سيد حسين مرعشى @seyedhoseinmarashi Channel on Telegram

سيد حسين مرعشى

@seyedhoseinmarashi


كانال رسمى اطلاع رسانى سيد حسين مرعشى

سيد حسين مرعشى (Arabic)

سيد حسين مرعشى هو كانال رسمى اطلاع رسانى على تطبيق تيليجرام يديره المشهور سيد حسين مرعشى. هذا الكانال يوفر للمشتركين معلومات مهمة وحصرية حول أحدث الأحداث والأخبار في عالم سيد حسين مرعشى. سيد حسين مرعشى هو فنان موهوب وشخصية عامة شهيرة، ويستخدم هذا الكانال للتواصل مع معجبيه ومحبيه وتزويدهم بالمحتوى الحصري والتحديثات الحصرية. إذا كنت من محبي سيد حسين مرعشى وترغب في البقاء على اطلاع دائم على آخر أخباره ونشاطاته، فإن هذا الكانال هو المكان المناسب لك. انضم إلينا اليوم واستمتع بالمحتوى الحصري والمميز الذي يقدمه سيد حسين مرعشى لمعجبيه.

سيد حسين مرعشى

17 Dec, 21:04


🔴🔴 سیدحسین مرعشی در نشست «احزاب کجای سیاست ایرانند؟» مطرح کرد: در دکترین جدید، باید اولویت ایران، اقتصاد باشد/ دکترین مبارزه با اسکتبار که از دل انقلاب و بعداً جنگ بیرون آمد، نمی‌تواند نیازهای روزافزون جامعه ما برای رقابت با کشورهای منطقه و جهان را تامین کند

🔴 خبرگزاری خبرآنلاین:

🔴 مشکلی به نام ساختار قانون اساسی
سیدحسین مرعشی با تاکید بر اینکه نتیجه و کارکرد را مطلوب ارزیابی نمی‌کنم زیرا علت مفصل است، گفت: ولی می‌توانم دو سه مورد کوتاه بگویم. اولین مساله به ساختار قانون اساسی برگردد. در ساختار قانون اساسی برخلاف عرفی که در دنیا وجود دارد، قدرت با مسئولیت همراه نیست. در تمام دنیا هر کس که قدرت اصلی کشور است و نامش نخست‌وزیر ژاپن یا پاکستان یا صدراعظم آلمان یا رئیس‌جمهوری آمریکا یا فرانسه و … هر کس که قدرت اصلی را دارد، رئیس کابینه است. یعنی مسئولیت اداره کشور دارد.

🔴 موضوعی به نام قوه قضائیه یا قوه مقننه وجود ندارد
مرعشی با جمع‌بندی این سه مساله گفت: از داخل ساختار ما در قانون اساسی، تفکیک‌قوایی بیرون آمده است که در هیچ جای دنیا نیست. به نظرم اگر این طراح قانون از خاک بیرون بیاید و وضعیت ایران را ببیند، عذرخواهی می‌کند و می‌گوید، چنین قصدی نداشته است. موضوعی به نام قوه قضائیه یا قوه مقننه وجود ندارد. چنین رسمی در دنیا نیست. در قوه قضائیه قاضی مستقل است، ولی قوه قضائیه جدا از دولت نیست. وزیر دادگستری در دولت است. فرمانده کل قوا خودش رئیس دولت است.

🔴 چه کسی گفته که مجلس این مقدار اختیارات را داشته باشد؟
سیدحسین مرعشی ادامه داد: هر کس رئیس قوه قضائیه است، شورایی درست می‌کند و مانند دولت جلسه مسئولان قضا می‌گذارد. در دنیا قاضی مستقل است. چه کسی گفته که قوه قضائیه از حاکمیت جداست؟ چه کسی گفته که مجلس این مقدار اختیارات را داشته باشد؟

🔴 اتفاق مثبت بهار عربی
مرعشی به این گزاره که همه دوست دارند بگویند اتفاق سوریه سریع افتاد، اشاره و ادامه داد: یک عده می‌گویند، اتفاق سوریه ۱۳ سال با تاخیر رخ داد. ۱۳ سال این پرونده باز بوده است. در مواجهه با سوریه در داخل سیاستمداران ایران، اختلاف دیدگاه از ابتدا وجود داشته است که ایران چقدر به مساله ورود کند. به گفته او در بهار عربی، یک اتفاق خیلی مثبت رخ داد که هیچ‌کس به آن نپرداخت. مراکش اولین تظاهراتی که راه افتاد؛ پادشاه ۵۰ نفر از معارضین را دعوت کرد و گفت، قانون اساسی جدید بنویسید.

🔴 نباید سیاست را به نهاد نظامی سپرد
نکته دیگری که دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران مطرح کرد که باید از قضیه سوریه درس گرفت این بود که نیروی نظامی و نیروی مسلح به خصوص نیروی مسلحی که مانند سپاه ایدئولوژیک بوده و قدرت و عزتش قدرت همه ماست، در اینکه باید قوی و نیرومند باشد و نیازهایش تامین شود نباید تردید کرد. ولی هیچ‌وقت نباید سیاست را به نهاد نظامی سپرد.

🔴 ۱۹ سال است اقتصاد ایران گروگان پرونده هسته‌ای است

سیدحسین مرعشی در انتهای نشست افزود: نکته آخر این است که یادتان باشد اقتصاد، صحنه‌های جنگ را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. در تحلیل بودجه ایران برای جنگ، خیلی عجیب بود که در ۶ سال از ۸ سال دفاع مقدس‌مان، بودجه زیادی به جنگ نداده بودیم. چون به اندازه کافی مهمات خریداری شده در دهه ۵۰ را استفاده می‌کردیم. دو سال آخر که مجبور شدیم مهمات و سلاح بخریم، در جنگ کم آوردیم. امروز هم می‌گویم تحریم‌های اقتصادی ایران، کاهش درآمدی ایران و بحرانی که برای روسیه در اوکراین پیش آمده در سقوط اسد نقش تعیین‌کننده داشت. اقتصاد مهم است.

🔴 ادامه مطلب 👇

saazandegi.ir/تحول-در-دکترین-نظام/


t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

14 Dec, 16:20


🔴🔴 یادداشت سید حسین مرعشی در خصوص وقایع سوریه و تغافل‌های “بشار اسد”

✍️ فرصتی که از دست رفت


🔴 بعد از رحلت حافظ اسد به‌ عنوان بنیانگذار حکومت بعث در سوریه، آقای بشار اسد، فرزند ایشان براساس رهنمودهای قبل از فوت حافظ اسد به‌عنوان رئیس‌جمهور مادام‌العمر سوریه توسط حزب انتخاب شد و در یک انتخابات سوری بیش از ۹۸ درصد آرا را هم به نام او ثبت کردند.
بشار اسد سه فرصت را از دست داد:

🔴 ۱‌. نخستین فرصت از دست رفته این بود که لزومی نداشت جانشین بنیانگذار حکومت بعثی سوریه، مسیر پدر را در از بین بردن حقوق مردم و اعمال استبداد ادامه دهد. بر‌اساس تجربه و یافته‌های شخصی خود در ۴۵ سال گذشته جمهوری اسلامی می‌گویم که اساساً پست‌هایی مانند ریاست‌جمهوری، وزارت و استانداری، پست‌هایی هستند که افراد موفق و هوشمند می‌توانند از موقعیت‌شان یعنی ریاست بر امور کشور برای خدمت و ارتباط قوی و نیرومند با آحاد جامعه استفاده کنند. اما اسد ریاست‌جمهوری سوریه را به سکویی برای برقراری ارتباط صمیمانه و دوستانه با اکثریت مردم خودش تبدیل نکرد. اما آقای بشار یک حکومت مستقر را تحویل گرفته بود و به‌عنوان یک نیروی جوان نسبت به پدرش، فرصت‌های بسیار مهم و تاریخی‌ای داشت تا بتواند خودش را سوریه به‌عنوان رهبری محبوب و موفق تثبیت کند.

🔴 ۲‌. پس از شروع اعتراضات ۲۰۱۱ و قبل از آنکه نیروهای تکفیری در سوریه علیه دولت بشار اسد هجوم آورده و سوریه را تبدیل به صحنه خشونت و خونریزی کنند و همان زمان که اعتراضات هنوز جنبه مدنی داشت، آقای بشار اسد فرصت مهم دیگری در اختیار داشت تا بتواند با گفت‌وگو با معارضین و مخالفین، تعدیل مقداری از سیاست‌های حزب حاکم و مشارکت دادن سایر نحله‌های فکری، سیاسی و اجتماعی، همان کاری را انجام دهد که پادشاه مراکش کرد. لذا کشور نیز لطمه نخورد و اکنون هم براساس قانون اساسی جدید به خوبی اداره می‌شود. پس باید گفت که آغاز اعتراضات مردمی در سوریه و قبل از ظهور القاعده و داعش، فرصت تاریخی مهمی برای بشار داشت که می‌توانست سیاست‌هایش را با تعدیل و مشارکت دادن معارضین در مسیر درست قرار دهد اما از دست رفت.

🔴 ۳‌. پس از پایان درگیری‌های جنگ داخلی سوریه، هرچند که ضایعات غیرقابل باوری داشت و در آن حداقل ۵۰۰ هزار نفر کشته‌، شش‌ونیم میلیون نفر آواره شدند و عمده زیرساخت‌ها و زیربناهای سوریه از بین رفت و شهرهای مهم به ویرانه تبدیل شدند اما بعد از این مرحله هم آقای اسد سومین فرصتش را استفاده نکرد. فرصت این بود که پس از مسلط شدن به اوضاع و اینکه همه مخالفان خارجی اسد ازجمله کشورهایی مثل عربستان، امارات و ایالات‌متحده آمریکا در حمایت از مخالفان اسد به صحنه آمدند اما به هر حال هیچ‌کدام موفق به سرنگونی اسد نشدند. نمونه این ‌قبیل کارها در جهان عرب رفتار سلطان قابوس، پادشاه فقید عمان بعد از جنگ ظفار است. قابوس در ۵۵ سال پیش، وقتی با کمک پهلوی دوم و هوانیروز ایران، توانست معارضین خود که بیشتر نیروهای کمونیست و وابسته به شوروی بودند را سرکوب کند، بعد از تسلطش بر اوضاع، کاری مهم انجام داد. او باقی‌ماندگان از جنگجویان ظفار را برای گفت‌وگو از زندان به کاخ پادشاهی دعوت و ۵ نفر از آنها را وارد دولت کرد. حتی آقای بن‌علوی که حدود ۴۵ سال وزیر خارجه سلطان قابوس بود، یکی از جنگجویان ظفار بود. پس اسد هم می‌توانست به اتکای چنین تجربه‌ای و پیش از اینکه مجدداً نیاز به استفاده از اسلحه توسط معارضین یا ارتش شود در یک اقدام کاملاً عاقلانه، سوریه را به سمت وحدت پیش ببرد و موقعیت خودش را تثبیت کند.

