تربيت و مديران آينده @modirane_ayandeh Channel on Telegram

تربيت و مديران آينده

@modirane_ayandeh


به نام خالق انديشه ها

🌺 كانال "تربيت و مديران آينده" باهدف ارتقاء دانش، بينش و مهارت مديريتي جوانان ايران اسلامي با رویکرد تعلیم و تربیت ايجاد شده است.

۱- تبلیغات نداریم
۲- تبادل با کانالهای همسو

ارتباط با ما: @ea222

تربيت و مديران آينده (Persian)

با نام خالق انديشه ها، كانال 'تربيت و مديران آينده' با هدف ارتقاء دانش، بينش و مهارت مديريتي جوانان ايران اسلامي با رویکرد تعلیم و تربیت ایجاد شده است. این کانال برای کمک به جوانان ایرانی در بهبود دانش و مهارتهای مدیریتی آنها تشکیل شده است. از ویژگی های این کانال می توان به عدم وجود تبلیغات و آموزش مفید و کاربردی اشاره کرد. همچنین، این کانال آماده همکاری با کانالهای همسو برای اشتراک تجارب و دانش می باشد. برای ارتباط با مدیران کانال می توانید به آیدی @ea222 مراجعه کنید.

تربيت و مديران آينده

16 Sep, 07:54


مولانا:

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ

ای هیچ برای (ز بهر) هیچ بر هیچ مپیچ 
دانی که پس از مرگ چه ماند باقی
عشق است و محبت است و باقی همه هیچ

@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

07 Jun, 13:59


🎋یادگیری شناختی در مقابل یادگیری به روش سنتی

🍃یادگیری سنتی عمدتاً به جای تلاش
برای دستیابی به تسلط در یک موضوع خاص، بر حفظ کردن تمرکز دارد.
اما جنبه های اساسی #یادگیری_شناختی به شرح زیر است:

1⃣ادراک
برای اینکه یادگیری شناختی کارآمدو مفید باشد، در وهله اول باید دلیل یادگیری موضوع را بدانید.

2⃣حافظه
یادگیری شناختی از انباشته شدن اطلاعات جلوگیری میکند، که در آموزش بسیار بی اثر است. داشتن درک عمیق از موضوع، توانایی را در ارتباط دادن دانش جدید با تجربیات قبلی بهبود می بخشد.

3⃣کاربرد
راهبردهای یادگیری شناختی کمک می کند تا اطلاعات یا مهارت های جدید را در موقعیت های زندگی به کار ببرید و شما را تشویق می کنند تا مهارت های حل مسئله را توسعه دهید.
منبع :معلم پژوهنده

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

01 Jun, 07:18


🌷 ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر بر همه دختران ايران زمين مبارک باد 🌷

تربيت و مديران آينده

01 Jun, 06:57


🎋 توانمندی چیست؟

🍃توانمندی عملکرد بهینه سازی مستمر یک فعالیت است. بر این اساس تصمیم گیری فرد و تلاش همه کارکنان در سراسر سازمان حول یک هدف مشترک، توانمندی است. در کسب و کار، افراد صاحب توانمندی های خارق العاده را به عنوان نمونه های شناخته شده ای از این دست می توان نام برد: «تیگر وودز» قهرمان برجسته ورزش گلف (در آمریکا)، در نوآوری و تبدیل آن به برنامه های آسان برای کاربران رایانه «بیل گیتس» و در دنیای هنر و در ساختن شعرهای بزمی «کی. پورتر».

سه اصل مهم توانمندانه زیستن
با توجه به تعریفی که از توانمندی ارائه شد، سه اصل بسیار مهم در توانمندانه زیستن وجود دارد.

اصل اول: فعالیتی را می توان توانمندانه انجام داد که بتوان پیوسته آن را تکرار کرد. این اصل نشانه ای قابل پیش بینی در عملکرد فردی است.

اصل دوم: ضروری است که در همه جنبه های کار خود «توانمند» باشیم تا بتوانیم آن را با برتری نسبت به دیگران انجام دهیم.

اصل سوم: تنها با ارتقاء توانمندی ها و نه صرفا تمرکز بر رفع کاستی ها، می توان به برتری رسید یعنی سرمایه گذاری در رفع کاستی ها را هدف خود قرار ندهیم.

افراد موفق می آموزند که با کاستی های خود بسازند و ضمن رها شدن از این بند، توانمندی های خود را قاطع تر و موثرتر کنند (یعنی افراد موفق کاستی های خود را فراموش نمی کنند، ولی به جای پرداختن به آن ها، فعالیتی بس موثرتر را پی می گیرند).

