پترو پلاس @petroplus_ir Channel on Telegram

پترو پلاس

@petroplus_ir


"پایگاه تحلیلی خبری سهام پتروشیمی، پالایشی"
Refining petrochemical industry analysis

کانال تحلیلی بورس پلنر؛
@bourse_planner

تبلیغات:
@Bours9


@Ebrahimi1982

پترو پلاس (Persian)

پترو پلاس یک کانال تلگرام با نام کاربری petroplus_ir است که به عنوان یک پایگاه تحلیلی خبری در حوزه صنایع پالایشی و پتروشیمی فعالیت می‌کند. این کانال برای علاقمندان به این صنایع اطلاعات مفید و تحلیل‌های جامع ارائه می‌دهد. از آخرین اخبار تا مقالات تحلیلی، پترو پلاس همه جزئیات مهم را پوشش می‌دهد. اگر به دنبال آنالیز‌های حرفه‌ای و قابل اعتماد در حوزه صنایع پالایشی و پتروشیمی هستید، حتما این کانال را دنبال کنید. همچنین می‌توانید از کانال تحلیلی دیگری با نام bourse_planner نیز استفاده کنید که به تحلیل بورس می‌پردازد. برای تبلیغات، با @Bours9 و @Ebrahimi1982 تماس بگیرید.

پترو پلاس

14 Jan, 19:28


🔴📴 خبر فوری 📴🔴

به دلیل برخی مسائل و مجوزهای سازمان بورس ، تصمیم بر آن داریم کانال عمومی خود را ازفردا به حالت Private  ( حالت خصوصی ) قرار دهیم ، تا در یک تیم واحد و حرفه ای با دوستان در بازار فعالیت کنیم .

ازفردا به هیچ وجه دوستان دیگر نمی توانند وارد کانال خصوصی فارکس ما شوند و دوستانی که امروز عضو کانال ما میشوند از پرداخت هزینه اشتراک گروه VIP معاف  می شوند.

لینک عضویت کانال
vip 👇👇👇

https://t.me/+tmDu79NufHlhMmE8
https://t.me/+tmDu79NufHlhMmE8

پترو پلاس

12 Jan, 15:41


وضعیت صنعت پلیمر در آذر 
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در آذرماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در آذر ۱۴۰۳ به ۳۴ هزار و ۵۲ میلیارد تومان رسیده است.
لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی آبان ۵.۸ درصد کاهش داشته است. اما نکته مهم اینکه مقایسه درآمد صنعت در آذر ۱۴۰۳ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۷۱ درصدی را مخابره می‌کند. با وجود اینکه برخی از پتروشیمی‌های این صنعت در آبان و آذر سال ۱۴۰۲ اورهال داشتند، اما ثبت این رقم جالب توجه است.

○همچنین ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه «الفین و پلیمر» در آذرماه امسال موفق به تولید یک میلیون و ۵۱۶ هزار تن از محصولات خود شده‌اند که در مقایسه با آذرماه سال گذشته ۲۳.۳ درصد افزایش داشته است. همچنین این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی آبان‌ماه ۱۴۰۳ رشد حدود ۶ درصدی را تجربه کرده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به آذر ۱۴۰۲   
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد تمامی پتروشیمی‌های‌ گروه «پلیمر و الفین» در آذرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. در این میان برخی از پتروشیمی‌ها مانند پارس، جم، جم پیلن و تندگویان در آبان و آذر ۱۴۰۲ اورهال داشتند و این موضوع، میزان تغییر تولید و درآمد آن‌ها را با جهش چشمگیری همراه کرد.

○به این ترتیب باید دید کدام پتروشیمی در این ماه موفق شده تا درآمد خود را بیشتر از سایر رقبا نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهد؟
بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در آذر ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی جم در این ماه پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد.

○به این شرح که پتروشیمی جم با جهش بیش از ۲۰۷ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند.

○همچنین پتروشیمی جم پیلن، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در آذرماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در آذر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۵۸ درصد افزایش داشته است.

○پتروشیمی پارس نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در آذرماه امسال موفق شد جهش حدود ۱۰۴ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه رشد درآمدزایی آذرماه این گروه را کسب کند.
طبق جدول زیر امیرکبیر، آریا ساسول و تندگویان نیز به ترتیب رتبه‌های چهار تا ۶ این گروه را در رشد درآمدزایی کسب کرده‌اند.

بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در آذر ۱۴۰۳
○در سمت تولیدات گروه «پلیمر و الفین» نیز ارقام جالب توجهی به چشم می‌خورد؛ با این تفاوت که چهار پتروشیمی این گروه در آذرماه امسال با کاهش حجم تولید روبه‌رو شده‌اند.

○در این میان پتروشیمی پارس رقم تولید خود را به ۳۶۹ هزار و ۹۲۹ تن در این ماه رسانده است. مقایسه این رقم با حجم تولید شرکت در آذرماه سال گذشته، رشد ۱۲۱ درصدی مقدار تولید این پتروشیمی را مخابره می‌کند. این جهش به واسطه تولید محدود شرکت در آذر سال گذشته به دلیل تعمیرات اساسی واحدهای EBSM (اتیل بنزن، استایرن منومر) پارس بوده است.

○همچنین پتروشیمی جم پیلن عنوان دومین شرکت برتر در زمینه افزایش حجم تولید گروه «پلیمر و الفین» را به خود اختصاص داد. به نحوی که این شرکت موفق شد حجم تولید آذرماه خود را با رشد ۸۶ درصدی به ۱۸.۷ هزار تن برساند. گفتنی‌ست جم پیلن در آبان سال ۱۴۰۲ اورهال داشت و تولید محدود شرکت به آذر ۱۴۰۲ نیز کشید. از این رو مقایسه تولید جم پیلن در آذر امسال با آذر سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

○جم نیز دیگر پتروشیمی موفق گروه «پلیمر و الفین» در تولید آذرماه بود؛ چرا که این پتروشیمی موفق شد مقدار تولید خود را در این ماه بیشتر از آبان امسال و آذر سال گذشته گزارش کند.
همچنین تندگویان، امیرکبیر، تخت جمشید و آریا ساسول دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که مقدار تولید آذرماه خود را بالا بردند.

○در طرف دیگر ماجرا اما چهار پتروشیمی شازند، غدیر، مارون و قائدبصیر در این ماه کاهش تولید داشتند. در این میان وضعیت تولید پتروشیمی شازند با افت ۱۹.۵ درصدی از سایر پتروشیمی‌ها وخیم‌تر بوده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

12 Jan, 15:41


کارنامه پتروشیمی‌های گروه الفین و پلیمر در آذر ماه ۱۴۰۳؛
✔️پتروشیمی پارس برنده و شازند بازنده رالی تولید

در آذرماه ۱۴۰۳ پتروشیمی‌های صنعت الفین و پلیمر روند قابل توجهی در تولید و درآمد داشتند؛ به طوری که تمامی پتروشیمی‌های این گروه در آذر امسال رشد درآمد را تجربه کردند. همچنین تنها چهار پتروشیمی در این ماه کاهش تولید داشتند که خبر خوبی برای صنعت پلیمر به حساب می‌آید. 

صنعت الفین و پلیمر ایران در آذرماه ۱۴۰۳ شاهد اتفاقات متنوع و قابل‌توجهی بود که تصویری روشن از پویایی و رقابت شدید در این حوزه ارائه می‌دهد. از آنجا که تعدادی از پتروشیمی‌های این گروه در آبان و آذر سال گذشته، به دلیل اورهال محدودیت تولید داشتند، مقایسه حجم تولید آن‌ها با آذر سال گذشته، جهش بزرگی را نشان می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهد.

از طرفی درآمد پتروشیمی‌های این صنعت به واسطه افزایش قیمت دلار و نرخ‌های جهانی روند رو به رشدی داشته است. روندی که جایگاه صنعت پلیمر را در اقتصاد کشور پررنگ‌تر کرده است.
در عین حال، کاهش تولید در برخی از پتروشیمی‌های پلیمری زنگ هشداری برای بررسی دقیق‌تر چالش‌های موجود است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

12 Jan, 12:07


تو این اوضاع که واریز و برداشت ریالی واسه بیشتر صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی شده مثل رد کردن هفت‌خان رستم، این یکی صرافی راهو هموار کرده!
راحت، سریع، بدون دردسر. دقیقاً همون چیزی که دنبالش بودی.
ثبت‌نام در رمزینکس

پترو پلاس

12 Jan, 12:06


#تبلیغات

پترو پلاس

11 Jan, 15:21


وضعیت درآمد صنعت پتروشیمی در ۹ ماهه
○پیش از هرچیزی باید گفت ۲۴ پتروشیمی بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ بیشتر از ۵۷۸ هزار میلیارد تومان از فروش محصولات پتروشیمی درآمد کسب کردند. مقایسه این عدد با درآمد ۹ ماهه ۱۴۰۲ این شرکت‌ها افزایش حدود ۳۷ درصدی این رقم را مخابره می‌کند. چرا که مجموع رقم فروش پتروشیمی‌های بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۴۲۳ همت ثبت شده بود.

○همچنین بررسی گزارش‌های فعالیت‌ ماهانه ۲۴ پتروشیمی بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد سه پتروشیمی نوری، پارس و بوعلی سینا به ترتیب پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در این مدت بودند. نمودار زیر پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی را در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ نشان می‌دهد.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○حال باید دید کدام پتروشیمی در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ عملکرد بهتری را از نظر رشد درآمدزایی داشته است. بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی‌ها، نام تخت جمشید را در صدر بیشترین افزایش «درآمد حاصل از فروش» در ۹ ماهه ۱۴۰۳ قرار می‌دهد.
به طوری که پتروشیمی تخت جمشید در ۹ ماهه ۱۴۰۳ موفق شد درآمد خود را به چهار هزار و ۸۲۵ میلیارد تومان برساند. گفتنی است این عدد در مقایسه با ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد افزایش داشته است.

○رتبه دوم بیشترین افزایش درآمد ۹ ماهه نیز به پتروشیمی مارون تعلق می‌گیرد. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد، درآمد حاصل از فروش پتروشیمی مارون در ۹ ماهه ۱۴۰۳ به ۳۹ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با درآمد شرکت در مدت مشابه سال گذشته حدود ۷۵ درصد افزایش داشته است. لازم به ذکر است درآمد پتروشیمی مارون در ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان ثبت شده بود.

○پتروشیمی جم نیز دیگر پتروشیمی بود که در ۹ ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در فروش از خود نشان داده است. به نحوی که این پتروشیمی موفق شد درآمد خود را در ۹ ماهه اول امسال به حدود ۴۸ هزار و ۳۳۲ میلیارد تومان برساند. این بدان معناست که درآمد پتروشیمی جم در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۷۰ درصد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش درآمد پتروشیمی‌های بورس در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○در طرف مقابل اما سه پتروشیمی آبادان، ارومیه و کرمانشاه در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش درآمدزایی روبه‌رو شدند. در این میان وضعیت درآمدزایی پتروشیمی آبادان از سایر رقبا بدتر بود؛ به طوری که درآمد پتروشیمی آبادان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ با کاهش ۴۲ درصدی به ۳۵۱ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○با وجود اینکه در ۹ ماهه امسال ۱۴ پتروشیمی با کاهش تولید روبه‌رو شدند اما برخی از شرکت‌های این گروه در بخش تولید عملکرد جالب توجهی داشتند. نگاهی به گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های بورسی نشان می‌دهد پتروشیمی مارون در بخش تولید از سایر رقبا پیشی گرفته است.

○چرا که مقدار تولید پتروشیمی مارون در ۹ ماهه ۱۴۰۳ با رشد ۲۷.۴ درصدی از دو میلیون و ۶۸۵ هزار تن در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به سه میلیون و ۴۲۱ هزار تن در ۹ ماهه ۱۴۰۳ رسیده است.

○همچنین پتروشیمی جم پیلن نیز دیگر پتروشیمی بود که در ۹ ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید از خود ثبت کرده است. به طوری که این پتروشیمی موفق شد مقدار تولید خود را از ۱۵۲ هزار تن در ۹ ماهه ۱۴۰۲ با افزایش بیش از ۲۶ درصدی به ۱۹۳ هزار تن در ۹ ماهه ۱۴۰۳ برساند.

○رتبه سوم بیشترین افزایش مقدار تولید نیز به پتروشیمی ارومیه تعلق می‌گیرد. به نحوی که مقدار تولید این پتروشیمی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ حدود ۱۸.۵ درصد افزایش داشته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

11 Jan, 15:21


زنگ خطر تولید در صنعت پتروشیمی به صدا درآمد؛
✔️تنها ۱۰ پتروشیمی در ۱۴۰۳ افزایش تولید داشته‌اند

پتروشیمی‌ها در ۹ ماهه امسال چالش‌های بسیاری را پشت سر گذاشتند و ۱۴ پتروشیمی در مدار افت تولید قرار گرفتند. اما در این میان برخی از پتروشیمی‌ها مانند مارون و تخت جمشید توانستند در بخش تولید عملکرد خوبی از خود بر جای بگذارند و درآمد خوبی کسب کنند.

صنعت پتروشیمی در بازه ۹ ماه ابتدایی سال جاری، روزهای پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت. رشد قیمت خوراک و ناترازی انرژی ۱۴ پتروشیمی را با افت تولید روبه‌رو کرد. اما از یک سو، افزایش ۳۷ درصدی درآمد شرکت‌های بورسی این صنعت نشان می‌دهد که پتروشیمی‌ها علی‌رغم چالش‌های جهانی و داخلی، توانسته‌اند مسیر رشد درآمدزایی را حفظ کنند.

با این حال اما اختلاف عملکرد بین شرکت‌ها قابل توجه است؛ برخی پتروشیمی‌ها مانند تخت جمشید و مارون با ثبت افزایش چشمگیر درآمد و تولید، پیشتاز این دوره شدند، در حالی که شرکت‌هایی مانند آبادان و ارومیه با افت تولید از رقابت عقب ماندند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

07 Jan, 06:36


وضعیت صنعت آروماتیک در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○شرکت‌های صنعت آروماتیک در ۹ ماهه ابتدایی سال مجموعا پنج میلیون و ۲۸۱ هزار تن از محصولات خود را تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱.۶ درصد افزایش داشته است.

○این روند در سمت درآمد با قدرت بیشتری دیده شد؛ به طوری که مجموع درآمد آروماتیکی‌های بورس در ۹ ماهه سال جاری به ۱۷۸ هزار و ۵۷۳ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ حدود ۳۸ درصد افزایش داشته است. لازم به ذکر است پتروشیمی نوری در این دوره پردرآمدتری پتروشیمی آروماتیکی بوده است.

حال باید دید کدام یک از این پتروشیمی‌ها در زمینه رشد درآمدزایی بهتر عمل کردند.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی
○بررسی گزارش‌های پتروشیمی‌های صنعت آروماتیک نشان می‌دهد پتروشیمی نوری در ۹ ماهه ابتدایی سال موفق به شناسایی درآمد ۱۱۸ هزار و ۵۴۶ میلیارد تومانی شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد رشد کرده است. از این رو پتروشیمی نوری در ۹ ماهه سال عنوان «بیشترین افزایش درآمد» را به خود اختصاص داده است.

○همچنین پتروشیمی فارابی نیز در این مدت توانست درآمد خود را بر مدار صعودی قرار دهد. به طوری که درآمد این پتروشیمی از هزار و ۱۸ میلیارد تومان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ با رشد ۳۸.۴ درصدی به هزار و ۴۰۸ میلیارد تومان رسیده است.
پتروشیمی بوعلی سینا نیز در ۹ ماهه امسال موفق شد درآمد خود را حدود ۳۴ درصد بالا ببرد و رقم ۵۲ هزار و ۵۳۶ میلیارد تومان را ثبت کند. همچنین در انتهای این فهرست پتروشیمی اصفهان با رشد ۱۵ درصدی درآمد قرار گرفته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید پتروشیمی‌های آروماتیکی
○در بخش تولید اما اوضاع کمی متفاوت بود؛ چرا که تنها دو پتروشیمی این صنعت افزایش تولید داشتند. در این میان وضعیت پتروشیمی بوعلی سینا از سایر رقبا بهتر بود؛ چرا که این شرکت موفق شد حجم تولید خود را از یک میلیون و ۳۷۴ هزار تن در ۹ ماهه ۱۴۰۲ با رشد حدود ۱۳ درصدی به یک میلیون و ۵۵۱ هزار تن در ۹ ماهه امسال برساند.
همچنین پتروشیمی نوری نیز موفق شد در این دوره حجم تولید خود را ۱۲.۳ درصد بالا ببرد و این رقم را از ۳.۱۸ میلیون تن در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به ۳.۵۷ میلیون تن در ۹ ماهه ۱۴۰۳ برساند.

○در سمت دیگر اما دو پتروشیمی اصفهان و فارابی در مدت ۹ ماهه ابتدایی امسال یعنی از فروردین تا آذر ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش تولید روبه‌رو شده‌اند. در این میان پتروشیمی اصفهان با کاهش ۱۱.۷ درصدی تولید کارنامه ضعیف‌تری از سایر رقبا داشته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

07 Jan, 06:36


✔️درآمد صنعت آروماتیک در ۹ ماهه ۱۴۰۳ بیشتر از ۴۹ هزار میلیارد تومان رشد کرد.

پتروشیمی‌های آروماتیکی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ عملکردی درخشان در بخش درآمد داشتند و همگی رشد قابل توجهی را تجربه کردند. از سوی دیگر، بخش تولید چهره‌ای دوگانه داشت؛ پتروشیمی #بوعلی_سینا و #نوری با افزایش تولید پیشتاز بودند و در طرف مقابل پتروشیمی #اصفهان و #فارابی کاهش تولید داشتند. نوری با رشد ۴۱ درصدی درآمد، صدرنشین شد و بوعلی سینا نیز علاوه بر رشد درآمد، بیشترین افزایش حجم تولید را ثبت کرد.

پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در ۹ ماهه ابتدایی امسال ارقام جالب توجهی را ارائه کردند. چرا که تمامی شرکت‌های این گروه، موفق به افزایش درآمد خود شده‌اند. این موضوع به رشد قیمت محصولات این گروه به واسطه افزایش قیمت دلار نیما (توافقی فعلی) برمی‌گردد.

در سمت تولید اما این صنعت به دو گروه تقسیم شد؛ نیمی از شرکت‌ها در مدار صعودی تولید و نیمی دیگر در مدار نزولی بودند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

05 Jan, 11:37


وضعیت صنعت پلیمر در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت‌های صنعت پلیمر در ۹ ماهه ابتدایی سال مجموعا ۱۳ میلیون و ۸۰۴ هزار تن تولید کردند که نسبت به ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۹.۳ درصد رشد کرده است. این موضوع حجم فروش این صنعت را نیز بالا آورد.

○همچنین رشد قیمت دلار نیما (توافقی فعلی)  در یک سال اخیر موجب افزایش درآمد کل صنعت شده است. به طوری که درآمد کل صنعت پلیمر از ۲۰۰ هزار و ۱۳۲ میلیارد تومان در ۹ ماهه ۱۴۰۲ با رشد ۴۵ درصدی به ۲۸۹ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان رسیده است. حال باید دید کدام یک از این پتروشیمی‌ها در زمینه افزایش درآمد موفق‌تر بوده‌اند.

بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان
○طبق بررسی‌های انجام‌شده، پتروشیمی تخت جمشید در ۹ ماهه ابتدایی سال موفق شد درآمد چهار هزار و ۸۲۵ میلیارد تومانی شناسایی کند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹۰ درصد افزایش داشته است. با این حساب پتروشیمی تخت جمشید رتبه اول «بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان» را در ۹ ماهه امسال به دست آورده است.

○همچنین مارون نیز دیگر پتروشیمی بود که در این دوره جهش قابل توجهی را در درآمدزایی خود ایجاد کرد؛ به طوری که درآمد این پتروشیمی از ۲۲ هزار و ۵۱۷ میلیارد تومان در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته با رشد ۷۵ درصدی به ۳۹ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان در ۹ ماهه اول امسال رسیده است. به این ترتیب پتروشیمی مارون رتبه دوم «بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان» را از آن خود کرده است.

○دو پتروشیمی جم و امیرکبیر نیز در ۹ ماهه ابتدایی سال عملکرد درخشانی از خود نشان دادند و دیگر شرکت‌های برتر این گروه بودند. چرا که درآمد پتروشیمی جم ۷۰ درصد و درآمد پتروشیمی امیرکبیر ۵۰ درصد در این دوره افزایش داشته است. به این ترتیب پتروشیمی جم رتبه سوم و پتروشیمی امیرکبیر رتبه چهارم درآمدزایی این گروه را تصاحب کردند.

کارنامه تولید پلیمر‌سازان در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○در این بخش باید دید کدام یک از پلیمر‌سازان بورسی در تولید کارنامه بهتری داشته‌اند. طبق بررسی‌های انجام شده، اکثر پتروشیمی‌های این صنعت عملکرد قابل قبولی در تولید داشتند. در این میان اما پتروشیمی مارون با افزایش ۲۷.۴ درصدی مقدار تولید، عملکرد درخشانی داشت و رتبه اول «بیشترین افزایش مقدار تولید» را به خود اختصاص داد.

○همچنین پتروشیمی جم پیلن نیز با رشد ۲۶.۶ درصدی مقدار تولید، رقم ۱۹۳ هزار و ۴۹۹ تن را ثبت کرد و رتبه دوم این بخش را از آن خود کرد. جم نیز دیگر پتروشیمی این گروه بود که با رشد ۱۲.۳ درصدی در بخش تولید عملکرد خوبی داشت و جایگاه سوم «بیشترین افزایش مقدار تولید» را از آن خود کرد.
      
○دو پتروشیمی تخت جمشید و پارس نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که توانستند حجم تولید خود را در ۹ ماهه ابتدایی سال افزایش دهند.

○در طرف دیگر ماجرا اما چهار پتروشیمی غدیر، شازند، تندگویان و آریاساسول در ۹ ماهه ابتدایی امسال کاهش تولید داشتند که وضعیت غدیر با افت ۶.۵ درصدی از سایر رقبا وخیم‌تر بوده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

05 Jan, 11:36


کارنامه تولید و فروش پتروشیمی‌های پلیمر و الفین در ۹ ماهه ۱۴۰۳؛
✔️پلیمرسازان خوش درخشیدند؛ تولید و فروش در مدار صعودی

افزایش تولید، فروش و جهش نرخ دلار، صنعت پلیمر را در ۹ ماهه امسال به نقطه اوج جدیدی رساند. گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد پلیمرسازان بورسی با رشد ۹.۳ درصدی تولید و ۴۵ درصدی درآمد، کارنامه‌ای درخشان از خود به جا گذاشتند. در این میان، پتروشیمی #تخت_جمشید و #مارون با بیشترین رشد درآمد، پیشتاز این صنعت بودند. با وجود این روند، برخی شرکت‌ها مانند #غدیر و #تندگویان با کاهش تولید، از رقبا عقب ماندند.

افزایش حجم تولید و فروش و از طرف دیگر رشد قیمت دلار نیمایی (توافقی فعلی) در یک سال اخیر موجب صعود درآمد تمامی پتروشیمی‌های این گروه شده؛ به طوری که ۱۱ پتروشیمی فعال در این صنعت افزایش درآمد را تجربه کردند.

در این میان اما پتروشیمی تندگویان تنها شرکت این گروه بود رشد زیر یک درصدی درآمد را ثبت کرد و ضعیف‌ترین عملکرد را داشته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Jan, 19:30


○شرکت پتروشیمی جم به عنوان یکی از بزرگ ترین واحدهای تولید الفین در جهان است که به دلیل تنوع در تولید محصول و استراتژی های صحیح مدیریتی توانسته گزارش های مالی و تولیدی قابل توجهی را ارائه دهد.
محصولات تولیدی این شرکت شامل اتیلن، پروپیلن، پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن سبک، بوتادین، بوتن، بنزین پیرولیز و سایر محصولات نظیر نفت کوره و برش چهارکربنه می‌باشد. عمده محصولات صادراتی شرکت شامل پلی اتیلن سبک و سنگین و بوتادین می‌باشد. فروش داخلی نیز شامل اتیلن و پروپیلن و محصولات جانبی به صورت بین مجتمعی و سایر محصولات پلیمری نیز در بورس کالا انجام می‌گیرد.

○پتروشیمی جم با دریافت خوراک از مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت‌های پتروشیمی پارس، نوری و ارسال محصولات تولیدی نظیر اتیلن، پروپیلن، بنزین پیرولیز به شرکت‌های پتروشیمی نوری، مهر، فرساشیمی، پلی پروپیلن جم، مروارید و خط اتیلن غرب نقش مهمی در چرخه منطقه پارس جنوبی دارد.

○رشد درآمد جم باوجود نوسانات منفی قیمتی
با توجه به صورت های مالی سالانه پتروشیمی جم، با وجود نوسانات شدید نرخ های جهانی اتیلن و همچنین محصولات مشتقه آن، وضعیت درآمدی شرکت با ثبات بوده و با شیب مناسبی رو به افزایش است. به طوری که در پایان سال 1402، مبلغ 42 هزار میلیارد تومان فروش انواع محصولات را به ثبت رسانده است و رشد حدود 10 درصدی درآمد را محقق نموده است.  

○جهش 45 درصدی فروش در پتروشیمی جم
همچنین در شش ماهه ابتدایی سال جاری شرکت مبلغ 32 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش را در صورت های مالی خود افشا کرده است که این مبلغ نسبت به مدت زمان مشابه خود در سال 1402، رشد 45 درصدی را نشان می دهد. 

○پتروشیمی جم در 9 ماه درآمد یک سال را محقق کرد
گفتنی است با فروش طلایی این واحد پتروشیمی در 9 ماهه، به میزان فروش کل سال 1402 درآمد کسب کرده است. در واقع می توان گفت در صورت استمرار وضعیت فعلی، جم با سود خالص 11.5 هزار میلیارد تومانی به مجمع سال مالی 1403 خود خواهد رفت. 

○سهامداران در انتظار سال طلایی جم
با در نظر داشتن روند صعودی نرخ های فروش محصولات بویژه پلی اتیلن سبک و سنگین که حدودا 60 درصد از مبلغ فروش را به خود اختصاص می دهند می تواند اطمینان حاصل کرد که وضعیت بسیار عالی شش ماهه اول  در نیمه دوم سال مالی نیز تکرار خواهد شد و جم سود خوبی را در پایان سال میان سهامداران خود تقسیم خواهد کرد. البته گفتنی است که این برآورد تا حدودی محتاطانه می باشد زیرا روند های افزایشی نرخ ها از سود های بالاتر حکایت دارند. 

○تاثیر قابل توجه جم پیلن در رشد سودآوری جم
با نگاهی به روند تولید، فروش و سود آوری پروپیلن جم که پتروشیمی جم مالکیت 44 درصدی آن را دارد، می توانیم از حرکت رو به رشد جم بطور کامل به اطمینان کامل برسیم. جم پیلن در سال 1402 مبلغ 5.5 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی نمود که این مبلغ در شش ماهه امسال 2.9 هزار میلیارد تومان می باشد. همچنین در نه ماهه امسال مبلغ 10 هزار میلیارد تومان فروش را به ثبت رسانده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل رشد 37 درصد رشد نشان می دهد. 

○روند حاشیه سود خالص جم پیلن، مهر تایید دیگری بر روند مثبت سود آوری این شرکت در طول ادوار مختلف و همچین سال جاری است. با ادامه دار شدن این روند رشدی که دور از ذهن نیست، پروپیلن جم سود خوب عاید بزرگ ترین سهامدار خود یعنی جم خواهد کرد که در صورت های مالی سال 1403 شناسایی خواهد شد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Jan, 19:30


سهامداران جم در انتظار سود ۱۱.۵همتی؛
✔️پتروشیمی جم درآمد یکسال را در ۹ ماه محقق کرد

درحالی شرکت های پتروشیمی سال سختی را به جهت نوسانات شدید قیمتی پشت سر گذاشته اند که پتروشیمی جم به دلیل اتخاذ استراتژی های مناسب توانست تنها در ۹ ماه درآمد یک سال را محقق کند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Jan, 09:43


پالایشگاه تهران رکوردشکنی کرد
○انتشار گزارش‌ ماهانه پالایشگاه‌های بورسی، کارنامه تولید و فروش صنعت پالایشی را در آذر‌ماه مشخص کرد.
طبق این گزارش‌ها تنها دو پالایشگاه، حجم تولید خود را در آذر‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داده‌اند. در این میان کارنامه پالایشگاه تهران از سایر رقبا درخشان‌تر بود؛ چرا که این پالایشگاه توانست در تولیدات خود رکوردشکنی کرد رقم چشم‌گیری را به ثبت برساند.

حجم تولید صنعت پالایشی افزایش یافت
○طبق گزارش پالایشی‌ها، مجموع حجم تولید این صنعت در آذر‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۹.۳ درصد افزایش داشته که بخش عمده آن مربوط به جهش تولید شتران است.
به طوری که این رقم از پنج میلیون و ۴۴۳ هزار مترمکعب در آذر ۱۴۰۲ به ۶ میلیون و ۴۹۱ هزار مترمکعب در آذر سال ۱۴۰۳ رسیده است. همچنین این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی آبان ۱۵.۱ درصد افزایش داشته است.

مجموع حجم فروش نفتی‌ها رشد کرد
○در طرف فروش نیز این روند تکرار شد؛ چرا که مجموع فروش پالایشگاه‌های بورسی در آذر ۱۴۰۳ به ۶ میلیون و ۴۳۹ هزار مترمکعب رسیده که در مقایسه با آذر سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است. همچنین این عدد نسبت به ماه گذشته یعنی آبان ۱۴۰۳ حدود ۱۳.۴ درصد رشد کرده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به آذر ۱۴۰۲
○بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پالایشی حاکی از آن است که مقدار تولید دو پالایشگاه‌ بورسی در آذر ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است.

