کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی @doctorseyedamirhoseinabtahi Channel on Telegram

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

@doctorseyedamirhoseinabtahi


کلینیک آسم و آلرژی،رشد،نمو،تغذیه،نوزادان،زردی،گوارش،نفرولوژی،
آدرس کلینیک کودکان دکتر ابطحی :شهریار،خیابان ولیعصر،جنب بانک ملی مرکزی،کوچه آقاجانلو،جنب داروخانه صوفیانی پذیرش از شنبه تا پنجشنبه صبح و بعدازظهر
مشاوره آنلاین
تلفن ۶۵۲۲۲۲۱۹
09045859565

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان (Persian)

با خوش آمد گویی به کانال تلگرام دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان! اگر به دنبال یک پزشک با تجربه و متخصص در زمینه درمان نوزادان، کودکان و نوجوانان هستید، این کانال بهترین انتخاب برای شماست. دکتر ابطحی با سابقه بیش از ۱۵ سال در مراقبت و درمان نوزادان، کودکان و نوجوانان، به شما خدمات پزشکی با کیفیت ارائه می‌دهد. این کانال یک فضای اطلاع‌رسانی کامل و فوق العاده برای اولیا و افرادی که به بهداشت و سلامتی کودکان خود اهمیت می‌دهند است. با دنبال کردن این کانال، می‌توانید از مقالات و مطالب آموزنده در زمینه بهداشت و درمان کودکان بهره‌مند شوید. پس حتما از این فرصت برای ارتقای دانش خود و مراقبت بهتر از سلامت کودکانتان استفاده کنید!

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

31 Dec, 05:06


شیرخشک رژیمی مخصوص دوران بعد از ترخیص از بیمارستان (آپتامیل  یا ببلاک PDF) استفاده شود که انرژی ، پروتئین و املاح و مواد مغذی آن از شیر خشکهای معمولی بیشتر می باشد
https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

29 Dec, 05:03


#کلینیک

🔸حرف زدن دختر هجده ماهه

🔸پرسش شما:
دختر من هجده ماه دارد و در این سن حدودا بیست تا کلمه بلده و فقط یک جمله میگه مامان بیا یا بابا بیا. همه چیز متوجه میشه و انجام میده. ضمنا اینطور نیست که هر چیزی ما بگیم تکرار کنه. بعضی کلمات رو هم آخرش رو نمیگه مثلا باز رو میگه با یا دست رو میگه د ، یا تاریک رو میگه تا، آیا تاخیر گفتار داره؟

🔸پاسخ پوریا جواهری؛ گفتاردرمانگر
در روند رشد خزانه واژگان کودک در۱۸ ماهگی، تعداد کلمات بیانی بین۲۰ تا ۵۰ که غالبا اسم و افعال ساده (بده، بیا، بپر و...) هستند. در این سن جملات ۲ بخشی کم کم شکل میگرن.
کاری که شما می تونید انجام بدین این است که ...

مشاهده پرسش و پاسخ:
https://goo.gl/CkPyFM
#کلینیک_نی_نی_سایت
#گفتاردرمانی
@ninisite

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

29 Dec, 05:03


#کودک


👶از کجا بفهمیم فرزندمان باهوش است؟


خیلی از پدر و مادرها فکر می کنند که اگر فرزندشان زودتر از بچه های دیگر راه رفت یا حرف زد، یعنی باهوش تر از همسالان خودش است؛ در صورتی که اصلا اینطور نیست...


👧حرف زدن، راه رفتن، نشستن یا حتی دندان درآوردن به سیر تکامل هر بچه ای بستگی دارد و ربط چندانی به هوش او ندارد اما اگر کودک خردسال شما هر یک از این نشانه هایی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم داشت، می توانید به باهوش تر بودن او نسبت به همسالانش افتخار کنید! یعنی بچه های باهوش تر، این ۴ علامت را دارند.



زبان مادری را درک می کنند

مغز نوزادان آمادگی یادگیری بیش از یک زبان را دارد. محققان انگلیسی معتقدند یک نوزاد ۴ ماهه می تواند از روی حالت های لب و دهان متوجه تفاوت بین زبان های مختلف بشود. با این حساب اگر والدین از بدو تولد، با فرزند خود با چند زبان مختلف صحبت کنند، می توانند مطمئن باشند که بینش وسیع تری به کودک خود داده اند و او را باهوش تر از سایر بچه ها بار آورده اند. بچه های باهوش، می توانند از ۴ ماهگی به بعد تفاوت زبان مادری را با زبان های دیگر متوجه شوند.


