شیوه های نوین یاددهی و یادگیری @nazeriict Channel on Telegram

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

@nazeriict


ادمین:ناظری
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات
استراتژیست آموزش های نوین
@sampadd





09158203064

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری (Persian)

با عضویت در کانال "شیوه های نوین یاددهی و یادگیری" با نام کاربری "nazeriict" به دنیایی جدید از آموزش و یادگیری دست خواهید یافت. این کانال توسط ادمین متخصص و کارشناس ارشد فناوری اطلاعات، آقای ناظری، اداره می‌شود. او یک استراتژیست در حوزه آموزش‌های نوین است و تجربیات و دانش خود را در این کانال با شما به اشتراک می‌گذارد. با مطالعه مطالب و مشاهده ویدیوهای آموزشی منحصر به فرد این کانال، می‌توانید شیوه‌های نوین یاددهی و یادگیری را آموزش ببینید و از آنها بهره‌مند شوید. هر آنچه که برای ارتقا مهارت‌های خود نیاز دارید، در این کانال پیدا خواهید کرد. جهت ارتباط با ادمین و کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با شماره تماس ۰۹۱۵۸۲۰۳۰۶۴ تماس بگیرید.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

30 Nov, 15:10


💢 افت رتبه علمی همه دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی اخیر جهانی

👤سرپرست دانشگاه تربیت مدرس:

▫️در رتبه‌بندی اخیر جهانی؛ رتبه علمی همه دانشگاه‌های ایران افت داشته‌اند.

▫️دلیل افت رتبه علمی دانشگاه‌ها در رتبه‌بندی اخیر جهانی میزان کم اعتباری است که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد.

▫️تمام بودجه دانشگاه ها صرف یک سری فعالیت های روزمره همانند حقوق، دستمزد، خوابگاه و غذا می شود

♦️ @Razavieduu

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

29 Nov, 05:02


یک کانال عالی👆

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

29 Nov, 05:02


مدتی این مثنوی تاخیر شد...

این کانالِ #شکوفایی رو نزدیک به شش سال پیش با درسهای اخلاقی-عرفانی مولانا شروع کردیم.

در چند ماه گذشته عمدتا از داستان‌های شاهنامه منتشر کردیم. -که البته فردوسی هم در میانۀ نبردها، درس‌ها و آموزه‌های اخلاقیِ ژرفی مطرح کرده-.

اما دیگه نوبت مثنوی معنوی و مولاناست. از شنبۀ آینده داستانِ توبۀ نصوح یکی از پرآوازه‌ترین داستان‌های ادبیات پارسی رو -توی دو بخشِ ۱۵ دقیقه‌ای- با پرداختِ اختیاری منتشر می‌کنیم.
به امید ارتقای جایگاه ادبیات ❣️

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

29 Nov, 04:44


آیا به فرزند خود می‌گویید «باهوش»؟

@InstaSave_Bot | ربات اینستاسیو

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

26 Nov, 08:01


💠دستور‌العمل اجرایی المپیادهای علمی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ ابلاغ شد💠

🔸زمان ثبت‌نام در مرحله اول المپیادهای علمی کشوری از روز چهارشنبه، ۷ آذرماه، لغایت ۱۴ آذرماه از طریق درگاه my.medu.ir خواهد بود.

🔸مرحله اول المپیادهای علمی از ۷ الی ۱۴ بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

🔸دانش‌آموزان پایه دهم امکان شرکت در تمامی المپیادها را خواهندداشت.

🔸المپیاد «هوش مصنوعی» برای اولین بار به مجموعه المپیادهای علمی باشگاه اضافه شده و «المپیاد مدیریت، اقتصاد و حکمرانی» با ادغام «المپیاد تفکر و کارآفرینی» و «المپیادی مدیریت و اقتصاد» شکل گرفته‌است.

🔸سایر جزئیات در فایل پیوست‌شده قابل مشاهده‌است.

منبع: سایت باشگاه دانش‌پژوهان جوان

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

22 Nov, 16:57


برای ریاضیات فرزندم چه کنم؟

من در این مجموعه سعی کرده‌ام توضیحی اجمالی برای پاسخ به سؤالاتی داشته باشم که اخیراً به شکلی پرتعداد و توسط افرادی معتنابه، از من مکرراً پرسیده می‌شود.

