Quantum STEM @quantumstem Channel on Telegram

Quantum STEM

@quantumstem


🔴کانال اصلی : @QuantumSTEM

🟣کانال اخبار : @QuantumTEQ

🟢کانال ادمیشن‌ها : @QAdmission

🌐سایت مجموعه: https://quantumatlas.ir

👤ارتباط با ادمین: @Q_STEM

Quantum STEM (Persian)

با عضویت در کانال Quantum STEM به یک دنیای جدید از علوم و فناوری آشنا شوید. این کانال به عنوان یک منبع اصلی اطلاعات در زمینه علوم کوانتومی و فناوری های پیشرفته شناخته می شود. از طریق این کانال شما می توانید به آخرین اخبار و تحقیقات در این حوزه دسترسی داشته باشید. nnآیا شما علاقه مند به دریافت اطلاعات تازه و معتبر در زمینه تکنولوژی های کوانتومی هستید؟ آیا می خواهید در مورد پیشرفت های جدید در علوم و فناوری مطالعه کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، بهترین انتخاب برای شما کانال Quantum STEM است. nnاین کانال دارای زیرکانال های مختلفی مانند کانال اخبار Quantum TEQ، کانال ادمیشن ها QAdmission و امکانات دیگر مانند سایت رسمی مجموعه و ارتباط مستقیم با ادمین از طریق کانال می باشد. شما می توانید به راحتی از این امکانات استفاده کرده و به جمع بزرگی از علاقمندان به علوم کوانتومی و فناوری پیوسته و از تبادل اطلاعات و دانش با آنان بهره مند شوید. nnبنابراین، اگر دنبال یک منبع معتبر و قابل اعتماد برای دسترسی به اطلاعات جدید در زمینه علوم کوانتومی و فناوری های پیشرفته هستید، حتما به کانال Quantum STEM ملحق شوید. به همراه ما باشید و از جذابیت های دنیای تکنولوژی کوانتومی لذت ببرید.

Quantum STEM

18 Nov, 11:31


🔰دوره آموزشی آشنایی با الگوریتم‌های کوانتومی| اپیزود یازدهم🔰 

🎬 اپیزود یازدهم این دوره در ارتباط با آشنایی کامل با الگوریتم تخمین فاز کوانتومی میباشد.

📌 لینک مشاهده اپیزودهای قبل در کانال استم:
اپیزود اول| اپیزود دوم| اپیزود سوم| اپیزود چهارم| اپیزود پنجم| اپیزود ششم| اپیزود هفتم| اپیزود هشتم| اپیزود نهم| اپیزود دهم

⬅️ برای مشاهده نسخه آرشیوشده این دوره با کیفیت بالا در سایت، از این لینک استفاده کنید.
   
📎 Join: @QuantumSTEM  

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

📎Join: @QuantumSTEM         
       
#دوره_آموزشی #محاسبات_کوانتومی #تخمین_فاز_کوانتومی

Quantum STEM

17 Nov, 11:31


جدیدترین تراشه کوانتومی 156 کیوبیتی IBM میتواند 50 برابر سریع‌تر از نسل قبلی خود کار کند

🔹شرکت #IBM از پیشرفته ترین #پردازنده_کوانتومی خود، Heron R2، رونمایی کرد. این پردازنده که با نرم افزار پیشرفته #Qiskit ادغام شده است تا 5000 عملیات گیت دو کیوبیتی را با دقت بی سابقه ای اجرا میکند که تقریباً عملکرد سیستم های قبلی را دو برابر میکند. این پیشرفت محققان را قادر میکند تا با مشکلات پیچیده در زمینه هایی مانند علم مواد، شیمی و فیزیک مقابله کنند.

🔹عملکرد Heron فراتر از محدودیت‌های شبیه‌سازی کلاسیک است، همانطور که توانایی آن در اجرای مدارهای کوانتومی 50 برابر سریع‌تر از پردازنده‌های قبلی نشان داده شده است. IBM همچنین ابزارهای جدیدی از جمله Qiskit Transpiler و Code Assistant مبتنی بر هوش مصنوعی را در Qiskit معرفی کرد. این پیشرفت‌ها پیشرفت قابل توجهی را در راستای هدف IBM برای ارائه سیستم‌های کوانتومی تصحیح شده با خطا تا سال ۲۰۲۹ نشان میدهد.

🔸جهت مطالعه جزییات بیشتر به سایت مراجعه کنید.

🌐لینک خبر

📎join: @QuantumTEQ

🔵LinkedIn
_._._._._._._._._._.
#اخبار #محاسبات_کوانتومی #کیوبیت_ابررسانا

Quantum STEM

17 Nov, 11:30


⚪️معرفی تراشه کوانتومی جدید IBM : عصر جدیدی در محاسبات کوانتومی⚪️

🌎زبان: انگلیسی به همراه زیرنویس

🎬 این ویدیو جذاب به معرفی پردازنده کوانتومی R2 Heron از شرکت #IBM با 156کیوبیت می‌‌پردازد که می‌تواند 50 برابر سریع‌تر از نسل قبلی خود کار کند که آن را برای پیشبرد تحقیقات علمی تجهیز می‌کند.

🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#ویدیو_کوتاه #محاسبات_کوانتومی #کیوبیت_ابررسانا

Quantum STEM

16 Nov, 14:30


🟠مقایسه تعداد مقالات چاپ شده در حوزه محاسبات کوانتومی در سال‌های 2020 و 2023🟠


🌐برگرفته‌شده از کتاب:
Understanding Quantum Technologies (2024)


📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی #صنعت_کوانتوم

Quantum STEM

16 Nov, 11:30


🔔زنگ تفریح🔔

  
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#زنگ_تفریح

Quantum STEM

15 Nov, 11:31


فایل تصویر نقشه راه شرکت IQM در سال 2024

📎 Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._
#نقشه_راه #محاسبات_کوانتومی #کیوبیت_ابررسانا

Quantum STEM

15 Nov, 11:30


🔴گزارشی از نقشه راه شرکت IQM🔴

🔷شرکت IQM Quantum Computers، پیشرو جهانی در #محاسبات_کوانتومی_ابررسانا، از نقشه راه جامعی پرده برداری کرده است که محاسبات کوانتومی مقاوم در برابر خطا را تا سال 2030 هدف قرار می دهد و در عین حال امکان استفاده کوتاه مدت را با رویکرد کوانتوم مقیاس متوسط نویزی یا همان NISQ خود فراهم می کند. نقشه راه نقاط عطف فنی را در سخت‌افزار، نرم‌افزار و یکپارچه‌سازی برای پیشبرد قابلیت‌های محاسبات کوانتومی برای کاربردهای تحقیقاتی و صنعتی مشخص می‌کند. نکات برجسته نقشه راه و نقاط عطف فنی به شرح زیر است:

🔻تکامل پردازنده کوانتومی:
این شرکت سه نسل پردازنده را توسعه داده است و قصد دارد تا 1 میلیون کیوبیت مقیاس کند. نقشه راه شامل دو توپولوژی پردازنده پیشرفته، IQM Star و IQM Crystal است که طراحی های مدولار را با عملکرد بالای سیستم ترکیب می کند. رویکرد طراحی مشترک آن‌ها بر قابلیت‌های تصحیح خطا و سخت‌افزار مقیاس‌پذیر تأکید دارد.

🔻فن‌آوری‌های تصحیح خطا:
شرکت #IQM کدهای کوانتومیLow-Density Parity-Check (QLDPC) را پیاده سازی خواهد کرد که کاهش ده برابری سربار سخت افزار را در مقایسه با کدهای سطحی سنتی ارائه میدهد.این امر امکان دستیابی به سیستم‌های کاملاً تصحیح‌شده با نرخ خطای کیوبیت منطقی زیر 1e-7 فراهم می‌کند که برای کاربردهای با دقت بالا مانند علم مواد و شیمی کوانتومی بسیار مهم است.

🔻نوآوری های سخت افزاری پیشرفته:
طراحی های جدید تراشه با کوپلرهای مسافت طولانی و مسیریابی سیگنال فشرده، پردازنده های با کارایی بالا را تسهیل می کند. بسته بندی پیشرفته، ادغام سه بعدی و الکترونیک کرایوژنیک با هدف کاهش بار حرارتی، به حداقل رساندن هزینه در هر کیوبیت و افزایش کارایی سیستم انجام می شود.

🔻اکوسیستم نرم افزار و ابزارهای توسعه دهنده:
این IQM یک SDK اختصاصی و رابط های باز را برای ادغام سیستم های کوانتومی با محاسبات با کارایی بالا (HPC) منتشر خواهد کرد. این امر از کاهش خطای کوانتومی، توسعه مشترک کتابخانه ها و موارد استفاده جدید پشتیبانی می کند و بر دسترسی جامعه توسعه دهندگان تأکید می کند.

