روانشناسی بدون‌ مرز @ravanshenasiybedonemarz Channel on Telegram

روانشناسی بدون‌ مرز

@ravanshenasiybedonemarz


زینب عرب مشاورخانواده ونوجوان
@ZeinabArab👈مشاوره حضوری تلفنی
نیلوفر عالمی مشاورخانواده وکودک
@NiluoA👈مشاوره حضوری تلفنی

روانشناسی بدون‌ مرز (Persian)

روانشناسی بدون‌ مرز یک کانال تلگرامی است که توسط دکتر فریبا بیابانی، زینب عرب و نیلوفر عالمی اداره می‌شود. دکتر فریبا بیابانی متخصص روانشناسی و مشاوره است و با استفاده از تجربه و دانش خود، به کمک افراد در حل مشکلات روانی و ارتقای کیفیت زندگیشان می‌پردازد. زینب عرب نیز به عنوان مشاور خانواده و نوجوان در این کانال فعالیت دارد و می‌تواند به شما کمک کند تا در روابط خانوادگی و مسائل نوجوانان خود موفقیت‌های بیشتری داشته باشید. نهایتاً، نیلوفر عالمی، که مشاور خانواده و کودک است، نیز در این کانال حضور دارد و می‌توانید از تجربه و دانش او در امور خانواده و پرورش کودکان بهره ببرید. به کانال روانشناسی بدون‌ مرز بپیوندید و از مشاوره‌های حضوری و تلفنی این تیم متخصص بهره‌مند شوید.

روانشناسی بدون‌ مرز

07 Jan, 14:15




📚قانونى داريم كه هميشه ثابت است:
" ما به محيطمان عادت می‌كنيم "

اگر با آدم‌های بدبخت نشست و برخواست کنید، کم کم به بدبختی عادت می‌کنید و فکر می‌کنید که این طبیعی است.

اگر با آدم‌های غرغرو هم‌نشین باشید عیب‌جو و غرغرو می‌شوید و آن را طبیعی می‌دانید

اگر دوست شما دروغ بگوید، در ابتدا از دستش ناراحت می‌شوید ولی در نهایت شما هم عادت می‌کنید به دیگران دروغ بگویید و اگر مدت طولانی با چنین دوستانی باشید، به خودتان هم دروغ خواهید گفت.

اگر با آدم‌های خوشحال و پر انگیزه دمخور شوید شما هم خوشح‌حال و پرانگیزه می‌شوید و این امر برایتان کاملا طبیعی است.

" تصمیم بگیرید به مجموعه افراد مثبت ملحق شوید وگرنه افراد منفی شما را پایین می‌کشند و اصلا متوجه چنین اتفاقی هم نمی‌شوی"

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

07 Jan, 14:14


تیکه کتاب خودشناسی از آلن دوباتن

میزان عشق ما به خودمان به طور مشخص هنگامی معلوم می‌شود که با تهدیدهایی از سوی دیگران روبه‌رو شویم. وقتی با غریبه‌ای دیدار می‌کنیم که دارای چیزهایی است که ما فاقدشان هستیم (شغل بهتر، همسر دلپسندتر و از این دست)، در صورتی که عشق ما به خودمان کم باشد، احتمالاً بی‌درنگ احساس بی‌ارزشی و رقت‌انگیزی می‌کنیم.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

07 Jan, 14:12


این پست برای پدر مادرهاییه که حس ترس برای فرزندانشون بوجود میارن؛
با دونستن این نکات با فرزندانتون همدلی کنید و ترس از خودتون رو از اونها دور کنید👍

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

05 Jan, 14:24


بشر موجود خاصی است که باید نسبت به خود آگاه باشد، در برابر خویش مسئول باشد و به خودش تبدیل بشود. او موجودی است که همواره در رابطه‌ای جدلی با نبودن و مرگ است. و نه‌تنها می‌داند زمانی فرا می‌رسد که نخواهد بود، بلکه می‌تواند با انتخاب‌های خویش باشندگی‌اش را به کناری افکند و از دست بدهد.

