سامانه نوین اصناف @novinasnaf Channel on Telegram

سامانه نوین اصناف

@novinasnaf


سامانه نوین اصناف (Persian)

سامانه نوین اصناف یک کانال تلگرامی پربیننده و محبوب در حوزه تجارت و بازاریابی می‌باشد. این کانال با هدف ارائه اطلاعات و مشاوره‌های مرتبط با حوزه کسب و کار به تازه‌کاران و کسب‌وکارهای کوچک و متوسط تاسیس شده است. آیا شما تازه کار هستید و نیاز به راهنمایی در زمینه تجارت و بازاریابی دارید؟ آیا می‌خواهید مهارت‌های خود را به روز کنید و به جدیدترین روش‌های بازاریابی دست یابید؟ اگر پاسخ شما بله است، سامانه نوین اصناف مناسب‌ترین گزینه برای شماست

این کانال ارائه‌دهنده مقالات، ویدیوها، و نکات کاربردی در زمینه تجارت و بازاریابی است که به شما کمک خواهد کرد تا کسب‌وکار خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید و رشد و پیشرفت خود را تضمین نمایید. با عضویت در این کانال، به اطلاعات ارزشمند و به‌روز دسترسی پیدا خواهید کرد که هر کسب‌وکاری نیاز به آن دارد

بنابراین، اگر می‌خواهید در دنیای رقابتی تجارت و بازاریابی موفق شوید و بهترین استراتژی‌ها و روش‌ها را بشناسید، به هیچ وجه این فرصت عالی را از دست ندهید و عضویت در سامانه نوین اصناف را در نظر بیاورید.

سامانه نوین اصناف

05 Feb, 16:28


اطلاعیه سازمان فناوری اطلاعات ایران
🔻🔻🔻
به اطلاع می‌رساند با توجه به انجام تغییراتی در زیرساخت سخت‌افزاری، ممکن است ارائه خدمات سامانه‌ها و پورتال‌های سازمان از ساعت ۲۰ الی ۲۲ چهارشنبه ۱۷ بهمن با اختلال مواجه شود.
سازمان فناوری اطلاعات ایران
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

05 Feb, 05:47


#اطلاعیه_مهم
به اطلاع می‌رساند درگاه بانکی پرداخت وجوه الزامی جهت صدور و تمدید پروانه کسب در بستر ایرانیان اصناف، از ساعت ۱۶:۰۸:۵۹ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ فعال گردید؛ اما متاسفانه مجددا در ساعت ۲۰:۰۰ ، درگاه بانکی دبیرخانه هیات عالی نظارت، بدلایل نامعلومی از سوی شاپرک بانک مرکزی غیرفعال شد.
در بازه زمانی ۴ ساعته فعال شدن درگاه بانکی، ۱،۲۸۵ متقاضی اقدام به پرداخت نموده و پروانه‌های صنفی خود را پس از صدور از سامانه دریافت کردند.

🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

03 Feb, 07:53



#اطلاعیه_مهم
به اطلاع می‌رساند از ساعت ۱۰:۳۰:۴۱ در مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴، درگاه بانکی صدور پروانه کسب در سامانه ایرانیان اصناف که به منظور پرداخت وجوه قانونی صدور و تمدید پروانه کسب مورد استفاده قرار می‌گیرد، توسط شاپرک بانک مرکزی غیرفعال شده است.
بواسطه قطعی درگاه بانکی دبیرخانه هیات عالی نظارت و بسته شدن امکان پرداخت وجه قانونی، از زمان فوق، امکان صدور و تمدید پروانه کسب وجود ندارد.
دبیرخانه هیات عالی نظارت در حال پیگیری بوده و اطلاع رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:13


گزارش یک دستاورد در سامانه نوین اصناف و پیشنهادات سیاستی؛ کاهش ۸ درصدی در اعضاء هیات مدیره اتحادیه‌ها که فاقد پروانه فعال بودند
🔻🔻🔻
در ۲۹ مرداد ۱۴۰۳، مطلبی تحت عنوان « ۲۲ درصد از اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و هیات رئیسه اتاق‌های اصناف فاقد پروانه معتبر است و این امر در تضاد با قانون نظام صنفی است. چرا که یکی از شروط حیاتی عضویت در هیات مدیره تشکل‌های صنفی داشتن پروانه صنفی معتبر است »
تحلیل وضعیت پروانه‌ی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی برای اولین بار
برای اولین بار در تاریخ نظام صنفی، گزارشی از وضعیت پروانه اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی در سطح کشور تولید شد. هدف این گزارش، باز کردن دید سیاست‌گذار و دستگاه ناظر به منظور ارتقای سطح حکمرانی و نظارت داده‌محور بر کلیه‌ی شئون نظام صنفی کشور بود.
پایبندی افراد صنفی به قانون در گروی پایبندی اعضای هیات مدیره به قانون نظام صنفی‌ست
از سوی دیگر، زمانی می‌توان از افراد صنفی انتظار پایبندی به قوانین و به خصوص قانون نظام صنفی را داشت که منتخبین آن‌ها که در هیات مدیره هستند، خود به قانون پایبند و ملتزم باشند.
کاهش ۸ درصدی در اعضاء هیات مدیره فاقد پروانه صنفی معتبر
بواسطه پیگیری‌ها و کارهای رسانه‌ای صورت گرفته و نیز گزارش‌های تولید شده، در مدت ۵ ماه از تولید اولین گزارش و پیگیری‌های صورت گرفته و نیز تولید ماژول مدیریت اعضای هیات مدیره، کمیسیون‌های نظارت پیگیری‌های لازم را به انجام رسانده و درصد اعضای هیات مدیره که فاقد پروانه فعال هستند، در این مدت ۸ درصد کاهش داشته است. گرچه این کاهش دستاورد محسوب می‌شود، اما دستاورد اصلی آنجاست که حتی یک مورد پروانه صنفی عضو هیات مدیره‌ها در کشور غیرمعتبر نباشد.
در مطالب بعدی، پیشنهادات سیاستی و اقدامات فنی به منظور بهبود این بخش از نظام صنفی کشور ارائه خواهد شد.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:12


