Paskoocheh | پس‌کوچه @paskoocheh Channel on Telegram

Paskoocheh | پس‌کوچه

@paskoocheh


بازارچه فیلترشکن!
مکانی امن برای دسترسی آسان به هر آنچه که برای عبور از #فیلترنت می‌خواهید.کاری از بچه‌های اصل۱۹
ادمین @PaskAdmin_bot
روبات تلگرام @PaskoochehBot
توییتر twitter.com/PasKoocheh
فیسبوک fb.com/BiaPaskoocheh
اینستاگرام Instagram.com/paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه (Persian)

با سلام به همه علاقمندان به دسترسی آسان به اینترنت بدون محدودیت! آیا به دنبال یک بازارچه فیلترشکن امن هستید؟ آیا می‌خواهید به آسانی به هر چیزی که برای عبور از فیلترینت نیاز دارید دسترسی پیدا کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، پس به جای مناسب آمدید! nnپس‌کوچه یک بازارچه فیلترشکن است که توسط بچه‌های اصل۱۹ اداره می‌شود. اینجا مکانی امن برای دسترسی آسان به هر آنچه که برای عبور از فیلترنت نیاز دارید فراهم شده است. از اپلیکیشن‌های فیلترشکن گرفته تا اخبار مربوط به حقوق دیجیتالی، هر چیزی که شما نیاز دارید اینجا پیدا می‌شود. nnبرای ارتباط با ما و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به ربات تلگرام ما با نام @PaskoochehBot مراجعه کنید. همچنین می‌توانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: توییتر twitter.com/PasKoocheh، فیسبوک fb.com/BiaPaskoocheh، اینستاگرام Instagram.com/paskoocheh. nnپس‌کوچه همواره در تلاش است تا به شما امکان بهترین تجربه ممکن در دسترسی به اینترنت بدون محدودیت را فراهم کند. پیوستن به این کانال به شما کمک خواهد کرد تا با آخرین ابزارها و اخبار مربوط به فیلترینت، تجربه بهتری داشته باشید. پس حتما از این فرصت استفاده کنید و به جمع ما بپیوندید!

Paskoocheh | پس‌کوچه

07 Dec, 07:19


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۱۷ آذر ۱۴۰۳

موضوع #فیلترینگ و رفع آن در ایران به روندی مبهم تبدیل شده که نه فیلتر کننده دقیقا مشخص است و نه مسئول رفع فیلتر. حتی در مواردی، بعد از چندین سال روند مسدود شدن برخی پلتفرم‌ها هنوز مشخص نشده و کسی مسئولیت آن را نمی‌پذیرد. همین باعث شده که روند #رفع_فیلترینگ هم شفاف پیش نرود و نهادها و افراد دخیل در آن، از زیر مسئولیت شانه خالی کنند.

فیلترشکن «TIP VPN» که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده، در لیست اپ‌های پرطرفدار هفته قرار دارد. این #فیلترشکن برای فعالیت درخواست دسترسی به وضعیت و هویت دستگاه دارد. وب‌سایت این سرویس از دسترس خارج شده و از محل فعالیت و سازندگان آن اطلاعاتی در دسترس نیست. در سند #حریم_خصوصی این وی‌پی‌ان نوشته شده که «فقط داده‌های جمع‌آوری‌شده و ناشناس به‌طور دوره‌ای به سرویس‌های خارجی منتقل می‌شود تا به ارائه‌دهنده خدمات در بهبود برنامه و خدمات آن کمک کند.» اما هیچ توضیح تکمیلی درباره سرویس‌های خارجی و داده‌های دریافتی از کاربران ارائه نشده است.

فیلترشکن «GEM VPN» سرویس دیگری است که برای چندین هفته متوالی با استقبال کاربران ایرانی روبرو شده است. این #وی‌پی‌ان تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده است. این فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد و از ۲۲ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان نوشته شده که هنگام دانلود یا استفاده از سرویس، اطلاعاتی شامل آدرس آی‌پی، زمان استفاده از برنامه و اطلاعات سیستم عامل کاربر ثبت می‌شوند. از محل فعالیت و سازندگان این سرویس هم اطلاعاتی موجود نیست.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

06 Dec, 18:38


🔐در هر دو سیستم‌ عامل اندروید و آی‌او‌اس، می‌توانید اتصال خودکار به شبکه‌های #وای‌فای عمومی را غیرفعال کنید تا از #امنیت بیشتر هنگام استفاده از اینترنت در مکان‌های عمومی برخوردار شوید:

📱سیستم عامل #اندروید: ابتدا وارد تنظیمات (Settings) شوید و سپس به بخش شبکه و اینترنت (Network & Internet) بروید. در قسمت وای‌فای Wi-Fi، به تنظیمات شبکه مورد نظر (مانند شبکه‌های عمومی که به آن‌ها وصل شده‌اید) دسترسی پیدا کنید. گزینه Auto-connect را خاموش کنید تا دستگاه به‌طور خودکار به آن شبکه متصل نشود. برای برخی دستگاه‌ها، می‌توانید با ضربه زدن روی گزینه "Forget" نیز از اتصال مجدد به آن شبکه جلوگیری کنید.

📱سیستم عامل #آی‌او‌اس: به بخش تنظیمات (Settings) بروید و گزینه وای‌فای Wi-Fi را انتخاب کنید. به شبکه عمومی‌ای که به آن متصل شده‌اید بروید و روی دکمه آبی‌رنگ "i" کنار نام شبکه ضربه بزنید. سپس گزینه Auto-Join را غیرفعال کنید تا دستگاه شما به‌طور خودکار به این شبکه متصل نشود. همچنین اگر مایلید این شبکه را فراموش کنید، می‌توانید از گزینه "Forget This Network" استفاده کنید تا دستگاه شما دیگر به این شبکه متصل نشود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

06 Dec, 13:21


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چطور می‌توان یک اپلیکیشن را در دستگاه‌های اندرویدی مخفی کرد؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Dec, 15:13


🔴اپل به‌روزرسانی iOS 18.1.1 را منتشر کرده که یک #به‌روزرسانی اضطراری است. این به‌روز‌رسانی دو نقص امنیتی بزرگ را که هکرها از آن‌ها سوءاستفاده می‌کردند، برطرف می‌کند. برای محافظت از کاربران، #اپل جزئیات مربوط به آسیب‌پذیری‌ها را منتشر نکرده است.

🔴برای دستگاه‌های قدیمی یا کاربرانی که آماده تغییر به iOS 18 نیستند، اپل iOS 17.7.2 را نیز منتشر کرده است که همان دو #آسیب پذیری_امنیتی را برطرف می کند.

🔴آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) به کاربران هشدار داده است که این به روزرسانی‌ها را فوری نصب کنند. به گفته CISA، این آسیب‌پذیری‌ها به هکرها اجازه می‌دهد تا کنترل دستگاه‌های آسیب‌دیده را در دست بگیرند.

این آسیب پذیری‌ها چه کاری انجام می‌دهند؟

🔴نقص CVE-2024-44308 (آسیب پذیری JavaScriptCore) به مهاجمان اجازه می‌دهد تا کدهای مضر را روی دستگاه شما اجرا کنند، شما را به وب‌سایت‌های جعلی هدایت یا توکن‌های نشست‌ها را سرقت کنند.

🔴نقض CVE-2024-44309 (آسیب پذیری WebKit) که در موتور سافاری یافت می شود، امکان حملات اسکریپت بین سایتی را فراهم می‌کند. هکرها می‌توانند کد مضر را به وب‌سایت‌ها یا برنامه‌های قابل اعتماد تزریق کنند و اطلاعات شخصی شما را فاش کنند.

🔴اپل تایید کرد که هر دو آسیب‌پذیری ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشند، به خصوص در سیستم های مبتنی بر #اینتل.

🔴تا زمانی که به‌روزرسانی‌ها را نصب نکرده‌اید، در کلیک کردن روی پیوندها یا بازدید از وب‌سایت‌های ناشناس محتاط باشید. این نقص‌ها به اندازه‌ای شدید هستند که اپل به‌روزرسانی اضطراری منتشر کرده، بنابراین در اولین فرصت به‌روزرسانی را انجام دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Dec, 13:56


🔴بر اساس گزارش‌های اخیر نهادهای فعال در حوزه امنیت دیجیتال، هکرهای مورد حمایت جمهوری اسلامی حملات جدید #فیشینگ را آغاز کرده‌اند که مستقیماً حساب‌های ایمیل سازمان‌ها و فعالان حقوق بشری را هدف قرار می‌دهد.

🔴مهاجمان خود را به‌عنوان کارکنان سازمان‌های معتبر حقوق بشری مانند دیده‌بان حقوق بشر (HRW) یا مرکز سیاست خارجی فمینیستی (CFFP) معرفی کرده و قصد فریب قربانیان خود را دارند.

🔴این هکرها از نام واقعی کارکنان این سازمان‌ها استفاده کرده و حساب‌های ایمیلی ایجاد می‌کنند که شباهت زیادی به آدرس‌های اصلی و معتبر دارند و خود را مایل به بحث‌ و مشارکت در امور مرتبط با مسائل #حقوق_بشر نشان می‌دهند.

🔴این #حملات_سایبری اغلب با لحن رسمی و محترمانه برای جلب اعتماد همراه هستند و با شناخت کافی از قربانیان و اشاره مستقیم به تخصص فرد مورد حمله در مسائل حقوق بشر صورت می‌گیرد.

🔴اگر ایمیلی از فرد یا سازمانی ناشناس دریافت کردید، مراقب باشید. از کلیک روی لینک‌ها خودداری کنید. دامنه ایمیل را بررسی کنید تا مطمئن شوید به سازمانی معتبر تعلق دارد و برای تایید اطلاعات از طریق وب‌سایت یا کانال‌های رسمی دیگر اقدام کنید.

🔴نشانگر ماوس را روی یک لینک نگه دارید تا آدرس واقعی وب‌سایتی که به آن متصل می‌شود، نشان داده شود. اگر آدرس با چیزی که ادعا می‌شود مطابقت ندارد، ممکن است لینک مخرب باشد. لینک‌های مشکوک را در ابزارهایی مانند Google Safe Browsing بررسی کنید.

🔴از ارتباط با فرستنده خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تشویق فرد جعل‌کننده به ادامه ارتباط شود. اگر از طریق لینک‌های ارسال‌شده رمز عبوری ارائه کرده‌اید، توصیه می‌کنیم #رمز_عبور خود را فوراً تغییر دهید.

🔴احراز هویت دومرحله‌ای را برای حساب‌های کاربری و ایمیل فعال کنید.

🔴از گزینه اپلیکیشن #احراز_هویت یا کلید امنیتی سخت‌افزاری به‌جای دریافت پیامک استفاده کنید، زیرا امنیت بیشتری دارند.

🔴در صورت نگرانی درباره حساب گوگل، درخواست اضافه شدن به برنامه حفاظتی پیشرفته گوگل را بدهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

04 Dec, 18:34


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

04 Dec, 17:41


گزارش انجمن تجارت الکترونیک تهران آن‌طور که پیش‌تر نیز به آن پرداخته بودیم نشان می‌دهد، رتبه #ایران در شاخص‌های اکوسیستم ابری و شاخص‌های #اقتصاد_دیجیتال در وضعیت نامطلوبی قرار دارد.

🔹وضعیتی که در کنار مشکلات عدیده و کیفیت اینترنت ایران، در نهایت منجر به قرار گرفتن ۵۰درصد از فعالین کسب‌وکارهای دانش بنیان در مسیر #مهاجرت شده است.

🔹طبق نتایج این گزارش و افکارسنجی‌های مختلف درباره‌ پیشران‌های مهاجرت فعالین اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور، طرح موسوم به #صیانت و وضعیت ناپایدار اینترنت، یکی از مهمترین دلایل مهاجرت عنوان شده است.

🔹این شرایط البته فقط گوشه‌ای از شرایط ناگوار حال حاضر است و محدودیت‌های گسترده و #فیلترینگ در زندگی مردم عادی نیز تاثیر زیادی دارد. اعمال سیاست #سانسور به معنی تحمیل هزینه مضاعف به شهروندانی است که تحت فشارهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی از سوی جمهوری اسلامی قرار دارند.

🔹طبق برآورد روزنامه اعتماد، میزان تقریبی بازار فیلترینگ در ایران که عددی نزدیک به ۲۵ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان است، که با این رقم می توان ۱۰۰ بیمارستان ۱۰۰ تخت‌خوابی، ۵۰۰ مدرسه با ۱۰ کلاس درس، ۶ هزار خانه آپارتمانی ساخت و یک ماه یارانه به ۷۹ میلیون نفر داد و مستمری‌بگیران کمیته امداد برای یک سال را تامین کرد.

🔹این موضوع در کنار اخبار متعددی که درباره مسدودشدن پلتفرم‌های بین‌المللی، اختلالات روزافزون، سرعت پایین و افزایش هزینه دسترسی به اینترنت به‌طور روزانه منتشر می‌شود، از مهمترین عوامل دسترسی دشوار کاربران ایرانی به #اینترنت_آزاد است.

🔹به نظر می‌رسد روند تصمیم‌گیری‌های نابخردانه و غیراصولی، نزدیکی با روسیه و چین به‌ویژه در حوزه امنیتی و اطلاعاتی و دوری از آمریکا و کشورهای غربی در زمینه‌های مختلف از جمله محدودیت‌ اینترنت و جلوگیری از دسترسی به جریان آزاد اطلاعات ادامه دارد و ناامیدی و نگرانی از آینده، منجر به شدت گرفتن پروسه خروج نیروی انسانی جوان از کشور شده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

04 Dec, 16:19


چگونه اعلان‌های مزاحم را در #اندروید، #آی‌او‌اس و #ویندوز خاموش کنیم؟

🔻اندروید:

🔴به بخش تنظیمات (Setting) و سپس اعلان‌ها (Notifications) بروید. فهرستی از اپلیکیشن‌ها را مشاهده می‌کنید که می‌توانید اعلان‌ها را برای هر برنامه به‌صورت جداگانه غیرفعال کنید. همچنین می‌توانید اعلان‌ها را سفارشی کنید و فقط هشدارهای مهم را فعال کرده یا گزینه «مزاحم نشوید» (Do Not Disturb) را برای بی‌صدا کردن همه اعلان‌ها به‌طور موقت انتخاب کنید.

🔻آی‌او‌اس:

🔴به بخش تنظیمات (Setting) و سپس اعلان‌ها (Notifications) بروید. اپلیکیشن مورد نظر را پیدا کرده و انتخاب کنید. می‌توانید اعلان‌ها را به‌طور کامل خاموش کنید یا نوع خاصی از هشدارها (مانند بنرها، صداها و نشان‌ها) را مدیریت کنید. همچنین می‌توانید از حالت «تمرکز» (Focus) برای کنترل یا غیرفعال‌کردن موقت اعلان‌ها در زمان‌ها یا فعالیت‌های خاص استفاده کنید.

🔻ویندوز:

🔴بخش مرکزی اجرایی ویندوز (Action Center) را با کلیک روی آیکون اعلان‌ها در گوشه پایین سمت راست صفحه باز کنید. سپس به بخش تنظیمات (Setting) سیستم (System) و بعد اعلان‌ها و عملکردها (System > Notifications & Actions) بروید. در اینجا می‌توانید اعلان‌های برنامه‌های خاص را غیرفعال کنید یا با غیرفعال کردن گزینه دریافت اعلان‌ها از برنامه‌ها و فرستندگان دیگر (Get notifications from apps and other senders)، تمام اعلان‌ها را خاموش کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

03 Dec, 16:17


🔴فیلترشکن «Canary VPN»؛ دسترسی گسترده، بدون نام‌و‌نشان و شفافیت حداقلی!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Canary VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

03 Dec, 15:57


🔴به‌طور پیش فرض #ChatGPT تمام مکالمات را با هدف آموزش سیستم‌های OpenAI ذخیره می‌کند. اگر تاریخچه گفتگوی خود را ذخیره نکنید، OpenAI مکالمات شما را فقط به مدت ۳۰ روز ذخیره می‌کند.

🔴بیشتر چت‌بات‌ها امکان استفاده به صورت مهمان و بدون نیاز به ثبت‌نام را فراهم کرده‌اند. شما می‌توانید از این روش برای کم کردن ردپای دیجیتال خود استفاده کنید.

🔴همچنین اگر حساب کاربری ایجاد می‌کنید، از ورود با حساب‌های دیگر مثل فیس‌بوک یا جیمیل خودداری کنید. وقتی از حساب دیگری برای ورود استفاده می‌کنید، این می‌تواند به برنامه‌ها فرصتی برای تبادل اطلاعات درباره شما بدهد.