○مقایسه گزارش‌ عملکرد ماهانه شرکت‌های پالایشی مشخص می‌کند که در آذر‌ماه ۱۴۰۳ پالایش نفت تهران بیشترین افزایش مقدار تولید را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ داشته است. طبق گزارش فعالیت ماهانه پالایشگاه تهران، این شرکت در آذر ۱۴۰۳ توانست مقدار تولید خود را حدود ۹۵ درصد افزایش دهد. به طوری که مقدار تولید شرکت از یک میلیون و ۵۹ هزار مترمکعب در آذر ۱۴۰۲ به دو میلیون و ۶۴ هزار مترمکعب در این ماه رسیده است.

○همچنین پالایشگاه اصفهان نیز در آذر ۱۴۰۳ توانست حجم تولید خود را بالا ببرد؛ به طوری که پالایش نفت اصفهان در این ماه موفق به افزایش ۴.۷ درصدی مقدار تولید شد و رقم تولید خود را از یک میلیون و ۷۹۹ هزار متر مکعب در آذر ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۸۸۵ هزار متر مکعب در آذر ۱۴۰۳ رسانده است.

○در طرف دیگر ماجرا اما پالایشگاه تبریز با کاهش بیشتر از سه درصدی حجم تولید، متحمل بیشترین افت مقدار تولید در صنعت پالایشی شد. همچنین شیراز، بندرعباس و لاوان نیز دیگر پالایشی‌هایی بودند که در آذر امسال کاهش تولید داشتند.

بیشترین افزایش حجم فروش نسبت به آذر ۱۴۰۲
○همان‌طور که گفته شد وضعیت تولید پالایشگاه‌های بورسی در آذر‌ماه ۱۴۰۳ آنچنان مطلوب نبوده است. حالا باید دید کدام پالایشگاه در بخش فروش بهتر از سایر رقبا عمل کرده است. برای مقایسه روند فروش پالایشی‌ها، باید مقدار فروش آن‌ها را با ماه قبل و ماه مشابه سال ۱۴۰۲ مقایسه کرد.

○بررسی و مقایسه گزارش ماهانه پالایشگاه‌های بورسی نشان می‌دهد، سه پالایشگاه تهران، شیراز و اصفهان در آذر‌ماه ۱۴۰۳ به ترتیب بیشترین افزایش مقدار فروش را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ داشته‌اند.

○با این اوصاف جایگاه نخست این بخش به پالایشگاه تهران تعلق می‌گیرد؛ چرا که پالایش نفت تهران در این ماه توانست افزایش حدود ۹۷ درصدی در مقدار فروش خود به عمل آورد و این رقم را از یک میلیون و ۴۹ هزار مترمکعب در آذر ۱۴۰۲ به دو میلیون و ۶۴ هزار مترمکعب در آذر ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین مقدار فروش پالایش نفت شیراز در آذر ۱۴۰۳ حدود هفت درصد نسبت به آذر ۱۴۰۲ افزایش داشته است. حجم فروش پالایشگاه اصفهان نیز در این ماه حدود ۶ درصد رشد کرده و سومین پالایشگاه برتر این بخش لقب گرفته است.

بیشترین کاهش مقدار فروش نسبت به آذر ۱۴۰۲
○در طرف مقابل اما پالایشگاه لاوان در آذر‌ماه ۱۴۰۳ با کاهش مقدار فروش روبه‌رو شد و رقم ۲۱۴ هزار مترمکعب را در بخش فروش ثبت کرد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Jan, 09:42


کارنامه پالایشگاه‌های بورسی در آذرماه ۱۴۰۳؛
✔️مجموع حجم فروش و تولید پالایشی‌ها رشد کرد
روند صعودی پالایشگاه تهران در آذرماه، این شرکت را به رکورددار تولید و فروش در میان پالایشگاه‌های بورسی تبدیل کرد. در حالی که بسیاری از رقبا کاهش تولید را تجربه کردند، #شتران با جهشی چشمگیر، سهم قابل‌توجهی از رشد ۱۹ درصدی تولید صنعت را به خود اختصاص داد.

در آذر ۱۴۰۳، صنعت پالایشی بورس شاهد افزایش ۱۹.۳ درصدی در تولید و ۲۰ درصدی در فروش بود که بخش عمده آن به واسطه عملکرد فوق‌العاده پالایشگاه تهران رقم خورد.

این پالایشگاه با رشد ۹۵ درصدی تولید و ۹۷ درصدی فروش، نقش تعیین‌کننده‌ای در صعود این صنعت ایفا کرد. عملکرد درخشان پالایشگاه تهران، آن را به صدر جدول برترین‌های پالایشی در ماه آذر رساند. همچنین اصفهان نیز با رشد ملایم در تولید و فروش، در جایگاه دوم برترین پالایشگاه بورسی آذر قرار گرفت.

نمودار قیمتی شتران را اینجا ببینید.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Jan, 06:26


○در ۹ ماه امسال، افزون بر رشد بیش از ۳۴ درصدی، مجموع درآمد این شرکت ۹۹.۵ درصد از کل درآمد کسب شده در ۱۴۰۲ را محقق کرده است. این افزایش درآمد ناشی از بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود، افزایش تولید و شناسایی بازارهای جدید بوده است.

○یکی از نقاط عطف مهم پتروشیمی بوعلی سینا در ۱۴۰۳، افتتاح واحد پارازایلین در تیر امسال بود که این واحد تولیدی توانسته است تولید پارازایلین را به ۱۷۸ هزار و ۷۹۱ تن برساند. این خبر می‌تواند تأثیر مثبتی بر روند شرکت‌های وابسته به خوراک پارازایلین شرکت پتروشیمی داشته باشد.

○پتروشیمی بوعلی سینا با نماد «بوعلی» تا پایان پاییز ۱۴۰۳، توانسته است در بازار سرمایه به مجموع تولید یک میلیون و ۵۵۱ هزار و ۴۹۱ تن دست یابد که با توجه به ظرفیت نصب‌شده مجتمع که برابر با یک میلیون و ۷۴۱ هزار تن است، این مقدار نشان‌دهنده تحقق ۸۹ درصد از ظرفیت کامل تولید مجتمع تنها در ۹ ماهه سال و افزایش ۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال دارد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Jan, 06:26


✔️درآمد پارسال «بوعلی» در ۹ ماهه امسال محقق شد

در ۹ ماه امسال، افزون بر رشد بیش از ۳۴ درصدی، مجموع درآمد این شرکت ۹۹.۵ درصد از کل درآمد کسب شده در ۱۴۰۲ را محقق کرده است. این افزایش درآمد ناشی از بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود، افزایش تولید و شناسایی بازارهای جدید بوده است.

گزارش فعالیت ماهانه شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در بازار سرمایه نشان می‌دهد این شرکت تا پایان پاییز افزون بر تحقق کل درآمد پارسال، تولید خود را به مقدار ۸۹ درصد ظرفیت سال رسانده است.

 دومین تولیدکننده بزرگ آروماتیک ایران، در ۹ ماه نخست ۱۴۰۳، موفق به ثبت درآمدی معادل ۵۲ هزار و ۵۳۵ میلیارد و ۵۶۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان شده که نسبت به مدت مشابه پارسال که ۳۹ هزار و ۹۱ میلیارد و ۶۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده است، ۳۴.۴ درصد افزایش درآمد را نشان می‌دهد و چشم‌انداز روشنی را پیش‌روی سهام‌داران قرار می‌دهد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

01 Jan, 15:47


وضعیت صنعت اوره در یک نگاه
○بررسی گزارش‌ اوره‌سازان در ۹ ماهه امسال حکایت از آن دارد که مجموع تولید شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» به هشت میلیون و ۸۹ هزار تن رسیده است. مقایسه این عدد با حجم تولید صنعت در مدت مشابه سال گذشته افت ۷.۸ درصدی را مخابره می‌کند.

○با وجود این قضیه، رشد قیمت اوره به واسطه افزایش نرخ دلار طی یک سال گذشته، درآمد شرکت‌های این صنعت را بالا برده است. به طوری که درآمد کل صنعت «آمونیاک و اوره» از ۵۳ هزار و ۷۰۱ میلیارد تومان در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ با رشد ۲۱.۴ درصدی به ۶۵ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان در ۹ ماهه ابتدایی امسال رسیده است.

بیشترین افزایش درآمد اوره‌سازان در ۹ ماهه
○بررسی‌ها نشان می‌دهد پتروشیمی #پردیس در ۹ ماهه امسال میدان درآمدزایی این صنعت را در اختیار گرفته است. چرا که این پتروشیمی با شناسایی درآمد ۳۳ هزار و ۴۴۶ میلیارد تومانی پردرآمدترین اوره‌ساز بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ شده است.

○اما در رشد درآمد، پتروشیمی #شیراز پیشتاز بود؛ به نحوی که شیراز توانست درآمد خود را ۲۶.۱ درصد بالا ببرد و این رقم را از ۱۵ هزار و ۵۵۹ میلیارد تومان در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به ۱۹ هزار و ۶۱۹ در ۹ ماهه ۱۴۰۳ برساند. به این ترتیب پتروشیمی شیراز، رتبه اول «بیشترین افزایش درآمد» را به خود اختصاص داده است.

○پتروشیمی #پردیس نیز کارنامه خوبی در بخش رشد درآمدزایی ۹ ماهه امسال داشت؛ به نحوی که درآمد این شرکت از ۲۷ هزار و ۱۱۴ میلیارد تومان در ۹ ماهه ۱۴۰۲ با رشد ۲۳.۴ درصدی به ۳۳ هزار و ۴۴۶ میلیارد تومان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ رسیده است.

○همچنین پتروشیمی #خراسان نیز در این دوره موفق شد درآمد خود را حدود بیشتر از ۲۲ درصد بالا ببرد و به ۶ هزار و ۵۴۹ میلیارد تومان برساند.

○در طرف مقابل اما پتروشیمی #کرمانشاه به واسطه کاهش تولید، افت درآمد را تجربه کرد؛ به صورتی که درآمد این شرکت از پنج هزار و ۶۷۳ میلیارد تومان در ۹ ماهه سال گذشته با کاهش حدود دو درصدی به پنج هزار و ۵۷۵ میلیارد تومان رسیده است.

وضعیت تولید اوره‌سازان در ۹ ماهه
○همان‌طور که گفته شد درآمد سه پتروشیمی صنعت اوره در ۹ ماهه ابتدایی امسال افزایش داشته است. اما این روند در سمت تولید دیده نشد و تمامی پتروشیمی‌های این گروه در ۹ ماهه امسال کاهش تولید را پشت سر گذاشتند.
در این میان کارنامه تولید پتروشیمی کرمانشاه از سایر شرکت‌های این صنعت ضعیف‌تر بود؛ چرا که تناژ تولید این شرکت با افت بیشتر از ۲۰ درصدی به ۶۹۳ هزار تن رسید.

○همچنین #شیراز، #خراسان و #پردیس نیز در این دوره کاهش تولید داشتند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

01 Jan, 15:46


کارنامه اوره‌سازان در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
✔️افزایش نرخ اوره، پتروشیمی‌ها رابه قله درآمد رساند.
طبق گزارش‌ ۹ ماهه اوره‌سازان، افزایش قیمت اوره در بازارهای داخلی و صادراتی، درآمد پتروشیمی‌های این صنعت را به بیش از ۶۵ هزار میلیارد تومان رساند. بررسی‌ها نشان می‌دهد دو پتروشیمی #پردیس و #شیراز، پیشتازان این رشد لقب گرفتند و سهم عمده‌ای از بازار را به خود اختصاص داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد، شرکت‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در ۹ ماهه امسال ارقام متفاوتی را گزارش کرده‌اند. به نحوی که تمامی پتروشیمی‌های این صنعت یعنی #پردیس، #خراسان، #شیراز و #کرمانشاه در این مدت کاهش تولید داشتند.

در سمت فروش اما این روند متفاوت بود؛ به طوری که سه پتروشیمی #شیراز، #پردیس و #خراسان افزایش درآمد و پتروشیمی کرمانشاه کاهش درآمد را گزارش کرده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

31 Dec, 06:21


وضعیت تولید صنعت پالایشی چطور است؟
○در ابتدا باید گفت پالایشگاه‌های بورسی در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ موفق به تولید ۵۲ میلیون و ۳۲۰ هزار مترمکعب از محصولات نفتی شده‌اند. مقایسه این عدد با مجموع حجم تولید پالایشگاه‌ها در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ خبر از افزایش ۶.۸ درصدی این عدد می‌دهد.

بیشترین افزایش مقدار تولید در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
بررسی گزارش‌های مالی پالایشگاه‌های بورسی در ۹ ماهه ابتدایی سال نشان می‌دهد، پالایشگاه تهران بهترین عملکرد را در افزایش تولید داشته است. این روند در ۶ ماهه دیده نشد و برترین پالایشگاه از نظر رشد تولید به تبریز اختصاص یافته بود. با این حساب می‌توان گفت پالایشگاه تهران در پاییز امسال گوی سبقت را از پالایش نفت تبریز ربوده است.

○طبق گزارش‌های ۹ ماهه سال، پالایشگاه تهران (شتران) در این دوره توانست حجم تولید خود را به ۱۱ میلیون و ۵۹۸ هزار مترمکعب برساند که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۲۴ درصد افزایش داشته است.

○گفتنی‌ست رقم تولید این شرکت در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ حدود ۹ میلیون و ۳۲۱ هزار مترمکعب ثبت شده بود.
جایگاه دوم بیشترین افزایش حجم تولید به پالایشگاه تبریز تعلق می‌گیرد. چرا که پالایش نفت تبریز در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ موفق به تولید پنج میلیون و ۲۶ هزار مترمکعب از محصولات خود شده است. این عدد در مقایسه با تولید چهار میلیون و ۳۴۸ هزار مترمکعبی شرکت در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ حدود ۱۵.۶ درصد افزایش داشته است.

○همچنین پالایشگاه لاوان دیگر پالایشگاهی بود که در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ موفق به افزایش حجم تولید خود شده است. به طوری که حجم تولید پالایش نفت لاوان در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ نسبت به ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته حدود ۴.۲ درصد افزایش داشته است.

○لازم به ذکر است دو پالایشگاه اصفهان و بندرعباس در این مدت رشد به خصوصی در حجم تولید خود ایجاد نکردند و ارقام تولید آن‌ها در نزدیکی سال گذشته ثبت شده است.

بیشترین کاهش مقدار تولید در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
○در طرف مقابل اما پالایشگاه شیراز در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ با کاهش حجم تولید روبه‌رو شده است. به طوری که مقدار تولید پالایش نفت شیراز در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ با کاهش ۰.۳ درصدی به دو میلیون و ۵۵۷ هزار مترمکعب رسیده است.

○گفتنی است این روند در ۶ ماهه نیز برای پالایش نفت شیراز دیده شده بود. با این حساب می‌توان از شیراز به عنوان بازنده تولید نفتی‌ها نام برد.

بیشترین افزایش حجم فروش در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
○در سمت فروش نیز تقریبا همین روند دیده شد و پنج پالایشگاه تهران، تبریز، لاوان، اصفهان و شیراز حجم فروش خود را افزایش دادند. بررسی گزارش‌های مالی پالایشگاه‌های بورسی در ۹ ماهه ابتدایی سال نشان می‌دهد، پالایش نفت تهران با افزایش ۲۵ درصدی مقدار فروش خود نسبت به ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ بیشترین افزایش مقدار فروش را میان رقبای نفتی خود به ثبت رسانده است.

○همچنین پالایش نفت تبریز نیز دیگر شرکت پالایشی بود که توانست حجم فروش خود را حدود ۱۶ درصد بالا ببرد و جایگاه دوم این بخش را از آن خود کند. لازم به ذکر است سه پالایشگاه لاوان، اصفهان و شیراز نیز در این دوره موفق به بالا بردن حجم فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند.

بیشترین کاهش حجم فروش در ۹ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
○در طرف دیگر اما حجم فروش پالایش نفت بندرعباس بر خلاف رشد تولید این پالایشگاه، در ۹ ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته پایین آمده است. به طوری که حجم فروش این شرکت با کاهش حدود یک درصدی به ۱۳ میلیون و ۸۲۸ هزار مترمکعب رسیده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

31 Dec, 06:21


کارنامه پالایشی‌ها در ۹ ماهه ۱۴۰۲؛
✔️رقابت تنگاتنگ میان پالایشگاه‌های تهران و تبریز

بررسی عملکرد پالایشگاه‌های بورسی در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که پالایشگاه تهران توانسته جایگاه برترین رشد تولید و فروش را از آن خود کند. این در حالی است که در نیمه نخست سال، پالایشگاه تبریز در این رقابت پیشرو بود. داده‌های جدید حاکی از آن است که تهران با افزایش چشم‌گیر در پاییز، به صدر جدول بازگشته و گوی سبقت را از رقبا ربوده است.

صنعت پالایشی در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ روندی رو به رشد را تجربه کرده است. صنعت پالایش در این دوره با تولید بیش از ۵۲ میلیون مترمکعب محصول، رشد ۶.۸ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ثبت رسانده است.

پالایشگاه تهران با افزایش ۲۴ درصدی تولید، بهترین عملکرد را داشته و تبریز و لاوان نیز به دنبال آن دیگر پالایشگاه‌های برتر بودند. همچنین در سمت فروش، پالایشگاه تهران با افزایش ۲۵ درصدی پیشتاز بوده و تبریز جایگاه دوم را کسب کرد. در مقابل، شیراز تنها پالایشگاهی بود که در تولید افت جزئی داشته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

30 Dec, 12:47


○طی آمار منتشر شده در سامانه جامع ناشران (کدال)، شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۹ ماهه نخست سال جاری، موفق به ثبت بالاترین حد نصاب در تولید انواع محصولات پلیمری به میزان ۵۷۲ هزار و ۱۹۶ تن گردیده‌ است.

○شرکت پتروشیمی امیرکبیر موفق شد با برنامه‌ریزی‌های دقیق و رفع موانع تولید، در پلی‌اتیلن سنگین با تولید ۱۱۴ هزار و ۴۵۸ تن، پلی‌اتیلن سبک با تولید ۲۳۹ هزار و ۸۲۳ تن و پلی‌اتیلن سبک خطی با تولید ۲۱۷ هزار و ۹۱۵ تن، رکوردی بی‌سابقه در تمامی دوره‌های مشابه تاریخ این مجموعه به ثبت رساند.

○در پایان یادآور می‌شود شرکت پتروشیمی امیرکبیر، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پلیمر در جهان است که با برخورداری از متنوع‌ترین زنجیره تولید پلیمر، نقشی کلیدی در خودکفایی صنعتی ایران اسلامی ایفا کرده و در مسیر توسعه پایدار و گسترش بازارهای صادراتی نیز گام‌های موثری برداشته است.

#شکبیر
@Petroplus_ir

پترو پلاس

30 Dec, 12:46


✔️پتروشیمی امیرکبیر رکورد تولید خود را جابه‌جا کرد

○پتروشیمی امیرکبیر موفق شد با برنامه‌ریزی‌های دقیق و رفع موانع تولید، در پلی‌اتیلن سنگین با تولید ۱۱۴ هزار و ۴۵۸ تن، پلی‌اتیلن سبک با تولید ۲۳۹ هزار و ۸۲۳ تن و پلی‌اتیلن سبک خطی با تولید ۲۱۷ هزار و ۹۱۵ تن، رکوردی بی‌سابقه در تمامی دوره‌های مشابه تاریخ این مجموعه به ثبت رساند.

○رکورد تولید محصولات پلیمری در ۹ ماهه نخست سال جاری به میزان ۵۷۲ هزار و ۱۹۶ تن در سه واحد پلیمری پلی‌اتیلن سبک، پلی‌اتیلن سبک خطی و پلی‌اتیلن سنگین، نسبت به تمامی دوره‌های مشابه از زمان آغاز فعالیت این شرکت به ثبت رسید.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

30 Dec, 06:31


وضعیت درآمدزایی صنعت روانکار در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○پس از بررسی گزارش‌های مالی روانکارهای بورسی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ مشخص شد که تمامی شرکت‌های این صنعت وضعیت مناسبی را از نظر درآمدزایی داشتند. حال باید دید کدام‌ یک از روانکارهای بورسی در ۹ ماهه امسال عملکرد بهتری را از نظر تولید و فروش به ثبت رسانده است.

○پیش از هرچیزی باید گفت چهار روانکار بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ حدود ۶۸ هزار و ۳۴۳ میلیارد تومان از فروش محصولات درآمد کسب کردند. مقایسه این عدد با درآمد صنعت روانکار در ۹ ماهه سال گذشته افزایش بیشتر از ۳۴ درصدی این رقم را مخابره می‌کند. چرا که مجموع رقم فروش روانکارهای بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۵۰ همت ثبت شده بود.

○همچنین بررسی گزارش‌های فعالیت‌ ماهانه چهار روانکار بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد شرکت نفت بهران پردرآمدترین روانکار بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ بوده است.

بیشترین افزایش درآمد روانکارهای بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○حال باید دید کدام روانکار در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ عملکرد بهتری را از نظر رشد درآمدزایی داشته است. بررسی گزارش‌های مالی روانکارهای بورسی، نام شرکت نفت ایرانول (شرانل) را در صدر بیشترین افزایش درآمد حاصل از فروش ۹ ماهه ۱۴۰۳ قرار می‌دهد.

○به طوری که شرکت نفت ایرانول موفق شد درآمد ۹ ماهه ۱۴۰۳ خود را به ۱۵ هزار و ۵۸ میلیارد تومان برساند. گفتنی است این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۳ درصد افزایش داشته است. چرا که درآمد این شرکت در ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰ هزار و ۴۹۵ میلیارد تومان ثبت شده بود.

○رتبه دوم بیشترین افزایش درآمد ۹ ماهه امسال نیز به شرکت نفت بهران تعلق می‌گیرد. بررسی گزارش‌های این شرکت نشان می‌دهد، درآمد حاصل از فروش شرکت نفت بهران در ۹ ماهه ۱۴۰۳ به ۲۱ هزار و ۵۳ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۳۸ درصد افزایش داشته است. لازم به ذکر است درآمد شرکت نفت بهران در ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۱۵ هزار و ۲۵۸ میلیارد تومان ثبت شده بود.

○شرکت نفت سپاهان نیز در ۹ ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در فروش از خود نشان داده است. به نحوی که این شرکت موفق شد از فروش محصولات خود در ۹ ماهه امسال ۲۰ هزار و ۸۰۲ میلیارد تومان درآمد کسب کند. این بدان معناست که درآمد شرکت نفت سپاهان در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

○نفت پارس، آخرین روانکاری بود که در ۹ ماهه ۱۴۰۳ توانست «درآمد حاصل از فروش» خود را بر مدار صعودی قرار دهد. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت در ۹ ماهه نشان می‌دهد، پارس موفق به ثبت درآمد ۱۱ هزار و ۴۲۹ میلیارد تومانی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ شده است.

○این بدان معناست که درآمد نفت پارس در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر از ۲۸ درصد افزایش داشته است. به این ترتیب مشخص می‌شود که درآمد تمامی روانکارهای بورسی در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ افزایش داشته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در ۹ ماهه ۱۴۰۳
○در طرف دیگر ماجرا باید دید کدام روانکار در ۹ ماهه امسال موفق شد عملکرد بهتری در بخش تولید از خود به ثبت برساند. نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی نشان می‌دهد نفت ایرانول در این بخش نیز از سایر رقبا پیشی گرفته است. چرا که مقدار تولید نفت ایرانول در ۹ ماهه ۱۴۰۳ با رشد ۱۵.۸ درصدی از ۴۳۲ هزار مترمکعب در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به ۵۰۰ هزار مترمکعب در ۹ ماهه ۱۴۰۳ رسیده است.

○همچنین شرکت نفت بهران نیز دیگر روانکاری بود که در ۹ ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید از خود بر جای گذاشته است. به طوری که این شرکت موفق شد مقدار تولید خود را از ۴۶۰ میلیون لیتر در ۹ ماهه ۱۴۰۲ با افزایش ۵.۳ درصدی به ۴۸۵ میلیون لیتر در ۹ ماهه ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین نفت پارس یکی دیگر از شرکت‌های این صنعت بود که در ۹ ماهه امسال مقدار تولید خود را بالا برده است. به نحوی که این شرکت مقدار تولید خود را در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳.۵ درصد افزایش داده است.

○در مقابل اما نفت سپاهان در ۹ ماهه ابتدایی امسال با کاهش تولید روبه‌رو شده است؛ به صورتی که تناژ تولید این شرکت از ۵۶۸ هزار تن در ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته با کاهش بیشتر از دو درصدی به ۵۵۶ هزار تن در این دوره رسیده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

30 Dec, 06:29


کارنامه روانکارهای بورسی در ۹ ماهه۱۴۰۳
✔️میدان صنعت روانکار در دست بهران و ایرانول/ نفت سپاهان تنها بازنده رالی تولید

طبق گزارش‌ شرکت‌های صنعت روانکار در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ نفت بهران با کسب ۲۱ هزار میلیارد تومان درآمد، پیشتاز صنعت روانکار بوده است. همچنین نفت ایرانول با افزایش۴۳ درصدی، بیشترین رشد درآمد را میان روانکارهای بورسی به نام خود ثبت کرد.

صنعت روانکار در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ عملکرد قابل توجهی از خود نشان داده است. بر اساس گزارش‌ها، چهار شرکت بزرگ این گروه توانستند مجموعا بیش از ۶۸ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کنند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۴ درصدی را ثبت کرده است.

این افزایش عمدتا ناشی از رشد فروش و بهبود عملکرد تولیدی شرکت‌هاست. در این میان، شرکت نفت ایرانول بیشترین رشد درآمد و تولید را تجربه کرده است. در حالی که نفت سپاهان با کاهش جزئی در تولید مواجه شد و به همین دلیل رشد درآمد آن از سایر رقبا کمتر بود.

به این ترتیب روند کلی صنعت نشان می‌دهد روانکارها همچنان از پتانسیل بالایی برای رشد برخوردارند و چشم‌انداز مثبتی برای این صنعت ترسیم می‌شود.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

29 Dec, 05:13


○فروش شرکت با سرعت بسیار بالایی روند کاهشی به خود گرفته و می‌توان گفت در سال 1401 با سقوط 82 درصدی به 9 درصد رسیده است. 
پیش بینی سقوط درآمد همزمان با رشد بهای تمام شده
اما در مقابل بهای تمام شده با رشد قابل ملاحظه ای مواجه شده و همین امر موجب کاهش سود ناخالص این واحد پتروشیمی شده است. لازم به ذکر است که در نه ماهه امسال با فروش 3،900 میلیارد تومان فروش pvc حدود 80 درصد از فروش کل سال گذشته خود را پوشش داده است که پیش بینی می شود در پایان سال، شاهد رشد خاصی در آیتم درآمد نبوده و با وجود رشد فزاینده نرخ خوراک و هزینه ها، نه تنها سود رشد نخواهد کرد بلکه کاهش نیز خواهد یافت.

○طبق آخرین گزارش که مربوط به شش ماه ابتدایی سال 1403 می شود، مبلغ 450 میلیارد تومان سود ناخالص محقق شده است که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل این عدد افت 51 درصدی را تجربه کرده است. 

○ریزش شدید حاشیه سود ناخالص تا محدوده 19 درصد
با توجه به تغییرات نامطلوب در فروش و بهای تمام شده، بدیهی است که حاشیه سود ناخالص شرکت با کاهش محسوسی همراه شود. نمودار زیر نشان می دهد که از سال 1399 تا کنون حاشیه سود به شدت کاهش یافته بطوری که در شش ماهه امسال به 19 درصد رسیده است و بنظر می رسد این روند در دوره های پیش رو نیز تداوم خواهد داشت. اما باید دید چنین واحد پتروشیمی که میانگین حاشیه سود آن در محدوده 35 درصد بوده می تواند با این روند کاهشی کنار بیاید یا قرار است تغییرات اساسی در نحوه مدیریت مجموعه اتفاق افتاده و تا دیر نشده شرکت را از این باتلاق نجات دهد.

○تبلور ناکارامدی مدیریتی در جهش هزینه های فروش و اداری
در سوی دیگر با وجود کاهش فروش و بطور کل درآمد شرکت، هزینه های عمومی و اداری با رشد فزاینده ای همراه شده و به230 میلیارد تومان در سال 1402 رسیده است. تقریبا می توان گفت حدود 20 درصد از سود شرکت را در این سال بلعیده است. در سال جاری نیز طبق گزارش شش ماهه مبلغ 90 میلیارد تومان هزینه های عمومی و اداری شناسایی شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته حدود 20 درصد رشد نشان می دهد. گفتنی است بخش اعظم این آیتم در پایان هر سال مالی شناسایی شده و در انتهای سال 1403 مبلغی به مراتب بیشتری در صورت سود و زیان نمایان خواهد شد.

○سهامداران شغدیر در انتظار سقوط 20 درصدی سود خالص
در پایان سود خالص شرکت را مورد بررسی قرار می دهیم. در طی سال های اخیر با وجود افزایش نرخ ارز و همچنین نرخ های جهانی PVC در دوره های مختلف به جای رشد سود آوری در شغدیر شاهد کاهش سود یا در واقع کاهش درآمد سهم سهامداران هستیم. بطوری که در سال 1402 مبلغ سود به هزار میلیارد تومان رسیده که کاهش 30 درصدی را نسبت به سال ماقبل به همراه داشته است. 

○در شش ماهه سال جاری نیز شرکت توانسته مبلغ 450 میلیارد تومان سود محقق کند که در مقایسه با شش ماهه سال گذشته افت 43 درصدی داشته است. با استمرار وضعیت فعلی برآورد می شود که در بهترین حالت در پایان سال 1403 سود شغدیر به 800 میلیارد تومان خواهد رسید که نسبت به سال 1402 افت 20 درصدی خواهد داشت.

