Lakamir @lakamir Channel on Telegram

Lakamir

@lakamir


دلـــــــم  ها  خوفه وه  بایس  بــچم

و نام ای وا و توفه وه بایس بچم 

تو بنیش جات گرم و خیالت  نرم 

من عزیزم ها ور روفه وه بایس بچم


ارتباط با ادمین اصلی کانال

@lakamir1






Notifications

and SoundsShared Media 1581

Leave Channel

Lakamir (Persian)

با کانال "لکامیر" آشنا شوید! این کانال یک مکان فوق العاده برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات است. در اینجا شعرها، اشعار زیبا و متون ادبی گوناگون به اشتراک گذاشته می‌شوند. اگر به دنبال مطالبی معنوی و الهام بخش هستید، بدون شک "لکامیر" جای مناسبی برای شماست. از شعرهای دلنشین و بیانیه‌های فراوان، در این کانال بهره‌مند خواهید شد. ادمین اصلی این کانال علاقه‌مندان به ادبیات را با حسن استقبال می‌پذیرد. برای ارتباط با ادمین اصلی کانال، می‌توانید به آیدی @lakamir1 مراجعه کنید. پس از ورود به این کانال، از آخرین شعرها، اشعار زیبا و مطالب جذاب لذت ببرید. به "لکامیر" بپیوندید و از فضایی پر از هنر و ادبیات لذت ببرید!

Lakamir

10 Feb, 14:53


@lakamir

Lakamir

10 Feb, 14:42


خدمت سربازی و رنج هزار توی خانواده‌های ایرانی
به قلم کیومرث امیری

سال‌هاست خدمت سربازی در جمهوری اسلامی ایران به رنج هزارتو و معضلی بزرگ برای خانواده‌ها تبدیل شده است. هر فرد مذکر ایرانی با رسیدن به سن ۱۸ سالگی باید سایه سنگین خدمت سربازی را چون بختکی شوم و سمج بر زندگی خود و خانواده اش احساس کند و این بختک تا سالیان دراز گریبان او را گرفته و تمام شئون زندگی او و خانواده‌اش را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این معضل باعث رنج و گرفتاری بسیاری از خانواده‌ها و حتی تلاشی زندگی‌های فراوانی شده است.
چرا که هم اکنون متولدین سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۸۰ یعنی افرادی که ۴۵ سال از عمرشان گذشته و اکثرا دارای زن و فرزند هستند و تقریبا به مرز پیری و کهولت نزدیک شده‌اند، مشمول خدمت سربازی بوده و بر اساس مقررات جمهوری اسلامی باید به سربازی بروند و یا این که در زمان‌هایی که دولت اعلام می‌کند خدمت سربازی‌شان را از دولت با قیمتی سرسام‌آور خریداری کنند امری که در حد توان اکثریت جامعه نیست. جامعه‌ای که امروزه شکاف اقتصادی و اختلاف طبقاتی در آن سر به آسمان می‌زند.
در چنین شرایطی است که پدر با پسرانش به طور همزمان مشمول محسوب شده و ناچارند به سربازی بروند و در غیر این صورت از کلیه حق و حقوق و مزایای اجتماعی و قانونی خود محروم خواهند ماند. فردی که مشمول است هیچ سندی به نامش صادر نمی‌شود، هیچ وامی به او تعلق نمی‌گیرد و هر کارفرمایی او را استخدام کند به جریمه تا ۱۰ میلیون تومان و زندان محکوم خواهد شد. از آن جایی که جمهوری اسلامی با دیدی خاص و انحصاری، مطلق‌گرا به مقوله خدمت وظیفه عمومی نگاه کرده و هیچ نوع گذشت و چشم پوشی تحت هیچ عنوان و شرایطی از مشمولان را نداشته لذا این امر مشکلات و مصایب و به طور کلی گرفتاری‌های زیادی را برای اکثر جامعه ایجاد کرده و بر فقر و فلاکت و مشکلات بیش از پیش خانواده‌ها افزوده است و به شکل معضلی همه جانبه خانواده‌های فراوانی را در معرض گرفتارهای جوراجور و به اشکال مختلف قرار داده است.
یکی از معضلات در این خصوص فروش خدمت سربازی به مشمولان است در این‌ فروش ناعادلانه خدمت سربازی به مشمولان با شرایط خاصی فروخته می‌شود و هر چقدر سطح تحصیلات افراد مشمول بالاتر باشد باید پول بیشتری بابت خرید خدمت سربازی بپردارند؟! این امر باعث شده فرزندان قشر مرفه بی هیچ دغدغه‌ای خدمت سربازی خود را خریداری کنند در حالی که اکثریت جامعه که دچار فقر و بیکاری و مشکلات مالی هستند و بعضا در تهیه معیشت خود و خانواده هم درمانده‌اند هرگز توان خرید سربازی را ندارند و این در حالی است که این مشکل تا سالیان دور و دراز دست از سر آنها بر نداشته و چون سدی بزرگ بر سر راه افراد قرار دارد و بر زندگی‌شان اثرات سوء بسیاری باقی می‌گذارد زیرا هر کار پیش پا افتاده‌ای در جامعه منوط به داشتن کارت پایان خدمت است و بدون آن فردِ مشمول از کلیه حقوق انسانی و اجتماعی خود محروم و ناکام خواهد ماند.
آخرین نرخ اعلام شده خرید خدمت سربازی که در هیچ ماده قانونی وجود ندارد ولی سال‌هاست اعمال می شود به این شرح است. مشمولین بی‌سواد و با تحصیلات زیر دیپلم مبلغ ۱۰ میلیون تومان، فوق دیپلم ۱۵ میلیون تومان، لیسانس ۲۰ میلیون تومان، دکترای غیر پزشکی ۴۰ میلیون تومان و … .
تاریخچه مختصر خدمت سربازی در ایران تا قبل از روی کار آمدن سلسله پهلوی در ایران مقوله‌ای با عنوان خدمت سربازی وجود نداشت. فقط در زمان حاکمیت سلسله قاجارها و صفویان گاه دولت‌ها به جای بخشی از مالیات ایلات و طوایف تعدادی جوان از آنها را جهت خدمت در میان لشکریان بر می‌گزیدند.
در سال ۱۳۰۴ خورشیدی رضاشاه با ارائه طرحی به مجلس شورای ملی خدمت سربازی را قانونی کرد. اتفاقا بسیاری از روحانیون و ملاکین در آن زمان مخالف سرسخت این طرح بودند. طرح به تصویب رسید و خدمت سربازی در کشور برای پسران جوانی که به سن ۱۸ سالگی رسیده باشند اجباری شد و مدت خدمت زیر پرچم ۲۴ ماه تعیین شد و این قانون با ماده و تبصره‌های خاص خود ادامه یافت. در سال ۱۳۴۲ محمدرضا شاه دختران دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر را به عنوان سپاهیان دانش و بهداشت و ترویج و آبادانی و با بهانه‌ی سربازی به خدمت فراخواند و خدمت سربازی برای دختران تحصیل کرده که قصد ورود به مشاغل دولتی را داشتند ضروری اعلام شد و بر اساس آن به دخترانی که مدت ۲۴ ماه خدمت زیر پرچم انجام می‌دادند کارت پایان خدمت سربازی داده می‌شد. از آن‌ پس دختران تحصیل‌کرده بدون انجام خدمت سربازی نمی‌توانستند جذب مشاغل دولتی شوند ولی خدمت سربازی برای دختران در جمهوری اسلامی به طور کلی ملغی شد. در تمامی آن سال‌ها خدمت وظیفه عمومی از نظم و نظام خاص و حساب شده‌ای برخوردار بود.

Lakamir

10 Feb, 14:42


هر ساله در فصل پاییز به مشمولان سراسر کشور فراخوان داده تا خود را جهت اعزام به خدمت سربازی به حوزه‌های نظام وظیفه در سراسر کشور معرفی کنند و در بقیه طول سال خبری از این موضوع و ایجاد دلهره برای جوانان و خانواده‌هایشان وجود نداشت.
در سال‌های نخستین اجرای طرح خدمت سربازی جوانان روستایی که معمولا بی‌سواد بودند و نیاز به سربازی رفتن را در خود احساس نمی‌کردند معمولا از این امر فراری بودند که گاه به وسیله ماموران ژاندارمری به حوزه‌ها برده می‌شدند. کدخدایان نیز مسئولیت معرفی مشمولان روستایی را بر عهده داشتند.
چنین رویه‌ای در کشور تنها مربوط به سال‌های پیش بود و در سال‌های اواخر حکومت شاهنشاهی اجباری در سربازی رفتن نبود چرا که جوان‌های تحصیلکرده برای استخدام شدن و جدب کارهای دولتی خدمت سربازی را به اختیار و خواست خود انجام می‌دادند و کسانی هم که به هر دلیل به سربازی نمی‌رفتند طولی نمی‌کشید که عفو عمومی شامل حالشان شده و معافیت دریافت می‌کردند. حال آن که هم اکنون در نظام جمهوری اسلامی ۳۵ دوره مشمول خدمت سربازی یعنی از متولدین سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۸۰ وجود دارد و به تعبیر دیگر کسانی که ۴۵ سال از عمرشان گذشته است کماکان مشمول غایب محسوب شده و به همین دلیل از کلیه حقوق اولیه خود محروم هستند و این مشکل باعث نا امیدی و فقر و بیکاری و دیگر معضلاتی چون خودکشی، دزدی، اعتیاد و…. در بین بسیاری از این دسته خانواده‌ها شده است. در چنین شرایطی که جمهوری اسلامی برای آحاد جامعه به وجود آورده است، هر فرد مذکر ایرانی یا ناچار است به سربازی برود و رنج آن را با تمامی مشکلاتی که در زندگی دارد بر خود هموار کند و یا از سربازی رفتن سرباز زده و در نتیجه سال‌های زیادی از عمرش را به دلیل مشمول بودن و عدم انجام خدمت سربازی از حق و حقوق انسانی‌اش محروم بماند و در طول این مدت هم همیشه اضطراب و دلهره سربازی را با خود داشته باشد. لذا مشاهده می‌کنید در خانواده‌های بسیاری هم پدر و بزرگ خانواده با سن بالا و موی سپید مشمول خدمت سربازی است و هم یک یا چند پسرش. در هر صورت با رفتن نان‌آور خانواده به سربازی دیگر افراد خانواده با مشکلات عدیده‌ای و به ویژه با فقر بیشتری روبرو شده که گاه منجر به خودکشی بعضی ار افراد خانواده هم شده است. از سوی دیگر فردی که با وجود تمام مشکلات مجبور شده خانواده را رها کرده و به سربازی برود تحت فشار قرار گرفته و ممکن است حین خدمت سربازی بر اثر فشارهای روحی و روانی خود و خانواده‌اش به زندگی خود خاتمه بدهد. شواهد نشان می‌دهد یکی از عوامل خودکشی در جامعه امروز ایران و در کنار ده‌ها مشکل و معضل دیگر موضوع و مشغله‌ای با عنوان سربازی‌ست که برای خانواده‌های فقیر همیشه باعث دردسر بوده است. در یک نگاه کلی به مقوله سربازی در جمهوری اسلامی ایران به این نتیجه تلخ و اندوه بار خواهیم رسید که شیوه برخورد بی چون و چرای جمهوری اسلامی با مقوله سربازی که نزدیک به نیم قرن است به شکل من درآوردی و خارج از عرف و اصول و با زور و فشار بر جوانان و بالطبع خانواده‌ها در کشور اعمال می‌شود باعث و بانی استیصال جوان‌ها در وهله‌ی نخست و درماندگی و تلاشی بسیاری از خانواده‌ها شده است. روشی که مانند آن را در هیچ جای دنیا نمی‌توان یافت و با هیچ اصول و معیار درستی همخوانی ندارد و فقط و فقط مختص به جمهوری اسلامی‌ست و بس و خانواده‌های زیادی را با رنج و‌گرفتاری روبرو کرده است.
این شیوه برخورد با خدمت سربازی که روزگاری از آن به عنوان خدمت مقدس سربازی یاد می‌شد باعث شده نه تنها قدسیتی از آن باقی نماند بلکه باعث و بانی مشکلات زیادی برای مردم باشد و نه تنها کسی از آن به نیکی و افتخار یاد نمی‌کند بلکه جوان‌ها دل خوشی برای انجامش ندارند و اکثرا با دید نفرت انگیزی از آن یاد می‌کنند.
در چنین رویه‌ای مردان ۴۵ ساله بایستی به سربازی بروند و هم اکنون ۳۵ دوره مشمول در کشور وجود دارد.
حوزه نظام وظیفه نیروی انتظامی هر از چند گاه یک بار به کارفرماها اعلام می‌کند در صورت به کارگیری جوانان مشمول محکوم به جریمه‌های کلان و دادگاهی خواهند شد. در این شیوه دولت گاه و بیگاه خدمت سربازی را با قیمت‌های گزاف به مشمولان می‌فروشد و کمترین توجهی به مشکلات خانواده‌هایی که تنها نان‌آورشان را مجبور به سربازی رفتن می‌کنند، ندارد و هیچ توجهی به این که آیا جوانی که پا به سن ۱۸ سالگی گذاشته با کدام پس انداز قادر به خرید خدمت سربازی است؟ بد تا کردن جمهوری اسلامی با مقوله سربازی که نزدیک به نیم قرن است با سماجت و لجاجت بر جوانان این کشور و خانواده‌ها اعمال می‌شود این تصور را به وجود آورده است که مسئولان رده بالای جمهوری اسلامی با توجه به حاکمیت ایدئولوژی، با افرادی که به سربازی نرفته باشند به دید دشمن و مخالفان خود نگاه کرده و این درک را که علت سربازی نرفتن جوان‌ها مشکلات معیشتی و گرفتاری‌هایی است که در زندگی با آن دست به

Lakamir

10 Feb, 14:42


گریبان هستند را ندارند و هیچگونه دقت و توجهی به اینکه چرا این عده کثیر حاضرند سالیان دراز از همه حقوقشان محروم بمانند ولی تن به خدمت سربازی نمی دهند، ندارد.
این مقوله که می‌توان گفت سال‌هاست به صورت یک معضل بزرگ بر سر راه جوان‌ها قرار گرفته است تا آن جا غیر معقول بوده که بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح الغا سربازی اجباری را در مجلس ششم مطرح کردند که بی نتیجه ماند و در این روزها باز هم برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله نماینده سقز و بانه و قاضی زاده هاشمی نایب رئیس فعلی مجلس درخواست الغا سربازی اجباری را مطرح کرده‌اند. آنچه آمد مختصری از موضوع بغرنج سربازی اجباری و اثرات سوء آن در جامعه امروز ایران بود، حال آن که سرباز در دوران دوسال خدمت سربازی با چه رنج‌ها و گرفتاری‌هایی روبرو می‌شود حکایت تلخ دیگری است.
@lakamir

Lakamir

08 Feb, 11:48


زنه ی وا بردی (زندگی بر باد رفته) تازه ترین سروده استاد #لکمیر کیومرث امیری کله جوبی.
ضبط، تنظیم و میکس: اورجینال رکورد
@lakamir

Lakamir

07 Feb, 23:07


متاسفانه در سایه فسق و فساد سراسری که گریبان مملکت را گرفته است کار تمام تعاونی های روستایی و مراکز خرید گندم همین بود در کنار دیگر تخلفات شان، قاطی کردن خاک با گندم و با رشوه و رابطه تحویل سیلوها دادن که منجر به آلودگیگندم ها و همچنین نابودها هزارها شرکت تعاونی روستایی در کشور و چپاول سرمایه های دهقانان زحمتکش و مظلوم توسط دلالان روستا و کار به دستان دولتی در اکثر استان های کشور شد و کسی هم اعتراض نکرد و صدایش را هم بالا نیاوردند.
@lakamir

