کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی @arooshoiandi Channel on Telegram

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

@arooshoiandi


پرنده های خودتون را جهت خرید وفروش در کانال بگذارید🙏🏻🌹

از مطالب کانال جهت ارتقای سطح کیفی زندگی پرنده خود استفاده کنید🙏🏻🌹
انتقادات و پیشنهادات خودرا به ما منتقل کنید🌹

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی (Persian)

با خوشحالی ما به شما کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی یا به اصطلاح 'arooshoiandi' را معرفی می‌کنیم. این کانال به منظور خرید و فروش پرنده ها و اشتراک دانستن تجربیات در مورد نگهداری و پرورش آنها ایجاد شده است. شما می‌توانید در این کانال پرنده های خود را قرار دهید و از مطالب مفید آن برای ارتقای سطح زندگی حیوان خانگی خود بهره ببرید. همچنین، این کانال با استقبال از انتقادات و پیشنهادات شما بهبود پایداری خود را تضمین می‌کند. پس از کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی بپیوندید و از ارتباط با جامعه علاقه‌مند به پرندگان لذت ببرید. 🙏🏻🌹

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

02 Nov, 17:02


رژیم غذایی چند پرنده که بیشتر توسط شما نگهداری میشوند :

1. لاوبرد یا کوتوله برزیلی ، کوکاتیل یا عروس هلندی : این طوطی های کوچولو اما شیطون علاقه زیادی به غلات دارند. عمده رژیم غذاییشون انواع ارزن درشت هست. ترکیب غذایی مناسب :
انواع ارزن درشت ، پلت طوطی ، کتان ، کافشه ، تخمه گل آفتاب قرمز(از مغز تخمه استفاده نکنید) و مشکی خام (نسبت قرمز بیشتر باشد) ، انواع دانه های آجیلی خام ، حبوبات پخته(بدون هیچ افزودنی) یا جوانه زده شده ، انواع میوه ها(هسته میوه ها در اختیار پرنده قرار داده نشود) و سبزیجات و سیفیجات ، ذرت(مقدار زیاد نباشد) ، تخم شلغم و گشنیز
💢استفاده از مکمل های غذایی را فراموش نکنید(کف دریا و...)

2. الکساندرین پاراکیت یا شاه طوطی : استفاده از پلت های مخصوص و ارگانیک (بدون رنگ) و استفاده از میوه و سبزیجات تازه. حبوبات پخته یا جوانه زده شده. به طور محدود و کم گوشت پخته شده.
💢نکته بسیار مهم : برخی از دوستان استفاده از لبنیات رو هم توصیه میکنن ولی از لبنیات برای طوطیتون استفاده نکنید زیرا طوطی ها به لاکتوز حساس هستن و انزیم هضم اون رو ندارند. به طور کلی پرنده نباید از رژیم غذایی اصلی خود در طبیعت دور بشه و در طبیعت طوطی ها نیازی به هضم لاکتوز ندارند. مصرف لاکتوز باعث ایجاد مشکلات جدی در گوارش پرندتون میشه.

3. باجریگار یا مرغ عشق : کوچک ترین عضو خانواده طوطی ها هستن که این پرنده های زیبا هم رژیم غذایی خاص خودشونو دارن. ارزن ، کافشه ، کتان ، میوه و سبزیجات ( به صورت محدودتر نسبت به سایر طوطی ها) رژیم غذایی مناسب این پرنده ها هستن. از مغزیجات خام هم میتونید به صورت محدود استفاده کنید اما عمده رژیم غذایی این پرنده ها ارزن و کتان به نسبت 80 ارزن 20 کتان هست.https://t.me/arooshoiandi

4. مرغ مقلد یا مرغ مینا : این پرنده های جسور رژیم غذایی متفاوتی نسبت به طوطی ها دارن. طوطی سانان در گونه های مختلف شباهت غذایی زیادی دارن و تفاوت در حجم نسبت های غذایی هست. پلت های مخصوص مرغ مینا، استفاده بسیار محدود از میوه و سبزیجات، سفیده تخممرغ ، سینه مرغ آب پز شده
💢توجه : مواد غذایی دارای آهن بسیار برای این پرنده خطرناک هستن و قبل از دادن هر غذایی به پرنده از عدم وجود آهن فراوان در آن مطمئن شوید. میوه و سبزیجات مناسب پرنده را در ابعاد مناسب بلع پرنده خورد کنید.


📌دقت کنید غذا مناسب پرنده خودتون رو حتما از برندهای معتبر و ارگانیک تهیه کنید و از غذاهای اماده فله ای استفاده نکنید.


اگر پرنده دیگه ای مورد نظرتون هست که در موردش ننوشتم اطلاع بدین
کانال عروس هلندی و پرندگان زینتیhttps://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

02 Nov, 16:23


با سلام
درمان ۱۰۰ درصدی سینه کاردی شدن پرنده
اول از هرچیز میخوام با دقت و صبر و حوصله مطلب رو کامل بخونید و عجله نکنید میدونم که شاید استرس زیادی داشته باشین و همین باعث شده باشه رو خودتون کنترلی نداشته باشید ولی مهم ترین بخش درمان آرامش خودتونه❤️

الف. در قدم اول باید علائم این بیماریو بشناسید و بسیار لازمه که به موقع اقدام به درمان بیماری پرنده کنید. اما اگه چند روزی هم دیر کردین و از بیماری گذشته بود بازم نگران نباشید تا زمانی که پرندتون نفس میکشه همیشه بدونید که برا درمان وقت دارید.

ب. بهتره که به یه دامپزشک خوب و معتبر مراجعه کنید که بهتون روش و دارو درمان درستو بده.

پ. اگر امکان مراجعه به دامپزشکو به هرشرایطی ندارید و یا روش درمانی مناسبی بهتون داده نشده توسط دامپزشک، اگه پرندتون جفت داره از جفت خودش جداش کنید و طبق روش زیر عمل کنید و مطمعن باشید که جواب میگیرین :

1. قبل از هرچیز تغذیه پرنده رو تغییر بدین مقداری دانه‌های مورد علاقه پرنده رو در دسترسش قرار بدین ولی بدونید که پرنده حتی سمت اونا نمیره. در ضمن تخم مرغ و سبزیجات و میوه جات حتما حتما باید از رژیم غذایی پرندتون حذف بشه.

2. داروی آنتی بیوتیک nro رو از دامپزشکی تهیه کنید و مقدار یک گرم اون رو داخل یک لیتر آب مخلوط کنید و اونو تو جای تاریک و تقریبا خنک نگهداری کنید.

3. سرلاک برند پرسا رو خریداری کنید. این سرلاک مواد مغذی و معدنی زیادی داره و همینطور دارای پروبیوتیک هست که بسیار مفیده برای این بیماری. یک قاشق مخصوص سرلاک هم خریداری کنید.

4. یک قاشق سرلاک رو با ۲ و نیم تا ۳ قاشق از آبی که با آنتی بیوتیک قاطی کردین مخلوط کنید و حسابی همش بزنید تا یکدست بشه. غلظتش تقریبا باید مثل یک ماست باشه جوری که خوردنش برای پرنده خیلی ساده باشه.

5.به سرلاکی که تهیه کردین ۳ قطره سرکه سیب طبیعی اضافه کنید. (به هیچ وجه بیشتر از ۳ قطره استفاده نکنید)

6. پرندتونو بدون این که استرسی بهش وارد کنید اروم بگیرید تو دستتون و با قاشق مخصوص سرلاک غذارو داخل نوکش بریزید. قاشق مخصوص جوری طراحی شده ک از کنار یا از جلو نوک میتونید با همون نوکشو باز کنید.

7.سرلاکو با صبر و خیلی اروم اروم داخل نوکش برزید و اجازه بدین خودش بخوره اگه این کارو نمیکنه داخل نوکش بریزید و یکم ازادش بذارین تا قورتش بده و دوباره این کارو انجام بدین. اگه به هیچ وجه سرلاکو نخورد باید با استفاده از سرنگ و سری مخصوص سرلاکو مستقیم داخل چناردانش بریزید.

8. بعد از این که سرلاک رو خورد و چناردانش پر شد پرنده رو حسابی تمیزش کنید اگه لازمه با یکم اب ولرم رو به گرم خیلی آروم با دست بشوریدش و سریع خشکش کنید.