امیدوارم این مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌ها بتواند سرنخی مناسب را برای شما فراهم آورد. مثل همیشه خوشحال می‌شوم اگر نظرات سازنده خود را به من اطلاع دهید.

مجید میرزاوزیری
دانشگاه فردوسی مشهد

پاییز ۱۴۰۳

@mirzavaziribooks

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

17 Nov, 13:19


منابع آزمون‌های مرحله اول المپیادهای علمی دانش آموزی کشوری اعلام شد

🔸به نقل از سایت باشگاه دانش‌پژوهان جوان، به اطلاع دانش‌آموزان گرامی می‌رساند که منابع آزمون‌های مرحله اول المپیادهای علمی دانش‌آموزی کشوری سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به پیوست اعلام می‌گردد.
🔸لازم به به ذکر است که منابع اعلامی پیشنهادی بوده و به توانمندی دانش‌پژوه کمک خواهد کرد. طبیعتا با توجه به پوشش گسترده و عمیق هر رشته، سوالاتی خارج از منابع اعلامی نیز ممکن است طرح شوند.
🔸همچنین جهت اطلاع از زمان برگزاری آزمون‌های مرحله اول اخبار سایت باشگاه دانش پژوهان جوان را دنبال کنید.
🆔 @ysc_ir

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

12 Nov, 02:55


تو داد و دهش کن،فریدون تویی

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

11 Nov, 04:58


دیوار نویسی ناب......

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

08 Nov, 16:57


نخستین کارگاه آنلاین تشریح
"قیچی طلایی"

📚 محتوای آموزشی کارگاه: 
🫀جلسه اول: تشریح قلب و مغز 
👁 جلسه دوم: تشریح کلیه، شش و چشم 

👨‍🏫 مدرس: دکتر حسین بارانی بیرانوند 
🎓 دکتری بیوسیستماتیک و متخصص تشریح حیوانات آزمایشگاهی 

👥 مخاطبان: 
• دبیران و دانشجومعلمان علوم تجربی و زیست‌شناسی (اول و دوم متوسطه) 
• دانشجویان زیست‌شناسی، پزشکی و پیراپزشکی 

🕒 زمان برگزاری: 
📅 جلسه اول دوشنبه، 21 آبان 
📅 جلسه دوم پنجشنبه، 24 آبان 
ساعت: ۱۸ الی ۲۰ 

📞 ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر:
• تماس: ۰۹۳۳۶۰۳۱۹۵۹ 
• پیام به آیدی ایتا یا اینستاگرام 
@elmpazhouhann
لینک ثبت نام https://digiform.ir/wa516db9d
📜 ارائه مدرک معتبر جهت رتبه‌بندی معلمان
دربستر مجازی

روابط عمومی شبکه معلمان استان اصفهان
🆔️ @shama_isfahan

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

08 Nov, 12:41


هجدهم آبان‌ماه هشتمین سالروز درگذشت توران میرهادی، نویسنده بزرگ کودک و نوجوان ایران است. او بیش از شصت سال از عمرش را در مسیر اعتلای فرهنگ و تعلیم و تربیت این مرز و بوم گذراند و با تاسیس و اداره مدرسه فرهاد ، دیدگاههای خود را در تعلیم و تربیت به بوته آزمایش سپرد و از آن موفق بیرون آمد.
توران میرهادی در میان خانواده آموزش و پرورش و ادبیات کودکان ایران شخصیتی کاریزماتیک دارد. چرایی شکل گرفتن این شخصیت کاریزماتیک در اندیشه های گران سنگ و منش او نهفته است. توران میرهادی با این اندیشه های والا، فرزانه‌ای از جنس فیلسوفان زندگی است. کسی که برای درست و اخلاقی زیستن درهمه جنبه های آن سخنانی پرمغز دارد. شاید تفاوت او با اندیشه مندانی که در کنج خانه نشسته و تئوری های کلان و خُرد بافته و پیشاپیش نام خود را فیلسوف گذاشته اند دراین باشد که او سخنان خود را در کارگاه زندگی آزموده و چکیده آن را بر زبان رانده است.
یادش گرامی باد.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