Lakamir

07 Feb, 11:37


در حالی که هزارها هزار کودک ایرانی به دلیل فقر و تهیدستی نمی توانند حتی مدرسه بروند و جوان های این کشور توان تشکیل خانواده ندارند و اکثریت ملت در فقر و تنگدستی دست و‌ پا میزنند عده قلیلی که ثروت کشور را بین خود تقسیم کرده اند خودشان و فرزندانشان این چنین به ریش عدالت و ملت می خندند!
اینجا لاس‌وگاس نیست باستی‌هیلز تهران است که با عرق جبین اکبر طبری و مساعدت جهادی صادق لاریجانی ساخته شده است.
این فرزندان همان مسئولانی میباشند که تصویب می‌کنند کنجکاوی در دارایی‌های آنان و فعالیت در فضای مجازی جرم است...
همانهایی که میلیاردها دلار پول نفت و سرمایه‌های ملت را بین خود تقسیم کرده‌اند (بچه های ثروتمند تهران) و اینچنین میلباردها اسکناس را روی سر هم میریرند و حالا هم کارگران سالن دارن از زیر دست و پاشون پارو میکنند که خدای نکرده لیز نخورن!
@lakamir

Lakamir

05 Feb, 20:21


نظرات یک اقتصاد دان بین المللی در خصوص وضعیت فوق بحرانی دلار در ایران
بر مبنای روش های اقتصادی امروزه دلار می بایست بین ۱۴۰۰۰ الی ۱۵۰۰۰ تومان باشد.. با لحاظ دلار ۸۵۰۰۰ تومانی فاصله  این دو مبلغ که ۷۰۰۰۰ تومان است، از جیب عموم مردم بنفع دولت و خودی ها و خصولتی ها، رانت خواران و صاحبان ثروت و قدرت  غارت می شود
@lakamir

Lakamir

05 Feb, 18:15


سخنان اعتراضی عبداله رضایی در تجمع بازنشستگان استان کرمانشاه

ملت ما سال‌هاست به گروگان یک توهم رفته است
روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن، تجمع اعتراضی بازنشستگان در کرمانشاه با سخنرانی عبداله رضایی، فعال صنفی معلمان، همراه بود. وی در بخشی از سخنان خود با انتقاد از نحوه مدیریت ثروت‌های کشور اظهار داشت:
ما دروغ، فریب و خدعه را خوب می‌شناسیم. ما رابطه بین فقر و فلاکت و خروج ثروت‌های این مردم از کشور را به‌خوبی درک می‌کنیم. ما، به‌عنوان آموزگاران این کشور، رابطه بین گردن و دار، چشم و ساچمه، بدن و شکنجه را می‌شناسیم.
وی با تأکید بر فشارهای اقتصادی بر طبقات مختلف جامعه، از جمله کارگران، معلمان، بازنشستگان و کارمندان، افزود:
ملت ما سال‌هاست که به گروگان یک توهم رفته است. توهمی که واقعیت آن فقر، فلاکت، اعتیاد، تن‌فروشی و هزار درد دیگر است. ثروت این مملکت چگونه خرج این توهمات می‌شود؟ ما تا کی باید قربانی این توهم باشیم؟
این سخنرانی در ادامه اعتراضات صنفی معلمان و بازنشستگان نسبت به وضعیت اقتصادی و معیشتی کشور مطرح شد.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
@lakamir

Lakamir

05 Feb, 17:04


نوروز ذبیحی بازنشسته تامین اجتماعی را از زندان آزاد کنید.
قرار نیست کسی که از گرسنگی و پایمال شدن حق و حقوقش می نالد زندانی شود. ذبیحی که برای شرکت در تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران عازم بود بازداشت و بیش از ۱۰ روز است که در زندان اوین حبس می باشد.
@lakamir

Lakamir

05 Feb, 12:53


نگرانی دکتر راغفر استاد دانشگاه از موقعیت فعلی کشور و پیشنهادتی در این رابطه.
@lakamir

Lakamir

04 Feb, 18:52


اینجا قبرستان لاکچری لواسان تهران است. قیمت هر قبر ۶ میلیارد تومان و پرداخت حق شارژ و بقیه مخارج از سوی بازماندگان.
اینجا ایران است میلیون ها خانوار در فقر و گرسنگی دست و پا می زنند و به هزاران مصیبت گرفتار هستند. عدالت در مسلمانی که میگن یعنی این.
@lakamir

Lakamir

04 Feb, 13:30


مراقب برنج هایی که خریداری می کنید باشید.
نماینده مجلس مدعی شد: ۶۰ هزار تن برنج تقلبی وارد کشور شده است

لاهوتی، نماینده مردم لنگرود:
طبق گزارش پلیس اقتصادی ۶۰ هزار تن برنج تقلبی وارد کشور شده که در شعبه ۹ دادیاری بندرعباس در حال رسیدگی است.
@lakamir

Lakamir

04 Feb, 13:22


جمشید عزیزی زندانی سیاسی که در مرخصی به سر می‌برد امروز مقابل زندان لاکان رشت رفت و آهنگ بلاچاو را با سازدهنی به یاد منوچهر فلاحی زندانی سیاسی محکوم به اعدام نواخت و با انتشار کلیپ فوق نوشت:
#منوچهر_فلاح را از خودم بهتر می‌شناسم. کارگری با دستانی مهربان و چهره‌ای خندان، که در بند میثاق، مادرانه هوای زندانیان را دارد. قبلاً در یک فایل صوتی از او گفتم و درخواست عفوش را داشتم، اما گویا ماشین اعدام، برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی خود در اداره‌ی کشور، می‌خواهد با صدور احکام سنگین علیه زندانیان سیاسی، وحشت بیافریند.
منوچهر بی‌گناه است. او صدای اعتراض ماست.
ما به نابرابری و فقر، به اعدام و نداشتن آزادی عادت کرده‌ایم. اما منوچهر می‌خواهد ما بیدار شویم. اویی که روی مچش تتو کرده: ایرانِ بیدارم آرزوست...
منوچهر عزیز، من نوازنده نیستم، اما برای تو نواختم، برای تو که معنای مقاومت هستی...
#منوچهر_فلاح
#نه_به_اعدام
@lakamir

Lakamir

03 Feb, 23:16


هم وطنی تویت زده و نوشته:
شهروندان قطری از محل فروش گاز حوزه مشترک با ایران به سومین ملت ثروتمند جهان تبدیل شده‌اند و ما دارنده دومین منابع گاز جهان همچنان درحال خفه شدن از سم مازوت و گذار از زمستان سخت به تابستان سخت تر هستیم.
@lakamir

Lakamir

03 Feb, 17:58


زنه ی وا بردی= زندگی بر باد رفته
تازه ترین سروده لک امیر را به زودی از این کانال تلگرامی به طور کامل دریافت خواهید کرد.
@lakamir

Lakamir

01 Feb, 17:30


‏ملانصرالدین را گفتند:
فلان کس فتوای جهاد داده
نمی‌آیی؟؟

ملا گفت: اگر خودش جهاد کرد
من هم می‌آیم! او میخواهد من بمیرم
تا زمینم را صاحب شود ...!
@lakamir

Lakamir

21 Jan, 22:52


lakamir

Lakamir

19 Jan, 14:09


در ﻣﻴﺎﻥ ﻫﻤﻪ‌ی ﺁﺭﻣﺎﻥﻫﺎی ﺳﻴﺎسی ، ﺁﻧﮑﻪ ﺍﺩﻋﺎی ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﺸﺮی ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ، ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎﺗﺮ ﺍﺳﺖ
ﺗﻼﺵ ﺑﺮﺍﻱ ﺑﺮ ﭘﺎیی  ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮ ﺭﻭی ﺯﻣﻴﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ؛ ﮐﺴﺎﻧﻲ ﮐﻪ میﭘﻨﺪﺍﺭﻧﺪ ﻗﺎﺩﺭﻧﺪ ﺑﺸﺮﻳﺖ ﺭﺍ ﺳﻌﺎﺩﺗﻤﻨﺪ ﮐﻨﻨﺪ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎی ﺧﻄﺮﻧﺎکی ﻫﺴﺘﻨﺪ .
ﺍﺳﺎﺳﺎً ﺭﺅﻳﺎی ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮ ﺭﻭی ﺯﻣﻴﻦ ؛ ﺭﻭﻳﺎی ﺧﻄﺮﻧﺎکی ﺍﺳﺖ ...!؟ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪتی ﺑﺎﻭﺭ می کنند ﮐﻪ ﺣﻖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺑﻴﺸﻤﺎﺭی ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺷﺮﻭﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﺮﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺻﻄﻼﺡ ﺳﻌﺎﺩﺗﻤﻨﺪ  ﮐﻨﻨﺪ .
@lakamir

Lakamir

16 Jan, 20:46


چند سال پیش وقتی که کتاب پیک کردگار سروده میثم میرزایی چاپ شد خبر انتشار کتاب همراه با دلنوشته کوتاهی از ناشر در این کانال منتشر شد اکنون آقای میرزایی پاسخی به آن دل نوشته کوتاه را در قالب چند بیت شعر ارسال کرده است که با هم می خوانیم.

راسن کار گل  گیرودم کردن
بندی روزگار بیهودم کردن
سرد و سرگردان فرسودم کردن
زام دارو زردو افسردم کردن
دستم بی قلم ،بی سودم کردن
جور شعله آگر بی دودم کردن.
ولی دل دامان پاکیش پاک مندن
نه ظلم زمان یقش چاک مندن
وختن بستانو قلم غم وردش
واکرو دیدیل تارو نم وردش
@lakamir

Lakamir

16 Jan, 20:42


‍ #کتاب #پیک_کردگار سروده میثم میرزایی به زبان کردی است.

کتاب پیک کردگار توسط #انتشارات_ماهیدشت
به مدیر مسئولی #کیومرث_امیری_کله_جوبی #لک_امیر چاپ شد.
@lakamir
میثم میرزایی در این اثر زندگینامه زرتشت را از ابتدا تا انتها به زبان شعر بیان کرده است.
میرزایی از جمله شاعران جوانی است که استعداد ژرفی در شعر دارد. افسوس کار گل به سختی وی را چون بسیاری دیگر از شعرای با ذوق این دیار از کار دل وا داشته است. دردی که امروز در کنار هزاران درد دیگر جامعه ادبی و هنری ما را رنج می دهد.

@lakamir

Lakamir

16 Jan, 17:53


حکایت نابودی نسل شپش در ایران

در روزگار حاکمیت قاجارها یکی از مصیبت های ملت ایران وجود فراوانی شپش در کنار ده ها مصیبت دیگر بود. مردم شب و روز و هر وقت کمترین فرصتی پیدا می کردند شروع می کردند به شپش کشی. آنها شپش های در سر و لباس های خودشان و فرزندانشان را زیر ناخن هایشان له کرده و یا با تکاندن لباس های شپش زده روی آتش در آتش می انداختند و می سوزاندند. تا چند سال بعد از نابودی قاجارها معضل شپش ادامه داشت. ارتش روزی را به عنوان روز شپش کشی داشت. در آن روز سربازها لباس های خود را یک جا می انداختند داخل بشکه های آبی که روی آتش در حال قل زدند برای این منظور در نظر گرفته شده بود. اخر کار نیمی از بشکه ها پر از کپل شپش می شد. ولی نسل شپش از میان نمی رفت.
با آمدن سم و البته مهم تر از سم پیدایش مواد شوینده مانند صابون و پودرهای شوینده آن هم با قیمت بسیار نازل طولی نکشید نسل شپش نابود شد.
@lakamir

Lakamir

16 Jan, 17:41


سخن بزرگان
           
بزرگ علوی:
با کشتنِ «شپش»، سر از «خارش» خلاص نمی‌شود، شپشِ دیگری، همان «مأموریت» را انجام می‌دهد؛ سر را باید «ضدِعفونی» کرد!

جرج اورول
مردمی که «سیاستمدارانِ فاسد» را انتخاب می‌کنند «شریکِ جرم» هستند، نه قربانی!

چرچیل (وینستون)
وقتی «اسب»ها را به «میدان مسابقه» راه نمی‌دهند، هر «خر»ی می‌تواند «پیروزِ» مسابقه باشد!

سقراط
انسان به اندازه‌ای که «پرسش»،«نقد» و«شک» می‌کند؛ «خردمند» است!

وقتی «سایه»ی آدمهای «کوچک» در حال «بلند» شدن است؛ «آفتابِ» آن سرزمین، دارد «غروب» می‌کند!

عزیز نسین
انسان فقط در قبال «گفته»هایش «مسؤول» نیست، در برابرِ «سکوت»هایش هم «مسؤولیت» دارد!

فرانکلین روزولت
در سیاست، هیچ پدیده‌ای «اتفاقی» نیست؛ هراتفاقی، «برنامه‌ریزی» شده است!

مارتین لوترکینگ
تا «خَم» نشوید، کسی «سوار»تان نمی‌شود!

کسانی که «اجرای عدالت» را بارها به «تأخیر» می‌اندازند، قصدِ «تحقق» آنرا ندارند!

اگر کسی یک بار، مرا فریب داد، شرم بر او باد؛ اگر دو بار مرا فریب داد، شرم بر من باد!

مارک تواین
آنجا که «آزادی» وجود ندارد، اگر«رأی دادن»، چیزی را «تغییر» می‌داد اجازه نمی‌دادند کسی رأی بدهد!

مهاتما گاندی
اگر«جرأت» نداری «حرف ِحق» بزنی، دست‌کم برای کسی که «حرف ناحق» می‌زند، «کف» نزن!

نيچه(فردریش)
«آینده» از آنِ کسانی است که به «استقبال»اش می‌روند!

