اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران @nubg_ir Channel on Telegram

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

@nubg_ir


**کانال رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران جهت اشتراک گذاری اخبار و اطلاعات مربوط به صنعت مرغداری می باشد.**

**وب سایت رسمی اتحادیه**: www.nubg.ir

https://instagram.com/nubg.ir : پیج رسمی اینستاگرام اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران (Persian)

باور داشته باشید یکی از بهترین و مؤثرترین راه ها برای اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به صنعت مرغداری، عضویت در کانال رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران است. این کانال به نام کاربری "nubg_ir" جهت اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به صنعت مرغداری در ایران تأسیس شده است. وب سایت رسمی اتحادیه می تواند به عنوان یک منبع معتبر برای دسترسی به اطلاعات بیشتر و جامعتر خدمت کند. از طریق آدرس www.
ubg.ir به وب سایت رسمی این اتحادیه دسترسی پیدا کنید. همچنین، اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران حضوری فعال و پویا در اینستاگرام نیز دارد. پیج رسمی اینستاگرام اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی را می توانید از آدرس https://instagram.com/nubg.ir دنبال کنید. اگر به دنبال اطلاعات جدید و مفید در زمینه صنعت مرغداری هستید، حتما از این فرصت برای پیوستن به این کانال استفاده کنید.

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Feb, 07:40


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: بنابر آمار در دی ماه روند جوجه ریزی مناسب بوده به طوریکه ۱۵۶ میلیون قطعه مرغ وارد سالن ها شد و در بهمن ماه تاکنون ۷۲ میلیون قطعه جوجه وارد سالن ها شده است و پیش بینی می شود که به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد که براین اساس مشکلی در تولید نداریم‌.

به گفته او، با توجه به حجم بالای جوجه ریزی، نهاده های خریداری شده به موقع تحویل داده شود چراکه در هفته اخیر برای حمل نهاده بویژه ذرت موضوع در ستاد امنیت غذایی تذکر داده شد و امیدواریم هرچه سریع تر ذرت های خریداری شده در اختیار مرغداران قرار بگیرد.

کمالی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید مرغ برای ایام‌ ماه مبارک رمضان و نوروز به اندازه کافی است و حتی شاید از نیاز هم بیشتر باشد. همچنین از لحاظ قیمتی به رغم افزایش هزینه های تولید، از قیمت تمام شده کمتر است.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۵۷ هزارتومان تا ۶۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی خرید مرغ از مرغداران هزینه های تولید را پوشش نمی دهد، برآوردها حاکی از آن است که حداقل قیمت تمام شده ۶۳ هزارتومان است.

او ادامه داد: ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام کافی است و کماکان ظرفیت صادراتی وجود دارد که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و آنچه وظیفه تولیدکنندگان است با ظرفیت حداکثری تولید را انجام می دهند و نظارت های بعد از تولید برعهده مرغدار نیست و در مراحل بعد از کشتار و بازاررسانی باید نظارت صورت بگیرد.

کمالی با بیان اینکه جوجه ریزی های دی و بهمن در ایام‌پایانی سال عرضه می شود، افزود: جوجه ریزی هایی که در این مقطع صورت می‌گیرد، بعد از ایام عید وارد بازار می شود که براین اساس نگران کاهش قیمت هستیم، از این رو وزارت جهاد باید تمهیداتی اتخاذ کند تا بتوانیم مازاد تولید مرغ را صادر کنیم و پشتیبانی شرایط خرید تسهیل کند و مرغ مازاد با قیمت مناسب خریداری کند.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با تاکید بر صادرات ماهیانه ۲ هزارتن مرغ تصریح کرد: اگر ماهانه ۲ تا ۳ هزارتن مرغ صادر شود، بازار به تعادل می رسد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Feb, 07:40


کمبودی در عرضه مرغ ماه رمضان نداریم

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Feb, 07:40


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمد ابراهیم حسن نژاد معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته در ارتباط با تولید گوشت مرغ، گوشت قرمز و تخم مرغ نیاز کشور به طور کامل تامین می شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید مرغ به ۳ میلیون تن، تخم مرغ یک میلیون و ۳۸۰ هزارتن و گوشت قرمز ۹۲۰ هزارتن برسد.

حسن نژاد درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ و تخم مرغ بیان کرد: بنابر آمار از ابتدای سال تاکنون ۲۸ هزارتن گوشت مرغ و ۱۴۷ هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و برنامه واردات گوشت قرمز در اختیار تنظیم بازار است که برمبنای نیاز و تنظیم بازار محصولات پروتئینی انجام می‌دهد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد با اشاره به برنامه‌ها در ارتباط با صادرات مرغ افزود: زمانیکه با مازاد تولید روبه‌رو هستیم، باید آن را صادر یا به عنوان ذخایر استراتژیک آن را از مرغداران خریداری کنیم که امسال هر ۲ کار را انجام دادیم به طوریکه میزان خرید به ۱۸ تا ۱۹ هزارتن رسید.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره اینکه برنامه‌ای برای توقف واردات گوشت قرمز در سال آینده دارید یا خیر؟ تصریح کرد: ما به عنوان متولی تولید به دنبال توقف واردات هستیم، اما میزان تولید باید به حدی برسد که این امر صورت بگیرد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Feb, 07:39


امسال تولید مرغ به ۳ میلیون تن می‌رسد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

03 Feb, 10:19


راه اندازی فروش جوجه یک روزه آرین در سامانه بازارگاه

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

03 Feb, 09:52


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مهراب فرجی مدیر کل دفتر طیور معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای به معاونت بهبود تولیدات دامی سازمانهای جهاد کشاورزی سراسر کشور نوشت: پیرو اعلام برخی نارضایتی‌ها پیرامون جوجه‌ریزی ترکیبی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی و بر اساس تصمیمات اتخاذ شده توسط کارگروه صدور مجوز جوجه ریزی، هرگونه جوجه ریزی مرغ گوشتی در واحدهای پرورشی به صورت ترکیبی امکانپذیر نیست.

در همین ارتباط و با توجه به شرایط تولید جوجه یکروزه گوشتی سویه آرین ضرورت دارد واحدهای متقاضی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی از بین هر چهار دوره جوجه ریزی نسبت به یک دوره جوجه ریزی از سویه آرین با ظرفیت کامل و متناسب با ظرفیت پروانه بهره برداری واحد متقاضی اقدام نمایند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

03 Feb, 09:52


وزارت جهاد کشاورزی شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی را اعلام کرد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

03 Feb, 09:52


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سعدی نقشبندی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای تامین گوشت مرغ در استان کردستان، اظهار کرد: در راستای تامین گوشت مرغ مورد نیاز به ویژه در آستانه سال جدید، میزان جوجه ریزی در مرغداری های کردستان ۱۱ درصد افزایشش یافت.

وی با اشاره به پیش بینی های صورت گرفته در راستای تامین نیازهای استان کردستان در زمینه گوشت مرغ، افزود: با توجه به جوجه ریزی صورت گرفته، علاوه بر تامین نیازهای کامل استان، ظرفیت برای تامین نیازهای استانهای همجوار نیز وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص ذخیره سازی میوه شب عید و اقلام مورد نیاز این ایام در زمان پیک مصرف، افزود: اقدامات مؤثری جهت تنظیم بازار میوه شب عید صورت گرفته است، با خرید و ذخیره سازی سیب و پرتقال برای ایام پایانی سال اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است.

وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای افزایش تولیدات بخش کشاورزی استان کردستان، عنوان کرد: برنامه‌های اجرایی با محوریت برنامه هفتم توسعه، منجر به افزایش قابل توجه تولیدات کشاورزی در استان خواهد شد.

وی ساماندهی واحدهای دامداری روستایی و تغییر رویکرد از مسکن‌ محوری به معیشت‌ محوری در روستاها در برنامه ی عملیاتی وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است، گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با فحلی سازی دام ها در دامداری های روستایی باعث افزایش تولید و بهبود نرخ چندقلوزایی در دام‌ها شده است.

نقشبندی با اشاره به ظرفیت های استان کردستان در راستای توسعه بخش دام، بیان کرد: انتظار داریم که در سایه اقدامات صورت گرفته بتوانیم زمینه برای رشد تولید در بخش های مختلف کشاورزی از جمله حوزه دام را فراهم کنیم چرا که کردستان دارای منابع غنی در این زمینه است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

03 Feb, 09:52


جوجه ریزی در مرغداری های کردستان ۱۱ درصد افزایش یافت

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Feb, 08:59


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: بنابر آمار در دی ماه حدود ۱۵۸ میلیون قطعه جوجه ریزی شد که این امر بیانگر آن است که تولید مرغ گوشتی به ۲۷۰ هزارتن می رسد.

به گفته او، علی رغم آنکه قیمت مرغ افزایش نسبی داشت، اما کماکان کمتر از نرخ مصوب است به طوریکه مرغداران بصورت روال همیشگی برای ایام‌پایانی سال جوجه ریزی بیشتری انجام می دهند، نگران ضرر و زیان مرغداران هستیم.

ابراهیمی با بیان اینکه جوجه ریزی دی ماه از اوایل اسفند وارد بازار می شود، افزود: تقاضا برای شب عید یه مقدار ذخایر بیشتر می کنند، اما این بدان معنا نیست که یکباره حجم خرید افزایش معناداری داشته باشد. براین اساس با وجود تامین نیاز مرغ بازار به جای نگرانی برای مصرف کننده، نگران ضرر و زیان تولیدکنندگان هستیم.

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره آینده بازار مرغ گفت: برآوردها حاکی از آن است که طی ماه های بهمن و اسفند، تغییر چندانی در حوزه قیمت نخواهیم داشت. در شرایط کنونی قیمت هرکیلو مرغ زنده ۵۶ تا ۶۲ هزارتومان بوده، درحالیکه قیمت تمام شده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Feb, 08:59


نگرانی بابت تامین مرغ شب عید نداریم

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Feb, 08:59


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مرتضی بحرانی افزود: ۱۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان بوشهر انجام شد که نسبت به مدت مشابه ۱۷درصد رشد نشان می دهد.

وی یادآور شد: در استان بوشهر ۱۸۷ واحد مرغداری فعال است که میزان جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ به عوامل متعددی از قبیل قیمت‌ جوجه یک روزه، شرایط فصول، وضعیت نهاده‌ها ذرت، سویا و همچنین قیمت‌ مرغ زنده بستگی دارد.

بحرانی تصریح کرد: بیشترین آمار جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان بوشهر مربوط به آبان ماه و به تعداد ۲ میلیون و ۱۹۲ هزار قطعه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: میانگین قیمت‌ مرغ زنده به ترتیب در ۹ ماهه امسال و دوره مشابه سال قبل برابر با ۶۰۴ هزار ریال و ۶۰۰ هزار ریال بوده که نسبت به سال گذشته‌ تفاوت چندانی وجود ندارد.

وی ادامه داد: بالاترین میانگین قیمت‌ مرغ زنده در سال جاری تاکنون در استان بوشهر مربوط به آذر ماه و برابر با ۶۶۲ هزار ریال و بالاترین میانگین قیمت‌ مرغ زنده در سال قبل مربوط به آبان ماه و برابر با ۶۸۳ هزار ریال بوده است‌.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: در شرایط کنونی وضعیت تولید مرغ در این استان مطلوب بوده و میزان جوجه و مرغ موجود در واحدهای مرغداری استان ۳ میلیون و ۸۸۰ هزار قطعه می‌باشد.

بحرانی گفت: دلایل افزایش تولید گوشت مرغ در استان بوشهر در سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته‌ را می‌توان به عواملی از قبیل توزیع مطلوب نهاده‌های مورد نیاز مرغداران از جمله ذرت و کنجاله سویا و کاهش نوسان قیمت‌ مرغ زنده نسبت داد.

وی اضافه کرد: میزان تولید مرغ مازاد بر مصرف با خرید و ذخیره‌سازی توسط شرکت‌ پشتیبانی‌ امور دام سازمان جهاد کشاورزی‌ و یا ارسال به استان‌های همجوار در قالب مرغ زنده و یا کشتار شده مدیریت می‌شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Feb, 08:59


۳۰ هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید شد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Jan, 06:23


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ این همایشی دو روزه با میزبانی شرکت رهتاب بیستون، اتحادیه شرکت‌های تعاونی کشاورزی مرغداران گوشتی و انجمن صنفی پرورش و تولیدکنندگان مرغ گوشتی استان اصفهان با حضور مدیران ارشد اتحادیه‌ها، نمایندگان انجمن‌های صنفی مرغداران گوشتی سراسر کشور و جناب آقای دکتر حامد یزدیان، نماینده مردم اصفهان در مجلس و عضو هیئت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در شهر اصفهان برگزار شد.

روز نخست این همایش، به بررسی کلیات و الزامات هوشمندسازی زنجیره تأمین مرغ گوشتی اختصاص یافت. حاضران با تأکید بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین، چالش‌های فعلی این صنعت را تحلیل و راهکارهای اولیه برای بهبود مدیریت و شفافیت در زنجیره تأمین را ارائه کردند.

در روز دوم، مباحث با جزئیات بیشتری پیگیری شد و حاضران به تدوین چارچوب‌های عملیاتی و برنامه‌های اجرایی پرداختند. موضوعاتی همچون یکپارچه‌سازی سامانه‌ها، تقویت همکاری میان اتحادیه‌های استانی از محورهای اصلی بحث‌های این روز بود.

این همایش فرصتی ارزشمند را برای تمامی حاضران فراهم نمود تا با هم‌اندیشی و بررسی چالش‌ها به شناسایی راهکارهای نوآورانه و بهبود فرآیندهای زنجیره تامین مرغ گوشتی بپردازند و با همکاری یکدیگر به راه حل‌های عملی و پایدار برای ارتقا این صنعت دست یابند.

تحول در صنعت مرغداری با تکیه بر فناوری و سامانه‌های هوشمند

در بخش نخست این نشست، آقای فرهاد جعفریان، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی استان اصفهان، با تأکید بر ضرورت تحول در شیوه‌های کاری و بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند، بیان کرد: زمان آن فرا رسیده است که از روش‌های سنتی که تاکنون در صنعت مرغداری استفاده می‌کردیم فاصله بگیریم. جهان با سرعت شگفت آوری به سمت تکنولوژی و هوش مصنوعی پیش می‌رود و اگر ما نتوانیم خود را با این پیشرفت‌ها همگام کنیم، ‌ بدون شک متضرر خواهیم شد. ما باید توانایی پیش بینی تقاضا را داشته باشیم و برای جوجه ریزی برنامه‌ای دقیق و مبتنی بر داده‌های شفاف تدوین کنیم و این کار فقط با بهره گیری از سامانه‌های هوشمند محقق می‌شود.

وی در ادامه افزود: لازم است با همکاری و همفکری سایر اتحادیه‌ها در سطح کشور سامانه‌ای هوشمند، ‌ جامع و کامل طراحی و به صورت یکپارچه اجرا کنیم؛ سامانه‌ای که بتواند نیازهای تمامی عوامل زنجیره تامین مرغ گوشتی را پاسخ داده و از سوی همه اعضا حمایت و مورد استفاده قرار گیرد تا بتوانیم به مدیریت کارآمد و پایداری در این صنعت دست یابیم.

رییس هیئت مدیره شرکت رهتاب بیستون آقای دکتر فرامرز هندسی، نیز در این مورد بیان کردند که: در دنیای امروز، هیچ گریزی از حرکت به سوی تکنولوژی نیست. ما باید به تکنولوژی اعتماد کنیم و از آن در جهت تسهیل فرآیندها استفاده کنیم.

او ادامه داد:‌ اگر تصمیم سازی را به سمتی ببریم که تکنولوژی این‌کار را انجام دهد و فرآیندهایی مثل تقاضا، برنامه‌ریزی برای جوجه ریزی و تامین و توزیع هوشمند شود، بسیاری از چالش‌ها را می‌توانیم برطرف کنیم. ما در راستای این هدف، ‌ یک تیم هوش مصنوعی تشکیل داده‌ایم و سامانه رهتاب این قابلیت را دارد که بتواند به صورت هوشمند فرآیندها را مدیریت و ساماندهی کند.

اتحاد استان‌ها، کلید موفقیت در هوشمندسازی زنجیره تأمین مرغ گوشتی

در ادامه، آقای سیدی، از مرغداران باسابقه خراسان رضوی و فعال در صنعت مرغداری، اظهار داشت: هوشمندسازی و اجرای سامانه‌های هوشمند در کشور، تنها زمانی موفق خواهد بود که استان‌ها به‌صورت جزیره‌ای عمل نکنند و یکی از دلایل ناموفق بودن طرح سامانه‌های هوشمند در برخی استان‌ها را عدم انسجام و اتحاد استان‌ها با یکدیگر دانست.

وی افزود: موفقیت ما زمانی تضمین می‌شود که اتحادیه‌های استانی با یکدیگر هماهنگ باشند و در شرایط کمبود یا مازاد تولید، حامی یکدیگر عمل کنند. باید بپذیریم که اتحاد و همیاری، کلید موفقیت ما در مدیریت زنجیره تأمین و پیشبرد اهداف این صنعت است.

در بخش دیگری از این گفتگو، آقای روزبهانی، دبیر انجمن مرغداران گوشتی استان همدان و عضو هیئت مدیره کانون مرغداران گوشتی کشور به موضوع جزیره‌ای عمل کردن هر استان اشاره کرد و گفت: هر استان تمایل دارد که سامانه بومی خود را ایجاد کند که این امر می‌تواند منجر به آشفتگی در بازار و فرآیند سامانه سپاری شود. وی بر لزوم مدیریت یکپارچه در تمامی استان‌ها تأکید کرد و افزود: ما خواستار ایجاد یک سامانه واحد هستیم که تمامی فرآیندهای موجود در زنجیره تأمین مرغ گوشتی را از ابتدا تا انتها پوشش دهد.

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Jan, 06:23


ساماندهی سامانه‌های هوشمند موجود در تامین و توزیع مرغ
آقای دکتر چهار آیین، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران استان کرمانشاه نیز در ادامه این همایش، با تاکید بر ضرورت ساماندهی سامانه‌های موجود در تامین و توزیع مرغ، اظهار داشت: تعدد سامانه‌ها یکی از موانع اصلی در بهره‌وری صنعت مرغداری است. باید سامانه‌هایی که عملکرد ضعیفی دارند حذف و از ایجاد سامانه‌های جدید جلوگیری شود. همچنین سامانه‌های موجود در این زمینه نیز به دقت بررسی شده و بهترین و اثربخش‌ترین آن‌ها برای اجرا در سطح کشور انتخاب شوند.

وی همچنین افزود: پذیرش فرآیندهای سامانه‌ای از سوی استان‌ها و تدوین پروتکل‌ها و ویژگی‌های لازم برای یک سامانه یکپارچه، از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید به آن پرداخته شود.

سپس سایر افراد حاضر در جلسه از جمله آقایان عظیمی رئیس اتحادیه مرغداران فارس، سجادیفر از اتحادیه ایلام، یعقوبی مدیرعامل تعاونی دماوند، آروان مدیرعامل اتحادیه استان لرستان و... نیز پیشنهادات، دغدغه‌ها و چالش‌های موجود در این زمینه ‌را با جناب دکتر حامد یزدیان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در میان گذاشتند.