🔴در به‌روزرسانی‌های جدید #هوش_مصنوعی ChatGPT قابلیت به خاطر آوردن (Memory) اضافه شده که می‌تواند اطلاعات مهم مثل اسم و آدرس شما را در گفتگوها به یاد بیاورد تا پاسخ شخصی‌سازی شده‌تر ارایه دهد. اگر بخواهید می‌توانید این قابلیت را در بخش تنظیمات و طبق تصویر خاموش کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

02 Dec, 17:42


🔴«همه دنیا این کار را می‌کنند، در همه‌جا این اتفاق می‌افتد» و ادعاهایی از این دست، ترفند جمهوری اسلامی برای پیشبرد سیاست‌های نادرستی است که پذیرفته نشدن آن از طرف جامعه برای حاکمیت واضح است.

🔴حکمرانی فضای مجازی واژه چینی دیگری از جنس همان #صیانت از کاربران فضای مجازی است که این روزها رهبر جمهوری اسلامی بر آن پافشاری می‌کند. #علی_خامنه‌ای مدتی پیش اعلام کرد که «امنیت روانی جامعه را خصوصا در فضای مجازی روشن کنیم.»

🔴اکنون قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با همان رویکرد همیشگی همه دنیا چنین عمل می‌کنند و ما هم همچون بقیه عمل می‌کنیم، خواستار پیشبرد جدی‌تر حکمرانی در فضای مجازی و ساماندهی آن شده است. او پس از این درخواست از وضعیت فعلی فیلترینگ شکایت می‌کند و ابراز نارضایتی می‌کند.

🔴نارضایتی از #فیلترینگ در پیش پرده و اجرای جدی آن در پس‌ پرده رویکردی است که مسئولان جمهوری اسلامی در آن متخصص‌ هستند! در یک دهه اخیر هیچ رییس جمهوری نبوده که از وضعیت فیلترینگ شاکی نباشد و در عین حال در پشت پرده برای پیشبرد #اینترنت_ملی و فیلترینگ بیشتر تلاش نکند.

🔴قالیباف در ارتباط با ضرورت حکمرانی فضای مجازی و آثار آن گفت: آن چیزی که بر ما واجب است حکمرانی در فضای مجازی است که هم امنیت روانی جامعه را گرفته است و هم کسب و کار اقتصادی ما را بهم زده و هم تربیت و اخلاق خانواده را دچار اشکال کرده است. دشمن مثل ۱۴۰۱ از همین جا سواستفاده امنیتی می‌کند.

🔴در چند ماه اخیر دامنه اقدامات جمهوری اسلامی برای نظارت و کنترل جامعه افزایش یافته و اقداماتی مثل #قانون_حجاب_و_عفاف و دسترسی بر دوربین‌ها پیش برده شده است. این در حالی است که پزشکیان قول رفع فیلترینگ و برخورد با گشت ارشاد را داده بود!

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

02 Dec, 17:20


🔴اهالی پس‌کوچه!

⛔️ پیرو سوالات تعدادی از کاربران درباره تبلیغات نمایش داده شده در کانال‌ تلگرام پس‌کوچه و #امنیت سرویس‌های نمایش داده شده در تبلیغات، لازم است بدانید که این تبلیغات، توسط تیم پس‌کوچه کنترل یا تایید نمی‌شوند و این روند به‌طور خودکار توسط تلگرام صورت می‌گیرد و ما نمی‌توانیم #تبلیغات بیرونی و مواردی که برخی کانال‌ها ادعا می‌کنند را مدیریت یا کنترل کنیم.

⛔️به همین دلیل #پس‌کوچه توصیه می‌کند هنگام مواجهه با تبلیغات در کانال‌های تلگرام، احتیاط کنید و موارد مشکوک را به #تلگرام و به ما گزارش کنید.

🖼️تصاویر را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

02 Dec, 14:06


🛡 فیلترشکن Geph با باز بودن کد منبع، به‌روزرسانی مداوم و بررسی روش‌های #فیلترینگ در کشورهای تحت #سانسور به منظور بهبود کارایی، توانسته به ابزاری کارآمد تبدیل شود.

🔴این سرویس به گونه‌ای طراحی شده است که برابر #فیلترینگ شدید اینترنت مقاوم باشد.

🔴در روزهای پس از قتل حکومتی #مهسا_امینی و آغاز #اعتراضات_سراسری، این #فیلترشکن جزو معدود ابزارهایی بود که بخشی از کاربران ایرانی را به #اینترنت_آزاد متصل می‌کرد.

🤖 دانلود از پس‌کوچه👇

نسخه #اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

نسخه #ویندوز

نسخه #مک

نسخه #لینوکس

🔴برای دانلود فقط کافی است یک ایمیل خالی به ایمیل‌های زیر بفرستید👇

برای #ویندوز:
[email protected]

برای #اندروید از طریق اپ پس‌کوچه:
[email protected]

برای #مک:
[email protected]

برای #لینوکس:
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

01 Dec, 18:15


🔐آنتی‌ویروسِ Lookout Antivirus اپلیکیشنی است که از گوشی، داده‌ها و هویتِ کاربران محافظت می‌کند.

این آنتی‌ویروس با دو ویژگی ایمنی جدید به حفظ امنیت کاربران و اطلاعات شخصی‌شان کمک می‌کند. ویژگی Safe Wi-Fi برای محافظت از کاربران و اطلاعات‌شان برابر حملاتِ خطرناکِ وای‌فای و قابلیت System Advisor که دستگاه کاربران را بررسی می‌کند تا از کارکرد صحیح سیستم عامل اطمینان یابد.

آنتی‌ویروسِ Lookout از #هوش_مصنوعی پیشرفته و الگوریتم‌های ماشین‌لرنینگ برای شناسایی و محافظت برابر انواع مختلف تهدیدات تلفن همراه مانند بدافزارها، حملات فیشینگ و دستبرد به اطلاعات استفاده می‌کند.

دانلود نسخه اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

دانلود نسخه آی‌او‌اس

✏️ارسال یک ایمیل خالی به آدرس:

اندروید از طریق اپ #پس‌کوچه
[email protected]

آی‌آو‌اس
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

29 Nov, 12:48


🔴به‌طور پیش فرض ChatGPT# تمام مکالمات را با هدف آموزش سیستم‌های OpenAI ذخیره می‌کند. اگر تاریخچه گفتگوی خود را در این پلتفرم #هوش_مصنوعی ذخیره نکنید، OpenAI مکالمات شما را فقط به مدت ۳۰ روز ذخیره می‌کند.

📴اگر از ChatGPT به صورت مهمان و بدون حساب کاربری استفاده می کنید به بخش تنظیمات بروید و گزینه “Improve the model for everyone” را خاموش کنید.

📴اگر حساب کاربری دارید، می‌توانید از پرتال #حریم_خصوصی برای انصراف استفاده کنید. به بخش تنظیمات و سپس data control بروید و “Improve the model for everyone” را خاموش کنید.

🖼️تصاویر را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

29 Nov, 11:33


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

چطور کد QR جعلی را تشخیص دهیم؟

🖼جواب را در تصاویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

28 Nov, 17:50


🟣اپلیکیشن Ouisync یک سرویس اشتراک‌گذاری فایل است که نسبت به نمونه‌های دیگر مثل SHAREit مزیت‌هایی دارد.

🟣کد منبع باز، رایگان بودن تمام ویژگی‌ها، امنیت بالا و قابلیت‌های متنوع از جمله ویژگی‌های Ouisync است.

🟣جزییات بیشتر درباره عملکرد و مزیت‌های Ouisync و مقایسه آن‌ را با SHAREit در تصویر مشاهده کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

28 Nov, 15:30


☄️آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) توصیه‌های امنیتی جدیدی را برای کاربران #آیفون و #اندروید منتشر کرده است. خاموش و روشن کردن منظم تلفن همراه یک توصیه مهم در این شیوه نامه است! ممکن است فکر کنید که این توصیه‌ای ابتدایی است و شاید هم خنده‌دار به نظر برسد؛ اما مهم و کارآمد است.

❗️ این اقدام ساده می‌تواند به‌طور قابل توجهی از دستگاه شما برابر انواع خاصی از #بدافزار، به‌ویژه تهدیدات غیر مداوم محافظت کند. راه‌اندازی مجدد به پاکسازی بدافزارهای غیردائمی که برای کار به حافظه متکی هستند، کمک می‌کند. چنین بدافزارهایی معمولا در حافظه دائمی دستگاه ذخیره نمی‌شود، به همین دلیل با خاموش شدن و راه‌اندازی مجدد تلفن حذف می‌شوند.

❗️همه بدافزارها طوری طراحی نشده‌اند که پس از راه‌اندازی مجدد دستگاه روی آن باقی بمانند. برخی از بدافزارها صرفا در RAM دستگاه کار می‌کنند و با خاموش شدن دستگاه از بین می‌روند. این نوع تهدیدها به عنوان بدافزار غیر پایدار شناخته می شوند.

❗️ این رویکرد به‌ویژه در دفاع برابر حملات پیشرفته، مانند سوءاستفاده‌های با کلیک صفر، که در آن بدافزار می‌تواند بدون هیچ‌گونه تعاملی از جانب کاربر روی دستگاه نصب شود، اهمیت دارد.

❗️ توجه کنید راه‌اندازی مجدد راه حلی برای مقابله با همه بدافزارها نیست. بدافزارهای دائمی می‌توانند از راه‌اندازی مجدد جان سالم به در ببرند، زیرا خود را در لایه‌های عمیق‌تر دستگاه، مانند سیستم عامل یا فایل‌های اصلی سیستم عامل جاسازی می‌کنند.

❗️به‌روزرسانی منظم سیستم عامل و نرم‌افزارهای دستگاه مهم‌ترین اقدام است. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، بخش عمده‌ای از آسیب‌پذیری‌هایی را که #مهاجمان_سایبری می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند، رفع می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

27 Nov, 17:39


🔵اپلیکیشن «شیطون» سرویسی برای #دوست‌یابی ایرانیان در سراسر دنیاست. این اپلیکیشن بیش از ۵۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده است.

🔵در صفحه #گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده این سرویس که حال اتصال ایرانیان در سراسر جهان است، تاکنون بیش از ۱۰ میلیون نفر را به یکدیگر متصل کرده است. آخرین به‌روزرسانی این اپلیکیشن یک جولای ۲۰۲۴ بوده است.

🔵در سند حریم خصوصی اپلیکیشن #شیطون نوشته شده که این سرویس ممکن است اطلاعاتی را از کاربران جمع‌آوری کند که منجر به شناسایی آن‌ها می‌شود، از جمله نام، آدرس ایمیل و اطلاعات شخصی ایمیل. اما طیف اطلاعات دریافتی این سرویس فقط محدود موارد ذکر شده نیست و توضیحی هم در مورد اطلاعات غیر قابل شناسایی کاربر داده نشده است.

🔵طبق موارد نوشته شده در سند #حریم_خصوصی شیطون، از کاربر خواسته می‌شود که به اپ شیطون اجازه دهد هنگام دانلود یا استفاده از سرویس، اطلاعات موقعیت مکانی او جمع‌آوری شود. علاوه بر این، ممکن است هر‌گونه اطلاعات شخصی که هنگام استفاده از سرویس ارائه می‌دهید، ذخیره شود که شامل اطلاعات شناسایی، مانند نام، آدرس، آدرس ایمیل و شماره تلفن باشد.

🔵همچنین سازندگان این سرویس به پیام‌هایی که با سایر کاربران شیطون رد و بدل می کنید، دسترسی دارند و پیام‌ها رمزنگاری سرتاسری نمی‌شوند.

جزییات بیشتر را در بلاگ #پس‌کوچه بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

27 Nov, 15:27


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید. شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

27 Nov, 14:30


🛡️کمپین سانسورشکن؛ اپلیکیشن تست کنید و جایزه بگیرید!

❣️ما در حال آغاز یک مسیر جدید برای بهبود عملکرد اپلیکیشن‌های‌ مرتبط با دور زدن فیلترینگ در ایران هستیم و در این راه به همراهی شما نیاز داریم!

🤝با شرکت در کمپین «سانسورشکن»، اپلیکیشن تست کنید و به ما و سازندگان اپلیکیشن‌ها در شناخت وضعیت فیلترینگ ایران و بهبود عملکرد ابزارها برای دسترسی بهتر به اینترنت آزاد کمک کنید.

🎁 هر ماه، شرکت‌کنندگان فعال، یک حساب VPN ممتاز و کاربردی به نشانه قدردانی از ما دریافت خواهند کرد.

🔸برای همراهی ما در این مسیر، کلمه تست را به @Paskadmin ارسال کنید.

🔗جزئیات بیشتر و دقیق‌تر را در تلگراف بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-anti-censorship-campaign-2024-04-08

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

26 Nov, 18:50


🔴حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار پیوست درباره بازگشت #طرح_صیانت به مجلس، ابتدا گفت: تا حالا که نیامده! وقتی او متوجه اطلاعات خبرنگار شد و با سوال «صحبتی از بازگشت طرح شده؟ اسم طرح چیست؟» روبرو شد با اظهارنظرهایی عجیب به سوالات پاسخ داد. او گفت که این طرح تحت عنوان صیانت نیست و مشابه قانون جوامع غربی است؛ یعنی دسترسی به اینترنت سطح‌بندی شود. او در ادامه گفت که این همان چیزی است که غربی‌ها انجام می‌دهند ولی ما فضا را رها کردیم.

🔴پزشکیان با وعده رفع #فیلترینگ و محدودیت‌ها پا به عرصه گذاشت و توجه‌ها را جلب کرد ولی با رسیدن به مسند رویکرد او تغییر کرد و دیگر خبری از مطالبه نبود. او در اولین حضور در جلسه #شورای_عالی_فضای _مجازی دستور مقابله با فیلترشکن‌ها را داد.

🔴هنوز در میان اعضای دولت صحبت از تلاش‌ برای رفع فیلترینگ می‌شود، اما در لایه‌های پنهان می‌بینیم که عده‌ای تلاش می‌کنند همین دسترسی کج‌دار و مریز را محدود‌تر کنند و با لحن طلبکارانه چشم‌اندازی را جلوی مخاطب قرار می‌دهند که گویی کسی تا به‌حال از اینترنت استفاده نکرده و نمی‌داند وضعیت چطور است!

🔴حسینعلی حاجی دلیگانی درباره تداخل این اقدامات با وعده‌های رفع فیلترینگ می‌گوید که نباید اجازه دهیم مردم سقوط کنند! جمهوری اسلامی همواره با رویکرد قیم‌مآبانه شهروندان را صغیراتی می‌پندارد که قدرت تصمیم‌گیری ندارند و باید جای آن‌ها تصمیم بگیرد. البته که این فقط جنبه اغنایی دارد و واقعیت امر محدود کردن دسترسی به اطلاعات و کنترل فعالیت‌های شهروندان است.

🔴تلاش برای راه‌اندازی #اینترنت_طبقاتی در ایران به چندین دولت برمی‌گردد و هر دولتی تلاش داشته به شکلی این موضوع را پیش ببرد و نباید دسترسی یک استاد دانشگاه با یک کودک یکی باشد، کلید واژه‌ای است که از دولت احمدی‌نژاد سینه به سینه به دولت‌های بعدی رسیده و بازگو شده است. برخی اساتید دانشگاهی، شرکت‌های دانش‌بنیان و خبرنگاران اکنون به اینترنت بدون فیلتر دسترسی دارند. اینترنت طبقاتی نه تنها #تبعیض_دیجیتال تلقی می‌شود، بلکه روشی است برای کنترل شهروندان و رصد کردن فعالیت‌های آن‌ها.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

26 Nov, 16:33


🔴فیلترشکن «Ram VPN»؛ غیر شفاف، مشکوک و ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Ram VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

25 Nov, 18:18


🔻«ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات دولت #پزشکیان در همایش بانکداری نوین از حاضران پرسید چند نفر شما از فیلترشکن استفاده می‌کنید؟ او در واکنش به جمعیت زیادی که دست خود را بالا بردند، گفت: «این را از ما نمی‌پذیرند. بر اساس آمار ایسپا روی ۸۳.۵ درصد گوشی‌های موبایل #فیلترشکن نصب است.»

⚠️بعد از آن ستار هاشمی درباره رابطه بین افزایش استفاده از فیلترشکن‌ها و افزایش #حملات_سایبری صحبت کرد. او در این باره گفت:« این قدر این ارتباط معنی دار است که غیرقابل انکار است!»

⚠️مسیر رسیدن به این پاسخ اما اشتباه است! #ستار_هاشمی می‌خواهد از این مسیر به این نتیجه برسد که استفاده از #وی‌پی‌ان مضر است و به زیرساخت‌های کشور آسیب می‌زند؛ حال آنکه واقعیت این است: جمهوری اسلامی با #فیلترینگ نه تنها دسترسی کاربران را مسدود کرده بلکه امنیت دستگاه‌های کاربران و امنیت زیرساخت‌های کشور را هم به خطر انداخته است.

