کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی @parnastest Channel on Telegram

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

@parnastest


ارتباط با ادمین:
@parnaspictures_admin

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی (Persian)

باور کنید یا نه، هنر سینما و ادبیات همواره دارای جذابیت و تاثیر بسیاری بر روی فرهنگ و هنر جهان بوده است. اگر علاقه‌مند به دنیای جذاب و پر از احساس سینما و ادبیات نمایشی هستید، کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. این کانال یک جایگاه ویژه برای علاقه‌مندان به هنر سینما و ادبیات است که می‌خواهند در مورد آخرین اخبار، مقالات، نقد و بررسی‌ها و هر آنچه درباره این دو حوزه هنری مهم است، مطالعه و به اشتراک گذاشته شود. با عضویت در این کانال، شما فرصت خواهید داشت تا با آثار برجسته سینمای جهان آشنا شوید، از آخرین اخبار فیلم‌های برجسته و هنرمندان محبوب خود با خبر شوید و در مورد آثار ادبی و نمایشی جدید اطلاعات گرد، جذاب و عمیقی کسب کنید. اگر از هنر سینما و ادبیات لذت می‌برید و دوست دارید در این حوزه‌ها بیشتر بدانید، حتما به کانال این کانال بپیوندید. با امکانات و محتوای منحصربه‌فرد کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی، شما به یک تجربه هنری جذاب و آموزنده خواهید رسید. ادمین کانال:
@parnaspictures_admin

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

28 Jan, 17:30


🔰 #مبانی_نظری_سینما

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

25 Jan, 15:12


#نکات_تستی
#بررسی_و_نقد_آثار_سینمایی

🔴 انواع صدای خارج از تصویر:

▪️ صداهای خارج از تصویر با تمهیدات روایی خاصی در فیلم‌های مختلف گنجانده می‌شوند. این صداها معمولا هنگامی به کار می‌روند که روایت ایجاب می‌کند از زبان یکی از شخصیت‌ها یا شخصی که در فیلم حضور ندارد اما بر کل داستان احاطه دارد (راوی دانای کل) مطالبی به تماشاگر منتقل شود. صدای خارج از تصویر می‌تواند در خدمت انتقال اطلاعات داستانی، القای یک حس خاص و افزودن رنگ‌وبوی مستند به فیلم‌ها قرار بگیرد.
این‌گونه صداها به چند بخش تقسیم می‌شوند:

۱. صدای راوی:
راوی داستان ممکن است صدای یکی از شخصیت‌های فیلم باشد (راوی اول شخص) و یا راوی خارج از داستان (دانای کل)

۲. صدای خواندن نامه:
در این حالت پیشبرد قصه از طریق صدای خواندن نامه یا خاطراتِ نوشته‌شده انجام می‌شود؛ برای مثال یکی از شخصیت‌ها نامه‌ای را می‌خواند و ما صدای خواندن نامه را می‌شنویم. نمونهٔ استفاده از این تمهید را می‌توانید در فیلم «دراکولای برام استوکر» اثر فرانسیس فورد کاپولا مشاهده کنید.

۳. صدای ذهنی:
صدای ذهنی عبارت است از صدای درون شخصیت‌ها و افکار و اندیشه‌های آنان که مخاطب فیلم امکان شنیدن آن را دارد. در فیلم‌های مبتنی بر جریان سیال ذهن که سلسله‌ای از تداعی معانی و تفکرات و خاطره‌های مختلف را به همراه دارند، استفاده از صدای ذهنی رایج است.

۴. صدای مکرر:
یکی دیگر از کاربردهای دراماتیک صداهای خارج از تصویر و جلوه‌های صوتی، قابلیت تکرارپذیری و نرمش آن‌ها در ایجاد زمینه‌های مربوط به انتقالات صوتی است. صدای «لایت موتیف» بیشتر به مثابهٔ عامل انتقال‌دهنده در فیلم‌های داستانی به کار می رود. آلفرد هیچکاک در فیلم «حق السکوت» نسخهٔ ناطق، از عبارت «چاقو، چاقو، چاقو» برای صدای تکرار در قسمت‌هایی از فیلم خود، هنگامی که قهرمان داستان به وحشت می‌افتد استفاده کرده است.
تمهید صدای مکرر چنان برای تماشاگر آشناست که کاربردش خطر غلتیدن به دام کلیشه را دوچندان می‌کند. البته در مواردی استفاده از تکنیک صدای مکرر در فیلم ضروری است؛ گاهی همین صدای مکرر با تصویری خیال‌انگیز و ذهنی توامان می‌شود تا اهمیت یک موضوع خاص در ذهن قهرمان فیلم را به نمایش درآورد.

۵. صدای منجی:
این صدا متعلق به هیچ‌کدام از شخصیت‌ها نیست و معمولا در پایان ماجرا برای پر کردن رخنه‌های روایی به کار می‌رود و با بیان چند جمله سروته رویداد را به هم می‌آورد. صدای منجی به ما نوع پایان‌بندی فیلم را اعلام می‌کند و معمولاً به شکلی غیرطبیعی سرانجام قصه را معلوم کرده و قهرمان را به مقصود هدایت می‌کند. باید توجه داشت که صدای منجی با صدای راوی دانای کل تفاوت دارد؛ چرا‌که این صدا برخلاف صدای راوی دانای کل تنها در انتهای درام استفاده می‌شود.

📌 منبع: سلام سینما

_
|کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی|

Channel:
@Parnastest

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

17 Jan, 14:31


🔰 #بررسی_و_نقد_آثار_سینمایی

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

10 Jan, 09:03


▪️لینک گروه ارشد سینما و ادبیات نمایشی پارناس

https://t.me/+fa3zBiDj2fM2NGI0


_
|کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی|

Channel:
@Parnastest

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

09 Jan, 16:35


🔰 #فرهنگ_و_هنر_و_ادبیات_ایران_و_جهان
🔰 #تاریخ_ادبیات_ایران

کانال ارشد سینما و ادبیات نمایشی

01 Jan, 17:26


🔰 #مبانی_نظری_سینما

2,381

subscribers

35

photos

3

videos