🔻مقیاس پذیری و استقرار:
پردازنده های کوانتومی مدولار و مقیاس پذیر در مراکز HPC ادغام خواهند شد. IQM قبلاً یک کامپیوتر کوانتومی ترکیبی را در مرکز ابر محاسباتی Leibniz در آلمان ایجاد کرده است.

🔷هدف IQM با تمرکز بر شبیه‌سازی‌های کوانتومی، بهینه‌سازی و یادگیری ماشین، دستیابی به مزیت کوانتومی، با تأثیر اقتصادی پیش‌بینی‌شده 28 میلیارد دلاری تا سال 2035 است.

🌐منبع

📎 Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.

#گزارش #نقشه_راه #محاسبات_کوانتومی #کیوبیت_ابررسانا

Quantum STEM

14 Nov, 11:30


📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
Quantum mechanics: The theoretical minimum

🗓سال انتشار: 2014

👤نویسنده: Leonard Susskind, Art Friedman

🔍درباره کتاب:

🔶در کتاب مکانیک کوانتومی لئونارد ساسکیند، فیزیکدان، و آرت فریدمن،مهندس داده، به جهان عجیب مکانیک کوانتومی می‌پردازند و دنباله‌ای بر کتاب موفق The Theoretical Minimum ارائه می‌کنند. برخلاف کتاب‌های علمی محبوب که پیچیدگی‌های کوانتومی را ساده می‌کنند، این کتاب به طور مستقیم به موضوع می‌پردازد و ایده‌های پیچیده‌ای مانند حالت‌های کوانتومی، عدم قطعیت، درهم‌تنیدگی و دوگانگی مواج-ذره‌ را با وضوح تجزیه می‌کند.

🔶هر فصل شامل تمریناتی برای عمیق‌تر کردن درک خواننده است و آن را برای یادگیری خودخوان مناسب می‌سازد. این کتاب با دوره‌ای که ساسکیند در دانشگاه استنفورد برگزار می‌کند، همسو است و ساختار منظم و در عین حال چالش‌برانگیزی برای آشنایی با #مکانیک_کوانتومی فراهم می‌کند.

⬅️جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._.
#معرفی_کتاب

Quantum STEM

13 Nov, 11:30


⚪️درک مکانیک کوانتومی به کمک فوتبال دستی کوانتومی!⚪️

🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️

📌این ویدیو کوتاه، با زبانی ساده و جذاب مهم ترین مسائل مکانیک کوانتومی از جمله اصل عدم قطعیت هایزنبرگ، دوگانگی موج-ذره ، برهم‌نهی و نحوه دستکاری الکترون را در قالب یک آزمایش فکری جالب بیان می‌کند.

🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#ویدیو_کوتاه #مکانیک_کوانتومی

Quantum STEM

12 Nov, 11:30


📣معرفی استاد

👤پروفسور علیرضا بهرامپور| استاد گروه فیزیک دانشگاه صنعتی شریف

📒کارشناسی
: مهندسی الکترونیک- دانشگاه شریف (1354)
📕کارشناسی ارشد: مهندسی الکترونیک- دانشگاه شریف (1356)
📗دکتری: ریاضی- دانشگاه شهید باهنر کرمان -  (1374)

🗂سوابق: عضو هیئت علمی دانشگاه ولیعصر رفسنجان، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف از سال 1381.

💟موضوعات مورد علاقه: تقویت کننده های نوری بر بستر فیبر، میکرو رزوناتورهای نوری، اپتیک کوانتومی، کریستال‌های فوتونیکی، لیزر، ...

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=1414 و H-index=18  و صفحه شخصی پروفسور علیرضا بهرامپور.

🏅پروفسور علیرضا بهرامپور نقش بسزایی در ترویج و آموزش اپتیک و کوانتوم در ایران داشته  و از شاگردان ایشان می‌توان به دکتر محمد واحدی (دانشگاه علم و صنعت)، دکتر مهدی عبدی (دانشگاه صنعتی اصفهان)، دکتر عباس قاسمپور اردکانی (دانشگاه شیراز)، دکتر مجتبی گلشنی (دانشگاه باهنر کرمان)، دکتر مهدی خزائی نژاد (دانشگاه فردوسی مشهد) ، دکتر حمیدرضا باغشاهی (دانشگاه ولیعصر رفسنجان) و دکتر عبدالله لنگری (دانشگاه شریف) اشاره کرد.

🌸تیم اطلس کوانتوم به نوبه خود از زحمات این استاد ارجمند، قدردانی میکند 🌸

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

📎Join: @QuantumSTEM   
  
🌐 Website     
  
🔵 LinkedIn     
_._._._._._._._._._._._._._._._._.
#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_شریف #فیزیک

Quantum STEM

11 Nov, 11:31


📣معرفی رویداد      
   
🟡Quantum Internet Application Challenge (QIAC)🟡     
      
📌درباره رویداد:       
    
🔶این چالش فرصتی هیجان انگیز برای علاقه مندان به کوانتوم است تا با ارائه ایده های کاربردی نوآورانه خود، آینده #اینترنت_کوانتومی را شکل دهند. چالش برنامه‌های اینترنتی کوانتومی (QIAC) از شرکت‌کنندگان دعوت می‌کند تا برنامه‌های اینترنتی کوانتومی جدید را با استفاده از پلتفرم SquidASM، یک چارچوب مبتنی بر پایتون که بر روی NetSquid ساخته شده، طراحی و شبیه‌سازی کنند.

🔷پلتفرم SquidASM مدل‌سازی و آزمایش پروتکل‌های شبکه کوانتومی را امکان‌پذیر می‌کند و آن را برای نمونه‌سازی برنامه‌هایی مانند ارتباطات کوانتومی امن یا پیام‌رسانی ناشناس ایده‌آل می‌کند. شرکت‌کنندگان باید با پایتون راحت باشند و درک درستی از مفاهیم کوانتومی داشته باشند، زیرا چالش شامل پیاده‌سازی پروتکل‌های کلیدی، مانند توزیع کلید کوانتومی (QKD) یا تله پورت کوانتومی است. برای کمک به شرکت‌کنندگان برای شروع، SquidASM آموزش‌ها و قطعه‌های کد را برای عملکردهای کوانتومی ضروری ارائه می‌دهد.

🔶جایزه اصلی شامل یک بازدید تحقیقاتی از یکی از آزمایشگاه‌های شریک Quantum Internet Alliance است که تا سقف 5000 یورو برای سفر و اقامت پوشش می‌دهد. برندگان می توانند در کنار تیم های پیشرو تحقیقات کوانتومی، از جمله تیم های TU برلین، TU Delft، دانشگاه پارما، و دانشگاه سوربن کار کنند.

📆 تاریخ رویداد: 6 نوامبر-18 دسامبر 
ثبت نام همچنان باز است.

👈اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام👉    
  
📎Join: @QuantumSTEM      
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._
#معرفی_رویداد #رویداد_جهانی

Quantum STEM

10 Nov, 11:33


گزارش کامل Google Quantum AI درمورد نقشه راه خود و تاثیرات آن (2024)

📎 Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._
#نقشه_راه #محاسبات_کوانتومی #گوگل

Quantum STEM

10 Nov, 11:31


🔴خلاصه‌ای از گزارش Google Quantum AI🔴
   
🔷گزارش این شرکت یک #نقشه_راه دقیق برای توسعه #محاسبات_کوانتومی ارائه می‌کند و تاثیر بالقوه آن را بر حل مشکلات پیچیده در صنایع توضیح می‌دهد. این گزارش پس از مقدمه مختصری از پتانسیل محاسبات کوانتومی و محدودیت های آن  به بخش‌های زیر تفکیک شده است:

1⃣نقشه راه و ماموریت هوش مصنوعی کوانتومی گوگل
ماموریت گوگل ساخت یک کامپیوتر کوانتومی مقیاس پذیر و با تصحیح خطا است که می تواند محاسبات پیچیده و معنی دار را انجام دهد. نقشه راه متشکل از شش نقطه عطف است که برای رفع تدریجی چالش های فنی طراحی شده است. هر نقطه عطف بر یک جنبه خاص مانند تصحیح خطا، پایداری کیوبیت و توانایی مقیاس کردن تعداد کیوبیت ها تمرکز دارد. در حال حاضر، گوگل به Milestone 2 رسیده است و Milestone 3 در دست اجراست.