دکتر یزدیان نیز ضمن تاکید بر لزوم استفاده از یک سامانه خاطر نشان کرد: وجود یک سامانه که بتواند تمامی نیازهای عوامل زنجیره تأمین مرغ گوشتی از حلقه اول تا آخر را برآورده سازد و داده‌ها و اطلاعات را به شکلی شفاف ارائه دهد، به نفع همه ذی‌نفعان این زنجیره خواهد بود و کمک شایانی به بخش خصوصی و دولتی می‌کند.

او همچنین از حاضران خواست تا معیارهای یک سامانه هوشمند که مورد تأیید تمامی اتحادیه‌های سراسر کشور است را بررسی کرده و به ایشان ارائه دهند تا تدابیری در جهت تحقق این هدف اندیشیده شود.

در ادامه این همایش نیز آقای کیوان توکلی، مدیرعامل شرکت رهتاب، با ارائه کلیات و الزامات پیاده‌سازی طرح مدیریت یکپارچه زنجیره تأمین مرغ گوشتی کشور، به تشریح نحوه اجرای این طرح و چالش‌های پیش‌رو و وجود زیرساخت‌های لازم آن در سامانه رهتاب پرداختند.

آقای توکلی همچنین قابلیت‌ها و امکانات سامانه رهتاب را به حاضرین معرفی نموده و بیان کردند: رهتاب به عنوان اولین سکوی هوشمند تامین و توزیع مرغ گوشتی این امکان را دارد که به صورت یکپارچه و هوشمند، تمامی نیازهای عوامل زنجیره‌ی تامین مرغ گوشتی را با ارائه راهکارهای بهینه و اثر بخش مدیریت و ساماندهی کند.

در جریان این نشست، حاضران به تبادل نظر درباره تجربه‌های خود از استفاده از سامانه‌های مختلف در استان‌هایشان پرداختند. در این میان، آقای رضوی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه چهارمحال و بختیاری، با اشاره به تغییر دیدگاه خود اظهار داشت: در ابتدا من مخالف استفاده از سامانه‌ بودم اما با ایجاد سامانه رهتاب و استفاده از آن بسیاری از فرآیندهای ما در زنجیره تامین و توزیع مرغ ساماندهی شد.

او در ادامه تاکید کرد:‌ ضروری است سامانه‌ای یکپارچه در سطح کشور به کار گرفته شود که اثربخشی بالایی داشته و بتواند نیازهای تمامی زنجیره تأمین را پوشش دهد. همچنین باید سامانه‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه کرده و بهترین گزینه را برای اجرا انتخاب کنیم.

در ادامه آقای مالکی از مدیران شرکت‌های تعاونی مرغداران استان اصفهان نیز با اشاره به تجربه شخصی خود از سامانه رهتاب، بیان کرد: در دوره‌ای با چالش‌های جدی در وصول مطالبات مربوط به مرغ زنده از تعاونی‌ها و کشتارگاه‌ها مواجه بودم. در نهایت سامانه رهتاب این مشکل را برطرف کرد. سامانه رهتاب توانست اعتماد لازم را در من ایجاد کند و نشان دهد که سکویی امن و قابل‌اعتماد برای مدیریت فعالیت‌های مرتبط با زنجیره تأمین مرغ است. از روزی که رهتاب آغاز به کار کرد، تمامی فرآیندهای مرتبط با تولید و عرضه مرغ به شکلی کارآمد و منظم مدیریت شد.

در پایان این نشست، حاضران ضمن توافق بر ضرورت استفاده از یک سامانه یکپارچه در سطح کشور، به اجماع رسیدند که سامانه رهتاب، با توجه به سابقه موفق و تجربه گسترده خود در حوزه هوشمندسازی و پوشش‌دهی کامل نیازهای زنجیره تأمین مرغ، گزینه‌ای ایده‌آل برای پیاده‌سازی در سطح ملی است.

همچنین برای تحقق این هدف، بر لزوم همکاری و همیاری با کشتارگاه‌ها و مزارع مرغ مادر تاکید کردند. در نهایت نیز چارچوبی جامع و نقشه راهی برای هوشمند سازی زنجیره تامین و توزیع مرغ گوشتی ترسیم شد و موضوعات و پیشنهادات مطرح شده در این گردهمایی به صورت عملیاتی در دستور کار قرارگرفته و برنامه‌های اجرایی مشخصی برای تحقق آن‌ها تدوین گردید.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Jan, 06:22


همایش همفکری و تعیین نقشه راه مدیریت هوشمند زنجیره مرغ گوشتی اتحادیه‌های سراسر کشور

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Jan, 06:22


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ شست قرارگاه هماهنگی امنیت غذایی و جهش تولید به ریاست اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی، با حضور مسئولان ستاد، انجمن ها و تشکل های کشاورزی با مشارکت وبیناری رؤسای سازمان جهادکشاورزی و سایر اعضاء مرتبط استان ها برگزار شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد در این نشست بیان کرد: علاوه بر تامین گوشت مرغ گرم توسط مرغداران در راستای تعادل در بازار و آسایش همشهریان عزیز ۲۷۰ تن گوشت مرغ منجمد تنظیم بازار با قیمت مصوب از پنج شنبه ۴ بهمن ماه در استان توزیع شد.

نادر سلیم مدیرکل پشتیبانی امور دام در خصوص خرید گوشت گوساله توسط این شرکت، اعلام کرد: گوشت پنج تکه شیرینگ پک گوساله نژاد هلشتاین و دو رگ با متوسط وزنی ۴۰۰ تا ۶۵۰ کیلو گرم به صورت پرداخت ۲ ماهه نقدی یا تهاتر با نهاده دامی همچنان ادامه دارد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Jan, 06:22


فراوانی گوشت مرغ در استان یزد تا پایان ماه مبارک رمضان

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

25 Jan, 07:11


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سیدصدرالدین عظیمی نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران از رکورد جوجه ریزی در دی ماه خبر داد و گفت: بنابر آمار در دی ماه ۱۶۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که امیدواریم مرغ هایی که وارد بازار می شود، منجر به ضرر و زیان مرغداران بیش از حد نشود.

به گفته او، گرچه تقاضا در ایام پایانی سال بدلیل تقارن ماه رمضان و ایام‌نوروز بالاست، اما بازهم این رقم جوجه ریزی بالاست که امیدواریم برنامه های صادرات که متوقف شده ادامه یابد تا مشکلی رخ ندهد. در بهمن ماه جوجه ریزی در حال انجام است و با توجه به حجم بالای جوجه ریزی در این ماه، صادرات باید در دستور کار قرار بگیرد.

عظیمی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید گوشت مرغ به بالای ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزارتن با حجم‌جوجه ریزی فعلی برسد که با احتساب ازدیاد مصرف داخل در ماه رمضان و شب عید، حدود ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز است.

نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه مشکلی در عرضه و تقاضا بازار مرغ نخواهیم داشت، افزود: با توجه به حجم بالای تولید کمبودی در عرضه مرغ نخواهیم داشت و تنها بواسطه مازاد تولید احتمال چالش و مشکل برای مرغداران وجود دارد.

او با تاکید بر صادرات ۲۰ هزارتن مرغ تا پایان سال خبر داد و گفت: بنابر آمار از ابتدای سال ۳۳ هزارتن مرغ صادر شده است و اکنون جلوی صادرات مرغ را گرفتند.

عظیمی با بیان اینکه نگرانی برای تامین مرغ ایام‌پایانی سال نداریم، تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت مولفه های تولید، مرغداران در تامین نقدینگی دچار چالش هستند و از طرفی قیمت های فعلی جوابگوی هزینه های تولید نیست، از این رو برنامه هایی در ارتباط با صادرات و جمع آوری مرغ از سطح بازار و پرداخت تسهیلات بانکی برای بهسازی و نوسازی واحدها داشته باشند تا مشکلات مرغداران افزابش نیابد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

25 Jan, 07:10


تولید ماهیانه مرغ گوشتی به ۲۹۰ هزارتن رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Jan, 05:36


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مهدی بابایی در همایش اهمیت مدیریت و تغذیه در بهبود پرورش مرغ گوشتی در زنجان به برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای حمایت از واحدهای مرغداری و توسعه تولید گوشت مرغ در استان اشاره کرد و افزود: در زمان حاضر ۵۰ درصد تولید گوشت مرغ در زنجان مازاد مصرف استان است که به استان های دیگر از جمله تهران صادر می شود.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان تلاش کردیم روند صادرات را هم توسعه دهیم و در این راستا ۲۰ هزار تن مرغ صادراتی از اردیبهشت تا شهریور امسال در اتحادیه ها تولید شد.

بابایی به برنامه های بلند مدت تدوین شده برای رونق تولید در گوشت مرغ در استان اشاره کرد و افزود: در این استان اتحادیه مرغداران زنجان به همراه اتحادیه های چند استان دیگر درخواست واردات تخم نطفه دار را داشتیم که مورد موافقت قرار گرفته و قرار شده است از بهمن ماه این موضوع محقق شود.

وی همچنین به پیگیری واردات نهاده ها اشاره کرد و ادامه داد: در این راستا قرار شد تا ۲۰ درصد از واردات از طریق اتحادیه سراسری انجام شود که این موضوع هم در مرحله استعلامات قرار دارد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Jan, 05:36


ظرفیت جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان زنجان افرایش یافت

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Jan, 05:35


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: بنابر آمار طی یک تا ۲ ماه اخیر، میزان عرضه نسبت به تقاضا بالاست که همین امر منجر به کاهش قیمت مرغ زنده شده است.

به گفته او، طی ماه های اخیر به طور متوسط ماهانه ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که براین اساس به لحاظ تولید در وضعیتی قرار داریم که بخشی از مرغ باید توسط پشتیبانی امور دام خریداری و بخش دیگر صادر شود چرا که با انجماد مرغ و ذخیره سازی از قیمت کاسته می شود که این امر بر ضرر و زیان مرغداران می افزاید.

کمالی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن که جوجه ریزی دی ماه به حدود ۱۵۵ میلیون قطعه برسد، درحالیکه بیش از ۱۴۵ میلیون قطعه نیاز بازار داخل نیست.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه نگرانی بابت جوجه ریزی شب عید و ایام ماه رمضان نداریم، افزود: با توجه به حجم جوجه ریزی ها، تا پایان سال در راستای تنظیم بازار اجازه صادرات ۵۰ هزارتن مرغ را باید بدهند که علاوه بر ارز آوری، تولیدکنندگان به امر تولید ترغیب شوند.

او با بیان اینکه مرغداران در فروش هرکیلو مرغ ۸ تا ۱۰ هزارتومان متضرر هستند، گفت: قیمت ۶۰ هزارتومانی مرغ زنده و شیرینگ پک شده ۹۰ هزارتومان کف قیمت است و سودی برای مرغدار در بر ندارد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Jan, 05:35


متوسط جوجه ریزی ماهانه به ۱۵۰ میلیون قطعه رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

06 Jan, 16:14


به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران مجمع عمومی فوق‌العاده «اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران» در تاریخ ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۳ با حضور صاحبان سهام در محل دفتر اتحادیه برگزار شد.

🔰 این جلسه به دنبال دعوت‌نامه هیئت‌مدیره اتحادیه به منظور بررسی و اخذ نظر اعضای محترم درباره نحوه اجرای ماده ۲۹ اساسنامه اتحادیه سراسری تعاونی‌های کشاورزی مرغداران گوشتی ایران تشکیل گردید.

♨️ در این جلسه، بر اساس آرای اعضای حاضر مقرر شد که پس از طی مراحل ثبت و انجام روند قانونی، نحوه رأی‌گیری در مجامع اتحادیه سراسری مطابق بند ۲ ماده ۶۴ قانون شرکت‌های تعاونی مصوب ۱۳۵۰/۰۳/۱۶ و اصلاحات بعدی آن، به‌صورت رأی‌گیری بر اساس تعداد شرکت‌های تعاونی عضو هر اتحادیه اجرا گردد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

06 Jan, 16:14


🛑 مجمع عمومی فوق‌العاده اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران برگزار گردید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

05 Jan, 06:41


🛑 با توجه به انتشار شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر برگزاری تجمع اعتراضی درباره مسائل صنفی مرغ گوشتی در اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، بدین‌وسیله ضمن تکذیب این ادعاها، به اطلاع می‌رساند:

🌐 جلسه‌ای که در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳ در اتحادیه سراسری برگزار خواهد شد، صرفاً مربوط به مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده و مجمع عمومی فوق‌العاده است. این جلسه به منظور بررسی صورت‌های مالی اتحادیه و نحوه رأی‌گیری ماده ۲۹ اساسنامه اتحادیه تشکیل می‌شود.

طبق مقررات، در جلسات مجمع عمومی تنها یک نماینده رسمی از هر یک از استان‌های عضو، با ارائه معرفی‌نامه معتبر، مجاز به حضور در جلسه است.


اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Jan, 09:54


🟥 "انتشار خبرنامه تخصصی اولین همایش ملی بررسی چالش ها و فرصت‌های صنعت طیور گوشتی توسط اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران: گامی مؤثر در تبیین چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو"

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Jan, 04:05


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از رشد ۱۴ درصدی جوجه‌ریزی و توسعه زیرساخت‌های طیور در استان خبر داد و گفت: هم اکنون ۴۵ درصد تولید گوشت مرغ مازاد بر نیاز داخل استان است.

«محمدعلی حاتمی‌زاده» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استان یزد دارای ۶۷۰ واحد فعال مرغ گوشتی است که با متوسط چهار دوره جوجه‌ریزی، ظرفیت تولید ۴۴ میلیون قطعه در سال را دارند.

وی با بیان این که سال گذشته با توجه به شرایط بازار و نیاز داخل استان و استان‌های همجوار، نزدیک به ۳۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد، تولید استان با احتساب گوشت سایر طیور را در مجموع ۶۶ هزار تن اعلام کرد.

حاتمی‌زاده ارزش ریالی تولید بخش طیور گوشتی در استان را حدود شش هزار میلیارد تومان(همت) ذکر کرد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی برای مرغ گوشتی انجام گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

وی از اهم عوامل تأثیرگذار بر جوجه‌ریزی را قیمت نهاده‌ها و دسترسی به آن‌ها دانست و تصریح کرد: در تأمین نهاده‌های مورد نیاز استان تاکنون مشکلی وجود نداشته و برای هر قطعه جوجه، ۳.۸ کیلوگرم ذرت و ۱.۳۵ کیلوگرم کنجاله سویا به مرغداران اختصاص داده می‌شود که این توزیع از طریق سامانه بازارگاه، مدیریت و ساماندهی می‌شود.

به گفته این مسئول، مشکل اصلی و حال حاضر این حوزه، قیمت جوجه یک‌روزه است که معاونت امور تولیدات دامی در حال پیگیری رفع مشکل است.

وی درباره سویه‌های جوجه گوشتی در استان نیز با بیان این که سویه غالب در استان، سویه «راس» است و تغییر چندانی در نوع سویه جوجه‌ها دیده نمی‌شود، گفت: سایر سویه‌های رایج نیز شامل کاپ، آربراکرز، ایندین ریور و آرین هستند.

حاتمی‌زاده همچنین تأکید کرد: ۴۵ درصد تولید گوشت مرغ در استان یزد مازاد بر نیاز داخل استان است و این تولید مازاد به استان‌های کرمان، اصفهان، فارس و حتی تهران صادر می‌شود.

رئیس جهادکشاورزی استان با اشاره به دشواری‌های تنظیم بازار در داخل استان، گفت: گاه افزایش قیمت مرغ در استان‌های همجوار، کنترل بازار یزد را دشوار می‌کند لذا به همین منظور، سامانه‌ای در حال طراحی است که با اجرایی شدن آن، می‌توانیم روند تولید مرغ از بارگیری تا توزیع در سطح مرغ‌فروشی‌ها را کنترل کنیم.

وی همچنین افزایش سرانه مصرف گوشت مرغ را ناشی از ارجحیت تغذیه‌ای و اقتصادی این محصول نسبت به گوشت قرمز دانست و افزود: ترکیب مواد مغذی گوشت مرغ و ارزان‌تر بودن آن باعث رشد مصرف در سال‌های اخیر شده است.

وی در رابطه با وضعیت زیرساخت‌های این صنعت در استان نیز گفت: در سال‌های اخیر، سالن‌های پرورش طیور در استان با استفاده از جدیدترین اطلاعات فنی ساخته شده و بهبود شرایط محیطی، دوره پرورش را کوتاه‌تر کرده است.

حاتمی زاده در پایان نیز خاطرنشان کرد: همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت طیور طی سالهای اخیر افزایش یافته به طوری که در سال جاری، چهار واحد مرغ تخم‌گذار، سه واحد پرورش بوقلمون و هشت واحد مرغ گوشتی جدید در استان در حال ساخت است.



🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Jan, 04:05


رشد ۱۴ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در یزد/۴۵ درصد تولید استان مازاد است

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Jan, 04:05


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدباقر حاج کاظمی اظهار کرد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی آغاز می‌شود و تا عرضه محصول در بازارهای مصرف ادامه دارد.

وی اضافه کرد: از مجموع تعداد جوجه ریزی ها، ۲۵ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۲۲۵ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش مرغ گوشتی، ۱۲۲ هزار و ۸۰ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش مرغ مادر، ۳۱۶ هزار و یکصد قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش مرغ تخمگذار در استان بوده است.

این مسوول ادامه داد: همچنین پنج هزار و ۷۲۰ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش بوقلمون مادر، ۲۴۱ هزار و ۳۴۰ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش بوقلمون گوشتی و ۳۵هزار و ۹۰۰ قطعه جوجه ریزی متعلق به مزارع پرورش پولت تخم گذار بوده است.

کاظمی افزود: گوشت سفید به عنوان یک فرآورده پروتئینی پر مصرف در سبد کالای خانوارها بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند نظارت مستمر به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از ورود خسارات اقتصادی به فعالان این بخش است.

این مسوول ادامه داد: تمام مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداری‌ها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بسته‌بندی شده تازه و منجمد تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی انجام می شود.

به گفته مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران موجب ممانعت از بروز و شیوع بیماری‌های فراگیر و یا بیماریهایی با مرگ ‌و میر بالا در سطح مرغداری‌ها می شود و زمینه ارتقای سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را برای مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند.

حاج کاظمی افزود: مرغداران باید توصیه‌ های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی را رعایت کنند و در صورت مواجهه با بیماری‌های واگیر و یا تلفات بالا در سطح مرغداری برای جلوگیری از شیوع بیماری‌ ها مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوط جهت بررسی و رسیدگی اطلاع دهند.

وی خاطر نشان کرد: مرغداران با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در تمامی مراحل پرورش اعم از شست و شو و بهینه سازی مرغداری، خرید جوجه، حمل و نقل، واکسیناسیون، درمان به موقع و استفاده از داروها با نظر و مشورت دامپزشکان، سلامت گله خود را تضمین کنند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

01 Jan, 04:04


انجام ۲۶ میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه ریزی در زنجان

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Dec, 10:41


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت:براساس آمار جوجه ریزی آذرماه به حدود ۱۴۰ میلیون قطعه رسیده است‌.

