قوانین‌ شاهد @ghavanineshahed Channel on Telegram

قوانین‌ شاهد

@ghavanineshahed




شهیدزادگان معززمیتوانند
اخبارومطالب حقوقی مرتبط بخودراازطریق کانال قوانین شاهد(بزرگترین کانال تلگرامی مختص به فرزندان شهدا)پیگیری نمایید
کانال توسط فرزندان شهید مدیریت میشود وبه هیچ ارگان دولتی وابسته نمیباشد

ادمین
@ghavaninshahed

قوانین‌ شاهد (Persian)

باورهای عمیقی که به تاریخ کشورمان پیوندیده اند، همواره باعث ایجاد ارتباطات خاص و ویژه‌ای بین افراد شده‌اند. از آن زمان‌ها که شهدای ملت عزیزمان را برای دفاع از انقلاب و ارزش‌های اسلامی از دست دادیم، تلاش برای حفظ یاد و خاطر آنان همیشه مورد توجه قرار گرفته است. این استفاده از ارزش‌های معنوی و ماندگاری که شهدا به ما وام داده‌اند، بر تمامی اقشار جامعه تاثیرگذار بوده و هستند. به همین دلیل، ایجاد فضایی برای پیگیری اخبار و مطالب حقوقی مرتبط با فرزندان شهدا امری ضروری است. nnدر این راستا، کانال تلگرامی "قوانین‌ شاهد" به عنوان بزرگترین کانال مخصوص به این گروه ارزشمند افتتاح شده است. در این کانال، شهیدزادگان معزز می‌توانند اطلاعات و اخبار مرتبط با خود را به‌روز رسانی کنند و از تحولات حقوقی مربوط به این حوزه مطلع شوند. مدیریت کانال توسط فرزندان شهدا صورت می‌گیرد و هیچ گونه وابستگی به ارگان‌های دولتی ندارد. این بومیان با ارائه اخبار و اطلاعات دقیق و رسمی، تلاش دارند تا ارتباط و ارزش‌های شهدا را در جامعه تقویت کنند. nnبنابراین، اگر شما یکی از شهیدزادگان عزیز هستید و به دنبال اطلاع رسانی مناسب و معتبر در خصوص حقوقی و موضوعات مرتبط با خودتان هستید، بهترین گزینه برای شما به عنوان یک فرزند شایسته شهدا، عضویت در کانال "قوانین‌ شاهد" است. پیوسته بمانید و از اخبار و اطلاعات جدید برای تقویت ارتباط شما با ارزش‌های ملی استفاده کنید. ما در این کانال، منتظر شما هستیم تا با هم، به یاد و ارزش‌های ماندگار شهدا ادامه دهیم.

قوانین‌ شاهد

14 Nov, 19:53


بررسی دستورالعمل فوق‌العاده خاص

در نخستین شورای معاونان توسعه مدیریت و منابع دستگاه‌های اجرایی با حضور رفیع‌زاده، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، موارد زیر بررسی شد:

1️⃣ پیش‌نویس برنامه اصلاح نظام اداری

2️⃣ پیش‌نویس دستورالعمل فوق‌العاده خاص (موضوع جزء ۳ بند ب ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم)
3️⃣ برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر جوان در نظام اداری


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

14 Nov, 19:19


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

13 Nov, 17:47


🚨🎥شیفتگان خدمت از مناصب بادآورده ذوق زده شدند مدیرعامل تازه منصوب در وزارت کار از شدت خوشحالی جشن خیابانی گرفت

🔹به گزارش "آقای اقتصاد" محمدجواد عسگری که اخیرا توسط سردار علایی مدیرعامل صندوق فولاد به عنوان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی منصوب شده، اقدام به گرفتن جشن در خیابان و پخش شیرینی نموده است .

🔹چندی پیش معاون وزیر ورزش نیز جشن اینگونه ای گرفته بود.

🔹گرچه در فقره انتصاب عسگری به عنوان مدیرعامل سنگ آهن مرکزی پسران فرد معروف و خانواده "فولاد دوست" خوشحال تر هستند و جشن اصلی در منزل آنها گرفته شده است ولی لازم است رئیس جمهور به زیر مجموعه خود تذکر جدی بدهد.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

13 Nov, 16:43


نطق شدیدالحن نماینده مجلس درخصوص برخی انتصابات دولت

🔹منان رئیسی خطاب به وزیر کار: این بنده خدایی که گذاشتین رئیس شستا گزارشاتی داریم که هم ایشان و هم همسرشان ۲ تابعیتی است و خانواده ایشان ساکن اروپا هستند که انشاالله این گزارشات اشتباه باشد!

🔹نکته بعد درخصوص سکوت وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه در قبال این انتصاباتِ عجیب است! شما نه وامدار منِ نماینده مجلس هستید و نه وامدار رئیس جمهور و دیگران؛ شما فقط و فقط وامدار رهبر انقلاب هستید، پس چرا در قبال چنین انتصاباتی سکوت کرده‌اید؟! آیا درست است که گلوگاه‌های مهم اقتصادی کشور همچون شستا را که میلیونها سهامدار دارد به چنین افرادی بسپاریم؟!


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

13 Nov, 16:43


🔹اصلاح نظام اداری روی میز دولت چهاردهم

🔸دومین جلسه شورای معاونان سازمان اداری و استخدامی کشور با هدف بررسی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم با حضور رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، اعضای شورای معاونان و سرپرست امور برنامه‌ریزی و نوآوری اداری برگزار شد.
🔻 علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در این نشست با تشریح رویکرد خود درباره ساختار برنامه و برخورداری از چشم‌انداز و مدل اجرایی، تحلیلی از دلایل موفق‌نبودن برنامه‌های پیشین، تمایز این برنامه با برنامه‌های قبلی را در تدوین اسناد پیوست اجرایی دقیقی دانست که باید سازمان اجرا، ویژگی‌ها و نحوه آموزش و تربیت مجریان، فرهنگ‌سازی و ترویج برنامه و الگوی نظارت و پایش و ارزیابی آن را در بر گیرد.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

12 Nov, 12:55


متن مصوب در کمیسیون اجتماعی در باره تبدیل وضعیت ایثارگران

"کلیه دستگاههای مشمول ماده(۲)قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مکلفند نسبت به تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران موضوع ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اعم از پیمانی،قراردادی یا شرکتی که متصدی مشاغل تخصصی یا اختصاصی دستگاه هستند و تا پایان آذرماه ۱۴۰۳ مشغول بکار بوده و بیمه پردازی آنان در مدت اشتغال به صورت مستمر پرداخت شده باشد،به صورت استخدام رسمی یا دائم با رعایت سایر شروط مندرج در بند (و)تبصره(۲۰)قانون بودجه۱۴۰۱ با لحاظ  آخرین مدرک تحصیلی مشمولین قوانین یاد شده اقدام نماید."

 کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

11 Nov, 17:58


افزایش حقوق ها باید ۴۰ درصد باشد

یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس:


🔸در لایحه بودجه سال آتی افزایش حقوق‌ها به میزان ۲۰ درصد است، در حالی که تورم به گفته نهادهای رسمی کشور حدود ۳۵ درصد و حتی در بازار بیش از ۴۰ درصد است.

🔸با این شرایط یعنی سال آینده ۴۰ درصد به هزینه‌های مردم اضافه می‌شود و در مقابل، افزایش حقوق آنان فقط ۲۰ درصد است و به این معناست که عملاً نه تنها افزایش حقوق اتفاق نمی‌افتد، بلکه ۲۰ درصد سطح خرید مردم کاهش می‌یابد.

🔸امروز ما به صراحت می‌گوئیم که موافق افزایش حقوق بازنشستگان، کارمندان، کارگران بر اساس میزان تورم هستیم. دولت حقوق‌ها را برای سال آینده ۳۵ تا ۴۰ درصد افزایش دهد و ما در مجلس با افتخار به آن رأی می‌دهیم.