07 Nov, 13:24


دکترای فارغ‌التحصیلی بود که دنبال کار می‌گشت. با حس آدمی که به او خیانت شده می‌گفت: دانشگاه، بیشتر تَرفندی رِندانه برای اشتغال‌زایی اساتید بود تا دانشجوها

-دکتر روح الله صدیق-

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

07 Nov, 04:31


«یکی از بچه‌ها امروز چیز خنده‌داری گفت و کل کلاس، از جمله من، از خنده منفجر شدیم و برای دقایقی طولانی خودمان را نتوانستیم کنترل کنیم. برای مدتی بسیار شاد بودیم. اشکم در آمد.
این حال در هیچ برگه‌ و داده‌نمایی نشان داده نمی شود، در حالی که این هم موضوعی مهم است.»

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

05 Nov, 03:12


جلسه اول از کلاس هوش مصنوعی دانشگاه شریف - دکتر شریفی زارچی

مدت زمان ویدئو؛ ۶۶دقیقه

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

05 Nov, 02:46


♦️ چرا شاگرد آخرهای کلاس، شاگرد اول‌های زندگی‌اند؟

علی خورسندی

قول مشهوری است از ارنست همینگوی که می‌گوید، کمیاب‌ترین چیزها افراد باهوشی هستند که احساس خوشبختی می‌کنند! شواهدی دال بر همنوایی با پدر ادبیات نوین و برنده جایزه نوبل وجود دارد. به گذشته که بر می‌گردیم، می‌بینیم خیلی از همکلاسی‌های درس‌خوان و شاگرد اول‌های‌ کلاس پیشرفت اجتماعی متوسط‌تری دارند؛ زیست اقتصادی پایین‌تری دارند؛ بعضا اجتماع گریزند؛‌ زندگی عاطفی پرچالش‌تری دارند. احساس خوشبختی کمتری می‌کنند! در مقابل، همکلاسی‌های درس‌نخوان و مدرسه‌گریز دوران مدرسه زیست‌ اجتماعی‌ بهتری دارند؛ وضعیت اقتصادی پررونق‌تری دارند. اغلب شادترند؛ زیست عاطفی رضایت‌بخش‌تری دارند؛ و بیشتر ابراز خوشبختی می‌کنند.

به‌راستی چرا اینگونه است؟ تحقیقا پاسخ به این پرسش و تایید پیش‌فرض‌هایی فوق نیازمند پژوهش‌های علمی است. اما بنظر می‌رسد علت‌ها و عوامل مختلفی در این رابطه می‌توانند دخیل‌ باشند!

علت اول اینکه، در دنیای بیرون از مدرسه، برای شاگرد اول شدن، هوش شناختی در حد «معمول» و «متوسط» کفایت می‌کند! پیشرفت تحصیلی و رشد علمی حاصل پیوند هوش شناختی برتر و هوش جسمانی بهتر (آگاهی از توانمندی و پشتکار در تمرین و تکرار) است. اما در جامعه اینگونه نیست! هوش شناختی، هوش عقلانی ماست؛ و به ظرفیت‌های یادگیری افراد اشاره دارد که به ضریب هوشی علمی و محاسباتی افراد اطلاق می‌گردد. هوش شناختی معمولا ارثی است؛ اگرچه محیط در باروری و بهره‌وری آن موثر است. به عبارتی، ترکیب متعالی هوش شناختی و هوش جسمانی می‌تواند متضمن شاگرد اول شدن در کلاس درس باشد اما برای شاگرد اولی در جامعه و زیست اجتماعی کافی نیست.

علت دوم اینکه، برای شاگرد اول شدن در جامعه به هوش اجتماعی بالاتری نیاز است. هوش اجتماعی هوش بازتابی ماست؛ بیانگر توانمندی ما در کنار آمدن با واقعیت‌ها و دیگرانی است که الزاما از ما و یا مثل ما نیستند. هوش اجتماعی به مهارت‌های ارتباطی ما اشاره دارد که اکتسابی است و در محیط ساخته می‌شود. برای شاگرد زرنگ بودن در کلاس درس نیاز نیست هوش اجتماعی بالایی داشته باشیم! اما متقاعد کردن معلم برای نمره خوب دادن به هوش اجتماعی نیاز دارد! جسارت در مکتب‌گریزی و فرار از قفس تنگ و دلگیر مدرسه نیز به هوش اجتماعی بالایی نیاز دارد! در جامعه هم همینطور است؛ برای کسب سود بیشتر در بازار، پیشرفت اداری در سازمان، و رشد عمودی در قدرت به هوش اجتماعی بالاتری نیاز است!

