سپهبد سورا پارت (soura part) @militarist_girls Channel on Telegram

سپهبد سورا پارت (soura part)

@militarist_girls


⚔️ اطلاعات جنگ افزاری و تسلیحات
🛡تاریخ نظامی
💠 آشنایی بادنیای جنگ افزار و اخبار نظامی


@Militarist_girls

سپهبد سورا پارت (soura part) (Persian)

🛡 سپهبد سورا پارت (soura part) 🛡nnاین کانال منحصر به فرد Militarist Girls دارای اطلاعات جنگ افزاری و تسلیحات، تاریخ نظامی، و آشنایی با دنیای جنگ افزار و اخبار نظامی است. اگر علاقه‌مند به موضوعات نظامی و جنگ افزار هستید، این کانال یک منبع بسیار ارزشمند برای شما خواهد بود. از آخرین اخبار و تحولات در این حوزه باخبر شوید و دنیای پیچیده و پر از راز و رمز جنگ افزار را کشف کنید. بپیوندید به Militarist Girls و تجربه‌ی یک سفر هیجان‌انگیز و آموزشی در دنیای جنگ افزار را تجربه کنید.nn@Militarist_girls

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 20:12


یمن رسما پیروز شد

🔹 بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان:
کشتی‌های نیروی دریایی آلمان پس از یک عملیات دریایی تقریباً یک ساله اتحادیه اروپا برای محافظت از کشتی‌های صهیونیستی و غربی به کشور باز می‌گردند، زیرا نتوانستند از حملات یمن جلوگیری کنند یا حتی از شدت آن بکاهند.

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 19:59


باب پیرس(Bob Pearce) معاون اداره ماموریت تحقیقاتی هوانوردی ناسا در این بیانیه اعلام کرد:
ناسا از طریق ابتکاراتی مانند AACES قرار است مجموعه وسیعی از دیدگاه‌ها را در مورد چگونگی افزایش بیشتر کارایی هواپیماها، کاهش اثرات زیست‌ محیطی هوانوردی و افزایش رقابت‌پذیری فناوری آمریکا در دهه‌های ۲۰۴۰، ۲۰۵۰ و فراتر از آن به کار گیرد.
کمک‌های در نظر گرفته شده برای حمایت از این پنج مطالعه با بودجه ناسا بالغ بر ۱۱.۵ میلیون دلار است. هر سازمان، تخصص منحصر به فردی را برای طراحی یک هواپیمای مفهومی نسل جدید، از منابع سوخت جایگزین گرفته تا فناوری‌های پیشرانه و طراحی آیرودینامیک به ارمغان می‌آورد.

پیرس افزود:
به عنوان یک پیشرو در تحقیق و توسعه هوانوردی پایدار آمریکا، این جوایز نمونه‌ای از نحوه گردآوری بهترین ایده‌ها و خلاقانه‌ترین مفاهیم از بخش خصوصی، دانشگاه‌ها، آژانس‌های تحقیقاتی و سایر ذینفعان برای پیشروی در آینده هوانوردی است.
حوزه مطالعاتی بخش «علوم پروازی آرورا» (Aurora Flight Sciences) که زیرمجموعه بوئینگ است، ابداع سوخت‌های جایگزین هوانوردی، سیستم‌های محرکه، فناوری‌های آیرودینامیک و پیکربندی هواپیما است.
تیم تحت رهبری شرکت الکترا نیز پیشرانه الکتریکی و ویژگی‌های طراحی آیرودینامیکی منحصر به فرد بدنه و بال‌های هواپیما را بررسی می‌کند که به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سر و صدا کمک می‌کند.
محققان موسسه فناوری جورجیا نیز روی فناوری‌های پایداری از جمله سوخت‌های جایگزین، سیستم‌های محرکه و پیکربندی هواپیما تمرکز خواهند کرد، در حالی که شرکت جت‌زیرو فناوری‌هایی را بررسی خواهد کرد که هیدروژن مایع برودتی را قادر می‌سازد به عنوان منبع سوخت برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای استفاده شود.
حوزه مطالعاتی شرکت «پرت اند ویتنی» شامل فناوری‌های نیروی محرکه هوانوردی، تمرکز بر بهبود بازده حرارتی و پیشرانه برای کاهش مصرف سوخت و انتشار گازهای گلخانه‌ای است که به کاهش گرمایش جهانی کمک می‌کند.
ناتری مادوان(Nateri Madavan) مدیر برنامه وسایل نقلیه هوایی پیشرفته ناسا می‌گوید:
پیشنهادهای انتخاب شده از مجموعه متنوعی از سازمان‌ها ارائه می‌شود که کاوش‌های هیجان انگیز و گسترده‌ای را در مورد سناریوها، فناوری‌ها و مفاهیم هواپیما ارائه می‌دهند که هوانوردی را به سمت اهداف پایدار پیش می‌برد.
مفاهیم طراحی هواپیما که از طریق AACES توسعه می‌یابند، می‌توانند ظرف ۲۵ سال آینده وارد خدمت شوند.