🖋 نفت ما
@Petroplus_ir

پترو پلاس

29 Dec, 05:13


پتروشیمی غدیر پیشتاز در افت فروش؛
سهامداران شغدیر منتظر سقوط ۲۰ درصدی سود خالص باشند!

در طی سال های اخیر با وجود افزایش نرخ ارز و همچنین نرخ های جهانی PVC در دوره های مختلف به جای رشد سود آوری در شغدیر شاهد کاهش سود یا در واقع کاهش درآمد سهم سهامداران هستیم.

پتروشیمی غدیر با ظرفیت اسمی ۱۲۰,۰۰۰ تن پلی وینیل کلراید(PVC)، از تولیدکنندگان این محصول در کنار پتروشیمی اروند، پتروشیمی بندرامام و پتروشیمی آبادان است. ظرفیت تولید سالانه پی وی سی در ایران ۷۴۵,۰۰۰ تن است که پتروشیمی غدیر سهم ۱۶ درصدی از تولید این محصول را دارا است.

اصلی ترین ماده اولیه مورد نیاز در این واحد پتروشیمی اتیلن می باشد که شرکت آن را از پتروشیمی‌های کاویان، مروارید، مارون و خوراک کلر و EDC خود را از پتروشیمی اروند تهیه می‌کند.

 مسابقه سرعت شغدیر در افت فروش
در ادامه نگاهی به صورت های مالی شرکت داریم تا دید بهتری از وضعیت عملکرد آن در سال های اخیر داشته باشیم. با توجه به صورت سود و زیان شغدیر شاهد کاهش روند رشد فروش در این شرکت هستیم.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

27 Dec, 09:35


✔️نوری کماکان دست نیافتنی جلو می‌رود

عملکرد آذرماه شرکت پتروشیمی نوری بیانگر روند ثابت تولید، رشد کم نظیر حجم تولید و متعاقبا درآمد عملیاتی است.

شرکت پتروشیمی نوری در آذرماه سال جاری روندی بدون تغییر را در تولید سپری کرده و ۳۴۴ هزارتن محصول را فرآورش نموده است. از طرفی طی این ماه ۴۷۸ هزارتن محصول را بفروش رسانده که نسبت به ماه قبل ۴۲ درصد افزایش یافته و درآمد عملیاتی نیز در قیاس با ماه قبل‌زا افزایش کم نظیر ۴۹ درصدی به ۱۷/۲۶ هزارمیلیاردتومان رسیده است. در این بخش شایان ذکر است ۴۲ درصد از فروش داخلی این شرکت را رافینیت تشکیل داده است.

#نوری

@Petroplus_ir

پترو پلاس

25 Dec, 18:05


○پالایشگاه تبریز در نیمه نخست امسال توانست مقدار تولید خود را بیشتر از ۲۵ درصد افزایش دهد. این در حالی‌ست که پالایشگاه شیراز در نیمه نخست امسال با کاهش تولید مواجه شد و برخی دیگر مانند پالایش نفت اصفهان و بندرعباس نیز نتوانستند در این دوره حتی به رشد یک درصدی تولید دست یابند.

○این تنها بخشی از تفاوت عملکرد پالایشگاه تبریز نسبت به رقبا در صنعت پالایشی بود؛ طبق صورت‌های مالی ۶ ماهه پالایشگاه‌های بورسی، پالایش نفت تبریز موفق به افزایش بیشتر از ۸۶ درصدی درآمد خود شده و رتبه اول رشد درآمد این صنعت را از آن خود کرده است.

○این در حالی‌ست که پالایشگاه اصفهان با هدایت محسن قدیری تنها رشد ۳۴ درصدی درآمد را تجربه کرده است.

○این روند در سودسازی پالایشی‌ها نیز دیده شد؛ به طوری که تبریز در ۶ ماهه ابتدایی امسال تنها پالایشگاهی بود که موفق شد سودسازی خود را بر مدار سودسازی قرار دهد. به طوری که سود خالص پالایش نفت تبریز در نیمه نخست امسال با رشد ۱۳ درصدی به سه هزار و ۱۶ میلیارد تومان رسید.

○در همین دوره اما پالایشگاه اصفهان کارنامه ترسناکی را رقم زد. به نحوی که سود خالص این شرکت بیشتر از ۷۲ درصد آب رفت و سقوط سنگینی را تجربه کرد.

عملکرد درخشان پالایشگاه تبریز در سال ۱۴۰۳
○همان‌طور که تا اینجا گفته شد پالایش نفت تبریز در سال ۱۴۰۳ بهترین عملکرد را میان نفتی‌های بازار سرمایه ثبت کرده است. این روند در گزارش‌های هشت ماهه پالایش نفت تبریز نیز نمایان است.

○طبق گزارش عملکرد تجمیعی پالایش نفت تبریز، مقدار تولید پالایشگاه تبریز از سه میلیون و ۷۹۴ هزار مترمکعب در هشت ماهه سال ۱۴۰۳ با رشد بیشتر از ۱۸ درصدی به چهار میلیون و ۴۹۰ هزار مترمکعب رسیده است.

○این روند مقدار فروش شرکت نیز در این دوره تقویت کرد. به طوری که حجم فروش پالایشگاه تبریز از سه میلیون و ۸۰۵ هزار مترمکعب در هشت ماهه سال گذشته به چهار میلیون و ۴۹۰ هزار مترمکعب در هشت ماهه امسال رسیده است. این عدد رشد ۱۸ درصدی مقدار فروش پالایش نفت تبریز را نشان می‌دهد.

روند رو به رشد پالایشگاه تبریز در سال ۱۴۰۳
○در گزارش تجمیعی پالایشگاه تبریز مشخص شد که این شرکت در هشت ماهه ابتدایی امسال موفق به رشد حجم تولید خود شده است. این روند به واسطه رشد تولید شرکت در اکثر ماه‌های امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته است. 

مدیریت موثر، عامل کلیدی رشد پالایشگاه تبریز
○عملکرد پالایشگاه تبریز در سال ۱۴۰۳ نشان‌دهنده تاثیرگذاری مستقیم مدیریت بر رشد تولید و سودسازی است. با هدایت غلامرضا باقری، پالایش نفت تبریز موفق شد به یکی از برترین پالایشگاه‌های کشور تبدیل شود و عملکردی فراتر از رقبا به ثبت برساند. افزایش تولید، رشد درآمد و جهش سودسازی، همگی بیانگر نقش کلیدی مدیریت در موفقیت این پالایشگاه بوده است.

○در مقابل، پالایشگاه اصفهان تحت مدیریت محسن قدیری، عملکردی ضعیف و همراه با کاهش چشم‌گیر سودسازی را تجربه کرد که نشان‌دهنده تفاوت‌ آشکار در مدیریت این دو مجموعه است. حضور غلامرضا باقری در پالایشگاه اصفهان، می‌تواند نویدبخش تغییرات مثبت و بازگشت به مسیر رشد باشد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

25 Dec, 18:05


✔️تبریز تنها پالایشگاهی که رشد سودسازی خود را حفظ کرد

پالایشگاه تبریز در سال ۱۴۰۳ یکی از برترین شرکت‌های پالایشی ایران بوده؛ به طوری که این شرکت موفق شد در سال ۱۴۰۳ میزان تولید خود را افزایش دهد. این روند درآمد شرکت را صعودی و سودسازی آن را بر مدار رشد قرار داد.

پس از کنار گذاشتن محسن قدیری از مدیریت پالایشگاه اصفهان، غلامرضا باقری دیزج، مدیرعامل پیشین پالایشگاه تبریز، سکان هدایت این مجموعه را به دست گرفت. به همین بهانه، کارنامه پالایشگاه تبریز در یک سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است.

در سال گذشته، پالایشگاه تبریز با مدیریت باقری عملکرد قابل توجهی از خود نشان داد و در فهرست برترین پالایشگاه‌های ایران قرار گرفت. این پالایشگاه در نیمه نخست سال، صدرنشین رشد تولید در بین همتایان خود شد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

25 Dec, 09:46


✔️ثبت بالاترین رکورد مبلغ فروش در آریا ساسول

مبلغ فروش آریا طی ماه آذر حدود ۴۲ هزار میلیارد ريال بوده در همین حال مبلغ فروش آذر آریا نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است.

مبلغ فروش تجمعی آریا در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ با رشد چشم‌گیر نسبت به دوره مشابه سال قبل، رکورد مبلغ فروش تمامی ادوار را در ۹ ماهه شکست.
 آریا طی ماه آذر ۱۷۰ هزار تن انواع محصولات تولید و ۹۲ هزار تن به فروش رساند که این مقدار تولید و فروش نسبت به ماه گذشته به ترتیب دارای ۳۰ و ۵ درصد رشد بوده است. 

مبلغ فروش آریا طی ماه آذر حدود ۴۲ هزار میلیارد ريال بوده در همین حال مبلغ فروش آذر آریا نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است. 

در مجموع آریا از ابتدای سال تا پایان فصل پاییز موفق به ثبت فروش ۳۳۴ هزار میلیارد ريال شد. مبلغ فروش تجمعی ۹ ماهه ۱۴۰۳ آریا نسبت به دوره مشابه ۱۴۰۲ دارای ۳۷ درصد رشد بوده است؛ در این مدت مبلغ فروش تجمعی آریا، بالاترین رکوردی بوده که تاکنون تا پایان آذر ثبت شده است. 

@Petroplus_ir

پترو پلاس

21 Dec, 18:23


○پکینگ کمپرسور دی اکسید کربن (CO2) پتروشیمی لردگان آغاز و بزودی این کمپرسور آماده حمل برای ارسال به کشور خواهد شد.

○مدیران پتروشیمی لردگان از زمان به ارث رسیدن اجباری کمپرسور کنونی که همان موقع نیز همه متفق القول بر این باور بودند که مناسب این مجتمع نیست، به فکر جابجایی این کمپرسور برآمدند.

○هرچند در این چند سال با تلاش دائمی تیم فنی ایرادات این کمپرسور اصلاح شد و به ظرفیت تولید 90 درصدی رسید.
حالا با تلاش و رایزنی طولانی مراحل سفارش، ساخت و تست های جامع کمپرسور جدید با نظارت تیم فنی پتروشیمی لردگان به پایان رسیده است و این کمپرسور آماده ارسال و نصب در پتروشیمی لردگان است.

○با نصب این کمپرسور آخرین مانع فنی در واحد اوره این مجتمع نیز برطرف می شود و ظرفیت واحد اوره به 100 درصد و بالای 100 درصد افزایش پیدا می کند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

21 Dec, 18:23


آیا آخرین گره بزرگ شلرد باز می شود؟!

✔️با نصب این کمپرسور دی اکسید کربن آخرین مانع فنی در واحد اوره این مجتمع نیز برطرف می شود و ظرفیت واحد اوره به ۱۰۰ درصد و بالای ۱۰۰ درصد افزایش پیدا می کند.

#شلرد

@Petroplus_ir

پترو پلاس

21 Dec, 17:37


بدو عضو ربات شو! قیمت طلا رو پیش‌بینی کن و میم کوین برنده شو. یه فرصت خفن که نباید از دستش بدی! آماده‌ای؟

👉 عضویت در ربات 🚀💰

پترو پلاس

21 Dec, 17:37


#تبلیغات

پترو پلاس

19 Dec, 09:28


مهم‌ترین دستاوردهای این شرکت در نیمه نخست سال جاری عبارتند از:

رشد تولید: تولید شرکت نفت پاسارگاد ○به ۸۰۶ هزار تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است. این رشد تولید در حالی حاصل شده که تمامی واحدهای تولیدی شرکت به عنوان واحدهای نمونه استاندارد شناخته شده‌اند.

رشد فروش: فروش کل شرکت به ۸۲۵ ○هزار تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است. همچنین، فروش صادراتی با رشدی ۲۶ درصدی به ۴۶۴ هزار و ۶۰۰ تن رسیده و مبلغ فروش صادراتی نیز با افزایش ۲۴.۴ درصدی به ۷۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

رشد سودآوری: سود خالص شرکت ۹۰۵ ○میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۸ درصد افزایش داشته است. همچنین، حاشیه سود ناخالص نیز نسبت به مدت مشابه ۴۸ درصد افزایش داشته است.

○این شرکت با اتخاذ استراتژی‌های مناسب و مدیریت بهینه منابع، توانسته است بر چالش‌های موجود غلبه کند و به رشد پایدار دست یابد.

○همچنین ارتقای بهره‌وری در تمامی واحدهای تولیدی و کاهش هزینه‌های تولید از عوامل مهم در افزایش سودآوری شرکت بوده است.

○شرکت نفت پاسارگاد با تمرکز بر توسعه بازارهای صادراتی و افزایش سهم خود در بازارهای جهانی، توانسته است به رشد قابل توجهی در فروش صادراتی دست یابد.

○توجه به این نکته حائز اهمیت است که این دستاوردها در شرایطی حاصل شده است که صنعت قیر با چالش‌های متعددی از جمله نوسانات نرخ ارز، کاهش قیمت جهانی قیر و سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی مواجه بوده است. این امر نشان‌دهنده توانایی بالای شرکت نفت پاسارگاد در انطباق با شرایط متغیر بازار و حفظ رشد پایدار است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

19 Dec, 09:28


نفت پاسارگاد درخشید/ موفقیت‌های چشمگیر در شرایط چالش‌برانگیز بازار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، شرکت نفت پاسارگاد در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ در اقدامی بی‌سابقه موفق به رکوردزنی در حوزه تولید، فروش و صادرات از سال ۱۳۹۶ تاکنون شده است. این در حالی‌ است که در همین بازه زمانی شرکت با چالش‌‌هایی نظیر سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، نوسانات نرخ ارز و کاهش قیمت جهانی قیر، مواجه بود.

با این حال شرکت نفت پاسارگاد رشد قابل توجه در شاخص‌های کلیدی از جمله تولید، فروش و صادرات، سودآوری و حاشیه سود شد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Dec, 06:07


○درحالی پیش از این از پتروشیمی تندگویان بعنوان بازوی سودآوری هلدینگ خلیج فارس یاد می شد که این شرکت به دلیل ناکارآمدی در عرصه مدیریت مدتی است با سقوط سودآوری مواجه شده است.

○افت تولید و نبود استراتژی ها صحیح مدیریتی دو فاکتور مهم در سقوط 88 درصدی سود خالص شگویاست.
همچنین واگذاری تحمیلی پتروشیمی صدف به این شرکت سبب بلعیدن نقدینگی و ایجاد اشکال در پروسه خرید مواد اولیه شده است.

○باتوجه به روند تولید و فروش در سال جاری پیش بینی می شود سهامداران پتروشیمی تندگویان نباید در انتظار تقسیم سود باشند. 

○ پتروشیمی تندگویان از زیر مجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و تولید کننده اسید ترفتالیک خالص (PTA)است که به واسطه آن محصولاتی همچون پلی اتیلن ترفتالات (PET)، نخ (poy) و پنبه مصنوعی (STAPLE) نیز تولید می کند. ترکیب فروش محصولات به لحاظ وزن و مبلغ فروش به ترتیب شامل: 46 درصد پلی اتیلن ترفتالات، 45 درصد پنبه مصنوعی، 8 درصد نخ و حدود 1 درصد اسید ترفتالیک خالص می باشد.

○رشد تولیدی در کار نبوده است
شگویا در سال مالی 1402 به میزان 28 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش محصولات داشته است. اگرچه که به لحاظ عددی فروش در سال 1402 نسبت به سال قبل با رشد همراه شده است اما باید در نظر داشت که افزایش مبلغ فروش تنها به واسطه رشد نرخ های فروش بوده و رشد تولید در این موضوع سهیم نبوده است. حتی با بررسی اجمالی در می یابیم که مقدار تولید در سال 1402 نسبت به سال 1401 کاهش نیز داشته است. 


افت قابل توجه تولید شگویا در سال جاری
○این کاهش تولید در شش ماهه سال 1403 نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل نیز به وضوح قابل مشاهده است. به طوری که در گرید بطری کاهش 7 درصدی، گرید الیاف 27 درصد و در نخ نیز کاهش 50 درصدی تولید را ثبت کرده است. حتی طبق گزارشات ماهانه نیز این نسبت های کاهش در آمارهای مهر و آبان نیز بر قرار بوده است.

○تداوم روند منفی حاشیه سود عملیاتی
در سوی دیگر با رشد نرخ های فروش، نرخ های مواد اولیه نیز به شدت رشد کرده که موجب شده تا از کیفیت سود شگویا کاسته شود. حاشیه سود عملیاتی شرکت در سال های اخیر روندی کاهشی به خود گرفته بطوری که در شش ماهه سال جاری این نسبت با افت 60 درصدی در حدود 9 درصد می باشد. 

○گفتنی است که مبلغ فروش در نیمه امسال به 13.6 هزار میلیارد تومان رسیده است که این مبلغ نسبت به شش ماهه سال گذشته، افت حدود 10 درصدی نیز داشته و این شرایط در گزارشات 8 ماهه در مقایسه با مدت زمان مشابه از تداوم این وضعیت نابسامان حکایت دارد.

○در طرف مقابل روند کاهشی نرخ فروش محصولات گرید بطری چنگی به دل نمیزند و حساسیت را در راستای مستمر بودن این وضعیت، بیشتر می کند. روند نرخ های فروش در طی ماه های سال 1403 کاهشی بوده و در حال حاضر اصلی ترین محصول پتروشیمی تندگویان در پایین ترین سطح قیمتی خود در حال معامله می باشد.

○سقوط سنگین سود خالص در پتروشیمی تندگویان ناشی از سوء مدیریت است
در ادامه نگاهی به سود خالص شرکت داریم که در شش ماهه 1403 با کاهشی خیره کننده به حدود 500 میلیارد تمان رسیده است. در واقع می توان گفت با تحقق چنین سودی شگویا سقوط 88 درصدی را به ثبت رسانده است. از این رو می توان انتظار داشت که حاشیه سود خالص نیز اوضاع فاجعه باری داشته باشد

احتمالا خبری از تقسیم سود در مجمع آتی شگویا نیست
○در نتیجه اینکه مورد حیرت آور در عملکرد شرکت حاشیه سود خالص است که به 4 درصد رسیده است و این یعنی تا ادامه سال تندگویان نه حرفی برای گفتن دارد و سودی برای تقسیم میان سهامداران خود خواهد داشت. در بهترین حالت می توان تصور کرد که شرایط فعلی برای شش ماهه دوم سال نیز تکرار شود که این یعنی سود 1000 میلیارد تومانی که در انتهای سال شناسایی خواهد شد. با این حساب به هر سهم 40 تومان سود خواهد رسید که معلوم نیست چقدر از آن را می تواند در مجمع تقسیم کند. پس عملا در مجمع از سود نقدی خبری نخواهد بود.

واگذاری تحمیلی که جیب شگویا را خالی کرد
○شرکت در پایان سال 1402 مبلغ 5،300 میلیارد تومان سود انباشته در ترازنامه خود نشان داده است و به دلیل طرح ها و پروژه های نیمه کاره سود تقسیمی در مجمع پارسال از محل سود انباشته نبوده است. طبق گزارش شش ماهه 1403 مبلغ سود انباشته به 1،400 میلیارد تومان رسیده و تا کنون هیچکدام از طرح ها به ویژه پتروشیمی صدف به بهره برداری نرسیده است. یعنی نه تنها عوایدی برای شگویا نداشته است بلکه جیب آن را نیز خالی کرده است|نفت ما

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Dec, 06:06


✔️ریشه یابی سقوط ۸۸ درصدی سودخالص در پتروشیمی تندگویان؛
نتیجه سوءمدیریت در زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس به بار نشست!

حاشیه سود عملیاتی پتروشیمی تندگویان در سال های اخیر روندی کاهشی به خود گرفته بطوری که در شش ماهه سال جاری این نسبت با افت ۶۰ درصدی در حدود ۹ درصد می باشد. 

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Dec, 07:00


○محمد جواد بدری، مدیرعامل پتروشیمی تحت جمشید در گزارش خود به مجمع در خصوص عملکرد این شرکت اظهار داشت: پتروشیمی تخت جمشید به عنوان قطب الاستومر و بزرگترین تولید کننده رابر در کشور است. بزرگترین رکورد تاریخ شرکت در فروردین ماه امسال با ۸۲۰۰ تن ثبت شد. میزان تولید شرکت در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به ۸۳ هزار تن رسید. 

○مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید ادامه داد :درآمدهای عملیاتی شجم در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 بالغ بر 5 هزار و 236 میلیارد تومان شد که در مقایسه با سال مالی قبل که 3 هزار و 190 میلیارد تومان بود، رشد 64 درصدی را نشان می دهد. جمع فروش داخلی PBR، SBR و STP پتروشیمی تخت جمشید بالغ بر 2 هزار و 777 میلیارد تومان و جمع فروش صادراتی PBR، SBR شجم نیز 1هزار و 825 میلیارد تومان شد.

○بدری افزود: بهای تمام شده درآمد عملیاتی به 4 هزار و 601 میلیارد تومان بالغ شد که نسبت به مدت مشابه سال مالی گذشته که 2 هزار و 748 هزار میلیارد تومان بود افزایش 67 درصدی داشت.

○مدیرعامل پتروشیمی شجم تصریح کرد: سود ناخالص شرکت رقم 6 هزار و 346 میلیارد تومان را شاهد بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 4 هزار و 413 میلیارد تومان بود، رشد 44 درصدی داشت.

○بدری ادامه داد: در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 سود خالص پتروشیمی تخت جمشید به 4 هزار و 141 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 3 هزار و 283 میلیارد تومان بود رشد 26 درصدی را ثبت نمود. همچنین،‌ سود خالص هر سهم نیز به 637 ریال بالغ شد که در مقایسه با سال مالی قبل که 505 ریال بود شاهد رشد 26 درصدی است.
در پایان مجمع توزیع سود به ازای هر سهم 60 تومان در نظر گرفته شد که مورد موافقت قرار گرفت.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Dec, 07:00


مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید خبر داد:
✔️رشد ۶۴ درصدی فروش و ۲۶ درصدی سود خالص شجم
درآمدهای عملیاتی شجم در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ بالغ بر ۵ هزار و ۲۳۶ میلیارد تومان شد که در مقایسه با سال مالی قبل که ۳ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان بود، رشد ۶۴ درصدی را نشان می دهد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Dec, 16:42


بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت سه پتروشیمی جم، جم پیلن و نوری در آبان سال گذشته اورهال داشتند و مقایسه درآمد آن‌ها در آبان امسال با آبان سال گذشته رشد بزرگی را نشان داده است. از این رو سه پتروشیمی مذکور در رقابت تولید و فروش پتروشیمی‌ها شرکت داده نشده‌اند.

○پتروشیمی فارابی در آبان‌ماه ۱۴۰۳ توانست عملکرد درخشانی در بخش فروش از خود نشان دهد و تناژ فروش خود را بالا ببرد. همچنین نرخ فروش محصولات فارابی نیز در این ماه نسبت به آبان‌ماه سال گذشته رشد خوبی را تجربه کرد و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد پتروشیمی فارابی جهش چشم‌گیری را تجربه کند.

○به نحوی که درآمد ماهانه این پتروشیمی در آبان‌ ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳۰ درصد بالا رفت و از ۹۲ میلیارد تومان به ۲۱۱ میلیارد تومان رسید. همچنین مقایسه درآمد پتروشیمی فارابی در آبان‌ با ماه گذشته یعنی مهر نیز رشد حدود ۴۲ درصدی را نشان می‌دهد.

○پتروشیمی تخت جمشید نیز دومین شرکتی بود که در آبان‌ماه ۱۴۰۳ توانست در بخش درآمدزایی موفق ظاهر شود. به نحوی که این پتروشیمی در آبان‌ موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۱۰۳ درصدی از ۳۳۶ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به ۶۸۳ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۳ برساند. همچنین باید گفت رقم فروش شجم در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی مهر حدود دو درصد افزایش داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه در آبان‌ ۱۴۰۳ نیز به پتروشیمی غدیر تعلق می‌گیرد. چرا که مبلغ فروش آبان‌‌ماه این شرکت با افزایش ۷۶ درصدی از ۳۲۸ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به ۵۷۷ میلیارد تومان در آبان‌ سال ۱۴۰۳ رسید.

○همچنین دو پتروشیمی پارس و مارون نیز دیگر پتروشیمی‌های موفق در رشد درآمد آبان‌ماه بوده‌اند.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه در آبان‌ ۱۴۰۳
○طبق جدول درآمدزایی پتروشیمی‌ها سه پتروشیمی آبادان، زاگرس و کرمانشاه بیشترین کاهش درآمد را در آبان‌ سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. پتروشیمی آبادان که در چند سال اخیر بحران بزرگی را پشت سر می‌گذارد در این ماه نیز رقم عجیبی را ثبت کرد؛ به نحوی که درآمد پتروشیمی آبادان در این ماه نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ بیشتر از ۴۷ درصد کاهش داشته و به ۱۵ میلیارد تومان رسیده است. میزان کاهش درآمد سایر پتروشیمی‌ها نیز در جدول فوق قابل مشاهده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در آبان‌ ۱۴۰۳
○روند افزایش درآمد پتروشیمی‌های بورسی در بخش تولید تکرار نشد و اکثر پتروشیمی‌ها در این ماه مانند ماه گذشته کاهش تولید داشتند. در این میان اما برخی از پتروشیمی‌ها مانند تندگویان، تخت جمشید و فناوران عملکرد خوبی در تولیدات خود ثبت کردند.

○بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد، پتروشیمی تندگویان در آبان‌ماه ۱۴۰۳ عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید» را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ از آن خود کرده است. به نحوی که تناژ تولید پتروشیمی تندگویان در آبان‌ ۱۴۰۳ نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ حدود ۳۶ درصد افزایش داشت و از ۷۷ هزار تن به ۱۰۵ هزار تن رسیده است.

○پتروشیمی تخت جمشید نیز دیگر پتروشیمی بود که موفق شد افزایش قابل قبولی در تناژ تولید خود به عمل بیاورد. به صورتی که تناژ تولید این شرکت از پنج هزار و ۱۶۰ تن در آبان‌ ۱۴۰۲ با رشد ۲۴ درصدی به ۶ هزار و ۴۱۰ تن در آبان‌ ۱۴۰۳ رسیده است.

○سومین پتروشیمی که در آبان‌‌ماه عملکرد خوبی در بخش تولید از خود نشان داد، پتروشیمی فن آوران بود؛ به طوری که این شرکت در آبان‌ ۱۴۰۳ موفق شد تناژ تولید خود را با افزایش ۲۰ درصدی از ۸۳ هزار تن در آبان‌ ۱۴۰۲ به بیش از ۱۰۰ هزار تن در آبان‌ ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین بوعلی سینا، پارس و مارون نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشتند‌‌ و این رقم را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ افزایش دادند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در آبان‌ ۱۴۰۳
○در طرف دیگر اما ۱۵ پتروشیمی در این ماه با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان اما پتروشیمی‌های آبادان، زاگرس و اصفهان به ترتیب بیشترین کاهش تولید را نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ به ثبت رسانده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها
○اما مهم‌ترین بخش تولید، تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه است؛ به طوری که هرچقدر میزان تحقق ظرفیت اسمی در بازه مورد نظر بیشتر باشد، بیانگر عملکرد بهتر پتروشیمی مورد نظر در این بخش است.

○پتروشیمی مارون، خراسان و بوعلی سینا عملکرد درخشانی در تولید داشتند و در هشت ماه از سال موفق به تحقق حدود ۸۰ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود شده‌اند. در سمت دیگر ماجرا نیز سه پتروشیمی آبادان، فارابی و اصفهان وضعیت وخیمی را در تولیدات خود تجربه می‌کنند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Dec, 16:42


وضعیت صنعت پتروشیمی در آبان‌ ۱۴۰۳
○گزارش عملکرد آبان‌‌ماه ۲۴ پتروشیمی بورسی منتشر شد و خبر از رشد درآمد اکثر پتروشیمی‌ها داد. در مقابل اما حجم تولید تعداد زیادی از پتروشیمی‌ها در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش است.

○طبق گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های پتروشیمی، مجموع درآمد ۲۴ پتروشیمی‌ بورسی در آبان‌ ۱۴۰۳ به ۶۶ هزار و ۹۴۶ میلیارد تومان رسیده که نسبت به آبان‌ماه سال گذشته ۳۶ درصد افزایش داشته است.

○البته باید به این نکته توجه کرد که بخشی از این جهش بزرگ مربوط به رشد نسبتا شدید درآمد سه پتروشیمی نوری، جم و جم پیلن بوده؛ از آنجا که این سه پتروشیمی در آبان سال گذشته اورهال داشتند، مقایسه درآمد آن‌ها در این ماه با آبان سال گذشته جهش بزرگی را نشان می‌دهد.

○البته مقایسه درآمد صنعت پتروشیمی در آبان‌ماه با ماه گذشته یعنی مهر کاهش حدود سه درصدی را مخابره می‌کند. گفتنی‌ست سه پتروشیمی نوری، پارس و بوعلی سینا پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در آبان‌ بودند.

○۱۸ پتروشیمی در این ماه موفق به افزایش «درآمد حاصل از فروش» خود نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲ شده‌اند. انرژی پرس در این گزارش کارنامه تولید و فروش پتروشیمی‌های بورسی را مورد ارزیابی قرار داده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Dec, 16:41


کدام پتروشیمی ها کم ترین تولید را ثبت کردند؟
✔️#مارون،#خراسان و #بوعلی سه پتروشیمی برتر در تحقق ظرفیت اسمی

بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی‌های بورسی در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، اکثر پتروشیمی‌های بورسی در این ماه کاهش تولید داشتند. با این حال رشد نرخ فروش محصولات این شرکت‌ها، درآمد آن را بر مدار صعودی قرار داد و در نهایت درآمد کل صنعت بالا رفت.