🔸حق عائله‌مندی موضوع جدیدی نیست و همواره به این صورت بوده که کسی که تعداد بیشتری فرزند دارد، از فردی که تعداد فرزند کمتری دارد، حق عائله‌مندی بیشتری دریافت می‌کند و دولت این کار را به عنوان افزایش حقوق در نظر گرفته است. این کار بازی با الفاظ است.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

11 Nov, 17:58


نظریه امور حقوقی سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص مرخصی تشویقی مردان شاغلی که صاحب فرزند می‌شوند؛


نظریه امور حقوقی سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص مرخصی تشویقی مردان شاغلی که صاحب فرزند می‌شوند (نامه شماره ۷۹۵۸۳ مورخ ۱۹/۰۸/۱۴۰۳)
برادر ارجمند جناب آقاي برزوئی
مدیر کل محترم اموراداری و کارگزینی کارکنان اداری قوه قضائیه
موضوع: امکان بهره مندی از مرخصی تشویقی مردان شاغل که صاحب فرزند می شوند
باسلام و احترام؛
بازگشت به نامه شماره ۵۰۰‌‏/۷۵۰۰۲‌‏/۹۰۰۰ مورخ ۳۰‌‏/۰۷‌‏/۱۴۰۳ نظر مشورتی این امور در خصوص موضوع فوق‌الذکر به شرح ذیل ایفاد می‌گردد:
۱‏- قبل از ابلاغ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، برابر تبصره ۲ قانون اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده مصوب ۱۶‌‏/۰۴‌‏/۱۳۹۲، به دولت اجازه داده شده بود مرخصی زایمان مادران را به نه ماه افزایش دهد و همسر آنان نيز از دو هفته مرخصي اجباري (تشويقي) برخوردار شوند. هيأت وزيران نيز در راستاي اجراي قانون مذكور، طی تصویب‌نامه شماره ۹۲۰۹۱‌‏/ت۴۶۵۲۷هـ مورخ ۱۹‌‏/۰۴‌‏/۱۳۹۲ اقدام نمود. لكن، بعد از پيش‌بيني مرخصي ۳ روزه در اين خصوص در بند الف ماده ۱۰۳ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، قانون يادشده و مصوبه هيأت وزيران موقوف الاجراء گرديد. با توجه به اتمام موعد اجراي قانون برنامه ششم و عدم پيش بيني اين موضوع در قانون برنامه هفتم توسعه، مجدداً حکم تبصره ۲ قانون اصلاح قوانين تنظيم جمعيت و خانواده مصوب ۱۶‌‏/۰۴‌‏/۱۳۹۲ و تصویب‌نامه مربوط در اين مورد لازم‌الاجراء شده است.
۲‏- هر چند به موجب ماده (۷۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوب سال ۱۴۰۰)، «قانون تنظیم خانواده و جوانی جمعیت مصوب ۲۶‏/۲‏/۱۳۷۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن» منسوخ اعلام شده است، لیکن از آنجایی که اولاً عنوان قانون «اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده مصوب ۱۶‌‏/۰۴‌‏/۱۳۹۲» هم به لحاظ استفاده از واژه «قوانین» و هم جابه‌جا کردن واژه‌های «جمعیت» و «خانواده»، حاکی از آن است که این قانون صرفاً اصلاحیه «قانون تنظیم خانواده و جمعیت سال ۱۳۷۲» نبوده و ناظر به «سایر قوانین» نیز می‌باشد؛ ثانیاً، در متن قانون نیز به اصلاحات در «سایر قوانین» اشاره شده و دو تبصره ذیل آن ارتباطی به «قانون تنظیم خانواده و جمعیت سال ۱۳۷۲» ندارد، لذا قانون تنظیم اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده مصوب ۹۲، صرفاً مصداق قوانین اصلاحی و الحاقی بعدی به قانون مصوب ۷۲ نیست.
بنابراین با عنایت به ادله فوق، حکم دو هفته مرخصي اجباری (تشويقي) مردان شاغل به قوت خود باقی است.
سید محمد حمید حسینی یزدی- رپیس امور حقوقی

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

10 Nov, 16:12


معاون سرمایه ‌انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور مبنای رشد ۲۰ درصدی رفاهیات مستقیم و غیرمستقیم کارکنان دولت را تشریح کرد. 

«ذبیح‌اله سلمانی» در گفت‌وگویی افزود: تا قبل از سال ۱۴۰۲، کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم به کارمندان دولت، با توجه به ماده (۴۰) قانون الحاق (۱) و همچنین ضوابط اجرایی قانون بودجه سنواتی، تعیین و از سوی دستگاه‌های اجرایی پرداخت می‌شد.
به گفته وی، قانون‌گذار در ماده (۴۰) قانون الحاق (۱) آورده است که اجازه داده می‌شود اعتبارات برنامه خدمات رفاهی کارکنان دولت، مندرج در قوانین بودجه سنواتی برای ارائه تسهیلات رفاهی و تشویق کارکنان و کمک هزینه مسکن به صورت نقدی یا صورت دیگر بر اساس موافقت‌نامه‌ای که با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و یا استان مبادله خواهد شد، استفاده شود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ ، قانون‌گذار در بند (د) تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، دولت را مکلف کرد که ضوابط اجرایی برای اعطای مزایای جانبی از قبیل پرداخت‌های مناسبتی، رفاهی، بیمه تکمیلی، هزینه ایاب و ذهاب، حق مسکن را تهیه و به تصویب شورای حقوق و دستمزد برساند.
سلمانی اظهار داشت: دستورالعمل اعطای مزایای جانبی پس از بررسی‌های مختلف و البته بدون توجه به بار مالی آن، در ۲۴ مهرماه پارسال طی بخشنامه معاون اول وقت، به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

معاون سرمایه انسانی اداری و استخدامی کشور گفت: متاسفانه به دلیل عدم تامین بار مالی آن، اقلامی که تحت عنوان حق مسکن، پرداخت مناسبتی و نظایر آن‌ها پیش‌بینی شده بود، پرداخت نشد و نارضایتی‌های زیادی را در بین کارمندان دولت به بار آورد.
وی گفت: در سال ۱۴۰۳ در قانون بودجه سال جاری، این حکم تنفیذ نشد و در ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری مصوب ۱۶ اردیبهشت ماه امسال نیز حکمی برای خدمات رفاهی شاغلین، پیش‌بینی نشد و صرفا در تبصره (۲) ماده (۴) آن مقرر شد دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در حدود تکالیف قانونی نسبت به ارائه امکانات و کمک‌های رفاهی به بازنشستگان و مستمری پیگیران خود در چارچوب موافق‌نامه اقدام کنند.

سلمانی افزود: از این رو مقرر شد، دستورالعمل کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل، با هماهنگی و همکاری سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور تهیه و به عنوان الحاقیه و اصلاحیه ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به تصویب هیات وزیران برسد که در ۱۶ آبان ماه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: با توجه به منابع بودجه کل کشور، در مصوبه پیشنهادی کمک هزینه غذای روزانه ۳۶ هزار تومان، کمک هزینه ایاب و ذهاب در تهران ۳۶۰ هزار تومان و در شهر های بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۲۴۰ هزار تومان، کمک هزینه مهدکودک و نظایر آن ۳۵۰ هزار تومان برای فرزند زیر شش سال، (با ۲۰٪ رشد) نسبت به سال گذشته تهیه شد و همچنین کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم مطابق با موافقت‌نامه مبادله شده با سازمان برنامه و بودجه قابل پرداخت است.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی افزود: بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های دولتی نیز با حداکثر ۲۰ درصد رشد نسبت به عملکرد بودجه سال ۱۴۰۲ مشمول مصوبه مذکور هستند و پرداخت کمک‌های رفاهی مستقیم و غیرمستقیم شامل کارکنان قرارداد کار معین، ساعتی و مشمولان ماده (۱۲۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (کارکنان کارگری) هم می‌شود و دستگاه‌های اجرایی مجاز هستند با رعایت مفاد موافقت‌نامه خود اقدام کنند.
وی گفت: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند، امکانات و خدمات رفاهی به بازنشستگان خود در سقف اعتبارات ابلاغی را اقدام کنند.



کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

10 Nov, 15:45


جناب آقای دکتر رفیع زاده رئیس محترم سازمان اداری و استخدامی کشور؛

اخیرا گزارشی از وضعیت پرداخت دستگاه های اجرایی توسط سازمان تحت امر منتشر شد که طبق اطلاع رسانی همکاران شما بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه ثبت حقوق و مزایا که بصورت خوداظهاری توسط دستگاه‌ها بارگذاری می‌شود، تهیه و استخراج شده است.