ناسا با کاهش وابستگی هواپیماها به منابع سوخت سنتی که به انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک می‌کنند، به حمایت از هدف آمریکا برای انتشار کربن صفر در هوانوردی تا سال ۲۰۵۰ کمک می‌کند.

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 19:57


کمک ۱۱.۵ میلیون دلاری ناسا برای طراحی هواپیماهای نسل آینده

 ناسا به دنبال توسعه نسل جدیدی از هواپیماهای تجاری کم آلاینده است که سفرهای تجاری کارآمدتر و پایدارتری را ارائه دهند.
آژانس فضایی آمریکا پنج پروژه طراحی جدید را به عنوان بخشی از ابتکار طرح مفهومی هواپیماهای پیشرفته برای پایداری محیطی(AACES) سفارش داده است.
بر اساس بیانیه ناسا، سازمان‌هایی که در مفاهیم جدید طراحی هواپیمای مسافربری مشارکت می‌کنند شامل بوئینگ، شرکت هوافضای الکترا(Electra)، موسسه فناوری جورجیا، استارتاپ هوانوردی جت‌زیرو(JetZero) و شرکت «پرت اند ویتنی» هستند.

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 19:35


یک شرکت با هدف ارزان‌تر کردن سفرهای فضایی به دنبال ایجاد یک سکوی پرتاب در دبی است که به مسافران امکان دهد برج خلیفه را از لبه فضا مشاهده کنند.

مایکل ساویج، مدیرعامل شرکت Space Perspective، گفت:
«امکان پرتاب از بالای جزیره پالم و دیدن منظره موج انفجار زیر آن، این منطقه را به یکی از زیباترین مناطق برای پرتاب تبدیل کرده است.»

رومان چیپوروخا، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل SpaceVIP، شریک این پروژه، اظهار کرد که شرکت به گسترش فعالیت‌های خود در این منطقه خوش‌بین است:
«ما علاقه زیادی از این منطقه، از دبی، ابوظبی و پادشاهی عربی سعودی دیده‌ایم. وقتی شریک مناسبی پیدا کنیم، امیدواریم که عملیات خود را از اینجا آغاز کنیم.»

🔵 ارزان‌تر و قابل‌دسترس‌تر

هدف این شرکت، فراهم کردن امکان دسترسی آسان‌تر به سفرهای فضایی برای همه است. رومان توضیح داد:
«اگر بخواهید با یک موشک به فضا بروید، به آموزش نیاز دارید و فشار ۶ جی بر سینه شما وارد می‌شود. ما یک کپسول تحت فشار داریم که زیر یک بالن هیدروژنی تا لبه فضا می‌رود. حرکت با سرعت ۱۲ مایل در ساعت انجام می‌شود و هر کسی که توانایی پرواز با یک هواپیمای تجاری معمولی را دارد، می‌تواند با این فضاپیما سفر کند.»

