شورای صنفی دانشگاه تهران @shorasenfi_ut Channel on Telegram

شورای صنفی دانشگاه تهران

@shorasenfi_ut


🔵 ما زبان شمائیم! 🔵

راه ارتباطی: 09036276360 @SenfiAdmin1


آدرس:

خیابان ۱۶ آذر. باشگاه دانشجویان. طبقهٔ دوم.
دفتر شورای صنفی دانشگاه تهران.

شورای صنفی دانشگاه تهران (Persian)

شورای صنفی دانشگاه تهران یک کانال تلگرامی فعال و پویا است که به ترویج همبستگی و همکاری میان دانشجویان دانشگاه تهران اختصاص داده شده است. این کانال با نام کاربری @shorasenfi_ut به زبان فارسی فعالیت می‌کند و با هدف ایجاد ارتباط بین دانشجویان و ارائه اطلاعیه‌های مرتبط با فعالیت‌های شورای صنفی، به دانشجویان این دانشگاه خدمات ارزشمندی ارائه می‌دهد.nnکانال شورای صنفی دانشگاه تهران با شعار 'ما زبان شمائیم!' اعلام آمادگی برای پاسخگویی به سوالات و نیازهای دانشجویان می باشد. از طریق شماره تماس 09036276360 و آیدی تلگرامی @SenfiAdmin1 قابلیت ارتباط با ادمین‌های کانال و درخواست اطلاعات بیشتر در مورد فعالیت‌های شورای صنفی دانشگاه تهران فراهم شده است.nnآدرس دفتر شورای صنفی دانشگاه تهران نیز در خیابان ۱۶ آذر، باشگاه دانشجویان، طبقه دوم قرار دارد. این دفتر همواره آماده پذیرش دانشجویان و ارایه خدمات مورد نیاز آنان در حوزه فعالیت‌های شورای صنفی است.nnبا عضویت در این کانال، دانشجویان می توانند از آخرین اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط با فعالیت‌های شورای صنفی دانشگاه تهران مطلع شوند و در مسائل مختلفی از جمله حقوق و تقبل‌های دانشجویی بهره‌مند شوند. بنابراین، این کانال یک جایگاه مهم و ضروری برای دانشجویان دانشگاه تهران محسوب می‌شود.

شورای صنفی دانشگاه تهران

30 Oct, 11:43


📍اطلاعیه

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران ضمن محکومیت اغتشاشات و آشوب‌های اخیر از تمامی دانشچویان درخواست دارد به تجمعات غیرقانونی خود پایان دهند و دانشگاه را به صلح سابق خود برگردانند.
در صورتیکه افراد مطالبه‌ای دارند، از مجاری قانونی مربوطه پیگیری نمایند.

با تشکر
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران
🆔@Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

30 Oct, 04:25


📍تصحیح روایات

بر اساس گزارش شاهدان عینی و پیگیری‌های شورای صنفی دانشجویان، دارندهٔ ادوات داخل عکس بالا، دانشجو نبوده و این شخص خارجی ارتباطی به اعتراضات داخل دانشگاه ندارد.

🆔 @Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

29 Oct, 19:14


📍گزارش
وقایع پردیس فنی واقع در امیرآباد


🔷 به گزارش دانشجویان حاضر در محل، امروز، شنبه هفتم آبان ۱۴۰۱ حوالی عصر، نیروهای امنیتی رو به روی سردر دانشکدهٔ فنی واقع در امیرآباد مستقر شده و نیروهای لباس شخصی به داخل دانشکده هجوم برده، تمامی ساختمان های این پردیس را گشته و اقدام به ضرب و شتم و دستگیری دانشجویان در فضای دانشگاه کرده‌اند. لازم به ذکر است که هنوز تعدادی از دانشجویان در فضای این دانشکده محصور هستند.


🔷 شورای صنفی دانشگاه تهران، در چنین شرایطی، پس از حضور در محل و تماس با نهادهای مربوطه در جهت کنترل شرایط، اقدام به تهیهٔ لیستی از بازداشتیان کرده که از دانشجویان تقاضا می‌کنیم در جهت بروزرسانی این لیست با آیدی زیر در ارتباط باشند:

@Mahangachpazan
🔶 شورای صنفی دانشگاه تهران ضمن محکوم کردن عوامل این اتفاق، از تمامی ظرفیت‌های خود در جهت پیگیری و شکایت از این عوامل استفاده خواهد کرد.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران


🆔
@Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

29 Oct, 18:13


📍بیانیه
شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران
در خصوص فجایع ۴ و ۷ آبان ۱۴۰۱

همدستی در سرکوب، چهرهٔ اصلی حراست دانشگاه در چهل و دو روز گذشته است. آنچه که ما شاهدش بوده‌ایم، توهین به حریم دانشگاه، همدستی در سرکوب و ضرب و شتم دانشجویان و در نهایت فاجعهٔ روز چهارشنبه چهارم آبان‌ماه: گشودن درب‌های دانشگاه به روی ماموران یگان ویژه برای سرکوب دانشجویان!