مکاتبه مهم دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی در خصوص لزوم وصول مطالبات صنفی در بستر سامانه وصول مطالبات صنفی
🔻🔻🔻
بنا به مکاتبه و دستور دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی در خصوص وصول مطالبات صنفی در بستر سامانه وصول مطالبات:
«ارجاع افراد صنفی به پرداخت وجوه خارج از سامانه و از طریق بانک‌ها، نقض آشکار قانون و مصوبه هیأت مقررات‌زدایی تلقی می‌شود. اخذ وجوهات مختلف قانونی تشکل‌های صنفی از طریق سامانه وصول
مطالبات کنونی صورت پذیرد.»
🔴 بنابراین دریافت هرگونه وجه خارج از سامانه تخلف آشکار اتحادیه‌های صنفی بوده و قابل پیگیری خواهد بود.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:12


تایید سامانه وصول مطالبات صنفی توسط دبیرخانه هیات عالی نظارت در مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ طی مکاتبه رسمی دبیرخانه با اتاق اصناف ایران
🔻🔻🔻
نظر به اینکه در تبصره ۲ ماده ۲۰ مکرر اصلاحیه قانون نظام صنفی (تبصره ۲- کلیه پرداخت‌های واحد‌های صنفی اعم از وجوه قانونی و سایر کمک‌های دریافتی صرفاً از طریق سامانه‌ای که توسط اتاق اصناف ایران با تأیید دبیرخانه هیئت عالی نظارت تهیه می‌شود، صورت می‌گیرد و دریافت هرگونه وجه خارج از سامانه مذکور تخلف محسوب می‌شود.) به تایید سامانه توسط دبیرخانه اشاره شده است، به استحضار می‌رساند سامانه وصول مطالبات صنفی و کارکردها و قابلیت‌های سامانه در جلسات متعدد با حضور ریاست محترم اتاق اصناف ایران و دبیر محترم هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور ارائه گردید و پس از موافقت و تایید دبیرخانه، اولا مراتب موافقت و تایید سامانه طی مکاتبه شماره ۱۳۴۷۸۲۲ مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ به اتاق اصناف ایران اعلام گردیده است و ثانیا پس از تاییدیه دبیرخانه، روال عملیاتی سامانه طی بخشنامه شماره ۷/۰۶/۱۰۳۳۳ مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۱۴ توسط اتاق اصناف ایران به سراسر کشور اعلام شده است.
بنابراین سامانه مذکور در مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۸ به تایید دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور رسیده است.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:12


۱- ۶۳،۷۴۴ عضو در دوره های فعال هیات رئیسه اتحادیه ها و اتاق های اصناف کشور ثبت شده اند.
۲- ۴۹،۶۹۱ عضو هیات رئیسه، دارای پروانه صنفی فعال هستند.
۳- ۱۴،۰۵۳ عضو هیات رئیسه اتحادیه ها و اتاق های اصناف کشور، فاقد پروانه صنفی «معتبر» هستند.
۴- چنانچه افراد مذکور پروانه فعال دیگری در همان اتحادیه دارند، می بایست به صورت مکتوب به کمیسیون های نظارت اعلام نمایند تا شناسه صنفی پروانه فعال آنها در بخش دوره های اتحادیه ثبت شود.
۵- کمیسیون های نظارت می بایست در خصوص اعضای فاقد هرگونه پروانه فعال تصمیم گیری و ‌اقدامات لازم را به انجام برسانند.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:10


اطلاعیه
عدم ثبت تیکت در خصوص حذف بدهی اعضای هیات مدیره اتحادیه‌‌ها
🔻🔻🔻
نظر به فعال شدن ماژول مدیریت اعضای هیات مدیره و قابلیت ثبت وضعیت دریافت/عدم دریافت حق الزحمه اعضای هیات مدیره‌‌ی اتحادیه‌ها و هیات رئیسه اتاق‌های اصناف، از کاربران محترم اتاق‌های اصناف و ادارت صمت خواهشمند است از ثبت تیکت به منظور حذف بدهی اعضای هیات مدیره خودداری نمایند.
به منظور ثبت وضعیت دریافت / عدم دریافت حقوق، کاربران محترم اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف می‌بایست مراتب را به صورت مکاتبه به ادارات صمت اعلام نمایند. کاربران محترم صمت و کمیسیون‌های نظارت می‌بایست در ماژول مدیریت اعضای هیات مدیره، وضعیت دریافت/عدم دریافت حقوق را ثبت نمایند. مسئولیت ثبت اطلاعات بر عهده کاربران محترم ادارات صمت و کمیسیون‌های نظارت است.
در صورت وجود سئوال یا بروز مشکل در فرایند، از طریق مرکز تماس و سامانه تیکت پاسخگوی عزیزان خواهیم بود.

🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:10


آموزش ویدئویی نحوه ثبت وضعیت دریافت/عدم دریافت حقوق و درج مبلغ دریافتی اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها/هیات رئیسه اتاق‌های اصناف
🔻🔻🔻
در این ویدئو، نحوه ثبت دریافت / عدم دریافت حق الزحمه اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها/هیات رئیسه اتاق‌های اصناف برای کاربران کمیسیون‌های نظارت و ادارات صمت شهرستان‌ها و استان‌ها آموزش داده شده است.
در صورتی که کاربران کمیسیون‌های نظارت یا ادارات صمت برای یک عضو هیات مدیره اتحادیه در یک سال (مثال: ۱۴۰۳) در فیلد وضعیت دریافت حق الزحمه*:
🔸 *وضعیت «حق الزحمه دریافت نمی‌کند» را انتخاب کند: فرد مذکور از پرداخت حق عضویت سالیانه در آن سال معاف می‌شود و در صورت ابلاغ قبلی بدهی، بدهی مذکور به صورت سیستمی حذف خواهد شد.
🔸 وضعیت «حق الزحمه دریافت می‌‌کند» را انتخاب کند: می‌بایست مبلغ حق الزحمه عضو هیات مدیره را به ریال وارد نماید.
نکته مهم:
در صورتی که عضو هیات مدیره اتحادیه از اتحادیه حقوق دریافت ننماید ولی همزمان عضو هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان بوده و حق‌الزحمه دریافت نماید، مشمول معافیت از پرداخت حق عضویت سالیانه نخواهد شد.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:06


قابلیت مانیتورینگ اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و هیات رئیسه اتاق‌های اصناف برای کمیسیون‌های نظارت و ادارات صمت
🔻🔻🔻
در ماژول مدیریت اعضای هیات مدیره، قابلیت فیلتر بر اساس شهرستان، نوع و نام سازمان صنفی، وضعیت اتحادیه (فعال/غیرفعال)، اعتبار دوره اتحادیه/اتاق، سمت افراد و نیز وضعیت پروانه عضو هیات مدیره اتحادیه / هیات رئیسه اتاق اصناف وجود دارد.
قابلیت جستجو بر اساس مشخصات افراد
قابلیت جستجو بر اساس موارد زیر وجود دارد:
- نام و نام خانوادگی
- کدملی
- شناسه صنفی
فعال/غیرفعال کردن عضو هیات مدیره اتحادیه/هیات رئیسه اتاق
در سامانه نوین اصناف بر خلاف سامانه قدیم اصناف، هیچ موجودیتی حذف نشده و سوابق و تاریخچه افراد، پروانه‌ها و اتحادیه‌ها حفظ می‌شود. در صورت تغییر سمت یا اسقاط شرایط افراد در یک دوره، می‌بایست ابتدا فرد مدنظر غیرفعال شده و سپس سمت جدید یا فرد جدید تعریف شود.
دانلود اعتبارنامه
در این ماژول بدون نیاز به مراجعه به پروفایل اتحادیه‌ها/اتاق‌ها، می‌توان با جستجوی فرد مدنظر اقدام به دانلود اعتبارنامه نمود.
مشاهده تاریخچه
تاریخچه تغییرات سمت افراد، ویرایش اطلاعات و نیز فعال/غیرفعال کردن آن‌ها ثبت شده و قابلیت استناد قانونی دارد.
ثبت وضعیت حقوق عضو هیات مدیره اتحادیه/هیات رئیسه اتاق
قابلیت ثبت وضعیت حقوق اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و هیات رئیسه اتاق‌های اصناف وجود دارد.
در محتواهای بعدی، توضیحات تکمیلی در این خصوص داده خواهد شد.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

31 Dec, 11:06


رونمایی از ماژول جدید در سامانه نوین اصناف || ماژول مدیریت اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف
🔻🔻🔻
طراحی راهکار نوآورانه برای حل مساله‌ای مهم (عدم اطلاع کمیسیون‌های نظارت از وضعیت اعتبار پروانه‌های صنفی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی)
نظر به بررسی‌ها و گزارش‌های منتشر شده قبلی مبنی بر عدم اعتبار پروانه صنفی ۲۲ درصد از اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف، ماژولی به منظور مشاهده‌ی لیستی کلیه‌ی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی، ویرایش و فعال/غیرفعالسازی، دریافت اعتبارنامه و همچنین مشاهده و فیلتر وضعیت اعتبار پروانه‌های صنفی اعضای هیات مدیره‌ها، در حال توسعه فنی و انجام مراحل پایانی تست است. این ماژول، ابزار دست کمیسیون‌های نظارت جهت نظارت بر وضعیت اعتبار دوره‌های تشکل‌های صنفی و همچنین اعتبار پروانه‌های صنفی ثبت شده در فرایند صدور اعتبارنامه است.

