آنها با تیتر «سنی گتیرن، سنه دییر گت» به استقبال آذرماه رفتهاند تا نشان دهند که دکتر پزشکیان در قاموس آنها ادامه دهنده راه پیشهوری است که کاش این آرزوی آنها محقق شود. جالب آنکه در همین پنج کلمه دو غلط املایی دارند و لغات دئییر و گئت را غلط نوشتهاند که با احتساب این دو غلط، نمرهی آنها هجده خواهد بود.
شرق در متن دیگری با تیتر «از پانتورانیسم تا پانترکیسم» دوباره به شاخهی درخت ما نشسته که باید این کار آنها را به فال نیک گرفت و فهمید که چه هراس عجیبی از خیزش ترکها دارند. ماها هر کدام به دلایلی در این روزها کمکار کمکار شدهایم و باید از شرق نویسان تشکر کنیم که اجازه نمیدهند تا این مباحث در غبار تاریخ گم شود.
نه شناختی از احسان هوشمند دارم و نه نیازی به شناخت ایشان، ولی تشکر ویژهای به ایشان بدهکارم که از شروع دوره ریاست جمهوری دکتر پزشکیان توجه ویژهای به مسائل ترکها داشته و در ماجراهایی مانند مصاحبه رشید دانشجویی با دکتر پزشکیان و دیدار برخی از فعالان تبریز با جناب پرزیدنت، دست به قلم شده است تا اگر کسانی از ماهیت آن دیدارها مطلع نبودند، همه را مطلع سازد که بدانید و آگاه باشید که در آذربایجان چه خبرهاست و چه سوداهایی در سر آنهاست.
رضا براهنی گفته بود که زمانی فکر میکردم پیشهوری تجزیهطلب بوده ولی از وقتی به خودم هم تجزیهطلب گفتند، تازه فهمیدم که پیشهوری نیز تجزیهطلب نبوده است. حالا هر چه قدر میتوانید دکتر پزشکیان را با پیشهوری مقایسه کنید تا خیلیها بفهمند که پیشهوری نیز فردی بوده که با نزدیک شانزده هزار رای از شانزده هزار رای اخذ شده در حوزه انتخابی تبریز به مجلس راه یافته بود. در آن انتخابات مجلس، افراد میتوانستند نام چند نفر را در برگه رای بنویسند و از آنجا که پیشهوری و خویی در لیست مورد حمایت همه گروهها قرار داشتند و پیشهوری به پاکدستی و مردمی بودن شهره بود، حتی در انتخاباتی که نیروهای نظارتی دولت برعلیه او بودند، تقریبا همه مردم علاوه بر کاندیداهای مورد نظر خودشان به پیشهوری نیز رای دادند و پزشکیان نیز با ۸۵٪ آرای رای دهندگان آذربایجان رئیسجمهور شده است و مردم آذربایجان آورندگان این دو سیاستمدار هستند و قصد گئتمک هم ندارند.
-----------
@ibrahimsavalan