کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری @komitefanypaygirymotalebat Channel on Telegram

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

@komitefanypaygirymotalebat


این کانال مخصوص ارسال مکاتبات و بیانیه های کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری است و کلیه مطالب آن با لینک کانال و عنوان کانال رسمی مورد تایید است

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری (Persian)

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری یک منبع معتبر برای ارسال مکاتبات و بیانیه های مربوط به مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری می باشد. این کانال تایید شده توسط کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری است و تمامی مطالب منتشر شده در آن دارای لینک کانال و عنوان کانال رسمی می باشد. اگر شما نیز به دنبال اطلاعات دقیق و صحیح مربوط به مشکلات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری هستید، بهتر است این کانال را دنبال کنید. با عضویت در این کانال، به روزترین اطلاعات و آخرین تازه ها در این زمینه را دریافت خواهید کرد. منتظر حضور شما در این کانال مفید و معتبر هستیم.

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

29 Jan, 10:32


بسمه تعالی
پیشکسوتان معزز تابع صندوق بازنشستگی کشوری
با سلام و احترام از آنجا که مدت ۲هفته است در پاسخ فراخوان صندوق بازنشستگی کشوری مبنی بر ارسال جدول پیشنهادی سازمان ها در خصوص بررسی پیشنهادات و اصلاح متناسب سازی حقوق ،جدولی بر اساس ماده ۱۰۹ قانون مدیریت خدمات کشوری که جدولی است  واحد برای همه بازنشستگان تابع قانون مدیریت خدمات کشوری تهیه شده است و از طرق مختلف برای صندوق محترم از جمله از سامانه رسمی ریاست جمهوری(باشماره پیگیری ۵۹۸۹۶۸۸۰۷) توسط جامعه بازنشستگان جهاد کشاورزی کل کشور بعنوان یک مجموعه مطالبه گر مجازی ارسال گردیده است و تاکنون هیچ پاسخی از ناحیه صندوق محترم واصل نگردیده است ،بدینوسیله ضمن رونمایی از جدول پیشنهادی تقاضا داریم همه کسانیکه بنحوی با کارگزینی ادارات کل مجموعه سازمانی خود ارتباط دارید جدول موصوف را به کارگزینی ها برسانید و بخواهیدکه اقدام مشابه را در خصوص ارسال جدول مورد نظر  برای صندوق بازنشستگی انجام دهند ،باشد انشا ا... حاصل کار جمعی در اقدام سریعتر اصلاح همسانسازی بازنشستگان موثر واقع شود انشا ا...
جامعه بازنشستگان جهاد کشاورزی کل کشور
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
https://t.me/bazneshasteganjehaD

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

11 Jan, 07:35


پیوست متن نامه کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری خطاب به آقای دکتر حجت الله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری که در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ توسط یکی از اعضای محترم کمیته فنی حاضر در جلسه به ایشان تحویل گردید.


🌐https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

🌐https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

11 Jan, 07:35


توضیح اینکه منظورشماره 1 باعنوان آقای دکتر میرزایی است مکاتبات کمیته فنی با مسئولین بالغ بر 300 نامه می باشد

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

11 Jan, 07:30


متن نامه کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری خطاب به آقای دکتر حجت الله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری که در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ توسط یکی از اعضای محترم کمیته فنی حاضر در جلسه به ایشان تحویل گردید.


🌐https://t.me/komitefanypaygirymotalebat


🌐https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

30 Dec, 17:32


🟢 درخواست تغییر در مبلغ عیدی و پاداش آخر سال برای مشمولان ماده ۷۵ قانون مدیریت خدمات کشوری      لینک کارزار 👇👇

https://www.karzar.net/174650

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

30 Dec, 16:33


🟢 بازنشستگان عزیز و ارجمند
همانطور که استحضار دارید ۱۷ سال تمام است اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط دولت ها برای بازنشستگان نادیده گرفته می شوید بیایید با اتحاد و همبستگی و امضای کارزار درخواست اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری ثابت کنیم که ما هم در این آب و خاک بعد از ۳۰ سال خدمت صادقانه حق حیات داریم


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری ۱۴۰۳/۱۰/۱۰

لطفا ما را در این مطالبه صنفی با امضای  کارزار درخواست اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری یاری کنید.   لینک کارزار.
👇

https://www.karzar.net/174656

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

27 Dec, 14:39


۹_ تمام امور مربوط به بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تابع صندوق بازنشستگی کشوری در تشکیلاتی منسجم و تحت نظر و هدایت واحد ذیربط صندوق بازنشستگی کشوری انجام خواهد شد . سه نفر از بازنشستگان واجد شرایط به انتخاب جامعه بازنشستگان کشوری بر مراحل بررسی ، انعقاد قرارداد با شرکت بیمه گر معتبر و نظارت بر عملکرد بیمه گر با واحد ذیربط صندوق در دفتر مرکزی و شعب استانی صندوق بطور مستمر همکاری و مشارکت خواهند داشت.
ماده ۱۰ :منابع مالی طرح بیمه تکمیلی خدمات درمانی با مشارکت سه جانبه دولت ، صندوق بازنشستگی کشوری و بیمه شده ( بازنشسته و موظف ) تامین می گردد که سهم دولت و صندوق هر یک ۴۰ درصد و سهم بیمه شده ۲۰ درصد خواهد بود.
سهم دولت هر ساله در لوایح بودجه سنواتی پیش بینی و پس از تصویب قانون به صندوق تخصیص خواهد یافت‌.سهم صندوق از محل منابع داخلی تامین و تخصیص خواهد یافت.
ماده 11 - صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان بیمه گذار موظف است هر ساله با رعایت تشریفات مقرر در آیین نامه مالی و معاملاتی و با رعایت مفاد ماده ۹ این طرح با یکی از شرکتهای بیمه گر معتبر قرارداد بیمه تکمیلی درمان و بیمه عمر و حوادث را منعقد نماید.
ماده ۱۲ : صندوق بازنشستگی کشوری موظف است برای انجام امور بیمه تکمیلی خدمات درمانی بازنشستگان کشوری و مراحل انعقاد قرارداد ، تادیه و تسویه حساب با یکی از شرکت های بیمه گر معتبر ،حساب جداگانه ای نزد بانک عامل مفتوح و واریزی های دولت ، صندوق و بیمه شدگان را پس از وصول در این حساب بارگذاری نماید. گزارش عملکرد این حساب به صورت شش ماهه و سالانه توسط حسابرس امین منتخب نمایندگان بازنشستگان کشوری و صندوق رسیدگی و در معرض رویت قرار خواهد گرفت.
این طرح در12 ماده تنظیم گردیده و پس از تائید و تصویب کار گروه ۳۱ نفره به مقامات ذیربط دولتی جهت بررسی و اقدامات لازم ارائه خواهد گردید.
این طرح ،در جمع تیم تهیه طرح جامع نظام سلامت و بیمه موثر و کار آمد با حضور اعضا مطرح و با امضاء ۸نفر تائید گردید و توسط دو تن از اعضای کارگروه آقایان(محمد زاده و بدیعی) در محل صندوق بازنشستگی کشور به دکتر مرتضایی فرمدیر کل محترم فرهنگی و اجتماعی ارائه گردید .1400/2/17
ص2
کارگروه 31 نفره مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری(وقت)
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

27 Dec, 14:39


بسمه تعالی
طرح جامع نظام سلامت و بیمه بازنشستگان کشوری
طرحی که ارائه می شود بمنظور ارایه یک راه حل مناسب براي حل مشکل بیمه درمان و تکمیل و بیمه عمر و حوادث بازنشستگان کشوری و افراد تحت تکفل ایشان مبتنی بر درك صحیح (عینی، کمی، و علمی) از ابعاد مشکلات ایشان در عرصه های ارائه خدمات آموزشی پژوهشی بهداشتی درمانی و توانبخشی سلامت به منظور تحقق رویکرد سلامت همه جانبه جسمی روحی معنوی و اجتماعی که منجر به سلامت یک فرد بازنشسته شود ،می باشد .
تعاریف:
الف :بازنشسته:
بازنشسته یا موظف به کارمندی اطلاق می گردد که به علت تکمیل سنوات خدمتی مصرح در قانون بر اساس سن یا درخواست شخصی و با موافقت دستگاه اجرائی متبوع از خدمت منتزع می گردد یا در اثر بیماری و ازکارافتادگی از خدمت دستگاه اجرائی منفک می شود و با ابلاغ دستگاه اجرائی بازنشسته یا کارافتاده شناخته شده و حقوق بازنشستگی یا وظیفه بگیری وی طبق مقررات توسط صندوق بازنشستگی کشوری تعیین و برقرار می شود.
ب:صندوق بازنشستگی کشوری:
صندوق بازنشستگی کشوری : به استناد اساسنامه صندوق بازنشستگی کشوری ، این سازمان موسسه ای بیمه ای ، دارای شخصیت حقوقی و اداری و مالی مستقل و وابسته به وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی است که مسئولیت اداره امورصندوق بازنشستگی مستخدمان مشمول مقررات بازنشستگی کشوری را با رعایت قوانین و مقررات مربوط عهده دار است .
این صندوق در ۳۱ استان کشور دارای سازمان فعال بوده بطوری‌که کلیه امور مربوط به بازنشستگان و موظفین بصورت غیر متمرکز در همان استان انجام می‌گیرد.
ج-بیمه پایه خدمات درمانی:
بیمه درمانی بیمه ای است که کل یا بخشی از خطر ابتلا به شخص را که متحمل هزینه های پزشکی است ، پوشش می دهد بعبارتی بیمه درمانی به عنوان "پوششی گفته می شود كه پرداخت مزایا در نتیجه بیماری ، حادثه‌ یا جراحت را فراهم می كند. این بیمه بر اساس قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور برقرار می شود.
د- بیمه تکمیلی :
که به آن بیمه درمان تکمیلی یا بیمه تکمیلی درمان هم می‌گویند، بیمه جبران کننده هزینه‌های درمان مازاد بر بیمه پایه درمان است.
ه_هزینه درمان :
هزینه درمان شامل بهای خدمات کلینیکی و پاراکلینکی و بستری و آنچه برای بهبود بیمار لازم است انجام شود اطلاق می گردد، بعبارتی سهمی از درمان است که توسط بیمه گذار پرداخت میگردد.
و_بیمه گذار:
بیمه گذار شخصی است که قرارداد بیمه را منعقد وپرداخت حق بیمه را تعهد می کند به عبارت دیگر، شخصی است که تقاضای بیمه یا پیشنهاد بیمه را امضا وتسلیم بیمه گر، نماینده یا کارگزار بیمه نموده و پرداخت حق بیمه مربوطه را به عهده می گیرد.
ز-بیمه گر
بیمه‌گر، شخصی است که تعهد می‌کند که زیان احتمالی یک بیمه‌گذار را در صورت وقوع یک حادثه در یک دوره زمانی خاص، جبران نماید یا خدمات مشخصی را به وی ارائه دهد؛
ح-افراد تحت تکفل:
افراد تحت تکفل شامل :همسر (زن یا شوهر)فرزندان اناث مادام که ازدواج ننموده و فاقد حرفه و شغل باشند .فرزندان ذکور که سن آنان کمتر از هجده سال تمام باشد و یا منحصراً به تحصیل اشتغال داشته و یا طبق نظر پزشک معتمد صندوق بازنشستگی کشوری از کار افتاده کلی باشند .پدر ومادر که سن پدر از ( ۶۰) سال متجاوز باشد و یا طبق نظر پزشک معتمد صندوق بازنشستگی از کارافتادگی کلی باشند و در هرحال معاش آنان منحصراً توسط بیمه شده صندوق تامین گردد .
مواد طرح :
ماده ۱- در این طرح بیمه گر صندوق بازنشستگی کشوری می باشد و این صندوق با تمهید سازوکار مناسب اقدامات لازم را برای بیمه درمان تکمیلی بازنشستگان تحت پوشش خود انجام خواهد داد .
ماده ۲- همه بازنشستگان تابع صندوق بازنشستگی درصورت تمایل تحت پوشش بیمه مستقیم صندوق در می آیند.
ماده ۳-صندوق بازنشستگی کشوردر برابر انجام خدمات بیمه سایر شرکت های بیمه گذار برای بازنشستگان تحت پوشش خود تعهدی ندارد .
ماده ۴-صندوق بازنشستگی کشوری نرخ بیمه ای خود(بیمه درمان ،بیمه عمر و حوادث و بیمه تکمیلی) را در اسفند ماه هرسال برای سال بعد برابر دستورالعملهای قانونی شورای عالی بیمه کشور تنظیم خواهد نمود.
ماده ۵-بیمه گر مجاز است حق بیمه (درمان ، تکمیلی و عمر و حوادث )سهم بیمه گذار را همه ماهه از فیش حقوقی بازنشسته کسر نماید .
ماده ۶- در این طرح بیمه گذارهیچگونه وجهی در قبال ارائه خدمات درمانی پرداخت نمی کند و تمام هزینه های درمانی بیمه گذار بعهده بیمه گر است.
ماده ۷-دراجرای ماده ۶ بیمه گر موظف است با تمام مراکز درمانی مجاز کشور قرارداد بیمه منعقد و پرداخت حق ویزیت سهم بیمار را نیز در مطب پزشکان بعهده خواهدگرفت .
ماده ۸- دراین طرح پرداخت هزینه تمامی خدمات بالینی،توانبخشی وآموزشی که رویکرد سلامت دارد وبه تشخیص پزشک معالج بایدانجام شود بعهده بیمه گر بوده و بیمه گذار برابر تعرفه قانونی سالانه حقوق بیمه گر را پرداخت می کند.
ص1
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

26 Dec, 17:58


https://www.karzar.net/172663

فوق العاده خاص صحیح است

درخواست پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دستگاه‌های کم‌برخوردار دولت

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر پزشکیان
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و دعای خیر،
احتراما به استحضار می‌رساند برخی از دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که در طول چند سال اخیر هیچ فوق‌العاده‌ای را دریافت نکرده‌اند، به‌طوری‌که در جریان اجرای متناسب‌سازی حقوق سال ۱۴۰۳، بسیاری از بازنشستگان معزز یا مشمول قانون متناسب‌سازی واقع نگردیده یا سهم بسیار ناچیزی از اعتبارات تخصیص داده شده شاملشان گردیده است که با عدالت در توزیع بودجه متناسب‌سازی کاملاً منافات دارد.
لذا اینجانبان، امضاکنندگان ذیل از جنابعالی که منادی عدالت علی (ع) می‌باشید، تقاضا داریم دستور فرمایید طبق جزء ۳ بند ب ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت (موضوع برقراری فوق‌العاده خاص)، به کارمندان دستگاه‌های اجرایی که ظرف سه سال اخیر مشمول برقراری فوق‌العاده‌هایی نظیر فوق‌العاده داده شده به برخی از دستگاه‌ها، فوق‌العاده خاصی به میزان ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ امتیاز توسط سازمان اداری و استخدامی با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه منظور و عملیاتی گردد تا پس از اجرای آن ۹۰ درصد آن نیز برای بازنشستگان این دستگاه‌ها طبق حکم قانون متناسب‌سازی با شاغلان مشابه و هم‌طراز اجرایی شود تا تعادل در نظام پرداخت حقوق کارمندان و بازنشستگان کلیه دستگاه‌های اجرایی توسط دولت خدمتگزار چهاردهم مراعات شود.
باورود به لینک کارزار امضا کنید
👇👇👇👇👇👇
https://www.karzar.net/172663

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

26 Dec, 17:32


🟢 دومین نامه کمیته فنی پیگیری مطالبات بازنشستگان کشوری به دکتر مسعود پزشکیان در چند روز اخیر

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

23 Dec, 19:03


باسمه تبارک و تعالی
جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم اسلامی ایران
سلام علیکم

پس از حمد خدا و با سلام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد ( ص) و با احترام، همانگونه که مستحضرید به استناد جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت بازنشستگان باید طی سه سال با شاغلان هم‌تراز و مشابه خود بر مبنای 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم‌تراز و مشابه خود همسان سازی شوند. در سال اول اجرای برنامه باید 40 درصد این مابه التفاوت در احکام حقوقی درج و پرداخت شود که بعد از چندین بار اصلاح آیین نامه و جداول، بحمدالله در واپسین روزهای آذر 1403 با همت مسئولین سازمان های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی و همراهی رئیس ، اعضای هیأت رئیسه و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی ، این جداول تنظیم و جهت اجرا و صدور احکام به صندوق های بازنشستگی ابلاغ گردید.

