تریبون مستضعفین @teribon Channel on Telegram

تریبون مستضعفین

@teribon


کانال رسمی پایگاه خبری تریبون مستضعفین
www.teribon.ir
تریبونی برای آنان که رسانه‌ای ندارند

🔹 اینستاگرام:
https://www.instagram.com/teribon_ir

🔹ایتا:
http://Eitaa.com/teribon_ir

🔺بله:
http://ble.im/teribon_ir

تریبون مستضعفین (Persian)

تریبون مستضعفین یک کانال رسمی است که به عنوان پایگاه خبری فعالیت می‌کند. این کانال برای افرادی است که به دلایل مختلف امکان دسترسی به رسانه‌های سنتی را ندارند. با عضویت در این کانال، مخاطبان می‌توانند به جدیدترین اخبار و رویدادهای روز ایران و جهان دسترسی پیدا کنند. علاوه بخاصیت خبری، تریبون مستضعفین از جدیدترین اخبار تکنولوژی و فرهنگی نیز به صورت فوری به اطلاع مخاطبان خود می‌رساند. برای اطلاعات بیشتر و دنبال کردن فعالیت‌های این کانال، می‌توانید وبسایت آن را به آدرس www.teribon.ir مراجعه نمایید. همچنین می‌توانید از اینستاگرام و ایتا و بله کانال تریبون مستضعفین دیدن فعالیت‌های این پایگاه خبری لذت ببرید.

تریبون مستضعفین

28 Aug, 20:08


ماشاالله... حزب‌الله!

دی ماه ۹۴ ماجرای حمله به سفارت عربستان رخ داد. حمله به حزب‌اللهی‌ها با کلیدواژه «تندرو» دوباره شروع شد. حتی مجله همشهری جوان طرح جلد خودش را به این ماجرا اختصاص داد و تیتر زد: «تندروها مشغول کارند».
(به اینکه بعدا مشخص شد متهم اول این حمله از قضا جریانی نزدیک به آقای قالیباف است و حالا مجله‌ی همان اقای قالیباف نعل وارونه می‌زد کار ندارم!)

اشتباه بودن حمله به سفارت عربستان مخصوصا چند سال بعد از حمله به سفارت انگلیس مشخص بود. بخشی از جریان متعهد و متدین دچار یک خطای واضح و بین شده بود و حالا بهانه لازم به دست جریان غربگرای مستقر در نشریات اصلاحطلب و البته مذهبی صورتی‌های مستقر در نشریاتی چون همشهری جوان افتاده بود تا با الفاظی چون تندرو به جان حزب‌اللهی‌ها بیفتند.

اما سی‌ام همان ماه رهبر انقلاب که خود منتقد حمله به سفارت عربستان بودند به دفاع از حزب‌اللهی‌ها بلند شدند:
«...جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزب‌اللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همه‌ی وجود، با همه‌ی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئله‌ی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان می‌آیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّه‌ای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزب‌اللّهی‌ها را [وسط] بکشند، مثل قضیّه‌ی سفارت عربستان که البتّه کار بسیار بدی بود، کار غلطی بود و هرکسی کرده باشد کار غلطی است؛ جماعت مؤمن را، جوانهای انقلابی را که هم انقلابی‌اند -چون بنده با این جوانها تا حدود زیادی و از دور و نزدیک اُنس دارم- هم خیلی اوقات عقلشان و فهمشان و تعقّلشان هم از بعضی از بزرگ‌ترها خیلی بیشتر است، خوب میفهمند، خوب تحلیل میکنند، خوب مسائل را تشخیص میدهند و سینه‌چاک انقلابند، سینه‌چاک اسلامند، به این بهانه ما تضعیف کنیم که فلان قضیّه در فلان‌جا اتّفاق افتاده است که اتّفاق بدی بوده! بله، سفارت عربستان که هیچ، در سفارت انگلیس هم که چند سال پیش، آن اتّفاق افتاد، بنده بدم آمد؛ اصلاً هیچ قابل قبول نیست این‌جور عملیّات؛ این عملیّات عملیّات بسیار بدی است، به ضرر کشور و به ضرر اسلام و به ضرر همه است؛ این را بهانه قرار ندهند برای اینکه جوانهای انقلابی ما را مورد تهاجم قرار بدهند.»

حمله به سفارت اشتباه بود اما داشتند به بهانه این اشتباه یکی از ظرفیتهای بزرگ رشد و دفاع  انقلاب و کشور را از ریشه می‌زدند و این باعث شد تا رهبر انقلاب ضمن انتقاد از آن اشتباه، از ساحت حزب‌لله و جوانان پرشور انقلابی دفاع کنند.

