Azadi Today |آزادی @azaditoday Channel on Telegram

Azadi Today |آزادی

@azaditoday


«آزادی» جنبه های انسانی سیاست و اجتماع را بازتاب می دهد؛ گاهی هم قصه های شما مردم را؛ برای امید و آگاهی!
azaditoday.ir

Azadi Today | آزادی (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرام آزادی امروز! آیا علاقه‌مند به درک ژرف تر از مسائل سیاسی و اجتماعی هستید؟ آیا دوست دارید داستان‌های انسانی و پرمعنایی را بشنوید؟ اگر پاسخ شما بله است، آزادی امروز مکانی مناسب برای شماست. این کانال با عنوان «آزادی»، جنبه‌های انسانی سیاست و اجتماع را بازتاب می‌دهد. گاهی اوقات، شما مردم را در داستان‌هایش می‌بینید که برای امید و آگاهی به اشتراک گذاشته می‌شوند. برای دسترسی به مطالب بیشتر، می‌توانید به وبسایت azaditoday.ir مراجعه کنید. پس دیگر وقت آن رسیده که به دنیایی پر از داستان‌های زندگی، امید و آگاهی وارد شوید. پیوسته با ما باشید و این تجربه جذاب را به اشتراک بگذارید.

Azadi Today |آزادی

11 Sep, 05:36


تو تکلیف خودت را روشن کن

@azaditoday
@azaditoday

Azadi Today |آزادی

10 Sep, 19:20


ببینید: جهت ثبت در تاریخ

دولت مرحوم رئیسی در این سه سال چه بر سر مردم آورد؟
منبع: انتخاب
@azaditoday
@azaditoday

Azadi Today |آزادی

24 Aug, 12:14


غرض نقشی است کز ما باز ماند
‏که هستی را نمی‌بینم بقایی

‏مگر صاحبدلی روزی به رحمت
‏کند در حق مسکینان دعایی

‏سعدی
تضمین «حزین لاهیجی»
‏برگرفته از « نقش و خیال»

برگرفته از صفحه سهند ایرانمهر

@azaditoday
@azaditoday

Azadi Today |آزادی

22 Aug, 20:09


باور کنید فرق دارد!

شما سخنان وزیر ارشاد کنونی را با سخنان وزیر ارشاد دولت قبل مقایسه کنید!

خیلی فرق دارد!

@azaditoday
@azaditoday

Azadi Today |آزادی

22 Aug, 17:45


حسین جابری انصاری، جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را دریافت کرد.

این جایزه معتبر به خاطر ترجمه کتاب اخگر به گریبان نوشته استاد منیر شفیق به این دیپلمات، سیساستمدار و فعال فرهنگی کشور داده شده است.

ناشر این کتاب در توضیحاتی در باره این کتاب می نویسد:

حسین جابری انصاری در حوزه کشورهای عربی در چهارمین ترجمه خود از جهان عرب به سراغ زندگینامه اندیشمند و مبارز فلسطینی منیر شفیق رفته است. منیر شفیق در خانواده ای مسیحی در شهر بیت المقدس به دنیا آمده است.

پدر او حقوق دان و گرایشات چپ و مارکسیستی داشته است اما با اشغال فلسطین توسط نیروهای صهیونیستی از فعالیت سیاسی کناره گیری می کند. منیر اما با همان گرایشات چپ پدر وارد فاز مبارزاتی و سیاسی می شود و بسیار زود به خاطر فعالیت هایش در اردن به زندان می افتد.

او پس از آن در دوره ای از جبهه کمونیستی خارج می شود و به دنبال تفکرات ناسیونالیستی به جنبش آزادی بخش فلسطین به رهبری یاسر عرفات بپیوندد اما رفتار سازش کارانه عرفات با سران صهیون سبب می شود تا از این گروه نیز فاصله گرفته و خود به عنوان موسس جنبش فتح و گروه های جهاد اسلامی مسیر مبارزاتی اش را ادامه دهد.