🔴 در مجموع می‌توان گفت که به طور منطقی، آینده چندان خوبی در انتظار سوریه نیست اما یک مقدار رگه‌هایی از یک نوع تدبیر در کار اینها دیده می‌شود که در مقایسه با طالبانی که در مرحله اول افغانستان را گرفتند، دیده نمی‌شد. امیدی به اینکه در سوریه حکومتی مشارکتی اتفاق بیفتد، نیست همان‌طور که در مورد طالبان هم در دوره دوم حکومت بر افغانستان یک‌سری گمان ‌می‌کردند که می‌توان طالبان را تحت تاثیر قرار داد تا سیستم حکومتی را باز کند، درحالی که همچنان گشایشی اتفاق نیفتاده و نخواهد افتاد. فقط باید آرزو کنیم که حقوق اجتماعی مردم مورد توجه هیات حاکمه جدید سوریه قرار بگیرد.

🔴 متن کامل 👇

B2n.ir/u29129

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

13 Dec, 21:36


🔴🔴 سید حسین مرعشی با اشاره به راههای ترمیم سرمایه اجتماعی مطرح کرد: تغییر دکترین/ مهم‌ترین و اصلی‌ترین سرمایه‌های اجتماعی، رضایت جامعه است

🔴 تجارت فردا:


🔴 حسین مرعشی معتقد است؛ اصلاح امور باید از سوی کل حاکمیت رقم زده شود. نظام حکمرانی باید به یک انسجام درونی برسد و بعد تصمیم بگیرد. زیرا هنوز جا برای ترمیم هست چون ایران ظرفیت‌ها و امکانات بسیار خوبی دارد اما باید دکترین اداری و دکترین ایران تغییر کند.

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، بر این گزاره تاکید می‌کند که باید در وهله اول یک نظرسنجی علمی داشته باشیم تا ببینیم که هرکدام از عوامل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، ناکارآمدی حکومت، عقب‌ماندگی خدمات مناطق شهری و آلودگی و ترافیک و... سهمشان در نارضایتی عمومی که الان وجود دارد چقدر است و سپس از درشت‌ترین عوامل به حل کردن هرکدام از مسائل اقدام کنیم.

🔴 مشروح گفتگو👇

tejaratefarda.com/fa/tiny/news-48239

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

07 Dec, 18:25


🔴🔴 یادداشت سید حسین مرعشی برای عبور از مشکلات اقتصادی:

✍️ منطقی نیست که رئیس جمهور «تصمیم سخت» را عقب بیندازد

🔴 اقتصاد امروز ایران مبتلا به انواع بیماری‌هاست. مشکلات متعددی که اقتصاد ایران دامنگیر آنها شده است و در دومین مصاحبه تلویزیونی‌ آقای رئیس‌جمهور نیز به برخی از آنها از جمله ناترازی‌ها اذعان شد. در یادداشت زیر به این مسأله اشاره کرده ام.


🔴 متن کامل یادداشت👇

B2n.ir/e83629

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

02 Dec, 22:25


🔴🔴 سید حسین مرعشی: رضایت عمومی، بهترین ابزار برای کاهش بسترهای تروریستی است/ توسعه پایدار نیازمند ترکیب اقتصاد و تکریم انسانی است


☑️ مرعشی در گفتگو با جماران:

🔴 در دوران مسئولیت من به‌عنوان استاندار کرمان، با چالش‌های جدی مانند ناامنی‌های مرزی، قاچاق مواد مخدر و حضور اتباع غیرمجاز روبه‌رو بودیم.

🔴 قانونی که برای تشدید مبارزه با قاچاق تصویب شد، با حذف شرط مسلحانه بودن، عملاً قاچاقچیان را مسلح‌تر کرد و ناامنی‌ها را افزایش داد. در آن شرایط، استفاده از ظرفیت‌های بومی، عشایری و ایجاد پایگاه‌های تلفیقی را به‌عنوان راه‌حلی عملی به کار گرفتیم. این رویکرد توانست شرایط استان را به ثبات برساند.

🔴 امروز نیز باور دارم که برای مدیریت امنیت مرزها، باید از ظرفیت نیروهای محلی و سرداران بلوچ بهره گرفت.

🔴 زندگی طوایف دو طرف مرز به هم گره خورده است.دولت جدید نیز گام‌های مثبتی در برقراری ثبات در استان‌های مرزی، به‌ویژه سیستان و بلوچستان، برداشته است.

🔴 مشروح این گفتگو 👇

www.jamaran.news/fa/tiny/news-1651290

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

30 Nov, 18:05


🔴🔴سيد حسین مرعشی مطرح کرد: قدرت مقابل قدرت/ حزب‌الله مدافع همیشگی لبنان است و باید به جایگاه گذشته خود بازگردد

🔴 بالاخره آتش‌بس ۶۰‌ روزه بین لبنان و اسرائیل برقرار شد که ایران نیز از آن استقبال کرد. موضوع آتش‌بس، امر بسیار مثبت و تعیین‌کننده‌ای است و باید به دلایل وقوع آن پرداخت و البته متوجه تبعات آن نیز باشیم. این درحالی است که اسرائیل به طور جد در مقابل تقاضاهای بسیار، هنوز حاضر نشده است آتش‌بس در غزه را بپذیرد. آتش‌بس در غزه نیز بسیار حائز اهمیت است و اگر این اتفاق نیز رخ دهد، اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت. زیرا دیگر نقطه سالمی در غزه باقی‌ نمانده است. اگر هدف اسرائیل، ویرانی کامل غزه بوده که این اتفاق افتاده است. اگرچه حماس بیش از ۱۰۰ نفر گروگان‌ اسرائیلی دارد و آزادی گروگان‌ها هم خواست جمعیت زیادی از مردم ساکن در سرزمین‌های اشغالی است. درخصوص غزه دیدیم که به ‌رغم فشارهای سنگین و حتی صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دادگاه بین‌المللی لاهه، با این حال مقامات اسرائیل زیر بار آتش‌بس در غزه نرفته‌اند.

🔴 امروز بر همگان مشخص است اسرائیل نه‌تنها سازمان ملل و قدرت‌های غربی را بلکه حتی کشورهای عربی و جامعه عرب را نیز به رسمیت نمی‌شناسد و اهمیتی به حرف و نظر آنها نمی‌دهد. نتانیاهو فقط قدرت را می‌فهمد و در واقع مردانگی حزب‌الله و یاران حسن‌ نصرالله در لبنان و مقابله به مثلی که آنها داشتند و حملات اسرائیل را پاسخ دادند، اسرائیل را وادار به عقب‌نشینی و پذیرش قطعنامه کرد بنابراین به نظر من تنها امری که باعث قطعنامه شد، قدرت حزب‌الله بود. آن‌طور که همگان شاهد بودیم، بعد از جنگ ۳۳‌ روزه اتفاقات به‌گونه‌ای پیش رفت که در نهایت آتش‌بس موقت به آتش‌بس دائمی تبدیل شد. قدرت درمقابل قدرت، اساس قضیه است و این تئوری به ما می‌گوید که نباید قدرت خودمان را تضعیف کنیم. هرچند سهم لبنان دارای پیچیدگی‌های خودش است اما حزب‌الله بعد از مقابله با اسرائیل توانست، جامعه لبنان و حتی افکار عمومی جهانی را تحت‌ تاثیر قرار دهد؛ یعنی محبوبیت حزب‌الله و مرحوم شهید حسن‌ نصرالله به اوج خود رسید و این نتیجه مقاومت حزب‌الله در بیرون کردن اسرائیلی‌ها از خاک لبنان است. حزب‌الله باید مجدداً در مسیر بازسازی اجتماعی و سیاسی خود قرار گیرد. امیدوارم که رزمندگان حزب‌الله ضمن حفظ توان و بازسازی خودشان به افکار عمومی و صاحبان سایر نحله‌های فکری و مذهبی نیز توجه جدی داشته باشند. حزب‌اللهی که مدافع لبنان است باید به جایگاه گذشته خودش برگردد.

🔴 متن کامل یادداشت👇

B2n.ir/k97731

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

29 Nov, 17:35


‍ ‍ ‍ 🔴🔴 سید حسین مرعشی: وفاق، لازم است، اما کافی نیست/برای جوانان ایران قابل ‌تحمل نیست که اقتصاد ایران، امروز یک‌ سوم اقتصاد عربستان یا یک‌دوم اقتصاد ترکیه باشد

🔴 سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران که به دعوت شورای استان آذربایجان‌شرقی این حزب به تبریز سفر کرده بود پس از دیدار با بهرام سرمست، استاندار جدید آذربایجان‌شرقی و گفت‌و‌گو درباره شرایط روز و ارائه پیشنهاداتی در حوزه توسعه این استان در نشست وفاق ملی و جوانان حاضر شد. در این نشست که با حضور جمعی از فعالان جوانان اصلاح‌طلب تبریز برگزار شد، سیدحسین مرعشی به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: پیش از این و در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع مردم تبریز به این موضوع اشاره کرده بودم که خداوند مقدر کرده تا یک ‌بار دیگر ایران به‌ واسطه تبریزی‌ها نجات پیدا کند و خوشبختانه این اتفاق افتاد. حضور مرعشی که با استقبال فعالان سیاسی تبریز روبه‌رو شده بود با یاد آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی ادامه یافت. به‌خصوص آنجا که مرعشی با دیدن فیلمی در مورد آیت‌الله هاشمی، گفت: با شناختی که از گذشته و حال کشور دارم و آینده‌ای که می‌تواند ایران توسعه‌یافته داشته باشد و ظرفیت‌هایی که در آقای هاشمی سراغ داشتم، بدترین بدشانسی برای ملت ایران در تاریخ معاصر این شد که به هیچ‌وجه آنچه در دوران ریاست‌جمهوری آقای هاشمی اتفاق افتاد و کارهای مهمی شکل گرفت که دارای جهت‌گیری‌های فوق‌العاده‌ای هم بود، هیچ ‌کدام با ظرفیت آقای هاشمی هماهنگ و سازگار نبود.

🔴 وی ادامه داد: خیلی روشن آقای خاتمی با ۲۰ میلیون رای رئیس‌جمهور ایران شد؛ لذا قرار این نشد که رئیس‌جمهور منتخب مردم بتواند اهداف و برنامه‌هایش را جلو ببرد و رقیبی که نتوانسته در انتخابات پیروز شود به دنبال جذب مردم برای انتخابات بعدی باشد. قاعده سیاسی را ما یاد نگرفتیم. این تنها مربوط به رقیب ما نیست، مربوط به خود ما هم می‌تواند باشد. اینکه اگر من برنده شدم همه باید کمک کنند، اگر رقیب من برنده شد همه باید علیه او باشند، غلط است. زیرا چرخش قدرت با رای مردم جزو تبعات دموکراسی است. یعنی تبعات حکومت مردم بر مردم است. بالاخره مردم تبع‌هایشان متفاوت می‌شود. میدان رقابت، میدان مبارزه برای بهتر کردن آن کشور باید باشد، نه زمین‌گیر کردن و به زمین زدن رقیب. آقای زنگنه ۸ سال وزیر نیروی آقای هاشمی بود. من رئیس کمیسیون پست و تلگراف و نیروی مجلس بودم. یک جلسه تودیع در مجلس برای آقای زنگنه گذاشتیم؛ آقای زنگنه در مجلس آمد در کمیسیون تخصصی گزارش داد و گفت، من مطالعات سد را در کشور شروع کرده‌ام و برای اجرای ۴۰ سد در کشور قرارداد بستم. اینقدر نیروگاه احداث کردم و اینقدر پست برق و خطوط انتقال اجرا کردم اما در کل ۸ سال دوران وزارت من، یک توصیه از دفتر رئیس‌جمهور و نهاد رئیس‌جمهوری به من نشد که کار را به کسی بدهم یا ندهم، یک مدیر را بگذارم یا نگذارم.