این روزها که باز همان جریان غربزده و البته مذهبی‌صورتی به جان حزب‌اللهی‌ها افتاده‌اند و به بهانه‌ها مختلف از انتخابات گرفته تا رای اعتماد مجلس با تندرو و سوپرانقلابی گفتن دارند انتقام چهارم و سوم شدن مولایشان را می‌گیرند، یاد این دفاع تمام‌قد رهبری از حزب‌اللهی ‌ها افتادم.

آنجا که خطا مبرهن بود، رهبری راضی نشدند عده‌ای با زدن انگ تندروی انقلابی‌ها را دلسرد و از عرصه کنش‌گری بالکل حذف کنند، حالا با چه حجتی و به چه دلیلی اینطور به جان این بخش قابل توجه از رای‌دهندگان انتخابات و... افتاده‌اید و آنها را بخاطر تفاوت سلیقه سیاسی و... منکوب می‌کنید؟

این روزها می‌گذرد؛ تلخی دو شکست پیا‌پی هم ان‌شاالله از ذائقه شما پاک خواهد شد، اما این کشور و این انقلاب همچنان به جوانان پرشور انقلابی و حزب‌اللهی نیاز خواهد داشت. به آنها انگ نزنید، برچسب نچسبانید و سعی در دلسرد و گوشه‌گیر کردن آنها نداشته باشید.
محمدرضا شهبازی
@teribon

تریبون مستضعفین

17 Aug, 18:02


🛑 اگر نمایندگان شهرتان میخواهند به عراقچی رای مثبت دهند، این کلیپ را نشان شان دهید و مطالبه کنید که چنین خطایی نکنند.

🔰در کجای دنیا کسی که چنین عملکرد پر خطایی داشته، به جای محاکمه تشویق میشود و به عنوان وزیر معرفی میشود؟

🔰رای آوردن عراقچی، آزمون بزرگ شرافت و غیرت نمایندگان است. از آنها بخواهیم رای شان را شفاف کنند...

🆔 @aqaye_president

تریبون مستضعفین

15 Jul, 21:07


⭕️ انقلاب اسلامی هم به عاشورا ختم می‌شود اگر...

🎙 #رهبر_انقلاب، ۱۳۷۵/۳/۲۰:

💬 جا دارد ملت اسلام فکر کند که چرا پنجاه سال بعد از وفات پیغمبر، کار کشور اسلامی به جایی رسید که مردم مسلمان در کوفه و کربلا جمع شدند و جگر گوشه‌ی پیغمبر را با آن وضع فجیع به خاک و خون کشیدند؟!

💬 اگر امروز من و شما جلو قضیه را نگیریم، ممکن است پنجاه سال دیگر، ده سال دیگر یا پنج سال دیگر، جامعه‌ی اسلامی ما کارش به جایی برسد که در زمان امام حسین علیه‌السّلام رسیده بود.

💬 دورانِ لغزشِ خواصِ طرفدارِ حق، حدوداً هفت، هشت سال پس از رحلت پیغمبر شروع شد. ابتدا سابقه‌داران اسلام از امتیازات برخوردار شدند، که بهره‌مندی مالی بیشتر از بیت‌المال، یکی از آن امتیازات بود. در دوران خلیفه‌ی سوم، وضعیت به گونه‌ای شد که برجستگان صحابه‌ی پیغمبر، جزو بزرگترین #سرمایه‌داران زمان خود محسوب می‌شدند!

@teribon

تریبون مستضعفین

14 Jul, 17:22


خطاهای تحلیلی برخی نیروهای مردمی انقلاب بعد از انتخابات
مهدی محمدآبادی

1⃣ جاهل و کوفی و... دانستن مردم

انتخابات میراث چندصدهزار شهید و سازوکار حراست از نظام اسلامی در برابر دیکتاتوری اشراف و خواص است. امام (ره) فرمودند ‌جدایی مردم از سیاست، خطرناکتر از جدایی دین از سیاست است. جای برچسب زدن به مردم، در عملکرد خودمان بازنگری کنیم. به فکر آن ۵۰٪ باشیم که اصلا پای صندوق نیامدند.

2⃣ توهین به هموطنان ترک

در اینکه استانهای غربی، وزن مهمی در تغییر نتیجهٔ انتخابات داشته‌اند شکی نیست. اما این دلیل نمی‌شود مردم را به تعصب کور قومی متهم کنیم؛ آن هم برای ترکهای غیور که در ادوار مختلف نهضت و انقلاب هزینه‌های سنگینی داده‌اند. برای تحلیل این نوع انتخاب مردم حتما نیاز به پیمایش اجتماعی است. چه‌بسا متغیرهای مهمتری در میان باشد که از چشم دور مانده است.