آبان ۱۴۰۳ برای صنعت پتروشیمی ترکیبی از فراز و نشیب بود؛ ماهی که در آن درآمد اکثر پتروشیمی‌های بورسی رشد چشم‌گیری داشت و در مقابل، تولید بسیاری از آن‌ها کاهش یافت.

در این میان، پتروشیمی‌های نوری، پارس و بوعلی سینا به‌عنوان پردرآمدترین‌ها خوش درخشیدند، در حالی که برخی دیگر مانند پتروشیمی #آبادان و #اصفهان با کاهش درآمد و تولید، کارنامه ضعیفی به ثبت رساندند.
این گزارش نشان می‌دهد چالش‌های این صنعت همچنان پابرجاست، اما با وجود این روند درخشش برخی از شرکت‌ها امیدوارکننده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

11 Dec, 09:29


وضعیت صنعت آروماتیک در آبان‌ ۱۴۰۳
○گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از رشد درآمد کل این صنعت در آبان‌ ۱۴۰۳ داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی نوری، بوعلی، اصفهان و فارابی مجموعا در آبان‌ماه موفق به شناسایی درآمد ۱۸ هزار و ۵۸۵ میلیارد تومانی شده‌اند.

○مقایسه این عدد با درآمد صنعت آروماتیک در آبان‌ماه سال گذشته، افزایش ۲۷.۲ درصدی آن را نشان می‌دهد. لازم به ذکر است عمده این افزایش درآمد، مربوط به رشد درآمد پتروشیمی نوری در این ماه است.

○البته درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی‌ نسبت به ماه گذشته یعنی مهر حدود ۱۴ درصد کاهش داشته است. همچنین باید گفت چهار پتروشیمی فعال در زمینه تولید آروماتیک در آبان‌ماه امسال موفق به تولید ۵۲۳ هزار و ۳۹۷ تن از محصولات خود شده‌اند.
این عدد در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته افزایش شدیدی داشته که ناشی از جهش رقم تولید پتروشیمی نوری به واسطه اورهال آن در آبان سال گذشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه آروماتیکی‌ها
○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در آبان‌ماه امسال نشان می‌دهد، پتروشیمی فارابی در این ماه جهش قابل توجهی را در درآمدزایی داشته که به واسطه رشد حجم فروش آن است. به طوری که رقم فروش این شرکت با رشد ۱۳۰ درصدی از ۹۲ میلیارد تومان به ۲۱۱ میلیارد تومان رسیده است.
همچنین پتروشیمی نوری نیز در آبان عملکرد قابل توجهی در فروش داشت؛ به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی نوری از هشت هزار و ۴۶۶ میلیارد تومان در آبان‌ماه سال گذشته با رشد ۳۷ درصدی به ۱۱ هزار و ۶۳۳ میلیارد تومان رسیده است. از این رو پتروشیمی نوری در جایگاه دوم جدول رشد درآمدزایی گروه آروماتیک قرار می‌گیرد.

○همچنین پتروشیمی بوعلی سینا نیز در این ماه موفق شد درآمد خود را حدود ۱۶ درصد افزایش دهد و جایگاه سوم رتبه‌بندی افزایش درآمد را تصاحب کند. طبق جدول درآمد این پتروشیمی از ۵.۳ همت در آبان‌ ۱۴۰۲ به ۶.۲ همت در آبان‌ماه امسال رسیده است.

○اما تنها پتروشیمی که در این ماه کاهش درآمد را پشت سر گذاشت، اصفهان بود. به طوری که درآمد پتروشیمی اصفهان از ۶۷۸ میلیارد تومان در آبان ۱۴۰۲ با کاهش ۲۲ درصدی به ۵۲۷ میلیارد تومان در آبان ۱۴۰۳ رسیده است.

حجم تولید آروماتیکی‌ها نزولی شد
○در سمت تولید اما روند متفاوتی دیده می‌شود؛ طبق گزارش‌های آبان‌ماه آروماتیک‌سازان، حجم تولید دو پتروشیمی فارابی و اصفهان در آبان‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است. در این حین اما اوضاع برای پتروشیمی اصفهان وخیم‌تر از سایر رقبا بوده؛ چرا که حجم تولید این پتروشیمی در آبان‌ماه حدود ۳۹ درصد کاهش داشته است.

○پتروشیمی فارابی نیز در این ماه کاهش ۲۳ درصدی مقدار تولید را پشت سر گذاشته‌ است. اما موضوع مهم دیگر اینکه رشد تولید پتروشیمی نوری در این مقایسه، به واسطه اورهال و افت تولید شرکت در آبان سال گذشته است. از این رو پتروشیمی نوری در این ماه عملکرد چشم‌گیری نداشته است.

○با این حساب می‌توان گفت تنها پتروشیمی این گروه که در تولید موفق بوده، بوعلی سیناست. به طوری که گزارش‌ فعالیت ماهانه این پتروشیمی رشد بیش از ۲۰ درصدی حجم تولید و رقم ۱۶۳ هزار و ۲۶۴ تن را مخابره کرده است

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی آروماتیک‌سازان
○اما موضوعی که باید به آن پرداخته شود این است که پتروشیمی‌های صنعت آروماتیک در هشت ماهه ابتدایی سال جاری چقدر از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند.
نگاهی به گزارش‌های تجمیعی پتروشیمی‌های آروماتیکی نشان می‌دهد پتروشیمی بوعلی سینا با تحقق ۷۸ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود، بهتر از سایر رقبا عمل کرده است. همچنین پتروشیمی نوری نیز با ثبت رقم ۷۲ درصد عملکرد چشم‌گیری داشته است.

○اما دو پتروشیمی اصفهان و فاربی در این زمینه نتوانستند عملکرد مناسبی را به ثبت برسانند و تنها ۲۵ و ۲۰ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه خود را محقق کرده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

11 Dec, 09:28


روند نزولی تولید در آروماتیک سازان؛ کدام پتروشیمی ها عقب ماندند؟
روزگار تلخ اصفهان؛ کاهش تولید ادامه دارد

طبق گزارش آبان پتروشیمی‌های آروماتیکی، درحالی‌که #بوعلی_سینا با افزایش تولید و تحقق چشم‌گیر ظرفیت اسمی درخشید، #پتروشیمی_اصفهان با کاهش ۳۹ درصدی تولید، سقوطی تلخ را تجربه کرد. این گزارش کارنامه‌ای از موفقیت‌ها و چالش‌های این گروه در مسیر تولید و درآمدزایی آبان را ارائه می‌کند.

آبان‌ماه ۱۴۰۳ برای صنعت آروماتیک ترکیبی از رشد درآمد و چالش‌های تولید بود. به طوری که درآمد کل صنعت نسبت به آبان سال گذشته ۲۷.۲ درصد افزایش داشته است.

در مقابل اما اوضاع تولید در این صنعت جالب نیست؛ به صورتی که دو پتروشیمی اصفهان و فارابی همچنان در بحران تولید قرار دارند و علاوه بر آنکه کاهش تولید داشتند در تحقق ظرفیت اسمی نیز ناکام بوده‌اند.

با این حال اما بوعلی سینا با رشد بیش از ۲۰ درصدی، عملکرد موفقی در تولید داشت و با گذشت هشت ماه از سال حدود ۷۸ درصد از ظرفیت اسمی خود را تولید کرده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

10 Dec, 15:01


وضعیت صنعت پلیمر در آبان
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در آبان‌ماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در آبان‌ ۱۴۰۳ به ۳۶ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان رسیده است.
لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مهر ۵.۱۳ درصد افزایش داشته است. اما نکته مهم اینکه مقایسه درآمد صنعت در آبان‌ ۱۴۰۳ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۶۴ درصدی را مخابره می‌کند.

○با احتساب اینکه دو پتروشیمی جم و جم پیلن در آبان سال گذشته در پروسه اورهال بودند و رقم فروش نسبتا کمی ثبت کردند، باید گفت رشد درآمد این صنعت بی‌نظیر بوده است.
همچنین ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه «الفین و پلیمر» در آبان‌ماه امسال موفق به تولید یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن از محصولات خود شده‌اند که در مقایسه با آبان‌ماه سال گذشته ۱۶.۳ درصد افزایش داشته است. البته این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی مهرماه ۱۴۰۳ افت بیشتر از ۶ درصدی را تجربه کرده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به آبان‌ ۱۴۰۲  
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد تمامی پتروشیمی‌های‌ گروه «پلیمر و الفین» در آبان‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. اما از آنجا که دو پتروشیمی جم و جم پیلن در آبان سال گذشته اورهال داشتند، در رقابت این ماه شرکت داده نشده‌اند.
حال باید دید کدام پتروشیمی در این ماه موفق شده تا درآمد خود را بیشتر از سایر رقبا نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهد؟

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی تخت جمشید در این ماه نیز مانند سه ماه گذشته پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد.

○به این شرح که تخت جمشید با جهش بیش از ۱۰۳ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲  به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند
همچنین پتروشیمی غدیر، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در آبان‌ماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در آبان‌ امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۷۶ درصد افزایش داشته است.

○پتروشیمی پارس نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در آبان‌ماه امسال موفق شد جهش حدود ۵۲ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه درآمدزایی آبان‌ماه این گروه را کسب کند.
طبق جدول زیر مارون، قائدبصیر و امیرکبیر نیز به ترتیب رتبه‌های چهار تا ۶ این گروه را در رشد درآمدزایی کسب کرده‌اند.


بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در آبان‌ ۱۴۰۳

○در سمت تولیدات گروه «پلیمر و الفین» نیز ارقام جالب توجهی به چشم می‌خورد؛ با این تفاوت که پنج پتروشیمی این گروه در آبان‌ماه امسال با کاهش حجم تولید روبه‌رو شده‌اند.

○نکته مهم دیگر اینکه دو پتروشیمی جم و جم پیلن در آبان سال گذشته اورهال داشتند و حجم پایینی‌ را تولید کردند. از این رو دو پتروشیمی مذکور در رقابت تولید آبان‌ماه پتروشیمی‌ها شرکت داده نشده‌اند.

○در این میان اما پتروشیمی تندگویان پس از مدت‌ها عملکرد درخشانی ثبت کرده و رقم تولید خود را به ۱۰۵ هزار و ۲۲۳ تن در این ماه رسانده است. مقایسه این رقم با حجم تولید شرکت در آبان‌ماه سال گذشته، رشد ۳۶ درصدی مقدار تولید این پتروشیمی را مخابره می‌کند.

○همچنین پتروشیمی تخت جمشید عنوان دومین شرکت برتر در زمینه افزایش حجم تولید گروه «پلیمر و الفین» را به خود اختصاص داد. به نحوی که این شرکت موفق شد حجم تولید آبان‌ماه خود را با رشد ۲۴ درصدی به ۶.۴ هزار تن برساند.

○پارس نیز دیگر پتروشیمی موفق گروه «پلیمر و الفین» در تولید آبان‌ماه بود؛ چرا که این پتروشیمی موفق شد حجم تولید خود را حدود پنج درصد بالا ببرد و رقم ۲۹۰ هزار تن را گزارش کند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌‌ها
○در طرف دیگر ماجرا بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های این گروه نشان می‌دهد سه پتروشیمی مارون، غدیر و شازند در هشت ماهه ابتدایی سال جاری بیشتر از سایر رقبا ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. به طوری که پتروشیمی مارون در این مدت ۸۳ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده است.

○اما همان‌طور که مشخص است پتروشیمی تندگویان در هشت ماهه امسال تنها ۴۴ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده و نسبت به سایر رقبا به شدت عقب مانده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

10 Dec, 15:00


کارنامه تولید در صنعت پلیمر؛
✔️از درخشش پتروشیمی مارون تا قعرنشینی تندگویان

رقابت پتروشیمی‌ها در تولید و تحقق ظرفیت اسمی، با پایان آبان‌ماه جذاب‌تر شد. طبق بررسی‌ها #مارون با ۸۳ درصد در تحقق ظرفیت اسمی، برترین پتروشیمی لقب گرفت. در مقابل اما تندگویان با گذشت هشت ماه از سال تنها ۴۴ درصد از ظرفیت اسمی خود را تولید کرد و بازنده این رقابت شد. آیا این پتروشیمی می‌تواند عقب‌ماندگی خود را در ادامه جبران کند؟

آبان‌ماه ۱۴۰۳ برای پتروشیمی‌های فعال در صنعت «پلیمر و الفین» همراه با چالش‌های جدی در تحقق ظرفیت اسمی سالانه بود. برخی شرکت‌ها مانند #مارون و #غدیر موفق شدند حدود ۸۰ درصد از ظرفیت اسمی خود را عملیاتی کنند و در صدر جدول عملکرد تولید قرار بگیرند.

اما در این میان، پتروشیمی #تندگویان با گذشت هشت ماه از سال هنوز به نیمی از ظرفیت اسمی سالانه خود نیز نرسیده است. این تفاوت معنادار در عملکرد، اهمیت مدیریت بهره‌وری و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها را بیش از پیش نمایان می‌کند. باید دید این پتروشیمی در ادامه نیز با همین فرمان ادامه می‌دهد یا برنامه‌هایی برای تغییر رویه دارد؟

@Petroplus_ir

پترو پلاس

08 Dec, 09:52


وضعیت تولید محصولات یوتیلتی فجر انرژی
○بررسی گزارش فعالیت ماهانه فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، شرکت موفق به تولید ۴۹۹ هزار و ۹۷۲ تن بخار، دو میلیون و ۲۱۷ هزار متر مکعب آب RO، یک میلیون و ۲۴۲ هزار متر مکعب آب DM، ۲۲ میلیون و ۸۲۳ هزار متر مکعب گاز طبیعی با مصرف سوخت، ۲۹ میلیون و ۸۸۵ هزار متر مکعب ازت گازی، ۲۰ میلیون و ۶۲۹ هزار متر مکعب اکسیژن گازی، ۵۴۹ هزار متر مکعب آب خوراک بویلرهای (BFW)، ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار متر مکعب هوای ابزار دقیق، ۴۵ میلیون و ۶۹۵ هزار متر مکعب هوای سرویس و  ۳۸۲ هزار مگاوات ساعت برق ( فروش به شرکت‌های منطقه ) شده است.

○در نهایت باید گفت مجموع ارقام تولید شرکت فجر انرژی خلیج فارس، فارغ از واحد اندازه‌گیری مشخص می‌کند که شرکت در آبان‌ ۱۴۰۳ موفق به تولید ۱۴۸ میلیون و ۶۰۷ هزار واحد از محصولات خود شده است. گفتنی‌ست این رقم نسبت به آبان‌ سال گذشته حدود ۵.۸ درصد افزایش داشته است.

○البته مقایسه این رقم با تولید ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۳ خبر از کاهش ۰.۶ درصدی این عدد می‌دهد.


جهش ۸۲ درصدی درآمد فجر انرژی در آبان‌
○همان‌طور که گفته شد حجم تولید شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. این موضوع در کنار رشد قیمت محصولات یوتیلیتی سبب شد تا درآمد شرکت در این ماه نسبت به آبان‌ سال گذشته جهش قابل توجهی را ثبت کند.

○به طوری که «درآمد حاصل از فروش یوتیلیتی» شرکت فجر انرژی خلیج فارس از ۹۹۲ میلیارد تومان در آبان‌ سال ۱۴۰۲ با رشد بیش از ۸۲ درصدی به هزار و ۸۱۱ میلیارد تومان در آبان‌ سال ۱۴۰۳ رسیده است. همچنین این عدد در مقایسه با درآمد هزار و ۵۸۹ میلیارد تومانی شرکت در ماه گذشته یعنی مهر ۱۴۰۳ حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

وضعیت درآمدزایی فجر انرژی در آبان‌
○بررسی گزارش فعالیت ماهانه فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، شرکت موفق به کسب درآمد ۹۰۰ میلیارد تومانی از برق ( فروش به شرکت‌های منطقه )، ۳۱۸ میلیارد تومانی از بخار، ۸۵ میلیارد تومانی از آب RO، ۱۰۹ میلیارد تومانی از آب DM، ۷۴ میلیارد تومانی از گاز طبیعی با مصرف سوخت، ۶۵ میلیارد تومانی از ازت گازی، ۲۸ میلیارد تومانی از اکسیژن گازی، ۲۱ میلیارد تومانی از آب خوراک بویلرهای     (BFW)، ۲۷ میلیارد تومان از هوای ابزار دقیق، ۱۰ میلیارد تومان از هوای سرویس و ۱۲۷ میلیارد تومان از فروش آب برج‌های خنک کننده شده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

08 Dec, 09:52


جهش درآمدزایی فجر انرژی به ۸۲ درصد رسید
✔️عملکرد خوب فجر انرژی در تولیدات ۱۴۰۳ ادامه دارد.

طبق گزارش فعالیت ماهانه شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ماه درآمد این شرکت بیشتر از ۸۲ درصد افزایش داشته و از ۹۹۲ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۲ به هزار و ۸۱۲ میلیارد تومان در آبان‌ ۱۴۰۳ رسیده است. همچنین مقدار تولید فجر انرژی خلیج فارس در این ماه نسبت به ۱۴۰۲ نیز رشد کرده است. به طور کلی باید گفت بررسی گزارش عملکرد ماهانه فجر، نشان از کارنامه خوب فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ سال ۱۴۰۳ دارد.

گزارش فعالیت ماهانه شرکت فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد درآمد این شرکت نسبت به دو ماه مهر ۱۴۰۳ (ماه گذشته) و آبان‌ ۱۴۰۲ (مدت مشابه سال گذشته) افزایش داشته است.

همچنین مقدار تولید فجر انرژی خلیج فارس در این ماه نسبت به ۱۴۰۲ نیز رشد کرده است. به طور کلی باید گفت بررسی گزارش عملکرد ماهانه فجر، نشان از کارنامه خوب فجر انرژی خلیج فارس در آبان‌ سال ۱۴۰۳ دارد.

#بفجر

@Petroplus_ir

پترو پلاس

19 Nov, 09:02


گام صعودی نفت بهران در درآمدزایی
○طبق صورت‌های مالی ۶ ماهه ۱۴۰۳، نفت بهران عملکرد قابل توجهی در حوزه درآمدزایی از خود نشان داد. به طوری که درآمد این شرکت از ۹ هزار و ۹۱۷ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ با رشد ۳۸ درصدی به ۱۳ هزار و ۶۷۴ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ رسید.

○این رشد قابل توجه در درآمد، بهران را در جایگاه دوم بیشترین رشد درآمد روانکارهای بورسی در ۶ ماهه اول ۱۴۰۳ قرار داد. نکته مهم دیگر اینکه در دوره‌های گذشته نیز نفت بهران در مدار صعودی درآمدزایی بوده است. نمودار زیر این روند را به خوبی نشان می‌دهد.

حفظ سودآوری نفت بهران در برابر فشارهای اقتصادی
○با وجود افزایش بهای تمام‌شده و هزینه‌های تولید، نفت بهران توانست جلوی کاهش سودآوری خود را بگیرد و سود خالص خود را به هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان برساند. این نشان‌دهنده آن است که با وجود فشارهای مالی ناشی از افزایش هزینه‌ها، نفت بهران توانسته است روند صعودی سودسازی خود را حفظ کند.

بهران در جاده روشن تولید و فروش ۱۴۰۳
○همان‌طور گه گفته شد شرکت نفت بهران در سال ۱۴۰۳ توانست در درآمدزایی ارقام جدیدی را ثبت کند و جایگاه مناسبی را در صنعت روانکار در اختیار بگیرد. کارنامه تجمیعی این روانکار در هفت ماهه ابتدایی سال یعنی از فروردین تا انتهای مهر، این روند را به خوبی نشان می‌دهد.
حجم تولید این شرکت با رشد مناسب هفت درصدی از ۳۵۶ میلیون لیتر در ۷ ماهه سال ۱۴۰۲ به ۳۸۱ میلیون لیتر رسید.

○با رشد تولید، بهران توانست مقدار فروش خود را نیز بالا ببرد و در نهایت حجم فروش خود را در هفت ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ به بیشتر از ۳۸۶ میلیون لیتر برساند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۹ درصد افزایش داشته است.

جهش ۳۸ درصدی درآمد بهران
○رشد مقدار فروش در کنار افزایش قیمت محصولات این شرکت نظیر انواع روغن موتور، درآمد این شرکت را به شکل چشم‌گیری افزایش داد. به طوری که درآمد این شرکت از ۱۱ هزار و ۷۴۵ میلیارد تومان در بازه مذکور سال ۱۴۰۲ با جهش ۳۸ درصدی به ۱۶ هزار و ۲۰۳ میلیارد تومان در دوره کنونی رسید.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

19 Nov, 09:01


✔️نفت بهران؛ قدرت‌نمایی در صنعت روانکار با جهش ۳۸ درصدی درآمد در سال ۱۴۰۳

نفت بهران، یکی از قطب‌های صنعت روانکار، در سال ۱۴۰۳عملکرد بی‌نظیری از خود نشان داده است. با ثبت جهش چشمگیر ۵۳ درصدی در درآمد مهرماه و رشد مستمر در تولید و فروش، این شرکت توانسته جایگاه خود را در سودآوری صنعت حفظ کند. نفت بهران نه تنها در برابر چالش‌های اقتصادی مقاومت کرده، بلکه با افزایش ۳۸ درصدی درآمد تجمیعی ۱۴۰۳ و سودآوری مستمر، به یکی از اصلی‌ترین بازیگران این حوزه تبدیل شده است.

نفت بهران به عنوان یکی از پیشگامان صنعت روانکار، همواره در رده برترین‌های تولید و فروش قرار دارد و با عملکردی چشم‌گیر، جایگاه خود را در این صنعت تثبیت کرده است. این روند در مهرماه با جلوه بیشتری دیده شد و بهران موفق شد بهترین عملکرد درآمدزایی صنعت روانکار را از آن خود کند.

درآمد نفت بهران در مهرماه با جهش ۵۳ درصدی نسبت به مهرماه سال ۱۴۰۲ از هزار و ۶۵۵ میلیارد تومان به دو هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان رسیده است. ثبت این رقم، بهران را در جایگاه نخست رشد درآمد صنعت روانکار قرار داد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

18 Nov, 08:39


افزایش ۴۶ درصدی فروش شکبیر

○همانطور که اشاره شد شرکت پتروشیمی امیر کبیر در طی ۷ ماهه ابتدایی امسال بیش از ۲۳ هزار و ۲۱۵ میلیارد تومان از محصولات خود را به فروش رسانده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۴۶ درصدی داشته است. میزان فروش شرکت در طی ۷ ماهه ابتدایی سال گذشته ۱۵ هزارو ۹۴۳ میلیارد تومان بود.

رشد ۳۷ درصدی فروش داخلی امیر کبیر

○میزان فروش جمعی شکبیر از ابتدای امسال  تا پایان مهرماه به مبلغ ۲۳ هزارو ۲۱۵ میلیارد تومان رسیده که از این مبلغ حدودا ۱۳ هزارو ۹۳۰ میلیارد تومان مربوط به فروش داخلی شرکت و ۹ هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان مربوط به فروش صادراتی شرکت می‌باشد فروش داخلی پتروشیمی امیر کبیر در طی مدت زمان مورد گزارش ۳۷ درصد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد داشته و فروش صادراتی آن نیز رشد ۶۱ درصدی را تجربه کرده است
همچنین این شرکت بیشترین درآمد را ازصادرات پلی اتیلن سبک کسب نموده میزان فروش این محصول در طی مدت زمان مورد گزارش به بیش از ۸ هزار میلیارد تومان رسیده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۸۲ درصدی را تجربه نموده است و بعد از فروش داخلی پلی اتیلن سبک خطی بیشترین نقش را در سبد محصولات امیر کبیر داشته است.

پتروشیمی امیر کبیر در اولین ماه از پاییز ۱۴۰۳ چقدر فروخت؟

○علاوه بر موارد فوق پتروشیمی امیر کبیر در اولین ماه از پاییز ۱۴۰۳ نیز موفق عمل نموده و درآمد‌های تجمیعی آن در طی یک ماه ۳۷ درصد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد داشته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

18 Nov, 08:39


پتروشیمی امیرکبیر (شکبیر)
✔️بررسی عملکرد پتروشیمی امیر کبیر در طی ۷ ماهه ابتدایی امسال نشان می‌دهد که میزان فروش شرکت با رشد ۴۶ درصدی روبرو بوده است.


پتروشیمی امیر کبیر در سال ۷۶ به صورت سهامی عام تاسیس گردیده و در سال ۸۹ در بازار فرابورس به ثبت رسیده است این شرکت با نماد شکبیر در بازار سرمایه شناخته می‌شود طبق گزارش سامانه کدال، درآمد پتروشیمی امیرکبیر در ۷ ماهه ابتدایی امسال به میزان ۲۳ هزار و ۲۱۵ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۴۶ درصدی را تجربه کرده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Nov, 07:45


○اما انتقادی که در سال‌های اخیر به پترول وارد شده، بحث سهم بالای سبد غیر بورسی این هلدینگ و تاثیر بسیار آن بر ارزش دارایی «NAV» شرکت بوده است. اهالی بازار سرمایه معتقدند ارزش‌گذاری سبد غیر بورسی پترول مانند سبد بورسی آن قابل لمس نیست.

○با این حال هلدینگ پترول پس از سال ۱۴۰۱ با مدیریت رشید قانعی اقداماتی در جهت افشای ارزش ذاتی دارایی‌های غیر بورسی انجام داد. یکی از این اقدامات که سودآوری این هلدینگ را نیز تقویت کرد، فروش ۳۴ درصد از سهام پتروشیمی صدف به تندگویان بود.
این معامله، ارزش واقعی پتروشیمی صدف را برای اهالی بازار سرمایه شفاف کرد و ثابت شد پرتفوی غیر بورسی پترول از قیمت بسیار بالایی برخوردار است.

پترول؛ یک قدم تا اوج
○اکنون نیز شنیده‌ها حاکی از آن است که مدیران این هلدینگ در صدد آنند که اقداماتی برای حداقل یکی دیگر از دارایی‌های غیر بورسی خود انجام دهند که منجر به کشف ارزش واقعی آن می‌شود. با این حساب سهامداران باید منتظر خبری جذاب مبنی بر رشد ارزش دارایی «NAV» این هلدینگ باشند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Nov, 07:44


✔️پترول در جاده رشد ارزش دارایی «NAV»؛ سهامداران آماده سودآوری باشند

پترول به عنوان یکی از هلدینگ‌های مهم صنعت پتروشیمی، با گام‌های موثر در شفاف‌سازی ارزش دارایی‌های غیر بورسی و تقویت سبد سرمایه‌گذاری خود، در مسیر رشد و شکوفایی قرار دارد. این تغییرات استراتژیک، سهامداران را به افزایش ارزش دارایی «NAV» و دست‌یابی به سود بیشتر امیدوار می‌کند.

شرکت «گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس» که با نام «پترول» در بازار سهام شناخته می‌شود، یکی از هلدینگ‌های مطرح صنعت پتروشیمی‌ست و فعالیت آن تاثیر بسزایی بر این صنعت دارد.

نگاهی به گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد، هلدینگ پترول همواره ارقام جالب توجهی را برای ارزش دارایی«NAV» خود ثبت کرده و این عدد را بر مدار صعودی قرار داده است. این موضوع سبب شد تا نسبت ارزش دارایی «P/NAV» این شرکت در تمامی دوره‌های مالی جذاب باشد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Nov, 06:11


○این درحالی است که ارزش فروش داخلی محصولات نفت سپاهان در مدت مشابه سال قبل (نیمه نخست سال ۱۴۰۲) با فروش ۱۲۶ هزار و ۶۹۲ تن، بالغ بر ۴۹ هزار و ۴۴۷ میلیارد ریال بوده و مقایسه این رقم با فروش سال جاری از رشد ۸ درصدی تناژ فروش و رشد ۲۵ درصدی درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات نفت سپاهان حکایت دارد.

○در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان ۲۴ هزار و ۴۳۴ تن در بازار داخلی، درآمدی ۱۵ هزار و ۹۸۳ میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت. همچنین روغن موتور دیزلی تولیدی این شرکت نیز به عنوان یک محصول پرتقاضا عرضه ۳۰ هزار و ۷۵ تنی و درآمدی ۱۳ هزار و ۲۹۹ میلیارد ریالی به‌همراه داشت.

○در سایر روغن‌های موتوری نیز فروش ۱۰ هزار و ۳۵۷ تنی با درآمد ۵ هزار و ۹۲۲ میلیارد ریالی، رشدی ۷۲ درصدی در درآمد را نسبت به زمان مشابه سال قبل برای نفت سپاهان رقم زد.

○روغن‌های صنعتی تولیدی نفت سپاهان که در صنایع مختلف کشور مورد استفاده قرار می گیرد، در نیمه نخست سال جاری به میزان ۱۰ هزار و ۷۶۵ تن در بازار داخلی عرضه شد که درآمدی ۶ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریالی برای این شرکت داشت.

○گریس و ضد یخ از دیگر محصولات تولیدی نفت سپاهان بود که در احجام قابل توجه در بازار داخلی در نیمه نخست امسال به فروش رسید و به‌ترتیب رشدی ۳۶ درصدی و ۴۹۲ درصدی از نظر درآمدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برای این شرکت به ثبت رساندند.

○فروش داخلی ۱۳ هزار و ۶۶۷ تن روغن‌های فرآیند با ارزشی بالغ بر ۲ هزار و ۶۵۲ میلیارد ریالی نیز رشدی ۱۵۵ درصدی در درآمدزایی به همراه داشت.

○روغن پایه تولید نفت سپاهان نیز به عنوان یکی از پرتقاضاترین محصولات این شرکت، با ثبت رشد ۶۹ درصدی در درآمد فروش، به میزان ۱۲ هزار و ۲۳۹ میلیارد ریال درآمدزایی در بازار داخلی رسید.

○پارافین تولیدی نفت سپاهان نیز با عرضه‌ای ۹ هزار ۵۳ تنی در ۷ ماهه ابتدایی سال، درآمدی ۳ هزار و ۷۹ میلیارد ریالی به‌همراه داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۳۸۳ درصد درآمدزایی بیشتر برای این شرکت ثبت کرد.