این شرکت یک سفر شش ساعته را با قیمتی حدود ۴۶۰,۰۰۰ درهم ارائه می‌دهد. مایکل توضیح داد:
«دو ساعت طول می‌کشد تا به بالا برسید. مسافر دو ساعت را در لبه فضا در یک کپسول با صندلی‌های لوکس و بزرگ‌ترین پنجره‌هایی که تاکنون به فضا برده شده‌اند، سپری می‌کند، جایی که می‌توانند از یک وعده غذایی لذت ببرند. یک سرویس بهداشتی هم در صورت نیاز وجود دارد.»

طبق اطلاعات موجود در وب‌سایت این شرکت، سالن فضایی Space Lounge می‌تواند تا هشت مسافر و یک کاپیتان را در خود جای دهد. مایکل توضیح داد که چگونه رومان موفق به جذب یک سرآشپز میشلن برای تهیه غذا شد. «این به ما کمک کرد تا اولین وعده غذایی با ستاره میشلن را در فضا عرضه کنیم.»

🔵 استقبال

رومان بیان کرد که شرکت در زمینه فروش بلیت‌ها و ایجاد همکاری‌ها استقبال زیادی را تجربه کرده است. «تاکنون، ۱۸۰۰ بلیت فروخته‌ایم و ۲۲۵ میلیون دلار سفارش معوق داریم... و برخی از مشتریان، خانواده‌های معمولی از طبقه متوسط هستند، بنابراین تنها میلیونرها و میلیاردرها نیستند که این بلیت‌ها را خریداری می‌کنند.

پی‌نوشت :
چه پول بادآورده ای دارن اعراب و چه کله بی مغزی
با بالن می ری تو آسمان تا اون بالا غذا بخوری و دستشویی بری!!!
توی این مطلب مشخص نکرد که جریانات جوی اگر بر این وسیله تأثیر بزارن اونا چطوری میخوان اثرات رو مهار و دوباره در نقطه آغاز، فرود بیان
نمی‌دونم چرا یاد اون زیردریایی کامپوزیتی افتادم که باهاش چند میلیاردر رفتن تا تایتانیک رو ببینن ولی زیردریایی زیر فشار اقیانوس خرد شد

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 19:25


مراکش (امکان خرید اف-۳۵ را خراب کرده)
فرانسه (روی صنعت داخلی متمرکز است)
شیلی (در حال حاضر اف-۱۶ را در اختیار دارد)
اسلواکی (در حال خرید اف-۱۶ است)
اسپانیا (امکان دارد F-35B را برای جایگزینی جنگنده های ناونشین Harrier خریداری کند)
برزیل در حال خرید گریپن های سوئدی و احتمالاً اف-۱۶های دست دوم آمریکایی است. با توجه به همکاری نزدیک برزیل با چین و روسیه، آمریکا ممکن است این جت ها را به برزیل ندهد (حتی در شرایطی که این کشور یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو است).
درخواست احتمالی کویت و اردن احتمالاً به دلایلی مشابه سایر کشورهای خلیج فارس رد خواهد شد. مراکش مورد جالبی خواهد بود – آمریکا مدتهاست که از روابط خوبی با مراکش برخوردار است. 
کنیا، فیلیپین و نیوزیلند فاقد جنگنده های چند منظوره هستند (اگرچه فیلیپین شروع به خرید آنها کرده است).
احتمال خرید جنگنده های نسل چهارم برای این کشورها بیشتر از اف-۳۵ است.
تونس ممکن است، اما F-35 یک جهش بزرگ برای نیروی هوایی این کشور خواهد بود زیرا این کشور فقط از هواپیماهای تهاجمی F-5 استفاده می کند – خرید F-16 ممکن است حرکت قابل پیش بینی تری باشد. سایر کشورهای جنوب صحرای آفریقا یا روابط بسیار نزدیکی با روسیه و چین دارند (مانند آفریقای جنوبی) یا صرفاً جنگنده پیشرفته را در اولویت قرار نمی دهند (جت های چند منظوره بسیار اندکی در جنوب صحرای آفریقا وجود دارد).
مکزیک رابطه خاصی با آمریکا دارد. با این حال، ارتش مکزیک از اولویت بسیار پایینی برخوردار است (غیر از کارکردهای پلیسی) و تقریباً به طور کامل فاقد قابلیت جنگنده است.
شیلی تنها کشور آمریکای لاتین است که در حال حاضر با F-16 پرواز می کند (به غیر از ونزوئلا و قبل از عملیاتی شدن F-16 دانمارکی دست دومی که به دست آرژانتین خواهند رسید). شیلی در حال حاضر در حال ارتقاء F-16 های خود است.