علت سوم اینکه، برای پیشرفت اجتماعی و رشد اقتصادی به هوش هیجانی بالاتری نیاز داریم. امروزه هوش هیجانی به عنوان مهم‌ترین فاکتور موفقیت حرفه‌ای و شغلی افراد در تجارت و کسب‌و‌‌کار شناخته می‌شود؛ هوش هیجانی بیانگر توان مدیریت احساسات خود و دیگری است. با انرژی حاصل از هوش هیجانی شناخت و حل مسائل واقعی و تمییز آنها از مسائل غیرواقعی میسر می‌شود. هوش هیجانی، هوش تصمیم‌گیری ما در شرایط بحرانی است! چیزیکه که در دوران مدرسه اصولا تمرین و تجربه نمی‌شود! به همین دلیل، در سازمان‌های قوی و‌ موفق مدیرانی توان رهبری و حکمرانی اثربخش‌تر دارند که هوش هیجانی بالاتری داشته باشند.

علت چهارم اینکه، جامعه و زیست اجتماعی با مدرسه و زیست علمی فاصله و تفاوت دارد! مدرسه برای درس‌خوان‌ها و شاگرد اول‌های کلاس درس طراحی شده است! اما جامعه برای مردمان «معمولی» مهندسی شده است. مردمان معمولی همان‌هایی هستند که هوش شناختی و عقلانی «معمولی» دارند؛ زندگی نرمال دارند؛ اما در عوض هوش اجتماعی و هیجانی متناسب با نیازهای محیط دارند. افزون برآن، یک رابطه معناداری میان مدرسه‌گریزی و اجتماع‌طلبی افراد وجود دارد. یک تیپ شخصیتی اجتماع‌طلب چون خود را متعلق به جامعه بزرگ‌تری می‌بیند، از محیط محدود و دیوار بلند مدرسه گریزان است. عکس آن هم غالبا درست است. اینکه خیلی از شاگرد اول‌های کلاس اجتماع‌گریزند، بی‌دلیل نیست! مشکل از اینجا ناشی می‌شود که مدرسه نسخه اصلی جامعه نیست. یا به قول جان دیویی، مدرسه خود زندگی نیست!

گاردنر می‌گفت باهوش بودن، بسیار فراتر از پیشرفت تحصیلی و مهارت حل مساله است. ما آدم‌ها از توانمندی‌های ذهنی و انواع هوش‌ها برخورداریم؛ لیکن همگی از مهارت‌های برابر در کاربرد آنها برخوردار نیستیم! اگر  مدرسه واقعا پابلیک (ا)‌سکول است، نمی‌تواند تک‌ساحتی عمل کند؛ و یا تک‌بعدی آموزش دهد. فعالیت‌های آموزشی و غیرآموزشی مدارس امروزی نمی‌توانند با ابتنای صرف بر هوش عقلانی و هوش محاسباتی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی شوند. مشکل مدرسه ایرانی افراط در تاکید بر هوش شناختی و منطقی دانش‌آموزان است! انواع هوش‌های ذاتی و اکتسابی به حاشیه رفته‌اند! برنامه‌های درسی و آموزشی یک مدرسه سالم روی انواع هوش‌ها، بطور ویژه هوش‌های اجتماعی و هیجانی دانش‌آموزان متمرکز است.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

04 Nov, 15:09


گفتگو : دکتر زهرا گویا استاد آموزش ریاضی دانشگاه شهید بهشتی و سردبیر مجله رشد آموزش ریاضی