«بودن و نبودن» - «و» در عنوان فرعی این بخش اشتباه چاپی نیست - چیزی نیست که فرد یک بار برای همیشه و در لحظه‌ای که به خودکشی فکر می‌کند انتخاب کند. می‌شود گفت انتخابی است که فرد در هر لحظه می‌کند. پاسکال با زیبایی بی‌مانندی این جدل بنیادین موجود در آگاهی انسان از باشندگی‌اش را به تصویر می‌کشد: بشر ساقه‌ای بیش نیست، نحیف‌ترین ساقه در طبیعت، ولی او ساقه‌ای اندیشمند است.

لازم نیست همه گیتی برای نابود کردنش مجهز شود: کمی بخار، یک قطره آب برای کشتنش کافی است. ولی بشر از هر آن‌چه او را بکشد اصیل‌تر است، فرقی نمی‌کند گیتی از کجا او را در هم بکوبد، زیرا او می‌داند که می‌میرد و بر برتری گیتی بر خود واقف است؛ ولی گیتی از این‌همه هیچ نمی‌داند.

رولو می
🌸https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

05 Jan, 14:21


جفری یانگ : طرحواره دارای ابعاد هیجانی، احساسات بدنی، خاطرات و شناخت واره ها است. سیستم های متفاوتی برای ضبط هر یک از این موارد در مغز وجود دارد.
ابعاد هیجانی و احساس های بدنی طرحواره در آمیگدال ثبت می شوند و خاطرات و شناختواره های همراه آن در هیپوکامپ و قشر عالی مغز ذخیره می شود. هیجانات و احساس های بدنی ذخیره شده در سیستم آمیگدال ویژگی های سیستم آمیگدال را دارا هستند. سیستم آمیگدال ناهشیار است، سریعتر عمل می کند، خودکار است، خاطرات هیجانی ثبت شده در آمیگدال پردوام و ماندگارند، سیستم آمیگدال از تفاوت ها شناخت دقیقی ندارد و سیستم آمیگدال از نظر تکاملی مقدم بر قشر مغز است (یعنی زودتر شکل می گیرد و تکمیل می شود). وقتی فرد با محرک هایی روبرو می شود که یاد آور وقایع دوران کودکی او هستند و در شکل گیری طرحواره ها نقش داشته اند، هیجان ها و احساس های بدنی همراه آن واقعه به طور ناهشیار توسط سیستم آمیگدال فعال می شوند. هیجانها و احساسهای بدنی خیلی سریعتر از شناختواره ها به کار می افتند.
همچنین مولفه های شناختی طرحواره اغلب دیرتر از هیجان ها و احساس های بدنی شکل می گیرند.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

05 Jan, 14:20


5 درس از کتاب طرزفکر؛ اثر دکتر کارول دوک

1) تغییر می تواند سخت باشد، اما من هرگز نشنیده ام که کسی بگوید ارزشش را نداشت.

2) بسیاری از افراد با ذهنیت ثابت فکر می کنند که دنیا نیاز به تغییر دارد نه آنها. آنها احساس می کنند که حق داشتن چیز بهتری را دارند - شغل، خانه یا همسر بهتر. جهان باید ویژگی های خاص آنها را بشناسد و مطابق با آنها رفتار کند.

3) همه مردم با عشق به یادگیری متولد می شوند، اما ذهنیت ثابت می تواند آن را خنثی کند.

4) کسانی که ذهنیت رشد دارند، شکست‌ها به آن ها انگیزه می‌دهد.
آنها عمیق و روشنایی بخش هستند.

5) افرادی که دارای طرز فکر رشد هستند، فقط به دنبال چالش نیستند، بلکه بر اساس آن پیشرفت می کنند.
هر چه چالش بزرگتر باشد، کشش بیشتری دارند.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

04 Jan, 13:35


به ذهن خودتان پیروز شوید

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

04 Jan, 01:48


| جلوگیری از اشتباهات تکراری |

متاسفانه اغلب آدم‌ها کارهایی می‌کنند که کاملا تکرای هست و هرروز، هر ماه و هر سال انجامش می‌دهند ولی نمی‌دانند که چرا این اتفاق می‌افتد و شروع به گله و شکایت از همه‌چیز دارند به‌جز خودشان! البته مشخص هست که منظور ما هر کار تکراری نیست و برخی از کارهای تکراری باعث پیشرفت می‌شود مثل این‌که هرروز مطالعه کنیم. اما این‌که فردی هرروز اهمال‌کاری کند و کارهایی که تاثیر مهمی درآیند خود و خانواده‌اش دارند را به تعویق بیاندازد، این‌که فردی هر ماه یک‌بار به خاطر نداشتن اعتمادبه‌نفس سرش کلاه می‌رود و از روزگار بد خود شکایت دارد این موارد اشتباهات تکراری هستند که شاید هرگز فکر نکند که مشکل از کجاست و چطور باید برطرف شود.

