Sadri2511 @sadri2511 Channel on Telegram

Sadri2511

@sadri2511


Sadri2511 (English)

Are you looking for a channel that provides insightful content on personal development, motivation, and self-improvement? Look no further than Sadri2511! Our channel, led by the username @sadri2511, offers a wide range of valuable resources to help you become the best version of yourself. Whether you're seeking tips on achieving your goals, boosting your confidence, or enhancing your productivity, Sadri2511 has got you covered. Join our community of like-minded individuals who are dedicated to growth and success. Let Sadri2511 be your guide on the journey to self-discovery and personal empowerment. Subscribe now and start your transformation today!

Sadri2511

22 Oct, 04:24


🔻شرایط مسئول ایمنی در کارگاه ساختمان
 
مطابق بند (۱۲-۱-۵-۵) مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان، «در کارگاه‌های با زیربنای بیش از ۳۰۰۰ مترمربع و یا ۱۸ متر ارتفاع از روی پی معرفی شخصی ذی‌صلاح به‌عنوان مسئول ایمنی، بهداشت کار و حفاظت محیط‌زیست الزامی است.»
 
بعلاوه با توجه به دستورالعمل اجرایی گودبرداری‌های ساختمانی ابلاغی وزارت راه و شهرسازی در گودهای با «خطر زیاد» و «بسیار زیاد» بکارگیری شخص ذی‌صلاح و آشنا به مسائل ایمنی گودبرداری به‌عنوان «مسئول ایمنی کارگاه گودبرداری» الزامی است.
 
لذا در شرایط فوق پیگیری حضور مسئول ایمنی کارگاه ساختمانی ضرورت دارد و در غیر این صورت اعلام گزارش تخلف به شهرداری، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و بازرسی اداره کار محل لازم است.
 
- شرایط احراز مسئول ایمنی کارگاه ساختمانی طبق مصوبه ارتقای ایمنی تخریب و گودبرداری‌های ساختمانی شهر تهران عبارت است از «مهندس عمران با طی دوره‌های آموزشی بهداشت ایمنی و حفظ محیط‌زیست HSE از مراجع معتبر با حداقل ۳ سال سابقه کار.»
 
- شرایط مسئول ایمنی کارگاه گودبرداری بر اساس ماده 11 دستورالعمل اجرایی گودبرداری‌های ساختمانی مصوب شورای تدوین مقررات ملی ساختمان کشور مورخ ۱۳۹۱.۱۱.۱۸ عبارت است از «یک نفر آشنا به مسایل ایمنی گود و حداقل دارای پروانه اشتغال کاردانی در رشته‌های عمران یا معماری برای مراقبت از رعایت ایمنی برای کارگاه و کارگران.»
 
نکته ۱- مسئول ایمنی در استخدامِ سازنده یا صاحب‌کار و زیر نظر ناظر به طور تمام‌وقت در کارگاه حاضر و انجام وظیفه می‌کند.
 
نکته ۲- تعیین مسئول ایمنی رافع مسئولیت‌های اصلی سازنده نیست.

تهیه و تنظیم: همراه ناظر
منبع: کتاب فن گزارش‌نویسی در نظارت ساختمان/ نشر نوآور

@hamrahenazer

Sadri2511

19 Oct, 13:55


دانلود رایگان آیین نامه های اداره کار

آیین نامه ایمنی کارگاه ساختمانی

آیین نامه حفاظتی تاسیسات الکتریکی کارگاه

آیین نامه حفاظتی کارگاه ها

آیین نامه علائم ایمنی

Sadri2511

13 Jul, 20:04


جدول بالا در کانال (های آزمون ) آمده و به احتمال بسیار زیاد معتبر است

Sadri2511

17 May, 18:41


🚨🚨🚨 قابل توجه کلیه مهندسان و کارشناسان رسمی دادگستری: تامين دليل چیست؟

تأمین دلیل به معنای در امنیت قرار دادن دلیل است.
در مواردی كه اشخاص ذی‌نفع احتمال بدهند كه در آینده استفاده از دلایل و مدارك دعوای آنان از قبیل تحقیق محلی و كسب اطلاع از مطلعان و استعلام نظر كارشناسان یا دفاتر تجاری یا استفاده از قراین و امارات موجود در محل یا دلایلی كه نزد طرف دعوا یا دیگری است، متعذر یا متعسر خواهد شد، می‌توانند از دادگاه، تأمین آنها را درخواست کنند.

