مدرسه مقاله نويسي @academy_research Channel on Telegram

مدرسه مقاله نويسي

@academy_research


برترین کالج و آكادمي روش تحقيق علمي؛
مقاله نويسي تخصصي؛
پژوهش علمی ؛
پايان نامه ارشد و رساله دکتری
طرح تحقیق و پروپوزال

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي (Persian)

با خوش آمدید به مدرسه مقاله نويسي! اينجا برترین کالج و آكادمي روش تحقيق علمي است که به شما امکان می دهد مهارت ها و دانش خود را در زمینه مقاله نويسي تخصصي ارتقا دهید. اين کانال به پژوهش علمی، پايان نامه ارشد و رساله دکتری، طرح تحقیق و پروپوزال می پردازد تا شما را در رسیدن به اهداف تحقیقاتی خود یاری نماید. اگر به دنبال بهبود مهارت های نوشتاری علمی خود هستید، به ما بپیوندید و از منابع و مشاوره های ارزشمند ما بهره مند شوید. با ارتقا دانش و تجربه خود در زمینه مقاله نويسي، پیشرفت فردی و حرفه ای خود را تجربه کنید. بپیوندید به @academy_research و شروع به ساختن آینده ای روشن و موفق در زمینه تحقیقات علمی کنید.

مدرسه مقاله نويسي

29 Aug, 15:12


میانگین تاثیر مقاله (Article Influence):

@academy_research

میانگین تاثیر یک مقاله را (در ۵ سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد.

داده های مربوطه از JCR استخراج می شود.

این شاخص با عنوان شاخص نفوذ مقاله نیز شناخته می شود.

این شاخص به نوعی مشابه با عامل ویژه است با این تفاوت که عامل ویژه ارزش و اعتبار مجلات را می سنجد.
@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

28 Jul, 17:36


نکات اصلی برای استناد کردن (نوشتن منابع) :

@academy_research

۱-منابع استفاده شده در دسترس باشند.

۲-نویسنده بایستی همه منابع و مراجعی را که در گزارش خود مورد استفاده قرار داده است، به طور دقیق مشخص کند.

۳-در مستندسازی، فقط باید آثاری را مورد استفاده قرار داد که به آنها دسترسی مستقیم داریم.

۴-کلمات و عقاید منبع را با استفاده از نقل قول مستقیم و غیر مستقیم از نظرات و کلمات خود جدا کنید.

۵-تمام منابع استفاده شده در مقاله را چک کنید و در انتهای مقاله آدرس کامل آنها را فهرست نمایید.
@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

03 May, 15:48


معرفی سه پایگاه اصلی فارسی جهت نگارش پیشینه پژوهش:

@academy_research

http://fa.journals.sid.ir/

http://www.noormags.ir/

http://www.ensani.ir/


@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

21 Apr, 10:58


اشتباهات رایج در نوشتن مقدمه مقالات تحقیقی (research paper):

@academy_research

در نوشتن مقاله کارهای زیادی باید انجام شود تا مقاله تکمیل شده یک مقاله شود ولی گاهی اشتباهاتی باعث می شود که کیفیت مقاله کاهش یافته و چاپ آن در مجلات معتبر غیر ممکن شود.
بعضی از این اشتباهات به این صورت می باشد:

اشتباه اول :
دقیقا در پاراگراف اول باید هدف مشکلی که وجود دارد و باعث شده است که این مقاله نوشته شود به روشنی بیان شود
. به این معنی که باید یک راست برویم سر اصل مطلب و حاشیه نرویم.

اشتباه دوم:
اشتباه دیگر در مقدمه این است که مسائل بدیهی و پایه ای را بیش از حد توضیح بدهیم.
باید توجه کنیم که مخاطب اصلی مقالات علمی ،متخصصین حوزه تحقیقاتی ما هستند .
باید فقط مواردی را بیان کنیم که به طرح موضوع و نشان دادن ضرورت آن و اهمیت مقاله کمک می کند.

اشتباه سوم:
این اشتباه از دو اشتباه بالا مهمتر است و آن این است که هدف مقاله شفاف توضیح داده نشود.
تاکید روی انگیزه و هدف نوشتن مقاله توسط نویسندگان بسیار بسیار مهم است.

اشتباه چهارم:
ساختار نگارشی و گرامری مقاله را رعایت نکنیم.
مقدمه مقاله با دقت بسیار بیشتری توسط داوران خوانده میشو و اشتباهات باعث مرگ مقاله در همان نگاه اول می شود.