روی توانمندی هایتان سرمایه گذاری کنید – هر چه باشند – و کاستی هایتان را مدیریت کنید، هر چه هستند.

توانمندسازی چیست؟
می توان واژه توانمندسازی را به وسیله این که چیست؟ و چه می کند؟ تعریف کرد. توانمندسازی تاثیر دوطرفه و توزیع چندگانه قدرت است. توانمندسازی، تسهیم مسئولیت است. توانمندسازی، حیاتی و انرژی زا، جامع و فراگیر و دموکراتیک (مردم سالار) است. توانمندسازی افراد را قادر می سازد تا از توانایی ها، ظرفیت ها و استعدادهای خود بهره ببرند. همچنین انجام وظایف را تسهیل می کند؛ در یادگیری و آموزش سرمایه گذاری می کند، شور و نشاط و جسارت را به سازمان تزریق می کند و ارتباطات موثر را ایجاد کرده، اطلاع رسانی، هدایت و مربیگری می کند.

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

26 May, 15:30


مدارس غير طبيعي طبيعت

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

22 May, 07:29


🎋 ارزش هر چيزي به برند سازنده آن أست!

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

11 May, 18:03


🎋حقوق معلم از نگاه امام سجاد علیه السلام :

رساله حقوق

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

02 May, 00:50


با سلام و احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

🌺امام على عليه السلام:
براى پدر و آموزگارت از جاى خود برخيز ، هر چند فرمان روا باشى

قُم عَن مَجلِسِكَ لِأَبيكَ ومُعَلِّمِكَ وإن كُنتَ أميرا
غرر الحكم حدیث
2341

🍃اندیشه ام از تو سبز و آباد شده
از جهل و غم این فکرم آزاد شده
در مکتب پاک و شاد استاد ببین
غم رفته زجانم و دلم شاد شده


🌸فرا رسیدن سالروز شهادت علامه شهید مرتضی مطهری و روز معلّم، بر همه استادان و معلمان گرامی مبارک باد.

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

28 Apr, 15:00


🎋 تلنگر

صبر يعنى با آرامش بپذيرى كه بعضى از چيزها با ترتيبى متفاوت از آنچه در ذهن تو است اتفاق می‌افتند.

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

27 Apr, 07:25


🎋تئوری انتخاب*

دکتر ویلیام گلاسر روان شناس برجسته آمریکا و جهان و بنیان گذار "تئوری انتخاب" (Choice Theory) است.

گلاسر در تحقیقات مستمری که بیش از نیم قرن طول کشید، دریافت که روان شناسی سنتی که مبتنی بر "کنترل  بیرونی" است ، مبدأ بسیاری از مشکلات انسان ها چه در سطح فردی و چه درسطح خانوادگی و اجتماعی است. وی محور تحقیقات علمی خود را یافتن پاسخ به این سؤال قرار داده است که "چرا انسان ها در روابط خود با دیگران ناخشنود هستند؟" بنابراین کوشید روش جدیدی را در روان شناسی و ارتباطات انسانی پیدا کند و در نهایت به "تئوری انتخاب" رسید.

کنترل بیرونی که مبنای روان شناسی سنتی است، هنوز هم به طور گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
کنترل بیرونی می گوید: شما می توانید دیگران را کنترل کنید.
حتی فراتر از این ، می گوید: شما حق دارید دیگران را کنترل کنید.
باز پا فراتر می گذارد و می گوید: شما وظیفه دارید دیگران را کنترل کنید.

بر این اساس، روان شناسان معتقد به کنترل بیرونی همواره کوشیده اند راه هایی برای کنترل رفتارهای دیگران بیابند و مثلاً مکانیزم های تنبیه و تهدید و تشویق را طراحی کرده اند تا افراد بتوانند با آنها ، دیگران را کنترل کنند.
این کنترلگری، الزاماً با اهداف منفی همراه نیست و بسیاری از اوقات، خیرخواهانه هم هست، مانند پدر و مادری که می خواهند بر فرزند خود اعمال سلطه کنند یا معلمی که می خواهد رفتارهای اخلاقی و درسی دانش آموزانش را اصلاح کند.

🖊اما واقعیت این است که در نظر دکتر گلاسر و همکارانش، کنترل بیرونی فقط اثر کوتاه مدت دارد و تغییر ذاتی در رفتار آدم ها ایجاد نمی کند به طوری که به محض حذف عوامل کنترلگر ، افراد به رفتارهای پیشین رجوع می کنند. بنابراین باید در صدد راهی بود که انسان ها بدون نیاز به عوامل کنترل بیرونی، رأساً به رفتارهای بهنجار مبادرت کنند.