3⃣ توهین به اهل‌سنت و گفتمان وحدت

متاسفانه فاجعهٔ جمعه خونین زاهدان آنچنانکه مد نظر رهبر عزیز انقلاب بود، از طرف مسئولان جبران نشد و بار منفی آن، در کنار برخی محدودیت‌ها برای شعایر مذهبی در مناطق تلفیقی و نیز عوامل مشترک کاهش مشارکت در سایر مناطق کشور، در نتیجهٔ انتخابات موثر بود.
جالب اینجاست که در مناطقی که صداقت انقلابی در تعامل با هم‌وطنان اهل‌سنت اتفاق افتاد و همکاری صادقانه پیرامون مسایل مردم بین فعالان اهل‌سنت و بدنهٔ انقلابی معتقد به گفتمان وحدت رخ داده بود، نتایج بر خلاف پیش‌بینی‌های اولیه به‌سود دکتر جلیلی رقم خورد.
لذا بچه‌های انقلاب باید خود را از زیر سایهٔ رسوبات سنی‌ستیزان انجمنی و متحجران مناسک‌گرا بیرون بیاورند و به کارآمدی حرف انقلاب در روش تعامل شیعه و سنی باور کنند.

4⃣ یقه‌گیری طرفداران دکتر جلیلی و دکتر قالیباف از یکدیگر

بدنه اصلی نیروهای فعال انقلابی، در یکی از دو ستاد بودند. بعضی کش‌مکش‌های دور اول، وقت و سرمایهٔ زیادی از همه سوزاند. محدود ماندن در بحثهای تاکتیکی مبتنی بر نظرسنجی‌ها و دعوای اجماع و... که عمدتا از طرف فعالان سیاسی حزبی چپ و راست سرریز می‌شد، نقش مهمی در انفعال و بی‌تحرکی در اکثر ستادهای جلیلی و قالیباف و به‌تبع، وضعیت سرد انتخاباتی در شهرهای مختلف داشت.
الان و بعد از رقم خوردن نتیجه به‌دست مردم، برگشتن به آن دعواها واقعا عقبگرد و دور از منطق و حکمت است. باید زودتر خود را در موقعیت پساانتخابات سازماندهی کنیم. «تایید و تصحیح و تکمیل» عملکرد دولت جدید با کمک مردم، بدون وفاق تحلیلی و عملکردی در بدنه کنشگر انقلابی، بسیار سخت خواهد بود.

5⃣ تحقیر رییس‌جمهور منتخب

افتخار جمهوری اسلامی است که بارها از صندوق رای دولت مستقر، رقیب گفتمانیش خارج شده است. این بار هم آقای پزشکیان در انتخاباتی پیروز شده که دولت شهید رییسی برگزار کرده است.
اکنون به‌جای تاختن به رای مردم، باید به این سازوکار افتخار کرد و به همه ملت ایران این را رساند که انتخابات بهترین سازوکار برای رقم زدن تحول و حرکت جمعی به سمت افق‌های بالاتر است و نظام اسلامی به رای مردمش خیانت نخواهد کرد؛ چون جمهوری اسلامی موجودیتی جز خواست و اراده و قیام خداخواهانهٔ مردم ندارد.
اکنون آقای پزشکیان رییس‌جمهور تمام ملت ایران هستند و باید همه‌جوره کمکشان کرد تا ماشین را سلامت به مقصد برسانند.
@teribon

تریبون مستضعفین

14 Jul, 09:35


⭕️کارزار برگزاری علنی دادگاه متهمان کرسنت و انتشار صورت جلسات دادگاه طی یک روز به ۱۰۰ هزار امضا رسید

🔹کارزار درخواست از قوه قضاییه برای برگزاری علنی جلسات دادگاه متهمان کرسنت و انتشار صورت جلسات قبلی دادگاه، تنها طی یک روز به ۱۰۰ هزار امضا رسید.

🔹در توضیح این کارزار جمع آوری امضا آمده است: با توجه به اهمیت موضوع مبارزه با فساد و روشنگری برای افکار عمومی از قوه قضاییه تقاضا می‌شود جلسات باقی مانده از دادگاه کرسنت را علنی برگزار کند یا صورت جلسات دادگاه های برگزار شده را در اختیار رسانه ها قرار دهد.

🔴 علاقه مندان برای شرکت در این کارزار می توانند از لینک زیر امضاء و حمایت کنند.

https://www.karzar.net/134964

#نشر_حداکثری

@teribon

تریبون مستضعفین

13 Jul, 17:30


جلیلی ۴ دقیقه فیلم منتشر کرد وگفت صدور احکام متهمان اصلی کرسنت به دانه درشت ها رسیده و بهتر است به جای مناظره، دنبال سوراخ موش باشند.

حالا سخنان زنگنه را ببینید:

زورتان فقط به من پیرمرد بی کس و بی پناه می‌رسد!  سر پیری هر روز با پیگیری مصرانه امثال شما (جلیلی) به دادگاه ها می‌روم!