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

06 Apr, 15:07


نویسنده اول امتیازش بیشتری میگیرد یا نویسنده مسئول:

@academy_research

در بسیاری از ارزیابی های داخلی، امتیاز یکسانی به نویسنده اول و نویسنده مسئول مقاله تعلق می گیرد. البته ممکن است نویسنده مسئول، نویسنده اول نیز باشد که در این صورت همان امتیاز نویسنده اولی به وی تعلق خواهد گرفت.

اما در بسیاری از ارزیابی های خارجی، جایگاه نویسنده اول نسبت به سایر نویسندگان و نویسنده مسئول، از اهمیت بیشتری برخوردار است و نویسنده اول نسبت به نویسنده مسئول امتیاز بیشتری کسب خواهد کرد.


چند نکته مهم :

جایگاه شما در مقاله تاثیری بر شاخص H-index ندارد

معمولا در مقاله های استخراج شده از پایان نامه، دانشجو نویسنده اول و استاد راهنما نویسنده ی مسئول می شود

نویسنده اول معمولا شخصی است که ایده ی مقاله توسط او مطرح شده و به نوعی صاحب ایده است.

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

09 Feb, 08:38


سایت دانلود رایگان کتاب

@academy_research

کتابخانه PDFBooksWorld یک منبع با‌کیفیت برای دانلود کتاب‌های PDF رایگان است.
این کتاب‌ها در واقع نسخه دیجیتالی کتاب‌هایی هستند که به مالکیت عمومی رسیده‌اند.
هدف این سایت دانلود کتاب، ارائه کتاب‌های PDF با موضوعات مختلف برای خوانندگان با هر رده سنی است.

موضوعات کتاب‌های موجود در این سایت شامل داستان تخیلی، داستان غیر‌تخیلی، دانشگاهی و داستان‌های کودکان است و با فرمت‌های بهینه‌سازی شده برای دستگاه‌های مختلف با اندازه صفحه‌نمایش متفاوت مانند رایانه‌های شخصی، تبلت و موبایل وجود دارند.

ادرس دسترسی به سایت:
https://www.pdfbooksworld.com/gsearch.php

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

25 Jan, 16:28


کراس چک (CrossCheck) :

@academy_research

بررسی plagiarism و محاسبه میزان مشابهت یک مقاله با دیگران، که نمیتوان به مقالات یک ناشر بسنده کرد و ‌ در حالت ایده آل، با خروجی تمام انتشارات دنیا باید این مقایسه انجام گیرد.

سرویس CrossCheck با انگیزه کمک به سردبیران جهت ارزیابی اصالت مقالات توسعه داده شد. CrossCheck از نرم افزار  Ithenticate بهره می‌گیرد.

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

15 Jan, 13:50


با سلام و احترام خدمت پژوهشگران و دانشجویان محترم :

در سال ۱۳۹۷ به همراه استاد
فرهیخته ام،دکتر شروین اسدزاده،دانشیارگروه مهندسی صنایع واحدتهران شمال،به معاونت وقت پژوهش واحدتهران شمال مراجعه کردیم و کتابی که حاصل سالها تجربه، تحقیق و تلاشمان بود را برای داوری و چاپ تقدیم معاونت پژوهش تهران شمال کردیم، بعد از گذشت یک هفته اعلام شد که کتاب ما در داوری رد شده است و کتاب به مابازگردانده شد،چون از کیفیت و سبک متمایز و کاربردی کتاب اطمینان داشتیم و ازطرفی کم لطفی و بی دقتی واحدتهران شمال ما را مصصم تر کرد تا به دانشگاه صنعتی شریف مراجعه کنیم و کتاب را در معرض داوری و نقدمعتبرترین انتشارات دانشگاهی ایران یعنی دانشگاه صنعتی شریف قرار دهیم. بعداز داوری ها و بررسی های دقیق و تخصصی و تاییدمعاونت پژوهش دانشگاه شریف ، کتاب در آبان ۱۳۹۸ چاپ شد..