🔴 مرعشی افزود: یک روز یکی از مدیران موفق صنعتی در کرمان به من زنگ زد که بنا به خواست فلان نماینده مجلس می‌خواهند من را برکنار کنند. زنگ زدم به هلدینگ بالادستی‌اش و از آقای آیت‌اللهی، استاندار اسبق و وزیر اسبق معادن پرسیدم که آقای مهندس امینی، مدیرعامل مس شهید باهنر کارکردش چگونه بوده است؟‌ گفت بسیار مدیر موفقی است. ببینید اینکه الان آقای پزشکیان به این نتیجه رسیده که وفاق باید وجود داشته باشد؛ حتماً می‌داند که این وفاق یعنی اینکه بخشی از حق اکثریت مردمی که در انتخابات به ایشان رای دادند را اعمال نکند. ولی می‌داند که فعلاً با این بی‌نظمی‌هایی که در کشور به وجود آمده، حرکت براساس وفاق و کندتر، بهتر از بن‌بست است. استاندار جدیدی که منصوب شده، اصلاح‌طلب است. چهار نفر را دوستان اصلاح‌طلب به‌ عنوان معاون سیاسی به ایشان معرفی کردند. ایشان احترام گذاشته و یک نفر از آنها را انتخاب کرده است. نفر دیگری از آن لیست چهار نفره به من پیام داده که آقای مرعشی دیدید هنوز هیچ‌ چیز نشده، منافقین را بر سر کار گذاشتند و نیروهای اصیل را حذف کردند؟ از دیدگاه آن فرد، نیروی اصیل یعنی خودش، منافق یعنی رقیب دیگرش که او هم اصلاح‌طلب است!

🔴 آقای افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور قبل از شروع کارش دفتر من بود. گزارشی از دانشگاه صنعتی شریف ارائه کردند که در ۴-۵ سال گذشته ۱۰ هزار فارغ‌التحصیل با رتبه خوب از دانشگاه صنعتی شریف داشتیم. گفتم آیا در همان دانشگاه صنعتی شریف، ظرفیت‌های جدیدی ایجاد شده که ۱۰ درصد این بچه‌ها بمانند؟ گفت نه. امیدواریم آقای پزشکیان براساس وفاقی که به دنبالش بوده و هست بتواند با ترسیم چشم‌انداز مناسب و حرکت به سوی آن، شرایط را برای توسعه ایران فراهم کند. در غیر این صورت، صرف رضایت مجلس و قوه ‌قضائیه و نهادهای حاکمیتی، مساله مهمی را از کشور حل نخواهد کرد.

🔴 متن کامل 👇

B2n.ir/k87523

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

22 Nov, 15:14


🔴🔴 سيد حسین مرعشی: پزشکیان در حال دور کردن خطر جنگ از ایران است/نباید احساسی برخورد کنیم، خطر جدی است!/آخرین دیدارم با هاشمی درباره آینده حسن روحانی در نظام بود/حال حزب کارگزاران خیلی خوب است!

🔴 مرعشی در گفتگو با تابناک:


🔴 در ستاد ریاست جمهوری شامل رئیس‌جمهور و معاون اول و معاون اجرایی و دفتر و مشاور عالی و آقای ظریف به عنوان معاون راهبردی، آنجا انسجام کافی الان دیده نمی‌شود برای اداره کشور. به نظر می‌آید که کارگردانی هوشمندی مستقر نیست.

🔴 اولویت ایران باید اقتصاد باشد. دکترین ایران باید از اتکا به سیاست‌های منطقه‌ای پیشرو، به اولویت اقتصادی تغییر یابد. اگر اقتصاد قرار است اولویت ایران باشد و ما بخواهیم جایگاه کشور را در منطقه و سطح جهانی ارتقا دهیم، اولین گام اصلاح روابط بین‌المللی است.

متن کامل گفتگو👇

tabnak.ir/fa/news/1273114/

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

20 Nov, 15:38


‍ ‍ 🔴🔴 سيد حسين مرعشی در دیدار با رئیس جمهور: باید رئیس‌جمهور جلوی دست‌اندازی مجلس و دولت در پست‌های فنی و اجرایی را بگیرد / باید در اجرای شعار وفاق و همدلی پست‌های سیاسی احصا و محدود شود

🔴 سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران پیشنهادهایی به رئیس‌جمهوری ارائه کرد. او گفت: جناب آقای پزشکیان موفقیت شما و دولت‌تان یک ضرورت ملی است و صرف‌نظر از انتقاداتی که به انتصابات شما وجود داشته باشد اما همه این نقدها در سایه موفقیت جنابعالی برای اداره مطلوب کشور و به سرانجام رسیدن امور کشور رنگ خواهد باخت. در کشور به لطف خداوند یک امید غیرقابل وصفی در اثر انتخاب شما به ‌عنوان رئیس‌جمهور ایجاد شده که این امید، سرمایه آینده ایران است و نباید به ناامیدی تبدیل شود و تنها امری که می‌تواند این امید را در دل مردم زنده نگه دارد، موفقیت شماست. ما متوجه شرایط سخت کار شما هستیم و در این دوره کوتاه هم شما توانسته‌اید با تدبیر جلوی رفتن ایران به شرایط بحرانی منطقه را بگیرید. متوجه این نقش هستیم و امیدواریم در سایر امور کشور هم شاهد جهش در حل مشکلات و معظلات اقتصادی،‌ اجتماعی، فرهنگی و سیاسی باشیم.‌

🔴 مرعشی همچنین به رئیس‌جمهوری گفت: شعار جنابعالی وفاق است.‌ دو پیشنهاد مشخص برای امر وفاق داریم. احیای تکنوکراسی کشور؛‌ در دولت اول و دوم آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی شاهد این بودیم که سیاست کمترین مداخله را در امور اقتصادی، فنی و اجرایی کشور داشته اما متاسفانه در دولت احمدی‌نژاد، تکنوکراسی به سخره گرفته شد و سیاست همه امور اقتصادی و اجرایی کشور را تحت تاثیر قرار داد و دموکراسی دچار فروپاشی شد و متاسفانه دکتر روحانی هم نتوانست به صورت شایسته، تکنوکراسی را بازسازی کند.‌

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران افزود: باید در اجرای شعار وفاق و همدلی پست‌های سیاسی احصا و محدود شده و مشخص شود چه پست‌هایی سیاسی و کدام فنی، اجرایی و اقتصادی و تابع نظامات فنی خود است. مثلاً‌ حتماً استانداران و معاونان سیاسی آنها پست‌های سیاسی هستند اما حتماً معاونت زراعت جهاد کشاورزی،‌ معاونت درمان وزارت بهداشت،‌ مدیرعامل شستا یا مدیریت هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس سیاسی نیستند. باید رئیس‌جمهور جلوی دست‌اندازی مجلس و دولت در پست‌های فنی و اجرایی را بگیرد تا همه شئونات تغییر مجلس‌ها و دولت‌ها سبب غیرفنی و غیراصولی شدن این پست‌ها نشود. شما علاوه بر اینکه کمک می‌کنید انتخابات در کشور حزبی شود، انتخابات تناسبی را در کشور مرسوم کنید. به این معنی که توجه شود در انتخاباتی چون شورای شهر و مجلس به همان اندازه که اکثریت مهم است و احزاب و جناح‌ها اکثریت را در اختیار دارند اما اقلیت نیز به همان نسبت مهم است و حاکمیت اکثریت نباید به معنی حذف اقلیت باشد.‌

🔴 مرعشی در این دیدار یادآوری کرد: در کشور ۸۵‌ میلیونی با ۲۰۰ نفر برای احزاب استانی و برای احزاب ملی با ۳۰۰ نفر اجازه تاسیس حزب می‌دهیم. درحال حاضر ۱۵۰ حزب ثبت شده در کشور داریم و برای اینکه آن را مدیریت کنیم،‌ نهادی تحت عنوان خانه احزاب تشکیل داده‌ایم که مشابه آن در دنیا وجود ندارد. شما لایحه‌ای را تقدیم مجلس کنید که حداقل افراد حامی برای تشکیل یک حزب بالای یک میلیون نفر باشند که هر کس با کد ملی خود برای عضویت در این حزب ثبت‌نام کرده باشد،‌ در غیر این صورت بهتر است که حزبی وجود نداشته باشد. ارتقای جایگاه احزاب و حزبی کردن انتخابات و برگزاری انتخابات تناسبی در دولت جنابعالی انشاالله مورد توجه اقدام قرار بگیرد.‌

🔴 وی همچنین به نقش نفت در اقتصاد ایران پرداخت و آن را نقش فوق‌العاده‌ای دانست و گفت: بعد از پیدایش نفت شاهد تحولات زیادی در اقتصاد کشور بوده‌ایم. اما مساله این است که باید منابع درآمدی ناشی از تولیدات نفتی را صرف دیوان‌سالاری ناکارآمد کشور کنیم یا صرف توسعه کنیم که این موضوع همیشه محل مناقشه بوده و کارشناسان اظهارنظر روشنی در این‌ باره کرده‌اند.‌ این نفت با همه اهمیت روز‌به‌‌روز به وسیله انرژی‌های پاک تحدید می‌شود و حتماً ۲۰ سال دیگر جایگاه نفت جایگاه امروز نخواهد بود.

🔴 مرعشی در آخر سخنان خود تاکید کرد: ما پیشنهادی تدوین کردیم که از آخرین شانس‌های ایران است تا بتوان به وسیله نفت زیرساخت‌های کشور را ارتقا داد و گام‌های جدی در جهت صنعتی شدن و جایگزینی نفت با انرژی‌های پاک را برداریم. با این پیشنهاد، ریل‌گذاری برای دوره ۲۰ ‌ساله اقتصاد ایران، نرخ رشد بالای ۱۰ درصد و تورم زیر ۱۰ درصد را می‌توان به سرانجام رساند. ما آمادگی داریم چنانچه در دستور کار ستاد اقتصادی دولت قرار بگیرد از این پیشنهاد دفاع کنیم. شما فرصت دارید با ابتکارات و تعریف زمین‌های جدید برای بازی اقتصاد خود و دولت متبوع،‌ موفق‌ترین دولت ایران باشید.

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

19 Nov, 07:09


🔴🔴 اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران با رئیس‌جمهور دیدار کردند

🔴 "مسعود پزشکیان": جمهوری اسلامی را بدون "آیت‌الله هاشمی" نمی‌توان تعریف کرد. ما باید با سخن حق با مردم گفت‌وگو کنیم
🔴 "سیدحسین مرعشی": حزب کارگزاران سازندگی متعهد به منافع ملی است و موفقیت دولت چهاردهم را یک ضرورت می‌داند

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

16 Nov, 11:39


🔴🔴 بررسی عملکرد دولت پزشکیان توسط سیدحسین مرعشی: ١٠٠ روز موفق

🔴 صد روز از ریاست جمهوری آقای مسعود پزشکیان گذشت، به همين جهت ذکر چند نکته مهم حائز اهمیت است ازجمله آنکه ما در سیاست هیچ‌گاه با یک شرایط ایستا و ثابت روبه‌رو نیستیم. سیاست امری جاری و پویاست. نکته اول این است که نباید فراموش کنیم که آقای پزشکیان کارش را در دولت چهاردهم در شرایط ویژه‌ای شروع کرد. از همان روز نخست و ابتدای کار با ترور ناجوانمردانه آقای هنیه در تهران مواجه شد و این وضعیت تا افزایش شدید تنش و حتی تهدید جنگ و سایه آن بر سر کشور هم پیش رفت. لذا ارزیابی ما از عملکرد آقای پزشکیان و دولت ایشان باید متناسب با درک چنین وضعیتی باشد که ناخواسته بر او حادث شد و بر دولتش سایه افکند. از این منظر اگر به بررسی عملکرد صد روزه آقای رئیس‌جمهور بپردازیم، متوجه خواهیم شد که ایشان با اینکه اولین تجربه مدیریت ارشد اجرایی کشور را داشتند، توانستند وضعیت را تا حدود بسیاری مدیریت کنند.