2⃣نقاط عطف و پیشرفت
🔻نقطه عطف اول: در سال 2019 به دست آمد، نمایش #برتری_کوانتومی توسط گوگل نشان داد که یک کامپیوتر کوانتومی میتواند در یک کار محاسباتی خاص از یک ابررایانه کلاسیک بهتر عمل کند. این راستی آزمایی، پتانسیل محاسبات کوانتومی را برای مقابله با مشکلات فراتر از قابلیت‌های کلاسیک نشان می‌دهد.

🔻نقطه عطف دوم: در سال 2023، گوگل #تصحیح_خطای_کوانتومی مقیاس پذیر را نشان داد که یک گام اساسی برای محاسبات کوانتومی قابل اعتماد است. آنها با مدیریت خطاها در یک سیستم کوانتومی رو به رشد، امکان مقیاس بندی کامپیوترهای کوانتومی را بدون افزایش نمایی نرخ خطا نشان دادند.

🔻نقطه عطف سوم: تمرکز فعلی گوگل ایجاد یک #کیوبیت_منطقی طولانی مدت است که قادر به تحمل 1 میلیون مرحله محاسباتی با کمتر از یک خطا است. این شامل استفاده از هزاران کیوبیت رمزگذاری شده سطحی برای ساخت یک معماری کوانتومی انعطاف‌پذیر است، که پله‌ای به سوی محاسبات کوانتومی کاملاً مقاوم به خطا است.

3⃣چالش های فنی در تصحیح خطای کوانتومی
تصحیح خطای کوانتومی برای محاسبات کوانتومی عملی ضروری است زیرا کیوبیت ها به تداخل محیط اطراف خود بسیار حساس هستند که باعث ایجاد خطا می شود. این بخش توضیح میدهد که تصحیح خطای مقیاس پذیر باید در کنار تعداد کیوبیت ها رشد کند، به این معنی که هر کیوبیت اضافی باید به حداقل میزان خطا را افزایش دهد. کار گوگل بر تصحیح خطای کد سطحی متمرکز شده است، که اجازه میدهد کیوبیت ها را به گونه ای تنظیم کنید که ثبات سیستم را در دوره های طولانی محاسبه حفظ کند.

4⃣کاربردهای محاسبات کوانتومی
رایانه‌های کوانتومی نوید حل مسائل پیچیده‌ای را می‌دهند که رایانه‌های کلاسیک با آن دست و پنجه نرم میکنند، به ویژه در مواردی که اثرات کوانتومی در این مسئله ذاتی هستند. زمینه های کاربردی کلیدی عبارتند از:

🔻کشف دارو: رایانه‌های کوانتومی می‌توانند فعل و انفعالات مولکولی را به دقت شبیه‌سازی کنند، که میتواند سرعت توسعه دارو را افزایش داده و اتکا به روش‌های آزمون و خطا را کاهش دهد.

🔻شیمی صنعتی: آن‌ها می‌توانند واکنش‌های شیمیایی مانند تولید آمونیاک را مدل‌سازی و بهینه‌سازی کنند تا کارایی را بهبود بخشند و انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهند و به اثرات زیست‌محیطی رسیدگی کنند.

🔻فناوری پایدار: شبیه‌سازی‌های کوانتومی می‌تواند فناوری باتری‌ها را تقویت کند و به طور بالقوه منجر به شارژ سریع‌تر، باتری‌هایی با دوام بیشتر و بهینه‌سازی فرآیندهای همجوشی هسته‌ای برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی شود.

🔻فیزیک بنیادی: حتی پردازنده‌های کوانتومی کوچک‌تر امروزی نیز می‌توانند به تحقیقات فیزیک بنیادی کمک کنند، همانطور که گوگل با آزمایش‌های گرانش کوانتومی و مطالعات بر روی ساختارهای مولکولی، فوتون‌های متقابل و فازهای عجیب ماده انجام داده است. این پروژه ها می توانند به فناوری های جدیدی مانند شبکه‌های برق بدون تلفات منجر شوند.

5⃣چرا محاسبات کوانتومی مهم است؟
گوگل بر تاثیر بالقوه محاسبات کوانتومی بر چالش های جهانی تاکید دارد. مسائلی که نیاز به شبیه سازی دقیق مکانیک کوانتومی دارند، مانند برهمکنش های الکترون در شیمی و علم مواد، می توانند شاهد پیشرفت های پیشگامانه باشند. این بخش همچنین محدودیت‌های رایانه‌های کلاسیک را برای کارهایی که شامل الگوهای پنهان یا برهمکنش‌های کوانتومی پیچیده است، نشان می‌دهد که رایانه‌های کوانتومی برای رسیدگی به آنها مناسب‌تر هستند.

6⃣توسعه مسئولانه و ملاحظات امنیتی
گوگل متعهد به توسعه محاسبات کوانتومی است. نگرانی قابل توجه، پتانسیل رایانه های کوانتومی برای شکستن سیستم های رمزگذاری فعلی، مانند RSA است که امروزه بیشتر ارتباطات دیجیتال را ایمن می کند. برای آماده شدن برای این امر، گوگل در حال توسعه روش های رمزنگاری پسا کوانتومی است.

🌐منبع: گزارش  Google Quantum AI

📎 Join: @QuantumSTEM  

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.

#گزارش

Quantum STEM

09 Nov, 11:30


🟠درآمد سه شرکت معروف فناوری کوانتومی در ظرف سه سال گذشته برحسب میلیون دلار🟠 


🌐برگرفته‌شده از کتاب: 
Understanding Quantum Technologies (2024


📎Join: @QuantumSTEM          
  
🌐 Website     
  
🔵 LinkedIn     
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._    

#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی #صنعت_کوانتوم

Quantum STEM

08 Nov, 13:30


📣معرفی بازی کوانتومی

👾بازی Quantum Sheep👾

🔐دسترسی: آزاد

📌توضیحات:  

🔷وارد دنیای جذاب و عجیب گوسفندان کوانتومی شوید، یک بازی پازلی دو بعدی که قوانین فیزیک در آن کاملاً غیرقابل پیش‌بینی است! در نقش چوپان کوانتومی، وظیفه شما هدایت گله‌ای از گوسفندان بازیگوش و کوانتومی به سمت مکانی امن است. با کشیدن و رها کردن کره‌های انرژی بر روی شبکه، حرکات آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهید، اما مراقب باشید: هر بار که پلک بزنید، ممکن است موقعیت آن‌ها به شکلی غیرمنتظره تغییر کند. باید پیش از آنکه گرگ‌های گرسنه حمله کنند، بر این آشوب کوانتومی غلبه کنید. آیا می‌توانید گوسفندان را به خانه برسانید یا آن‌ها به دنیای ناشناخته‌ها پراکنده خواهند شد؟
   
🔸جهت آشنایی بیشتر و استفاده از این بازی به این لینک مراجعه کنید.        
  
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#معرفی_بازی_کوانتومی #فیزیک_کوانتومی

Quantum STEM

08 Nov, 11:30


🔔زنگ تفریح🔔

  
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#زنگ_تفریح

Quantum STEM

07 Nov, 11:30


درباره نویسنده      
    
👤پل چارلز ویلیام دیویس (متولد 1946-انگلستان)

یک فیزیکدان، نویسنده و مجری انگلیسی و استاد دانشگاه ایالتی آریزونا و مدیر مرکز «BEYOND: مرکز مفاهیم بنیادی در علم» است. او همچنین با مؤسسه مطالعات کوانتوم در دانشگاه Chapman در کالیفرنیا همکاری دارد. وی پیش از این در دانشگاه کمبریج، کالج دانشگاهی لندن، دانشگاه نیوکاسل، دانشگاه آدلاید و دانشگاه مک‌کواری سمت‌های علمی داشته است. علایق پژوهشی او در زمینه‌های کیهان‌شناسی، نظریه میدان کوانتومی و زیست‌شناسی فضایی است. در سال ۱۹۹۵، وی جایزه "Templeton" را دریافت کرد.

👤جولیان براون 

به عنوان روزنامه‌نگار علمی در زمینه فیزیک و محاسبات تخصص دارد. مجله New Science آثار او را به‌طور برجسته‌ای منتشر کرده است و او ویژه‌برنامه‌های علمی برای بی‌بی‌سی وBBC World Service تولید کرده است.وی با پل دیویس برای ویرایش  این کتاب همکاری کرده است.

جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.       
       