⚠️به بیان دیگر نباید مخاطب ستار هاشمی شهروندان عادی باشند، او باید سیستم #سانسور را مخاطب قرار دهد. وقتی که منابع امن دانلود اپلیکیشن مسدود شدند و کانال‌های گمنام و ناشناخته به منبع دانلود اپلیکیشن تبدیل شده‌اند، دور از ذهن نیست که اپلیکیشن‌های با امنیت ناشناخته به دستگاه‌های کاربران نفوذ کند؛ آن هم در کشوری که حکومت آن تلگرام طلایی می‌سازد و اطلاعات کاربران را جمع‌آوری و از آن‌ها استفاده می‌کند!

⚠️بعد از جنبش زن، زندگی، آزادی فیلترشکن‌های گمنام و بی‌نام‌ونشان افزایش چشمگیری داشتند. در سال‌های اخیر پس‌کوچه بارها درباره خطرات احتمالی استفاده از وی‌پی‌ان‌های ناامن و نشانه‌های وی‌پی‌ان‌های ناامن هشدار داده است.

⚠️تحقیق درباره سازندگان سرویس، بررسی مجوزهای دسترسی و بررسی سند حریم خصوصی به منظور اطلاع از داده‌های دریافتی از کاربران و نحوه استفاده از آن‌ها، قبل از استفاده از یک وی‌پی‌ان ضروری است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

25 Nov, 16:48


🔴اپل به‌روزرسانی iOS 18.1.1 را منتشر کرده که یک #به‌روزرسانی اضطراری است. این به‌روز‌رسانی دو نقص امنیتی بزرگ را که هکرها از آن‌ها سوءاستفاده می‌کردند، برطرف می‌کند. برای محافظت از کاربران، #اپل جزئیات مربوط به آسیب‌پذیری‌ها را منتشر نکرده است.

🔴برای دستگاه‌های قدیمی یا کاربرانی که آماده تغییر به iOS 18 نیستند، اپل iOS 17.7.2 را نیز منتشر کرده است که همان دو #آسیب پذیری_امنیتی را برطرف می کند.

🔴آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) به کاربران هشدار داده است که این به روزرسانی‌ها را فوری نصب کنند. به گفته CISA، این آسیب‌پذیری‌ها به هکرها اجازه می‌دهد تا کنترل دستگاه‌های آسیب‌دیده را در دست بگیرند.

این آسیب پذیری‌ها چه کاری انجام می‌دهند؟

🔴نقص CVE-2024-44308 (آسیب پذیری JavaScriptCore) به مهاجمان اجازه می‌دهد تا کدهای مضر را روی دستگاه شما اجرا کنند، شما را به وب‌سایت‌های جعلی هدایت یا توکن‌های نشست‌ها را سرقت کنند.

🔴نقض CVE-2024-44309 (آسیب پذیری WebKit) که در موتور سافاری یافت می شود، امکان حملات اسکریپت بین سایتی را فراهم می‌کند. هکرها می‌توانند کد مضر را به وب‌سایت‌ها یا برنامه‌های قابل اعتماد تزریق کنند و اطلاعات شخصی شما را فاش کنند.

🔴اپل تایید کرد که هر دو آسیب‌پذیری ممکن است مورد سوءاستفاده قرار گرفته باشند، به خصوص در سیستم های مبتنی بر #اینتل.

🔴تا زمانی که به‌روزرسانی‌ها را نصب نکرده‌اید، در کلیک کردن روی پیوندها یا بازدید از وب‌سایت‌های ناشناس محتاط باشید. این نقص‌ها به اندازه‌ای شدید هستند که اپل به‌روزرسانی اضطراری منتشر کرده، بنابراین در اولین فرصت به‌روزرسانی را انجام دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

25 Nov, 11:55


⛔️به‌روز‌رسانی منظم نرم‌افزارها، اپلیکیشن‌ها و سیستم عامل‌های خود برای افزایش امنیت و حفظ #حریم_خصوصی در فضای دیجیتال بسیار اهمیت دارد.

⛔️به‌روز‌رسانی‌ها اغلب شامل وصله‌هایی برای برطرف‌ کردن آسیب‌پذیری‌های امنیتی هستند که به‌تازگی کشف شده‌اند. با به‌روز نگه داشتن نرم‌افزارها و سیستم عامل، خطر #هک و سوء‌استفاده توسط عوامل مخرب کاهش می‌یابد و اشکالات یا خطاهای نرم‌افزاری مرتفع می‌شوند.

⛔️به‌روزرسانی‌ها می‌توانند ویژگی‌های جدید و بهینه‌سازی‌هایی را به همراه داشته باشند که سبب بهبود عملکرد نرم‌افزار می‌شوند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

23 Nov, 17:47


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۳ آذر ۱۴۰۳

فیلترینگ در ایران توسط همه دولت‌ها پیگیری و توسعه داده شده و در عین حال هیچ دولتی هم مسئولیت آن را نمی‌پذیرد. از حسن روحانی گرفته تا رییسی و #پزشکیان، همه وعده رفع #فیلترینگ دادند و در حرف با فیلترینگ مخالف بودند ولی در قامت رئیس شورای عالی فضای مجازی و رییس دولت هیچ گامی برای بهبود وضعیت اینترنت برنداشتند.

فیلترشکن «GEM VPN» سرویسی است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی روبرو شده و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده است. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد و از ۲۲ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در سند حریم خصوصی این #وی‌پی‌ان نوشته شده که هنگام دانلود یا استفاده از سرویس، اطلاعاتی شامل آدرس آی‌پی، زمان استفاده از برنامه و اطلاعات سیستم عامل کاربر ثبت می‌شوند.

فیلترشکن «Nexis VPN – Fast & Simple VPN» هم این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن محتوای حافظه و تغییر و حذف محتوا را دارد. در سند حریم خصوصی این سرویس نوشته شده که «این برنامه از خدمات شخص سوم استفاده می‌کند که ممکن است اطلاعات مورد استفاده برای شناسایی شما را جمع‌آوری کند.» در مورد شرکت سازنده، میزان و مدت زمان ثبت داده‌های دریافتی از کاربران چیزی در سند حریم خصوصی نوشته نشده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

22 Nov, 17:26


🔴بر اساس گزارش‌های اخیر نهادهای فعال در حوزه امنیت دیجیتال، هکرهای مورد حمایت جمهوری اسلامی حملات جدید #فیشینگ را آغاز کرده‌اند که مستقیماً حساب‌های ایمیل سازمان‌ها و فعالان حقوق بشری را هدف قرار می‌دهد.

🔴مهاجمان خود را به‌عنوان کارکنان سازمان‌های معتبر حقوق بشری مانند دیده‌بان حقوق بشر (HRW) یا مرکز سیاست خارجی فمینیستی (CFFP) معرفی کرده و قصد فریب قربانیان خود را دارند.

🔴این هکرها از نام واقعی کارکنان این سازمان‌ها استفاده کرده و حساب‌های ایمیلی ایجاد می‌کنند که شباهت زیادی به آدرس‌های اصلی و معتبر دارند و خود را مایل به بحث‌ و مشارکت در امور مرتبط با مسائل #حقوق_بشر نشان می‌دهند.

🔴این #حملات_سایبری اغلب با لحن رسمی و محترمانه برای جلب اعتماد همراه هستند و با شناخت کافی از قربانیان و اشاره مستقیم به تخصص فرد مورد حمله در مسائل حقوق بشر صورت می‌گیرد.

🔴اگر ایمیلی از فرد یا سازمانی ناشناس دریافت کردید، مراقب باشید. از کلیک روی لینک‌ها خودداری کنید. دامنه ایمیل را بررسی کنید تا مطمئن شوید به سازمانی معتبر تعلق دارد و برای تایید اطلاعات از طریق وب‌سایت یا کانال‌های رسمی دیگر اقدام کنید.

🔴نشانگر ماوس را روی یک لینک نگه دارید تا آدرس واقعی وب‌سایتی که به آن متصل می‌شود، نشان داده شود. اگر آدرس با چیزی که ادعا می‌شود مطابقت ندارد، ممکن است لینک مخرب باشد. لینک‌های مشکوک را در ابزارهایی مانند Google Safe Browsing بررسی کنید.

🔴از ارتباط با فرستنده خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث تشویق فرد جعل‌کننده به ادامه ارتباط شود. اگر از طریق لینک‌های ارسال‌شده رمز عبوری ارائه کرده‌اید، توصیه می‌کنیم #رمز_عبور خود را فوراً تغییر دهید.

🔴احراز هویت دومرحله‌ای را برای حساب‌های کاربری و ایمیل فعال کنید.

🔴از گزینه اپلیکیشن #احراز_هویت یا کلید امنیتی سخت‌افزاری به‌جای دریافت پیامک استفاده کنید، زیرا امنیت بیشتری دارند.

🔴در صورت نگرانی درباره حساب گوگل، درخواست اضافه شدن به برنامه حفاظتی پیشرفته گوگل را بدهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

22 Nov, 14:54


📊بر اساس گزارش یکتانت که به تازگی منتشر شده، بیشترین مواجهه افراد با تبلیغات در تلویزیون و کمترین مواجهه با #تبلیغات را در بیلبوردها دارند. البته اعداد در نسل‌های مختلف، متفاوت است.

📊نسل Z (متولدین دهه ۸۰ و ۹۰ شمسی) بیشتر در معرض تبلیغات در #شبکه‌های_اجتماعی و نسل Y (متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی) و X بیشتر در معرض تبلیغات تلویزیونی قرار دارند. اینفلوئنسرها بیشترین مسیر انتقال برندها به نسل Z را دارند و نسل X (متولدین دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی) کمترین تعامل با اینفلوئنسرها را دارد.

📊بیش از ۳۰ درصد کاربران نسل Z اعلام کرده‌اند که تبلیغات را از شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند و نزدیک به ۳۰ درصد از نسل X اعلام کرده‌اند که تبلیغات را دنبال نمی‌کنند!

📊در مورد باورپذیری تبلیغات هم نتیجه جالب و شکاف بین نسل X و Z مشهود است! نزدیک به ۳۰ درصد کاربران نسل Z گفته‌اند که تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی برای آن‌ها باورپذیر است ولی حدود پنج درصد از کاربران نسل X تبلیغات شبکه‌های اجتماعی را باورپذیر می‌دانند.

📊نزدیک به ۳۰ درصد کاربران نسل X به سوال تبلیغات در کدام پلتفرم‌ها رسانه‌ها برایتان باورپذیر است، جواب هیچ کدام داده‌اند! به نظر می‌رسد نسل X رابطه خوبی با نمایش تبلیغات ندارد!

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

22 Nov, 14:31


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید. شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن #فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های
آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

⬇️دانلود از پس‌کوچه

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

15 Nov, 14:53


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

🤔چگونه جعلی بودن درگاه‌های پرداخت اینترنتی را تشخیص دهیم؟

📸جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

14 Nov, 15:41


🚀پراکسی تلگرام پس‌کوچه به‌روز شد!

🔒با استفاده از پراکسی‌ تلگرام پس‌کوچه، #فیلترینگ و #سانسور را دور بزنید.

👇برای دریافت پراکسی روی این لینک کلیک کنید تا اتصال شما برقرار شود.
https://t.me/proxy?server=markino.xyz&port=443&secret=dd320658d3147dad619606da05bcc1f491

🔻چگونگی عملکرد «پس‌کوچه پراکسی» را به ما اطلاع دهید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

14 Nov, 13:21


🌐شبکه‌های همتابه‌همتا (P2P) یکی از انواع ساختارهای شبکه‌های کامپیوتری است که در آن هر دستگاه یا گره به‌عنوان یک «همتا» عمل می‌کند. برخلاف شبکه‌های سنتی که در آن‌ها یک سرور مرکزی وجود دارد که داده‌ها را مدیریت می‌کند، در شبکه‌های همتابه‌همتا هر گره می‌تواند هم به‌عنوان سرویس‌دهنده و هم سرویس‌گیرنده عمل کند.

🔴این نوع ساختار شبکه برای به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات، داده‌ها و منابع بین دستگاه‌های مختلف، بدون نیاز به واسطه مرکزی استفاده می‌شود.

🔴شبکه‌های همتابه‌همتا (P2P) به کاربران این امکان را می‌دهد، مستقیماً با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و داده‌ها را به اشتراک بگذارند. این ساختار ساده و کارآمد باعث می‌شود که استفاده از آن برای بسیاری از کاربران آسان و کاربردی باشد.

👈با فواید شبکه‌های همتابه‌همتا(P2P) آشنا شوید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

13 Nov, 16:04


🔵مرورگر Ceno از فناوری #همتا‌به‌همتا برای ذخیره و توزیع محتوای وب به صورت محلی استفاده می‌کند. این بدان معنی است که وقتی یک کاربر در یک منطقه خاص به یک محتوا (مانند یک صفحه وب یا یک ویدیو) دسترسی پیدا کرد، بدون نیاز به دسترسی به سرور اصلی در خارج از کشور، در دسترس سایر کاربران #مرورگر_سنو در همان منطقه قرار می گیرد.

🔵وقتی از فایرفاکس ادغام شده با Ceno استفاده می‌کنید، به احتمال زیاد به جای دانلود مجدد محتوا از طریق ترافیک بین‌المللی پرهزینه، آن را از حافظه پنهان محلی بازیابی می‌کنید.

🔵این نه تنها سرعت دسترسی به سایت‌های پربازدید را افزایش می‌دهد، بلکه میزان داده‌های انتقال‌یافته از طریق اتصالات بین‌المللی را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد که منجر به کاهش هزینه‌های اینترنت می‌شود. این امر به ویژه در کشورهایی که دارای #اینترنت_ملی هستند یا با پهنای باند اینترنت بین‌المللی محدود روبه‌رو هستند، بسیار سودمند است.

⬇️دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

13 Nov, 14:50


📊گوگل کروم پراستفاده‌ترین مرورگر موبایل و دسک‌تاپ است ولی آمار نشان می‌دهد که کاربران #مایکروسافت اج هم نسبت به سال‌های قبل بیشتر شده‌اند. طبق داده‌های استات کانتر، در کل حدود پنج درصد کاربران از مرورگر مایکروسافت اج استفاده می‌کنند. آمار کاربران #ویندوز مایکروسافت اج نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و از ۱۰ به ۱۳ درصد رسیده است.

📊بنا به آمار منتشر شده، #گوگل_کروم در بین مرورگرها، محبوب‌ترین مرورگر دسک‌تاپ به‌شمار می‌رود و حدود ۶۵ درصد کاربران از #کروم استفاده می‌کنند. #سافاری نیز سهم ۹.۱ درصدی در این بخش دارد.

📊بر اساس داده‌های StatCounter، در بین مرورگرهای موبایل هم گوگل‌ کروم صدرنشین است و ۶۶ درصد کاربران از آن استفاده می‌کنند. سافاری با ۲۳ درصد در رتبه بعدی قرار دارد و مرورگر #سامسونگ با سه درصد سومین مرورگر پرطرفدار موبایل است.

📊آمار کاربران مرورگرها در ایران کمی متفاوت است. نزدیک به ۸۰ درصد کاربران از گوگل کروم استفاده می‌کنند و مرورگر سامسونگ با سهم شش درصدی در رتبه دوم قرار دارد. سافاری با سهم کمتر از شش درصدی در رتبه سوم مرورگرها در ایران قرار دارد و مرورگر مایکروسافت اج با یک درصد کاربران در رده آخر قرار دارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

12 Nov, 16:10


🔴فیلترشکن «Tiger VPN» ناامن، مشکوک و ناشناس!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان «Tiger VPN» بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

12 Nov, 12:08


🌐پروژه پژوهشی #اینترنت‌آباد به دنبال این است که بخشی از پشت پرده #فیلترنت در ایران و روابط کلیدی افراد، نهادها و شرکت‌های خصوصی را آشکار سازد که به نوعی در توسعه «#شبکه_ملی_اطلاعات» نقش موثری دارند.

🔴نقش این افراد و شرکت‌ها در فرآیند #فیلترینگ اغلب نادیده گرفته شده است و پس‌کوچه قصد دارد عوامل محدودسازی اینترنت در ایران را معرفی کند.

🔴 شرکت «یافتار پژوهان پیشتاز رایانش» همکار #کمیته_تعیین_مصادیق_محتوای_مجرمانه که به طور تخصصی در زمینه کشف و #سانسور محتوای متنی و تصویری «مجرمانه» در اینترنت فعالیت می‌کند.

🔴 #یافتار رابطه نزدیکی با «امن‌افزار گستر شریف» دارد که زیر رسول جلیلی اداره می‌شود. #رسول_جلیلی، رئیس سابق دانشگاه شریف و از اعضای منصوب خامنه‌ای در #شورای_عالی_فضای_مجازی است، او از نظریه‌پردازان شناخته‌شده #فیلترینگ_هوشمند در ایران است.