متوجه احساسات دیگران می شوند

بچه های زیر یک سالی که هوش کافی دارند، می توانند تفاوت بین احساسات مختلف اطرافیان خود مانند شادی، غم، ترس، اضطراب یا خشونت را درک کنند و با توجه به این رفتارها واکنش نشان دهند. بچه های زیر یک سالی که بتوانند تفاوت بین احساسات را تشخیص دهند، باهوش هستند. اگر متوجه شدید کودک شما به احساسات ظاهری دیگران مانند خنده، گریه، داد و فریاد یا... واکنشی نشان نمی دهد، باید کمی نگران شوید و حتما این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.


معنی کلمه ها را می فهمند

معمولا بچه ها از یک سالگی به بعد معنی کلمه ها را می فهمند و خواسته والدینشان را اجرا می کنند اما اگر فرزند زیر ۱ سال شما متوجه شد معنی سیب یا توپ چیست و به درخواست شما آن را برایتان آورد، باید به هوش او تبریک بگویید. محققان دانشگاه پنسیلوانیا می گویند این قدرت یادگیری کلمات از ۶ ماهگی به بعد در تمام بچه های دارای هوش طبیعی به وجود می آید اما اگر کودکی بتواند از این هوش خود استفاده کند، یعنی باهوش تر از بقیه بچه هاست. ضمن اینکه بچه های باهوش باید بتوانند از ۶ تا ۹ ماهگی به درخواست والدین خود اعضای بدنشان مانند چشم، گوش یا دست را با نام بردن آنها به وسیله اطرافیان، نشان دهند.


موسیقی را درک می کنند

بچه های باهوش تر از حدود ۶ تا ۸ ماهگی به خوبی موسیقی را درک می کنند و با شنیدن صدای موسیقی های کلاسیک و ملایم، آرام تر می شوند. بچه هایی که بتوانند از یک سالگی از آلات موسیقی به تناسب سنشان استفاده کنند و این کار را با کمک شما یا معلم موسیقی یاد بگیرند، در آینده هم می توانند نسبت به سایر بچه ها توانایی کسب موفقیت های بیشتری در زمینه های دیگر هم داشته باشند. رفتن بچه ها به کلاس های موسیقی آنها را از نظر روانی آرام تر و از نظر ذهنی خلاق تر می کند. به والدین توصیه می شود در صورت امکان، فرزندان خود را از حدود۳ سالگی به کلاس موسیقی بفرستند.

نی نی بان شهریار،اندیشه،حومه
سایتی جهت تبادل نظر خانواده ها،مادران و پدران در حوزه پزشکی کودکان و بانوان
مجتمع پزشکان مرکزی شهریار ⁣شهریار،خ ولیعصرجنب بانک ملی مرکزی،کوچه آقاجانلو ۶۵۲۲۲۲۱۹
لینک عضویت:
https://t.me/joinchat/LUcx0hSq5VJYXKKN0WL_Vw

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

29 Dec, 05:03


🔻کم حرف زدن کودک اختلال است؟

🔹سوال شما:
سلام دختر دوساله ای دارم که از یک سالگی عادت کرده دستاش بغل کنه وتکون تکون بخوره میبینی یک ماه این کار نمیکنه یادش میره یکدفعه ام میبینی داره اینکار میکنه نزدیک یک ماه بود اینکار نمی کرد الان دوباره امروز اینکار کردبهشم بگم نکن بدتر اینکار بیشتر وقتای که دلش درد بگیره اینکار میکنه یک مدت یبوست میشد بیشتر این کار میکرد یا گرسنه باشه یا خوابش بیاد اینم بگم که سرش عرق میکنه ورنگش قرمز میشه گرمش میشه مشکلش چیه و اینکه کم حرف میزنه در حد چنتا کلمه ولی همه چیز می فهمه ممنون.

🔹⁣پاسخ ⁣ متخصص اطفال:
مادر عزیز در سن 18 ماهگی، کودک باید دامنه لغاتی در حد 20 لغت و در سن 2 سالگی در حد 50 لغت داشته باشد. در کل جای نگرانی نیست بیشتر با او حرف بزنید و برایش داستان بخوانید.

⁣⁣⁣https://t.me/joinchat/BxHeakIqp_pJ2rm_FUMLtw
نی نی بان شهریار،اندیشه،حومه
سایتی جهت تبادل نظر خانواده ها،مادران و پدران در حوزه پزشکی کودکان و بانوان
مجتمع پزشکان مرکزی شهریار ⁣شهریار،خ ولیعصرجنب بانک ملی مرکزی،کوچه آقاجانلو ۶۵۲۲۲۲۱۹
لینک عضویت:
https://t.me/joinchat/LUcx0hSq5VJYXKKN0WL_Vw

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

29 Dec, 05:03


⁉️پرسش و پاسخ
حرف زدن کودکان

🗣با سلام فرزند پسر من الان یکسال و سه ماه و نیمه است و حرف در حد کلمه می زند ولی هنوز نتوانسته است خواسته اش را بیان کند و یا من را با نام مامان صدا زند مشکل اساسی او این است که مرتب جیغ می زند من نمی دانم که چه رفتاری در مقابل جیغ هایش داشته باشم و برای رفع آن چکار انجام دهم و علتش چیست؟

باسلام رشد زبان در کودک دریک Range سنی خاص اتفاق می افتد که هیچ جای نگرانی نیست وزودتر به حرف افتادن یا دیرتر به حرف افتادن بستگی به رشد اندامهای مرتبط آن .وراثت و محیط پرتحرک دارد ضمن این جیغ زدن دال بر عدم توانایی بیان مناسباحساسات وخواسته هاست.

