رئیس پلیس آگاهی فرمانده انتظامی استان به شهروندان برای جلوگیری از کلاهبرداری در خصوص برنامههای رسیدساز جعلی تلفن همراه هشدار داد.
سرهنگ "عبدالرضا رخشان" در تشریح این خبر در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به تشکیل پروندههایی در سراسر کشور در خصوص برنامههای رسیدساز جعلی تلفن همراه توسط افراد کلاهبردار در راستای جلوگیری از این نوع کلاهبردای و آگاهی شهروندان توصیههایی لازم و ضروری است که بایستی شهروندان برای جلوگیری از کلاهبرداری توصیهها را مورد اهتمام قرار دهند.
۱- چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش مانند دیوار شیپور و غیره آشنا شدهاید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاههای مجازی نظیر آپ، تاپ و... نموده، وعده ارسال پیامك واریز را تا ساعتی دیگر میدهد و با تلفن خود با اپراتور درگاه مجازی جهت قانع كردن شما تماس میگیرد، كذب میباشد و شما میتوانید با مراجعه به عابر بانك و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
۲- اگر با خریدار از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش آشنا شدهاید، به رفتارهای غیر متعارف (پیشنهاد قیمت بالا و انجام معاملات در محلهای غیرمعمول) حساس شده و دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله نمایید.
۳- در صورتیکه فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاههای مجازی نظیر آپ، تاپ و یا با ارائه رسید کاغذی عابر بانك و شبا مینماید و در ادامه پیامك واریز وجه نیز برای تلفن همراه شما ارسال میگردد، دقت فراوانی در بررسی و احراز اصالت سرشماره بانک مربوطه داشته باشید. ضمناً شما میتوانید با مراجعه به عابر بانك و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
۴- چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق فضای مجازی آشنا شدهاید دقت بیشتری در خصوص نحوه معامله، دریافت چک، اسکناس و رسیدهای بانکی داشته باشید زیرا احتمال جعلی بودن متصور است.
https://t.me/payamedelfan123