هانا آرنت
انتخاب از میان «بد» و «بدتر» ، «فرصت»ی است که برای «بدتر» شدن ، به «بد»ها می‌دهیم.
@lakamir

Lakamir

15 Jan, 21:08


و ناگهان این خبر تلخ و اندوهبار
ابراهیم نبوی نویسنده و طنز پرداز ایرانی دور از وطن در کشور آمریکا به زندگی خود پایان داد.
درد و رنج و حرمان بی پایان اهل فکر و قلم ما در این سال ها تراژدی های تلخ و دردناکی که تاریخ ما هرگز در خود سراغ نداشته است. یاس و افسردگی و ناامیدی و سرخوردگی بیماری مزمنی که امروزه جامعه و اهل فکر و اندیشه ما را در خود غرق کرده است!
@lakamir

Lakamir

14 Jan, 19:39


لذا مشاهده می‌کنید در خانواده‌های بسیاری هم پدر و بزرگ خانواده با سن بالا و موی سپید مشمول خدمت سربازی است و هم یک یا چند پسرش. در هر صورت با رفتن نان‌آور خانواده به سربازی دیگر افراد خانواده با مشکلات عدیده‌ای و به ویژه با فقر بیشتری روبرو شده که گاه منجر به خودکشی بعضی ار افراد خانواده هم شده است. از سوی دیگر فردی که با وجود تمام مشکلات مجبور شده خانواده را رها کرده و به سربازی برود تحت فشار قرار گرفته و ممکن است حین خدمت سربازی بر اثر فشارهای روحی و روانی خود و خانواده‌اش به زندگی خود خاتمه بدهد.
شواهد نشان می‌دهد یکی از عوامل خودکشی در جامعه امروز ایران و در کنار ده‌ها مشکل و معضل دیگر موضوع و مشغله‌ای با عنوان سربازی‌ست که برای خانواده‌های فقیر همیشه باعث دردسر بوده است.
در یک نگاه کلی به مقوله سربازی در جمهوری اسلامی ایران به این نتیجه تلخ و اندوه بار خواهیم رسید که شیوه برخورد بی چون و چرای جمهوری اسلامی با مقوله سربازی که نزدیک به نیم قرن است به شکل من درآوردی و خارج از عرف و اصول و با زور و فشار بر جوانان و بالطبع خانواده‌ها در کشور اعمال می‌شود باعث و بانی استیصال جوان‌ها در وهله‌ی نخست و درماندگی و تلاشی بسیاری از خانواده‌ها شده است.
روشی که مانند آن را در هیچ جای دنیا نمی‌توان یافت و با هیچ اصول و معیار درستی همخوانی ندارد و فقط و فقط مختص به جمهوری اسلامی‌ست و بس و خانواده‌های زیادی را با رنج و‌گرفتاری روبرو کرده است.
این شیوه برخورد با خدمت سربازی که روزگاری از آن به عنوان خدمت مقدس سربازی یاد می‌شد باعث شده نه تنها قدسیتی از آن باقی نماند بلکه باعث و بانی مشکلات زیادی برای مردم باشد و نه تنها کسی از آن به نیکی و افتخار یاد نمی‌کند بلکه جوان‌ها دل خوشی برای انجامش ندارند و اکثرا با دید نفرت انگیزی از آن یاد می‌کنند.
در چنین رویه‌ای مردان ۴۵ ساله بایستی به سربازی بروند و هم اکنون ۳۵ دوره مشمول در کشور وجود دارد.
حوزه نظام وظیفه نیروی انتظامی هر از چند گاه یک بار به کارفرماها اعلام می‌کند در صورت به کارگیری جوانان مشمول محکوم به جریمه‌های کلان و دادگاهی خواهند شد. در این شیوه دولت گاه و بیگاه خدمت سربازی را با قیمت‌های گزاف به مشمولان می‌فروشد و کمترین توجهی به مشکلات خانواده‌هایی که تنها نان‌آورشان را مجبور به سربازی رفتن می‌کنند، ندارد و هیچ توجهی به این که آیا جوانی که پا به سن ۱۸ سالگی گذاشته با کدام پس انداز قادر به خرید خدمت سربازی است؟ بد تا کردن جمهوری اسلامی با مقوله سربازی که نزدیک به نیم قرن است با سماجت و لجاجت بر جوانان این کشور و خانواده‌ها اعمال می‌شود این تصور را به وجود آورده است که مسئولان رده بالای جمهوری اسلامی با توجه به حاکمیت ایدئولوژی، با افرادی که به سربازی نرفته باشند به دید دشمن و مخالفان خود نگاه کرده و این درک را که علت سربازی نرفتن جوان‌ها مشکلات معیشتی و گرفتاری‌هایی است که در زندگی با آن دست به گریبان هستند را ندارند و هیچگونه دقت و توجهی به اینکه چرا این عده کثیر حاضرند سالیان دراز از همه حقوقشان محروم بمانند ولی تن به خدمت سربازی نمی دهند، ندارد.
این مقوله که می‌توان گفت سال‌هاست به صورت یک معضل بزرگ بر سر راه جوان‌ها قرار گرفته است تا آن جا غیر معقول بوده که بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح الغا سربازی اجباری را در مجلس ششم مطرح کردند که بی نتیجه ماند و در این روزها باز هم برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله نماینده سقز و بانه و قاضی زاده هاشمی نایب رئیس فعلی مجلس درخواست الغا سربازی اجباری را مطرح کرده‌اند.
آنچه آمد مختصری از موضوع بغرنج سربازی اجباری و اثرات سوئ آن در جامعه امروز ایران بود، حال آن که سرباز در دوران دوسال خدمت سربازی با چه رنج‌ها و گرفتاری‌هایی روبرو می‌شود حکایت تلخ دیگری است.
@lakamir

Lakamir

14 Jan, 19:38


خدمت سربازی و رنج هزار توی خانواده‌های ایرانی!
                          کیومرث امیری


سال‌هاست خدمت سربازی در جمهوری اسلامی ایران به رنج هزارتو و معضلی بزرگ برای خانواده‌ها تبدیل شده است. هر فرد مذکر ایرانی با رسیدن به سن ۱۸ سالگی باید سایه سنگین خدمت سربازی را چون بختکی شوم و سمج بر زندگی خود و خانواده اش احساس کند و این بختک تا سالیان دراز گریبان او را گرفته و تمام شئون زندگی او و خانواده‌اش را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این معضل باعث رنج و گرفتاری بسیاری از خانواده‌ها و حتی تلاشی زندگی‌های فراوانی شده است.
چرا که هم اکنون متولدین سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۸۰ یعنی افرادی که ۴۵ سال از عمرشان گذشته و اکثرا دارای زن و فرزند هستند و تقریبا به مرز پیری و کهولت نزدیک شده‌اند، مشمول خدمت سربازی بوده و بر اساس مقررات جمهوری اسلامی باید به سربازی بروند و یا این که در زمان‌هایی که دولت اعلام می‌کند خدمت سربازی‌شان را از دولت با قیمتی سرسام‌آور خریداری کنند امری که در حد توان اکثریت جامعه نیست. جامعه‌ای که امروزه شکاف اقتصادی و اختلاف طبقاتی در آن سر به آسمان می‌زند.
در چنین شرایطی است که پدر با پسرانش به طور همزمان مشمول محسوب شده و ناچارند به سربازی بروند و در غیر این صورت از کلیه حق و حقوق و مزایای اجتماعی و قانونی خود محروم خواهند ماند. فردی که مشمول است هیچ سندی به نامش صادر نمی‌شود، هیچ وامی به او تعلق نمی‌گیرد و هر کارفرمایی او را استخدام کند به جریمه تا ۱۰ میلیون تومان و زندان محکوم خواهد شد.
از آن جایی که جمهوری اسلامی با دیدی خاص و انحصاری، مطلق‌گرا به مقوله خدمت وظیفه عمومی نگاه کرده و هیچ نوع گذشت و چشم پوشی تحت هیچ عنوان و شرایطی از مشمولان را نداشته لذا این امر مشکلات و مصایب و به طور کلی گرفتاری‌های زیادی را برای اکثر جامعه ایجاد کرده و بر فقر و فلاکت و مشکلات بیش از پیش خانواده‌ها افزوده است و به شکل معضلی همه جانبه خانواده‌های فراوانی را در معرض گرفتارهای جوراجور و به اشکال مختلف قرار داده است.یکی از معضلات در این خصوص فروش خدمت سربازی به مشمولان است در این‌ فروش ناعادلانه خدمت سربازی به مشمولان با شرایط خاصی فروخته می‌شود و هر چقدر سطح تحصیلات افراد مشمول بالاتر باشد باید پول بیشتری بابت خرید خدمت سربازی بپردارند؟! این امر باعث شده فرزندان قشر مرفه بی هیچ دغدغه‌ای خدمت سربازی خود را خریداری کنند در حالی که اکثریت جامعه که دچار فقر و بیکاری و مشکلات مالی هستند و بعضا در تهیه معیشت خود و خانواده هم درمانده‌اند هرگز توان خرید سربازی را ندارند و این در حالی است که این مشکل تا سالیان دور و دراز دست از سر آنها بر نداشته و چون سدی بزرگ بر سر راه افراد قرار دارد و بر زندگی‌شان اثرات سوئ بسیاری باقی می‌گذارد زیرا هر کار پیش پا افتاده‌ای در جامعه منوط به داشتن کارت پایان خدمت است و بدون آن فردِ مشمول از کلیه حقوق انسانی و اجتماعی خود محروم و ناکام خواهد ماند.
آخرین نرخ اعلام شده خرید خدمت سربازی که در هیچ ماده قانونی وجود ندارد ولی سال‌هاست اعمال می شود به این شرح است.
مشمولین بی‌سواد و با تحصیلات زیر دیپلم مبلغ ۱۰ میلیون تومان، فوق دیپلم ۱۵ میلیون تومان، لیسانس ۲۰ میلیون تومان، دکترای غیر پزشکی ۴۰ میلیون تومان و … .

تاریخچه مختصر خدمت سربازی در ایران
تا قبل از روی کار آمدن سلسله پهلوی در ایران مقوله‌ای با عنوان خدمت سربازی وجود نداشت. فقط در زمان حاکمیت سلسله قاجارها و صفویان گاه دولت‌ها به جای بخشی از مالیات ایلات و طوایف تعدادی جوان از آنها را جهت خدمت در میان لشکریان بر می‌گزیدند.
در سال ۱۳۰۴ خورشیدی رضاشاه با ارائه طرحی به مجلس شورای ملی خدمت سربازی را قانونی کرد. اتفاقا بسیاری از روحانیون و ملاکین در آن زمان مخالف سرسخت این طرح بودند. طرح به تصویب رسید و خدمت سربازی در کشور برای پسران جوانی که به سن ۱۸ سالگی رسیده باشند اجباری شد و مدت خدمت زیر پرچم ۲۴ ماه تعیین شد و این قانون با ماده و تبصره‌های خاص خود ادامه یافت.
در سال ۱۳۴۲ محمدرضا شاه دختران دارای تحصیلات دیپلم و بالاتر را به عنوان سپاهیان دانش و بهداشت و ترویج و آبادانی و با بهانه‌ی سربازی به خدمت فراخواند و خدمت سربازی برای دختران تحصیل کرده که قصد ورود به مشاغل دولتی را داشتند ضروری اعلام شد و بر اساس آن به دخترانی که مدت ۲۴ ماه خدمت زیر پرچم انجام می‌دادند کارت پایان خدمت سربازی داده می‌شد. از آن‌ پس دختران تحصیل‌کرده بدون انجام خدمت سربازی نمی‌توانستند جذب مشاغل دولتی شوند ولی خدمت سربازی برای دختران در جمهوری اسلامی به طور کلی ملغی شد.

Lakamir

14 Jan, 19:38


در تمامی آن سال‌ها خدمت وظیفه عمومی از نظم و نظام خاص و حساب شده‌ای برخوردار بود. هر ساله در فصل پاییز به مشمولان سراسر کشور فراخوان داده تا خود را جهت اعزام به خدمت سربازی به حوزه‌های نظام وظیفه در سراسر کشور معرفی کنند و در بقیه طول سال خبری از این موضوع و ایجاد دلهره برای جوانان و خانواده‌هایشان وجود نداشت.
در سال‌های نخستین اجرای طرح خدمت سربازی جوانان روستایی که معمولا بی‌سواد بودند و نیاز به سربازی رفتن را در خود احساس نمی‌کردند معمولا از این امر فراری بودند که گاه به وسیله ماموران ژاندارمری به حوزه‌ها برده می‌شدند. کدخدایان نیز مسئولیت معرفی مشمولان روستایی را بر عهده داشتند.
چنین رویه‌ای در کشور تنها مربوط به سال‌های پیش بود و در سال‌های اواخر حکومت شاهنشاهی اجباری در سربازی رفتن نبود چرا که جوان‌های تحصیلکرده برای استخدام شدن و جدب کارهای دولتی خدمت سربازی را به اختیار و خواست خود انجام می‌دادند و کسانی هم که به هر دلیل به سربازی نمی‌رفتند طولی نمی‌کشید که عفو عمومی شامل حالشان شده و معافیت دریافت می‌کردند. حال آن که هم اکنون در نظام جمهوری اسلامی ۳۵ دوره مشمول خدمت سربازی یعنی از متولدین سال ۱۳۵۴ تا ۱۳۸۰ وجود دارد و به تعبیر دیگر کسانی که ۴۵ سال از عمرشان گذشته است کماکان مشمول غایب محسوب شده و به همین دلیل از کلیه حقوق اولیه خود محروم هستند و این مشکل باعث نا امیدی و فقر و بیکاری و دیگر معضلاتی چون خودکشی، دزدی، اعتیاد و…. در بین بسیاری از این دسته خانواده‌ها شده است.
در چنین شرایطی که جمهوری اسلامی برای آحاد جامعه به وجود آورده است، هر فرد مذکر ایرانی یا ناچار است به سربازی برود و رنج آن را با تمامی مشکلاتی که در زندگی دارد بر خود هموار کند و یا از سربازی رفتن سرباز زده و در نتیجه سال‌های زیادی از عمرش را به دلیل مشمول بودن و عدم انجام خدمت سربازی از حق و حقوق انسانی‌اش محروم بماند و در طول این مدت هم همیشه اضطراب و دلهره سربازی را با خود داشته باشد.

Lakamir

13 Jan, 13:25


زمسان هی، شعر و دکلمه استاد #لکمیر . کیومرث امیری.

@lakamir

Lakamir

12 Jan, 15:47


@lakamir

Lakamir

12 Jan, 11:29


دادخواهی بازنشستگان در تهران!

تهران: گردهمایی بازنشستگان تأمین اجتماعی در برابر سازمان تأمین اجتماعی، در اعتراض به فساد حکومتی، سختی گذران زندگی و پایمال شدن حقوق خود.
علاوه بر بازنشستگان تهران بازنشستگان برخی دیگر از شهرهای کشور نیز تجمعات اعتراضی برگزار کرده و نسبت به وضعیت معیشتی و حقوقی شان فریاد دادخواهی سر دادند. گوش حاکمیت همچنان بسته است و پاسخی به خواست های به حق این قشر مظلوم و حق و حقوق پایمال شده نداده است و همچنان بر پایمالی حق و حقوق آنها اصرار دارد.
@lakamir

Lakamir

12 Jan, 11:17


بزم تنهایی و دلتنگی داریوش عزیزی
@lakamir

Lakamir

11 Jan, 21:51


@lakamir

Lakamir

11 Jan, 08:17


فوت یک تن دیگر از زخمی های حادثه روستای باغ کرم بگ.
از میان چهار زخمی بستری در بیمارستان که در حادثه تیراندازی مهاجمان به روستای باغ کرم بگ مصدوم و روانه بیمارستان شده بودند یک نفرشان بر اثر شدت جراحات فوت کرد و به این ترتیب تعداد کشته شدگان این حادثه تلخ به ۴ نفر رسید.
@lakamir

Lakamir

11 Jan, 06:19


ایران تا مرز قحطی فاصله ای ندارد

ابر بحران ها در کشور این روزها یکی پس از دیگری سر برآورده اند تا این کشور را که روزگاری دارای بزرگترین منابع نفت و گاز و دیگر منابع طبیعی و ثروت در جهان بود را با قحطی تمام عیار روبرو کند. این تراژدی بزرگ و هولناک که کشور را تهدید می کند طی این سال ها به دلیل گندکاری های هزارتو و جورجور و سومدیریت های مسئولان کشور به وجود آمده است اکنون سخت گریبان اقتصاد کشور را گرفته و باعث از حرکت افتادن چرخ های اقتصاد و تولید شده و مراکز مولد کالاهای ضروری و مواد غذایی و پول و غیره در کشور یکی پس از دیگری از حرکت باز خواهد ایستاد و زیر ساخت ها و بعد چرخ های اقتصادی زنجیر وار یکدیگر را در بازایستادن و در نتیجه تمام‌ شدن مایحتاج عمومی و ضروری و چرخه حیات یاری خواهند داد تا زمانی که کشور از نفس کشیدن بیافتد. متاسفانه چنانچه وضع مملکت بر همین منوال پیش برود طولی نخواهد کشید فاجعه قحطی در ایران به وقوع خواهد پیوست.
@lakamir

Lakamir

10 Jan, 23:02


دیشب ۲۱ م دی ماه مهاجمین ناشناس با هجوم و تیراندازی به مجلس حنابندان در روستای باغ کرم بگ بخش سرفیروزآباد - دهستانی که از گذشته تا همین چند سال اخیر از حیث صلح و آرامش زبان زد بود- از توابع کرمانشاه ۳ تن از جمله یک زن جوان را کشته و ۴ نفر دیگر را به شدت زخمی کرده و از محل حادثه متواری شدند و ‌تا کنون که بیش از ۲۴ ساعت از وقوع این تراژدی تلخ می گذرد خبر و اثری از مهاجم یا مهاجمین به دست نیآمده است.
قتل عام های از این دست و برادرکشی های نامتعارف زمانی در جوامع شیوع و‌ گسترش پیدا می کند که آن ‌جامعه با معضلات و مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و عقیدتی و نابرابری ها روبرو بوده و با از دست دادن امید و‌ باورهایش در گستره ناهنجاری های شکل گرفته و به وجود آمده به شقاوت و خودکشی و برادرکشی روی می آورد.
@lakamir

