فمن ویمن @femwomen Channel on Telegram

فمن ویمن

@femwomen


چنل آگاهی زنان در زمینه های فمینیسم، زنستیزی، مردسالاری، پیکاپ یا PUA

مخاطب این چنل انسان های واقعی و شریف با هر جنسیتی نیست.

Owner: Fawziya

ناشناس ادمین
t.me/BiChatBot?start=sc-847682-L93wXNA

اینستاگرام:
https://www.instagram.com/_femwomen_?igsh=bGlq

فمن ویمن (Persian)

با خوش آمدید به چنل تلگرام 'فمن ویمن' با نام کاربری '@femwomen'. این چنل یک منبع اطلاعاتی برای زنان در زمینه های فمینیسم، زنستیزی، مردسالاری، پیکاپ یا PUA می باشد. اگر شما به موضوعات مربوط به حقوق زنان و برابری جنسیتی علاقه مندید، این چنل یک فضای عالی برای شماست. Owner این چنل بنام Fawziya است و ادمین ناشناسی نیز وجود دارد. مخاطبان این چنل انسان های واقعی و شریف با هر جنسیتی هستند، که علاقه مند به بهبود وضعیت زنان در جامعه هستند. برای اطلاعات بیشتر و پیوستن به این جامعه، می توانید از لینک زیر استفاده کنید: t.me/BiChatBot?start=sc-847682-L93wXNA. همچنین می توانید از اینستاگرام 'فمن ویمن' با آدرس https://www.instagram.com/_femwomen_?igsh=bGlq پیگیری کنید و به روز رسانی ها و اطلاعیه های مفید در آن مشاهده کنید.

فمن ویمن

20 Nov, 17:13


.

این هارو نگفتم که مهر تاییدی بر کانزرواتیو ها و راست های افراطی غرب بزنم.
فقط خواستم این مساله رو روشن کنم ، که حتی محافظه کار ترین و راستگرا ترین افراد در امریکا و سرتاسر جوامع غربی ، از روشنفکر ترین مردان عیرانی تفکرات توسعه یافته تر و متعادل تری نسبت به جنبش زنان دارن و میفهمن که برای جامعه ما که جهنم زنان روی زمینه ، این جنبش ضروریه و از مبارزات زنان ایرانی به عنوان فمینیسم واقعی یاد میکنن .

🔵 واکنش مردان ایرانی به موج فعالیت های فمینیستی زنان ایران در سال های اخیر ، خیلی ادمو یاد واکنش مردانی میندازه که وقتی تازه میخواستن به زنان حق رای بدن ، یا وقتی که تازه موج دوم فمینیستی تو امریکا و کشورای غربی راه افتاده بود ، از تمسخر ها و حمله های مشابهی استفاده میکردند.
اما همگی به زباله دان تاریخ رفتند
شما عنتی فمینیست های ایرانی هم در نهایت به زباله دان تاریخ میرید.
فعلا جریان های مدرنِ جنبش زنان در ایران بسیار نوپا و تازه ست و طبیعیه که چنین حجم واکنش هایی از مخالفان رو شاهد باشیم.دقیقا مثل اتفاقی که در ابتدای جریان جنبش حق رای و ابتدای موج دوم در اواسط قرن بیستم افتاد.

اما همیشه یادتون باشه. شما شاید در مقابل یک ساختارشکنی فرهنگی جدید در وحله اول تمسخر کنید ، در وحله دوم مقابله کنید ، ولی در وحله آخر ناگذیر به حل شدن در اون جریان ساختار شکن و پذیرفتنش میشید !

شما آنتی فمینیست ها هم قرار نیست فمینیسم رو بپذیرید ، شما در نهایت ناگذیر تو این موج حل میشید ! مثل خیلی از کشور های دیگه که دقیقا همین اتفاق افتاد.

تاریخ همیشه تکرار خواهد شد...

🔵 🔵 🔵

@anti_sexism_iran

.

فمن ویمن

20 Nov, 17:12


.

قابل توجه مردان عیرانی و آنتی فمینیست های متوحش که هروقت دم از فمینیستی بودن مبارزات زنان ایرانی علیه آپارتاید جنسی حکومت میشد ، خودشون رو پاره میکردند تا بگن مبارزات رو جنسیتی نکنید ، مبارزات فمینیستی نیست ، شما دارید تفرقه میندازید ، مبارزات و اعتراضات رو به بی راهه میبرید ، به جای زن زندگی آزادی بگید مرد میهن آبادی ، و ازین دست یاوه گویی ها !