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

04 Nov, 15:04


فیش حقوقی عجیب و باور نکردنی یک معلم در دوران قاجار که به تازگی پیدا شده است! موسسه مطالعات تاریخ معاصر با انتشار تصویر حکم صادره برای یک معلم کلاس چهارم ابتدایی، میزان حقوق نامبرده را نیز اعلام کرده است! این حکم در سال ۱۳۳۸ هجری قمری صادر شده که مطابق ۱۲۹۸ شمسی است! در حکم صادره برای میرزا کریمخان میزان حقوق ماهانه ۲۱۰ قران تعیین شده است! قران واحد پول دوره قاجار  بود و بعدا به ریال تبدیل شد و هر یک قران معادل یک ریال به حساب می آمد! به این ترتیب حقوق میرزا کریمخان ماهانه ۲۱۰ ریال بوده است! بر اساس گزارشهای پراکنده ای که در اسناد تاریخی وجود دارد، قیمت هر متر خانه معمولی در تهران در مقطع زمانی فوق الذکر بین ۱۰ تا ۲۰ ریال بوده است!

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

04 Nov, 08:14


💬 تبدیل وویس و صدا به متن با هوش مصنوعی Speechmatics به صورت رایگان

📌 وبسایت Speechmatics یه سرویس پیشرفته‌ برای تبدیل گفتار به متن که با دقت بالا و سرعت کمتر از یک ثانیه، حرف‌های شما رو به متن تبدیل می‌کنه حتی با لحن محاوره !!

🥇پشتیبانی از ۵۰ زبان (از جمله فارسی)
🥈کارکرد دقیق حتی تو محیط‌های شلوغ
🥉یه پلن رایگان داره که برای ۸ ساعت در ماه قابل استفاده‌ست.

🔗 speechmatics.com

#تشخیص_خودکار_گفتار #تبدیل_صدا_به_متن #هوش_مصنوعی #پردازش_صدا #تکنولوژی_روز #سرویس_آنلاین #API_صدا #دیجیتال_ترانسفورمیشن #ابزار_دیجیتال #زبان_فارسی

@mohammad_zammani
@ContentTherapy محتواتراپی

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

03 Nov, 08:39


خودمان را در چیزی قوی کنیم که کامپیوتر از انجام آن عاجز است.

👤 دانیل پینک
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

03 Nov, 08:00


💥کمیسیون خدمات فنی و مهندسی اتاق بازرگانی با همکاری کارخانه نوآوری برگزار می‌کند:
💠 سلسله دوره‌های آموزشی Skill_up

🔸با موضوع توانمند سازی فردی: زندگی آگاهانه، Life Mastery.

🔗لینک ثبت نام:
https://evand.com/events/life-mastering-حرکت-آموزش-هدفمند-خودآگاهی-857081

📣شرکت در این رویداد برای شما رایگان است.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

01 Nov, 07:08


یک پکیج عالی🌹

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

31 Oct, 15:41


هدف از مدرسه چیست؟‌
پاسخ یک دانش‌آموز را می‌خوانید:
«هدف از مدرسه فقط یادگیری نیست؛ بلکه تبدیل شدن به انسانی بهتر است. قطعا شما باید ریاضی و حقایق تاریخی را هم بدانید، ولی نکته (مزیت) مدرسه در فراگیری مهارت‌هایی مانند شفقت و خودآگاهی و سازماندهی و مهرورزی است. این‌ها غایت یک معلم است.»

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

30 Oct, 02:22


🖋 «مهم‌ترین ویژگی‌های معلم به شکل و اندازه درست و دقیق در رزومه‌اش درج شدنی نیست.
بسیار دشوار است که بتوان شوق و انرژی و اهتمام و صبوری و پشتکار و... یک معلم را اندازه‌گیری کرد؛ ...ولی در کلاس درس... همه این ویژگی‌هاست که تفاوت اساسی در جهان ایجاد می‌کند.»

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

25 Oct, 18:12


افراد باهوش می‌دانند چگونه به خواسته‌های خود برسند. افراد خردمند می‌دانند چه چیزهایی ارزش خواستن دارند.

👤 شین پریش
کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

25 Oct, 18:11


فایل آموزش ابزار Conditional Formatting در اکسل به زبان فارسی

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

25 Oct, 17:54


هوش مصنوعی چگونه آینده آموزش را متحول می‌کند؟

گزارش شورای اروپا را می‌خوانید.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

25 Oct, 17:33


چگونه شرایط را می توان تغییر داد؟

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

23 Oct, 04:45


🖋 «صدای دانش‌آموزان همیشه هست. چیزی نیست که ما بخواهیم به آنها بدهیم و بهشان عطا کنیم. ما فقط باید به آن ببالیم؛ و این وقتی اتفاق می‌افتد که آن را بشنویم.»

