاسی مبتنی بر پایگاه رای بوده است. در این دوره هم ممکن است، اهداف سیاسی روی فعالیت ها اثر گذاشته باشند. اما در نهایت آنچه که اتفاق افتاد، این بود که ما از فعالیت شورایاری ها مراقبت کنیم تا این مصوبه درگیر رقابت و جدل های سیاسی نشود.
دقیقا به همین دلیل هیات امنای محله ها شکل گرفتند، معرفی شدند و همچنین جلسه هایی هم برگزار کردند.
شخصا در برخی از محله ها هم پیگیری کردم که کار دارد، انجام می شود. لازم است، شورای شهر و شهرداری در کنار هم همه سعی شان را به کار بیگرند تا این حرکت مهم و لازم به سرانجام مثبتی برسد تا بتواند در موضوع های مختلف محلات حضوری اثرگذار داشته باشد.

🔻وی افزود:
▫️اگر در خاطرتان باشد، در دوره‌ای هم که شورایاری ها حضوری توام با نتایج مثبت داشت، با تشخیص و تفکر آقای قالیباف شهردار وقت تهران بود که به شورایاری بها می‌داد و نقش شورایاری را در اداره محلات جدی می گرفت.

🔻شربیانی تصریح کرد:
▫️طرح محله های اسلامی متعلق به سپاه محمد رسول الله است که قدمتش بیش از ستاد محلات است و با هدف فرهنگ سازی تشکیل می‌شود. در پاسخ به گروهی که فعالیت محله های اسلامی را نوعی موازی کاری می‌دانند، باید بگویم که در این مورد موازی کاری به هیچ وجه مشاهده نمی‌شود. در واقع محلات اسلامی و ستاد محلات مکمل همدیگراند و هم افزایی می‌کنند. همچنین باید این را در نظر گرفت، در بسیاری از موارد هم هدف مشترک دارند که این فرصت گران‌بهایی است. آنچه که وظایف و تکالیف امنای محله را شامل می شود، فراتر از موضوع های اسلامی است و به همین دلیل به طور حتم در این بین تداخلی را شاهد نخواهیم بود.

🔻جعغر بندی شربیانی یادآور شد:
▫️مشکلات شهری در همه کشور به حدی است که موجب اذیت مردم می شود. مخصوصا شهر تهران که تعداد ساکنین در روز نزدیک به 4 میلیون بیشتر از شب است، در محلات مسائل حل نشده عدیده ای وجود دارد که برای رفع و رجوع، لازم است شورایاری ها جدی تر از همیشه فعال شوند تا به عنوان بازوی کمکی شهرداری ها در راستای جلب رضایت ساکنین محلات کارهای لازم پیگیری شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 10:05


واقعا نمی‌دانم، دلیل این همه تاخیر چیست؟

▫️فلسفه وجودی شورای شهر توسعه مدیریت شهری، حقوق شهروندی، افزایش مشارکت موثر مردم در اداره امور شهر و ارتقاء کیفیت زندگی شهری است. در این راستا شورای برای تحقق این اهداف به سازمان و ساختاری منسجم در سطح تمام محله های شهر نیاز دارد تا بتواند مشارکت های مردم را به شکل موثر جلب نماید. طرح تشکیل شورایاری در شورای اول تهران به همین منظور تصویب و پنج دوره هم انتخابات آن برگزار شد. اما در نهایت در دام بی تدبیری مدیریت شهری گرفتار و کارش به انحلال کشید. شورای ششم طی طرحی موسوم به «نظام نامه مشارکت های محله ای» سعی کرد آن را احیای کند، اما در ماه های پایانی عمر خود هنوز نتوانسته طرح جدید اجرا کند و همچنان کار بلاتکلیف مانده است. در این راستا و برای روشن شدن موضوع چند مصاحبه با دست اندرکاران مدیریت شهری انجام دادیم که در ادامه شما را به خواندن مصاحبه آقای علوی دعوت می‌کنیم.