🔴 البته در سطح بین‌المللی هم گشایشی در روابط اتفاق افتاده است. بعد از سفر آقای رئیس‌جمهور به نیویورک، گفت‌وگوهایی با تروئیکای اروپایی شروع ‌شده و مذاکراتی که در عمان متوقف ‌شده بود، دوباره فعال‌ شده است. به‌رغم اینکه شرایط پیچیده‌ای در دنیا و خاورمیانه پس از روی کار آمدن آقای ترامپ به وجود می‌آید اما با این ‌وجود به نظر می‌رسد، دولت به سمتی حرکت می‌کند که بتواند حتی پس از استقرار آقای ترامپ و کابینه تندروی ایشان، کشور را به‌گونه‌ای مدیریت کند که فشارهای جدیدی متوجه مردم نشود. نکته مهم بعدی بحث بودجه است. دولت بودجه ۱۴۰۴ را با کسری پایین‌تری نسبت به بودجه ۱۴۰۳ تقدیم مجلس کرد. حتی می‌بینیم که اکثریت مجلس با سعه‌صدر دولت را همراهی می‌کند تا تنش‌ها در کشور به حداقل برسد. بالاخره کار کردن با این مجلس که جبهه پایداری در آن نقش پررنگی دارد، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. اعضای این جبهه سیاسی اصولگرایانی هستند که موافق آقای پزشکیان نیستند اما دولت توانسته است همراهی و تعامل و همکاری مجلس را به دست آورد و استاندارانی با خصوصیاتی که پیش‌تر ذکر شد، انتخاب کند بدون آنکه تنشی به وجود آید. این نیز یکی دیگر از نشانه‌های موفقیت مسعود پزشکیان در حوزه سیاست داخلی و هماهنگی بین قواست.

🔴 نکته حائز اهمیت این است که کشورمان ایران در این شرایط بسیار خاص، نیازمند یک دولت موفق است و آقای پزشکیان این نیاز را دریافته و فرآیند کلی دولت قابل دفاع است. کشور در دنیای واقعی با مشکلات مختلفی روبه‌رو است و این مشکلات جز با همراهی جریان‌های سیاسی، فعالان اقتصادی، کارآفرینان و چهره‌های مؤثر که همگی پر از امید و نشاط باشند و اختلافات خرد و کلان را کنار بگذارند، حل نمی‌شود. ما راه دیگری نداریم. بنابراین وفاق مفهوم روشنی دارد. وفاق یعنی منافع ملی را بر منافع شخصی بومی حزبی‌مان ترجیح بدهیم. نقطه اصلی این باشد که ایران در این دوره پیشرفت کند و از سد مشکلاتش بگذرد، دشمنان کینه‌توزش نتوانند هیچ تهدیدی باشند و کشور به سمت رفاه و توسعه پیش برود و ما بتوانیم با آرامش در منطقه خاورمیانه حرکت کنیم.

🔴 متن كامل👇
B2n.ir/z47524

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

09 Nov, 09:31


🔴🔴 سیدحسین مرعشی با توجه به پیروزی ترامپ و با اشاره به مناسبات جدید ایران و آمریکا پیشنهاد داد: زمان ترک مخاصمه رسیده

🔴 انتخابات آمریکا و روی کار آمدن ترامپ را از چند جهت می‌توان بررسی کرد. نخست، مسائل داخلی آمریکا و حوادثی است که طی ۴ سال گذشته رخ داده است. از اعتراض دونالد ترامپ و هوادارانش به نتایج انتخابات و حمله به کنگره تا تشکیل ده‌ها پرونده در مسائل مختلف کیفری علیه ایشان، هیچ‌کدام نتوانست مانع حضور او در انتخابات و کسب پیروزی شود.

🔴 در آمریکا، رئیس‌جمهور بالاترین مقام کشور است و اساساً مقامی صوری یا نمادین نیست. ممکن است برخی در ایران پرسش‌شان این باشد که چرا جامعه‌ای اعم از جمهوری‌خواهان و کسانی که در انتخاباتی با مشارکت بیش از ۷۰ درصد شرکت کرده‌اند، حواشی آقای ترامپ برایشان مهم نبوده است؟ و چرا این مسائل مانع نشد تا ترامپ از شرکت در انتخابات بازدارنده شود؟ ممکن است بسیاری در ایران فکر کنند این اتفاق که آدمی با ده‌ها پرونده توانسته در انتخابات شرکت کند، خصوصیت مثبتی قلمداد شود زیرا جامعه از آنجایی که انتخابات کشور برایش مهم است به اتهاماتی چون انحرافات و اتهامات ترامپ توجه نکرد. ضمن اینکه قوانین و مقررات آمریکا این اجازه را می‌دهد که فردی با این حد از اتهامات بتواند در انتخابات شرکت کند.

🔴 به‌هرحال ممکن است که در ایران از چنین وضعیتی برداشت مثبت نشود. اما به هر حال عامه مردم آمریکا به هیچ‌وجه آزادی خودشان در انتخاب رئیس‌جمهور را محدود نمی‌کنند. یعنی وقتی به نقطه‌ای می‌رسند که دست به انتخاب بزنند، این انتخاب با هیچ قانون و هیچ حجمی از تخلفات و اتهامات محدود نخواهد شد. این نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد. این مساله همچنین نشان می‌دهد که آزادی درون آمریکا آنقدر برای مردم این کشور اهمیت دارد که هیچ اتهامی نمی‌تواند فردی را از معرض انتخاب مردم دور کند.

🔴 نکته دوم، بحث رقابت‌های جدی انتخاباتی در آمریکا و توجه جامعه این کشور به واقعیت‌هاست. مردم به کسی که توانست همه‌گیری کرونا در گذشته را کنترل کند، تورم را کاهش دهد و رفاه بدون تورم را محقق کند و مدیریت اقتصاد را به دست بگیرد، رای دادند. البته این مساله عمدتاً بدین‌معنا نیست که انتخاب آقای ترامپ به سیاست‌های بین‌المللی او مربوط نمی‌شود، خیر.

🔴 عمده‌ترین دلیل برای انتخاب ترامپ و انتخاب مجدد او تمرکز مردم بر مساله کاهش تورم و حفظ رفاه یا افزایش رفاه‌شان بوده است. ضمن اینکه در بخش جامعه مسلمان‌های آمریکا برای اولین‌ بار مسلمان‌ها از عملکرد یک سال‌واندی دولت آقای بایدن و دموکرات‌ها در مساله فلسطین به ‌شدت ناراضی بودند و به آقای ترامپ رای دادند. اما درخصوص مناسبات ایران و آمریکا وضعیت چگونه است؟ ما تجربه ترامپ را داریم. در مورد این مساله می‌توان بر این مهم تاکید کرد که ما تفاوت برخورد آقای ترامپ با ایران در دوره قبل با برخورد آقای بایدن با کشورمان را خوب درک می‌کنیم. بالاخره آقای ترامپ وقتی تصمیم گرفت، فشار حداکثری را به ایران وارد کند، صادرات نفت ایران را به زیر ۲۰۰ هزار بشکه کاهش داد. اما ما در دوره آقای بایدن توانستیم نفت و میعانات‌مان را تا ۵/۱ میلیون شبکه صادر کنیم و نسبتاً ثباتی در اقتصاد به دست بیاوریم. به همین دلیل حتماً برای ما و کشورمان بین دولت بایدن و دولت ترامپ، تفاوت بسیاری وجود دارد اما این تفاوت‌ها چیزی نیست که در واقع جمهوری اسلامی را بتواند وادار به عقب‌نشینی کند. جمهوری اسلامی هم در داخل دارای نظام مستحکمی است و هم در منطقه قدرت بالایی دارد. پس هیچ دولتی در آمریکا نمی‌تواند جمهوری اسلامی را در معادلات خودش لحاظ نکند.

🔴 نکته سوم و حائز اهمیت این است که اصولاً دلیلی ندارد که یک نظام سیاسی خودش، کشور، دولت یا ملتش را در یک منطقه امن مستقر نکند. دلیلی ندارد که ما با یک کشوری مثل آمریکا که بالاخره دارای قدرت اقتصادی دنیاست، تکنولوژی‌های برتر دنیا را در اختیار دارد، بازار بسیار بزرگی دارد، نسبت به تمام کشورها قدرت نظامی برتری دارد و در منطقه خاورمیانه هم اثرگذار است، برای همیشه درحال مخاصمه باشیم. ما می‌توانستیم در گذشته به یک ترک مخاصمه‌ای برسیم. اکنون نیز لازم نیست که روابط‌مان را با آمریکایی‌ها برقرار کنیم و کار سنگین و درازمدت با آنها انجام دهیم اما دلیلی هم ندارد که این همه درحال مخاصمه باشیم.

🔴 متن كامل👇

B2n.ir/p13181

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

02 Nov, 16:02


🔴🔴 سید حسین مرعشی مطرح کرد:سه گام برای حل منازعه/باید برای پایان جنگ و خاموشی نزاع در خاورمیانه هرچه سریع‌تر اقدام کنیم

🔴 شرایط خاورمیانه بعد از ۷ اکتبر تاکنون دچار تحولات اساسی و خسارت‌های انسانی ضایعه‌باری شده است. در این مدت نیز یک‌سری از واقعیت‌ها از جمله خشونت‌طلبی، تصمیمات ضدانسانی و فوق ‌تصور سران و مقامات اسراییل که از هفتم اکتبر به این سو شروع شد، مجددا به اثبات رسید. اما مسأله‌ای که شاهد آن بودیم، اسقامت جبهه مقاومت بود.  امروز همه باید این واقعیت را بپذیرند که هیچ نیروی‌ای در منطقه حذف‌شدنی نیست.

🔴 تصوری که اسرائیل به خصوص تندروهای این رژیم دارند این است که اساسا حزب‌الله در لبنان وجود نداشته باشد یا هیچ فلسطینی‌ای در کرانه باختری و غزه زندگی نکند. تصوری که از اساس غیرواقعی است. امروز خاورمیانه بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک آتش‌بس فراگیر و رفتن به سمت حل‌وفصل مشکلات واقعی برای خاموشی این جنگ خسارت‌بار است. هر تلاشی برای برقراری آتش‌بس قابل تقدیر و لازم است. اگر در این زمینه توافقی صورت بگیرد، مهم‌ترین دستاورد آن توقف کشتار و حفظ جان مردم است. بالاخره پایان همه جدل‌ها و جدال‌ها باید صلح باشد و هیچ راهی غیر از این وجود نخواهد داشت که توسط آن به راه‌حل جامعی برسیم.