به استحضار جنابعالی میرساند آمار اعلامی پرداخت‌های حکم کارگزینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعداد نزدیک به واقعیت می‌باشد

که البته متأسفانه با نرخ تورم و سبد معیشت خانوار فاصله معنی داری دارد و علیرغم پیگیری های متمادی در سنوات گذشته جهت مرتفع شدن مشکل نتایج مطلوبی حاصل نشده است و در لایحه قانون بودجه سال ۱۴۰۴ نیز همچنان دولت اصرار بر رقم افزایش ۲۰ درصدی دارد،

لیکن لازم به تذکر است ارقام اعلام شده برای مبالغ خارج از حکم کارگزینی به دور از واقعیت بوده

و( در ادارات کل استانها و شهرستانهای تابعه

"حتی ده درصد مبالغ مذکور هم در راستای جبران خدمت و ترمیم حقوق به کارمندان ذیربط پرداخت نشده است" )

و این آمار صرفا برای ستاد وزارتخانه ها مصداق دارد،
بنابراین گزارشی که به صورت رسمی در رسانه ها منتشر گردیده است احتمالا باعث تشویش اذهان عمومی نسبت به کارکنان دولت بالاخص وزارت متبوع خواهد شد.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

09 Nov, 18:38


لطیفی - ظریف؛ رویکرد دو گانه دیوان عدالت اداری؛

صلاحیت رسیدگی به انتصاب معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی در هیات عمومی و صلاحیت رسیدگی به انتصاب معاون راهبردی رئیس جمهور در شعبه

دکتر سجاد کریمی پاشاکی

سابقاً هيات عمومی دیوان عدالت اداری در موضوع انتصاب معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی بر اساس دادنامه صادره صلاحیت رسیدگی را پذیرفت و النهایه حکم به ابطال حکم انتصاب این معاونت صادر نمود.

اما در خصوص معاون راهبری رئیس جمهور که طی حکم شماره ۷۴۹۸۰ مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۱۱ رئیس جمهور منصوب شد مراتب شکایت به شعبه ارجاع و بر اساس رای صادره ایراد شکلی ذینفعی مانع رسیدگی ماهوی شد و به این ترتیب قرار رد شکایت صادر گردید.

حال در مقام تشخیص رویه این دو گانگی محل تعارض ابهام و سوال است چگونه صلاحیت رسیدگی به شکایت از احکام دو مقام هم عرض یکى هيات عمومی تعیین و دیگری شعبه تعیین می شود؟!!


پ ن ؛
دو تابعیتی بودن دکتر ظریف، علت تقاضای ابطال حکم انتصاب وی عنوان شده است. (قانون نحوه انتصاب افراد به مشاغل حساس)

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

08 Nov, 12:56


رویکرد دولت در قبال کارمندان حمایتی است

رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور:
🔸با تشکیل کارگروهی، چارچوب تعیین و پرداخت فوق‌العاده خاص قانون برنامه هفتم توسعه در حال پیگیری است.
🔸در حال تنظیم برنامه‌های حمایتی هستیم؛ البته این توجه ویژه حتما به منزله پرداخت نیست و مسائل دیگری مانند مسائل معیشتی هم وجود دارد.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

08 Nov, 07:17


فاطمی، رئیس کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس:


🔹حداقل رقم افزایش حقوق کارمندان در لایحه بودجه1404 توسط دولت 20 درصد تعیین شده است که یکی از مهم‌ترین مصوبات دومین جلسه کارگروه تخصصی تلفیق کمیسیون اجتماعی پیشنهاد افزایش 10 درصدی رقم پیشنهادی دولت بود.

🔹به این ترتیب مصوب شد که حداقل رقم افزایش حقوق کارمندان از 20 به 30 درصد افزایش یابد، بنابراین پیشنهاد افزایش 30 درصدی حقوق و دستمزد حداقل‌بگیران در صحن کمیسیون اجتماعی بررسی و درصورت تصویب به عنوان پیشنهاد این کمیسیون به کمیسیون تلفیق بودجه 1404 ارائه خواهد شد.

🔹دولت در لایحه بودجه 1404 سقف معافیت مالیاتی برای حقوق‌ها را 24 میلیون در نظر گرفته است که در نگاه اول رشد قابل‌توجهی به‌نسبت سال گذشته داشته است، اما با توجه به اینکه عدد پیشنهادی دولت تمامی پرداختی‌ها از جمله رفاهیات، حق ماموریت، عیدی‌ها و این قبیل را هم شامل می‌شود و درواقع باز هم بسیاری از کارمندان مشمول پرداخت مالیات می‌شوند.

🔹ما در کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط مصوب کردیم تنها اقلامی که در حکم فرد می‌آید معاف از مالیات است نه اقلام فراحکم و به این ترتیب اقلامی که در حکم نمی‌آید در سقف 24 میلیون حساب نمی‌شود.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

06 Nov, 16:06


قابل توجه ایثارگران عزیز

✳️ این موارد برای الحاق به “تبصره ۱۷ -نظام اداری” پیشنهاد شده است.

❇️ احکام پیشنهادی تبدیل وضعیت ایثارگران در سال ۱۴۰۴

🟠 پیشنهاد نخست- در راستای اجرای بند (ذ) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه، تنفیذی در بند (ت) ماده (۳۱) قانون برنامه هفتم پیشرفت، کلیه دستگاههای مشمول ماده (۲) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مکلفند نسبت به تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگرانی که تا پایان سال ۱۴۰۳ تحت هر عنوانی در آن دستگاه مشغول به کار بودهاند، به صورت استخدام رسمی اقدام نمایند.

🔵 پیشنهاد دوم- حکم بند (و) تبصره (۲۰ )قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ با تکمله زیر تمدید و تنفیذ میگردد.

۱ .نحوه احتساب مدرک تحصیلی مشمولان این قانون، آخرین مدرک تحصیلی اخذ شده تا پایان سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

۲. دستگاه های موضوع این قانون مکلفند حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۴ مشمولان قانون مذکور را تبدیل وضعیت نمایند.

۳. سوابق دولتی و غیردولتی مشمولین قانون مذکور به عنوان سابقه جهت بازنشستگی لحاظ میگردد.

۴. تخلف از مفاد این قانون جرم بوده و مسئول ذیربط به مجازات مصرح در ماده (۵۹۸) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۲/۳/۱۳۷۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و انفصال از خدمات دولتی از شش ماه تا سه سال را به همراه خواهد داشت.

کانال قوانین شاهد


شهید زادگان معزز میتوانند اخبار و مطالب حقوقی مرتبط بخود را از طریق کانال قوانین شاهد(بزرگترین کانال تلگرامی مختص به فرزندان شهدا) پیگیری نمایید
کانال توسط فرزندان شهید مدیریت میشود وبه هیچ ارگان دولتی وابسته نمیباشد.

@ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

06 Nov, 16:00


🔹رکب دولت به حداقل بگیران

🔸هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، در مردادماه امسال، برای چندمین بار بخشنامه های سازمان امور مالیاتی را ابطال کرد و این‌طور مقرر کرد که مزایای رفاهی و انگیزشی، مشمول کسر مالیات نمی‌شوند.
اما دولت در بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، این مزایا را مشمول کسر مالیات تعیین کرده است.

به موجب بند "ز" از تبصره۱ لایحه بودجه ۱۴۰۴ اینطور پیش بینی شده که مزایای مربوط به شاغل، حق السعی، حق شاغل و رفاهی-انگیزشی مشمول مالیات خواهد شد.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

04 Nov, 05:47


افزایش حقوق کارکنان باید متناسب با نرخ تورم باشد

🔰 صدیف بدری نائب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴:

🔻شفافیت و توجه به مسائل جاری کشور و واقع بینی از نکات مثبت و عدم توجه کافی به احکام برنامه هفتم ونبود تناسب نرخ افزایش حقوق کارکنان با تورم، ابهام در تعیین نرخ ارز نیز از نقاط منفی آن است که در جریان بررسی جزئیات لایحه آنها را بررسی و اصلاح میکنیم

🔻درحوزه عمران لایحه بودجه ۱۴۰۴ اتفاقی خوبی رخ داده و  اجازه گرفته شد تا ۲۸درصد سهم صندوق توسعه ملی به این صندوق نرفته و دولت بتواند به صورت استقراضی از آن دربخش عمرانی استفاده کند
🔻یکی از نقاط ضعف لایحه بودجه سال آتی، کسری بودجه است که علیرغم برآورد دولت،امسال حدود۸۰۰ همت می رسد و پیش بینی برای سال آینده افزایش این رقم نسبت به سال جاری است
🔻مجلس موضوع صرفه جویی را نیز قطعا پیگیری می کند که برنامه دولت برای کاهش هزینه های جاری چیست و چه میزان از هزینه های جاری قابلیت کاهش دارد، همانند برگزاری همایش های مختلف و یا پژوهش هایی که ممکن است هیچ نتیجه ای نداشته باشد


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

02 Nov, 04:07


⚫️جدول افزایش حقوق #ادعایی در سال ۱۴۰۴

🔰حقیقت افزایش ۲۰ درصدی حقوق در واقعیت


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

01 Nov, 16:51


هزینه گواهینامه سال گذشته 3 میلیون بود امسال شده 6 میلیون رییس پلیس راهور گفته هزینه گواهینامه ۵۰ درصد افزایش داشته!