در طی این چهل و دو روز، چند بار باید به شکل‌های گوناگون به این برخورد حراست و مسئولین اعتراض می‌شد؟ از نامهٔ سرگشاده تا حضور در دفترها. از درخواست برای پاسخگویی در خصوص این حرکت‌های شرمگین که به راستی چیزی به جز خودفروختگی نبود. چند بار دیگر باید به دفترها بیائیم؟ ما را به دفترها دعوت می‌کنید و سپس دیگران را به مسلخ می‌برید؟ فاجعهٔ چهارم آبان در پردیس شمالی و کوی دانشگاه نابخشودنی است. امروز هفتم آبان حراست نانجیب فنی امیرآباد دانشجویان را به میدان هول و هراس روانه می‌کردند. تعداد دانشجویان بازداشتی سر به فلک کشیده است. آیا فکر کرده‌اید چشمانمان کور شده و گوش‌هایمان کر؟

این بار اما پس از چهل و دو روز پیگیری مداوم و عدم پاسخگویی، پس از آن که دیگر برایمان روشن شد که سرکوب عملا در دستور کار دانشگاه و حراست قرار گرفته و این رفت و آمد به دفترها تنها برای حفظ ظاهر پوشالی دانشگاه است، دیگر در این هنگام که درب‌ها را باز می‌کنید و جان‌ها را عامدانه به خطر می‌اندازید، دیگر وقتی شما فاتحهٔ دانشگاه را خوانده‌اید، می‌توان سکوت کرد؟ شورای صنفی کل دانشجویان دانشگاه تهران دیگر نمی‌تواند در برابر جنایات رخ‌داده مماشات کند.

خواستهٔ دانشجویان اکنون دیگر نمایان شده و ما به عنوان کسانی که زمانی دانشجویان آن‌ها را نمایندگان خود می‌دیدند، این بار نه به عنوان نمایندگان بلکه به عنوان بخشی از آن‌ها، این سرکوب‌گری را به شدت محکوم می‌کنیم و خواهان برکناری تمامی عاملین آن هستیم؛ رئیس حراست دانشگاه تهران و تمامی اعضای این نهاد که مستقیما در سرکوب نه فقط روز چهارشنبه، بلکه در تمام لحظات این چهل و دو روز مشغول سلاخی بوده‌اند که البته به زودی با ذکر نام و جرم محرزشده از آنان شکایت خواهیم کرد. به‌عنوان شورای صنفی کل دانشجویان دانشگاه تهران وظیفهٔ خود می‌دانیم که یادآوری کنیم مسئولیت پیگیری وضعیت رفاهی دانشجویان بر عهدهٔ ماست و شما اینک حتی برای جان دانشجویان هم خطرناک هستید.

ما همچنین خطاها و فجایع رخ‌داده از سمت مسئولین، در دانشگاه‌های جندی‌شاپور اهواز، علوم پزشکی کردستان و علوم پزشکی همدان را شدیداً محکوم کرده و از دانشجویانی که توسط مسئولین دانشگاه به آن‌ها ظلم روا شده است، دفاع می‌کنیم.

ما در کنار دانشجویان می‌ایستیم و انزجار خود را از این وضعیت ابراز می‌کنیم برکناری این عاملین سرکوب را مهم‌ترین خواسته کنونی‌مان می‌دانیم. پس از برکناری و اخراج تمام افراد خاطی، می‌توانید با ما به گفتگو بنشینید.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران


🆔 @Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

29 Oct, 07:59


📍دادخواهی

از ابتدای صبح امروز، شنبه هفتم آبان‌ماه در برخی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران ورود برخی دانشجویان، ممنوع اعلام شده و حراست و حفاظت فیزیکی مربوطه از ورود آن‌ها به بهانه‌های مختلف جلوگیری کرده است. این اقدام از سوی حراست دانشگاه، غیرقانونی بوده و چنین اقدامی باید به دستور ریاست دانشگاه و با ابلاغ قبلی به دانشجو صورت پذیرد. شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران قویا پیگیر این بی‌قانونی و تخلف خواهد بود.

🆔 @Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

25 Oct, 07:05


📍گزارش | شورای صنفی کل دانشجویان دانشگاه تهران پیرو بی‌قانونی‌ها و اقدامات اسف‌بار مسئولین حراست و دانشگاه در طی یک نامه از خاطیان مربوطه به هیات رئیسهٔ دانشگاه شکایت کرد.