@teribon

تریبون مستضعفین

13 Jul, 13:31


6⃣موفقیت در زنده نگه داشتن شاخص‌های اصلح
در این انتخابات عمده خطبا ترجیح دادند درباره ویژگی های مهمی از حاکم اسلامی مثل ساده زیستی، برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی بویژه با اطرافیان، مردمی بودن ،انتخاب زیردستان سالم و نظارت دقیق بر آنها و... صحبت نکنند و همه چیز خلاصه شده بود در عدم کفایت برنامه و اهمیت سابقه اجرایی!!!
با این حال مردم نشان دادند بیش از هر چیز مردمی بودن ، مستقل بودن از جریانهای قدرت و ثروت ، سلامت و اتصال به اندیشه دینی برای آنها مهم است.

7⃣پیروزی در مقابل جریانات قدرت و ثروت
در این انتخابات مردم احساس کردند که اراده ای می خواهد یک انتخاب خاص را به آنها تحمیل کند و برای این کار همه ارزشهای انقلاب را به میدان آوردند! از جبهه مقاومت تا رای‌سازی برای مقام معظم رهبری و بسیج کردن خطبا و وعاظ و اساتید اخلاق تا شایعه سازی و دروغ پردازی های مکرر!
مردم همچون سال ۸۴ این اراده را درک کردند و به آن یک «نه» شفاف و صریح و قاطع گفتند.

🔹با دلایل فوق، جبهه انقلاب در این انتخابات بازنده نبوده است.
🔹انتخابات را کسانی باختند که میخواستند انتخاب در محفل ها و گعده‌ها را بر انتخاب از طریق صندوق رای تحمیل کنند.
🔹انتخابات را کسانی باختند که حاضر بودند مشارکت کمتر باشد و نتیجه باب میل آنها باشد.

🔹جبهه انقلاب هر چند نتیجه را بدست نیاورده است اما جریانی که توانسته رای خود را از ۴ به ۱۴ میلیون افزایش دهد، حتما می تواند رای کاندیدای خود را از ۱۴ میلیون به ۲۴ میلیون هم افزایش دهد.
🔹شرط حصول این موفقیت آن است که:
▪️شکست و پیروزی را در یک مقطع خاص نبینیم!
▪️دعواهای کاذب در فضای مجازی برای جابجایی سبد رای موجود را کنار بگذاریم؛
▪️تعامل‌مان را با مردم افزایش دهیم تا ۱۰ میلیون نفر از کسانی که با صندوق قهر کرده اند را با صندوق آشتی دهیم.
مرتضی فیروزآبادی
@teribon

تریبون مستضعفین

13 Jul, 13:30


⭕️مروری بر ۷ پیروزی تیرماه جبهه انقلاب

🔹انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ نقطه عطفی در تاریخ سیاسی ایران محسوب می شود که فرصت جدید و کم نظیری برای اثرگذاری مردم در عرصه سیاست به وجود آورده است.
🔹علی رغم این فرصت بی بدیل، تلاش شد تا به دلیل عدم کسب پیروزی، از این فرصت تاریخی تصویری ناامید کننده بسازند و جامعه فعال انقلابی را منفعل و سرد نمایند.
🔹یادداشت پیش رو تلاش کرده تا پیروزهای انتخابات اخیر را برشمرده و تصویری روشن از آینده را ترسیم نماید:

1⃣پیروزی در مشارکت مردم.
▫️در این انتخابات مشارکت بویژه در دور دوم بیش از مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره اخیر و انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ بود.
▫️افزایش مشارکت، بیشتر از هر چیز مرهون واقعی شدن انتخابات بود. در این انتخابات، صحنه به گونه ای نبود که بتوان نتیجه را براحتی پیش بینی کرد. بنابراین شور انتخاباتی در میان طرفداران کاندیداها شکل گرفته و به طور خاص شاهد حضور فعالانه و مویرگی جبهه انقلاب در میان مردم بودیم. افزایش مشارکت،  پیروزی اصلی و مهم جبهه انقلاب محسوب می شود.

2⃣پیروزی در کاهش آرای باطله
▫️بیش از  سه و نیم میلیون نفر در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت کردند ولی هیچ کاندیدایی را نماینده خود ندانسته و رای خود را سفید یا باطله دادند. ▫️دو و نیم میلیون نفر از این عده، در انتخابات اخیر نماینده خود را در یافته و به آن رای داده اند.