🔴 امروز در مورد حل مسأله فلسطین و اسرائیل، جامع‌ترین پیشنهاد این است که آوارگان برگردند. سپس با رفراندومی که در آن یهودی‌ها، مسلمان‌ها، مسیحی‌ها و عرب‌ها شرکت داشته باشند، تکلیف این سرزمین و حکومت آن روشن شود. اما به نظر نمی‌رسد که الان در دنیا چنین آمادگی وجود داشته باشد.

🔴 بر این باورم كه ایران می‌تواند خواسته‌های خودش را برای پس از آتش‌بس و توافق، صورت‌بندی كند. در كوتاه‌مدت و حتی میان‌مدت می‌توانیم دودولتی را در سرزمین فلسطین كه هم كشورهای عربی به آن تمایل دارند و هم اروپایی‌ها و آمریكایی‌ها از آن سخن گفته‌اند، مطرح کنیم که البته تنها مخالف این طرح فقط اسرائیلی‌ها هستند. در طولانی‌مدت نیز می‌توان برای تعامل و زندگی مسالمت‌آمیز در منطقه و تقویت جناح‌های سیاسی میانه‌رو، مسأله یك‌دولتی را محقق كرد.

🔴 به نظر می‌رسد اگر بخواهیم با واقعیت‌ها زندگی كنیم، واقعیت‌ها به ما می‌گویند كه اسرائیل اگرچه می‌تواند ضربات سنگینی به حزب‌الله و حماس و غزه بزند اما نمی‌تواند و قادر نیست، نیروی مقاومت كه ریشه در جان همه لبنانی‌ها، فلسطینی‌ها و سوری‌ها دارد را از بین ببرد. همانطور که گفته شده نخست، آتش‌بس برای توقف كشتارهای مردم و خسارت‌ به زندگی و جان آنها. دوم، ترمیم خسارت‌ها و زندگی‌های ویران‌ شده مردم و سوم پیگیری یك راه میانه كه همان تشكیل دودولتی در فلسطین است. در درازمدت نیز با تقویت نیروهای سیاسی میانه‌رو در منطقه باید بتوانیم زمینه‌های زندگی مسالمت‌آمیز و شرافتمندانه را برای همه صاحبان ادیان و اقوام در منطقه در قالب یك دولت پیگیری و اجرایی كنیم.

🔴 متن كامل👇

B2n.ir/e19277

سيد حسين مرعشى

05 Oct, 14:44


‍ ‍ 🔴🔴 سيد حسين مرعشی: خطبه‌های دیروز نماز جمعه تهران، جمع بین «قدرت و صلابت» و «تدبیر و سیاست» بود

🔴 رهبری مثل همیشه یک‌تنه بار مسئولیت سنگین هدایت منطقه و جبهه مقاومت و کشور را به تنهایی بر دوش می‌کشند و در خطبه‌های دیروز ایشان، هم «قدرت و صلابت» جمهوری اسلامی ایران هم عمق «تدبیر و سیاست» نمایان بود.

🔴 امیدواریم قدرت‌های دنیا این مواضع حکیمانه را دریابند و رژیم صهیونیستی تجاوزگر، ظالم و جنگ‌افروز را مهار کنند./ایرنا

t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

01 Oct, 14:11


⚫️⚫️ حضور سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران

⚫️ ظهر امروز، سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران، ضمن عرض تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، با نگارش متنی در دفتر یادبود حزب‌الله، نسبت به مقام آن شهید و دیگر شهدای جبهه مقاومت، ادای احترام کرد.
در این متن می‌خوانیم:

⚫️ بسمه‌تعالی
به تحقیق؛ سیدحسن عزیز و نصرالله زمان، دژ مستحکم اسلام در مقابل تجاوز، ترور و ناجوانمردی رژیم‌ صهیونیستی بود.
در نبود ایشان و شهیدان والامقام جبهه مقاومت، حراست از امت بزرگ اسلامی، وظیفه بزرگی بر دوش جبهه مقاومت نهاده است.
چرا که زنده نگه‌داشتن جبهه مقاومت، مویّد زندگی و حیات‌ موثر شهید والامقام سیدحسن نصرالله و شهدای هم‌رزم ایشان خواهد بود.

سیدحسین‌ مرعشی
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران
۱۴۰۳/۰۷/۱۰


☑️ @seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

01 Sep, 19:31


🔴🔴 سیدحسین مرعشی در همدان تاکید کرد: هدف کارگزاران سازندگی تحقق یک ایران ثروتمند است

🔴 سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران شامگاه پنج‌شنبه، ۸ شهریورماه در مجمع عمومی حزب کارگزاران سازندگی ایران-همدان حضور پیدا کرد. مرعشی در این جلسه گفت: سیاست، اصل همه چیز اعم از زندگی، توسعه و خدمت بوده و هیچ امری در زندگی بشر از سیاست مهم‌تر نیست و انسانی که به سرزمین خود علاقه‌مند است، نمی‌تواند نگاه غیرسیاسی به مسائل داشته باشد.

🔴 مرعشی با بیان اینکه کار حزبی، اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: تمام خدمات اجتماعی در برابر سیاست رنگ می‌بازد و سیاست می‌تواند منجر به تحقق فقر یا ثروتمندی یک کشور شود. هدف ما در حزب کارگزاران سازندگی ایران، غیر از توسعه و ثروتمند کردن ایران نیست و برای این هدف نیازمند سیاست درست و تحزب برنامه‌دار هستیم. کاری که ما می‌خواهیم انجام بدهیم بسیار ارزشمندتر از تمام مدعیان اصولگرایی بوده، چون سیاست دنیای آرمان‌ها نیست و دنیای واقعیت است؛ بنابراین باید از تجربیات کشورهای دیگر مانند کشور ترکیه که در همسایگی ما قرار دارد، استفاده کنیم.

🔴 وی با بررسی روند توسعه در کشورهای عراق و مالزی، مطرح کرد: عراق حامل چند تمدن اصیل تاریخی، شامل؛ بین‌النهرین، بابل و ساسانی ایرانی است. ۱۷ درصد ذخایر نفت جهان و منابع آب شیرین فراوانی دارد. از نظر نیروی انسانی نیز عراقی‌ها، هوش ایرانی و قدرت بدنی اعراب را دارند اما صدام در مدت ۲۰ سال رهبری عراق، سیاست‌های غلطی در این کشور در پیش گرفت و از معدود راهبرانی در جهان است که دو جنگ علیه ایران و کویت را آغاز کرد.‌

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با بیان اینکه ماهاتیر نیز ۲۰ سال در مالزی حکومت کرد، ادامه داد: ۵۵ درصد جمعیت مالزی، مسلمانانی بودند که در جنگل زندگی کرده و فقط سه درصد اقتصاد کشور را در دست داشتند و در مقابل، هندی‌تبارها و چینی‌تبارها با در اختیار داشتن ۴۵ درصد جمعیت کشور، ۹۷ درصد اقتصاد را مدیریت می‌کردند. به‌رغم اینکه مالزیایی‌ها از یک ملت نبودند و کشور فقیری شناخته می‌شدند اما ماهاتیر توانست یک کشور خوب در بین کشورهای اسلامی بسازد.‌‌

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران در مثالی دیگر پیرامون تجربه توسعه در کشور چین، عنوان کرد: در سال‌های پایانی عمر مائو، اقتصاد چین بسیار ضعف بود و آخرین برنامه مائو مبنی بر دولتی شدن کشاورزی، منجر به مرگ ۳۰ میلیون نفر از گرسنگی شد اما در نهایت مخالفان خود را از زندان آزاد کرد، قدرت را به آنان داد و پس از تغییر سیاست‌های چین، این کشور به یک قدرت اقتصادی تبدیل شده است.‌

🔴 مرعشی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به اینکه تمام نسل‌ها در ایران دارای مشکلات مختلفی هستند، بیان کرد: ظرفیت منابع اقتصادی در کشور نسبت به منابع انسانی کم‌تر است و همین موضوع منجر به بروز مشکل و در نهایت مهاجرت متخصصان می‌شود. امکانات اقتصادی و دانشگاهی در کشور ما متناسب با تعداد دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها نیست و افراد برای مهاجرت تربیت می‌شوند!

🔴 وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری و پذیرش تنوع و تکثر در کشور، منجر به این می‌شود که فضای کار برای نسل جوان، فراهم شود. اگر حاکمیت نپذیرد که ایران، شامل؛ سنی‌ها، اعراب، ترکمن‌ها، بلوچ‌ها و … است و فکر کند ایران، یعنی ۲۰ درصد جمعیت حزب‌اللهی، خطای بزرگی است. ظرفیت پذیرش حاکمیت باید بالا برود و دولتمردان باید تنوع و تکثر در کشور را بپذیرند.

🔴 متن کامل👇

B2n.ir/g58848


@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

25 Aug, 10:20


🔴🔴 سید حسین مرعشی: وفاق ملی، کاهش فاصله دولت و حاکمیت با مردم است/ امید است ایرانیانی که در دهه‌های گذشته از کشور خارج شدند امکان بازگشت پیدا کنند

🔴 خبرگزاری مهر:


🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران اظهار کرد: آن‌چه که مفهوم واقعی وفاق ملی است، در واقع کاهش فاصله دولت به معنای حاکمیت با مردم است.

🔴 سید حسین مرعشی «وفاق ملی» را موضوعی میان حاکمیت و مردم قلمداد کرد و گفت: وفاق میان دولت و مجلس به عنوان حداقل‌های ضروری در داخل حکومت به حساب می‌آید. چرا که تعامل و همراهی این دو نهاد مؤثر در اداره کشور امری ضروری است.

وی افزود: به نظرم آنچه که آقای پزشکیان در مورد وفاق ملی مطرح کرد یکی از نمادهایش هماهنگی میان مجلس و دولت است که در رأی اعتماد به وزرا خود را نشان داد و یادمان باشد آنچه که مفهوم واقعی وفاق ملی است در واقع کاهش فاصله دولت به معنای حاکمیت با مردم است.

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با یادآوری این موضوع که کاهش فاصله حاکمیت با مردم، اساس موضوع «وفاق ملی» است، گفت: در مرحله نخست چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۶۰ درصد از واجدین شرایط در انتخابات شرکت نکردند و این رقم در دوره دوم به ۵۰ درصد رسید. از ۵۰ درصدی هم که در انتخابات شرکت کرده بودند حدود ۶۰ درصد آنها به آقای پزشکیان رأی دادند این یعنی ۳۰ درصد از کل واجدین شرایط و به عبارتی ۸۰ درصد از جامعه منتقد و به نوعی معترض بودند و خواستار تغییر سیاست‌ها و شرایط کلی حاکم بر کشور بوده‌اند.

🔴 مرعشی با بیان اینکه هماهنگی و همراهی دولت و مجلس را مقدمه‌ای برای تحقق وفاق ملی به معنای ملت دولت است، گفت: فکر می‌کنم وفاق رسمی درون نظام میان دولت و مجلس خواهد بود و اما وفاق ملی وفاق بین جمهوری اسلامی و مردم باید باشد و تنها راه آن این است که کشور در مسیر تعالی قرار بگیرد و فشارهای زندگی مردم کاهش پیدا کند و از تورم کاسته شود و رشد اقتصادی افزایش یابد و جایگاه ایران در منطقه ارتقا یابد. همینطور جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی ارتقا پیدا کند و ایرانیانی که در دهه‌های گذشته از کشور خارج شدند امکان بازگشت پیدا کنند.

