پوریا عالمی @pouriaalami Channel on Telegram

پوریا عالمی

@pouriaalami


نویسنده کودک (و روزنامه‌نگار و طنزنویس سابق)

پوریا عالمی (Persian)

نام پوریا عالمی در دنیای ادبیات کودکان و نوجوانان بسیار شناخته شده است. او یک نویسنده کودک، روزنامه‌نگار و طنزنویس سابق است که با آثار خلاق و پرانرژی خود توانسته است جایگاه ویژه‌ای در قلب کودکان و خانواده ها پیدا کند. اگر به دنبال یک کانال تلگرامی هستید که شامل مطالب جذاب و مفید برای کودکان و نوجوانان باشد، کانال پوریا عالمی بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. این کانال شامل داستان های جذاب، مقالات آموزنده و موضوعات متنوعی است که به تربیت کودکان و تقویت فضای خانوادگی کمک می کند. با عضویت در این کانال، شما می توانید از تجربه و دانش پوریا عالمی بهره مند شوید و روز به روز روابط خانوادگی خود را بهتر کنید.

پوریا عالمی

24 Jan, 18:17


در آغوشت می‌گیرم
این یک عملیات انتحاری است

لکنت (مجموعه شعر) | پوریا عالمی | نشرچشمه

پوریا عالمی

24 Jan, 18:16


من مرکز دنیا نیستم
مرکز غمم
اما در شادی مقیم هستم
تا جهان غمگین‌تر نشود

لکنت (مجموعه شعر) | پوریا عالمی | نشرچشمه

پوریا عالمی

23 Jan, 23:12


یک کتاب شعر منتشر کردم
به اسم لکنت
در نشرچشمه

و تقدیم کردم به ساکنان روشن اتاق‌های بی سرانجام
در زندان و بیمارستان
و دیگر هم‌اتاقی‌هایم

و زندگی همین بود

پوریا عالمی

13 Dec, 21:25


ویدیوی که تماشا می‌کنید سخنرانی آلن دوباتن است تحت عنوان «چرا با آدم اشتباه ازدواج خواهید کرد». این سخنرانی درواقع در رابطه با پیش‌فرض‌های غلط درباره‌ی روابط بینافردی و عاشقانه است. دوباتن در این سخنرانی باورهای رایج و غلط را زیر سؤال می‌برد و عشق را تمایل به تفسیر خیرخواهانه‌ی رفتار دیگری و درک و پذیرش و سازش بازتعریف می‌کند.

این ویدیو را خودم ترجمه و زیرنویس کردم و طبعاً انتشارش با ذکر منبع مانعی که ندارد هیچ، خوب هم هست. دلیل این انتخاب، که شاید خیلی مرتبط با مطالب همیشگی نباشد، این بود که فکر می‌کنم دوباتن نگاه واقع‌گرایانه، نه لزوماً بدبینانه، به روابط دارد. لب لباب سخنش این است که باید بپذیریم که آدمیم و اشتباه می‌کنیم.
سپاس.
#مکتب_زندگی
@AmMedi

پوریا عالمی

23 Sep, 18:40


اول مهر

پوریا عالمی

23 Sep, 18:40


پوریا عالمی pinned «توصیه‌هایی سفت و سخت برای آغاز سال تحصیلی اگر معلم هستید حتما کاری کنید که بچه‌ها شبیه هم شوند. برای این امر مهم هر گونه خلاقیت را سرکوب کنید. اگر دانش‌آموزی استعداد نشان داد حتما با گفتن این جمله که «همونی که توی کتاب نوشته رو باید حفظ کنی، فهمیدی یا نه؟…»

پوریا عالمی

23 Sep, 18:40


چرا گریستم؟

پوریا عالمی

20 Mar, 19:59


https://youtu.be/Svbq1zC1-IU

پوریا عالمی

26 Oct, 19:06


⚡️ پیش‌فروش دفتر خلاقیت شروع شد!

«دفتر خلاقیت» یک کتاب ۲۵۶ صفحه‌ای برای کودکان و نوجوانان است که در هرصفحه‌ی آن تمرین‌های مختلف نوشتنی و عملی برای شکوفاشدن خلاقیت آن‌ها وجود دارد.

این محصول، جدیدترین محصول کارگاه آی‌قصه است که از امروز پیش‌فروش آن در سایت آی‌قصه آغاز شده است و شما می‌توانید در بسته‌های مختلف و با تخفیف‌های مختلف آن را خریداری کنید.

🏵 دفتر خلاقیت را از فروشگاه اینترنتی آی‌قصه خریداری کنید

📑 درباره‌ی «دفتر خلاقیت» این‌جا بیشتر بخوانید
_____
#دفتر_خلاقیت

⭐️ https://t.me/ighe3

پوریا عالمی

20 Oct, 20:26


خودکشی دانش‌آموز 11 ساله، تحصیل رایگان و شرایط فورس‌ماژور کشور:
تعطیلی موقت مدارس