💢 حتی کانزرواتیو ترین و راستگرا ترین افراد در غرب که برند فمینیست رو روی خودشون نمیذارن و فمینیسم موج  چهارم امریکایی رو مردود میدونن هم فهمیدن که پایه و اساس مبارزات زنان ایرانی مخصوصا در دو سال اخیر فمینیستی بوده ! و ازش به عنوان اصیل ترین وجهه فمینیسم یاد میکنن ! اما مرد عیرانی آنتی فمینیست ( گوساله سامری ) نمیخواد بفهمه !

🔵 امثال چارلی کرک و جردن پیترسون ( که اخیرا هم مصاحبه ای با مسیح علینژاد در همین موضوع داشت ) ، به عنوان نمونه هایی از کانزرواتیو ترین چهره ها و راستگرا های غرب فقط یه مثالش هستن. که با اوج انتقادشون از جریان های امروزی فمینیسم در امریکا ، ولی باز هم به ضروری بودن فمینیسم برای ایران و خاورمیانه تاکید دارن !

🔵🔵🔵

@anti_sexism_iran

.

فمن ویمن

14 Nov, 17:28


مرد ایرانی: فمینیسم میخواد خانواده ها رو نابود کنه و هدفش فرو پاشیدن بنیان خانواده ها و کودکانه

این جملات رو بارها و بارها از زبان بسیاری از مردان ضد فمینیست و البته دروغگوی ایرانی که با تزویر و ریا خودشون و نگران خانواده و نابودی بنیان خانواده نشون میدن و ترس و واهمه ای رو که از فمینیسم دارن پشت این دروغ پنهان می کنن و تمام تلاششون اینه که با زدن این برچسبها به فمنیستها و این جریان خودشون و محق و بی گناه و مظلوم نشون بدن ولی به شما ثابت می کنم که این گروه مردان هرگز و هرگز دلشون نه برای بنیان خانواده ها سوخته و نه برای کودکان 👇👇👇👇

آیا شما تا بحال دیدید و شنیدید که مردان و پسران ایرانی به مسیر قانونی و هموار هرزگی و خیانت و بی بندوباری جنسی مردان(چند همسری ) اعتراض بکنند و علیه ش جنیش راه بندازن؟، آیا می دانید تاکنون چند خانواده بدلیل این قوانین از هم پاشیده شدند و چقدر کودک بدلیل این جدایی ها آسیب دیدند؟

آیا میدانید چه تعداد زن ایرانی پس از سالها زندگی مشترک و داشتن فرزند بزرگ و بعد از سالها زحمت کشیدن در زندگی مشترک می فهمند در تمام این سالها شلوار آقای همسر دوتا بوده و پنهانی همسر دیگه ای هم داشته؟ و آیا میدانید چه تعداد خانواده بدلیل همین قانون از هم پاشیدن و چقدر کودک آواره شدند؟

آیا دیدید یا شنیدید مردان ایرانی به مجرای قانونی پدوفیلی و تجاوز به کودکان(کودک همسری ) اعتراضی بکنن و همانطور که به فمینیسم فحاشی میکنن و هرچی که برازنده ی خودشون هست به این جنبش نسبت میدن برضد این قوانین زشت و زننده و غیر انسانی جنبش راه بندازن و از این قوانین هم ابراز انزجار و بیزاری بکنند؟!!!

مسلما نه!!!! ندیدیم هیچکدوم از ما ندیدیم
چون مرد ایرانی نه دغدغه ی حفظ بنیان خانواده رو داره نه نگران کودکان و کودک آزاری هست و تفکرات متحجرانه ش و پشت این مغلطه بازیها پنهان کرده و نه تنها هیچ مشکلی با این قوانین نداره بلکه هوادارش هم هست و تا شده از آنها برای آزار وتهدید و مشروعیت دادن به خیانت و هرزگی جنسی در زندگی زناشویی بهره کشی هم کرده

تمام نگرانی مردان زن ستیز و متحجر ایرانی برچیده شدن سیستم مردسالار و برقرار شدن عدالت و رسیدن زنان به حقوقی هست که سالها این ساختار بدوی و عقب مانده پایمال کرده و از دست دادن منافع نامشروعی که تحت لوای این سیستم داشتند و تا توانستند ازش بهره کشی کردن

هرجا شنیدید مردی گفت با فمینیسم مخالفم و می جنگم چون دشمن خانواده ست بدونید یه دروغگوی کلاش بی همه چیز بیشتر نیست
بله فمینیسم با خانواده ای که بنیانش بر اساس پایمال کردن و گرفتن حقوق طبیعی و بدیهی زن هست و فقط و فقط در جهت منافع و نظام .یری مرد سالار هست مخالفه چون همچین خانواده ای بجز اینکه یه نسل بیمار و مشکل دار تحویل جامعه بده و در نهایت یه جامعه ی درجا زده و فلاکت زده مثل تمام جوامع مردسالاری که سراغ داریم بسازه هیچ مزیت دیگه ای نداره،  و نه با هر خانواده ای...