#خودشناسی

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

04 Jan, 01:48


این جمله رو باید با طلا نوشت :

کسی رو قضاوت نکنید
فقط برای اینکه گناهانش با
گناه های شما فرق داره ...

📚
https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

04 Jan, 01:45


‍ هر تجربه‌ای که داریم برایمان ضروری بوده است.
اگر به این شیوه نیندیشیم؛ آنگاه دائما در حال داستان‌سرایی وشکایت از ناعادلانه بودن زندگی هستیم.

تنها به این روش، تجربیات زندگی برایمان معنای بیشتری پیدا می‌کند و تنها به این صورت می‌توانیم چیزی از زندگی دریافت کنیم.
به هر تجربه‌ای برای تکامل خویش نیاز داریم و به جای این که فکر کنیم این اتفاقات در زندگی اختلال ایجاد می‌کنند باید باور کنیم که این دقیقا همان چیزی است که در این مرحله به آن نیاز داریم.

برای داشتن این شیوه‌ی نگرش باید #خودمان_را_به_یاد_آوریم...

💫اتفاقات بر علیه ما نیستند💫

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

04 Jan, 01:44


روز خوبی پیش رو داشته باشید

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

03 Jan, 05:43


استرس حاد می‌شود؟
تجربه، مشاهده یا مواجهه با یک یا چند رویداد آسیب‌زا می‌تواند باعث ASD شود. رویدادها ترس، وحشت یا درماندگی شدید ایجاد می‌کنند. رویدادهای آسیب‌زا که می‌توانند باعث ASD شوند عبارتند از:

مرگ
تهدید به مرگ برای خود یا دیگران
تهدید به آسیب جدی به خود یا دیگران
تهدیدی برای تمامیت جسمانی خود یا دیگران
اختلال استرس حاد کودک زمانی رخ می دهد که کودک به یک رویداد استرس زا مانند مرگ واقعی یا تهدید شده، آسیب جدی، تجاوز جنسی یا یک فاجعه طبیعی واکنش شدیدی نشان دهد. این واکنش، که از سه روز تا یک ماه پس از رویداد رخ می دهد، فراتر از ناراحتی معمولی است که انتظار دارید.

در تشخیص افتراقی اختلال استرس حاد افراد مبتلا به ASD علائمی مشابه علائم اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) دارند. تفاوت اختلال استرس حاد با ptsd این است که الگوی نشانه در اختلال استرس حاد باید ظرف یک ماه از رویداد آسیب‌زا رخ داده و ظرف مدت یک ماهه برطرف شده باشد.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

03 Jan, 05:40


هیچ یک از شرایطی که در #زندگی با آن روبرو می‌شوید تصادفی نیست.
هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطح بالاتری از #آگاهی ایجاد می‌شود
و کارِ شما فقط این است که حقیقت را دریابید و سهمی را که هر رویداد می‌تواند در زندگی‌تان داشته باشد، کشف کنید.

#نیمه_تاریک_وجود


https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

03 Jan, 05:38


شاید پدر و مادرتان در دوران کودکی، ناآگاهانه باری بر دوشتان گذاشتند که بیش از حد تحمل شما بود، شاید باید و نبایدهایی را به شما اجبار کردند و شاید باورهای اشتباهی را در ذهن شما در مورد خودتان یا دیگران کاشتند.

آن موقع شما توان تشخیص این را نداشتید که توان تحمل این بار را دارید یا نه؟ باید و نبایدهایشان درست است یا غلط؟ باورهایی که در سالهای کودکی در شما ایجاد کردند کارکرد مثبت دارد یا منفی؟

شما تا به حال بار را با کمر خم‌شده حمل کرده‌اید و بر اساس باورهای اشتباه و اجبارهای ذهنی آنها زندگی کرده‌اید.