3⃣پیروزی جبهه انقلاب در جذب رای از بدنه خاکستری
▫️تصور ذهنی جبهه انقلاب این بوده که افزایش مشارکت عمدتا به معنای رای به جبهه رقیب است. در این انتخابات فاصله دو کاندیدا در استان تهران پانصد هزار رأی و در شهر تهران دویست هزار نفر بوده که این فاصله در دور اول تهران صد هزار نفر بود.
▫️این بدان معناست که با وجود افزایش مشارکت، بخش قابل توجهی از مردم کاندیدای جبهه انقلاب را انتخاب کردند. بنابراین برای جذب رأی قشر خاکستری، الزاما نباید از اصول عدول و یا دو پهلو صحبت کرد.

4⃣پیروزی در مقابل با جبهه متحجر غیرمعتقد به مردم‌سالاری.
▫️اسلام متحجرین در سیاست، اعتقادی به صندوق رای ندارد. تلاش می کند در گعده‌های سیاسی و محفل‌های باندی به جای مردم تصمیم بگیرد!
▫️وقتی باور به مردم نباشد، می‌توان تئوریزه کرد که کاندیدایی با ۱۰ میلیون رای به نفع فردی با ۳ میلیون رای کنار برود؛ فقط به این دلیل که منتخب محفل‌ها و گعده‌ها نیست.
▫️مردم در این انتخابات با قاطعیت این مسیر را نفی کردند. البته ایستادگی به حق کاندیدای جریان انقلابی مسیر انعکاس پیام مردم را تسهیل کرد!

5⃣پیروزی در کسب رای بدون عدول از ارزشها
▫️در این انتخابات ۱۴ میلیون نفر به کسی رای دادند که از هیچ ارزش انقلاب بخاطر کسب رای عدول نکرد. نه درباره مذاکره و نه درباره حجاب و نه در سایر مسائل مهم کشور دو پهلو و با تسامح صحبت نکرد.
▫️ اصول یک فعالیت سیاسی اسلامی و انقلابی را کاملا رعایت کرد. حضوری اخلاقی، ایجابی، تبیینی و استدلالی و از همه مهمتر امید آفرین.
▫️کاندیدای جبهه انقلاب حضورش را نه سلب دیگران ، بلکه ایجاب برنامه خود ارایه کردند. مشکلات را بیان کردند، اما برای اخذ رای ، کشور را بدبخت و آینده را سیاه تصویر نکردند.
مرتضی فیروزآبادی
@teribon

تریبون مستضعفین

12 Jul, 19:37


.


🔻توهین محسن رنانی به مردم اصفهان به خاطر رای دادن به جلیلی

🔸این چیزها را هم دیدیم و مانند شما قبیله گرایان اصلاح طلب جیغ مان همه جا را بر نداشت.

🔹محسن رنانی، این به اصطلاح جامعه شناس پرمدعا، در مقاله ای وقیحانه و البته قدیمی با صغری کبری چیدن های مشمئز کننده که بخش هایی از آن را در دو تصویر بالا می بینید، اصفهان را دهات خوانده و حالا که ترکیب آرای اصفهان را دیده داغ آن برایش تازه شده و دوباره به اصرار افتاده که آن مقاله را بازنشر کند و به مردم اصفهان چنین توهین کند.

🔸این دیکتاتورهای نفرت انگیز هرکس و هر مردمی که باب میلشان نباشد را این گونه تحقیر می کنند.

🔹اگر یکی از اصولگرایان، یک انسان معمولی و نه حتی جامعه شناس، چنین وقیحانه مردم یک شهر را به خاطر رای دادن به یک اصلاح طلب دهاتی می خواند، آنها در رسانه های زنجیره ای تهوع برانگیزشان چه می کردند؟

@teribon

تریبون مستضعفین

12 Jul, 13:50


🔸از کل اتحادیه اروپا ظاهرا فقط کرواسی به مسعود پزشکیان تبریک گفته است.

🔹قبل از این، اتحادیه اروپا با وجود فشار سنگین، شهادت آقای رئیسی را تسلیت گفته بود.

🔸اینها مجبورند سقف سیاسی خارجی خود را در جایی قرار دهند که کف سیاست خارجی دولت قبل بود. روز از نو روزی از نو...

📝رضا باقری پور

@teribon

تریبون مستضعفین

12 Jul, 12:09


سخنان بی سابقه جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه:

اگر ابعاد پرونده کرسنت مشخص شود، به جای مناظره باید دنبال سوراخ موش بگردند

اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام،
این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت است

در مناظره های انتخاباتی هم گفتم که جای متهم‌ در دادگاه است نه مناظره

من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام

اگرچه همه مردم خواهان مبارزه با فساد هستند اما امروز نگران شده اند که مبارزه با فساد یک پشتوانه ۱۴ میلیونی محکم نیز پیدا کرده است
@teribon

تریبون مستضعفین

10 Jul, 05:36


🔗 جِـــــنلی (@J1nne):
حتما کلیپ قدیمی رهبری رو دیدید که امروز بولدش کردن، میگن موازی کاری نکنید..