او از کاهش قیمت مرغ زنده خبر داد و گفت: قیمت مرغ زنده بشدت کاهش پیداکرده به طوریکه از ۶۷ تا ۶۸ هزارتومان به ۵۴ هزارتومان کاهش یافته، درحالیکه مرغ گرم در خرده فروشی ها کماکان ۸۵ تا ۹۰ هزارتومان است.

ابراهیمی ادامه داد: در آبان ۱۵۵ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که مرغ تولیدی آن در حال عرضه به بازار است، درحالیکه پیش بینی می شود حداقل ۲۵۵ تا ۲۶۰ هزارتن گوشت مرغ در دی ماه برمبنای جوجه ریزی آذر تولید شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه عرضه مرغ از تقاضا پیشی گرفته است، افزود: با توجه به روند کاهشی قیمت مرغ، پشتیبانی امور دام در بحث خرید حمایتی باید سرعت عمل بیشتری داشته باشد، اما در حوزه صادرات رقم قابل توجه نیست و تنها مجوز صادرات مرغ های منجمد قبل را دادند، درحالیکه برای پایداری تولید شرایط قیمت مرغ باید به گونه ای باشد که مرغدار سود ببرد، در غیراین صورت اثر منفی بر تولید آینده خواهد گذاشت.

او با تاکید بر جمع آوری و خرید حمایتی روزانه هزار تا هزار و ۵۰۰ تن مرغ از سطح بازار بیان کرد: ما اعتقاد داریم بخشی از تولید باید صادر شود که متاسفانه تکلیف روشن نیست‌، همچنین برای اتحادیه مجوز ۵ هزارتن مربوط به مرغ های قبل را دادند.

ابراهیمی با بیان اینکه نیاز کشور با ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در ایام پرمصرف قابل تامین است، گفت: زمانیکه جوجه ریزی به بالاتر از این رقم برسد، باید مرغ برای ذخایر استراتژیک با قیمت عادلانه جمع آوری یا برنامه ریزی صادراتی شود، درحالیکه مسئولان امر اذعان می کنند که مرغ گوشتی خوراک یارانه ای می گیرد و روی صادرات بحث دارند، درحالیکه تخم مرغ این نهاده می گیرد، اما در صادرات تخم مرغ هیچ محدودیتی وجود ندارد.



🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Dec, 10:41


ضرورت جمع آوری و خرید حمایتی روزانه هزار و ۵۰۰ تن مرغ از سطح بازار

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Dec, 10:40


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سید حسن مهدی با بیان اینکه نوسازی و بهسازی واحدهای تولید مرغ استان کرمان یک ضرورت مهم و در بهبود تولید گوشت مرغ اثر گذار می‌باشد گفت: بیش از ۵۰ درصد واحدهای مرغداری این استان قدیمی بوده و با عدم بهره‌وری روبه‌رو هستند.

وی با اشاره به مشکل ناترازی انرژی‌های برق، گاز و گازوئیل در صنعت مرغداری استان کرمان گفت: قطعی‌های برق بالای ٢ ساعت به دلیل حساسیت‌های موجود، باعث تلفات سنگین واحد مرغداری می‌شود.

وی با بیان اینکه متأسفانه برای تأمین سوخت واحدهای مرغداری کرمان مشکلاتی وجود دارد افزود: برخی مواقع عدم اختصاص سوخت گاز و گازوئیل به مرغداری‌ها باعث وقفه در تولید و ایجاد خسارت می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: در برخی از مناطق این استان گاز هنوز به در واحدهای مرغداری نرسیده است که د ر این زمینه باید شرکت گاز بیشتر همکاری نماید.

سید حسن مهدی، افزود: ما برای رفع این مشکل خواستار تسهیلات دولتی برای استفاده از انرژی تجدید پذیر در واحدهای تولیدی مرغ استان کرمان هستیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ٦٢٠ واحد تولید مرغ، ١٢ کشتارگاه، ٢٠ واحد کشتار کن و ١٨٦٠ فروشگاه عرضه مرغ در استان کرمان وجود دارند که در سامانه ثبت هستند.

مهدی، برخوردهای دستوری و اعمال سیاست‌های شتاب زده را باعث بی انگیزگی تولیدکنندگان مرغ دانست و گفت: در حال حاضر میزان مصرف مرغ روزانه در استان کرمان ٢٢٠ تن است که از این میزان ١٨٠ تن در این استان تولید می‌شود.

وی ادامه داد: مابقی میزان مرغ مصرفی مورد نیاز کرمان از سایر استان‌های همجوار تأمین می‌شود که امیدوارم تا اوایل سال ١٤٠٥ با توسعه واحدهای تولیدی، استان کرمان در تولید مرغ خودکفا شود.

مهدی، افزود: برای ماه مبارک رمضان و سال جدید برنامه ریزی مطلوبی جهت تأمین مرغ صورت خواهد گرفت.

وی استاندارد سازی حمل و نقل جوجه یک روزه را یک ضرورت دانست و گفت: با توجه به اینکه ٨٠ درصد جوجه یک روزه استان کرمان از استان‌های دیگر تأمین می‌شود، به دلیل وجود حمل و نقل غیر استاندارد، واحدهای پرورش دچار مشکل تولید مرغ مناسب و وزن گیری می‌شوند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر در استان کرمان ماهانه ٣ میلیون ظرفیت جوجه ریزی فراهم است که اگر این ظرفیت جوجه ریزی به ٤ میلیون و ٢٠٠ هزار تن برسد خودکفا خواهیم شد.

سید حسن مهدی، افزود: تعداد ١١ شرکت تعاونی مرغداری در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان و ١٢ کشتارگاه فعالیت می‌کنند

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Dec, 10:40


بیش از ۵۰ درصد واحدهای مرغداری استان کرمان فرسوده می باشد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Dec, 06:25


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ عطاالله حسن‌زاده با اشاره به آمار جوجه ریزی که طی ۸ ماه امسال به ۱۸ میلیون قطعه رسید افزود: به طور میانگین ماهانه ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شده است.

وی به رشد ۲۵ تا ۳۰ درصدی جوجه روزی طی سال جاری در استان اشاره کرد و گفت: استان مازندران ۱۰۰ درصد از برنامه‌های پیش‌بینی شده را در این زمینه محقق کرده است.

رئیس اتحادیه مرغداران مازندران تصریح کرد: با ظرفیتی که در استان ایجاد شد شاهد بودیم که به رغم آنکه قیمت مرغ زنده حدود ۵۶ هزار تومان بود اما جوجه ریزی به اندازه کافی انجام شد.

وی ادامه داد: اگر تولید پایدار باشد و مرغدار مشکلی نداشته باشد نه تنها چالش تولید مرغ نخواهیم داشت بلکه در بازار نیز با چالش روبرو نخواهیم بود.

حسن‌زاده با اظهار اینکه میزان تولید بیش از نیاز بازار مصرف است، افزود: هیچ نگرانی برای بازار شب عید و پایان سال نداریم مگر آنکه ر روند تولید حمایت‌های لازم صورت نگیرد و در این صورت شاهد نارسایی‌های خواهیم بود.

وی قیمت مرغ حمایتی طی سال گذشته در درب مرغداری‌ها را کیلویی ۵۸ هزار تومان ذکر کرد و گفت: این در حالی که امسال هزینه حمل و نقل و کارگری افزایش داشته و امروز قیمت مرغ در بازار ۸۷ هزار تومان است.


🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Dec, 06:25


حسن زاده: نگرانی درباره بازار شب عید مرغ در مازندران نداریم

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Dec, 06:24


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سیدحسن مهدی در خصوص راه‌اندازی سامانه «سماتیم»، سامانه معاملات آنلاین تامین یکپارچه مرغ در استان کرمان، اظهار داشت: بیش از یک سال و نیم است که در استان کرمان در حال پیاده‌سازی سامانه «سماتیم» هستیم.

وی با بیان اینکه این سامانه، سامانه معاملات آنلاین تامین یکپارچه مرغ است، گفت: با راه‌اندازی این سامانه به دنبال آن هستیم که تولید و توزیع مرغ در استان کرمان عملاً از مزرعه تا فروشگاه رصد شده و به صورت شفاف ثبت شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان با اشاره به اینکه در گذشته تولید مرغ تولید مرغ را در استان داشتیم، اما اطلاعاتی از اینکه این مرغ کجا و گونه توزیع می‌شود در اختیار نداشتیم، بیان کرد: با راه‌اندازی این سامانه اولین اتفاقی که می‌افتد، شفافیت در فرآیند توزیع مرغ است.

وی به دیگر مزایای راه‌اندازی این سامانه نیز اشاره کرد و افزود: براساس اطلاعات این سامانه برنامه‌ریزی تولید و تامین مرغ در استان کرمان انجام می‌شود و با راه‌اندازی این سامانه امکان تامین به موقع مرغ براساس میزان نیاز استان فراهم می‌شود.

مهدی با بیان اینکه در گذشته مقدار مرغی که از خارج استان وارد می‌شد، شفاف نبود، عنوان کرد: با راه‌اندازی سامانه معاملات آنلاین تامین یکپارچه مرغ، فرآیند جدیدی را در حوزه تامین و توزیع مرغ خواهیم داشت تا ضریب اطمینان بیشتری در این حوزه داشته باشیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان با اشاره به اینکه امروز میزبان عوامل بخش توزیع مرغ در استان کرمان هستیم و آخرین جلسه توجیهی فعالیت در سامانه سماتیم در بخش عوامل توزیع و اصناف برگزار می‌شود تا فاز نهایی این سامانه پیاده‌‌سازی شود، گفت: طی 40 تا 45 روز آینده سامانه معاملات آنلاین تامین یکپارچه مرغ در استان کرمان پیاده‌سازی می‌شود.


🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Dec, 06:24


راه‌اندازی سامانه معاملات تامین یکپارچه مرغ در استان کرمان

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

18 Dec, 12:12


🟥 گزارش تصویری اولین همایش ملی بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور گوشتی:

بر روی لینک زیر کلیک کنید:

https://www.nubg.ir/NewsSarasari/ShowNews?id=113


🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

18 Dec, 08:14


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سیدصدرالدین عظیمی نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با اشاره کاهش قیمت مرغ زنده در روزهای گذشته، گفت: در حال حاضر قیمت این محصول به زیر 54 هزار تومان رسیده است که نگرانی‌های را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه مرغ زنده بر روی دست مرغداران مانده و خریداری وجود ندارد، افزود:جوجه‌ریزی‌‌های ماه‌های اخیر منجر به مازاد تولید و اشباع بازار شد که لازم است پشتیبانی امور دام ورود کند و بیش بود تولیدی را از سطح بازار جمع‌آوری کند.

نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با تاکید بر اینکه علاوه بر این مشکل در چند روز گذشته قطع برق واحدهای تولیدی از جمله مرغداری‌ها مشکلات جدی بر مشکلات تولیدکنندگان اضافه کرده است، توضیح داد: جوجه‌ یکروزه‌ای که وارد سالن پرورش می‌شود اگر کوچکترین مشکلی برایش ایجاد شود فاجعه‌ای بزرگ برای مرغدار ایجاد می‌کند و او را متحمل خسارت‌های میلیاردی می‌کند.

عظیمی با بیان اینکه قطعی برق و گاز خطر بزرگی برای پرورش دهندگان مرغ گوشتی است، عنوان کرد:قطعی 2 ساعته برق ممکن است باعث ایجاد تلفات و خسارت میلیاردی به یک پرورش دهنده مرغ گوشتی شود.

وی با بیان اینکه مرغداران حاضرهستند برق خانه آنها چندین ساعت قطع شود اما برق واحدهای تولیدیشان قطع نشود، اضافه کرد: مرغ زنده موجود زنده حساسی است که با کوچکترین اتفاقی ممکن است فاجعه‌ای رخ دهد.

نایب رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه طی سال‌های گذشته با هماهنگی وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی از قطعی برق مستثنی بودند، ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر این توافق اجرایی نمی‌شود و واحدهای تولیدی با قطعی برق 2 تا 3 ساعت مواجه هستند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

18 Dec, 08:14


قطعی برق ممکن است برای مرغداری‌ها فاجعه شود/نگران کاهش قیمت مرغ زنده هستیم

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

14 Dec, 16:42


🛑 اولین همایش ملی بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت طیور گوشتی، با حضور جمعی از متخصصان، پژوهشگران، مدیران تعاونی ها ، اتحادیه های مرغداران و فعالان صنعت طیور، به‌عنوان بستری برای ارائه راهکارهای نوآورانه و تعاملات علمی صاحب نظران و اساتید بنام کشور که در تاریخ ۲۱ آذر ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین المللی شهر افتاب تهران برگزار شد. این رویداد مهم، با ارائه مطالب تخصصی و پنل‌های بحث و بررسی، به شناسایی فرصت های کلیدی مانند تاثیرات تکنولوژی تولید خوراک بر بهره وری صنعت طیور گوشتی ، بررسی برخی چالش ها بویژه در حوزه بیماری های ویروسی مزارع مرغ گوشتی ، کارشناسی اقتصادی در خصوص زمان منطقی کشتار و مزیت های مرغ سایز ، بررسی دوران پرورش جوجه از جوجه کشی تا مزرعه و تاثیر تجهیزات کارآمد در مزارع مرغ گوشتی ، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در تولید و در جمع بندی نقش تعاونی ها و اتحادیه ها در توسعه صنعت طیور گوشتی را مورد توجه و بررسی قرار داد.


🔰 در این همایش، مدیران برخی تشکل های ملی و برخی مقامات مسئول از جمله مقام عالی وزارت جهادکشاورزی ارایه مطلب نمودند و بر نقش کلیدی سیاست‌گذاری‌های حمایتی فعالیت های بخش خصوصی و تشکل ها و نیاز به توسعه تحقیقات و استفاده از ظرفیت علوم کاربردی بروز دنیا تأکید کردند. برگزاری نمایشگاه جانبی نیز فرصتی برای معرفی دستاوردهای جدید شرکت‌ها و فعالان این حوزه فراهم کرد. این رویداد ملی که با تلاش مظاعف و با محوریت اتحادیه سراسری پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور برای نخستین بار در این سطح برگزار شد نقطه عطفی در جهت بررسی چالش ها و فرصت های صنعت طیور گوشتی محسوب گردیده و با استقبال شایسته فعالان عرصه صنعت طیور گوشتی از اقصی نقاط کشور روبرو گردید.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

25 Nov, 08:00


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی ایلام؛ شریف خدامرادی با اشاره به اینکه ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در نیمه نخست امسال توسط واحدهای مرغدارای استان انجام شده است، اظهار داشت: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: در نیمه نخست امسال ۱۹ هزار و ۸۰۰ تن مرغ از مرغداری‌های استان تولید و روانه بازارهای مصرف شد که این مقدار تولید نیز نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: از این مقدار مرغ تولیدی ۹ هزار تن در داخل استان توزیع و مصرف و مازاد آن نیز به دیگر استان‌های متقاضی ارسال شد.

خدامرادی اضافه کرد: همچنین در نیمه نخست امسال ۳۲۰ تن مرغ به کشور عراق صادر شد.

وی یادآور شد: در استان ایلام ۲۰ کارخانه تولید خوراک دام و طیور فعال است که این واحدهای صنعتی در طول سال میانگین ۴۷۰ هزار تن انواع خوراک دام و طیور را تولید و عرضه می‌کنند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

25 Nov, 08:00


۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در ایلام انجام شد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

24 Nov, 06:31


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛

علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران عنوان کرد: آبان ماه امسال ۱۵۵ میلیون قطعه جوجه یک روزه تولید شد که اگر به طور میانگین هر مرغ حدود ۱.۷۰ تا ۱.۷۵ کیلو گرم وزن بگیرد بیش از ۲۶۰ هزار تن گوشت در کشور تولید خواهد شد.

وی افزود: گوشت حاصل از این جوجه‌ریزی تقریباً از نیمه دوم آذر و اوایل دی ماه وارد بازار می‌شود.

وی با اشاره به عرضه جوجه یک روزه به سامانه بازارگاه اظهار کرد: این امر منجر به شفاف سازی قیمت‌ها شده و مرغدار راحت تر انتخاب می‌کند؛ اما صاحبان مرغ مادری باید از سوی وزارت جهاد کشاورزی مکلف به ارائه جوجه یک روزه شوند.

وضعیت تیراژ تولید

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در ادامه سخنان خود با بیان این که بیش از ۱۹۰ میلیون تخم مرغ باید خوابانده شود تا ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه یک روزه تأمین شود، گفت: در این راستا مدیریت تولید ضروری است تا قیمت‌ها منجر به زیان خود تولید نشود.

ابراهیمی اظهار کرد: در حال حاضر پروتئین حاصل از مرغ و تخم مرغ در بازار کشور ارزان‌ترین پروتئین بوده و حتی با بررسی نرخ‌ها می‌توان عنوان کرد در منطقه هم عدد پایینی را به خود اختصاص داده است.

این مسئول صنفی به وضعیت آمار چند ماه اخیر اشاره کرد و گفت: آمار جوجه‌ریزی در ۶ ماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشت؛ ضمن این که میزان جوجه‌ریزی از شهریور روند صعودی دارد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

24 Nov, 06:31


جوجه‌ریزی امسال نسبت‌به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

24 Nov, 06:31


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ جبرئیل برادری با بیان اینکه جوجه ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از ۱۲ میلیون قطعه خواهد رسید، افزود: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تامین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استان ها، توسعه، تجهیز و فعال‌سازی واحد‌های راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستور کار قرار گرفته و با برنامه ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ قطعه به چرخه تولید بازگشته است.

وی با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدفگذاری انجام شده، اظهار داشت: ۱۳۴ درصد هدفگذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود.

برادری از ورود روزانه یک‌هزار و ۴۵۰ تا یک‌هزار و ۶۵۰ تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد نیز برای رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده است و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روز‌های اخیر ورودی مرغ گرم به بازار ۲۰ درصد افزایش یافته است.

وی، انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی‌ها دانست و تصریح‌کرد: در هفت ماه نخست امسال ۲۹ هزار و ۷۸۰ مورد بازرسی از واحد‌های عرضه مرغ و غرفه‌های میادین میوه و تره بار انجام شده که یک‌هزار و ۳۰۰ برگه تخلف در پی این بازرسی‌ها صادر شد و واحد‌های متخلف ۹۰۸ میلیارد تومان جریمه شدند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: با این شرایط، انتظار می‌رود که نه تنها تولید گوشت مرغ به میزان قابل توجهی افزایش یابد، بلکه قیمت‌ها نیز به نحو مطلوبی کنترل شود و این امر به نفع مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

24 Nov, 06:31


بازار گوشت مرغ به ثبات قیمتی رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Nov, 04:58


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سید صدرالدین عظیمی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی آبان به بالای ۱۵۰ میلیون قطعه برسد که به سبب مازاد بر نیاز داخل، صادرات و جمع آوری مرغ از سطح بازار باید در دستور کار قرار بگیرد.