جالب تر اینکه در بخشنامه رسمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاداسلامی،ابلاغی به همه واحدهای دانشگاهی درتاریخ ۲۵ آذر۱۴۰۲ این کتاب به عنوان اولین رفرنس و مرجع درس روش تحقیق و مقاله نویسی و رساله نویسی پیشرفته در مقطع دکتری و تحصیلات تکمیلی معرفی شده است…

سینالاله

مدرسه مقاله نويسي

15 Jan, 13:13


ابلاغ آیین نامه ، سرفصل ها و رفرنس های روش تحقیق ، مقاله نویسی و رساله نویسی پیشرفته دکتری و مقاطع تحصیلات تکمیلی توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۲۵ آذر ۱۴۰۲

مدرسه مقاله نويسي

13 Jan, 20:03


نکات اصلی و بسیار مهم در خصوص ریجکت شدن مقالات:

@academy_research

عمده دلایل علمی که برای ریجکت یک مقاله توسط مجلات معتبر علمی صورت می‌پذیرد، تقریبا برای تمامی ژورنال‌ها یکسان می‌باشد که در ذیل آن‌ها را دقیق بررسی می‌نماییم؛ تا با رعایت آن‌ها، در هرچه بهتر شدن مقالات بکوشیم و از ریجکت شدن آن‌ها توسط سردبیران و داوران ژوزنال‌های معتبر علمی جلوگیری نماییم.

۱- مقاله مشکل فنی عمده دارد: 
برای مثال، مقاله‌ای که در نگاه اول اشکال یا جداول و رفرنس‌های آن ناقص و یا اشتباه باشد یا برخی از رفرنس‌ها به طور کلی اصلا ذکر نشده باشند؛ از سوی مجلات به اصطلاح فست ریجکت می‌شود. منظور از فست ریجکت این است که در همان ابتدای کار مقاله ریجکت می‌شود. معمولاً مقالاتی که چنین مشکلاتی دارند حتی به داور مجله نیز ارجاع داده نمی‌شوند.

۲- مقاله در حیطه اسکوپ مجله قرار ندارد: 
بسیاری از مؤلفینی که برای چاپ شدن مقاله خود عجله دارند معمولاً قبل از بررسی کامل اسکوپ مجله مقاله را به مجله ارسال می‌نمایند و یکبار دیگر مقاله قبل از ارجاع به داوران در همان مرحله اول ریجکت می‌شود. بنابراین، اطلاع از اسکوپ و حیطه‌های علاقمندی مجله برای ارسال مقاله امری ضروری و بسیار مهم است.

۳- مقاله ناقص است:  
اینگونه مقالات عمدتاً شامل مشاهدات مؤلف می‌باشن؛ بدون اینکه استنتاج علمی و دقیق از آن‌ها انجام شده باشد. به این معنی که مقاله صرفاً یک مقاله توصیفی است.

۴- مقاله دارای ایراد روش شناختی است:
  منظور از ایرادات روش شناختی آن است که مؤلف مقاله در حین انجام محاسبات مقاله، مرتکب اشتباهات در انجام تحلیل داده‌ها و روش انجام پژوهش شده است. برای مثال، در یک پژوهش فرد به جای استفاده از آزمون‌های آماری دقیق‌تر موجود، از آزمون‌های آماری با ریسک بالا استفاده نموده است. و یا در مثالی دیگر، فردی که به انجام یک پژوهشی آزمایشی مبادرت کرده، در فرآیند پژوهش گروه ملاک یا مقایسه‌‌ای را پیشنهاد نداده است.

۵- قسمت بحث و نتیجه گیری مقاله ارتباط معناداری با سایر قسمت‌های مقاله ندارد: 
معمولاً بحث و نتیجه‌گیری می‌بایست در راستای مساله یا بیان مساله مقاله باشد. به این معنا که قسمت بحث و نتیجه‌گیری مقاله باید به روشنی سوالی که مؤلف در بخش بیان مساله بیان می‌دارد؛ پاسخ دهد و توسط پژوهش‌‍‌هایی که در بیان مساله ارایه شده مقایسه شود و نکات جدید به دست آمده در این پژوهش را نمایان سازد. نگارش این قسمت از مقاله بسیار پیچیده بود و اغلب مقالات به خاطر ضعف در همین قسمت ریجکت می‌شوند.

۶- یافته‌های مقاله صرفاً تکرار یافته‌های مقالات دیگران است:
  مؤلف باید بعد از خواندن ادبیات پژوهش و شروع به تحقیق این سوال اساسی را از خود بپرسد؛ که مقاله‌اش در آینده چه یافته و نکات جدیدی را به جامعه علمی ارایه خواهد داد که قبلاً از سوی کسی ارایه نشده بوده است؟ پاسخ به این سوال می‌تواند یکی از خطرات احتمالی عدم پذیرش مقاله را رفع کند.