Lakamir

09 Jan, 22:56


مردان ۵۰ ساله که خدمت اجباری خود را با پسران شان در حال انجام هستند؟!
بیش از ۳۰ دوره مشمول در کشور وجود دارد. ظلم مضاعفی که زندگی بسیاری را متلاشی کرده است. حاکمیت گوشش بدهکار نیست.
@lakamir

Lakamir

08 Jan, 19:00


سروده آقای مروتی
@lakamir

Lakamir

08 Jan, 18:42


لقمه ای نان. کارگر ساده. بازنشسته. دنیای پر تظلم کارگران و بازنشستگان.
@lakamir

Lakamir

07 Jan, 14:44


هيچگاه انسان سالم، دیگری را شکنجه نمی‌کند. این انسان آزار دیده است که آزار می‌رساند.
زخم خورده‌ها علاقه عجیبی به زخم زدن به دیگران دارند، آنها که از عزت نفس پایینی برخوردارند میل عجیبی به تحقیر کردن و گرفتن اعتماد به نفس و عزت نفس دیگران دارند.
تو هیچ‌ گاه کنار آن‌ها بزرگ نمی‌شوی، فقط تحقیر می‌شوی؛ چون، یک فرد ناسالم، هرچیز در اطرافش را بیمار می‌کند.
کارل_گوستاو_یونگ
@lakamir

Lakamir

03 Jan, 19:50


مور کرم اله سانبلی، مورخوان میهن پرست به همراه تصاویری زیبا از زندگی عشایری و طبیعت.
@lakamir

Lakamir

03 Jan, 16:03


جامیان . شعر و دکلمه:
شهرام فتاحی.
@lakamir

Lakamir

01 Jan, 21:40


مرگ پس از هزارها سال به سراغ جنگل های ایران آمده است. طبیعت ایران از سال ها پیش رو به تخریب و ویرانی گذاشته است.
@lakamir

Lakamir

01 Jan, 18:09


شش ایرانی در عربستان سعودی اعدام شدند
وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه شش فرد ایرانی را به اتهام قاچاق مواد مخدر حشیش در آن کشور اعدام کرده است.
@lakamir

Lakamir

29 Dec, 21:23


منصور یاقوتی دیده از جهان فرو بست

پیکر رنجور این نویسنده نامدار و درد کشیده روز یک شنبه نهم دی ماه سال ۱۴۰۳ در قطعه هنرمندان باغ فردوس کرمانشاه با حضور جمعی از مردم کرمانشاه و گروهی از اهل هنر و ادب به خاک سپرده شد.

نگاهی گذرا به زندگی سراپا درد و رنج منصور یاقوتی روایتگر سرنوشت تلخ و اندوهبار آن گروه از انسان هایی است که برای ساختن یک زندگی خوب و انسانی زندگی خود و وابستگان درجه یک شان به جهنمی تبدیل می شود که سراسر عمر باید در آن بسوزند و بسازند.
  منصور یاقوتی از آن دسته نویسندگانی بود که برای آرمانش می نوشت و نان به نرخ روز نخورد. بر یاقوتی در سال های عمرش چه ها گذشت تراژدی هولناکی است که تحمل شنیدنش هم عذاب آور است.
یاقوتی در طول هفتاد و چند سال از عمرش هرگز آه خوش به خود ندید. زندگی اش گره خورده بود با درد و رنج و ناکامی و بی سر و سامانی، سرنوشت تلخی که در کمین هنرمندان و نویسندگان راستینی که در کشورهای عقب مانده و تحت سیطره دیکتاتور زندگی می کنند نشسته است و تباهشان می کند. ولی رنج یاقوتی از جنس دیگری هم بود. بختک شوم و سیاهی که بر عمر و زندگانی یاقوتی چنگ انداخته بود و گام به گام تا آخر عمر حتی در شیوه مردن هم دست از سرش بر نداشت.
یاقوتی با رنج مرد. بیماری مهلکی که هفته ها و‌ماه ها شکنجه اش داد و در هم ش ریخت و وجودش را متلاشی کرد تا جایی که روزهای آخر عمر یاقوتی نبود که نفس می کشید و حرف می زد. کالبد خسته و خالی بود که با روح و روان یاقوتی در تضاد و تعارض بود انگار آن یاقوتی روزها و هفته ها پیش مرده بود و فقط جسمی از او باقی مانده بود. جسمی  که از کالبد او نفس می کشید و حرف میزد. البته نه اینکه یاقوتی هیچ عیب و نقصی نداشت خیر، او نیز مثل هر انسانی در رفتار و کردارش اشتباهاتی  داشت اما یاقوتی اهل هر چی بود اهل تسلیم و تن به ذلت دادن نبود. او خود و خانواده اش را زیر فشارهای سخت و طولانی قرار داد تا به آنچه که باور داشت وفادار بماند و به مردمش پشت نکند. مردمی که شاید هیچ وقت قدرش را ندانستیم.
منصور یاقوتی در خانواده ای فقیر روستایی- روستای کیوه نان سنقر کلیایی- با جمعیت زیاد به دنیا آمد. او پیش از انقلاب ۵۷ آموزگار بود و به دلیل نوشته هایش سال ها زندانی شد و بعد از انقلاب همراه با هزارها تن از همکارانش از کار بر کنار شد و باز هم مدت ها زندانی شد در حالی که مسئولیت خانواده با او بود. پس از آزادی از زندان چون کارش را از دست داده بود برای امرار معاش به کارگری و شغل های فصلی سخت و طاقت فرسا روی آورد و معاش خانواده را با کارگری و شرافتمندانه تامین می کرد.
در حالی که وجه مشترک همه نویسندگان و هنرمندان راستین در این مملکت فقر همراه با رنج و عذاب است ولی اگر بگوییم‌ منصور یاقوتی یکی از مظلوم ترین و رنج کشیده ترین نویسنده های تاریخ این سرزمین ستمدیده بود اغراق نکرده ایم. مسئولینی که در مرگش برای او بیانیه صادر می کنند و یا در مقابل دوربین های فیلم برداری داخل قبرش می دوند و فیلم و عکس یادگاری می گیرند هرگز یادی از این مرد در همه سالیان دور و درازی که گرفتار و از همه سو در رنج و عذاب بود نکردند و همه ما شاهدان خاموش سال ها جنگ نابرابر این هموطن دلسوخته میهن با فقر و ناملایمات در زندگی اش بودیم، یا کاری از دستمان ساخته نبود و یا خود را کنار کشیدیم و تنها و بیکسش گذاشتیم تا در میان انبوه مشکلات و گرفتاری ها یکه و تنها چون شمع بسوزد و آب شود. منصور یاقوتی غم مردمش را داشت. او عاشق نوشتن بود و تا آخرین لحظات عمر قلمش را زمین نگذاشت او هر کی بود و هر چی بود مظلوم زیست و‌ مظلومانه در اوج بیکسی دیده از جهان فرو بست.
کیومرث امیری - کرمانشاه - ۱۰ دی ۱۴۰۳
@lakamir

Lakamir

29 Dec, 14:07


بازاریان تهران اعتصاب کرده و تجمع اعتراضی برگزار کردند.
@lakamir

Lakamir

28 Dec, 13:20


منصور یاقوتی دیده از جهان فرو بست.

منصور یاقوتی داستان نویس و منقد ادبی اهل روستای کیوه نان سنقر کلیایی از توابع استان کرمانشاه بود. یاقوتی سال ها به عنوان معلم در مدارس کرمانشاه مشغول تدریس بود که در سال ۱۳۵۷ به همراه جمع زیادی از فرهنگیان کرمانشاه از کار بر کنار شد. یاقوتی دارای آثار ارزشمندی در زمینه داستان، رمان و نقد ادبی بوده و زندگی پر از رنجی را همراه با سال های طولانی تحمل زندان از سر گذراند. یاقوتی امروز هشتم دی ماه به دنبال یک بیماری در سن ۷۶ سالگی در کرمانشاه دیده از جهان فرو بست.
@lakamir

Lakamir

27 Dec, 23:38


نگاه حسرت بارت حکایت تلخ رنج فقری است که بر تو و هزاران کودک بی گناه چون تو رفته است.
آه تان روزی چون سیلی بنیان کن به خروش در خواهد آمد و مسببان به فقر و فلاکت نشاندنتان را به زباله دان تاریخ خواهد افکند. بشریت تا حق تو و امثال تو را از زالوصفتان و زورگویان نستاند آرام نخواهد گرفت و آن ‌روز دور نیست.
@lakamir

Lakamir

25 Dec, 20:23


عمر من ای گل طی شد بهر تو
متاسفانه خالق این عکس را که با دوربین های قدیم گرفته شده است پیدا نکردم
@lakamir

Lakamir

24 Dec, 20:28


روزنامه همشهری نوشته روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت در کشور گم می شود. و این سوخت از پالایشگاه و شرکت نفت گم می شود.
ملت آگاه است این گم شدن ها و بخور و ببرها تنها جز کوچکی از غارت کشور توسط حاکمان و مسئولان کشور می باشد. غارت و چپاول کشور سال هاست ادامه دارد و این روزها با سرعت بیشتری در حال انجام می باشد‌.
@lakamir

Lakamir

22 Dec, 16:51


هی دل حیرانم ....
کیومرث امیری . #لکمیر .
@lakamir

Lakamir

19 Dec, 19:42


بی تردید هیچ یک از این موارد به سادگی به دست نخواهد آمد مگر اینکه اراده ای قوی و همه جانبه به شکل جدی روی نماید و گام به میدان بگذارد در غیر این صورت همانطوری که کارشناسان و صاحب نظران ب آن اذعان دارند باید منتظر محو فلات ایران در آینده ای بسیار نزدیک و کمتر از نیم قرن بود.
@lakamir

Lakamir

19 Dec, 19:41


طرح فوق با موفقیت و در شکلی تمام و کمال در دست اجرا بود و چنانچه ادامه پیدا می کرد هم اکنون کوچکترین نگرانی در رابطه با این موضوعات در کشور وجود نداشت.
اما با سرکار آمدن جمهوری اسلامی متاسفانه تمام مطالعات و دستاوردهای آن طرحها در همه زمینه طاغوتی خوانده شد و تخریب گردید و در درازمدت به فراموشی سپرده شد.
تمام حصارهای مراتع و سیم خاردارها از جا کنده شد و به سرقت رفت. قرق مراتع شکسته شد و طرحهای سد سازی و غیره و غیره همگی تعطیل شدند.
با توقف و نابودی آن قانون هرج و مرج سرسام آور و لجام گسیخته ای در کلیت اکوسیستم کشور رخ داد و همه این موارد نادیده گرفته شد. چاه های آب بی ضابطه و مطالعه نشده برای کشاورزی حفر گردید. رودخانه ها به آلودگی گرائیدند و تخریب و نابودی جنگلها به انحا مختلف و اشکال متفاوت سالهاست که ادامه دارد و در نتیجه این معضلات و سوئمدیریت‌ها سرزمین بزرگ ایران با بحران آب و جنگل و‌ کشاورزی روبرو شد و به دنبال آن در طول چهار دهه گذشته طبق نظر کارشناسان ۷۳ درصد از آبهای ایران برای همیشه از بین رفته و این خلا غیرقابل جبران است.
ایران در مرحله ورشکستگی آب در سال ۱۴۰۹ قرار گرفته است. و در سال جاری کشور با کاهش ۴۹ درصدی باران روبرو بوده است.
فرونشست زمین و پدیده فروچاله ها به دلیل استفاده های بی رویه از سفره های آب زیر زمینی در جاجای کشور در حال وقوع می باشد.
دامنه این بحران ها و مشکلات تا جایی است که بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران بر این عقیده اند که سرزمین ایران در حال محو شدن است و زندگی در آن در آینده ای نزدیک غیرممکن خواهد بود.
عمق فاجعه آبی، کشاورزی و جنگل زدایی در فلات نیمه خشک ایران، راه حل چیست؟!
به دنبال نزدیک به نیم قرن آنارشیسم و هرج و مرج آبی و خاکی و جنگلها و کشاورزی در فلات بزرگ و نیمه خشک ایران که به دلایلی چون نگاه غیر علمی و غیر اصولی، مدیریت ناکارآمد و غیرمتخصص و … به وقوع پیوست. فلات ایران اینک در سال ۱۴۰۰ وارد مرحله خطرناک ورشکستگی آبی شده است، ورشکستگی که اثرات بسیار فراوانی را بر مقوله غذایی دارد.
عدم توجه به کلیت آب و خاک و جنگل در ایران برای توسعه بی رویه و بی حساب و کتاب کشاورزی و خودکفایی خیالی در امر کشاورزی و سدسازی های بی رویه و فاقد اصول علمی و حتی بدون مطالعه و متاسفانه برخوردهای سیاسی و خودمحورانه و به کارگیری الگوهای توسعه اشتباه با این مهم باعث شد در طول چهاردهه گذشته اکوسیستم ایران به طور کلی دچار افت، اختلال و در نتیجه تخریبی بی سابقه و جبران ناپذیری شود. در این مرحله آلودگی رودخانه ها و قنوات بوسیله فاضلاب های شهری و پسامدهای صنعتی و نادیده گرفتن استفاده سنتی از آب های سطحی در آبیاری و فشار بر آبهای زیرزمینی بطوریکه به گفته کارشناسان ظرف مدت کمتر از ۱۵ سال بیش از ۷۳ هزار کیلومتر مکعب آب زیرزمینی بیرون کشیده شده است که جبران آن امکان ناپذیر نخواهد بود.
در چنین شرایطی که کشور از مرز بحران هم گذشته و وارد مرحله خطرناک ورشکستگی آبی شده است و جنگ بر سر آب آغاز شده و رو به گسترش می باشد و در طول چهل سال گذشته بیش از ۸۰ درصد جنگلها و منابع طبیعی کشور از میان رفته است و کشاورزی در حال نابودی کامل می باشد بطوریکه تنها در سال جاری زراعی به علت خشکسالی و عدم بارندگی بیش از ۶۷ هزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی کشور خسارات وارد شده است، علیرغم آنکه کارشناسان بر این عقیده اند که برگشت به گذشته غیرممکن است، پیشنهادها و اظهارنظرهای کارشناسانه ای برای جلوگیری از ویرانی های بیشتر و در موارد احیا شاه رگ‌های حیاتی ایران ارائه می شود و بیش از همه به تغییر کامل الگوی توسعه و نگاه به کشاورزی و تغییر مدیریت اشاره می شود.
در این رابطه گفته می شود در دراز مدت باید به بهبود شرایط در همه زمینه های مرتبط اندیشید و خیلی سریع به این آشفته بازار پایان داده شود و گفتمان محیط زیستی را به صورت بسیار جدی و علمی سرلوحه قرار داد. اصلاح مدیریت و آشناکردن عموم به خطرات عدم توجه به محیط زیست باید به صورت جدی مورد توجه قرار داد و با پایان دادن به بی تفاوتی های جامعه این احساس را در مردم به وجود آورد که همگی حق حیات مساوی از امکانات طبیعی را دارند و به تضاد بین حاکمیت و مردم و جدایی مردم از دولت و ایجاد روحیه ای صادقانه در جهت ایجاد اعتماد بین حاکمیت و ملت همت گمارد.
با قبول این واقعیت تلخ که در طول چهار دهه گذشته بسیاری از امکانات کشور برای همیشه از بین رفته و غیرقابل جبران است در خوش‌بینانه ترین حالت ضروری است در جهت بهبود این وضع در یک فرایند درازمدت تکاپوی جدی و همه جانبه از جانب حاکمیت و مردم صورت گیرد و گسترش گفتمان محیط زیستی عاقلانه و هوشمندانه سرلوحه قرار داده شود.