○شرکت نفت سپاهان علاوه بر رشد ۲۵ درصدی درآمد از فروش داخلی، در درآمد صادراتی نیز در ۷ ماهه نخست سال رشد قابل توجهی را به‌ثبت رساند.

○در ۷ ماهه ابتدایی امسال، در مجموع ۹۰ هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال ارزش فروش صادراتی محصولات نفت سپاهان بود که در مقایسه با فروش ۷۲ هزار و ۱۲۲ میلیارد ریالی مدت مشابه سال قبل، رشدی ۲۶ درصدی داشت.

○در بین محصولات متنوع تولیدی نفت سپاهان در بازارهای صادراتی اعم از پارافین، روغن‌های صنعتی، روغن پایه، روغن موتور دیزلی، روغن موتور بنزینی، اسلاک واکس و روغن‌های فرآیندی، به جز روغن موتور دیزلی که در ۷ ماهه نخست سال گذشته صادراتی نداشت و امسال به بیش از ۳۳۰ میلیارد ریال صادرات رسید؛ پارافین و روغن‌های صنعتی به ترتیب با رشدی ۱۴۳ درصدی و رشدی ۱۶۸ درصدی در میزان درآمدزایی، بیشترین رشد درآمد فروش را داشتند.

○در مجموع، درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در ۷ ماهه نخست امسال ۱۵۲ هزار و ۱۴۷ میلیارد و ۶۳۲ میلیون ریال بود که نسبت به درآمد ۱۲۱ هزار و ۱۰ میلیارد و ۳۱ میلیون ریالی این شرکت در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۲، رشدی ۲۶ درصدی را به ثبت رساند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Nov, 06:11


✔️جزئیات رشد ۲۶درصدی درآمدهای نفت سپاهان

روغن‌های صنعتی تولیدی نفت سپاهان که در صنایع مختلف کشور مورد استفاده قرار می گیرد، در نیمه نخست سال جاری به میزان ۱۰ هزار و ۷۶۵ تن در بازار داخلی عرضه شد که درآمدی ۶ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریالی برای این شرکت داشت.

درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در ۷ ماهه نخست امسال ۱۵۲ هزار و ۱۴۷ میلیارد و ۶۳۲ میلیون ریال بود که نسبت به درآمد ۱۲۱ هزار و ۱۰ میلیارد و ۳۱ میلیون ریالی این شرکت در ۷ ماهه نخست سال ۱۴۰۲، رشدی ۲۶ درصدی را به ثبت رساند.

 شرکت نفت سپاهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن پایه و فرآورده‌های حوزه روانکار در ایران و خاورمیانه است که نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی روغن‌موتور و دیگر محصولات صنعت روانکار دارد.

بررسی آمار فروش داخلی این شرکت در ۷ ماهه نخست امسال نشان می‌دهد که میزان عرضه محصولات تولیدی نفت سپاهان در بازار داخلی به ۱۳۶ هزار و ۳۳۷ تن رسیده و ارزش فروش داخلی این محصولات در نیمه ابتدایی سال جاری، ۶۱ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال بوده است.


@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Nov, 10:24


جم پیلن؛ قطب تولید پلی پروپیلن در ایران
○جم پیلن به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده پلی‌پروپیلن در ایران شناخته می‌شود. این شرکت پروپیلن مورد نیاز خود را با قرارداد بلندمدت از پتروشیمی جم تامین می‌کند و بخشی از زنجیره ارزش این مجموعه به شمار می‌آید.

با وجود اینکه پتروشیمی‌های #مارون و #شازند نیز پلی‌پروپیلن تولید می‌کنند، اما جم پیلن در حجم تولید پیشتاز است. بررسی عملکرد این سه شرکت در تولید پلی‌پروپیلن در سال ۱۴۰۲ به خوبی این برتری را نشان می‌دهد.

سودآوری جم پیلن در مسیر صعودی
○جم پیلن یکی از مهم‌ترین پتروشیمی‌های پلیمری ایران بوده که در سال‌های اخیر در مسیر صعودی درآمدزایی و سودآوری قرار گرفته است. این روند در صورت‌های مالی سالانه شرکت دیده شده و پیش‌بینی می‌شود در پایان سال مالی ۱۴۰۳ نیز ادامه‌دار باشد.
نمودار زیر روند سودآوری پتروشیمی جم پیلن را در سال‌های گذشته نشان می‌دهد. همان‌طور که مشخص است سود خالص این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.

نمره قبولی جم پیلن در تولید ۱۴۰۳
○همچنین از آنجا که تقاضای جهانی برای «پلی پروپیلن» که محصول این پتروشیمی است، صعودی پیش‌بینی می‌شود، سوآوری جم پیلن پتانسیل بالایی برای رشد دارد. پتروشیمی جم پیلن نیز از این فرصت به خوبی استفاده کرده و تولید خود را در سال ۱۴۰۳ در مدار صعودی قرار داده است.

○به این شرح که مقدار تولید تجمیعی پتروشیمی جم پیلن از خردادماه امسال تا کنون، بیشتر از مدت مشابه سال گذشته ثبت شده است. نمودار زیر این روند را به خوبی نشان می‌دهد.
همان‌طور که مشاهده می‌شود تولید تجمیعی پتروشیمی جم پیلن در هفت ماه ابتدایی امسال بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده و از ۱۴۲ هزار و ۷۱۹ تن در هفت ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ با رشد بیشتر از ۱۰ درصدی به ۱۵۷ هزار و ۷۰۳ تن در هفت ماهه ابتدایی امسال رسیده است.

جم پیلن روی ریل رشد درآمدزایی
○رشد تولید، زمینه افزایش فروش را برای پتروشیمی جم پیلن فراهم کرد؛ به طوری که تناژ فروش این شرکت در ۷ ماهه ابتدایی امسال با رشد بیشتر از پنج درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به ۱۴۶و ۴۲۳ رسید. لازم به ذکر است این رقم در هفت ماهه ابتدایی سال گذشته حدود ۱۳۹ هزار تن ثبت شده بود.

○این روند در کنار رشد قیمت پلی پروپیلن در یک سال گذشته، درآمد پتروشیمی جم پیلن را در مسیر صعودی قرار داده است. به نحوی که درآمد این پتروشیمی از ۶ هزار و ۳۲۴ میلیارد تومان در هفت ماهه ۱۴۰۲ با رشد ۲۲ درصدی به هفت هزار و ۷۰۹ میلیارد تومان در هفت ماهه ۱۴۰۳ رسیده است. نمودار زیر رشد درآمد پتروشیمی جم پیلن را به خوبی نشان می‌دهد.

عملکرد درخشان جم پیلن در تولید و فروش مهر ۱۴۰۳
○رشد تولید و فروش پتروشیمی جم پیلن در مهرماه نیز تکرار شد و این پتروشیمی گزارش قابل ملاحظه‌ای از عملکرد خود در مهرماه ارائه کرد. طبق این گزارش، مقدار تولید جم پیلن در مهرماه به ۲۰ هزار و ۶۴۱ تن رسیده که نسبت به تناژ تولید مهر ۱۴۰۲ رشد ۲۵ درصدی را تجربه کرده است.

○این روند حجم فروش شرکت را بالا برد و به ۲۱ هزار و ۹۳۹ تن رساند. مقایسه این عدد با تناژ فروش شرکت در مهر ۱۴۰۲ خبر از رشد بیش از ۳۳ درصدی می‌دهد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Nov, 10:23


✔️جم پیلن؛ غول تولید پلی‌پروپیلن ایران با رشدی بی‌وقفه

پتروشیمی جم پیلن به‌ عنوان یکی از برجسته‌ترین تولیدکنندگان پلی‌پروپیلن در ایران، در هفت ماه از سال ۱۴۰۳موفق شد، روندی صعودی در تولید و فروش خود ثبت کند. با رشد قابل توجه تولید، فروش و درآمدزایی، این شرکت توانسته جایگاه خود را در صنعت پتروشیمی تقویت و عملکرد درخشانی از خود به ثبت کند.

پلی ‌پروپیلن یکی از مهم‌ترین و پرمصرف‌ترین پلیمرها در جهان است که از پروپیلن تولید می‌شود. تقریبا دو سوم از پروپیلن تولیدی در جهان به پلی‌پروپیلن تبدیل می‌گردد؛ چرا که تقاضا برای این محصول، پیوسته در حال افزایش بوده و فراتر از میزان عرضه آن رشد کرده است.

به علاوه، پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده، رشد سالیانه تقاضای پلی‌پروپیلن بیش از پنج درصد باشد. این موضوع نشان‌دهنده جایگاه مهم و سودآور این محصول در صنعت پتروشیمی ایران است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Nov, 05:46


وضعیت درآمدزایی صنعت روانکار در مهر
○بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد که مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در مهرماه ۱۴۰۳ به رقم هشت هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی شهریور افزایش حدود ۰.۷ درصدی را تجربه کرده است. همچنین مقایسه این رقم با درآمد صنعت روانکار در مهرماه سال گذشته خبر از جهش ۴۳ درصدی آن می‌دهد.

○گفتنی‌ست، درآمد حاصل از فروش تمامی روانکارهای بورسی در این ماه نسبت به مهرماه سال ۱۴۰۲  افزایش داشته است. در مقابل اما مقایسه ارقام فروش روانکارها در مهر‌ماه با ماه گذشته یعنی شهریور ۱۴۰۲ خبر از رشد درآمد دو روانکار می‌دهد.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به مهر ۱۴۰۲ 
○همان‌طور که گفته شد، تمامی چهار روانکار بورسی در مهر ۱۴۰۳ موفق به افزایش مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند. در این حین اما نفت بهران (شبهرن) با افزایش حدود ۵۳ درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به مهر ۱۴۰۲ بیشترین افزایش درآمد را میان رقبای خود به ثبت رسانده است. به طوری که مبلغ فروش ماهانه نفت بهران از هزار و ۶۵۵ میلیارد تومان در مهر ۱۴۰۲ به دو هزار و ۵۳۰ میلیارد تومان در این ماه رسیده است. به علاوه، این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی شهریور ۱۴۰۲ حدود ۹ درصد افزایش داشته است.

○همچنین نفت ایرانول نیز درآمد ماهانه خود را نسبت به مهر ۱۴۰۲ حدود ۵۰ درصد افزایش داد و از هزار و ۱۸۹ میلیارد تومان در مهر ۱۴۰۲ به هزار و ۷۸۹ میلیارد تومان رساند. به این ترتیب نفت ایرانول در جایگاه دوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به مهر ۱۴۰۲ قرار گرفته است. لازم به ذکر است درآمد ماهانه این شرکت در مقایسه با شهریور ۱۴۰۲ حدود ۹ درصد کاهش داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه روانکارهای بورسی در مهرماه به نفت سپاهان تعلق می‌گیرد؛ چرا که درآمد مهرماه این شرکت حدود ۴۷ درصد افزایش داشته و به دو هزار و ۷۳۷ میلیارد تومان رسیده است. لازم به ذکر است درآمد نفت پارس نیز در مهرماه حدود ۱۲ درصد رشد کرده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به مهر ۱۴۰۲
○همان‌طور که گفته شد درآمد تمامی چهار روانکار بورسی در مهرماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. اما در بخش تولید، دو شرکت این صنعت در مهرماه امسال با کاهش تولید روبه‌رو شده است.

○نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارها حکایت از آن دارد که نفت پارس در مهر‌ماه ۱۴۰۳ توانست با افزایش ۱۲.۷ درصدی مقدار تولید خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید، نسبت به مهر ۱۴۰۲» را از آن خود کند. به این ترتیب پارس در مهر ۱۴۰۳ موفق شد مقدار تولید خود را به ۳۵ میلیون لیتر برساند.

○همچنین شرکت نفت ایرانول نیز در این ماه موفق شد حجم تولید خود را حدود ۱۰ درصد بالا ببرد و دومین شرکت برتر این بخش لقب بگیرد.

○در طرف دیگر ماجرا دو شرکت نفت بهران و سپاهان در مهرماه امسال با کاهش مقدار تولید نسبت به مهرماه سال گذشته روبه‌رو شده‌اند.

@Petroplus_ir
 

پترو پلاس

16 Nov, 05:45


✔️ثبت رکورد جدید در درآمدزایی؛ نفت بهران یکه تاز میدان فروش روانکارها

طبق گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی، تمامی روانکارهای بورسی در مهرماه موفق به افزایش درآمد خود شده‌اند. در این میان نفت بهران بهتر از سایر رقبا عمل کرد و با رشد ۵۳ درصدی درآمد، در صدر جدول قرار گرفت.

در مهرماه ۱۴۰۳، روانکارهای بورسی عملکرد قابل توجهی از خود نشان دادند که می‌توان آن را به عنوان یک موفقیت چشم‌گیر در بازار سرمایه به شمار آورد. به این شرح که تمامی شرکت‌های این صنعت، در این ماه توانستند درآمد خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Nov, 15:31


وضعیت صنعت پتروشیمی در مهر ۱۴۰۳ 
○طبق گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های پتروشیمی، مجموع درآمد ۲۴ پتروشیمی‌ بورسی در مهر ۱۴۰۳ به ۶۸ هزار و ۸۳۸ میلیارد تومان رسیده که نسبت به مهرماه سال گذشته ۲۰.۳ درصد و در مقایسه با درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی شهریور حدود ۹ درصد افزایش داشته است.
گفتنی‌ست سه پتروشیمی #نوری، #پارس و #بوعلی_سینا پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در مهر بودند.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها نسبت به مهر ۱۴۰۲ 
○پتروشیمی تخت جمشید در مهرماه ۱۴۰۳ توانست عملکرد درخشانی در بخش فروش از خود نشان دهد و تناژ فروش خود را بالا ببرد. همچنین نرخ فروش محصولات خارک نیز در این ماه نسبت به مهرماه سال گذشته رشد خوبی را تجربه کرد و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد پتروشیمی تخت جمشید جهش چشم‌گیری را تجربه کند.
به نحوی که درآمد ماهانه این پتروشیمی در مهر ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۹۲ درصد بالا رفت و از ۳۴۸ میلیارد تومان به ۶۶۹ میلیارد تومان رسید.

○پتروشیمی ارومیه
نیز دومین شرکتی بود که در مهرماه ۱۴۰۳ توانست در بخش درآمدزایی موفق ظاهر شود. به نحوی که این پتروشیمی در مهر موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۷۵ درصدی از ۳۹ میلیارد تومان در مهر ۱۴۰۲ به ۶۸ میلیارد تومان در مهر ۱۴۰۳ برساند. همچنین باید گفت رقم فروش شاروم در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی شهریور حدود ۷۱ درصد افزایش داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه در مهر ۱۴۰۳ نیز به پتروشیمی پارس تعلق می‌گیرد. چرا که مبلغ فروش مهر‌ماه این شرکت با افزایش ۶۹ درصدی از چهار هزار و ۸۷۴ میلیارد تومان در مهر ۱۴۰۲ به هشت هزار و ۲۴۷ میلیارد تومان در مهر سال ۱۴۰۳ رسید. همچنین دو پتروشیمی زاگرس و فناوران نیز دیگر پتروشیمی‌های موفق در رشد درآمد مهرماه بوده‌اند.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه در مهر ۱۴۰۳ 
○سه پتروشیمی آبادان، خارک و کرمانشاه بیشترین کاهش درآمد را در مهر سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. در این میان وضعیت پتروشیمی آبادان نوعی فاجعه را راقم زد؛ چرا که درآمد پتروشیمی آبادان در این ماه نسبت به مهر ۱۴۰۲ بیشتر از ۸۵ درصد کاهش داشته و به رقم عجیب و غریب ۶ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در مهر ۱۴۰۳ 
○روند افزایش درآمد پتروشیمی‌های بورسی در بخش تولید تکرار نشد و نیمی از پتروشیمی‌ها در این ماه کاهش تولید داشتند. در این میان اما برخی از پتروشیمی‌ها مانند #زاگرس، #تخت_جمشید و #جم_پیلن عملکرد خوبی در تولیدات خود ثبت کردند.
بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد، پتروشیمی زاگرس در مهرماه ۱۴۰۳ عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید» را نسبت به مهر ۱۴۰۲ از آن خود کرده است. به نحوی که تناژ تولید پتروشیمی زاگرس در مهر ۱۴۰۳ نسبت به مهر ۱۴۰۲ حدود ۴۸ درصد افزایش داشت و از ۵۵۹ تن به ۸۲۷ هزار تن رسیده است.

○پتروشیمی تخت جمشید نیز دیگر پتروشیمی بود که موفق شد افزایش قابل قبولی در تناژ تولید خود به عمل بیاورد. به صورتی که تناژ تولید این شرکت از چهار هزار و ۹۵۳ تن در مهر ۱۴۰۲ با رشد ۳۳ درصدی به ۶ هزار و ۵۹۶ تن در مهر ۱۴۰۳ رسیده است.

○سومین پتروشیمی که در مهر‌ماه عملکرد خوبی در بخش تولید از خود نشان داد، پتروشیمی جم پیلن بود؛ به طوری که این شرکت در مهر ۱۴۰۳ موفق شد تناژ تولید خود را با افزایش ۲۵ درصدی از ۱۶ هزار تن در مهر ۱۴۰۲ به بیش از ۲۰ هزار تن در مهر ۱۴۰۳ برساند.
همچنین فناوران، ارومیه و آریا ساسول نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشتند‌‌ و این رقم را نسبت به مهر ۱۴۰۲ افزایش دادند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در مهر ۱۴۰۳ 
در طرف دیگر اما ۱۲ پتروشیمی در این ماه با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان اما پتروشیمی‌های آبادان، قائد بصیر و فارابی به ترتیب بیشترین کاهش تولید را نسبت به مهر ۱۴۰۲ به ثبت رسانده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها
اما مهم‌ترین بخش تولید، تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه است؛ به طوری که هرچقدر میزان تحقق ظرفیت اسمی در بازه مورد نظر بیشتر باشد، بیانگر عملکرد بهتر پتروشیمی مورد نظر در این بخش است.

○پتروشیمی #مارون، #خراسان و #بوعلی_سینا عملکرد درخشانی در تولید داشتند و در هفت ماه از سال موفق به تحقق حدود ۷۰ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود شده‌اند. در سمت دیگر ماجرا نیز سه پتروشیمی #آبادان، #فارابی و #اصفهان وضعیت وخیمی را در تولیدات خود تجربه می‌کنند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Nov, 15:29


کارنامه پتروشیمی ها در مهر۱۴۰۳ ؛
✔️مارون و بوعلی، پیشتازان تحقق ظرفیت اسمی؛ زاگرس و جم پیلن، برنده رالی تولید

بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی‌های بورسی در مهر ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، نیمی از پتروشیمی‌های بورسی در این ماه کاهش تولید داشتند. با این حال سه پتروشیمی زاگرس، تخت جمشید و جم پیلن در این ماه عملکرد مناسبی داشتند و حجم تولید خود را بالا بردند.

از سوی دیگر، روند تولید در این ماه متفاوت بود و برخی پتروشیمی‌ها نتواستند عملکرد مشابهی با مهر سال گذشته داشته باشند. به نحوی که برخی از شرکت‌های این صنعت با کاهش‌ جدی در تولید مواجه شدند و نگرانی‌هایی را در مورد آینده این صنعت به وجود آورد.

با این حال پتروشیمی‌های #زاگرس، #تخت_جمشید و #جم_پیلن توانستند رشد چشمگیری در تولید خود ثبت کنند و سه پتروشیمی برتر این ماه از نظر تولید لقب بگیرند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

13 Nov, 06:58


شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، هلدینگ خلیج فارس که سال ۱۴۰۲ موفق به تولید ۲۴.۷ میلیون تن محصول و افزایش ۲۲ درصدی فروش با ۵۰۹ هزار میلیارد تومان شد، افزایش همکاری‌ها با دیگر کشورها به‌منظور توسعه شبکه فروش، ارتقای فناوری و ایجاد کانال‌های جدید مالی را در دستور کار قرار داده است.
بر همین اساس این شرکت که در این سال مالی موفق به کسب ۱۲۴ هزار میلیارد تومان سود خالص شده است، با ۱۶ شرکت خارجی برای مشارکت در اجرای طرح‌های بالادستی و پایین‌دستی، همچنین تأسیس شرکت مشترک و ایجاد کانال مالی مذاکره کرده و به این منظور با دو شرکت و بانک خارجی به توافق اولیه رسیده است.

هلدینگ خلیج فارس همچنین با تعریف پروژه‌های فرامرزی و تمرکز بر ظرفیت‌های آمریکای جنوبی به‌دنبال تعریف منافع جدید در حوزه بین‌الملل است و به این منظور اقدام‌های مؤثری برای ساخت و راه‌اندازی یک پتروپالایشگاه در ونزوئلا انجام شده است.|شانا

@Petroplus_ir

پترو پلاس

13 Nov, 06:58


مذاکره هلدینگ خلیج فارس با ۱۶ شرکت خارجی برای مشارکت در اجرای طرح‌ها

گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ۱۶ شرکت خارجی برای مشارکت در اجرای طرح‌های بالادستی و پایین‌دستی، تأسیس شرکت مشترک و ایجاد کانال مالی مذاکره کرده که با دو شرکت و بانک خارجی به توافق اولیه رسیده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

13 Nov, 06:43


مهر ماه صعودی تولید در پتروشیمی ارومیه

  عملکرد مهرماه شرکت پتروشیمی ارومیه حاکی از رشد تولید، حجم فروش و درآمد عملیات است
.

پتروشیمی ارومیه در مهرماه سالجاری، ۸.۹۰۱ تن محصول تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد رشد داشت.
عملکرد مهرماه شرکت پتروشیمی ارومیه حاکی از رشد تولید، حجم فروش و درآمد عملیات است.
پتروشیمی ارومیه در مهرماه سالجاری با تولید ۸.۹۰۱ تن محصول رشدی ۱۳ درصدی را نسبت به مهرماه سال گذشته رقم زده از طرفی این حجم تولید برابر با میزان تولید ۶ ماه گذشته و در قیاس با متوسط تولید سال ۱۴۰۲ بمیزان ۴ درصد رشد را نشان می‌دهد.
حجم فروش پتروشیمی ارومیه در مهر ماه نسبت به شهریور ماه با ۹ درصد رشد به ۳.۰۴۶ تن و درآمد حاصله نیز ۷۱ درصد رشد نشان میدهد.ضمن آنکه این دو پارامتر نسبت به مهرماه سال گذشته نیز با افزایش چشمگیری روبرو شده اند.
حجم تولید ارومیه در ۷ ماه گذشته با ۳۰ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۶۴.۳۹۸ به ۸۴.۰۵۱ تن و حجم فروش با ۴۰ درصد رشد از ۵۸.۲۰۲ تن در مهرماه سال قبل به ۶۴.۳۶۸ تن رسیده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

11 Nov, 16:35


شرکت پتروشیمی فن‌آوران در مهرماه موفق به تولید بیش از ۱۰۵ هزار تن محصول شده است. این میزان تولید #شفن حکایت از رشد چشمگیر ۲۰ درصدی نسبت به مهرماه سال گذشته و رشد ۴ درصدی نسبت به میانگین ۶ ماهه و ۷ درصدی نسبت به میانگین تولید سال گذشته است. 
  بر پایه گزارش‌های منتشر شده عملکرد ۷ ماهه نماد شفن در بازار سرمایه، این شرکت در زمینه فروش توانسته است ۱۰۴ هزار تن محصول را به فروش برساند که نسبت به ماه قبل ۱۶ درصد و نسبت به مهرماه سال گذشته ۳۹ درصد افزایش یافته است. 
همچنین، حجم فروش صادراتی #شفن به ۶۷ هزار تن رسیده که رشدی معادل ۲۴ درصد را نسبت به ماه قبل نمایش می‌دهد.
در مهرماه، درآمد عملیاتی شرکت نیز با رشد ۲۶ درصدی نسبت به ماه قبل به ۱.۴۱ هزار میلیارد تومان رسید که این رشد قابل توجه، ناشی از افزایش تقاضا و فروش محصولات با قیمت‌های بالاتر در بازار صادراتی بوده است. 
در بازه هفت‌ماهه گذشته، شرکت پتروشیمی فن‌آوران موفق به افزایش ۳۲ درصدی در درآمد عملیاتی شده و به رقمی بالغ بر ۷.۳۸ هزار میلیارد تومان دست یافته است. از این میزان، ۴.۵۸ هزار میلیارد تومان از طریق صادرات محصولات به دست آمده که از موفقیت در کسب بازارهای بین‌المللی حکایت دارد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

11 Nov, 16:34


✔️پتروشیمی فن‌آوران در زمینه فروش توانسته است ۱۰۴ هزار تن محصول را به فروش برساند که نسبت به ماه قبل ۱۶ درصد و نسبت به مهرماه سال گذشته ۳۹ درصد افزایش یافته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

09 Nov, 20:36


🗂 مجموعه ای حرفه ای از کانال های :
#گرافیک #هک_امنیت #کامپیوتر  #دانشگاهی #ارزدیجیتال‌ـ‌بورسی

پترو پلاس

09 Nov, 20:01


💎 پکیجی کامل از کانال های V.I.P به صورت تخصصی امشب براتون جمع آوری کردیم🔻که فقط برای امشب رایگان شد.

📍فرصتی استثنایی کـه فقط یک‌بار براتون پیش میاد.

پترو پلاس

06 Nov, 16:00


فروش پلیمر آریاساسول بالاتر از پتروشیمی نوری و تندگویان

○همانطوری که اشاره شد میزان فروش پلیمر آریا ساسول در طی ۷ ماهه ابتدایی امسال به بیش از ۲۵ هزار و ۵۷۷ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۳۵ درصدی را تجربه کرده است. مقایسه این شرکت با ۴ شرکت پتروشیمی دیگر شامل پتروشیمی نوری، قائد بصیر، زاگرس و تندگویان نشان می‌دهد که آریا ساسول بهترین عملکرد را در بین شرکت‌های رقیب به ثبت رسانده و بیشترین افزایش فروش را در بین آن‌ها داشته است. بعد ازآریا ساسول پتروشیمی نوری با ۲۴ درصد افزایش فروش محصولات طی مدت زمان مورد گزارش در رتبه دوم قرار گرفته است.

○علاوه بر موارد فوق پتروشیمی زاگرس و تند گویان در طی ۷ ماهه منتهی به مهرماه سال جاری با کاهش حدودا ۱.۴ و ۸ درصدی فروش روبرو بوده اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

06 Nov, 16:00


✔️ساسول بالاتر از نوری

بررسی عملکرد ماهانه منتهی به مهرماه سال جاری نشان می‌دهد که شرکت پلیمر آریاساسول روند صعودی خود را حفظ کرده و به فروش ۲۵ هزار و ۵۷۷ میلیاردی رسیده است.

شرکت پلیمر آریاساسول از ابتدای بهره برداری در سال ۱۳۸۷ با تولید سه نوع محصول اصلی اتیلن پلی اتیلن سبک، پلی اتیلن سنگین و محصول فرعی سی تری پلاس جزء شرکت‌های فعال صنعت پتروشیمی‌ در کشور بوده است. محصولات پلیمری شرکت یکی از پرکاربردترین محصولات صنعت پتروشیمی می‌باشد که ماده اولیه بسیاری از محصولات در صنایع بسته بندی، خودرو، لوازم خانگی کشاورزی و تجهیزات الکترونیکی می‌باشد.

زیرساخت قدرتمند مدیریتی و تولیدی شرکت پلیمر آریاساسول و تجربه چندین ساله در صنعت پتروشیمی باعث شده این شرکت به عنوان بنچ مارک در بازار ایران و همچنین به عنوان تولیدکننده‌ای با محصولات با کیفیت و استاندارد بالا دربازار‌های بین المللی شناخته شود.

بررسی گزارش فعالیت ماهانه  شرکت آریا ساسول نشان می‌دهد که میزان فروش ۷ ماهه ابتدایی شرکت منتهی به مهرماه سال جاری به بیش از ۲۵ هزار و ۵۷۷ میلیارد تومان رسیده و نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۳۵ درصدی داشته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

06 Nov, 04:59


○شرکت پتروشیمی جم به عنوان یکی از بزرگ ترین واحدهای تولید الفین در جهان در منطقه آزاد پتروشیمی پارس در عسلویه است که محصولات تولیدی این شرکت شامل اتیلن، پروپیلن، پلی اتیلن سنگین، پلی اتیلن سبک، بوتادین، بوتن، بنزین پیرولیز و سایر محصولات نظیر نفت کوره و برش چهارکربنه می‌باشد. عمده محصولات صادراتی شرکت شامل پلی اتیلن سبک و سنگین و بوتادین بوده که فروش داخلی نیز شامل اتیلن و پروپیلن و محصولات جانبی به صورت بین مجتمعی و سایر محصولات پلیمری نیز در بورس کالا انجام می‌گیرد.

○پتروشیمی جم با دریافت خوراک از مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت‌های پتروشیمی پارس، نوری و ارسال محصولات تولیدی نظیر اتیلن، پروپیلن، بنزین پیرولیز به شرکت‌های پتروشیمی نوری، مهر، فرساشیمی، پلی پروپیلن جم، مروارید و خط اتیلن غرب نقش مهمی در چرخه منطقه پارس جنوبی دارد.

○تحقق رشد ۱۰ درصدی درآمد در جم
با توجه به صورت های مالی سالانه پتروشیمی جم، با وجود نوسانات شدید نرخ های جهانی اتیلن و همچنین محصولات مشتقه آن، وضعیت درآمدی شرکت با ثبات بوده و با شیب مناسبی رو به افزایش بوده است. به طوری که در پایان سال ۱۴۰۲، مبلغ ۴۲ هزار میلیارد تومان فروش انواع محصولات را به ثبت رسانده است و رشد حدود ۱۰ درصدی درآمد را محقق نموده است. 