متن نامه:


وَ لَمَنِ انْتَصَرَ بَعْدَ ظُلْمِهِ فَأُولئِكَ ما عَلَيْهِمْ مِنْ سَبِيلٍ


هیات رئیسهٔ دانشگاه تهران

باسلام. متاسفانه باخبر شدیم روز شنبه مورخ ۲۳ مهرماه پس از تجمع دانشجویان در پردیس مرکزی دانشگاه، حراست تعدادی از آنان را با ضرب و شتم مداوم، ساعت‌ها آزار داده است و مانع خروج آنان از دانشگاه شده است. همچنین در روز ۲۵ مهرماه در دانشکدهٔ علوم اجتماعی برای خروج دانشجویان از دانشگاه اتفاقی مشابه افتاده است. و همچنین در هر دو روز کارت دانشجویی بسیار از دانشجویان هنگام خروج از دانشگاه توسط حراست ضبط شده است و در هنگام تحویل این کارت‌ها، مجبور به امضای برگهٔ دفاعیهٔ کمیتهٔ انضباطی شده‌اند‌. نظر به اتفاقات پیش‌آمده ذکر چند بی‌قانونی را ضروری می‌دانیم:

الف) ضبط کارت دانشجویی و یا حتی چک کردن کارت‌های دانشجویی در هنگام خروج، زمانی که هیچ دانشجویی حق ورود به دانشگاه را بدون کارت ندارد، مصداق بارز بی‌قانونی و فشار روانی به دانشجو است. طبق اصول حاکم بر رسیدگی تخلفات دانشجویی در آیین‌نامهٔ انضباطی مصوب سال ۹۸، بخش ۱۵ اصل عدم تجسس؛ در تحقیق از دانشجو، رعایت حریم خصوصی وی الزامی است‌. همیچنین بخش ۱۶ اصل حق بر دادرسی منصفانه؛ آزار و اذیت حتی روحی و اجبار دانشجو به اقرار به هر نحو که باشد ممنوع است.

ب) ضرب و شتم دانشجویان و اقرار اجباری آنان به پشیمانی از حضور در تجمعات توسط مسئولین حراست در صورتی که حتی حضور آنان در تجمعات محرز نشده بوده، مصداق بارز زیر سوال بردن کرامت انسانی دانشجویان است و همچنین چنین عملی طبق قوانین مجازات اسلامی جرم انگاری شده و خلاف قانون است. (لازم به ذکر است آثار ضرب و شتم این دانشجویان روی صورتشان در پایان این اتفاقات قابل مشاهده بود.)

ج) ضبط و چک کردن گوشی موبایل و کیف‌های دانشجویان خلاف اصل عدم تجسس و رعایت حریم خصوصی دانشجو است که پیشتر ارجاعی به آن در بخش اول داده‌ایم.

د) نگه‌داشتن دانشجو در دانشگاه بدون هیچ دلیلی و به نوعی بازداشت موقت آنان در اتاقک حراست دانشگاه طبق بخش ۱۲، ۱۳ و ۱۶ اصول حاکم بر رسیدگی تخلفات دانشجویی در آیین‌نامهٔ انضباطی مصوب سال ۹۸، تخلف محسوب شده و آزادی دانشجویان را بدون دادرسی منصفانه سلب کرده است.

ه) مطابق با بخش سوم ماده‌های ۱، ۳، ۶، ۷، ۱۰ و ۱۱ شیوه‌نامهٔ رسیدگی به تخلافات دانشجویی مصوب سال ۹۸، رسیدگی به تخلفات دانشجویی با ثبت شکایت یا گزارش به دبیرخانهٔ شورای انضباطی شروع شده و تجسس در وسایل شخصی اعم از گوشی موبایل یا صفحات مجازی دانشجو برای رسیدگی به تخلفات ممنوع است و همچنین هیچ نهادی تا پایان رسیدگی به گزارشات و تخلفات و ابلاغ حکم قطعی، حق تنبیه دانشجو را ندارد. حال آنکه می‌بینیم در اتفاقات روز ۲۳ و ۲۵ مهر ماه در پردیس مرکزی دانشگاه تهران و در دانشکده‌ی علوم اجتماعی این دانشگاه تمام موارد ذکر شده در این آیین‌نامه زیر پا گذاشته شده است.