مخاطب اون سخنرانی قالیباف و مجموعه‌ای از اطرافیانش بودن که میخواستن ستاد و بنیاد رو ادغام کنن ولی با مخالفت رهبری مواجه شدن. بعدم خواستن حکم بنیاد رو بهش بدن که سر باز زد قبول نکرد و رفت دنبال نواصولگرایی!

آقای گلپایگانی رئیس دفتر رهبری هم روزی که حکم فتاح رو بهش تحویل داد در کنایه به قالیباف گفت:

«مدیران جمهوری اسلامی باید سرباز باشند، آقایان دهقان و فتاح سوال نمی‌کنند و فقط به وظیفه محوله فکر می‌کنند»


🔗 یاسر سالک‌‌نیا (@yaser\_slk):
خوب شد بحث تذکر رهبری در خصوص ایجاد تشکیلات موازی با دولت مطرح شد؛ سال ۹۶ بعد از بیکار شدن یکی از کاندیداها، کاندید مذکور به بیت مراجعه می‌کند و پیشنهاد ادغام بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی را جهت ایجاد نهاد موازی با دولت ارائه می‌کند که با مخالفت و تذکر شدید رهبری مواجه می‌شود.

@teribon

تریبون مستضعفین

08 Jul, 18:57


⭕️ دکتر جلیلی: شعارهای انتخاباتی ما فراگیر و ملی بود و می‌تواند نه تنها رقیب مزاحم نباشد بلکه رفیق حامی باشد

دکتر سعید جلیلی در جمع اعضای ستادهای استانی:
🔹انتخابات به معنای تعطیل کردن احساس مسئولیت قبل و بعد روز رای گیری نیست بلکه انتخابات به معنای تاکید بر حق و وظیفه مشارکت ،برای تمام آحاد مردم است.

🔹عزم ما بر مشارکت فعال در چهارچوب اخلاق و قانون است.

🔹در ایام بعد از انتخابات هم سلوک سیاسی متفاوت و ممتازی را به نمایش خواهیم گذاشت.

🔹در مردم سالاری دینی از رقابت‌های دشمنانه و کینه توزانه خبری نیست.

🔹اگر کسی از گفتمان دولت سایه احساس خطر می‌کند قطعا با معنا و مبانی آن آشنا نیست.

🔹برنامه‌های خود را برای مشارکت متشکل توده‌های میلیونی هواداران اعلام خواهیم کرد.

🔹هر جایی که لازم باشد از عملکرد دولت آقای پزشکیان دفاع کنیم، بی هیچ ملاحظه‌ای از ایشان و دولتش دفاع خواهیم کرد.

🔹اگر اقدام درستی در دولت برادرمان آقای پزشکیان دیدیم و حمایت نکردیم، قطعاً در پیشگاه خدا معاقب خواهیم بود.

@teribon

تریبون مستضعفین

07 Jul, 05:12


🔻در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
#سجاد_صفار_هرندی
من «جلیلی‌چی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعف‌ها و محدودیت‌های او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کم‌نظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلت‌ها و زیبایی‌های انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهم‌ترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراث‌دار او از این جهت بی‌شک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگی‌پنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن می‌خواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن می‌بندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمی‌دهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر می‌آورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. می‌دانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلت‌های بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، ساده‌زیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکته‌سنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمی‌تواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگی‌های شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکان‌های آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرت‌های جهانی) به حفره‌های بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز می‌گردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایده‌ای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمی‌انگیزد، جملگی به کاستی‌های اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز می‌گردد. اگر این خلل‌ها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستی‌هاست. با مشاجره ملال‌آور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمی‌شود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور می‌کنم روند وقایع ماه‌ها و سال‌های پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر می‌شود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
@teribon

تریبون مستضعفین

06 Jul, 20:04


🔻ما و جمهوریت
🔹یکم. دست آخر کار به منت‎کشی جمهوریت رسید تا بتوانیم به مشارکت 50 درصدی بازگردیم. هر دو طرف احساس کردند نیازمند سخن‏گفتنی جدی‎تر با مردم‎اند. آذری جهرمی راهی کنسرت شد تا با اکس‎هایش حرف بزند و انقلابیون هم راهی روستا و دست به گوشی! تمایز نظامی که بر جمهوریت ابتنا دارد با نظام دیکتاتوری همین است. نمی‎توان بدون اقناع و گفت‎و‎گو با مردم قدم از قدم برداشت.

🔹دوم. اعصاب‎خوردی این روزها قابل درک است؛ اما نباید مانع درک درست از مسئله شود. هرگونه انصراف از سوی یکی از دو کاندیدای اصولگرای اصلی در دور اول، با شوک به سبد رای پزشکیان، در همان دور کار را به نفع اصلاحات تمام می‎کرد؛ این یعنی مسئله فراتر از تاکتیک‎های انتخاباتی است. باید به نسبت خود و جمهوریت نگریست؛ "ما و جمهوریت".