🔴 وی در رابطه با تغییر رویکرد اصلاح‌طلبان بعد از رأی اعتماد به کابینه، عنوان کرد: جبهه رأی دهندگان به آقای پزشکیان در ابتدا نسبت به ترکیب کابینه انتقادات بیشتری داشتند و بعد از موفقیت آقای پزشکیان که کابینه از مجلس عبور کرد، مواضعشان را تعدیل کردند و مهم این است که آقای پزشکیان که داوطلبانه نرمشی را نشان داد و امتیازاتی را برای وحدت ملی در سطح درون نظام نشان داد، باید منتهی به حل پاره‌ای از مشکلات مردم شود که در این صورت رضایت عمومی توسط دولت و نظام کسب خواهد شد.


t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

23 Aug, 19:52


🔴🔴 سید حسین مرعشی ماجرای ادغام سازمان برنامه و بودجه توسط احمدی‌نژاد را برای  نخستین بار بازگو کرد.

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

21 Aug, 16:56


🔴🔴 سید حسین مرعشی: پزشکیان قدرت رهبری را پشت سر دولت آورد /مجلس با رأی دادن به کل کابینه، گام بزرگی را برداشت

🔴 خبرگزاری خبرآنلاین:


🔴 مرعشی بااشاره به تکرار وعده‌ها از سوی پزشکیان در دفاعیه آخر از کابینه پیشنهادی اش گفت: من خیلی خوش بین هستم که در مقابل امتیازات سیاسی آقای پزشکیان در جهت انسجام ملی و وحدت ملی دادند و رضایت رهبری و همراهی مجلس را هم جلب کردند، مقدمه گشودن گره‌های مهم از زندگی مردم باشد.

🔴 مرعشی گفت: نمایندگان مجلس گام بزرگ و مناسبی را برداشتند، هر چند که ممکن است هرکسی از هر حزب و جناحی، نسبت به پاره‌ای از وزرا نگاه انتقادی داشته باشد ولی نفس اینکه مجلس با دولت به یک توافق جامع رسیدند و دولت جدید بدون تاخیر و کاستی تشکیل شد، علامت بسیار خوبی است و پایه‌های همکاری‌های موثری را بین قوای ۳ گانه در جهت کاهش مشکلات و آلام جامعه تلقی شود.

🔴 مشروح خبر👇

khabaronline.ir/news/1948130/

سيد حسين مرعشى

12 Aug, 12:21


‍ ‍ 🔴🔴 سید حسین مرعشی:آنچه ما هدف گرفته بودیم یک کابینه مطلوب بود، اما آنچه امروز می‌بینیم کابینه مقدور است/ نبود یک وزیر از اهل تسنن از نواقص کابینه است

🔴 پایگاه خبری انتخاب:

🔴 سیدحسین مرعشی؛ دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: دولت پزشکیان با دو وزیر از دولت قبل، یک وزیر زن و تعداد قابل توجهی چهره گمنام و با رده سنی بالا ۵۵ سال تشکیل شد. این کابینه به نظر می‌رسد چندان مطلوب اصلاح طلبان و سبد رأی پزشکیان نباشد، اما محدودیت‌های پزشکیان در انتخاب وزرا، ادعایی است که حامیان او برای ترکیب لیست وزرا مطرح می‌کنند.

🔴مرعشی درباره ماهیت کابینه دولت چهاردهم به «انتخاب» گفت: طی چند وقت اخیر آقای ظریف و دوستان ایشان در کمیته‌ها و شورای راهبردی با مشارکت بخش خصوصی تلاش کردند تا سه تا پنج نفر برای هر وزارتخانه معرفی شود. آنچه ما هدف گرفته بودیم یک کابینه مطلوب بود، آنچه امروز می‌بینیم کابینه مقدور است. فرق است بین یک کابینه مطلوب با یک کابینه مقدور.

🔴 وی درباره محدودیت‌های رئیس جمهور برای انتخاب وزرا بیان کرد: این شکاف شاید برخی از دوستان ما را قانع نکند، اما توجه داشته باشیم که رئیس جمهور با محدودیت‌های قانونی و سیاسی مواجه بودند. بخشی از این موانع مربوط به استعلام هاست که قانوناً باید از نهاد‌های امنیتی شود، بخشی هم به نظر من توجه به نظرات مجلس دوازدهم بود.

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران درباره نقاط مثبت و منفی کابینه اظهار داشت: از نقاط برجسته این لیست، یک وزیر خارجه، اقتصاد، بهداشت، کار، فرهنگ و صمت مطلوب است. حضور یک وزیر زن هم از نقاط قابل دفاع کابینه است. فقدان یک وزیر از اهل سنت هم از نواقص این لیست تلقی می‌شود. انشالله آقای رئیس جمهور در این خصوص تدبیر خواهند کرد

🔴 مرعشی درباره مطالبه جبهه اصلاحات از کابینه دولت چهاردهم گفت: جبهه اصلاحات از اقدامات شورای راهبردی دفاع می‌کرد و تلاش داشت که یک کابینه مطلوب شکل بگیرد و تا حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است.

🔴 متن کامل👇

B2n.ir/e76304

سيد حسين مرعشى

10 Aug, 07:13


🔴🔴 سید حسین مرعشی:کابینه فراجناحی فقط در دولت آقای هاشمی و تحت شرایط خاص اتفاق افتاد و تحقق آن، اکنون ممکن نیست/کابینه آقای پزشکیان باید کابینه جناح پیروز باشد و کاملاً رای‌دهندگانش را راضی و قانع کند

🔴 در دولت اول آقای روحانی، روزی که قرار شد آقای نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس‌جمهور شود، من جلسه‌ای مفصل با ایشان داشتم و تجارب قبلی را تشریح و منتقل کردم. به ایشان گفتم: «دوم خرداد ۷۶ در نتیجه ائتلاف جناح میانه کشور که آن زمان با محوریت آیت‌الله هاشمی بود و کار میدانی و عملیاتی آن را حزب کارگزاران سازندگی انجام می‌داد و جناح چپ که دو نهاد داشت؛ یکی روحانیون مبارز و دیگری شورای هماهنگی نیروهای خط امام که آقای بهزاد نبوی آن را اداره می‌کرد، منجر به یک پیروزی بزرگ شد. از فردای پیروزی و پس از بروز اختلاف در میان یاران آقای هاشمی و آقای خاتمی و جدایی جناح های وابسته به اینها از هم، منتج به نتیجه‌ای شد به نام رئیس‌جمهوری احمدی‌نژاد. بعد هم آقای هاشمی خانه‌نشین شد و هم آقای خاتمی و شد آنچه نباید می‌شد. در دوره ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد نیز اختلاف بین آقای احمدی‌‌نژاد و رهبری و فاصله گرفتن او از پشتوانه اصلی‌اش که رهبری بود، نتیجه‌اش رئیس‌جمهوری روحانی شد و اگر آن فاصله ایجاد نمی‌شد، ایشان رئیس‌جمهور ایران نمی‌شدند و امروز شما (آقای نهاوندیان) هم رئیس دفتر رئیس‌جمهور نبودید».

🔴 مشابه اتفاق‌های پیشین، پس از انتخابات دور دوم آقای روحانی هم افتاد و نزدیکان آقای روحانی بر این طبل می‌کوبیدند که هیچ‌کس به روحانی کمکی نکرده و ایشان صرفاً رای خودش را هم در دور اول و هم در دور دوم داشته است. در دور دوم یک فاصله رایی بود ولی در دور اول آقای روحانی کمتر از یک درصد بالاتر از آرایی که باید می‌داشت را داشت. من همیشه به آقای واعظی می‌گفتم که همین حدود یک درصد را به حساب آقای هاشمی، خاتمی و اصلاح‌طلب‌ها بگذارید. چراکه آقای روحانی همین میزان ناچیز را اگر نمی‌داشت که رئیس‌جمهور نمی‌شد.‌ متاسفانه به دلیل اینکه دوستان تاریخ را مطالعه نکرده و حوادث را درست بررسی نمی‌کنند عین همان اتفاقات ممکن است مجدداً تکرار شود.

🔴 به ‌عنوان یکی از کسانی که خودش را به آقای پزشکیان نزدیک می‌داند باید تاکید کنم که با این فرمان حرکت کردن و نادیده گرفتن همه کسانی که جمع شدند و مردم را بسیج کردند و رایی را ساختند، اشتباه است. همان‌طور که نطقی مانند سخنان آقای عبدالعلی‌زاده در جمع فعالان ستاد دکتر پزشکیان که گفت: ما خودمان بودیم و بعد اصلاح‌طلبان آمدند سپس اصولگرایان و… اشتباه بود.

🔴 یک ‌روز آقای روحانی به آقای جهانگیری گفت‌: «تنها ماندم و خوردم». جهانگیری هم در جواب ایشان گفت: «خودتان تنهایی را انتخاب کردید. شما به جبهه حامیان خود پشت کردید. وقتی هم که مخالفان‌تان حمله را به سمت شما شروع کردند و زمین‌گیر شدید، معلوم شد آنهایی که پشتت بودند، دیگر نیستند و … ».

🔴 آقای پزشکیان رئیس‌جمهور عزیز ماست اما نه از حسن روحانی قدرتمندتر است و نه اندازه او تجربه حاکمیتی دارد. بالاخره روزی که آقای روحانی رئیس‌جمهور شد ۲۴ سال در شورای امنیت ملی و چهار دوره نماینده مجلس بود و علاوه بر تجربه خبرگان، نایب‌رئیس مجلس هم بود. بنابراین اطرافیان آقای پزشکیان باید بدانند که به هیچ وجه نباید اجازه دهند که با فرمانی حرکت شود که خدای‌ ناکرده احزاب و گروه‌های حامی و پای کار ایشان در انتخابات، احساس کنند که نظرات و مطالبات‌شان نادیده انگاشته می‌شود.


🔴 متن کامل 👇
B2n.ir/z93569


t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

05 Aug, 15:36


🔴🔴 سید حسین مرعشی: کاهش تورم و افزایش رشد اقتصادی مسیری جز اصلاح روابط خارجی و احیا برجام ندارد/روابط ایران و آمریکا فراتر از حاکمیت دموکرات یا جمهوری‌خواه است/پزشکیان باید بتواند حمایت رهبری را در مذاکرات داشته باشد

🔴 پایگاه خبری جماران:


حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی: ممکن است کسی بگوید رفع تحریم‌ها و احیای برجام شدنی نیست و یا هزینه‌های سیاسی برای ایران دارد که لازم نیست این هزینه‌ها را پرداخت کنیم. باید ببینیم اولویت کشور چیست.

🔴 اگر اولویت کشور کاهش تورم و افزایش رشد اقتصادی هست، جز از طریق اصلاح روابط خارجی و احیاء برجام، از نظر من مسیر دیگری متصور نیست.

🔴 دو شاخص مهم هر اقتصادی «تورم» و «رشد اقتصادی» است و اقتصاد ما در هر دو شاخص مشکلات جدی دارد.