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 19:25


تعداد خریداران «آرزومند» بسیار بیشتر از خریداران واقعی است (به ویژه در خاورمیانه). با این حال، آمریکا جت ارزشمند خود را به هر کسی نمی فروشد.
به عنوان یک قاعده کلی، برای اینکه یک کشور به طور واقع بینانه انتظار خرید F-35 را داشته باشد، باید واجد یک سری الزامات کلیدی باشد. معیارها عبارتند از:
داشتن روابط بسیار خوب با آمریکا (به طور کلی یک متحد قابل اعتماد در نظر گرفته شود)، از قبل در اختیار داشتن جنگنده‌های چند منظوره و عدم استفاده از تجهیزات چینی/روسی که به نظر آمریکا می تواند F-35 را به خطر بیندازد (مانند شبکه ۵G هواوی چین یا سیستم پدافندی S-400 روسی).
در حالت ایده آل، یک کشور باید عضو ناتو باشد یا به عنوان متحد اصلی آمریکا در بیرون از ناتو شناخته شود تا بتواند اف-۳۵ را دریافت کند.
کشورهایی که اف-۳۵ را خریده یا در حال خرید آن هستند:
دانمارک
نروژ
سنگاپور
بلژیک
ایتالیا
لهستان
سوییس
کانادا
آلمان
ژاپن
کره جنوبی
بریتانیا
جمهوری چک
یونان
رومانی
آمریکا
 
درخواست های رد شده توسط آمریکا برای اف-۳۵ :

استفاده از شبکه ۵G هواوی در امارات یکی از دلایلی است که آمریکا این جت را به امارات نمی فروشد (پس از اینکه ترامپ در ابتدا خرید آن را تایید کرد). خرید اس-۴۰۰ روسیه از سوی ترکیه باعث شد که آمریکا این کشور را از برنامه توسعه و دریافت اف-۳۵ اخراج کند. این امر پاکستان (جنگنده‌های چینی و تجهیزات دیگر ساخت این کشور را به کار می گیرد)، هند ( از اس-۴۰۰ روسی استفاده می کند) و مالزی (که با Su-30MKM پرواز می کند) را در فرآیند دریافت اف-۳۵ رد صلاحیت کرد.

بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌خواهند F-35 را بخرند، اما به دلایل مختلف (از جمله برای محافظت از برتری کیفی اسرائیل و به دلیل شبکه‌های موبایلی ۵G چین در منطقه) از آن محروم اند. همیشه این امکان وجود دارد که آمریکا در نهایت این جت را به برخی از این کشورها بفروشد.
 
آمریکا معمولاً تنها از فروش F-35 به یک شریک یا متحد خودداری نمی کند و آنها را معلق نمی گذارد بلکه به کشورهایی که شرایط دریافت اف-۳۵ را ندارند، یک جنگنده نسل ۴.۵ یا ۴.۵ + را ارائه می دهد – مانند F-16 Block 70 به ترکیه یا F-21 به هند (در اصل یک F-16 تقویت شده).
همچنین بعید است که آمریکا F-35 را به آرژانتین بفروشد (حتی در شرایطی که این کشور یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو است).
این بدین خاطر است که دولت‌های اخیر آرژانتین تمایل خود را برای همکاری نزدیک با چین نشان داده‌اند که باعث خشم انگلیس بر سر مناقشه جزایر فالکلند می‌شود (انگلیسی‌ها صادرات تسلیحات به آرژانتین را ممنوع کرده‌اند و ۱۵ درصد از قطعات اف-۳۵ را تولید می کنند.)
 