اما چرا حالا که به سن بزرگسالی رسیده‌اید مثل گذشته بار را بر دوش نگه داشته و افتان و خیزان پیش می‌روید؟ چرا خودتان را مقید به آن باورها می‌دانید؟ چرا قدری تامل نمی‌کنید؟

قدری بایستید، کمر راست کنید  نگاهی به خودتان و کوله‌بار روی دوشتان بیندازید و نگاهی به جسم و روان خسته و عرقی که از پیشانی‌تان روان است.

شما مجبور نیستید بار سنگین (همیشه موفق بودن، بهترین بودن، اشتباه نکردن و ...) را تا آخر عمر با خود ببرید. کناری بنشینید، نفسی بکشید، خستگی سال‌ها را از تن به‌در کنید و خوب فکر کنید، وقتی به نتیجه رسیدید بار را کنار مسیر بگذارید و آزاد و سبک‌بار به مسیر زندگی ادامه دهید.
اگر نمی‌توانید سبکی یا سنگینی بار یا چگونه گذاشتن آن بر زمین را ارزیابی کنید و نمی‌دانید با آن چه کنید، از یک روان‌شناس کمک بگیرید...

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

03 Jan, 05:38


هُش دار که گر وسوسهٔ عقل کنی گوش
آدم‌صفت از روضهٔ رضوان به درآیی

#حافظ

آدینتون بخیر

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

01 Jan, 03:01


  ⁠
هر اندازه آدمی بهتر بتواند به وقت شادمانی بخندد، به وقت اندوه بگرید، برای تعیین حد و مرزها ابراز خشم کند، با شور و اشتیاق به معاشقه بپردازد و محبت را با گشودگی و بی قید و شرط ببخشد و بپذیرد، به همان اندازه از رنج  به دور خواهد بود و هر چه آدمی بیشتر با لذت هستی درآمیزد، نسبت به خود و دیگران بخشنده تر خواهد شد.
هیجان ها به ما کمک می کنند تا رفتارمان را تنظیم کنیم؛ حالات درونی و وضعیت روابط مان را زیر نظر بگیریم؛ یادگیری مان را بهتر کنیم؛ تصمیم گیری هایمان را آسان تر کنیم و به زندگی مان معنا بخشیم.

📘ديويد مالان
📝دگرگونی زندگی ها


🍃https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

01 Jan, 02:02


پیام امسال :
خود را دوست بدار،
جهان تو را دوست خواهد داشت!
#سال_نو_میلادی_مبارک🎊

🌲🍻♥️https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

31 Dec, 13:37


ای نور چشم من سخنی هست گوش کن

چون ساغرت پر است بنوشان و نوش کن


#حافظ

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

31 Dec, 13:35


علت خالی کردن خشم سر دیگران !

 باهوش ها کمتر به دیگران گیر می دهند:

خالی کردن خشم، هیجان های عصبی وبه اصطلاح گیردادن ریشه روانشناسی دارد، در این علم یک مکانیسم دفاعی به نام" جابجایی "وجود دارد که فرد تکانه یا هیجان درونی خود مانند خشم را به دیگری منتقل کرده یا به عبارتی عصبانیت خود را سر او خالی می کند.

هر چه فرد خودشناسی و خودآگاهی اش کمتر باشد احتمال استفاده او از این مکانیسم دفاعی بیشتر است البته این موضوع به هوش هیجانی نیز مرتبط بوده زیرا یکی از فاکتورهای هوش هیجانی آگاهی ازهیجانات و رصد آن ها است.

 افرادی که هوش هیجانی فعال تری دارند، سرنخ هیجانات خود را می دانند. فردی با هوش هیجانی فعال هنگام عصبانیت می داند که ممکن است هیجان خود را بر روی فرد مقابل یا همسرش تخلیه کند به همین دلیل سعی می کند با راهکار مناسب از انجام این کار اجتناب کند.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

31 Dec, 13:32


می‌خوام هیچ فکری نداشته باشم

این جمله ای است که اکثر بیماران وسواسی در مورد خود به ما می‌گویند. می‌خواهم هیچ فکری نداشته باشم......