🔴 اسناد منتشر شده پس از هک ایمیل‌های کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از یک دستور العمل‌ اجرایی پرده برمی‌دارد که در آن یافتار، یکی از دو پیمانکار مسدودسازی فیلترشکن‌ها معرفی شده است. پیمانکار دیگر دوم شركت «داده‌پردازی دوران» است.

🔴 یافتار سامنه‌ای به نام تاریس پیاده‌سازی کرده که هدف آن خزشگری در موتوری‌های جستجوی مانند #گوگل و بینگ است تا به صورت اتوماتیک کلید‌واژه‌های مورد نظر #دادستانی را روی این موتورها جستجو و آنچه که دادستانی آنها را «مجرمانه» می‌داند شناسایی و سانسور کنند.

🔴در اسناد هک شده دادستانی ای‌میل‌های زیادی وجود دارد که از همکاری یافتار برای پردازش تصویری و شناسایی مصادیق بدحجابی در فضای مجازی است.

🔴 از دیگر پروژه‌های یافتار، طراحی افزونه‌ فایرفاکس (تحت عنوان ابزار برچسب‌زنی) است که می‌تواند از روی مرورگر نشانی سایت‌ها را بخواند، زبان متن را شناسایی کند و متن را بر اساس معیارهای مشخص شده توسط دادستانی تحلیل کند.

👈 در اینترنت‌آباد بخوانید

@Factnameh
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

11 Nov, 17:28


🟣اپلیکیشن Ouisync که توسط تیم eQualitie توسعه یافته، برای همگام‌سازی و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین دستگاه‌ها بدون نیاز دائم به اینترنت بین‌المللی طراحی شده است.

🟣با استفاده از فناوری #همتابه‌همتا (P2P)، فایل‌ها مستقیماً و امن از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل می‌شوند. این ابزار برای کاربرانی که با محدودیت‌های اینترنتی در کشورهایی مثل #ایران روبه‌رو هستند، بسیار مفید است.

🟣 اپ Ouisync از #رمزنگاری قوی برای حفظ امنیت داده‌ها بهره می‌برد و بدون نیاز به سرور مرکزی، خطر نشت اطلاعات را کاهش می‌دهد.

🟣 امکان اشتراک‌گذاری فایل با مخاطبان مورداعتماد و تعیین سطح دسترسی وجود دارد. تیم eQualitie به پیشبرد دسترسی به اینترنت آزاد کمک می‌کند، و این ابزار نیز بخشی از همین تلاش است.

🟣دانلود از پس‌کوچه

🟣دانلود از وب‌سایت رسمی «وی‌سینک»

🟣دانلود از گوگل‌پلی

✍️راهنمای استفاده از اپلیکیشن «Ouisync» و جزییات بیشتر را در بلاگ پس‌کوچه بخوانید

✍️در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

11 Nov, 13:43


📊در آخرین گزارش یکتانت که به بررسی وضعیت بازاریابی دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲ پرداخته شده، محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها و مرورگرها در ایران هم بررسی شده است.

📊طبق این گزارش، #گوگل‌کروم محبوب‌ترین مرورگر است و به ترتیب ۸۸ و ۷۳ درصد کاربران #موبایل و دسک‌تاپ از این مرورگر استفاده می‌کنند. برای کاربران موبایل مرورگر #سامسونگ در رتبه دوم قرار دارد و دومین مرورگر محبوب کاربران دسک‌تاپ، #فایرفاکس است.

📊این گزارش نشان می‌دهد، #تلگرام پراستفاده‌ترین پیام‌رسان در بین همه کاربران است. نسل X (متولدین سال ۴۳ تا ۵۸) به نسبت نسل Y و Z تمایل بیشتری به استفاده از #واتس‌اپ دارد و از میان پیام‌رسان‌های داخلی، ایتا بیشترین کاربر را دارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

10 Nov, 19:26


🔴 آیا می‌دانستید که شبکه‌های همتابه‌همتا مستقل هستند و به طور غیر متمرکز و بدون نیاز به یک واحد مرکزی، محتوای شما را به راحتی منتقل می‌کنند؟

🔴از شبکه‌های بدون ساختار و ساده تا مدل‌های ترکیبی پیشرفته، هر کدام ویژگی‌های خاصی دارند که می‌توانند در کارایی و سرعت انتقال محتوا تاثیر بگذارند.

🔴با پس‌کوچه همراه باشید تا بیشتر در مورد این مکانیسم‌های انتقال محتوا بدانید!

🔗برای آشنایی بیشتر با جزئیات هر مکانیسم، مطلب زیر را بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-blog-content-transmission-mechanisms-in-p2p-networks-2024-09-10

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

09 Nov, 12:00


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۱۹ آبان ۱۴۰۳

اگرچه #گوگل‌پلی سازوکار و روش‌هایی برای بررسی امنیت اپلیکیشن‌ها دارد؛ اما بیشتر این روند بر اظهارات سازندگان سرویس‌ها متکی است. علاوه بر آن بسیاری از فعالیت‌های وی‌پی‌ان‌ها قابل بررسی دقیق نیست و به همین دلیل بهترین راه برای اطمینان از امنیت یک #وی‌پی‌ان، بررسی جوانب مختلف از جمله سابقه سازندگان، مجوزهای دسترسی، نوع پروتکل و #رمزنگاری و بررسی سند #حریم_خصوصی است.

فیلترشکن «Atom VPN» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده و در لیست اپ‌های پرطرفدار هفته قرار دارد. این وی‌پی‌ان برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه و دسترسی به محتوای حافظه دارد. سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان یک قالب آماده است و در آن هیچ اشاره‌ای به اسم این وی‌پی‌ان نشده است. در توضیحات گوگل‌پلی این وی‌پی‌ان نوشته شده که «برخلاف بسیاری از فیلترشکن‌ها، Atom VPN فعالیت مرور شما را ردیابی نمی کند و داده‌های شما را به اشخاص ثالث نمی‌فروشد و اطمینان حاصل می‌کند که اقدامات آنلاین شما کاملا خصوصی و ایمن باقی می‌مانند.» این در حالی است که این #فیلترشکن از ۲۱ ردیاب استفاده می‌کند.

فیلترشکن «Live VPN» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این وی‌پی‌ان هم برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه و دسترسی به حافظه و امکان تغییر و حذف محتوا را دارد و همچنین از ۱۸ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان هیچ توضیحی درباره محل فعالیت سرویس، داده‌های دریافتی از کاربران داده و نوع رمزنگاری و پروتکل وی‌پی‌ان نشده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

08 Nov, 13:49


🔐در هر دو سیستم‌ عامل اندروید و آی‌او‌اس، می‌توانید اتصال خودکار به شبکه‌های #وای‌فای عمومی را غیرفعال کنید تا از #امنیت بیشتر هنگام استفاده از اینترنت در مکان‌های عمومی برخوردار شوید:

📱سیستم عامل #اندروید: ابتدا وارد تنظیمات (Settings) شوید و سپس به بخش شبکه و اینترنت (Network & Internet) بروید. در قسمت وای‌فای Wi-Fi، به تنظیمات شبکه مورد نظر (مانند شبکه‌های عمومی که به آن‌ها وصل شده‌اید) دسترسی پیدا کنید. گزینه Auto-connect را خاموش کنید تا دستگاه به‌طور خودکار به آن شبکه متصل نشود. برای برخی دستگاه‌ها، می‌توانید با ضربه زدن روی گزینه "Forget" نیز از اتصال مجدد به آن شبکه جلوگیری کنید.

📱سیستم عامل #آی‌او‌اس: به بخش تنظیمات (Settings) بروید و گزینه وای‌فای Wi-Fi را انتخاب کنید. به شبکه عمومی‌ای که به آن متصل شده‌اید بروید و روی دکمه آبی‌رنگ "i" کنار نام شبکه ضربه بزنید. سپس گزینه Auto-Join را غیرفعال کنید تا دستگاه شما به‌طور خودکار به این شبکه متصل نشود. همچنین اگر مایلید این شبکه را فراموش کنید، می‌توانید از گزینه "Forget This Network" استفاده کنید تا دستگاه شما دیگر به این شبکه متصل نشود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

08 Nov, 11:21


🔔اگر تجربه عدم دسترسی به اطلاعات را هنگام #قطعی_اینترنت دارید و در یافتن ابزارهای موثر برای دور زدن سانسور اینترنت دچار مشکل هستید، مرورگر #سنو می‌تواند راه‌کار مناسب و کارآمدی برای شما باشد.

🔴مرورگر Ceno یک ابزار برای دستگاه‌های اندرویدی است که از آن می‌توان برای دور زدن #فیلترینگ و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد.

✏️ با شرکت در این نظرخواهی و اختصاص دادن چند دقیقه وقت، در بهبود وضعیت اطلاع‌رسانی، راه‌های ارتباطی و خدمات Ceno شریک باشید.

👍به ما بپیوندید و با صدای خود به #اینترنت_آزاد کمک کنید!
👇👇👇
https://survey.superbloom.design/945252?newtest=Y&lang=fa

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

08 Nov, 09:45


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

در ایران چگونه از خودم برابر نظارت دیجیتال و تهدیدات آنلاین محافظت کنم؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

07 Nov, 18:49


🔴فیلترشکن Bean VPN Fast & Safe؛ ردیاب‌های فراوان، سطح دسترسی گسترده!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Bean VPN Fast & Safe بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

07 Nov, 16:41


🔴گسترش #فیلترینگ، #اختلالات_اینترنت و مسدود شدن پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی شناخته‌شده و محبوب خارجی مانند #تلگرام، #اینستاگرام و #واتس‌اپ، کاربران را مجبور کرده که در کنار استفاده از #فیلترشکن به دنبال روش‌های جایگزین برای حفظ ارتباط آنلاین خود باشند.

🔴این محدودیت‌ها باعث تولید گسترده اپلیکیشن‌های جعلی و بالقوه خطرناک شده است که با عناوین گول‌زننده‌ای از اسم پیام‌رسان‌های خارجی برای سوءاستفاده از کاربران تقلید می‌کنند. یکی از این اپ‌ها، یک نسخه تقلبی از تلگرام است که اگرچه در گوگل‌پلی با نام «تلگرام طلایی اصلی بدون فیلتر» معرفی شده اما اسم اصلی آن «ایتا پلاس» (com.ita.plus.tel) است.

🔴پیام‌رسان #ایتا در واقع یک کپی بی‌کیفیت و ناامن از نسخه‌های اولیه تلگرام است که با مسدود شدن این پیام‌رسان محبوب و البته بهره‌برداری از حمایت‌های گسترده حکومتی و تبلیغات فراوان و اجبار برای انجام برخی فعالیت‌های روزمره، توانسته جای کوچکی در تلفن‌های همراه کاربران داخلی پیدا کند.

🔴اپلیکیشن «تلگرام طلایی اصلی بدون فیلتر» در فروشگاه #گوگل‌پلی با نام توسعه‌دهنده «ITA Plus» و گروهی به نام asta Group‏R فهرست شده است. یک وب‌سایت مشکوک و یک آدرس ایمیل غیرحرفه‌ای دارد و یک سند #حریم_خصوصی که به صفحه رسمی حریم خصوصی اصلی تلگرام ارجاع داده می‌شود!

👈جزییات بیشتر را در پس‌کوچه بخوانید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

06 Nov, 17:42


🔻ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت #پزشکیان به تازگی در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره #رفع_فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی و فراهم شدن فعالیت آن‌ها در ایران گفت: یک سری قواعدی وجود دارد که آن‌ها باید رعایت کنند و نباید یک فضای بی‌قاعده باشد.

🔻این رویکرد و نوع پاسخ مشابه اظهارنظرهای رهبر جمهوری اسلامی است که فضای مجازی را بی‌قاعده و رها شده تلقی می‌کند. هاشمی در ادامه می‌گوید: «بحث حکمرانی قانونمند که مورد نظر رهبر انقلاب هم هست، باید برایش پاسخی مناسب پیدا کنیم.»

🔻آبان ماه امسال علی خامنه‌ای گفت: «همه چیز را در فضای مجازی نباید منتشر کرد. هر چه به ذهن انسان می رسد را نباید بیان کرد.» #خامنه‌ای فضای مجازی را به مثابه «میدان جنگ» می‌داند و بارها از «ول» بودن، «رها» بودن و «بی قید و بند» بودن فضای مجازی انتقاد کرده و خواهان سر و سامان دادن به آن شده است.

🔻هاشمی در مصاحبه‌ای دیگر ادعا کرد که «ما شاید کمتر حرف بزنیم ولی بیشتر به دنبال عمل هستیم.» این در حالی است که نزدیک به ۱۰۰ روز از روی کار آمدن دولت پزشکیان می‌گذرد و هنوز تصمیم‌گیری جدی برای رفع اختلالات عمدی اینترنت و #فیلترینگ نشده است و اتفاقا بیشتر از آنکه اقدامی صورت گیرد، وعده و وعید داده شده و با «حل می‌شود» و «در حال بررسی هستیم»، از کنار موضوع گذشته‌اند.

🔻این در حالی است که در اولین حضور #پزشکیان در جلسه #شورای_عالی_فضای_مجازی که انتظار می‌رفت او اقدامی برای رفع فیلترینگ و عملی کردن وعده‌هایش بکند، دستور مقابله با فیلترشکن‌ها را داد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

06 Nov, 16:06


🎊فیلترشکن BeePass، محصول سال‌ها تلاش و کار مداوم تیم #پس‌کوچه روی راه‌های مبارزه با #سانسور و #فیلترینگ است.

برای سرعت بیشتر و ساده‌تر شدن مراحل اتصال، در نسخه جدید فیلترشکن بی‌پس یک سرور پیش‌فرض به اپلیکیشن اضافه شده است.

🟢 این سرور قابل حذف نیست و در صورت بروز اختلال، سرور به‌طور خودکار توسط تیم فنی بی‌پس به‌روزرسانی می‌شود.

دریافت فیلترشکن بی‌پس🔽

گوگل‌پلی

اپ‌استور

وب‌سایت پس‌کوچه

🔴راه‌های دسترسی به فیلترشکن‌ بی‌پس 🔽

1️⃣سایت پس‌کوچه:
https://paskoocheh.com/tools/146

2️⃣توییتر:
https://twitter.com/Beepassvpn

3️⃣تلگرام:
@beepassvpn

4️⃣اینستاگرام:
https://www.instagram.com/beepassvpn

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

06 Nov, 12:26


🔵مرورگر Ceno بر اساس نسخه‌ای برگرفته از #فایرفاکس برای #اندروید ساخته شده است، که یک مرورگر رایگان، آزاد، متن‌باز، پرطرفدار، مدرن، سرشار از امکانات و امن است. #مرورگر_سنو، فایرفاکس را با وی‌نت Ouinet گسترش می‌دهد، فناوری زیربنایی که به آن اجازه می‌دهد تا بین دستگاه‌ها محتوا به اشتراک بگذارد.

🔵ادغام مرورگر Ceno با فایرفاکس، نقاط قوت هر دو پلتفرم را ترکیب می‌کند تا یک تجربه مرورگری مطمئن، کارآمد و پیشرفته را به خصوص در محیط‌هایی با دسترسی محدود به اینترنت، ارائه دهد.

🔵فناوری منحصربه‌فرد همتا‌به‌همتای مرورگر «سنو» به کاربران اجازه می‌دهد تا #سانسور را دور بزنند و با اشتراک‌گذاری صفحات وب از طریق شبکه‌ای از کاربران، به محتوای مسدود شده دسترسی پیدا کنند.

🔵 وقتی سنو با فایرفاکس، مرورگری که به دلیل ویژگی‌های امنیتی قوی و رابط کاربر پسندش شناخته می‌شود، ادغام می‌شود، کاربران از مزایای اضافی افزایش #حریم_خصوصی و یک محیط مرورگری آشنا و قابل لمس برخوردار می‌شوند.

🔵حتی اگر دسترسی مستقیم به یک وب‌سایت مسدود شده باشد یا اینترنت قطع شود، همچنان می‌توانید محتوا را از طریق شبکه Ceno بازیابی کنید، در حالی که از ویژگی‌ها و برنامه‌های افزودنی پیشرفته موجود در #فایرفاکس لذت می‌برید. این هم‌افزایی باعث می‌شود که امکان دسترسی نه‌تنها در مناطق با محدودیت‌های گسترده قابل دسترسی‌تر باشد، بلکه امن‌تر نیز باشد.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 17:06


5️⃣سیاست‌های حفظ حریم خصوصی اپلیکیشن‌ها را بخوانید

⛔️اغلب برنامه‌ها دارای سند حریم خصوصی هستند که خواندن آن مهم است. برای مثال، در سند یک برنامه ویرایش تصاویر ممکن است نوشته شده باشد که آدرس آی‌پی و موقعیت جغرافیایی و تصاویر خامی که به اپلیکیشن برای ویرایش می‌دهید را جمع‌آوری می‌کند و ممکن است این اطلاعات را برای اهداف تبلیغاتی با اشخاص ثالث به اشتراک بگذارد.