🔹سوم. مردم از تورم‎های متمادیِ این سال‎ها که حاصل بازی با نرخ ارز بود، رنج می‎بردند. گوشت کیلویی چند است مردم؟ اعداد نمی‎توانست جای همدلی را بگیرد. پزشکیان با ادبیات مردمی‎اش نماد تغییر شد؛ حتی بدون برنامه! می‎گفتی برنامه ندارد؛ می‎گفت لااقل ما را می‎فهمد!

🔹چهارم. مردم از اینکه طرف گفت‎و‌‎گو در مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی نیستند، ناراضی بودند. لحاظ جمهوریت، شب انتخاباتی نیست. نمی‎توانیم در طول حکمرانی مردم را لحاظ نکنیم، برای اقناع و گفت‎و‎گو ارزش لازم را قائل نباشیم، یکجانبه عمل کنیم، دغدغه صدا و سیمای‏مان فقط سرگرمی باشد، اما شب انتخابات یک دفعه یاد مردم بیافتیم. ما وقتی توانستیم به اسرائیل حمله کنیم که افکار عمومی‏مان به ما این امکان را داد. وقتی غنی‎سازی را افزایش دادیم که ایران یکصدا می‎گفت انرژی هسته‎ای حق مسلم ماست. عملگرایی، فرصت گفت‎و‎گوی ما را سلب می‎کند.

🔹پنجم. درگیری‏های درون جبهه انقلاب به نفع چه کسی تمام شد؟ بالاترین حجم تخریب‏ها نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب نه توسط آن‏طرفی‏ها که توسط خودی‏ها انجام شد. "آنها" گفتند طالبان؛ اما تصویرش را پیشتر خودی‏ها کشیده بودند. در دور اول نه تخریب قالیباف درست بود نه جلیلی. نزاع‎های ما باعث می‎شود کسی را برای خودمان باقی نگذاریم، باعث می‎شود پُل‎هایمان به جمهوریت را خودمان با دست خود بشکنیم.

🔹ششم. جمهوریت، مواجهه دستوری را برنمی‎تابد. همه چهره‎های مذهبی و منبری و حکومتی در دور اول جمع شدند تا جمهوریت را به یک سو بکشند؛ نشد! رهبری را هم هزینه کردند، نشد! مواجهه با جمهوریت از بستر هم‎سخنی و هم‎زبانی می‎گذرد. مردم(انقلابی و خاکستری و...) به میدانِ کسانی می‎آیند که با آنان هم‎زبانی پیدا کنند. نمی‎توان با دستور و "گداییِ انصراف" از این و آن، "ضعف هم‎سخنی" را علاج کرد.

🔹هفتم. پیروزی در انتخابات را باید به دکتر پزشکیان تبریک گفت. او اما اکنون در حالی وارد پاستور می‎شود که کمترین تعداد آراء را در نسبت با رؤسای جمهوری دوم خرداد به این‎سو به همراه دارد. این یعنی وجود یک اپوزیسیون قوی که تا آخرین لحظات نیز روندی صعودی را در آرای خود دنبال می‎کرد؛ یعنی جمهوریتی که چندان هم یک‏دل نیست. سعید جلیلی در این انتخابات چهره‎ای نو نشان داد که غیرقابل انتظار می‎نمود. او توانست نقش رهبری این اپوزیسیون را ایفا کند.

🔹هشتم. "ضعف همدلی"، "ضعف اقناع و گفت‎و‎گوی متمادی"، "درگیری‎های داخلی و خراب کردن پُل‎ها" و در نهایت "مواجهه دستوری" حاصل این نوشته بود.
محمدمهدی تهرانی
@teribon

تریبون مستضعفین

06 Jul, 08:09


و سوت پایان انتخابات ۱۴۰۳

امثال من از ابتدای این انتخابات دنبال سه هدف بودیم:
۱. افزایش مشارکت #جمهور
۲. حذف اصول‌گرایان در نزد مردم ارزشی
۳. اثبات خط سوم با نمایندگی #سعيد_جلیلی و تلاش برای پیروزی او

هدف اول محقق شد!
در حالی‌که بنا به سنت مألوف، مشارکت در انتخابات‌های دو‌مرحله‌ای کاهش پیدا می‌کرد، این‌بار نه تنها بالا رفت که بعد چند انتخابات پیاپی که مشارکت افتضاحی رقم خورده بود، باز دوباره شاهد حضور اکثریت ملت در پای صندوق‌های رأی بودیم.