مقصود از تأمین در این موارد فقط ملاحظه و صورت‌برداری از این گونه دلایل است.

🔴 به عنوان مثال، شما دلائل و مدارکی دارید که در حال از بین رفتن است یا ممکن است از بین برود و فعلا هم برای طرح دعوی یا استفاده‏ از این دلائل آماده نمی‌‏باشید و هدفتان این است که این دلائل فعلا در جای امنی محفوظ بماند، در این صورت بهترین راه تأمین دلیل است.

👈 هر چند تامین دلیل برای حفظ و صورت برداری از ادله است و اینکه تا چه حدی قاطع دعوا باشد، بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده خواهد داشت..

یا اتومبیلی با اتومبیل شما تصادف و خسارت وارد کرده است و طرف شما حاضر به پرداخت خسارت نیست...

در این موقع می‌خواهید که خسارت وارد شده برآورد شود تا اگر خواستید بعداً از طریق طرح دعوا، خسارت را وصول کنید، در موقع محاکمه، خسارت‏ معلوم باشد...

و یا اینکه مثلاً شما مستاجر ملکی هستید و پس از انقضاء مدت اجاره جهت عدم تعلق خسارت و اجرت‌المثل و مطالبه مبلغ ودیعه خود، تخلیه و خالی بودن عین مستاجره را صورت مجلس و تامین دلیل می کنید.

ویرایش و تنظیم خلیل دشتی
                🙏🌹🙏🌹🙏🌹

کانال تلگرام مقررات ملی- حقوق مهندسی

Sadri2511

16 May, 06:06


🔴 توصیه ها :
اغلب مهندسان ناظر بدلیل ناآگاهی یا عدم ارایه گزارش بموقع موارد ایمنی به مراجع ذیصلاح، مسوول جبران خسارت وارده ناشی از وقوع حادثه در کارگاه ساختمانی تحت نظارت خود خواهند شد.
از آنجایی که گمان اغلب افراد این است که در حادثه های ایمنی به جزء صاحب کار و ناظر شخص دیگری مسئول نیست و این در صورتیست که مسئولیت اصلی بر عهده صاحب کار و پیمانکار است بنابراین پیشنهاد میگردد مهندسان ناظر به این مهم دقت نموده و همواره با وارسی و بازدید های مکرر از پروژه های تحت نظارت خود، موارد عدم رعایت مسایل ایمنی در کارگاه های ساختمانی را به مرجع صدور پروانه (شهرداریها)، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اعلام نمایند

🚨 در آخر یادآور میشود که صرفا اخذ تعهد کتبی از صاحب کار یا پیمانکار توسط مهندسان ناظر، رافع مسئولیت ایشان نبوده و همچنان مسئولیت مدنی ناشی از فعالیت حرفه ای و وظیفه عمومی مهندسان ناظر به قوت خود باقیست.

نویسنده مهندس مسعود مصفا

با مقداری تصرف و ویرایش
خلیل دشتی

🙏🌹🙏🌹
🙏🌹

Sadri2511

16 May, 06:06


🚨🚨🚨 قابل توجه کلیه مهندسان محترم عضو سازمان : مسئولیت ایمنی در کارگاه های ساختمانی

اشخاص دخیل در عملیات ساختمانی: 👇

1️⃣ صاحب کار:
شخصی است حقیقی یا حقوقی که مالک یا قائم مقام قانونی مالک کارگاه ساختمانی است.

2️⃣ کارفرما: شخصی است حقیقی یا حقوقی که یک یا چند نفر کارگر را در کارگاه ساختمانی به کار می گمارد، اعم از اینکه پیمانکار اصلی(سازنده)، پیمانکار جزء یا صاحب کار باشد.

3️⃣ سازنده یا مجری :
شخصی است حقیقی یا حقوقی دارای پروانه اشتغال بکار که اجرای عملیات ساختمانی را مطابق قراردادی با صاحب کار بر عهده دارد.

منظور از واژه پیمانکار اصلی در آیین نامه حفاظت کارگاه های ساختمانی همان سازنده یا مجری اشاره شده در مباحث مقررات ملی ساختمان است.

4️⃣ پیمانکار:
شخصی است حقیقی یا حقوقی که به عنوان پیمانکار جزء یا فرعی اجرای قسمتی از عملیات ساختمانی را بر طبق قرارداد کتبی با سازنده عهده دار است.