📎Join: @QuantumSTEM        

🔵 LinkedIn

#معرفی_کتاب #درباره_نویسنده

Quantum STEM

06 Nov, 11:30


⚪️رقابت پرچالش بر روی کارکرد کامپیوترهای کوانتومی⚪️      
    
🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️

📌این ویدیو کوتاه، با زبانی ساده و جذاب نحوه کار یک کامپیوتر کوانتومی بر پایه یون به  دام افتاده و کیوبیت ابررسانا را توضیح داده و نحوه کنترل کیوبیت در این دو بستر فیزیکی را مقایسه میکند.
    
🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM          
  
🌐 Website
  
🔵 LinkedIn      
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._       
    
#ویدیو_کوتاه  #کامپیوتر_کوانتومی #یون_به‌دام_افتاده #کیوبیت_ابررسانا

Quantum STEM

05 Nov, 11:30


🟠روند زمانی رویدادهای کلیدی محاسبات کوانتومی از سال 1990 تا 2020🟠


🌐برگرفته‌شده از کتاب:
Understanding Quantum Technologies (2024)


📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی

Quantum STEM

04 Nov, 11:30


📣معرفی استاد

👤دکتر حمیدرضا باغشاهی| عضو هیئت علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان
📕کارشناسی ارشد: فیزیک- دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان (1385) - تحت نظر پروفسور علیرضا بهرامپور
📗دکتری: فیزیک اتمی مولکولی- دانشگاه یزد (1394)

💟موضوعات مورد علاقه:  نظریه اطلاعات کوانتومی، محاسبات کوانتومی.

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=527 و H-index=11 .

🌸تیم کوانتوم اطلس برای این پژوهشگر جوان آرزوی موفقیت و کسب درجات بالای علمی را دارد🌸


📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_ولیعصر_رفسنجان #فیزیک

Quantum STEM

03 Nov, 11:31


📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
The Ghost in the Atom: A Discussion of the Mysteries of Quantum Physics

🗓سال انتشار: 2008

👤نویسنده: P. C. W. Davies, J. R. Brown

🔍درباره کتاب:

🔶این کتاب دنیای شگفت انگیز و در عین حال گیج کننده #فیزیک_کوانتومی را به گونه ای بررسی می کند که برای همه قابل دسترس است. کتاب بر اساس یک مستند رادیویی بی‌بی‌سی در سال 1982، به رازها و تناقض‌های #مکانیک_کوانتومی می‌پردازد و آنچه را که درباره واقعیت آشکار می‌کند زیر سوال می‌برد.

🔶 این کتاب از طریق مصاحبه با فیزیکدانان برجسته، بحث ها و نظریه های کلیدی را برجسته می کند که درک ما را به چالش می کشد. مخاطب کتاب افراد غیرمتخصص هستند و مقدمه ای واضح از مفاهیم کوانتومی، معماها و ایده های مختلفی که برای حل آنها ارائه شده است، ارائه می کند.

⬅️جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._.
#معرفی_کتاب

Quantum STEM

02 Nov, 12:30


📣معرفی ابزار کوانتومی

ابزار سنجش QPU

🔐دسترسی: رایگان

📍ارایه دهنده: Quantum Insider

📌توضیحات:

🔶پلتفرم Quantum Insider، یک ابزار بررسی QPU (معادل کوانتومی CPU به معنای واحد پردازش کوانتومی) را راه اندازی کرده تا به کاربران در مسیریابی در زمینه در حال رشد محاسبات کوانتومی کمک کند. این پلتفرم با درنظر گرفتن بیش از 50 شرکت مانند IBM، D-Wave و Pasqal که QPU های متنوعی را توسعه میدهند، مقایسه های حساس و دقیقی از مشخصات هر واحد ارائه میدهد و به کاربران کمک میکند تا QPU هایی را که مطابق با نیازهایشان هستند انتخاب کنند.

🔷این ابزار معیارهای کلیدی مانند تعداد کیوبیت، فیدلیتی و زمان ناهمدوسی را نشان میدهد و دیدی واضح و استاندارد از قابلیت‌های QPU بدون ارزیابی عملکرد ارائه میدهد. علاوه بر این، عموم مردم تشویق میشوند که به‌روزرسانی‌ها را به اشتراک بگذارند و منبعی جامع و به‌روز را برای جامعه #محاسبات_کوانتومی ترویج کنند.

🔸جهت آشنایی بیشتر و استفاده از این ابزار به این لینک مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._.
#معرفی_ابزار_کوانتومی

Quantum STEM

02 Nov, 08:30


🔅 برگزاری پنجمین نمایشگاه تخصصی لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایران هم‌زمان با نمایشگاه صنعت 🔅

نمایشگاه تخصصی لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایران با همت و تلاش دست‌اندرکاران صنعت علمی کشور در راستای ترویج و ارتقاء فناوری‌های اپتیک و کوانتوم برگزار می‌شود. این رویداد علمی، فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات، آشنایی با آخرین دستاوردها و ارتقاء همکاری‌های علمی و تجاری در زمینه لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایجاد می‌کند.

📆 زمان برگزاری: 13 تا 16 آبان ماه 1403

📍مکان: محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران - سالن 7

📌 مشاهده جزئیات خبر


🌐 Website

📎Join: @iquantop
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

Quantum STEM

01 Nov, 12:30


⚪️معرفی Bosch Quantum Sensing⚪️

🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️

📌شرکت معروف بوش (#Bosch) متعهد به خلق محصولات و راهکارهایی است که «برای زندگی» اختراع شده‌اند. به عنوان یک رهبر جهانی در حسگرهای کوانتومی، این شرکت بیش از یک دهه است که در خط مقدم پژوهش‌های مربوط به پردازش داده و فناوری حسگر قرار دارد.

📌اکنون با بخش حسگرهای کوانتومی بوش ، این شرکت آماده است تا این فناوری پیشگامانه را وارد بازار کند. محیط کاری چابک و شبیه به استارتاپ آن امکان پیشرفت سریع را فراهم می‌کند و از فناوری کوانتومی برای توسعه راهکارهای بی‌نظیر در همکاری نزدیک با مشتریان بهره می‌برد. در عین حال، بوش از تخصص گسترده، قابلیت‌های تحقیقاتی و منابعی که تنها یک شرکت در چنین سطحی می‌تواند فراهم کند، برخوردار است.

🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#ویدیو_کوتاه #حسگری_کوانتومی #صنعت_کوانتوم

Quantum STEM

01 Nov, 08:30


🎓 Postdoctoral position
🔎 Quantum Algorithms on Near-term Devices

🏛 University of Rhode Island 
🌎 United States
👤 Prof. Wenchao Ge

Deadline: 3 November 2024

⚠️ Apply Link ⚠️

👉🏻 More information: Topics of interest include but are not limited to, quantum entanglement and spin squeezing, quantum approximate optimization algorithms, and benchmarking protocols with different quantum platforms, such as neutral atoms, trapped ions, and superconducting qubits. The successful candidate will also collaborate with Prof. Ilya Safro at the University of Delaware on designing, analyzing, and implementing quantum algorithms.

🔆Prof. Ge has collaborations with leading QISE research institutions, including NIST, Army Research Lab, Rice University, and the QISE industry (IBM Quantum, QuEra, and AWS).

#Quantum_Entanglement
#Spin_squeezing
#Quantum_Algorithms
#UnitedStates
#AcademicPosition
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

📲 @QAdmission    

🌐 Website  

🔵 LinkedIn

Quantum STEM

31 Oct, 13:31


🔔زنگ تفریح🔔

  
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#زنگ_تفریح

Quantum STEM

31 Oct, 10:40


🎖برترین اخبار کوانتومی ماه اکتبر از نگاه ما🎖

🔍برای مشاهده توضیحات تکمیلی هر کدوم از خبرها میتونید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

1⃣ شرکت Nu Quantum رابط فوتون-کیوبیت را برای محاسبات کوانتومی توزیع‌شده‌ی مدولار و مقیاس‌پذیر معرفی می‌کند.

2⃣ پژوهشگران چینی عملیات چندکیوبیتی را در شبکه کوانتومی فوتونیکی تله‌پورت کردند.

3⃣ استفاده از درهم‌تنیدگی برای بهبود دقت ساعت‌های اتمی​​​​​​​

4⃣ رجیستر کوانتومی که طی یک عملیات پیوسته به 1200 اتم خنثی می‌رسد.

5⃣ استفاده از امواج مایکروویو برای کنترل موثر کیوبیت های الماس

 
📎 join: @QuantumTEQ   

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.
 
