ناسا فارسی_توییتر ( X ) @nasa_farsi_twitter Channel on Telegram

ناسا فارسی_توییتر ( X )

@nasa_farsi_twitter


اخبار ناسا به زبان فارسی، خبر های مهم فضایی .
.

https://x.com/nasafarsiparody?s=21&t=Yn9hdSPq7pLKuSBMHe47og

ناسا فارسی_توییتر ( X ) (Persian)

ناسا فارسی_توییتر ( X ) یک کانال تلگرام است که به ارائه اخبار ناسا به زبان فارسی اختصاص داده شده است. این کانال جایی است که علاقمندان به مطالعه خبر های مهم فضایی و کشف های جدید ناسا می توانند اطلاعات مفیدی را دریافت کنند. اگر شما هم علاقه مند به بررسی تحقیقات و کشف های ناسا به زبان فارسی هستید، این کانال را دنبال کنید. از آخرین اخبار فضایی و پروژه های ناسا با خبر شوید و به جمع دیگر طرفداران فضایی پیوسته و اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید. با انتشار اخبار سریع و دقیق، ناسا فارسی_توییتر ( X ) همواره به روز است و شما را در جریان آخرین تحقیقات و کشف های فضایی نگه می دارد. پس حتما از این فرصت برای افزایش دانش و اطلاعات خود در زمینه فضا شناسی بهره ببرید.

ناسا فارسی_توییتر ( X )

22 Nov, 02:16


با منه ها 😎😎😎😏😏😏😁😁

ناسا فارسی_توییتر ( X )

22 Nov, 00:50


شما این طرح های Starship و اسپیس ایکس رو ببینید …

و خجالت بکشید که هنوز سفارش ندادید
اُف بر شما 😂❤️

https://t.me/nasa_tishert

ناسا فارسی_توییتر ( X )

22 Nov, 00:29


تصویری از زمین و ماه که توسط فضاپیمای Hayabusa 2 متعلق به ژاپن ثبت شد.

‏جالبه بدونید که تمامی سیارات منظومه ی شمسی میتونن در فضای بین زمین تا ماه جا بگیرن.
‏ ⁧ #ناسا_فارسی ⁩

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 22:51


تحلیل من:

1. ماه به‌عنوان سکوی پرتابی برای مأموریت‌های آینده
این برنامه‌ها نشان‌دهنده تلاش‌های ناسا برای استفاده از ماه به‌عنوان نقطه‌ای کلیدی برای یادگیری و آماده‌سازی مأموریت‌های دوربردتر مانند اکتشافات مریخ است.

استفاده از دو شرکت بزرگ، یعنی اسپیس‌ایکس و بلو اوریجین، برای توسعه فناوری‌های باربری و سرنشین‌دار، گام مهمی در تسریع روند ایجاد زیرساخت‌های فضایی است.
2. توسعه فناوری‌های مشترک با همکاری بین‌المللی
همکاری با آژانس‌های بین‌المللی، مانند JAXA، و تمرکز بر فناوری‌هایی مانند خودروهای فشاردار، نشان‌دهنده تأکید بر همکاری جهانی و تقسیم منابع برای کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی است.

3. افزایش انعطاف‌پذیری مأموریت‌ها
وجود دو ارائه‌دهنده با رویکردهای مختلف، امکان برنامه‌ریزی منعطف‌تر را برای ناسا فراهم می‌کند. در صورتی که یکی از سیستم‌ها با مشکل مواجه شود، دیگری می‌تواند جایگزین شود و مانع وقفه در برنامه‌های آرتمیس شود.

4. تمرکز بر پایداری مأموریت‌ها
ناسا از طریق این برنامه‌ها در تلاش است تا حضور انسان در ماه را از یک تلاش محدود به یک حضور پایدار و بلندمدت تبدیل کند. این شامل ساخت سکونت‌گاه‌های دائمی و انتقال تجهیزات پیشرفته به سطح ماه است.

5. ادغام نوآوری‌های صنعتی و دولتی
ادغام توانایی‌های فنی و منابع مالی شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی، مانند اسپیس‌ایکس و بلو اوریجین، نمونه‌ای موفق از همکاری بین صنعت و دولت است که می‌تواند مسیر توسعه فضایی را تسریع کند.

6. آمادگی برای زندگی در فضای عمیق
آزمایش فناوری‌های مرتبط با زندگی طولانی‌مدت در ماه، مانند سکونت‌گاه‌های قابل حمل و خودروهای فشاردار، به ناسا و شرکای آن اجازه می‌دهد تا پیش از سفر به مریخ، مشکلات و چالش‌های زندگی دور از زمین را بررسی و رفع کنند.

این متن چشم‌اندازی روشن از آینده اکتشافات فضایی ارائه می‌دهد که بر همکاری جهانی، توسعه فناوری و ایجاد زیرساخت‌های پایدار برای زندگی و کار در ماه تمرکز دارد.