9. یک وعده در روز به پرندتون سیب زمینی آب‌پز شده بدین. سیب زمینی کوچیکی رو آب‌پز کنید و یه مقدارشو با همون آب آنتی بیوتیک و باز ۳ قطره سرکه سیب حسابی له کنید تا یه دست بشه و به غلظت همون ماست برسه و به پرندتون طبق روش قبلی بدین.

10. پرندتونو در طول روز سه بار هر بار به مدت ۳۰ دقیقه تو افتاب مستقیم ( پشت شیشه نباشه) قرار بدین البته مراقب باشین زیاد هم گرمش نشه که دچار گرمازدگی بشه. تو این شرایط پرنده از آبخوری آب میخوره که داخل آب خوری آب آنتی بیوتیک رو باید بریزید و ۸ قطره سرکه سیب. هر ۲۴ ساعت باید آب ابخوری رو کامل عوض کنید و حسابی اونو بشورید.

11. از نظافت قفس غافل نشید روزی چندین مرتبه تمیز کنید قفسو و اصلا نذارید هیچ کثیفی و آلودگی داخلش باشه.

12. از ذغال اکتیو یا ذغال فعال همراه با ماسه مخصوص پرنده استفاده کنید و جلو پرندتون بذارید تا بخوره هر روز براش بذارین خودش میخوره.

13. سرلاکو باید هر ۲ ساعتو نیم به پرندتون بدین و سیب زمینی هم یک وعده در روز.

د. بعد از ۳ روز پرندتون سراغ دونه هاش میره و ممکنه اصلا نخوره اما رفتنش سمت غذا یه نشونه خیلی خوبه و معنی بهبود داره.

ج. روند درمان با انتی بیوتیک و سرکه سیب رو تا ۵ روز ادامه بدین و اصلا کوتاه نیاید درمان این بیماری به صورتی هست که ممکنه پرنده در عرض یک ساعت حالش بهتر بشه.

نکته بسیار مهم : در طول درمان دمای هوا به هیچ وجه زیر ۳۰ درجه نباید بیاد و حتما از دماسنج استفاده کنید سعی کنید دور قفسو بپوشونید نه کامل که پرندتون افسرده بشه یا اگه هوا گرم هست نیازی به این کار نیست و فقط شب موقع خواب بپوشونید قفس پرندتونو.https://t.me/arooshoiandi

نکته خیلی مهم دیگه ای که هست اینه که در طول روز اجازه بدین نور اندازه کافی و در طول شب تاریکی به اندازه کافی به پرندتون برسه و اجازه بدین پرندتون حداقل ۱۲ ساعت در طول بیماری بخوابه.

توجه داشته باشید در طول بیماری از زمانی که پرندتون شروع کرد یه مقدار دونه بخوره شب رو اجازه بدین بیشتر بخوابه تا این که بخواین بهش غذا بدین و در طول شب این کارو یک بار هم انجام بدین کافیه.

کوچک ‌شما حدیت
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

03 Oct, 16:24


تخفیف داده میشود درصورت معرفی ادمین ها

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

03 Oct, 16:23


😀فروش VPN(فیلترشکن اختصاصی)😀

🐋😄تنها فروشنده تمامی سرویس های فعال موجوددر ایران

تست قبل خرید
✔️پشتیبانی ۲۴ ساعته

☄️مناسب برای تمامی اپراتور ها

تمامی اپ ها🌐🌐🌐🌐🌐🌐✍️

تمامی گیم ها ❤️🎲🎲🧩🧩🧩🧩🎲🎲 ✍️

⚡️سرعت بسیار بالا بدون قطعی
قابل استفاده در آیفون, آیپد٫ اندروید, ویندوز, مک🔑🔐

😀اینستاگرام، یوتیوب، تلگرام، واتساپ، توییتر، گیم و... رو بدون فیلتر باز کنید

🔴شرایط ویژه نمایندگی برای خدمات موبایل، کامپیوتر، کافی‌نت‌ها و...

پیشنهاد ویژه کانال برای استفاده بدون محدودیت از اینترنت آزاد


✔️  برای خرید آنی وی پی ان VPN (فیلترشکن) به آیدی زیر پیام دهید

@Vpn_pingserver

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

07 Sep, 19:24


https://t.me/+lQ_AFPTfuP9lNzNk

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

25 Aug, 22:23


درمان بیماری سینه کاردی پرندگان زینتی و علت لاغر شدن و راه های درمان آن

بیماری سینه کاردی که یکی از خطرناک ترین بیماری های شایع در میان طوطی سانان است ، علاوه بر عروس هلندی، در قناری، سهره ، کاسکو، طوطی برزیلی، مرغ عشق، مرغ مینا و سایر پرندگان زینتی نیز مشاهده می شود. این بیماری بسیار خطرناک بوده و در صورت عدم درمان به موقع، جان پرنده شما را خواهد گرفت.

از علائم اصلی بیماری سینه کاردی، بیرون زدگی استخوان سینه پرنده به دلیل کاهش وزن شدید می باشد. در ادامه این پست از چیکن دیوایس تمامی دلایل و راه های درمان خانگی بیماری سینه کاردی عروس هلندی و سایر طوطی سانان بررسی می شود.

علائم بیماری سینه کاردی در تمامی پرندگان یکسان می باشد. پرندگان زینتی به صورت غریزی بیماری خود را پنهان میکنند؛ همین امر سبب میشود که گاه بیماری سینه کاردی بدون هیچ علائمی در پرنده شما وجود داشته باشد و باعث مرگ ناگهانی پرنده گردد. اما علائم اصلی این بیماری در ادامه ذکر میشوند :

1 تیز شدن جناق سینه و بیرون زدگی استخوان آن
2 لاغر شدن شدید پرنده
3 فضله آبکی و سفید یا زرد رنگ
4 تغییر رنگ زیر منقار به رنگ آبی
5 مصرف بیش از حد آب توسط پرنده
6 بی اشتهایی و کم تحرکی
7 پف کردن پرها و بی حالی
https://t.me/arooshoiandi
درمان سینه کاردی
در قدم اول لازم است تا سریعا پرندگان زینتی  معاینه و در صدد درمان به موقع پرنده به کمک آنتی بیوتیک ها و پروبیوتیک ها و داروهای مخصوص درمان سینه کاردی تجویز گردد

قدم اول : حذف غذای تخم مرغی و سبزیجات دان گرم
قدم دوم : افزایش دما
قدم سوم : استفاده از پروبیوتیک و داروهای مخصوص سینه کاردی در صورت وجود عفونت از آنتی بیوتیک استفاده گردد
قدم چهارم : رژیم غذایی درمانی برای بیماری سینه کاردی

علت سینه کاردی شدن پرندگان زینتی
۱- جیره غذایی ضعیف و استفاده از دانه های چرب
۲- فضله خواری
۳- عدم نظافت قفس
۴- عفونت سنگدان
۵- رطوبت زیاد
۶- تعداد زیاد پرنده در قفس
۷- ورم روده یا بیماری های کبدی
۸- وجود شپش و انگل
https://t.me/arooshoiandi
چگونه از سینه کاردی شدن جلوگیری کنیم ؟
جهت جلوگیری از ابتلای پرندگان خود به این بیماری، توصیه میشود که به صورت مستمر از پروبیوتیک و کبدشور و زغال اکتیو وهفته یکبار سیل زمینی کبابی وروغن چهار در یک استفاده نمایید. با تهیه و استفاده مستمر این اقلام سبب پیشگیری از بیماری سینه کاردی خواهید شد.نیارهایی دارویی خود را با من درمیان بگذارید
پی وی دخترآریایی
با مادر ارتباط باشید از نظرات سازنده شما جهت بهترشدن گروه وکمک بهتر به پرنده هامون استفاده خواهیم کرد
کانال عروس هلندی وپرندگان زینتی

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

25 Aug, 22:18


‍ ‍  کوکسیدیوز (۶)
---------------------------------------------------------------------
سولفا داروی موثر در درمان کوکسیدیوز (اولیه اسهال سفید و پیشرفته اسهال سبز خونی)