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و سازمان های مزبور و صندوق های بازنشستگی، متاسفانه در این مرحله حدود 400 هزار نفر از بازنشستگان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری ( سایر دستگاه ها بجز نیروهای آموزشی  آموزش و پرورش و نیروهای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی)  و حدود 200 هزار نفر از نیروهای خدماتی و اداری و مالی آموزش و پرورش که در سال 1399 نیز مشمول همسان سازی شده بودند، در این مرحله مشمول همسان سازی نشده اند یا حداکثر مبالغ بسیار ناچیز کمتر از 500 هزار تومان شامل حال شان شده است و این در حالی است که این عزیزان همانند سایر بازنشستگان از حداقل حقوق بهره مند هستند.
بعنوان مثال بازنشسته گروه 17 که معادل دکتری عمومی می باشد در فروردین 1403 حکم حقوق اش کمتر از 15 میلیون تومان و گروه 15 که آخرین گروه لیسانس می باشد حکم حقوق اش حدود13/9 میلیون و گروه 20 که بالاترین گروه است، حدود 16/5 میلیون و گروه های پایین هم در حد نهایتا 9 میلیون تا 12 میلیون تومان در احکام شان حقوق می گیرند.


و این در حالی است که شاغلین این دستگاه ها بحمدالله از فوق العاده های غیر مشمول کسور همچون اضافه کار، نوبت کاری، ترمیم خاص، رفاهیات خاص بهره مند هستند که بعضا دریافتی این شاغلین عزیز را تا 3 برابر بازنشستگان همان دستگاه می رساند، اما چون در احکام حقوق شان از سال 99 تا کنون فوق العاده مشمول کسور جدیدی ثبت نشده است، بازنشستگان این دستگاه ها و از جمله خدمتگزاران شریف مدارس ( همان باباهای دیروز و امروز مدرسه) از همسان سازی در این مرحله محروم مانده اند و بعبارت روشن تر باید  متحمل تورم ناشی از این افزایشات ناچیز هم باشند.

لذا جهت برقراری عدالت، پیشنهاد می گردد با عنایت به تجربه اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در مهر ماه آن سال با اصلاح لایحه قانون بودجه 1403 و ارسال به مجلس محترم برای این عزیزان ترمیم حقوق سال 1403 به میزان حداقل 2 میلیون تومان در احکام حقوقی درج و از ماه آذر 1403 بجای آن کمک معیشتی 1 میلیونی در نظر گرفته شده در آیین نامه مصوب 26 آذر 1403 منناسب سازی به عنوان جایگزین منظور و بستر پرداخت  آن فراهم شود همچنین در آیین نامه اجرایی اشاره شود این افزایش ترمیمی مشمول درصد افزایش سنواتی در سال‌های بعد نیز می باشد، تا برای بازنشستگان عزیز بهره لازم از این اصلاحیه حاصل گردد .

ضمنا حداکثر بودجه مورد نیاز برای اجرای ترمیم 2 میلیون تومانی این عزیزان در 4 ماه پایانی سال‌جاری 4/8 همت خواهد بود که تامین این مبلغ برای دولت محترم بسیار آسان می باشد.

شایان توجه است که حقوق گروههای 17 تا 20 در جدول مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری به هنگام متناسب سازی با امتیازهای تصویب شده کمتر از حقوق فعلی شان می شود و منفی است.

از طرف دیگر شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نمی باشد که بازنشستگان کشوری این نظام که رزمندگان و  سنگر سازان بی سنگر دیروز جبهه های دفاع مقدس و کارشناسان و کارشناس مسوولان و روسای ادارات و ادارات کل و.... در وزارت های مختلف به مدت بیش از سی سال خدمت صادقانه نموده اند، هم اکنون در زمان بازنشستگی که بیشترین هزینه های زندگی را متحمل می شوند، اینگونه مورد بی مهری مسئولین نظام واقع شده و مشمول دریافت کمک معیشتی شوند.

ضمناً اعتراضات به حق این عزیزان که حدود یک سوم جمعیت بازنشستگان کشوری می باشند، قبل از صدور احکام و با دیدن جداول امتیازی شروع شده است و برای دولت محترم قطعا آسیب زا خواهد بود.

در خاتمه از توجه ویژه حضرتعالی و دستور به پیگیری موضوع در هیات محترم دولت تا حصول نتیجه کمال تشکر و سپاس را داریم.

با احترام_کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری   1403/10/03

رونوشت :
- رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
- روسای محترم کمیسیون های اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی جهت اطلاع و پیگیری


🌐 https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

🌐 https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

20 Dec, 18:31


باسمه تبارک و تعالی
جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم اسلامی ایران
سلام علیکم

پس از حمد خدا و با سلام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد ( ص) و با احترام، همانگونه که مستحضرید به استناد جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت بازنشستگان باید طی سه سال با شاغلان هم‌تراز و مشابه خود بر مبنای 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم‌تراز و مشابه خود همسان سازی شوند. در سال اول اجرای برنامه باید 40 درصد این مابه التفاوت در احکام حقوقی درج و پرداخت شود که بعد از چندین بار اصلاح آیین نامه و جداول، بحمدالله در واپسین روزهای آذر 1403 با همت مسئولین سازمان های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی و همراهی رئیس ، اعضای هیأت رئیسه و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی ، این جداول تنظیم و جهت اجرا و صدور احکام به صندوق های بازنشستگی ابلاغ گردید.

ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و سازمان های مزبور و صندوق های بازنشستگی، متاسفانه در این مرحله حدود 400 هزار نفر از بازنشستگان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری ( سایر دستگاه ها بجز نیروهای آموزشی  آموزش و پرورش و نیروهای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی)  و حدود 200 هزار نفر از نیروهای خدماتی و اداری و مالی آموزش و پرورش که در سال 1399 نیز مشمول همسان سازی شده بودند، در این مرحله مشمول همسان سازی نشده اند یا حداکثر مبالغ بسیار ناچیز کمتر از 500 هزار تومان شامل حال شان شده است و این در حالی است که این عزیزان همانند سایر بازنشستگان از حداقل حقوق بهره مند هستند.
بعنوان مثال بازنشسته گروه 17 که معادل دکتری عمومی می باشد در فروردین 1403 حکم حقوق اش کمتر از 15 میلیون تومان و گروه 15 که آخرین گروه لیسانس می باشد حکم حقوق اش حدود13/9 میلیون و گروه 20 که بالاترین گروه است، حدود 16/5 میلیون و گروه های پایین هم در حد نهایتا 9 میلیون تا 12 میلیون تومان در احکام شان حقوق می گیرند.


و این در حالی است که شاغلین این دستگاه ها بحمدالله از فوق العاده های غیر مشمول کسور همچون اضافه کار، نوبت کاری، ترمیم خاص، رفاهیات خاص بهره مند هستند که بعضا دریافتی این شاغلین عزیز را تا 3 برابر بازنشستگان همان دستگاه می رساند، اما چون در احکام حقوق شان از سال 99 تا کنون فوق العاده مشمول کسور جدیدی ثبت نشده است، بازنشستگان این دستگاه ها و از جمله خدمتگزاران شریف مدارس ( همان باباهای دیروز و امروز مدرسه) از همسان سازی در این مرحله محروم مانده اند و بعبارت روشن تر باید  متحمل تورم ناشی از این افزایشات ناچیز هم باشند.

لذا جهت برقراری عدالت، پیشنهاد می گردد با عنایت به تجربه اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در مهر ماه آن سال با اصلاح لایحه قانون بودجه 1403 و ارسال به مجلس محترم برای این عزیزان ترمیم حقوق سال 1403 به میزان حداقل 2 میلیون تومان در احکام حقوقی درج و از ماه آذر 1403 بجای آن کمک معیشتی 1 میلیونی در نظر گرفته شده در آیین نامه مصوب 26 آذر 1403 منناسب سازی به عنوان جایگزین منظور و بستر پرداخت  آن فراهم شود همچنین در آیین نامه اجرایی اشاره شود این افزایش ترمیمی مشمول درصد افزایش سنواتی در سال‌های بعد نیز می باشد، تا برای بازنشستگان عزیز بهره لازم از این اصلاحیه حاصل گردد .

ضمنا حداکثر بودجه مورد نیاز برای اجرای ترمیم 2 میلیون تومانی این عزیزان در 4 ماه پایانی سال‌جاری 4/8 همت خواهد بود که تامین این مبلغ برای دولت محترم بسیار آسان می باشد.

از طرف دیگر شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نمی باشد که بازنشستگان کشوری این نظام که رزمندگان و  سنگر سازان بی سنگر دیروز جبهه های دفاع مقدس و کارشناسان و کارشناس مسوولان و روسای ادارات و ادارات کل و.... در وزارت های مختلف به مدت بیش از سی سال خدمت صادقانه نموده اند، هم اکنون در زمان بازنشستگی که بیشترین هزینه های زندگی را متحمل می شوند، اینگونه مورد بی مهری مسئولین نظام واقع شده و مشمول دریافت کمک معیشتی شوند.

ضمنا اعتراضات به حق این عزیزان که حدود یک سوم جمعیت بازنشستگان کشوری می باشند، قبل از صدور احکام و با دیدن جداول امتیازی شروع شده است و برای دولت محترم قطعا آسیب زا خواهد بود.

در پایان از توجه ویژه حضرتعالی و دستور به پیگیری موضوع در هیات محترم دولت تا حصول نتیجه کمال تشکر و سپاس را داریم.

با احترام_کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری
1403/09/30
رونوشت :
- رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
- روسای محترم کمیسیون های اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی جهت اطلاع و پیگیری


🌐 https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

🌐 https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

16 Dec, 05:30


درخواست پرداخت فوق‌العاده ویژه به کارکنان دستگاه‌های کم‌برخوردار دولت

بسمه تعالی
جناب آقای دکتر پزشکیان
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و دعای خیر،
احتراما به استحضار می‌رساند برخی از دستگاه‌های مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری که در طول چند سال اخیر هیچ فوق‌العاده‌ای را دریافت نکرده‌اند، به‌طوری‌که در جریان اجرای متناسب‌سازی حقوق سال ۱۴۰۳، بسیاری از بازنشستگان معزز یا مشمول قانون متناسب‌سازی واقع نگردیده یا سهم بسیار ناچیزی از اعتبارات تخصیص داده شده شاملشان گردیده است که با عدالت در توزیع بودجه متناسب‌سازی کاملاً منافات دارد.
لذا اینجانبان، امضاکنندگان ذیل از جنابعالی که منادی عدالت علی (ع) می‌باشید، تقاضا داریم دستور فرمایید طبق جزء ۳ بند ب ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم پیشرفت (موضوع برقراری فوق‌العاده خاص)، به کارمندان دستگاه‌های اجرایی که ظرف سه سال اخیر مشمول برقراری فوق‌العاده‌هایی نظیر فوق‌العاده داده شده به برخی از دستگاه‌ها، فوق‌العاده خاصی به میزان ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ امتیاز توسط سازمان اداری و استخدامی با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه منظور و عملیاتی گردد تا پس از اجرای آن ۹۰ درصد آن نیز برای بازنشستگان این دستگاه‌ها طبق حکم قانون متناسب‌سازی با شاغلان مشابه و هم‌طراز اجرایی شود تا تعادل در نظام پرداخت حقوق کارمندان و بازنشستگان کلیه دستگاه‌های اجرایی توسط دولت خدمتگزار چهاردهم مراعات شود.
باورود به لینک کارزار امضا کنید
👇👇👇👇👇👇
https://www.karzar.net/172663

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

13 Dec, 15:28


#اطلاعیه
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان و همکاران محترم بازنشستگان گرامی

با سلام و ارادت


همانگونه که مستحضرید: دستورالعمل اجرایی و جداول متناسب سازی گروه های مختلف بازنشستگان را مراجع رسمی نظیر صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی که مسئولیت قانونی تنظیم جداول ، صدور احكام و اجرا را دستگاه های مذکور به عهده دارند که دقیقاً بایستی همانند مهر سال 1399 منتشر کنند ، تا بازنشستگان معزز بتوانند با کمک دوستان متخصص صنفی احکام صادره را با جداول مقایسه و ارزیابی و اگر انحراف و تفاوتی وجود داشته باشد با مراجعه به شعب استانی صندوق بازنشستگی کشوری خود ، پرسش ها و اشکالات فنی خود را مطرح و پاسخ مستدل و منطقی دریافت کنند.

بنابراین پیشنهاد می کنیم بازنشستگان عزیز فعلا صبوری پیشه کنند و تا هفته آینده که احکام متناسب سازی صادر و دستورالعمل اجرایی و جداول نیز توسط مراجع رسمی و قانونی منتشر خواهد شد از ارزیابی وضعیت خود با جداول غیر رسمی منتشره در فضای مجازی اجتناب نمایند تا دچار نگرانی و تشویش خاطر نشوند.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/09/23

🌐 https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

🌐 https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Dec, 05:31


آغاز صدور احکام متناسب سازی 40درصد براساس جداول ابلاغی

حقوق بازنشستگان کشوری بر اساس احکام جدید متناسب‌سازی در آذرماه پرداخت می‌شود

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز فرآیند صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان این صندوق از روز گذشته (سه شنبه) خبر داد.

«رضا فیضی نژاد» با اشاره به اجرای بند (ر) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت و مصوبه هیئت محترم وزیران اظهار داشت: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری با ۹۰ درصد شاغلان مشابه در سال ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفته است. 
 
وی گفت: پس از ابلاغ جداول متناسب‌سازی از سوی سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، فرآیند صدور احکام اصلاحی حدود یک میلیون و هفتصد هزار بازنشسته و موظفین کشوری از روز گذشته (سه‌شنبه) آغاز شده است و طی روزهای آینده این احکام بر روی سایت صندوق قرار خواهند گرفت.  
 