⛔️با خواندن این سند شما می‌توانید از اهداف آن‌ها مطلع شوید و به دنبال یک سرویس ایمن و مطمئن‌تر بگردید.

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 17:05


4️⃣ برنامه‌ها را فقط از منابع تایید شده نصب کنید

⛔️اپلیکیشن‌ها را فقط از فروشگاه‌های معتبر مثل گوگل‌پلی، اپ‌استور و پس‌کوچه نصب کنید. دانلود اپلیکیشن از منابع ناشناخته می‌تواند امنیت و حریم خصوصی اطلاعات شما را به خطر بیندازد. بسیاری از برنامه‌های مخرب به‌عنوان فایل‌های APK از طریق منابع غیرمعتبر مثل کانال‌های تلگرامی توزیع می‌شوند.

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 17:04


3️⃣ حذف اپلیکیشن‌هایی که استفاده نمی‌کنید و بررسی ردیاب‌ها

⛔️بسیاری از برنامه‌ها معمولا داده‌هایی را در پس‌زمینه جمع‌آوری می‌کنند. اگر از برنامه‌ای استفاده نمی‌کنید آن را حذف کنید.

⛔️بررسی ردیاب‌های هر اپلیکیشن نشان‌دهنده میزان اهمیت آن سرویس به حفظ حریم خصوصی کاربران و میزان اطلاعات دریافتی از آن‌هاست. سرویس Exodus Privacy برای حساب‌رسی و بررسی ردیاب‌های اپ‌های اندروید گزینه امن و مطمئنی است و دید خوبی درباره ردیاب‌های استفاده شده در اپلیکیشن‌ها به شما می‌دهد.

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 17:02


🔴این روزها زندگی بدون تلفن‌های هوشمند غیرممکن است و این دستگاه‌ها به گنجینه‌ای با ارزش برای دلالان داده و سودجویان اینترنتی تبدیل شده‌اند و ردیابی و پیگیری فعالیت‌های افراد مورد توجه سرویس‌های اینترنتی و حکومت‌ها قرار گرفته است.

🛡️اما شما بی‌دفاع نیستید و می‌توانید گوشی‌ خود را مقابل افراد یا سازمان‌هایی که به دنبال سواستفاده هستند، ایمن کنید.

🔈در پست‌های بعدی قدم‌های ساده‌ای که می‌توان در جهت حفظ حریم خصوصی و امنیت آنلاین برداشت را به شما معرفی می‌کنیم.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 17:02


2️⃣ داشبورد حریم خصوصی را بررسی کنید

⛔️از اندروید ۱۲ به بعد، گوشی‌ها دارای ویژگی داشبورد حریم خصوصی هستند که نشان می‌دهد که کدام برنامه‌ها چه مجوزهایی دارند و چند بار و چه زمانی به آن‌ها دسترسی داشته‌اند.
با رفتن به بخش تنظیمات (Settings) > امنیت و حریم خصوصی (Security & Privacy) > حریم خصوصی (Privacy) > داشبورد حریم خصوصی (Privacy Dashboard)، می‌توانید مجوزها و میزان استفاده از آن‌ها را مشاهده کنید.

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 17:01


1️⃣ مجوزهای تلفن خود را بررسی کنید

⛔️ اپلیکیشن‌ها برای هر فعالیتی نیاز به دریافت مجوز از شما دارند. ممکن است در گذشته مجوزهایی را به برخی برنامه‌ها داده باشید که می‌خواهید لغوش کنید. در بخش تنظیمات (Settings) > امنیت و حریم خصوصی (Security & Privacy) > حریم خصوصی (Privacy) > مدیر مجوز (Permission Manager)، مجوزها را لغو کنید یا تغییر دهید.

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 16:15


🔴اهالی پس‌کوچه!

⛔️ پیرو سوالات تعدادی از کاربران درباره تبلیغات نمایش داده شده در کانال‌ تلگرام پس‌کوچه و #امنیت سرویس‌های نمایش داده شده در تبلیغات، لازم است بدانید که این تبلیغات، توسط تیم پس‌کوچه کنترل یا تایید نمی‌شوند و این روند به‌طور خودکار توسط تلگرام صورت می‌گیرد و ما نمی‌توانیم #تبلیغات بیرونی و مواردی که برخی کانال‌ها ادعا می‌کنند را مدیریت یا کنترل کنیم.

⛔️به همین دلیل #پس‌کوچه توصیه می‌کند هنگام مواجهه با تبلیغات در کانال‌های تلگرام، احتیاط کنید و موارد مشکوک را به #تلگرام و به ما گزارش کنید.

🖼️تصاویر را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

05 Nov, 12:34


🟣اپلیکیشن Ouisync که توسط تیم eQualitie توسعه یافته، برای همگام‌سازی و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین دستگاه‌ها بدون نیاز دائم به اینترنت بین‌المللی طراحی شده است.

🟣با استفاده از فناوری #همتابه‌همتا (P2P)، فایل‌ها مستقیماً و امن از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل می‌شوند. این ابزار برای کاربرانی که با محدودیت‌های اینترنتی در کشورهایی مثل #ایران روبه‌رو هستند، بسیار مفید است.

🟣 اپ Ouisync از #رمزنگاری قوی برای حفظ امنیت داده‌ها بهره می‌برد و بدون نیاز به سرور مرکزی، خطر نشت اطلاعات را کاهش می‌دهد.

🟣 امکان اشتراک‌گذاری فایل با مخاطبان مورداعتماد و تعیین سطح دسترسی وجود دارد. تیم eQualitie به پیشبرد دسترسی به اینترنت آزاد کمک می‌کند، و این ابزار نیز بخشی از همین تلاش است.

🟣دانلود از پس‌کوچه 👇
https://paskoocheh.com/tools/738/

🟣دانلود از وب‌سایت رسمی «وی‌سینک»👇
https://ouisync.net/download

🟣دانلود از گوگل‌پلی👇
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.equalitie.ouisync&pcampaignid=web_share

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

04 Nov, 16:27


🔴طبق گزارش انجمن تجارت الکترونیک که به تازگی منتشر شده است، وضعیت اینترنت ایران نسبت به زمستان ۱۴۰۲ تغییر چشمگیری نداشته و تداوم سیاست‌های محدودکننده داخلی و تحریم‌های خارجی باعث شده که اینترنت در ایران، پر اختلال، محدود و کند باشد.

🔴طبق این گزارش نقش #فیلترینگ از یک ایجادکننده صرف فراتر رفته و تبدیل به بزرگترین عامل ایجاد کندی مستمر، ناپایداری و مانع بزرگی برای افزایش توسعه و #سرعت_اینترنت شده است.

🔴هرچه مقابله با فیلترشکن‌ها بیشتر می‌شود، الگوریتم‌های مورد استفاده ابزارهای #فیلترشکن‌ هم پیشرفته‌تر می‌شود. طبق آخرین گزارش ایسپاست ۸۳.۶ درصد کاربران ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند.

🔴در واقع تلاش‌های شبانه روزی متولیان فیلترینگ، فقط باعث افزایش تقاضا، ایجاد #اختلالات_اینترنت و در نهایت نتایج این سیاست‌ها ناامیدی نیروی انسانی و خروج متخصصان است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

04 Nov, 13:27


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

03 Nov, 18:14


🔴فیلترشکن KLID SABZ VPN؛ خطر در کمین است، مراقب باشید!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان KLID SABZ VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

02 Nov, 15:39


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۱۲ آبان ۱۴۰۳

نزدیک به ۱۰۰ روز از ریاست جمهوری مسعود #پزشکیان می‌گذرد و وعده‌های #رفع فیلترینگ او هنوز محقق نشده است. از طرف دیگر طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی مجلس در حال بررسی است و حتی ممکن است محدودیت‌های اینترنت افزایش یابد.

«فیلتر شکن قوی Bonbast VPN» که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده، این هفته در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی قرار دارد. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد. همچنین این فیلترشکن از ۲۳ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. همچنین در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و #رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود.

فیلترشکن «ForNet VPN» سرویس دیگری است که این هفته با استقبال کاربران ایرانی مواجه شده است. این #وی‌پی‌ان هم برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد و از ۲۱ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس هم نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود. در سند #حریم_خصوصی این وی‌پی‌ان نوشته شده که با درخواست‌های قانونی و تعهدات قانونی، داده‌های کاربران را فاش می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

01 Nov, 18:22


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

01 Nov, 17:18


☄️آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت ایالات متحده (CISA) توصیه‌های امنیتی جدیدی را برای کاربران #آیفون و #اندروید منتشر کرده است. خاموش و روشن کردن منظم تلفن همراه یک توصیه مهم در این شیوه نامه است! ممکن است فکر کنید که این توصیه‌ای ابتدایی است و شاید هم خنده‌دار به نظر برسد؛ اما مهم و کارآمد است.

❗️ این اقدام ساده می‌تواند به‌طور قابل توجهی از دستگاه شما برابر انواع خاصی از #بدافزار، به‌ویژه تهدیدات غیر مداوم محافظت کند. راه‌اندازی مجدد به پاکسازی بدافزارهای غیردائمی که برای کار به حافظه متکی هستند، کمک می‌کند. چنین بدافزارهایی معمولا در حافظه دائمی دستگاه ذخیره نمی‌شود، به همین دلیل با خاموش شدن و راه‌اندازی مجدد تلفن حذف می‌شوند.

❗️همه بدافزارها طوری طراحی نشده‌اند که پس از راه‌اندازی مجدد دستگاه روی آن باقی بمانند. برخی از بدافزارها صرفا در RAM دستگاه کار می‌کنند و با خاموش شدن دستگاه از بین می‌روند. این نوع تهدیدها به عنوان بدافزار غیر پایدار شناخته می شوند.

❗️ این رویکرد به‌ویژه در دفاع برابر حملات پیشرفته، مانند سوءاستفاده‌های با کلیک صفر، که در آن بدافزار می‌تواند بدون هیچ‌گونه تعاملی از جانب کاربر روی دستگاه نصب شود، اهمیت دارد.

❗️ توجه کنید راه‌اندازی مجدد راه حلی برای مقابله با همه بدافزارها نیست. بدافزارهای دائمی می‌توانند از راه‌اندازی مجدد جان سالم به در ببرند، زیرا خود را در لایه‌های عمیق‌تر دستگاه، مانند سیستم عامل یا فایل‌های اصلی سیستم عامل جاسازی می‌کنند.

❗️به‌روزرسانی منظم سیستم عامل و نرم‌افزارهای دستگاه مهم‌ترین اقدام است. به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، بخش عمده‌ای از آسیب‌پذیری‌هایی را که #مهاجمان_سایبری می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند، رفع می‌کند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

01 Nov, 10:14


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

آیا راهی برای کاهش مصرف دیتای اینترنت وجود دارد؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

31 Oct, 14:31


🤡نوابیغ فجازی؛ نگاهی به ادعاهای شاخ‌دار مسئولان!

#طرح_صیانت #سپاه #حاجی‌زاده #فیلترنت #استارلینک

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

31 Oct, 13:22


📊بر اساس گزارش تازه ایسپا در طرح نظرخواهی وضعیت اجتماعی فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی که ۲۲۵۰ دانشجو در آن شرکت کرده‌اند، «گشتن در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی» پرکاربردترین ابزار دانشجویان ایرانی برای گذران اوقات فراغت است که نشان‌دهنده اهمیت بالای این پلتفرم‌ها در زندگی روزمره آن‌ها است.

📊پلتفرم‌های خارجی مسدودشده مثل #تلگرام، #اینستاگرام، #واتس‌اپ و #یوتیوب به ترتیب با ۹۰، ۸۵، ۶۶ و ۵۰ درصد بیشترین محبوبیت را در بین دانشجویان دارند که نشان از شکست سیاست #فیلترینگ و بی‌اثری تلاش‌های حکومت برای تبلیغ و حمایت از پلتفرم‌های داخلی و همچنین نگاه کاربران به پلتفرم‌های شناخته‌شده، معتبر و به‌روز است.

📊میانگین میزان استفاده از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی در روز حدود چهار ساعت است. طبق گزارش دانشجویان شرکت‌کننده در این نظرخواهی نسبت به سایر ایرانیان بالای ۱۸ سال، ده برابر بیشتر از پلتفرم توییتر (ایکس) استفاده می‌کنند.

📊این پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی نه‌تنها برای دریافت اخبار، سرگرمی و گشت‌و‌گذار در فضای آنلاین استفاده می‌شوند، بلکه به عنوان ابزاری برای تسهیل فعالیت‌های آموزشی و دریافت دانش و اطلاعات به‌روز نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

30 Oct, 15:52


🔴فیلترشکن Azad VPN؛ بی‌نام‌ و نشان، مبهم و غیر شفاف!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎬ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Azad VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

30 Oct, 15:26


🛡️کمپین سانسورشکن؛ اپلیکیشن تست کنید و جایزه بگیرید!

❣️ما در حال آغاز یک مسیر جدید برای بهبود عملکرد اپلیکیشن‌های‌ مرتبط با دور زدن فیلترینگ در ایران هستیم و در این راه به همراهی شما نیاز داریم!

🤝با شرکت در کمپین «سانسورشکن»، اپلیکیشن تست کنید و به ما و سازندگان اپلیکیشن‌ها در شناخت وضعیت فیلترینگ ایران و بهبود عملکرد ابزارها برای دسترسی بهتر به اینترنت آزاد کمک کنید.

🎁 هر ماه، شرکت‌کنندگان فعال، یک حساب VPN ممتاز و کاربردی به نشانه قدردانی از ما دریافت خواهند کرد.

🔸برای همراهی ما در این مسیر، کلمه تست را به @Paskadmin ارسال کنید.

🔗جزئیات بیشتر و دقیق‌تر را در تلگراف بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-anti-censorship-campaign-2024-04-08

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

30 Oct, 08:55


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق گوگل‌پلی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

29 Oct, 18:17


🔻رفع فیلترینگ در سال‌های اخیر همواره بین وضعیت «در اختیار ما نیست» و «به‌زودی حل می‌شود» در جریان بوده است؛ اما هیچ اقدام جدی در این رابطه انجام نشده است. در دولت سیزدهم زارع‌پور #رفع_فیلترینگ را خارج از اختیارات دولت می‌دانست و در دولت #پزشکیان هم نه تنها گامی برای رفع فیلترینگ برداشته نشده، بلکه به نظر می‌رسد برخی از نمایندگان مجلس به دنبال محدودیت‌های بیشتر هستند.

🔻فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت به تازگی در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره روند رفع #فیلترینگ و شفاف نبودن آن پاسخ داد که از #وی‌پی‌ان استفاده می‌کند و می‌داند که وصل شدن به #فیلترشکن خیلی سخت است. وقتی که مهاجرانی با توضیحات خبرنگار دیجیاتو درباره استفاده برخی شرکت‌ها از #اینترنت_طبقاتی مواجه شد، به پاسخ «حل می‌شه» بسنده کرد و رفت!

🔻از طرفی دیگر طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی مجلس با ریاست حمید رسایی در حال بررسی است و با توجه به صحبت‌های اخیر #خامنه‌ای درباره نقش فضای مجازی در از بین بردن امنیت روانی جامعه، ممکن است محدودیت‌های اینترنت افزایش یابد.

🔻در حالی فاطمه مهاجرانی می‌گوید از فیلترشکن استفاده می‌کند و در اکس (توییتر) هم فعال است که جمهوری اسلامی با مسدودکردن شبکه‌های اجتماعی و ادعای عدم تطابق پلتفرم‌های خارجی با موازین حکومت، این امکان را از مردم گرفته است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

29 Oct, 16:32


👀طبق آمار Surfshark که نقض داده‌های جهانی را رصد می‌کند، آمار نقض داده (لو رفتن اطلاعات) در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ در سطح جهانی افزایش چشمگیری داشته و از رقم حدود ۸۰ میلیون در سه‌ماهه چهارم ۲۰۲۳ به بیش از ۴۳۰ میلیون در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ رسیده است.

در سه‌ماهه آخر ۲۰۲۳، تعداد ۶۲۷ حساب در هر دقیقه نقض می‌شد. اما در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۴، نرخ نقض ۴۳۴ درصد بیشتر شده، به طوری که اطلاعات ۳۳۵۳ حساب در هر دقیقه به بیرون درز می‌کند. طبق گزارش سرف‌شارک، از هر ۱۰۰ نفر در جهان، پنج نفر در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ با نقض حساب مواجه شده است.