○۱۱.۵ همت سود در انتظار سهامداران جم
همچنین در شش ماهه ابتدایی سال جاری شرکت مبلغ ۳۲ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش را در صورت های مالی خود افشا کرده است که این مبلغ نسبت به مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۲، رشد ۴۵ درصدی را نشان می دهد. گفتنی است با فروش طلایی این واحد پتروشیمی، حدود ۷۶ درصد از عملکرد خود در سال گذشته را پوشش داده است. در واقع می توان گفت در صورت استمرار وضعیت فعلی، جم با سود خالص ۱۱.۵ هزار میلیارد تومانی به مجمع سال مالی ۱۴۰۳ خود خواهد رفت. 

○با در نظر داشتن روند صعودی نرخ های فروش محصولات بویژه پلی اتیلن سبک و سنگین که حدودا ۶۰ درصد از مبلغ فروش را به خود اختصاص می دهند می تواند اطمینان حاصل کرد که وضعیت بسیار عالی شش ماهه اول  در نیمه دوم سال مالی نیز تکرار خواهد شد و جم سود خوبی را در پایان سال میان سهامداران خود تقسیم خواهد کرد. البته گفتنی است که این برآورد تا حدودی محتاطانه می باشد زیرا روند های افزایشی نرخ ها از سود های بالاتر حکایت دارند.

○با نگاهی به روند تولید، فروش و سود آوری پروپیلن جم که پتروشیمی جم مالکیت 44 درصدی آن را دارد، می‌توانیم از حرکت رو به رشد جم اطمینان کامل حاصل کرد. جم پیلن در سال 1402 مبلغ 5.5 هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی نمود که این مبلغ در شش ماهه امسال 2.9 هزار میلیارد تومان گزارش شده است.

○تکرار فروش های داغ در پتروشیمی جم
روند حاشیه سود خالص جم پیلن، مهر تایید دیگری بر روند مثبت سود آوری این شرکت در طول ادوار مختلف و همچین سال جاری است. با ادامه دار شدن این روند رشدی که دور از ذهن نیست، پروپیلن جم سود خوبی عاید بزرگ ترین سهامدار خود یعنی جم خواهد کرد که در صورت های مالی سال 1403 شناسایی خواهد شد.

۱۶ آبان ۱۴۰۳

@Petroplus_ir

پترو پلاس

06 Nov, 04:59


✔️جام پُرسودترین پتروشیمی به جم خواهد رسید/۱۱.۵ همت سود در انتظار سهامداران جم
روند حاشیه سود خالص جم پیلن، مُهر تایید دیگری بر روند مثبت سود آوری این شرکت در طول ادوار مختلف و همچین سال جاری است. با ادامه دار شدن این روند رشدی که دور از ذهن نیست، #پروپیلن_جم سود خوبی عاید بزرگ ترین سهامدار خود یعنی جم خواهد کرد.

درحالی شرکت پتروشیمی جم نیمه دوم سال را پشت سر می گذارد که در شش ماهه ابتدایی سال جاری این شرکت مبلغ 32 هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش را در صورت های مالی خود افشا کرده است که این مبلغ نسبت به مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۲، رشد ۴۵ درصدی را نشان می دهد.

از این رو با تداوم روند فعلی فروش در پتروشیمی جم، سودآوری ۱۱.۵ همتی برای سال جاری در این شرکت اصلا دور از انتظار نیست.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

05 Nov, 17:28


کنترل هزینه و رشد درآمد؛ دو روی سکه سودآوری فجر انرژی
○ریشه جهش سودآوری فجر انرژی خلیج فارس از رشد درآمد شرکت در کنار کنترل هزینه‌ها بود؛ به طوری که درآمد این شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۳ جهش بیش از ۶۰ درصدی را ثبت کرد و از ۶ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ۱۴۰۲ به ۹ هزار و ۸۹۸ میلیارد تومان رسید.

○در کنار این روند، فجر انرژی خلیج فارس در کنترل بهای تمام شده نیز بی‌نظیر ظاهر شد؛ این رقم در نیمه نخست امسال نه تنها افزایش نداشت بلکه کاهش حدود دو درصدی را تجربه کرد. به طوری که بهای تمام شده فجر انرژی خلیج فارس از پنج هزار و ۴۰۷ میلیارد تومان در نیمه اول سال ۱۴۰۲ به پنج هزار و ۳۲۲ میلیارد تومان در نیمه اول امسال رسیده است. نمودار زیر این روند را به خوبی نشان می‌دهد.

افزایش ۶ برابری سود ناخالص فجر انرژی
○روندی که گفته شد سود ناخالص فجر انرژی خلیج فارس را به شدت بالا برد و به نزدیک ۶ برابر مدت مدت مشابه سال گذشته رساند. طبق نمودار، سود ناخالص فجر انرژی خلیج فارس از ۷۶۳ میلیارد تومان در ۶ ماهه ۱۴۰۲ با رشد حدود ۵۰۰ درصدی به چهار هزار و ۵۷۵ میلیارد تومان در ۶ ماهه ۱۴۰۳ رسیده است.

فجر انرژی؛ بر مدار سودسازی
○موضوع دیگر در رابطه با صورت‌های مالی فجر انرژی خلیج فارس اینکه، شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۳ موفق به شناسایی درآمد جالب توجه هزار و ۷۶۷ میلیارد تومانی از محل «خالص سایر درآمدهای عملیاتی» شده که کمک شایانی به جهش سودآوری آن داشته است.

○این روند سود عملیاتی فجر انرژی خلیج فارس را در ۶ ماهه ۱۴۰۳ حدود ۹۰۰ درصد افزایش داد و به نزدیک ۱۰ برابر مدت مشابه سال گذشته رساند. رقم ۶ هزار و ۱۲۰ میلیارد تومانی برای سود عملیاتی فجر انرژی تا کنون تکرار نشده بود و از این حیث رکوردی دیگر برای فجر انرژی ثبت شده است.

جهش ۴۲۳ درصدی سود خالص فجر انرژی
○تمامی این ارقام در نهایت منجر به ثبت رکوردی جدید در سود خالص فجر انرژی شد؛ به طوری که سود خالص این شرکت از هزار و ۱۵۹ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ با رشد ۴۲۳ درصدی به ۶ هزار و ۶۸ میلیارد تومان طی ۶ ماهه ۱۴۰۳ رسید.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

05 Nov, 17:28


✔️کنترل هزینه و رشد درآمد؛ دو روی سکه سودآوری یوتیلیتی ماهشهر/ سود عملیاتی فجر انرژی ۱۰ برابر شد

○طبق صورت‌های مالی، فجر انرژی خلیج فارس در ۶ ماهه ۱۴۰۳توانست هزینه‌های تولید خود را پایین بیاورد و با افزایش تولید، درآمد خود را صعودی کند. این روند شرکت را در مسیر سودسازی قرار داد و جهش بزرگی در سود عملیاتی فجر انرژی پدید آورد.

○صورت‌های مالی فجر انرژی خلیج فارس به عنوان یکی از مهم‌ترین بازیگران یوتیلیتی کشور ارقام قابل ملاحظه‌ای را ارائه کرد. از مهار بی‌نظیر هزینه‌های تولید گرفته تا گام ۸۹۰ درصدی سود عملیاتی همگی، سهامداران این شرکت را به سال مالی ۱۴۰۳ امیدوار کرد.

○این ارقام در حالی منتشر شد که اکثر صنایع در بحران سودآوری قرار گرفتند و فجر انرژی خلیج فارس با انتشار صورت‌های مالی، عملکرد درخشان خود را به اثبات رساند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

05 Nov, 05:34


○شرکت پتروشیمی شیراز با ثبت عملکردی درخشان در ماه مهر، بار دیگر به عنوان یکی از قطب‌های تولید و فروش محصولات پتروشیمی در کشور مطرح شد. این شرکت موفق شد با افزایش ۳۸ درصدی فروش نسبت به ماه قبل و رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رکورد جدیدی در درآمدهای ماهانه خود به ثبت برساند.

○درآمد کل شرکت در ماه مهر به ۲ هزار و ۷۹۵ میلیارد تومان رسید که نشان از رشد قابل توجه فعالیت‌های تولیدی و فروش محصولات این شرکت دارد. این در حالی است که درآمد تجمعی هفت ماهه پتروشیمی شیراز نیز با رشد بیش از ۳۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۱۴.۷ همت رسیده است.

○محصول اوره صادراتی فله با سهم ۵۹ درصدی از درآمد کل ماه مهر، عنوان پرفروش‌ترین محصول پتروشیمی شیراز را به خود اختصاص داد. این شرکت با فروش نزدیک به ۱۱۲ هزار تن از این محصول، درآمدی معادل یک هزار و ۶۱۸ میلیارد تومان کسب کرده است.

○محصول اوره کشاورزی نیز با سهم ۲۱ درصدی و فروش ۵۹۳ میلیارد تومانی در جایگاه دوم پرفروش‌ترین محصولات قرار دارد. سایر محصولات پر فروش مانند اوره صنعتی و نیترات صنعتی نیز سهم قابل توجهی از درآمدهای شرکت را به خود اختصاص داده‌اند.

○یکی از نکات قابل توجه در عملکرد پتروشیمی شیراز، رشد چشمگیر صادرات در ماه مهر بوده است. فروش صادراتی این شرکت در این ماه با افزایش ۱۰۶ درصدی نسبت به ماه قبل به ۱.۶ همت رسیده است. این امر نشان از موفقیت پتروشیمی شیراز در گسترش بازارهای صادراتی و رقابت با سایر تولیدکنندگان جهانی دارد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

05 Nov, 05:34


✔️پتروشیمی شیراز رکورد زد 
محصول اوره صادراتی فله با سهم ۵۹ درصدی از درآمد کل ماه مهر، عنوان پرفروش‌ترین محصول پتروشیمی شیراز را به خود اختصاص داد. این شرکت با فروش نزدیک به ۱۱۲ هزار تن از این محصول، درآمدی معادل یک هزار و ۶۱۸ میلیارد تومان کسب کرده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Nov, 08:49


وضعیت سودسازی صنعت روانکار
○طبق آمار، چهار شرکت روانکار بورسی در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ مجموعا ۶ هزار و ۸۲۳ میلیارد تومان سودآوری داشتند که در مقایسه با مجموع سود خالص صنعت در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ تنها ۰.۰۱  درصد رشد کرده است.

بیشترین افزایش درآمد روانکارها در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
○بررسی صورت‌های مالی روانکارهای بورسی نشان می‌دهد نفت ایرانول (شرانل) توانست در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ «درآمد حاصل از فروش» خود را ۴۴ درصد افزایش دهد و این رقم را از ۶ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ به ۹ هزار و ۶۸۳ میلیارد تومان برساند.

○نفت بهران نیز عملکرد خوبی در درآمدزایی از خود نشان داد و درآمد خود را از ۹ هزار و ۹۱۷ میلیارد تومان در  ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ با رشد ۳۸ درصدی به ۱۳ هزار و ۶۷۴ میلیارد تومان رساند. نفت پارس و سپاهان نیز در این مدت موفق شدند مبلغ فروش خود را به ترتیب ۲۶ و ۲۲ درصد افزایش دهند و رتبه سوم و چهارم این بخش را به دست آورند.

بیشترین افزایش هزینه تولید روانکارها در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
○نکته‌ای که باید در این بخش گفته شود این است که افزایش بهای تمام شده محصولات صنعت روانکار از رشد مبلغ فروش آن‌ها بیشتر بوده است. همین موضوع سبب توقف رشد سودسازی شرکت‌های این صنعت در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ شده است. لازم به ذکر است مجموع بهای تمام شده چهار روانکار بورسی در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ حدود ۴۴ درصد رشد کرده و به ۳۳ هزار و ۳۷۹ میلیارد تومان رسیده است.

○در این میان نفت ایرانول با افزایش ۵۴ درصدی هزینه تولید بیشترین رشد بهای تمام‌شده را در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ به خود اختصاص داده است. چرا که بهای تمام‌شده محصولات فروش رفته نفت ایرانول از پنج هزار و ۵۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ به هفت هزار و ۷۵۴ میلیارد تومان رسیده است

○نفت پارس نیز دیگر شرکت روانکار بود که در این دوره افزایش سنگین بهای تمام‌شده را پشت سر گذاشته است. به طوری که این رقم ۴۹ درصد رشد کرده و از سه هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ به پنج هزار و ۷۲۱ میلیارد تومان رسیده است.

○همچنین دو روانکار دیگر یعنی نفت بهران و سپاهان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ با افزایش به ترتیب ۴۷ و ۳۲ درصدی بهای تمام‌شده روبه‌رو شدند و رتبه‌های سوم و چهارم «بیشترین افزایش هزینه تولید» را به خود اختصاص دادند.

بیشترین افزایش سود خالص روانکارها در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
○همان‌طور که گفته شد افزایش درآمد شرکت‌های صنعت روانکار در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ به اندازه رشد هزینه تولید این شرکت‌ها نبوده است. این موضوع به همراه رشد هزینه‌های مالی روانکارهای بورسی، رشد سودسازی این صنعت را به شدت کاهش داد.

○به طوری که مجموع سود خالص چهار شرکت روانکار در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ تنها ۰.۰۱ درصد افزایش داشت و از ۶ هزار و ۸۲۲ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ به ۶ هزار و ۸۲۳ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ رسیده است.

○در این میان اما نفت سپاهان با افزایش ۷.۶ درصدی سود خالص بهترین عملکرد را در زمینه افزایش سود خالص  ۶ ماهه ابتدایی داشته است. به طوری که این شرکت موفق شد سود خالص خود را از دو هزار و ۴۹۱ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین نفت ایرانول موفق شد سود خالص خود را از هزار و ۱۴۱ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ با رشد ۳.۶ درصدی به هزار و ۱۸۳ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ برساند و دیگر روانکاری لقب بگیرد که موفق به رشد سود خالص خود شده است.

○نفت بهران نیز در این مدت توانست جلوی کاهش سودآوری خود را بگیرد و رقم هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان را ثبت کند. این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۲ درصد افزایش داشته است.

○در مقابل اما نفت پارس با کاهش نسبتا شدید ۱۸.۳  درصدی سود خالص روبه‌رو شد؛ به طوری که سود خالص این شرکت از هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به هزار و ۴۰ میلیارد تومان رسید.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Nov, 08:49


کارنامه سودسازی ۶ماهه نخست روانکارهای بورسی
✔️روانکارها در جاده هموار سودسازی

طبق صورت‌های مالی روانکارهای بورسی، صنعت روانکار با وجود رشد سنگین بهای‌تمام شده، کاهش سودآوری نداشته است. همچنین در ۶ ماهه ۱۴۰۳ تنها یکی از شرکت‌های این صنعت افت سودسازی را تجربه کرده است. 

انتشار صورت‌های مالی روانکارهای بورسی خبر از ثبات سودآوری در این صنعت می‌دهد. به نحوی که سود صنعت روانکار برخلاف پالایشی‌ها کاهش نداشته و به ۶ هزار و ۸۲۳ میلیارد تومان رسیده. آمار و ارقام نیز نشان می‌دهد، تنها یکی از روانکارها، در ۶ ماهه نخست امسال کاهش سودآوری را تجربه کرده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

04 Nov, 06:56


✔️افزایش هزینه تولید پتروشیمی‌ها در کنار سودآوری
پتروشیمی‌های بورسی موفق شدند باوجود افزایش هزینه‌های تولید، سود خود را افزایش دهند.

 ○بررسی صورت‌های مالی نیمه نخست ۲۱ پتروشیمی بورسی حاکی از آن است هزینه تولید محصولات پتروشیمی نظیر مواد اولیه و دستمزد در نیمه نخست امسال حدود ۳۹ درصد افزایش داشته و رقم ۲۳۸ هزار و ۶۱۳ میلیارد تومان را به ثبت رسانده است.

○با وجود رشد بیشتر بهای تمام‌شده، سود خالص صنعت پتروشیمی در این دوره پایین نیامد؛ به طوری که مجموع سود خالص ۲۱ پتروشیمی از ۵۲.۷ همت در نیمه نخست ۱۴۰۲ با رشد ۲۸.۲ درصدی به ۶۷.۶ همت در نیمه نخست ۱۴۰۳ رسیده است.

○مجموع درآمد پتروشیمی‌ها حدود ۳۴ درصد بالا رفته از ۲۴۴ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۲ و به ۳۲۸ هزار و ۲۳ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۳ رسیده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

03 Nov, 11:12


 ○این مجتمع یکی از شرکت‌های برجسته در صنعت پتروشیمی ایران است که در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت جهش قابل توجهی در سود خالص خود شده است. 

○بر اساس گزارش‌های مالی منتشر شده، این شرکت در این مدت توانست با افزایش درآمد، کاهش هزینه‌های تولید، بهای تمام شده عملیاتی، بهینه سازی صورت گرفته در فرآیند و مصرف سوخت به دستاوردهای بی‌نظیری دست یابد و در صدر سودآوری شرکت‌های پتروشیمی بازار سرمایه قرار گیرد.

○بر پایه داده‌های مالی منتشر شده از سوی شفن، سود خالص این شرکت پتروشیمی متانول از ۱۹۸ میلیارد تومان در نیمه اول سال گذشته به ۲۳۶۴ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ رسیده است که این تغییر نزدیک به ۱۱۰۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. 

  ○این افزایش سود خالص در شرایط چالش‌برانگیز بازار پتروشیمی، منجر شده است تا در نیمه اول سال ۱۴۰۳، درآمدهای پتروشیمی فن‌آوران به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان برسد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

03 Nov, 11:12


✔️سود خالص شفن بیش از ۱۱ برابر شد

سود خالص این شرکت پتروشیمی متانول از ۱۹۸ میلیارد تومان در نیمه اول سال گذشته به ۲۳۶۴ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ رسیده است که این تغییر نزدیک به ۱۱۰۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.


پتروشیمی فن‌آوران، با نماد #شفن در بازار سرمایه با عملکردی استثنایی در نیمه اول سال ۱۴۰۳، توانسته است با بهبود قابل توجه درآمد و کاهش هزینه‌های تولید، سود خالص خود را به میزان حدود ۱۲ برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهد و به بهترین شرکت گروه شیمیایی بازار سرمایه تبدیل شود.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

01 Nov, 10:25


✔️پیشتازی بهران در اولین ماه از پاییز سال ۱۴۰۳

بررسی گزارش فعالیت ماهانه ۴ شرکت فعال در صنعت روانکار طی مهرماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که مجموع فروش آن‌ها در اولین ماه از فصل پاییز امسال به مبلغ بیش از ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است که این عدد در مقایسه با مهرماه سال گذشته رشد حدودا ۴۳ درصدی داشته است.


پیشتازی بهران در اولین ماه از پاییز ۱۴۰۳

○همانطوری که اشاره شد میزان فروش هر ۴ شرکت فعال در صنعت روانکار یعنی شرکت نفت #بهران، #ایرانول، #سپاهان و #پارس در مهرماه سال جاری افزایش یافت و این شرکت‌ها جمعا ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از محصولات خود را طی یک ماه به فروش رسانده اند و رشد ۴۳ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل داشته اند. با این حال شرکت نفت بهران با رشد ۵۳ درصدی بهترین عملکرد را در بین شرکت‌های رقیب خود به ثبت رسانده است.

○میزان فروش بهران که با نماد #شبهرن در بازار سرمایه شناخته می‌شود در مهرماه سال گذشته ۱ هزار و ۶۵۴ میلیارد تومان بود که امسال به مبلغ ۲ هزار و ۵۲۹ میلیارد تومان رسیده است. بعد از شرکت بهران نفت #ایرانول با رشد ۵۰ درصدی فروش خود طی مدت زمان مورد گزارش در رتبه دوم بیشترین افزایش مبلغ فروش قرار گرفته است. همچنین شرکت‌های نفت #سپاهان و #پارس نیز در رتبه‌های سوم و چهارم قرار گرفته اند.

بررسی عملکرد ۷ ماهه نخست شرکت نفت بهران

○علاوه بر موارد فوق بررسی عملکرد ۷ ماهه ابتدایی شبهرن در سال جاری نشان می‌دهد که میزان فروش جمعی آن به میزان ۱۶ هزارو ۲۰۳ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۴۰ درصدی داشته است. از مبلغ مذکور حدودا ۳ هزارو ۸۱۱ میلیارد تومان مربوط به صادرات شرکت فوق و ۱۲ هزارو ۳۴۲ میلیارد تومان متعلق به فروش داخلی بهران می‌باشد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

29 Oct, 15:52


بیشترین افزایش هزینه تولید در نیمه نخست ۱۴۰۳
○در بخش هزینه‌ها اما پتروشیمی بوعلی در صدر جدول بود؛ همان‌طور که گفته شد هزینه تولید صنعت پتروشیمی‌ در نیمه نخست امسال بالا رفته است. پتروشیمی بوعلی سینا نیز به دلیل رشد حجم تولید و فروش با افزایش سنگین هزینه تولید یا بهای تمام شده در نیمه نخست ۱۴۰۳ روبه‌رو شده است.

به این ترتیب «بهای تمام‌شده کالای فروش‌رفته» پتروشیمی بوعلی سینا بیشتر از ۹۰ درصد افزایش داشت و از ۱۴ هزار و ۵۴۶ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۲ به ۲۷ هزار و ۶۴۵ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۳ رسید.

○همچنین پتروشیمی‌های مارون و امیرکبیر نیز دیگر پتروشیمی‌های بورسی بودند که در نیمه نخست ۱۴۰۳ رشد سنگینی را در هزینه تولید خود دیدند. به طوری که «بهای تمام‌شده کالای فروش‌رفته» دو پتروشیمی‌ مارون و امیرکبیر در نیمه نخست ۱۴۰۳ به ترتیب ۷۱ و ۶۹ درصد افزایش داشته است.

رالی سودسازی پتروشیمی‌های بورسی
○در ابتدا باید گفت از آنجایی که پتروشیمی نوری بزرگترین پتروشیمی بورسی‌ست در نیمه نخست ۱۴۰۳ نیز پرسودترین پتروشیمی بورسی لقب گرفت و سود خالصی معادل ۱۳ هزار و ۴۴۹ میلیارد تومان شناسایی کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بالغ بر ۵۱ درصد رشد کرده است.

○در مقابل اما تنها یک پتروشیمی بود که در نیمه نخست سال جاری به زیان نشست و آن هم پتروشیمی آبادان بود. نکته‌ای که باید در رابطه با این پتروشیمی گفته شود، افزایش رقم زیان این پتروشیمی است. گفتنی‌ست آبادان در ۶ ماه از سال تنها ۱۱ درصد از ظرفیت اسمی خود را محقق کرد و این موضوع مهم‌ترین دلیل زیان‌دهی این پتروشیمی است.

یشترین افزایش سود خالص پتروشیمی‌ها در نیمه نخست ۱۴۰۳
○اما مهم‌ترین بخش هر صورت مالی، رقم سود خالص آن است. بررسی صورت‌های مالی پتروشیمی‌های بورسی در نیمه نخست ۱۴۰۳ نشان می‌دهد پتروشیمی فن‌آوران در این بخش عنوان بیشترین افزایش سود خالص را از آن خود کرده است.

○پتروشیمی فن‌آوران در نیمه ابتدایی سال توانست درآمد خود را افزایش و هزینه تولید خود را کاهش دهد. این موضوع جهش بزرگی در سودسازی این پتروشیمی به وجود آورد. به طوری که سود خالص فن‌آوران در ۶ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۲ برابر شده است.

○همچنین سود خالص پتروشیمی مارون از ۷۸۵ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۲ به ۶ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۳ رسیده است. به این ترتیب مارون با رشد ۶۸۸ درصدی سود خالص، دومین پتروشیمی برتر در زمینه سودسازی لقب گرفت.

○فارابی نیز دیگر پتروشیمی بود که در نیمه نخست امسال عملکرد درخشانی در سودآوری از خود به ثبت رساند. این پتروشیمی در نیمه نخست سال موفق شد هزینه‌های غیر عملیاتی خود را کنترل کند و سود خالص خود را حدود ۶۴۰ درصد بالا ببرد.

○خارک و خراسان نیز دو پتروشیمی دیگری بودند که موفق شدند جهش بزرگی در سود خالص خود به ارمغان بیاورند. به طوری که سود خالص پتروشیمی خارک و خراسان در نیمه نخست ۱۴۰۳ به ترتیب ۲۳۱ و ۷۱ درصد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش سود خالص در نیمه نخست ۱۴۰۳
○همان‌طور که در جدول مشخص است ۹ پتروشیمی در نیمه نخست ۱۴۰۳ با کاهش سودآوری روبه‌رو شدند که در این میان وضعیت پتروشیمی تندگویان از سایر رقبا وخیم‌تر است. چرا که سود خالص این شرکت در نیمه نخست ۱۴۰۳ نسبت به نیمه نخست ۱۴۰۲ حدود ۶۲ درصد پایین آمده است.

○همچنین سود خالص پتروشیمی اصفهان نیز در نیمه نخست ۱۴۰۳ در مقایسه با ۶ ماهه ۱۴۰۲ با کاهش ۶۱.۲ درصدی به ۱۷۵ میلیارد تومان رسیده است. پتروشیمی‌های ارومیه و غدیر نیز دیگر شرکت‌هایی بودند که کاهش شدید سودآوری را در نیمه نخست ۱۴۰۳ تجربه کردند.

@Petroplus_ir
 

پترو پلاس

29 Oct, 15:52


✔️فناوران و مارون در صدر سودآوری/ تندگویان و آبادان در قعر جدول پتروشیمی‌ها

طبق صورت‌های مالی پتروشیمی‌های بورسی در نیمه نخست سال، پتروشیمی #تندگویان عملکرد تاریکی در تولید داشت و منجر به سقوط سودسازی شد. چرا که سود خالص این شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۳ حدود ۶۲ درصد کاهش داشته است. در طرف دیگر ماجرا اما دو پتروشیمی #فن‌آوران و #مارون در این مدت عملکرد خوبی داشتند و جهش بزرگی را در سود خالص خود به عمل آوردند.

بررسی صورت‌های مالی نیمه نخست ۲۱ پتروشیمی بورسی حاکی از آن است که مجموع درآمد پتروشیمی‌ها حدود ۳۴ درصد بالا رفته از ۲۴۴ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۲ و به ۳۲۸ هزار و ۲۳ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۳ رسیده است.

با وجود رشد بیشتر بهای تمام‌شده، سود خالص صنعت پتروشیمی در این دوره پایین نیامد؛ به طوری که مجموع سود خالص ۲۱ پتروشیمی از ۵۲.۷ همت در نیمه نخست ۱۴۰۲ با رشد ۲۸.۲ درصدی به ۶۷.۶ همت در نیمه نخست ۱۴۰۳ رسیده است. همچنین باید گفت سود خالص اکثر پتروشیمی‌ها در این دوره بالا رفته است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

28 Oct, 18:24


پتروشیمی تندگویان بر لبه تیغ بحران سودسازی
○پس از انتشار گزارش عملکرد شهریورماه پتروشیمی‌ها مشخص شد که تندگویان ضعیف‌ترین کارنامه‌ را در تولید و فروش گروه «الفین و پلیمر» ثبت کرده است. چرا که این پتروشیمی با گذشت ۶ ماه از سال تنها ۳۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده بود.

○با توجه به آمار تولید، پیش‌بینی می‌شد که این پتروشیمی با بحران سودآوری روبه‌رو شود. حال صورت‌های مالی پتروشیمی تندگویان منتشر شد و خبر از سقوط ۶۲ درصدی سودسازی این پتروشیمی در نیمه نخست سال می‌دهد.
به این شرح که سود خالص پتروشیمی تندگویان از چهار هزار و ۳۲۷ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته با ریزش ۶۱.۹ درصدی به هزار و ۶۴۹ میلیارد تومانی در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ رسیده است. این آغاز یک مسیر تاریک است؛ اگر پتروشیمی تندگویان همین مسیر را در تولید ادامه دهد، به جرات می‌توان گفت، زیان‌دهی این پتروشیمی نزدیک است.

وضعیت درآمد پلیمرسازان در ۶ ماهه ۱۴۰۳
○طبق صورت‌های مالی، پتروشیمی مارون با افزایش ۱۰۷.۷ درصدی درآمد بهترین عملکرد را از نظر رشد درآمدزایی داشته است. لازم به ذکر است درآمد این شرکت از ۱۱ هزار و ۹۹۵ میلیارد تومان به ۲۴ هزار و ۹۰۹ میلیارد تومان رسیده است.

○امیرکبیر نیز دیگر پتروشیمی در زمینه رشد درآمدزایی بود؛ چرا که درآمد امیرکبیر در ۶ ماهه ابتدایی سال حدود ۴۷.۵ درصد رشد کرده است. همچنین دو پتروشیمی جم و پارس در این مدت موفق به افزایش ۴۴.۷ و ۳۶.۱ درصدی درآمد خود شدند.

○در طرف مقابل اما تنها پتروشیمی که کاهش درآمد را تجربه کرد، تندگویان بود. به طوری که درآمد این پتروشیمی از ۱۴ هزار و ۶۹۱ میلیارد تومان با کاهش هفت درصدی به ۱۳ هزار و ۶۶۶ میلیارد تومان رسید.

بیشترین افزایش هزینه تولید در صنعت پلیمر
○طبق آمار دو پتروشیمی مارون و امیرکبیر بیشترین رشد هزینه تولید را به خود اختصاص دادند. طبیعتا رشد مقدار تولید، افزایش هزینه را نیز در بر دارد. از آنجا که مقدار تولید و فروش دو پتروشیمی مارون و امیرکبیر نیز در این مدت بالا رفته، هزینه تولید آن‌ها افزایش داشته است.

○اما پتروشیمی غدیر در ۶ ماهه ابتدایی سال افزایش سنگین ۶۲ درصدی هزینه تولید را تجربه کرد. همان‌طور که در جدول بالا مشخص است، درآمد این پتروشیمی در نیمه نخست سال به این اندازه رشد نکرد و موجب کاهش سودآوری غدیر شد.