پیروزی انقلاب اسلامی دوران جدیدی در تفکرات سیاسی و اعتقادی منیر شفق ایجاد می کند و او را به گرایشات اسلامی نزدیک می گرداند. او نویسنده صدها مقاله و ده ها کتاب در مورد ماجرای فلسطین و اسرائیل است و مرور زندگی او اطلاعات بسیار ارزشمندی در مورد تاریخ فلسطین و اتفاقاتی که در این دوره طولانی اختلاف و مبارزه میان احزاب عرب رخ داده را به مخاطب ارزانی می دارد.

مطالعه این اثر به تمام علاقه مندان به تاریخ خاورمیانه و دانشجویانی که به مناسبات سیاسی منطقه علاقه مند هستند پیشنهاد می شود.

https://t.me/azaditoday

Azadi Today |آزادی

21 Aug, 19:45


از توافق تا وفاق
سهند ایرانمهر


دیدم که بسیاری برای فاشگویی‌های امروز دکتر پزشکیان در مجلس که به منزله هماهنگی‌ها و تضمین مهر تایید بر وزرای پیشنهادی بود به شعف آمده‌اند.

اگرچه هنوز برای خود من مسجل نشده است که این باد موافق با «رییس الوزراء» تا کی می‌وزد و یا نفس‌قدس که این بار مدد فرموده، برای تغییر است یا تثبیت اما طبیعی است که بسیاری از همراهانش به شیرینی آنچه «اکنون» اتفاق می‌افتد فکر می‌کنند و نه به فردا.

با این حال اگر مجلس «خانه ملت» باشد، نماینده شدن امکانی برای هرکسی که پروسه سیاست را آزاد و طبیعی و به رای مردم طی کرده باشد، رییس جمهور، رییس‌جمهور باشد و سیاست نتیجه مشارکت، حق انتخاب و محصول تنوع جامعه، آنگاه رای آوردن یا نیاوردن فلان نماینده یا فلان کاندیدای ریاست جمهوری و تصویب یا عدم تصویب فلان قانون، جملگی فرع قضیه است چون اصل قضیه رخ داده است. در غیر این صورت اگرچه ممکن است ماجرا برای عده‌ای از بازیگران مجوزدار سیاست، شیرین باشد اما «مستعجل» و شادی آنان برای فرع قضیه است.

چپ و راست مصطلح با تمام ملحقات جدید و قدیمش در سپهر سیاسی ایران بعد از انقلاب، بارها همراهی اینگونه‌ی بخت و اقبال را تجربه کرده اما از آن درسی نیاموخته است. سخن در این‌باره درازدامن اما این نیز راست است که عالم واقعیت نمی‌تواند فهرست آرزوها را جایگزین برنامه عملی و تدریجی کند.

سیاست، تقلایی در تلاطم امواج متغیر و فرصت های محدود است اما خردمند لااقل می‌تواند موقع مواجهه با واقعیت و لذت بردن از روز خوب خود به روزهای بعد و نسبتی که میان این ترکیب و مطالبات مردم برقرار خواهد شد نیز بیاندیشد زیرا توافقی که امروز کام دولت را شیرین کرد وقتی به وفاق تبدیل می‌شود که کام ملت را هم شیرین کند ولو منشا آن برخاستن باد موافق باشد.

@azaditoday
@azaditoday

Azadi Today |آزادی

20 Aug, 22:27


قدردانی و حمایت رهبر انقلاب از اقدامات پولی و ارزی در دوره ریاست همتی در بانک مرکزی

(هفته دولت شهریور ۱۳۹۹)

@azaditoday
@azaditoday

Azadi Today |آزادی

19 Aug, 11:49


✔️وسواس ابتذال
سهند ایرانمهر

جامعه، تنها‌ «مبتذل» نمی‌شود. مبتذل شدن محدود به یک مورد یا یک حوزه است، جامعه «وسواس ابتذال» می‌گیرد. وسواس ابتذال یعنی میلی تکرارشونده در همه لحظات زندگی روزمره برای انجام امر مبتذل که ریشه در اضطرابی جمعی دارد:«اضطرابِ بی‌معنایی و بی‌محتوایی».