وقتی به این فکر کنیم که قرار است به جنگ با فکرها برم و دوست دارم اصلا فکر نداشته باشم دقیقا آنجاست که فکرها بیشتر می‌شوند. چرا که اینها نجواهایی هستند که همیشه در ذهن برای خود بوده‌اند.

ما باید یاد بگیریم اتفاقا روش برخورد با اینها چگونه باید باشد. وقتی اینها همیشه هستند و دست ما هم نیست خب چگونه می‌شود خلاص شد از شرشان.

راه خلاصی از اینها این است که قلقشان را پیدا کنیم و مانند آنها زرنگ باشیم.

وقتی آنها هجوم می‌آورند بجای اینکه کلافه بشیم قبول کنیم که اینها نجواهای مزاحم هستند و همیشه وجود دارند. اما من با اینها کاری ندارم و بهشون توجه نمیکنم و کار خودم را انجام میدهم.

در واقع توجه نکردن و جدی نگرفتم باعث آرامش شما می‌شود.

اما گاهی اینها بسیار ذهن را درگیر میکنند که آنجا دیگر باید برای درمان پیش یک درمانگر مسلط بروید....

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

31 Dec, 13:29


پرخاش کلامی

بیشتر افراد در هنگام بروز خشم، دو حالت پرخاشگری و یا مخفی کاری را از خود نشان می دهند که هیچ یک از این روشها راه مناسبی برای بروز خشم محسوب نمی شود و هر یک عوارض خاص خود را دارد.

معمولا براساس خصوصیات خانواده و فرد، افراد برای کنترل خشم خود یا دست به پرخاشگری می زنند و یا آن را مخفی کرده و خشم خود را فرو می خورند. با این حال زنان بیشتر دچار پرخاشگری های کلامی، فریاد زدن، و مردان بیشتر دچار پرخاشگری های فیزیکی می شوند.

عده ای از روانشناسان (مثلا فروید) معتقدند پرخاشگری ذاتی بوده و در درون همه انسان ها به صورت یک نیروی نهفته وجود دارد که در صورت عدم تخلیه انباشته می شود.

طرفداران ذاتی بودن پرخاشگری، ورزش کردن و تخلیه انرژی از راه جامعه پسندانه را نقطه مقابل تخلیه نامطلوب (یعنی تخریب اموال و قتل) عنوان می کنند.

عده دیگری از نظریه پردازان نیز به نقش یادگیری در پرخاشگری معتقد بوده و مخالف ذاتی بودن آن هستند

از راه‌های درمان این اختلال می‌توان به ایجاد صمیمیت، سکوت، صبر و تأمل، افزایش ظرفیت تحمل و بردباری، تغییر وضعیت در هنگام خشم، دوش گرفتن، دراز کشیدن و بستن چشم، تلقین به خود و آمادگی شنیدن و دیدن رفتارهای نابجا اشاره کرد.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

30 Dec, 18:41


مهارت همدلی یکی از مهارت‌های زندگی است که برای برقراری ارتباط موثر لازم و ضروری می‌باشد. زندگی در عصر حاضر، سرشار از استرس و تعارض‌هایی است که باید با آن‌ها مقابله کرد. همدلی یکی از کارهایی است که به مقابله با این استرس‌ها کمک می‌کند. فردی که با دیگران همدلی می‌کند علاوه بر کسب احترام و محبوبیت در اجتماع و میان دیگران، اعتماد به نفس بیشتری نیز پیدا می‌کند و نیاز به مفید بودن و کارآمدی در او ارضا می‌شود.

مهارت همدلی یک توانایی اکتسابی می‌باشد که لازمه آن تمرین و استفاده از تکنیک‌های مناسب است.

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

30 Dec, 03:57


بیش‌تر بخشنده و کم‌تر متوقع باشید.
این شیوه‌ای شگفت‌انگیز برای پایان دادن به نفسانیت است.

👤 وین والتر دایر
❄️

⁦https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

30 Dec, 03:56


⭕️ راز زبان بدن؛
این حرکات جذابیت تان را کم می کنند

▫️۱- گرفتن دست دیگر خود از پشت
بیشتر به این خاطر که ما وقت هایی که بدخلق یا عصبانی هستیم چنین حالتی به خود می گیریم.