و) بر اساس مفاد شیوه‌نامهٔ رسیدگی به تخلفات دانشجویی مصوب سال ۹۸، رسیدگی به تخلفات دانشجویان روند و پروسهٔ مشخصی دارد (ثبت شکایت یا گزارش، رسیدگی به گزارشات و اعتبارسنجی آن، ارسال احضاریهٔ کمیتهٔ انضباطی به دانشجو برای حضور او در کمیته و تفهیم تخلفات به وی، مطلع بودن دانشجو از روند رسیدگی به پرونده، حق دانشتن نماینده و برگزاری جلسهٔ رسیدگی به تخلف دانشجو، دفاعیهٔ کتبی و شفاهی دانشجو، ابلاغ حکم بدوی، درصورت درخواست تجدید نظر، رسیدگی مجدد پروند و برگزاری جلسهٔ تجدید نظر شورای انضباطی و ابلاغ حکم رسمی). اما در شرایط فعلی احضار دانشجویان به معاونت دانشجویی و گرفتن دفاعیهٔ کتبی از دانشجویان در مقابل تحویل کارت دانشجویی زیر پا گذاشتن تمام این پروسه و گرفتن دفاعیهٔ پیش از تفهیم اتهام دانشجویان است. بر اساس کدام قانون حق گرفتن تعهد و یا دفاعیه‌ در چنین مرحله‌ای قانونی است؟

بر اساس تمام موارد ذکرشده در این نامه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران به عنوان نمایندهٔ مستقیم و به‌حق دانشجویان خواستار رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در این دو روز است. در صورت عدم رسیدگی به این تخلفات، تخلفات از مراجع بالاتر پیگیری خواهد شد.


با تشکر
شورای صنفی کل دانشجویان دانشگاه تهران



🆔@Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

23 Oct, 11:11


📍نامهٔ سرگشادهٔ
شورای صنفی دانشگاه تهران به رئیس دانشگاه


آقای دکتر مقیمی

🔷 دانشجویان دانشگاه تهران از آغاز سال تحصیلی تماماً با سرکوب و وحشی‌گری حراست روبه‌رو بوده‌اند. پاسخِ اعتراضات و اعتصابات دانشجویان پردیس مرکزی، پردیس فنی، دانشکدهٔ زبان‌ها و ادبیات خارجی، فیزیک و علوم اجتماعی چیزی جز تهدید، ارعاب و شکنجهٔ جسمی و روحی دانشجویان نبوده است.
تجمع مسالمت‌آمیز دانشجویان طبق مادهٔ ۳۷ شیوه‌نامهٔ اجرایی آیین‌نامهٔ انضباطی دانشجویان آزاد، قانونی و مجاز است.
آقای دکتر مقیمی، وقت آن رسیده‌است که به ما پاسخ دهید:   
دانشگاه به چه حقی از طریق دستگاه‌های سرکوب مطالبه‌گری دانشجویان را به خشونت می‌کشد؟ حراست با دستورِ چه کسی نقش نهادهای امنیتی بیرونی را در برخورد با دانشجویان به عهده می‌گیرد؟   
با صدای بلند پاسخ دهید.   
در اتاقک‌های حراست چه می‌گذرد؟
   
🔷 شما هم مثل ما می‌دانید که ضبط کارت دانشجویی افراد، برخورد خشونت‌آمیز و دور از شان با اساتیدمان، حبس دانشجویان در اتاقک‌های حراست و ضرب و شتم شدید آنان، تهدید خانواده‌های دانشجویان و احضارهای تلفنی به کمیتهٔ انضباطی، همگی مصادیق تخلف از آیین‌نامه‌های دانشگاه و قانون مجازات اسلامی است.    
اقدام به اخذ تعهد انضباطی بی‌دلیل از دانشجویان به بهانهٔ بازپس‌دادن کارت دانشجویی در ادامهٔ تلاش دانشگاه برای خاموش کردن صدای دانشجویان هرگز قابل‌توجیه نیست. در این زمینه علاوه بر  حراست دانشگاه، می‌بایست از معاونت دانشجویی نیز بخواهید پاسخگوی اقدامات غیرقانونی خود باشد. 
در روزهای گذشته، یکی از معاونین شما، دکتر وجهی، مکررا در مقابل تجمع‌کنندگان اعلام کرد که تمامی دانشجویان بازداشتی آزاد شده‌اند. وقیحانه دروغ گفتن آیا از ملزومات پذیرش مسئولیت در دانشگاه بوده است؟   
   
🔷 تهدید به تحویل دادن فیلم دوربین‌های محوطهٔ دانشگاه به نهادهای امنیتی حربهٔ جدید نیروهای حراست برای ارعاب و امنیتی کردن فضای دانشگاه است. دانشجویان چه عمل خلاف قانونی انجام داده‌اند که باید اینگونه تهدید شوند؟   
دانشگاه به پشتوانهٔ کدام قانون، دانشجویان را تهدید به بازکردن درها به روی نیروهای یگان ویژه می‌کند؟ به دستور چه کسی در این روزها تمام درهای پردیس مرکزی بسته بوده تا خروج از دانشگاه به معنای عبور از میانهٔ آشوب خیابان ۱۶ آذر باشد، جایی که معترض و عابر به یکسان در خطر دستگیری و تیراندازی‌اند؟

🔷 آقای دکتر مقیمی، وقت آن رسیده است که به ما پاسخ دهید. آیا باید باور کنیم که رئیس دانشگاه که از اساتید برای شرکت در نشست گفت‌وگو درباره‌ی وضع موجود دعوت می‌کند، از این وقایع مطلع نیست؟ اگر چنین سرکوب سبعانه و گسترده‌ای بدون اطلاع رئیس دانشگاه در حال رخ دادن است، نشانهٔ بی‌کفایتی او است. در غیر این صورت، اگر دکتر مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، شعار گفت‌وگو می‌دهد و در عین حال مشت حراست را به سوی دانشجویان روانه می‌کند، «فاتحهٔ این دانشگاه را باید خواند.» 
   