فیضی‌نژاد افزود: حقوق بازنشستگان و موظفین عزیز بر اساس ۴۰ درصد از ۹۰درصد  حقوق و فوق‌العاده های مشمول برداشت کسور شاغلین مشابه محاسبه شده و حقوق عزیزان  فرهیخته از آذرماه بر اساس احکام جدید پرداخت خواهد شد.  
 
وی همچنین تأکید کرد: با توجه به توافقات دولت و مجلس محترم و با تامین اعتبار حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان بار مالی ناشی از اعمال متناسب سازی ۸ ماهه اول سال، معوقات این بازه زمانی در سال ۱۴۰۴ پرداخت خواهد شد.  
 
معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری ضمن قدردانی از همکاری دولت و مجلس و مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این خصوص ، به ویژه  رییس  و اعضای محترم کمیسیون اجتماعی ابراز امیدواری کرد که این اقدامات گامی مؤثر در بهبود  وضعیت معیشت و رفاه بازنشستگان معزز کشوری باشد.
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat
https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Dec, 05:07


بسمه تعالی
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای /سرکار خانم
با سلام و دعای خیر
باتوجه به اینکه پیشنهاد الحاقی به تبصره۱۶موضوع ماده ۸۵قانون مدیریت خدمات کشوری و بند ث ماده ۷۳قانون برنامه هفتم توسعه توسط،دولت محترم  در دستور کار مجلس می باشد ،تقاضا داریم مساعدت نمایید در تصویب این الحاق که بخشی از مشکلات بازنشستگان در بحث بیمه تکمیل درمان مرتفع گردد
نام و نام خانوادگی
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

https://eitaa.com/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

06 Dec, 11:21


🔵 لزوم اصلاحات ساختاری در صندوق های بازنشستگی
بخش دوم

وحید محمدزاده

▪️ در بند پ ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه قانونگذار مقرر نموده وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است (ضوابط سرمایه گذاری سازمان ها و صندوق های بازنشستگی ) را به منظور ارتقای ذخایر صندوق ها ، حفظ حقوق و تعهدات بین النسلی بیمه شدگان ، تقویت حاکمیت شرکتی،    شفافیت در امور سرمایه گذاری ها ، سور آوری و کارآمد سازی سبد سرمایه گذاری ها ، کاهش بنگاه‌داری،  تغییر رویکرد به سمت سرمایه گذاری های بورسی ، مسئولیت پذیری هیات مدیره و اصول تحلیل خطر پذیری ( ریسک) را ظرف شش ماه پس از لازم الاجرا شدن قانون را تهیه و تنظیم و به تصویب هیأت وزیران‌ برساند.

▪️در بند ث ماده ۲۸ قانون موصوف هم برای اصلاح ساختار مدیریت و بهره وری صندوق ها، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف شده  ظرف سه ماه از لازم الاجرا شدن قانون با همکاری دستگاه های اجرایی ذی‌ربط( دستورالعمل نحوه احراز صلاحیت مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت های تابعه و وابسته صندوق های بازنشستگی و نمایندگان صاحب سهام در این شرکت ها را تهیه و به تصویب هیأت وزیران‌ برساند و هر گونه انتصاب در این سمت ها منوط به تطبیق وضعیت نامزدهای احراز این پست ها با دستورالعمل موکور خواهد بود و شرایط و وضعیت افرادی که در حال حاضر در این سمت ها فعالیت دارند نیز ظرف شش ماه بعد از ابلاغ دستورالعمل یاد شده با این دستورالعمل تطبیق داده خواهد شد و در صورت عدم احراز شرایط بایستی جایگزین شوند.

▪️قانونگذار در ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه نیز بستر اجرای اصلاحات پارامتریک از طریق افزایش سن و سنوات لازم برای برخورداری از شرایط بازنشستگی را هم پیش بینی و به دولت ابلاغ نموده تا آیین نامه اجرایی آن ظرف شش ماه توسط وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی تهیه و تنظیم و به تصویب هیأت وزیران‌ برسد بنحوی که بیمه پردازانی که سابقه بیمه پردازی آنها کمتر از ۱۵ سال است ، ۵ سال به سنوات بیمه پردازی آنها برای احراز شرایط سنوات خدمت بیمه پردازی افزوده می شود و افرادی که بیش از ۲۸ سال سابقه بیمه پردازی دارند به سنوات بیمه پردازی آنها افزوده نمی شود و مابین این دو ( یعنی بین ۱۵ تا ۲۸ سال سنوات بیمه پردازی ) به ترتیب افزایش سابقه بیمه پردازی فعلی ، سنوات افزایشی لازم بیمه پردازی آنها به ازای هرسال کاهش می یابد.

▪️در خصوص لایه های متنوع بیمه پردازی به صورت اجباری و توافقی در قانون برنامه هفتم تکلیفی برای دولت پیش بینی نشده لیکن پیشنهاد می شود دولت در لایحه ماده واحده جداگانه ای که احتمالا برای اصلاح ساختار عملیاتی صندوق ها ، یکپارچه سازی شرایط و وضعیت کارمندان کسور و بیمه پردازی فعلی دولت در ساختاری واحد و تعیین تکلیف تعهدات دولت در قبال پرداخت منظم حقوق بازنشستگی و متناسب سازی حقوق با شاغلان متناظر و تامین مناسب معیشت ، درمان و رفاه بازنشستگان و مستمری بگیران فعلی طبق اصل ۲۹ قانون اساسی و با لحاظ نمودن مفاد برنامه هفتم توسعه به مجلس ارائه خواهد داد در مورد تنظیم و تدوین لایه های بیمه پردازی اجباری و توافقی هم در تبصره ای این امر را گنجانده و به مجلس جهت سیر مراحل بررسی و تصویب عرضه نماید که کلیات این‌پیشنهاد بشرح زیر جهت فرآیند مطالعه و بررسی در نهادهای سیاست سازی و سیاستگذاری ارائه می شود :

🔹لایه اول بیمه پردازی اجباری : بصورت بیمه پردازی اجباری با سهم ۱۰ درصدی بیمه پردازی توسط کارگزار و سهم ۱۵ درصدی کارفرما

🔹سطح و لایه اول بیمه پردازی توافقی : با تنظیم  رویه سهم بیمه پردازی ۱۵ درصدی کارگزار و  سهم ۲۰ درصدی کارفرما

🔹سطح و لایه دوم بیمه پردازی توافقی : با تنظیم رویه سهم بیمه پردازی ۲۰ درصدی کارگزار و سهم ۲۵ درصدی کارفرما

🔹 طبیعتا نظام بیمه پردازی توافقی اختیاری است و کارگزارانی که تمایل داشته باشند در زمان بازنشستگی از حقوق بیشتری بهره مند شوند می توانند با انتخاب یکی از دو لایه توافقی با صندوق بازنشستگی مربوط قرارداد و تفاهم‌نامه  امضا و مبادله کنند و دولت هم در این زمینه با عنایت به اصل ۲۹ قانون اساسی وظایف حمایتی و نظارتی کلان و عملیاتی خود را از طریق وزارت تعاون،  کار و رفاه اجتماعی بمنصه ظهور و اجرا در خواهد آورد.


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

https://eitaa.com/canalrasmykomitefaNNi

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

06 Dec, 11:20


🔵 لزوم اصلاحات ساختاری در صندوق های بازنشستگی
بخش اول

وحید محمدزاده

▪️مقدمه و کلیات

فلسفه و هدف تاسیس صندوق های تامین اجتماعی و بازنشستگی ، تامین آتیه مناسب معیشتی و رفاهی برای کارکنان شاغل در زمان انفکاک از اشتغال در دوره میان سالی و سالمندی است تا با کسورات که آنها و کارفرمایان حسب قانون به این صندوق ها واریز می کنند، این وجوه در امور اقتصادی سود آور داخلی و بین المللی سرمایه گذاری شده و از محل منافع و سود حاصله ضمن تادیه حقوق بازنشستگی، معیشت و رفاه مناسبی برای بازنشستگان و مستمری بگیران فراهم شود.

▪️از ۱۸ صندوق های بازنشستگی موجود در کشور حدود ۱۶ صندوق به دلایل مختلف ورشکسته هستند که نیازی به ذکر این دلایل که همگی مخاطبین از آن آگاه هستند در این مقال ضرورتی ندارد.
این صندوق ها قطعا بدون کمک و حمایت دولت که در اصل ۲۹ قانون اساسی به عنوان میثاق دو سویه دولت (ساختار حکمرانی) - ملت شناخته شده و معتبر است قادر به ادامه حیات نیستند.

▪️دولت از محل بودجه عمومی کشور در سال ۱۴۰۳ جمعا حدود ۴۵۳ همت برای کمک و حمایت از صندوق ها و متناسب سازی حقوق بازنشستگان  در قانون بودجه ۱۴۰۳ منظور نموده که احتمالا با اصلاح ارقام متناسب سازی از ۵۰ همت به حدود ۷۵ تا ۸۰ همت رقم این کمک به ۴۸۳ همت افزایش خواهد یافت. البته دو صندوق مربوط به روستائیان و عشایر و تامین اجتماعی مشمول این کمک نیستند و دولت فقط طبق قانون سهم کسور پردازی و مطالبات معوقه تا یه می کند که در قانون بودجه ۱۴۰۳ حدود ۱۳۰ همت بابت تادیه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی منظور و ۴،۸ همت هم بابت سهم دولت به صندوق روستائیان و عشایر پرداخت می شود که مجموع آن به حدود ۱۳۸ همت بالغ می شود.

▪️سهم اعتبار اختصاص یافته به صندوق های بازنشستگی از کل بودجه عمومی کشور از سال ۹۶ با ۱۱،۵ درصد در سال ۱۴۰۴ به ۱۶ درصد بدون احتساب کسری اعتبار متناسب سازی رسیده است و درواقع فلسفه وجودی صندوق های بازنشستگی که قرار بود از محل سرمایه گذاری وجوه حاصله ، حقوق و معیشت و رفاه بازنشستگان و مستمری بگیران را تامین کنند از بین رفته است بنحوی که دولت در صندوق های بازنشستگی ورشکسته موجود در مواردی تا حدود ۸۰ درصد حقوق و مستمری بازنشستگان را از محل بودجه عمومی تامین و تخصیص می دهد که ناترازی صندوق ها با وضعیت موجود افزایش خواهد یافت لذا این مسير معیوب و نابهنجار بایستی با همکاری دولت و مجلس بطور اساسی بازنگری و اصلاح شود تا صندوق ها در دو برنامه توسعه هفتم و هشتم و در اوایل برنامه نهم توسعه بتوانند با عبور از نقطه سربسر به حالت پایداری و تعادل نیل کنند.

▪️جهت اصلاح ساختار صندوق های بازنشستگی  چند مسير متفاوت وجود دارد :

🔹اصلاح ساختار اقتصادی صندوق ها
🔹اصلاحات پارامتریک در صندوق ها شامل افزایش سن و سنوات لازم برای احراز بازنشستگی
🔹اصلاح مدیریت صندوق ها و ارتقای بهره وری و عملکرد
🔹ایجاد نظام چند لایه و اصلاح لایه های کسور و بیمه پردازی بصورت اجباری و توافقی برای تعیین حقوق و مستمری بازنشستگی

▪️خوشبختانه قانونگذار در قانون برنامه هفتم توسعه ( پیشرفت) در مواد ۲۸ و ۲۹ به ساز و کارهای انجام اصلاحات در صندوق های بازنشستگی به منظور کاهش ناترازی و اصلاحات اقتصادی ، پارامتریک و مدیریتی توجه و عنایت نموده است.

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

https://eitaa.com/canalrasmykomitefaNNi

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

05 Dec, 17:16


بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان بازنشسته
با سلام و احترام


همانگونه که شما عزیزان مستحضرید کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری، مرجع تخصصی بررسی مشکلات و آسیب های قوانین و‌مقررات موجود و ارائه راهکارها برای رفع مشکلات و انعکاس آن به مقامات تصمیم ساز و تصمیم گیر کشور جهت بررسی و بهره برداری است.


طبیعتا ابزارهای مطالبه گری نیز بر اساس شرایط محیطی و اقتضائات صنفی متنوع هستند :
از قبیل تنظیم و پیگیری مکتوب و مکاتبه با مقامات عالی و میانی مجلس و دولت ، تبادل نظر حضوری و مذاکره با مقامات سیاستگذار کشور و نهایتا استفاده از گردهمایی و تجمع ذی نفعان برای اعتراض و انعکاس مشکلات به مقامات کشور طبق قوانین عمومی کشور برای اجرای صحیح قوانین مصوب مجلس و مقررات مصوب هیات وزیران و بخشنامه های دولتی صادره در این راستا.

بنابراین کمیته فنی بر اساس شرایط و مقتضیات در این راستا نظرات و موضع گیری های خود را که منافع و‌ مصالح عمومی و حداکثری بازنشستگان کشور در آن رعایت شده باشد اعلام یا در صورت ضرورت سکوت می نماید لذا در خصوص تجمع  ۲۰ آبان ماه هم که توسط گروهی از دوستان بازنشسته در فضای مجازی فراخوان و منتشر شده است اگر این حرکت و ابزار صنفی موجب تسریع در اجرای متناسب سازی ۴۰ درصدی و تسریع در صدور احکام و تادیه مطالبات بازنشستگان عزیز باشد طبیعتا امری راهبردی و پسندیده برای دستیابی به حقوق قانونی بازنشستگان کشور است که از ابتدای سال توسط دولت های سیزدهم و چهاردهم به دلایل و بهانه های مختلف به تعویق و تاخیر انداخته شده است.
قاعدتا  مشارکت در هر گونه حرکت و تحرکات
مختلف صنفی از اختیارات و تصمیمات فردی دوستان بازنشسته است و بازنشستگان عزیز به هر نحوی که تامین کننده حقوق قانونی آنها باشد می توانند شخصا از ابزارهای متنوع صنفی استفاده کنند و شخص یا گروه خاصی نمی تواند آنها را در این خصوص منع یا ترغیب کند یا اساسا خواستار بی تفاوتی ، سکوت و عدم تحرک آنها باشد.

با این توضیح که :


الف) پیشنهاد کننده و برگزار کننده تجمع ۲۰ آذر ماه ۱۴۰۳ تحت هیچ عنوان کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری نمی باشد.

ب) کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری کاملا مستقل است و برخلاف ادعای کذب مطرح شده توسط مدیره کانال خبری امید بازنشستگان هیچ وجه اشتراکی با شورای عالی بازنشستگان و مواضع ایشان ندارد
.

امیدواریم بازنشستگان عزیز با آگاهی از نتایج استفاده از ابزارهای صنفی گوناگون در سرنوشت خود بنحو بارز و اثر گذار سهیم و فرهنگ مطالبه گری و پاسخ دهی از مقامات را تقویت فرمایند.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری ۱۴۰۳/۰۹/۱۵


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

https://eitaa.com/canalrasmykomitefaNNi

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

02 Dec, 19:24


باسمه تعالی
دوستان محترم بازنشسته
با سلام و احترام


▪️همانگونه که عزیزان استحضار دارند در دوران تصدی دولت سیزدهم دو نفر مسئول اداره سازمان برنامه وبودجه که عملا دستیار و معاون رئیس جمهور هستند به اسامی آقایان دکتر میر کاظمی و دکتر منظور حق قانونی بازنشستگان در مورد اجرای متناسب سازی در سال های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ را با همراهی آقای دکتر لطیفی رئیس غیر قانونی سازمان اداری و استخدامی کشور به محاق بردند.