‏هیچ قدرت فائقه‌ای در گام اول، خواستار اضطراب در محدوده تحت تسلط خود نیست اما ترس از جلوه‌گری «معنا»یی جز خودش به تقلا برای «بی‌معنا کردن همه‌چیز» منتهی می‌شود و اضطراب این بی‌معنایی به «وسواس ابتذال» ختم می‌شود.

‏وسواس ابتذال، آرامش کاذب و توهم «خودت بودن» ایجاد می‌کند و این راز ِگستره وسیع مشتری‌های ابتذال در معرکه سلبریتی‌ها، شاخ‌ها و سیاسیون است.

https://t.me/azaditoday

Azadi Today |آزادی

19 Aug, 11:46


هدف‌گیری اصلی سیاست خارجی باید تثبیت و تداوم قدرت منطقه‌ای ایران باشد
▫️گفتگوی سارا معصومی با حسین جابری انصاری| پایگاه خبری جماران

🔹با ستیزه دائمی، اقتصاد ملی و توانایی نظامی ایران دچار فرسایش و فروپاشی تدریجی می شود.
🔹در سایه تحریم، سقف پرش کشور محدود است.
🔹رژیم صهیونیستی و نظام رسمی عربی تمام توان خود را برای تخریب برجام به کار گرفتند.
🔹در سیاست خارجی باید قدرت تخریبی برخی بازیگران را جدی گرفت.
🔹مذاکره کنندگان برجام براساس دستورالعمل اساسی که اجماع نظام روی آن بود، مذاکره ‌کردند.
🔹آمریکا نه، تنها قدرت بلامنازع جهان است و نه، دچار فروپاشی شده است.
🔹باید از افراط و تفریط در سیاست خارجی پرهیز کنیم.
🔹آیا ما می‌خواهیم همواره در شرایط اضطراری باشیم؟ می‌خواهیم زیست حداقلی، اقتصاد حداقلی و گشایش‌های حداقلی داشته باشیم؟
🔹ما باید سیاست‌ورزی را از تثبیت هسته قدرت خودمان شروع کنیم و به سمت توافقات بین‌المللی برویم.
🔹در روابط و سیاست بین‌الملل همه توافق‌ها دادوستدی است؛ هیچ توافقی یک طرفه نیست.
🔹اگر کسی می‌خواهد در توافقی صددرصد منفعت داشته باشد، آن توافق نیست، جنگ است.
🔗 مشروح گفتگو در مشاهده فوری:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1640686

https://t.me/azaditoday

Azadi Today |آزادی

12 Aug, 21:21


کناره گیری ظریف از دولت پزشکیان آری یا خیر؟

دکتر مهدی ذاکریان
استاد دانشگاه و کارشناس مسائل بین‌‌الملل

🔹محمد جواد ظریف در این مقطع و پس از لیست پزشکیان با کناره‌گیری از دولت، صحیح ترین کار را انجام داد.

🔸از ابتدا با ورود ایشان به انتخابات مخالف بودم، خودشان تردید داشتند تا اینکه وارد مناظره شدند. بعد از آن به ایشان گفتم حالا که آمدند با تمام توان وارد شوند اگر چه ملت رای نمی دهند و خودم هم در دور اول رای ندادم.