🔷 ما، اعضای شورای کل صنفی دانشگاه تهران، فجایع هفتهٔ اخیر دانشگاه را شدیداً محکوم می‌کنیم و خواستار پاسخگویی تمامی مسئولان هستیم. باید اعلام شود که این افراد آبی‌پوش که به اسم حراست دانشگاه مرتکب اعمال غیرقانونی و غیراخلاقی متعدد شده‌اند چه کسانی هستند، در استخدام کدام نهادند، و از چه کسی دستور می‌گیرند! به علاوه می‌بایست همهٔ کارت‌های ضبط‌شده -بدون گرفتن هیچ‌گونه تعهد- به معاونت دانشجویی هر دانشکده تحویل داده شود. همچنین ریاست و معاونت‌ دانشگاه تهران باید به دانشجویان تضمین دهند که هیچگونه کمیتهٔ انضباطی به بهانهٔ وقایع اخیر برگزار نخواهد شد. امنیتی کردن فضای دانشگاه باید خاتمه یابد و دانشجویان در مسیر تحقق این مطالبات از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده خواهند کرد. بدیهی است مسئولیت عواقب آن به کلی متوجه دانشگاه خواهد بود. پس از این صدای ما بلندتر از همیشه خواهد بود.


شورای صنفی کل دانشجویان دانشگاه تهران
🆔
@Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

22 Oct, 19:15


📍اطلاعیه

ضمن عرض خسته نباشید خدمت دانشجویان گرامی.
در صورتی که دانشجویی از دانشگاه جدیداً بازداشت شده است از طریق آیدی زیر به شورای صنفی دانشجویان دانشگاه اطلاع دهید.

@Mahangachpazan

با تشکر
روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه تهران
🆔@Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

20 Oct, 11:37


آگاهی قانونی | #یادآوری

📍شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران در نظر دارد که دانشجویان را از برخی حقوق قانونی خود مطلع سازد. امید که آگاهی دقیق‌تر دانشجویان از قوانین و مقررات، موجب حفظ مقام دانشجو شده و همچنین از وقوع برخی بی‌قانونی‌ها جلوگیری کند.



🔶 مطابق با بخش سوم ماده‌های ۱، ۳، ۶، ۷، ۱۰ و ۱۱ شيوه‌نامهٔ رسيدگی به تخلفات دانشجویی مصوب سال ۱۳۹۸، رسيدگی به تخلفات دانشجویی با ثبت شکایت یا گزارش به دبيرخانۀ شورای انضباطی شروع شده و تجسس در وسایل شخصی اعم از تلفن همراه یا صفحات مجازی دانشجو برای رسيدگی به تخلفات ممنوع است و همچنين هيچ نهادی تا پایان رسيدگی به گزارشات و تخلفات و ابلاغ حکم قطعی، حق تنبيه دانشجو را ندارد. با نظر به همین مسئله که رسیدگی انضباطی و صدور حکم، مراحلی قانونی دارد، اگر دانشجویی متحمل بی‌قانونی شد، حق شکایت برای وی محفوظ می‌ماند.



🔶 بنا به اصل برائت در شیوه‌نامهٔ اجرایی آیین‌نامهٔ انضباطی مصوب سال ۱۳۹۸، اصل بر برائت دانشجوست و بر همین اساس:

الف) هرگونه شک در احراز تخلف بودن رفتار ارتکابی، «باید» به نفع دانشجو تفسیر شود.
ب) هرگونه شک در احراز انتساب تخلف ارتکابی، باید به نفع دانشجو تفسیر شود.
پ) در صورت عدم وجود هرگونه دلیل، مبنی بر احراز و انتساب تخلف، دانشجو برای اثبات برائت خود نیاز به ارائهٔ دلیل ندارد.
ت) دانشجو تا زمان اثبات تخلف و قطعیت حکم انضباطی، از کلیهٔ امتیازات دانشجویی برخوردار است مگر در مواردی که در این شیوه‌نامه پیشبینی شده است.



🔶 بنا به اصل احترام به حقوق و آزادی و حفظ کرامت انسانی، هرگونه اقدام اعم از ضرب و شتم، ضبط تلفن همراه، توهین و ناسزا و.. از سوی هر نهادی از دانشگاه که موجب هتک حرمت و استخفاف دانشجو شود، مصداق علنی تخلف است و حق شکایت قضایی برای دانشجو محفوظ می‌ماند.