▪️با وجود اینکه در ماده ۳۰ قانون برنامه ششم‌ توسعه برای انجام متناسب سازی دولت تکلیف قانونی داشت این سه نفر مسئول دولت سیزدهم عملا قانون را کنار نهادند که اگر متناسب سازی در طول این سه سال انجام شده بود اختلاف شگرف حقوق مشمول کسور شاغلان و حقوق بازنشستگان که در زمان تصدی جناب دکتر نوبخت رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه در مهر ۹۹ به کمتر از ۱۰ درصد رسیده بود به فزونی مجدد دچار نمی شد بنحوی که آن ۱۰ درصد اختلاف در نیمه دوم سال ۹۹ اکنون بطور میانگین به ۴۰ تا ۴۵ درصد افزایش یافته است که نتیجه قانون گریزی مقامات دولت سیزدهم می باشد.

▪️آقای دکتر پور محمدی رئیس فعلی سازمان برنامه و بودجه هم با وجود حکم قانونی متناسب سازی مندرج در برنامه هفتم پیشرفت همان مسیر و راه مقامات دولت سیزدهم را بنحو دیگری ادامه می دهد و طی این مدت سه ماهه از تصدی ایشان مشخص است نیت و هدفی برای اجرای متناسب سازی ۴۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ ندارند و با خرید زمان سعی دارند این پروسه طاقت فرسا و زجر آور که فضای روحی و روانی پیشکسوتان عزیز را بهم ریخته تا انتهای سال ادامه دهند در صورتیکه برای حدود یک‌میلیون نفر  از بازنشستگان کشوری یا حکم متناسب سازی صادر نشده یا ارقام متناسب سازی آنان ارقام بسیار پائینی است که بیانگر عدم اجرای قانون توسط سازمان برنامه و بودجه می باشد.

▪️طبیعتا با تصدی ایشان در این سمت حساس و مهم که توزیع و تخصیص منابع کشور در این سازمان کلیدی دولت انجام می شود، بازنشستگان عزیز کشور باید متوجه و آگاه باشند که ایشان در سال های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ و سال های برنامه هفتم نیز قصد و نیتی برای اجرای حکم قانونی متناسب سازی ۹۰درصد نخواهند داشت  و بازی قانون گریزی و قانون ستیزی از طرف وی تداوم خواهد داشت لذا راه کار تمکین مقامات ذی ربط دولت در این خصوص دو مسیر وجریان است:

۱- درخواست برکناری دکتر پور محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه که کارزار مربوط اکنون به ۳۵۰۰۰ امضا رسیده و درصورت پشتیبانی آحاد بازنشستگان حاضر در فضای مجازی امید است تا مهلت اتمام کارزار در اوایل دی ماه به بیش از ۱۰۰،۰۰۰ امضا برسد که رقم بسیار قابل توجهی برای بیان اعتراض به رئیس جمهور پزشکیان جهت عدم توجه به حقوق قانونی بازنشستگان معزز است .

۲- چون جریان عدم تمکین معاونین رئیس جمهور  درسازمان های برنامه و بودجه واداری و استخدامی کشور برای اجرای صحیح و بموقع قانون در دولت های مستقر ریشه دار و ادامه دار است لذا مناسب ترین و بهترین راهکار برای اجرای بموقع و صواب قانون توسط این دو سازمان ملی راهبردی کشور، نظارت مستقیم مجلس و نمایندگان و وکلای ملت بر رفتار وعملکرد روسای سازمان های مذکور است که دو مسیر دارد :

🔹 اول بازنگری و اصلاح مفاد اصل ۱۲۶ قانون اساسی بنحوی که مسئولیت امور برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور با معرفی افراد واجد شرایط توسط رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی واخذ رأی اعتماد از مجلس به مانند وزرا مطابق اصل ۱۳۳ قانون اساسی انجام شود که طبیعتا در صورت پیشنهاد نمایندگان و رئیس محترم مجلس شورای اسلامي وصلاحدید و تایید مقام معظم رهبری و با عنایت به اصل ۱۷۷ قانون اساسی توسط مصوبه شورای بازنگری قانون اساسی و تایید معظم له صورت پذیرد.

🔹دوم درخواست نمایندگان ملت و رئیس محترم مجلس از مقام معظم رهبری و در صورت صلاحدید معظم له اخذ حکم حکومتی در این راستا برای تحت نظارت قراردادن روسای سازمان های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور مانند فرآیند اخذ رأی اعتماد به وزرا طبق اصل ۱۳۳ قانون اساسی.

▪️در انتها امیدواریم دوستان ارجمند بازنشسته با تسریع درامضای کارزار عزل دکتر پور محمدی در مراحل احقاق حقوق قانونی خود بدون هر گونه تسامح وسهل انگاری مشارکت بالایی ابراز فرمایند ومجددا فریب گروه موسوم به خود جوش یا افراد فرصت طلبی که خود را نماینده بازنشستگان می دانند نخورند.
ومضافا برخی از بازنشستگان متخصص ، مجرب و قانون دان نیز با تعامل با نمایندگان ورئیس محترم مجلس شورای اسلامی موضوع پیشنهاد بازنگری واصلاح اصل ۱۲۶ قانون اساسی را تعقیب خواهند نمود تا طبق فرمایش بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی مجلس همواره در راس امور باشد وقانون نیز طبق فرمایش مقام‌ معظم رهبری فصل الخطاب باشد.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری   ۱۴۰۳/۰۹/۱۲


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

02 Dec, 08:24


https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

01 Dec, 06:29


🔴 آشنایی با فرآیند رسیدگی طرح ها و لوایح فوریتی در مجلس شورای اسلامی

▪️در ماده ۱۵۶ قانون آیین نامه داخلی مجلس قانونگذار تصریح نموده اصل بر عادی بودن رسیدگی به طرح ها و لوایح است.

▪️چنانچه دولت در نظر داشته باشد لایحه ای را به صورت فوریتی (یک ، دو یا سه فوریتی) به مجلس تقدیم کند یا نمایندگان مجلس بخواهند طرح های فوریتی ارائه کنند ، درخواست فوریت آنها باید مبین ضرورت یا حالت استثنایی و‌مستند به دلایل باشد.

▪️فوریت ها در ارائه  لوایح یا طرح ها بشرح زیر تبیین شده است :

🔹یک فوریت : نیاز فوری جامعه و الویت طرح یا لایحه مورد نظر نسبت به سایر موارد مطروحه

🔹دو فوریت : ضرورت جلوگیری از وقوع خسارت احتمالی و فوت فرصت

🔹سه فوریت : حالت کاملا اضطراری و حیاتی برای مقابله سریع با خسارت حتمی

▪️چگونگی رسیدگی به لوایح و طرح های فوریتی در مجلس :

🔹ایتدا پیشنهاد دهنده یا یکی از پیشنهاد دهندگان در مورد فوریت طرح یا لایحه مورد درخواست توضیح میدهد، سپس نماینده یا نمایندگان مخالف و موافق اظهارات خود را بیان می کنند و‌پس از آن در مورد فوریت رای گیری می شود.
مضافا در صورتیکه تقاضای فوریت در طرح یا لایحه ارائه شده درخواست نشده باشد لااقل ۱۵ نفر از نمایندگان مجلس می توانند بطور کتبی تقاضای فوریت آن طرح یا لایحه را بنمایند.

▪️تصویب فوریت طرح ها یا لوایح با توجه به درجه فوریت بصورت زیر است :

🔹یک فوریت : با صحبت یک موافق و یک مخالف و با رای اکثریت مطلق حاضران

🔹دو فوریت : با صحبت دو موافق و دو مخالف و با رای اکثریت دو سوم حاضران

🔹سه فوریت : با صحبت دو موافق و دو مخالف و رای دو سوم مجموع نمایندگان مجلس

▪️نحوه رسیدگی به لوایح و طرح های فوریتی :

🔹یک فوریت : پس از تصویب فوریت در صحن علنی ، مراتب جهت رسیدگی به کمیسیون های اصلی و فرعی ارجاع می شود تا بطور خارج از نوبت رسیدگی شود و‌گزارش کمیسیون اصلی حداقل ۴۸ ساعت قبل از موقع طرح در جلسه صحن علنی چاپ و در اختیار نمایندگان قرار می گیرد. طرح ها و لوایح یک فوریتی پس از گزارش کمیسیون به صورت خارج از نوبت و یک شوری در صحن علنی مطرح و رای گیری می شود یعنی ابتدا در مورد کلیات و اصل موضوع و سپس در باب ماده واحده و هر یک از تبصره ها مذاکره و اخذ رأی می شود.

🔹دو فوریت : حداکثر ۴ ساعت پس از تصویب فوریت در صحن علنی طرح یا لایحه چاپ و توزیع و به کمیسیون ذی ربط ارجاع می شود و حداکثر ۲۰ ساعت پس از تصویب فوریت پیشنهاد نمایندگان به کمیسیون مربوط احاله و حداکثر پس از سه روز کاری از زمان تصویب فوریت گزارش کمیسیون مربوط به هیات رئیسه مجلس ارسال تا در صحن علنی جهت بررسی و رای گیری مطرح شود.

🔹 سه فوریت : پس از تصویب فوریت در صحن علنی در همان جلسه کلیات و جزئیات ماده واحده بلافاصله مطرح ، مذاکره و رای گیری می شود.
شایان ذکر است در طول دوران قانونگذاری در مجلس فقط طرح سه فوریتی اصلاح قانون اقدام متقابل ایران علیه آمریکا در ۱۷ دی ماه سال ۱۳۹۸ توسط نمایندگان تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است.

▪️با توجه به اصل ۹۷ قانون اساسی در زمان بررسی طرح ها و لوایح فوریتی در مجلس اعضای شورای نگهبان بایستی در مجلس حضور یافته و نظر خود را ابراز نمایند.

▪️با توجه به مکانیزه و سیستمی بودن درخواست رسیدگی به لوایح و طرح ها ، نمایندگان مجلس نظرات خود را در این سیستم ثبت و ارائه می نمایند.

گردآوری و تنظیم بر اساس مفاد قانون آیین نامه داخلی مجلس انجام یافته است.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/09/11

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

25 Nov, 11:16


بر اساس قانون، جنابعالی به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه موظف بوده اید ، مراتب کسری اعتبار و تغییر مبلغ 50 همت بودجه همسان سازی موضوع جدول 9 قانون بودجه 1403 را به 75 همت از محل 1درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده سال‌جاری که به نام همسان سازی بازنشستگان در قانون بودجه گنجانده شده است و درآمدی بالغ بر 100 همت در سال‌جاری را بنا بر نظر کارشناسان برای دولت به ارمغان خواهد آورد، یا از محل جابجایی اعتبارات بر مبنای 10 درصد جابجایی اختیارات رئیس سازمان به مجلس شورای اسلامی از طریق رئیس جمهور محترم در قالب لایحه دو فوریتی ابلاغ نمایید، که متاسفانه تا کنون چنین اقدامی انجام نشده است.

از طرف دیگر بودجه 50 همتی مندرج در قانون بودجه 1403 را داریم که به مدت 8 ماه از فروردین تا پایان آبانماه سال‌جاری بر خلاف قانون به صورت علی الحساب ماهیانه 1 میلیون تومان به حدود 2/7 میلیون نفر بازنشسته مشمول و غیر مشمول همسان سازی پرداخت گردیده است که حدود 21/6 همت از این بودجه صرف شده است و اگر پرداختی مازاد حاصل از احکام کذایی همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری را نیز به این مبلغ طی ماه های مهر و آبان سال‌جاری را نیز که حداکثر 2 همت می باشد در نظر بگیریم، هزینه این ردیف بودجه تا کنون حدود 23/6 تا حداکتر 24 همت می باشد و 26 همت از آن بودجه 50 همت در خزانه باقی مانده است.

لذا به جنابعالی هشدار داده می شود، با توجه به وضعیت ناهنجار اقتصادی که شما دولت ها برای بازنشستگان معزز ایجاد نموده اید، به گونه ای که در این شرایط توانایی حداقل هزینه های زندگی و بهداشت و درمان را نیز ندارند و در نهایت عصبانیت از عدم    اجرای قانون به سر می برند.
در صورت عدم توجه مبنی بر اصلاح آیین نامه همسان سازی حقوق بازنشستگان حداکثر تا 10 آذر ماه سال‌جاری در هیات دولت بر اساس مر قانون  و ارسال آیین نامه مزبور به همراه جداول مربوط به صندوق های بازنشستگی، هرگونه واکنش بازنشستگان در این برهه حساس بر عهده شخص جنابعالی بازنشسته گریز می باشد.

امیدواریم در این برهه از زمان، شرایط حساس کشور را درک نموده و بیش از این با روح و روان بازنشستگان بازی نکید که دیگر دعوت از بازنشستگان نیز برایتان کارساز نخواهد بود.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  1403/09/04


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

25 Nov, 11:15


باسمه تعالی
جناب آقای دکتر پورمحمدی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور
سلام علیکم


پس از حمد خدا و با سلام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد (ص) و با احترام، همانگونه که مستحضرید دولت موظف بوده است، به استناد جزء1 بند ( ر) ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت، حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و فولاد را به میزان 40 درصد از مابه التفاوت حقوق این عزیزان با 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم‌تراز و مشابه را از تاریخ 1403/01/01 همسان سازی نماید.

متعاقب آن به استناد این ماده قانون و جداول بودجه 1403 آیین نامه همسان سازی سرتاسر اشکال و خلاف قانون به تاریخ 1403/05/01 در دولت قبل مصوب و طی دو نوبت در دولت جدید در تاریخ های 1403/06/11 و 1403/07/29 اصلاح گردید. که متاسفانه نه تنها این اصلاحات بر مبنای مرقانون انجام نشد، بلکه وضعیت را بدتر نیز کرد، تا جایی که با توجه به پیگیری های بازنشستگان طی دو نامه 1403/08/07 و 1403/08/28 توسط رئیس مجلس به رئیس محترم جمهور اشکالات آن آیین نامه ها ابلاغ و ملغی الاثر گردید.

از طرف دیگر با توجه به صدور احکام کذایی همسان سازی توسط صندوق بازنشستگی کشوری در تاریخ 1403/08/01 به استناد آیین نامه خلاف قانون مورخ 1403/07/29 هیات دولت و اعتراضات گسترده بازنشستگان، جنابعالی اقدام به تشکیل جلسه ای با برخی از بازنشستگان معزز کشوری در تاریخ 5 آبان 1403 در محل سازمان برنامه و بودجه نمودید و بعد از شنیدن اعتراضات به حق این عزیزان پیرامون صدور احکام همسان سازی بر مبنای حدود 25 درصد به جای 40 درصد و حذف مدیریت ها و مازاد خدمت ها بر خلاف ماده 104 و 109 قانون مدیریت خدمات کشوری توسط صندوق بازنشستگی کشوری در این احکام، مقرر گردید کارگروهی از میان حاضرین در آن جلسه انتخاب و با حضور کارشناسان سازمان های امور اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری تشکیل و ضمن برگزاری جلساتی بر مبنای مرقانون جزء 1 بند ر ماده 28  جداول امتیازات 90 درصد حقوق شاغلان مشابه و همتراز را برای گروه های مختلف شغلی تنظیم و جهت برآورد بودجه مورد نیاز و صدور احکام تا 20 آبان 1403 اقدام نمایند.