🔻سید احمد علوی، رییس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم نهاد و عضو ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله ای شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با «شهردارچی» درباره علت بلاتکلیف ماندن مشارکت های محله‌ای (هیات امنای محله) اظهار داشت:

▫️مدت ها طول کشید تا بر اساس نظام نامه بحث ستاد هماهنگی مشارکت‌های محله ای در شورای شهر راه بیفتد. بعد از این مرحله شهرداری موظف بود، دستورالعمل‌های مشارکت‌های محله ای را به ستاد هماهنگی برای تصویب پیشنهاد بدهد. که تعدادی از دستورالعمل‌ها را پیشنهاد داد و در فرایند زمانی حدود یک ماه و نیم پیش این دستورالعمل‌ها، از جمله دستورالعمل هیات امنا، انتخاب مدیرمحله، دستورالعمل دبیرخانه ستاد راهبری مشارکت های اجتماعی محلات تهران مصوب شد. اما هنوز دستورالعمل نیروهای انسانی، پرداخت هزینه ها و ... را که این دستورالعمل‌های مهمی هستند هنوز نیاورده است.

🔻علوی درباره اینکه چرا هیات امنای محله تشکیل نشد، گفت:

▫️ما دستورالعمل هیات امنا را مصوب کردیم تا بر اساس آن همزمان با تشکیل هیات امنا، انتخاب مدیرمحله هم انجام شود. ولی متاسفانه شهرداری دستورالعمل دبیرخانه راهبری و دستورالعمل انتخاب مدیران محله را ابلاغ نکرده است. و نزدیک به یک ماه و نیم است که در انتظار ابلاغ هستیم. این در حالی است که تا هیات امنا تشکیل نشود، انتخاب مدیر محله ممکن نیست. واقعا نمی‌دانم، دلیل این همه تاخیر چیست؟ اما نکته ملموس چیزی جز این نمی‌تواند باشد که یک نفر بنشیند و بگوید من این مصوبه (تشکیل هییت امنای محلات شهر تهران) را قبول ندارم و اجازه نمی دهم آقای زاکانی ابلاغ کند!

🔻عضو شورای شهر تهران در خصوص راه اندازی طرح های به نام محله‌ اسلامی و شورای محلات توسط برخی از نهادها، با اشاره به اینکه هدف آنها پرداختن به مباحث دینی است تصریح کرد:

▫️طرح محله های اسلامی با مراکزی که توسط شورای شهر تعیین شده اند، متفاوت است. یعنی ممکن است در محدوده یک سرای محله سه یا چهار محله اسلامی داشته باشیم که باید گفت، موضوع هایی که در این محلات مورد توجه قرار می‌گیرند، با برنامه های مدنظر مدیریت شهری همسو نیستند و مسائل خاص خودشان را پیگیری کرده و انجام می‌دهند. در واقع اگر مدیریت محله زودتر راه اندازی شود، محلات اسلامی می‌توانند در امور مختلف کمک کنند.
شایعه سازی و پرداختن به مسائل حاشیه ای و جدل با یکدیگر نه تنها نمی تواند مشکلی را رفع کند، بلکه موجب فرسایشی شدن موضوعات خواهد شد. باید این را در نظر بگیریم با پرداختن به این بحث ها مشکل سرای محلات و هیات امنای محله حل نمی شود.

🔻علوی در پایان گفت:

▫️امیدوارم، شهرداری هر چه زودتر این گرهِ کور را باز کند، تا شاهد شکوفایی مدیریت محلی در شهر تهران باشیم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 10:04


‼️تبدیل سرای محلات به حیاط خلوت معاونت اجتماعی

🔻علی سلیمانی، شورایار سابق و فعال حوزه مدیریت شهری در گفت و گو با «شهردارچی» در پاسخ به اینکه آیا طرح امنای محله به عنوان جایگزین شورایاری در محله های تهران به اجرا در آمده است گفت:

▫️امنا در محلات فعالیت خود را آغاز نکردند. فقط اعضا مشخص شده، اما متاسفانه به دلیل کوتاهی های صورت گرفته از سوی شهرداری، جسله ای برگزار نشده، هیات رییسه و مدیر محله انتخاب نشده و در نتیجه روند پیگری کارهای محله از شهرداری و دستگاه و نهادهای دیگر متوقف مانده است. اینکه این غفلت چه دلیلی دارد، اولا شورای شهر و شهرداری تهران درباره این موضوع به جمع بندی واحدی نرسیده اند که امنای محلات باید چه نوع فعالیتی داشته باشند. دلیل دیگر هم این است، چون امنا انتصابی هستند، پتانسیل و انگیزه لازم را برای فعالیت ندارند و نمی توانند با بدنه اجتماعی محلات تعامل داشته باشند. یکی از نکات قوت شورایاری منتخب بودن و ارتباط مستقیم با مردم بود لذا فعالیتی اثرگذاری در راستای کاهش دغدغه های شهروندان داشت، اما با انتصابی شدن امنا این مهم مغفول ماند. البته بدنه شهرداری ترجیح می دهد وضع به همین منوال بماند تا مجبور به پاسخگویی به نهادهای نظارتی محلی نباشد.