نی نی مام شهریار،اندیشه،حومه
سایتی جهت تبادل نظر خانواده ها،مادران و پدران در حوزه پزشکی کودکان و بانوان
مجتمع پزشکان مرکزی شهریار ⁣شهریار،خ ولیعصرجنب بانک ملی مرکزی،کوچه آقاجانلو ۶۵۲۲۲۲۱۹
لینک عضویت:
https://t.me/joinchat/LUcx0hSq5VJYXKKN0WL_Vw

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

29 Dec, 05:03


🔖 علائم اوتیسم در نوزادان و کودکان نوپا


در حالی که نیازی به درمان برای اوتیسم نیست و بطور کل درمانی وجود ندارد مداخله زودهنگام می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.
.
🔽 علائم اوتیسم در نوزادان

▫️تا 6 ماهگی هیچ نشانه ای از لبخند اجتماعی نشان نمی دهد
▫️تا 12 ماهگی حرف زدن، اشاره کردن یا استفاده از سایر نشانه ها وحرکات وجود ندارد
▫️تا سن 16 ماهگی از تک کلمات استفاده نمی شود
▫️تا 24 ماهگی از عبارات دو کلمه ای استفاده نمی شود
▫️داشتن یک پسرفت در رشد، با از دست دادن مهارت های زبانی یا اجتماعی
▫️دوری از نگهداشتن توسط والدین یا مراقب برای جلوگیری از تماس فیزیکی
▫️پرهیز از تماس چشمی با دیگران
▫️وقتی مردم می‌آیند و می‌روند متوجه نمی‌شوند

◀️تشخیص اوتیسم در نوزادان دشوار است معمولاً علائم تا زمانی که کودکان بزرگ‌تر شوند آشکار نیست.

🚩 علائم در کودکان نوپا

نشانه های اوتیسم در کودکان نوپا شامل علاقه محدود در بازی با مراقبین، اشاره محدود یا اشاره غیرمعمول یا ترجیح دادن اعضای خانواده به سمت آنچه می خواهند به جای اشاره یا صحبت کردن است. همچنین ممکن است مراقبان متوجه شوند که هنگام صدا زدن نام کودک، زمان زیادی طول می کشد تا توجه کودک را جلب کند یا اینکه کودک روی انگشتان پا راه می رود یا حرکات غیرعادی دست/انگشت انجام می دهد.

علاوه بر این، همچنین می توانیم تاخیر گفتاری یا الگوهای رشد گفتارغیر معمول را مشاهده کنیم برای مثال Echolalia (پژواگ گویی) می‌تواند نشان‌دهنده ASD باشد، گرچه همیشه اینطورنیست.

«کودکان نوپا نسبت به نوزادان می توانند علائم واضح تری برای ASD نشان دهند.» تحقیقات قابل توجهی وجود دارد که نشان می دهد کودکان مبتلا به ASD را می توان از 14 ماهگی به طور دقیق تشخیص داد.
توجه داشته باشید که پزشکان به طور معمول تا سن ۱۸ ماهگی کودکان را برای ASD غربالگری نمی کنند انتظار تا یک سال و نیم، احتمال تشخیص این تفاوت ها را در کودکان خردسال افزایش می دهد در حالی که در سنین پایین نیز گاهی قابل تشخیص ند. با این حال، اگرعلائم ASD را قبل از 18 ماهگی مشاهده کردید با پزشک اطفال یا ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی کودک صحبت کنید.

🚩 شرایط با علائم همپوشانی

گاهی اوقات، سایر شرایط ممکن است به دلیل تظاهرات مشابه با اوتیسم اشتباه گرفته شود این همپوشانی می تواند تشخیص را دشوار کند برای مثال، کودکانی که در رشد تاخیر دارند ممکن است مهارت‌های اجتماعی نابالغی داشته باشند که با اوتیسم اشتباه گرفته شود. بنابراین باید همه حوزه‌های رشدی بررسی و مشخص شود آیا این فقط یک تاخیر اجتماعی است یا تاخیر در چندین حوزه یا هر دو.