جلسات در تاریخ های 5 و 13 آبان تشکیل و جداول ارائه شده توسط سازمان امور اداری و استخدامی کشور مورد بررسی و با رفع اشکالات احتمالی مورد تایید واقع شد و در جلسه 21 آبان میزان کسری اعتبار به میزان 25 همت مشخص و ابلاغ گردید.


(ادامه دارد)

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

25 Nov, 11:06


دوستان عزیز بازنشسته با سلام و احترام

▪️کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری از گروهی از اساتید بازنشسته متخصص ، کاردان و مجرب تشکیل شده که در دوران اشتغال در حوزه های برنامه ریزی ، بودجه ، امور اداری و منابع انسانی و امور مالی در دستگاه های اجرایی مختلف در پست های کارشناسی و مدیریت در سطوح محلی و ملی منشا اثر و خدمات شایان توجهی بوده اند و به قوانین و مقررات ناظر بر بازنشستگان کاملا اشراف داشته و مسلط هستند.

▪️ این گروه بی ادعا، بی منت و بدون هیاهو و جنجال سالیان متمادی است مطالبات  صنفی را در قوای سه گانه کشور پیگیری می کنند و مکاتبات و نحوه مذاکرات عدیده کمیته فنی که در کانال رسمی آن بارگذاری می شود گواهی این مطلب است.

▪️دوستان متخصص و مجرب کمیته فنی هیچگاه درصدد کسب نام و آوازه و شهرت طلبی یا سوء استفاده مادی و معنوی از احساسات پاک و خالصانه جامعه میلیونی شریف و نجیب بازنشستگان نبوده و نخواهند بود و سفرها و اقامت هایی که برای پیگیری مطالبات صنفی و مذاکرات چهره به چهره با مقامات محلی یا عالی کشور در ساختار های استانی و پایتخت انجام می دهند همگی با هزینه شخصی تامین می شود.

▪️ عزیزان کمیته فنی با ارزیابی ، تحلیل و آسیب شناسی قوانین و مقررات موجود یا در حال سیاستگذاری ؛ همواره مواضع تخصصی خود را به انحاء مختلف به تصمیم سازان و تصمیم گیران کشور اعلام و پیگیری می کنند تا از منافع و مصالح بازنشستگان عزیز بنحو مناسب صیانت شود و در این راستا با رعایت شئون ، منزلت و احترام مقامات هیچگونه تسامح و مماشاتی برای ادای حقوق قانونی جامعه بازنشستگان با هیچیک از مقامات کشور ندارند .

▪️و هدف آنها استیفای کامل حقوق قانونی بازنشستگان عزیز است و تمایل دارند بدون نام و منصب های دهان پرکن‌ چون مشاور مقام عالی کشور و عضو کمیته فلان و بهمان و ... خدمات خود را بنحو مطلوب و بدون هر گونه چشم داشتی به جامعه میلیونی بازنشستگان کشور عرضه نمایند.

▪️لذا در این راستا به حمایت و پشتیبانی آحاد بازنشستگان عزیز نیاز مبرم دارند تا جملگی با همبستگی و همدلی این مسير سخت و سنگلاخ احقاق حقوق صنفی را تا تحقق کامل مطالبات در حوزه های معیشتی و متناسب سازی حقوق با شاغلان متناظر ، بیمه تکمیلی درمانی مطابق شاغلین و بهره گیری از امکانات و تسهیلات رفاهی متناسب با شاغلان دستگاه های اجرایی را در کنار یکدیگر محقق نمایند و امید است این حمایت و پشتیبانی از کمیته فنی را با حضور در گروه وزین بازنشستگان ایران و عنایت به مکاتبات و نتایج مذاکرات آنها با مقامات کشور که در کانال رسمی کمیته فنی بارگذاری می شود را آشکار فرمایید.

لینک کانال رسمی کمیته فنی 👇

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

لینک گروه بازنشستگان ایران 👇

https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

با آرزوی تندرستی و موفقیت یکایک بازنشستگان معزز کشور

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

25 Nov, 09:45


باسمه تعالی
مجلس در راس امور است. حضرت امام خمینی ( قدس سره)
جناب آقای دکتر قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
اعضای محترم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی
نمایندگان محترم مردم شریف ایران در مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

پس از حمد خدا و با سلام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد ( ص) و با احترام


همانگونه که مستحضرید با پیگیری های فعالان صنفی بازنشستگان و برخی از کانون های فعال بازنشستگی سراسر کشور، جزء 1بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت در قانون برنامه هفتم توسط شما نمایندگان معزز گنجانده شد و همچنین بودجه آن نیز از محل افزایش 1درصد مالیات بر ارزش افزوده از 9درصد به 10درصد و از دوش همین بازنشستگان مفلوک و مردم عزیز ایران مشخص گردید.
علی رغم درآمد بیش از 100هزار میلیارد تومانی این 1درصد مالیات بر ارزش افزوده به زعم کارشناسان مربوطه و خود شما نمایندگان برای دولت، متاسفانه در جدول شماره 9صرفا 50 همت برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و فولاد در نظر گرفته و مصوب گردید.

دولت موظف بوده است از ابتدای سال 1403 نسبت به اجرای 40 درصد از مابه التفاوت حقوق بازنشستگان با 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم‌تراز و مشابه را تحت عنوان همسان سازی در احکام بازنشستگان منظور و پرداخت نماید.
(( به استناد جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت که موخر بر قانون بودجه نیز مصوب و لازم الاجراست و حتی کسری اعتبار مانع آن نیست و دولت موظف بوده است با هماهنگی با مجلس کسری اعتبار را تامین نماید.))

اما با گذشت 8ماه از سال‌ و با ایجاد آیین نامه ای پر مشکل و بر خلاف قانون در 1403/05/01 توسط دولت قبل و اصلاحیه های 1403/06/11 و 1403/07/29که به مراتب بدتر از آیین نامه اولیه بوده و هیچ سنخیتی با مر قانون نداشته است، نسبت به صدور احکام غیر همسان سازی در تاریخ اول آبان 1403 برای بازنشستگان به میزان حدود 25 درصد از تفاوت فوق وبا حذف مدیریت ها و مازاد خدمت ها ( بر خلاف مواد 104و 109قانون م خ ک) اقدام نموده است.

با عنایت به تقاضای بازنشستگان هیأت تطبیق قوانین مجلس به دستور رئیس محترم مجلس آیین نامه های مزبور را بررسی وطی دو نامه در تاریخ های 1403/08/07و 1403/08/28  مغایرت ها ی این آیین نامه ها را با مرقانون اعلام وملغی الاثر دانست.

امروز آنچه در اذهان بازنشستگان طی چند سال گذشته تداعی می شود ، این است که مجلس شورای اسلامی متاسفانه قدرت و توانایی مبارزه و برخورد با قانون گریزی و قانون ستیزی روسای سازمان های برنامه و بودجه را ندارد و این روسا یکی پس از دیگری در برابر رئیس مجلس و نمایندگان محترم، سرکش تر و قانون گریز تر شده اند.

اگر مجلس محترم در سال 1400 اجرای قانون بودجه در رابطه با همسان سازی حقوق بازنشستگان را از جناب دکتر میر کاظمی درخواست کرده بود و یا پاسخ طغیان گری و قانون گریزی جناب دکتر منظور را در سال‌های 1401 با عدم اختصاص 14همت بودجه همسان سازی و عدم توجه به ماده 30 قانون برنامه ششم توسعه در عدم اختصاص بودجه همسان سازی در قانون بودجه سال 1402را داده بود.

امروز آقای دکتر پورمحمدی که از معاونین همان روسا برای این سازمان انتخاب گردیدند، در برابر قانون ومجلس شورای اسلامی قد علم نکرده به خود اجازه نمی داد تا بر عدم اجرای قانون رسماً درصحن علنی مجلس قد علم نماید ومی فهمید که اجرای قانون باید در اولویت ایشان باشد.

درحالی که حدود 24 همت از بودجه همسان سازی سال 1403تا پایان آبانماه، با پرداخت مبالغ غیر قانونی 1میلیونی به تمامی بازنشستگان مشمول و غیر مشمول و مابه التفاوت احکام کذایی در مهر و آبان سال 1403هزینه شده است و حدود 26 همت از آن 50همت برای اجرای کامل همسان سازی در 4ماه پایانی سال 1403 در خزانه موجود است، جناب آقای پورمحمدی با گستاخی تمام وکمال درپاسخ به برخی از نمایندگان مجلس در رابطه با عدم صدور احکام برمبنای مرقانون تا کنون، می گوید فقط 15 همت دیگر بودجه داریم.
راستی ایشان شما نمایندگان را چه فرض کرده است؟!!
آیا فکر می کند از یک محاسبه ابتدایی نیز عاجزید؟!!
یا خدای ناخواسته باهماهنگی با شما همین مبلغ ناچیز 50همت را نیز درجای دیگری هزینه نموده است که صدایی از شما هم شنیده نمی شود.!!!

ضمن اینکه دولت فرصت دارد باصدور احکام بر مبنای مرقانون تا 10آذر با همین بودجه فعلی نسبت به پرداخت 40درصد در 4 ماه پایانی سال اقدام و مراتب تامین کسری بودجه و پرداخت معوقات 8ماهه راحداکثر تا پایان سال‌جاری با همکاری مجلس از محل همان 1درصد مازاد بر مالیات ارزش افزوده اقدام واجرا نماید.

درخاتمه ازشما نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مصرانه درخواست می شود از ابزار نظارتی خویش استفاده و اجازه ندهید تا این قانون گریزی ادامه یابد.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  1403/09/05

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

24 Nov, 12:14


🔴 چرا جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید به تصویب هیأت وزیران‌ برسد ؟

◾️ منشا این سخن و آدرس غلط دادن از کجا و کیست ؟


◾️در ماده 4 آیین نامه اجرایی متناسب سازی مصوب اول مرداد 1403 هیات وزیران ؛ مسئولیت تهیه و تدوین جداول متناسب سازی با همکاری دستگاه های اجرایی و صندوق های بازنشستگی ذیربط به سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور محول گردیده است تا پس از نهایی شدن جهت صدور احکام به صندوق ها ابلاغ شود و این مصوبه هیات وزیران تا زمان لغو یا اصلاح کماکان به قوت خود باقی و جنبه اجرایی دارد لذا این آدرس غلط دادن موجب طولانی شدن روند اجرای متناسب سازی و صدور احکام خواهد شد.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/09/04


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

24 Nov, 06:32


باسمه تعالی
جناب آقای دکتر پور محمدی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور
سلام علیکم


پس از حمد خدا و با سلام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد ( ص) و با احترام، همانگونه که مستحضرید به استناد ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386/07/08مجلس شورای اسلامی، دولت ها موظف بوده اند آیین نامه اجرایی این ماده قانونی را تنظیم نموده و بازنشستگان هر دستگاه/ وزارت را همچون شاغلین آن دستگاه / وزارت تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار دهند و هزینه آن در سرجمع اعتبارات دستگاه تعیین و پرداخت شود
.

ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری:
((دستگاههای اجرائی مکلفند در چهارچوب بودجه های مصوب و آئین نامه ای که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، کارمندان و بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان را علاوه بر استفاده از بیمه پایه درمان، با مشارکت آنان به صورت هماهنگ و یکنواخت برای کلیه کارمندان دولت تحت پوشش بیمه های تکمیلی قرار دهند.))


همچنین به استناد بند ( ث) ماده 73 قانون برنامه هفتم پیشرفت به شرح ذیل :
(( دولت مجاز است از سال اول اجرای برنامه با رعایت اصل بیست و نهم قانون اساسی بر اساس آزمون وسع و در سقف بودجه مصوب نسبت به اجرای برنامه حمایتی درمان مازاد بر بسته بیمه پایه در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی برای بازنشستگان و دهک‌های پایین درآمدی ( حداقل سه دهک) بر اساس آیین نامه ای که به پیشنهاد سازمان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیات وزیران می رسد، اقدام نمایند.))

بنابراین بازنشستگان کشوری که همان کارکنان سابق دولت هستند با توجه ویژه دولت ها از نظر اجتماعی و درآمدی در حد دهک های پایین درآمدی قرار گرفته اند.
و دیگر تحت هیچ عنوان توان پرداخت انجام هزینه های گزاف درمانی در این سن و سال را ندارند و این در حالی است که با انواع و اقسام بیماری ها دست به گریبان هستند.

از طرف دیگر هرساله بر خلاف میزان افزایش حقوق سالیانه که حدود 20درصد بوده است،. هزینه های درمانی و بیمارستانی بالغ بر 50 درصد رشد داشته است و زمزمه های افزایش 50 درصدی این هزینه ها در سال آینده نیز از هم اکنون ساری و جاری است.

ضرورت دارد بودجه مورد نیاز برای اجرای بیمه تکمیل درمان بازنشستگان کشوری در قانون بودجه سال 1404 پیش بینی و ضمن تنظیم آیین نامه اجرایی ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری ، بازنشستگان را از این وضعیت سخت و جانکاه هزینه های کمرشکن درمانی نجات دهید.


با احترام_کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/09/04

رونوشت:
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی جهت استحضار و هرگونه پیگیری لازم


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

24 Nov, 05:36


🔴 (صفحه دوم)

◾️به هر حال با اعتراضات شدید بازنشستگان و تصمیم قطعی بر تجمع 8 آبان، سازمان برنامه و بودجه اقدام به دعوت از 19 نفر از فعالین صنفی و کارشناسان زبده و روسای کانون های فعال نمود و جلسه ای در تاریخ 5 آبان در محل سازمان برنامه و بودجه با حضور این عزیزان و ریاست محترم و معاونین و کارشناسان سازمان برگزار گردید.

◾️مقرر شد تعدادی از بازنشستگان حاضر در جلسه بعنوان کارگروه بررسی جداول همسان سازی انتخاب و با حضور کارشناسانی از سازمان های امور اداری و استخدامی کشور، برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری نسبت به بررسی جداول و تدوین جداول همسان سازی بر مبنای مر قانون ( جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت) اقدام نمایند و انشاءالله ضمن تامین اعتبار احکام بر اساس مرقانون صادر شود.

◾️فرصت بررسی و تدوین جداول در آن جلسه تا 20 آبانماه تعیین گردید.

◾️جلسات این عزیزان کارگروه 6 نفره منتخب بر اساس صورتجلسه تنظیمی در تاریخ های 8 و 13 آبان در محل سازمان برنامه و بودجه تشکیل و ضمن بررسی جداول همسان سازی براساس گزارش این عزیزان، تهیه و تنظیم و به تایید کارشناسان حاضر در جلسات و اعضای کارگروه رسید و جهت تعیین بودجه مورد نیاز بر اساس راستی آزمایی احکام به صندوق بازنشستگی کشوری ابلاغ گردید.

◾️بعد از بررسی های کارشناسی در صندوق و سازمان برنامه و بودجه حدود 25 همت کسری اعتبار تشخیص داده شد و جلسه ای مجددا در تاریخ 21 آبان با حضور دو نفر از اعضای آن کارگروه منتخب و دو نفر دیگر از بازنشستگان در محل سازمان برنامه و بودجه تشکیل و بنا بر گزارش احدی از شرکت کنندگان 3 سناریو جهت اجرای همسان سازی مطرح گردید.