۷- نگارش مقاله ضعیف است: 
شما هر ایده به‌روز و جدیدی که داشته باشید می‌بایست آن را از طریق کلمات به صورت شفاف و بدون ابهام و پیچیدگی به خواننده خود منتقل سازید. مقاله جایی برای خودنمایی ادبیاتی و استفاده از زبان ثقیل و گنگ و بی مفهوم نیست. بهترین روش نگارش مقاله، استفاده از زبان بسیار ساده، مستقیم و بدون واسطه است. همچنین ویرایش علمی مقاله نیز بسیار مهم است. در مقالاتی که از یک زبان دیگر به زبان انگلیسی برگردانده می‌شوند؛ معمولاً مشکلات ترجمه بسیار زیادی وجود دارد که به اصطلاح ترجمه بومی (Native) نیست. این مشکل نیز در میان مقالاتی که ریجکت شده‌اند؛ بسیار رایج و پرتکرار است.

۸- مقاله خسته کننده است: 
آخرین دلیل رد مقاله با دلیل شماره ۷ در ارتباط است. خسته‌‌کننده بودن موضوع می‌تواند به طولانی بودن مقاله، نوع زبان مورد استفاده، پیچیدگی‌های وحشتناک که معمولاً مقاله پر از مدل‌ها و شکل‌های درهم تنیده است و موارد دیگر اشاره دارد. واقعیت این است که لازم نیست در یک مقاله از مدل‌های مفهومی بسیار پیچیده که معمولاً بیش از ۵ متغیر دارند استفاده نمود. تصور اشتباهی وجود دارد که هرچه یک مقاله از مدل‌های مفهومی با متغیرهای زیاد استفاده کند، حتماً یک مقاله پیچیده و سنگینی است اما با مراجعه به دلایل اصلی ریجکت مقاله یک تعریف از این نوع مقالات به دست می آید، مقاله خسته کننده است.

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

13 Dec, 12:27


پابلونز :

@academy_research

ادیتورهای مجلات می توانند از اطلاعات پابلونز جهت انجام داوری ها و دعوت داوران استفاده کنند.
این اطلاعات شامل داوری ها، فعالیت های علمی، پروفایل، رزومه و دیگر اطلاعات آکادمیک و شغلی محققان است.
گفتنی است که مجلات جهت عضویت و بهره جویی از امکانات آن می بایست از طریق ناشر خود مبادرت به ثبت نام در پابلونز نمایند.
سرویس مجلات در پابلونز همراه هزینه اشتراک سالیانه و تغییرات گسترده نرم افزاری در وب سایت مجله خواهد بود. زیرا نرم افزار پابلونز به راحتی بر روی هر پلتفرمی کار نمی‌کند.
از دیگر خدمات پابلونز نیز می توان به برگزاری دوره های آموزشی جهت استفاده داوران تازه کار و بحث و ارزیابی در ارتباط با فرایند های داوری اشاره کرد.

جهت اطلاعات و عضویت در پابلونز می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید.
https://publons.com


@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

06 Dec, 09:05


معرفی سایت‌های دانلود رایگان مقالات با DOI

@academy_research

برای دانلود مقالات با doi یا آدرس مجله می‌تونید از سایت‌های زیر استفاده کنید:
با توجه به شرایط مختلف ممکن است برخی از سایت‌ها در بازه‌های زمانی خاصی باز نشوند.
لذا می‌توانید از لینک دیگری به منزله جایگزین استفاده کنید.


https://paperdownloader.com/
https://paperhub.ir/
https://sci.hubg.org/
https://sci-hub.ee
https://sci-hub.es.ht
https://sci-hub.is
https://sci-hub.it.nf
https://sci-hub.org.cn
https://sci-hub.ren
https://sci-hub.se
https://sci-hub.shop
https://sci-hub.st
https://sci-hub.tf
https://sci-hubtw.hkvisa.net
https://sci-hub.mksa.top/
https://sci-hub.ru/
https://iranpaper.ir/
https://libgen.ggfwzs.net
https://freepaper.me/
http://ardabil-sci.com/extrapage/papertitle
http://elearnica.ir/
http://sci-hub.is/
http://sci-hub.se
https://sci-hub.hkvisa.net/

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

01 Dec, 19:10


معرفی سایت رایگان جهت بررسی درصد تشابه و تقلب علمی مقالات:

@academy_research

smallseotools.com/plagiarism-checker


@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

26 Nov, 17:34


محاسبات آماری آنلاین:

@academy_research

از طریق لینک زیر با وارد کردن داده ها یا کپی کردن آن ها ، می توانید به راحتی هر گونه محاسبات آماری مانند:
میانگین، میانه، نما، واریانس، ضرایب چولگی و ... بصورت آنلاین دریافت کنید.
همچنین می‌توانید آزمون های آماری مانند آزمون های همبستگی، آنالیز واریانس و ...
را روی داده ها انجام دهید.

https://www.easycalculation.com/statistics/data-analysis.php

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

20 Nov, 18:17


پایگاه‌های علمی و انتشارات های خارجی


@academy_research

پایگاه‌های علمی نقش بسیار مهمی در توسعه علم و تحقیقات در دنیا دارند. به کمک وجود پایگاه‌های مختلف عمومی و تخصصی است که امکان دست‌یابی به کتب، مجلات، مقالات و محتوای علمی معتبر در زمینه‌های گوناگون به وجود می‌آید.
پایگاه‌های اطلاعاتی در حقیقت، موسساتی هستند که به چاپ و انتشار محتوای علمی می‌پردازند و مجلات مختلف را نمایه و رتبه‌بندی می‌کنند.
از طریق نگهداری و ارائه منابع مختلف علمی در این پایگاه‌ها و رتبه‌بندی آثار علمی عمومی و تخصصی است که دانشمندان، محققان، دانشجویان، اساتید و هر کس دیگری که قصد مطالعه و تحقیق درباره موضوعات گوناگون دارد، امکان دسترسی به انواع محتوا را پیدا خواهد کرد.
پایگاه‌های اطلاعاتی یا دیتابیس‌های اطلاعاتی (information database) با در اختیار گذاشتن منابع مختلف کتب و مجلات به مخاطبان مختلف امکان جست‌وجوی بهتر و تکمیل تحقیقات‌شان را می‌دهند. البته دسترسی به بیشتر این پایگاه‌ها رایگان نیست و باید برای استفاده از آنها هزینه‌ای پرداخت شود که معمولا برای ما ایرانی‌ها، هزینه زیادی است. از همین روی، دانشگاه‌ها و کتابخانه‌ها با خرید حق اشتراک آنها به دانشجویان و اساتید اجازه دسترسی به پایگاه‌های علمی معروف را می‌دهند.
با ورود به پایگاه‌های علمی به مقالات مختلف مجلات معتبر دنیا دسترسی پیدا خواهید کرد. همان‌طور که پیش‌تر هم گفته شد، پایگاه‌های علمی معمولا به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم می‌شوند:

۱-پایگاه‌های علمی عمومی :

    * ساینس دایرکت (ScienceDirect)؛
    * کتابخانه آنلاین وایلی (Wiley Online Library)؛
    * اسپرینگرلینک (SpringerLink)؛
    * سیج‌ژورنالز (SageJournals)؛
   *آ کسفورد (Oxford)؛
    * کمبریج (Cambridge)؛
    * تیلور اند فرانسیس آنلاین (Taylor&Francis Online)

۲- پایگاه‌های علمی تخصصی:

   * امرالد (Emerald)؛
   * پاب‌مِد (Pubmed)؛
    * اریک (Eric)؛
   * آی‌ترایپل‌ای اکسپلور (IEEE. Xplore)

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

12 Nov, 09:21


۱۰ گام‌ اساسی برای داور شدن Peer Review در مجلات برتر دنیا:


@academy_research

۱-پیوستن به شبکه های پژوهشگران:
ثبت نام در شبکه های آنلاین مرتبط با زمینه خود و دوست شدن با سایر محققان همچون Researchgate می تواند بسیار مفید باشد. حتما دقت داشته باشید برای خود ORCID ID یا شناسه محقق دریافت کنید.

۲- شرکت در کنفرانس ها:
به کنفرانس های مرتبط با حوزه خود بروید و به صورت داوطلبانه از سردبیران در پانل یا مخاطبان شوید. با این حال بهتر است نقش های بحث و گفتگو را برای مقالات کنفرانس ها نیز بپذیرید.

۳-دریافت توصیه نامه:
با اساتید یا پژوهشگران برتر صحبت کنید تا در صورتی که آنها بتوانند شما را به سردبیران در زمینه شما توصیه کنند.


۴-آموزش نحوه داور شدن و بررسی نقادانه مقالات:
در کارگاه های تخصصی یادگیری نحوه داوری شرکت کنید زیرا علاوه بر یادگیری نکات لازم، می توانید به شبکه ای از متخصصان و سردبیران دست پیدا کنید.