آمریکا، چین و روسیه، کشورهایی هستند که در صدر جدول نقض داده قرار دارند. چین در صدر آمار نقض داده قرار دارد و آمار لو رفتن اطلاعات در چین در سه‌ماه اول ۲۰۲۴ هزار و پانصد درصد افزایش داشته است.

اگرچه ایران در بالای جدول نقض داده جای نگرفته و در رده دوازدهم دنیا قرار دارد، اما آمار نشان می‌دهد که لو رفتن اطلاعات بسیار بیشتر شده و در سال ۲۰۲۴ نسبت به سه‌ماهه آخر ۲۰۲۳ افزایش دو هزار و هفتصد درصدی داشته است. در ایران به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۱۸۱ حساب لو رفته است!

لازم به ذکر است که در این مطالعه با هر آدرس ایمیلی که برای ثبت نام در سرویس‌های آنلاین استفاده شده، به‌عنوان یک حساب کاربری جداگانه برخورد شده و هر بار نقض به عنوان یک تخلف محسوب می شود. به همین دلیل آمار ارائه شده ممکن است زیاد به نظر برسند. مثلا ممکن است یک ایمیل در پنج سرویس مختلف ثبت و نقض شده باشد. این پنج مورد لو رفتن داده حساب می‌شود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

28 Oct, 19:11


📊بر اساس گزارش تازه ایسپا در طرح نظرخواهی وضعیت اجتماعی فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی که ۲۲۵۰ دانشجو در آن شرکت کرده‌اند، دانشجویان بیشتر از پلتفرم‌های آنلاین، مانند وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی و داخلی (در مجموعه ۴۵ درصد) برای پیگیری اخبار استفاده می‌کنند.

📊صداوسیما با ۱۲.۵ درصد و شبکه‌های ماهواره‌ای با ۸ درصد جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند. «دوستان و آشنایان» حدود ۵ درصد و روزنامه‌ها کمتر از ۱ درصد از منابع پیگیری اخبار را تشکیل می‌دهند. این نتایج نشان‌دهنده بی‌اعتمادی دانسجویان به رسانه‌های حکومتی، تغییر الگوهای رسانه‌ای و تمایل بیشتر به منابع آنلاین است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

28 Oct, 13:16


شبکه‌های اجتماعی وسیله‌ای مناسب برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی و رویدادها با خانواده و دوستان هستند. با این حال، سطحی از خطر را نیز به همراه دارند. برای محافظت از خود این موارد را انجام دهید:

از ارسال اطلاعاتی مانند آدرس، شماره تلفن، محل کار و سایر اطلاعات شخصی که می تواند برای سواستفاده یا آزار شما استفاده شود، خودداری کنید. برخی از کلاه‌برداران از این اطلاعات، همراه با نام حیوانات خانگی، اولین خودرو یا مدل خودرو و خیابان هایی که در آن زندگی کرده‌اید، استفاده می‌کنند تا پاسخ سوالات امنیتی حساب را بیابند.

دسترسی به اطلاعات خود را به «فقط دوستان» محدود کنید و هرگونه درخواست دوستی جدید را قبل از تایید کردن بررسی کنید.

مراقب پروفایل های تکراری یا جعلی دوستان، خانواده یا همکاران فعلی باشید. کلاه‌برداران ممکن است از حساب‌های جعل هویت برای درخواست اطلاعات شما برای فیشینگ هدفمند استفاده کنند.

خط‌مشی‌ها و تنظیمات امنیتی شبکه اجتماعی خود را هر سه ماه یکبار یا زمانی که خط‌مشی شرایط استفاده سایت تغییر می‌کند، مرور کنید. زیرا پیش‌فرض‌ها می‌توانند تغییر کنند.
از افشای اطلاعات شخصی در سرویس‌های در معرض موتورهای جستجو خودداری کنید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

27 Oct, 10:47


⛔️به‌تازگی یه مشکل امنیتی جدی در مرورگر دسک‌تاپ #گوگل_کروم شناسایی شده که #گوگل برای رفع آن به‌روزرسانی فوری منتشر کرده است. این به‌روزرسانی به‌طور خودکار ( در صورت فعال بودن تنظیمات آپدیت خودکار) در #ویندوز، #مک و #لینوکس دانلود می‌شود. با این حال برای اطمینان از نصب، #مرورگر خود را بررسی و راه‌اندازی مجدد کنید.

⛔️نقص امنیتی CVE-2024-7971، یک مشکل حافظه در موتور V8 کروم است. این نوع نقص به مهاجم اجازه می‌دهد تا با فریب دادن کاربر به باز کردن یک صفحه HTML ساخته شده خاص، حافظه رایانه او تخریب شود. این به مهاجمان اجازه می‌دهد سیستم شما را خراب کنند، داده‌های شما را بدزدند یا نرم‌افزارهای مخرب را روی رایانه شما اجرا کنند.

⛔️گوگل جزئیات مربوط به این نقص را تا زمانی که اکثر کاربران مرورگرهای خود را به روز نکنند، مخفی نگه می‌دارد. همچنین به دلیل اینکه ممکن است این مشکل روی سایر نرم‌افزارها هم تاثیر بگذارد، جزییات بیشتر منتشر نشده است.

⛔️در اولین فرصت مرورگر خود را به‌روزرسانی کنید تا برابر تهدیدات احتمالی جدید ایمن شوید. برای بررسی فعال بودن آپدیت خودکار، از بخش تنظیمات به Help بروید و در قسمت About Google Chrome بررسی کنید که به‌روزرسانی برای مرورگر وجود دارد یا خیر.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

26 Oct, 12:30


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۵ آبان ۱۴۰۳

برخلاف وعده‌های انتخاباتی #پزشکیان، محدودیت‌های اینترنتی و #فیلترینگ هنوز پابرجاست و کاربران ایرانی برای رفع نیازهای آنلاین روزمره خود با موانع متعدد مواجه‌اند. همزمان با تحویل لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به مجلس، طرح نظام‌بخشی فضای مجازی که پیش‌تر با نام #طرح_صیانت شناخته می‌شد، به کمیته فضای مجازی ارسال شد و تاکنون در دولت پزشکیان #رفع_فیلتر که عملی نشده هیچ، بررسی طرح صیانت از سر گرفته شده است.

بررسی اپلیکیشن‌های پردانلود کاربران ایرانی در هفته گذشته نشان می‌دهد که هنوز دسترسی به پلتفرم‌های بین‌المللی در اولویت مردم است. واتس‌اپ، #اینستاگرام و #تلگرام در لیست پنج اپلیکیشن پر دانلود هفته قرار دارند. همچنین از میان ۱۰ اپلیکیشن پردانلود، پنج مورد در دسته وی‌پی‌ان‌ها قرار دارد که نیاز عمومی برای عبور از فیلترینگ را نشان می‌دهد.

فیلترشکن «JumpJumpVPN» که تاکنون بیش از پنج میلیون بار از #گوگل‌پلی دانلود شده هم این هفته در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی قرار دارد. این #فیلترشکن توسط شرکت سازنده biubiuVPN منتشر شده است. در گذشته درباره ابهامات و تهدیدهای biubiuVPN مطالبی منتشر کرده‌ایم. JumpJumpVPN برای فعالیت، درخواست دسترسی به محتوای حافظه و امکان تغییر و حذف آن و خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد. این وی‌پی‌ان همچنین از ۸ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. سازندگان این سرویس ادعا می‌کنند که داده‌های کاربران با شرکت‌های طرف سوم به اشتراک گذاشته نمی‌شود، در حالی که از ردیاب‌های تبلیغاتی طرف سوم برای نمایش تبلیغات استفاده می‌شود.

«فیلتر شکن قوی پرسرعت Gama VPN» تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار بار از گوگل‌‌پلی دانلود شده که ۴۰۰ هزار دانلود این وی‌پی‌ان در یک ماه گذشته بوده است. این فیلترشکن برای فعالیت، درخواست دسترسی به دوربین و دسترسی کامل به شبکه دارد. سند حریم خصوصی این سرویس مبهم و مختصر است و توضیحی درباره داده‌های دریافتی از کاربران، مدت زمان و محل ذخیره آنها داده نشده است. همچنین در بخش امنیت داده‌ها در صفحه گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود. در گوگل‌پلی نوشته شده که شرکت سازنده این وی‌پی‌ان در آمریکا مستقر است ولی در وب‌سایت شرکت سازنده، یک شماره تلفن مربوط به کشور ترکیه به عنوان راه ارتباطی نوشته شده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

25 Oct, 16:19


📊کاربران اینترنت در #ایران با مشکلات متعددی مواجه هستند که بر تجربه دسترسی آن‌ها به جریان آزاد اطلاعات و استفاده از #اینترنت تاثیرات بسیار منفی و نگران‌کننده‌ای می‌گذارد. بر اساس گزارش اندیشکده حکمرانی شریف، اصلی‌ترین مشکلات کاربران به شرح زیر است:

🔴کندی سرعت اینترنت: ۴۳ درصد از کاربران از کندی #سرعت_اینترنت شکایت دارند. این مشکل به ویژه در ساعات اوج مصرف بیشتر به چشم می‌آید و باعث ایجاد نارضایتی گسترده کاربران اینترنت در ایران شده است.

🔴هزینه‌های بالای اینترنت: ۳۱ درصد از کاربران از هزینه‌های بالای اینترنت ناراضی هستند. با افزایش تعرفه‌های اینترنت در زمستان ۱۴۰۲، نگرانی‌ها از هزینه‌های گزاف دسترسی به اینترنت بین‌المللی که با اختلالات گسترده و قطعی مواجه‌ است، بیشتر شده است.

🔴محدودیت‌ها و فیلترینگ: ۱۹ درصد از کاربران محدودیت‌های گسترده و #فیلترینگ را به‌عنوان مشکل اصلی خود بیان کرده‌اند. این محدودیت‌ها دسترسی به بسیاری از وب‌سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی، خدمات آنلاین و حتی فعالیت‌های روزمره را برای کاربران ایرانی دشوار کرده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

25 Oct, 08:46


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

آیا ابزارهایی که از قابلیت همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کنند، برای دور زدن سانسور اینترنت در ایران مفید هستند؟

🖼جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

24 Oct, 15:59


🤡#نوابیغ_فجازی؛ نگاهی به ادعاهای شاخ‌دار مسئولان!

#حجاب_اجباری #هوش_مصنوعی #حسین‌پناه #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

24 Oct, 14:35


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق اپلیکیشن #پس‌کوچه

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

24 Oct, 11:50


بخش‌ دوم

Paskoocheh | پس‌کوچه

24 Oct, 11:50


🛫سفر در زمان؛ چگونگی تکامل جهان «وب» از آغاز تا امروز!

🎊 با سفری در تاریخ، تکامل این معجزه انسانی جشن می‌گیریم.

🖼️پس‌کوچه نقاط عطف و مهم شکل‌دهنده وب جهانی را پیش چشم شما می‌گذارد. از تولد وب و اولین وب‌سایت تا دنیای دیجیتال که اکنون در آن زندگی می‌کنیم.

👀آلبوم تصاویر پس‌کوچه را در دو بخش ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

23 Oct, 14:53


🚫بر اساس اطلاعات دریافتی، مهاجمان سایبری، فعالان و روزنامه‌نگاران ایرانی را در پیام‌رسان #تلگرام هدف گرفته‌اند و قصد نفوذ به حساب کاربری آن‌ها را دارند. این مهاجمان با جعل حساب رسمی «تلگرام»، برای اهداف خود پیام ارسال می‌کنند و به آن‌ها هشدار می‌دهند که قوانین تلگرام را نقض کرده‌اند و باید حساب‌های تلگرام خود را تایید کنند و در غیر این صورت دسترسی به حساب‌ خود را از دست می‌دهند.

🚫طبق گزارش‌ها، آن‌ها از طریق تماس‌های تلفنی یا پیام‌های صوتی ادعا می‌کنند که کارمندان تلگرام هستند و یک لینک مخرب با لوگوی جعلی تلگرام ارسال می‌کنند و از افراد می‌خواهند روی لینک کلیک کرده و دستورالعمل‌های خاصی را دنبال کنند تا از بسته شدن حساب کاربری جلوگیری شود. با کلیک روی لینک، قربانیان به یک وب‌سایت مخرب هدایت می‌شوند که از آن‌ها می‌خواهد اطلاعات شخصی خود را وارد کنند.

1️⃣ لازم است همواره در برخورد با پیام‌های هشداری که دریافت می‌کنید، هوشیار باشید و با دقت واکنش نشان دهید.

2️⃣از کلیک کردن روی لینک‌هایی که توسط منابع تایید نشده و ناشناس دریافت می‌کنید، خودداری کنید و به‌طور مستقیما به خود پلتفرم مراجعه کنید تا مطمئن شوید که اقدامی از سمت شما لازم است یا خیر.

3️⃣اگر روی یک لینک مشکوک کلیک کرده‌اید یا اطلاعات شخصی خود را از طریق پیوند به اشتراک گذاشته‌اید، رمز عبور حساب خود را در اسرع وقت تغییر دهید و دستگاه‌های خود را با نرم‌افزارهای معتبر امنیتی اسکن کنید.

4️⃣احراز هویت دو‌مرحله‌ای را برای حساب تلگرام خود فعال کنید تا هر زمان که شخص دیگری بخواهد به حساب شما وارد شود، مطلع شوید.

5️⃣توجه داشته باشید که تیم رسمی تلگرام هرگز از طریق پیام‌های مستقیم با کاربران خود تماس نمی‌گیرد و درخواست اطلاعات شخصی نمی‌کند. علاوه بر این تلگرام هیچ حسابی را از طریق اشخاص ثالث تایید نمی‌کند، بدین معنی که کارمندان تلگرام یا شرکت‌های دیگری که تلگرام وظیفه‌ای را به آن‌ها واگذار کرده باشد با شما تماس نمی‌گیرند و چنین پیام‌هایی جعلی است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

23 Oct, 14:14


🛡️کمپین سانسورشکن؛ اپلیکیشن تست کنید و جایزه بگیرید!

❣️ما در حال آغاز یک مسیر جدید برای بهبود عملکرد اپلیکیشن‌های‌ مرتبط با دور زدن فیلترینگ در ایران هستیم و در این راه به همراهی شما نیاز داریم!

🤝با شرکت در کمپین «سانسورشکن»، اپلیکیشن تست کنید و به ما و سازندگان اپلیکیشن‌ها در شناخت وضعیت فیلترینگ ایران و بهبود عملکرد ابزارها برای دسترسی بهتر به اینترنت آزاد کمک کنید.

🎁 هر ماه، شرکت‌کنندگان فعال، یک حساب VPN ممتاز و کاربردی به نشانه قدردانی از ما دریافت خواهند کرد.

🔸برای همراهی ما در این مسیر، کلمه تست را به @Paskadmin ارسال کنید.

🔗جزئیات بیشتر و دقیق‌تر را در تلگراف بخوانید👇
https://telegra.ph/paskoocheh-anti-censorship-campaign-2024-04-08

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

23 Oct, 13:54


🔴اپلیکیشن News Media Scan که با همکاری خبرگزاری دویچه‌وله (DW) و رصدخانه باز تداخل شبکه OONI منتشر شده، سرویسی برای کشف سانسور در سراسر جهان است.

🔴از طریق این اپلیکیشن می‌توانید بررسی کنید که سایت‌های خبری در کشور شما در چه وضعیتی هستند و دسترسی به آن‌ها مسدود شده یا خیر. شما با استفاده از این سرویس می‌توانید به کشف سانسور و اطلاع‌رسانی درباره مسدود‌سازی سرویس‌ها ، کمک ارزشمندی کنید.

🔴نحوه کار آن به این صورت است که اپلیکیشن، وب‌سایت‌های ارائه‌دهندگان اخبار و اطلاعات را فرا می‌خواند. داده‌های مربوط به قابلیت دسترسی فنی هر وب‌سایت به OONI منتقل می‌شود. سپس داده‌های تجزیه و تحلیل شده در مورد وب‌سایت‌های در دسترس یا مسدودشده به کاربران ارائه می‌شود.

🔴در این سرویس آزمایش‌ها را به صورت خودکار یا دستی می‌توانید انجام دهید. در آزمایش به صورت خودکار، تمام بررسی‌ها در پس‌زمینه و به صورت مداوم انجام می‌شود و نتیجه آن در بخش «Test Results» قابل مشاهده است همچنین در بخش داشبورد می‌توانید سایت‌های مد نظر خود را به صورت دستی وارد و بررسی کنید.

🤖از بات تلگرامی و از طریق اپ پس‌کوچه دانلود کنید

🔽دانلود از وب‌سایت پس‌کوچه

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

22 Oct, 16:31


🔴محدودیت‌ها و #اختلالات_اینترنت ادامه دارد و #قطع_اینترنت ممکن است دوباره تکرار شود.