چه کسانی به این ماژول دسترسی دارند؟
- رابطین صمت و کمیسیون‌های نظارت
- رابطین اتاق‌های اصناف

در این ماژول چه قابلیت‌هایی وجود دارد؟
- مشاهده‌ی لیستی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی
- قابلیت فیلتر بر اساس استان، شهرستان و تشکل صنفی
- قابلیت فیلتر بر اساس وضعیت اعتبار دوره‌ی اتحادیه/اتاق
- قابلیت فیلتر بر اساس وضعیت اعتبار پروانه صنفی عضو هیات مدیره
- همچنین امکان ویرایش اطلاعات عضو هیات مدیره، غیرفعال / فعال کردن عضو و دریافت فایل اعتبارنامه که در بخش مدیریت دوره‌ها وجود دارد، در این بخش نیز در دسترس کاربران قرار گرفته است تا سرعت عملیات افزایش پیدا کند.
به محض اتمام مراحل تست، اطلاع‌رسانی لازم صورت پذیرفته و ضمن اعطای دسترسی به کاربران مذکور، ویدئوهای آموزشی نحوه‌ی کار با این ماژول در کانال‌های سامانه نوین اصناف و کانال آپارات منتشر خواهد شد.

🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

13 Oct, 07:01


مکاتبه ریاست محترم اتاق اصناف ایران در خصوص رسته‌های فاقد حق عضویت سالیانه ۱۴۰۳
🔻🔻🔻
در حال حاضر ۶۳ هزار رسته در سراسر کشور فاقد حق عضویت ثبت شده در سال ۱۴۰۳ هستند. نظر به تکالیف قانونی و تخلف بودن دریافت هرگونه وجه خارج از سامانه وصول مطالبات صنفی و سامانه نوین اصناف، بر مبنای مکاتبه مذکور، اقدامات لازم صورت خواهد پذیرفت.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

29 Sep, 12:38


فعال شدن امکان پرداخت همیاری بعد از صدور پروانه صنفی
▪️▪️▪️
◼️ سابق بر این امکان پرداخت همیاری صرفا در فرایند صدور پروانه‌های صنفی یا تمدید آن‌ها فراهم بود.
در حال حاضر امکان پرداخت همیاری بعد از صدور پروانه صنفی نیز فراهم شده است.
◼️ نظر به آئین نامه اجرایی منابع مالی اتحادیه‌ها، در حال انجام کار فنی بر روی امکان پرداخت همیاری توسط کلیه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی غیرصنفی هستیم. یعنی کلیه‌ی افراد، حتی افرادی که هیچ سابقه‌ای در حوزه اصناف ندارند، می‌توانند پس از احراز هویت، به هر تشکل صنفی که مدنظر ایشان بود، اقدام به پرداخت همیاری یا کمک به اتحادیه نمایند.
◼️ همیاری مشتمل بر سه نوع است:
۱- همیاری - کمک به اتحادیه: مشمول تسهیم درآمد بین اتحادیه، اتاق اصناف شهرستان و اتاق ایران مطابق با الگوی تسهیم حق عضویت سال اول (۸۰ درصد اتحادیه؛ ۱۹.۴ ٪ اتاق شهرستان و ۰.۶ ٪ اتاق اصناف ایران)
۲- همیاری - تهیه ساختمان: مشمول تسهیم نیست و کل درآمد به حساب اتحادیه واریز می‌شود
۳- همیاری - خدمات آموزشی: مشمول تسهیم نیست و کل درآمد به حساب اتحادیه واریز می‌شود

◼️ پس از انجام اقدامات فنی واریز همیاری توسط اشخاص غیرصنفی، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.
🏴🏴🏴🏴🏴
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

29 Sep, 12:37


انتقال تب «همه» به آخرین ستون لیست درخواست‌ها
▪️▪️▪️
◼️ به منظور کاهش بار سامانه در فرایند نمایش اطلاعات درخواست‌ها، به صورت پیش‌فرض کاربران تب یا بخش «بررسی مدارک» را مشاهده می‌نمایند.
◼️ تب «همه» به آخرین ستون انتقال یافته است تا در صورت نیاز کاربران کلیه‌ی درخواست‌ها را مشاهده و گزارش‌گیری نمایند.
◼️ هدف از اقدامات مذکور، افزایش بیش از پیش سرعت سامانه در انجام فرایندها و بهبود تجربه کاربران محترم بوده است.
🏴🏴🏴🏴🏴
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

29 Sep, 04:39


بسم الله القاصم الجبارین

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ

با اندوهی عمیق و قلبی مالامال از غم، شهادت سیدالشهدای مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و ولی امرمسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه‌ای تسلیت عرض می‌نماییم.
شهادت این بزرگ‌مرد، بار دیگر بر عزم و اراده ما در ادامه مسیر مقاومت صحه می‌گذارد، خدمات و فداکاری‌های شهیدنصرالله در مبارزه با ظلم و استکبار همواره در یادها باقی خواهد ماند و به حول قوه الهی راهشان تا آزادی قدس شریف ادامه خواهد یافت.
🏴🏴🏴🏴🏴
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