او از افزایش مجدد قیمت جوجه یکروزه خبر داد و گفت: علی رغم آنکه قیمت جوجه تا حدودی کاهش یافته بود، طی روز‌های اخیر مجددا با روند افزایشی به ۳۸ هزارتومان رسیده که این امر بشدت قیمت تمام شده تولید را تحت تاثیر قرار داده است.

عظیمی با اشاره به روند کاهشی قیمت مرغ زنده بیان کرد: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده در اکثر استان‌ها به ۶۰ هزارتومان رسیده که براین اساس نرخ منطقی مرغ گرم ۸۸ تا ۹۰ هزارتومان بوده و فروش با نرخ های بالاتر صددرصد گران فروشی است که اتحادیه مربوطه و بازرسان باید نظارت داشته باشند.

نایب رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: با توجه به شرایط جوجه ریزی‌ها و تولید، صادرات ماهانه حداقل ۱۰ هزارتن مرغ به بازار‌های هدف، جمع آوری ۵ تا ۱۰ هزارتن مرغ از سوی پشتیبانی امور دام و بازنگری در میزان واردات تخم مرغ نطفه دار امری ضروری است چراکه گزارش‌ها حاکی از آن است که در ماه‌های آتی روند جوجه ریزی‌ها افزایشی است که این امر بشدت نگران کننده است.

او از توزیع روزانه ۹ هزارتن مرغ در سطح کشور خبر داد و گفت: در گذشته روزانه هزار تا هزار و ۵۰۰ تن مرغ در میدان بهمن توزیع می‌شد که اکنون این رقم به بیش از ۲ هزارتن در میدان رسیده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Nov, 04:58


قیمت منطقی هرکیلو مرغ گرم ۹۰ هزارتومان

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Nov, 04:58


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ با اعلام وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی و شفاف سازی قیمت جوجه یکروزه از شنبه 3 آذرماه 1403 این محصول در سامانه بازارگاه خرید و فروش می شود.

عبدالمحمد صداقت فرد مسئول هماهنگی دفتر امور طیور معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای نوشت:

با عنایت به مصوبات ستاد امنیت غذایی مبنی بر عرضه جوجه یکروزه در سامانه بازارگاه مقتضی است از روز شنبه مورخ 1403٫9٫3 ضمن اطلاع رسانی به واحدهای زیر مجموعه آن انجمن واحدهای مرغ مادر گوشتی اقدامات ذیل صورت پذیرد :

(1) اخذ و ثبت مجوز گواهی حمل بهداشتی تمامی تخم مرغهای نطفه دار تولیدی مرغ مادر از ادارات کل دامپزشکی استانها توسط مسئول فنی و بهداشتی در سامانه

(2) ثبت و تأیید تخلیه محموله های ارسالی در سامانه مربوطه از مزارع مرغ مادر به کارخانجات جوجه کشی

(3) ثبت تعداد تخم مرغ نطفه دار چیدمان شده جهت قرار دادن در دستگاههای جوجه کشی برابر با گواهی حمل صادره در سامانه مربوطه

بدیهی است در صورت عدم ثبت موارد فوق در سامانه های مربوط توسط واحد های تولیدی امکان دریافت خدمات دولتی نظیر سوخت نهاده ها و بیمه وجود ندارد و با واحدهای های متخلف براساس قانون و ضوابط مربوطه برخورد می‌شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Nov, 04:58


فروش جوجه یکروزه خارج از سامانه بازارگاه ممنوع شد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Nov, 04:57


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛

مجمع عمومی اتحادیه تعاونی مرغداران در محل تعاون روستایی استان برگزار شد.

در این مجمع که با حضور کلیه اعضای حقوقی تعاونی‌های مرغداران استان برگزار شد، ۵ عضو جدید هیئت مدیره و دو عضو علی‌البدل و دو بازرس از میان ۱۷ شرکت تعاونی مرغداران برای مدت سه سال انتحاب شدند.

«حمیدرضا شکری» مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام در برگزاری مجمع اتحادیه مرغداران استان گفت: تولید مرغ در استان به دست واحدها و تعاونی های مردم نهاد انجام می‌شود، و شما خود بخشی از جامعه تولید هستید. تعاون روستایی در زمینه نظارت و اجرای مقررات در کنار شما هست در حال حاضر حدود کمتر از یک ونیم میلیون جوجه‌ریزی در هر ماه داریم، در حالی که ظرفیت واقعی استان حدود چهار برابر وضع موجود است.

مدیر کل تعاون روستایی افزود: برای دستیابی به این ظرفیت، نیازمند مدیریت قوی، انسجام و اتخاذ رویکردهای صحیح در اتحادیه مرغداران هستیم تا بتوانیم تولید بیشتر در استان به دنبال داشته باشیم.

این مسئول افزود: با توجه به ظرفیت نیروی ماهر در شبکه تعاونی های مرغداران استان، دستیابی به اهداف که همان افزایش تولید است دور از دسترس نیست یکی از نکات مهم در دستور کار تعاون روستایی، تحول در ساختار تعاونی‌های هفده‌گانه در سطح استان است این تحول که از شهرستان‌ها آغاز خواهد شد، زمینه‌ساز پیشرفت چشمگیر خواهد بود که در آن تعامل و همگرایی بین اعضای تعاونی ها و رفع حواشی و چالشها در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: هدف ما این است که تعاونی‌های موجود در شهرستان‌ها را به سمت مشارکت در فعالیت‌های تولیدی، سرمایه‌گذاری و افزایش درآمد هدایت کنیم با مدیریت صحیح، می‌توانیم پیشرفت بزرگی در این حوزه رقم بزنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان ایلام، شکری ادامه داد: در این مسیر، نگاه تمام مسئولان استان، فعال کردن همه واحدهای راکد و نیمه‌فعال مرغداران است و با حمایت مسئولین موانع تولید قابل رفع خواهد بود، امروز نیاز ضروری هست که نگاهمان را و رویه موجود را تغییر دهیم و از کل ظرفیت‌های موجود مرغداری‌ها استفاده کنیم و این تحولات در اولین زمان شروع به کار هیئت مدیره و مدیر عامل جدید مرغداران باید چشم انداز کوتاه مدت آن تدوین و به تعاون روستایی ارائه شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Nov, 04:57


ظرفیت تولید در مرغداری‌های ایلام چهار برابر وضع موجود است

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Nov, 06:36


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ در حالی قطعی برق پس از خانگی به بخش کشاورزی رسیده که تهدید جدی به تولید و بازار پرالتهاب محصولات پروتئینی و امنیت غذایی کشور است.
«برق مرغداری را قطع کرده‌اند با اشکال در سیستم تهویه نصف جوجه‌ها تلف شدند» یک مرغدار آذربایجان شرقی می‌گوید.طبق اسناد وزارت نیرو، در ۲۶ آبانماه ۶۱۹ مگاوات برق کشاورزی در استانهای کشور قطع شده است.یکشنبه گذشته وزارت نیرو برنامه زمانبندی قطعی برق در کشور را اعلام کرد.پس از آن وزیر جهاد کشاورزی گفت که طبق توافق با وزارت نیرو قرار شده برق بخش کشاورزی در اولویت آخر قطعی قرار گیرد.
در گزارش جدید وزارت نیرو آمده است که در ۲۶ آبان ۶۱۹ مگاوات برق کشاورزی و ۱۵۵۶ مگاوات برق خانگی در کل کشور قطع شده است.در همان روز ۶ مگاوات برق کشاورزان استان آذربایجانشرقی قطع شده است.طبق این گزارش قطعی برق در همه استانهای کشور بوده است.
در همه کشورها برق بخش کشاورزی را به دلیل اینکه تولید و قیمت بازار به هم نریزد و امنیت غذایی خللی وارد نشود قطع نمی‌کنند.کارشناس برق علی عزیزی می‌گوید که بخش‌های تولیدی می‌توانند از ژنراتورهای مخصوص در زمان قطعی برق استفاده کنند وقتی یک تصمیم ملی انجام می‌شود همه بخش‌ها از جمله کشاورزی باید به آن عمل کنند.در مقابل، فعال حوزه دامپروری رضا سلامی می‌گوید که قطعی برق قیمت‌ها را به هم می‌ریزد که تاثیر آن روی ۸۵ میلیون جمعیت است و کشور با صرف ارز باید وارد کند، تابستان گذشته قطعی‌ برق مرغداری‌ها باعث کاهش تولید و افزایش قیمت مرغ به بیش از ۱۰۰ هزار تومان شد.مدیرعامل شرکت توانیر مصطفی رجبی مشهدی استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر را راهکار قطع نشدن برق کش اورزان در سالهای آینده می‌داند و معتقد است که تا ۸۰ درصد می‌توانند برق مورد نیازشان را با استفاده از پنل‌های خورشیدی تامین کنند و برق مازادشان را با نرخ مناسب به دولت بفروشند.در آلمان دامداران با گاز تولیدی دام‌ها نیاز انرژی‌ دامداری را تامین می‌کنند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Nov, 06:36


قطعی برق به مرغداری ها رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Nov, 06:36


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ وزیر جهاد کشاورزی گفت: صنعت طیور کاملاً غیر دولتی اداره می‌شود و سهم دولت در آن بسیار کم است و اگر تولیدی صورت گرفته تمام بر دوش بخش خصوصی بوده که کار بزرگی است.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: صنعت طیور دارای یکی از زنجیره‌های بزرگ است که می‌شود گفت کاملاً غیر دولتی اداره می‌شود و سهم دولت در آن بسیار کم است و اگر تولیدی صورت گرفته تمام بر دوش بخش خصوصی بوده که کار بزرگی است.

وی افزود: این بخش نیازمند یک سند ملی است که سال گذشته نوشته شده و فرایند قانونی آن در حال طی شدن است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هر کدام از تشکل‌ها هم اگر سندی تهیه کند ما استقبال می‌کنیم اما بحث آئین نامه اجرایی مسئله‌ای متفاوت است. آئین نامه تهیه شده نیازمند بازنگری است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Nov, 06:35


وزیر جهاد کشاورزی: دولت هیچ دخالتی در صنعت طیور ندارد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Nov, 06:35


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت:از ابتدای آبان‌ماه سال جاری تا به امروز در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان‌، تعداد ۲ میلیون و ۲۶۵هزار و ۵۱۰ قطعه جوجه ریزی انجام شده که درصد تحقق جوجه‌ریزی نسبت به تعهد آبان ماه‌ ۱۱۰ درصد است.

علیرضا دهمرده افزود: با این میزان جوجه ریزی، بیش از ۴هزار و ۷۸ تن گوشت مرغ تولید و به بتدریج به بازار مصرف عرضه می‌شود.

وی میزان جوجه ریزی از ابتدای امسال تاکنون را ۱۶ میلیون و ۸۵۹ هزار و ۸۰۴ قطعه اعلام و اظهارکرد: این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد رشد دارد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Nov, 06:35


رشد ۱۱۰ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

19 Nov, 05:32


🛑 ارتباط جیره پرنده و مدیریت انرژی با رشد و تولید در سالن های پرورش مرغ

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

18 Nov, 06:29


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی از روند کاهشی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: با توجه به افزایش حجم تولید مازاد بر نیاز بازار، قیمت مرغ روند کاهشی به خود گرفته است.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی آبان به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد که این میزان حداقل ۱۰ میلیون قطعه مازاد بر نیاز کشور است.

کمالی ادامه داد: با توجه به آنکه نرخ جوجه یکروزه بالای ۳۰ هزارتومان است، اما کماکان جوجه ریزی انجام می شود و بنابر توافق صورت گرفته با انجمن جوجه یکروزه ۱۱ میلیون قطعه با نرخ مصوب ۲۴ هزارتومان به مرغداران توزیع شده است که این میزان ۱۰ تا ۱۵ درصد تولید را شامل می شود که انتظار می رود تولیدکنندگان جوجه همکاری بیشتری با ما داشته باشند. گفتنی است توزیع جوجه با نرخ مصوب تا رسیدن بازار به تعادل ادامه دارد.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران تولید ماهانه مرغ گرم را ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: علی رغم افزایش سرانه مصرف، ماهانه حداکثر ۲۳۰ تا ۲۳۵ هزارتن مرغ مورد نیاز است.

او با اشاره به ضرورت صادرات ماهانه ۱۰ میلیون قطعه مرغ به بازارهای هدف گفت: مسئولان وزارت جهاد در راستای تنظیم بازار صادرات را متوقف کردند که امیدواریم با افزایش جوجه ریزی ها، محدودیت های صادرات رفع شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Nov, 07:43


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علی ابراهیمی اظهار کرد: بنابر آمار سامانه سماصط در مهرماه حدود ۱۴۶ میلیون قطعه جوجه ریزی رخ داد و برمبنای جوجه‌های خوابانده شده پیش بینی می‌شود که در آبان میزان جوجه ریزی از ۱۵۰ میلیون قطعه فراتر رود.

او از کاهش روند نزولی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: با توجه به حجم عرضه مرغ تولیدی مربوط به مهرماه، قیمت‌ها در بازار روند نزولی به خود گرفته است که بدلیل سیاست افزایش جوجه ریزی‌ها این روند ادامه خواهد داشت.

ابراهیمی میزان تولید ماهانه مرغ گرم بسته به کیفیت خوراک اعلام کرد و افزود: برآورد‌ها حاکی از آن است که با مصرف خوراک با کیفیت متوسط وزن مرغ‌های تولیدی ۱.۷۵ گرم باشد که از این میزان بیش از ۲۵۰ هزارتن گوشت مرغ در ماه تولید می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: علی رغم افزایش تقاضا برای خرید مرغ ناشی از نوسان قیمت گوشت قرمز، بازهم ۱۰ هزارتن مازاد تولید مرغ داریم که مسئولان در راستای تنظیم بازار و جلوگیری از زیان مرغداران باید اجازه صادرات بدهند که متاسفانه به رغم پیگیری‌های مکرر، تاکنون مجوز صادرات صادر نشده است.

او درباره آخرین وضعیت تامین نهاده‌های دامی افزود: بنابر آمار اعلامی مسئولان وزارت جهاد بیش از ۹۰ درصد کنجاله سویا مورد نیاز و ۶۵ تا ۷۰ درصد دانه ذرت از طریق واردات تامین می‌شود و به طور کلی واردات جریان منفی محسوب نمی‌شود چراکه این واردات نهاده‌ها به سبب شرایط اقلیمی کشور به معنای آب مجازی است و با تولید نهاده‌های دامی به سبب اقلیم خشک و نیمه خشک کشور زیرساخت‌ها را از بین می‌بریم.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: در کنار واردات نهاده‌های دامی باید صادرات را رشد بدهیم که متاسفانه بر واردات تکیه کردیم و همین موضوع منجر به تراز منفی تجارت بخش کشاورزی شده است، درحالیکه با توسعه تولید و صادرات جوجه و مرغ، تراز تجاری مثبت می‌شود. در حوزه دیگر بخش‌های کشاورزی همین طور است، فضا را برای صادرات بازکنند تا تراز اصلاح شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Nov, 07:43


آغاز روند کاهشی قیمت مرغ در بازار

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Nov, 07:43


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در مهر ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۵۷۹.۴ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۵.۱ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۱.۹ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۲۶.۹ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۵.۱ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۹.۰ درصد)، ۳.۹ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم «تخم مرغ نطفه دار» (۴.۰ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱۲.۳ درصد) است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۱.۹ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۹.۰ درصد) ۲.۹ واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در مهر ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۱۱.۹ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «تخم مرغ نطفه دار» (۳۴.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم «کود» (۱۵.۲- درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در مهر ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۲۶.۹ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۰.۴ درصد)، ۳.۵ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۶.۶ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «تخم مرغ نطفه دار» (۶۰.۲ درصد) است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Nov, 07:42


تورم بخش تولید مرغداری صنعتی اعلام شد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Nov, 07:42


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است.

علی رمضانپور با اشاره به رشد ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۲ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجم شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۷ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه بوده، حدود ۱۸ درصد رشد داشته است.

بنا بر اعلام به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، مدیر طیور سازمان جهادکشاورزی استان قزوین بیان کرد: به‌طور متوسط ماهانه چهار میلیون جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: جوجه‌ریزی در واحدهای تولیدی این استان تا ۲۶ آبان ماه سه میلیون ۴۴۲ هزار قطعه انجام شده که پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان ماه جاری به بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه برسد.

رمضانپور تصریح کرد: طی این مدت از این میزان جوجه‌ریزی انجام شده بیش از ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Nov, 07:42


رشد ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان قزوین

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:15


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: میزان جوجه‌ریزی تا ۲۰ آبان از ۱۰۰ میلیون قطعه عبور کرد.

علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره وضعیت جوجه ریزی اظهار کرد: در این ماه تا ۲۰ آبان تقریباً میزان جوجه ریزی از ۱۰۰ میلیون قطعه عبور کرد.

وی افزود: همچنین حدود ۱۹۳ میلیون تخم مرغ در دستگاه‌ها خوابانده شده تا بازار گوشت مرغ برای نیمه دوم سال نیز بدون چالش تأمین باشد.

این مسئول صنفی در پایان عنوان کرد: میزان تولید جوجه یک روزه در مهر ماه ۱۴۶ میلیون قطعه بود و پیش بینی می‌شود این عدد در آبان ماه به بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:15


تولید جوجه یک‌روزه از ۱۰۰میلیون قطعه عبور کرد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:15


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: در هفت ماهه امسال ۱۲هزار و۵۷۹ تن گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان تولید شده است.

رضا بهنام پور افزود: این میزان گوشت مرغ حاصل ۶ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان طی این مدت بوده که بر این اساس نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش میزان جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ داشته‌ایم.

وی اظهار کرد: در هفت ماه گذشته میزان گوشت مرغ مورد نیاز استان ۱۲ هزار و ۱۸۰ تن بوده که میزان ۳۹۹ تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز در استان تولید شده‌است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این استان ۱۵۶ واحد مرغداری وجود دارد که همگی تحت نظارت سازمان جهاد کشاورزی هستند، خاطرنشان کرد: در هفت ماهه گذشته ۳۲۶ مورد جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.

بهنام‌پور با بیان اینکه تعهد جوجه‌ریزی ماهانه استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۵۲ هزار قطعه است، تصریح کرد: نیاز روزانه مرغ گرم استان بین ۵۸ تا ۶۰ تن است.

وی بیان کرد: مشکل اصلی پیش روی مرغداران کمبود تسهیلات بانکی برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش مرغداران و همینطور نبود کارخانه جوجه‌کشی جوجه یک روزه در استان است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:15


تولید بیش از ۱۲هزار تن گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:14


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدرضا صدیق‌پور - دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه درباره توافقنامه تامین جوجه یکروزه با قیمت مناسب اظهار کرد: طی سال گذشته میانگین قیمت مصوب برای جوجه یکروزه ۲۰ هزار تومان با نوسان مثبت منفی ۲۰ درصد بر اساس نژاد و سن در نظر گرفته شد. به‌طوریکه در این توافق جوجه‌های سیکل اول را که از نژادهای پرطرفدار هستند با قیمت مثبت ۲۰درصد ( ۲۴۰۰۰ تومان) در اختیار مرغداری‌های معرفی شده توسط اتحادیه سراسری قرار گرفته است و با این اقدام حباب قیمت جوجه یکروزه که ناشی از تقاضای کاذب و سو استفاده برخی واسطه‌ها بوده را تعدیل کرده است و این توزیع با قیمت سال گذشته تا زمان اصلاح قیمت مرغ ادامه خواهد داشت و در صورت اصلاح قیمت مرغ بر اساس هزینه‌های سال جاری قیمت جوجه نیز اصلاح خواهد شد. نکته قابل توجه این است که تقریبا ۳۰ درصد تولیدات سیکل اول از نژاد پرطرفدار با قیمت مناسب در اختیار اتحادیه سراسری قرار دارد و این روند تا راه‌اندازی توزیع جوجه یکروزه در سامانه بازارگاه ادامه خواهد یافت.