یادتون باشه هزینه سه میلیون تومانی اگه بشه ۶ میلیون تومان
یعنی افزایش ۵۰ درصدی نه صد در صدی:))

احتمالا فکر میکنه چون سه میلیون 50 درصد 6 میلیونه پس این افزایش سه میلیونی یعنی افزایش پنجاه درصدی:))

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

30 Oct, 13:28


⚫️اطلاعیه مجمع تشخیص درباره طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های دولتی

🔰روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره برخی ایرادات و ابهامات طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های دولتی، اطلاعیه ای را صادر کرد.
🔻به دنبال اظهارات شتابزده و غیردقیق برخی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و طرح پاره ای از ایرادات و ابهامات در خصوص طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های دولتی، روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تنویر افکار عمومی اطلاعیه ای صادر و مواردی را یادآوری کرد.

♦️متن کامل این اطلاعیه به شرح ذیل است:
🔻طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه مصوب مجلس شورای اسلامی نخستین بار در جلسه هیأت عالی نظارت ۱۴۰۱/۱۲/۰۹ و با حضور نمایندگان تام الاختیار سران قوا، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و مسئولین ذیربط دولتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای هیأت آن را از حیث افزایش بی رویه نیروهای دولت، تبعیض در به کارگیری نیروها و نیز افزایش هزینه های عمومی کشور، مغایر بندهایی از سیاستهای کلی «نظام اداری» و «اقتصاد مقاومتی» تشخیص دادند.
🔻مجلس شورای اسلامی به منظور رفع مغایرت، اصلاحاتی در مصوبه خود انجام داد، اصلاحات انجام شده در مجلس طی دو مرحله در هیأت عالی نظارت مورد بررسی قرار گرفت و اعضاء این هیأت بالاتفاق نه تنها مغایرت های مذکور در ماده واحده و تبصره های آن را باقی دانستند، بلکه تغییرات اعمال شده توسط مجلس شورای اسلامی را موجب تشدید مغایرت با سیاستهای کلی، ارزیابی کردند.
🔻پس از اظهار نظر شورای نگهبان و اعلام مغایرت مصوبه مذکور با بند (۲) اصل (۱۱۰) قانون اساسی و اصرار مجلس شورای اسلامی صرفا در تبصره (۲) ماده واحده، موضوع این بار به عنوان یک مورد اختلافی به مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تشخیص مصلحت، ارجاع گردید و در جلسات مورخه۱۴۰۳/۰۵/۱۷ و۱۴۰۳/۰۶/۰۷ شورای مجمع مطرح و گزارش مسئولین دستگاههای اجرایی ذیربط و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس استماع شد. پس از انجام مذاکرات مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد فنی و حقوقی و بیان دیدگاه های مخالفان و موافقان، رأی گیری به عمل آمد و اعضا، مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی در تبصره (۲) ماده واحده را احراز نکردند.
🔻با توجه به اینکه ایراد هیأت عالی نظارت و مبنی بر آن ایراد شورای نگهبان متوجه کل ماده واحده بوده و مجلس شورای اسلامی نسبت به رفع آن اقدامی ننموده و بر مصوبه خویش اصرار نورزیده بود، مطابق آیین نامه داخلی مجمع، محملی برای بررسی ماده واحده در مجمع وجود نداشت و لذا ضمن ابلاغ مصوبه مجمع در خصوص تبصره (۲)، مجمع تشخیص مصلحت نظام مقرر نمود مجلس شورای اسلامی با هماهنگی مسئولین ذی ربط اجرایی نسبت به رفع اشکالات ماده واحده اقدام نمایند. بنابراین مسئله از سوی مجمع پایان یافته است و مجلس محترم می بایست با هماهنگی دولت درجهت رفع اشکال و جلب نظر شورای محترم نگهبان اقدام نماید.
🔻مجمع تشخیص مصلحت نظام طبق رویه خود فارغ از فضا سازی های رسانه ای و صرفاً بر اساس مباحث #دقیق_کارشناسی و ملاحظه #مصالح_عالی_کشور مبادرت به اخذ تصمیم نموده و همگان را به رعایت دقت و انصاف در بیان مواضع دعوت می نماید.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

30 Oct, 13:13


افزایش حقوق فقط ۲۰ درصد است نه کمتر،نه بیشتر /موج سواری کنید...

اخیرا رسانه های مختلف از صداوسیمای ملی تا کانال و گروه ها و خبرگزاریها و ....
اخباری مبنی بر افزایش ۲۰ تا ۴۵ درصدی حقوق کارمندان را در سال ۱۴۰۴ منتشر می نمایند و آنچنان آب و تاب می دهند که عوام تصور می کنند افزایش حقوق کارمندان ۴۵ درصدی است که دولت وفاق اعلام می کند.

با توجه به اینکه در بودجه ۱۴۰۴ ارائه شده توسط دولت پیش بینی افزایش حقوق ۲۰ درصدی دیده شده و از سوی دیگر با احتساب تعداد فرزندان این افزایش را تا ۴۵ درصد پیش بینی کرده اند ذکر سه نکته در اینجا لازم به نظر می رسد:

نکته اول:
با توجه به اینکه اکثریت کارمندان دولت خانم ها هستند و به جز عده ای اندک که شرایط تکفل و .... را دارند مابقی کارمندان خانم متاسفانه از مزایای افزایش حقوق به دلیل فرزندآوری بهره مند نمی شوند،پس بالطبع ، بهش بزرگی از کارمندان(که خانم هستند) از این افزایش محروم خواهند شد.

🔸در همین جا از دولت وفاق انتظار می رود که جهت افزایش انگیزه ،به خصوص برای فرزندآوری که این روزها از اهداف کلان به حساب می رود در جهت اختصاص کمک هزینه عائله مندی و اولاد برای کارکنان خانم نیز اقدام کنند.


نکته دوم:
بخش کمتر کارمندان دولت،آقایان هستند که یا مجردند،  یا متاهل با تعداد اولاد یک یا دو فرزند کمتر از حد نصاب سنی که مشمول حق اولاد می شوند.

🔸 یا متاهلند و صاحب فرزندانی که بر اساس آن با توجه به سن و ... حق اولاد به آنها تعلق نمی گیرد کارگزین آنلاین و درصد بسیار پایینی که حق اولاد به آنها تعلق می گیرد و تعدا فرزندان آنها بیشتر از سه نفر می باشد.

نکته سوم:
  با توجه به اینکه طبق روایات،بندهای دوقلو در حکم کارگزینی افزایش نخواهد یافت و از طرف دیگر از ابتدای ۱۴۰۴ تاثیر گذاری در سایر بندها نیز نخواهد داشت پس این افزایش ۲۰ درصدی با کسر این تاثیرگذاری قطعا به کمتر از ۱۸ درصد خواهد رسید.

🔸پس با توجه به نکات ذکر شده،میانگین افرایش حقوق کارمندان همان ۲۰ درصد است نه بیشتر و انتظار می رود رسانه هایی که حقیقت رامنتشر می کنند با دید جزییات مساله به این نکات نیز اشاره کنند.
🔸بگذریم از کسانی که برای منافع خود بر این اخبار نادقیق موج سواری می کنند.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

29 Oct, 19:26


❇️ موافقت شورای حقوق و دستمزد با افزایش فوق العاده ویژه مشاغل عمومی از ۳۵ درصد به ۵۰ درصد

پیش از این میزان فوق‌العاده ویژه مشاغل عمومی به میزان ۳۵ درصد حقوق ثابت و فوق العاده‌های مستمر بود. در صورتی که مصوبه شورای حقوق و دستمزد مورد موافقت و تصویب هیأت وزیران قرار بگیرد، از این پس این فوق‌العاده به میزان ۵۰ درصد اقلام مذکور قابل پرداخت خواهد بود.

به گزارش شناسنامه قانون، منبع تامین اعتبار این افزایش از سرجمع اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی انجام خواهد شد و تا قبل از این، برخی سازمان‌ها این مابه‌تفاوت را از محل پرداخت رفاهی انجام می‌دادند.

همچنین مشاغل حقوقی و فناوری اطلاعات نیز که به‌صورت استثنایی و مشروط به اِعمال رتبه بندی حرفه‌ای از سقف فوق‌العاده ویژه بهره‌مند شده بودند، به صورت دائمی و بدون قید و شرط از این فوق العاده بهره‌مند خواهند شد.

گفتنی است، شاغلین مشاغل اختصاصی دستگاه‌های اجرایی از آذرماه سال ۱۴۰۳ مصمول بهره‌مندی از فوق‌العاده ویژه ۵۰ درصد شده بودند.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

29 Oct, 17:56


#تفاوت_صندوق_بازنشستگی کشوری با صندوق تامین اجتماعی :

سوالی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است ارجح بودن کدام یک از صندوق های بازنشستگی است. 
یقینا نمی توان پاسخ قاطعی به پرسش فوق داد اما می توان #تفاوتهای_دو_صندوق را در دریافت ها و پرداخت ها و توان مالی صندوق ها بیان نمود.