کشورهایی که درخواست آن ها برای اف-۳۵ رد شده یا رد خواهد شد:
ترکیه
عربستان
مصر
تایوان
امارات متحده عربی
قطر
تایلند
تایوان یک مورد خاص است.
این احتمال وجود دارد که آمریکا از فروش اف-۳۵ به این کشور خودداری کند، زیرا فکر می کند چنین کاری باعث خشم چینی ها می شود، از جاسوسی جاسوسان چینی که در تایوان حضور دارند می ترسد و بیم آن دارد در صورت وقوع جنگ، این جنگنده به دست چین بیفتد.
 
دو کشور اروپایی که در صورت درخواست برای خرید F-35 احتمالا چراغ سبز دریافت می کنند فرانسه و سوئد هستند. با این حال، این دو کشور مایلند منابع خود را در برنامه های جنگنده بومی خود (به ترتیب Dassault Mirage/Rafale و Saab Gripen) سرمایه گذاری کنند و بنابراین خرید جنگنده خارجی را متوقف کرده اند.

به همین ترتیب، به نظر می رسد اسپانیا امکان خرید F-35 را برای خرید تایفون (که بخشی از آن ها را خودش می سازد) نادیده گرفته است. با این حال، اسپانیا احتمالاً در نهایت F-35B را برای جایگزینی جت‌های قدیمی AV-8B Harrier II مستقر در نیروی دریایی خود خریداری خواهد کرد.
چند کشور اروپایی بالقوه دیگر نیز برای خرید اف-۳۵ وجود دارند (به نظر می رسد پرتغال در حال برنامه ریزی برای خرید F-35 است).
کشورهای دیگر می تواند شامل مجارستان، بلغارستان، اسلواکی و کرواسی باشند، اما به نظر می رسد این کشورها جنگنده های نسل چهارمی F-16، Gripen و Rafale را انتخاب کرده اند.

مابقی خریداران احتمالی اف-۳۵ :
در مورد متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو، کلمبیا، برزیل، مراکش، تونس، کنیا، کویت، اردن، فیلیپین و نیوزیلند دیگر کشورهای باقمیانده ای هستند که اف-۳۵ را خریداری نکرده اند.
کشورهایی که می توانند اف-۳۵ را خریداری کنند:
پرتغال (گفته می شود که در حال برنامه ریزی برای خرید اف-۳۵ است)
بلغارستان (در حال خرید اف-۱۶ است)

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 19:13


چرا جنگنده اف-۳۵ محبوبیتی خاصی دارد ؟
آیا هر کشوری که می توانست F-35 Lightning II را بخرد، این کار را انجام داده است؟

نه کاملاً، اما جای تعجب است که کشورهای کمی در جهان باقی مانده اند که بتوانند با انتظاری واقع بینانه این جنگنده را خریداری کنند (به ویژه پس از در نظر گرفتن اینکه چرا آمریکا صادرات آن را به کشورهای مختلف ممنوع کرده است). درحال حاضر، شاید پرتغال و اسپانیا محتمل ترین کشورهایی باشند که اف-۳۵ را خریداری نکرده اند اما امکان خرید آن را دارند.
 
جاستین برانکس، محقق موسسه قدرت هوایی و فناوری نظامی در تیم علوم نظامی در RUSI، تصریح می کند:
«علیرغم هزینه‌های عملیاتی بالاتر، هر نیروی هوایی که اجازه ارزیابی مستقیم F-35 را در برابر رقبای اروپایی و آمریکایی اش داشته است، در نهایت F-35 را انتخاب کرده است- قابلیت عملیاتی آن در حریم هوایی مورد مناقشه، به راحتی در یک کلاس متفاوتی است».