Lakamir

19 Dec, 19:40


دولت ترکیه هزارها هکتار از جنگلهای قندیل و مرز کردستان را طی این سالها در جهت مبارزه با حزب کارگران کردستان پ. ک. ک. نابود کرده است و در ایران هزارها تن چوب از جنگلهای شمال کشور طی این سالها توسط باندهای مافیایی قاچاق چوب غارت شده است و آتش سوزی های مهیب نیز طی این سالها در جای‌جای ایران باعث نابودی هزارها هکتار از جنگلها شده است.
امروزه دیدن تک درختانی در بیابان‌های وسیع در گوشه و کنار ایران و جهان نشانه ای آن است که این دشت‌های خالی روزگارانی جنگلهای انبوهی بوده اند که نابود شده و به دشت‌های خشک و حتی به کویر تبدیل شده اند. از سوی دیگر استفاده بی رویه از سفره های آب زیرزمینی علاوه بر هدر رفتن ذخایر آب کشور در سطح بسیار وسیعی بانی خشک شدن هوای کشور و ایجاد فرونشست‌های زمین در بسیاری از نقاط کشور شده است. بی شک اگر بشر از ابتدا به این موضوع پی می برد که صنعتی شدن جوامع و افزایش جمعیت در جهان منجر به فجایع محیط زیستی خواهد شد هر گز اقدامی برای آن ها نمی‌کرد و در صدد جلوگیری از آن برمی آمد. چیزی نزدیک به چهار پنجم کره زمین را آب فرا گرفته است در حالی که تنها ۳ درصد این آبها شیرین و قابل استفاده می باشد. اقیانوس‌های وسیع و دریاها که این همه وسعت از زمین را پوشانده است همگی به دلیلی شور بودن غیر قابل استفاده هستند و برای استفاده از آن هزینه های سرسام آوری نیاز است که به صرفه نمی باشد در نتیجه بشر مجبور است به ۳ درصد آبهای شیرین موجود که حجم زیادی را در برابر نیاز امروزه بشر به آب تشکیل نمی دهد، اکتفا کند و در غیر این صورت منتظر فجایع غیر قابل جبران باشد. لذا برای جلوگیری از به وجود آمدن فاجعه کم آبی و بی آبی در سراسر جهان و به خصوص در مناطق کم آب و نیمه خشک مانند ایران دانشمندان و متخصصان تدابیری اندیشیده اند که چنانچه مورد توجه جدی بشر قرار نگیرد و از آن سرباز زده شود، بشر به مرگ و نیستی جمعی خود تن داده است.
کشور ایران نمونه بارزی از معضل کم آبی در جهان به ویژه در این قرن می باشد.
سالهای ۱۳۵۰ ه. ش در ایران طرح بزرگ احیا جنگلها و نگهداری از آب‌های شیرین سطحی و زیر زمینی در دستور کار دولت قرار گرفت و پس از مطالعه در مرحله اجر منجر به ایجاد چند سد آبی مهم در کشور، طرح قرق مراتع، احیا جنگلها با درخت کاری و ..‌.. گردید و هدف از آن خنک و مرطوب نگه داشتن هوای کشور بوسیله جنگلها و حفظ آبهای سطحی و زیر زمینی بود. آن طرحها چنانچه ادامه پیدا می کرد امروزه و در گذشت این مدت فلات ایران در صدر کشورهای با آب و هوای معتدل و جنگلهای انبوه و مراتع وسیع و آب فراوان قرار داشت و هدف از اجرای آن طرحها در سطح ملی و سراسری حفظ و نگهداری از محیط زیست کشور در کلیه زمینه های آب و هوایی بود ولی با روی کار آمدن جمهوری اسلامی متاسفانه تمامی آن طرحها نابود شدند و ابزار و آلات به کار رفته در آنها به سرقت رفت و قرق مراتع شکسته شد نگاه به مقوله آب و محیط زیست کاملا تغییر پیدا کرد و آنچه نباید اتفاق می افتاد اتفاق افتاد. افزایش جمعیت و مصرف بی رویه آب در امور کشاورزی و باغداری، صنایع و مصرف خانگی نیز از عوامل بسیار عمده نابودی جنگلها و به دنبال آن کاهش آبها در جهان بوده است.
نوستالژی طرحی بزرگ برای حفظ، احیا و نگهداری جنگلها و آب و کشاورزی در ایران که نابود شد.
در قانون مصوبی که در سال ۱۳۴۶ ه.ش به تصویب مجلس سنا در نظام پهلوی رسید حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع به وزارتخانه های کشاورزی، دارایی، دادگستری، اقتصاد و کشور سپرده شد. این طرح بزرگ که مسئله آب را نیز لاجرم تحت پوشش قرار می داد در همان سال به مرحله اجرا رسید و بر اساس آن مناطق وسیعی از مراتع کشور با حصارکشی قرق شدند و اقدام به کاشت انواع درختان در لابلای جنگلهای طبیعی در سطح هزارها هکتار در کشور شد. در پی این اقدام بسیار مهم طولی نکشید که جنگلها و مراتع حفاظت شده در مصونیت کامل قرار گرفته و از هرگونه بهره برداری غیر اصولی حفظ و جنگلها نیز احیا شدند. این طرح می رفت تا در فرآیندی مطالعه شده علمی با حفظ و احیا جنگلها و مراتع از آبهای سطحی و زیر زمینی نیز به شکل علمی و حساب شده نگهداری شود و از هرگونه استفاده غیراصولی و بی رویه از آبها جلوگیری به عمل آید و انصافا طولی نکشید و ظرف گذشت سه چهار سال از اجرای این طرح چهره جنگلها و مراتع به طور کلی تغییر یافت و رشد و توسعه آنها آشکارا خود را نشان داد. مطالعه علمی و همه جانبه در اکوسیستم کشور و اجرای اصولی آن طرح مطالعه شده و اجرا و ادامه آن در سلامت و تحت نظارت دستکم چهار وزارتخانه مهم باعث شد امید به حفظ و بهبود آینده شریانهای حیاتی کشور چون آب ها، جنگلها، مراتع و‌ کشاورزی و ..‌. به حقیقت بپیوندد.

Lakamir

19 Dec, 19:40


فلات نیمه خشک ایران در ورطه ورشکستگی آبی
                         کیومرث امیری


شواهد آشکار گویای این واقعیت تلخ است که از قرن‌های پیشین تاکنون میلیاردها میلیارد هکتار از جنگل‌های انبوه جهان از میان رفته است و هرگز قابل بازیافت نبوده و این روند که دخالت انسان یکی از عوامل بزرگ آن است همچنان ادامه دارد و در سراسر کره زمین و به ویژه در سرزمین‌های موسوم به جهان سوم و سرزمین‌های خشک و نیمه‌خشک مانند ایران به صورت سرسام‌آوری در حال پیشرفت است.
بر کسی پوشیده نیست که آب مایه حیات است و بدون آب زندگی محال و غیر ممکن خواهد بود. اما بشر چقدر این واقعیت در باره آب و حیاتی بودن آن را جدی گرفته و آن را باور کرده است را می‌توان در عملکرد رفتاری او با عنصر مهم آب جستجو کرد که متاسفانه به نتایج تلخ و نگران کننده‌ای خواهیم رسید.
آب به عنوان یکی از چهار عنصر اصلی تشکیل دهنده و نگهدارنده حیات از قرنها پیش مورد توجه بوده و در این قرن با توجه به نگرانی های موجود در زمینه کمبود آب، می توان گفت با جدیت بیشتری مورد دقت و توجه بوده و هر از گاهی از جانب دانشمندان و زیست‌شناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
این واقعیت را نمی‌توان فراموش کرد که وجود آب بستگی به عواملی چند دارد که بخش بزرگی از آن عوامل در دست انسان است و بی تعارف باید گفت نوع بشر برخورد منطقی و دوستانه ای با آب طی قرنهای طولانی و به ویژه قرن صنعتی شدن جوامع که مصرف آب را چندین برابر کرده است نداشته و در نابودی آن به انحا مختلف نقش بزرگی هم بازی کرده و می کند.
گرم شدن زمین که بخشی از آن باز هم به عملکرد بشر بر روی کره زمین مرتبط است بزرگترین تاثیر را در کاهش و کم شدن آب ها و بروز خشکسالی ها بر روی کره زمین داشته است.
از دیگر عوامل مهم در رابطه با آب پدیده جنگل‌هاست، جنگل از عمده ترین عوامل طبیعی برای حفظ و گسترش آب بر روی زمین بوده در حالی خود جنگل هم برای زنده ماندن و رشد و گسترش از آب تغذیه می کنند. آبی که اگر نباشد لاجرم جنگل و کشاورزی نیز وجود نخواهد داشت و در موضوعی کلی تر حیات هم وجود نخواهد داشت.
از سوی دیگر فقدان جنگل به همان اندازه در کاهش میزان آب موثر است که نبود آب در کاهش و نابودی جنگل. این دو پدیده طبیعی مکمل یکدیگر در راز وجود و ادامه حیات بر روی زمین بوده و به همین خاطر حین دخالت بشر وارد فاز تضاد و تقابل شده و به نوعی در تعارض و تقابل با یکدیگر قرار می گیرند. به تعریف دیگر جنگل و کشاورزی که دو قطب نگهدارند هم و در نتیجه نگهدارنده آب هستند در تعارض با یکدیگر اثرات سنگینی را بر کم و کیف آبهای سطحی و زیر زمینی و نیز بر بخش کشاورزی باقی می گذارند. جمله معروفی که این سالها در خصوص آب بیان می شود آن است که گفته می شود، جنگ بعدی میان ملتها جنگ آب خواهد بود.
در یک تعریف کلی از آب میتوان گفت، آب این مایه حیات همه موجودات زنده بر روی کره زمین کمتر قدر و قیمتش را بشر درک کرده و همیشه فشارهای غیر ضروری را بر آن اعمال کرده است تا جایی که این مایه حیات را با خطر انهدام و نابودی روبرو کرده و آن را با سرنوشت مبهم و بسیار نگران کننده ای مواجه کرده است.
بشر از بدو کشف کشاورزی، برای گسترش آن‌ متاسفانه به تخریب همزاد دوقلوی ان یعنی جنگل پرداخته و جنگل را نه به عنوان عنصر مهم تعامل با کشاورزی بلکه به عنوان پدیده ای متقابل در امر کشاورزی محاسبه کرده است و برای گسترش کشاورزی مترصد از بین بردن جنگلها و جنگل زدایی بوده است. با افزایش جمعیت بشر بر روی زمین و گسترش شهرها گسترش کشاورزی هم روز به روز بیشتر و بیشتر شد که این امر لاجرم در نابودی آب اثرات فراوانی داشته است.
جنگل در ماهیت ذاتی خود عنصر حفظ و افزایش آب بوده در حالیکه کشاورزی برخلاف جنگل پدیده مخرب آب از بسیاری جهات بوده و هست.
شواهد گویای آن است هر چقدر کشاورزی رشد کرده و گسترش یافته است به همان‌ میزان جنگلها و آبها دچار نقصان و نابودی و نوسان بوده‌اند و طی قرون طولانی بیشمار هکتار از جنگلها در جهان و در مناطقی که کشاورزی رونق بیشتری داشته از میان رفته است و زمینهای ان به کشت و زرع اختصاص یافته است. همانطور که بی‌شمار متر مکعب آب در جهت احیا کشاورزی از میان رفته و یا در حال از میان رفتن است. این روند در کشاورزی و نحوه جنگل‌داری در ایران و دستکم طی نیم قرن اخیر باعث گردیده ایران در حال حاضر در جایگاه چهارم تنش ابی جهان قرار گیرد و بیش از ۷۰ درصد منابع آبی خود را از دست بدهد؟!
گسترش شهرها به ویژه ساخت و سازها در اراضی مرغوب و راه سازی ها در جاجای کشور ایران نیز به نوبه خود صدمات زیان‌باری را به جنگلها و زمینهای کشاورزی در کشور وارد کرده است.
علاوه بر همه این عوامل، مقاصد سیاسی برخی دولتها و سودجویی باندهای مافیایی قاچاق چوب نیز نقش بسیار مهمی در تخریب جنگلها و در نتیجه آن گرم و خشک شدن زمین داشته و دارند.

Lakamir

18 Dec, 20:52


غلام، خلام
استاد #لکمیر کیومرث امیری
@lakamir

Lakamir

17 Dec, 18:02


پزشکیان رئیس جمهور در سازمان برنامه و بودجه گفته:
روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت گم می شود در حالی که تولید کننده و‌ عرضه کننده خودمان هستیم.
باید برای این سرقت مرا دار بزنند. عین همین در آب، برق، گاز و همه چیز هست.

خوبه اوایل دزدی می کردید و خودتان هم های دزد های دزد می کردید. حالا رویه عوض کردید و دزدی می کنید و به دزدی هایتان اعتراف و اذعان می کنید.
ملت بیچاره در برابر شما چه داره بگه؟!
تباه همان کردید!
@lakamir

Lakamir

15 Dec, 18:42


سال ها به شیخ خواندن سعدی و رحمت الله و برکات و .... سرگرم مان کردند و فریب مان دادند نگذاشتند بدانیم سعدی فیلسوف قرن خود بوده است. نگذاشتند..