▫️در حال حاضر کارهای محله چگونه پیگیری می‌شود و مردم از چه طریقی مسائل عمومی و درخواست های خود از جمله تاییدیه های محلی را پیگیری می‌کنند؟

🔻سلیمانی به این پرسش این‌طور پاسخ می گوید:
▫️متاسفانه مدیریت شهری به این موضوع توجه ندارد. شورایای به طور مدام پیگیری امور مربوط به مردم از شهرداری، شورای شهر، اداره گاز، آبفا و ... بود، ولی الان این روند از بین رفته است. خودِ مردم هم اطلاع ندارند که مطالبه های شان را باید از طریق چه نهادی پیگیری کنند. نهایتاً با سامانه ۱۳۷ تماس می‌گیرند یا به طور مستقیم به ادارات رجوع می‌کنند که معمولا کارشان به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.
درباره تاییدیه محلی در زمان شورایاری رویه ثابتی داشتیم. به طوری‌که همه نهادها و ارگان‌های حاکمیتی و دولتی و ... نسبت به موضوع اشراف داشتند. در واقع همه می‌دانستند، تاییدیه‌ها با رعایت ضوابط قانونی از طرف شورایاری صادر می‌شود و همچنین می دانستند، درخواست های عمومی شورایاری فرایند تصویب در محله را طی کرده و یک خواسته عمومی و کارشناسی شده است. به همین دلیل از اعتبار بالایی برخوردار بود. اما وضعیت از میان رفته است و سازمانها نهادها بخاطر چندگانگی و تنوع درخواستها تاییدیه ها نسبت به آن اشراف و اعتماد ندارند.

🔻وی در پاسخ به چگونگی اجرای طرح محله اسلامی و شورای محلات بدون دخالت مدیریت شهری، تصریح کرد:

▫️دو سه طرح به عنوان جایگزین شورایاری ارائه شد که شامل محله اسلامی، هیئت امنای محلات و شورای محلات بود. ما که سالها در بحث شورایاری فعال بودیم، نمی‌دانیم این محله از طریق چه کسانی پایه ریزی شده است و اینکه امنای محلات یا شورای به چه شکلی فعالیت می‌کنند؟ در چنین حالتی تصور کنید، در چه ذهنیتی راجع به این جریان شکل خواهد گرفت؟ یکی از مشکلات مشترک این طرح ها انتصابی بودن است. ببینید! ما وقتی در شورایاری محلات مطالبات مردم را پیگیری می‌کردیم، به هنگام دیدار با مقامات رسمی هر وقت از ما سئوال میشد که «از چه جایگاهی پرسشگری می‌کنید» می‌گفتیم، منتخب مردم هستیم که به همین دلیل می‌توانستیم قاطعانه مطالبات عمومی را پیگیری کنیم. در واقع نهادهای رسمی لازم نمی‌بینند، اعضای انتصابی محله اسلامی را به مانند کسانی که با رای مردم شورایار بودند، جدی بگیرند.
این معتمد مردم تاکید کرد: بحث دخالت شورا و شهرداری در تصمیم های محلی بعد از طرح مدیریت محله به وجود آمد. یعنی ما قبل از این بحث، به یاد نداریم شورا یا شهردار تصمیم بگیرند به مسائل مربوط به محلات ورود کنند و دخالتی داشته باشند. اما متاسفانه بعد از مطرح شدن مدیریت محله این دخالت مشهود شد. به طوریکه شهرداری های مناطق توانستند، افراد دلخواه خود را وارد هیات امنای محلات کنند و شهرداران نواحی در تصمیم گیری های هیات امنا دخالت مستقیم داشتند و مخلص کلام اینکه، شهرداری امور هیات امنا را در دست گرفت و حتی شورای شهر را به حاشیه راند.