بیماری کوکسیدیوز یک بیماری انگلی است که باید تحت کنترل باشد.
سولفا شامل دو ماده اصلی است که مصرف همزمان آنها موجب درمان بیماری کوکسیدیوز میگردد.
تجویز به موقع آنتی بیوتیک هایی نظیر سولفا میتواند گسترش کوکسیدیا را به تاخیر بیندازد و یا از آن جلوگیری نماید و دوره ی انگلی را کوتاه و میزان دفع اووسیت (سلول جنسی ماده است که کار تقسیم سلولی را بر عهده دارد) را افزایش دهد.
بیماری کوکسیدیوز یک روند درونی دارد یعنی مناطقی که در سایه قرار دارند و مرطوب نیز میباشند اووسیت در آن رشد میکند و از آنجایی که اشعه ماوراء بنفش خورشید آنها را از بین میبرد قرار دادن قفس پرندگان در برابر نور خورشید در از بین بردن اووسیت ها بسیار موثر است.
ترکیبات : سولفا کینوکسالین 40 میلی گرم، پیریمتامین 10 میلی گرم، نگهدارنده 1 میلی گرم
مقدار و نحوه مصرف : 3 قطره در هر 100 میل آب آشامیدنی به مدت 3 روز بعد 2 روز استراحت و بعد 3 روز دیگر
گونه های هدف : قناری و سایر پرندگان زینتی
بسته بندی : بطری 20 میلی لیتری

.... تجربیات شخصی : سولفا یک داروی بسیار موثر در درمان اسهال گچی میباشد همچنین در درمان سینه کاردی جهت از بین بردن علائم آن بسیار موثر است .شما میتوانید از سولفا به همراه جنتامایسین جهت از بین بردن علت سینه کاردی استفاده کنید از این دو روش : ابتدا از سولفا طبق دستور وبعد از یک هفته تقویت استفاده از جنتامایسین طبق دستور ویا از هر دو به صورت همزمان استفاده شود که روش اول مناسب تر است.
همچنین سولفابرای از بین بردن اسهال سبز و خونی هم موثر میباشد.

با ما بروز باشید
کانال عروس هلندی وپرن گان زینتی
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

17 Aug, 20:41


رویاهاتون رو باور داشته باشید؛ اما بیشتر از رویاهاتون، خدا رو باور داشته باشید
┏━━━🍃🌼🍀🌺🍃━━━┓
  کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی
┗━━━🍃🌼🍃🌺🍃━━━┛

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

26 Jun, 15:41


🔴🔴تلفات تو دوره تخم🔴🔴
دلیل هایی که باعث میشه پرنده تو دوره تخم تلف بشه
کمبود کلسیم
تغذیه نامناسب
دلیل هایه اصلی که پرنده تو دوره تخم امکان تلفاتش هست
برایه جلوگیری از این مشکلها
دادن کلسیم در هفته یک بار حداقل
تغذیه مناسب و طبع سرد زمان تخم گذاری
حداقل در هفته یک تا ۲بار کاهو و سبزی جات بدین
تغذیه هایه سنگین جلوگیری کنید
دانه چیا زمان تخم استفاده نشود
تخم خرفه حتمن رو غذایه نرم استفاده کنید
(عکسی ک مشاهده میکنید دلیل اصلیش که باعث تلف شدن پرنده ها شده تغذیه نامناسب بوده که هجم فضله رو زیادکرده و دادن دانه چیا باعث شده فضله ها تو روده سفت و خشک بشه و پرنده نتونه فضله کنه .هجم فضله بالا بره باعث پارگی روده و دفع خون و اب میشه و پرنده تلف میشه)
حتمن تو دوره تخم رعایت کنید این نکات رو👆

🦜 کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی 🦜
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

26 Jun, 15:39


درباره ی تخم عروس هلندی ها.....


عروس ها معمولا میان پنج تا هفت تخم خواهند گذاشت.که این متغیر خواهد بود.


https://t.me/arooshoiandi
زیرا:


شرایط محیطی و آب و هوایی هر ناحیه ای از کره ی زمین زندگی می نمایند بر نوع زندگی آنان تاثیر بسزایی خواهد داشت.


عروس ها در اولین مرحله ی تخم گذاری خود معمولا بین یک الی دو تخم می گذارند.

که معمولا فقط یک تخم آنان نطفه دار می باشد.


عملیات تخم گذاری عروس ها بعد از نه الی پانزده روز از جفت گیری آنان آغاز خواهد شد..

که از نشانه های آن برآمدگی پشت ماده بر اثر وجود تخم می باشد.


هر دو عروس کاملا دقیق مراقب تخم ها بوده و در بزرگ کردن جوجها نهایت همکاری را خواهند داشت.


عروس های والدین هرگز در لانه مدفوع گذاری ننموده تا لانه تمیز بماند که این نیز سبب برآمده شدن شکم آنها خواهد شد تا در اسرع وقت تخلیه شوند.


(عروس ها ابتدا جهت دفع بسیار از لانه بیرون می آیند ولی با گذشت زمان این دفعات کاسته می شود)


در مراحل تخم گذاری نر وظیفه ی حفاظت از لانه و قفس را بر عهده دارد و دراین زمان نر حالت تدافعی گرفته و ممکن است نسبت به انسان ها رفتاری بسیار تند خو داشته باشد و یا شروع به گاز گرفتن کند.


لانه را در صورت امکان از خاک اره به میزان مناسب پر نمایید ولی این را بدانید که ممکن است عروس ها از خاک اره یا چوب رنده شده استقبال ننمایند و بر روی کف لانه تخم گذاری نمایند بنابراین هیچ اصراری به تخم گذاشتن بر روی چوب رنده شده نداشته باشید.


از دست زدن به تخم ها پرهیز نمایید زیرا سبب بو گرفتن آنها شده و عروس ها لانه را ترد می نمایند..


قفس را در این زمان هرگز تکان ندهید و مراحل تعویض غذا را کمی طولانی نمایید تا عروس ها احساس خطر ننمایند.


از اغذیه ی مقوی استفاده نمایید.

وجود کف دریا در قفس اجباری بوده زیرا سبب تسریع تخم گذاری می شود


تخم ها بستگی به فضایی که در آن قرار داشته بین نوزده تا بیست و سه روز از تخم بیرون می آیند که تذکر باید داد که تا بزرگ شدن جوجه به آنها دست نزنید تا همواره مورد محبت والدین قرار بگیرند.


از سبزیجات جهت سهولت تخم گذاری ماده استفاده شود ( سبزی جعفری به منزله ی نوعی سم است هرگز ندهید)


به طور کلی در این دوران هیچ دخالتی در زندگی عروس های خود ننمایید.


با تاریک شدن هوا به تدریج چراغ محل آنها را خاموش نمایید
موفق باشید
کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی،
.https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

26 Jun, 15:38


دگی و اتساع چینه دان پرنده
درمان
برای این بیماری درمانی وجود ندارد.اخیرا از داروی سله کوکسیب استفاده شده است که نتایج امید بخشی داشته است.

https://t.me/arooshoiandi
7.بیماری پستیاکوز
بیماری واگیر و خطرناکی است که الاوه بر طوطی سانان دیگر پرنده ها را نیز درگیر میسازد.به این بیماری تب طوطی هم میگویند.انتقال این بیماری بر اثر خوردن اب و غذای آلوده و گزش حشراتی نظیر جرب – کنه – شپش و کک صورت میگیرد.
نشانه های بیماری
اسهال سبز تا خونی – بی حالی – کاهش وزن – بی اشتهایی – تنگی نفس – ترشحات چرکی بینی و چشم
{ برای تشخیص این بیماری باید ار پرنده آزمایش گرفته شود}
درمان
برای درمان میتوان از داروهای تتراسایکلین – کلر تتراساکلین – اکسی تتراسایکلین و دوکسی سیلین استفاده نمود.تتراسایکلین باید به میزان 100 میلی گرم به ازای هر کیلو گرم وزن پرنده به مدت 7 تا 10 روز داده شود.

https://t.me/arooshoiandi
8.بیماری سالمونلوز
بیماری باکتریایی واگیری است که همه ی طوطی سانان را درگیر میسازد.
نشانه های بیماری
در جوجه ها بیماری به صورت مرگ ناگهانی تظاهر میابد و در پرنده های بالغ نشانه هایی نظیر افسردگی – بیحالی – بالهای اویزان – اسهال سبز رنگ وجود دارد و پرنده چند روز بعد از ظاهر شدن نشانه ها تلف میشود.
درمان
معمولا این بیماری در برابر آنتی بیوتیک ها مفاومت فراوانی از خود نشان میدهد.انجام یک آزمایش ضروری است.برای این بیماری انتی بیوتیک هایی نظیر انروفلوفلوکساسین و یا تایلوزین میتوانند منجر به کاهش نشانه ها و کاهش دفع پاتوزن شود و به بهبودی پرنده کمک کند.اما همیشه قادر به حذف کامل بیماری نیست.