#برترین_اخبار_ماه

Quantum STEM

28 Oct, 11:30


📣معرفی بازی کوانتومی

👾بازی Quandoom👾

📌توضیحات:

🔷بازی نمادین DOOM با یک پورت جدید به نام "Quandoom" یک جهش غیرمعمول به محاسبات کوانتومی انجام داده است. این نسخه از DOOM توسط لوک مورتیمر، دانشجوی دکترای اطلاعات کوانتومی در مؤسسه علوم فوتونیک (ICFO) در بارسلونا ایجاد شده است، تلاشی برای وارد کردن مکانیک کوانتومی به بازی را به نمایش می‌گذارد.

🔶مکانیک کوانتومی چیزی است که به جادوی Quandoom قدرت می دهد. برخلاف کدهای سنتی، این بازی به زبان QASM یا کوانتوم اسمبلی نوشته شده است که برای سیستم های کوانتومی طراحی شده است هرچندکه برای بازی بسیار چالش برانگیز است، زیرا به قدرت پردازش زیادی نیاز دارد.

🔷در حال حاضر، هیچ کامپیوتر کوانتومی با مشخصات لازم برای بازی Quandoom یعنی 72376 کیوبیت و 80 میلیون گیت وجود ندارد و این مشخصات بسیار فراتر از فناوری امروزی هستند، شبیه به نیاز به یک کارت گرافیک فرضی "RTX 9090". با این حال، مورتیمر به طرفداران DOOM این امکان را داده است تا Quandoom را روی رایانه‌های کلاسیک تجربه کنند و آن را روی شبیه‌ساز QASM اجرا کنند. حتی در یک لپ‌تاپ معمولی، شبیه‌ساز می‌تواند ۱۰ تا ۲۰ فریم در ثانیه (FPS) نمایش دهد، که گیم‌پلی ساده‌شده Quandoom را به سبک سیاه و سفید «اشعه ایکس» شبیه به ظاهر قدیمی بازی Battlezone آتاری در سال ۱۹۸۰ نشان می‌دهد.

🔶برای اجرای Quandoom ، پس از دانلود از GitHub، کاربران فایل QASM را روی یک شبیه‌ساز بارگذاری می‌کنند که به 5 تا 6 گیگابایت رم نیاز دارد. در حال حاضر، بازیکنان تنها می‌توانند بدون رنگ، صدا یا موسیقی به سطح اول دسترسی داشته باشند - عناصری که برای تناسب با کد کوانتومی به توسعه بیشتری نیاز دارند. اقتباس مورتیمر همچنین شامل بیش از 8000 خط کد ++C، یک موتور سه بعدی کوچک و منطق بازی است که برای ایجاد احساس واقعی در نسخه کوانتومی DOOM طراحی شده است.

🔷پروژه منحصربه‌فرد مورتیمر، تقاطع بالقوه بازی و محاسبات کوانتومی را برجسته می‌کند و نشان می‌دهد که نرم‌افزار کوانتومی در آینده چقدر بلندپروازانه می‌تواند باشد. اگر علاقه کافی ایجاد شود، حتی ممکن است کد منبع را منتشر کند و الهام بخش نوآوری بیشتری در این حوزه پیشگامانه سرگرمی مبتنی بر کوانتوم باشد.

🗂 منبع

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.
#معرفی_بازی_کوانتومی #مکانیک_کوانتومی

Quantum STEM

27 Oct, 11:30


📣معرفی رویداد     
  
🟡Xanadu Residency Program 2025🟡    
     
📌درباره رویداد:      
   
🔷این برنامه رایگان یک تجربه همه‌جانبه 17 هفته ای است که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی در رشته های مهندسی، علوم و علوم کامپیوتر طراحی شده است. پذیرفته‌شدگان مهارت های فنی را به دست می آورند، در تحقیقات پیشرفته شرکت می کنند و روی پروژه های چالش برانگیز کار میکنند.

🔶برنامه با یک بوت کمپ محاسبات کوانتومی 1 هفته ای آغاز میشود و فرهنگ، اصول و فناوری اصلی Xanadu را معرفی میکند. در سراسر آن، پذیرفته‌شدگان توسط دانشمندان و مهندسان Xanadu راهنمایی میشوند.

🔷پروژه‌ها ممکن است شامل کاوش یادگیری ماشین کوانتومی و کلاسیک، کشف الگوریتم‌های کوانتومی برای شیمی، بهبود نرم‌افزار PennyLane، توسعه معماری‌های مقاوم به خطا، تجسم حالت‌های کوانتومی و ایجاد ابزارهای آموزشی باشد.

📆 مهلت ثبت‌نام: 15نوامبر
📍مکان: تورنتو، کانادا

👈اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام👉   
 
📎Join: @QuantumSTEM     
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._
#معرفی_رویداد #رویداد_جهانی #محاسبات_کوانتومی

Quantum STEM

26 Oct, 11:30


🟠نقشه محاسبات کوانتومی توپولوژیکال 🟠

📌این تصویر، نقشه #محاسبات_کوانتومی_توپولوژیکال است که در آن سعی شده فیزیک پشت این رویکرد کاملاً جدید برای محاسبات کوانتومی که توسط مایکروسافت توسعه داده شده است، خلاصه شود.

🎬در پست‌های قبلی کانال، ویدیو توضیحات کامل این نقشه قرار گرفته است.

🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی #کیوبیت_توپولوژیکال

Quantum STEM

25 Oct, 11:30


📣معرفی کتاب 
       
🟣عنوان: Quantum Physics for Babies

🗓سال انتشار: 2013  

👤نویسنده: Chris Ferrie

🔍درباره کتاب: 

🔶این کتاب کتاب یک مقدمه‌ بازیگوشانه و رنگارنگ برای فیزیک کوانتومی است که برای دانشمندان کوچک‌ طراحی شده. کتاب بخشی از مجموعه Baby University series است و با ساده کردن این علم پیچیده و سرگرم‌کننده کردن آن، کنجکاوی کودکان و بزرگسالان را برمی‌انگیزد.

🔶این کتاب که توسط یک متخصص نوشته شده، اصول اولیه فیزیک کوانتوم را با تصاویر قابل‌درک و لحنی سبک معرفی می‌کند  و نشان می‌دهد که هرگز برای شعله‌ور کردن عشق به یادگیری در فیزیک‌دان‌های کوچک زود نیست

⬅️جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.    
    
📎Join: @QuantumSTEM       

🔵 LinkedIn  

#معرفی_کتاب #فیزیک_کوانتومی

Quantum STEM

24 Oct, 14:30


🔔زنگ تفریح🔔

  
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#زنگ_تفریح

Quantum STEM

23 Oct, 11:30


📣معرفی استاد

👤دکتر محمدحسین زارعی| عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز
📒کارشناسی: فیزیک- دانشگاه خلیج‌ فارس (1386)
📕کارشناسی ارشد: فیزیک- دانشگاه صنعتی شریف (1388)
📗دکتری: فیزیک-نظریه اطلاعات کوانتومی- دانشگاه صنعتی شریف (1392)- تحت نظر پروفسور وحید کریمی‌پور

🗂سوابق: عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز از سال 1392.

💟موضوعات مورد علاقه:  نظریه اطلاعات کوانتومی، محاسبات کوانتومی، محاسبات کوانتومی توپولوژی و محاسبات کوانتومی بر مبنای اندازه‌گیری.

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=166 و H-index=9 و لینک صفحه شخصی دکتر محمد حسین زارعی.

🌸تیم کوانتوم اطلس برای این پژوهشگر جوان آرزوی موفقیت و کسب درجات بالای علمی را دارد🌸


📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_شیراز #فیزیک

Quantum STEM

22 Oct, 14:44


🔴گزارش تصحیح خطای کوانتومی از Riverlane🔴

🔷گزارش تازه منتشر شده‌ی تصحیح خطای کوانتومی (QEC) از #Riverlane در سال 2024 نقش اساسی تصحیح خطای کوانتومی در انتقال از سیستم‌های کوانتومی آزمایشی به ماشین‌های مقیاس‌پذیر و مقاوم به خطا را نشان می‌دهد.

🔶این گزارش، با مشارکت 12 متخصص صنعتی و دانشگاهی، تأکید می کند که تصحیح خطای کوانتومی (#QEC) دیگر یک مفهوم نظری نیست، بلکه یک ضرورت حیاتی برای دستیابی به محاسبات کوانتومی قابل اعتماد و مقیاس بزرگ است.

1⃣بینش فنی کلیدی:

🔻فیدلیتی 99.9 درصدی کیوبیت: دستیابی به فیدلیتی99.9 درصد در کیوبیت ها یک هدف غیرقابل مذاکره برای ساخت کیوبیت های منطقی قابل اعتماد است که برای مدیریت میلیون ها عملیات کوانتومی قابل اعتماد (MegaQuOp) ضروری است. این فیدلیتی در پلتفرم‌های کیوبیت مختلف مانند فن‌آوری‌های ابررسانا و یون به دام افتاده، که درگیر چالش‌های مقیاس‌پذیری‌اند، مورد نیاز است.