وی افزود: میانگین قیمت کارشناسی جوجه یکروزه گوشتی پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی ۲۵ هزار تومان با نوسان ۱۰ درصد بر اساس تفاوت نژادی است.

صدیق‌پور در پایان تاکید کرد: از ابتدای مهر ماه تولید جوجه یکروزه با حداکثر ظرفیت تولید شده است به‌طوریکه در آبان ماه بالغ بر ۱۵۰ میلیون جوجه یکروزه از محل تولید داخل و واردات تولید خواهد شد و شایان ذکر است با جوجه ریزی مادر بالغ بر یک میلیون در ماه‌های ابتدایی در واحدهای مرغ مادر، تولید جوجه یکروزه دی و بهمن که منتج به تولید مرغ شب عید و ماه مبارک خواهد شد از محل تولید داخل و بدون نیاز به واردات تخم مرغ نطفه دار از مرز ۱۵۰ میلیون خواهد گذشت و پیش‌بینی می‌شود با این میزان تولید جوجه یکروزه، تامین مرغ پایان سال شرایط مطلوبی داشته باشد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:14


خرید توافقی جوجه یکروزه برای تعدیل بازار/ مشکلی در تامین مرغ تا پایان سال نداریم

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:14


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ وزیر جهادکشاورزی گفت: قیمت مرغ کیلویی زیر ۹۲ هزار تومان است و ۱۰۰ هزار تومان نیست. دو هفته قبل بیشتر بود به دلیل برنامه تولید که تنظیم شد. روند کاهشی آن تا یک حدی ادامه دارد اما خب مفت که نمی‌توانند عرضه کنند.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: گوشت تنظیم بازاری به میزان کمی از نیاز تامین می‌شود و به فروشگاه‌ها داده می‌شود و در عرض نیم ساعت تمام می‌شود.

وی افزود: قیمت مرغ کیلویی زیر 92 هزار تومان است و 100 هزار تومان نیست. دو هفته قبل بیشتر بود به دلیل برنامه تولید که تنظیم شد. روند کاهشی آن تا یک حدی ادامه دارد اما خب مفت که نمی‌توانند عرضه کنند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Nov, 06:14


نوری قزلجه: قیمت مرغ کیلویی زیر ۹۲ هزار تومان است

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Nov, 07:22


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: رکورد جوجه ریزی در واحدهای مرغداری در سیستان وبلوچستان از ۱۶ میلیون قطعه فراتر رفت.

علیرضا دهمرده افزود: با تلاش مرغداران از ابتدای سال جاری تا به امروز در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان تعداد ۱۶ میلیون و ۲۲۰هزار و و ۳۹۴ قطعه جوجه ریزی انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد رشد داشته است.

دهمرده گفت: با این تعداد جوجه ریزی، بیش از ۲۹هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ تولید و به بتدریج به بازار مصرف سیستان وبلوچستان عرضه شده است.

وی اظهارکرد: در حال حاضر تعداد ۳۱۵ واحد مرغداری در استان سیستان و بلوچستان با ظرفیت جوجه ریزی ۸ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۶۳۷ قطعه در هر دوره و توان تولید ۶۱ هزار و ۸۴۵ تن گوشت مرغ در سال مشغول فعالیت هستند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Nov, 07:22


رکورد جوجه ریزی در سیستان و بلوچستان از ۱۶ میلیون قطعه فراتر رفت

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Nov, 07:22


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ منصور دیان اردستانی بیان کرد: این استان با داشتن تعداد 180 واحد مرغداری تخمگذار دارای پروانه بهره‌برداری صنعتی به ظرفیت بیش از 10 میلیون قطعه، دارای رتبه سوم کشور در تعداد واحد تخمگذار است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: همچنین استان قم با داشتن تعداد 278 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه بهره برداری صنعتی به ظرفیت بیش از پنج میلیون قطعه و تعداد 81 واحد پرورش پولت دارای پروانه صنعتی به ظرفیت حدود چهار و نیم میلیون قطعه دارای رتبه نخست در تعداد واحدهای پرورش پولت کشور است.

وی عنوان کرد: با توجه به به تعداد قابل توجه مرغداری‌های استان به منظور مدیریت هرچه بهتر شرایط دراین بخش مهم تولیدی و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، کمیته‌ای با عضویت اداره‌کل دامپزشکی، تشکل‌های طیور، پشتیبانی امور دام و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم فعال شده‌است.

وی ادامه داد: این کمیته در راستای تامین امنیت غذایی مردم در مسائلی همچون مدیریت جوجه ریزی، صادرات محصولات، بهینه سازی سن کشتار، اصلاح ساختار مرغداری‌ها، تعیین نحوه برخورد با واحدهای متخلف و سایر امور مرتبط، ورود و تصمیم گیری می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت جوجه‌ریزی مرغ تخم‌گذار در استان روز به روز بیشتر می‌شود و این میزان در نیمه نخست سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد رشد داشته‌است.

دیان اردستانی بیان کرد: در سال جهش تولید با توجه به تدابیر اتخاذ شده و همکاری تشکل‌های مرتبط، جوجه ریزی مرغ تخمگذار در 6 ماهه ابتدای سال جاری تعداد پنج میلیون و 97 هزار و 721 قطعه بوده‌است.

وی افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ٦ درصد، نسبت به سال 1401 بیش از 10 درصد و نسبت به سال 1400 بیش از 15 درصد افزایش داشته‌ که این مساله نشان دهنده تلاش بهره‌برداران این حوزه برای افزایش ظرفیت تولید تخم‌مرغ در استان قم است.

وی ادامه داد: همچنین با تلاش صورت گرفته برای افزایش میزان جوجه‌ریزی مرغ‌ تخم‌گذار در قم، زمینه مناسبی برای جوان سازی گله‌های پیر و مسن تخمگذار استان نیز فراهم شده‌است که این موضوع موجب ارتقا کمی و کیفی سطح تولید تخم‌مرغ خواهد شد.

بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون تخم‌مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش می‌یابد و در همین رابطه از حضور سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

12 Nov, 07:21


فعالیت ۲۷۸ واحد مرغداری گوشتی در قم با ظرفیت ۵ میلیون قطعه

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

11 Nov, 05:36


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی گفت: بنابر آمار حدود ۶۲ درصد از هزینه‌های تولید، مربوط به مصرف دان و جوجه یکروزه است که جوجه یکروزه سهم ۱۲ درصدی از هزینه‌های تولید را به خود اختصاص می‌دهد. هرچند در شرایط کنونی بیش از ۱۶ تا ۱۷ درصد از هزینه‌های تولید را جوجه یکروزه به خود اختصاص می‌دهد.

به گفته او، در حال حاضر تامین جوجه یکروزه بر بازار و قیمت تاثیر گذار است که امیدواریم با افزایش تولید جوجه بتوانیم به قیمت منطقی و قابل قبول در بازار برسیم.

کمالی ادامه داد: قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه با کیفیت ۳۰ تا ۳۴ هزار تومان است، هرچند با قیمت بالاتر از این میزان به فروش می‌رسد که این مصداق گران فروشی است.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با اشاره به راهکار تعدیل قیمت جوجه یکروزه افزود: با توجه به نوسانات قیمت جوجه یکروزه و اثر آن در قیمت تمام شده تولید، تفاهم نامه ای با انجمن جوجه یکروزه در راستای تعدیل قیمت جوجه منعقد شده که براین اساس در آبان ماه ۱۴ میلیون قطعه جوجه با نرخ ۲۴ هزارتومان در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد. اگر بدنبال پایداری تولید مرغ هستیم، از این رو قیمت مرغ باید قابل قبول باشد تا تداوم تولید در معرض خطر قرار نگیرد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

11 Nov, 05:35


توزیع ۱۴ میلیون قطعه جوجه با نرخ ۲۴ هزارتومان در آبان‌ماه

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

11 Nov, 05:35


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ شاید تا به حال علایمی مانند+A، A و B را بر روی نایلون مرغ‌های بسته بندی شده موجود در سطح بازار دیده باشید ولی ندانید منظور از این علامت‌ها چیست و چه پیامی در بردارند.

دکتر حمید خسروی با اشاره به اینکه گوشت مرغ یکی از منابع پروتئینی باکیفیت، کم چرب و غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است که نسبت به گوشت قرمز به دلیل پایین بودن مقدار اسیدهای چرب اشباع، توصیه به مصرف آن بیشتر است می‌گوید: باتوجه به بالا بودن مواد مغذی و رطوبت مرغ، امکان رشد میکروارگانیسم‌های مختلف به خصوص باکتری‌ها و ویروس‌های بیماریزا در آن بسیار زیاد است.

به‌طوری که اگر در شرایط دمایی بیرون از یخچال قرار گیرد، ظرف مدت کوتاهی، فساد آن آغاز می‌شود. در واقع کیفیت این محصول در ابتدا وابسته به مرغداری است. در کشتارگاه علاوه بر بهداشت محیط، نکاتی مانند شرایط کشتار، عدم ایجاد استرس، نحوه جداکردن امعا و احشا، پاکسازی و در نهایت سردکردن و بسته‌بندی و... بسیار حائز اهمیت هستند.

شرکت‌های مختلف تلاش می‌کنند که با بکارگیری تکنولوژی‌های بهتر و به‌روزتر، شرایط کشتار را بهتر و پاکسازی گوشت مرغ را دقیق‌تر کنند. همچنین از تجهیزات بهتر و قوی‌تری استفاده می‌کنند تا سرعت سردکردن گوشت نیز افزایش یابد و بخش مرکزی گوشت در سریع‌ترین زمان ممکن سرد شود و به دمای ایمن برسد. این‌که مصرف‌کننده بتواند از سطح تکنولوژی و امکانات تولیدکننده باخبر شود، صرفا از طریق درج در برچسب محصول امکان‌پذیر است و مبنای این سطح‌بندی و درجه بندی را سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت تعیین می‌کند.

معیارهای اصلی درجه‌بندی مرغ‌ها
کشتارگاه‌هایی که از تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه‌های اتوماتیک پَرکنی و تخلیه امعاء و احشاء و سیستم‌های شستشوی پیشرفته استفاده می‌کنند و برای خنک‌سازی سریع لاشه‌ها از چیلرهای آب سرد و هوای سرد پس از کشتار با کاهش سریع دمای لاشه‌ها برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسم‌ها کمک می گیرند و از اصول بازرسی‌های بهداشتی قبل و بعد از کشتار و از تجهیزات ضدعفونی برای تضمین‌کیفیت نهایی محصول استفاده می‌کنند، مرغ‌هایی با کیفیت بهتر و استاندارد بالاتر ارائه می‌دهند.

خصوصیات رده‌های A+، A و B
کشتارگاه‌ها در سه رده A+، A وB دسته بندی می‌شوند و ملاک اصلی، داشتن خط اتوماتیک است. کشتارگاه‌هایی که خط اتوماتیک ندارند و به طریقه دستی انجام می‌شود، در گروه B قرار می گیرند. مرغی که به طریق دستی کشتار می‌شود، امعاء و احشاء داخلی مرغ مانند شش‌ها، نای و مری در لاشه باقی می ماند.

اما کشتارگاه‌هایی که خط اتوماتیک داشته باشند در گرید یا درجه A و+A دسته بندی شده و همه امعاء و احشاء کاملا تخلیه می‌شود با این تفاوت که در درجه+A، مرغ با چیلر هوایی که سرعت سرد کردن، بالا و روش‌های شستشو و ضدعفونی خطوط با تکنولوژی پیشرفته است، انجام می‌شود و عموما اوزان مرغ هم کنترل شده و حداکثر ۲۲۰۰ گرم هستند. اما در درجه A از چیلر آبی که سرعت سرد کردن گوشت مرغ، پایین‌تر است استفاده می‌شود.

این درجه‌بندی‌ها به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا محصولات باکیفیت و ایمن را با آگاهی بیشتری انتخاب کنند و از استانداردهای لازم اطمینان یابند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

11 Nov, 05:35


درجه‌بندی گوشت مرغ بسته بندی | مفهوم علائم +A ،A و B چیست؟

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

11 Nov, 05:35


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در مهرماه سال جاری ۵ میلیون و ۲۰۹ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان صورت گرفته است.

ایرج آصفی گفت: در مهرماه سال جاری ۵ میلیون و ۲۰۹ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان صورت گرفته که نسبت به شهریور ماه سال جاری ۱۷ درصد افزایش داشته است.

آصفی افزود: از این میزان جوجه ریزی بالغ بر ۹۸۹۷ تن گوشت مرغ آماده طبخ استحصال می شود.

وی اضافه کرد: میانگین جوجه ریزی در مهر ماه سال ۱۴۰۲ ، ۴ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه با تولید ۹۰۲۵ تن گوشت مرغ آماده استحصال بوده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

11 Nov, 05:35


افزایش ۱۰درصدی جوجه ریزی در مرغداری های خوزستان

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Nov, 06:10


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره تاثیر قیمت جوجه یکروز قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: فروش به مصرف‌کننده تا حدودی تابع مناطق مختلف شهری است و این تفاوت قیمت فروش در استان‌هایی همچون تهران بیشتر وجود دارد و قیمت فروش در شمال تهران با جنوب تهران و یا تره‌بار با فروشگاه‌های دیگر متفاوت است.

وی درباره تاثیر قیمت نهاده‌ها بر قیمت مرغ افزود: قیمت نهاده‌ها در سال جاری نسبت به سال گذشته پایین‌تر و روند تامین و توزیع نیز خیلی مناسب بوده است و ما هیچ مشکلی در زمینه تامین نهاده‌ها به‌ویژه سویا و ذرت که دو نهاده مهم در تولید هستند نداریم و قیمت نهاده‌ها در بازار نسبتا قیمت‌های قابل قبولی هستند. این نوساناتی که در قیمت‌ها وجود دارد، با توجه به شرایط اجتماعی و... کاملا طبیعی هستند. نکته مهم نیز این است که وزارت جهاد کشاورزی نیز وعده داده است که نهاده‌های مورد نیاز را تا پایان سال تامین کند.

کمالی با تاکید بر اینکه تولید مرغ و قیمت آن تحت تاثیر قیمت نهاده‌ها قرار دارد، اظهار کرد: حدود ۶۲ درصد از هزینه‌های تولید، مربوط به مصرف دان و جوجه یکروزه است که جوجه یکروزه از این میزان ۱۲ درصد از هزینه‌های تولید را به خود اختصاص می‌دهد. اما گفتنی است که امروزه بیش از ۱۶ الی ۱۷ درصد از هزینه‌های تولید را جوجه یکروزه به خود اختصاص می‌دهد.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: بحث اصلی که وجود دارد و بر بازار و قیمت نیز تاثیرگذار است، تامین جوجه یکروزه بوده که امروزه قیمت آن در بازار بسیار بالا است و امیدواریم که با افزایش تولید جوجه بتوانیم به قیمت منطقی و قابل قبول در بازار برسیم که این مسئله بتواند منجر به اصلاح قیمت‌ها و متعادل شدن بازار شود.

وی درباره قیمت جوجه یکروزه در بازار اظهار کرد: قیمت جوجه یکروزه مناسب و با کیفیت امروزه در بازار بین ۳۰ تا ۳۴ هزار تومان است و حتی گزارش شده که با قیمتی بالاتر از این میزان نیز به فروش می‌رسد و این موارد مصداق گران فروشی است. در این زمینه تمهیداتی در نظر گرفته شده و موافقتنامه‌ای نیز با انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه منعقد شده که مقرر است بخشی از این جوجه با قیمت قابل قبولی در اختیار مرغداران قرار گیرد تا موجب تعادل قیمت شود.

کمالی در پایان تصریح کرد: از جمله انتظارات ما این است که جوجه ناشی از واردات، توسط اتحادیه‌ها توزیع شوند تا همه مرغداران بتوانند از منافع آن بهره‌مند شوند و این مسئله در قیمت جوجه یکروزه تعادل ایجاد کند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Nov, 06:10


تمهیداتی برای مدیریت بازار مرغ

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Nov, 06:09


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ روح الله حسنی اظهار کرد: در ابتدای سال جاری قیمت مرغ در زنجان ۷۹۷ هزار ریال بود که طی هفت ماه گذشته، با افزایش حدود چهار درصدی به ۸۳۰ هزار ریال رسیده است.

وی ادامه داد: در استان زنجان با بکارگیری سامانه های هوشمند توانستیم قیمت مرغ را در بین استان های کشور در پایین‌ترین سطح نگه داریم در حالیکه هزینه های تولید به جز در بخش نهاده های دامی، گاهی تا ۵۰ درصد نیز رشد داشته و قیمت تمام شده گوشت مرغ بالا رفته است.

حسنی گفت: امروز میانگین قیمت مرغ در کشور حدود ۹۲۰ هزار ریال است که اختلاف بالای قیمت مرغ در استان با استان های همجوار باعث خروج غیر قانونی آن از استان می شود.

وی افزود: امیدواریم با اصلاح قیمت گوشت مرغ و با توجه به نزدیکی ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، جوجه ریزی مناسبی در استان اتفاق بیفتد و مردم استان از بابت تامین مرغ مورد نیاز خود نگرانی نداشته باشند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بیش از ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بالغ بر هفت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه در استان در حال فعالیت بوده که در سال جاری تاکنون‌ بیش از ۲۱ میلیون قطعه جوجه ریزی با پیش بینی تولید بیش از ۳۸ هزار تن گوشت مرغ در آنها صورت گرفته است.

حسنی با بیان اینکه به طور متوسط ۹۰ تن مرغ در استان مصرف می شود، گفت: حدود ۵۰ درصد از مرغ تولیدی در داخل استان مصرف و مابقی به خارج از استان صادر می شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

09 Nov, 06:08


رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان: قیمت گوشت مرغ در استان نیازمند بازبینی است

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

06 Nov, 07:32


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علی ابراهیمی درباره وضعیت تولید مرغ زنده و عرضه گوشت مرغ در بازار افزود: گوشت مرغ مورد نیاز کشور با وجود اینکه افزایش مصرف به سمت گوشت مرغ و تخم مرغ تغییر کرده، تامین است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، قیمت واقعی هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی را ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان عنوان کرد و اظهار داشت: اکنون هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی به طور میانگین در کشور بین ۶۱ تا ۶۷ هزار تومان به فروش می رسد.