25 Sep, 02:52


#اطلاعیه
🔻🔻🔻

با توجه به مشکلات پیش آمده در سازمان فناوی اطلاعات، برخی از سرویسهای مورد استفاده در سامانه ایرانیان اصناف از جمله شاهکار و پست، حدود ساعت 11 صبح مورخ 3 مهر 1403 از دسترس خارج شده که متقاضیان و تشکل‌های صنفی را با مشکل مواجه کرده است.
فناوری اطلاعات دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور، پیگیر علل بروز مشکل و زمان رفع آن هستند و به محض مرتفع شدن مشکلات سازمان فناوری اطلاعات، برقراری مجدد سرویس‌ها را به اطلاع خواهد رساند.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

24 Sep, 06:59


قابلیت ویرایش مجدد حق عضویت سالیانه در طول سال مالی توسط اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف
🔻🔻🔻
نظر به درخواست اعضای محترم هیات نمایندگان اتاق‌های اصناف در جلسه بررسی سامانه در روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ مبنی بر ایجاد قابلیت ویرایش مجدد مبلغ حق عضویت مصوب اتحادیه‌ها در کمیسیون‌های نظارت در طول سال، قابلیت ویرایش مجدد حق عضویت مصوب در سامانه نوین اصناف فراهم شده است و کاربران محترم اتحادیه‌ها می‌بایست اقدامات زیر را انجام دهند:
۱- انتخاب رسته و درجه صنفی مدنظر و کلیک بر روی ویرایش
۲- ورود مبلغ جدید
۳- انتخاب دکمه تایید
مبلغ حق عضویت مصوب پس از تایید کاربران محترم کمیسیون‌های نظارت، قابل استفاده بوده و مبالغ ابلاغ شده که در وضعیت در انتظار پرداخت هستند به صورت سیستمی بروزرسانی شده و مبلغ حق عضویت جدید، جایگزین مبلغ قبلی خواهد شد و فرد صنفی می‌بایست مبلغ مصوب جدید را پرداخت نماید.
این فرایند به صورت کامل تحت نظارت کمیسیون‌های نظارت انجام می‌پذیرد تا مبالغ منطبق بر مصوبات باشند.
نکته:
در صورتی که فرد صنفی قبلا از ویرایش و تایید مجدد حق عضویت اقدام به پرداخت نموده باشد، تغییر مبلغ تاثیری بر وضعیت بدهی فرد ندارد و فرد مذکور در سال مذکور با تشکل صنفی در وضعیت تسویه قرار خواهد داشت.
مبالغ حتما باید به تایید سیستمی کمیسیون نظارت برسد تا مبالغ بدهی جدید بروزرسانی شود و امکان ابلاغ مبلغ جدید به افراد وجود داشته باشد.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

24 Sep, 06:59


ابلاغ بدهی به واحدهای صنفی مستقر در شهرک‌های صنفی یا مناطق خارج از محدوده شهری
🔻🔻🔻
‼️ نظر به پیگیری برخی از اتاق‌های اصناف در خصوص واحدهای صنفی که بدلیل تصمیمات اتخاذ شده به خارج از محدوده شهری منتقل شده اند و از نظر تقسیمات جغرافیایی و استعلام شرکت ملی پست، در وضعیت روستایی قرار دارند، اقدام زیر را انجام دهید:
برای واحدهای صنفی مذکور درجه صنفی ممتاز را انتخاب نمائید.
به محض تغییر درجه، به صورت خودکار و سیستمی، مبلغ کامل برای واحد صنفی مذکور ابلاغ می‌گردد.
روستایی بودن کدپستی واحدهای صنفی بزرگ که صرفا به خارج از محدوده شهری منتقل شده اند، بر درجه صنفی ممتاز اعمال نمی شود و مبلغ حق عضویت به صورت کامل به واحد صنفی ابلاغ می شود.
از نظر استعلام شرکت پست، کماکان واحد صنفی مذکور در وضعیت روستایی قرار خواهد داشت.
در صورتی که اتحادیه درجه بندی ندارد و برای رسته‌های ذیل خود، تنها یک مبلغ ثابت را برای رسته‌های خود از کمیسیون نظارت مصوبه دریافت نموده، می‌بایست مبلغ مذکور را برای درجه ممتاز و درجه ۱ وارد نماید. پس از انتخاب درجه ممتاز برای یک واحد صنفی، چنانچه کدپستی نیز در وضعیت روستایی قرار گرفته باشد، اثری نداشته و واحد صنفی می‌بایست مبلغ حق عضویت سالیانه را به صورت کامل پرداخت نماید.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