◾️که از نظر بازنشستگان کشوری و لشکری هر سناریویی بجز اجرای مر قانون ( جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت) در سال‌جاری مردود است.

◾️با توجه به اینکه بنا بر نظر نمایندگان محترم مجلس و سازمان امور مالیاتی درآمد دولت از محل 1 درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه شده در قانون بودجه سال 1403 بالغ بر 70 همت تا 100 همت می باشد، بنابراین اجرای مر قانون از محل همین اعتبار برای سازمان برنامه وبودجه بسیار راحت و قابل اجرا می باشد.

◾️بدیهی است جهت اجرای این امر مهم، لازم است رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه ضمن طرح موضوع در هیات دولت نسبت به دریافت مصوبه ذیل الذکر : « با عنایت به جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت و لزوم اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و فولاد بر مبنای 40 درصد تفاوت  از 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم تراز و مشابه در سال 1403، مبلغ 50 همت بودجه همسان سازی مندرج در جدول شماره 9 پیوست قانون بودجه 1403 از محل 1 درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده، موضوع 50 همت پیشنهادی قانون بودجه 1403 به 75 همت افزایش داده می شود.»

◾️و این مصوبه در قالب لایحه 2 فوریتی به مجلس شورای اسلامی ارسال و با توجه به موافقت قبلی رئیس مجلس و نمایندگان با این موضوع، سریعا موافقت مجلس دریافت و احکام صادره اصلاح شود.

◾️بدیهی است هر گونه هزینه از محل 1 درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان برنامه و بودجه خلاف قانون بودجه 1403 می باشد و در صورتی که این مبلغ در محل دیگری هم هزینه شده باشد، باید سریعا توسط سازمان برنامه و بودجه جایگزین شود.

◾️همچنین نظارت نمایندگان مجلس بر اجرای این قانون جزء اوجب واجبات در زمان فعلی می باشد.

◾️بدیهی است در صورت عدم اجرای قانون حداکثر تا نیمه اول آذرماه جاری، بازنشستگان هر گونه روش مطالبه گری را حق مسلم خود خواهند دانست و مسئولیت این ایجاد مشکل اجتماعی بر عهده رئیس محترم
سازمان برنامه و بودجه خواهد بود.

◾️در صورت تصویب لایحه دو فوریتی توسط مجلس بایستی تبصره ۱ ماده ۶ آیین نامه اجرایی متناسب سازی توسط هیات وزیران بطور سریع لغو یا اصلاح شود
.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/08/25

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Nov, 10:15


🔴 (صفحه دوم)

◾️علی ایهالحال با اعتراضات شدید بازنشستگان و تصمیم قطعی بر تجمع 8 آبان، سازمان برنامه و بودجه اقدام به دعوت از 19 نفر از فعالین صنفی و کارشناسان زبده و روسای کانون های فعال نمود و جلسه ای در تاریخ 5 آبان در محل سازمان برنامه و بودجه با حضور این عزیزان و ریاست محترم و معاونین و کارشناسان سازمان برگزار گردید.

◾️مقرر شد تعدادی از بازنشستگان حاضر در جلسه بعنوان کارگروه بررسی جداول همسان سازی انتخاب و با حضور کارشناسانی از سازمان های امور اداری و استخدامی کشور، برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری نسبت به بررسی جداول و تدوین جداول همسان سازی بر مبنای مر قانون ( جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت) اقدام نمایند و انشاءالله ضمن تامین اعتبار احکام بر اساس مرقانون صادر شود.

◾️فرصت بررسی و تدوین جداول در آن جلسه تا 20 آبانماه تعیین گردید.

◾️جلسات این عزیزان کارگروه 6 نفره منتخب بر اساس صورتجلسه تنظیمی در تاریخ های 8 و 13 آبان در محل سازمان برنامه و بودجه تشکیل و ضمن بررسی جداول همسان سازی براساس گزارش این عزیزان، تهیه و تنظیم و به تایید کارشناسان حاضر در جلسات و اعضای کارگروه رسید و جهت تعیین بودجه مورد نیاز بر اساس راستی آزمایی احکام به صندوق بازنشستگی کشوری ابلاغ گردید.

◾️بعد از بررسی های کارشناسی در صندوق و سازمان برنامه و بودجه حدود 25 همت کسری اعتبار تشخیص داده شد و جلسه ای مجددا در تاریخ 21 آبان با حضور دو نفر از اعضای آن کارگروه منتخب و دو نفر دیگر از بازنشستگان در محل سازمان برنامه و بودجه تشکیل و بنا بر گزارش احدی از شرکت کنندگان 3 سناریو جهت اجرای همسان سازی مطرح گردید.

◾️که از نظر بازنشستگان کشوری و لشکری هر سناریویی بجز اجرای مر قانون ( جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت) در سال‌جاری مردود است.

◾️با توجه به اینکه بنا بر نظر نمایندگان محترم مجلس و سازمان امور مالیاتی درآمد دولت از محل 1 درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه شده در قانون بودجه سال 1403 بالغ بر 70 همت تا 100 همت می باشد، بنابراین اجرای مر قانون از محل همین اعتبار برای سازمان برنامه وبودجه بسیار راحت و قابل اجرا می باشد.

◾️بدیهی است جهت اجرای این امر مهم، لازم است رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه ضمن طرح موضوع در هیات دولت نسبت به دریافت مصوبه ذیل الذکر : « با عنایت به جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت و لزوم اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و فولاد بر مبنای 40 درصد تفاوت  از 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم تراز و مشابه در سال 1403، مبلغ 50 همت بودجه همسان سازی مندرج در جدول شماره 9 پیوست قانون بودجه 1403 از محل 1 درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده، موضوع 50 همت پیشنهادی قانون بودجه 1403 به 75 همت افزایش داده می شود.»

◾️و این مصوبه در قالب لایحه 2 فوریتی به مجلس شورای اسلامی ارسال و با توجه به موافقت قبلی رئیس مجلس و نمایندگان با این موضوع، سریعا موافقت مجلس دریافت و احکام صادره اصلاح شود.

◾️بدیهی است هر گونه هزینه از محل 1 درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان برنامه و بودجه خلاف قانون بودجه 1403 می باشد و در صورتی که این مبلغ در محل دیگری هم هزینه شده باشد، باید سریعا توسط سازمان برنامه و بودجه جایگزین شود.

◾️همچنین نظارت نمایندگان مجلس بر اجرای این قانون جزء اوجب واجبات در زمان فعلی می باشد.

◾️بدیهی است در صورت عدم اجرای قانون حداکثر تا نیمه اول آذرماه جاری، بازنشستگان هر گونه روش مطالبه گری را حق مسلم خود خواهند دانست و مسئولیت این ایجاد مشکل اجتماعی بر عهده رئیس محترم
سازمان برنامه و بودجه خواهد بود.

◾️در صورت تصویب لایحه دو فوریتی توسط مجلس بایستی تبصره ۱ ماده ۶ آیین نامه اجرایی متناسب سازی توسط هیات وزیران بطور سریع لغو یا اصلاح شود
.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/08/25

https://t.me/komitefanypaygirymotaleba

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Nov, 10:14


🔴 (صفحه دوم)

◾️ به هر حال با اعتراضات شدید بازنشستگان و تصمیم قطعی بر تجمع 8 آبان، سازمان برنامه و بودجه اقدام به دعوت از 19 نفر از فعالین صنفی و کارشناسان زبده و روسای کانون های فعال نمود و جلسه ای در تاریخ 5 آبان در محل سازمان برنامه و بودجه با حضور این عزیزان و ریاست محترم و معاونین و کارشناسان سازمان برگزار گردید.

◾️مقرر شد تعدادی از بازنشستگان حاضر در جلسه بعنوان کارگروه بررسی جداول همسان سازی انتخاب و با حضور کارشناسانی از سازمان های امور اداری و استخدامی کشور، برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری نسبت به بررسی جداول و تدوین جداول همسان سازی بر مبنای مر قانون ( جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت) اقدام نمایند و انشاءالله ضمن تامین اعتبار احکام بر اساس مرقانون صادر شود.

◾️فرصت بررسی و تدوین جداول در آن جلسه تا 20 آبانماه تعیین گردید.

◾️جلسات این عزیزان کارگروه 6 نفره منتخب بر اساس صورتجلسه تنظیمی در تاریخ های 8 و 13 آبان در محل سازمان برنامه و بودجه تشکیل و ضمن بررسی جداول همسان سازی براساس گزارش این عزیزان، تهیه و تنظیم و به تایید کارشناسان حاضر در جلسات و اعضای کارگروه رسید و جهت تعیین بودجه مورد نیاز بر اساس راستی آزمایی احکام به صندوق بازنشستگی کشوری ابلاغ گردید.

◾️بعد از بررسی های کارشناسی در صندوق و سازمان برنامه و بودجه حدود 25 همت کسری اعتبار تشخیص داده شد و جلسه ای مجددا در تاریخ 21 آبان با حضور دو نفر از اعضای آن کارگروه منتخب و دو نفر دیگر از بازنشستگان در محل سازمان برنامه و بودجه تشکیل و بنا بر گزارش احدی از شرکت کنندگان 3 سناریو جهت اجرای همسان سازی مطرح گردید.

◾️که از نظر بازنشستگان کشوری و لشکری هر سناریویی بجز اجرای مر قانون ( جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت) در سال‌جاری مردود است.

◾️با توجه به اینکه بنا بر نظر نمایندگان محترم مجلس و سازمان امور مالیاتی درآمد دولت از محل 1 درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه شده در قانون بودجه سال 1403 بالغ بر 70 همت تا 100 همت می باشد، بنابراین اجرای مر قانون از محل همین اعتبار برای سازمان برنامه وبودجه بسیار راحت و قابل اجرا می باشد.

◾️بدیهی است جهت اجرای این امر مهم، لازم است رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه ضمن طرح موضوع در هیات دولت نسبت به دریافت مصوبه ذیل الذکر : « با عنایت به جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت و لزوم اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و فولاد بر مبنای 40 درصد تفاوت  از 90 درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان هم تراز و مشابه در سال 1403، مبلغ 50 همت بودجه همسان سازی مندرج در جدول شماره 9 پیوست قانون بودجه 1403 از محل 1 درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده، موضوع 50 همت پیشنهادی قانون بودجه 1403 به 75 همت افزایش داده می شود.»

◾️و این مصوبه در قالب لایحه 2 فوریتی به مجلس شورای اسلامی ارسال و با توجه به موافقت قبلی رئیس مجلس و نمایندگان با این موضوع، سریعا موافقت مجلس دریافت و احکام صادره اصلاح شود.

◾️بدیهی است هر گونه هزینه از محل 1 درصد مازاد مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان برنامه و بودجه خلاف قانون بودجه 1403 می باشد و در صورتی که این مبلغ در محل دیگری هم هزینه شده باشد، باید سریعا توسط سازمان برنامه و بودجه جایگزین شود.

◾️همچنین نظارت نمایندگان مجلس بر اجرای این قانون جزء اوجب واجبات در زمان فعلی می باشد.

◾️بدیهی است در صورت عدم اجرای قانون حداکثر تا نیمه اول آذرماه جاری، بازنشستگان هر گونه روش مطالبه گری را حق مسلم خود خواهند دانست و مسئولیت این ایجاد مشکل اجتماعی بر عهده رئیس محترم
سازمان برنامه و بودجه خواهد بود.

◾️در صورت تصویب لایحه دو فوریتی توسط مجلس بایستی تبصره ۱ ماده ۶ آیین نامه اجرایی متناسب سازی توسط هیات وزیران بطور سریع لغو یا اصلاح شود
.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/08/25

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Nov, 10:13


🔴 باسمه تبارک و تعالی
بازنشستگان محترم و معزز
سلام علیکم

(صفحه اول)
◾️سالهاست که بازنشستگان عزیز و نجیب مورد بی مهری و کم لطفی دولت ها قرار گرفته اند، بخصوص طی سه سال گذشته دولت سیزدهم با عدم اجرای قوانین بودجه سنواتی سال‌های 1400 و 1401 در رابطه با اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و عدم پیش بینی اعتبار در قانون بودجه 1402 و حذف کامل همسان سازی از قانون برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه 1403 نهایت ظلم را در حق بازنشستگان محترم روا دانستند.

◾️هر چند با پیگیری فعالان ارجمند صنفی بی ادعا، کانون های بازنشستگی فعال و بخصوص کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری و با تعامل با نمایندگان محترم مجلس اجرای همسان سازی در قالب جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت با روش اجرای 40 , 30 , 30طی سه سال و بر مبنای 90 درصد حقوق مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز در مجلس مصوب و پس از تایید شورای نگهبان جهت اجرا ابلاغ گردید.

◾️و همچنین با عنایت به عدم تخصیص بودجه در قانون بودجه 1403 با پیگیری فعالین صنفی و نمایندگان مجلس و عدم تصویب کلیات لایحه بودجه در مرحله اول، دولت سیزدهم مجبور به اختصاص 1درصد از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده از 9 به 10 درصد جهت اجرای همسان سازی در قانون بودجه گردید و با زیرکی 50 همت در جداول بودجه برای اجرای همسان سازی قرار داد.

◾️در حالی که قطعا میزان وصولی از محل این 1 درصد بالغ بر 70 همت و بیشتر است.

◾️در همان ایام بررسی بودجه سال 1403 که برخی از نمایندگان محترم اعتبار مورد نیاز برای سال اول اجرای برنامه را 104 همت اعلام می نمودند و برخی نیز به همین 50 همت بسنده نموده بودند.

◾️کارشناسان محترم کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری با بررسی دقیق، بودجه مورد نیاز برای همسان سازی در سال 1403 را حداقل 75 همت تا 85 همت پیش بینی و اعلام نمودند که متاسفانه مورد توجه واقع نشد.

◾️نهایتا با توجه به قانون برنامه هفتم پیشرفت و قانون بودجه سال 1403 و پیگیری‌های فراوان، دولت قبل نسبت به صدور دستورالعمل اجرای همسان سازی در تاریخ 1403/05/01 اقدام نمود و مقرر شد جداول همسان سازی به استناد آن آیین نامه حداکثر طی 2 ماه تنظیم و اجراء گردد.

◾️هرچند که اشکالات زیادی داشت و آن ایرادات قانونی طی دو نامه به رئیس محترم مجلس و معاونت حقوقی رئیس جمهور جهت اصلاح ارسال گردید و فعالان صنفی نیز جهت رفع اشکالات تلاش زائد الوصفی را نمودند.

◾️متاسفانه دولت چهاردهم به جای توجه به قانون، با اصلاح صوری آن دستورالعمل و جایگزینی کلمه خالص به پس از کسر بیمه و مالیات که همان معنا را داشت اقدام نمود و متعاقب آن و پس از پیگیری های فراوان نسبت به صدور اصلاحیه مجدد به تاریخ 1403/07/29 دستورالعمل مورخ 1403/05/01اقدام نمود و جهت صدور احکام به صندوق های بازنشستگی ابلاغ گردید.