نیاساید اندر دیار تو کس
چو آسایش خویش جوئی و بس

شنیدم که در وقت نزع روان
به هرمز چنین گفت نوشیروان
که خاطر نگهدار درویش باش
نه در بند آسایش خویش باش
نیاساید اندر دیار تو کس
چو آسایش خویش جوئی و بس
نیاید به نزدیک دانا پسند
شبان خفته و گرگ در گوسفند
برو پاس درویش محتاج دار
که شاه از رعیت بود تاجدار
رعیت چو بیخند و سلطان درخت
درخت ای پسر باشد از بیخ سخت
مکن تا توانی دل خلق ریش
و گر می کنی میکنی بیخ خویش
فراخی در آن مرز و کشور مخواه
که دلتنگ بینی رعیت ز شاه
ز مستکبران دلاور بترس
از آن کاو نترسد بترس
خرابی و بدنامی آید ز جور
رسد پیش بین این سخن را به غور
رعیت نشاید به بیداد کشت
که مر سلطنت را پناهند و پشت
از آن بهرور تر در آفاق کیست
که در ملکرانی به انصاف زیست؟
چو نوبت رسد زین جهان غربتش
ترحم فرستند بر تربتش
خدا ترس را بر رعیت گمار
که معمار ملک است پرهیزگار
بد اندیش توست آن و خونخوار خلق
که نفع تو جوید در آزار خلق
ریاست به دست کسانی خطاست
که از دستشان دستها بر خداست

این قصیده زیبا و پربار از سعدی را بخوانید و چنانچه در خواندن و درک معانی اشعار مشکلی داشتید سوال کنید راهنمایی خواهیم کرد. پیروز باشید
@lakamir

Lakamir

15 Dec, 13:03


بازگشت شپش به جامعه؟!
برگشتیم به قاجاریه.
برخی از رسانه‌های دولتی اعلام کردند که اخیرا درگیری شماری از مدارس دخترانه با شیوع شپش در این محیط‌‌های آموزشی، ‌باعث مجازی شدن برخی از کلاس‌های درس شده است. شیوع شپش در مدارس کشور نه‌ تنها یک بحران بهداشتی، بلکه نقض آشکار حقوق کودکان است. حق سلامت، آموزش و کرامت انسانی از اصول پایه‌ای است که باید برای همه کودکان تضمین شود. با این حال، انتشار گزارش‌هایی از غیرحضوری شدن کلاس‌ها به دلیل شیوع شپش، بار دیگر ضعف زیرساخت‌های بهداشتی مدارس را نمایان می‌کند.
@lakamir

Lakamir

14 Dec, 18:46


@lakamir

Lakamir

10 Dec, 20:47


نوروز. لک امیر
@lakamir

Lakamir

09 Dec, 21:04


افزایش اعدام ها در کشور مردم را نگران کرده است.
به گزارش رسانه های خبری و منابع حقوق بشری طی دو روز یعنی در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۸ و ۱۹ آذرماه بیش از ۸ زندانی در زندان های اصفهان، تبریر، بیرجند و زاهدان به اتهام قتل و مواد مخدر به چوبه دار سپرده شده و اعدام شدند.
این گزارش می افزاید:
۱۱ زندانی در روز جاری در زندان قزل حصار جهت اجرای حکم اعدام به سلول های انفرادی منتقل شده اند.
مراکز و منابع خبری و حقوق بشری روند افزایش اعدام ها در کشور را در سال های اخیر بی سابقه و‌ جهت دار و باعث نگرانی مردم قلمداد می کنند.
@lakamir

Lakamir

08 Dec, 19:37


حرف اول و آخر
عمر دیکتاتوری دیگر در خاورمیانه به پایان رسید و قلب آزادی خواهان جهان را شاد کرد. خاندان اسد پس از ۵۴ سال حکومت ظلم و جور بر مردم سوریه عاقبت به شکل مفتضحانه ای سقوط کرد در حالی که کوهی از درد و رنج و فقر و فساد و مشکلات از خود به جای گذاشت.
جانشینان اسد هر که هستند با هر دیدگاهی در گام نخست پس از پیروزی بر دیکتاتور رفتاری درست و منطقی با رویکردی مردمی و دموکراتیک از خود نشان دادند و مردم جهان را خوشبین و امیدوار کردند خصوصا که نوید بخش سقوط دیگر دیکتاتورها نیز هست. خوشبختانه دوران دیکتاتوری برود و دیکتاتور دیگری جایش را بگیرد به پایان رسیده است. چنانچه قدرت ها و جانشینان اسد بر این رویه باقی بمانند و رویه مردمی و انسانی را ادامه دهند نور پیروزی و آزادی بر خاورمیانه و جهان تابیدن خواهد گرفت. اما اگر یک یا چند دست خائن به آزادی و دموکراسی از پشت پرده برون افتد و این آزادی و پیروزی را مفتضح و منحرف نماید خاورمیانه باز هم شاهد درد و رنج خلق های ستم دیده و میدان ظلم و ستم قلدران و دوران دیگری از تاریکی و تباهی خواهد بود و تاوان بسیار سنگینی خواهد پرداخت.
امید که شر از خاورمیانه رخت بر بندد و برچیده شود و خیر و سلامت را وقت آغازیدن بر این سامان فرا رسیده باشد.
امیری
@lakamir

Lakamir

08 Dec, 09:11


پایان دیکتاتورها. بشار اسد حاکم دیکتاتور سوریه سقوط کرد.
ظلم و جور بشار و پدرش حافظ اسد بر مردم مظلوم سوریه نابخشودنی است. امید که ملت سوریه در سایه آزادی عدالت را تجربه کنند.
@lakamir

Lakamir

08 Dec, 08:24


حضرات زورگو به ملت
حقوق معوقه کارگران را ندارید. پول تکمیل پروژه های زمین گیر شده را ندارید. پول برای زیر ساخت های شهری و روستایی ندارید.
اما ۱۵۱ میلیارد تومان یعنی روزی ۴۵۰ میلیون تومان بودجه تبلیغات اسلامی دارید.
۳۰۵ میلیارد تومان یعنی یعنی روزی ۹۵۰ میلیون تومان بودجه برای سازمان اوقاف دارید.
۶۹۶ میلیارد تومان یعنی یعنی روز ۲ میلیارد تومان بودجه برای مرکز خدمات حوزه های علمیه دارید.
۳۵۵ میلیارد تومان یعنی روزی یک میلیارد تومان بودجه برای مرکز حوزه های علمیه (طلاب غیر شاغل) دارید.
۲۰۱ میلیارد تومان یعنی روزی ۶۰۰ میلیون تومان بودجه برای جامعه المصطفی دارید.
۳۰۶ میلیارد تومان یعنی روزی ۹۰۰ میلیون تومان برای شورای عالی حوزه علمیه دارید.
و .......
@lakamir

Lakamir

07 Dec, 18:42


اعتراف وزیر کار در خصوص دست های مافیا در صندوق سازمان تامین اجتماعی.

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، وزیر کار در دیدار با نمایندگان کانون بازنشستگان کشوری از وجود مافیای قدرتمند در صندوق های بازنشستگی پرده برداشت
ایشان در بخشی از سخنان خود با اعتراف به اینکه؛«هفته ای دو گزارش محرمانه از فساد شرکت ها به دست ما می رسد...شما بازنشستگان محترم خبر ندارید از بیمه تکمیل درمان شما برداشتند
و جای دیگری خرج کردند... ماهانه ۱۱۰ میلیارد تومان از حقوق بازنشستگان برداشته به پتروشیمی آبادان می دهیم»
این بخش بسیار کوچکی از دغل و دزدی های حضرات از صندوق سازمان تامین اجتماعی است که وزیر کار به آن ها اعتراف می کند.
@lakamir

Lakamir

21 Nov, 11:23


گوشه ای از جریان ها و ‏عواملی که باعث به فلاکت افتادن مردم و نابودی کشور شده است.
@lakamir

Lakamir

19 Nov, 22:15


خودسوزی و خودکشی کارگران در کشور روز به روز افزایش می یابد.

سید اضعر موسوی کارگر کارخانه ذوب آهن اصفهان با شنیدن خبر (تعدیل) اخراجش از کارخانه در تاریخ ۲۶ آبان در محل مسجد کارخانه خود را به آتش کشید و با ۵۰ درصد سوختگی روانه بیمارستان شد.
کارگران امروز ایران در کنار احاد فقیر و درمانده ملت در فلاکت و بیم و هراس و ناامنی بی سابقه ای روزهای سختی را می گذرانند. کارگران هیچ گونه مدافع و‌پشتیبانی ندارند و هر کس هر طور بخواد با آنها رفتار می کند و‌ آنها هم به دلیل درماندگی در زندگی ناچار به تحمل هر جور حقارت و ستم از سوی کارفرما و غیره هستند تا فقط بتوانند فعلا خودشان و زن و بچه هایشان از گرسنگی نمیرند.
@lakamir

Lakamir

18 Nov, 19:13


آمارها گویای این واقعیت تلخ است که در ایران سالانه دستکم ۶ تا ۷ هزار نفر خودکشی می کنند و خودکشی ها رو به افزایش بوده و هر ساله افراد بیشتری دست به خودکشی می زنند. بزرگترین عوامل خودکشی در جوامع عبارتند از: فقر و بیکاری، ناامیدی از زندگی، نداشتن امید به آینده و ... متاسفانه شاهدیم موج خودکشی ها در این سال ها در کشورمان به قشر روشنفکر و تحصیل کرده و آنهایی که خواهان تغیبر و‌ پیشرفت کشور هستند هم سرایت کرده است. کیانوش سنجری خبرنگار و فعال زندانی سیاسی اولین و آخرین کسی نبوده و نخواهد بود که به زندگی خود پایان داد در شرایط کنونی جامعه ایران قشرهای بسیاری از توده های مردم در زندگی به آخر خط رسیدند و تا مرز خودکشی فاصله زیادی ندارند. هر چند جان انسان چیزی نیست به آسانی بتوان در دستش گرفت و از آن گذشت کاری که کیانوش سنجری و هزاران انسان دیگر با جان عزیزشان کردند. تراژدی مرگ دردناک کیانوش این بار چنان تکان دهنده بود که رگ و ‌پی انسان را تا عمق جان می لرزاند.
خودکشی کیانوش روایتگر فاجعه دهشتناک و توصیف ناشدنی جامعه ای است که در تاریکی بغرنج و وحشتناکی فرو غلطیده است و ساکنینش جان به لب مرگ را بر زندگی ترجیح می دهند. از ژرفای این جامعه ناله و فغان و فریاد انسان های دردمند و در زنجیر گوش فلک را کر کرده است و فریادرسی نیست.
@lakamir

Lakamir

18 Nov, 16:11


احمد کسروی را برادران امامی، مردم ایران و به ویژه کاراواتی های مذهبی در مقام وزیر و ‌مسئول آن زمان کشتند.

هنگامی که کتابِ شیعی گری کسروی منتشر شد لشکری برای کشتن اش صف آرایی کردند عجیب اینکه، مقامات کشوری از مقامات روحانی گوی سبقت را ربودند و خواستار دستگیری و کشتنش شدند افرادی چون ساعد مراغه ای(نخست وزیر وقت) صدرالاشراف(وزیر دادگستری وقت) شیخ اسدالله ممقانی(وزیر) محمدحسین جهانبانی(رئیس شهربانی دولت سهیلی) سرتیپ کریم قوانلو(فرماندار نظامی تهران) مهدی دادور(استاندار وقت آذربایجان) و گروه کثیری دیگر ...(بنگریدبه کتاب: دولت به ما پاسخ دهد، کسروی...ص23)
🌾اما در این میان،عبدالحسین هژیر(وزیر کشور) گوی سبقت را از همگان ربوده و گفت:کسروی ملحد بود و کشتن اش واجب!
ایرج اسکندری یکی از سه وزیر توده ای در کابینه قوام السلطنه نقل میکند که هژیر در جلسه کابینه گفت باید موافقت کنیم که سیدامامی قاتل کسروی از زندان آزاد شود بنده عقیده دارم این احمد کسروی مهدورالدم بوده و اگر او را کشته اند کار صحیحی بوده» (بنگرید به: خاطرات ایرج اسکندری...ص225)
البته سیدامامی قاتل کسروی نیز با اصرار و پافشاری کثیری، مخصوصا هژیر، بدون محاکمه از زندان آزاد شد اما شگفت انگیز است که چهار سال بعد، خود هژیر توسط همین سیدامامی کشته شد! و با همان اتهاماتی که درآن جلسه، خود هژیر به کسروی وارد کرده بود: مهدورالدم بودن...!
شترِ مرگ دقیقا زمانی بر درِ خانه هژیر نشست که نخست وزیر شده و میکوشید از خود یک چهره مذهبی نشان دهد حتی بسیاری از قوانین سکولار دوره رضاشاه به اصرار او لغو شده بود اما قبل از مرگش، فداییان اسلام اول اعلام کردند:
هژیر بهایی است، سپس گفتند مادرش یهودی بوده و سرانجام گفتند مسیحی است و در آخر هم هژیر را به جرم ملحد بودن کشتند و آنهم درست در خودِ مسجد و در زمانی که هژیر در حال جایزه دادن به دسته های عزادار امام حسین بود در ماه محرم در 13 آبان 1328ش در مسجد سپهسالار...!
هژير در راهروی مسجد ايستاده به هر مداحی كه می ‌آمد خلعتی ميداد و امامی همانجا، گردن هژير را گرفت و تير را شليك كرد...
هیچ جرمی، فقط یک مجرم ندارد و هیچ قتلی فقط یک قاتل. ما بی ‌هیچ رد و نشانی، شریک بسیاری از قتل‌های روزگاریم...!
در قرون وسطی این تنها اسقفها و کشیشان نبودند که امثال جوردانو برونوها را می سوزاندند بلکه در درجه اول این مردم بودند! چون بسیار اتفاق افتاده بود که در زمان اجرای حکم، ناگهان کافری توبه میکرد و از مرگ می رست اما در این زمان، مردم برای کشتن و اصرار برای اجرای حکم، حمله کرده و حتی کشیشان در نجات جان تواب به مخاطره می افتادند....!
و در قتل کسروی باید از هزاران روشنفکر، روزنامه نگار، شاعر سخن گفت که سکوت کردند حتی آن غسالی که حاضر به کفن و دفن کسروی نشد در قتل او شریک بود و در آخر باید از میلیونها مردم بی تفاوت نام برد که همیشه از همه خطرناکترند چون:
«از دشمنت نترس، چون او فقط میتواند تو را بكشد. از دوستت نترس، چون فقط او ميتواند به تو خيانت كند، ولی از آنها بترس كه بی ‌تفاوتند چون با بی ‌تفاوتی خود، وضعی را پيش می ‌آورند كه در آن، كشتن و خيانت كردن میتواند روی دهد...»
بله بی تفاوت‌ها خطر ناکترند چون با دست نامرئی در مسیر دادخواهی دیگرن سنگ اندازی می‌کنند و موانع را محکمتر می سازند!!! بی تفاوت نباشیم،
بخشی از یک مقاله.
@lakamir

Lakamir

17 Nov, 20:19


پزشکیان گفته برای صرفه جویی در انرژی همه می توانند مثل او در خانه لباس گرم بپوشند؟!
جناب پزشکیان، اصلا به این‌فکر کردید که لباس گرم از کجا بیاریم؟ حالا فرض کنید با هر بدبختی کاری با سرمای زمستان کردیم و جان به در بردیم، برای شکم های به قار قور افتاده مان از گرسنگی چه گلی باید بر سرمان بریزیم؟ برای تورم و‌گرانی که ساعتی در حال نوسان و افزایش است و برای این همه کمبود و‌گرفتاری ها چکار کنیم؟ تازه مگه قرار هست در پس این ریاضت های ملت کدام مشکلی را حل کنید؟
کشور درگیر و غوطه ور در نابودی زیر ساخت ها و ناترازی ها در سطوح کلان و بن بست در کلیه اموراست، میخواهید با کاپشن و‌ پتو به خود پیچیدن مشکلات کشور را حل کنید؟!. چهل و پنج ساله فقط دروغ و بلوف و البته ویران کردن ملک ‌و ملت از بیخ و بن؟! شما حتی انگیزه و یا توان جلوگیری از قتل عام جوان های کشور را که این روزها فله ای اعدام می شوند ندارید! جناب رئیس جمهور زمان آن رسیده که هر چه را در همه این سال ها کاشته اید درو کنید. کاری نمی توانید انجام دهید دستکم به خودتان بیایید.
@lakamir

Lakamir

17 Nov, 13:44


آمار دردناک از بی‌دندانی ایرانی‌ها

طبق آمارهای موجود، هر ایرانی حداقل 6 دندان پوسیده دارد؛ بالای 80 درصد افراد 5 تا 6 ساله به طور متوسط 5 دندان شیری پوسیده، یا کشیده‌شده یا پرشده دارند، افراد 30 تا 40 ساله که در سن فعالیت اجتماعی هستند، 12 تا 13 دندانِ ازدست‌رفته دارند. در گروه سنی بالای 65 سال نیز بیش از 55 درصد افراد دیگر هیچ دندانی برایشان باقی نمانده است.
@lakamir

Lakamir

16 Nov, 21:10


@lakamir

Lakamir

16 Nov, 20:52


حقه بازی با همسان سازی!