🆔@Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

19 Oct, 19:19


📍توجه!

تا اطلاع ثانوی برای ارتباط با شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران با اکانت زیر در ارتباط باشید:

@Mahangachpazan

شورای صنفی دانشگاه تهران

19 Oct, 19:08


📍گزارش - دانشکدهٔ علوم اجتماعی


🔷 روز دوشنبه ۲۵ مهرماه، درب دانشکدهٔ علوم اجتماعی به روی دانشجویان بسته شد. بنا به گزارشات رسیده به شورای صنفی، تجمع و اعتراض دانشجویان به ورود تعداد کثیری از نیروهای حراست به دانشکده ختم شد. این در حالی بود که هر چه زمان می‌گذشت بر تعداد این نیروها افزوده می‌شد. در میانه‌های روز و پس از پایان تجمع، یکی از دانشجویان به دفتر ریاست دانشکده فراخوانده شده و معاونت دانشجویی، معاونت آموزشی و ریاست دانشکده با ایشان صحبت کرده و اذعان کرده‌اند که از این به بعد هر شکلی از ایجاد اختلال در نظم موجود دانشگاه پیگرد قانونی به همراه دارد.
🔷 در ادامه زمانی که یکی از دانشجویان قصد خروج از دانشکده را کرده بود، با درب بسته روبرو شده و کارت وی را ضبط کردند.
همچنین حراست دانشجویان را تهدید کرده که استعلام کارت‌هایتان را گرفته و از طریق عکس‌ها شناسایی‌تان می‌کنیم.
🔷 هنگامی که دانشجویان با دو تن از استادان وارد صحبت شدند، این استادان ضمانت کردند که دانشجوها می‌توانند بدون تحویل کارت‌هایشان از دانشکده خارج شوند‌؛ بر همین اساس تقریباً همهٔ دانشجویان حاضر در دانشکده به شکل جمعی به سمت درب خروجی به راه افتادند. نزدیک شدن دانشجوها به درب خروج دانشکده همان و آغاز برخورد شدید نیروهای حراست با دانشجویان همان. تعداد زیادی از دانشجویان کارت‌هایشان ضبط شده و تهدید شده‌اند. ماشین دانشجویان تفتیش شده و حتی صندوق عقب ماشین ها را گشته‌اند. یکی از استادها به محض مداخله، مورد ضرب و شتم نیروهای حراست قرار گرفته و ایشان را هل داده‌اند. همچنین در این میان، نیروهای حراست به دلخواه خود چند تن از دانشجویان را نگه‌ داشته و به آن‌ها اجازهٔ خروج ندادند، گوشی‌هایشان را ضبط کرده و آن‌ها را به کیوسک حراست برده و با چشم‌بند کتک زده‌اند. در حین خروج نیز با تعدادی از دانشجویان وارد درگیری فیزیکی شده‌اند و حتی اعضای خانوادهٔ یکی از دانشجویان را کتک زده‌اند.

🔶 گزارشات شما پس از بررسی منتشر می‌شود.

🆔 @Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

19 Oct, 10:59


📍گزارش ۴ | خوابگاه قدس ۳
#کارگروه_خوابگاه

🔷 بر اساس پیگیری‌های به‌عمل‌آمده، در شب چهارشنبه ۲۲ مهرماه، یکی از دانشجویان ساکن در خوابگاه قدس ۳، مورد ضرب و شتم ماموران لباس شخصی قرار گرفته است. این فرد که در حال مکالمه با تلفن همراه نزدیکی خوابگاه و در خیابان بوده است، شک این افراد (دو موتورسوار) را برمی‌انگیزاند. این افراد خواهان تلفن همراه این دانشجو می‌شوند که با مقاومت او روبرو می‌گردند. در درگیری بوجودآمده، به این دانشجو چند مشت و لگد زده می‌شود که موجب آسیب رساندن به صورت این فرد می‌شود.
🔷 چندی پس از این اتفاق دانشجویان و نگهبان خوابگاه متوجه موضوع می‌شوند و در نهایت این افراد صحنه را ترک می‌کنند و دانشجو به داخل خوابگاه برده می‌شود.

🔶 گزارشات شما از مسائل خوابگاه در اختیار #کارگروه_خوابگاه شورا قرار گرفته و در صورت اثبات منتشر می‌شود.