خبرها این‌قدر هر لحظه مصیبت‌بارتر می‌شود که خبر خودکشی دانش‌آموز 11 ساله به دلیل نداشتن موبایل هوشمند، جایی میان تیترها باز نکند. هر چند آموزش و پرورش شهرستان دیر در استان بوشهر دلیل مرگ دانش‌آموز 11 ساله‌اش را تکذیب کند اما مرگ او واقعا اتفاق افتاده است.
بعد از موج ویروس کووید 19 و کرونا که جهان را در برگرفت ایران هم نصفه‌نیمه بحث محدودیت‌های شغلی و اجتماعی را اجرا کرده است. یکی از این محدودیت‌ها تبدیل مدارس به حالت آنلاین بوده است. بستر ضعیف اینترنتی شاد که باعث ناشادی و گرفتاری بسیاری از خانواده‌ها شده است از نظر فنی کودکان را درگیر کرده است. اما سویه دیگر ماجرا آسیب اقتصادی است که برگزاری کلاس‌های آنلاین به خانواده‌ها تحمیل خواهد کرد.
بیش از 8 میلیون نفر از کل دانش‌آموزان در پایه تحصیلی ابتدایی هستند و بیش از 10 میلیون ثبت نام در شبکه شاد انجام شده است. از طرفی بیش از هفت میلیون در منطقه قرمز کرونا قرار دارند. همچنین محمدمهدی زاهدی، نماینده مجلس، گفته است 3 میلیون نفر از دانش‌آموزان امکان تهیه تبلت ندارند و 2 میلیون نفر هم اساسا دسترسی به اینترنت ندارند.
این اعداد، اعدادی دلهره‌آور و نگران‌کننده است. هزینه بالای اینترنت در ایران حتما دهک‌های پایین جامعه را با مشکل اساسی مواجه خواهد کرد.
آیا با فشارهای اقتصادی، تورم، بیکاری و تحریمی که کشور با آن مواجه است باید منتظر شنیدن خبرهای متاثرکننده دیگری همچون خودکشی دانش‌آموز 11 ساله بوشهری به دلیل نداشتن موبایل هوشمند و تبلت باشیم؟ آیا خانواده‌ها از پس هزینه‌های سنگین استفاده از اینترنت برخواهند آمد؟
اصل سی ام قانون اساسی ایران تصریح می‌کند: «دولت موظف است وسائل آموزش وپرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازدو وسائل تحصیلات عالی را تا سرحد خودکفائی کشور به طور رایگان گسترش دهد.»
همچنین در اصل سوم آمده است: «دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل به اهداف مذكور در اصل دوم، همه امكانات خود را برای امور زیر به كار برد:
- آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همه ، در تمام سطوح و تسهیل و تعمیم آموزش عالی.
- رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امكانات عادلانه برای همه ، در تمام زمینه های مادی و معنوی.»
امروز که شرایط کشور از حالت عادی خارج شده است آیا کشور توان تامین تبلت رایگان و اینترنت رایگان برای همه دانش‌آموزان را دارد؟
اگر به هر دلیلی از جمله شرایط اقتصادی، بدهی‌ها، هزینه‌های جاری، اولویت‌های دیگر و تحریم و... کشور نمی‌تواند در وضعیت فورس ماژور پیش‌آمده، شرایط برابر برای تدریس و تحصیل آنلاین برقرار کند، سه راه به نظر می‌رسد:
- تامین منابع مالی به واسطه وام داخلی یا خارجی
- تامین اینترنت رایگان برای دانش‌آموزان به‌وسیله دستور ایجابی به اپراتورها و سرویس‌دهنده‌های اینترنت
- به تعویق انداختن تحصیل اجباری دانش‌آموزان و اعلام تعطیلی موقت مدارس تا اطلاع ثانوی
در راهکار سوم تحصیل از حالت اجباری، الزامی و عمومی به حالت انتخابی و خصوصی تغییر شکل می‌دهد و این رقابت پرهزینه آنلاین شدن دانش‌آموزان در سراسر کشور به پایان می‌رسد. رقابتی که نه زیرساخت‌های فنی آن مهیا است نه دسترسی همه دانش‌آموزان به اینترنت برقرار. از طرفی همه دانش‌آموزان امکان برخوردای یکسان و عادلانه از سخت‌افزارهای لازم را برای تحصیل ندارد.
آیا به تعویق انداختن تحصیل اجباری دانش‌آموزان و تعطیلی موقت مدارس می‌تواند راهکاری برای جلوگیری از رقابتی بی‌سرانجام بین دانش‌آموزان این سرزمین داشته باشد؟ رقابتی که ممکن است به قیمت جان آنان و به بهای فقیرتر شدن خانواده آنان تمام شود؟ رقابتی که طبق آمارهای «نرخ فقر کشوری» می‌تواند لطمه‌ها و صدمه‌های جبران‌ناپذیری به بافتار جامعه وارد کند. لطمات و صدماتی که دیگر تکذیب وزارتخانه‌ها و دیگر سازمان‌ها و نهادها نمی‌تواند در حل آن کمکی کند.

پوریا عالمی

10 Oct, 21:03


همان‌طور که می‌دانید در فصل جدید آی‌قصه بخش خرید اشتراک به وب‌اپلیکیشن آی‌قصه اضافه شده است. شما در بخش خرید اشتراک از مجموعه‌ی آی‌قصه حمایت می‌کنید و به پایداری و توسعه و اعتلای قصه‌های کودکانه و گسترش زبان فارسی کمک می‌کنید.

راهنمای اشتراک کاربران خارج از ایران را این‌جا مطالعه کنید

⭐️ https://t.me/ighe3