Psyche Science | علمِ روان

@psychesci


🧠 آخرین و کاربردی‌ترین یافته‌های روانشناسی علمی در سایکی‌ساینس
- تحت نظارت آکادمی دنیای شناخت

@CognitionWorld

اجتماع علمی روانشناسی ما ↓

@PsycheSciCommunity

پلتفرم جامع علوم شناختی ما ↓

📁 t.me/addlist/DFGN09KPSBthNmU0

Contact: @CWMediaManager

Psyche Science | علمِ روان

22 Oct, 15:30


فیلم سینمایی راننده تاکسی 🚕

⚠️خطر اسپویل⚠️

🖱️این فیلم، در سال 1976 در ژانر روانشناختی توسط مارتین اسکورسیزی کارگردانی شد و در آن رابرت دنیرو و جودی فاستر نامزد دریافت جایزهٔ بازیگری اسکار شدند.

خلاصه داستان:

🖱️داستان این فیلم، دربارهٔ تراویس بیکل می‌باشد که سابقا در جنگ ویتنام یک تفنگدار دریایی بوده؛ ولی اخیرا در نیویورک راننده تاکسی شده است و چون دچار بی خوابی مزمن است، فقط شب ها کار می کند؛ اما…

نمونه‌ای از تحلیل روانشناختی فیلم:

🖱️تراویس بیکل با بازی درخشان رابرت دنیرو، به‌عنوان یک شخصیت پیچیده و چندلایه با ویژگی‌های #روانشناختی خاصی معرفی می‌شود که در طول فیلم به‌طور تدریجی دچار نوعی فروپاشی روانی می‌شود. او به دلیل تجربه‌های جنگی و مواجهه با خشونت، بیگانگی و تنهایی شدید در جامعه، به فردی آسیب‌پذیر و در عین حال خطرناک تبدیل می‌شود. در اینجا برخی از لایه‌های شخصیتی وی را بررسی می‌کنیم:

1️⃣تنهایی و انزوای اجتماعی:

یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های روانی تراویس، تنهایی شدید او است. او فردی منزوی و از لحاظ اجتماعی ایزوله است که هیچ ارتباط مؤثر و پایداری با دیگران ندارد. در بیشتر صحنه‌های فیلم، او را می‌بینیم که تنها و بی‌هدف در نیویورک رانندگی می‌کند. او نمی‌تواند ارتباط معناداری با دیگران برقرار کند و همین عامل به اینکه وی از جامعه اطرافش متنفر شود دامن می‌زند.

2️⃣ اختلال استرس پس از سانحه:

تراویس یک سرباز سابق جنگ ویتنام  است نشانه‌های #PTSD در تراویس شامل بی‌خوابی مزمن، رفتارهای پرخاشگرانه و افکار خشونت‌آمیز است. بی‌خوابی شدید او، که به او اجازه نمی‌دهد به‌طور طبیعی استراحت کند، به تدریج باعث تشدید ناهنجاری‌های روانی او می‌شود.

3️⃣رو به زوال رفتن کنترل بر واقعیت:

در طول فیلم، تراویس به‌طور فزاینده‌ای تماس خود با واقعیت را از دست می‌دهد و به دنیای خیالی خود پناه می‌برد. او به تدریج به این باور می‌رسد که وظیفهٔ او پاکسازی جامعه از فساد است و به‌نوعی خود را یک قهرمان یا ناجی جامعه می‌بیند. تراویس نمی‌تواند به‌درستی با دیگران ارتباط برقرار کند و به‌طور مداوم جهان را از زاویه دیدی بسیار شخصی و تحریف‌شده می‌بیند. این عامل باعث می‌شود که او به برنامه‌های خشونت‌آمیز خود به‌عنوان یک عمل مشروع و اخلاقی نگاه کند.