🔴برای مقابله با اختلالات اینترنت، حفظ امنیت و آمادگی برای قطعی‌های احتمالی، جعبه ابزارهای گروه «ایران در خاموشی» را دانلود کنید تا در مواقع بحرانی بتوانید ارتباط خود را حفظ کنید 👇
https://irandarkhamooshi.net/blackout-toolbox/

🔴این ابزارها در قالب پنج جعبه‌ابزار به منظور استفاده در موقعیت‌های مختلف ارائه شده است. پژوهشگران ایران در خاموشی این ابزارها را موثرترین روش‌ها برای برقرار نگه‌داشتن ارتباط و دسترسی به اطلاعات در زمان #قطعی_اینترنت می‌دانند.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

22 Oct, 11:43


🔴فیلترشکن Suba VPN؛ بی‌نام‌ و نشان، به‌دنبال اطلاعات کاربران!

👀وقتی ابزارهای مطمئن برای دور زدن #فیلترنت یکی یکی مسدود و دسترسی به اپ‌های #فیلترشکن امن و #پراکسی معتبر سخت‌تر می‌شود، کاربران برای عبور از سد #سانسور به ناچار از اپلیکیشن‌های ناشناخته و ناامن استفاده می‌کنند.

🎥ویدیو را ببینید تا با ابعاد مختلف #وی‌پی‌ان Suba VPN بیشتر آشنا شوید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

21 Oct, 16:46


🔴روزنامه کیهان به تازگی در مطلبی نوشته که «شنیده شده #شورای_عالی_فضای_مجازی رفع فیلتر برخی سکو‌های معاند را در دست بررسی دارد.» کیهان در واکنش به این موضوع نوشته که «بنویسید نمی‌شود بخشی از نظام در برابر دشمن سرمایه‌های بی‌بدیلی همچون نیلفروشان‌ها و زاهدی‌ها را فدای امنیت کشور کند، اما بخش دیگر نظام برای سکو‌های اطلاعاتی دشمن فرش قرمز پهن نماید. #رفع_فیلتر در این شرایط بزرگ‌ترین اقدام علیه امنیت ملی است.»

🔴جالب است که ماه گذشته #کیهان مطلبی با موضوع لزوم رفع #فیلترینگ نوشته بود و در آن عنوان کرده بود که ««فیلترینگ اینترنت موضوعی است که با زندگی روزمره اغلب مردم مرتبط است و سیاست‌گذار باید پاسخگو باشد. به‌طور کلی روشن است که دسترسی آزاد به همه آنچه در اینترنت هست، عوارض گوناگونی دارد. چه برای فرد و چه برای حکومت. ولی راه مقابله با آن‌ها نباید به‌گونه‌ای باشد که هم شکست بخورد و هم عوارض را بیشتر کند. فیلترینگ در ایران از نوع شیوه‌های مقابله غیرموثر و زیان‌بار است.»

🔴در حالی کیهان، رفع فیلترینگ را اقدام علیه امنیت ملی تلقی می‌کند که فیلترینگ و مسدود شدن دسترسی شهروندان به منابع امن دانلود اپلیکیشن موجب افزایش وی‌پی‌ان‌های ناامن و آلودگی دستگاه‌های شهروندان شده است. از طرف دیگر خسارت‌های مالی که فیلترینگ در پی داشته، جبران‌ناپذیر است و نه تنها باعث از بین رفتن برخی از کسب‌و‌کارهای فعال در پلتفرم‌های بین‌المللی شده، بر اپراتورها هم تاثیر منفی گذاشته است.

🔴مدیرعامل #ایرانسل به تازگی اعلام کرده که از سال ۱۴۰۱ تاکنون فیلترینگ، خسارت ۲۰ هزار میلیارد تومانی برای این اپراتور داشته. او همچنین گفته که «اعمال فیلترینگ هیچ مزیتی برای اپراتورها ندارد و فقط کیفیت سرویس را کاهش داده است.»

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

21 Oct, 13:37


📊اگرچه #فیلترینگ و #اختلالات_اینترنت در ایران به طرز چشمگیری افزایش یافته و ابزارهای دورزدن #سانسور هم روزبه‌روز با اختلال و دستکاری بیشتر مواجه می‌شوند، اما گزارش تازه یکتانت نشان می‌دهد که میزان دسترسی و فعالیت کاربران ایرانی تغییری چندانی نکرده و هنوز فعالیت در سرویس‌های بین‌المللی اولویت کاربران است.

📊تعداد صفحات عمومی #اینستاگرام که هر کاربر ایرانی در اینستاگرام دنبال می‌کند، نسبت به سال قبل ۱۹ درصد افزایش یافته و به عدد ۳۲۷ رسیده است. همچنین در مجموع بیش از یک میلیون فروشگاه در اینستاگرام و تلگرام فعالیت می‌کنند و فقط بیش از ۹۶۰ هزار فروشگاه در اینستاگرام فعال هستند.

📊همچنین سال گذشته بیش از هفت میلیون صفحه عمومی در اینستاگرام راه‌اندازی شده که نسبت به سال قبل بیش از ۱۴ درصد رشد داشته است. همچنین ۹۴۳ هزار کانال عمومی در #تلگرام راه‌اندازی شده که نسب به سال قبل هشت درصد رشد داشته است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

21 Oct, 11:09


🎈این روزها که #گوگل‌پلی و دیگر منابع امن دانلود #اپلیکیشن مسدوده شده، دسترسی به یک پلتفرم امن و قابل اعتماد برای بسیاری از افراد دشوار شده است. با استفاده از اپلیکیشن #پس‌کوچه می‌توانید اپ‌های کاربردی مورد نیاز خود را دانلود کنید.

🎈همچنین قابلیت «دست‌به‌دست» #پس‌کوچه این امکان را فراهم می‌کند که حتی در زمان #قطع_اینترنت بین‌المللی هم بتوانید به ابزارهای کاربردی دسترسی داشته باشید و آنها را از طریق یک شبکه همتا‌به‌همتا دانلود کنید.

🔺راه‌های دریافت اپلیکیشن پس‌کوچه👇

1️⃣بات تلگرام

2️⃣ارسال یک ایمیل خالی به:
[email protected]

3️⃣سایت پس‌کوچه

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

20 Oct, 16:38


🔴اینترا یک اپلیکیشن اندرویدی است که هدف آن مبارزه با #سانسور اینترنت و محافظت از کاربران برابر حملات دستکاری DNS است.

🔴دستکاری DNS یک شکل رایج سانسور است که در آن #سانسورچی سرورهای DNS را که مسئول ترجمه نام دامنه به آدرس‌های آی‌پی هستند، تغییر می‌دهد.

🔴 محافظت برابر #فیلترینگ از طریقِ نام دامنه باعث می‌شود که شرکت سرویس‌دهنده‌ اینترنت شما متوجه نشود که از چه وب‌سایتی بازدید کرده‌اید و در نتیجه قادر نخواهد بود که دسترسی شما به آن را متوقف کند.

🔴 اینترا، اتصال اینترنت دستگاه به یک سرور DNS عمومی را رمزنگاری کرده و از دستکاری DNS جلوگیری می‌کند و اطمینان می‌دهد که کاربران می‌توانند به وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی دسترسی داشته باشند که معمولا توسط این‌گونه حملات مسدود می‌شوند.

🔴 اینترا استفاده از دی‌ان‌اس‌های مختلف را امکان‌پذیر کرده و مطابق تصاویر با رفتن به بخش تنظیمات و لمس گزینه select DNS over HTTPS server می‌توانید دی‌ان‌اس‌های مختلف را انتخاب کنید و به آن وصل شوید.

👈 دانلود از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

19 Oct, 12:36


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۲۸ مهر ۱۴۰۳

برخلاف تلاش‌های گسترده حکومت ایران برای سوق دادن کاربران به استفاده از سرویس‌های داخلی، #تلگرام، #اینستاگرام و #واتس‌اپ همچنان پرطرفدارترین پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی هستند. نتایج نظرسنجی و بررسی‌های جدید ایسپا و یکتانت نشان از آن دارد که #فیلترینگ و اختلالات عمدی اینترنت، شرایط دسترسی به اینترنت آزاد را دشوار کرده، اما نتوانسته مانع آن شود.

«فیلتر شکن قوی پرسرعت AC Vpn» که کمتر از یک ماه از انتشار آن می‌گذرد تاکنون بیش از ۵۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده و در لیست اپ‌های پرطرفدار کاربران ایرانی قرار دارد. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن محتوای حافظه و امکان تغییر و حذف محتوا را دارد. طبق اطلاعات نوشته شده در صفحه گوگل‌پلی این سرویس، سازنده این وی‌پی‌ان در ترکیه مستقر است و نام یک فرد ایرانی به عنوان سازنده #وی‌پی‌ان ثبت شده است. سند حریم خصوصی این وی‌پی‌ان، ناقص و مبهم است و در مورد اطلاعات دریافتی از کاربران، مدت زمان و محل ذخیره داده‌ها توضیحی داده نشده است.

«فیلتر شکن قوی پرسرعت Maple VPN» برای هفته‌های متوالی در لیست اپ‌های پرطرفدار هفته قرار دارد. این وی‌پی‌ان تاکنون بیش از پنج میلیون بار از گوگل‌پلی دانلود شده است. در صفحه گوگل‌پلی این فیلترشکن نوشته شده که این سرویس اطلاعات را با شرکت‌های طرف سوم به اشتراک نمی‌گذارد. اما در سند حریم خصوصی این سرویس نوشته شده که برای اهداف مختلف از جمله تسهیل خدمات، شرکت‌های طرف سوم به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی دارند. همچنین در بخش امنیت داده‌های گوگل‌پلی این سرویس نوشته شده که انتقال داده‌ها از طریق یک اتصال امن و #رمزنگاری شده منتقل نمی‌شود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

18 Oct, 16:21


🔸اپلیکیشن Ouisync ابزاری ساده برای همگام‌سازی و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین دستگاه‌ها بدون نیاز همیشگی به اینترنت بین‌المللی است. این ابزار از فناوری همتابه‌همتا (P2P) استفاده می‌کند، به این معنی که فایل‌ها مستقیماً از یک دستگاه به دستگاه دیگر، به‌طور امن و سریع منتقل می‌شوند.

🔸این قابلیت برای کاربران در کشورهایی مثل ایران که دسترسی آزاد به اینترنت محدود یا با اختلالات گسترده روبه‌رو است، زندگی می‌کنند، بسیار کاربردی و مفید ارزیابی می‌شود.

🔸این اپلیکیشن از سیستم رمزنگاری قدرتمند برای محافظت از داده‌های کاربران هنگام ارسال یا ذخیره داده‌ها استفاده می‌کند. از آنجایی که این ابزار از یک سرور مرکزی استفاده نمی‌کند، خطر مواجه‌ شدن با نشت اطلاعات یا حملات سایبری بسیار کمتر از سرویس‌های متمرکز است.

🔸همچنین می‌توانید فایل‌ها را با مخاطبین و گروه‌های مورد اعتمادتان نیز به‌اشتراک بگذارید و تعیین کنید که هر کسی چه سطحی از دسترسی بهشون داشته باشد.

🔸نسخه اندروید اپ Ouisync از طریق اپ پس‌کوچه 👇
https://telegram.me/PaskoochehBot?start=UGFza29vY2hlaCAtIGFuZHJvaWQ=

🔸نسخه ویندوز اپ Ouisync👇
https://telegram.me/PaskoochehBot?start=T3Vpc3luYyAtIHdpbmRvd3M=

🔸نسخه لینوکس اپ Ouisync👇
https://telegram.me/PaskoochehBot?start=T3Vpc3luYyAtIGxpbnV4

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

18 Oct, 11:18


📊بر اساس گزارش یکتانت که به تازگی منتشر شده، بیشترین مواجهه افراد با تبلیغات در تلویزیون و کمترین مواجهه با #تبلیغات را در بیلبوردها دارند. البته اعداد در نسل‌های مختلف، متفاوت است.

📊نسل Z (متولدین دهه ۸۰ و ۹۰ شمسی) بیشتر در معرض تبلیغات در #شبکه‌های_اجتماعی و نسل Y (متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی) و X بیشتر در معرض تبلیغات تلویزیونی قرار دارند. اینفلوئنسرها بیشترین مسیر انتقال برندها به نسل Z را دارند و نسل X (متولدین دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی) کمترین تعامل با اینفلوئنسرها را دارد.

📊بیش از ۳۰ درصد کاربران نسل Z اعلام کرده‌اند که تبلیغات را از شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند و نزدیک به ۳۰ درصد از نسل X اعلام کرده‌اند که تبلیغات را دنبال نمی‌کنند!

📊در مورد باورپذیری تبلیغات هم نتیجه جالب و شکاف بین نسل X و Z مشهود است! نزدیک به ۳۰ درصد کاربران نسل Z گفته‌اند که تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی برای آن‌ها باورپذیر است ولی حدود پنج درصد از کاربران نسل X تبلیغات شبکه‌های اجتماعی را باورپذیر می‌دانند.

📊نزدیک به ۳۰ درصد کاربران نسل X به سوال تبلیغات در کدام پلتفرم‌ها رسانه‌ها برایتان باورپذیر است، جواب هیچ کدام داده‌اند! به نظر می‌رسد نسل X رابطه خوبی با نمایش تبلیغات ندارد!

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

18 Oct, 05:16


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

آیا استفاده از مرورگر Ceno رایگان است؟

🖼️جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

17 Oct, 08:46


🔴اهالی پس‌کوچه!

⛔️ پیرو سوالات تعدادی از کاربران درباره تبلیغات نمایش داده شده در کانال‌ تلگرام پس‌کوچه و #امنیت سرویس‌های نمایش داده شده در تبلیغات، لازم است بدانید که این تبلیغات، توسط تیم پس‌کوچه کنترل یا تایید نمی‌شوند و این روند به‌طور خودکار توسط تلگرام صورت می‌گیرد و ما نمی‌توانیم #تبلیغات بیرونی و مواردی که برخی کانال‌ها ادعا می‌کنند را مدیریت یا کنترل کنیم.

⛔️به همین دلیل #پس‌کوچه توصیه می‌کند هنگام مواجهه با تبلیغات در کانال‌های تلگرام، احتیاط کنید و موارد مشکوک را به #تلگرام و به ما گزارش کنید.

🖼️تصاویر را ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

17 Oct, 06:24


🔻نهاد «خانه آزادی» در گزارش تازه خود اعلام کرد که برای چهاردهمین سال متوالی، #آزادی_اینترنت در جهان کاهش یافته است. طبق این گزارش، جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از سرکوب‌گرترین کشورهای جهان از نظر آزادی اینترنت شناخته می‌شود.

🔻در ۲۷ کشور از ۷۲ کشور تحت پوشش این گزارش، وضعیت آزادی اینترنت و حفاظت از حقوق آنلاین بدتر از قبل شده است. #ایران در رتبه‌بندی اعلام شده به‌عنوان سومین کشور محدودکننده اینترنت در جهان بعد از #چین و میانمار در زمره کشورهایی که سیستم‌های سانسور و نظارت گسترده را به شدت اجرا می‌کنند، قرار دارد.

🔻در این گزارش به تلاش حکومت ایران برای جرم‌انگاری فعالیت‌های آنلاین مرتبط با تحریم انتخابات یا انتقاد از نامزدها و وضعیت کشور و همچنین به مسدود کردن دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های بین‌المللی و معتبر اشاره شده است.

🔻در خاورمیانه، ایران در بحث سانسور و سرکوب آزادی اینترنت بدترین وضعیت را دارد و پس از آن کشورهایی مانند عربستان سعودی و اردن قرار دارند. بسیاری از حکومت‌های منطقه دسترسی به اطلاعات را برای حفظ کنترل بر روایت‌های سیاسی محدود می‌کنند و از #سانسور و نظارت برای ساکت کردن منتقدان استفاده می‌کنند.

🔻این گزارش نشان می‌دهد در ایران و بسیاری از کشورهای تحت حکومت اقتدارگرا، اطلاعات نادرست و سانسور به عنوان ابزارهای اصلی برای مشروعیت بخشیدن به انتخابات‌های مهندسی شده به کار می‌رود. دولت با استفاده از این روش‌ها به طور فعال اعتماد عمومی را از بین می‌برد.

🔻حکومت‌های مستبد اغلب با حمله به فکت‌چکرهای مستقل و پژوهشگران آزاد، تلاش می‌کنند تا اعتماد عمومی به اطلاعات صحیح را کاهش دهند. در ایران نیز فکت‌چکرها با مشکلات زیادی برای مقابله با اطلاعات نادرست حکومتی مواجه هستند.

🔻جمهوری اسلامی به جای فکت‌چکرهای مستقل، سازمان‌های اطلاعاتی، امنیتی و خبری خودی را برای کنترل اطلاعات به کار می‌گیرد و از این روش برای پخش روایت‌های جعلی و مورد پسند حکومت استفاده می‌کند.