9.بیماری هلیکو باکتریوز
این باکتریهای متحرک معمولا در حلق عروس های هلندی مشاهده میشود
نشانه های بیماری
نشانه های این بیماری التهاب حلق – پرخونی – افزایش موکوس دهان – خمیازه – تکان دادن سر – سختی در بلع و همچنین عوارض تنفسی نظیر عطسه کردن – تورم دور چشم – ترشح شدید مخاط از بینی – لاغری و افسردگی میباشد
درمان
برای درمان این بیماری باید از داروی داکسی سیلین استفاده کرد


10.بیماری اسپیروکتوز
بیماری باکتریایی حاد و یا مزمنی است که از طریق گزش کنه و باکتری های تاژک دار – متحرک و هوازی به پرنده منتقل میشود.این بیماری بیشتر پرندگان جوان را مبتلا میسازد
نشانه های بیماری
نشانه های بیماری در حالت حاد پرنده تب دار و بیحال بوده و از خوردن خودداری میکند و قبل از تلف شدن علائم فلجی را نشان میدهد
در شکل مزمن بیماری علائمی نظیر ضعف – اسهال – لرزش – آتاکسی - بیحالی – کم خونی و کاهش دمای بدن وجود دارد.
درمان
هنوز درمانی برای این بیماری پیدا نشده است


11.بیماری اسپرژیلوز
این بیماری یکی از شایع ترین علل بروز پنومونی و التهاب کیسه های هوایی با عامل قارچی میباشد.
نشانه های بیماری
این بیماری دارای دو صورت حاد و مزمن است.
در حالت حاد ممکن است پرنده به صورت ناگهانی تلف شود علاوه بر این بر اثر رشد قارچ ها در هنجره در 4-5 روز هنجره مسدود شده و پرنده دچار تغییر صدا و خفگی میشود.
در حالت مزمن این بیماری علائمی نظیر کاهش وزن – علائم تنفسی – تغییر صدا مشاهده میشود
درمان
برای درمان این بیماری باید از داروهای ایتراکونازول - کتوکونازل – فلوکونازل استفاده شود.
نویسنده H
با ما همیشه دراوج هستید
همیشه بروز باشید
کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

26 Jun, 15:36


بيماريهاي ويروسي

1.بیماری نیوکاسل
بیماری واگیر و حادی است که تمام پرندگان از جمله عروس هلندی را مبتلا میسازد و با علایم بالینی مختلفی در بین پرندگان تظاهر میابد.عامل مسبب بیماریهای ویروسی { پارامیکسو ویروس } است که سروتیپ های متعددی دارد و از آن میان بیماریزایی پارامیکسو ویروس تیپ3 در عروس هلندی بیشتر از همه بوده است.
نشانه های بیماری
جوجه های عروس هلندی به بیماری حساس هستند و در یک بررسی مشاهده گردید که نشانه های بیماری در جوجه عروس هلندی به صورت لرزش - فلجی پا - تنگی نفس و مرگ و میر بالا تظاهر میابد.
درمان
این بیماری درمان ندارن و درمان های حمایتی میتواند مرگ پرنده را به تعویق اندازد ولی نمیتوان باعث بهبودی پرنده شود.علایم عصبی ناشی از بیماری نظیر فلجی پا و بال و پیچش گردن قابل درمان نبوده و در پایان منجر به مرگ پرنده میشود.


https://t.me/arooshoiandi
2.بیماری آبله
بیماری آبله بیماری ای است که در صورت حاد نبودن اگر به موقع به پرنده رسیدگی نشود باعث تلف شدن پرنده میشود.تمام ویروس های آبله در پرندگان از نظر مرفولوژیکی شبیه به هم هستند ولی درجات مختلفی دارند.
نشانه های بیماری
بیماری آبله به صورت ظهور ضایعات و لزیون های آبله بر روی سر و صورت پرنده دیده خواهد شد و در صورت بروز فرم شدید بیماری پرنده طی چند روز تلف خواهد شد.
درمان
برای درمان ضایعات آبله میتوان از گلیسیرین یده و یا پمادهای حاوی مواد ویروس کش استفاده کرد و با توجه به اینکه ضایعات دهانی ممکن است باعث شود که پرنده از خوردن غذا خودداری کند لذا باید در دوره ی بیماره غذاهای نرم و مقوی در اختیار پرنده قرار داده شود و در مواقعی باید با قاشق یا سرنگ به زور به پرنده غذا داده شود.تجویز ویتامین آ و ویتامین سی ترمیم بافت های پوششی آسیب دیده را تسریع مینماید.
https://t.me/arooshoiandi
3.عفونت آدنو ویروسی
آدنو ویروس ها معمولا به عنوان ویروس های فرصت طلب شناخته میشوند.پرنده های آلوده همزمان دارای عفونت های کلامیدیایی-قارچی-باکتریایی-انگلی یا ویروسی دیگر هستند که در پرنده بیانگر ضعف ایمنی بدن است.
نشانه های بیماری
در مرغ عشق و عروس هلندی و طوطی پاراکیت ایجاد افسردگی-بی اشتهایی-اسهال و خونریزی از مقعد میکند.همینطور نیز میتوان با استفاده از روش های ژل آگار-پادتن فلورسنت یا الیزا این بیماری را تشخیص داد
درمان
برای عفونت های آدنو ویروسی درمانی وجود ندارد.مراقبت از پرنده شامل ( تامین و نگهداری آب بدن پرنده - کمک به غذا خوردن و مصرف آنتی بیوتیک ممکم است میزان مرگ و میر را در پرندگان آلوده کاهش دهد.


4.بیماری پاچکو
بیماری ویروسی حاد و کشنده ای است و دارای دو حالت حاد و تحت حاد میباشد
نشانه های بیماری
در نوع حاد ممکن است پرنده در قفس خود به خود تلف شود و گاهی ممکن است این علائم را داشته باشد ( افسردگی - بی اشتهایی - اسهال گاهی اوقات خونی - استفراق اورات های زرد - لرزش و تلو تلو خوردن - تشنگی و دفع ادرار مکرر و التهاب ملتحمه چشم باشد.بسیاری از پرندگان ممکن است علایم عصبی به شکل لرزش - پیچش گردن و شکل تهاجمی و تشنج را نشان دهد که در این مواقع پرنده بعد از 3 تا 10 روز تلف میشود.
در مواقع تحت حاد پرنده بین 5 روز تا چند هفته پس از یک نارسایی تنفسی ملایم بهبود میابد.
درمان
در طوطی سانان نشان داده شده است که درمان با اسیکلوویر وقتی که قبل از ظهور علایم استفاده میشود دارای تاثیر بیشتری است و اگر پس از علایم استفاده شود باعث کاهش تلفات میشود


5.بیماری پاپیلوماتوز
بیماری عفونی با واگیری خفیف است که باعث بروز پاپیلوما در دهان-حلق-کلواک و سایر اندام های پرنده میشود.طی تستی که روی 141 طوطی انجام شد مشاهده شد که 60% آنها طوطی ماکائو - 33% طوطی آمازون و 6% در سایر گونه ها نظیر عروس هلندی و ... دیده شده است
نشانه های بیماری
زورپیچ - بوی بد دهان - ناباروری - اختلال در تنفس و خس خس کردن - مدفوع رقیق - تغیر رنگ پرهای ناحیه مقعد-بی اشتهاای و لاغر شدن پرنده
درمان
به طور کلی پاپیلوماها نیاز به درمان ندارند مگر اینکه مساله خاصی ایجاد نماید.در صورت مشکل کم بودن توان حرکتی یا جویدن غذای پرنده میتوان با جراحی و یا با استفاده از جراحی با اشعه پاپیلوما را به راحتی از بین برد


6.بیماری اتساع پیش معده
عامل این بیماری تاکنون شناخته نشده است.دوره ی این بیماری ممکن است از چند هفته تا چند سال طول بکشد و منجر به مرگ پرنده شود.این بیماری در طوطی های ماکائو-آمازن-عروس هلندی-کاسکو و کاکادوها بیشتر دیده شده است.
نشانه های بیماری
استفراغ و بالا آوردن دانه ها - وجود دانه های حضم نشده در مدفوع - کاهش وزن پرنده - بیحالی – افسردگی
باما بروز باشید
بقیه در پاراگراف بعدی
با ما از دیگر گروه وکاناها بی نیازید
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:21


*نکته آموزشی،پرورشی حرفه ای*

(دلایل تلفات درجوجه کشی)


*عوامل اصلی تلفات:

1) عفونت های داخلی

2) بیماری های والدین

3) اسهال ومشکلات گوارشی

4) عدم تغذیه جوجه توسط والدین

5) تغذیه غلط (صاحبان پرنده)

6) نامتعادل بودن دما

7) اختلاف سن زیاد بین جوجه ها

* بامصرف یک دوره آنتی بیوتیک وسیع الطیف(TNT) قبل ازجفت وحتی تخم گذاری احتمال بیماری والدین به صفر میرسد.