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

23 Oct, 04:44


برای شروع لازم نیست کامل باشی ولی برای کامل شدن،کافیه شروع کنی.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

20 Oct, 16:00


💬 این فتوشاپ، فتوشاپی نیست که می‌شناسم!

🥸 من با تسلط روی فتوشاپ CS وارد حوزه تدریس شدم و سالها پیش اولین کلاسی که توش تدریس کردم آموزش فتوشاپ مقدماتی بود 🥹

📌ابزاری که این روزها داره تحت عنوان فتوشاپ ارائه میشه بدون اغراق هیچ ربطی به اون ابزاری که امثال من باهاش وارد این حوزه شدیم نداره 🥲

🥺ویدیوی بالا رو ببنیید. خوشا به حال افرادی که تازه میخوان با این دنیا آشنا بشن و غرق بشن در دنیای خلاقیت...😎

#فتوشاپ #ai #ادوبی
@ContentTherapy محتواتراپی

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

18 Oct, 06:24


با سلام و احترام خدمت شما همراهان عزیز
تصمیم گرفته ام دوره هایی که خاص هستند را بدون دریافت هزینه تبلیغات ،جهت معرفی شما خوبان،اینجا در کانالم قرار دهم.
ناظری

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

18 Oct, 05:28


🟣کارگاه هوش مصنوعی ویژه معلمان(۳جلسه)

🔹معلم عزیز دوست داری ماندگار بشی ....

🔹دوست داری یه کتاب صدصفحه ای تو ده روز بنویسی ؟

🔹دوست داری طرح درس های حرفه ای همراه با بازی و قصه داشته باشی؟

🔹دوست داری سوالات قوی طراحی کنی؟

🔹دوست داری بدونی هوش مصنوعی واسه هر کسی که در دنیای تدریس هست ، چی داره؟

🔹باید همگام با تکنولوژی پیش بری ....

         ❇️   با ما به دنیای هوش مصنوعی وارد شو

🟥آغازکارگاه: ۳ آبان ماه ۱۴۰۳


🟨پنج شنبه ها ساعت ۱۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰

☑️  ۳ جلسه

🟪 مکان : هاشمیه ۲۸/۱ ،موسسه نور فرهنگ


🔽لینک نام‌نویسی👇🏻

🆔 @Raheroshannnnn

💠#هوش مصنوعی

🆔 https://t.me/raheroshannnn

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

14 Oct, 02:27


🔆 رابطه برخورداری اقتصادی و گرفتن جایزه نوبل

🔹 نتیجه‌ یک پژوهش جدید که روی خانواده‌های برندگان جایزه نوبل انجام شده نشان می‌دهد که اکثریت آنها در خانواده‌هایی بزرگ شده‌اند که جزو ثروتمندان جامعه بوده‌اند.
🔸 حدود نیمی از برندگان نوبل در خانواده‌هایی زندگی می‌کرده‌اند که جزو پنج درصد ثروتمند جامعه‌ی خودشان بوده‌اند.
🔹 در کنار آن مشخص شده که تحصیلات و شغل پدران آنها هم جزو ویژگی‌های موثر به‌حساب می‌آمده و پدران بیشترین تعداد برندگان نوبل دارای یکی از این مشاغل بوده‌اند: صاحب تجارت شخصی، پزشک یا دیگر مدارک دکترا، استاد دانشگاه/مدرس و مهندس.
🔸در سمت دیگر فقط ۳ درصد برندگان نوبل جزو کسانی بوده‌اند که در یک خانواده‌ی کشاورز به‌دنیا آمده‌اند.

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

13 Oct, 14:34


اطلاعیه مهم در مورد المپیادهای علمی کشوری در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

🔸به اطلاع کلیه داوطلبین شرکت در المپیادهای علمی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ می‌رساند که از امسال در تمامی المپیادهای علمی که توسط باشگاه دانش‌پژوهان جوان برگزار می‌گردد(از جمله فیزیک، شیمی و ادبی) امکان شرکت دانش‌آموزان پایه دهم علاوه بر دانش‌آموزان پایه یازدهم در دوره تابستانه باشگاه و کسب مدال وجود دارد.