🔻سلیمانی در پایان یادآور شد:
▫️متاسفانه باید اذعان داشت، سرای محلات به حیاط خلوت شهرداری و مخصوصا معاونت اجتماعی شهردار تبدیل شده است تا تمام مسائل مالی بدون نظر مالی انجام شود و کسی پاسخگوی درآمد بعضا چندصد ملیونی محلات نیست. این در حالی است که در زمان شواریاری نظارت دقیق روی مناسبات مالی بود و این طور نبود که مثل الان کسی نداند، پول ها کجا هزینه می‌شود.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

20 Nov, 03:40


🔴اتهام فروش مال غیر در قبال شکایت ۵۴۰ نفر از اعضای تعاونی مسکن #پروژه_حکیم

🔻سخنگوی قوه قضاییه در مورد آخرین وضعیت یکی از پرونده‌های کثیرالشاکی با بیش از ۲ هزار مالباخته به نام پروژه حکیم که متعلق به کارکنان شهرداری تهران است و بیش از ۴ سال در دادسرای قدس در حال رسیدگی است، گفت:

▪️طبق پیگیری‌ها این پروژه از ۱۵ سال پیش شروع شده و رها شده است و حدود ۳ هزار نفر از اعضای آن سرگردان شده‌اند.

▪️دادسرای تهران به موضوع ورود کرده و پرونده قضایی تشکیل شده است؛ برای حل مشکلات مردم مکاتباتی را در دستور کار قرار داده تا پروژه اجرا شود.

▪️با پیگیری‌های قضایی اتفاق‌های خوبی رخ داده و آب، برق و گاز این پروژه وصل شده است. بحث ادامه پروژه به تعاونی واگذار شده و دادسرا هم روی آن نظارت می‌کند. در حال حاضر متهم این پرونده به اتهام فروش مال غیر در قبال شکایت ۵۴۰ نفر از اعضای تعاونی با صدور قرار تامین مناسب، آزاد است. با اعتراض شکات به گزارش اول کارشناسان، پرونده به هیئت ۳ نفره کارشناسی ارجاع شده که با وصول گزارش، قرار نهایی صادر خواهد شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

19 Nov, 15:05


🔴 پایان حرف‌و حدیث های ۷ ساله شدن شورای ششم

▫️با اعلام دبیر ستاد انتخابات کشور، دوره هفتم شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۳۰ خرداد برگزار خواهد شد و با این شرایط عمر شورای ششم در سال آتی به پایان خواهد رسید.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Nov, 17:58


⚪️ضرورت ایجاد انگیزه در کارکنان شهرداری برای دستیابی به درآمد مصوب

🔻سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران در دویست و هشتادمین جلسه صحن شورا در خصوص موضوع کسب درآمد واحدهای مختلف شهرداری تهران گفت:

▫️ شرکت ها سازمان ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران ابلاغیه هایی دارد که طی آن آنها باید به میزان مشخصی از درآمد دست یابند برخی از مجموعه ها شهرداری تهران نه تنها درآمد تعیین شده را کسب کرده اند بلکه از آن درآمد فراتر نیز رفته اند اما خیلی از مجموعه ها نیز در طول این سالها هیچ گاه درآمد تعیین شده را کسب نکردند.

▫️در گذشته هر وقت شرکتها و سازمانها به درآمد مصوب می رسیدند؛ اجازه داشتند بخشی از درآمد را در خود مجموعه هزینه کنند تا سبب انگیزه ای برای مناطق شود که هرچه سریع تر از آن سقف درآمدی عبور کنند امروز بدون شک با وجود خزانه واحد و برخی از ملاحظات نمی‌توان رویه گذشته را ادامه داد اما به هر حال برای ایجاد انگیزه باید تدبیر کرد.