09 Sep, 10:13


بدهی‌های صنفی در راه نظام بانکی و سیستم رتبه‌بندی اعتباری کشور
🔻🔻🔻
بنا به پیگیری‌های فنی و مدیریتی صورت گرفته از شرکت رتبه‌بندی اعتباری ایرانیان و بانک مرکزی ج.ا.ا، بدهی‌های واحدهای صنفی از جمله بدهی حق عضویت سالیانه، به صورت سیستمی به سامانه رتبه‌بندی اعتباری ایرانیان ارسال خواهد شد.
بدهی مذکور توسط کلیه‌ی شعب بانک‌ها و تمامی اپلیکیشن‌ها و سامانه‌هایی که وضعیت اعتباری افراد را استعلام می‌کنند، بدهی مذکور را مشاهده نموده و تنها در صورت تسویه‌ی بدهی صنفی، اقدام به ارائه خدمت خواهند نمود.
این اقدام اتاق اصناف ایران، جزو بزرگترین تحولات، اقدامات و گلوگاه‌هایی است که منجر به وصول مطالبات اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف از واحدهای صنفی خواهد شد.
حیات تشکل‌های صنفی و انجام ماموریت‌های قانونی وابسته به ایجاد جریان درآمدی پایدار از طریق وصول مطالبات مصوب قانونی است که سال‌ها دچار مشکل بود. امروز در سامانه وصول مطالبات، کیس‌هایی وجود دارد که واحد صنفی از سال ۹۰ به اتحادیه بدهکار بوده و اقدامی در راستای تسویه وجوه قانونی نمی‌کرد. اما امروز در بستر سامانه وصول مطالبات صنفی، موارد معوق را وصول می‌کنند.
در شرایطی این اقدام انجام شده است که پیش‌تر کلیه‌ی اقساط بانکی، قبوض معوقه برق، آب و گاز، بدهی افراد به صندوق رفاه دانشجویان، جرائم رانندگی و نظایر آن در پرونده اعتباری بدهکاران قرار می‌‌گرفت تا ملزم به پرداخت آن‌ها شوند.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

08 Sep, 11:04


اطلاعیه مهم در خصوص بروزرسانی و استعلام مجدد کدپستی درج شده در پروانه‌ کسب‌های روستایی که در سامانه قدیم صادر شده بودند
🔻🔻🔻
حق عضویت‌های روستایی؛ نصف حق عضویت واحدهای صنفی شهرها
مطابق با ماده ۴ آئین‌نامه اجرایی منابع مالی اتحادیه‌ها (موضوع تبصره ۱ ماده ۳۱ قانون نظام صنفی)، حق عضویت واحدهای صنفی مستقر در روستاها اعم از سال اول و سال های بعد معادل پنجاه درصد حق عضویت شغل مشابه در شهرها است.
راستی‌آزمایی کدپستی پروانه‌های قدیمی از طریق وب سرویس شرکت ملی پست
تنها مرجع تعیین و تایید اطلاعات مکانی شامل کدپستی و شرح نشانی در کشور، شرکت ملی پست است. نظر به مذاکرات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط تیم فنی سامانه نوین اصناف از شرکت ملی پست، به منظور راستی‌آزمایی و صحت‌سنجی آخرین وضعیت کدپستی ثبت شده در پروانه‌های قدیمی از حیث روستایی / شهری، کدپستی‌های ثبت شده در سامانه قدیم مجددا راستی آزمایی شدند.
بروزرسانی بزرگ در کدپستی‌های پروانه‌های قدیمی
در مورخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۳، وضعیت کدپستی تعداد ۳۷۹،۳۲۶ واحد صنفی روستایی (فارغ از وضعیت پروانه) پس از صحت‌سنجی مجدد و مبتنی بر آخرین تغییرات اطلاعاتی ب ملی پست و تقسیمات کشوری، در سامانه نوین اصناف بروزرسانی شدند. از این بین، ۲۹۲،۹۶۵ پروانه صنفی فعال هستند.
اقدام مهم بعدی:
با توجه به اینکه کدپستی‌های واحدهای روستایی از فیلتر استعلام شرکت ملی پست عبور نموده‌اند، اقدامات فنی جهت اجرایی شدن قاعده‌ی نصف شدن حق عضویت سالیانه واحدهای صنفی روستایی در حال اجرا بوده و به محض اتمام، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت. بنابراین پس از اجرایی شدن قواعد مذکور، مبلغ ابلاغ شده به واحد صنفی روستایی، نصف خواهد شد.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

08 Sep, 11:04


در صورتی که مبلغ حق عضویت ۱۴۰۳ بنا به اخذ مصوبه جدید، مجددا تغییر یابد، اتحادیه‌ها می‌بایست چه اقدامی انجام دهند؟
🔻🔻🔻
- کاربر اتحادیه می‌بایست وارد بخش مدیریت رسته‌ها شود.
- رسته‌ای که حق عضویت آن تغییر یافته است انتخاب شود.
- بر روی گزینه ثبت حق عضویت کلیک نمائید.
- به جای تعریف حق عضویت جدید، می‌بایست گزینه ویرایش انتخاب شود و مبلغ جدید وارد شود.
- در نهایت آیکن چک مارک یا تایید انتخاب تا حق عضویت جدید ثبت شود.
- حق عضویت‌ها تنها در صورتی‌که توسط رابطین محترم صمت ظرف حداکثر ۳ روز ثبت شوند قابلیت ابلاغ خواهند داشت. بلافاصله پس از تغییر و ویرایش اعداد، در صورتی که وضعیت رسته در انتظار بررسی باشد، امکان ابلاغ فقط با مبلغ قبلی وجود دارد.
نکته مهم:
هر رسته، در هر درجه و در همان سال، فقط می تواند یک رکورد حق عضویت داشته باشد. سامانه اجازه ایجاد رکورد تکراری برای حق عضویت‌ها را به کاربران محترم نمی‌دهد.