🔸همچنین، به جهت فرصت بیشتر و کمک به مطالعه دانش آموزان، آزمون‌های کشوری المپیادهای علمی سال جاری همانند روال هر ساله برگزار خواهند شد. این بدان معنیست که مرحله اول المپیادهای علمی سال تحصیلی جاری در بهمن ماه ۱۴۰۳ و مرحله دوم المپیادهای علمی در فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهند شد.

🔸ضمنا از سال جاری، المپیاد «هوش مصنوعی»، به عنوان یک المپیاد جدید به مجموعه باشگاه دانش‌پژوهان جوان اضافه شده و همچنین المپیادهای «مدیریت و اقتصاد» و «تفکر و کار‌آفرینی» ترکیب و در قالب یک المپیاد جدید با عنوان «مدیریت، اقتصاد و حکمرانی» برگزار خواهد شد.

منبع: سایت باشگاه دانش‌پژوهان جوان

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

13 Oct, 09:05


💢 تاثیر تحقیر، تنبیه و استرس بر ضریب هوشی

▫️تحقیر:

تحقیر افراد می‌تواند تأثیر منفی بر ضریب هوشی داشته باشد.. افرادی که مورد تحقیر قرار می‌گیرند، ممکن است اعتماد به نفس کمتری داشته باشند و در نتیجه، عملکرد شناختی‌شان کاهش یابد.

▫️تنبیه:

تنبیه‌های سخت و ناعادلانه می‌توانند تأثیر منفی بر ضریب هوشی داشته باشند.
این نوع تنبیه‌ها ممکن است باعث ایجاد استرس، اضطراب و کاهش تمرکز شود.

▫️استرس:

استرس، واکنش طبیعی بدن به تغییرات و چالش‌ها است.
تعریض طولانی‌مدت به استرس می‌تواند تأثیرات منفی بر ضریب هوشی داشته باشد.
استرس می‌تواند تمرکز را کاهش دهد، حافظه‌ی کوتاه‌مدت را تحت تأثیر قرار دهد و تصمیم‌گیری‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.

▫️به طور کلی، رویکردهای مثبت و حمایتی به جای تحقیر و تنبیه می‌توانند به توسعه هوش شناختی کمک کنند. از جمله این رویکردها می‌توان به تشویق، تعامل مثبت، و ایجاد محیط‌های یادگیری حمایت‌کننده اشاره کرد.

▫️مهم است که در تربیت کودکان و آموزش، از روش‌های موثر و متعادل استفاده کنیم تا ضریب هوشی آن‌ها را به حداکثر برسانیم.

♦️@Razavieduu

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

06 Oct, 03:01


فایل آموزش رسم نمودارها در اکسل به زبان فارسی

کانال آموزه های سازمانی
@orgteachings

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

03 Oct, 02:45


کنکور
این شرح بی نهایت

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

22 Sep, 06:15


🔹منتخب شاهنامه برای دبیرستانها
با اهتمام: محمدعلی فروغی و حبیب یغمایی
سال نشر: ۱۳۲۱، چاپخانه بانک ملی

🔹در مقدمه می‌خوانیم:
بر هر ایرانی واجب است که با شاهنامهٔ فردوسی مأنوس باشد و اشعار ممتاز آن را از بر داشته باشد  اما چون آن کتاب کلان نزدیک به شصت هزار بیت است برای همه کس خاصه دانش‌آموزان که کارهای دیگر هم فراوان است غالبا میسر نمی‌شود که آن را سراسر بخوانند و مورد تأمل قرار دهند.
بنابراین وزارت فرهنگ مقتضی دید انتخابی از بهترین قطعات و اشعار شاهنامه برای دانش‌آموزان تهیه شود تا بتوانند به قدر لزوم با آن کتاب نفیس آشنا شوند.