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 18:30


برنامه توسعه مشترک موشک کوتاه برد A-Darter :

آفریقای جنوبی برنامه‌های خود را برای توسعه موشک A-Darter در سال ۱۹۹۵ آغاز کرد. با این حال، کمبود بودجه، توسعه این موشک را به تاخیر انداخت و با اینکه آفریقای جنوبی این پروژه را پذیرفت. در سال ۲۰۰۶، برزیل به برنامه توسعه پیوست. توسعه مشترک بین دو کشور در مارس ۲۰۰۷ آغاز شد.
برای توسعه مشترک A-Darter با گروه دِنل در آوریل ۲۰۰۷ قرارداد بسته شد. سایر پیمانکاران این پروژه دِنل داینامیکس، مکترون، آویبراس (موتور موشک) و اوپتو الکترونیکا (سر جستجوگر) بودند.

سرمایه‌ گذاری برای توسعه موشک‌ها ۱۳۰ میلیون دلار بود که توسط نیروی هوایی برزیل و نیروی هوایی آفریقای جنوبی تأمین شد.
برنامه توسعه موشکی ۲۰۰ شغل فنی و ۱۲۰۰ شغل غیرمستقیم ایجاد کرد. ساخت این موشک بازار صادراتی ۲۵۷ میلیون دلاری ایجاد کرد.
اولین آزمایش پرتاب A-Darter با استفاده از یک گریپن، در منطقه آزمایش نیروی هوایی آفریقای جنوبی در اوربرگ، در ژوئن ۲۰۱۰ انجام شد. چندین آزمایش پروازی روی گریپن در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متر انجام شد.
ادغام A-Darter و آزمایش آتش روی گریپن نیروی هوایی آفریقا در جولای ۲۰۱۱ تکمیل شد.

کلاهک و سیستم‌های انفجاری قوی A-Darter :
موشک A-Darter دارای ۲.۹۸ متر طول و ۰.۱۶ متر قطر است.
این موشک دارای چهار باله کنترلی ثابت دلتا در عقب و دو نوار در امتداد طرفین است. این موشک ۹۰ کیلوگرم وزن دارد.
موشک A-Darter حامل کلاهک انفجاری قوی است و برد آن ده کیلومتر است.
این موشک از یک پیشرانه جامد نیرو می‌گیرد. A-Darter دارای سرعت مسیر ۱۲۰ درجه بر ثانیه و زاویه جستجوگر ۱۸۰ درجه برای مقاومت در برابر اقدام متقابل است. همچنین دارای قفل شدن پس از پرتاب و ردیابی، حافظه برای رهگیری با برد بالاتر است و با پایلون های سایدوایندر سازگار است.
این موشک هوا به هوا با دم کنترل شده توسط یک موتور موشکی تقویت کننده نیرو می‌گیرد و از کنترل پرواز بردار رانش استفاده می‌کند.
بدنه بدون بال و اصطکاک کم آن، A-Darter را قادر می‌سازد برد بیشتری نسبت به موشک‌های هوایی قبلی داشته باشد. این سامانه موشکی با یک بدنه بسیار چابک برای نبرد نزدیک در محیط‌های متقابل الکترونیکی طراحی شده است.

این موشک توسط دوربین تصویربرداری حرارتی دو رنگی فروسرخ با فیوز لیزری هدایت می‌شود. A-Darter دارای مجموعه اقدامات متقابل الکترونیکی چند حالته برای زوایای دید بالاتر است.

در صورت ادغام، موشک می‌تواند با استفاده از ریل‌های مکانیکی پرتابگر نوع LAU-۷ و سیستم اویونیک MIL-STD-۱۷۶۰ / ۱۵۵۳ با هواپیما ارتباط برقرار کند.
می‌توان آن را با استفاده از ویژگی اسکن خودکار موشک، دید روی کلاه یا رادار هواپیما به یک هدف تعیین کرد.

انواع موشک هوا به هوا نیروی هوایی آفریقا و FAB’s V۳E Agile Darter
نسخه‌های پیشنهادی آینده موشک A-Darter، شامل A-Darter Mk ۲، A-Darter Mk ۳، A-Darter Light، موشک ضد کشتی A-Darter و نسخه برد ارتقاء یافته A-Darter است.