* بامصرف(سریا آنتی)در روزهای اول تولد احتمال مرگ ومیر بعلت عفونت های داخلی درجوجه ها نزدیک به صفر میرسد.

* بامصرف(سریا)از اسهال ومشکلات گوارشی نیز جلوگیری میکنید.

* گاهی غذا ندادن والدین به جوجه ها علتش بی تجربه بودن والدینه وگاهی بعلت بوی بد دهان جوجه هاست که عاملش عفونت های داخلیه وبا مصرف سریا آنتی این مشکل کاملا برطرف میشود.

* تغذیه جوجه ها باید بگونه ای باشد که تمامی نیازهای جوجه هارا جهت رشد کامل فراهم کند.
«حاوی کربوهیدرات ها،پروتئین ها،چربی ها،ویتامین ها ومواد معدنی باشد.»

*دما و رطوبت محیط پرورش بسته به گونه ونژاد پرندگان کمی متفاوت است.

* بهترین دما برای اکثر طوطی سانان دمای بین 22_27 درجه سانتیگراد هست.

* رطوبت هم بسته به شرایط تخم گذاری متفاوت است،اما میانگین بین 30\50 درصد هم رطوبت متعادلی هست.

*اختلاف سن بین جوجه ها دریک لانه باعث میشود تا جوجه های کوچکتر هرروز ضعیفتر بشوند وجوجه های بزرگتر سهم غذای جوجه های کوچکتر را بخورند.
جهت جلوگیری از این اتفاق باید تخم هارا هر روزکه ماده تخم گذاری میکند برداریم وبصورت یکجا در روز آخر تخم گزاری زیر ماده بزاریم تاجوجه ها هم سن باشند.
باما بروز باشید

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:21


🥦🥦🥦🥦🥦🥦🥦خوااص کلم  بروکلی
  در میان سبزی های موجود در جهان کلم_بروکلی یکی از غنی ترین منابع آهن به شمار می آید و نه تنها به دلیل داشتن خاصیت ضد سرطان بلکه به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها(ویتامین C وE) ومواد معدنی توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. 

استفاده این سبزی پر خاصیت هفته ای یک بار زمان تولک و پرسازی و دو یا سه بار در زمان تولید مثل ( به همراه غذای تخم مرغی ) بسیار سودمند است.

من خودم پس از شستن، به مدت 15 ثانیه در داخل آب در حال جوشیدن قرار می دهم تا کرمهای آن کشته شده و کمی نرمتر گردد و سپس با تخم مرغ رنده می کنم و برای قناریهای جوجه دار و جوجه های داخل پرون استفاده می کنم.


از دیگر مواد موجود در کلم بروکلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان (sulforaphane) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان های سینه، معده، روده بزرگ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند.

۲- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید، ویتامینA، ویتامینC و ویتامینKمی باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند.

۳- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامینC، فیبر و بتاکاروتن( پیش ساز ویتامینA) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند. در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان، آلزایمر(فراموشی دوران پیری)، بیماریهای قلبی، آرتریت( التهاب مفاصل) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.

۴- فیبر غذایی بالای موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند.
۵- کلسیم موجود دربروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم، دارای ویتامینD نیز می باشد که به جذب کلسیم در بدن کمک می کند، به عنوان منبع بهتری برای رفع پوکی استخوان مطرح می شود


https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:20


آموزنده✔️
قابل توجه افرادی که تازه عروسهاشون رو جفت انداختند:
در نو عروسانی که برای اولین باره که دارن تخم میزارند احتمال کمبود کلسیوم به دلیل تخمگزاری خیلی زیاد هست.این بیماری اکثراً با بیماریهای که این علائم رو دارند اشتباه گرفته میشه.اما این یکی موقتی هست و بعد از یکی دو روز برطرف میشه،البته با مراقبت شما.و اگر برطرف نشد و ادامه پیدا کرد حتماً باید به دامپزشک مراجعه کرد.
علایم: اسهال ، استفراغ سریع بعد از خوردن غذا، بیحالی قبل از استغراغ،و بی قراری،و حالت نرمال بعد از استفراغ هست.یعنی پرنده مشغول مرتب کردن پرهاش میشه و بعد از چند دقیقه دباره میره سراغ غذا.و با پرنده ی نر شیفت خوابیدن روی تخم ها رو هم انجام میده که بیشتر در طول شب هست.
درمان و مراقبت: در این مواقع باید هوای اتاق رو گرم نگه داشت و از بوخور اکالیپتوس استفاده کرد.غذا رو از دسترس پرنده دور کنید و نگذارید که چیزی بخورد و یا به او به زور و با اسرار غذا ندهید. میتونید از قطره ی مولتی ویتامین به مقدار خیلی کم در آبش بریزید و بگذارید که پرنده استراحت کند . مدام با او صحبت نکنید و مزاحمش نشوید.در روز دوم پرنده سالم به نظر میرسه.و به دنبال غذا میگرده.میتونید خیلی کم در اختیار پرنده قرار دهید و منتظر عکس العمل باشید.در صورتی که استفراغ نداشت به فاصله ی زمانی زیاد و کم کم به او غذا بدهید.احتمال بالا آوردن غذا توسط پرنده هنوز وجود دارد، ولی به فاصله ی زیاد و کمتر از روز گذشته.ولی در صورت افضایش علایم باید سریع به دامپزشک مراجعه کرد.
جلوگیری: شما میتونید از اولین جفتگیری پرنده شوع کنید به دادن قطره ی مولتی ویتامین هر هفته یک بار به مقدار ۴ تا ۵ قطره در آب پرنده.سنگ مینرال در قفس پرنده قرار دهید ومیتونید از غذاهای مقوی برای پرنده استفاده کنید.

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:20


*نکته آموزشی،پیشگیری*

(آلرژی ها وحساسیت های طوطی سانان وعروس هلندی)

* طوطی ها وعروس های هلندی نیز مانند انسانها دچارحساسیت و آلرژی خواهند شد.

*از جمله علائم حساسیت وآلرژی میتوان به:



*خس خس یا خر خر کردن تنفس، عطسه زیاد و آبریزش چشم(التهاب) اشاره کرد.

»ولی نکته مهم اینکه باید دقت کنیدکه آلرژی رابا سرماخوردگی اشتباه نگیرید زیرا که هرکدام دارای علائم خاص خودهستند که برای کسب اطلاع بیشتر می توانید به پست های قبلی و گذاشته شده درکانال (طوطی سانان بهرنگی)
مراجعه کنید.

*حساسیت های طوطی وعروس هلندی ممکن است ناشی از:

1.عطر شما

2.مواد غذایی

3.پوشش محل زندگی باشد.

و.......
درمرحله اول تلاش نموده که علت آلرژی عروس خودرا پیدا کنید(با کمک دامپزشک)


1)هرگز از عطر ومواد خوشبوکننده استفاده نکنید.

2)در رژیم غذایی پرنده کمی صرف نظر نمایید بدین ترتیب که،گندم،بادام زمینی، مواد لبنی و...بدون مواد شیمیایی،
شیر آب،که میتوانند ازعلل آن باشند را موردآزمایش قرار دهید یاحتی الامکان کمتردر اختیار پرنده قراردهید.