🆔 @Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

19 Oct, 10:22


📍گزارش ۳ | خوابگاه حافظ
#کارگروه_خوابگاه

🔷 بر پایهٔ گزارشات رسیده از خوابگاه حافظ در روز چهارشنبه ۲۲ مهرماه، شورای صنفی پیگیر اتفاقات رخ داده در این خوابگاه شد. بر اساس جمیع این گزارشات، حوالی ساعت ۱۸ و در هنگام تردد نیروهای امنیتی، عده‌ای از دانشجویان اقدام به پرتاب اشیائی (چند بطری آب) از پنجره به سمت خیابان می‌کنند. این امر موجب تحریک نیروهای حاضر در صحنه می‌شود. تعدادی از این افراد (حدود ۲۰ نفر) که به گفتهٔ دانشجویان لباس شخصی بر تن داشته‌اند، جلوی درب خوابگاه جمع می‌شوند و تلاش می‌کنند تا وارد خوابگاه شوند. بر اساس گزارشات این افراد اقدام به شلیک چند گلوله ساچمه‌ای می‌کنند، که لااقل یکی از آنها به پنجره یکی از اتاق‌ها برخورد می‌کند.
🔷 پس از ایجاد این جو ملتهب، نگهبان خوابگاه درب خروجی را می‌بندد تا مانع ورود این افراد به داخل خوابگاه شود. در همین اثنا یکی از دانشجویان از خوابگاه خارج می‌شود و بر اساس شنیده‌ها افراد خارج خوابگاه با دانشجو درگیر می‌شوند که با حضور نگهبان، این فرد به داخل خوابگاه برگردانده می‌شود.
🔷 در ادامهٔ تلاش این افراد برای ورود به خوابگاه، نگهبان درب داخلی خوابگاه را نیز می‌بندد. بر اساس گزارشات، این افراد موفق می‌شوند تا از درب خروجی بگذرند اما با هوشیاری نگهبان پشت درب داخلی خوابگاه متوقف می‌شوند و در این میان، شیشه‌های این درب را می‌شکنند. گفته می‌شود که این افراد تهدید کرده‌اند که بازخواهند گشت. نهایتا با صحبت‌های نگهبان قائله ختم می‌شود.
🔷 پس از این اتفاقات دکتر وجهی معاون دانشجویی دانشگاه به همراه دکتر مدنی و آقای کمالی از حراست به خوابگاه حافظ رجوع می‌کنند. به گفتهٔ دانشجویان، آقای کمالی پس از بازرسی از طبقات بالای خوابگاه، از کارت چند دانشجو عکس گرفته‌اند.

🔶 گزارشات شما از مسائل خوابگاه در اختیار #کارگروه_خوابگاه شورا قرار گرفته و در صورت اثبات منتشر می‌شود.

🆔 @Shorasenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

11 Oct, 16:30


📍اطلاعیه
#کارگروه_آموزشی
سامانه گلستان تا پایان روز چهارشنبه، ۲۰ مهرماه، برای انجام تغییرات حذف و اضافه فعال می‌باشد‌.

🆔 @ShoraSenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

10 Oct, 13:08


📍هنوز همه‌ی دانشجویان بازداشت‌شده
آزاد نشده‌اند


🔶 بنا بر آخرین گزارش‌های جمع‌آوری‌شده توسط شورای صنفی که با همراهی معاونت امور دانشجویی مورد بررسی قرار گرفته شده‌اند، از تاریخ ۳۰شهریور تا کنون از مجموع دانشجویان بازداشت‌شده تعداد ۹۴ نفر به طور قطعی آزاد، و ۹ نفر به طور قطعی همچنان در بازداشت به سر می برند.

🔶 همچنین از لیست ۶ نفره‌ای که بنا بود روز شنبه آزاد شوند، تا کنون تنها ۳ نفر از ایشان آزاد شده‌اند.

🔷 لازم به ذکر است که اگرچه بسیاری از بازداشت‌شدگان صرفا با ثبت تعهد آزاد شده‌اند، اما آزادی تعدادی از ایشان نیز با قرار وثیقه بوده است. این بدین معناست که برای دانشجوی بازداشتی پرونده تشکیل شده و اتهاماتی چون اخلال در نظم، اجتماع و تبانی و... بر آن‌ها زده شده است. برخی از اتهامات انتسابی در صورت اثبات می‌توانند منجر به حبس‌های طولانی‌مدت (۲ تا ۱۰ سال) شود. این دانشجویان می‌توانند تا زمان تشکیل دادگاه آزاد باشند و بعد با توجه به نتیجهٔ دادگاه، مجازاتی مطابق با "جرم" خود ببینند. پس باید در بررسی اخبار آزادشدگان به قید وثیقه یا بی‌قید‌وشرط بودن آن‌ها هم توجه کرد. آزادی حقیقی زمانی به دست می‌آید که هیچ دانشجوی معترض و آزادی‌طلبی به خاطر حمایت از هم‌وطنان داغ‌دیده‌اش متهم به مجرم‌بودن نشود.
مطالبه‌ی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران، آزادی بی‌قید‌و‌شرط تمامی دانشجویان بازداشتی است.