وی با بیان اینکه با توجه به وفور ذرت و سویا در بازار، مرغ زنده طبق روال تولید می شود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد، گفت: قیمت گوشت مرغ به دلیل افت ۲۳ تا ۲۵ درصدی در کشتارگاه ها، نرخ تورم و نوسان هزینه‌های تمام شده تولید ممکن است با نرخ های متفاوت در بازار عرضه شود.

صادرات ۲۰ هزار تن گوشت مرغ طی نیمه نخست امسال

وی افزود: از ابتدای سال جاری تا شهریور ماه ۲۰ هزار تن گوشت مرغ به کشورهای هدف صادر شد، اما از اواخر شهریورماه به دلیل نوسان قیمت در بازار داخلی صادرات متوقف شده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

06 Nov, 07:32


۱۴۶ میلیون قطعه جوجه ریزی در مهرماه/ کمبودی در تولید مرغ زنده وجود ندارد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

06 Nov, 07:32


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی گفت: بنابر آمار سامانه سماصط تا ۱۰ آبان ماه ۵۱ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است و پیش بینی می شود که تا پایان آبان به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد. با توجه به میزان جوجه ریزی ها متوسط تولید ماهانه مرغ ۲۴۰ تا ۲۴۵ هزارتن است که با احتساب سرانه مصرف این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

کمالی قیمت کنونی هرقطعه جوجه یکروزه را بالای ۳۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به نوسانات قیمت جوجه یکروزه و اثر آن در قیمت تمام شده تولید، تفاهم نامه ای با انجمن جوجه یکروزه در راستای تعدیل قیمت جوجه منعقد شده که براین اساس در آبان ماه ۱۴ میلیون قطعه جوجه با نرخ ۲۴ هزارتومان در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد.

کمبودی در عرضه مرغ نداریم

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: بنابر آخرین اعلام مرکز آمار حداکثر سرانه مصرف مرغ ۳۲ کیلوگرم است که با احتساب جمعیت ۸۵ میلیون نفری و جمعیت مهاجرین طی ماه های اخیر کمبودی در عرضه مرغ نداشتیم چراکه بواسطه سیاست ها مبنی بر افزایش جوجه ریزی ها، تولید مرغ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹ تا ۲۰ درصد رشد داشته است.

او متوسط قیمت هرکیلو مرغ زنده در ۶ ماه نخست سال را ۵۸ هزارتومان و مهرماه ۵۷ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به آنکه قیمت مرغ کمتر از نرخ تمام شده تولید فروش رفته است، در نتیجه مرغداران حدود ۱۴۶۵ میلیارد تومان متحمل زیان شدند که انتظار می رود وضعیت قیمت به گونه ای باشد که جوابگوی هزینه های تولید باشد. گفتنی است با احتساب هزینه های تولید و جوجه ۲۵ هزارتومانی، قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بالغ بر ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان است.

پیگیر رفع محدودیت صادرات مرغ هستیم

کمالی افزود: اگر بدنبال پایداری تولید مرغ هستیم، از این رو قیمت مرغ باید قابل قبول باشد تا تداوم تولید در معرض خطر قرار نگیرد. براین اساس قیمت حمایتی باید اعلام شود تا تولیدکنندگان در حاشیه امنی بتوانند تولید کنند چراکه قیمت دستوری و تکلیفی راهکار تنظیم بازار نیست و قیمت اجباری در دنیا منسوخ شده است.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه کماکان پیگیر رفع محدودیت صادرات هستیم، گفت: براساس آمار در ۶ ماهه نخست سال ۸ هزار و ۶۰۰ تن مرغ توسط اتحادیه و بخشی توسط زنجیره ها صادر شد، حال امیدواریم بدلیل استفاده حداکثری از ظرفیت تولید، صادرات مرغ مجدد در دستور کار قرار بگیرد که در صورت صدور مجوز صادرات پیش بینی می شود که براساس برنامه های قبلی ماهانه ۱۰ تا ۱۲ میلیون قطعه مرغ صادر شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

06 Nov, 07:32


تولید مرغ ۲۰ درصد افزایش یافت

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

05 Nov, 08:53


🛑 رفتار جوجه در سالن بر اساس کیفیت دما


🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

#ترویج #کلیپ_آموزشی #دما

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

05 Nov, 08:44


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ صالح محمدی اظهار کرد: زنجیره تولید مرغ متشکل از واحدهایی همچون کارخانجات خوراک دام و طیور، مزارع پرورش مرغ مادر، واحدهای جوجه‌کشی و تولید جوجه یک‌روزه تا مزارع پرورش مرغ گوشتی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور، واحدهای قطعه‌بندی و بسته‌بندی و شبکه توزیع مرغ است.

وی با بیان اینکه گیلان در تولید مرغ جایگاه سوم کشوری را داراست و یکی از منظم‌ترین استان‌های کشور به لحاظ تولید این محصول است، اضافه کرد: با وجود رتبه سوم استان، پایداری و ثبات تولید این محصول در گیلان متفاوت‌تر از سایر استان‌هاست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به وضعیت مطلوب جوجه‌ریزی امسال جاری در استان بیان کرد: مهرماه امسال ۱۳ میلیون و ۷۵۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد و در هر دوره ۲۲ میلیون قطعه مرغ در حال پرورش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه روزانه میانگین ۶۳۳ تن مرغ در این استان کشتار می‌شود، اضافه کرد: گیلان استان معین تهران بوده و روزانه بیش از ۲۵۰ تن مرغ به این استان ارسال می‌شود.

وی بیان کرد: علاوه بر این روزانه حدود ۱۰۸ هزار قطعه مرغ زنده نیز با همکاری اداره کل دامپزشکی گیلان روانه کشتارگاه‌ها می‌شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 08:08


🛑‌ نکات مهم در خصوص مدیریت دما در سالن پرورش

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 05:48


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علی ابراهیمی بیان کرد: براساس آمار در مهرماه ۱۴۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته که نسبت به شهریور ۱۰ میلیون قطعه افزایش جوجه ریزی رخ داده است.

به گفته او، با توجه به روند افزایش جوجه ریزی ها پیش بینی می‌شود که در آبان میزان جوجه ریزی از مهرماه هم فراتر رود.

ابراهیمی تولید ماهانه مرغ را ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: با توجه به نوسانات قیمت گوشت، مصرف مرغ افزایش یافته است چراکه در شرایط کنونی قیمت یک کیلو گوشت برابر با ۸ کیلو مرغ است، از این رو مصرف گوشت مرغ روز به روز افزایش می یابد که به اعتقاد بنده با این شرایط میزان جوجه ریزی ها باید به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.

خودکفایی جوجه یکروزه در آینده ای نزدیک

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه با افزایش میزان جوجه ریزی ها ۸ تا ۱۰ درصد جوجه مورد نیاز از طریق واردات باید تامین شود، گفت: بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته طی چندماه آینده در تامین جوجه یکروزه به خودکفایی می رسیم.

او درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ بیان کرد: بنابر آمار در ۶ ماهه نخست امسال ۲۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد که با احتساب تولید ماهانه ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزارتن مرغ گرم، صادرات ماهانه ۲ تا ۳ هزارتن رقمی نیست که بر بازار اثر بگذارد.

صادرات ماهانه ۵ تا ۱۰ هزارتن مرغ راه حلی برای پایداری تولید

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با تاکید بر روند مستمر صادرات مرغ افزود: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی ها، امکان صادرات ماهیانه ۵ تا ۱۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد و ضرورت دارد که در راستای پایداری و استمرار تولید، صادرات مستمر داشته باشیم تا کاهش قیمت به کمتر از نرخ تمام شده تولید منجر به ورشکستگی و خروج مرغداران از چرخه تولید نشود. براین اساس سوددهی واحدهای اقتصادی باید مورد توجه قرار بگیرد.

او قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده را ۶۲ تا ۶۶ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با احتساب هزینه تمام شده تولید، قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بیش از ۶۵ هزارتومان است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران درباره آخرین وضعیت بازار جوجه یکروزه افزود: با همکاری انجمن جوجه یکروزه، هر قطعه جوجه با نرخ ۲۵ هزارتومان در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد که انتظار می رود استمرار این همکاری بر قیمت جوجه یکروزه اثر بگذارد به طوریکه بازار به تعادل برسد.

قیمت های دستوری راهکار تنظیم بازار نیست

ابراهیمی با بیان اینکه پیگیری ها برای رفع محدودیت صادرات مرغ از وزارت جهاد در حال انجام است، گفت: با وجود افزایش روند جوجه ریزی ها پیش بینی می شود که تا پایان سال با رفع محدودیت های صادراتی، میزان صادرات به ۳۰ تا ۵۰ هزارتن برسد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران گفت: با توجه به اهمیت پایداری و استمرار تولید از مسئولان تقاضا داریم به جای تاکید بر قیمت های دستوری، قیمت های واقعی و تمام شده تولید را ببینند تا واحدهای مرغداری بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 05:48


پیش‌بینی صادرات ۵۰ هزارتن مرغ تا پایان سال

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 05:47


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علیرضا دهمرده در نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور افزود: با همت پرورش دهندگان مرغ گوشتی شاهد رشد ۱۸ درصدی جوجه ریزی در سیستان و بلوچستان هستیم.

وی ادامه داد: با این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲۷ هزار تن گوشت مرغ تولید و به تدریج به بازار مصرف عرضه شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در مهر ماه امسال ۲ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۵۷۶ قطعه جوجه ریزی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی شده که ۳۹۸ هزار قطعه بالاتر از تعهد به وزارت جهادکشاورزی بوده و ۳۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
وی بیان کرد: سال گذشته ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی سیستان و بلوچستان انجام شده که با این میزان جوجه ریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و چهار هزار و ۵۰۰ تن از مرغداری‌ها بومی در مجموع ۴۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف ارائه شد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 05:47


رکورد جوجه ریزی در مرغداری‌های سیستان و بلوچستان از ۱۵ میلیون قطعه فراتر رفت

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 05:47


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سید مهدی سرکشیک اظهار کرد: اداره‌کل دامپزشکی قم در راستای اجرای سیاست‌ها و ضوابط حاکمیتی و ذاتی سازمان، نظارت بهداشتی بر روند تولید، فرآوری، بسته‌بندی و عرضه مرغ و تخم‌مرغ از مزرعه تا سفره را در دستور کار خود قرار داده‌است.

وی اضافه کرد: در همین راستا، کنترل کلیه مزارع پرورشی توسط مسوولان فنی بهداشتی و نظارت مستمر از سوی بازرسان بهداشتی ادارات دامپزشکی استان صورت می‌پذیرد.

وی ادامه داد: پس از پایان دوره پرورش و حصول اطمینان از سلامت گله، گواهی انتقال به کشتارگاه (برای گله‌های مرغ گوشتی) و گواهی حمل تخم‌مرغ به مراکز بسته‌بندی و مراکز عمده توزیع (برای گله‌های مرغ تخم‌گذار) از سوی مسوولان فنی بهداشتی واحدهای پرورشی مذکور صادر می‌شود.

سرکشیک خاطرنشان کرد: با کنترل و نظارت کلیه فرآیندهای کشتار و بسته‌بندی مرغ در کشتارگاه‌های طیور و مراکز بسته‌بندی مرغ و همچنین فرآیندهای مربوط به بسته‌بندی تخم‌مرغ در مراکز بسته‌بندی تخم‌مرغ، به‌روزترین استانداردهای بهداشتی لازم، مطابق با ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص این فرآورده‌ها اعمال می‌گردد.

به گفته وی، این محصولات در نهایت با بسته‌بندی شدن و نشانه‌گذاری بر اساس اصول صحیح نشانه‌گذاری محصولات فرآورده‌های خام دامی، اجازه عرضه در مراکز عرضه را پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی در مراکز عرضه هم تداوم داشته و به‌صورت دوره‌ای و مستمر تحت رصد بازرسان دامپزشکی قرار می‌گیرد تا عرضه این محصولات و شرایط نگهداری فرآورده‌های مذکور مطابق با دستورالعمل‌های جاری سازمان دامپزشکی کشور صورت پذیرد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

29 Oct, 05:47


دامپزشکی نظارت مستمر و فنی بر روند تولید مرغ و تخم‌مرغ در قم دارد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Oct, 06:27


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سید عماد شاهرخی در خصوص اعتراض برخی مرغ فروشی های سطح شهر خرم آباد نسبت به قیمت افزود: نرخ عرضه مرغ در کشتارگاه هر کیلوگرم ۶۳۰ و در مغازه های سطح شهر ۹۰۰ هزار ریال است که با توجه به آنالیز انجام شده برای فروشنده به صرفه می باشد.

وی تصریح کرد: شب گذشته ۱۰۵ تن مرغ در کشتارگاه های استان آماده عرضه و فروش و مرغ منجمد هم به اندازه کافی ذخیره شده است بنابراین مردم نباید بابت تهیه این کالا در بازار نگران باشند.

وی افزود: هیچ یک از عاملان عمده و خرده فروش مرغ حق افزایش خودسرانه قیمت و یا امتناع از عرضه را ندارند چراکه در غیر اینصورت توسط دستگه های نظارتی و تعزیراتی جریمه می شوند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: قیمت گوشت مرغ در استان های همجوار نسبت به لرستان بالاتر است و به همین دلیل برخی مرغ فروشی ها در مقایسه قیمت ها، خواستار افزایش غیرمنطقی هستند اما نرخ کنونی در استان تازگی با بررسی کارگروه تنظیم بازار مصوب شده است.

شاهرخی میزان مصرف سالنه گوشت مرغ در لرستان را ۵۵ هزار تن برشمرد و ادامه داد: طی سه سال گذشته تولید این کالا در استان از ۷۳ به ۹۳ هزار تن افزایش یافته است.

وی افزود: نیمه نخست امسال ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان صورت‌گرفته، ۵۶ هزار تن تولید و ۳۸ هزار تن نیز مصرف شده است و هم اکنون حدود سه هزارتن ذخیره در سردخانه ها موجود می باشد.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Oct, 06:27


عرضه مرغ در لرستان بر اساس نرخ تنظیم بازار است/ برخورد با افزایش خودسرانه قیمت‌ها

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Oct, 06:27


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ حسن رستمی اظهار کرد: در طول فصول بهار و تابستان سال جاری مجوز جوجه‌ریزی برای بیش از ۶۲ میلیون و ۶۰ هزار قطعه جوجه صادر شده و پیش‌بینی می‌شود در صورت تامین به موقع نهاده‌ها و جوجه یک‌روزه، این روند در ۶ ماهه دوم سال نیز ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه تعهد جوجه‌ریزی ماهانه خراسان رضوی ۱۰ میلیون و ۲۵۴ هزار قطعه جوجه است، افزود: این استان با دارا بودن ۱۵۰۸ واحد مرغداری گوشتی، ظرفیت جوجه‌ریزی بیش از ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه در هر دوره را دارا است.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: در بازه زمانی مذکور ۶۰ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی محقق گردیده است.

رستمی با اشاره به اینکه جوجه‌های یک روزه مورد استفاده در واحدهای پرورش از نژادهای راس، آرین، کاب و آربوراکرز بوده‌اند، تصریح کرد: میزان کشتار مرغ در استان طی مدت مذکور پس از کسر ۵ درصد تلفات به تعداد ۵۷ میلیون و ۵۷۰ هزار قطعه بوده که روانه ۱۴ کشتارگاه طیور استان شده و از این تعداد کشتار مرغ مقدار ۱۶۰ هزار و ۵۰۰ تن معادل ۱۶۰ میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم گوشت مرغ تولید شده است.

وی با تاکید بر نقش مهم جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و اجرای سیاست‌های سازمانی، عنوان کرد: برای افزایش بهره‌وری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، همکاری با شرکت‌های تعاونی و زنجیره‌های تولید گوشت مرغ فعال استان مدنظر است. شرایط بازار مصرف، روند نسبتا مناسب دریافت نهاده‌ها، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در استان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکل‌های مربوطه و مرغداران شهرستان‌ها از جمله عوامل تحقق بالاتر از تعهد جوجه‌ریزی و تولید گوشت در خراسان رضوی محسوب می‌شود.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیاز روزانه مرغ گرم این استان را حدود ۶۵۰ تن اعلام کرد و گفت: بهبود زیرساخت‌های لازم در واحدهای تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، به منظور افزایش بهره‌وری و تولید و تامین نیاز جامعه، موضوعی است که آن را از طریق طرح‌هایی همچون نفوذ دانش در واحدها دنبال می‌کنیم.

رستمی با اشاره به مشکلات پیش روی مرغداران از جمله کمبود جوجه یک‌روزه و متعاقباً افزایش قیمت جوجه یک‌روزه و عدم تامین به موقع نهاده‌های دامی و نبود تسهیلات سرمایه در گردش، خاطرنشان کرد: در راستای رفع مشکلات اقداماتی از جمله برنامه‌ریزی برای تولید بیشتر جوجه یک‌روزه و در نتیجه کاهش قیمت انجام شده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

28 Oct, 06:27


تولید بیش از ۱۶۰ هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 08:51


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران ضمن تاکید بر تصمیمات غیرکارشناسی طی سال‌های گذشته و کاهش واردات نهاده‌های دامی به کشور اظهار کرد: تامین به اندازه‌ نهاده‌ها به معنای امنیت تولید پروتئین در کشور و امنیت غذایی خواهد بود. این موضوع علاوه بر نظارت و قیمت‌گذاری، نیازمند برنامه‌ریزی و رصد و پایش مستمر جریان تامین کشور به همراه پیش‌بینی و پیشگیری از بحران‌های پیش رو است.

اظهار کرد: به طور طبیعی باید سالانه حدود ۳.۵ ملیون تن نیاز کشور به کنجاله به صورت ۵۰ درصد کنجاله و ۵۰ درصد دانه تامین شود تا ضمن تداوم فعالیت واحدهای روغن کشی، صنعت دام و طیور کشور نیز در شرایط اطمینان تامین کنجاله به صورت رقابتی قرار گیرند. سال جاری نسبت به سال گذشته آمار واردات افزایشی بوده چرا که در ۶ ماهه نخست سال گذشته به دلیل سیاست‌های غلط قیمت‌گذاری و حمایت از تولید داخلی تقریبا هیچ کنجاله‌ای وارد کشور نشد.

وی ادامه داد: از جمله عوامل اصلی در سینوسی شدن بازار نهاده تابع تحولات قیمت‌های جهانی بودن آن و دیگری، واکنش با تاخیر و یا غیرکارشناسی مسئولان به واقعیت‌های بازار است. بررسی آمارها و روند واردات کنجاله سویا طی سال‌های مختلف به‌ویژه ماه‌های آخر سال ۱۴۰۱ و ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ که می‌توان از آن‌ها به عنوان ماه‌های بحرانی نهاده در بازار داخلی یاد کرد، ناشی از اصرار غیر کارشناسی ستاد تنظیم بازار کشور در اعمال قیمت‌گذاری غیرکارشناسی این نهاده‌ها بود که می‌توان گفت حتی خارج از قواعد و ضوابط سازمان حمایت بوده است به نحوی که مصرف‌کنندگان و واحدهای تولیدی تا دو برابر قیمت مصوب از دلال و واسطه خریداری می‌کردند چراکه ستاد تنظیم بازار به اشتباه، مجوز واقعی شدن قیمت ناشی از جهش قیمت‌های جهانی را نمی‌داد.