مهم ترین نکته در خصوص هر دو صندوق این است که در حال حاضر توان مالی زیادی در مقایسه با صندوق های بازنشستگی کشورهای توسعه یافته ندارند. در حال حاضر برخی از بزرگترین کمپانی ها نفتی و … متعلق به صندوق های بازنشستگی می باشند که با سرمایه گذاری های مناسب قدرت مالی آنان را بسیار بالا برده است . ضعف صندوق های بازنشستگی علل زیادی دارد که بررسی آن از اهداف این نوشتار نمی باشد.

تفاوت های دو صندوق با توجه به قوانین موجود که البته تغییر آن در آینده دور از ذهن نیز به نظر نمی رسد به شرح ذیل می باشد:

۱- از مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری ماهانه ۹ درصد از کارمند به عنوان سهم بازنشستگی و همچنین دو و نیم درصد از حق شغل جهت دفترچه خدمات درمانی وی کسر می گردد. اما تامین اجتماعی ماهانه ۷ درصد از کارمند به عنوان سهم بازنشستگی و درمان دریافت می نماید. لذا پرداختی فرد به تامین اجتماعی پایین تر می باشد.

۲- از فوق العاده هایی مانند بدی آب و هوا و نوار مرزی و کمتر توسعه یافته، تامین اجتماعی کسور بازنشستگی دریافت می نماید که مشترکین صندوق بازنشستگی جهت این فوق العاده ها کسور بازنشستگی  پرداخت نمی کنند. لذا مشمولین تامین اجتماعی در دو سال آخر که فوق العاده مذکور را در حکم خود دارند از میانگین حقوق بالاتری برخوردار می گردند.

۳- صندوق بازنشستگی با هر افزایش کل آن را به عنوان مقرری ماه اول دریافت می کند اما مشمولین صندوق تامین اجتماعی مبلغی به عنوان مقرری ماه اول ندارند و با صدور هر نوع حکم حقوقی افزایش خود را از همان ماه اول دریافت می کنند.

۴- مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری در ایام بیماری و مرخصی معذوریت با هر نوع استخدام پرداخت حقوق و مزایای کارمند بر عهده دستگاه می باشد، اما کارمندان پیمانی مشترک صندوق تامین اجتماعی در بیماری بیش از ۳ روز و مرخصی معذوریت جهت دریافت حقوق می بایست به تامین اجتماعی مراجعه نمایند. تامین اجتماعی در ایام مرخصی استعلاجی و معذوریت حقوق را به صورت دو سوم و سه چهارم با طی روند اداری پرداخت می نماید.

۵- کسانی که قبل از استخدام سوابق بیمه پردازی خصوصی به تامین اجتماعی دارند چنانچه تمایل دارند از سوابق بیمه ای قبلی خود برخوردار باشند بهتر است همچنان مشترک صندوق تامین اجتماعی باشند.

۶- کارمندی که به تامین اجتماعی بیمه می پردازد پس از بازنشستگی ارتباط وی با دستگاه محل خدمت به طور کامل قطع می گردد. اما کارمند بازنشسته مشترک صندوق بازنشستگی فعلا دستگاه محل خدمت وی به عنوان رابط با سازمان بازنشستگی بوده و می تواند  پس از بازنشستگی همچنان از تسهیلات دستگاه خود مانند وام و … استفاده نماید.

۷- تامین اجتماعی در پرداخت حقوق بازنشستگی سقف پایین تری نسبت به بازنشستگی کشوری دارد لذا افرادی مانند اعضا هیات علمی و قضات می بایست در صندوق بازنشستگی کشوری مشترک شوند.

۸- حقوق بگیران تامین اجتماعی قشر وسیعی از کارگران و کارمندان می باشند که به نظر می رسد در ترمیم های حقوقی که طول سالهای بازنشستگی اعمال می گردد افزایش کمتری نسبت به مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری در بلند مدت داشته باشند. در حال حاضر صندوق بازنشستگی کشور در ترمیم های حقوقی که هر چند سال اتفاق می افتد به گزینه هایی چون سابقه ، طبقه، سوابق مدیریتی فرد، رتبه و مدرک تحصیلی که در سامانه های صندوق بازنشستگی ثبت است توجه می نماید.

۹- افرادی که مشترک تامین اجتماعی می باشند می توانند در سال های آخر خدمت نسبت به پرداخت بیمه از کارگاهی دیگر  جهت بالا رفتن حقوق بازنشستگی خود اقدام کنند. که این امر برای مشترکین صندوق بازنشستگی میسر نمی باشد.
۱۰-افرادی که مشترک صندوق بازنشستگی کشوری می باشند مبنای محاسبه برای احتساب سنوات مدت خدمت وظیفه انجام شده،درصدی از موارد مشمول کسور با اولین حکم رسمی آزمایشی می باشد لذا هرچه سابقه کار این افراد بیشتر باشد هزینه کمتری را متقبل خواهند شد در صورتی که محاسبات تامین اجتماعی با آخرین حکم حقوقی می باشد.

کانال قوانین شاهد
@ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

29 Oct, 17:55


برخی از تفاوت های دو صندوق با توجه به قوانین موجود که البته تغییر آن در آینده دور از ذهن نیز به نظر نمی رسد به شرح زیر می باشد:

۱- از مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری ماهانه نه درصد از اقلام مشمول کسور کارمند به عنوان سهم بازنشستگی و همچنین دو درصد برای دفترچه خدمات درمانی وی کسر می گردد. اما تامین اجتماعی ماهانه هفت درصد از کارمند به عنوان سهم بازنشستگی و درمان دریافت می نماید. لذا پرداختی فرد به تامین اجتماعی پایین تر می باشد.

۲- صندوق بازنشستگی کشوری با هر افزایشی مبلغ آن را به عنوان مقرری ماه اول دریافت می کند. اما مشمولین بیمه تامین اجتماعی مبلغی به عنوان مقرری ماه اول ندارند و با صدور هر نوع حکم حقوقی، افزایش خود را از همان ماه اول دریافت می کنند.

۳- برای مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری در ایام بیماری و مرخصی استعلاجی با هر نوع استخدام، پرداخت حقوق و مزایای کارمند بر عهده دستگاه می باشد، اما مشترکین صندوق تامین اجتماعی {به استثنای کارمندان رسمی} در بیماری بیش از ۳ روز و مرخصی معذوریت جهت دریافت حقوق می بایست به تامین اجتماعی مراجعه نمایند. تامین اجتماعی در ایام مرخصی استعلاجی و معذوریت حقوق را به صورت دو سوم و سه چهارم با طی روند اداری پرداخت می نماید.

۴- کسانی که قبل از استخدام سوابق بیمه پردازی خصوصی به تامین اجتماعی دارند چنانچه تمایل دارند از سوابق بیمه ای قبلی خود برخوردار باشند بهتر است همچنان مشترک صندوق تامین اجتماعی باشند.

۵- کارمندی که به تامین اجتماعی بیمه می پردازد پس از بازنشستگی ارتباطشان با دستگاه محل خدمت به طور کامل قطع می گردد. اما کارمند بازنشسته مشترک صندوق بازنشستگی فعلا دستگاه محل خدمت وی به عنوان رابط با سازمان بازنشستگی بوده و می تواند  پس از بازنشستگی همچنان از برخی از تسهیلات دستگاه خود مانند وام و … استفاده نماید.

۶- تامین اجتماعی در پرداخت حقوق بازنشستگی سقف پایین تری نسبت به بازنشستگی کشوری دارد لذا افرادی مانند اعضا هیات علمی و قضات می بایست در صندوق بازنشستگی کشوری مشترک شوند.

۷- حقوق بگیران تامین اجتماعی قشر وسیعی از کارگران و کارمندان می باشند که به نظر می رسد در ترمیم های حقوقی که طول سالهای بازنشستگی اعمال می گردد افزایش کمتری نسبت به مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری در بلند مدت داشته باشند. در حال حاضر صندوق بازنشستگی کشوری در ترمیم های حقوقی به گزینه هایی چون سابقه، طبقه، سوابق مدیریتی فرد، رتبه و مدرک تحصیلی که در سامانه های صندوق بازنشستگی ثبت است توجه می نماید.