4️⃣شخصیت مرزی و افکار پارانوئیدی:

تراویس بیکل نمی‌تواند بین واقعیت و #توهم تمایز قائل شود و در نتیجه، رفتارهایش به‌طور ناگهانی و بی‌ثبات تغییر می‌کند. از یک طرف، او به شدت احساس بی‌ارزشی می‌کند و از سوی دیگر، خود را به عنوان ناجی جامعه می‌بیند. این نوسان شدید میان #احساس_حقارت و احساس قهرمانی، یکی از ویژگی‌های #شخصیت_مرزی است که در تراویس به‌خوبی دیده می‌شود.
علاوه بر این، تراویس افکار #پارانوئیدی دارد و به‌شدت به دیگران شک دارد. او معتقد است که همه اطرافیانش به نوعی درگیر فساد و تباهی‌اند و تنها او قادر به دیدن حقیقت است. این #پارانویا به‌ویژه در مواجهه او با بتسی و شکستش در برقراری رابطه عاطفی با او تشدید می‌شود. تراویس به این باور می‌رسد که تمام جامعه علیه اوست و تنها راه‌حل، استفاده از خشونت است.

#معرفی_فیلم

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

20 Oct, 17:30


مرزگذاری سالم؛ نگهدارِ روابط و سلامت روان شما

⚪️آیا تابه‌حال برایتان پیش‌آمده است که در روابط خود احساس خستگی و رنجش داشته باشید؟ آیا هنگامی که سعی می‌کنید از وقت و انرژی خود مراقبت کنید با «نه گفتن» مشکل دارید و احساس گناه می‌کنید؟ بسیاری از ما در تعیین حدومرز مشکل داریم و فراموش می‌کنیم مرزها برای حفظ روابط سالم و رفاه عاطفی ضروری هستند.

⚪️ایجاد مرزهای سالم در همه‌ی زمینه‌ها - چه با دوستان، خانواده در محل کار یا حتی با خودتان - بسیار لازم است. مرزها محدودیت‌های شخصی هستند که ما برای محافظت از سلامت عاطفی، جسمی و روانی خود تعیین می‌کنیم. آنها تعریف می‌کنند که چه رفتارهایی را از سوی دیگران قابل قبول می‌دانیم و یا خودمان باید چگونه #رفتار کنیم.


⚪️انواع مرزهایی که می‌تواند به سلامت روان ما کمک کند:


1️⃣مرزهای فیزیکی: مربوط به تماس فیزیکی است. مثلا اینکه یک فرد چقدر می‌تواند نزدیک ما بایستد یا اینکه چه نوع لمس فیزیکی برای ما قابل قبول است.

2️⃣مرزهای عاطفی: شامل محافظت از  روحیات درونی خود است که فرد به دیگران اجازه نمی‎دهد تا از نظر عاطفی، احساسات او را دست‌کاری کنند.

3️⃣مرزهای زمانی: برای زمان شخصی خود ارزش قائل شوید و آن زمان خواهد بود که با این چارچوب، دیگران نیز میزان اجتماعی بودن و فردیت شما را تشخیص خواهند داد. این محدودیت برای تنظیم زمان کاری و شخصی شما نیز بسیار ضروری است.

4️⃣مرزهای مادی: نحوه و زمان به‌اشتراک‌گذاری وسایل شخصی یا مالی خود را با دیگران مشخص کنیم.

5️⃣مرزهای ذهنی: شامل احترام‌گذاشتن به عقاید دیگران و انتظار احترام مشابه از دیگران است.


🖱️نشانه‌های مرزهای ضعیف:

1️⃣احساس تخلیه انرژی، رنجش یا غرق‌شدن در روابط بدون درنظرگرفتن خود.

2️⃣در گفتن «نه» مشکل داشتن و احساس گناه کردن.

3️⃣ترس از تعارض یا ناراحت کردن دیگران، حتی به بهای از دست‌دادن آرامش و رفاه خود.

4️⃣اجازه به دیگران برای تصمیم گرفتن و به دست گرفتن کنترل زندگی به جای شما.

با تعیین مرزها، فضای بیشتری برای شادی، رضایت و رشد شخصی ایجاد می‌کنید! به یاد داشته باشید، شما شایسته روابطی هستید که به نیازهای شما احترام بگذارد. اولین قدم را امروز با یادگیری نحوه تعیین مرزهای سالم بردارید و در نهایت آرامش را پیدا کنید!