بیشترین افزایش سود خالص در صنعت پلیمر
○همان‌طور که در ابتدای گزارش اشاره شد پتروشیمی مارون در ۶ ماهه ابتدایی سال عملکرد درخشانی در سودسازی داشته است. این پتروشیمی در نیمه نخست سال توانست با افزایش مقدار تولید حدود ۶۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کند.

○این موضوع سود خالص شرکت به شکل خارق‌العاده‌ای افزایش داد و موجب جهش ۶۸۸ درصدی در آن شد. به طوری که سود خالص پتروشیمی مارون از ۷۸۵ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ به ۶ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان در ۶ ماهه ۱۴۰۳ رسیده است.

○همچنین پتروشیمی #پارس توانست سود خالص خود را ۱۱.۶ درصد افزایش دهد و به پنج هزار و ۴۵۳ میلیارد تومان برساند. سود خالص دو پتروشیمی آریا ساسول و جم نیز در این مدت ۱۰.۶ و ۲.۱ درصد افزایش داشته است.

تندگویان در قعر جدول سودآوری
○در طرف دیگر ماجرا اما پتروشیمی تندگویان سقوط ۶۱.۹ درصدی سود خالص را تجربه کرد و در انتهای این فهرست قرار گرفت. همچنین سود خالص پتروشیمی غدیر در این مدت ۴۳.۳ درصد کاهش داشت و به ۴۵۴ میلیارد تومان رسید.

○لازم به ذکر است سه پتروشیمی قائدبصیر، جم پیلن و امیرکبیر نیز در این مدت کاهش سودآوری داشتند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

28 Oct, 18:23


کارنامه سودسازی گروه الفین و پلیمر در شش ماهه نخست ۱۴۰۳
سقوط ۶۲ درصدی سودآوری پتروشیمی تندگویان/ سود خالص پتروشیمی مارون ۸ برابر شد

بررسی صورت‌های مالی گروه «الفین و پلیمر» نشان می‌دهد، پتروشیمی تندگویان در نیمه نخست سال کارنامه بسیار ضعیفی در سودآوری داشته است. چرا که تندگویان در این مدت تنها ۳۲ درصد از ظرفیت اسمی خود را محقق کرد. این موضوع درآمد شرکت را پایین آورد و تندگویان را وارد بحران سودآوری کرد.

صورت‌های مالی پلیمرسازان بورسی منتشر شد و ارقام متفاوتی‌ را ارائه کرد. از صعود سودآوری مارون تا سقوط سود خالص تندگویان همگی در این گزارش بررسی شده. طبق این صورت‌های مالی چهار پتروشیمی #مارون، #پارس، #آریا_ساسول و #جم موفق به رشد سود خالص خود شدند که مارون پیشتاز آن‌ها بوده است.

در طرف دیگر ماجرا پتروشیمی‌های #امیرکبیر، #جم پیلن، #قائدبصیر، #غدیر و #تندگویان کاهش سودآوری را تجربه کردند. لازم به ذکر است وضعیت پتروشیمی تندگویان از سایر پتروشیمی‌ها وخیم‌تر است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

25 Oct, 20:35


‼️ ظرفیت محدوده فقط 50 نفر پس عجله کن... بعدش لینک باطل میشه ‼️

پترو پلاس

25 Oct, 19:33


🎁 به مناسبت تولد ادمین ، تصمیم گرفتیم کانالهایVIP🔽رو فقد امشب رایگان بزاریم💯
📰ظرفیت محدوده سریع عضو شو📰

🚀Link : https://t.me/addlist/szetxIxNzb8wZTk0

🔝فرصت عضویت فقط دوساعت ، بعدش لینک باطل میشه👍

پترو پلاس

24 Oct, 12:45


وضعیت صنعت آروماتیک در ۶ ماهه ۱۴۰۳
•شرکت‌های صنعت آروماتیک در ۶ ماهه ابتدایی سال مجموعا سه میلیون ۶۴۷ هزار تن از محصولات خود را تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۷ درصد پایین آمده است.

•این روند سمت درآمد متفاوت بود؛ به طوری که مجموع درآمد آروماتیکی‌های بورس در نیمه نخست سال جاری به ۱۰۹ هزار و ۷۷ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی
•بررسی گزارش‌های پتروشیمی‌های صنعت آروماتیک نشان می‌دهد پتروشیمی بوعلی سینا در ۶ ماهه ابتدایی سال موفق به شناسایی درآمد ۳۳ هزار و ۳۷۵ میلیارد تومانی شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۷.۴ درصد رشد کرده است. از این رو پتروشیمی بوعلی سینا در نیمه نخست سال عنوان «بیشترین افزایش درآمد» را به خود اختصاص داده است.

•همچنین پتروشیمی نوری در این مدت توانست علاوه براینکه پردرآمدترین پتروشیمی این گروه شود، درآمد خود را نیز بالا ببرد. به طوری که درآمد این پتروشیمی از ۵۷ هزار و ۲۷۱ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۳.۶ درصدی به ۷۰ هزار و ۷۹۶ میلیارد تومان رساند.

•پتروشیمی اصفهان
نیز در نیمه نخست امسال موفق شد درآمد خود را حدود ۲۳ درصد بالا ببرد و رقم چهار هزار و ۱۶۸ میلیارد تومان را ثبت کند. همچنین در آخر پتروشیمی فارابی قرار گرفت که رشد ۹ درصدی درآمد را تجربه کرده است.
بیشترین افزایش مقدار تولید پتروشیمی‌های آروماتیکی
در بخش تولید اما اوضاع کمی متفاوت بود؛ چرا که تنها پتروشیمی بوعلی سینا در ۶ ماهه ابتدایی سال در بخش تولید موفق بود و حجم تولید خود را افزایش داد. به نحوی که مقدار تولید این شرکت از ۹۹۵ هزار تن در نیمه نخست ۱۴۰۲ با رشد پنج درصدی به یک میلیون و ۴۵ هزار تن در نیمه نخست امسال رسیده است.

•در سمت دیگر اما سه پتروشیمی فارابی، اصفهان و نوری کاهش تولید را تجربه کردند. نکته مهم این است که وضعیت پتروشیمی فارابی به نوعی خطرناک بوده؛ چرا که حجم تولید فارابی در این مدت بیشتر از ۱۶ درصد پایین آمده است.

عملکرد ضعیف فارابی در تولید ادامه دارد
•این روند تا حدی وخیم است که در ۶ ماه از سال حتی ۲۰ درصد از ظرفیت اسمی این پتروشیمی نیز محقق نشده است. طبیعتا اگر شرکتی روی اصول برنامه‌های تولید پیش می‌رفت باید در ۶ ماه از سال، ۵۰ درصد از ظرفیت اسمی خود را تولید می‌کرد. اما این شرکت تنها ۱۶ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده است.

•البته وضعیت پتروشیمی اصفهان نیز به همین شکل بوده و این پتروشیمی در نیمی از سال تنها ۲۰ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده است. در طرف مقابل اما دو پتروشیمی بوعلی سینا و نوری کارنامه مطلوبی در این بخش داشتند و نمره قابل قبولی می‌گیرند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

24 Oct, 12:45


کارنامه وضعیت صنعت آروماتیک در شش ماهه ۱۴۰۳
تولید پتروشیمی‌های آروماتیک از درآمد جا ماند

آروماتیکی‌های بورسی هرچه در درآمد موفق بودند، در تولید کارنامه خوبی نداشتند. چرا که سه پتروشیمی این گروه در ۶ ماهه ابتدایی سال کاهش تولید داشتند. در این میان اما پتروشیمی فارابی از سایر رقبا وضعیت بدتری داشت و تنها ۱۶ درصد از ظرفیت اسمی خود را در این مدت محقق کرد.

پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در ۶ ماهه ابتدایی امسال ارقام جالب توجهی را ارائه کردند. چرا که تمامی شرکت‌های این گروه با وجود کاهش مقدار تولید، موفق به افزایش درآمد خود شده‌اند. این موضوع به رشد قیمت محصولات این گروه به واسطه افزایش قیمت دلار نیما برمی‌گردد.

با وجود این قضیه تنها پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک که در نیمه نخست سال جاری، در دو میدان تولید و فروش موفق ظاهر شده، پتروشیمی #بوعلی_سینا است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

22 Oct, 13:42


 •صورت‌های مالی 6 ماهه ابتدایی سال 1403 شرکت در سامانه کدال منتشر شد.
این گزارش نشان می‌دهد که تا 31 شهریور ماه به ازای هر سهم آریا، 463 تومن سود محقق شده است؛ در حالی که سال گذشته در همین زمان سود محقق شده برای هر سهم 418 تومان بود.

•سود تجمعی 6 ماهه آریاساسول برابر با 6 هزار و 362 میلیارد تومان بوده است که 28 درصد مبلغ فروش شرکت در دوره مذکور را شامل می‌شود و نسبت به دوره مشابه سال گذشته 11 درصد رشد داشته است.

•بر اساس صورت سود و زیان آریا، حاشیه سود ناخالص در نیمه اول سال 38 درصد است در حالی که در همین زمان نرخ‌های بازارهای جهانی محصولات پلیمری رو به کاهش بوده و اقدام‌های آریاساسول در حوزه فروش به افزایش میزان فروش منجر شده است.

شکست رکورد میزان فروش شش ماهه ابتدایی سال در آریاساسول
•فروش بی‌سابقه آریاساسول در 6 ماهه سال جاری منجر به ثبت رکورد تمامی ادوار فعالیت شرکت در شش ماهه ابتدایی سال شده و رقم 23 هزار میلیارد تومان را محقق کرده است. 

•پیش‌بینی آریاساسول در گزارش منتشر شده در سامانه کدال نشان می‌دهد که این شرکت در 6 ماهه دوم سال مبلغ فروش 25 هزار میلیارد تومان را رقم می‌زند که بر این اساس به ازای هر سهم هزار و 54 تومان سود تحقق می‌یابد.
با نگاهی به دوره‌های 6 ماهه شرکت طی سال جاری و 3 سال گذشته، در می‌یابیم که مبلغ فروش طی این دوره‌ها روند صعودی خود را حفظ کرده است. 
در همین حال میزان فروش دوره‌های 6 ماهه نیز روند صعودی 3 ساله را حفظ کرده و در سال 1403 بالاترین رقم خود را ثبت کرده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

22 Oct, 13:41


✔️رکورد فروش آریاساسول در ۶ ماهه شکسته شد

فروش بی‌سابقه آریاساسول در ۶ ماهه سال جاری منجر به ثبت رکورد تمامی ادوار فعالیت شرکت در شش ماهه ابتدایی سال شده و رقم ۲۳ هزار میلیارد تومان را محقق کرده است.

صورت‌های مالی 6 ماهه آریاساسول از تداوم روند چند ساله افزایش میزان و مبلغ فروش این شرکت خبر می‌دهد و رکوردهای جدیدی در این بازه نسبت به مدت مشابه تمامی ادوار ثبت شده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

22 Oct, 07:18


✔️پتروشیمی لردگان در آستانه ثبت یک رکورد
با توجه به ناملایمتی ها نسبت به پتروشیمی لردگان و قطعی گاز بیش از یکماهه این واحد تولیدی در نیمه اول سال، آمارها حکایت از این دارد که متخصصان این شرکت توانسته اند میزان تولید را افزایش داده و این توقف تحمیلی تولید را جبران کنند.

بر پایه این گزارش، پتروشیمی لردگان در سه ماه اردیبهشت، تیر و شهریور به ترتیب به افزایش ۳۴ ،۱۴ و ۵۹ درصدی تولید نسبت به سال گذشته دست پیدا کرده و توانسته این محدودیت خوراک (خرداد و مرداد ماه)و توقف تولید را جبران کند.

برآوردها حکایت از این دارند که اگر مانند سال گذشته قطعی گاز 70 روزه در زمستان گریبان این واحد تولیدی را نگیرد، رکورد تولید سالیانه در پتروشیمی لردگان شکسته خواهد شد.

#شلرد

@Petroplus_ir

پترو پلاس

21 Oct, 14:27


بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در ۶ ماهه ۱۴۰۳
•بررسی و مقایسه گزارش‌های مالی پتروشیمی‌ها، نام تخت جمشید را در صدر بیشترین افزایش «درآمد حاصل از فروش» در ۶ ماهه ۱۴۰۳ قرار می‌دهد.
به طوری که پتروشیمی تخت جمشید در ۶ ماهه ۱۴۰۳ موفق شد درآمد خود را به دو هزار و ۹۶۸ میلیارد تومان برساند. گفتنی است این عدد در مقایسه با ۶ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۱۰۱ درصد افزایش داشته است.

رتبه دوم بیشترین افزایش درآمد ۶ ماهه نیز به پتروشیمی مارون تعلق می‌گیرد. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت نشان می‌دهد، درآمد حاصل از فروش پتروشیمی مارون در ۶ ماهه ۱۴۰۳ به ۲۳ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با درآمد شرکت در مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰۰ درصد افزایش داشته است. لازم به ذکر است درآمد پتروشیمی مارون در ۶ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان ثبت شده بود.

پتروشیمی خارک نیز دیگر پتروشیمی بود که در ۶ ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در فروش از خود نشان داده است. به نحوی که این پتروشیمی موفق شد درآمد خود را در ۶ ماهه اول امسال به حدود هشت هزار و ۴۴۱ میلیارد تومان برساند. این بدان معناست که درآمد پتروشیمی خارک در ۶ ماهه ۱۴۰۳ نسبت به ۶ ماهه ۱۴۰۲ بیشتر از ۵۹ درصد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش درآمد در ۶ ماهه ۱۴۰۳
در طرف مقابل اما سه پتروشیمی #آبادان، #ارومیه و #زاگرس در نیمه نخست ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش درآمدزایی روبه‌رو شدند. در این میان وضعیت درآمدزایی پتروشیمی آبادان از سایر رقبا بدتر بود؛ به طوری که درآمد پتروشیمی آبادان در ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ با کاهش ۳۳ درصدی به ۳۲۲ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در ۶ ماهه ۱۴۰۳
•در طرف دیگر ماجرا باید دید کدام پتروشیمی در این دوره عملکرد بهتری در تولید داشته است. نگاهی به گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های بورسی نشان می‌دهد پتروشیمی مارون در این بخش از سایر رقبا پیشی گرفته است. چرا که مقدار تولید پتروشیمی مارون در ۶ ماهه ۱۴۰۳ با رشد ۴۸.۴ درصدی از یک میلیون و ۵۳۵ هزار تن در ۶ ماهه ۱۴۰۲ به دو میلیون و ۲۷۸ هزار تن در ۶ ماهه ۱۴۰۳ رسیده است.

همچنین پتروشیمی ارومیه نیز دیگر پتروشیمی بود که در ۶ ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید از خود ثبت کرده است. به طوری که این پتروشیمی موفق شد مقدار تولید خود را از ۴۰ هزار تن در ۶ ماهه ۱۴۰۲ با افزایش بیش از ۳۳ درصدی به ۵۳ هزار تن در ۶ ماهه ۱۴۰۳ برساند.

رتبه سوم بیشترین افزایش مقدار تولید نیز به پتروشیمی قائدبصیر تعلق می‌گیرد. به نحوی که مقدار تولید این پتروشیمی در ۶ ماهه ۱۴۰۳ حدود ۱۵ درصد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش مقدار تولید در ۶ ماهه
•در طرف مقابل اما سه پتروشیمی آبادان، کرمانشاه و زاگرس بیشترین کاهش مقدار تولید را در ۶ ماهه ۱۴۰۳ پشت سر گذاشتند. در این میان اما وضعیت پتروشیمی آبادان از سایر رقبا وخیم‌تر بوده است.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها
•طبق گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های بورسی، مارون با تحقق ۶۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه، در صدر جدول قرار گرفته است.
خراسان و بوعلی‌سینا نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در تحقق ظرفیت اسمی تولید خود، عملکرد خوبی داشته‌اند. اما سه پتروشیمی آبادان، فارابی و اصفهان در ۶ ماهه ابتدایی سال عملکرد فاجعه‌باری داشتند و در تحقق ظرفیت اسمی خود به شدت عقب مانده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

21 Oct, 14:27


کارنامه پتروشیمی‌های بورسی در ۶ ماهه ۱۴۰۳
پنج پتروشیمی در لبه پرتگاه کاهش سودآوری قرار گرفتند/ پتروشیمی مارون همچنان در صدر جدول تحقق ظرفیت اسمی

بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی‌های بورسی در شهریور ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، ۵ پتروشیمی #آبادان، #فارابی، #اصفهان، #ارومیه و #تندگویان کارنامه ضعیفی در تولیدات ۶ ماهه ۱۴۰۳ داشتند و میزان کمی از ظرفیت اسمی خود را محقق کردند.

پتروشیمی‌ها در دو سال گذشته بحران‌های عجیب و غریبی را پشت سر گذاشتند. از رشد نرخ خوراک گرفته تا قطعی گاز صنایع و افت جهانی قیمت‌ها همگی کار را برای تولید سخت کرده بود.

•اما در این میان برخی از پتروشیمی‌ها مانند #مارون، #خراسان و #بوعلی موفق شدند چراغ تولید خود را به خوبی روشن نگه دارند و در مسیر رشد درآمدزایی قرار بگیرند.

•همچنین بررسی گزارش‌های فعالیت‌ ماهانه ۲۴ پتروشیمی بورسی در ۶ ماهه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد سه پتروشیمی #نوری، #پارس و #بوعلی_سینا به ترتیب پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در این مدت بودند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

20 Oct, 15:36


وضعیت صنعت پلیمر در ۶ ماهه ۱۴۰۳
•بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت‌های صنعت پلیمر در ۶ ماهه ابتدایی سال مجموعا ۹ میلیون و ۲۸۲ هزار تن تولید کردند که نسبت به ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ حدود هفت درصد رشد کرده است. این موضوع حجم فروش این صنعت را نیز بالا آورد.

•همچنین رشد قیمت دلار نیما در یک سال اخیر موجب افزایش درآمد کل صنعت شده است. به طوری که درآمد کل صنعت پلیمر از ۱۳۳ هزار و دو میلیارد تومان در ۶ ماهه ۱۴۰۲ با رشد ۴۰ درصدی به ۱۸۵ هزار و ۸۱۸ میلیارد تومان رسیده است. حال باید دید کدام یک از این پتروشیمی‌ها در زمینه افزایش درآمد موفق‌تر بوده‌اند.

بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان
•طبق بررسی‌های انجام‌شده، پتروشیمی تخت جمشید در ۶ ماهه ابتدایی سال موفق شد درآمد دو هزار و ۹۶۸ میلیارد تومانی شناسایی کند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۰۱ درصد افزایش داشته است. با این حساب پتروشیمی تخت جمشید رتبه اول «بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان» را در نیمه نخست امسال به دست آورده است.

همچنین مارون نیز دیگر پتروشیمی بود که در این دوره جهش قابل توجهی را در درآمدزایی خود ایجاد کرد؛ به طوری که درآمد این پتروشیمی از ۱۱ هزار و ۹۹۵ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته به ۲۳ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان در ۶ ماهه اول امسال رسیده است. به این ترتیب پتروشیمی مارون رتبه دوم «بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان» را از آن خود کرده است.

•دو پتروشیمی امیرکبیر و جم نیز در ۶ ماهه ابتدایی سال عملکرد درخشانی از خود نشان دادند و دیگر شرکت‌های برتر این گروه بودند. چرا که درآمد پتروشیمی امیرکبیر ۴۷.۵ و درآمد پتروشیمی جم ۴۵ درصد در این دوره افزایش داشته است. به این ترتیب پتروشیمی امیرکبیر رتبه سوم و پتروشیمی جم رتبه چهارم درآمدزایی این گروه را تصاحب کردند.

•در طرف مقابل اما تنها پتروشیمی تندگویان بود که در نیمه نخست سال کاهش درآمد را تجربه کرد. این موضوع به مدیریت ضعیف سید رضا قاسمی و عملکرد ضعیف شرکت در تولید برمی‌گردد. به طوری که با گذشت نیمی از سال، تنها ۳۲ درصد از ظرفیت اسمی این پتروشیمی محقق شده است.

کارنامه تولید پلیمر‌سازان در ۶ ماهه ۱۴۰۳
•در این بخش باید دید کدام یک از پلیمر‌سازان بورسی در تولید کارنامه بهتری داشته‌اند. طبق بررسی‌های انجام شده، حدود نیمی از پتروشیمی‌های این صنعت عملکرد قابل قبولی در تولید داشتند. در این میان اما پتروشیمی مارون با افزایش ۴۸.۴ درصدی مقدار تولید، عملکرد درخشانی داشت و رتبه اول «بیشترین افزایش مقدار تولید» را به خود اختصاص داد.

•همچنین پتروشیمی قائدبصیر نیز با رشد ۱۴.۸ درصدی مقدار تولید، رقم ۲۴ هزار و ۱۵۲ تنی را ثبت کرد و رتبه دوم این بخش را از آن خود کرد. جم پیلن نیز دیگر پتروشیمی این گروه بود که در بخش تولید عملکرد خوبی داشت و در جایگاه سوم «بیشترین افزایش مقدار تولید» قرار گرفت.

دو پتروشیمی تخت جمشید و امیرکبیر نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که توانستند حجم تولید خود را در ۶ ماهه ابتدایی سال افزایش دهند.

مارون در جایگاه نخست تحقق ظرفیت اسمی پلیمرسازان
•نکته دیگر اینکه بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های این گروه نشان می‌دهد سه پتروشیمی مارون، غدیر و شازند در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری بیشتر از سایر رقبا ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. به طوری که پتروشیمی مارون در این مدت حدود ۶۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره برده است.

اما همان‌طور که مشخص است پتروشیمی تندگویان در ۶ ماهه امسال تنها ۳۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده و نسبت به سایر رقبا به شدت عقب مانده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

20 Oct, 15:35


کارنامه تولید و فروش گروه پلیمر در شش ماهه ۱۴۰۳
✔️مسیر تاریک پتروشیمی تندگویان به سوی زیان/ درآمد پتروشیمی مارون دوبرابر شد

بررسی‌ها نشان می‌دهد پلیمر‌سازان بورسی در نیمه نخست امسال کارنامه قابل قبولی از خود بر جای گذاشتند. اما چهار پتروشیمی #تخت_جمشید، #مارون، #جم و #امیرکبیر پیشتاز این گروه بودند و ارقام بسیار امیدبخشی را گزارش کردند.

انتشار گزارش‌های ۶ ماهه پتروشیمی‌ها، تکلیف عملکرد نیم‌سال نخست پلیمر‌سازان را مشخص کرد. نگاهی به آمارهای منتشر شده از پلیمر‌ی‌های بورسی نشان می‌دهد، حجم تولید این صنعت در نیمه نخست امسال بالا رفته است.

همچنین افزایش حجم فروش و رشد قیمت دلار نیمایی در یک سال اخیر موجب صعود درآمد اکثر پتروشیمی‌های این گروه شده است. به طوری که ۱۰ پتروشیمی از ۱۱ پتروشیمی فعال در این صنعت افزایش درآمد را تجربه کردند. با این حال پتروشیمی #تندگویان تنها شرکت این گروه بود که با کاهش درآمدزایی مواجه شده است. انرژی پرس در این گزارش کارنامه تولید و فروش پتروشیمی‌های فعال در صنعت پلیمر را بررسی کرده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

20 Oct, 09:14


بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها نسبت به شهریور ۱۴۰۲
•همان‌طور که در جدول مشخص است، پتروشیمی خارک در شهریورماه ۱۴۰۳ توانست عملکرد درخشانی در بخش فروش از خود نشان دهد و تناژ فروش خود را بالا ببرد. همچنین نرخ فروش محصولات خارک نیز در این ماه نسبت به شهریورماه سال گذشته رشد خوبی را تجربه کرد و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد پتروشیمی خارک جهش چشم‌گیری را تجربه کند.

•به نحوی که درآمد ماهانه این پتروشیمی در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۶۹۸ درصد بالا رفت و از ۳۳۸ میلیارد تومان به دو هزار و ۶۹۵ میلیارد تومان رسید. همچنین مقایسه درآمد پتروشیمی خارک در شهریور با ماه گذشته یعنی مرداد نیز رشد حدود ۶۲ درصدی را نشان می‌دهد.

•پتروشیمی تخت جمشید نیز دومین شرکتی بود که در شهریورماه ۱۴۰۳ توانست در بخش درآمدزایی موفق ظاهر شود. به نحوی که این پتروشیمی در شهریور موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۱۵۵ درصدی از ۲۵۲ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۲ به ۶۴۳ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۳ برساند. همچنین باید گفت رقم فروش تخت جمشید در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی مرداد حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.

•جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه در شهریور ۱۴۰۳ نیز به پتروشیمی بوعلی سینا تعلق می‌گیرد. به صورتی که مبلغ فروش شهریور‌ماه این شرکت با افزایش ۷۵.۶ درصدی از سه هزار و ۳۵۷ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۲ به پنج هزار و ۸۹۶ میلیارد تومان در شهریور سال ۱۴۰۳ رسید. همچنین دو پتروشیمی جم و مارون نیز دیگر پتروشیمی‌های موفق در رشد درآمد شهریورماه بوده‌اند.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه در شهریور ۱۴۰۳
•طبق جدول درآمدزایی پتروشیمی‌ها سه پتروشیمی اصفهان، آبادان و ارومیه بیشترین کاهش درآمد را در شهریور سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. در این میان وضعیت پتروشیمی اصفهان وخیم‌تر از سایر رقبا بوده است؛ به نحوی که درآمد پتروشیمی فارابی در این ماه نسبت به شهریور ۱۴۰۲ بیشتر از ۵۴ درصد کاهش داشته و به رقم ۴۴۱ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در شهریور ۱۴۰۳
•روند افزایش درآمد پتروشیمی‌های بورسی در بخش تولید تکرار نشد و اکثر پتروشیمی‌ها در این شهریورماه کاهش تولید داشتند. در این میان اما برخی از پتروشیمی‌ها مانند ارومیه، پارس و تندگویان عملکرد خوبی در تولیدات خود ثبت کردند.

•بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد، پتروشیمی ارومیه در شهریورماه ۱۴۰۳ عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید» را نسبت به شهریور ۱۴۰۲ از آن خود کرده است. به نحوی که تناژ تولید پتروشیمی ارومیه در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به شهریور ۱۴۰۲ بیشتر از ۱۹ درصد افزایش داشت و از هفت هزار و ۹۹۴ تن به ۹ هزار و ۴۸۷ تن رسیده است.

•پتروشیمی پارس نیز دیگر پتروشیمی بود که موفق شد افزایش قابل قبولی در تناژ تولید خود به عمل بیاورد. به صورتی که تناژ تولید این شرکت از ۲۶۴ هزار و ۸۱۹ تن در شهریور ۱۴۰۲ با رشد ۱۲.۴ درصدی به ۲۹۷ هزار و ۵۹۵ تن در شهریور ۱۴۰۳ رسیده است.

•سومین پتروشیمی که در شهریور‌ماه عملکرد خوبی در بخش تولید از خود نشان داد، پتروشیمی تندگویان بود؛ به طوری که این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ موفق شد تناژ تولید خود را با افزایش ۹.۲ درصدی از ۸۷ هزار تن در شهریور ۱۴۰۲ به بیش از ۹۵ هزار تن در شهریور ۱۴۰۳ برساند.

•همچنین کرمانشاه، تخت جمشید و جم پیلن نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشتند‌‌ و این رقم را نسبت به شهریور ۱۴۰۲ افزایش دادند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در شهریور ۱۴۰۳
•در طرف دیگر اما ۱۵ پتروشیمی در این ماه با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان اما پتروشیمی‌های آبادان، اصفهان و زاگرس به ترتیب بیشترین کاهش تولید را نسبت به شهریور ۱۴۰۲ به ثبت رسانده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها
•اما مهم‌ترین بخش تولید، تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه است؛ به طوری که هرچقدر میزان تحقق ظرفیت اسمی در بازه مورد نظر بیشتر باشد، بیانگر عملکرد بهتر پتروشیمی مورد نظر در این بخش است.

•پتروشیمی مارون و خراسان عملکرد درخشانی در تولید داشتند و در ۶ ماه از سال موفق به تحقق بیشتر از ۶۰ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود شده‌اند. در سمت دیگر ماجرا نیز سه پتروشیمی آبادان، فارابی و اصفهان وضعیت وخیمی را در تولیدات خود تجربه می‌کنند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

20 Oct, 09:14


📌تولید در پتروشیمی آبادان به مرز خاموشی رسید

بررسی گزارش‌های ماهانه پتروشیمی‌های بورسی در شهریور ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، اکثر پتروشیمی‌های بورسی در این ماه کاهش تولید داشتند. در این میان اما وضعیت پتروشیمی آبادان به نوعی فاجعه بود و تولید در این شرکت تا مرز خاموشی رفته است.

گزارش عملکرد شهریور‌ماه ۲۴ پتروشیمی بورسی منتشر شد و خبر از کاهش حجم تولید اکثر پتروشیمی‌ها داده است. در مقابل اما مجموع درآمد پتروشیمی‌ها در شهریور، افزایش قابل توجهی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

چرا که بررسی گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد که مجموع درآمد ۲۴ پتروشیمی‌ بورسی در شهریور ۱۴۰۳ به ۶۴ هزار و ۲۷۴ میلیارد تومان رسیده که نسبت به شهریورماه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است. اما این عدد در مقایسه با درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی مرداد حدود سه درصد پایین آمده است.
گفتنی‌ست سه پتروشیمی #نوری، #پارس و #بوعلی_سینا پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در شهریور بودند.