3)درمورد محل زندگی پرنده ازموادی استفاده کنید که برای آنها خطری نداشته باشد.(جرمی ساید و نانوسیل)

»بعنوان مثال:
قفس زنگ زده نباشد ویا ماده ای که قفس رابا آن تمیز میکنید حساسیت زا نباشد.

**درپایان سعی کنید همواره مراقب طوطی خود درتمامی شرایط باشید
باما بروز باشید
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:19


عوارض ناشی از کمبود ویتامین ها و مواد معدنی بر روی قدرت جوجه آوری
عمده مواد غذایی که موجب اختلالات جوجه کشی در درپرنده میشوند عبارتند از مواد معدنی و ویتامین ها. بسته به نوع کمبود و انفرادی یا چند موردی بودن این کمبود ها ممکن است عوارض متفاوت باشد.
کمبود ویتامین A ( رتینول)
موجب کوری، نقرس، تلفات جنینی در روزهای اول و دوم رشد جنین بخاطر نارسایی سیستم گردش خون و کاهش میزان خروج جوجه ها از تخم میشود. معمولا علت کمبود این ویتامین ناشی از عدم استفاده از سبزیجات و مصرف غذای کهنه میباشد.
کمبود ویتامین D ( کلسیفرول)
موجب نرمی استخوان و کج شدن استخوان های بلند ( مثل ساق پا)، کاهش ضخامت پوسته تخم و مرگ جنین در اواخر دوران جوجه کشی شود. معمولا به علت عدم دسترسی پرنده به نور آفتاب بروز میکند.
کمبود ویتامین E ( توکوفرول)
موجب عدم باروری تخم ها، ضعف جوجه خارج شده از تخم، مرگ در روزهای اولیه پس از خروج از تخم، همراه با خیز زیرپوستی و آتروفی عضلانی میشود. در اثر مصرف دان ها یا مواد چرب اکسید شده بروز میکند.
کمبود ویتامین B1 ( تیامین)
موجب به دنیا آمدن جوجه های ضعیف و دارای لرزش میشود که ظرف چند روز پس از خروج از تخم تلف میشوند.
کمبود ویتامین B2 ( ریبوفلاوین)
موجب فلجی و جمع شدگی پنجه پا از مرحله دوم رشد جنینی به بعد میشود.
کمبود نیاسین ( اسید نیکوتینیک)
موجب کاهش میزان جوجه آوری میشود. معمولا به علت استفاده از منابع پروتیینی نامرغوب و کمبود اسید آمینه تریپتوفان بروز میکند.
کمبود ویتامین B6 ( پیریدوکسین)
به سبب نقش مهمش در رشد اولیه جنین، موجب افزایش مرگ ومیر جنین میشود. جیره های غذایی حاوی پروتیین زیاد به طور ثانویه موجب کمبود این ویتامین میشود. کمبود همزمان این ویتامین و ماده معدنی منگنز موجب بزرگ شدن مفصل خرگوشی ( مفصل بالای ساق پای پرنده) شده و منجر به دررفتگی پا به یک طرف میگردد.
کمبود اسید فولیک ( فولاسین)
موجب مرگ و میر جوجه در دوره اولیه رشد در اثر کم خونی و گاهی مرگ و میر در هنگام خروج جوجه از تخم میشود. معمولا بر اثر مصرف طولانی مدت آنتی بیوتیک بروز میکند، زیرا آنتی بیوتیک موجب از بین رفتن باکتری های روده ای که مسول ساختن این ویتامین هستند میشود.
کمبود ویتامین B12 ( کوبالامین)
موجب کم خونی و مرگ در دوران اولیه و گاهی تحلیل رفتن رشد عضلانی در مرحله دوم رشد جنینی میشود.
کمبود کلسیم (ca)و فسفر (p)
میزان هر یک از این دو ماده به تنها یی و نسبت بین آنها تاثیر زیادی بر ضخامت پوسته تخم و رشد استخوان بندی جنین دارد.کمبود آنها و یا عدم تعادل بین آنها موجب کاهش قدرت جوجه در خروج از تخم میشود. جوجه های مبتلا دارای رانهای ضخیم و بال های کوتاه همراه با خیز زیر پوست گردن و نرمی استخوان میباشد.
کمبود منیزیم (mg)
این ماده معدنی در تنظیم رشد استخوانی نقش داشته و کمبود آن موجب بیماری پروزیس، کوتاه شدن طول بال خیز زیرپوستی و منقار طوطی شکل میشود.

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:18


👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
خواص میوه جات و سبزیجات
☑️برگ كاهوي بدون رطوبت تامين كننده كلسيم و آهن و اشتها آور و ضد يبوست مي باشد. برگ كاهو طبيعتي سرد دارد.✌️
☑️برگ تازه و جوان اسفناج ،‌ طبيعتي معتدل داشته و تامين كننده آهن و ضد يبوست مي باشد.✌️
☑️برگ و ساقه كرفس نيز طبيعتي گرم داشته و حاوي سديم ، پتاسيم و كلسيم مي باشد و به مقدار كم به قناريها داده مي شود.👌
☑️برگ گشنيز تازه طبيعتي سرد داشته و حاوي ويتامين C و A و املاح معدني مي باشد.✌️
☑️برگ تيزك شاهي نيز طبيعتي گرم دارد و حاوي ويتامين C ، كلسيم و يد بوده و ضد آسم مي باشد.👌
☑️سيب درختي شيرين طبيعتي معتدل دارد و سرشار از ويتامينهاي گوناگون بوده و در درمان يبوست و اسهال مفيد👌 است.
☑️گلابي طبيعتي معتدل داشته و مملو از ويتامين ها و املاح معدني مي باشد.✌️✌️
☑️پرتقال شيرين طبيعتي معتدل دارد و حاوي ويتامين C و املاح معدني مي باشد و در بهبود و درمان بيماري آسم و سرماخوردگي و برونشيت ميتوان از آن استفاده كرد.👌
☑️هويج تازه طبيعتي گرم دارد و سرشار از ويتامين A و املاح معدني و رنگدانه است كه جلا دهنده پرهاي قناري مي باشد.👌
☑️چنانچه مقداري پوست خشك شده ي تخم مرغ را كوبيده و هر 15 روز كمي از آن را به قناريها بدهيد باعث مي شود تا علاوه بر صحت مزاج ، قناريها ي ماده در فصل تخم گذاري ، تخم بدون پوسته نگذارند و به يبوست نيز مبتلا نشوند.👌👌

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:18


دوران تخم گذاری و خوابیدن بر روی تخم

در این حالت نخستین امری که باید از آن اجتناب بشه ، استفاده از مولتی ویتامین خواه جهت تقویت بدنی عروس ها و خواه جهت نطفه زدن تخم ها.

استفاده از غذاهای اصلی جفت یعنی همان ارزن، تخم کتان به میزان 1/4 ارزن،(نیازی به استفاده از تخم کافشه یا تخم گلرنگ در این زمان نیست)، و هم چنین استفاده از تخم آفتابگردان به صورت متعارف درطول هفته باید کاملا رعایت بشود.


در کنار این دسته از غذاهای اصلی، استفاده از غذاهای غیر فیبری(یعنی غذاهایی که در درون خود دارای مقداری آب بوده مانند میوه جات و سبزیجات) توصیه می گردد.

از جمله این دسته غذا هایی که می توانید استفاده کنید: استفاده از سیب، خیار، و همچنین سبزیجاتی مانند گشنیز(به مقدار کم استفاده شود) همچنین استفاده از کاهو نیز توصیه می گردد.

استفاده از کف دریا یا سپیداج یا سپیا در این دوره ضرورت چندانی ندارد و در صورت نیاز می تواند همچنان در قفس باشد.

در این دوره از آنجایی که جفت ها بیشتر زمان را در لانه به رسیدگی تخم ها می پردازند ممکن است درصد استفاده از مواد غذایی آنها کم باشد بنابراین هرگز جای نگرانی نیست.


استفاده از این رژیم غذایی در طول بیست روز دوره ی اولیه ی تکثیر توصیه می گردد.