۸- افرادی که مشترک تامین اجتماعی می باشند می توانند در سال های آخر خدمت نسبت به پرداخت بیمه از کارگاهی دیگر جهت بالا رفتن حقوق بازنشستگی خود اقدام کنند. که این امر برای مشترکین صندوق بازنشستگی میسر نمی باشد.
توضیح: پرداخت بیمه از کارگاه دوم به تامین اجتماعی با حق بیمه کارگاه اول جمع نمی شود، بلکه به عنوان یک حقوق مستقل دیگر بر مبنای n سی ام پرداخت بیمه جداگانه محاسبه و به حقوق بازنشستگی حاصل از کارگاه اول اضافه می شود.
۹-افرادی که مشترک صندوق بازنشستگی کشوری می باشند مبنای محاسبه برای احتساب سنوات مدت خدمت وظیفه انجام شده درصدی از موارد مشمول کسور با اولین حکم رسمی یا رسمی آزمایشی می باشد. لذا هرچه تاریخ اولین حکم استخدام آنها قبل تر و با حقوق کمتر باشد، هزینه کمتری را متقبل خواهند شد. در صورتی که محاسبات تامین اجتماعی در زمان اقدام با آخرین حکم حقوقی لحاظ می گردد.
۱۰- محاسبه حقوق بازنشستگی مشترکین صندوق بازنشستگی کشوری با اعمال آخرین ضریب حقوقی (سال بازنشستگی) لحاظ می شود و این از امتیازاتی هست که مشترکین بیمه تامین اجتماعی از آن برخوردار نیستند.


کانال قوانین شاهد
@ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

28 Oct, 19:49


رای هیات عمومی


به موجب بند (خ) ماده ۸۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ایثارگران و فرزندان شهدا و آزادگان و جانبازان و رزمندگان با حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه برای یک بار از پرداخت مابه‌التفاوت برای پانزده سال سنوات بیمه‌ای ناشی از تغییر صندوق بیمه و بازنشستگی معاف هستند و این مبلغ به عنوان مطالبه صندوق منتقل الیه از دولت منظور و در قالب بودجه سنواتی توسط دولت پرداخت و تسویه می‌شود، لیکن براساس تبصره بند ۲ ماده ۴ دستورالعمل اجرایی بند (خ) ماده ۸۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، مقرر شده است که صندوق بیمه مقصد مکلّف است پس از وصول مابه‌التفاوت مربوطه، نسبت به دریافت مبالغ حق بیمه قابل انتقال از صندوق بیمه مبدأ و احتساب سوابق بیمه به عنوان سوابق بیمه‌پردازی بیمه‌شده در صندوق بیمه مقصد اقدام کند که با توجه به مراتب مذکور هرچند بر طبق اصول کلّی، احتساب سوابق بیمه­ای ناشی از انتقال حق بیمه منوط به پرداخت مابه‌التفاوت حق بیمه است اما مشمولان بند (خ) ماده ۸۸ قانون یادشده به حکم قانونگذار از پرداخت مابه­التفاوت ناشی از تغییر صندوق معاف شده­اند و با عنایت به این که براساس مقرره مورد شکایت، احتساب سوابق بیمه­ای منوط به وصول مابه‌التفاوت شده که این حکم در مغایرت با بند (خ) ماده ۸۸ قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران است، لذا تبصره بند ۲ ماده ۴ دستورالعمل اجرایی بند (خ) ماده ۸۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (موضوع بخشنامه شماره ۱۳۰۹۲ مورخ ۱۳۹۹/۲/۶ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می‌شود. این رای براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری (اصلاحی مصوب ۱۴۰۲/۲/۱۰) در رسیدگی و تصمیم ‌گیری مراجع قضایی و اداری معتبر و ملاک عمل است.
احمدرضا عابدی- رییس هیات عمومی دیوان عدالت اداری

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

28 Oct, 19:48


معافیت ایثارگران از هزینه انتقال صندوق بازنشستگی منوط به تأمین اعتبار نیست
(رای شماره ۱۴‍۰۳۳۱۳۹‍۰‍۰‍۰۱۶۹۳۲۹۴ مورخ ۱۴‍۰۳/‍۰۷/۱۷ هیات عموعی دیوان عدالت اداری)


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

28 Oct, 19:20


در خصوص دستورالعمل ملغی‌شده صلاحیت حرفه‌ای کارکنان دولت

مدیران سابق سازمان اداری و استخدامی کشور به‌بهانه ارزیابی ردیف (۱) و (۲) جدول ماده (۲) بخشنامه ضوابط نحوه ارتقای کارمندان در طبقات و رتبه‌های جدول حق شغل، مفهومی به‌نام صلاحیت حرفه‌ای کارکنان دولت ابداع کردند و کاربرد آن را به موارد دیگر نیز تسری دادند:

تبدیل وضعیت کارکنان از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی

مصوبات موردی تطبیق شرایط احراز برای افراد در شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی

تمدید قرارداد کارکنان قرارداد کار معین

تمدید قرارداد کارکنان پیمانی

سنجش صلاحیت کارکنان شرکتی، طرحی و اشکال دیگر بکارگیری

🔻 علی‌الظاهر این دستورالعمل با توجه به برخی ایرادات قانونی، صلاحیتی، عدم انطباق با مفاهیم عوامل مستلزم ارزیابی به‌ویژه در مورد رتبه‌های شغلی، عدم شفافیت محل تامین اعتبار هزینه‌های زیاد اجرا و نیز تشکیک در صلاحیت مراکز مجری این دستورالعمل به‌همراه اصلاحات و شیوه‌نامه‌های بعدی لغو شد.

پ ن:
همچنان فرآیند و کانون‌های ارزیابی شایستگی موضوع "دستورالعمل ارزیابی و توسعه شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای" در انتصاب مدیران حرفه‌ای به‌قوت خود باقیست


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

27 Oct, 17:52


لغو دستورالعمل ارزیابی صلاحیت حرفه ای کارکنان نظام اداری (بخشنامه شماره ۷۴۸۷۵ مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ سازمان اداری و استخدامی کشور)

به تمامی دستگاههای اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری



کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

27 Oct, 14:05


ابطال بخشنامه ممنوعیت ارسال اظهارنامه برای مقامات

بر اساس بخشنامه ابطالی مقرر شده بود:

«دفاتر خدمات از دریافت هرگونه اظهارنامه برای مقامات دولتی و سران حکومتی (مانند رییس جمهور و …) جداً امتناع نموده و ارباب رجوع را به دبیرخانه‌ها یا مراکز ارتباطات مردمی سازمان یا ارگان مربوطه راهنمایی نمایند.»


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

27 Oct, 14:02


⚫️خلاصه گزارش افزایش حقوق در لایحه بودجه ۱۴۰۴:

🔰 افزایش حقوق شاغلین ۲۰درصد و ضریب ریالی ۵۷۹۵ ریال خواهد بود.
🔻افزایش حقوق بازنشستگان ۲۰درصد خواهد بود.
🔻 حداقل حقوق شاغلین ۱۲ میلیون و حداقل حقوق بازنشستگان ۱۰/۸۰۰/۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.
🔻 امتیاز کمک هزینه عائله مندی ۳۶۲۵ و حق اولاد ۲۹۶۷ خواهد بود که در ضریب ریالی ضرب می‌شود.
🔻سقف پاداش پایان خدمت ۶۵۰میلیون تومان خواهد بود.
♦️ قسمت‌های پرحاشیه لایحه بودجه ۱۴۰۴ که در آن با عدم تاثیر بندهای موثر، حقوق کارکنان کاهش خواهد یافت:

🔻بندهای دوقلوی سال‌های ۹۷ و ۹۸ بدون تغییر مانده و دیگر در محاسبه سایر بندها موثر نخواهند بود.

🔻در لایحه بودجه ۱۴۰۴ با عدم تاثیر بندهای دوقلو در محاسبه سایر بندها از جمله: فوق‌العاده ویژه، کمتر توسعه یافته، بدی آب و هوا و... در عمل افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ کمتر از ۲۰٪ خواهد بود‌.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

27 Oct, 14:01


قابل توجه مخالفان لغو فیلترینگ/ کاربر ایرانی به طور میانگین ۴ ساعت در روز از فیلتر شکن استفاده می‌کند!

طبق گزارش اندیشکده‌ی حکمرانی دانشگاه شریف و نظرسنجی ایسپا، ۸۳.۶ درصد کاربران ایرانی از ‌ فیلترشکن ⁩ استفاده می‌کنند.

🔻به طور میانگین هر کاربر ایرانی در طول روز، ۴ساعت از فیلترشکن استفاده می‌کند.