@Iran_Frauen

فمن ویمن

13 Nov, 05:39


چرا باید فمینیست باشیم؟

به این دلیل

#فمینیسم #حقوقی
@femwomen

فمن ویمن

10 Nov, 19:58


من یه زنم

من میتونم منصوره باشم و شوهرم با اگاهی از اینکه قتل من براش نتیجه سنگینی نداره ، منو به قتل برسونه!

من میتونم نازیلا باشم و در ۱۴ سالگی با اجبار ازدواج کنم و در راه فرار از ازدواج اجباریم به بدترین شکل ممکن کشته شم!

من میتونم دنیا باشم، حاصل یک ازدواج اجباری، ازدواجی که مادرم در اون قربانی کودک همسری شده و من هم توسط پدرم کشته بشم.

من میتونم فریده و عایشه باشم، و بخاطر مخالفت با ازدواج دوم شوهرم کشته بشم!
و.........

من یه زنم، و حق میدم به تمام زنان،
که احساس نفرت و خشم رو نسبت به این سیستم مردسالار، به مردان حامی این سیستم و به مردانی که قاتل کودکی و جوانی و عمر و زندگی زنان هستند ،داشته باشن.
احساس نفرت و خشم دربرابر این همه ظلم مردان، خیلی کم و کوچیکه!
اره من حق میدم اگر تمام زنان از مردان متنفر باشن!
#زن_بودن
@femwomen

فمن ویمن

10 Nov, 19:39


به وسعت یک ایران، زنکشی در یک ماه اخیر توسط مردان اتفاق افتاده!

#مردسالاری #زنکشی #مرد_ایرانی
@femwomen

فمن ویمن

09 Nov, 19:18


تصویر ۱ : ‏نتایج انتخابات اگر آرا بانوان فقط خوانده میشد.

تنبیه مردان به سبک زنان آمریکایی پس از پیروزی دونالد ترامپ :
‌پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات، جمعی از فعالان حقوق زنان در قالب جنبش «فور بی» (4B) و با الهام از جنبش‌های فمینیستی در کره جنوبی، تصمیم به برگزاری «اعتصاب جنسی» به مدت چهار سال گرفته‌اند.
این حرکت به منظور «ابراز نارضایتی و ایجاد فشار برای تغییرات اجتماعی» و «تنبیه نمادین مردان» آغاز شده است. بدین ترتیب در این چهار سال، زنان معترض در پاسخ به درخواست مردان برای برقراری رابطه جنسی یا عاطفی «نه» می‌گویند.
جنبش «فور بی» (4B) شامل چهار اصل است که به زبان کره‌ای با حروف «B» نمایان می‌شود: بی‌زناشویی (بیشون)، بی‌فرزندی (بیچولسان)، بی‌دوستی با مردان (بی‌یونا) و بی‌رابطه جنسی با مردان (بی‌سکسه). این ایده‌ها هدفشان مبارزه با فرهنگ پدرسالارانه و رفتارهای ستمگرانه علیه زنان است.

#آمریکا #ایندیپندنت_فارسی

@femwomen

فمن ویمن

08 Nov, 20:18


انواع تجاوز را بشناسید‼️

🔶پارت اول

۱. تجاوز فیزیکی (تجاوز جنسی)
این نوع تجاوز به وضوح شامل تماس جنسی بدون رضایت است. ممکن است شامل مواردی مانند دخول، لمس، یا سایر انواع تماس‌های جنسی باشد که بدون موافقت فرد صورت می‌گیرد. این نوع تجاوز معمولاً تحت‌تأثیر قدرت و سلطه قرار دارد و هدف از آن تحقیر یا کنترل قربانی است. در این نوع تجاوز، قربانی هیچ‌گونه انتخابی در مورد بدن خود ندارد و از این نظر، نقض جدی حقوق انسانی و جسمی اوست.