▫️۲- ضربدری کردن پاها از مچ
این حرکت نشان می دهد که خودتان به چیزی می گویید کاملاً باور ندارید

▫️۳- قفل کردن دست ها در هم
«دلم می خواهد تنها باشم،به تو هم ربطی ندارد.»

▫️۴-  قفل کردن دست ها در هم و بالا آوردن آن ها

▫️۵- قوز کردن

▫️۶- لبخند کج

▫️۷- گذاشتن دست به سمت طرف مقابل
این حرکت برای کسی که با او در حال صحبت هستید ممکن است این معنی را دهد که «خواهش می کنم دیگر حرف نزن».

▫️۸- دست به کمر شدن
این حرکت اما این پیام را می دهد: «با من چه حرفی داری؟ احتمالاً هر چه باشد با آن مخالفم.»

▫️۹- اشاره کردن با انگشت شست

▫️۱۰- مشت کردن دست ها
این حرکت تنش و ترس پنهانی را نشان می دهد که در شما وجود دارد.

▫️۱۱- گذاشتن دست جلوی دهان

▫️۱۲- تکان دادن انگشت خود به سمت دیگران

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

30 Dec, 03:52


بابا لنگ درازِ عزیزم

کسی که در زندگی ‌اش کسی را از ته قلبش دوست دارد همیشه نگران است!
نگران غذا خوردنش
نگران ماشین‌هایی ‌که به او نزدیک میشوند و بوق شان خراب است؛
نگران ویروس‌هایی که دور او میچرخند!
اما بابای عزیزم ...
این‌ها از شیرین‌ترین نگرانی‌‌های دنیا هستند!
از شیرین‌ترین های آن‌ها ...

📕 #بابا_لنگ_دراز
✍🏻 #جین_وبستر


#سلام عزیزان
روز خوبی داشته باشید

https://t.me/RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

20 Sep, 02:14


۲۰ نشانه بلوغ عاطفی به زبان آلن دو باتن

۱. میفهمید بیشتر بدرفتاری آدم های اطرافتون ریشه در اضطراب و ترسشون داره:‌ دنیا دیگه براتون پر از هیولا نیست

۲. یاد میگیرید آدما بطور خودکار از محتویات مغر شما اطلاع ندارند:‌ پس حرف میزنید و دیگران رو سرزنش نمیکنید که نمیفهمنتون

۳. یادمیگیرید که شماهم اشتباه میکنید:‌ پس معذرت خواهی میکنید

۴. اعتماد بنفس رو یاد میگیرید: نه که فوق العاده اید! نه. در واقع میفهمید هممون با آزمون و خطا زندگی میکنیم. عیبی هم نداره

۵. والدینتون رو میبخشید:اونا هم درگیر ترس و اضطراب های خودشونن

۶.  میفهمید یه مسئله مهم رو پیش نکشید مگر خودتون و طرف مقابل استراحت کرده باشید مست نباشید غذا خورده باشید و استرس یا عجله نداشته باشید

۷. قهر نمیکنید:‌ یادتون نمیره که یه روز میمیرید. حرف میزنید و میبخشید

۸. دست از کمالگرایی برمیدارید:‌ هیچ چیزی بی نقص نیست. از به اندازه کافی خوب بودن قدردانی میکنید

۹. یاد میگیرید بد بین بودن در باره نتایج امور یه فضیلته

۱۰. میفهمید نقاط ضعف آدما با نقاط قوتشون گره خورده:‌ مثلا دیگه از کسی که شلخته ست ناراحت نمیشید چون میدونین به جاش شاید خلاقه

۱۱. به آسونی عاشق نمیشید: همه هرچقدم از دور برازنده و دلپذیر باشند از نزدیک مشکلات خودشون رو دارن. پس وفادار میمونید

۱۲. میفهمید زندگی با شما آسون نیست

۱۳. یادمیگیرید خودتون رو بخاطر خطاها و حماقت هاتون ببخشید:‌ بیشتر با خودتون رفاقت میکنید. همه ما به نوعی احمقیم

۱۴. یادمیگیرید با کله شقی های بچگانتون که هرگز هم از بین نمیرن به صلح برسید: تلاش نمیکنید که همیشه بزرگسال باشید. همه ما بچه ایم