علاوه بر این باید گفت ۱۶ پتروشیمی در این ماه موفق به افزایش «درآمد حاصل از فروش» خود نسبت به شهریور ۱۴۰۲ شده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

19 Oct, 07:10


مقایسه این عدد با درآمد صنعت آروماتیک در شهریورماه سال گذشته خبر از رشد ۷.۳ درصدی آن می‌دهد. لازم به ذکر است عمده این افزایش درآمد، مربوط به رشد درآمد پتروشیمی بوعلی سینا در این ماه است.

البته درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی‌ نسبت به ماه گذشته یعنی مرداد حدود ۱۰ درصد افت کرده است. همچنین باید گفت چهار پتروشیمی فعال در زمینه تولید آروماتیک در شهریورماه امسال موفق به تولید ۵۶۳ هزار و ۶۸۴ تن از محصولات خود شده‌اند. این عدد در مقایسه با شهریورماه سال گذشته بیشتر از پنج درصد کاهش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه پتروشیمی‌ها
•بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در شهریورماه امسال نشان می‌دهد، تنها پتروشیمی بوعلی سینا در این ماه موفق شد درآمد خود را افزایش دهد و سایر پتروشیمی‌های این گروه کاهش درآمدزایی داشتند.

•به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی بوعلی سینا از سه هزار و ۳۵۸ میلیارد تومان در شهریورماه سال گذشته با رشد ۷۵.۶ درصدی به پنج هزار و ۸۹۶ میلیارد تومان رسیده است. از این رو پتروشیمی بوعلی سینا در صدر جدول رشد درآمدزایی گروه آروماتیک قرار می‌گیرد.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه پتروشیمی‌ها
•در طرف دیگر ماجرا اما سه پتروشیمی اصفهان، فارابی و نوری عملکرد خوبی در درآمدزایی نداشتند و کاهش درآمد را پشت سر گذاشتند. در این میان اما وضعیت پتروشیمی اصفهان از سایر رقبا وخیم‌تر بوده است؛ چرا که درآمد شهریورماه این شرکت از نصف نیز کمتر شده است.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌های آروماتیکی
•در سمت تولید نیز روند آروماتیکی‌های بورسی نزولی بوده است؛ چرا که تمامی شرکت‌های این گروه در شهریورماه با کاهش مقدار فروش روبه‌رو شدند. با وجود این قضیه اما پتروشیمی اصفهان در این بخش نیز از سایر رقبا وضعیت بدتری داشت؛ چرا که مقدار تولید این شرکت در شهریورماه حدود ۳۸ درصد پایین آمده است.

•همچنین پتروشیمی فارابی نیز در شهریورماه امسال با کاهش ۱۸.۱ حجم تولید روبه‌رو شد؛ به طوری که مقدار تولید این شرکت از دو هزار و ۵۱۸ تن در شهریور ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۲ هزار تن در شهریور ۱۴۰۳ ه است. همچنین بوعلی و نوری نیز در این ماه کاهش حجم تولید را نسبت به شهریور سال گذشته تجربه کرده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی آروماتیک‌سازان
•اما موضوعی که باید به آن پرداخته شود این است که پتروشیمی‌های صنعت آروماتیک در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری چقدر از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. نگاهی به گزارش‌های تجمیعی پتروشیمی‌های آروماتیکی نشان می‌دهد پتروشیمی بوعلی سینا با تحقق ۵۹ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود، بهتر از سایر رقبا عمل کند. همچنین پتروشیمی نوری نیز با ثبت رقم ۵۵ درصد عملکرد مناسبی داشته است.

•اما دو پتروشیمی اصفهان و فاربی در این زمینه نتوانستند عملکرد مناسبی را به ثبت برسانند و تنها ۲۰ و ۱۶ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه خود را محقق کرده‌اند|انرژی پرس

 @Petroplus_ir

پترو پلاس

19 Oct, 07:09


کارنامه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در شهریور ۱۴۰۳
✔️بوعلی، تنها برنده گروه آروماتیکی‌ها/ وضعیت قرمز پتروشیمی فارابی در تولید

بررسی گزارش‌ فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های فعال در صنعت آروماتیک نشان می‌دهد، پتروشیمی #بوعلی با وجود کاهش تولید در شهریورماه اما توانست درآمد خود را افزایش دهد و تنها در صدر فهرست درآمدزایی این گروه قرار بگیرد. اما پتروشیمی #اصفهان در شهریورماه کارنامه بسیار ضعیفی از خود ارائه کرده است.

گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از رشد درآمد کل این صنعت در شهریور داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی #نوری، #بوعلی، #اصفهان و #فارابی مجموعا در شهریورماه موفق به شناسایی درآمد ۱۷ هزار و ۷۵۵ میلیارد تومانی شده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Oct, 08:49


درآمد هلدینگ خلیج فارس در مسیر صعودی است
•درآمد کل هلدینگ خلیج فارس در دو سال‌ اخیر نشان می‌دهد. همان‌طور که مشاهده می‌شود این هلدینگ طی دو سال
گذشته با وجود تمامی مشکلات از قبیل اختلاف دلار نیما و آزاد، افزایش شدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و تورم سایر هزینه‌های تولید، درآمد خود را افزایش داده است.

•به طوری که درآمد کل هلدینگ خلیج فارس در سال مالی خرداد ۱۴۰۳ با رشد بیش از ۲۰ درصدی نسبت به سال مالی خرداد ۱۴۰۲ به ۴۴۶ هزار میلیارد تومان رسیده است. مدیریت صحیح پتروشیمی‌های زیر مجموعه مهم‌ترین دلیل این روند است.

هلدینگ خلیج فارس بر مدار سودآوری 
•طبق صورت‌های مالی، هلدینگ خلیج فارس در سال‌های اخیر در مسیر رشد درآمدزایی بوده؛ این روند سودآوری شرکت را نیز صعودی کرده است. به صورتی که سود عملیاتی هلدینگ خلیج فارس از ۷۰ هزار و ۹۸۰ میلیارد تومان در سال مالی خرداد ۱۴۰۲ با رشد ۴۵ درصدی به ۱۰۲ هزار و ۹۴۰ میلیارد تومان رسیده است.

•این موضوع نشان از آن دارد که هلدینگ خلیج فارس در سال مالی گذشته به خوبی از پس بحران‌های صنعت پتروشیمی برآمده و سهامداران خود را به سود رسانده است.

•موضوع دیگر اینکه هلدینگ خلیج فارس در سال مالی خرداد ۱۴۰۳ موفق به شناسایی درآمد ۳۳ هزار و ۳۷۲ از محل «خالص سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی» شده که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود. این درآمد، سود خالص هلدینگ را تقویت کرد و به رقم ۱۲۳ هزار و ۹۶۱ میلیارد تومان رساند.

•جالب است گفته شود این رقم نسبت به سود خالص هلدینگ در سال مالی خرداد ۱۴۰۲ حدود ۲۳ درصد افزایش داشته است. همچنین سود خالص سال مالی ۱۴۰۳ هلدینگ خلیج فارس به نحوی رکوردشکنی کرده است؛ چرا که این عدد در گذشته تکرار نشده بود.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

17 Oct, 08:48


✔️خیال سهامداران بزرگترین هلدینگ پتروشیمی ایران تخت؛ رکورد سود خالص شکسته شد

نگاهی به صورت‌های مالی حسابرسی نشده سالانه هلدینگ خلیج فارس نشان می‌دهد، این گروه به خوبی از پس بحران‌های صنعت پتروشیمی برآمده است. به طوری که درآمد و به دنبال آن سود این گروه افزایش قابل توجهی داشته است. این روند سود سهامداران عدالت را نیز تقویت خواهد کرد. 

هلدینگ خلیج فارس به عنوان بزرگترین گروه پتروشیمی ایران، جایگاه با اهمیتی در صنایع شیمیایی کشور دارد. این هلدینگ به تازگی اصلاحیه‌ای از وضعیت سودآوری خود در سال مالی گذشته ارائه کرد و خبر از منتفع شدن سهامداران عدالت و ساکنان مناطق عسلویه و ماهشهر از سودآوری خود داد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Oct, 08:34


وضعیت صنعت اوره در یک نگاه
•بررسی گزارش‌های اوره‌سازان در نیمه نخست امسال حکایت از آن دارد که مجموع تولید شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» به پنج میلیون و ۸۲۶ هزار تن رسیده است. مقایسه این عدد با حجم تولید صنعت در مدت مشابه سال گذشته افت ۱.۳ درصدی را مخابره می‌کند.

•با وجود این قضیه اما رشد قیمت دلار نیمایی طی یک سال گذشته از ۳۷ هزار تومان به ۴۷ هزار تومان رسیده است؛ این روند درآمد شرکت‌های صنعت اوره را بالا برده است. به طوری که درآمد کل صنعت «آمونیاک و اوره» از ۳۳ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ با رشد ۲۴.۲ درصدی به ۴۱ هزار و ۸۵۹ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید اوره‌سازان
•بررسی‌ها نشان می‌دهد پتروشیمی پردیس در نیمه نخست امسال میدان درآمدزایی این صنعت را در اختیار گرفته است. چرا که این پتروشیمی با شناسایی درآمد ۲۳ هزار و ۲۵۳ میلیارد تومانی پردرآمدترین اوره‌ساز بورسی در نیم‌سال ۱۴۰۳ شده است.

•همچنین این پتروشیمی موفق به افزایش ۳۱.۸ درصدی درآمد ۶ ماهه خود شده است. به این ترتیب پتروشیمی پردیس، رتبه اول «بیشترین افزایش درآمد» را به خود اختصاص داده است.
پتروشیمی شیراز نیز کارنامه خوبی در بخش درآمدزایی نیم‌سال اول داشت؛ به نحوی که درآمد این شرکت از ۹ هزار و ۳۴۲ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۲ با رشد ۲۶.۳ درصدی به ۱۱ هزار و ۸۰۱ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ رسیده است.

•همچنین پتروشیمی خراسان نیز در این دوره موفق شد درآمد خود را حدود ۱۰ درصد بالا ببرد و به سه هزار و ۸۳۷ میلیارد تومان برساند.

بیشترین افزایش مقدار تولید اوره‌سازان
•همان‌طور که گفته شد درآمد سه پتروشیمی صنعت در ۶ ماهه ابتدایی سال افزایش داشته است. اما این روند در سمت تولید دیده نشد و تنها پتروشیمی که موفق به افزایش حجم تولید خود شده، پتروشیمی پردیس بوده است. چرا که این پتروشیمی موفق شد مقدار تولید خود را ۲.۱ درصد بالا ببرد.
اما سه پتروشیمی خراسان، شیراز و کرمانشاه در این دوره کاهش تولید داشتند که وضعیت کرمانشاه از باقی رقبا وخیم‌تر بوده است.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه
•اما مهم‌ترین بخش تولید، میزان تحقق ظرفیت تولید اسمی سالانه است. بررسی گزارش‌های تجمعی پتروشیمی‌های اوره‌ساز در بازه زمانی ۶ ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد پتروشیمی خراسان بیشتر از سایر رقبا توانسته است از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره ببرد و این عدد را به ۶۱ درصد برساند.
همچنین سایر پتروشیمی‌های این گروه نیز عملکرد قابل قبولی در این بخش داشتند و مشخص می‌شود اوره‌سازان کارنامه بهتری نسبت به سایر صنایع پتروشیمی دارند.
@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Oct, 08:33


تنها یک اوره‌ساز در شش ماهه نخست افزایش درآمد داشته است
✔️کرمانشاه بازند رالی تولید و درآمد پتروشیمی‌های اوره‌ساز
نگاهی به گزارش‌های منتشر شده پتروشیمی‌های اوره‌ساز در ۶ ماهه ابتدایی سال، مشخص می‌کند درآمد شرکت‌های این صنعت با وجود کاهش تولید افزایش داشته است. با وجود این روند اما پتروشیمی پردیس در دو بخش تولید و درآمدزایی کارنامه قابل قبولی ارائه کرده است.

آمارها نشان می‌دهد، شرکت‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در ۶ ماهه امسال ارقام متفاوتی را گزارش کرده‌اند. به نحوی که سه پتروشیمی خراسان، شیراز و کرمانشاه در این مدت کاهش تولید و پتروشیمی پردیس افزایش تولید داشتند.

در سمت فروش اما این روند متفاوت بود؛ به طوری که سه پتروشیمی خراسان، پردیس و شیراز افزایش درآمد و پتروشیمی کرمانشاه کاهش درآمد را گزارش کرده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Oct, 07:00


•بررسی آمار فروش داخلی این شرکت در 6 ماهه نخست امسال نشان می‌دهد که میزان عرضه محصولات تولیدی نفت سپاهان در بازار داخلی به 117 هزار و 108 تن رسیده و ارزش فروش داخلی این محصولات در نیمه ابتدایی سال جاری، 52 هزار و 730 میلیارد ریال بوده است.

•این درحالی است که ارزش فروش داخلی محصولات نفت سپاهان در مدت مشابه سال قبل (نیمه نخست سال 1402) با فروش 111 هزار و 933 تن، بالغ بر 43 هزار و 538 میلیارد ریال بوده و مقایسه این رقم با فروش سال جاری از رشد 4.6 درصدی تناژ فروش و رشد 21.1  درصدی درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات نفت سپاهان حکایت دارد.

•در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان 21 هزار و 427 تن در بازار داخلی، درآمدی 13 هزار و 720 میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت. همچنین روغن موتور دیزلی تولیدی این شرکت نیز به عنوان یک محصول پرتقاضا عرضه 25 هزار و 875 تنی و درآمدی 11 هزار و 390 میلیارد ریالی به‌همراه داشت.

•در سایر روغن‌های موتوری نیز فروش 8700 تنی با درآمد 4 هزار و 951 میلیارد ریالی، رشدی 1.7 برابری در درآمد را نسبت به زمان مشابه سال قبل برای نفت سپاهان رقم زد.

•روغن‌های صنعتی تولیدی نفت سپاهان که در صنایع مختلف کشور مورد استفاده قرار می گیرد، در نیمه نخست سال جاری به میزان 9 هزار و 590 تن در بازار داخلی عرضه شد که درآمدی 6 هزار و 203 میلیارد ریالی برای این شرکت داشت.

•گریس و ضد یخ از دیگر محصولات تولیدی نفت سپاهان بود که در احجام قابل توجه در بازار داخلی در نیمه نخست امسال به فروش رسید و به‌ترتیب رشدی 25 درصدی و 386 درصدی از نظر درآمدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برای این شرکت به ثبت رساندند.

•فروش داخلی 12 هزار و 185 تن روغن‌های فرآیند با ارزشی بالغ بر 2 هزار و 366 میلیارد ریالی نیز رشدی 180درصدی در درآمدزایی به همراه داشت.

•روغن پایه تولید نفت سپاهان نیز به عنوان یکی از پرتقاضاترین محصولات این شرکت، با ثبت رشد 59درصدی در درآمد فروش، به میزان 10 هزار و 517 میلیارد ریال درآمدزایی در بازار داخلی رسید.

•پارافین تولیدی نفت سپاهان نیز با عرضه‌ای 7 هزار 132 تنی در 6 ماهه ابتدایی سال، درآمدی 2 هزار و 520 میلیارد ریالی به‌همراه داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 326درصد درآمدزایی بیشتر برای این شرکت ثبت کرد.

•شرکت نفت سپاهان علاوه بر رشد 21.1 درصدی درآمد از فروش داخلی، در درآمد صادراتی نیز در نیمه نخست سال رشد قابل توجهی را به‌ثبت رساند.

•در 6 ماهه ابتدایی امسال، در مجموع 72 هزار و 151 میلیارد ریال ارزش فروش صادراتی محصولات نفت سپاهان بود که در مقایسه با فروش 59 هزار و 404 میلیارد ریالی مدت مشابه سال قبل، رشدی 21.5 درصدی داشت.

•در بین محصولات متنوع تولیدی نفت سپاهان در بازارهای صادراتی اعم از پارافین، روغن‌های صنعتی، روغن پایه، روغن موتور دیزلی، روغن موتور بنزینی، اسلاک واکس و روغن‌های فرآیندی، به جز روغن موتور دیزلی که در 6 ماهه نخست سال گذشته صادراتی نداشت و امسال به بیش از 330 میلیارد ریال صادرات رسید؛ پارافین و روغن‌های صنعتی به ترتیب با رشدی 160 درصدی و رشدی 155 درصدی در میزان درآمدزایی، بیشترین رشد درآمد فروش را داشتند.

•در مجموع، درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در 6 ماهه نخست امسال 124 هزار و 777 میلیارد و 739 میلیون ریال بود که نسبت به درآمد 102 هزار و 424 میلیارد و 938 میلیون ریالی این شرکت در 6 ماهه نخست سال 1402، رشدی 21.8 درصدی را به ثبت رساند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

16 Oct, 07:00


✔️جزئیات رشد ۲۲ درصدی درآمدهای نفت سپاهان

در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان ۲۱ هزار و ۴۲۷ تن در بازار داخلی، درآمدی ۱۳ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت.

درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در ۶ ماهه نخست امسال ۱۲۴ هزار و ۷۷۷ میلیارد و ۷۳۹ میلیون ریال بود که نسبت به درآمد ۱۰۲ هزار و ۴۲۴ میلیارد و ۹۳۸ میلیون ریالی این شرکت در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲، رشدی ۲۱.۸ درصدی را به ثبت رساند.

  شرکت نفت سپاهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن پایه و فرآورده‌های حوزه روانکار در ایران و خاورمیانه است که نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی روغن‌موتور و دیگر محصولات صنعت روانکار دارد.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Oct, 20:17


○همچنین پتروشیمی تحت جمشید و خارک  دو پتروشیمی دیگر هستند که جایگاه دوم و سوم بیشترین افزایش مقدار فروش در طی مدت زمان مورد گزارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته را تصاحب کردند. به طوری که مقدار فروش تخت جمشید ۶۴ و خارک ۵۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. پس از آن پتروشیمی امیر کبیر با ۴۷.۴ درصد، بوعلی سینا با ۴۷.۳ درصد و پتروشیمی جم با ۴۵ درصد افزایش رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده اند.


کاهش فروش ۴ شرکت پتروشیمی بورسی

○همانطور که گفته شد بررسی ۶ ماهه فروش ۲۰ شرکت بورسی نشان می‌دهد پتروشیمی مارون بیشترین افزایش فروش را در بین شرکت‌های رقیب داشته همچنین ۱۶ شرکت دیگر با افزایش فروش روبرو بوده اند، اما در مقابل مقدار فروش پتروشیمی‌های تندگویان، کرمانشاه، ارومیه و زاگرس در طی مدت زمان مورد گزارش با کاهش روبرو بوده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Oct, 20:17


✔️مارون و ثبت بیشترین مقدار فروش در بین پتروشیمی ها

بررسی فروش نیمه نخست امسال ۲۰ شرکت پتروشیمی فعال در بازار سرمایه نشان می‌دهد پتروشیمی مارون بیشترین افزایش فروش را در بین شرکت‌های رقیب به ثبت رسانده است.

بررسی مقدار فروش ۲۰ شرکت بورسی نشان می دهد  که پتروشیمی مارون از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه امسال بیشترین افزایش مقدار فروش را نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل داشته است و در بین شرکت‌های رقیب رتبه اول را از این لحاظ کسب نموده است. به طوری که میزان درآمد‌های پتروشیمی مارون در ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته ۱۱ هزارو ۹۹۴ میلیارد تومان بود، اما امسال با افزایش ۱۰۰ درصدی به میزان ۲۳ هزارو ۹۹۷ میلیارد تومان رسیده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Oct, 08:37


عملکرد درخشان آریا در تحقق ظرفیت تولید اسمی
○همان‌طور که گفته شد پتروشیمی آریا ساسول در سال‌های اخیر از شرکت‌های پیشرو این صنعت بوده است. برای مثال این پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ یکی از ۶ پتروشیمی برتر در زمینه تحقق ظرفیت تولید اسمی سالانه خود بوده است. به نحوی که آریا ساسول در سال گذشته حدود ۶ درصد بیشتر از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود تولید کرده بود.

○این روند در نیمه نخست امسال نیز تکرار شد و پتروشیمی آریا ساسول رقم جالب توجهی در بخش تحقق ظرفیت اسمی ارائه کرد. به نحوی که این پتروشیمی در مدت ۶ ماه از سال توانست ۵۴ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را محقق کند.

درآمد پتروشیمی آریا ساسول در مسیر صعودی
○عملکرد خوب پتروشیمی آریا ساسول در تولید، زمینه را برای رشد درآمدزایی این شرکت فراهم کرد؛ چرا که این پتروشیمی در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ موفق شد بیش از ۲۲ هزار و ۵۳۹ میلیارد تومان درآمد شناسایی کند که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۳۷ درصد افزایش داشته است.

○همچنین لازم به ذکر است این پتروشیمی در نیم‌سال اول ۱۴۰۳ رکورد درآمدزایی ۶ ماهه ابتدایی سال‌های اخیر خود را نیز شکسته است. نمودار زیر روند صعودی درآمدزایی این پتروشیمی را به خوبی نشان می‌دهد.

صادرات پتروشیمی آریا ساسول ۳۶ درصد رشد کرد
○نکته دیگر در رابطه با عملکرد درخشان پتروشیمی آریا ساسول در ۶ ماه گذشته اینکه، آریا موفق شد صادرات خود را در این مدت افزایش دهد و حدود ۱۳ هزار و ۸۶۱ میلیارد تومان از این محل درآمد کسب کند. مقایسه این رقم با صادرات شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۲ رشد ۳۶ درصدی را مخابره می‌کند.

رشد چشم‌گیر درآمد آریا در شهریور
○همان‌طور که تا اینجا اشاره شد، پتروشیمی آریا ساسول در یک سال گذشته کارنامه خوبی در تولید و فروش ارائه کرده است. این روند در شهریورماه امسال نیز دیده شد و شرکت موفق شد حجم تولید این ماه را به بیش از ۱۶۵ هزار تن برساند که نسبت به میانگین یک سال گذشته رقم بزرگتری‌ست.

○همچنین حجم فروش شرکت نیز در شهریورماه امسال نسبت به شهریور ۱۴۰۲ افزایش یافت و به حدود ۱۰۸ هزار تن رسید.

○به دنبال این روند درآمد پتروشیمی آریا ساسول جهش چشم‌گیری را تجربه کرد و از دو هزار و ۸۴۹ میلیارد تومان در شهریورماه ۱۴۰۲ با رشد بیش از ۴۶ درصدی به چهار هزار و ۱۶۳ میلیارد تومان در شهریورماه امسال رسید.

○همچنین صادرات این پتروشیمی نیز در شهریور جهش ۶۶.۳ درصدی را پشت سر گذاشت و از هزار و ۶۱۴ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۸۴ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۳ رسیده است|انرژی پرس

@Petroplus_ir

پترو پلاس

15 Oct, 08:36


✔️شکستن رکورد درآمد، تولید و صادرات؛ کارنامه شش ماهه نخست ۱۴۰۳ پتروشیمی آریاساسول

بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی #آریا_ساسول در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد این شرکت یکی از برترین پتروشیمی‌های بورسی در زمینه تولید و تحقق ظرفیت اسمی بوده است. این موضوع درآمد شرکت را نیز در مسیر صعودی قرار داد و سهامداران را به افزایش سودآوری امیدوار کرده است.

شرکت پلیمر آریا ساسول بزرگترین پتروشیمی فعال در زمینه تولید پلی اتیلن سبک و سنگین بوده و جایگاه آن در صنعت پلیمر از اهمیت بالایی برخوردار است. طبق نموداری که مشاهده که می‌شود که این شرکت میدان تولید و فروش پلی اتیلن را در اختیار گرفته است.

همچنین آریا ساسول همواره در فهرست پتروشیمی‌های برتر یک سال اخیر قرار و سعی در ارائه ارقام صعودی در تولید و فروش داشته است. این موضوع در گزارش‌های نیم‌سال اول شرکت نیز نمود پیدا کرده است؛ به طوری که این پتروشیمی در نیمه نخست سال جاری موفق به افزایش درآمد خود و ارائه کارنامه‌ای درخشان در تحقق ظرفیت تولید اسمی خود شده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Oct, 10:30


○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در شهریور ۱۴۰۳ به ۳۱ هزار و ۷۳۱ میلیارد تومان رسیده است. لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مرداد ۶.۶۳ درصد کاهش داشته است. اما نکته مهم اینکه مقایسه درآمد صنعت در شهریور ۱۴۰۳ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۴۳.۸ درصدی را مخابره می‌کند.

○همچنین ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه الفین و پلیمر در شهریورماه امسال موفق به تولید یک میلیون و ۱۱۳ هزار تن از محصولات خود شدند که نسبت به مرداد حدود ۰.۴۱ درصد افزایش داشته است. اما این رقم در مقایسه با شهریورماه سال گذشته ۱.۷ درصد کاهش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به شهریور ۱۴۰۲   
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد ۹ پتروشیمی‌ گروه «پلیمر و الفین» بورسی در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در شهریور ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی تخت جمشید در این ماه نیز پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد. به نحوی که تخت جمشید با جهش بیش از ۱۵۵ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند.

○همچنین پتروشیمی جم، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در شهریورماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در شهریور نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۶ درصد افزایش داشته است.

پتروشیمی مارون نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در شهریورماه امسال موفق شد جهش بیش از ۵۳ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه درآمدزایی شهریورماه این گروه را کسب کند.

غدیر و تندگویان؛ تنها در قعر جدول
○همان‌طور که در جدول مشخص است، دو پتروشیمی غدیر و تندگویان تنها پتروشیمی‌هایی بودند که در شهریورماه کاهش درآمد را تجربه کرده‌اند. به طوری که درآمد شهریورماه غدیر ۱۶.۹ درصد و تندگویان ۰.۲ درصد نسبت به شهریور ۱۴۰۲ کاهش داشته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در شهریور ۱۴۰۳
○در سمت تولید گروه «پلیمر و الفین» نیز ارقام جالب توجهی به چشم می‌خورد؛ با این تفاوت که ۶ پتروشیمی این گروه در شهریورماه امسال با کاهش حجم تولید روبه‌رو شده‌اند. اما پنج پتروشیمی پارس، تندگویان، تخت جمشید، جم پیلن و قائدبصیر در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشته‌اند.
در این میان پتروشیمی پارس عملکرد درخشانی ثبت کرد و رقم تولید خود را به ۲۹۷ هزار تن در این ماه رساند. مقایسه این رقم با حجم تولید شرکت در شهریورماه سال گذشته، رشد ۱۲.۴ درصدی مقدار تولید این شرکت را مخابره می‌کند.

○همچنین پتروشیمی تندگویان عنوان دومین شرکت برتر در زمینه افزایش حجم تولید گروه «پلیمر و الفین» را به خود اختصاص داد. به نحوی که این شرکت موفق شد حجم تولید شهریورماه خود را با رشد ۹.۲ درصدی به ۹۵ هزار تن برساند.

تخت جمشید نیز دیگر پتروشیمی موفق گروه «پلیمر و الفین» در تولید شهریورماه بود؛ چرا که این پتروشیمی موفق شد حجم تولید خود را حدود ۶ درصد بالا ببرد و رقم هفت هزار و ۸۴۳ تن را گزارش کند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌‌ها
○در طرف دیگر ماجرا بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های این گروه نشان می‌دهد سه پتروشیمی مارون، غدیر و شازند در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری بیشتر از سایر رقبا ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. به طوری که پتروشیمی مارون در این مدت ۶۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده است.

○اما همان‌طور که مشخص است پتروشیمی تندگویان در ۶ ماهه امسال تنها ۳۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده و نسبت به سایر رقبا به شدت عقب مانده است|انرژی پرس

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Oct, 10:29


تندگویان رتبه آخر تحقق ظرفیت اسمی
✔️تخت جمشید، جم و مارون پتروشیمی‌های برتر گروه الفین و پلیمر

بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های گروه «پلیمر و الفین» در شهریورماه امسال نشان می‌دهد، سه پتروشیمی تخت جمشید، جم و مارون بهتر از سایر رقبا عمل کردند و در صدر جدول رشد درآمدزایی قرار گرفته‌اند اما تندگویان و غدیر بدترین عملکرد را ثبت کرده‌اند.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Oct, 07:21


•به گزارش روابط عمومی پتروشیمی بوعلی سینا، گزارش شش ماهه نخست شرکت پتروشیمی بوعلی سینا نشان می‌دهد این نماد بورسی با عملکرد بی‌نظیر و شکستن رکوردهای فوق‌العاده سال‌های قبل، سطح تازه‌ای از کسب موفقیت در تاریخ فعالیت شرکت را به ثبت رسانده است.

•برپایه داده‌های جمع‌آوری شده از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریورماه سال‌جاری، میزان فروش «بوعلی» حدود ۱ میلیون و ۸۰ هزار تن انواع محصولات آروماتیکی بوده است که نسبت به عملکرد فوق العاده سال گذشته، افزایش ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

•همچنین برپایه این داده‌ها، میزان درآمد شرکت از ۳۳۳.۵ هزار میلیارد ریال (۳۳.۵ همت) عبور کرده و نسبت به سال گذشته جهش ۴۷ درصدی داشته است.

•بر پایه گزارش‌های جمع‌آوری شده تولید در نیمه نخست سال، میزان تولید محصولات شرکت پتروشیمی بوعلى سينا نیز در این مدت با تحقق ۱۱۸ درصدی ظرفیت اسمی به حدود ۱ میلیون و ۵۰ هزارتن رسیده است که این حجم از تولید در تاریخ فعالیت این پتروپالایشگاه بی نظیر بوده است.

@Petroplus_ir

پترو پلاس

14 Oct, 07:21


✔️درآمد پتروشیمی‌ بوعلی سینا ۴۷ درصد افزایش یافت

جشن بوعلی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳
گزارش نیمه نخست سال ۱۴۰۳ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا نشان می‌دهد این شرکت علاوه بر تولید ۱۱۸ درصد ظرفیت اسمی مجتمع،در شش ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۳ فروش خود را بیش از ۳۰ درصد و درآمد شرکت را ۴۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داده است.

@Petroplus_ir