برخی از کودکان اوتیستیک ممکن است تاخیر در گفتار داشته باشند با این حال، بسیاری از کودکان نوپا با مشکلات گفتاری؛ اوتیسم ندارند.«کیفیت ارتباط می‌تواند به ما در تمایز بین ASD و تأخیر گفتاری کمک کند». کودکان مبتلا به ASD ممکن است تماس چشمی محدود، حالات چهره محدود و/یا تمایل اجتماعی محدودی برای برقراری ارتباط داشته باشند.

کودکان مبتلا به اضطراب نیز ممکن است به عنوان اوتیسم ظاهر شوند «بسیاری اوقات، کودکان مبتلا به اضطراب می توانند در بازی سفت و سخت باشند با تغییر و تحولات دست و پنجه نرم کنند یا علاقه شدیدی به یک وسیله راحت داشته باشند. "اینها را می توان به علائم ASD نسبت داد اما باید سایر مشکلات ارتباط اجتماعی نیز وجود داشته باشد که مشخصه ASD است."

🚩 مزایای مداخله زودهنگام

تشخیص زودهنگام می تواند دسترسی زودهنگام به مداخله را فراهم کند دوران نوزادی و نوپایی زمان رشد سریع مغز است کمک به کودکی که در این دوران تاخیر یا مشکلاتی دارد می‌تواند به کودک کمک کند تا نسبت به سایر دوره‌های زمانی زندگی‌اش دستاوردهای بیشتری کسب کند.
با این حال، هر زمان که اوتیسم تشخیص داده شود می تواند برای کودک مفید باشد تشخیص زودهنگام همچنین می تواند به خانواده ها کمک کند زمینه های چالش برانگیز را درک کنند و به کودک کمک کند هر گونه حمایت اضافی یا متفاوتی را که نیاز دارد دریافت کند.
یکی دیگر از مزایای مداخله زودهنگام اینست که سرپرستان و اعضای خانواده می توانند بیشتر در مورد اوتیسم و تنوع عصبی بیاموزند و به آنها این امکان را می دهد که مراقبی باشند که به فرزندشان احترام می گذارد درک می کند توانمند می کند و از او حمایت می کند.

منبع : verywellfamily


✍️ خانم زهره عابدینی (کارشناس ارشد روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی)

🚩🚩@TebeAtfal

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

23 Dec, 04:50


نکاتی برای والدین (ویدیوی آموزشی)
#خودارضایی_کودکان
@IACAP

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

23 Dec, 04:50


یک تذکر دیگر
حتما در مواردی که کودک در هنگام ادرار احساس سوزش میکند یا اگر کوچکتر است گریه میکند و گاهی خودش را میخواراند
حتما و حتما به دکتر مراجعه کنید.
عفونت ادراری را در کودکان جدی بگیرید زیرا باعث میشود کودک خود را لمس کرده و بعدها باعث خود ارضایی میشود.
همچنین بهداشت کودک را در مورد الت تناسلی رعایت کرده و لباسهای نخی سفید را همیشه برای لباس زیر انتخاب کنید..

به علاوه زمانی که به کودک کرم میزنید حتما مواظب باشید الت تناسلی کودک را به گونه ای لمس نکنید که احساس کند و لذت ببرد.این رفتار بسیار خطرناک است
@nasleno3

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

20 Dec, 14:04


شب یلدای شما مبارک، عمرتون به پر برکتی شب یلدا
یلدا مجالی است؛ مجالی برای من، مجالی برای تو، تا همگی، لحظه های شیرین با هم بودن را تجربه کنیم. تا فردایی روشن راهی دراز باقیست شب یلدا مبارک! یلدایتان رویایی… روزهایتان پر فروغ،شبهایتان ستاره باران!
https://www.instagram.com/share/reel/BAGjLD--EG

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

15 Dec, 04:39


https://www.darmankade.com/blog/lip-eczema-in-children/

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

14 Dec, 05:04


https://m.madarsho.com/bowlegs-in-babies

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

10 Dec, 04:18


https://namnak.com/%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D8%A8%D9%84%D8%AF%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86.p46883

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

10 Dec, 04:10


🚩 استفاده از روروئک مفید است یا مضر؟

🔹 خیلی از پدر و مادرها اولین هدیه ی زیبایی که برای فرزندشان می‌خرند، یک روروئک زیبا است؛ چون دوست دارند زودتر راه رفتن بچه‌‌ی خود را ببینند. با توجه به تجملات و رنگ‌های زیبایی که در ساخت روروئک به‌کار می برند، حتی بزرگترها هم دوست دارند با این وسیله بازی کنند، چه برسد به کودک.

⚠️ اما نباید فراموش کرد که استفاده از روروئک چه آسیبی به فرزند دلبندتان می‌تواند بزند.