🔴 رشد اقتصادی ما با اهدافی که برای سند چشم‌انداز داشتیم و اهدافی که برای برنامه هفتم در مجلس شورای اسلامی مصوب شده فاصله دارد. با رشد اقتصادی هشت درصد خیلی فاصله داریم و تورم هم که حداکثر باید 10 درصد باشد، الآن بالای 40 درصد است.

🔴 مشروح این گفتگو👇

www.jamaran.news/fa/tiny/news-1639228

سيد حسين مرعشى

03 Aug, 18:27


‍ ‍ 🔴🔴 سید حسین مرعشی مطرح کرد: سه اقدام ایران در واکنش به شهادت هنیه/ اجماع کشورهای اسلامی و غربی در سرنگونی نتانیاهو

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: باید به واسطه شهادت «اسماعیل هنیه» در بین کشورهای مسلمان خاورمیانه و کشورهای اروپایی و حتی بخش‌هایی از حکومت آمریکا اجماعی به وجود آوریم که منتهی به سرنگونی نتانیاهو به عنوان عامل تشدیدکننده بحران شود.

🔴 سید حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، به تشریح نحوه مواجهه و پاسخ نظام به ترور شهید «اسماعیل هنیّه» در خاک‌جمهوری اسلامی پرداخت. وی با بیان اینکه مساله فلسطین و ظلم‌هایی که رژیم صهیونیستی از بدو تأسیس تا امروز در فلسطین انجام داده یک امر مستمر و دائمی بوده، گفت: ایران باید در واکنش به این مساله ۳ اقدام انجام دهد.

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی نخستین اقدام ایران را پاسخ نظامی حساب‌شده عنوان و تصریح کرد: اقدام اول پاسخ نظامی در دفاع از تمامیت ارضی و حیثیت ایران است، مشروط بر اینکه در دام حاکمان اسرائیل نیافتیم و خواسته نتانیاهو که گسترش جنگ است محقق نشود. مرعشی تاکید کرد: به هیچ وجه نباید حس زیبای انتقام‌جویی مردم و نظام جمهوری اسلامی به حوادثی منجر شود که منافع آن را اسرائیلی‌ها ببرند.

🔴 وی دومین اقدام ضروری در این برهه را شناخت و رفع خلأهای امنیتی و اطلاعاتی دانست و افزود: باید بپذیریم ضعف‌هایی در سیستم اطلاعاتی ما وجود دارد که اسرائیلی‌ها تاکنون چندین بار توانسته‌اند از این نقطه ضعف‌ها استفاده کرده و به ما ضربه بزنند.

🔴 این فعال سیاسی تصریح کرد: باید یک کار بسیار دقیق و جدی شروع شود و در هر سطحی هر تغییراتی که لازم است باید انجام شود تا ما به نقطه مطمئنی برسیم که سیستم امنیتی و اطلاعاتی‌مان خلأیی نداشته باشد که دشمن بتواند از آنها استفاده کند. بنابراین باید خلأهای نظام امنیتی و اطلاعاتی کشور را به هر نحو پُر کنیم؛ به هر میزان لازم باشد مدیران و کادر نهادهای تعیین‌کننده و موثر حوزه امنیتی و اطلاعاتی تغییر کند تا این خلأها جبران شود.

🔴 مرعشی دیپلماسی فعال در عرصه بین‌الملل برای افشای ماهیت دولت فعلی اسرائیل را سومین اولویت پیش روی نظام برشمرد و عنوان کرد: از آنجا که نتانیاهو بعد از طوفان‌الأقصی در مسیری حرکت کرده که امنیت کل خاورمیانه و حتی امنیت جهان را در خطر قرار داده، موثرترین‌ کاری که ایران می‌تواند انجام دهد این است که با یک دیپلماسی فعال خصوصا در دولت جدید به سمتی برویم که لانه فساد که دولت فعلی اسراییل و نتانیاهو است و خطری برای امنیت خاورمیانه و به نوعی جهان است را بتوانیم از عرصه سیاسی حذف کنیم. بدین منظور جهان باید متوجه شرارت‌ها و اقدامات مخرب نتانیاهو که امنیت خاورمیانه و جهان را تهدید می‌کند بشود.

🔴 وی تاکید کرد: باید به واسطه شهادت شهید هنیه در بین کشورهای مسلمان خاورمیانه و کشورهای اروپایی و حتی بخش‌هایی از حکومت آمریکا اجماعی به وجود آوریم که منتهی به سرنگونی نتانیاهو به عنوان عامل تشدیدکننده بحران شود.

🔴 دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به سوالی درخصوص امکان‌پذیر بودن این ایده، گفت: این حتما امکان‌پذیر است و ایران می‌تواند نقش بی‌بدیلی را در ایجاد یک اجماع جهان ایفا کند. اگر ما دیپلماسی را بر اقدامات نظامی ترجیح دهیم، ایران به اتکاء ابزارهای نظامی موثری که دارد، با اتکاء به قدرت و توان بسیار شایسته نظامی و موشکی می‌تواند در دیپلماسی حرف مهمی بزند و تاثیرگذار باشد.


t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

30 Jul, 10:50


🔴 پیام تبریک سید حسین مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی:

🔴 جناب آقای دکتر عارف انتصاب جنابعالی را بعنوان معاون اول رییس جمهور تبریک می گویم. امیدوارم‌ منشاء اثرات ماندگاری در دولت چهاردهم باشید.

🔴 سید حسین مرعشی مرداد ماه ۱۴۰۳

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

24 Jul, 15:54


🔴🔴سیدحسین مرعشی:"دولت مونتاژی" دولت خوبی نیست

🔴 ‏دولت ملی به معنای دولتی است که در شان ملت ایران به لحاظ سطح کارآمدی و
تجربه‌ باشد.ولی این که چند اصولگرا و اصلاح طلب و اعتدالی باهم مونتاژ کنید،این دولت خوبی نمی‌شود. دولت علاوه براین که اجزایش مهم است،ترکیب دولت و کلیت آن هم مهم است.

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

24 Jul, 13:12


🔴🔴 سید حسین مرعشی:معاون اول نمی شوم /ایران و آمریکا فعلا مذاکره نمی‌کنند زیرا.../احتمالا فیلترینگ رفع و گشت ارشاد حذف می شود /دولتِ مونتاژی دولت خوبی نیست

🔴 خبرگزاری خبرآنلاین:

🔴 حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی،از «تصمیم» در تایید صلاحیت پزشکیان گفت، از اینکه نباید بین نفر اول و دوم نظام شکافی باشد، از حلقه وصلی که رئیس جمهوری منتخب باید ایجاد کند،از شائبه ها درباره معاون اولیش و ...

🔴 او درباره سهم‌خواهی‌هابیان می‌کند: «مسئله این است که در ایران اعتماد به نفس کاذب خیلی از نیروهای میانی کشور انتظارات را بالا برده است. یک نفر را در خیابان هم نمی‌بیینید که اگر به او بگویید وزیر صمت شود بگوید این کار را بلد نیستم و تجربه ندارم.

🔴 «دولت مونتاژی» اصطلاحی است که مرعشی در این گفتگو به کار می بردو می گوید:دولت ملی به مفهومی است که در شان ملت ایران به لحاظ سطح کارامدی وتجربه‌اش باشد. ولی این که چند اصولگرا و اصلاح طلب و اعتدالی باهم مونتاژ کنید، این دولت خوبی نمی‌شود. دولت علاوه بر این که اجزایش مهم است، ترکیب دولت و کلیت آن هم مهم است.


🔴 مشروح این گفتگو👇

khabaronline.ir/news/1935730/

سيد حسين مرعشى

10 Jul, 10:58


🔴🔴 روز سه‌شنبه، سیدحسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب دیدار و گفت‌وگو کرد.

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

09 Jul, 14:46


🔴پیشنهادهای سیدحسین مرعشی به مسعود پزشکیان برای اداره کشور/بهتر است، بدانیم که مردم هیچ‌وقت علیه خودشان تصمیم نمی‌گیرند/ مردم زمانی از حق رای خود، چشم‌پوشی می‌کنند که احساس کنند، بازی می‌خورند

🔴 انتخابات ریاست‌جمهوری در اوج ناامیدی مردم و اصلاح‌طلبان و اعتدالیون و کسانی که عموماً حکومت یکدست دوران ریاست آقای رئیسی را قبول نداشتند، آغاز شد. تایید صلاحیت‌ها که اعلام شد ما با یک کاندیدای واحد مواجه بودیم به طوری که دیگر نیازی به هیچ تلاشی برای اجماع نداشتیم. ما با نامزدی روبه‌رو بودیم که ظرفیت‌های مناسبی برای پذیرش مسئولیت ریاست‌جمهوری داشت. لذا از همان ابتدا باور و تاکید داشتم که این مسیر را خداوند پیش پای ملت ایران گذاشته تا مردم بتوانند در اوج ناامیدی، شاهد یک گشایشی در فضای سیاسی و مدیریتی کشور باشند.

🔴 موضوع حائز اهمیت در این انتخابات جایگاه مردم است. این انتخابات با حضور نیمی از مردم ایران رقم خورد. اگر شرایط به گونه‌ای بود که تحریم‌کنندگان همگی به پای صندوق‌های رای می‌آمدند، جریاناتی که علاقه دارند تا با استفاده از ابزارهای نامناسب حکومت استفاده به ناحق کنند به راحتی می‌توانستند ببینند که شکاف آرا چگونه شکل می‌گیرد و اقلیت کیست و اکثریت چه کسانی هستند.

🔴 رئیس جمهور باید از مسائل حاشیه‌ای کاملا پرهیز کند و فقط به مسائل اصلی کشور بپردازد و توانش را روی مسائل فرعی نگذارد. هر چقدر هم اهانت دید باید بداند که این قبیل چالش‌ها، مشکلات ایران نیست.

🔴 مشکلات کشور مسائل اقتصادی و ناترازی‌ها در بانک‌ها، انرژی، نفت و گاز، حل و فصل مسائل بین‌المللی، تجهیز سالانه چندصد میلیارد دلار منابع برای توسعه ایران و ریل‌گذاری صحیح اقتصادی ایران به سمت رشد پایدار و لاغیر است. ضمن آن که دولتی موفق می‌شود که قدرت رهبری نظام را پشت سر داشته باشد.

🔴 تجربه‌های موفق دولت‌های گذشته، نشان‌دهنده آن است که در هر دستاوردی، اراده مصمم رئیس‌جمهور، تیم کارشناسی و مدیریتی تراز اول او و نیز حمایت رهبری از رئیس‌جمهور عامل موفقیت بوده است. این سه عنصر وقتی با هم ترکیب می‌شوند، کشور با موفقیت مواجه می‌شود.

🔴 همه کسانی که یک ماهه انتخابات، فعال بودند و به بسیج مردم برای رای‌آوری آقای پزشکیان کمک کردند باید تا پایان دوره ریاست جمهوری با تمام توان حامی و پشتیبان رئیس‌جمهور منتخب باشند و به هیچ عنوان نباید هیچ تعللی در حمایت از دولت و رئیس جمهور جدید به وجود بیاید. در عین حال هیچ‌کس نباید از زاویه منافع شخصی، گروهی و جناحی خود، چیزی را به آقای رئیس‌جمهور منتخب تحمیل کند. یعنی ما باید حامیان بدون قیدوشرط ایشان باشیم و اجازه دهیم که آقای پزشکیان واقعا براساس اصول علمی و فنی برای همه مسئولیت‌ها، بهترین‌ها انتخاب‌ها را انجام بدهد. به طوری که کابینه ایشان باید جامع‌ترین و قابل قبول‌ترین کابینه ممکن باشد.