🔻‏گردش مالی بازار خرید و فروش فیلترشکن سالانه بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

24 Oct, 15:29


تصاویری از تجمع چند صد هزار نفری و خودجوش از مخالفان رفع فیلتر در مقابل مرکز ملی فضای مجازی



کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

24 Oct, 15:27


پزشکیان: حقوق باید متناسب با تورم رشد کند؛ نمی‌شود تورم ۵۰ درصد باشد اما حقوق ۲۰ درصد اضافه شود!
۱۴۰۳/۰۳/۲۷



کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

24 Oct, 07:32


⚫️متن کامل لایحه بودجه ۱۴۰۴ کشور منتشر شد

🔰مسعود پزشکیان در جلسه علنی (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی بعد از بیان توضیحاتی درباره ویژگی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۴، این لایحه را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
🔻لایحه بودجه ۱۴۰۴ دومین بودجه بعد از تصویب و اجرای قانون برنامه هفتم توسعه است.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

24 Oct, 07:32


عقب‌نشینی سازمان اداری و استخدامی از موضع قبلی خود درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت

داداشی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس:

با توجه به اینکه موضع قبلی سازمان امور اداری و استخدامی مخالفت با این طرح بود، خوشبختانه با صحبت‌هایی که در نشست امروز انجام شد، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی یک قدم از موضع قبلی سازمان عقب‌نشینی کرد و قول مساعد داد که طرح را مورد مطالعه و کارشناسی دقیق قرار دهند.

همچنین مقرر شد در ادامه هم نشست‌هایی برگزار کنیم و با افرادی که در دولت مخالف این طرح هستند، صحبت شود تا زمینه ذهنی ایشان نسبت به طرح عوض شود.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

23 Oct, 22:28


بر اساس لایحه بودجه؛
✔️

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

23 Oct, 22:27


بر اساس لایحه بودجه؛
«نحوه افزایش حقوق و دستمزد کارمندان در سال ۱۴۰۴»

🔺میزان افزایش ضریب حقوق: ۲۰ درصد
🔺حداقل حکم کارگزینی: ۱۲ میلیون تومان
🔺حداقل حقوق بازنشستگان: ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان
🔺کمک هزینه عائله‌مندی: ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان
🔺حق اولاد: یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان
🔺سقف پاداش پایان خدمت: ۶۵۰ میلیون تومان
🔺 حداکثر متوسط خالص دریافتی ماهیانه: ۸۴ میلیون تومان


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

23 Oct, 22:26


بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و در صورت تایید مجلس؛ از سال آینده، در احکام کارگزینی و پرداخت‌های کارمندان؛

بندهای، دوقلو مبنای محاسبه فوق‌العاده ویژه، فوق‌العاده بدی آب و هوا و مناطق کمتر توسعه یافته و فوق‌العاده اضافه‌کار ساعتی قرار نخواهد داشت.
بند "ترمیم حقوق" در محاسبه هیچکدام از اقلام حکم کارگزینی کارمندان تاثیرگذار نخواهد بود.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

23 Oct, 22:24


شورای توسعه مدیریت؛
تمدید پرداخت فوق‌العاده ویژه ۵۰ درصد مشاغل حقوقی و فناوری اطلاعات

- نخستین جلسه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در دولت چهاردهم به ریاست دکتر علاء‌الدین رفیع‌زاده؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد. 
به گزارش مجله کارگزینی و به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل این سازمان؛ این جلسه با حضور سلمانی؛ معاون سرمایه‌انسانی سازمان، رضوی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آذرمی؛ صاحب‌نظر در حوزه مدیریت و حقوق اداری، یزدان‌پناه؛ معاون حقوقی و امور مجلس، کارگر نجفی؛ معاون تحقیقات و سرمایه انسانی وزارت نیرو، افلاکی؛ معاون امور تلفیق سازمان برنامه و بودجه کشور و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزارشد.

موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد: 

🔻تمدید بهره‌مندی شاغلان مشاغل حقوقی و حوزه فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی از سقف فوق‌العاده ویژه بند 10 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری تا پایان سال 1403
🔻بررسی مشاغل شرکت ارتباطات زیرساخت و وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه
🔻سازوکار تشکیل هیئت ممیزه در سطح استانداری‌ها و شهرداری‌های کشور 
🔻تمدید مأموریت کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری به مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی
🔻تصویب مصوبات کمیته حقوق وظیفه و ارفاق جانبازان در خصوص برقراری حقوق وظیفه از کارافتادگی مستخدمین مشمول ماده 79، 80 و 83  قانون استخدام کشوری

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

21 Oct, 12:58


⚫️زمان ثبت‌نام آزمون حسابدار رسمی سال 1403 اعلام شد

🔰زمان ثبت نام آزمون از تاریخ 1403/08/28لغایت 1403/09/04از طریق درگاه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشوربه نشانی www.sanjesh.org  خواهد بود.

🔻گفتنی است آزمون سال جاری حسابداران رسمی روز پنجشنبه مورخ 1403/10/20برگزار می گردد. همچون دوره‌های قبل مواد آزمون شامل دروس حسابداری، حسابرسی، قوانین مالیاتی و سایر قوانین است که صرفاً درس حسابرسی علاوه بر سؤالات تستی حاوی سؤالات تشریحی است.


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

21 Oct, 12:58


آخرین خبر از لایحه اصلاح ماده (۷۸) قانون مدیریت خدمات کشوری

کمیسیون اجتماعی مجلس در گزارش نهایی خود برای طرح در صحن علنی مجلس بر تعطیلی روزهای پنجشنبه اصرار کرد.

نظرات مخالفی همچون تعطیلی شنبه و یا مسکوت ماندن کل لایحه وجود دارد.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

19 Oct, 12:40


نحوه محاسبه اضافه کار بر اساس حکم کارگزینی

اضافه کار عادی:

🔻مجموع بندهای حقوقی: (“حق شغل +فوق العاده مدیریت+حق شاغل+تفاوت بند(ی) تبصره ١٢ق ب سال٩٨+تفاوت جزء (۱) بند الف تبصره ۱۲ق ب سال٩٧)تقسیم برعدد١٧٦.
🔻با این حساب هزینه یکساعت اضافه کار اداری بدست می آید.


🔹با این محاسبه هزینه یک ساعت اضافه کار آموزشی بدست می آید.

🔻توجه: این مبالغ پس از کسر  مالیات پرداخت می شود


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

15 Oct, 17:25


مهاجرانی: سهمیه ایثارگران در مقابل سایر سهمیه‌ها بسیار اندک است/ رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی تاکید دارد

سخنگوی دولت:

تردیدی وجود ندارد که حجمی از ورودی‌های دانشگاه ها سهمیه ای هستند.

موضوع سهمیه‌ها نیاز به کار کارشناسی دارد. تا می‌گوئیم سهمیه در ذهن مخاطب سهمیه خانواده معزز شهدا و ایثارگران می‌آید اما ما وامدار این خانواده‌ها هستیم و این سهمیه در مقابل سایر سهمیه ها بسیار اندک است.

تلاش ما این است که همه اقشار به حق خود برسند و افراد بدون سهمیه مورد بی عدالتی قرار نگیرند.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

15 Oct, 17:07


کدام گروه از ایثارگران از پرداخت مالیات معاف هستند؟

۱_  جانبازان (با هر درصد جانبازی)، آزادگان (با هر مدت اسارت) از پرداخت مالیات معاف می‌باشند. (بر اساس ماده «۵۶» قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران)

۲_ فرزندان شهدا ( بر اساس بند «ز» ماده «۸۸» قانون برنامه ششم توسعه که در بند ت ماده ۳۱ برنامه هفتم توسعه تنفیذ شد)

۳_ رزمندگان با حداقل ۱۲ ماه حضور در جبهه (بر اساس بند «ذ» ماده «۸۸» قانون برنامه ششم توسعه تنفیذ در برنامه هفتم توسعه)

✍️ دوستان امور مالی توجه فرمایید که برای این موضوع نیازی به داوطلبانه بودن مدت حضور در جبهه رزمندگان نیست.

کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

15 Oct, 16:56


دستورالعمل اجرایی بند (خ) ماده (88) قانون برنامه ششم توسعه در خصوص بازنشستگی با سنوات ارفاقی فرزندان و همسران شهدای شاغل در دستگاه های اجرایی (بخشنامه شماره 42930 مورخ 21/3/99 وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)

دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده (2) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران- سازمان‌ها و صندوق‌های بیمه و بازنشستگی فعال در قلمرو نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی

با عنایت به تصمیم جلسه مورخ 20/6/1398 هیئت محترم وزیران (ابلاغی به شماره 79173/55606 مورخ 28/6/1398 دبیر هیأت دولت)،‌ به پیوست متن دستورالعمل اجرایی بند «خ» ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه کشور، موضوع «معافیت ایثارگران، فرزندان شهدا، آزادگان، جانبازان و رزمندگان با حداقل 12 ماه سابقه حضور در جبهه برای یک بار از پرداخت مابه‌التفاوت برای 15 سال سنوات بیمه‌ای ناشی از تغییر صندوق بیمه و بازنشستگی» که با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذیربط تهیه و به تأیید این وزارتخانه و سازمان برنامه و بودجه کشور رسیده است، جهت اجرا ابلاغ می‌گردد.