5️⃣ مهندس ناظر:
شخصی است حقیقی یا حقوقی دارای پروانه اشتغال بکار که بر اجرای صحیح عملیات ساختمانی نظارت مینماید.

🛑 تکالیف و مسوولیت های قانونی:

در مباحث مقررات ملی ساختمان علی الخصوص مبحث دوم و دوازدهم و همچنین در آیین نامه حفاظت کارگاه های ساختمانی، تکالیفی در خصوص ایمنی در کارگاههای ساختمانی بر عهده هر یک از اشخاص دخیل نهاده که ضروریست به آنها پرداخته شود.

در بند 12-1-3-10 مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان آورده شده که صاحب کار مسوولیت ایمنی، بهداشت کار و حفاظت محیط زیست مربوط به آن را بر طبق قرارداد کتبی به سازنده(مجری یا پیمانکار اصلی) واگذار می نماید.

همچنین در بند 12-1-5-1 نیز سازنده (مجری یا پیمانکار اصلی) موظف به حفظ و تامین ایمنی در کارگاه ساختمانی شده و مشابه آن در بند 2-4-4 مبحث دوم مقررات ملی ساختمان رعایت اصول ایمنی و حفاظت کارگاه و مسائل زیست محیطی به عهده مجری گذاشته شده است.


از سوی دیگر در ماده 4 آیین نامه حفاظت کارگاه های ساختمانی نیز به این مورد اشاره شده و به صراحت بیان نموده که : (هر گاه صاحب کار اجرای کلیه عملیات ساختمانی از ابتدا تا پایان کار را کلاً به یک پیمانکار محول نماید، پیمانکار مسوول اجرای مقررات این آیین نامه در کارگاه خواهد بود.)

🚨 مهندس ناظر
بنا بر تعریف قانونی ( تبصره 7 ماده صد) و وظایف تعریف شده، شخصی است صاحب صلاحیت که بایست بر عملیات اجرایی ساختمانی که تحت نظارت آنها احداث می گردد از لحاظ انطباق ساختمان با مشخصات مندرج در پروانه و نقشه ها و محاسبات فنی ضمیمه آن نظارت کرده و در پایان کار مطابقت عملیات اجرایی ساختمان را با مدارک فوق گواهی نمایند.

👈 بنابراین مهندسان ناظر بصورت مقیم در کارگاه نبوده و نظارت آنان صرفا جنبه کنترلی داشته و بایست در صورت مشاهده نواقص یا نقض از (پروانه ساختمانی و نقشه های مصوب) گزارشات خود را به مراجع ذیصلاح ارسال نماید.

👈 در خصوص موضوع این یادداشت و تکالیف ایمنی وارد بر مهندسان ناظر، میتوان به بند 12-1-5-8 مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان اشاره نمود که :

مهندس ناظر موظف به نظارت بر اجرای مقررات این مبحث در عملیات ساختمانی می باشد و در صورتیکه مواردی خلاف این مبحث مشاهده نماید باید ضمن تذکر کتبی به سازنده ( مجری یا پیمانکار اصلی) مراتب را به مرجع رسمی ساختمان اعلام نماید.

متذکر میگردد در ماده 7 آیین نامه حفاظت کارگاههای ساختمانی نیز بصورت مشابه اشاره شده و ناظر را موظف به ابلاغ فوری خطر وقوع حادثه به کارفرما، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مرجع صدور پروانه ساختمان اعلام نموده است.

🌱 نتیجه گیری 1:

با توجه به موارد قانونی اشاره شده و صراحت ماده 3 تا 6 آیین نامه حفاظت کارگاههای ساختمانی مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسولیت مستقیم اجرای آیین نامه اشاره شده بر اساس مواد 91 و 95 قانون کار بر عهده کارفرماست که خود کارفرما میتواند صاحب کار، پیمانکار اصلی یا فرعی باشد و در صورت محول نمودن کل کار یا بخشی از کار به پیمانکار اصلی یا جزء ، این مسوولیت به نامبردگان انتقال پیدا کرده و صاحب کار مسوول هماهنگی بین آنان خواهد بود و در بندهای 12-1-5-1 تا 12-1-5-4 مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان نیز عیناً به آن اشاره شده است.