۱۵. برای شادی درازمدت به پروژه های بلندمدت دل نمیبندی: اگه دمی بی دردسر سپری بشه هم خوشحالتون میکنه

۱۶. دیگه برات مهم نیست بقیه راجع بهت چی فکر میکن

۱۷. بازخورد دیگران رو راحتتر میپذیرید: در برابر انتقاد ها زره نمیپوشید

۱۸.میفهمی باید دیدتو نسبت به درد هات وسیع کنی. بیشتر به طبیعت و آسمون شب و کهکشان های دور توجه میکنی

۱۹. میفهمید گذشته ای که داشتید در پاسخ دادن شما به واقع تاثیر داشته:میپذیرید بدلیل وقایع کودکی مستعد خطا و افراط هستید. با شک به اولین برداشت و احساستون نگاه میکنید

۲۰.دوست بهتری میشید چون میدونید دوستی یعنی به اشتراک گذاشتن آسیب پذیری ها


#سلام عزیزان
جمعه تون عالی

مشاور خانواده
زینب عرب🌹

روانشناسی بدون‌ مرز

25 Aug, 17:48


مسئولیت پذیری توی خانواده
باید از کودکی آموزش داده بشه.
تغییر و اصلاحش توی بزرگسالی بسیار سخته.

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

25 Aug, 17:39


وقتی اونایی که عصبانیت کردن، خودشون بهت راه حل میدن. 😍😄👌

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

25 Aug, 17:34


یادت باشه
نجنگیده نبازی!

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

25 Aug, 17:17


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

25 Aug, 17:15


حتی مثبت ترین افراد هم افکار منفی دارند؛
اما مهم این است که این افکار را تغذیه نکنید.

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

25 Aug, 17:10


 پدر و یا مادر عزیز؛
مثل هر پدر و مادر دیگه ای ممکنه گاهی احساساتتون به شما غلبه کنه و شما عصبانیت خودتون روی سر کودکتون خالی کنید. این وضعیت برای هر پدر و مادری حتما رخ داده و کاملا طبیعیه. اما اگر این رفتار زیاد تکرار بشه ممکنه عوارض بدی رو روی روان فرزند دلبندتون باقی بزاره و باعث ایجاد ترس، احساس ناامنی، استرس، کاهش اعتماد بنفس، اختلال در خواب، شب ادراری، لجبازی و رفتارهای پرخاشگرانه، افت تحصیلی، کاهش عملکرد، گوشه گیری و افسردگی بشه.
هروقت عصبانی شدید سعی کنید احساسات خودتون رو کنترل کنید و در زمان مناسب درباره رفتار اشتباه فرزندتون تصمیم بگیرید و از روش های مناسب فرزندپروری استفاده کنید.
اگر نیاز به آموزش یا تقویت مهارت کنترل خشم یا مهارت فرزندپروری داشتید میتونید مشاوره بگیرید.

دکتر فریبا بیابانی
روانشناس کودک، نوجوان، خانواده و فردی


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

20 Aug, 19:24


شبتون سرشار از آرامش🌹


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

20 Aug, 19:21


کسی که بخواد راهش رو پیدا می کنه،
کسی که نخواد بهونه ش رو👌👌


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

20 Aug, 19:14


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

20 Aug, 18:56


والدین هر کودکی ۳ نفر هستن؛
پدر
مادر
رابطه پدر و مادر


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

20 Aug, 18:54


تعریف خوشبختی


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:40


لحظه لحظه هاتون سرشار از سادگی و مهربانی ❤️🌺

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:40


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:34


واکنش شما در مقابل اشتباه فرزندتون چیه؟

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:18


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:18


بهترین راه افزایش اعتماد بنفس کودکان


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:15


از اینکه از روی عشق به کسی صدمه بزنی، گناهت سنگین تر است!

@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ!

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 16:01


چرا نمیتونیم بعضی از آدمها رو ببخشیم؟!


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ

روانشناسی بدون‌ مرز

17 Aug, 02:46


گفتمش
خورشید سر زد
ماه من
بیدار شو

گفت تا
من برنخیزم
کی بر آید آفتاب ...


@DrBiabani
@RAVANSHENASIYBEDONEMARZ