دنل داینامیکس همچنین درحال توسعه یک موشک جدید هوا به هوا با هدایت راداری با برد فراتر از میدان دید به نام B-Darter است.
انتظار می‌رود نسخه موشک زمین به هوا A-Darter برای ارتش برزیل توسعه یابد. با این حال، نسخه زمین به هوای  A-Darter به یک سیستم پرتاب کننده و تقویت کننده اضافی نیاز دارد.

مشخصات فنی کلی A-Darter

ورود به خدمت: ۲۰۱۴
قطر: ۰.۱۶ متر
وزن: ۹۰ کیلوگرم
اپراتور‌ها: نیروی هوایی آفریقای جنوبی، نیروی هوایی برزیل
پیمانکاران: دِنل داینامیکس، مکترون، آویبراس و اوپتو الکترونیکا

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 18:20


با موشک A-Darter آشنا شوید

موشک A-Darter که با نام V۳E Agile Darter شناخته می‌شود، یک موشک هوا به هوای کوتاه برد نسل پنجم است که در آفریقای جنوبی ساخته شده است. این موشک برای مقابله با چالش‌های درگیری با جنگنده‌های آینده طراحی شده است.
این سامانه موشکی چندین پرتاب آزمایشی موفقیت آمیز را در ژانویه ۲۰۱۲ انجام داد و در مارس ۲۰۱۲ مورد تایید نهایی قرار گرفت و در سال ۲۰۱۴ وارد خدمت نیروی هوایی آفریقای جنوبی و نیروی هوایی برزیل شد.
نیروی هوایی آفریقای جنوبی این موشک را با ۲۶ جنگنده گریپن و ۲۴ هاوک Mk۱۲۰ تجهیز کرده است. برزیل این موشک را روی جنگنده‌های F-۵E/F، F-۵A/B و جنگنده‌های آینده F-X۲ نورثروپ نصب کرده است.

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 18:10


تیک آف در باد جانبی شدید
معمولاً دم بلند عمودی هواپیمای مسافربری هنگام وزش باد شبیه « بادنما» عمل می کنه و جهت هواپیما رو سعی می‌کنه به سمت وزش باد بچرخونه
منتها خلبانان باید بر شرایطی که در اون هستند مسلط بوده و در نشست و برخاست ها مانع از انحراف پرنده شون بشن

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 17:40


اینم یه فیلم دیگه

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 17:38


فیلم سینمایی پیشنهادی امشب
تقدیم به شما دوستان
First man

سپهبد سورا پارت (soura part)

24 Nov, 17:37


اهمیت انتخاب طرح و رنگ استتار محیطی مناسب در کم پیدایی جنگنده ها در تصویر به خوبی قابل مشاهده است

(همونطوری که در تصویر مشخص است، جنگنده پایینی به سادگی قابل تشخیص نیست)

سپهبد سورا پارت (soura part)

23 Nov, 19:34


هویتزر ۱۲۲ میلیمتری با اتولودر روی شاسی ۶×۶  دانگ‌فنگ

و گلوله های هدایت ماهواره‌ای و هدایت لیزری
اینجوری به شعار « هر گلوله، انهدام یک هدف» خیلی نزدیک شدن

سپهبد سورا پارت (soura part)

23 Nov, 19:10


تصاویر زمینی‌ و ماهواره‌ای رادار فرا افق نگر قدیر در غرب را می‌‌بینید.
این تصاویر مربوط به ۲۲ ماه می‌‌ ۲۰۲۳ می‌‌شوند، یعنی‌ یک سال و نیم پیش و رادار را در دست ساخت داشتند. بدین ترتیب صهیونیست‌ها راداری را زدند که هنوز عملیاتی نبود و ایران درحال ساختش بوده، گویا رادار قرار بود سال ۲۰۲۵ عملیاتی بشود.
در هر صورت این رادار استراتژیک نوساز بوده که مورد حمله قرار گرفته است!
رادار قدیر در اینجا در ارتفاع ۱۸۰۰ متری نسبت به سطح عراق قرار گرفته است.
پاسخ به این ضربات و شیطنت ها باید قاطع و بازدارنده و دردناک باشد تا دفعه بعد در محاسبات شون تجدید نظر کنن.