🔗Credit

🍊 مهدیه فرجی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم شناختی - رسانه

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

19 Oct, 17:30


یک اشتباه 🚫

⚪️به آخرین دفعه‌ای فکر کنید که چیزی را پشت ویترین مغازه یا در اینستاگرام دیدید و به خودتان گفتید "این همان چیزی است که دلم میخواهد بخرم" و ذوق بسیاری کردید. مدتی بعد آن را می‌خرید اما حس و حالتان با آن شور و ذوقی که در ابتدا و قبل از به دست آوردنش داشتید، همخوانی ندارد! احتمالا تعجب می‌کنید و پیش خودتان می‌گویید "مگر این همان چیزی نبود که انقدر می‌خواستمش؟ پس چرا کم خوشحال شدم؟"

دنیل گیلبرت¹ و تیموتی ویلسون² با بررسی روی نحوه پیش‌بینی احساسات آینده و تصمیم‌گیری‌های اشتباه افراد به این سوال پاسخ داده‌ و پدیده #miswanting یا "اشتباه در خواستن" را معرفی کردند. یعنی زمانی که چیزی را مشتاقانه می‌خواهیم؛ اما وقتی آن را به دست می‌آوریم، احساس عدم رضایت به ما دست می‌دهد.

🖱️این اتفاق چطور رخ می‌دهد؟

حداقل 3⃣ دلیل وجود دارد:

1️⃣تصور رویداد اشتباه³: مهم‌ترین مشکل همین جاست! چیزی که ما از رویداد تصور می‌کنیم با آنچه که دقیقا اتفاق می‌افتد، یکسان نیست. ذهن ما علاقه زیادی به داستان سرایی و جالب نشان دادن خواسته‌هایمان دارد درحالی که در دنیای واقعی، لزوما آنچه ما در ذهن خود داریم اتفاق نخواهد افتاد.

2️⃣استفاده از تئوری اشتباه⁴: ممکن است درباره چیزی که واقعا دوست داریم اشتباه کنیم. این موضوع امروزه به خاطر وجود شبکه‌های اجتماعی، بیشتر از پیش دیده می‌شود. ما در معرض انواع تبلیغات در طی روز قرار می‌گیریم و بر اثر پدیده آماده سازی، ممکن است دفعه بعدی که به فروشگاه می‌رویم با همان چیزی که تبلیغش را دیده بودیم مواجه شویم و به این نتیجه برسیم که چقدر دوست داریم آن را بخریم؛ اما پس از خرید و با عدم خوشحال شدنمان، متوجه شویم که درواقع چیزی را که خریده‌ایم اصلا دوست نداشتیم!

3️⃣سوء تعبیر احساسات⁵: فکر کردن درباره آن موضوع خواستنی، حس خوبی به ما می‌دهد. #مغز ما این حسی که در رابطه با پیش‌بینی آینده است را به خودِ آن موضوع پیوند می‌دهد و درنتیجه وقتی به خواسته‌مان دست می‌یابیم، انتظار خرسندی و لذت پایدار داریم. مثلا فردی که تصور می‌کند خرید یک خانه بزرگ‌تر او را بسیار خوشحال‌تر خواهد کرد. او این احساس را به اشتباه به عنوان افزایش بلندمدت خوشبختی تعبیر می‌کند درحالی که در واقعیت پس از مدتی، پس از گذشت هیجان اولیه، میزان خوشحالی اون به همان سطح قبلی بر‌میگردد.


⚠️پس دفعه آینده که قصد هدف گذاری در زندگی آینده‌تان را داشتید، حواستان باشد که گرفتار miswanting نشوید⚠️



متینا عروجی
دانشجوی مشاوره

🔗Credit: Cambridge university press

¹Daniel Gilbert
²Timoty Wilson
³Imaging the wrong event
⁴Using the wrong theory
⁵Misinterpreting feelings

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

17 Oct, 18:01


تاحالا 한국 드라마 دیدید؟ 👋

💡آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چگونه یک پدیده فرهنگی می‌تواند زندگی نوجوانان را تحت تأثیر قرار دهد؟ موج کره‌ای، یا همان Hallyu، به‌عنوان یک نیروی فرهنگی، نه تنها در کره جنوبی بلکه در سطح جهانی، به ویژه در کشورهای آسیایی، به شدت در حال گسترش است. این موج، که از سال 1997 آغاز شده، به وسیله رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به سرعت در حال نفوذ به زندگی روزمره نوجوانان است. اما آیا این تأثیرات همیشه مثبت هستند؟

موج کره‌ای نه تنها به ترویج موسیقی و فیلم‌های کره‌ای کمک کرده، بلکه استانداردهای زیبایی و تصویر بدن را نیز به چالش کشیده است.