⚠️ خداوند اعضای بدن نوزاد را به گونه‌ای آفریده است که به‌طور طبیعی مرحله به مرحله رشد ‌کنند تا او بتواند راه برود؛ کودک در ابتدا سرش را بلند می‌کند، برای بلند شدن به خودش فشار می‌آورد، می‌نشیند، سینه خیز می‌رود، چهار دست و پا می‌رود، به کمک وسایل یا دیوار سعی می‌کند بلند شود و در نهایت گام‌های اولیه‌اش را بر می‌دارد و شروع به راه رفتن می‌کند. بنابراین برای انجام هر یک از این مراحل، به مرور ماهیچه‌ها و مغز نوزاد رشد می‌کند و برای مرحله‌ی بعدی آماده می‌شوند.

⚠️ اما قرار دادن نوزاد در روروئک، باعث می‌شود مراحل رشد بدنی او دچار اختلال شود و زمانی که هنوز ماهیچه‌ها و ذهنش برای گام برداشتن آماده نیستند، مجبور به انجام این کار می‌شود.

⚠️خیلی از وقت‌ها نوزاد مجبور است بر روی نوک انگشتان پاهایش راه برود که می‌تواند منجر به کوتاه شدن عضله‌ی ساق‌های پای او ‌شود. همچنین عدم طی شدن این مراحل رشد می‌تواند در آینده باعث آسیب‌های حرکتی زیادی برای نوزاد شود.

⚠️ افزون بر این، استفاده از روروئک می‌تواند باعث مصدم شدن نوزاد به ‌علت برخورد به اشیاء، پرت شدن از آن و غیره شود.

⚠️ دولت کانادا در سال 2004 قانونی تصویب کرده است که هر گونه خرید و فروش و تبلیغات روروئک را ممنوع کرده است.

⚠️ به والدین گرامی توصیه می‌کنم از روروئک استفاده نکنند و اجازه دهند مراحل رشد نوزاد به طور طبیعی سپری شود و به جای پول خرج کردن برای خرید این وسیله، کودک را تا آنجا که امکان دارد در کف زمین قرار دهند، اطرافش اسباب‌بازی قرار دهند و از طی شدن مراحل رشد طبیعی کودک خود لذت ببرند.

"به فکر آینده ی فرزندان خود باشیم"

آقای دکتر حمیدرضا مکرمی
( متخصص ارگونومی)

@infantile_colic 👼

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

08 Dec, 04:28


https://niniplus.com/post/3553-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

20 Nov, 05:14


 مختلفی مثل گریه بیش از حد، انسداد مجاری اشک، آلرژی، عفونت پلک (بلفاریت) یا آسیب به چشم ایجاد شود. پف زیر چشم در کودکان می تواند در یک چشم یا دو چشم ایجاد شود. اگر متوجه شدید که اطراف چشم کودک شما دچار پف کردگی شده است مهم است که اجازه ندهید کودک چشم خود را بمالد

https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

20 Nov, 04:48


#کودک

🔸دلایل گریه نوزادان

▫️گاه بیقراری و گریه های نوزادان ناشی از بیماری،گرسنگی و تعویض پوشک نیست. دردهای #کولیک(دل پیچه) ریفلاکس کودکان و ... از جمله عوامل بیقراری کودکان در طول شبانه روز هستند که گاه با هم ترکیب می شوند و موجبات بیقراری نوزاد و ناراحتی و کلافگی مادران می شوند( از جمله نشانه های ریفلاکس می توان به عقب برگرداندن سر در نوزادان اشاره کرد. همچنین کشیدن پا و بیقراری بسیار، نشانه های دردهای کولیکی در نوزادان است.)

▫️دردهای #کولیکی به طور معمول با رعایت عدم مصرف مواد غذایی نفاخ قابل کنترل است. نوشابه های گازدار،مصرف آدامس، حبوبات،بادام زمینی برخی میوه ها و سبزیجات، مصرف شیر و لبنیات از جمله این عوامل هستند.

🔸صداهایی برای آرام کردن و خواباندن نوزادان

▫️شنیدن صداهای شبیه صدای داخل رحم مادر، نوزاد را آرام میکند. شاید تعجب کنید وقتی بفهمید که کودکان با صدای سشوار یا ماشین لباسشویی یا صدای شرشر آب آرام میشوند! اما این اتفاق، دلیل پزشکی دارد.

▫️صداهایی مانند سشوار یا ماشین لباس شویی، بسیار شبیه به صداهایی است که کودک قبل از تولد در رحم مادر می‌شنود و همین شباهت، یادآور آرامشی است که کودک قبل از تولد در بدن مادر داشته است

🔸صدای سشوار یا ماشین لباسشویی ...به شما کمک می کند که #نوزاد شما سریع تر به خواب برود و خواب عمیق تری را تجربه کند، بخصوص اگر نوزاد بدخواب یا کولیکی دارید.