اینجاست که پای "تئوری انتخاب"، به میان می آید. تئوری انتخاب می گوید که همه انسان ها، رفتارهای خود را خودشان انتخاب می کنند و فشارهای بیرونی، در نهایت محکوم به شکست هستند. این تئوری قائل به این است که حتی رفتارها و احساساتی مانند خشم و افسردگی نیز، محصول انتخاب مستقیم یا غیر مستقیم خود ما هستند هر چند که بعد از وقایع ناگوار بیرونی حادث شوند.
در تئوری انتخاب، افراد به جای آن که دیگران را تحت سیطره و کنترل خود در آورند تا بتوانند بر رفتار آنها اثرگذار باشند، همیشه این سؤال را از خود می پرسند که "رفتاری که من، اکنون انجام می دهم، آیا مرا به فرد مورد نظر نزدیک می کند یا از وی دور می سازد؟"
اگر دور می سازد، نباید آن را انجام داد و اگر نزدیک می کند، می شود انجامش داد.

🖊اصل دیگر تئوری انتخاب این است؛ تنها کسی که من می توانم کنترلش کنم، خودم هستم. من فقط روی رفتار خودم تسلط دارم نه بر روی دیگران. تنها کاری که من می توانم در قبال دیگران انجام دهم، ارائه اطلاعات به آنهاست نه به کنترل گرفتن زندگی، رفتار، افکار و احساسات شان.

🖊تئوری انتخاب معتقد است که کنترلگری، هم به شخص کنترلگر آسیب می زند و هم به شخص تحت کنترل. این رنجی دو سویه است که در سراسر تاریخ بشر استمرار داشته است و اکنون باید بدان پایان داده شود.

⭕️ما هر گاه در روابط خود با دیگران، دست از کنترلگری آنها برداریم، مجبورسازی دیگران را کنار بگذاریم، نسبت به آنها احساس مالکیت نداشته باشیم، در روابط مان حمایتگر، مذاکره کننده، شنوا، اطلاعات دهنده، احترام گذار و گشاده رو باشیم، به تئوری انتخاب، نزدیک شده ایم.
تئوری انتخاب معتقد است که همه رفتارهای ما ، حتی احساساتی مانند خشم و افسردگی، مستقیم یا غیرمستقیم توسط خود ما انتخاب می شود.
تئوری انتخاب، از زمانی که شکل گرفته است ، زندگی افراد زیادی را چه در سطوح فردی و خانوادگی و چه در اجتماع و تحصیلات به طرز شگفت انگیزی متحول کرده است. "مديران فرهيخته"

👇اكنون شما مي توانيددر كامنت اين نظريه را نقد نمائيد

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

27 Apr, 01:23


🎋تربیت در قرآن(٥)

الگودهی

روش الگویی، روشی است که اساس آن بر محور الگودهی و ارائه نمونه‌های عینی و عملی بنا شده است. در این روش مربّی تلاش می‌کند نمونه رفتار و کردار مطلوب را عملاً در معرض دید متربی قرار دهد تا شرایط لازم برای الگوبرداری و تقلید برای وی فراهم آید.

انسان به‌دلیل کمال خواهی، اهداف و آرزوهایی را در سر می‌پروراند. زمانی که با الگویی روبرو می‌شود و کمال مطلوب خویش را در او می‌یابد، از نظر عاطفی نوعی قرابت و هماهنگی بین خود و الگو می‌بیند. از سوی دیگر، احساس نیاز به آن کمال که در الگو هست سراسر وجود الگوپذیر را می‌گیرد. این دو عامل، یعنی هماهنگی عاطفی با الگو و احساس نیاز به او، باعث می‌شود که الگوپذیر به دنبال الگو برود.

هرقدر الگوها از کمال بیش تری برخوردار باشند، دایره تأثیر آنها در الگوپذیر بیش‌تر است. علاوه بر کمال، جامعیت الگوها نیز سهم وافری در این تأثیرگذاری دارد. یعنی اگر الگوها هم در ابعاد مختلف صلاحیت داشته باشند و هم در هر جهت از ویژگی‌های لازم برخوردار باشند، از جاذبیت و تأثیر بیش تری در متربّیان برخوردار خواهند بود.