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، با واریز مستمری بازنشستگان معلوم شد تمام حرف های کانون عالی و مجلس و دولت مبنی بر همسان سازی کلاه گشادی است که به اسم متناسب سازی به سر بازنشستگان گذاشته اند.
حقه بازی را به آنجا رسانده اند که ۱۵ میلیون تومان مستمری بگیر را نیز در سطح حداقل بگیر قرارداده اند تا هرچه می توانند کمتر افزایشی به مستمری بگیر تعلق بگیرد. با این حقه بازی به جای اینکه فاصله حقوقی افراد مستمری بگیران حداقل بگیر را افزایش دهند برعکس عمل کرده آند و باید این موضوع را «نامتناسب سازی» نامید.
همه مسوولین می نالند که پول برای همسان سازی نیست و این در حالی است که پول برای ورود گوشی های آیفون جهت رفاه حال ثروتمندان و مسوولین مهیا است. از مجلس گرفته تا وزارت کار و کانون عالی حق جلسه های پر و پیمانی برای این حقه بازی به جیب زده اند و در حقیقت برنده این بازی آنان هستند.
بازنشستگان اگر خوش شانس باشند ۷۱۲ هزارتومان همسان سازی خواهند گرفت که با آمدن آذر ماه و افزایش ۴۶ درصدی حق بیمه تکمیلی این ۷۱۲ هزار تومان دود شده به هوا خواهد رفت و باز هم مافیا با دست کردن در جیب ۹۰ میلیون ایرانی با گرفتن ۱ درصد مالیات بر ارزش افزوده که به هزاران میلیارد تومان «۱۰۰۰ همت» سر می زند فقط ۸ همت آن را به حقه بازی همسان سازی تخصیص داده اند. دولت و خزانه داری کل چرا شفاف نمی گویند ۱ درصد مالیات گرفته شده در طی این ۸ ماه چقدر شده است و بقیه این پول سر از کجا در آورده است؟؟
بازنشسته ای که باید حسرت خوردن گوشت و برنج ایرانی را به گور ببرد باید ثروتش برای ورود گوشی آیفون برای آقازاده ها و مافیا هزینه شود.
حق بازنشستگان زندگی بالای خط فقر، درمان رایگان و اجرایی شدن ماده ۹۶ و ۵۴ و اصول ۳ و ۴۳ قانون اساسی می باشند. این حق گرفتنی است و تا گرفتن این حقوق، یکشنبه های اعتراض هم پا بر جاست. 
@lakamir

Lakamir

15 Nov, 20:05


لک امیر از نگاه یک کاریکاتوریست.

هنی مردم لشم و شراو بشورن
خلایق بوشن و جام مییا بورن
اگر گستان ویری اژ من بکینان
خاک و خوله ل در میخانه بجورن

ترجمه:
زمانی که مردم لاشه ام را با شراب شستشو دهید/خلایق را خبر کنید جام می در دست بر بالینم بیایند
اگر زمانی هم خواستید یادی از من کرده باشید/لابلای خاک و خاشاک در میخانه ها را جستجو کنید.
@lakamir

Lakamir

13 Nov, 21:46


متناسب سازی یا دست انداختن بازنشستگان تامین اجتماعی و پاشیدن نمک بر زخم این قشر سالخورده که سال ها با رنج زحمت کشیدند و با هزارها مشکل کار کردند؟!
متناسب سازی یا دروغ و دغل بازی که نمی توان با هیچ چیز توجیه ش کرد. سه روز در پرداخت شندرغاز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تاخیر انداختند و‌کلی بیا و برو و بگیر و ببند و آخرش هیچ برای تعداد بسیاری کمی در حد ۲۰۰ و ۲۵۰ هزار تومانی ظاهرا منظور کردند و برای اکثریت هیچی. گویا حضرات یا معنی و مفهوم همسان سازی را نمی دانند یا خیلی خیلی پست و کثیف اند که این جوری با زندگی و اعصاب و روان این قشر و خانواده هایشان بازی می کنند. پس از سال ها جر و بحث همسان سازی بازنشستگان تامین اجتماعی در آخر موضوع را با لودگی و ظلم و بی شرفی پیش خودشان تمامش کردند بی خبر از اینکه بازنشسته ها جدی تر از پیش در مقابل این همه ستم و اجحاف خواهند ایستاد و کوتاه نخواهند آمد.
بازنشسته ها تا روزی که حق و حقوق شان را از حلقوم ظالمین بیرون نکشند از پای نخواهند نشست. این خط و این نشان وعده شما با بازنشتگان در خیابان های سراسر کشور. نانجیبی و پستی شما دست اندرکاران در حق بازنشستگان در طول تاریخ بی سابقه بوده است.
@lakamir

Lakamir

12 Nov, 13:43


مافیای زور و ثروت چه بر سر کشور آورده است.
گوشه هایی از فجایع ای که کشور را به بدبختی کشانده است.
اساتید دانشگاه ها، نویسندگانهنرمندان و همه مطلعین شرف و جسارت داشته باشند و حقایق را افشا کنند.
@lakwmir

Lakamir

12 Nov, 13:31


هیچ کس خبر نیست/ فکر خیر و شر نیست.
شعر: ایرج میرزا. خواننده: ملوک ضرابی. زمان: اواخر قاجاریه
@lakamir

Lakamir

12 Nov, 11:24


دو روز از زمان‌ تعیین شده پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گذشته است و هنوز خبری نیست و ظاهرا خودشان گفتند این تاخیر به دلیل تغیرات برای پرداخت همسازی و .... بوده و حقوق ها از ۲۳ م پرداخت خواهد شد؟!
بازنشستگان هم ساده و خوش باور علیرغم هزارها بار دروغ شنیدن بعضا شاید هم به این موضوع دل خوش کرده و امیدوارند. حال آنکه تاخیر در پرداخت هر حق و حقوقی خلاف قانون، عدالت و حقوق واقعی افراد ذینفع بوده و موجب صدمات به آنها می شود. بانک ها را در نظر بگیرید بابت هر یک روز تاخیر در بازپرداخت مشتریان به هر دلیل حتی تعطیلی را دیرکرد تلقی کرده و جریمه می کنند.
این همه فریب و نیرنگ و دروغ و کلاهبرداری و ظلم به قشر کارگر و بازنشسته ضعیف و مظلوم و رنجدیده جامعه نوبر است. حضرات در این امور همگی استاد هستند و ما همگی ساده و خوش باور. این ها بابت گندکاری هایشان و در قبال کم کاری و دروغ گویی هایشان با اعصاب و روان و زندگی ما بازی می کنند و تازه چیزی هم طلبکارند. مانند بچه با ما رفتار می کنند در حالی که امروز دیگه کسی نمانده از ستم و دروغ گویی حضرات بی خبر باشد. حقیقت آن است که هر غلطی قرار است بکنند و به هیچ دلیل حق تاخیر در پرداخت شندرغار حقوقی که خودشان قبول کردند بدهند ندارند.
براستی اینها تا کجا نانجیب و پست   سفله اند و ما تا کجا ساده و خوش باور؟!
@lakamir

Lakamir

10 Nov, 21:59


هرج و مرج و بی نظمی در کشور.
در حالی که امروز بیستم آبان قیمت گوجه فرنگی در بیشتر شهرهای کشور از کیلیویی ۷۰ هزار تومان گذشت بازار مرزی پرویز خان در غرب کشور اشباح شده و صدها تریلی و کامیون حامل گوجه را عودت داد.
@lakamir

Lakamir

08 Nov, 15:54


مهر آئین استاد دانشگاه:
زندگی در ایران مرده. به کی باید گفت ما این توهمات را که همه چیز کشور را بر باد داده نمی خواهیم؟!
@lakamir

Lakamir

07 Nov, 12:12


کودکان ایرانی؛ آرزویم داشتن یک ساعت است!
@lakamir

Lakamir

07 Nov, 12:06


فقر روبه رشد در کشورما زاییده بیعدالتی وفساد در سیستم حاکمه می باشد و باعث انحرافات اجتماعی بسیاری شده است . بدون تردید فقر و نابرابری های اقتصادی از مهمترین مشکلات جوامع ماست وبستر ساز انحرافات و فساد روبه رشد در جامعه شده است ،ارتباط بین فقر وگرسنگی وبی خانمانی با سارق ،قاتل ومعتاد در جامعه ما ارتباط مستقیم دارد بطوریکه طبق آمار های موجود  فقر موجود باعث رشد بالای طلاق ،خودکشی ،دزدی ،،قتل ،ودهها نابهنجاری های دیگر شده است.
امروزه نیازهای بنیادی ما مثل: خوراک ،پوشاک ،مسکن ، بهداشت و درمان ، اموزش ،حمل ونقل وتفریح وفراغت حتی در ابتدایی ترین سطح بر آورده نمی شود.
درحال حاضر مسکن ۴۲.۵درصد از هزینه یک خانوار را به تنهایی می بلعد و سرانه خوراک یک خانوار بشدت پایین آمده گوشت که یکی از مهمترین غذای هر ایرانی بوده،اکنون بندرت در سفره همه دیده میشود ،همه این کاستی ها بعلت مدیریت بغایت غلط و ناکارآمد وفساد سیستماتیک است دریک زمانی در جامعه ما سه طبقه برخوردار ،نیمه برخوردار وفقیر ویا بعبارتی طبقه غنی ،متوسط و پایین وجود داشت ولیکن الان متاسفانه بخاطر همان سیاستهای نابخردانه و غلط حاکمان فقط طبقات غنی وفقیر را شاهد هستیم آنهم فقیری که هرروز شاهد مرگ تدریجی خواسته ها ومطالبات خود بوده وعملا بیش از نیمی از این جامعه به زیر خط فقر کشیده شدند و تا زمانیکه این ساختار تغییر اساسی نکند امیدی به بهبود اوضاع فعلی نمی رود.
فقط کف خیابان، بدست میاد حقمان
@lakamir

Lakamir

06 Nov, 11:39


سخنان فلسفی ژرف مهرآئین در رابطه با انسان و زندگی.
وقتی کسی خدا را صدا می زند و یا می گوید ای روزگار؛ او تو را صدا می زند و واکنش تو انسان را طلب می کند.
@lakamit

Lakamir

05 Nov, 19:13


@lakamir

Lakamir

05 Nov, 12:55


استان کرمانشاه در راس بیشترین شاخص فلاکت در کشور.

شاخص فلاکت استان‌ها در تابستان سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سطح  شاخص فلاکت مربوط به استان کرمانشاه و کمترین سطح شاخص فلاکت در این سال مربوط به استان زنجان بوده است
@lakamir

Lakamir

04 Nov, 16:17


صدای اعتراض بازنشستگان لشکری هم در آمد.
امروز دوشنبه چهاردهم آبان بازنشستگان لشکری در مقابل کانون مرکز تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تجمع اعتراضی بازنشستگان لشکری در مقابل کانون مرکز در اعتراض به وضع معیشتی شان با حضور جمع کثیری از بازنشستگان برگزار و خواهان رسیدگی به مشکلات خود شدند.
در کنار اعتراضات مکرر بازنشستگان کشوری، تامین اجتماعی، مخابرات بازنشستگان صدا و سیما و.... دیگر صنوف معترض نیز یکی پس از دیگری دست به اعتراض زده و خواهان رسیدگی به مشکلات معیشتی و رفاهی درمانی خود هستند. گوش دولت تا کنون به روی این اعتراضات و خواسته های به حق کر بوده است.
@lakamir

Lakamir

03 Nov, 23:46


آلودگی محلول های دیالیزی جان ۷۰ بیمار مظلوم گرفت.
این محلول مسموم کننده که تولید کننده آن شرکت دارویی ثامن متعلق به آستان قدس رضوی می باشد علاوه بر آنکه جان ۷۰ بیمار مظلوم دیالیزی را گرفته تعدادی را هم دچار مسمومیت های شدید کرده و متاسفانه کماکان به تولید محلول های مسموم و کشنده ادامه می دهد.
فریادرسی نیست.
@lakamir

Lakamir

03 Nov, 23:28


جنگ افروزی کافیه
سفره ما خالیه

تجمع اعتراضی بازنشستگان در شوش با شعارهایی که روز به روز رادیکال تر می شوند. سال هاست فریاد این قشر زحمتکش و ‌مظلوم زیر سایه سنگین فساد مسئولین نادیده گرفته شده و زندگی میلیون ها بازنشسته با سختی مضاعف معیشت همراه شده است. وعده های دروغین مسئولین بی کفایت زندگی مردم را به جهنم تبدیل کرده است.
@lakamir

Lakamir

02 Nov, 22:16


زیر این کلیپ با طنز نوشتند:
(ضربه بزرک دولت به بازنشستگان) قیاس بی تناسبی نیست.
@lskamir

Lakamir

02 Nov, 16:31


تورم به آرامی ریشه شادی، وفاداری،محبت، اعتماد، احترام عشق و نهایتا زندگی را میخشکاند..
تورم، گوشت و پوست زندگی را ذره ذره میخورد و لاشه بدبو و تعفن آور آن را میان مردم رها میسازد
.
@lakamir

Lakamir

31 Oct, 18:56


۳۱ تجمع اعتراضی در سراسر کشور برگزار شد.

امروز پنجشنبه ۱۰ آبان بیش از ۳۱ تجمع اعتراضی از صنوف و دیگر معترضین در سراسر کشور برگزار گردید.
بر اساس گزارش ها شماری از بازنشستگان فرهنگی در شهرهای تبریز، خرم آباد، مشهد، کرمان، رشت، شیراز، تاکستان، اقلید، لارستان، گراش، اوز، خنج، جویم، مرند، رفسنجان، قزوین، مریوان و سروآباد مقابل دفاتر نمایندگان این شهرها در مجلس و ساختمان صندوق بازنشستگی کشوری در رشت، جمعی از پاکبانان در دو محل جداگانه در مشهد، تعدادی از کارگران شرکت پتروشیمی پلی نار در تبریز، گروهی از متقاضیان مسکن ملی در دو محل جداگانه در اراک، جمعی از کارگران شرکت آوای جهان‌بین در کنارک، شماری از نانوایان در شهرهای لاهیجان، شیروان، کرمانشاه، کرمان و شیراز و گروهی از شرکت کنندگان آزمون‌ فرهنگیان در تهران، با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات و وضعیت اسفبار معیشتی شان شدند.
@lakamir

Lakamir

29 Oct, 18:20


حکم دردناک قطع انگشتان دو برادر در زندان ارومیه به اجرا درآمد.