🆔 @ShoraSenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

09 Oct, 20:33


📍اطلاعیه‌ی مهم

دانشجویانی که کارت دانشجویی‌شان طی روزهای اخیر توسط حراست توقیف شده است می‌توانند با مراجعه به باشگاه دانشجویان واقع در خیابان ۱۶ آذر کارت خود را از آقای محمودی تحویل بگیرند.

🔺لازم به ذکر است که برای دریافت کارت، نیاز به ثبت هیچ‌گونه تعهدی نیست و تنها باید نوشته شود که کارت توسط دانشجو تحویل گرفته شده است.

🆔 @ShoraSenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

08 Oct, 13:57


📍نامهٔ شورای صنفی به وزارت علوم مبنی بر پیگیری بازداشتی‌های اخیر دانشگاه تهران.

شورای صنفی دانشگاه تهران

07 Oct, 20:52


📜 گزارش ۲ | ۹ مهر ۱۴۰۱


🔵 روز شنبه ۹ مهر ماه در حوالی ظهر، دو تن از دانشجویان دانشگاه که قصد داشتند از پردیس مرکزی دانشگاه به سمت خوابگاه و دانشکده‌هایشان بروند، به دلیل هجوم ماموران امنیتی به خیابان ۱۶ آذر، در محوطهٔ ساختمان ریاست دانشگاه پناه گرفتند.
به گفته این افراد و شاهدان عینی حاضر در صحنه، این دو دانشجو، مورد هدف گلوله‌های ساچمه‌ای ماموران قرار گرفتند. حال آنکه این افراد درون محوطهٔ دانشگاه قرار داشتند و به گفتهٔ خودشان هیچگونه اقدام تحریک‌آمیزی انجام نداده‌اند. شلیک گلوله به سمت این دانشجویان، قطعا مغایر قوانین دانشگاه است و بنابراین در پی این رخداد بود که با پیگیری‌های انجام‌شده، جلسه‌ای با رئیس دانشگاه در همان روز ترتیب داده شد.

🔵 در این جلسه رئیس دانشگاه تعهد کردند که پیگیر این مسئله خواهند بود و با افرادی که این تخلف را صورت داده‌اند، قویا برخورد خواهند کرد. اما منوط بر آنکه آن دو دانشجو پیش از ورود به محوطهٔ ساختمان ریاست، در خیابان ۱۶ آذر و خارج دانشگاه عملی تحرک آمیز صورت نداده باشند. بنابراین مقرر شد تا در جلسه ای دیگر و با حضور این دانشجویان، فیلم دوربین‌ها بررسی شود.

🔴 شورای صنفی قویاً تعرض به حریم دانشگاه توسط هر گروهی را محکوم کرده و پیگیر مشخص شدن نتیجهٔ این جلسات خواهد بود.


گزارشاتی از این دست را با ما درمیان بگذارید.
@senfiadmin2

🆔 @ShoraSenfi_UT

شورای صنفی دانشگاه تهران

03 Oct, 08:43


📜گزارش ۱ | اقدامات شورای صنفی طی وقایع ۹ و ۱۰ مهر ۱۴۰۱

۱.جلسه با ریاست دانشگاه تهران: پیرو گزارش‌ تیراندازی لباس‌شخصی‌ها در باشگاه دانشجویان، جلسه‌ای با ریاست دانشگاه برای پیگیری این مسئله ترتیب داده شد. همچنین در این جلسه قرار بر آن شد که لیست تهیه‌شده از دانشجویان بازداشتی توسط شورای صنفی به طور مرتب با لیست مسئولان دانشگاه تطبیق داده شده و در نتیجه لیست دانشگاه کامل‌تر شود.

۲. پیگیری بازگشایی در قدس یا امکان ورود و خروج از درهای علوم پزشکی: برای استفاده از این درها و امنیت و رفاه بیشتر دانشجویان هنگام عبور و مرور، با دکتر وجهی، نماینده‌ی نهاد رهبری و دکتر زیویار مذاکره صورت گرفت اما با این درخواست موافقتی نشد.

۳.جمع‌آوری و تنظیم گزارش‌های مربوط به دستگیری‌ها از همان ساعات آغازین

۴. انتقال اسامی بازداشت‌شدگان به مسئولان مربوطه، از جمله معاونت دانشجویی و حراست: دکتر وجهی گفتند ضمن پیگیری وضعیت این دانشجویان، با خانواده‌هایشان نیز صحبت خواهند کرد.

۵.صحبت با نماینده‌ی نهاد رهبری در دانشگاه درباره‌ی حبس و ربودن دانشجویان مقابل در ۱۶آذر

۶. پرس‌و‌جو درمورد نهاد بازداشت‌کننده‌ی دانشجویان

🆔 @ShoraSenfi_UT