محمد شریعتمداری- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

دستورالعمل اجرایی بند «خ» ماده 88 قانون برنامه ششم توسعه

ماده 1- عبارات و اصطلاحات بکار رفته در این دستورالعمل، به شرح ذیل تعریف می‌گردند:

الف- صندوق بیمه:‌ کلیه سازمان‌ها و صندوق‌های بیمه و بازنشستگی فعال در قلمرو بیمه‌های پایه اجتماعی، اعم از دولتی، عمومی، عمومی غیردولتی، اختصاصی و یا صنفی.

ب- بیمه‌شده: اشخاص مشمول این دستورالعمل که با عناوینی از قبیل بیمه‌شده و مشترک، به عنوان بیمه‌پرداز عضو اصلی صندوق بیمه محسوب می‌گردند.

پ- صندوق بیمه مبدأ: صندوق بیمه‌ای که بیمه‌شده سابقاً به موجب قوانین و مقررات مربوطه مشترک آن صندوق بوده است.

ت- صندوق بیمه مقصد: صندوقی که بیمه‌شده در زمان ارائه درخواست، عضو آن محسوب و برابر ضوابط مربوطه، سوابق بیمه‌ای خود را از صندوق بیمه مبدأ به آن منتقل می‌نماید.

ث- سوابق بیمه: کلیه ایام قابل احتساب به  عنوان بیمه‌پردازی -مطابق با قوانین و مقررات صندوق بیمه مقصد- که حق بیمه مربوط به آن به صندوق بیمه مبدأ پرداخت شده باشد.

ج- تغییر صندوق بیمه: تغییر صندوق بیمه ای بیمه‌شده به دلیل مواردی نظیر؛ تبدیل وضعیت استخدامی، تغییر محل کار یا خدمت و یا نوع فعالیت،‌در چارچوب قوانین و مقررات مربوط.

چ- حق بیمه: مجموع وجوهی که بابت عضویت بیمه‌شده و برای سنوات بیمه‌ای، تحت هر عنوان اعم از کسور بازنشستگی، حق بیمه یا عناوین مشابه - اعم از سهم بیمه‌شده و کارفمرا- به صندوق بیمه‌ای ذیربط پرداخت می‌شود.

ح- حق بیمه قابل انتقال: حق بیمه مربوط به سوابق بیمه در صندوق بیمه مبدأ که بنا به درخواست بیمه‌شده و در چارچوب قوانین و مقررات مربوط، به صندوق بیمه مقصد قابل انتقال می‌باشد.

خ- درخواست: تقاضای کتبی بیمه شده به صندوق مقصد برای نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای خود از صندوق بیمه مبدأ به صندوق بیمه مقصد.

د- مابه‌التفاوت: تفاوت مبلغ محاسبه‌شده به عنوان حق بیمه مورد عمل برای سوابق قابل انتقال به صندوق بیمه مقصد با مبلغ حق بیمه قابل انتقال از صندوق بیمه مبدأ، برای یک‌بار و حداکثر تا مدت 15 سال سنوات بیمه‌ای ناشی از تغییر صندوق بیمه.

ذ- دستگاه مشمول: کلیه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوب 1386) و ماده (2) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (مصوب 1392) که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی استفاده می‌کنند و یا قسمتی از بودجه آنها توسط دولت تأمین می‌گردد و یا دارای ردیف در قانون بودجه سنواتی هستند.

ماده 2- کلیه بیمه شدگان شامل؛ ایثارگران، فرزندان شهداء، آزادگان، جانبازان و رزمندگان با حداقل دوازده ماه سابقه حضور در جبهه که تغییر صندوق بیمه داده اند و ارایه درخواست آنها به صندوق بیمه مقصد در زمان حاکمیت قانون برنامه ششم توسعه محقق شده باشد، مشمول این دستورالعمل می‌باشند.

تبصره- مرجع تشخیص مشمولین، بر اساس قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران می باشد.

ماده 3- صندوق بیمه مقصد مکلف است حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ وصول درخواست بیمه‌شده، نسبت به بررسی موضوع و انجام مکاتبه لازم با صندوق بیمه مبدأ اقدام نماید. صندوق بیمه مبدأ مکلف است حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ وصول مکاتبه مذکور، نسبت به بررسی سوابق، محاسبه مبلغ حق بیمه قابل انتقال و اعلام آن به صندوق بیمه مقصد اقدام نماید.

تبصره- درخواست انتقال سوابق بیمه از دو یا چند صندوق بیمه مبدأ به صندوق بیمه مقصد (با رعایت ضوابط صندوق بیمه مقصد)، بلامانع است. در صورت وجود همپوشانی در سوابق بیمه، صرفاً یکی از سوابق مذکور (به انتخاب بیمه شده و تأیید صندوق بیمه مقصد) قابل محاسبه می باشد.

ادامه 👇

قوانین‌ شاهد

15 Oct, 16:56


ماده 4- صندوق بیمه مقصد مکلف است حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از اعلام حق بیمه قابل انتقال از سوی صندوق یبمه مبدأ، نسبت به محاسبه مابه‌التفاوت و اعلام و وصول آن به شرح ذیل اقدام نماید:

1- در صورت وجود رابطه استخدامی بیمه شده با یکی از دستگاه های مشمول، دستگاه ذیربط مکلف است حداکثر ظرف مدت سه ماه پس از اعلام صندوق بیمه مقصد، نسبت به پرداخت مابه‌التفاوت مربوطه به حساب صندوق بیمه یادشده و از محل اعتبارات مصوب مربوط در قوانین بودجه سنواتی اقدام نماید.

2- با توجه به مفاد بند (ژ) ماده (87) قانون برنامه ششم توسعه، در خصوص سایر بیمه شدگان، مابه التفاوت متعلقه حسب مورد به بنیاد شهید و امور ایثارگران و یا ستاد کل نیروهای مسلح اعلام تا از محل اعتبارات مصوب مربوط در قوانین بودجه سنواتی، به صندوق بیمه مقصد پرداخت گردد.

تبصره- صندوق بیمه مقصد مکلف است پس از وصول مابه التفاوت مربوطه، نسبت به دریافت مبالغ حق بیمه قابل انتقال از صندوق بیمه مبدأ و احتساب سوابق بیمه به عنوان سابقه بیمه پردازی بیمه شده در صندوق بیمه مقصد اقدام نماید.

ماده 5- دستگاه مشمول ذیربط، بنیاد شهید و امور ایثارگران و ستاد کل نیروهای مسلح (حسب مورد) مکلفند در چارچوب بند (ج) ماده (7) قانون برنامه ششم توسعه نسبت به پیش بینی اعتبار مورد نیاز و اعلام آن به سازمان برنامه و بودجه کشور جهت بررسی و درج در لوایح بودجه سنواتی (در محل ردیف های مربوطه) اقدام نماید. سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است در حدود اعتبار مصوب مربوط در قوانین بودجه سنواتی و با رعایت بندهای (د) و (ح) ماده (38) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) -مصوب 1393 و سایر قوانین و مقررات مربوطه نسبت به تخصیص اعتبار به دستگاه مشمول مربوطه اقدام نماید.

این دستورالعمل از تاریخ ابلاغ برای کلیه دستگاه های مشمول و صندوق های بیمه، لازم الاجرا می باشد.

محمد شریعتمداری- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

محمدباقر نوبخت- معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور


کانال قوانین شاهد
https://t.me/ghavanineshahed

قوانین‌ شاهد

15 Oct, 16:55


در چه صورت مبنای بازنشستگی میانگین دو سال آخر حقوق و مزایای مشمول کسور میباشد؟

💢 نظر به این‌که مستخدم با سی سال خدمت به افتخار بازنشستگی نائل می گردد ، هر چند مشارالیه حسب مدارک ابرازی ، جانباز جنگ تحمیلی می‌باشد ولی از شمول مقررات ماده (۲) آیین‌نامه اجرایی قانون اصلاح قانون نحوه بازنشستگی جانبازان انقلاب اسلامی … که ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی را مبلغ مندرج در آخرین حکم استخدامی اعلام داشته است ، خارج است . زیرا مقررات مزبور در مورد جانبازانی قابل اعمال است که پیش از موعد و با سنوات ارفاقی بازنشسته می‌گردند و در مورد جانبازانی که سی سال در دستگاه متبوع خود خدمت کرده‌اند و به افتخار بازنشستگی نائل می‌شوند ، قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون تأمین اجتماعی در خصوص نحوه حقوق بازنشستگی آنان جاری می‌باشد . این موضوع طی رأی قطعی به شماره دادنامه 9209970901300264 مورخ : 1392/02/08 دیوان عدالت اداری نیز مورد تائید قرار گرفته است .


کانال قوانین شاهد
@ghavanineshahed

11,821

subscribers

2,327

photos

653

videos