🔻در بسیاری از کشورها مانند ایران، استفاده از ابزارهای #درستی‌سنجی محدود شده و دسترسی به اطلاعات موثق و مستقل سخت‌تر شده است. این امر بر اعتماد عمومی به شرایط سیاسی و اجتماعی، بحث انتخابات و دموکراسی تاثیر منفی گذاشته است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

16 Oct, 14:05


🎊فیلترشکن BeePass، محصول سال‌ها تلاش و کار مداوم تیم #پس‌کوچه روی راه‌های مبارزه با #سانسور و #فیلترینگ است.

برای سرعت بیشتر و ساده‌تر شدن مراحل اتصال، در نسخه جدید فیلترشکن بی‌پس یک سرور پیش‌فرض به اپلیکیشن اضافه شده است.

🟢 این سرور قابل حذف نیست و در صورت بروز اختلال، سرور به‌طور خودکار توسط تیم فنی بی‌پس به‌روزرسانی می‌شود.

دریافت فیلترشکن بی‌پس🔽

گوگل‌پلی

اپ‌استور

وب‌سایت پس‌کوچه

🔴راه‌های دسترسی به فیلترشکن‌ بی‌پس 🔽

1️⃣سایت پس‌کوچه:
https://paskoocheh.com/tools/146

2️⃣توییتر:
https://twitter.com/Beepassvpn

3️⃣تلگرام:
@beepassvpn

4️⃣اینستاگرام:
https://www.instagram.com/beepassvpn

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

16 Oct, 09:16


🔵از مرورگر Ceno می‌توان برای دور زدن #سانسور اینترنت و دسترسی به محتوای مسدود شده حتی در زمان #قطع_اینترنت، استفاده کرد. مرورگر Ceno (نه به سانسور!) یک #مرورگر غیرمتمرکز وب برای دستگاه‌های اندرویدی است. این ابزار از فناوری همتا‌به‌همتا (P2P) استفاده می‌کند و محتوای مورد علاقه‌تان را از طریق شبکه‌ای از همتایان، ذخیره می‌کند.

🔵شبکه‌های همتا‌به‌همتا هزینه‌های ترافیک اینترنتی را کاهش می‌دهند و در عین حال قابلیت‌های دور زدن #فیلترینگ را نیز فراهم می‌کنند.

🔵با استفاده از مرورگر #سنو می‌توانید از طریق محتوای ذخیره شده وب‌سایت‌ها که توسط شبکه #سنو به اشتراک گذاشته‌ شده، به راحتی اخبار و اطلاعات مورد پسند خود را بدون سانسور دریافت کنید.

🔵 با توجه به طراحی و عملکرد Ceno، استفاده از این ابزار برای دور زدن فیلترینگ ساده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا به‌طور معمول فعالیت‌های آنلاین خود را بدون نیاز به مراحل یا تنظیمات اضافی انجام دهند.

👈دانلود از طریق اپلیکیشن #پس‌کوچه

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

15 Oct, 09:59


📊در آخرین گزارش یکتانت که به بررسی وضعیت بازاریابی دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲ پرداخته شده، محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها و مرورگرها در ایران هم بررسی شده است.

📊طبق این گزارش، #گوگل‌کروم محبوب‌ترین مرورگر است و به ترتیب ۸۸ و ۷۳ درصد کاربران #موبایل و دسک‌تاپ از این مرورگر استفاده می‌کنند. برای کاربران موبایل مرورگر #سامسونگ در رتبه دوم قرار دارد و دومین مرورگر محبوب کاربران دسک‌تاپ، #فایرفاکس است.

📊این گزارش نشان می‌دهد، #تلگرام پراستفاده‌ترین پیام‌رسان در بین همه کاربران است. نسل X (متولدین سال ۴۳ تا ۵۸) به نسبت نسل Y و Z تمایل بیشتری به استفاده از #واتس‌اپ دارد و از میان پیام‌رسان‌های داخلی، ایتا بیشترین کاربر را دارد.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

14 Oct, 18:17


🔴محققان دانشگاه فناوری گراتس در اتریش، روش جدید #جاسوسی از کاربران، دستگاه‌ها یا اتصالات اینترنتی کشف کرده‌اند که SnailLoad نام دارد. این تکنیک می‌تواند با دقت ۹۸ درصد تعیین کند که یک فرد چه ویدیویی را تماشا می‌کند. همچنین می‌تواند وب‌سایت‌هایی را که بازدید می‌شوند، با دقت ۶۳ درصد شناسایی کند. نکته نگران‌کننده این است که تنها راه کاهش این خطر، کاهش سرعت اتصال به اینترنت از طریق اضافه کردن نویز است.

🔴محققان توضیح می دهند که SnailLoad به بدافزار یا حمله مرد میانی نیاز ندارد. حتی نیازی نیست که مهاجم برای نظارت بر بسته‌های #وای‌فای، نزدیک قربانی باشد. در عوض، SnailLoad از تنگناهای #پهنای_باند در اطراف دستگاه مورد نظر بهره می‌برد و با وادار کردن کاربر به دانلود یک فایل کوچک (مانند یک تبلیغ، فونت یا تصویر)، مهاجم می‌تواند تاخیر (تغییر در سرعت اینترنت) را اندازه‌گیری کند تا بفهمد کاربر در حال انجام چه کاری است.

🔴 این روش "SnailLoad" نامیده می‌شود زیرا فایل به کندی دانلود می‌شود و به مهاجم اجازه می‌دهد تا الگوی تاخیر را نظارت کند. محققان خاطرنشان می‌کنند که SnailLoad علاوه بر کندی، درست مانند یک حلزون، آثاری از خود بر جای می‌گذارد که ترسناک است. محققان اظهار داشتند: علت اصلی را نمی‌توان از بین برد و تحقیقات بیشتر برای یافتن راه حل ضروری است.

🔴خوشبختانه، SnailLoad در حال حاضر تنها یک تهدید آزمایشگاهی است. محققان گفتند: ما معتقدیم که بیشتر اتصالات اینترنتی تحت تاثیر قرار می‌گیرند، اما بعید است که در سناریوهای دنیای واقعی استفاده شود. SnailLoad برای شناسایی فیلم‌ها و وب‌سایت‌ها به «اثر انگشت» نیاز دارد، که انجام این کار در دنیای واقعی دشوار است.

🔴بوریس سیپوت، مهندس ارشد امنیت در گروه یکپارچگی نرم‌افزار Synopsys گفت: این حمله بالقوه طیف گسترده‌ای از بردارهای حمله احتمالی را نشان می‌دهد. او هشدار داد که روش‌های حمله مشابه ممکن است بدون اطلاع ما استفاده شود.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

14 Oct, 11:43


🔐آنتی‌ویروسِ Lookout Antivirus اپلیکیشنی است که از گوشی، داده‌ها و هویتِ کاربران محافظت می‌کند.

این آنتی‌ویروس با دو ویژگی ایمنی جدید به حفظ امنیت کاربران و اطلاعات شخصی‌شان کمک می‌کند. ویژگی Safe Wi-Fi برای محافظت از کاربران و اطلاعات‌شان برابر حملاتِ خطرناکِ وای‌فای و قابلیت System Advisor که دستگاه کاربران را بررسی می‌کند تا از کارکرد صحیح سیستم عامل اطمینان یابد.

آنتی‌ویروسِ Lookout از #هوش_مصنوعی پیشرفته و الگوریتم‌های ماشین‌لرنینگ برای شناسایی و محافظت برابر انواع مختلف تهدیدات تلفن همراه مانند بدافزارها، حملات فیشینگ و دستبرد به اطلاعات استفاده می‌کند.

دانلود نسخه اندروید از طریق اپ پس‌کوچه

دانلود نسخه آی‌او‌اس

✏️ارسال یک ایمیل خالی به آدرس:

اندروید از طریق اپ #پس‌کوچه
[email protected]

آی‌آو‌اس
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

13 Oct, 10:36


📊یکتانت در گزارشی که به تازگی منتشر کرده به بررسی وضعیت #بازاریابی_دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲ پرداخته است. این گزارش نشان می‌دهد که میزان فرصت‌های شغلی در زمینه #مارکتینگ و دیجیتال مارکتینگ در شهرهای بزرگ، درسال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰٪ رشد کرده است.

📊درآمد تقریبی صفحات پرمخاطب و اینفلوئنسرهای ایرانی از تبلیغات در #شبکه‌های_اجتماعی بیش از شش هزار میلیارد تومان بوده است. این عدد در سال گذشته کمتر از دو هزار میلیارد تومان بوده است. این نشان می‌دهد که علی‌رغم سنگ‌اندازی‌های حکومت و محدودیت‌های آنلاین، اینفلوئنسرها در شبکه‌‌های اجتماعی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

📊فضای تبلیغات ایران به سمت دیجیتالی‌تر شدن می‌رود و تبلیغات دیجیتال بیش از ۲۰ درصد کل بازار #تبلیغات را در دست دارد و تبلیغ‌کنندگان ترجیح می‌دهند به جای استفاده از بسترهای سنتی مثل تبلیغات تلویزیونی، از فضای آنلاین استفاده کنند. تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، با سهم ۵۵ درصدی از بازار تبلیغات دیجیتال، بیش‌ترین سهم را در اختیار دارد.

📊از دیگر آمار جالب این گزارش میزان استفاده کاربران ایرانی از اینترنت و آمار افرادی است که قبل از خرید در اینترنت تحقیق می‌کنند. طبق گزارش یکتانت، میانگین استفاده کاربران ایرانی از اینترنت، چهار ساعت در روز است و ۶۰ درصد کاربران قبل از خواب، شبکه‌های اجتماعی را بررسی می‌کنند.

📊بخش‌هایی از این گزارش براساس نظرخواهی از کاربران نوشته شده است. «اولین کاری که صبح بعد از بیدار شدن می‌کنید، چیست؟» یکی از سوالات نظرخواهی است و بررسی شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها پرتکرارترین جواب بوده است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

12 Oct, 13:14


💢 اپلیکیشن‌های پرطرفدار هفته در گوگل‌پلی
به‌روز‌رسانی ۲۱ مهر ۱۴۰۳

مسعود پزشکیان با وعده رفع #فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنتی از مناظره‌های انتخاباتی گذر کرد و به ریاست جمهوری رسید. او نه تنها برای رفع فیلترینگ هنوز اقدامی نکرد، بلکه دستور مقابله با فیلترشکن‌ها را داد و سخنان وزیر ارتباطات هم نشان می‌دهد که رفع فیلترینگ طبقاتی در دستور کار است و ممکن است فقط برای عده‌ای خاص محدودیت‌ها برداشته شود.

فیلترشکن «GORGI VPN» این هفته با استقبال کاربران همراه بوده و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار بار از #گوگل‌پلی دانلود شده است. این #فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن وضعیت و هویت دستگاه را دارد. همچنین در بخش امنیت‌ داده‌ها در گوگل‌پلی نوشته شده که موقعیت جغرافیایی کاربر توسط این سرویس ذخیره می‌شود. این وی‌پی‌ان از ۲۲ ردیاب برای اهداف مختلف استفاده می‌کند. در سند حریم خصوصی این سرویس نوشته شده که برای ارایه یا تسهیل برخی خدمات ممکن است شرکت‌های طرف سوم استخدام شوند و اطلاعات کاربران در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

فیلترشکن «Verde VPN» که بیش از ۵۰۰ هزار بار از گوگل‌پلی دانلود شده، در لیست اپ‌های پرطرفدار هفته قرار دارد. این فیلترشکن برای فعالیت، درخواست خواندن محتوای حافظه و امکان حذف و تغییر محتوا، دسترسی به دوربین، چراغ قوه و فعالیت در پس زمینه را دارد. در معرفی این #وی‌پی‌ان در گوگل‌پلی نوشته شده که «این وی‌پی‌ان از ردیابی داده ها محافظت می‌کند، از اینترنت بدون جا گذاشتن ردپا لذت ببرید.» اما این وی‌پی‌ان از ۱۱ ردیاب استفاده می‌کند که بیش از نیمی از آن‌ها ردیاب‌های دریافت اطلاعات برای نمایش تبلیغات هدفمند است.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

11 Oct, 14:46


🌐در چشم‌انداز همیشه در حال تحول فناوری و شبکه‌های اجتماعی، افق جدیدی در حال ظهور است که نوید تعریف مجدد ارتباطات آنلاین ما را می‌دهد.

🌐این دنیای جدید به عنوان Fediverse شناخته می‌شود، اصطلاحی که ممکن است در ابتدا پیچیده به نظر برسد اما مفهومی ساده و در عین حال انقلابی در ارتباطات دیجیتال را نشان می‌دهد.

🌐دنیایی را تصور کنید که در آن شبکه‌های اجتماعی توسط تعداد انگشت‌شماری از شرکت‌های بزرگ کنترل نمی‌شود. در عوض، شبکه وسیعی از جوامع به هم پیوسته را تصور کنید که هرکدام به‌طور مستقل عمل می‌کنند اما از سویی دیگر قادر به برقراری یک ارتباط یکپارچه هستند.

🌐پس‌کوچه در نوشتاری نگاهی کوتاه به اهمیت استفاده از شبکه Fediverse داشته و نشان می‌دهد چرا باید درباره این مفهوم جدید بیشتر دانست و چه ارزشی به‌ویژه برای کاربرانی دارد که در شرایط محدودیت‌های اینترنتی و وجود سیستم‌های حکومتی ناظر و کنترل‌گر زندگی می‌کنند.

👈در پس‌کوچه بخوانید

👈در تلگرام بخوانید

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

11 Oct, 10:00


🔴انحصار اینترنت در ایران یکی از عوامل اصلی محدودیت‌ دسترسی و سانسور گسترده است.

اینترنت در ایران تحت نظارت شدید حکومتی قرار دارد و #فیلترینگ گسترده‌ای بر شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین اعمال می‌شود. این موضوع دسترسی کاربران به اطلاعات در عرصه جهانی را محدود کرده و بر جنبه‌های مختلف زندگی، از آموزش و ارتباطات روزمره تا تحقیق و توسعه علمی، تاثیر منفی گذاشته است.

🎬برای آگاهی از جزییات بیشتر ویدیو را ببینید.

🔻«انحصارنت» کمپین مشترکی است از #فیلتربان و #پس‌کوچه که به موضوع #انحصار_اینترنت در #ایران و پیامدهای آن می‌پردازد.

🔔این کمپین را با هشتگ #انحصارنت در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

@Filter_Watch
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

11 Oct, 08:26


#سین‌جیم یا گزیده‌ای از سوال‌های پرسیده شده از پس‌کوچه👇

شبکه فدیورس چیست و چه سودی برای کاربران ایرانی دارد؟

📸جواب را در تصویر ببینید.

@PaskoochehBot
@Paskoocheh

Paskoocheh | پس‌کوچه

10 Oct, 15:15


📲اپلیکیشن Session یک #پیام‌رسان امن، متن‌باز و بدون نیاز به شماره تلفن برای ثبت‌نام است که با #رمزنگاری سرتاسری امنیت ارتباط شما را افزایش می‌دهد.

🤝نحوه کار نرم‌افزار به این صورت است که ابتدا باید دو شخص که می‌خواهند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، نرم‌افزار را نصب کنند، سپس بعد از نصب نرم‌افزار یکی از کاربران باید Session ID خود را به مخاطب خود بدهد تا دو نفر بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

🔴اگر برای اولین بار از این سرویس استفاده می‌کنید، پس از باز کردن اپ گزینه create session id را لمس کنید و در مرحله بعد sessıon id شما نمایش داده خواهد شد. در مرحله بعد لازم است که یک اسم برای حساب کاربری خود انتخاب کنید و سپس گزینه fast mode را انتخاب کنید.

🔴اکنون حساب شما فعال شده و قابل استفاده است. در بخش تنظیمات می‌توانید session id خود را مشاهده و برای مخاطبان خود ارسال کنید. اگر فرد دیگری برای شما session id ارسال کرده و می‌خواهید با او ارتباط برقرار کنید، لازم است که در صفحه اصلی برنامه گزینه + را لمس کرده و سپس گزینه direct message را انتخاب کنید و در کادر موجود مطابق تصویر زیر آدرس را وارد کنید و گزینه next را بزنید تا ارتباط شما با مخاطب برقرار شود.

📸راهنمای تصویری را ببینید.

دانلود👇

🔹 #لینوکس

🔹#مک

🔹#ویندوز

🔹#اندروید-از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه

🔻پیام‌رسان Session را می‌توانید از طریق ارسال یک ایمیل خالی به آدرس‌های زیر دریافت کنید.

نسخه #اندروید از طریق اپلیکیشن پس‌کوچه:
[email protected]

نسخه #لینوکس:
[email protected]

نسخه #ویندوز:
[email protected]

نسخه #مک:
[email protected]

@PaskoochehBot
@Paskoocheh