نهاوندی مطرح کرد: آثار و آسیب‌های اینگونه تصمیم‌گیری‌ها بر خلاف نیت و خواست تصمیم‌گیران، به تولید و مصرف کشور وارد شد. بررسی کارشناسی و تحلیل فرایند بازار سویا نشان می‌دهد تصمیمات غیر کارشناسی، نفوذ بعضی از ذینفعان در تصمیم‌گیری‌ها و حذف تشکل‌های تخصصی از جریان مشورت و تبادل نظر می‌تواند به اندازه تحریم‌ها در عدم تعادل بازارها و ایجاد تنش و بحران موثر باشد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران در پایان ضمن اشاره به افزایش واردات در سال جاری درباره افزایش این میزان گفت: تامین به اندازه‌ نهاده‌ها به معنای امنیت تولید پروتئین در کشور و امنیت غذایی خواهد بود. این موضوع علاوه بر نظارت و قیمت‌گذاری، نیازمند برنامه‌ریزی و رصد و پایش مستمر جریان تامین کشور به همراه پیش‌بینی و پیشگیری از بحران‌های پیش رو است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 08:51


میزان واردات نهاده‌های دامی چقدر است؟/ افزایش امنیت غذایی مستلزم برنامه‌ریزی‌های مستمر

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 06:36


در مقاله قبل اشاره كه اگر منبع نوري مورد استفاده در انتشار بعضي از طول موجها ناتوان باشد ، ممكن است در انتقال بعضي از علامت هاي ديداري (visual signals) كه به واسطه آن طول موج ها منتقل ميشوند ، اختلال ايجاد گردد . در يك تحقيق كه با پشتيباني يك توليدكننده بزرگ در انگلستان انجام شد ، مجققين به پژوهش در مورد نقش تابش فرابنفش (uva 320<1<400nm) بر رفتار جفت گيري مادران گوشتي پرداختند . تابش uva در اين تحقيق از دو حيث اهميت داشت . در وهله اول اينكه انسان نسبت به آن نابينا بوده و ديگر اينكه سيستم هاي نوردهي مصنوعي در سالن هاي پرورش طيور مقادير بسيار كمي از اين تابش را منتشر مي نمايند و يا اينكه اصولا فاقد آن مي باشند . در اين پژوهش تابش نور فرابنفش به ميزان مساوي با تابش آن در نور عادي روز ، موجب افزايش تعداد جفت گيري شد ، اما تاثيري بر تعداد تخم مرغ توليدي و تخم مرغ هاي نطفه دار نداشت . همچنين چنان نشان داده شد كه مرغ ها در نور فرابنفش مدت زمان بيشتري به خروس ها نگاه مي كنند عموما در صورتي كه خروس ها به ميزان مشابه با نور عادي روز با تابش فرابنفش نور داده شوند ، در مقايسه با زماني كه كمتر يا بيشتر از نور روز تحت تابش باشند ، بيشتر مورد توجه و پايش با پذيرش جفت گيري بيانگر نقش تابش uva در انتخاب جفت مي باشد . اينكه آيا اين موضوع واجد اهميت اقتصادي در صنعت مي باشد يا نه هنوز موضوع بعضي از طرح هاي تحقيقاتي در مقياس تجاري مي باشد.

شناخت بينايي پرندگان

از اين دو مقاله نتايج زير عايد مي گردد:

· نحوه تغيير كارايي شدت هاي مختلف نور با تغيير سن پرنده

· تمايل پرنده به انجام رفتارهاي مختلف در شدت هاي نوري متفاوت

· تمايل پرنده به مصرف دان در شدت نور بالا و قدرت نسبتاً بالاي اين ميل

· نقش تابش uva بر رفتار جفت گيري پرندگان مادر

در عين حال نكات بسيار زياد ديگري نيز وجود دارد كه هنوز شناخته نشده است . هدف تحقيقات بعدي محققين متوجه پژوهش بيشتر در زمينه نقش محيط نوري سالن ها و تاثير آن بر رفتار و رفاه پرندگان اهلي خواهد بود . در چند سال آينده محققين اطلاعات كافي جهت طراحي مجدد نوردهي سالن هاي طيور را خواهند داشت . بر اساس اين اطلاعات مي توان سيستم هاي جديد نوري را به نحوي توسعه داد كه علاوه بر حفظ ملاحظات تجاري ، نيازهاي رفتاري پرندگان را نيز تامين نمايد.محققين بر اين عقيده اند كه سيستم هاي نوردهي رايج كاملاً بر اساس ملاحظات و نيازهاي انساني (anthropomorphic requirment) و نه نياز پرندگان ايجاد شده اند . شاهد اين موضوع عدم وجود تابش uva مي باشد . همچنين توانايي پرندگان در دريافت اطلاعات لازم از مجيط پرورش به دليل شدت هاي پائين نور و يا عدم تعادل رنگ نور استفاده شده دچار اختلال گشته است .

محققين اعتقاد دارند كه استفاده مستمر از شدت نور يكنواخت ، چه كم و چه زياد ، در سالن هاي پرورش طيور در واقع ناشي از فقدان دانش كافي در زمينه بينايي پرندگان مي باشد.

نویسنده مقاله: یاسر رحیمیان کارشناس ارشد مهندسی علوم دامی تغذیه طیور

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 06:36


روش رايج پرورش طيور تحت شدت پائين نور موجب بالا گرفتن بحث هايي در زمينه مسائل مرتبط با رفاه حيوانات شده است . هرچند كه علت به كار بستن اين روش بسيار واضح مي باشد. افزايش شدت نور به منظور تامين رفاه حيوانات موجب افزايش ريسك وقوع نوك زني (كاني باليسم ) و هزينه هاي توليد مي گردد بر اين اساس روش فعلي كارآمد بوده ، اما اين قضاوت تنها تا هنگامي كه روش هاي جايگزين شناسايي نشده اند ، معتبر مي باشد.

يكي از مهمترين نكاتي كه هنگام بررسي و پژوهش تاثير ايجاد تغيير در يك عامل محيطي بر پرورش حيوانات بايد مورد نظر قرار گيرد ، گرايش پرنده نسبت به آن تغيير مي باشد . در يك تحقيق تمايل جوجه ها گوشتي و مرغان تخمگذار نسبت به شدت هاي متفاوت نور مورد بررسي قرار گرفت شكل 1 . با فراهم آوردن امكان انتخاب بين شدت هاي نور 6،20،60 و 200 لوكس هم جوجه هاي گوشتي و هم مرغان تخمگذار زمان بيشتري را در محوطه داراي شدت نور 200 لوكس گذراندند(حدود 31 درصد) با اين همه در شش هفتگي تمايل پرندگان تغيير واضحي نموده و مدت بيشتري را در شدت هاي نور پائين گذراندند (حدود 27 درصد ) با توجه به رفتار پرندگان در شدت هاي متفاوت نور ، مجققين دريافتند كه در هر دو سن در منطقه روشنايي با شدت 200 لوكس تمام رفتارهاي پرندگان قابل مشاهده مي باشد ، بجر رفتار استراحت كه در پرندگان بالغ ترجيحا در منطقه روشنايي 6 لوكس صورت مي گيرد . دليل اين تغيير در بروز رفتار استراحت بين پرندگان 2 و 6 هفته واضح نبوده ، هر چند كه پيش از اين نيز گزارش شده است .

ثابت شده كه با افزايش سن ، پرندگان ترسو تر مي شوند . احتمالا پرندگان مسن تر در محيط هايي باشدت نور كم احساس ايمتي بيشتري مي كنند . همچنين از سوي ديگر محيط هاي نوري درخشان گرم تر مي باشند و اين تفاوت گرما به طرز معني داري نسبت محيط هاي كم نور بيشتر مي باشد.احتمالاً اين موضوع براي جوجه هاي جوان نسبت به طيور مسن اهميت بيشتري دارد . به هر حال دليل هر چه باشد مي توان تنيجه گرفت كه سيستم هاي فعلي نوردهي تضادي با تمايلات پرنده ندارد . البته شايد ثابت ماندن شدت نور با توجه به تغيير تمايل پرنده را با افزايش سن و رفتارهاي اشاره شده قابل توجه باشد .

در اينجا دو سوال ديگر مطرح مي شود . در وهله اول آن كه شدت هاي رايج نوردهي به چه ميزان بر وقوع يك رفتار خاص تاثير مي گذارند . ديگر اينكه قدرت اين تمايل پرندگان به محيط هاي نوري خاص تا چه ميزان مي باشد .

تمايل مصرف غذا در محيط روشن يا تاريك

واضح است كه ممانعت در ارضاي يك تمايل قوي در پرندگان موجب اختلال در رفاه آنها مي گردد . به همين سبب شدت ميل و تجريك پرندگان جهت صرف غذا در شدت هاي نوري متفاوت اندازه گيري شد . با به عاريه گرفتن روش كشش پذيري تقاضا از تئوري اقتصاد (ميزان كاهش مصرف يك محصول همگام با افزايش هزينه ) مصرف غذا در (شدت هاي متفاوت ) نور در پرندگان اندازه گيري شد . هزينه عبارت بود از تعداد نوك هايي كه بايد به يك صفحه زده مي شد تا دريچه اي به سمت مجوطه اي كه دان تحت 200 لوكس شدت نور در آن قرار داشت ، باز شود . با تغيير تعداد نوك هاي لازم ، ميزان هزينه نيز تغيير مي كرد .از سوي ديگر صفحه ديگري نيز وجود داشت كه تنها با يك بار نوك زدن ، پرنده مي توانست به محوطه اي ديگر وارد شود و تحت شدت نور كمتر از يك لوكس دان مصرف كند .نتايج حاصل از بررسي بر روي 8 پرنده در شكل 2 آمده است.

هنگامي كه هزينه دست يابي به دان در محيط هاي روشن و تاريك مشابه بود ( يك بار نوك زدن ) پرندگان به شدت به صرف دان در محيط روشن متمايل بودند . از اين يافته چنين بر مي آيد كه پرندگان در جستجوي محيطي روشن جهت صرف دان مي باشند ، نه اينكه شدت نور موجب تجريك بروز رفتار صرف غذا شود.هنگامي كه هزينه مصرف دان در محيط نوري روشن نسبت به محيط تاريك تا پنج برابر افرايش مي يافت ، شمار مواردي كه پرندگان تحت نور غذا صرف مي نموند ، كاهش يافت . با افزايش اين نسبت به ده برابر ميزان موارد صرف غذا تحت محيط روشن باز هم كاهش بيشتري يافت.

از آنجا كه پرندگان با افزايش هزينه ، همچنان متمايل به مصرف دان در محيط روشن بودند، چنين تقاضايي كشش ناپذير شناخته مي شود.زيرا تفاضا متناسب با سرعت افزايش هزينه كاهش نمي يابد. در اقتصاد تقاضاي كشش ناپذير به تقاضاي ضروري تعبير مي گردد و اين برخلاف تقاضاي ضروري تعبير مي گردد و اين برخلاف تقاضاي كشش پذير مي باشد كه از آن به عنوان تقاضاي لوكس (غير ضروري ) ياد مي شود . احتمالا تمايل پرندگان به صرف دان تحت شدت نور بالا آنقدر قوي مي باشد كه فراهم نياوردن چنين محيطي براي آنها به عنوان يك عامل مغاير با رفاه حيوانات شناخته شود. اين موضوع همچنين در مورد ساير رفتارهاي پرنده همچون استراحت كردن و يا آشاميدن ، هنگامي كه پرنده قادر به ارضاي آنها تحت شرايط نوري مطلوب نباشد ، مصداق دارد.

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 06:35


رفتار شناسی طیور در سیستم های نوری جدید دوره پرورش

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 03:37


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ اخوان گفت: در مهر امسال دو میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه در مرغداری‌های استان در حال پرورش است که نسبت به شهریور ماه امسال ۴۰ درصد و نسبت به مهر ماه پارسال ۳۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.
او با اشاره به اینکه تولید گوشت مرغ در شش ماه اول امسال نسبت به سال قبل همین زمان ۴۶ درصد افزایش داشته است افزود: اکنون روزانه ۲۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که نیمی از آن در استان و نیمی دیگر به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه در زمینه تخم مرغ هم با فعالیت ۷۶ واحد مرغداری، تولید تخم مرغ مازاد نیاز استان است گفت: در این واحد‌ها روزانه ۱۸۵ تن تخم مرغ تولید می‌شود که ۳۰ درصد آن در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها و حتی به خراج از کشور صادر می‌شود.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

27 Oct, 03:37


تولید دو برابر میزان مصرف مرغ در استان مرکزی

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Oct, 08:40


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علی کاووسی با اشاره به افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان گلستان گفت: امسال 185 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شد و به طور متوسط سالانه بیش از 282 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی استان‌های شمالی و ضریب تبدیل بالا در تولید گوشت مرغ، استان گلستان به همراه مازندران همواره استان‌های برتر کشور در این محصول پروتئینی هستند.

وی با اشاره به فعالیت 15 کشتارگاه طیور در استان بیان کرد: روزانه بین 700 تا 1000 تن مرغ در استان تولید می‌شود که 120 تن آن در داخل استان به مصرف می‌رسد، حدود 500 تن به بازار تهران و مابقی به چند استان دیگر ارسال می‌شود. همچنین در چند ماه اخیر که صادرات مرغ از سر گرفته شد، بیش از 4 هزار و 500 گوشت مرغ از گلستان به کشور عراق صادر شده است.

کاووسی ادامه داد: در سال جاری تا کنون یک میلیارد و 170 میلیون دز واکسن برای طیور در استان مصرف کردیم. همچنین در دو نوبت به صورت رایگان واکسیناسیون طیور استان برای مقابله با بیماری نیوکاسل انجام شد.

وی گفت: همچنین روزانه بین 180 تا 200 تن تخم مرغ نیز در استان تولید می‌شود که بخشی از آن به کشورهای عراق و قطر صادر می‌شود. سال گذشته نیز 62 هزار تن تخم مرغ در استان گلستان تولید شده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

26 Oct, 08:40


صادرات مرغ و تخم‌مرغ گلستان به عراق و قطر

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 10:07


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمد برزعلی اظهار کرد: در راستای توسعه، ارتقای بهره‌وری، استفاده از تجهیزات، روش‌های نوین در کشاورزی، دامپروری و کاهش هزینه تولید در بحث محصولات کشاورزی برنامه‌های مختلفی در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه گلستان ساماندهی ۱۳ زنجیره تولید گوشت مرغ و بزرگترین زنجیره تولید تخم مرغ کشور را بر عهده دارد، گفت: کسب رکوردهای شاخص تولید در پرورش مرغ گوشت، تولید ملکه اصلاح نژاد شده بومی در نسل ۱۴ با خصوصیات مقاومت به آفت کنه و اروآ از دیگر دستاوردهای گلستان در بخش کشاورزی به شمار می‌آید که توانسته در این بخش‌ها خوش بدرخشد.

به گفته برزعلی گلستان توانسته در بحث تولید گوشت مرغ در کشتارگاه‌ها رتبه نخست و در بحث جوجه‌ریزی رتبه دوم کشور را کسب کند.

وی ادامه داد: گلستان با هزار و ۲۸ واحد پرورش مرغ گوشتی و ظرفیت ۳۹ میلیون قطعه در هر دوره فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه استفاده از بذرهای جدید نقش مهمی در تولید محصول کمپانی بر عهده دارد، گفت: میانگین استفاده از کود در استان گلستان ۱۲۵ کیلو گرم در هکتار است که این رقم در کشور ۱۶۱ کیلو گرم در هکتار ثبت شده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 10:07


گلستان در بحث جوجه‌ ریزی از رتبه دوم کشوری برخوردار است

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 06:28


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ظرفیت تولید گوشت مرغ استان به یکصد هزار تن خواهد رسید.

سید عماد شاهرخی در یک گفت‌وگوی ویژه خبری بیان کرد: با توجه به اقدامات خوبی که طی سه سال گذشته در سازمان جهاد کشاورزی لرستان انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت تولیدی واحدهای مرغ گوشتی موجود، ۲۴ واحد غیر فعال و راکد نیز با ارائه تسهیلات و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.

وی افزود: طی سه سال اخیر تولید گوشت مرغ استان از۷۳ هزار به ۹۳ هزار تن رسیده و طبق برنامه‌ریزی های انجام شده این رقم تا پایان سال ۱۴۰۳ به یکصد هزار تن خواهد رسید.

شاهرخی یادآور شد: طی هفت ماهه سال ۱۴۰۳ تا به امروز، ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که تولیدی معادل ۵۶ هزار تن گوشت مرغ داشته است. از این مقدار ۳۸ هزار تن در استان مصرف شده و حدود ۱۸ هزار تن مازاد تولید به سایر استان‌ها و کشور عراق صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: سعی داریم با راه‌اندازی واحدهای راکد و احداث واحدهای جدید مرغداری، علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهیم.

شاهرخی اضافه کرد: با توجه به ممنوعیت به کارگیری اتباع خارجی در واحدهای مرغداری و گاوداری، در حال حاضر جهت تامین نیروی کار مورد نیاز این واحدها به بیش از ۴۰۰ نفر نیروی جوان نیاز داریم که هماهنگی لازم جهت آموزش این افراد با سازمان فنی و حرفه‌ای و مرکز تحقیقات کشاورزی بعمل آمده است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 06:27


ظرفیت تولید گوشت مرغ لرستان به یکصد هزار تن خواهد رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 06:27


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ استاندار قزوین گفت: در برخی استان‌ها حوزه تنظیم بازار به ویژه در بخش مرغ با تنش و عدم تفاهم دنبال می‌شود و همین موضوع مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است ولی خوشبختانه در استان آرامش وجود دارد.

بنا بر اعلام روابط استانداری قزوین، محمدمهدی اعلایی در ستاد تنظیم بازار استان قزوین اظهار کرد: آرامش به وجود آمده در استان قزوین در سایه تعامل توأم با تفاهم بین دستگاه‌ها و فعالان بخش خصوصی به ویژه در حوزه تنظیم بازار بسیار ارزشمند است و باعث شده تا قزوین در این حوزه نسبت به برخی از استان‌های کشور کمترین چالش را داشته باشد.

وی در ادامه بیان کرد: در برخی استان‌ها حوزه تنظیم بازار به ویژه در بخش مرغ با تنش و عدم تفاهم دنبال می‌شود و همین موضوع مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است ولی خوشبختانه در استان آرامش وجود دارد. در حوزه مرغ استان به شرایطی منطقی بین تولیده کننده و مصرف کننده رسیده است در حالی که برخی از استان‌ها چنین وضعیتی وجود ندارد و مرغ‌داران با مسائل مختلفی همراه هستند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 06:27


استاندار قزوین: بازار مرغ در قزوین ثبات دارد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 06:27


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ علیرضا دهمرده در نشست ویدئو کنفرانسی ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور افزود: با همت واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان در مهر ماه امسال۲ میلیون و ۵۷۸ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح استان انجام شده که ۱۸ درصد نسبت به تعهد جوجه ریزی مهرماه رشد دارد.
وی میزان تعهد جوجه ریزی واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی سیستان وبلوچستان در مهر ماه سالجاری را ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه اعلام کرد و افزود: در مهرماه با تلاش واحدهای مرغداری میزان جوجه ریزی به رقم ۲ میلیون و ۵۷۸ هزار قطعه رسیده که با این میزان جوجه ریزی استان رتبه ششم جوجه ریزی در بین استان های کشور را کسب کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۳۲۲ واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی توسط بخش خصوصی در استان در حال ساخت است.