به ما بپیوندید...
👇🏻👇🏻👇🏻
https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

18 Nov, 05:28


https://doctoreto.com/blog/flu-vaccine/

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

17 Nov, 04:30


https://www-dr--hejazi-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.dr-hejazi.com/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86/?amp_gsa=1&amp_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s&aoh=16688932733326&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.dr-hejazi.com%2F%25D8%25A8%25D9%2587%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586-%25D8%25AE%25D9%2585%25DB%258C%25D8%25B1-%25D8%25AF%25D9%2586%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C-%25DA%25A9%25D9%2588%25D8%25AF%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2586%2F

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

17 Nov, 04:29


https://article-tebyan-net.cdn.ampproject.org/v/s/article.tebyan.net/Article/AmpShow/457812?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16156163899457&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Farticle.tebyan.net%2F457812%2F%25D8%25A7%25DA%25AF%25D8%25B1-%25D9%2581%25D8%25B1%25D8%25B2%25D9%2586%25D8%25AF%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25B3%25D8%25B1%25D8%25B4-%25D8%25B1%25D8%25A7-%25D8%25A8%25D9%2587-%25D8%25AF%25DB%258C%25D9%2588%25D8%25A7%25D8%25B1-%25D9%2585%25DB%258C-%25DA%25A9%25D9%2588%25D8%25A8%25D8%25AF-%25D9%2586%25DA%25AF%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2586-%25D9%2586%25D8%25B4%25D9%2588%25DB%258C%25D8%25AF

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

17 Nov, 04:29


https://bestkid.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86/%DA%A9%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86.html

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

17 Nov, 04:29


https://article-tebyan-net.cdn.ampproject.org/v/s/article.tebyan.net/Article/AmpShow/457812?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16156163899457&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Farticle.tebyan.net%2F457812%2F%25D8%25A7%25DA%25AF%25D8%25B1-%25D9%2581%25D8%25B1%25D8%25B2%25D9%2586%25D8%25AF%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25B3%25D8%25B1%25D8%25B4-%25D8%25B1%25D8%25A7-%25D8%25A8%25D9%2587-%25D8%25AF%25DB%258C%25D9%2588%25D8%25A7%25D8%25B1-%25D9%2585%25DB%258C-%25DA%25A9%25D9%2588%25D8%25A8%25D8%25AF-%25D9%2586%25DA%25AF%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2586-%25D9%2586%25D8%25B4%25D9%2588%25DB%258C%25D8%25AF

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

15 Nov, 02:32


https://t.me/abtahipediatrition

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

12 Nov, 04:32


https://m.madarsho.com/bowlegs-in-babies

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

09 Nov, 20:55


اکانت های تقلبی که به دایرکت شما می آیند و بر طبق #قوانین گروه به هیچ وجهی نباید در دایرکت پاسخی داده شود

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

09 Nov, 20:55


گروه پرسش و پاسخ رایگان با هیچ گروه پزشک متخصص دیگر و یا ماما در ارتباط نمی باشد، اکانت های مجازی و فیکی که به دایرکت شما مراجعه میکنند قطعا با قصد کلاه برداری و اخاذی از شما دست به این اقدام میزنند، برای چندمین باز متذکر میشود که هیچ کسی حق پیام دایرکت به پزشک گروه یا به اعضای گروه را تحت هیچ شرایطی ندارد، بدیهی ایست با توجه به اطلاع رسانی مکرر، بروز مشکلات بر عهده اکانت پاسخ دهنده است، اکانت خاطی رو بلاک و به ادمین گروه اطلاع رسانی کنید #قوانین

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

09 Nov, 20:55


بر طبق #قوانین ما، هیچ وقت، هیچ اکانتی حق پیام در دایرکت به شما رو ندارد و هیچ وقت آقای دکتر ، به پی وی شما نخواهند آمد..... همچنین بر طبق #قوانین هیچ اکانتی حق دادن پیام در دایرکت رو نخواهد داشت

کانال علمی vip دکتر سید امیرحسین ابطحی

09 Nov, 20:55


این اکانت یک اکانت جعلی و مزاحمه.....لطفا بلافاصله اون رو بلاک کنین، آیدی اون با آیدی دکتر متفاوته و نباید تحت هیچ شرایطی بهش پاسخ بدین

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

30 Oct, 05:17


https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

28 Oct, 07:24


https://www.ddinstagram.com/reel/DBqL0H_x-Sn/?igsh=cnZ3bjJrMXh6amZs

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

20 Oct, 04:20


https://majan-food.com/blog/%DA%A9%D9%84%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86/

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

13 Oct, 04:20


فواید آجیل برای کودکان در سنین رشد بسیار زیاد و تاثیرگذار است. پزشکان مصرف روزانه یک مشت آجیل مخلوط برای کودکان را توصیه کرده اند.
https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