💐🌺 از زحمات ارزشمند مدیران اجرایی محترم اتحادیه‌ها که به مثابه‌ی سنگ زیرین آسیاب، بار اجرایی و سیستمی سامانه و اقدامات اجرایی اتحادیه‌ها و توجیه ارباب رجوع را متقبل می‌شوند، صمیمانه سپاسگزاریم. امیدواریم اعضای هیات مدیره اتحادیه‌های صنفی نیز از نظر مادی و معنوی، زحمات این عزیزان را به نحو احسن جبران نمایند.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

08 Sep, 05:31


رونمایی از ماژول جدید در سامانه نوین اصناف || ماژول مدیریت اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف
🔻🔻🔻
طراحی راهکار نوآورانه برای حل مساله‌ای مهم (عدم اطلاع کمیسیون‌های نظارت از وضعیت اعتبار پروانه‌های صنفی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی)
نظر به بررسی‌ها و گزارش‌های منتشر شده قبلی مبنی بر عدم اعتبار پروانه صنفی ۲۲ درصد از اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف، ماژولی به منظور مشاهده‌ی لیستی کلیه‌ی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی، ویرایش و فعال/غیرفعالسازی، دریافت اعتبارنامه و همچنین مشاهده و فیلتر وضعیت اعتبار پروانه‌های صنفی اعضای هیات مدیره‌ها، در حال توسعه فنی و انجام مراحل پایانی تست است. این ماژول، ابزار دست کمیسیون‌های نظارت جهت نظارت بر وضعیت اعتبار دوره‌های تشکل‌های صنفی و همچنین اعتبار پروانه‌های صنفی ثبت شده در فرایند صدور اعتبارنامه است.

چه کسانی به این ماژول دسترسی دارند؟
- رابطین صمت و کمیسیون‌های نظارت
- رابطین اتاق‌های اصناف

در این ماژول چه قابلیت‌هایی وجود دارد؟
- مشاهده‌ی لیستی اعضای هیات مدیره تشکل‌های صنفی
- قابلیت فیلتر بر اساس استان، شهرستان و تشکل صنفی
- قابلیت فیلتر بر اساس وضعیت اعتبار دوره‌ی اتحادیه/اتاق
- قابلیت فیلتر بر اساس وضعیت اعتبار پروانه صنفی عضو هیات مدیره
- همچنین امکان ویرایش اطلاعات عضو هیات مدیره، غیرفعال / فعال کردن عضو و دریافت فایل اعتبارنامه که در بخش مدیریت دوره‌ها وجود دارد، در این بخش نیز در دسترس کاربران قرار گرفته است تا سرعت عملیات افزایش پیدا کند.
به محض اتمام مراحل تست، اطلاع‌رسانی لازم صورت پذیرفته و ضمن اعطای دسترسی به کاربران مذکور، ویدئوهای آموزشی نحوه‌ی کار با این ماژول در کانال‌های سامانه نوین اصناف و کانال آپارات منتشر خواهد شد.

🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

08 Sep, 05:31


چرایی عدم درج وضعیت روستایی برای برخی از واحدهای روستایی؟
🔻🔻🔻
یکی از دغدغه‌های واحدها و تشکل‌های صنفی این است که چرا با وجود قرار گرفتن واحد صنفی در روستا، در سامانه نوین اصناف، وضعیت واحد صنفی روستایی درج نشده است. چند نکته شایان توجه است که در ادامه بیان می‌گردد:
۱- تعداد بسیار زیادی از این واحدها، در سامانه قدیم وضعیت روستایی نداشتند ولی در پرونده‌های فیزیکی واحد صنفی در اتحادیه، وضعیت واحد صنفی روستایی درج شده بود. ملاک اطلاعات ثبت شده در سامانه قدیم و سامانه فعلی اصناف است
۲- در برخی موارد و در سامانه قدیم، به رغم اینکه وضعیت واحد صنفی روستایی ثبت شده بود، سرویس استعلام شرکت ملی پست وضعیت روستایی را تایید نکرد و وضعیت این واحدهای صنفی به شهری تغییر یافت
۳- برای واحدهای جدید، چنانچه در سرویس درگاه ملی مجوزها وضعیت واحد صنفی روستایی باشد، وضعیت واحد صنفی و پروانه صادره روستایی خواهد بود
۴- در موارد دیگر که در این ویدئو بدان اشاره شده است، در سرویس استعلام شرکت ملی پست، وضعیت روستایی تایید نشده است؛ اما در گواهی تاییدیه کدپستی وضعیت واحد صنفی روستایی ذکر شده است. مورد چهارم که مغایرت در دو سرویس مجزای شرکت پست است، از طریق لایه مدیریتی و کارشناسی پیگیری خواهد شد. اما تنها در صورتی که شرکت ملی پست وضعیت واحد را روستایی تایید کند، وضعیت روستایی خواهد بود و در غیر اینصورت، وضعیت واحد صنفی شهری می‌باشد.
🔹🔹🔹
🎥 برای مشاهده‌ی این ویدئو و سایر ویدئوهای آموزشی می‌توانید کانال آپارات سازمانه نوین اصناف را مشاهده نمائید:
https://aparat.com/v/dos7w31
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