🌱 نتیجه گیری 2:

بنابراین در یک کلام میتوان گفت
مسوولیت مستقیم حفظ، تامین و اجرای مقررات ایمنی در کارگاه های ساختمانی بر عهده کارفرما یا سازنده (مجری) یا پیمانکار اصلی است و مهندسان ناظر صرفا نقش نظارتی داشته و مسئول اعلام گزارش بموقع می باشند.

Sadri2511

04 May, 12:13


💢💢💢
ابلاغیه حداقل میزان حریم های زمینی و هوایی خطوط توزیع فشار ضعیف
💢💢💢

@TTPFC

Sadri2511

24 Mar, 17:28


🔴در صورت بروز حادثه درصد تقصیر مهندس مجری به‌اصطلاح صوری چگونه محاسبه می‌شود؟
🔹هر ساختمانی که به‌صورت قانونی احداث شود علاوه بر مالک سه ضلع دیگر یعنی مهندس ناظر، مهندس مجری ذیصلاح و سازنده (پیمانکار) دارد.درصورتی‌که مهندس مجری ذیصلاح بعد از عقد قرارداد و برگه تعهد مجری در کارگاه حاضر نشود (مجری صوری) و ساختمان توسط سازنده (پیمانکار) ساخته شود و در دوران اجرا و یا بهره‌برداری خسارتی رخ دهد، مالک به دلیل اینکه با مجری صاحب صلاحیت قرارداد داشته تبرئه می‌شود. همچنین مهندس ناظر اگر گزارشات خلاف را در موعد به شهرداری داده باشد تبرئه خواهد شد.
🔹اما مهندس مجری به دلیل ترک فعل معمولاً بین 20 تا 40 درصد و سازنده هم به دلیل ارتکاب فعل زیان‌بار به 60 تا 80 درصد از پرداخت خسارت محکوم می‌گردد.
تعداد بسیار زیادی مهندس مجری به خیال اینکه قرارداد صوری تنظیم کرده‌اند در دام مالک یا سازنده افتاده‌اند و بعضاً در ازای دریافت مبلغی ناچیز زندگی خود را دچار تلاطم کرده‌اند.
🔹در یکی از پرونده‌های محکومیت، مهندس مجری صوری به جبران 20 درصد خسارت یعنی پرداخت 350 میلیون تومان محکوم گردید. در حالی که مبلغ دریافتی وی 75 میلیون تومان بود.
🔹لذا حتی اگر مالک و سازنده به‌صورت شفاهی یا محضری تعهد نمایند که تمامی مسئولیت‌ها به عهده آنان است، به دلیل اینکه پروانه ساختمانی به اعتبار قرارداد مجری صاحب صلاحیت صادرشده مهندس مجری مسئولیت مستقیم دارد.
🔹ماده 295 قانون مجازات اسلامی: هرگاه کسی فعلی که انجام آن را بر عهده گرفته یا وظیفه خاصی را که قانون بر عهده او گذاشته است، ترک کند و به سبب آن، جنایتی واقع شود(به‌عنوان مثال در ریزش گود و فوت ساکنین ملک مجاور)، چناچه توانایی انجام آن فعل را داشته باشد جنایت حاصل به او مستند می‌شود و حسب مورد عمدی، شبه عمدی، یا خطای محض است.

پس گول چنین تعهداتی را نخورید
 @mojrian20

منبع: آکادمی فراسازه

Sadri2511

12 Jan, 20:17


دیتیل اجرای چاه ارت

Sadri2511

09 Aug, 18:46


🟤 #فوری زمان ثبت نام #آزمون_نظام_مهندسی مهر 1402 اعلام شد.

🔸شروع ثبت‌نام آزمون‌ کلیه رشته‌ها از ساعت ۱۶ روز سه‌شنبه مورخ ۱۷-۰۵-۱۴۰۲ آغاز و تا روز دوشنبه مورخ ۲۳-۰۵-۱۴۰۲ به مدت یک‌هفته ادامه خواهد داشت.

🔸آزمون‌های مذکور در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۰ و ۲۱ مهر‌ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌گردد.

از این‌رو کلیه متقاضیان دریافت پروانه اشتغال به‌کار می‌توانند با مراجعه تدریجی به درگاه الکترونیکی inbr.ir از طریق سامانه آزمون‌های ورود به حرفه، نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

https://t.me/microelectrocom

1,203

subscribers

29

photos

2

videos