@kheradsarayeferdowsi

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

21 Sep, 19:21


فردا اول خلقت است! ... Part1

دکتر محسن رنانی

▪️ فردا اول مهر است. و برای من از وقتی مطالعاتم را به سوی «کودکی و توسعه» برده‌ام، دیگر اولِ مهر، اولِ مهر نیست، اول خلقت است. همه چیز از اول مهر آغاز می‌شود. سرنوشت یک ملت، اقتدار یک ملت، رفاه یک ملت، دین یک ملت، دموکراسی یک ملت، آزادی یک ملت و عدالت یک ملت، از اول مهر آغاز می‌شود. همان‌گونه که در طبیعتِ زمین، همه چیز از مهر آسمان شروع می‌شود و بدون خورشید، طبیعت زمین عقیم خواهد ماند، در جامعه انسانی نیز همه چیز از مهر شروع می‌شود. ماه مهر آغاز کشت‌وکار در مزرعه‌ی وجود کودکانی است که اگر در دلشان مهر بکاریم، سرنوشت‌مان مهر‌آگین خواهد شد.

▪️ فردا رئیس جمهور به مدرسه می‌رود و زنگ اول مهر را می‌زند. اما نه رئیس جمهور می‌داند و نه دیگر یارانش، و نه دیگرانی که خود را متولیان این دیار می‌دانند که مدرسه‌ها مان زنگ زده است، که کتابهامان زنگ زده است، که معلمانمان زنگ زده‌اند، که مغزهامان زنگ زده است، و این روزها از دل‌های ما نیز بوی زنگ زدگی می آید. چه حکایتی است! رئیس جمهوری که بیشتر اعضای هیات دولتش زنگ زده‌اند،‌ باید زنگ اول مهر را بزند. ما نسل آدم‌های زنگ زده‌ای هستیم که می‌خواهیم کودکانی را که جنسشان از طلاست، صیقل دهیم و پرداخت کنیم.

▪️از فردا ۱۳ میلیون زندانی را صبح به صبح راهی زندان‌های زنگ زده می‌کنیم و به دست زندان‌بان‌های زنگ زده می‌سپاریم. فقط اقتصاد ما نیست که درمانده‌ی سیاستمداران زنگ زده شده است، کودکان ما نیز زندانی زنگ زدگی‌های ما شد‌ه‌اند. نظام آموزشی ما یک نظام مکانیکی فرسوده و زنگ زده است که هی پیچ و مهره‌هایش را روغن می‌زنیم بلکه چند گام دیگر دوام بیاورد. آن هم در عصری که نظام‌های آموزشی ارگانیک به پایان خود می‌رسند و عصر نظام‌های آموزشی کاتالیک فرا رسیده است.

▪️ وقتی برای وزیر پیشین آموزش و پرورش توضیح دادم که چرا می‌گویم عقب‌ماندگی ما ریشه در نظام آموزشی ما دارد و برایش گفتم که چگونه بذر توسعه در مدرسه کاشته می‌شود و اکنون با این شیوه‌های آموزشی، اگر بذری هم در درون کودکان باشد می‌خشکانیم.؛گفت این‌ها حرف‌های مهمی است که باید همه وزرا بشنوند. اما بیچاره هرچه تلاش کرد نشد که این بحث را به هیات دولت ببرد. و بعدها پیام داد که الان دغدغه دولت، آموزش نیست. راست هم می‌گفت دولت الان باید نیمی از انرژی خود را صرف تامین حقوق آخر ماه کارمندان و بازنشستگان و پرداخت یارانه‌ها کند و بقیه انرژی‌اش را هم صرف مراقبت از لنگ پاهایی بکند که برایش می‌بندند، پس دیگر نوبت به نگرانی نسبت به آموزش و پرورش نمی‌رسد.

■آی معلم‌های عزیز، ما می‌دانیم که شما در این زنگ زدگی بی تقصیرید. شما هم در دام یک نظام تدبیر زنگ زده، گرفتار شدید و زنگ زدید، اما شما مراقب کودکان ما باشید مبادا آنان زنگ بزنند. 



@moallemshad

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

21 Sep, 19:19


سلام و احترام معلمان عزیز میهنم
آغاز سال جدید تحصیلی را تبریک و برای شما و تمام دانش آموزان سرزمینم،آرزوی بهروزی دارم.
ناظری

شیوه های نوین یاددهی و یادگیری

15 Sep, 18:54


در سال جدید،با بهره مندی از ابزار های کمک آموزشی،گام های دقیق تر برداریم.👆

1,546

subscribers

805

photos

445

videos