08 Oct, 05:56


https://anjomanmaaref.com/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%84%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85/

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

08 Oct, 05:54


علت نگه داشتن غذا در دهان توسط کودک چیست؟کودکان گاهی اوقات غذا را در دهان خود می‌گیرند، متوجه می‌شوند که بافت آن را دوست ندارند و به جای تف کردن، فقط آن را نگه می‌دارند. در موارد دیگر علت نگه داشتن غذا در دهان کودک این است که، برخی از کودکان نمی‌توانند احساس کنند که غذا کجاست.
https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

08 Oct, 05:43


هیچ پاسخ قطعی برای زمانی که والدین نباید دیگر از صدای سشوار برای نوزاد خود استفاده کنند وجود ندارد، اما سن حدودی مناسب بین 12 تا 18 ماهگی است
https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

07 Oct, 05:16


درمان با ملاتونین در کودکان

https://darukade.com/mag/articles/suplement-9/melatonin-for-kid-1241

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

01 Oct, 06:41


https://niniban.com/fa/news/57610/%d8%aa%d9%84%d9%88%db%8c%d8%b2%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%af%db%8c%d8%af%d9%86-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d8%aa

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

01 Oct, 06:38


https://www.ddinstagram.com/reel/DAiGgH7RBXc/?igsh=NnFwZDZocHVia2Zj

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

01 Oct, 06:15


⭕️والدین کمتر خود را سرزنش کنند؛ بدغذایی کودکان تا حدود زیادی ژنتیکی است

📌ژنتیک بر تمایل کودک به امتحان کردن غذاهای جدید تاثیر زیادی دارد؛ بدغذایی در سن هفت سالگی به اوج می‌رسد و معمولا با ورود به دوره نوجوانی کمی کاهش می‌یابد


♦️متقاعد کردن کودک برای خوردن برخی غذاها و خوراکی‌ها می‌تواند چالشی بزرگ باشد اما به گزارش سی‌ان‌ان، پدر و مادرهایی که هنوز نتوانسته‌اند فرزندشان را به خوردن بروکلی ترغیب کنند، خیلی هم ناراحت نباشند، زیرا تحقیقات نشان می‌دهد که این بدغذایی بیشتر از آنکه حاصل محیط یا نتیجه به‌اصطلاح کم‌کاری آن‌ها باشد، تا حد زیادی به ژن‌ بستگی دارد.

بیشتر بخوانید...