این دو برادر که به اتهام سرقت در زندان ارومیه زندانی هستند با اجرای غیرانسانی حکم قطع دست روبرو بوده و امروز همزمان انگشتان هر دو نفرشان با وسیله شبیه گیوتین در محوطه زندان به اجرا درآمد.
بر اساس گزارش برخی رسانه ها امروز سه‌شنبه ٨ آبان‌ماه ١٤٠٣ (٢٩ اکتبر ٢٠٢٤)، حکم غیر انسانی قطع انگشتان مهرداد تیموری، ٣٤ ساله و شهاب تیموری، ٤٠ ساله دو برادر که از اهالی سرپل ذهاب استان کرمانشاه هستند در اجرای احکام زندان مرکزی ارومیه و به وسیله گیوتین به اجرا درآمد.
@lakamir

Lakamir

27 Oct, 21:40


هفتم آبان سالروز بزرگمرد تاریخ ایران زمین گرامی باد.
@lakamir

Lakamir

26 Oct, 18:52


لحظه کشته شدن امام جمعه کازرون و خودکشی بلافاصله ضارب. زیر پوست شهر چه می گذرد؟!
@lakamir

Lakamir

24 Oct, 20:46


دولت های نا کار آمد

اصطلاحی نئولیبرالی_فاشیستی  است، که پی آمد عواقب فاجعه آمیز ارزان سازی نیروی کار ،
آزاد سازی قیمت ها،
تعدیل ساختاری (اخراج کارگران به منظور تشکیل "ارتش ذخیره کار" )، کالا سازی نیازهای مردم (آموزش، درمان، سلامت، مسکن.... )،
تخریب اموال عمومی با اسم پر طمطراق  «خصوصی سازی»،
را کتمان کرده و نتایج فاجعه بار  آن را نه سیستمی (اجرای برنامه های مشاوران پینوشه :پوپر، هایک، فریدمن..... ) بلکه مشمول موارد 
و نا کار آمدی  فردی حاکمان می دانند.
از نظر تروئیکا در اجرای برنامه های شاگردان دست چندم  مشاوران پینوشه، دولت های ایران(چه اصول گرا، چه اصلاح طلب و چه اعتدالی ) موفق و کار آمد بودند. نمونه اش تقدیر بانک جهانی از احمدی نژاد که با شعار "عدالت " بزرگترين تخریب اموال عمومی و ارزان سازی نیروی کار را انجام داد. یکی از فاکت هایی که نشان کار آمد بودن دولت هاست افزایش ماهانه ده ملیاردی  الیگارش ها و آقازاده ها در حساب های آنها در بانک های آمریکا است. حکومت خوب و کار آمد از نظر دانشمندان تقلبی و شارلاتان طرفدار امپریالیسم و استعمار یعنی تامین سود برای الیگارش ها.
اذناب آمریکا که در حقیقت سهم اصلی را در غارت نئولیبرالی  دارند، برای اینکه نعل وارونه بزنند، کمک ناچیز و بیشتر معنوی و به حق  سیستم به مردم مبارز و ضد استعمار خاورمیانه را بزرگنمایی می کنند و خاک بر چشم مردم می پاشند.
@lakamir

Lakamir

24 Oct, 16:30


زمانی که نمی دانی طرف مقابلت کی هست و چه در ذهن دارد و زورش چقدر است؟!
@lakamir

Lakamir

23 Oct, 21:03


فریاد و فغان بازنشستگان در اعتراض به حقوق ناچیزشان و شکایت از وضع اسفبار معیشتی.
امروزدوم آبانماه،تهران مقابل صندوق بازنشستگی بعد از صدور احکام بازنشستگان کشوری.
@lakamir

Lakamir

22 Oct, 12:16


سه شنبه یکم آبان ۱۴۰۳ تجمع اعتراضی مردم در تهران به اعدام های گسترده با شعار اعدام نکنید.
@lakamir

Lakamir

21 Oct, 21:44


۱۸ تجمع اعتراضی در سراسر کشور برگزار گردید.
امروز سی ام مهر بیش از ۱۸ تجمع اعتراضی در سراسر کشور برگزار گردید.
دانشجویان دانشگاه بهشتی تهران، بازنشستگان مخابرات در شهرهای مریوان، خرم آباد، ارومیه، اردبیل، سنندج، تبریز، بابل، بیجار، ایلام، اهواز، رشت، کرمانشاه، زنجان و اصفهان و دانشجویان دانشگاه آزاد تهران بازنشستگان تامین اجتماعی در رشت، کارگران متقاضی مسکن پروژه مارال پیشرو سیرجان و .... در تجمعاتی اعتراضی خواهان رسیدگی به مطالبات و وضع فلاکتبار معیشتی شان شدند.
@lakamir

Lakamir

21 Oct, 21:38


امروز دوشنبه ۳۰ م مهر دستکم ۱۰ نفر در زندان های کشور اعدام شدند.
موج اعدام ها در کشور ادامه دارد و متاسفانه گوش مسئولین به روی معترضین و سازمان های حقوق بشر همچنان ناشنواست.
امروز سی ام مهر ماه ۱۴۰۳ دستکم ۱۰ نفر در زندان های قم، جیرفت، ملایر و اصفهان به جوخه اعدام سپرده شدند. عمده اعدام محکومین به اتهام مواد مخدر و قتل می باشد.
@lakamir

Lakamir

20 Oct, 15:13


صلح یعنی عطرِ غذا در شام‌گاهان
صلح یعنی آن‌که
ماشینی دمِ درِ خانه‌ات توقف کند
و تو وحشت نکنی
صلح یعنی آن‌که
درِ خانه‌ات کوبیده می‌شود
کسی نباشد، جز یک دوست

یانیس ریتسوس
@lakamir

Lakamir

20 Oct, 11:57


تفکر برای یک احمق به اندازه ی بلندکردنِ باری سنگین برای یک بازوی ضعیف دشوار است.هر دو میخواهند به سرعت از شرِ آن خلاص شوند.
شوپنهاور
@lakamir

Lakamir

19 Oct, 11:45


بحران خطرناک فرونشست زمین در سراسر کشور به جز استان گیلان فعال شده است. متاسفانه عوامل این ویرانی سرزمینی یعنی استفاده بی رویه از سفره های آب زیر زمینی کماکان با تمام توان ادامه دارد.
@lakamir

Lakamir

18 Oct, 12:12


دکلمه بسیار زیبای «دالکه»
#لک_امیر

درخواستی از طرف همراهان عزیز

@lakamir

Lakamir

16 Oct, 21:21


پیران دلحورده جوانل بیکار
@lakamir

Lakamir

16 Oct, 09:52


بزرگترین مشکل مردم این هست که همه چیز ملت را حاکمیت به گروگان گرفته و ارزش و اعتبار مادی و معنوی ملت را با زور مصادره کرده است.
@lakamir

Lakamir

15 Oct, 16:54


حجت میرزایی، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی:
از 180 کشور جهان، در زمینه فساد رتبه 150 را داریم. در شاخص حکمرانی خوب هم اوضاع خوبی نداریم، در همه بخش‌ها از عدد 100، زیر 10 هستیم.
@lakamir

Lakamir

14 Oct, 09:49


۱۸ میلیون کودک در ایران فرصت اتمام تحصیلات عمومی را پیدا نمی کنند

روزنامه اعتماد نوشت که اکنون در جامعه ایران ۱۸ میلیون #کودک فرصت اتمام دوره تحصیلات عمومی را پیدا نمی‌کنند و ۱۰ میلیون بی‌سواد مطلق در کشور وجود دارد. از سوی دیگر تعداد دانش‌آموزان حاضر در مدارس استثنایی بیش از ۸۰ هزار نفر و در مدارس فراگیر ۲۳ هزار کودک است که در این میان حداقل ۳۳% #کودکان_استثنایی تحت پوشش آموزش و پرورش قرار نمی‌گیرند و بیش از ۵۰% آنها دوره پیش دبستانی را نمی‌گذرانند.
این آمار در حالی منتشر میشود که به دلیل عدم هماهنگی بین سازمان‌های آموزش و پرورش، بهزیستی و وزارت بهداشت، سامانه یکپارچه غربالگری در کشور وجود ندارد و از نرخ پوشش تحصیلی دقیق دانش‌آموزان استثنایی اطلاعی در دست نیست.
@lakamir

Lakamir

13 Oct, 11:27


خاصیت پلید نئولیبرالیسم!!

یکی از خصوصیت های پلید سیستم سرمایه‌داری نئولیبرالی این است که شریف زیستن را مدام دشوارتر می کند.
رواج دلالی، نابودی تولید و صنعت و افزایش افراد بیکار بر اخلاق و وجدان جامعه اثر منفی می گذارد.
سرمایه‌داری نئولیبرالی کارش این است که هر روز آدم های بیشتری را مجبور به انتخاب بین شرافت و آسایش کند.
@lakamir

Lakamir

12 Oct, 20:30


بی شرم و حیایی را از حد گذراندند.
سردار قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به لبنان گفته:
ایران به صورت تمام قد پشتیبان محور مقاومت است و به بازسازی منطقه ضایحه بیروت کمک می کنیم.
کسی نیست به این مردکه ی دم مفت بی خاصیت بگه مگه ایران ملک پدرته؟ تو چکاره مردم ایران هستی؟ کی این اجازه را به تو داده که از مال مردم ایران ملتی که به خاک سیاهشان نشاندید بذل و بخشش کنی؟! چند بار قراره غزه و لبنان را بسازید؟ چند بار؟! شرم و‌حیا نمی کنید!
کر و کورید، نمی بیند مردم ایران در چه فقر و فلاکتی دست و پا می زنند و جان می دهند؟ و ایران در چه وضعیتی به سر می برد و مردم چه حال و روزی دارند؟ نمی بینید مردم اکثر در حال خودکشی، فروش اعضا بدن، زباله گردی و تا خرخره غرقه فقر و‌ فلاکت هستند و زندگی را برای ملت ایران جهنم واقعی کردید؟ شرف و وجدان که ندارید ببینید بیش از نیمی از کودکان سیستان و بلوچستان دچار سوتغذیه هستند، زندگی کارگرها و بازنشسته ها در حال نابودی کامل است. بیکاری و فقر و بدبختی چون بختکی بر همه ارکان زندگی مردم ایران سایه انداخته و زندگی برای احاد مردم ایران کابوس مدامی شده. مستمری ناچیز ۱۳ هزار معلول و ناتوان کشور را قطع می کنید و ‌می گید پول نداریم بدیم، کشور را با کسری بودجه بی سابقه و جبران ناپذیر روبرو کردید و دولت از صندوق توسعه ملی و صندوق ذخیره برای جبران بخشی از بودجه اش آن هم به صورت مسکن و موقت برداشت کرده. کشور را بحران در بر گرفته است. بحران آب، بحران اقتصای، بحران برق، بیکاری، گرسنگی، فساد و فحشا و هزار و یک و مصیبت را برای کشور درست کردید. خودتان و بچه های تان ثروت کشور را تصرف و قبضه کردید، ان وقت به تمام دانشگاه های کشور به اندازه یک دانشگاه در دنیا بودجه اختصاص نداده اید در حالی که حدادعادل ها و سید حسن ها هر ساله بودجه اختصاصی دریافت می کنند. آموزش و پرورش با کسری شدید پول در همه زمینه ها از کمبود معلم گرفته تا نبود سرایدار در مدارس و هزار و یک مشکل روبروست. به حدی بر مردم مالیات های جوراجور و من درآوردی بستید که مردم را از نفس انداختید. دستمزدها و حقوق اقشار حقوق بگیر به اندازه ۵ روز زندگی شان نیست. هنوز هیچی نشده قیمت دلار و طلا در کشور سرعت گرفته. با کدام پول می خواهید ضایحه را بسازید؟! با چه رویی این حرف ها را در مقابل ملت ایران می زنید؟ چه جور روتان میشه؟!
ملت ایران حق دارند و باید به هر کسی که صحبت از کمک ‌به غیر از ایران را می کند تو دهنی بزند.
امیری
@lakamir

Lakamir

12 Oct, 16:33


کارگر هفت تپه نیشکر که دو روز قبل در اعتراض به عدم تمدید قرارداد کار اقدام به خودسوزی کرده بود متاسفانه پس از گذشت دو روز بر اثر جراحات در بیمارستان طالقانی اهواز جان سپرد.
یکی از همکاران این کارگر گفت: تعلیق این کارگر فصلی شرکت نیشکر هفت تپه خودسرانه و بدون هماهنگی با کمیته انضباطی شرکت صورت گرفته است.

در مملکتی که کارگر در بدترین شرایط و با کم ترین دستمزد حاضر به کار است و کار پیدا نمی کند و یا از کار اخراج می شود و او به دلیل فقر و تنگدستی و از ترس بیکار شدن خودسوزی می کند تکلیف مردم آن کشور معلوم است؟
@lakamir

Lakamir

11 Oct, 13:54


نوستالژی
آمدن حسین شریعتمداری به موسسه بزرگ روزنامه کیهان که بزرگترین چاپخانه خاورمیانه و ثروت هنگفتی در در آن سال ها در اختیار داشت، درست مثل آمدن آیت ا. خمینی به ایران ثروتمند بود که با آمدنش استارت ویرانی کشور زده شد و امروز می بینیم ایران به سرزمین سوخته تبدیل شده است و موسسه کیهان فقط مصرف کننده است.
پیش از اینکه حسین شریعتمداری مسئول و همه کاره موسسه کیهان بشود این موسسه هر ساله به مناسبت پیروزی انقلاب یک سکه طلا تمام به همه پرسنل می داد که شریعتمداری با آمدنش آن را قطع کرد و به جایش در ماه رمضان دوسه کیلو گوشت؟! قرار داد؟!
با تورم امروز و نرخ سکه حساب کنید ما در آن سال ها فقط ۲۲ بهمن ها ۵۰ میلیون تومان علاوه بر عیدی و پاداش می گرفتیم. الان حساب کنید به چه روزی حتی در مقایسه با چند سال پیش گرفتار شده ایم؟!
@lakamir

Lakamir

11 Oct, 10:52


به دلیل عدم تمدید قرارداد کاری؛ یک کارگر دست به خودسوزی زد

یک #کارگر فصلی شاغل در شرکت #نیشکر_هفت‌تپه، به دلیل عدم تمدید قرارداد کاری خود، دست به #خودسوزی زد. وی هم اکنون در بیمارستان بستری بوده و حال جسمانی او وخیم گزارش شده است.
@lakamir

Lakamir

09 Oct, 06:12


ملتی که به خاک سیاه نشسته است.
@lakamir

Lakamir

08 Oct, 17:12


جمعا ۳۲ نفر که ۱۱ نفر در همدان و ۲۱ نفر در مازندران بودند ظرف هفته گذشته به دلیل استفاده از مشروبات الکلی جان خودشان را از دست دادند. مسئولین در مازندران گفته اند تعداد مصدوم ها ۲۸۵ نفر هستند که تا کنون ۲۱ تن از آنها جان سپرده اند و مابقی در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ و کوری هستند. این در حالی است که سالانه هزارها تن به همین خاطر جان و یا سلامتی خود را از دست می دهند.
دو هفته پیش هم تعداد ۵۳ کارگر معدن زغال سنگ در طبس به دلیل نبود ایمنی محیط کار جان خودشان را از دست دادند و مرگ و میرکارگران مظلوم حین کار به طور روزانه در کشور رعب آور است. چنانچه مرگ و میرها در حوادث جاده ای و خودکشی ها به خاطر فقر و تهیدستی و مشکلات زندگی را به این آمار اضافه کنیم متوجه خواهیم شد تعداد مرگ های غیر طبیعی در کشور بسیار بیشتر از کشته ومجروح شدن های دو کشور در حال جنگ تمام عیار خواهد بود و سخنی در این خصوص نمی توان گفت غیر از اینکه باید گفت جمهوری اسلامی زندگی را جهنم کرده است. جهنمی که ۹۰ درصد جامعه در آن در حال سوختن هستند و ۱۰ درصد در بهشت زندگی می کنند.
در این نظام ارزان ترین چیز جان و حرمت انسان است؟!
@lakamir

Lakamir

08 Oct, 12:27


امروز سه شنبه ۱۷ مهر تجمع اعتراضی با شکوه بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری و‌ مخابرات با شعارهای رادیکال.
ایران پر درآمد/ بر سر تو چه آمد..

@lakamir

Lakamir

07 Oct, 19:34


امروز دوشنبه شانزدهم مهر دستکم ۲۶ تجمع اعتراضی در سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش رسانه ها تحصن کارگران در سکوهای گازی، شماری از بازنشستگان مخابرات در شهرهای بندرعباس، خرم آباد، همدان، رشت، بروجرد، زنجان، تهران، شیراز، ارومیه، تبریز، سنندج، اهواز، اصفهان، بیجار، مریوان، اردبیل، ایلام و کرمانشاه، گروهی از کارگران بیکار شده پتروشیمی ارغوان گستر ایلام، شماری از کارگران شهرداری یاسوج، تنی چند از کارگران شاغل در سایت دو شرکت نفت و گاز پارس کنگان، سایت یک شرکت نفت و گاز پارس عسلویه، شرکت پالایش گاز فجر جم، پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی و شماری از معلمان روستایی نسیم شهر طی دو روز متوالی با برگزاری تجمعات اعتراضی خواهان رسیدگی به مطالبات خود شدند.
همزمان کارگران شاغل در شماری از سکوهای گازی شرکت نفت و گاز پارس نیز دست به تحصن زدند.
نارضایتی های اقشار جامعه به ویژه جامعه کارگری و بازنشستگان و به طور کلی احاد جامعه از سختی معیشت و اوضاع نابسامان کشور روز به روز بیشتر خود را به صورت اعتراضات و حضور در کف خیابان ها نشان می دهد. متاسفانه مسئولین چشم خود را به روی مشکلات مردم بسته و پاسخی نمی دهند. اوضاع روز به روز بحرانی تر خواهد شد.
@lakamir