وی اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی های صورت گرفته، با توسعه و تکمیل زنجیره‌های تولید در سیستان و بلوچستان و همچنین فعالسازی واحدهای تولیدی راکد به ظرفیت‌های بالاتری در زمینه تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دست یابیم و با توجه به ظرفیت مرزی بودن استان علاوه بر خودکفایی، به صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ به کشورهای همسایه نیز دست یابیم.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

23 Oct, 06:26


رتبه ششم میزان جوجه ریزی مرغداری‌های سیستان وبلوچستان در سطح کشور

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

21 Oct, 06:59


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ بنا بر اعلام مرکز آمار در شهریور ماه سال ۱۴۰۳ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۵۰۲.۷ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۹.۰ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۹.۶ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۳۰.۴ درصد افزایش یافته‌است.

افزایش تورم ماهانه

در شهریور ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۹.۰ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۶.۷ درصد)، ۲.۳ واحد درصد افزایش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم کود (۲.۱ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم مرغ حذفی (۲۶.۵ درصد) است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در شهریور ماه ۱۴۰۳ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۱۹.۶ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۹.۷ درصد) ۹.۹ واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در شهریور ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۱۹.۶ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم تخم مرغ نطفه دار (۷۵.۷ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم کود (۱۷.۶- درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در شهریور ماه ۱۴۰۳ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۳۰.۴ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۳۲.۰ درصد)، ۱.۶ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم مرغ حذفی (۱۰.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم جوجه یک روزه (۶۶.۶ درصد) است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

21 Oct, 06:59


بنا بر اعلام مرکز آمار ایران؛ بیشترین تورم سالانه صنعت طیور مربوط به جوجه یک روزه است

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:54


اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران pinned «🛑 اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: 🟣 لینک صفحه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم اینستاگرام: https://instagram.com/nubg_ir 🔴 لینک کانال و گروه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم تلگرام:…»

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:53


🛑 اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:


🟣 لینک صفحه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم اینستاگرام:

https://instagram.com/nubg_ir

🔴 لینک کانال و گروه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم تلگرام:

https://t.me/nubg_ir

🛜 آدرس وبسایت رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران:

https://www.nubg.ir


🎥 لینک کانال رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم آپارات:

https://www.aparat.com/nubg

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:42


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی مهرماه به بالای ۱۴۶ میلیون قطعه برسد.

او حداکثر جوجه‌ریزی مورد نیاز واحدهای مرغداری را ۱۳۰ تا ۱۳۵ میلیون قطعه اعلام کرد و افزود: با توجه به سیاست اخیر افزایش حجم جوجه‌ریزی‌ها برای صادرات، ماهانه ۱۰ میلیون قطعه جوجه تا پایان سال برنامه ریزی شده است.

کمالی با بیان اینکه ماهانه ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن مرغ در کشور تولید می شود، گفت: براساس آمار حداکثر نیاز بازار داخل ۲۲۰ هزارتن است، از این رو برای مابقی تولید باید برنامه ریزی صادراتی شود تا با صادرات مستمر مشکلی در تنظیم بازار رخ ندهد.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: براساس هدفگذاری صورت گرفته در نیمه دوم سال ماهانه ۱۰ تا ۱۱ هزارتن باید به بازار‌های هدف صادر شود که این میزان یک تا ۲ درصد تولید را شامل می‌شود.

او در واکنش به قیمت بالای جوجه یکروزه گفت: در شرایطی که قیمت جوجه یکروزه بالای ۳۰ هزارتومان است، قیمت تمام شده تولید تحت تاثیر قرار می‌گیرد. از این رو انتظار می‌رود قیمت جوجه به تعادل برسد تا مرغداران ناگزیر به پرداخت هزینه مازاد نباشند که روی قیمت‌ها اثر بگذارد.

کمالی گفت: طبق آمار در فروردین ماه ۱۳۶ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه، اردیبهشت ۱۵۵ میلیون و ۸۴۱ هزار قطعه، خرداد ۱۵۱ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه، تیرماه ۱۵۱ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه، مرداد ۱۴۷ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه و در شهریور ۱۴۳ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که براین اساس تولید ماهانه مرغ گوشتی ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزارتن است.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:42


تولید ماهانه مرغ به ۲۵۰ هزارتن رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:42


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار جوجه ریزی از ابتدای سال تاکنون در مرغداری های استان انجام شده است.

گوشت مرغ به دلیل بالا بودن ارزش تغذیه ای همواره مورد توجه مردم قرار گرفته و بیشترین کاربرد را در غذاهای مصرفی آنهم به اشکال مختلف دارد چراکه استفاده از آن ضمن داشتن ارزش غذایی به راحتی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در درمان برخی بیماریها موثر است.

مرغ همچنین به عنوان پرمصرف‌ترین گوشت‌ شناخته شده در سراسر جهان منبعی غنی از انواع ویتامین، پروتئین و مواد مغذی است، به همین دلیل نقش بسیاری در تامین آهن ضروری بدن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و انواع ویتامین‌ها خواهد داشت.

حوزه پرورش طیور و مرغ یکی از بخش های مهم برای سرمایه گذاری است.

در سال های قبل وابستگی زیادی به واردات مرغ در کشور وجود داشت اما در حال حاضر در زمینه تولید و صادرات مرغ پیشرفت های زیادی صورت گرفته است.

مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی یک سال اخیر ۴۱۲ واحد مرغداری همدان اقدام به جوجه ریزی کرده اند و در شهریور ماه نیز حدود ۲ میلیون و ۹۲۰ هزار جوجه ریزی در این مرغداری های انجام شده است.

وی درباره کیفیت مرغ ها توضیح داد: ضایعات مرغ های درشت و سنگین وزن بیشتر است که از جمله می توان به میزان چربی بخصوص چربی زیر پوست اشاره کرد که میزان دور ریز مرغ را بالا می برد.



🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:42


جوجه‌ریزی در مرغداری های همدان به بیش از ۲۲ میلیون قطعه رسید

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:41


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور دامپزشکی استان ایلام از افزایش ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای گوشتی مرغداری استان در شش ماه اول امسال خبر داد.

«شهرام باسامی» در خصوص وضعیت کانون‌های بیماری و جوجه‌ریزی در شش ماهه اول امسال اظهار کرد: جوجه‌ریزی صورت گرفته در واحدهای گوشتی استان در شش ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش یافته و به بیش از ۱۰ میلیون قطعه رسیده است.

وی ادامه داد: با وجود افزایش نسبی بعضی از کانون‌های بیماری از جمله نیوکاسل و آنفلوآنزای غیرفوق حاد، درصد تلفات کلی در واحدهای پرورشی استان کاهش ۴ درصدی را نشان می‌دهد و همچنین درصد تلفات در واحدهای مبتلا به بیماری‌ها ثابت بوده است.

باسامی در خصوص افزایش کانون‌های بعضی از بیماری‌ها گفت: به نظر می‌رسد علت افزایش کانون‌های بعضی از بیماری‌ها به‌واسطه افزایش جوجه‌ریزی، تغییرات ناگهانی در آب و هوا و گرم شدن نسبی هوا است.

وی تصریح کرد: در خصوص پایش و رصد بیماری آنفلوآنزای فوق حاد، تاکنون هیچ موردی از این بیماری در استان در طی ۱۴سال اخیر مشاهده نشده و در پایش و مراقبت فعال طراحی شده توسط سازمان دامپزشکی کشور در شش ماهه اول سال تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ نمونه خون از طیور بومی و روستایی از سطح روستاهای استان مورد آزمایش قرار گرفته و هیچ موردی از بیماری دیده نشده است.

وی گفت: امیدواریم پس از این با همکاری مرغداران و تلاش همکاران در اقصی نقاط استان شاهد کاهش بیماری‌های واگیر در صنعت طیور استان باشیم.



🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

20 Oct, 05:41


افزایش ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان ایلام

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Oct, 06:37


اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران pinned «🛑 اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: 🟣 لینک صفحه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم اینستاگرام: https://instagram.com/nubg_ir 🔴 لینک کانال و گروه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم تلگرام:…»

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Oct, 06:37


🛑 اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:


🟣 لینک صفحه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم اینستاگرام:

https://instagram.com/nubg_ir

🔴 لینک کانال و گروه رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم تلگرام:

https://t.me/nubg_ir

🛜 آدرس وبسایت رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران:

https://www.nubg.ir


🎥 لینک کانال رسمی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در پلتفرم آپارات:

https://www.aparat.com/nubg

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Oct, 06:32


به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی؛ دکتر کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی در فدراسیون روسیه در دیدار با نمایندگان اتحادیه سراسری پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران که به منظور تامین نهاده‌ها و صادرات گوشت مرغ به مسکو سفر کرده اند، ضمن تشریح پیشرفت‌های حاصله در روابط تجاری و اقتصادی ایران و روسیه و فرصت‌های خلق شده برای توسعه تعاملات تجاری درحوزه مواد غذایی در نتیجه توسعه کریدور شمال- جنوب، امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تسهیل تعاملات پولی و بانکی بین دو کشور و شناخت بهتر فعالان اقتصادی دوطرف از ظرفیت‌های تولیدی و نیاز بازار طرف مقابل، بر ضرورت تولید مخصولات با در نظر گرفتن استانداردها و الزامات مقاصد صادراتی، همکاری صادرکنندگان در قالب کنسرسیومهای صادراتی، برندسازی و حضور حرفه‌ای در بازار روسیه تاکید کرد. علی ابراهیمی، مدیرعامل اتحادیه سراسری پرورش دهندگان مرغداران گوشتی ایران در این ملاقات ضمن تاکید بر ظرفیت‌های بالای ایران در زمینه تولید گوشت مرغ، بر آمادگی اتحادیه متبوع خود برای صادرات گوشت مرغ و ماکیان به روسیه با استانداردهای مورد قبول این کشور تاکید کرد. لازم به ذکر است آقایان سیدصدرالدین عظیمی نایب رئیس اتحادیه سراسری و رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغداران استان فارس ، مهدی بابائی بازرس اتحادیه سراسری و مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان زنجان نیز در این دیدار حضور داشتند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

17 Oct, 06:32


دیدار سفیر ایران در روسیه با نمایندگان اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Oct, 08:17


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ محمدعلی کمالی بیان کرد: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی مهرماه به بالای ۱۴۶ میلیون قطعه برسد، درحالیکه حداکثر جوجه ریزی مورد نیاز ۱۳۰ تا ۱۳۵ میلیون قطعه است.

به گفته او، با توجه به آنکه مرغ‌ها در فصل سرما وزن بیشتری می‌گیرند، برنامه ریزی برای صادرات ماهانه ۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در نیمه دوم سال است، درحالیکه وزارت جهاد نگاهش به بازار داخل است.

قیمت جوجه یکروزه بالای ۳۰ هزارتومان است

کمالی ادامه داد: در شرایطی که قیمت جوجه یکروزه بالای ۳۰ هزارتومان است و طبیعتا روی تولید داخل اثر می‌گذارد، قیمت کنونی مرغ بدلیل هزینه‌های تولید منطقی است.

مشاور هیدت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه قیمت جوجه یکروزه نباید بالای ۳۰ هزارتومان باشد، افزود: معاونت امور دام در محاسبات خود قیمت هر قطعه جوجه یکروزه در هزینه‌های تولید ۲۲ هزارتومان لحاظ کرده است، اما انجمن جوجه قیمت منطقی را ۲۵ هزارتومان اعلام می‌کند. به هرحال امیدواریم قیمت جوجه به تعادل برسد تا مرغداران ناگریز به پرداخت هزینه مازاد نباشند که روی قیمت‌ها اثر بگذارد.

او با بیان اینکه قیمت دستوری مرغ راهکار تنظیم بازار نیست، گفت: اعتقادی به قیمت مصوب و دستوری مرغ نداریم و همواره باید قیمت حمایتی برای خرید توسط پشتیبانی امور دام اعلام شود چراکه مدیریت عرضه و تقاضا راهکار تنظیم بازار است.

کمالی ادامه داد: در شرایط فعلی نیازی به خرید حمایتی مرغ توسط پشتیبانی امور دام نیست، اما بدلیل جوجه ریزی‌های مهرماه باید این آمادگی را داشته باشد چراکه احتمال ورود پشتیبانی در بحث خرید و تنظیم بازار از ماه آتی وجود دارد.

حداکثر نیاز ماهانه مرغ کشور ۲۲۰ هزارتن است

مشاور هیدت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه نیازی به توزیع مرغ منجمد نداریم، افزود: در حال حاضر مرغ گرم به میزان کافی وجود دارد و کمبودی در توزیع نیست که آن را بخواهیم از طریق توزیع مرغ منجمد جبران کنیم.

به گفته او، براساس ۱۴۶ تا ۱۴۷ میلیون قطعه جوجه ریزی، ماهانه ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن مرغ گرم در کشور تولید می‌شود، درحالیکه حداکثر نیاز بازار داخل ۲۲۰ هزارتن است، از این رو برای بخشی از تولید باید برنامه ریزی صادرات داشت و با وجود آنکه بازار صادراتی سخت بدست می‌آید، از این رو صادرات باید مستمر باشد.

کمالی با بیان اینکه ایجاد بازار‌های جدید صادراتی منوط به اجرای تعهدات است، افزود: براساس هدفگذاری صورت گرفته در نیمه دوم سال ماهانه ۱۰ میلیون قطعه جوجه معادل ۱۰ تا ۱۱ هزارتن باید به بازار‌های هدف صادر شود که این میزان تنها یک تا ۲ درصد کل تولید را شامل می‌شود و میزان آن در حدی نیست که بتواند بر بازار اثر بگذارد.

۸۰ درصد نهاده های تولید مرغ از طریق واردات تامین می شود

مشاور هیدت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران ادامه داد: با توجه به ازدیاد تقاضا در ایام پایانی سال پیش بینی می‌شود که در صورت تامین به موقع جوجه یکروزه و نهاده‌های دامی ۳۰ تا ۴۰ هزارتن مرغ به بازار‌های هدف صادر کرد.

او با بیان اینکه در دنیا بخش کشاورزی مورد حمایت قرار می گیرد، افزود: ترکیه قیمت مرغ صادراتی نسبت به تولید داخل ارزانتر است که این امر بدان معناست که به نحوی از تولیدکنندگان حمایت می‌کنند تا بتوانند صادرات و بهبود کیفیت داشته باشند، در کشورما هم ارزش افزوده‌ای که به لحاظ اشتغال ایجاد می‌کند، نسبت به ارزی که مصرف می‌کنیم تراز مثبت است.

کمالی با بیان اینکه ۸۰ درصد نهاده‌های دامی وارد می شود، افزود: براساس آمار حدود ۳۴ درصد هزینه تولید مربوط به ذرت و سویا به عنوان ۲ قلم اصلی که با ارز ترجیحی وارد می‌شود که بخشی از پول آن توسط مرغداران پرداخت می‌ شود.

مشاور هیدت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه صادرات مرغ منجر به حضور اقتصادی ما در بازار‌های هدف شود، گفت: صادرات مرغ در ایجاد اشتغال و ارتقای کیفیت اثر بسزایی دارد، ضمن آنکه در صورت تحقق اهداف صادراتی، میزان صادرات ۱ تا ۱.۵ درصد کل تولید را شامل می شود که رقم چندانی نیست.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

16 Oct, 08:17


مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران: یک درصد از تولید مرغ کشور صادر می‌شود

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

15 Oct, 13:49


✳️ به گزارش روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران طی نشست اعضا هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با جناب آقای مهندس طلایی سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی در رابطه با نقش این اتحادیه در پیشبرد مسائل طیور گوشتی کشور و فعالیت های انجام شده به منظور ایجاد ثبات در تأمین نهاده ها و نظم در عرضه و تقاضای تولید مرغ کشور و تلاش هایی که برای توسعه صادرات طی سال‌جاری صورت گرفته.

همچنین بر نقش سازمان مرکزی تعاون روستایی برای استحکام بخشیدن به جایگاه تشکل ها در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری در تولید و بازار مرغ گوشتی تاکید گردید.

🔸 در ادامه رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد تحول در سازمان به منظور افزایش کارایی و تأثیرگذاری آن بر بخش کشاورزی تقویت جایگاه اتحادیه علی الخصوص بخش دام و طیور در وزارت جهادکشاورزی را امری ضروری قلمداد نمودند.

🔹 ایشان در پایان این نشست خواستار ادامه برنامه ها و الزامات مورد نیاز اتحادیه برای اجرائی شدن آن‌ها توسط اتحادیه سراسری شدند.


🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

15 Oct, 13:49


🛑 نشست صمیمانه رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

13 Oct, 08:16


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: توزیع گوشت مرغ منجمد در قم برای تنظیم بازار به صورت مستمر ادامه دارد و در همین خصوص هفته گذشته ۱۶ تُن از این محصول در فروشگاه‌های منتخب استان توزیع شد.

هادی مومنی نسب در این خصوص بیان کرد: توزیع گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد در مراکز عرضه این محصول در استان قم به خوبی جریان دارد و هیچ گونه کمبودی برای پاسخ به تقاضای بازار و تامین نیاز مردم نداریم.

گفتنی است بخش کشاورزی قم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

بخش کشاورزی ۶ درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.



🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

13 Oct, 08:16


توزیع مرغ منجمد برای تنظیم بازار در قم ادامه دارد

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

13 Oct, 08:16


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران؛ مدیر کل پشتیبانی امور دام سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نیاز بازار به گوشت مرغ و وظیفه مندی شرکت پشتیبانی امور دام جهت تنظیم بازار، از ابتدای امسال تاکنون ۲۱۷۷ تن گوشت مرغ منجمد دراستان توزیع و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

سیامک سرابندی بیان کرد: از نیمه دوم شهریورماه همزمان با آغاز مرحله جدید توزیع گوشت مرغ منجمد تاکنون، ۴۰۰ تن گوشت مرغ منجمد در سیستان وبلوچستان توزیع شده است.

سرابندی افزود: با توجه به ذخیره مناسب گوشت مرغ منجمد در سردخانه های این اداره کل، جای هیچ نگرانی برای همشهریان عزیز وجود ندارد .

وی توصیه کرد: شهروندان سیستان‌وبلوچستان می توانند گوشت مرغ مورد نیاز خود را از طریق فروشگاه‌ها مجاز تعیین شده از سوی ستاد تنظیم بازار استان با قیمت هر کیلوگرم ۶۵۷۰۰ تومان تهیه کنند.

🟨 روابط عمومی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران

13 Oct, 08:15


تداوم توزیع گوشت مرغ منجمد در سیستان و بلوچستان

2,707

subscribers

1,936

photos

36

videos