▫️باید برای پرسنل شریف شهرداری تهران این تفاوت احساس شود که مجموعه‌ای که به سقف درآمدی مصوب رسیده و مجموعه ای که به این سقف درآمدی نرسیده؛ شرایط برای آنها فرق خواهد داشت چرا که در غیر این صورت انگیزه پرسنل کاهش می یابد. یکی از راهها این است که اعلام کنیم که کدام یک از مجموعه‌ها به سقف درآمدی مصوب رسیدند و کدام یک نرسیدند و بهتر این است که پاداش هایی را برای مجموعه ها در نظر بگیریم.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Nov, 07:45


#انتصاب

🔰با حکم شهردار تهران، “مجتبی اقوامی‌پناه” به عنوان سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

17 Nov, 06:46


✔️مجلس نمی تواند به جای مردم تصمیم بگیرد

🔻حسن رسولی، عضو شورای پنجم شهر تهران در گفت و گو با «شهردارچی» طرح هفت ساله شدن شوراها مغایر با قانون اساسی خواند و اظهار داشت: « اینکه شورای عالی استان ها به طور قانونی می تواند طرح هفت ساله شدن شوراها را برای بررسی و تصمیم گیری به مجلس ارائه کند، دلیل نمی شود با اصرار بخواهند نمایندگان را برای تصویب طرح مدنظرشان تحت فشار بگذارند. در واقع اینکه به بهانه برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری، عده ای دنبال این باشند، اعضایی که برای 4 سال از مردم رای گرفته اند، به مدت 7 سال در جایگاه خود باشند، به طور کاملا غیرقابل انکاری با قانون در تعارض است. به همین دلیل نمایندگان مجلس باید بدانند، تصویب این طرح با هیچ عذر و بهانه ای توجیه نمی شود.»

🔻فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه گفت: «بنا به دلیل نامعلومی، اینکه دوره شورا مثل دولت و مجلس 4 ساله است، در قانون نیامده است و در واقع شورای عالی استان ها از این مورد بهره برداری کرده و دنبال این است تا اعضای فعلی شوراهای شهر و روستا سه سال بیشتر از آنی که قرار بود، بمانند و در حالی برای امورات شهری مردم تصمیم بگیرند که در سال 1400 برای 4 سال برای قرار گرفتن در این منسب انتخاب شده بودند.»

🔻رسولی در پایان یادآور شد: «یکی از اشکلات هفت ساله شدن شوراها این است که نمایندگان مجلس به آگاهی لازم از میزان رضایتمندی کسانی که به شورای ششم شهری ها رای داده اند، ندارند و به همین دلیل اصلا منطقی نیست، مدت مسئولیت شان برای سه سال دیگر تمدید شود. در واقع مجلس نمی تواند به جای مردم برای منتخبین خود تصمیم بگیرد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 19:40


‼️از رزمایش برف روبی پاکبانان بماند به یادگار!
ما دیگر غر نمی‌زنیم...


🔘عکس‌های «رزمایش برف روبی» که کارگران از ساعت ۴ تا ٧ صبح به انتظار معاون خدمات شهری شهرداری تهران ایستادند و نشستند و روی آسفالت‌ها دراز کشیدند؛ دل خیلی‌ها را آزرد، نه برای اینکه یا شب قبل شیفت بودند یا باید بعد از رزمایش برف‌روبی به شیفت می‌رفتند؛ بلکه برای چکمه‌ها، دستکش‌ها و لباس‌های نویشان که معمولاً بعد از رزمایش از آن‌ها پس گرفته می‌شود!

اما آیا پس از این مانور دیگر با بارش برف غافلگیر نمی‌شویم؟

🔘به گفته آقای فروزنده در فصل بارش‌ها غافلگیر نمی‌شویم. اگر فکر می کنید قرار است پس از رزمایش پاکبان‌ها در زمان بارش برف غافلگیر نشویم، باید در تاریخ به یادگار بگذاریم که تا زمانی که به جای اقدامات اساسی دست به اقدامات نمایشی می‌زنیم، باز هم غافلگیر می‌شویم.

🔻معاون خدمات شهری در خاتمه این رزمایش گفته‌اند: « با تیکه پرانی و غر زدن روز شاد برفی را نباید تلخ کرد. ستاد برف روبی را می‌توان ستاد نشاط نام نهاد. طبیعی است با این وسعت تهران وقتی برف می‌بارد ترافیک شود. همان لحظه نمی‌شود انتظار داشت همه برف‌ها را پارو کرد. چرا برخی مواجهه بد با برف دارند. باید رفتار را درست کرد. البته ما همه تلاشمان را جهت روان شدن ترافیک انجام می‌دهیم ولی مردم هم باید اول روحیه شادابی و دوم همیاری و همکاری داشته باشند.
ما تنها معابر عمومی را می‌توانیم برف‌روبی کنیم. مردم خودشان از دپو شن و نمک شهرداری استفاده کرده و معابر را نمک پاشی کنند.»