۲. تجاوز کلامی
تجاوز کلامی نوعی خشونت جنسی است که شامل استفاده از زبان یا سخنان تحقیرآمیز و تهدیدآمیز برای اعمال فشار به فرد دیگری به‌منظور انجام اعمال جنسی می‌شود. این نوع تجاوز می‌تواند به شکل‌هایی از قبیل تهدید به تجاوز، درخواست‌های جنسی غیرمجاز، یا استفاده از کلمات توهین‌آمیز برای تحقیر جنسیت فرد باشد. هرچند ممکن است تجاوز کلامی به اندازه تجاوز فیزیکی آشکار نباشد، اما تأثیرات روانی آن می‌تواند بسیار آسیب‌زننده باشد.

۳. تجاوز روانی (تجاوز احساسی)
تجاوز روانی زمانی رخ می‌دهد که فردی از طریق کنترل، دستکاری یا بازی با احساسات فرد دیگری، او را به انجام کارهایی که نمی‌خواهد، وادار می‌کند. این نوع تجاوز می‌تواند به‌طور ناخودآگاه یا آگاهانه صورت گیرد، مثلاً در روابطی که یکی از طرفین از طرف دیگر سوءاستفاده عاطفی می‌کند. چنین رفتارهایی ممکن است شامل فریب دادن، تهدید، یا حتی اجبار عاطفی برای انجام عمل جنسی باشد. قربانی در این حالت ممکن است احساس کند که تحت‌فشار است و از ترس آسیب بیشتر، مجبور به اطاعت می‌شود.

۴. تجاوز دیجیتال (تجاوز آنلاین)
با پیشرفت فناوری، انواع جدیدی از تجاوز به‌وجود آمده‌اند که شامل سوءاستفاده‌های جنسی از طریق اینترنت و فناوری‌های دیجیتال است. این نوع تجاوز می‌تواند شامل ارسال تصاویر یا ویدئوهای جنسی بدون رضایت، فیشینگ یا فریب دادن فرد برای ارسال محتوای جنسی، یا حتی تهدید به انتشار محتوای شخصی و خصوصی باشد. تجاوز دیجیتال به‌ویژه در دنیای امروز که زندگی‌های آنلاین افراد نقش بزرگی در ارتباطات دارند، به یکی از چالش‌های جدید در مبارزه با خشونت‌های جنسیتی تبدیل شده است.
#تجاوز
@femwomen

فمن ویمن

08 Nov, 06:20


🔺چگونه به یک فعال حقوق مردان تبدیل شویم؟

1_تعریف کردن داستان های فیک از زندگی خود یا مردان دیگر ، برای مثال: من دویست سال تو نقطه صفر مرزی سرباز بودم،‌مامانم تا وقتی بود منو کتک میزد بعد هم منو به مهریه اش فروخت و ولم کرد رفت😭

2_ساختن هشتگ های زنستیزانه، مثل:
#برگرد_به_آشپزخانه
#مهریه_ظلم_در_حق_مردان_است

3_حمایت از تجاوز و متجاوزان و ماسمالی کردن گوه کاری مردان در سرتاسر دنیا

4_ساختن اکانت های فیک زنانه و حرف زدن از طرف زنان تا نشان دهند زنان علیه همدیگه ان و مردان مظلوم هیچکارن

5_تمام روز راجب آلت خود صحبت کردن و حواله کردن ان به دیگران

6_برنامه ریزی بسیار هوشمندانه برای اتک به گپ های فمینیستی و فحاشی و فرستادن گیف های پورن و پدوفیلی نوزادان
و اعتراض به اینکه چرا کم میارید بن میکنید

7_همبستگی کیری با تمام دانشمندان مرد

8_عدم همبستگی کیری با متجاوزان و قاتلان و پدوفیل های مرد

9_ساختن کلیپ های غمگین و سس ماستی درباره پول پرست بودن زنان

10_فیک خواندن تمام فیلم هایی که زنان در آن مورد ازار قرار گرفتن.

11_غلط املایی زیاد و از عمد

12_ساختن محتواهای مثلا طنز زنستیزانه

13_گفتن جمله"اگه حجاب اسلامی را قبول نداری مهریه هم نباید بگیری" ، در حالی که خودشان با ارث و دیه دوبرابر و.... موافق هستند و فقط با بخش مهریه این دین مشکل دارن.

14_داشتن پشم زیاد در حالی که می گویند فمینیست ها پشمالو هستند

15_و در آخر هیچگاه فراموش نکنید که موقع صحبت کردن باید یکی در میون بگید : مادرتو گاییدم
وگر نه امتیاز این مرحله رو از دست میدید.