نکات مهم:

در این دوره به دلیل ذخیره ی مدفوع در بدن، میزان مدفوع اغلب بسیار زیاد و دفع آن به صورت پرتابی و بوی بد همراه بوده که کاملا طبیعی بوده و جای نگرانی نیست.
به کانال مابپیوندید👇👇👇👇
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:17


!!!
چند نکته درباره رام کردن و نزدیک شدن به پرنده خودتون

https://t.me/arooshoiandi
اگر قصد دارید جوجه را به خودتون نزدیک تر کنید یا اصطلاحا رامتر کنید...بهتره خودتون بهش غذا بدین و روش آن به این ترتیب هست که ذای مورد علاقه اش یا اون غذایی که جوجه بیشتر از اون استفاده می کنه را در دستان خودتون بریزید یا جا دونه ای را نزدیک خودتون بذارید تا جوجه جرات کنه در کنار شما بخوره و کم کم غذا شو در کنار جادونه ای در دست خودتون هم بهش بدین...

وبا این روش به سادگی می تونید یه جوجه عروس را تربیت کرده و اون را برای تقلید صدا آماده کنید...

جوجه ها پس از خروج کامل از لونه یعنی زمانی که مهارت کافی جهت حفظ تعادل را داشته باشند که معمولا در سنین سی روزگی تا سی و پنج روزگی را تشکیل میده ، عادت دارند در گوشه و کنار قفس و یا هر فضایی که در اون قرار دارن به گشت و گذار ادامه بدن...

و حتما مراقب جوجه باشید...اونو در کنار والدینش بذارید تا در صورت تشنگی یا گرسنگی از پدر و مادر خودش تغذیه بشه..

هیچوقت جوجه را در سنین پایین در کنار سایر عروس هلندی های غریبه و تازه وارد نذارید چرا که امکان آسیب دیدن جوجه وجود داره!!

برخی از جوجه ها به خصوص نوع دستی و سرنگی آنها..عادت داشته که از هر نوع غذایی بخورن و از آنجایی که همه ی غذا ها برای آنها مناسب نیست..این وظیفه ی شماست تا مراقب باشید تا از هر دون و غذای نامناسبی نخورن...

اگر در آپارتمان یا فضایی زندگی می کنید که صدای پرنده موجب و آزار و اذیت شما می شه...بهتره از همون جوجگی انداختن چادر روی قفس را انجام داده تا عادت کنند و بعد ها با مشکل وحشت پرنده رو به رو نشید...

حتما پس از اینکه مشاهده کردین که جوجه خود ش توانایی دون خوردن پیدا کرده و دیگه از پدر و مادر خودش طلب غذا نمی کنه لطفا جوجه را جدا کنید...چرا که بعد ها والدین با کندن پرهای جوجه یا زخمی کردن جوجه شون..جوجه رو از قفس طرد می کنند...

لطفا جوجه را تا قبل از شش ماهگی حمام نکنید .

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:16


نور و خواب مورد نیاز طوطی
پرنده زمانی که بطور مناسب به نور و اشعه UVBدسترسی داشته باشد سالم تر , شاداب تر به نظر می رسد کمبود آفتاب و نور باعث جذب نشدن کلسیم و فسفر و در نتیجه نرمی و مشکلات استخوانی می شود و پرنده بی حال و ضعیف می گردد.
درصورت نبودن نور کافی خورشید می توان از لامپ های مخصوص استفاده کرد.

مشکلات در اثر کمبود نور:
برخی از پرندگان بویژه طوطی خاکستری به شدت مستعد کمبود کلسیم می باشد که در صورت نبود نور کافی کلسیم دریافتی از مواد غذایی جذب بدن نمی شود.
نبود نور کافی باعث بروز ناهنجاریهای رفتاری از جمله جیغ زدن , گاز گرفتن و پر کنی می شود.
در صورتیکه نور کافی وجود نداشته باشد جفت گیری و تخم گذاری انجام نخواهد شد.
تهیه ۱۰-۱۲ ساعت روشنایی
در فصل هایی که هوا متعادل است پرنده را با قفسی که درهایش بسته و ایمن است بیرون ببرین هرگز قفس را بیرون رها نکنین و مدام باید پیش پرنده باشین. بهترین زمان برای بیرون بردن سحر یعنی صبح زود می باشد که آفتاب سوزنده و گرم نیست.
برای پرندگان تخم گذار ساعات روشنایی از ۱۰ ساعت به ۱۶ ساعت باید اضافه شود
احتیاج به تاریکی:
اکثر پرندگان خانگی ما متعلق به نواحی گرمسیر هستن و بطور طبیعی ۱۲ ساعت روشنایی و ۱۲ ساعت تاریکی را تجربه می کنند.
بدن پرندگان به خواب بیشتری از ما نیاز دارد و اکثرا برای شاداب و سالم ماندن به حداقل ۱۰ ساعت خواب نیاز دارد.

فعال بودن و کمبود خواب باعث ضعیف شدن پرنده می شود.
بهتر است جای خواب مناسبی برای پرنده در نظر بگیرین چون در مکانی که افراد رفت و آمد دارن پرنده قادر به خوابیدن نیست.
پرنده با وجود کمی صدا می تواند بخوابد ولی با وجود حرکات دیگران خیر.
مشکلات با نبود تاریکی کافی و خواب
کمبود خواب منجر به ایجاد استرس در پرنده و در نتیجه ناهنجاریهای رفتاری مانند جیغ زدن گاز گرفت و پرکنی می شود.
کمبود خواب سیستم بدن پرنده را ضعیف کرده و مقاومت بدن در مقابل بیماری ها کم می شود.
نبود تاریکی کافی برخی گونه از پرندگان از جمله عروس هلندی را بطور متناوب آماده برای جفت گیری و تخم گذاری می کند.
اگر در خانه سکوت وجود دارد و فقط مشکل نور است کاور و پارچه رو قفس انداخته و به مدت ۱۰-۱۲ ساعت بگذارید پرنده بخوابد.
بهترین این است که قفس کوچک و در اتاقی جدا و ساکت برای خواب پرنده در نظر بگیرید.
اگر جز افرادی هستید که زود بیدار می شوید روی قفس را پارچه انداخته تا پرنده بخوابد و ساعت یا رادیو را رو زمان خاصی تنظیم کنید تا پرنده آن زمان بیدار شود.
مثلا اگر ۱۰شب می خوابید پرنده باید حدود ساعت ۹ بیدار شود.
برگرفته شده از کتاب بیمارهای طوطی سانان
https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:14


بيماريهاي ويروسي

1.بیماری نیوکاسل
بیماری واگیر و حادی است که تمام پرندگان از جمله عروس هلندی را مبتلا میسازد و با علایم بالینی مختلفی در بین پرندگان تظاهر میابد.عامل مسبب بیماریهای ویروسی { پارامیکسو ویروس } است که سروتیپ های متعددی دارد و از آن میان بیماریزایی پارامیکسو ویروس تیپ3 در عروس هلندی بیشتر از همه بوده است.
نشانه های بیماری
جوجه های عروس هلندی به بیماری حساس هستند و در یک بررسی مشاهده گردید که نشانه های بیماری در جوجه عروس هلندی به صورت لرزش - فلجی پا - تنگی نفس و مرگ و میر بالا تظاهر میابد.
درمان
این بیماری درمان ندارن و درمان های حمایتی میتواند مرگ پرنده را به تعویق اندازد ولی نمیتوان باعث بهبودی پرنده شود.علایم عصبی ناشی از بیماری نظیر فلجی پا و بال و پیچش گردن قابل درمان نبوده و در پایان منجر به مرگ پرنده میشود.


2.بیماری آبله
بیماری آبله بیماری ای است که در صورت حاد نبودن اگر به موقع به پرنده رسیدگی نشود باعث تلف شدن پرنده میشود.تمام ویروس های آبله در پرندگان از نظر مرفولوژیکی شبیه به هم هستند ولی درجات مختلفی دارند.
نشانه های بیماری
بیماری آبله به صورت ظهور ضایعات و لزیون های آبله بر روی سر و صورت پرنده دیده خواهد شد و در صورت بروز فرم شدید بیماری پرنده طی چند روز تلف خواهد شد.
درمان
برای درمان ضایعات آبله میتوان از گلیسیرین یده و یا پمادهای حاوی مواد ویروس کش استفاده کرد و با توجه به اینکه ضایعات دهانی ممکن است باعث شود که پرنده از خوردن غذا خودداری کند لذا باید در دوره ی بیماره غذاهای نرم و مقوی در اختیار پرنده قرار داده شود و در مواقعی باید با قاشق یا سرنگ به زور به پرنده غذا داده شود.تجویز ویتامین آ و ویتامین سی ترمیم بافت های پوششی آسیب دیده را تسریع مینماید.