🔘ما دیگر غر نمی‌زنیم. آقای معاون؛ لطفا برای شهروندان تهرانی هم یک رزمایش برف روبی بگذارید تا در زمان بارش‌ها برای استفاده از دپوی شن و نمک و برف روبی معابر هماهنگی داشته باشیم.

🔘سخنان شما درست است، در برخی شهرهای برف‌گیر دنیا از نیروهای انسانی دانشجویی، داوطلب و ... در جهت کمک به شهرداری استفاده می‌شود، اما گویا نمی‌دانید که شهروندان آماده اینگونه مشارکت‌ها نیستند؟
شهرداری تاکنون برای آموزش و ایجاد حس مشارکت شهروندان چه اقداماتی انجام داده‌؟
مگر نه اینکه برف در عین نشاط ‌آوری، می‌تواند به بحران بدل شود.
آیا از خود پرسیده‌اید چطور نقش مردم و رسانه‌ها را از غُر زن به همراه مدیریت شهری تغییر داد؟
اگر با غر نزدن غافلگیر نمی‌شویم.
ما دیگر غُر نمی‌زنیم...
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 19:36


دو #پیام_پرسنل

1️⃣با توجه به اینکه بانک شهر هیچ امتیازی به کارکنان قائل نیست چرا باید حقوق های ما از بانک شهر خارج نشود؟
بانکی که از دل شهرداری رشد کرده الان برای وام گرفتن هیچ تفاوتی با سایرین برای کارکنان شهرداری قائل نیست.

2️⃣در صورتی که بی‌توجهی مدیریت #بانک_شهر برای خدمت‌رسانی به کارکنان شهرداری ادامه یابد بزودی پویش‌هایی برای خالی کردن حساب کارکنان از این بانک راه‌اندازی خواهیم کرد.
‌Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 16:05


⚫️تهران چهارمین شهر آلوده دنیا شد

▪️بنا به گزارش وب‌سایت IQAIR که به وضعیت آلودگی شهرهای جهان نظارت می‌کند تهران پس از لاهور، دهلی و لاکا در رتبه چهارم آلوده‌ترین شهرهای جهان قرار دارد.

▪️وب‌سایت IQAir با استفاده از فناوری‌های پیشرفته نظارتی، آلودگی هوا را اندازه‌گیری کرده و داده‌های دقیق و لحظه‌ای ارائه می‌دهد.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 14:35


✔️مدیریت شهری بدنبال تامین مسکن کارکنان است

🔻مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با حضور در مرکز آموزش بين المللی سازمان آتش نشانی تهران اظهار داشت:

▫️در ابتدای مدیریت ششم شورای اسلامی شهر تهران وقتی جلسه با کارکنان خدوم آتش نشانی داشتیم؛ حقوق پایین و معیشت ضعیف یکی از گلایه های اصلی آنها بود که با جلسات مکرر پیگیر این موضوعات بودیم. خوشبختانه به مراحل خوبی هم رسیده‌ایم که باید برای رفع کامل این مشکلات و مرتفع شدن آنها اهتمام داشته باشیم.

▫️آتش نشانان سفیران نجات شهروندان در بین آتش و حوادث هستند و آتش نشانان نباید برای تأمین مسکن خود به خارج از شهر تهران رجوع کنند و مدیریت شهری به دنبال رفع تأمین مسکن‌ برای آتش نشانان است.

▫️بسیاری از این کارکنان خارج از تهران اسکان دارند که این بسیار بد است. نباید آتش نشانی که باید تمام تلاش خود را صرف نجات جان هموطنان خود انجام دهد؛ در مسیر های طولانی رفت و آمد مسکن خود در خارج  از تهران باشد.