هدف دوم نیز بسیار تمیز! و دور از انتظار همگان محقق شد!
قالیباف و اصول‌گرایی در یک رقابت ۴۰ درصدی که ظاهرا پایین‌ترین نرخ مشارکت در بعد انقلاب بود، با بسیج همه امکانات، شکست مفتضحانه‌ای خورده و با حدود ۳.۵ میلیون رأی، یک تو دهنی بزرگ از مردم خوردند!
این خودش یک پیروزی بزرگ نه تنها برای ایران که برای همه دل‌بستگان انقلاب اسلامی است.

اما هدف سوم که دو بخش داشت:
ـ اثبات خط سوم
ـ پیروزی در رقابت انتخاباتی


آرای ۴ میلیونی جلیلی در سال ۹۲، بعد نزدیک ده سال در سال ۴۰۳، بدون هیچ پشت‌وانه‌ای جز توده‌های مردمی در مرحله اول، شد حدود ۱۰ میلیون! و در مرحله دوم در حدود ۱۴ میلیون و این هیچ معنایی جز تحقق بخش اول هدف سوم و اثبات وجود جریان زنده و پویایی خط سوم ندارد که اکنون با آن ۱۰ میلیون رأی هویتی مرحله اول‌ش، تازه شروع کار اوست!

اما در رقابت نهایی، #مسعود_پزشکیان به عنوان رییس جمهور ایران انتخاب شد و بخش دوم هدف سوم ما محقق نشد!
حالا فقط امیدوارم که دولت پزشکیان امتداد دولت سوم روحانی نباشد و ما را در راه رسیدن به قله‌های رشد و تعالی، دچار تعلل و سختی نکند.
گرچه وضعیت رنگین‌کمانی اطراف او گواهی از تشتت بسیار در دولت آینده دارد!

#جریان_سوم عدالت‌خواه نیز اکنون باید هویت‌بخشی و کار تشکیلاتی را به طور جد در دستور کار گذاشته و هرچه بیش‌تر خود را از اصول‌گرایان نو و کهنه متمایز کند و به دنبال نقش آفرینی جدی در اداره کشور باشد که این انتخابات، سرآغازی موفق در ادامه تلاش نافرجام جریان سوم در مجلس ۹۸ است
رضا جوهرچی
@teribon

تریبون مستضعفین

06 Jul, 05:12


خداوندا! تو خود شاهدی آن‌چه از ناحیه‌ی ما صورت گرفت، نه رقابتی برای تصاحب قدرت، و نه تلاشی برای فزونی ثروت بود؛ بلکه تلاش کردیم، نشانه‌های دین تو را آشکار و اصلاح را در سرزمین‌های تو برقرار سازیم تا بندگان مظلوم تو ایمن گردند و حدود الهی برپا شود.

وَ عَسَی أنْ تَکْرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُم وَ عَسی أنْ تُحِبُّوا شیئاً و هُوَ شَرٌّ لَکُم

@teribon

تریبون مستضعفین

05 Jul, 22:00


از آقای قالیباف و #بعضی از دوستانشان بخاطر زحمات زیادی که این یک هفته کشیدند و آن نامه بی روح کذایی و دروغ ها و تهمت ها ممنون هستیم. ذخیره آخرتتان باشد
موفق باشید
در مجلس با دولت خوب #تعامل کنید.
@teribon

تریبون مستضعفین

05 Jul, 13:12


🎥مستند «نجات از لبه پرتگاه»

🔹 انتشار برای نخستین بار- روایت معاون اول دولت روحانی و برخی وزرای وقت از شرایط بحرانی کشور در زمان تحویل به شهید رئیسی

🔹جهانگیری در جلسه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰: منابع کشور ته کشیده است. شرایط کشور کم سابقه است با وجودی که ما جنگ تحمیلی را هم داشته‌ایم... آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت کشور را برعهده گرفته است.

🔹نامه‌های وزرای کار، صنعت و کشاورزی دولت قبل از وخامت اوضاع در روزهای پایان دولت

🔹نامه وزیر کشاورزی دولت قبل درباره کشتار دام‌های مولد که باعث افزایش قیمت گوشت قرمز پس از پایان دولت روحانی شد

🔹نامه وزیر صمت وقت درباره کاهش خرید و موجودی گندم و روغن و وضعیت بحرانی ذخایر کالای اساسی

🔹نامه وزیر کار وقت درباره ماهها عقب‌افتادگی حقوق کارگران نفت و پتروشیمی و اعتراضات گسترده کارگران

🔹اظهارات معاون اقتصادی وقت درباره کم برآوردی نزدیک به ۸ میلیارد دلاری ارز ترجیحی

🔹اظهارات وزیر صمت وقت درباره قطع گسترده برق صنایع

🔹شهید رئیسی کشور را از لبه پرتگاه خطرناکی که دولت قبل برای او به ارث گذاشت نجات داد.

@padmultimedia
@PadDolat