🔻مرحله مهم MegaQuOp: این گزارش مفهوم MegaQuOp یا یک میلیون عملیات کوانتومی قابل اعتماد را به عنوان نقطه عطفی مورد نیاز برای محاسبات کوانتومی برای پیشی گرفتن از ابررایانه های کلاسیک معرفی می کند. کارشناسان صنعت، مانند یان گوتز از IQM، تاکید می‌کنند که فیدلیتی کیوبیت فعلی فقط از آستانه عبور می‌کند تا تصحیح خطا را ممکن کند و باید MegaQuOp را تا سال 2028 به عنوان یک هدف کلیدی قرار دهد.

🔻اِستَک QEC: این گزارش بر نیاز به یک اِستَک تصحیح خطای کوانتومی مقیاس پذیر، ترکیبی از سخت افزار و نرم افزار، برای مدیریت رمزگشایی آنی خطاها و عملکرد سیستم های کیوبیت در مقیاس بزرگ تاکید می کند. این اِستَک باید تصحیح خطای پرسرعت (سطح زیر میکروثانیه) را انجام دهد و حجم داده‌های عظیمی (از مرتبه 100 ترابایت در ثانیه) را مدیریت کند و در عین حال از نظر منابع کارآمد باقی بماند.

🔻همکاری بین رشته‌ای: ساختن سیستم‌های کوانتومی مقیاس‌پذیر نیازمند تلاش‌های مشترک متخصصان در سراسر رشته‌ها، از جمله فیزیکدانان، مهندسان، و دانشمندان کامپیوتر است. این گزارش تاکید می‌کند که تنها از طریق این مشارکت‌ها، محاسبات کوانتومی می‌تواند بر نرخ خطای بالا و پیچیدگی تصحیح خطا در مقیاس بزرگ غلبه کند.

🔻بهبود هزینه و کارایی: تصحیح خطای کوانتومی باید هزینه به ازای هر کیوبیت را کاهش دهد و بازده توان را افزایش دهد تا امکان ساخت سیستم‌های کوانتومی در مقیاس بزرگ را فراهم کند. روش‌های تصحیح خطای کلاسیک برای برآورده کردن این خواسته‌ها در حال تکامل هستند.

2⃣پیشرفت و همسویی صنعت: این گزارش یک اجماع رو به رشد در صنعت را نشان میدهد که در آن تصحیح خطای کوانتومی برای ورود محاسبات کوانتومی به مقیاسی فراتر از عصر فعلی NISQ (کوانتوم با مقیاس متوسط ​​نویزدار) ضروری است. پیشرفت‌های آزمایشی اخیر در QEC باعث همسویی جهانی بین دولت‌ها، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های سخت‌افزار کوانتومی شده است. امروزه، 66 درصد از شرکت‌های سخت‌افزار کوانتومی یا در حال پیاده‌سازی یا تمرکز شدید بر روی QEC هستند و بسیاری از آنها بخش‌های اختصاصی برای توسعه آن راه‌اندازی کرده‌اند.

3⃣معیارها و چالش های جدید: معیارهای محاسبات کوانتومی سنتی در حال منسوخ شدن هستند. این گزارش عملیات کوانتومی (QuOps) را به عنوان معیاری جدید برای ارزیابی عملکرد محاسبات کوانتومی معرفی می‌کند، اما بر نیاز به معیارهای ویژه برنامه‌ها با پیچیده‌تر شدن سیستم‌ها تاکید می‌کند. دولت‌هایی مانند بریتانیا QuOp‌ها را در نقشه‌های راه کوانتومی خود پذیرفته‌اند و MegaQuOp را تا سال 2028، GigaQuOp تا سال 2032 و TeraQuOp را تا سال 2035 هدف قرار داده‌اند.

4⃣چشم انداز آینده: دو تا سه سال آینده یک دوره حیاتی خواهدبود، با پیشرفت های QEC که کامپیوترهای کوانتومی را از قابلیت های ابررایانه های کلاسیک عبور می دهد. صنعت به سرعت در حال حرکت به سمت رژیم MegaQuOp است، با سیستم‌های کوانتومی مقیاس‌پذیر و مقاوم به خطا که انتظار می‌رود به مشکلات لاینحلی در زمینه‌هایی مانند رمزنگاری، علم مواد و داروسازی پاسخ دهد.

🔷به طور خلاصه، گزارش تصحیح خطای کوانتومی 2024، نقشه راه را برای محاسبات کوانتومی مقیاس پذیر، با تمرکز قوی بر دستیابی به فیدلیتی کیوبیت بالا، اجرای فناوری های پیشرفته تصحیح خطا، و تقویت همکاری های بین رشته ای برای تبدیل سیستم های کوانتومی مقاوم به خطا به یک واقعیت تجاری در این دهه تعریف میکند.

🌐منبع

📎 Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.

#گزارش

Quantum STEM

22 Oct, 11:30


⚪️آینده ناوبری به کمک هوش مصنوعی و کوانتوم⚪️

🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️

🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#ویدیو_کوتاه #حسگری_کوانتومی #GPS

Quantum STEM

21 Oct, 11:30


درباره نویسنده

👤چانگ لیانگ تانگ (1934–2022)

فیزیکدان کاربردی آمریکایی متولد چین بود که به خاطر کارهای پیشگام خود در اپتیک غیرخطی و فیزیک لیزر مشهور است. تانگ در سال 1950 به ایالات متحده نقل مکان کرد و در نهایت از دانشگاه واشنگتن، کلتک و هاروارد مدرک گرفت. او در سال 1968 استاد تمام دانشگاه کرنل شد و بعداً عنوان معتبرSpencer T. Olin Professor of Engineering را به خود اختصاص داد.

وی که شخصیت بسیار محترمی بود، به عنوان عضو انجمن فیزیکی آمریکا، IEEE، و انجمن نوری آمریکا انتخاب شد و به آکادمی ملی مهندسی راه یافت. در سال 1996، او جایزه Charles Hard Townes Award را برای "پیشرفت های مهم و پیشگام در زمینه اپتیک غیرخطی و فیزیک لیزر" دریافت کرد.

جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.
#معرفی_کتاب #درباره_نویسنده

Quantum STEM

20 Oct, 11:30


📣معرفی ابزار کوانتومی

پلتفرمQTCAD

🔐دسترسی: رایگان

📍ارایه دهنده: شرکت Nanoacademic Technologies

💻زبان پیاده سازی:  پایتون

📌توضیحات: 

🔶یک پلتفرم شبیه سازی بر پایه روشfinite-element برای فناوری کوانتومی است. این پلتفرم دارای ابزارهایی برای محاسبات الکترواستاتیکی، شکاف دره‌ای، دیاگونال‌سازی دقیق و حل‌کننده معادلات اصلی برای انتقال کوانتومی میباشد. QTCAD به کاربران امکان می‌دهد تا پتانسیل‌های محصورکننده در نقاط کوانتومی را شبیه‌سازی کرده، برهم‌کنش‌های کولنی را مدیریت کرده و دیاگرام‌های پایداری بار را محاسبه کنند.

🔷با یک ماژول برای تشدید اسپین الکتریکی-دوقطبی و پشتیبانی یکپارچه از دماهای کرایوژنیک، QTCAD شبیه‌سازی‌های پیشرفته‌ای از کنترل کوانتومی می‌دهد. همچنین شامل یک API کاربرپسند پایتون و سازگاری با devicegen است که به تعریف هندسه نقاط کوانتومی با برنامه‌های طراحی‌شده از فایل‌های GDS کمک می‌کند.
  
🔸جهت آشنایی بیشتر و استفاده از این ابزار به این لینک مراجعه کنید.       
 
📎Join: @QuantumSTEM      

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.
#معرفی_ابزار_کوانتومی

Quantum STEM

19 Oct, 11:30


🟠نموداری از وعده نظری محاسبات کوانتومی🟠

📌این شکل وعده نظری #کامپیوترهای_کوانتومی را نشان می‌دهد. برخلاف کامپیوترهای کلاسیک که برای حل برخی مشکلات پیچیده به زمان محاسباتی به طور نمایی افزایشی نیاز دارند، کامپیوترهای کوانتومی قصد دارند این مشکلات را در مقیاس‌های زمانی به شدت کاهش یافته، مانند چندجمله‌ای یا حتی لگاریتمی، حل کنند.