03 Sep, 11:36


بخشنامه دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور در خصوص نحوه‌ی اجرای قانون اصلاح قانون نظام صنفی کشور مصوب ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

سامانه نوین اصناف

03 Sep, 07:59


اطلاعیه مهم در خصوص حق عضویت سالیانه اعضای هیات مدیره اتحادیه‌ها
🔻🔻🔻
بنا به ماده ۵ آئین نامه اجرایی منابع مالی اتحادیه‏ های صنفی، «اعضای اصلی هیات مدیره اتحادیه‏ های صنفی درصورت عدم دریافت حق الزحمه (موضوع ماده ۷۵ قانون) از پرداخت حق عضویت سالانه معاف می‏ باشند.» با عنایت به تبصره ۲ ماده ۲۰ مکرر قانون اصلاح قانون نظام صنفی کشور مصوب ۱۴۰۳/۰۵/۰۲ ( کلیه پرداخت‌های واحد‌های صنفی اعم از وجوه قانونی و سایر کمک‌های دریافتی صرفاً از طریق سامانه‌ای که توسط اتاق اصناف ایران با تأیید دبیرخانه هیئت عالی نظارت تهیه می‌شود، صورت می‌گیرد و دریافت هرگونه وجه خارج از سامانه مذکور تخلف محسوب می‌شود.) کلیه‌ی واحدهای صنفی می بایست پرداخت وجوه قانونی را صرفا در سامانه وصول مطالبات (https://irguilds.ir/) پرداخت نمایند.
با توجه به اینکه تاکنون هیچ سازوکاری برای اطلاع از وضعیت دریافت یا عدم دریافت حق الزحمه توسط اعضای هیات مدیره اتحادیه‌های صنفی وجود نداشته است، در فرایند ابلاغ بدهی، تفاوتی بین افراد عضو اتحادیه با اعضای هیات مدیره وجود نداشته است.
نظر به برگزاری جلسات کارشناسی و حقوقی در خصوص طراحی سازوکاری برای معافیت از پرداخت حق عضویت اعضای هیات مدیره که حق الزحمه دریافت نمی‌کنند، اقدامات و سازوکار زیر در دستور کار قرار گرفته است و این سازوکار در سامانه نوین اصناف و سامانه وصول مطالبات پیاده‌سازی شده و اطلاع رسانی لازم انجام می‌گردد:
۱- قابلیت ثبت وضعیت دریافت/عدم دریافت حق الزحمه در بخش مدیریت دوره‌ها و در زیر بخش ویرایش عضو ایجاد خواهد شد
۲- رابطین محترم ادارات صمت شهرستان ها و استان ها می‌بایست پس از دریافت نامه از اتحادیه‌های صنفی، وضعیت دریافت یا عدم دریافت حق الزحمه اعضای هیات مدیره اتحادیه ها را در بخش مدیریت دوره های اتحادیه ها مشخص نمایند
۳- مادامی‌که وضعیت دریافت/عدم دریافت حق الزحمه توسط رابطین محترم صمت در بخش مدیریت دوره ها مشخص نشده باشد، کماکان امکان ابلاغ و وصول سیستمی بدهی از اعضای هیات مدیره وجود دارد
۴- در صورتی که عضو هیات مدیره از اتحادیه حقوق دریافت ننماید اما همزمان عضو هیات مدیره اتاق اصناف شهرستان بوده و از طریق اتاق حق الزحمه دریافت نماید، مشمول پرداخت حق عضویت سالیانه خواهد بود
۵- رابط محترم صمت یا کمیسیون نظارت برای سنوات مختلفی که فرد مذکور در هیات مدیره اتحادیه قرار دارد، می بایست وضعیت دریافت / عدم دریافت حق الزحمه را مشخص نماید. چرا که ممکن است عضو هیات مدیره بطور مثال تا سال دوم حق الزحمه دریافت نماید ولی از سال سوم طبق مصوبه داخلی اقدام به عدم دریافت حق الزحمه کند. در این صورت فقط بابت سنواتی که وضعیت دریافت حقوق، «عدم دریافت» انتخاب گردد، مشمول معافیت از دریافت حق عضویت سالیانه خواهد شد.
🔸🔸🔸
🆔 @irguilds

سامانه نوین اصناف

26 Aug, 08:52


ویدئوی آموزشی ثبت فاکتور مالیاتی در سامانه جامع تجارت که توسط تیم فنی سامانه جامع تجارت تهیه شده است.
لطفا ویدئوی مذکور را با واحدهای صنفی به اشتراک بگذارید.
🔸🔸🔸
🆔 @novinasnaf

1,306

subscribers

153

photos

42

videos