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 22:51


استیون دی. کریچ، معاون مدیر برنامه ماه به مریخ، گفت: «ناسا برای مأموریت‌های سرنشین‌دار و خدمات آینده در ماه فراتر از آرتمیس 5 برنامه‌ریزی کرده است. برنامه آرتمیس تلاشی مشترک با شرکای بین‌المللی و صنعتی است.
داشتن دو ارائه‌دهنده فرودگر قمری با رویکردهای مختلف برای فرود سرنشین‌دار و باربری، انعطاف‌پذیری مأموریت و اطمینان از تداوم فرودهای منظم بر ماه را فراهم می‌کند.»

ناسا حداقل برای دو مأموریت انتقال بار بزرگ برنامه‌ریزی کرده است. این سازمان قصد دارد از فرودگر باربری استارشیپ اسپیس‌ایکس برای انتقال یک خودروی فشاردار (که در حال حاضر توسط آژانس فضایی ژاپن، JAXA، در دست توسعه است) به سطح ماه استفاده کند. این مأموریت قرار است زودتر از سال مالی 2032 و در حمایت از آرتمیس 7 و مأموریت‌های بعدی انجام شود.

انتظار میرود بلو اوریجین نیز یک سکونت‌گاه سطح قمری را زودتر از سال مالی 2033 به ماه تحویل دهد.

لیزا واتسون-مورگان، مدیر برنامه سیستم فرود انسانی ناسا در مرکز فضایی مارشال، گفت: «بر اساس پیشرفت کنونی طراحی و توسعه برای فرودگرهای سرنشین‌دار و باربری و برنامه‌ریزی‌های مأموریتی برای نسخه‌های سرنشین‌دار، ناسا مأموریت خودروی فشاردار را به اسپیس‌ایکس و مأموریت تحویل سکونت‌گاه سطح ماه را به بلو اوریجین اختصاص داده است.

این مأموریت‌های نمایشی باربری بزرگ با هدف بهینه‌سازی تخصص فنی، منابع و بودجه ناسا و صنعت به‌منظور آماده‌سازی برای آینده اکتشافات در فضای عمیق طراحی شده‌اند.»

اسپیس‌ایکس تحت قرارداد NextSTEP Appendix H، توسعه فرودگر باربری استارشیپ را ادامه خواهد داد و بلو اوریجین نیز تحت قرارداد NextSTEP Appendix P کار بر روی فرودگر باربری و مأموریت نمایشی خود را پیش خواهد برد.

ناسا قصد دارد در اوایل سال 2025 درخواست‌های اولیه خود را برای پیشنهاد به هر دو شرکت ارائه دهد.

با برنامه آرتمیس، ناسا مناطقی از ماه را که تاکنون کاوش نشده‌اند، مورد بررسی قرار خواهد داد، روش‌هایی برای زندگی و کار در دور از زمین یاد خواهد گرفت و برای اکتشافات آینده مریخ آماده خواهد شد.

موشک SLS ناسا، سیستم‌های زمینی اکتشافی، فضاپیمای اوریون، سیستم‌های فرود انسانی تجاری، لباس‌های فضایی نسل بعدی، ایستگاه قمری Gateway و خودروهای کاوشگر آینده، پایه‌ای برای اکتشافات فضای عمیق محسوب می‌شوند.

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 22:50


مقاله ی منتشر شده توسط ناسا:

ناسا به همراه شرکای صنعتی و بین‌المللی خود در حال آماده‌سازی برای اکتشافات پایدار در سطح ماه با برنامه آرتمیس است تا علم و کشف‌های جدید را به نفع همگان پیش ببرد.

به‌عنوان بخشی از این تلاش، ناسا قصد دارد وظایف بیشتری را تحت قراردادهای موجود به بلو اوریجین و اسپیس‌ایکس اختصاص دهد تا فرودگرهایی برای انتقال تجهیزات بزرگ و زیرساخت‌ها به سطح ماه توسعه دهند.

ناسا انتظار دارد مأموریت‌های نمایشی را به ارائه‌دهندگان فعلی سیستم‌های فرود انسانی، یعنی اسپیس‌ایکس و بلو اوریجین، واگذار کند تا طراحی‌های فرودگرهای بزرگ باربری آن‌ها پس از بررسی و تأیید نهایی طراحی بهبود یابد.

این مأموریت‌ها بر اساس درخواست ناسا در سال 2023 از این دو شرکت برای توسعه نسخه‌های باربری سیستم‌های فرود انسانی که اکنون برای آرتمیس 3، آرتمیس 4 و آرتمیس 5 در حال توسعه هستند، انجام میشود/

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 22:44


Wow

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 22:33


تصاویر جدید از نگاه دوربین های وضوح بالا، نصب شده در بدنه ی فضاپیمای Starship.
#ناسا_فارسی

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 21:39


بعد از چین
بنظرم کشور هند (با اختلاف زیاد نسبت به چین) در مقام سوم از نظر رقابت فضایی قرار میگیره

و بعد از چین بیشترین و جدی ترین برنامه رو داره برای اعزام انسان به ماه.

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 21:39


منتشر شده توسط چین
بخشی از برنامه ی چین برای سفر به ماه.
.
چین نزدیک ترین کشور به ایالت متحده ی آمریکاست از نظر رقابت های فضایی.

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 20:17


پرتاب IFT-6 از ایستگاه فضایی بین المللی به این شکل بود

ناسا فارسی_توییتر ( X )

21 Nov, 20:14


🔥🔥🔥🔥🔥