📌این می‌تواند به معنای حل مسائل در کسری از زمانی باشد که حتی قوی‌ترین ابرکامپیوترها برای آنها نیاز دارند، که برای برخی وظایف ممکن است بیش از عمر جهان طول بکشد. در حالی که این وعده‌ها هنوز عمدتاً تحقق نیافته‌اند، کامپیوترهای کوانتومی ممکن است مزایای دیگری مانند دقت بیشتر و مصرف انرژی کمتر نیز ارائه دهند که نمایانگر یک تغییر انقلابی در فناوری محاسباتی است.

🌐برگرفته‌شده از کتاب:
Understanding Quantum Technologies (2024)


📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی

Quantum STEM

18 Oct, 12:30


📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
Fundamentals of quantum mechanics: for solid state electronics and optics

🗓سال انتشار: 2005

👤نویسنده: Chung Liang Tang

🔍درباره کتاب:

🔶#مکانیک_کوانتومی از یک موضوع مطالعه در فیزیک محض به یک زمینه با کاربردهای گسترده در حوزه‌های بسیاری تکامل یافته است. مفاهیم پایه مکانیک کوانتومی در این کتاب به شیوه‌ای مختصر و قابل فهم توضیح داده شده‌ و به سمت کاربردهای آن در الکترونیک حالت جامد و اپتیک هدایت میشوند.

🔶کتاب بر ایده‌های کلیدی تمرکز دارد. اصول بنیادی مکانیک کوانتومی با نشان دادن کاربرد آنها در سیستم‌هایی مانند اتم هیدروژن، یون‌ها و اتم‌های چندالکترونی، تشکیل مولکول‌های ساده آلی و جامدات بلوری توضیح داده شده‌اند. این کتاب از این مفاهیم پایه به سوی مهم‌ترین کاربردها در الکترونیک نیمه‌هادی و اپتیک پیش میرود. با دارا بودن مسائل تمرینی، این کتاب مناسب دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهندسی برق، علوم مواد، فیزیک کاربردی و شیمی است.

⬅️جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._.
#معرفی_کتاب

Quantum STEM

18 Oct, 08:30


📣 برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد:

👈🏻دانشگاه‌های برتر دنیا 🥇🏛

👈🏻اطلاعات مربوط به اپلای در این دانشگاه‌ها 📝💻

👈🏻گروه‌های فعال در حوزه کوانتوم در دانشگاه‌های برتر 🎖🏆

👈🏻 به‌روزترین موقعیت‌های تحصیلی و شغلی در حوزه کوانتوم !🎓💼

کانال ادمیشن گروه اطلس را دنبال کنید!

👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻

@QAdmission  @QAdmission
@QAdmission  @QAdmission

Quantum STEM

18 Oct, 08:30


🏛 Imperial College London

🏅 QS Rankings: #6

🇬🇧 London, England
🖥 Website: Link

🧑‍🔬 Famous Quantum Groups:
🔹 Quantum Optics and Laser Science (QOLS)
🔹 Cold Matter
🔹 Laser Consortium
🔹 Controlled Quantum Dynamics
🔹 Navigators & Metrology
🔹 Sensors & Imaging
🔹 Communications & Networks
🔹 Computation & Simulations
🔹 Foundations & Information Science
🔹 Quantum Tests of Fundamental Physics

🔬 Quantum Research fields:
▫️ Computing and Information Theory
▫️ Optics
▫️ Materials
▫️ Dynamics
▫️ Sensors and Metrology
▫️ Thermodynamics
▫️ Many-Body Systems
▫️ Phase Transitions
▫️ Trapped Ions and Ultracold Atoms
▫️ etc.

🎓 Programs Related to Quantum Science:
▪️ Physics
▪️ Electrical Engineering
▪️ Computing
▪️ Quantum Science and Engineering
▪️ etc.

📁 Application Requirements:
🔸 GRE/GMAT ( (if required))
🔸 IELTS score 6.5-7.0
🔸 Recommendation Letter 2

Application Timeline:
🔹 Open-Close: Oct/Nov - Dec
🔹 Decision: Mar/April

🔻 Acceptance Rate: 10-20%

#University

📲 @QAdmission

Quantum STEM

17 Oct, 11:30


⚪️آنیل کوانتومی چیست؟⚪️      
    
🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️
    
🎬 این ویدیو با زبانی ساده به بررسی تعریف آنیل کوانتومی (Quantum Anealing) در شرکت #DWave شامل کاربردهای آن و رابطه‌اش با سایر شکل‌های محاسبات کوانتومی می‌پردازد.

🌐منبع

📎Join: @QuantumSTEM          
  
🌐 Website
  
🔵 LinkedIn      
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._       
    
#ویدیو_کوتاه  #محاسبات_کوانتومی #آنیل_کوانتومی

Quantum STEM

16 Oct, 11:30


📣معرفی رویداد       
    
🟡مجموعه کارگاه‌های آموزشی پنجمین نمایشگاه تخصصی لیزر، فوتونیک و کوانتوم ایران🟡      
       
📌درباره رویداد:        

💰هزینه ثبت نام هر کارگاه با تخفیف ویژه نمایشگاه: 250 هزار تومان 
 
📆 تاریخ رویداد: 14 و 15 آبان ماه 1403
 
آخرین مهلت ثبت نام: 8 آبان ماه 1403 

تکمیل ظرفیت هر کارگاه، در وبسایت نمایشگاه اطلاع رسانی خواهد شد

📞در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نیاز به توضیح بیشتر در مورد هر یک از کارگاه‌های آموزشی، می‌توانید در یکی از پیام رسان‌های "ایتا" یا "واتساپ" با شماره 09372022444 در ارتباط باشید.
 
  👈اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام👉     
   
📎Join: @QuantumSTEM  

🌐 Website 
   
🔵 LinkedIn         
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._ 
#معرفی_رویداد #رویداد_داخلی #زیست‌بوم_کوانتوم

Quantum STEM

15 Oct, 11:30


📣معرفی استاد

👤پروفسور اسفندیار فیضی| استاد گروه فیزیک دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
📒کارشناسی
: فیزیک- دانشگاه تهران (1376)
📕کارشناسی ارشد: فیزیک- دانشگاه تبریز (1379)- تحت نظر پروفسور جعفری‌زاده
📗دکتری: فیزیک نظری (اطلاعات و محاسبات کوانتومی) (1386) - تحت نظر پروفسور جعفری‌زاده و بهنیا

🗂سوابق: عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه شهید مدنی آذربایجان( از سال 1386).

💟موضوعات مورد علاقه: اطلاعات کوانتومی، همدوسی کوانتومی ، ترمودینامیک کوانتومی

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=190 و H-index=8 .

🏅پروفسور اسفندیار فیضی نقش بسزایی در ترویج و آموزش فیزیک کوانتوم در ایران داشته  و از شاگردان ایشان می‌توان به دکتر هدا علیجانزاده عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران شاره کرد.

🌸تیم اطلس کوانتوم به نوبه خود از زحمات این استاد ارجمند، قدردانی میکند 🌸

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

📎Join: @QuantumSTEM   
  
🌐 Website     
  
🔵 LinkedIn     
_._._._._._._._._._._._._._._._._.
#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_شهید_مدنی_آذربایجان

Quantum STEM

14 Oct, 11:30


📣معرفی رویداد

🟡مدرسه‌ی پاییزه علوم و فناوری‌های کوانتومی🟡

📌درباره رویداد:

🔹دانشکده فیزیک دانشگاه خوارزمی با همکاری مرکز تحقیقات فناوری های کوانتومی ایران (IQTEC) این #مدرسه_پاییزه را برگزار می‌کند. این رویداد به دنبال معرفی و بررسی الگوریتم‌های کوانتومی در مسائل صنعتی و کاربردی است. مخاطبان این رویداد تمامی دانشجویان و دانش آموختگان رشته های کامپیوتر، فیزیک و الکترونیک خواهند بود.

📆 زمان: پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳

📍مکان: دانشگاه خوارزمی تهران

🌐لینک ثبت نام

👈اطلاعات بیشتر

📎Join: @QuantumSTEM
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#معرفی_رویداد #زیست‌بوم_کوانتوم #دانشگاه_خوارزمی‌ #محاسبات_کوانتومی

Quantum STEM

13 Oct, 11:42


🔰دوره آموزشی آشنایی با الگوریتم‌های کوانتومی| اپیزود دهم🔰

🎬 اپیزود دهم این دوره در ارتباط با آشنایی کامل با الگوریتم تبدیل فوریه کوانتومی میباشد.