با افزایش دسترسی به محتوای کره‌ای، نوجوانان به استانداردهای زیبایی ایده‌آل که معمولاً با ستاره‌های کی‌پاپ و بازیگران کره‌ای مرتبط است، مواجه می‌شوند. این استانداردها معمولاً شامل ویژگی‌هایی مانند لاغری و زیبایی ظاهری است که می‌تواند نارضایتی از تصویر بدن را در میان نوجوانان ایجاد کند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که این نارضایتی می‌تواند به اختلالات خوردن منجر شود.

🔥نوجوانان در دوره‌ای از زندگی قرار دارند که هویت و تصویر بدن برایشان بسیار مهم است. قرار گرفتن در معرض محتوای کره‌ای می‌تواند انتظارات غیرواقعی از ظاهر فیزیکی ایجاد کند و در نتیجه، نوجوانان تلاش می‌کنند با رژیم‌های غذایی سخت و رفتارهای ناسالم، به این استانداردها برسند. این رفتارها می‌تواند عواقب جدی برای سلامت جسمی و روانی آن‌ها داشته باشد.

⚡️با توجه به تأثیرات منفی موج کره‌ای بر تصویر بدن و اختلالات خوردن در نوجوانان، ضروری است که آگاهی عمومی درباره این موضوع افزایش یابد. نوجوانان باید به درستی آموزش ببینند که استانداردهای زیبایی رسانه‌ها معمولاً غیرواقعی هستند و پذیرش خود به عنوان یک فرد منحصر به فرد، اهمیت بیشتری دارد.

❄️زهرا نوروزی

🔗Credit

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

14 Oct, 17:50


🔸 نتایج حاکی از آن است که همبستگی بین خواب اندازه‌گیری‌شده به‌طور عینی و عملکرد یا کیفیت خواب ادراک‌شده، معمولاً ضعیف تا متوسط است.
تحقیقات نشان می‌دهد که خواب عمیق¹ با بهبود عملکرد در وظایف #توجه، سرعت حرکتی و عملکرد اجرایی مرتبط است. همچنین، خواب تکه‌تکه شده² به وضوح با کاهش کیفیت خواب ادراک‌شده مرتبط است. با این وجود، یافته‌ها در مطالعات مختلف متناقض بوده و نیاز به تحقیقات بیشتر در این زمینه احساس می‌شود. عواملی مانند تغییرات شبانه‌روزی، خستگی ناشی از خواب و عدم تطابق بین مراحل خواب و معیارهای ارزیابی، می‌توانند بر این ارتباط تأثیر بگذارند.

تعریف و اندازه‌گیری یکپارچه‌ای از "کیفیت خواب"، همچنان یک مفهوم چالش‌برانگیز و انتزاعی باقی مانده است. درک بهتر از این ارتباطات می‌تواند به توسعه استراتژی‌های مؤثری برای بهبود کیفیت خواب و در نتیجه بهبود سلامت روان و عملکرد افراد منجر شود.

¹ Slow Wave Sleep
² Fragmented Sleep

🔗Credit: Pubmed

🦋فاطمه سهرابی
ریسرچر جوان

3⃣1⃣ یادداشتی که خواندید، سیزدهمین پست از پرونده #خواب‌زیرذره‌بین سایکی‌ساینس بود.

🌱 منتظر دیگر پست‌های این پرونده باشید...

🧠 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

14 Oct, 17:50


نشانگرهای فیزیولوژیکی کیفیت خواب و تأثیر آن بر عملکرد 😴

🔺کیفیت #خواب به عنوان یکی از عوامل کلیدی در #سلامت_روان و جسم انسان‌ها شناخته می‌شود. مطالعات مختلف نشان داده‌اند که خواب کافی و با کیفیت می‌تواند تأثیرات مثبتی بر عملکرد #شناختی و فیزیکی داشته باشد. با این حال، یکی از چالش‌های اصلی در تحقیقات خواب، عدم وجود تعریفی واضح و جامع از "کیفیت خواب" است. این مقاله به بررسی ارتباط بین سیگنال‌های #فیزیولوژیکی ثبت‌شده در طول خواب و بیداری و نتایج عملکردی و ادراک‌شده از خواب می‌پردازد.