▫️ در خصوص تأمین ادوات سازمان آتش نشانی شخص شهردار و معاون مالی اقتصادی شهرداری در تأمین این تجهیزات کمک های شایانی داشته اند و باید تجهیزات آتش نشانان همیشه به روز و کامل باشد تا در مأموریت ها به بهترین شکل ممکن اقدام داشته باشند.
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

16 Nov, 08:32


✔️هیچ چیز از قانون بالاتر نیست

🔻ولی‌الله بیاتی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت و گو با «شهردارچی» در واکنش به طرح هفت ساله شدن شوراها اظهار داشت: «در قانون اینطور پیش بینی شده است که انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراهای شهر همزمان و در یک روز برگزار شود. اما از آنجایی که دولت سیزدهم به دلیل از دست دادن ابراهیم رییسی در سانحه هلیکوپتر نیمه تمام ماند و دولت چهاردهم در انتخاباتی زودرس شکل گرفت، بحث هفت ساله شدن شورای ششم شهر به این دلیل داغ شد و حرف و حدیث و تحلیل های متضادی به همراه داشت.

🔻نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: «در واقع چون این امکان که در عرض 50 روز مقدمات برگزاری انتخابات شورا میسر نبود، این بحث مطرح شد. درباره هفت ساله شدن شورا باید گفت، این احتمال مصداق بارز نقض قانون است. به هرحال مردم به هر کدام از اعضای شورا برای 4 سال رای داده اند که در پایان این مدت امکان دارد، منتخبین مردم نتوانسته باشند توقع رای دهندگان را برآورده کرده باشند که در صورت 7 ساله شدن شورا، سه سال آتی را در شرایطی در عضویت این نهاد مهم شهری خواهند بود که عملکردشان مقبول مردم نیست.»

🔻بیاتی در پایان یادآور شد: «هیچ چیز و هیچ موردی بالاتر از قانون نیست. این درست که برگزای انتخابات زودهنگام برای نظام هزینه هایی غیرقابل پیش بینی خواهد داشت، اما برای اینکه روال شوراها سیر طبیعی خود را سپری کند، منطق حکم می کند، شورای ششم در موعد قانونی جای خود را به منتخبین مردم برای حضور در شورای هفتم بدهد.»
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

13 Nov, 17:03


🔻لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری گفته بود: «در فصل بارش ها غافلگیر نمی‌شویم»

ویدئوهای منتشر شده در رسانه‌های شهری
Instagram.com/shahrdarchi

@shahrdarchi 👈

شهردارچي

13 Nov, 08:27


‼️آب در کوزه و ما تشنه‌لبان می‌گردیم!
آقای معاون؛ بسم‌الله...

🔘در حالی ۲۲ آذر ۱۴۰۲ همزمان با اعتراض کارکنان برای پرداخت ترمیم حقوق از مجید باقری معاون برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران خبری مبنی بر «پیشنهاد» اعطای گروه حقوقی بالاتر به کارکنان شهرداری تهران منتشر شد که ۲۶ مهر ۱۴۰۱ مظفر در صحن شورا در خصوص اعطای گروه تشویقی و ۲۰ درصد حق فوق العاده جذب کارکنان تذکر داده و گفته بود: «با توجه به پیگیری‌ها از معاون اول محترم رئیس جمهور این امر چه زمانی محقق می‌شود؟» و پیش از «پیشنهاد» مجید باقری اعضای شورای شهر از شهرداری، علیرضا زاکانی از رئیس جمهور و مهدی چمران از رئیس مجلس تحقق این امر را پیگیری کرده بودند.

🔘آنچه در این بین جالب توجه است، ادعای اکبر مردانی مدیر کل سرمایه انسانی شهرداری تهران مبنی بر تأثیرات منفی اجرایی شدن این دو بند در حقوق و مزایای کارکنان شهرداری تهران است!

🔘چطور معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا پیشنهاد کارشناسی نشده ای را مطرح می کند و بارها قول پیگیری آن را می دهد که پس از چند سال به دلیل اثرات منفی اجرایی نمی شود؟! یا شهردار و رییس شورای شهر موضوعی که به ضرر کارکنان شهرداری است را بارها از دولت و مجلس پیگیری می کنند؟!

🔘البته قول های بی عمل آقای شهردار و معاونش به این مورد ختم نمی شود. محور مرکب یار در بسته خرسند نیز یکی دیگر از این قول های بررسی نشده است که طبق جوابیه معاونت برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا، موارد اجرای این محور به خوبی بررسی و هماهنگ نشده بوده که در نهایت منجر به عدم اجرای آن می شود.