◾️هر چند در این اصلاحیه مجددا همان 90 درصد حقوق مشمول کسور پس از کسر بیمه و مالیات ملاک بود، در بند 6 و تبصره های آن اجرای همسان سازی را برمبنای بودجه ابلاغی ( و نه بودجه مورد نیاز) و همچنین صرفا در حد بودجه های ابلاغی بدون ایجاد دین برای دولت و در ماده 7 تسری مبلغ حداقل یک میلیون تومان به تمام بازنشستگان تا پایان اسفند 1402 را تا پایان سال جاری از محل همین بودجه بسیار کم جایز دانست.

◾️در حالی که بیش از 200 هزار نفر از بازنشستگان جدید با دریافت رتبه بندی و فوق العاده ویژه و... و محاسبه آن در میانگین دو سال آخر خدمت شان، حقوق فعلی شان بعضا از 90 درصد حقوق مشمول کسور شاغلان هم‌تراز که خودشان هستند، بیشتر یا مساوی آن می باشد.

◾️در هر صورت با توجه به دستورالعمل سراسر اشکال 1403/07/29 صدور احکام بر مبنای بودجه ابلاغی به صندوق بازنشستگی کشوری در ابتدای آبان ماه اتفاق افتاد.

◾️جالب اینجاست که این احکام نه تنها تفاوت  40 درصد از 90 درصد حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان هم تراز را پوشش نمی داد ( حدود 25 درصد)  بلکه با بخشنامه سرتاسر اشکال و خلاف قانون جناب آقای مسلمی مدیر کل فنی صندوق بازنشستگی کشوری با نادیده گرفتن ماده 104 قانون م خ ک و تبصره 2 بند الف و ب ماده 109 قانون م خ ک خدمت مازاد سی سال بازنشستگان را نیز از احکام حذف نمود و همچنین با نادیده گرفتن تبصره 1 بند الف ماده 109 قانون م خ ک، مدیریت افرادی که به مدت حداقل دو سال در طول خدمت مدیر بوده اند را نیز حذف نمود.



کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/08/25

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

14 Nov, 16:33


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه تا این ساعت👇👇

🟥🟨🟧🟪3⃣4⃣1⃣9⃣2⃣🟪🟧🟨🟥

🔴  پس از گذشت ۲۴ آبان ماه هم از صدور احکام متناسب سازی بازنشستگان توسط سازمان تحت فرمان پورمحمدی خبری نشد اگر هنوز هم دچار تردید هستید باز هم کارزار را امضا نکنید.


#تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_ادامه_دارد

لینک کارزاردرخواست
#عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

13 Nov, 20:31


🔴 با ما در گروه بازنشستگان ایران گروه مرجع کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری همراه و همگام شوید.
ما تا اجرای کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس مرقانون از پای نخواهیم نشست.


https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

10 Nov, 16:27


🔴 جناب آقای دکتر پورمحمدی !
لازم است در کوتاه ترین زمان ممکن ضمن تشکیل کارگروه ۱۹نفره نمایندگان منتخب بازنشستگان در سازمان برنامه و بودجه کشور جداول متناسب سازی را در حضور این عزیزان رونمایی تا قبل از صدور احکام ما بازنشستگان مجددا شاهد اشتباهات فاحش گذشته نباشیم.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری
   ۱۴۰۳/۰۸/۲۰

https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

09 Nov, 08:33


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه تا این ساعت👇👇

🟥🟨🟧🟪3⃣3⃣9⃣7⃣7⃣🟪🟧🟨🟥

#کارزار_تمدید_شد

#امضای_کارزار_یعنی_مقابله_با_قانون
#ستیزی_پورمحمدی

#آیا_میدانید_۳۳_همت_از_بودجه_متناسب_سازی_بازنشستگان_را_به_گندمکاران_داده اند؟

#تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_ادامه_دارد

لینک کارزاردرخواست
#عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

07 Nov, 16:44


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه تا این ساعت👇👇

🟥🟨🟧🟪3⃣3⃣9⃣5⃣9⃣🟪🟧🟨🟥

#امضای_کارزار_یعنی_مقابله_با_قانون
#ستیزی_پورمحمدی

#آیا_میدانید_۳۳_همت_از_بودجه_متناسب_سازی_بازنشستگان_را_به_گندمکاران_داده اند؟

#تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_ادامه_دارد

لینک کارزاردرخواست
#عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

07 Nov, 08:10


🔴 دوستان با سلام و احترام

◾️گروه ۵ نفره با حضور در سازمان برنامه و بودجه فعالیت خود را با همراهی کارشناسان دولت برای تهیه و تنظیم جداول جدید انجام داد که در حال حاضر در صندوق بازنشستگی  کشوری در حال تست و ارزیابی و محاسبه بار مالی ناشی از اجراست تا جهت تصمیم گیری نهایی به سازمان برنامه و بودجه ارائه شود و این سازمان هم طبق وظایفی که برای اجرای قانون متناسب سازی به عهده دارد تمهیدات و تدابیر لازم را با هماهنگی دولت و مجلس انجام دهد.
◾️لذا دوستان‌ مناسب است منتظر تصمیم گیری دولت جهت صدور احکام و پرداخت حقوق متناسب سازی در دهه سوم آبان ماه باشند و از گمانه زنی های مختلف که باعث ایجاد تشویش و دغدغه خاطر بازنشستگان معزز می شود پرهیز نمایند.
◾️هدف کمیته فنی و گروه وزین بازنشستگان ایران، اجرای صحیح و بموقع قوانین ناظر بر بازنشستگان است و خوشبختانه کمیته فنی با برخورداری از کارشناسان متخصص و‌متبحر پیشگام و‌ پیشرو امر آسیب شناسی قوانین و‌مقررات موجود یا در حال سیاستگذاری در مجلس و دولت و‌نقد و ارزیابی آنها و ارایه راهکارهای فنی و تخصصی جهت ادای حقوق کامل همه ی اقشار بازنشستگان و نه گروهی از بازنشستگان است که طی مکاتبه و مذاکره و‌پیگیری های مستمر در دولت و مجلس بمنصه ظهور می رسد.
◾️تدوین حکم متناسب سازی در قانون برنامه هفتم هم پس از اتمام مهلت برنامه ششم توسعه و ماده ۳۰ آن ، حاصل آسیب شناسی کمیته فنی از لایحه دولت در برنامه هفتم و سپس تماس مستمر با نمایندگان کمیسیون تلفیق برنامه هفتم و کلیه نمایندگان مجلس و پیگیری تدوین قانون لازم حسب مصلحت کشور در مجلس با پشتیبانی جمیع بازنشستگان کشوری و لشکری بوده است.
اکنون متاسفانه افراد یا گروه هایی در فضای مجازی ظهور و‌بروز می کنند که انجام متناسب سازی را حاصل پیگیری و تلاش خود تلقی می کنند ولی یا در زمان تدوین و تصویب برنامه هفتم در مجلس این افراد و گروه‌ها وجود خارجی نداشته اند یا به علت فقدان آینده نگری و عدم مهارت و تخصص از آینده بیمناکی که پس از اتمام مهلت برنامه ششم‌ توسعه در انتظار بازنشستگان گرامی بوده بی خبر و بی اطلاع بوده اند لذا امید است دوستان گروه بازنشستگان ایران از این افراد و گروههای نو ظهور که اخبار صائب و دقیقی به بازنشستگان گرامی ارائه نمی کنند پرهیز نمایند تا دچار آسیب روحی فزاینده از انتشار اطلاعات نادرست نشوند و‌مطمئن باشند کمیته فنی به عنوان گروه مرجع تخصصی همواره در کنار آنها و یاریگر عزیزان بازنشسته برای پیگیری و اجرای کامل و صحیح قوانین یا اصلاح قوانین و‌مقررات ناظر بر بازنشستگان خواهد بود.

با آرزوی سلامتی و بهترین ها برای کلیه عزیزان بازنشسته کشور

https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

06 Nov, 20:31


🔴 گروه صنفی بازنشستگان ایران

◾️این گروه محل حضور و انعکاس دیدگاه های کارشناسان کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشور است.

◾️برای اطلاع و آگاهی از جدیدترین اخبار مربوط به صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شما هم در گروه بازنشستگان ایران با ما همراه و همگام شوید،
👇👇

https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

05 Nov, 21:19


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه تا این ساعت👇👇

🟩🟨🟧🟪3⃣3⃣7⃣6⃣6⃣🟪🟧🟨🟩

#خود_کرده_را_تدبیر_نیست

#مواظب_باشیم_داریم_چوب_انفعال_مان_را_میخوریم

#تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_ادامه_دارد

لینک کارزاردرخواست
#عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

05 Nov, 16:55


باسمه تبارک و تعالی

بازنشستگان محترم و معزز، روسای محترم کانون‌های بازنشستگی، فعالین صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری
سلام علیکم


همانگونه که مستحضرید بخش اول قانون بودجه سال 1404 توسط رئیس جمهور محترم تقدیم مجلس شورای اسلامی گردید و کلیات این لایحه به تصویب نمایندگان محترم مجلس رسید.

ولی متاسفانه در تبصره 12 قانون بودجه 1404 با عنوان حقوق و دستمزد دولت جناب آقای دکتر پزشکیان ریاست محترم جمهوری بر خلاف جزء 2 بند (ب) ماده  18 قانون برنامه هفتم پیشرفت به شرح (( ماده 18 - ب - 2 - حقوق، مزایا و دریافتی کارکنان وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی و نیروهای مسلح مشمول قوانین مربوط است))

و ماده 125 قانون م خ ک به شرح (( ماده ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری: ضرایب حقوق مذکور در فصول دهم و سیزدهم را به تفکیک هر فصل، متناسب با احکام این قانون در اولین سال اجراء پانصد ریال تعیین می‌گردد و در سالهای بعد حداقل به اندازه نرخ تورم که هر ساله از سوی بانک مرکزی اعلام می‌گردد، افزایش می‌یابد.))

و همچنین برخلاف قول و وعده هایی که جناب آقای دکتر پزشکیان در ایام انتخابات به مردم شریف ایران و کارکنان دولت و بازنشستگان مبنی بر قرار دادن قانون بعنوان ملاک عمل و همچنین افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان بر مبنای حداقل تورم سالیانه دادند. میزان افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان محترم را در تبصره 12قانون بودجه سال 1404 قسمت ( الف) بند 1 و قسمت ( ب) بند 1 به میزان 20 درصد افزایش دادند.

این در حالی است که نرخ تورم بر اساس اعلام بانک مرکزی حدود 35 درصد و در عمل در بسیاری از اقلام ضروری از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر 45 درصد بوده است.
نکته جالب ماجرا این است که به هنگام دفاع از لایحه بودجه 1404 رئیس جمهور محترم و سپس معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در قیاس مع الفارق میزان افزایش حقوق کارکنان دولت را با احتساب افزایش فوق العاده عائله مندی و حق اولاد به استناد ماده 16 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در سال آینده تا 40 درصد و به طور متوسط 28 درصد اعلام می کنند.
در حالی که کارکنان زن دولت که درصد بالایی هم هستند  از حق عائله مندی و اولاد بهره مند نیستند. و حتی بسیاری از کارکنان مرد متاهل نیز از حق اولاد بهره مند نمی باشند و یا حداکثر از حق اولاد یک فرزند بهره مند می باشند.

از طرف دیگر بازنشستگان معزز که اکثرا از حق اولاد بهره مند نیستند، در حالی که فرزندان پسرشان مجرد و با تحصیلات عالیه بیکار و در نزد خانواده هستند و مخارج ایشان با همین بازنشسته است و از حق اولاد هم بهره مند نیستند.
همچنین جناب دکتر پور محمدی با احتساب افزایش همسان سازی در سال 1404 افزایش حقوق بازنشستگان را بیش از 30 درصد اعلام می نمایند که این قیاس هم مع الفارق تر می باشد.
چون اگر بر اساس مر قانون همسان سازی اجرا شود، در سال دوم برنامه 1404 هنوز حقوق بازنشستگان به 90 درصد شاغل هم‌تراز نرسیده است و 30 درصد آن باقی مانده است.

لذا در این ایام که بحث صدور احکام همسان سازی بازنشستگان کشوری و لشکری در ماه آبان مطرح است و اکثر عزیزان توجهی به میزان افزایش حقوق سال آینده ندارند. لازم است که ضمن ملاقات و ارسال نامه و پیام برای نمایندگان مجلس خواستار تغییر میزان افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان معزز بر مبنای ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری و حداقل مطابق با نرخ تورم بشوند.

در غیر اینصورت سفره بازنشستگان محترم در سال آینده کوچکتر و کوچکتر خواهد شد.

با احترام_ کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری   1403/08/15


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

02 Nov, 13:11


باسمه تعالی

جناب آقای دکتر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام


احتراما ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت های موثر جنابعالی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی برای تصویب و پیگیری اجرای صحيح متناسب سازی حقوق بازنشستگان مرقانون برنامه هفتم پیشرفت ، استحضار دارید که دولت محترم در لایحه بودجه 1404 میزان افزایش حقوق بازنشستگان را درجزء 1 بند (ب) شناسه بودجه ای 70412 تبصره 12 لایحه بودجه 20 درصد منظور نموده است و در جزء 2 همین شناسه میزان کمک هزینه عائله مندی و حق اولاد بازنشستگان را معادل ریالی امتیازات همین عوامل همانند کارکنان دولت تعیین نموده است.
با توجه به انتظار افزایش تورم در سال آینده  به میزان 30 درصد که با تعدیل بهای حامل های انرژی و ارز نیمایی موجب ازدیاد قیمت تولید و فروش کالاهای بنگاه‌ها از یک سو و فزونی بهای خدمات انحصاری در اختیار دولت از سوی دیگر خواهد شد دامنه تورم انتظاری فشار زاید الوصفی به معیشت بازنشستگان وارد خواهد نمود.
از طرفی غالب فرزندان جوان بازنشستگان به دلیل بیکاری و عدم اشتغال حتی با تحصیلات  دانشگاهی کماکان در کنار خانواده به حیات خود ادامه می دهند و از نظر شرایط سنی هم مشمول کمک هزینه اولاد نمی شوند تا با دریافت آن توسط سرپرست خانواده به معیشت بازنشستگان اندکی مساعدت شود و اکثر بازنشستگان مشمول دریافت کمک هزینه اولاد نمی شوند و از مزیت تزاید تعداد فرزندان و حق اولاد بر اساس قوانین موضوعه بیشتر کارمندان جوان و با نشاط دولت بهره مند می شوند.
با عنایت به مراتب مطروحه خواهشمند است عنایت و محبت نموده و موضوع را به کمیسیون تلفیق بودجه 1404 منعکس فرمایید تا این کمیسیون با هماهنگی و تفاهم‌ با دولت؛ میزان افزایش حقوق بازنشستگان را با ملحوظ نمودن ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری از 20 درصد به لااقل 30 درصد تعدیل نماید تا با اصلاح رقم پیشنهادی دولت ، افزایش سنواتی بارنشستگان معادل میانگین افزایش های کارمندان شاغل دولت لحاظ و تثبیت شود و با منظور نمودن آن شرایط زیستی و معیشتی بازنشستگان اندکی بهبود یابد.
پیشاپیش از بذل توجه و اوامر مساعدی که برای رسیدگی در کمیسیون مربوط صادر خواهید فرمود صمیمانه سپاسگزاریم.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  1403/08/12



https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

31 Oct, 18:21


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه 👇👇

🟩🟨🟧🟪3⃣3⃣3⃣9⃣8⃣🟪🟧🟨🟩

#شکر_بجز_آمار_بالا_سایر_بازنشستگان_مشکلی_ندارند🤔

#تجمع_نمیکنیم

#تحصن_نمیکنیم

#کارزار_امضا_نمیکنیم

#دولت_هم_متناسب_سازی_را_اجرا_نمیکند

#مفعل_باشیم_حساب_بی_حساب

#تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_ادامه_دارد




لینک کارزاردرخواست
#عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

31 Oct, 12:30


🔴 گروه صنفی بازنشستگان ایران

◾️این گروه محل حضور و انعکاس دیدگاه های کارشناسان کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشور است.