۵-با نویسندگان دیگر صحبت کنید:
با پژوهشگرانی که می شناسید صحبت کرده و از آنها در خواست کنید که نام شما را به عنوان داور پیشنهادی در مراحل Submit مقاله وارد کنند.

۶-مقاله چاپ کنید:
ارسال مقالات تحقیقاتی به مجلات، راه خوبی برای آشنایی با آنها است. هنگامی که مقاله شما پذیرفته شود، فرصتی مناسب برای درخواست از سردبیر برای بررسی داور شدن شماست.


۷-با ویراستاران مجلات مکاتبه کنید:
با هر سردبیری که در گذشته با شما تماس داشته اید، مکاتبه کنید و به آنها اطلاع دهید که در دسترس هستید. از آنها بخواهید شما را به عنوان داور مجله پذیرش کند.

۸-آگهی ها را بررسی کنید:
در برخی موارد، مجلات از طریق آگهی و یا توصیه به سایر داوران، درخواست نیاز برای افراد واجد شرایط داوری می کنند، بنابراین از جستجو دست بر ندارید.

۹-به وبسایت های بررسی کننده بپیوندید:
به وبسایت Prereview برای بررسی مقاله پیش از Submit بپیوندید و محققان را در بهبود مقالات خود راهنمایی کنید.

۱۰-به طور مستقیم با سردبیران تماس بگیرید:
به ویراستار مجلات مورد نظر ایمیل زده و حوزه مورد نظر خود را شرح دهید و از آنها بخواهید که تا شما را به لیست داوران مجله اضافه کنند. همچنین برخی از مجلات امکان ایجاد حساب کاربری رایگان و اعلام داوطلبی به عنوان داور شدن دارند. این کار به سردبیران اجازه می دهد که شما را شناخته و زمانی که به مهارتهای شما نیاز داشتند، با شما تماس بگیرند.

@academy_research

مدرسه مقاله نويسي

09 Oct, 07:03


پایگاه اطلاعاتی Jstor برای دانلود مقالات و کتب :

@academy_research

جی‌استور JSTOR یک پایگاه مقاله الکترونیک بزرگ و باسابقه است که دسترسی آنلاین به منابع علمی را برای پژوهشگران فراهم می‌کند.
این پایگاه در کنار گوگل اسکالر، اشپرینگر، ساینس دایرکت، امرالد و الزویر قرار می‌گیرد. 
پایگاه اطلاعاتی JSTOR از پایگاه‌های معتبر و مهم جهانی است. نشریات آن بالاترین رتبه را در بین نشریات موسسه  ISI به خود اختصاص داده است.
این پایگاه بزرگ­ترین و کامل­ترین منبع نشریات علوم انسانی به شمار می‌­رود که متن کامل بیش از ۱۰۰۰ عنوان از مجلات تخصصی علوم مختلف را جهت استفاده پژوهشگران فراهم آورده است.

این یک پایگاه داده و پلتفرم آنلاین است که دسترسی به هزاران مجله، کتاب و انواع دیگر محتوا را فراهم می کند و برای هر کسی که علاقمند به انجام تحقیق یا مطالعه ادبیات دانشگاهی است، مکانی عالی برای شروع است.
jstor یک گزینه عالی برای هر کسی است که به دنبال یک منبع آنلاین مقرون به صرفه است که جامع  بوده و دارای محتوای متنوعی در موضوعات، زمینه ها و رشته های مختلف می باشد

مهم­ترین ویژگی این پایگاه آن است که علاوه بر نمایش تصویر همه صفحات نشریات موجود، امکان دریافت فایل مقالات مورد نظر را فراهم می­سازد. در کنار آن ده‌ها قابلیت و امکان پژوهشی دیگر را برای کاربران و پژوهشگران فراهم ساخته است.
هدف از تشکیل این پایگاه اطلاعاتی، ایجاد یک آرشیو جامع و معتبر از نشریات علمی، ایجاد دسترسی کاربران به آرشیو نشریات، کمک به جوامع علمی و ناشران در جهت ایجاد نسخه­‌های الکترونیک نشریات و بررسی تاثیر دسترسی الکترونیک در استفاده از مطالب علمی می‌باشد.

آدرس دسترسی:
🌐 https://www.jstor.org/

@academy_research

1,161

subscribers

81

photos

5

videos