در سوره حمد بعد از اینکه از خداوند در خولست هدایت به راه مستقیم می‌کنیم اکتفا به این مفهوم کلی نمی‌شود و سپس می‌فرماید صراط کسانی که به آنها نعمت دادید یعنی الگوی عملی شما نعمت دهندگان هست البته در این سوره آنها را معرفی نمی‌کند اما در سوره نساء آیه 69 می‌فرماید نعمت دهندگان عبارتند از: پیامبران، راستگویان، شهداء و صالحان. پس خداوند الگوی عملی را به ما نشان می‌دهد تا راه را گم نکنیم.
ادامه دارد...

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

25 Apr, 13:31


🎋 هفت نوع از کارکنانی که مستحق اخراج هستند:

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

24 Apr, 22:30


قال امام علي علیه السلام:
عَجِبْتُ لِمَنْ يَرْجُو رَحْمَةَ مَنْ فَوْقَهُ كَيْفَ لَا يَرْحَمُ مَنْ دُونَهُ

در شگفتم از کسی که به مهر و رحمت مافوق خود امید دارد، از چه روست که به زیر دست خود رحم نمی‌کند؟

غررالحکم / حدیث ۱۰۳۳۴

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

23 Apr, 10:49


🎋تلنگر

جلیقه نجات را اگر تَن ماهی کنید میشود جلیقه مرگ ...
برای همه نُسخه یکسان نپیچید، همه مثل هم نیستند .

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

21 Apr, 18:38


✍️شهید مطهری:

یک وقت می‌گوییم علی(ع) را "که" کُشت و یک وقت می‌گوییم "چه" کُشت؟

اگر بگوییم علی را "که" کُشت؟!!
البته عبد الرحمن ابن ملجم، و اگر بگوییم علی را "چه" کُشت، باید بگوییم "جمود"، "خشک مغزی" و "خشکه مقدسی"؛ همینهایی که آمده بودند علی را بکشند، از سر شب تا صبح عبادت میکردند، واقعاً خیلی تأثرآور است....

علی به جهالت و نادانی اینها ترحم می‌کرد، تا آخر هم حقوق اینها را از بیت المال می‌داد و به اینها آزادی فکری می‌داد....

ابن ابی الحدید می‌گوید، اگر می‌خواهید بفهمید که جمود و جهالت چیست، به این نکته توجه کنید که اینها وقتی که قرار گذاشتند این کار را بکنند، مخصوصاً شب نوزدهم رمضان را انتخاب کردند و گفتند: ما می‌خواهیم خدا را عبادت بکنیم و چون می‌خواهیم امر خیری را انجام بدهیم، پس بهتر این است که این کار را در یکی از شبهای عزیز قرار بدهیم که اجر بیشتری ببریم....

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

21 Apr, 13:32


🎋پایه‌های فرهنگی دموکراسی و توسعه، کجا شکل می‌گیرد؟

آمادگی ذهنی برای رواداری و آزادمنشی و الگوهای رفتاری موافق توسعه از کجا می‌آیند؟ بسیاری از فیلسوفان و محققان تعلیم و تربیت پاسخ می‌دهند: خانه و مدرسه.

🔺حدود ۵۰ سال پیش پائولو فریره فیلسوف و معلم برزیلی در کتاب «آموزش ستمدیدگان» هشدار داد که نظام آموزشی می‌تواند دیکتاتورهای کوچک تولید کند به‌گونه‌ای که وقتی بزرگ شدند، هر جا باشند، دیکتاتوری کنند.

🔺نیم قرن پیش از فریره، جان دیویی در کتاب «دموکراسی و آموزش‌و‌پرورش» گفته بود که دموکراسی در مدرسه شکل می‌گیرد و کودکی که در مدرسه و در فرایند آموزش، گفت‌وگو و رواداری و مدارا و تعامل آزادمنشانه را نیاموزد هرگز در بزرگسالی نمی‌تواند نقش یک شهروند دموکرات را بازی کند.

تربيت و مديران آينده

20 Apr, 22:34


🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

20 Apr, 22:29


🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

20 Apr, 20:23



"شب قدر"
شب بیدار شدن است
نه بیدا رماندن!

ای بیدار شدگان ؛
برای ما در خواب مانده‌گان دعاکنید.
التماس دعا
🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh

تربيت و مديران آينده

15 Apr, 13:21


🎋تلنگر

از پندهای افراد در سنین مختلف از ۵ ساله تا ۷۵ ساله

شما چه توصیه‌ای برای افراد کوچکتر از خودتون دارید؟

🥀كانال تربيت و مديران آينده
@modirane_ayandeh