🔘در جوابیه معاونت برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا به نقل از اکبر مردانی اشاره به جلسات مشورتی با حضور مدیران و خبرگان حوزه سرمایه انسانی در بخش های مختلف شهرداری و اتفاق نظر آن ها مبنی بر ضرر کارکنان شهرداری در اجرای این دو بند در شرایط کنونی شده است. چرا کارکنان شهرداری نباید بدانند این خبرگان چه افرادی هستند و آیا قید شرایط کنونی در این پاراگراف گویای این مورد است که اگر این دو بند در سال های گذشته اعمال می شدند کارکنان شهرداری متضرر نمی شدند؟! چطور در یک بند از این جوابیه تأکید بر مشورت با خبرگان شده و آب پاکی عدم اجرای این دو بند روی دست کارکنان شهرداری ریخته شده است، اما در پاراگراف آخر تقاضای ارائه راهکار عملیاتی، عنوان شده است؟!

🔘از دیگر قول‌های مجید باقری پس از ورود به شهرداری تهران پیگیری تبدیل وضعیت کارکنان بود که پس از چند ماه با عنوان این مطلب که تبدیل وضعیت باعث کاهش حقوق کارکنان می‌شود این موضوع مهم مسکوت ماند. مدتی پیش پس از قول‌های فراوان و انتظار کارکنان، معاونت برنامه ریزی به نقل از اکبر مردانی اعلام کرده است که «مطابق دستورالعمل سازمان امور ادارای و استخدامی کشور، همکاران قراردادی شهرداری تهران در صورت برگزاری آزمون عمومی و سراسری، امتیاز ویژه‌ای برای تبدیل وضعیت نخواهند داشت. از سوی دیگر، با پر شدن ظرفیت ساختار مصوب شهرداری با کارکنان جذب شده جدید در آزمون عمومی کشوری، همکاران قراردادی کنونی که سال‌هاست دلسوزانه در حال فعالیت هستند در خطر تعدیل نیروی انسانی قرار خواهند گرفت که قطعاً چنین رخدادی مطلوب مدیریت شهری نیست.»
آقای معاون که روزی نگران کاهش حقوق و روزی نگران حذف کارکنان قراردادی شهرداری تهران هستید، این چه دستورالعملی است که اجازه جذب کارمندهایی از شهرهای دیگر را می دهد در حالیکه از الزامات اشتغال در شهرداری شناخت شهر تهران (نقاط ضعف و قوت اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، شهرسازی و ...) است؟ اگر چنین دستورالعملی وجود دارد چرا در طول این سال‌ها شهرداری تهران جهت اصلاح ورود کارکنان غیر متخصص از شهرهای دیگر اقدامی انجام نداده است؟
باز هم در پایان این جوابیه درخواست شده است کارشناسان شهرداری راهکار ارائه دهند! (راهکار: آقای معاون از پشت میزتان بلند شوید، آستین بالا بزنید و خواستن توانستن را پیش گیرید.)

🔘مجید باقری در نهم مهر 1402 در صحن شورای اسلامی شهر تهران اذعان می دارد که به دلیل مشکلات معیشتی کارکنان شهرداری تهران تأکید بر پرداخت زود هنگام وام کم بهره (8 درصد با بازپرداخت 48 ماه) داشته است.
با توجه به اشراف معاون برنامه ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورا به وضعیت نامطلوب معیشتی کارکنان شهرداری و درخواست این معاونت از صاحب نظران حوزه های حقوقی و سرمایه انسانی جهت ارائه راهکار عملیاتی، به گفته مخاطبین شهردارچی با توجه به اینکه تبصره ذیل ماده ۱۱۲ قانون استخدامی کشور در سال۱۴۰۰ منسوخ شده است، رجوع شهرداری تهران به سازمان اداری و استخدامی کشور فاقد موضوعیت بوده و شهرداری تهران می تواند با تأیید شورای اداری شهرداری و تصویب شورای شهر این موضوع را اجرایی کند.
آقای معاون؛ بسم الله ...
به جای قول، عمل کنید.

شهردارچي

13 Nov, 05:54


شهردارچي pinned «⁉️آیا هر شهروند یک شهردار شده است؟! 🔘در آستانه آغاز سومین دوره طرح من شهردارم قرار گرفته ایم. طرحی که از معدود طرح های مورد افتخار مدیریت شهری ششم، اما مورد انتقاد بی شمار کارکنان شهرداری تهران است و شهروندانی که اصلی ترین مخاطبین این طرح شمرده می شوند، تعداد…»