Psyche Science | علمِ روان

13 Oct, 16:33


🔹How to make hard decisions?

🗣 Jemma Sbeg

The psychology of your 20s

Psyche Science | علمِ روان

13 Oct, 16:31


چگونه در گرفتن تصمیمات سخت موفق عمل کنیم؟!

🔸 در برهه‌ای از دهه سوم زندگی‌مان باید تصمیماتی برای تغییر زندگی خود بگیریم، نقطه‌ای از زندگی که دقیقا جایی است که اصلا برایمان انتخاب درست و غلط مشخص نیست: مهاجرت کنم یا بمانم؟! اگر بمانم تکلیف آیندهٔ کاری‌ام چه می‌شود یا اگر بروم، رابطه عاطفی‌ام را چه کنم؟!
اینجا همان لحظه‌ای است که فلج می‌شویم و نمی‌توانیم قدم از قدم برداریم؛ البته که شاید متوجه نباشیم که انجام هیچ کاری نیز به خودی خود یک تصمیم سخت است.

🔸 پارادوکس در انتخاب‌هایمان یا عدم اعتماد به نفس کافی در تصمیم‌گیری به موقع و یا حتی نقش پشیمانی و ترس، بعضا باعث عدم تصمیم‌گیری صحیح می‌شود. پادکست The psychology of your 20s، در این اپیزود خود به ما کمک می‌کند تا در گرفتن تصمیمات سخت مخصوصا در بازه‌ی سنی ۲۰ تا ۳۰ سالگی، موفق عمل کنیم.

🔸 شما می‌توانید بخشی از پادکست را در فایل صوتی زیر گوش بدهید. همچنین برای شنیدن آن به صورت کامل از طریق لینک زیر اقدام کنید.
https://castbox.fm/vb/741789116

#معرفی_پادکست

🧠 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

09 Oct, 14:31


نوروفیدبک در کانون توجه درمان وسواس🛸

درمان‌های شناختی وسواس
🔥این قسمت: نوروفیدبک

☢️روش‌های درمانی مختلفی برای #وسواس وجود دارد که اکثر آن‌ها تلفیقی از #روان‌درمانی و پزشکی هستند؛ اما بازدهی کلینیکال، معمولا راضی‌کننده نیست. از درمان‌های محبوب برای این اختلال، می‌توان به #درمان‌شناختی‌رفتاری و داروهای‌ضد #افسردگی اشاره کرد؛ اما با این وجود، بالای ۶۰ درصد از افراد با اختلال وسواس، کاهش قابل مشاهده‌ای از علائم را بعد از دریافت این روش‌های درمانی گزارش نمی‌کنند. بنابراین تلاش‌ها برای پیدا کردن روش‌های درمانی مؤثر همچنان ادامه دارد. متاسفانه محدودیت فرایند روش‌های درمانی معمول، متخصصان را از شناخت روش های درمانی مناسب باز می‌دارد.

⚪️یکی از جدیدترین درمان‌هایی که برای وسواس شناخته شده است، #نوروفیدبک است. نوروفیدبک یک ابداع جدید، محبوب و غیرتهاجمی برای #درمان بسیاری از اختلالات دستگاه‌عصبی است. از جنبه‌ای، برای کسانی که به درمان‌های معمول رفتاری و دارویی پاسخ نمی‌دهد، ابداعاتی که مستقیم‌تر روی مناطق مغزی که اختلال دارند تمرکز می‌کنند، می‌تواند سودمند باشد.

⚪️#خودتنظیمی و کنترل #مغز، که به وسیله‌ی افکار، #هیجانات یا #رفتار که به وسیله‌ی تنظیم امواج مغزی انجام می‌شود، یک مهارت است. هم‌چنین از مداخله‌ی یادگیری محور روانشناسی، که براساس تنظیم امواج مغزی است، در آموزش فیدبک استفاده می‌شود