🔹 او مردانه ایستاد، با همان ادبیات ستایش آمیز تخصصی اش با برنامه‌های دقیق و ابتکارات منافع ملی محور توانست کاری کارستان انجام دهد در حالی که مخالفانش اخلاق سیاسی، انتخاباتی و اسلامی را رعایت نکردند و انواع اتهامات و دروغ‌ها را به وی نسبت دادند

🔸معتقدم نگرانی از وضع مردم عامل اصلی حضور ظریف در کارزار انتخاباتی آقای پزشکیان بود. حیف که قدرش را ندانستند

🔹این یک واقعیت است که  پزشکیان نه برنامه ای مشخص داشت و نه می دانست حکمرانی و سیاستگزاری چیست! او حتی پس از پیروزی، به جای ائتلاف با قاطبه ملت، با اظهارات نامناسب سبب دلخوری مردمی شد که رای ندادند یا از سر اکراه به او رای دادند

🔸 پزشکیان به دلایل مختلف نمی خواست یا نمی‌تواند متوجه تناقض سخنان و وعده هایش شود. او از مردم رای گرفت ولی با حاکمان ائتلاف کرد!

🔹او می توانست از ظریف به عنوان نماینده ملت ایران بهره‌ ببرد به شکلی که در تصمیم‌گیری ها کنار یکدیگر باشند و با هم تصمیم بگیرند ولی لیست ایشان نشان داد او با مردم وعده می کند و با مشکل سازان مردم ائتلاف!

🔸بهتر بود انتخاب‌ وزرا بر پایه منافع ملی ایران و خواست ملت ایران باشد ولی او شیرینی پیروزی مردم را تلخ کرد

🔹یکشنبه وقتی لیست پیشنهادی کابینه منتشر شد واکنش شدید و منفی مردم را برانگیخت و همین واکنش مردم سبب کناره‌گیری آقای ظریف شد، ضمن اینکه ایشان اصلا در کابینه حضور نیافت

🔸ظریف جدای از اینکه زبان بین المللی دنیا را می‌داند، حرف و زبان مردم خودش را هم به خوبی می فهمد و می شنود و تا امروز صدای مردم بوده است. اگر چه در مواردی خطا هم داشته، در نهج‌البلاغه حضرت علی می فرماید کنار مردم باشید

🔹با از دست دادن ظریف، پزشکیان دیگر کنار مردم نیاستاده بلکه کنار حاکمان ایستاد و مردم را از دست داد

🔸نه اینکه آقای ظریف معصوم از خطاست اما سخنانش انعکاس سخنان مردم بوده و پزشکیان باید به مردم برگردد و نماینده اصلی مردم چه 16 میلیون نفری که به او رای دادند و چه 31 میلیونی که رای ندادند، باشد

🔹این یک واقعیت است که صدای آنها از طریق ظریف منعکس شد و رفتن او از دولت می‌تواند یک خسارت بزرگ نه تنها برای پزشکیان بلکه برای ایران محسوب شود

🔸🔸هنوز دیر نشده! جناب پزشکیان لیست را پس گرفته، چهار وزارت اصلی تصمیم گیری کشور را با هم اندیشی با دکتر ظریف جا به جا و نهایی کند و ابقای ایشان در معاونت راهبردی را خواست ملت ایران بداند.

https://t.me/azaditoday

Azadi Today |آزادی

12 Aug, 13:12


آقای دکتر پزشکیان: من ۲۲ سال پیش، گرفتن پست و مقام دولتی را در این ساختار سیاسی برای خود حرام کرده‌ام و تاکنون رعایت کرده‌ام. با درخواست شما، بدون هیچ مواجب و منفعتی، سه هفته به تهران آمدم و شبانه‌روزی با شورای راهبری همکاری کردم و به خانه برگشتم. اگر هیچ اثری از عزم شما برای حفظ سرمایه‌اجتماعی خودتان پدیدار نشود، ما نه تنها کمکی نمی‌توانیم بکنیم بلکه ممکن است مجبور شویم بابت همان سه هفته همکاری هم استغفارنامه بنویسیم. همه ما منتظر گفت‌وگوی شما با مردم و تصمیم شما برای حفظ دستاوردهای انتخاب چهاردهم هستیم.

با احترام – محسن رنانی – ۲۲ مرداد ۱۴۰۳