🔴 از دیگر سو به نظرم، تماس مستمر آقای رئیس جمهور با مردم بدون مسامحه و به طور منظم انجام شود. در جریان روند اداره و مشکلات کشور باشند تا همچنان اقتدار دولت و نفوذ آن بین مردم ادامه یابد.


🔴 اساسا یکی از دلایل تایید صلاحیت آقای پزشکیان این بود که اصلاح‌طلبان را به صحنه سیاسی کشور برگردانند. حتما نظام علاقه‌مند نیست که جبهه اصلاحات و اصلاح‌طلبان ایران که ریشه و سابقه طولانی‌ای در عرصه سیاسی کشور دارند از نظام خارج شوند. بنابراین حضور پزشکیان به عنوان رئیس جمهور و دولت ایشان پس از استقرار، می‌تواند زمینه حل و فصل باقی‌مانده مشکلات بین تحول‌خواهان و اصلاح‌طلبان با نظام جمهوری اسلامی را حل و فصل کند.

🔴 آقای رئیس جمهور اگر بتوانند در مورد مدیریت هزینه‌های دولت و کاهش کسری بودجه در همین ۱۰۰ روز اول به تصمیمات روشن اقتصادی برسند و در قالب لوایحی که به مجلس تقدیم می‌کنند، حمایت مجلس را هم جلب کنند و ریشه تورم را بخشکانند، می‌توانند اقدامی مهم انجام بدهند.

🔴 از دیگر اقدامات مهم همین ۱۰۰ روز اول می‌تواند این باشد که تیم جدیدی در وزارت خارجه مستقر شوند که حامل پیام روشنی به جهان بیرون از ایران باشند. ایران باید به سوی گسترش روابطش با دنیا و حل و فصل باقی‌مانده حرکت کند و یکی از این مسائل، احیای برجام است.

🔴 اصولگرایان در حال حاضر دچار تفرقه شده‌اند اما باید از این تفرقه‌ای که به جان آنها افتاده است، دست بردارند و از جبهه آنها که به دست نیروهای رادیکال افتاده است، فاصله بگیرند. اصلاح‌طلبان نیز زمانی موفق می‌شوند که اصولگرایان نیرومندی در مقابلشان حضور داشته باشند.

🔴 بهتر است، بدانیم که مردم هیچ‌وقت علیه خودشان تصمیم نمی‌گیرند. مردم زمانی از حق رای خود، چشم‌پوشی می‌کنند که احساس کنند، بازی می‌خورند. بنابراین یکی از دلایلی که در مرحله دوم حدود ۱۰ درصد افزایش مشارکت داشتیم این بود که برخی باور نمی‌کردند که رای آنها موثر است.

🔴 متن کامل 👇
bit.ly/3WdW0iC

سيد حسين مرعشى

08 Jul, 22:10


🔴🔴 سید حسین مرعشی:امیدوارم بعد از سال‌ها کشمکش یک رشدی در میان مخالفین آقای پزشکیان اتفاق افتاده باشد که به جای تخریب رییس‌جمهور منتخب و دولت آینده، بنا را بر همکاری، جلب مشارکت و راضی کردن مردم از جهت زندگی و معیشت داشته باشند.

#برای_ایران
#دولت_چهاردهم
#پزشکیان

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

08 Jul, 17:06


🔴🔴 سید حسین مرعشی:امیدوارم مخالفین پزشکیان رشد کرده باشند و دست از تخریب بردارند

🔴 این انتخابات برای دو طرف بسیار جدی شده بود، دوستان جبهه پایداری تلاش کردند، اصول‌گرایان بیشتری را به صحنه بیاورند. البته یک نکته تاسف‌بار هم وجود داشت و آن اینکه برخی از ارکان دولت سیزدهم و یکی از نهادهای موثر که هر دو متعلق به عموم مردم هستند، بیش از اندازه به نفع آقای جلیلی وارد صحنه شدند.

🔴 در سمت دیگر برای آقای پزشکیان هم بخشی از آرای خاکستری به صحنه آمدند و به سبد رای آقای پزشکیان اضافه شدند و میزان مشارکت به پنجاه درصد افزایش پیدا کرد. به هرجهت با پیروزی آقای پزشکیان، اکثریت مردم ایران که از تاثیرگذاری رای‌شان ناامید بودند، مجدد امیدشان به ادامه مردم‌سالاری و یا دموکراسی تقویت شد که از این جهت امر مبارکی بود.

🔴 چند موضوع با هم ترکیب شد، تا به پیروزی پزشکیان منجر شد. اول اینکه سیاست کلی نظام از نتیجه مطلوب در انتخابات مجددا به راهبرد افزایش مشارکت تغییر کرده بود. این تغییر رویکرد منتهی شد به این که آقای پزشکیان تایید صلاحیت شدند. هم اتحاد جبهه نیرومندی از اصلاح‌طلبان و حتی بخشی از اصولگرایان میانه به صورت نانوشته و غیررسمی شکل گرفت و هم صداقت، راستگویی، پاکدستی و سوابق علمی و سیاسی روشن ایشان، توانست مردم را متقاعد کند که ایشان رییس‌جمهور متفاوت و موفقی برای کشور خواهد بود.

🔴 آقای پزشکیان باید در مسیر ایجاد یک انسجام داخلی حرکت کند و در آن جهت باید همت بالایی داشته باشد. همچنین باید بتواند اعتماد رهبری را جلب کند و قدرت رهبری را پشت سر دولت بیاورد. باید خردجمعی کشور را سازمان داده و آن را در خدمت دولت و رهبری قرار دهد. باید با جدیت در عرصه بهبود روابط ایران با کشورهای صنعتی، احیای برجام و رفع تحریم‌ها گام‌های موثری بردارد. برای ایجاد یک جهش در اقتصاد ایران به سمت ظرفیت‌های بزرگ بروند و منابع کافی را از طرف‌های خارجی تجدید کنند.

🔴 امیدوارم بعد از سال‌ها کشمکش یک رشدی در میان مخالفین آقای پزشکیان اتفاق افتاده باشد که به جای تخریب رییس‌جمهور منتخب و دولت آینده، بنا را بر همکاری، جلب مشارکت و راضی کردن مردم از جهت زندگی و معیشت داشته باشند و ان‌شاالله پشتیبان مردمی جمهوری اسلامی شوند.

🔴 به هر حال اگر‌ آن‌ها هم کارشکنی کنند، آقای پزشکیان باید به این حاشیه‌ها بی‌اعتنا باشد و توجه‌شان به اصلاح امور کشور باشد. بالاخره رقیب نیرومند آقای پزشکیان هستند و نهادهای موثری هم در دسترس‌شان است ولی امیدواریم در نهایت دوستان جبهه پایداری به رهنمودها و نظرات رهبری وفادار باشند و طبق نظر مقام معظم رهبری به جای تخریب به سمت همراهی روند./ ایلنا

t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

05 Jul, 22:04


🔴🔴 سید حسین مرعشی:این پیروزی دلنشین بر ملت بزرگ ایران مبارک باد

🔴 توجه داشته باشیم که این نتیجه حضور نیمی از ملت ایران بود و یکبار دیگر خدا را باور کنیم.

🔴 سید حسین مرعشی ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۳

#برای_ایران
#دولت_چهاردهم
#پزشکیان

@seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

01 Jul, 11:32


🔴🔴سید حسین مرعشی:مردم فرصت دارند ایران را به حاشیه امن هدایت کنند

🔴 بسیار خوشحال هستم که جناب آقای دکتر پزشکیان در مرحله اول درخشش فوق‌العاده‌ای داشتند و با حدود یک میلیون تفاوت وارد مرحله دوم می‌شود. برای مرحله دوم یک ائتلاف بزرگ از اصولگرایان میانه و کل اصلاح‌طلبان ایران که در مرحله اول هم حامی آقای دکتر پزشکیان بودند، شکل گرفته و این ائتلاف در کنار به میدان آمدن بخشی از آراء خاموش، سرنوشت انتخابات را با شکوه زیاد به نفع آقای پزشکیان رقم خواهد زد.

🔴 من ضمن تشکر از تمام دوستان ستادی در سراسر کشور که همت والایی داشتند و در یک فرصت کوتاه این بسیج عمومی را انجام دادند، انتظار دارم که با تکیه بر این ائتلاف جدید و با نشاط سیاسی والا، گام آخر را با استواری بردارند.
 
🔴 آقای قالیباف معذوریت‌هایی دارد؛ بالأخره رئیس مجلسی است که اکثریت با تندروها است و نمی‌تواند این کار را بکند. اصولگرایان میانه یک طیف وسیعی هستند.

🔴 ملت ایران متوجه نیاز امروز کشور به استقرار یک دولت ملی و فراگیر و دوری از تنگ‌نظری و تندروی هست. ملت ایران ان شاء الله آینده خودشان را با رأی قاطع به جناب آقای پزشکیان رقم خواهند زد؛ که ایشان هم متعهد به تشکیل یک دولت فراگیر و ملی هستند. پیروزی بسیار نزدیک است و گام آخر را همه با هم، با استواری بر می‌داریم.
 
🔴 اختلاف نظری که امروز بین رأی دهندگان به آقای قالیباف با آقای جلیلی وجود دارد، از شکاف بین اصلاح‌طلبان و آقای جلیلی بسیار عمیق‌تر است. ضمن احترامی که به آقای جلیلی قائل هستیم، آقای جلیلی قادر نبوده و نخواهد بود که حتی بتواند اصولگرایان را نمایندگی کند. در واقع اگر آقای جلیلی قادر بود اصولگرایان را نمایندگی کند، می‌توانست در مرحله اول این کار را بکند. وقتی کسی در مرحله اول نتوانست این ائتلاف را به وجود بیاورد، حتما در مرحله دوم بسیار ضعیف‌تر ظاهر خواهد شد.
 
🔴 اساسا جمعی از رأی‌دهندگان امید نداشتند که بشود تغییری در کشور به وجود آورد. رأی مرحله اول و تفاوت معنی‌دار بین آراء آقای پزشکیان و آقای جلیلی به گونه‌ای است که کسانی که در مرحله اول وارد انتخابات نشدند، با یک رأی بسیار تعیین‌کننده در جمعه آینده می‌توانند رفتن کشور به سمت مسیر میانه‌روی، خردورزی، عقلانیت و استقرار یک دولت فراگیر و ملی را کمک کنند.
 
🔴 الآن صحنه انتخابات کاملا شفاف شده و تفاوت‌های معنی‌دار بین آقای پزشکیان و آقای جلیلی کاملا آشکار است. با توجه به روندی که در انتخابات آمریکا وجود دارد و احتمال روی کار آمدن ترامپ جدی‌تر شده، مردم ایران فرصت دارند، ایران را به حاشیه امن هدایت کنند./جماران

t.me/seyedhoseinmarashi

سيد حسين مرعشى

27 Jun, 15:44


🔴🔴 سخنرانی سیدحسین مرعشی در زاهدان: سیستان و بلوچستان متحد طبیعی و تاریخی اصلاحات ایران است

🔴سیاست‌های کلی نظام نتیجه کار کارشناسان کشور است.

🔴 تعامل با رهبری از ویژگیهای آقای پزشکیان است.

@seyedhoseinmarashi