زیرا رفتارهای حس جویی و البته گاها اجتنابی مانع از شروع سیکل خواب به صورت نرمال میشود!
▪️کودکان با حس جویی حس عمقی( دارای آستانه بالای حس عمقی) اغلب اوقات با وجود تحرک زیاد در طول روز و میزان خستگی قابل توجه، موقع خواب( مخصوصا خواب شب) مقاومت میکنن!
( البته همین عامل باعث حرکتها و چرخش های زیاد کودک حین خواب هم میشود!)
▪️کودکان با حس جویی حس لامسه( دارای آستانه بالای حس لامسه) اغلب اوقات نیاز به لمس و ارتباط فیزیکی با والدین به خصوص مادر دارند! به طور مثل باید حتما دست مادر را بگیرند، سینه یا صورت مادر را لمس کنند… و البته در این دسته از کودکان رفتارهای مثل ناخن جویدن ، خود لمسی ، انگشت مکیدن و کندن پوست لب و… موقع خواب دیده میشود!
▪️کودکان با حس جویی حس وستیبولار( دارای آستانه بالای حس وستیبولار) اغلب اوقات مقاومت زیادی برای خواب دارند و نیازمند حرکات خطی و یا دورانی میباشند مانند بغل شدن و راه بردن توسط والدین برای شروع سیکل خواب، تکان دادن روی پا و یا تلاش برای خواباندن کودک در ماشین در حال حرکت!
آیا شما یا خواب کودکتون چالش دارید؟!
کودک شما الگوی خواب خاصی دارد؟!
پ.ن۱:یادتون نره تمامی این مسائل نیاز به پیگیری و درمان دارند پس حتما در صورت مشاهده با روانپزشک یا کاردرمانگر درمیان بگذارید!
پ.ن۲:البته باید بدونیم که این موارد به تنهایی دلیل اختلال نیستند من فقط قسمت خواب رو توضیح دادم!
شدت و میزان علائم و تاثیرشون روی عملکرد نرمال فرد در تشخیص اختلال بسیار مهمند!
پ.ن۳:در صورتی که فکر میکنید این علائم در فرزندتون وجود دارن لایو اختلال یکپارچگی حسی چیست و چرا رو در هایلایت لایوها ببینید.