📌 لینک مشاهده اپیزودهای قبل در کانال استم:
اپیزود اول| اپیزود دوم| اپیزود سوم| اپیزود چهارم| اپیزود پنجم| اپیزود ششم| اپیزود هفتم| اپیزود هشتم| اپیزود نهم

⬅️ برای مشاهده نسخه آرشیوشده این دوره با کیفیت بالا در سایت، از این لینک استفاده کنید.

📎 Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

📎Join: @QuantumSTEM

#دوره_آموزشی #محاسبات_کوانتومی #تبدیل_فوریه_کوانتومی

Quantum STEM

12 Oct, 11:31


درباره نویسنده   

👤دکتر آرولداس
    
وی استاد و رئیس گروه فیزیک و رئیس دانشکده علوم سابق دانشگاه کرالا در هند بود. با بیش از چهار دهه تجربه تدریس در سطح PG. دکتر آرولداس به عنوان دانشمند و مدیر بازنشسته CSIR، موسسه فناوری دانشگاه، دانشگاه کرالا خدمت کرد.

وی حدود 145 مقاله پژوهشی در مجلات مختلف داخلی و بین المللی به چاپ رساند. دکتر آرولداس چهار کتاب دیگر را تألیف کرد که توسط PHI Learning منتشر شده و یا در حال انتشار است.

جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.        
       
📎Join: @QuantumSTEM        

🔵 LinkedIn   
_._._._._._._._._._._._._._._._.       
#معرفی_کتاب #درباره_نویسنده

Quantum STEM

11 Oct, 12:30


🟠مقایسه‌ای از روند تغییر نرخ خطای گیت دوکیوبیتی در بسترهای فیزیکی مختلف 🟠

📌این نمودار #نرخ_خطا ی گیت دو کیوبیتی (بهترین یا متوسط) را برای فناوری‌های یون‌های به دام افتاده، اتم‌های خنثی، ابررسانا (SC) و فناوری‌های کیوبیت سیلیکونی نشان می‌دهد. خط چین برای اتم های خنثی نقشه راه عمومی شرکت هایی را که آن فناوری را توسعه می دهند نشان می دهد.

🌐منبع: www.riverlane.com

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._

#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی

Quantum STEM

11 Oct, 11:08


🔴محققان Google Quantum AI "نقطه شیرینی" را برای استفاده از رایانه های کوانتومی فعلی برای انجام محاسبات عملی پیدا کردند.🔴

🔹آخرین پیشرفت محاسباتی کوانتومی #گوگل بر پایه سفری است که در سال 2019 و زمانی که این شرکت اعلام کرد به «#برتری_کوانتومی» دست یافته است، آغاز شد. در آن زمان، گوگل ادعا کرد که پردازنده کوانتومی آنها، Sycamore، کاری را در کمتر از سه دقیقه انجام داده است که برای قدرتمندترین ابررایانه کلاسیک هزاران سال طول می کشد. این نقطه عطف بر اساس وظیفه ای به نام نمونه برداری مدار تصادفی (RCS) است که برای آزمایش قابلیت های پردازنده های کوانتومی طراحی شده است.

🔹با این حال، این اعلامیه جنجال برانگیخت و تیم محاسبات کوانتومی IBM ادعای گوگل را به چالش کشید. IBM استدلال می‌کرد که یک ابرکامپیوتر کلاسیک با الگوریتم‌های بهینه‌شده می‌تواند همان مشکل را در چند روز حل کند، نه هزاران سال! این اختلاف نظر باعث ایجاد بحث هایی در جامعه علمی در مورد معنای واقعی "برتری کوانتومی" شد.

🔹در سال 2022، پنج دانشمند کامپیوتر نشان دادند که اگر خطاهای ذاتی در سیستم‌های کوانتومی امروزی کنترل نشود، کامپیوترهای کوانتومی بزرگ نمی‌توانند با استفاده از RCS به برتری کوانتومی واقعی دست یابند. کار آنها نقش حیاتی نویز در محاسبات کوانتومی را برجسته کرد و این سوال را مطرح کرد که نمونه‌های اولیه کوانتومی کنونی قبل از اینکه محاسبات آنها برای رایانه‌های کلاسیک بی‌اهمیت شود، چه مقدار خطا را می‌توانند تحمل کنند.

🔹علیرغم این مشکلات، مقاله جدید گوگل درک دقیق تری از اینکه چه زمانی میتوان به برتری کوانتومی، حتی با سیستم های دارای نویز، دست یافت ارایه میدهد.

🔹این تیم با استفاده از تراشه سیکامور 67 کیوبیتی خود، انتقال فاز را در سیستم های کوانتومی ترسیم کردند که نشان می دهد چه زمانی می توانند از ابررایانه های کلاسیک بهتر عمل کنند. به طور خاص، آنها یک "فاز پیچیده محاسباتی پایدار" را شناسایی کردند که در آن سیستم‌های کوانتومی علیرغم وجود نویز، همبستگی‌های جهانی را حفظ می‌کنند و به آنها اجازه می‌دهد وظایفی فراتر از قابلیت‌های کلاسیک را انجام دهند.

🔹محققان با استفاده از تکنیک‌هایی مانند RCS و مقایسه آنتروپی متقابل (XEB)، دو انتقال فاز بحرانی را مشخص کردند: یکی با عمق محاسبات کوانتومی و دیگری با نرخ خطا در هر سیکل. این انتقال ها آستانه هایی را مشخص می کنند که در آن سیستم های کوانتومی برای شبیه سازی با الگوریتم های کلاسیک بسیار پیچیده می شوند.

🔹این کشف نه تنها ادعاهای قبلی گوگل در مورد برتری کوانتومی را تقویت می‌کند، بلکه در را برای رایانه‌های کوانتومی نویزدار امروزی برای حل مشکلات دنیای واقعی در زمینه‌هایی مانند علوم مالی و مواد - بسیار قبل از تحقق سیستم‌های کوانتومی کاملاً مقاوم به خطا، باز می‌کند.

🔹این مطالعه یک گام مهم به سمت مزیت کوانتومی عملی را ارایه داده و نشان می‌دهد که ممکن است برای پیشی گرفتن از سیستم‌های کلاسیک در کارهای خاص به رایانه‌های کوانتومی کاملاً تصحیح شده با خطا نیاز نداشته باشیم. در عوض، این دستگاه‌های کوانتومی مقیاس متوسط ​​نویزدار (NISQ) که تحت شرایط مناسب کار می‌کنند، می‌توانند در کوتاه‌مدت قدرت محاسباتی ارزشمندی را ارائه کنند و به پر کردن شکاف تا زمانی که محاسبات کوانتومی متحمل خطا به واقعیت تبدیل شود، کمک کنند.

🔸جهت مطالعه جزییات بیشتر به سایت مراجعه کنید.       
    
لینک مقاله

📎join: @QuantumTEQ  

🔵LinkedIn   
_._._._._._._._._._._._._._._._._._. 

#اخبار #مزیت_کوانتومی #محاسبات_کوانتومی #Google

Quantum STEM

10 Oct, 15:30


🔔زنگ تفریح🔔

  
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#زنگ_تفریح #نوبل_فیزیک_2024 #نوبل

Quantum STEM

10 Oct, 12:30


📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
Quantum Mechanics: 500 Problems with Solutions

🗓سال انتشار: 2013

👤نویسنده: G. Aruldhas

🔍درباره کتاب:

🔶پروفسور آرولداس با ارائه 500 مسئله به همراه راه حل های آنها، با تخصص و تجربه طولانی در تدریس مکانیک کوانتومی، دانشجویان را به درک آسان مفاهیم بنیادی مکانیک کوانتومی وا می دارد. این کتابِ مسئله درک کاملی از موضوع و کاربردهای آن در مسائل مختلف فیزیک و شیمی ارائه می دهد. کتاب شامل مسائل معمولی است که مفاهیم را نشان می دهد و دارای توضیح، جامع و کاربرپسند است.

🔶ویژگی های کلیدی کتاب: در ابتدای هر فصل، یک طرح کلی از نظریه مورد نیاز برای حل مسائل ارائه شده. شامل مشکلاتی از پلاگین های ساده تا افزایش ترتیب دشواری برای تقویت درک دانشجو از موضوع است. مراحل ریاضی زیادی برای کاربرپسند کردن کتاب ارائه شده. راه حل هایی برای مسائل با انواع مختلف پتانسیل از جمله پتانسیل تابع دلتای دیراک ارائه شده.

⬅️جهت دانلود رایگان کتاب به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._.

#معرفی_کتاب #مکانیک_کوانتومی