#حمایت_از_حقوق_مردان #مردسالاری #مرد_ایرانی #عقل_مرد
@femwomen

فمن ویمن

07 Nov, 09:24


منابع:
Psychology of Men & Masculinity Journal: این نشریه مطالعاتی را منتشر کرده است که در آن به بررسی روان‌شناختی رقابت‌های جنسیتی و احساسات منفی مردان در برابر پیشرفت زنان پرداخته شده است.
Journal of Social Issues: مقالاتی در این ژورنال به بررسی تفاوت‌های جنسیتی و احساس تهدید از سوی مردان نسبت به قدرت گرفتن زنان در محیط‌های کاری و اجتماعی پرداخته‌اند.
Social Psychological and Personality Science: این منبع به مطالعاتی در مورد مقایسه اجتماعی و رقابت بین مردان و زنان اشاره دارد که در آن برخی مردان حسادت و نگرانی از تغییر نقش‌ها و قدرت‌های جنسیتی را تجربه می‌کنند.
#مردسالاری
@femwomen

فمن ویمن

07 Nov, 09:24


آیا مردان نسبت به قدرت گرفتن زنان حسادت میکنند؟

بله! تحقیقات نشان داده اند برخی از مردان دربرابر قدرت گرفتن زنان احساس نگرانی و حسادت از خود نشان میدهند.

اما دلایلش چیه؟

🔵تهدید به جایگاه اجتماعی: در جوامعی که هنوز ساختارهای پدرسالارانه و سنتی حاکم است، مردان از برابری و پیشرفت زنان در موقعیت‌های اجتماعی، اقتصادی و شغلی احساس تهدید می کنند. این تهدید ممکن است به شکلی ناخودآگاه در قالب حسادت یا رقابت پدیدار شود، زیرا مردان ممکن است احساس کنند که قدرت و موقعیت اجتماعی‌شان تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

🟢الگوهای فرهنگی و اجتماعی: در بسیاری از فرهنگ‌ها، به مردان به‌عنوان کسانی که باید سرپرست و تصمیم‌گیرنده باشند، آموزش داده می‌شود. هنگامی که زنان در حال افزایش قدرت و نقش‌های رهبری هستند، مردان ممکن است به دلیل این تغییرات در نقش‌های اجتماعی احساس ناراحتی کنند.

🟠مقایسه اجتماعی: مطالعات نشان داده‌اند که مردان به طور طبیعی در مقایسه با دیگران دچار احساس تهدید شوند، به ویژه وقتی که در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرند که زنان موفق‌تر از آن‌ها ظاهر می‌شوند. این احساس رقابت یا مقایسه می‌تواند منجر به حسادت شود.

🟣مسائل هویتی و جنسیتی: مردان ممکن است برای حفظ هویت خود به قدرت و تسلط در روابط اجتماعی و حرفه‌ای نیاز داشته باشند. بنابراین، وقتی زنان در این حوزه‌ها پیشرفت می‌کنند، مردان این پیشرفت‌ها را به‌عنوان تهدیدی برای هویت خود درک کنند.

🔴افزایش آگاهی و تغییر نگرش‌ها:  برخی از مردان(در کشور های جهان سومی مثل ایران، متاسفانه بسیاری از مردان)  هنوز درگیر نگرش‌های سنتی هستند که باعث حسادت یا احساس تهدید می‌شود. به ویژه در موقعیت‌هایی که زنان در عرصه‌های سیاست، اقتصاد یا علم وارد می‌شوند، این نوع احساسات می‌تواند پررنگ‌تر باشد.
#مردسالاری #حسادت_مردانه
@femwomen

فمن ویمن

06 Nov, 13:47


ارزو خاوری
دختر ۱۶ ساله افغانستانی
به خاطر فشار های ناشی از حجاب و برخورد تند مدرسه خودکشی کرد.
این اتفاق ناگوار نشان دهنده وضعیت بد زندگی زنان در ایران است.
#آرزو_خاوری #حجاب #مردسالاری
@femwomen

فمن ویمن

04 Nov, 16:54


+بقیه جاهای دنیا هم همینن، حراست دارن
+حتی تو خود امریکاشم تو دانشگاه لخت نمیشن
+هرچیزی  جایی داره
+کی واسه اعتراض برهنه میشه اخه
و........


حالا بقیه جاهای دنیا:

#زن_علوم_تحقیقاتی
#فمینیسم #زن_زندگی_آزادی
@femwomen