@IndyPersian

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

29 Sep, 06:24


اهمیت دندان های شیری
این طرز فکر که چون دندان شیری است، نیاز به مراقبت و درمان ندارد کاملاً غلط است. برعکس دندان‌های شیری نقش بسیار کلیدی در رویش دندان دائمی دارد و بهتر است اقدامات پیشگیرانه به موقع انجام شده و در صورت بروز مشکل زود‌تر درمان شوند تا شاهد دندان‌هایی سالم در دهان کودک باشیم.
کلاً درمان‌های پیشگیری از پوسیدگی (مثل فلورایدتراپی و فیشور سیلانت) و ویزیت‌های مکرر دندانپزشکی برای کودکان از سنین پایین توصیه می‌شود.
چون معتقدند بیشتر دندان‌های بچه‌ها شیری هستند و لزومی ندارد برای دندانی که قرار است به زودی بیفتد و به جای آن یک دندان دائمی سالم قرار بگیرد، هزینه‌های درمانی گزاف بپردازند.
اما دکتر دندانپزشک کودکان اعتقاد دیگری دارد. او با تاکید بر اینکه همه دندان‌های کودکان شیری نیستند، درباره دلیل لزوم نگه داری از دندان‌های شیری توضیح داد: دندان‌های شیری تقریباً از شش ماهگی در دهان نوزاد شروع به رویش می‌کنند و این رویش تقریباً تا ۵/۲ سالگی ادامه دارد و از سن شش سالگی شروع به لق شدن می‌کنند و تقریباً آخرین دندان در سن ١٢ سالگی لق شده و می‌افتد، پس کودک از شش ماهگی تا ١٢ سالگی دندان شیری دارد. به همین دلیل مراقبت و نگه داری دندان‌های شیری از اهمیت خاصی برخوردار است، چون کودک ۱۲ سال از این دندان‌ها استفاده می‌کند.
دکتر دندانپزشک درباره تاثیر یک دندان شیری خراب روی دندان‌های دائمی جایگزین گفت: اگر به یک دندان شیری پوسیده اهمیت داده نشود و تحت نظر پزشک درمان نشود، ممکن است منجر به افتادن آن شود. از طرفی دندان‌های شیری راهنمای رویش دندان‌های دائمی هستند و در صورت زود از دست دادن دندان شیری احتمال از دست رفتن فضای دندان دائمی و ایجاد مشکل کمبود فضا یا نهفته بودن دندان دائمی وجود دارد.
البته عارضه یک دندان پوسیده مشکلات مختلفی را در زمینه‌های گوناگون نیز ایجاد می‌کند؛ دکتر دندانپزشک در این باره توضیح داد: کودکی که دندان‌های شیری پوسیده و عفونی دارد قادر به جویدن کامل غذا نیست و معمولاً مشکلات رشدی و عدم وزن گیری خوب کودک وجود دارد، تعداد زیادی از مادران پس از رفع مشکلات دندانی کودکشان شاهد تغذیه بهتر کودک و رشد بیشتر او هستند. در ضمن وجود ظاهری زیبا برای کودک نیز بسیار مهم است، کودکی که دندان‌های پوسیده دارد اغلب به دلیل ظاهر نازیبا و بوی بد دهان از طرف همسالان مورد تمسخر قرار می‌گیرد که در رشد شخصیتی و روابط اجتماعی او اثر بسیار مخربی دارد؛ این کودکان معمولاً گوشه‌گیر می‌شوند و کمتر صحبت می‌کنند.
بنابراین، این طرز فکر که چون دندان شیری است، نیاز به مراقبت و درمان ندارد کاملاً غلط است. برعکس دندان‌های شیری نقش بسیار کلیدی در رویش دندان دائمی دارد و بهتر است اقدامات پیشگیرانه به موقع انجام شده و در صورت بروز مشکل زود‌تر درمان شوند تا شاهد دندان‌هایی سالم در دهان کودک باشیم. کلاً درمان‌های پیشگیری از پوسیدگی (مثل فلورایدتراپی و فیشور سیلانت) و ویزیت‌های مکرر دندانپزشکی برای کودکان از سنین پایین توصیه می‌شود.
نی نی بان شهریار،اندیشه،حومه
سایتی جهت تبادل نظر خانواده ها،مادران و پدران در حوزه پزشکی کودکان و بانوان
مجتمع پزشکان مرکزی شهریار ⁣شهریار،خ ولیعصرجنب بانک ملی مرکزی،کوچه آقاجانلو ۶۵۲۲۲۲۱۹
لینک عضویت:
https://t.me/joinchat/LUcx0hSq5VJYXKKN0WL_Vw

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

27 Sep, 09:40


بوسیدن دهان نوزاد ۲ روزه و یک زندگی که خراب شد!

◽️برلین هشت ساله، زمانی که به دنیا آمد نوزادی سالم و شاد بود، اما تنها زمانی که 2 روز از تولدش گذشته بود یکی از آشنایان خانواده در مهمانی تولد دهان او را بوسید.

◽️پس از این اتفاق، نوزاد به شدت ناخوش شد. در ادامه مشخص شد فردی که او را بوسیده تبخال داشته است و همین امر جرقه ابتلای برلین به بیماری انسفالیت هرپس سیمپلکس را زده است.

+مادر برلین فاش کرد که 60 درصد از قسمت چپ مغز این دختر جوان آسیب دیده است😔

#سلامت #پزشکی

@MajalePezeshki

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

25 Sep, 06:37


از ۹ ماهگی می‌توان غذاهای انگشتی مانند تکه‌های کوچک میوه‌های نرم و رسیده و سبزی‌های پخته مانند هویج، سیب زمینی، موز، گلابی، ماکارونی پخته شده، پنیر، تکه های کوچک گوشت پخته شده ریز ریز شده، چرخ کرده بدون چربی، کوفته قلقلی کاملاً پخته شده یا با پشت قاشق له شده را به شیرخوار معرفی کرد.
https://t.me/doctorseyedamirhoseinabtahi

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

25 Sep, 06:32


https://mehrparvar-com.cdn.ampproject.org/v/s/mehrparvar.com/%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1/amp/?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16222640495406&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fmehrparvar.com%2F%25D8%25AA%25D8%25BA%25D8%25B0%25DB%258C%25D9%2587-%25DA%25A9%25D9%2588%25D8%25AF%25DA%25A9-%25D9%2584%25D8%25A7%25D8%25BA%25D8%25B1%2F

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

24 Sep, 07:14


https://namnak.com/%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%A9-.p57442

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

24 Sep, 07:14


https://namnak.com/%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DA%A9.p14422#1

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

17 Sep, 06:29


https://khanehdaroo.com/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D8%B1-13/

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

17 Sep, 06:27


https://dr-faraji.com/%D8%BA%D8%AF%D8%AF-%D9%84%D9%86%D9%81%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86/

دکتر ابطحی متخصص نوزادان، کودکان، نوجوانان

15 Sep, 06:51


https://namnak.com/%D9%84%D8%A7%DA%A9-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86.p37708