3.عفونت آدنو ویروسی
آدنو ویروس ها معمولا به عنوان ویروس های فرصت طلب شناخته میشوند.پرنده های آلوده همزمان دارای عفونت های کلامیدیایی-قارچی-باکتریایی-انگلی یا ویروسی دیگر هستند که در پرنده بیانگر ضعف ایمنی بدن است.
نشانه های بیماری
در مرغ عشق و عروس هلندی و طوطی پاراکیت ایجاد افسردگی-بی اشتهایی-اسهال و خونریزی از مقعد میکند.همینطور نیز میتوان با استفاده از روش های ژل آگار-پادتن فلورسنت یا الیزا این بیماری را تشخیص داد
درمان
برای عفونت های آدنو ویروسی درمانی وجود ندارد.مراقبت از پرنده شامل ( تامین و نگهداری آب بدن پرنده - کمک به غذا خوردن و مصرف آنتی بیوتیک ممکم است میزان مرگ و میر را در پرندگان آلوده کاهش دهد.


4.بیماری پاچکو
بیماری ویروسی حاد و کشنده ای است و دارای دو حالت حاد و تحت حاد میباشد
نشانه های بیماری
در نوع حاد ممکن است پرنده در قفس خود به خود تلف شود و گاهی ممکن است این علائم را داشته باشد ( افسردگی - بی اشتهایی - اسهال گاهی اوقات خونی - استفراق اورات های زرد - لرزش و تلو تلو خوردن - تشنگی و دفع ادرار مکرر و التهاب ملتحمه چشم باشد.بسیاری از پرندگان ممکن است علایم عصبی به شکل لرزش - پیچش گردن و شکل تهاجمی و تشنج را نشان دهد که در این مواقع پرنده بعد از 3 تا 10 روز تلف میشود.
در مواقع تحت حاد پرنده بین 5 روز تا چند هفته پس از یک نارسایی تنفسی ملایم بهبود میابد.
درمان
در طوطی سانان نشان داده شده است که درمان با اسیکلوویر وقتی که قبل از ظهور علایم استفاده میشود دارای تاثیر بیشتری است و اگر پس از علایم استفاده شود باعث کاهش تلفات میشود


5.بیماری پاپیلوماتوز
بیماری عفونی با واگیری خفیف است که باعث بروز پاپیلوما در دهان-حلق-کلواک و سایر اندام های پرنده میشود.طی تستی که روی 141 طوطی انجام شد مشاهده شد که 60% آنها طوطی ماکائو - 33% طوطی آمازون و 6% در سایر گونه ها نظیر عروس هلندی و ... دیده شده است
نشانه های بیماری
زورپیچ - بوی بد دهان - ناباروری - اختلال در تنفس و خس خس کردن - مدفوع رقیق - تغیر رنگ پرهای ناحیه مقعد-بی اشتهاای و لاغر شدن پرنده
درمان
به طور کلی پاپیلوماها نیاز به درمان ندارند مگر اینکه مساله خاصی ایجاد نماید.در صورت مشکل کم بودن توان حرکتی یا جویدن غذای پرنده میتوان با جراحی و یا با استفاده از جراحی با اشعه پاپیلوما را به راحتی از بین برد


6.بیماری اتساع پیش معده
عامل این بیماری تاکنون شناخته نشده است.دوره ی این بیماری ممکن است از چند هفته تا چند سال طول بکشد و منجر به مرگ پرنده شود.این بیماری در طوطی های ماکائو-آمازن-عروس هلندی-کاسکو و کاکادوها بیشتر دیده شده است.
نشانه های بیماری
استفراغ و بالا آوردن دانه ها - وجود دانه های حضم نشده در مدفوع - کاهش وزن پرنده - بیحالی – افسردگی

https://t.me/arooshoiandi

کانال عروس هلندی و پرندگان زینتی

06 Jun, 03:13


دگی و اتساع چینه دان پرنده
درمان
برای این بیماری درمانی وجود ندارد.اخیرا از داروی سله کوکسیب استفاده شده است که نتایج امید بخشی داشته است.


7.بیماری پستیاکوز
بیماری واگیر و خطرناکی است که الاوه بر طوطی سانان دیگر پرنده ها را نیز درگیر میسازد.به این بیماری تب طوطی هم میگویند.انتقال این بیماری بر اثر خوردن اب و غذای آلوده و گزش حشراتی نظیر جرب – کنه – شپش و کک صورت میگیرد.
نشانه های بیماری
اسهال سبز تا خونی – بی حالی – کاهش وزن – بی اشتهایی – تنگی نفس – ترشحات چرکی بینی و چشم
{ برای تشخیص این بیماری باید ار پرنده آزمایش گرفته شود}
درمان
برای درمان میتوان از داروهای تتراسایکلین – کلر تتراساکلین – اکسی تتراسایکلین و دوکسی سیلین استفاده نمود.تتراسایکلین باید به میزان 100 میلی گرم به ازای هر کیلو گرم وزن پرنده به مدت 7 تا 10 روز داده شود.


8.بیماری سالمونلوز
بیماری باکتریایی واگیری است که همه ی طوطی سانان را درگیر میسازد.
نشانه های بیماری
در جوجه ها بیماری به صورت مرگ ناگهانی تظاهر میابد و در پرنده های بالغ نشانه هایی نظیر افسردگی – بیحالی – بالهای اویزان – اسهال سبز رنگ وجود دارد و پرنده چند روز بعد از ظاهر شدن نشانه ها تلف میشود.
درمان
معمولا این بیماری در برابر آنتی بیوتیک ها مفاومت فراوانی از خود نشان میدهد.انجام یک آزمایش ضروری است.برای این بیماری انتی بیوتیک هایی نظیر انروفلوفلوکساسین و یا تایلوزین میتوانند منجر به کاهش نشانه ها و کاهش دفع پاتوزن شود و به بهبودی پرنده کمک کند.اما همیشه قادر به حذف کامل بیماری نیست.


9.بیماری هلیکو باکتریوز
این باکتریهای متحرک معمولا در حلق عروس های هلندی مشاهده میشود
نشانه های بیماری
نشانه های این بیماری التهاب حلق – پرخونی – افزایش موکوس دهان – خمیازه – تکان دادن سر – سختی در بلع و همچنین عوارض تنفسی نظیر عطسه کردن – تورم دور چشم – ترشح شدید مخاط از بینی – لاغری و افسردگی میباشد
درمان
برای درمان این بیماری باید از داروی داکسی سیلین استفاده کرد


10.بیماری اسپیروکتوز
بیماری باکتریایی حاد و یا مزمنی است که از طریق گزش کنه و باکتری های تاژک دار – متحرک و هوازی به پرنده منتقل میشود.این بیماری بیشتر پرندگان جوان را مبتلا میسازد
نشانه های بیماری
نشانه های بیماری در حالت حاد پرنده تب دار و بیحال بوده و از خوردن خودداری میکند و قبل از تلف شدن علائم فلجی را نشان میدهد
در شکل مزمن بیماری علائمی نظیر ضعف – اسهال – لرزش – آتاکسی - بیحالی – کم خونی و کاهش دمای بدن وجود دارد.
درمان
هنوز درمانی برای این بیماری پیدا نشده است


11.بیماری اسپرژیلوز
این بیماری یکی از شایع ترین علل بروز پنومونی و التهاب کیسه های هوایی با عامل قارچی میباشد.
نشانه های بیماری
این بیماری دارای دو صورت حاد و مزمن است.
در حالت حاد ممکن است پرنده به صورت ناگهانی تلف شود علاوه بر این بر اثر رشد قارچ ها در هنجره در 4-5 روز هنجره مسدود شده و پرنده دچار تغییر صدا و خفگی میشود.
در حالت مزمن این بیماری علائمی نظیر کاهش وزن – علائم تنفسی – تغییر صدا مشاهده میشود
درمان
برای درمان این بیماری باید از داروهای ایتراکونازول - کتوکونازل – استفاده شود

.https://t.me/arooshoiandi

1,677

subscribers

165

photos

49

videos