🐍 روش #نوروفیدبک معمولا با تصویرسازی تشدید مغناطیسی کارکردی(#FMRI) یا نوار مغز(#EEG) در ذهن پیاده‌سازی می‌شود. نوروفیدبک نوار مغز(EEG NEUROFEEDBAC) علائم وسواس و #اضطراب را کاهش می‌دهد و در مقایسه با گروه ساختگی(سیگنال های فیدبک ساختگی که شرایط دارونما داشتند) گروه نوروفیدبک واقعی، تاثیرات بیشتری را از جهت کاهش وسواس و اضطراب نشان داده‌اند. در واقع، نوروفیدبک یک درمان مکمل در کنار دارو و روان‌درمانی است که تاثیرش در اختلالات اضطرابی ثابت شده است. در کنار این، در مقایسه‌ی نوروفیدبک، نوار مغز و دارو، برای کاهش وسواس، تاثیرات نوار مغز شبیه به دارو گزارش شده است. در آخر، در این روش، بیماران آموزش می‌بینند که چگونه امواج مغزی را در بعضی مناطق مغز مانند قشر جزیره‌ای قدامی و قشر پیش‌پیشانی تنظیم کنند.

😐منتظر پست‌های دیگر از انواع درمان‌های شناختی وسواس باشید...

🦋 مهسا‌ بسطامی
کارشناسی ارشد روانشناسی شناختی

🔗Credit: Neurocase(2022)

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

03 Oct, 02:03


دستورالعمل برخورد با کودکان در هنگام انتشار اخبار جنگ (۲)

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

03 Oct, 02:03


دستورالعمل برخورد با کودکان در هنگام انتشار اخبار جنگ (۱)

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

02 Oct, 15:30


فیلم سینمایی بی‌خوابی💤

⚠️خطر اسپویل⚠️

🖱️این فیلم، در سال 2002 در ژانر #روانشناختی، براساس اختلال Insomnia توسط کریستوفر نولان ساخته شد و آل پاچینو در آن نقش آفرینی کرد.

خلاصه داستان:

🖱️داستان این فیلم، دربارهٔ یک افسر پلیس کهنه کار است که برای تحقیق دربارهٔ قتل یک دختر نوجوان، به شهر کوچکی در آلاسکا فرستاده می‌شود. وی در زمانی به آنجا می رسد که 6 ماه از سال، 24 ساعت هوا روشن است و او نمی‌تواند بخوابد و در حالیکه از بی‌خوابی عذاب می‌کشد وارد یک بازی روانی می شود.

نمونه‌ای از تحلیل روانشناختی فیلم:

🖱️این فیلم را از دو زاویه‌ی #روان‌شناسی_جنایی و اختلال بی‌خوابی یا #Insomnia می‌توانیم بررسی کنیم. اختلال بی‌خوابی که در DSM 5 هم به آن پرداخته شده است، یکی از اختلالات روانی است که می‌تواند فرآیندهای روانی و نیز #رفتار انسان را تحت تأثیر قرار دهد. کسانی مثل شخصیت اصلی فیلم که دچار بی‌خوابی می‌شوند، #تمرکز ذهنی خود را از دست می‌دهند. آستانه‌ی تحمل آن‌ها کاهش می‌یابد و دمدمی مزاج و #پرخاشگر هستند.

🖱️ این افراد، نمی‌توانند کارهایی که در انجامشان مهارت دارند را هم به درستی انجام دهند؛ درست مثل کارآگاه داستان که بجای شلیک به قاتل، به همکارش تیراندازی می‌کند و او را می‌کشد. بی‌خوابی، مهارت #حل_مسئله را از انسان می‌گیرد و اگر برای مدت طولانی دنباله داشته باشد به #توهم‌ های دیداری و شنیداری می‌انجامد.

🖱️قتل همیشه چیزی پیچیده است. روان‌شناسان جنایی در برخورد با قاتلان به موارد جالبی دست پیدا می‌کنند و کریستوفر نولان در این فیلم تلاش کرده است تا از کلیشه‌های ذهنی مردم نسبت به قاتلان دوری کند. بیش‌تر مردم قاتلان را کسانی می‌دانند که پیشینه‌ی بزهکاری دارند و بارها دستگیر شده‌اند. در این فیلم شما با والتر فینچ(شخصیت قاتل) روبه‌رو می‌شوید که در ظاهر نویسنده‌ای آرام، مهربان و منطقی است و برای کشتن مقتول 10 دقیقه وقت گذاشته است.

#معرفی_فیلم

🛸 Psyche Science by Cognition World

Psyche Science | علمِ روان

01 Oct, 14:01


واقعی باش. کمال رو بذار برای آقا کمال. :)

👾 Join us in @TMPCommunity

2,943

subscribers

332

photos

81

videos