◾️برای اطلاع و آگاهی از جدیدترین اخبار مربوط به صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شما هم در گروه بازنشستگان ایران با ما همراه و همگام شوید،
👇👇

https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

30 Oct, 08:49


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه 👇👇

🟩🟨🟧🟪🟦3⃣3⃣2⃣8⃣0⃣🟦🟪🟧🟨🟩

👇👇👇👇👇👇

#آیا_میدانستید_بعد_از_شروع_کارزار_پورمحمدی_مجبور_به_مذاکره_با_بازنشستگان_شد_؟


◽️
#بازنشستگان_معزز_تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_را_ادامه_دهید

◽️لینک کارزاردرخواست
#عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

27 Oct, 08:57


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️شمارش لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه 👇👇

🟩🟨🟧🟪🟦3⃣2⃣8⃣4⃣1⃣🟦🟪🟧🟨🟩


#فردا_دیر_است

#همین_حالا_امضا_کنید

#توکل_بر_خدا_کارزار_را_به_اوج_خود_برسانید

🔴 جلسه ۵ آبان ماه ۱۴۰۳ زنگ خطری برای بازنشستگان است ، اگر هنوز هم تردید دارید کارزار را امضاء نکنید. 6⃣0⃣8⃣0⃣3⃣0⃣4⃣1⃣


◽️#بازنشستگان_معزز_تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_را_ادامه_دهید

◽️لینک کارزاردرخواست #عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

27 Oct, 07:21


متن تفاهم‌نامه نمایندگان بازنشستگان با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور که امروز شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۵ در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار گردید .

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

23 Oct, 12:56


🟢 “إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ”

◽️آرای لحظه ای کارزار عزل رئیس سازمان برنامه وبودجه به 🟧🟨🟧7⃣6⃣8⃣8⃣2⃣🟧🟨🟧 رسید .

#فردا_دیر_است

#اهمین_حالا_امضا_کنید

#به_امید_خدا_امروز_کارزار_را_به_
3⃣0⃣0⃣0⃣0⃣
برسانید
#گروه_چهار_نفره_در_فرآیند_متناسب_سازی_خیانت_کردند_و_باید_پاسخگوی_بازنشستگان_باشند

🔴 مصوبه جدید هیئت وزیران در خصوص متناسب سازی حقوق بازنشستگان توسط دکتر محمدرضاعارف معاون اول رئیس جمهور به دستگاه های ذی ربط در تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
آب پاکی را روی دست بازنشستگان ریخت 😔😔


◽️#بازنشستگان_معزز_تا_اصلاح_احکام_متناسب_سازی_برمبنای_چهل_درصد_واقعی_امضای_کارزار_را_ادامه_دهید

◽️لینک کارزاردرخواست #عزل_حمید_پور_محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

22 Oct, 07:27


به نام آنکه جان را فکرت آموخت

بازنشستگان عزیز کشوری و لشکری
با سلام و احترام

▪️حمید پورمحمدی رئیس قانون ستیز سازمان برنامه و بودجه و محمدرضا عارف معاون اول متمول دولت چهاردهم در روز روشن برای دومین بار قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را با اصلاح مجدد و ناگوار آیین نامه اجرایی متناسب سازی در ۱۴۰۳/۷/۲۹ به مسلخ بردند و از قفا سرش را بریدند.

▪️ امروز گروه خود جوش و زود جوش ۳+ ۱ باید پاسخگوی عملکرد ناموجه خود باشند که با شرکت در جلسه با پور محمدی و تایید مقاصد قانون ستیز ایشان و منتشر کردن ویس ها و اطلاعیه های پوچ و بیهوده در حق بازنشستگان ظلم مضاعفی را مرتکب شدند.

▪️بازنشستگان عزیز و ارجمند اگر واقعا به وضعیت وخیم معیشتی خود با تداوم گرانی های اخیر معترض هستند و در سال آینده احتمالا با حذف ارز نیمایی و گرانی های حاصل از افزایش بهای انرژی و سوخت وضعیت ناگوارتر خواهد شد باید در مقابل سازمان برنامه و بودجه اجتماع حداکثری و تاثیرگذاری داشته باشند ، امضای کارزار عزل حمید پورمحمدی باید تا تحقق کامل مطالبات صنفی بازنشستگان در دستور کار باشد.

▪️از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامي به عنوان‌ وکلای ملت انتظار داریم حسب وظیفه نظارتی خویش و سوگندی که در بدو ورود به عنوان نماینده مجلس به کتاب آسمانی خود یاد کرده اند ، رئیس جمهور را که طبق اصل ۱۲۶ قانون اساسی مسئول مستقیم برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور و رئیس هیات وزیران‌ است ، جهت پاسخگویی به عملکرد ناموجه و قانون ستیزانه حمید پور محمدی و مجموعه هیات وزیران که در اصلاحیه های آیین نامه اجرایی متناسب سازی آشکار گردیده ؛ در اجرای اصل ۸۸ قانون اساسی به مجلس فرا بخوانند.

▪️اصل 88 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران :

در هر مورد که حداقل یک چهارم کل نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور و یا هر یک از نمایندگان از وزیر مسئول، درباره یکی از وظایف آنان سئوال کنند، رئیس جمهور یا وزیر موظف است در مجلس حاضر شود و به سوال جواب دهد و این جواب نباید در مورد رئیس جمهور بیش از یک ماه و در مورد وزیر بیش از ده روز به تاخیر افتاد مگر با عذر موجه به تشخیص مجلس شورای اسلامی.

دکتر پزشکیان رئیس دولت چهاردهم باید پاسخگوی ظلم آشکاری باشد که حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه اش بی پروا و گستاخانه در حق بازنشستگان مظلوم و بی دفاع روا داشته است .

▪️کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری متعاقبا پس از صدور احکام متناسب سازی توسط صندوق ها با بررسی دقیق آیین نامه اجرایی متناسب سازی و اصلاحیه های آن در دولت دکتر پزشکیان مراتب مغایرت و ناهمگونی آن را با فلسفه و مر حکم متناسب سازی مندرج در جزء ۱ بند( ر )ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت را شفاف سازی و برای تنویر افکار عمومی و رسانه ها در کانال رسمی این کمیته بارگذاری و منتشر خواهد کرد‌.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  ۱۴۰۳/۸/۱

"وسیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون
"
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

18 Oct, 18:19


🍀🇮🇷🍀گروه صنفی بازنشستگان ایران🍀🇮🇷🍀
این گروه محل حضور و انعکاس نکته نظرات اعضای کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشور است ، برای تحقق مطالبات صنفی بازنشستگان بزرگوار لطفا شما هم با ما همراه و همگام شوید،
👇👇

🍀🇮🇷🍀گروه صنفی بازنشستگان ایران🍀🇮🇷🍀
این گروه محل حضور و انعکاس نکته نظرات اعضای کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشور است ، برای تحقق مطالبات صنفی بازنشستگان بزرگوار لطفا شما هم با ما همراه و همگام شوید،
👇👇

https://t.me/+ovGwdElCcJ1mYmJk

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

18 Oct, 18:03


#اطلاعیه
⚫️ عده ای به همراه اعضای گروه ۳ + ۱ با تمام توان سعی دارند با تمسک به انواع و اقسام ترفندها جلوی امضای کارزار را بگیرند و مدعی هستند که آیین نامه اجرایی متناسب‌سازی بازنشستگان اصلاح و احکام در حال صدور است / اگر ادعای این افراد درست می باشد !

۱ - چرا رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور بیانیه ای این موضوع حیاتی را از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی نمی کند ؟

۲- چرا شناسنامه قانون به عنوان پیام رسان قانونی نسبت به بازنشر آیین نامه اجرایی مذکور اقدام نمی کند ؟

#ما_قول_می_دهیم
🔹 ضمنا هر زمان احساس کردیم احکام متناسب‌ سازی بازنشستگان براساس مر قانون ابلاغ ، احکام متناسب‌سازی صادر و حقوق ذی نفعان به حساب ایشان واریز شد بدون وقفه کارزار عزل سید حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه بدون فوت وقت به تقدیر از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تغییر و به ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران تقدیم خواهد گردید.:

بدیهی است با هیچکس خصومت و دشمنی نداشته و نداریم و کارزار عزل دکتر سیدحمید پورمحمدی تا زمان تدوین آیین نامه اجرایی بدون ایراد و صدور احکام متناسب سازی ادامه خواهد داشت .



#در_این_شرایط_حساس_نباید_فریب_بخوریم
#منفعل_نباشیم
#راستی_چرا_کارزار_این_همه_ایجاد_وحشت_کرده_است_؟

◾️ کارزار اول : درخواست عزل دکترپورمحمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

◾️کارزار دوم : گروه ۳+ ۱ از ناحیه چه کسانی نمایندگی داشتند تا در باره متناسب سازی بازنشستگان با پورمحمدی مذاکره کنند و با کدام سواد حقوقی ؟ 👇👇

https://www.karzar.net/163248

◾️کارزار سوم :درخواست بازنشستگان از رئیس جمهور برای اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در فرآیند بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان👇

https://www.karzar.net/159575


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  ۱۴۰۳/۰۷/۲۴


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

18 Oct, 17:55


💥 بیانیه کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری ولشکری بدنبال سخنان جناب آقای فیضی نژاد معاونت محترم فنی صندوق بازنشستگی کشوری

🟢‌ جلسه روسای کانون های بازنشستگان استان لرستان با معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری پنجشنبه 1403/07/26

🟢 فیضی نژاد معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری در جمع روسای کانون‌های بازنشستگان استان لرستان پیرامون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: با عنایت به اینکه شاغلین تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری 850 هزار نفر هستند و میانگین حقوق آنها در حال حاضر 18میلیون تومان و بازنشستگان میانگین حقوقشان13میلیون تومان است بنابراین تفاوت 5میلیون تومان اختلاف بین حقوق شاغل و بازنشسته تقسیم بر 90 ضربدر 40 درصد می‌شود 2 میلیون تومان مابه التفاوت که امسال (1403) باید از ابتدای سال پرداخت شود.
وی اظهار امیدواری کرد که این امر تا پایان مهر ماه احکام متناسب سازی بازنشستگان کشوری صادر و به حساب ذی نفعان واریز گردد .

..............................

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
به نام خداوند حسابگر توانا


جناب آقای فیضی نژاد معاون محترم فنی صندوق بازنشستگی کشوری
سلام علیکم


انتظار بازنشستگان معزز ، بخصوص کارشناسان اداری و مالی دستگاه ها و وزارت خانه ها از جنابعالی بعنوان معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری با سوابق تجربی بالا انجام محاسبات بر مبنای مر قانون و کارشناسی است.

در اینکه فرموده اید حدود 850 هزار نفر شاغل حقوق بگیر تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند و میانگین حقوق این شاغلین عزیز در حال حاضر 18 میلیون تومان و میانگین حقوق بازنشستگان معزز 13 میلیون تومان می باشد، چون اشراف کامل بر احکام و کسورات و حقوق پرداختی دارید ، شک و شبهه ای نیست.

امّا به نظر جنابعالی در محاسبه تفاوت حقوق که مبلغ 18 میلیون را منهای 13 میلیون نموده اید، دچار اشتباه محاسباتی نشده اید؟!!!


دلیل اشتباه محاسبات را جهت بررسی حضورتان تقدیم می نماییم.

جناب آقای فیضی نژاد :
850 هزار شاغل کسور پرداز که تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری هستند دارای سابقه تجربی حداقل 1 سال تا بالای 30 سال می باشند.
بنابراین حقوق این عزیزان در سال 1403حداقل 10 میلیون تومان تا حداکثر حقوق قانونی مندرج در متن قانون بودجه 1403می باشد.


ملاک متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری با شاغل مشابه و همتراز می باشد.

به عبارت روشن تر باید تفاوت حقوق بازنشسته با شاغل هم‌تراز و مشابه دارای حداقل 25 سال تا 30 سال مقایسه شود و شاغل 25 سال به بالا هم تمامی طبقه ها و رتبه های خود را اخذ نموده است و حقوقش تفاوت آنچنانی با شاغل 30 سال خدمت ندارد.

بنابراین حداقل حقوق شاغلین بالای 25 سال خدمت بالغ بر 18 میلیون تومان و حداکثر آن هم حداکثر حقوق قانونی است و قطعا میانگین حقوق شاغلین بالای 25 سال خدمت بالغ بر 20/5  میلیون تومان خواهد شد.

لذا میانگین تفاوت حقوق بازنشستگان با شاغلین هم‌طراز حدود 7/5 میلیون تومان خواهد شد. ( 20/5  میلیون منهای 13میلیون)
و 40درصد آن به طور میانگین 3.000.000 تومان خواهد شد.

شاید بفرمایید، خب وقتی که ملاک تفاوت حقوق بازنشسته با شاغل هم‌طراز و مشابه خواهد بود، در محاسبات احکام درست اعمال خواهد شد و این اشتباه محاسباتی اشکالی ایجاد نخواهد نمود.

اما برعکس در دریافت بودجه لازم از سازمان برنامه و بودجه، صندوق بازنشستگی را دچار مشکل خواهد نمود. و یقینا پاسخگویی این اشتباه محاسباتی به دولت و بازنشستگان، جنابعالی خواهید بود.

چون در صورتی که ملاک تفاوت 5 میلیونی و 40 درصد آن 2 میلیون تومان باشد، برای حدود 1/5 میلیون بازنشسته مشمول همسان سازی در سال‌جاری حدود 36 همت اختصاص داده خواهد شد که قطعا جوابگو نخواهد بود.

و در صورتی که محاسبات بر مبنای تفاوت میانگین 7/5 میلیونی و 40 درصد آن 3 میلیون تومان باشد، برای حدود 1/5 میلیون بازنشسته مشمول همسان سازی حدود 54 همت خواهد شد.
که قطعا این 54 همت حداقل بودجه مورد نیاز برای صندوق بازنشستگی کشوری در سال‌جاری می باشد و با توجه به بودجه کل حداقل  80 همت مورد نیاز برای بالغ بر 2/3 میلیون بازنشسته کشوری، لشکری و فولاد مشمول همسان سازی کاملا طبیعی است.


انتظار بازنشستگان از جنابعالی اصلاح محاسبات آماری و پیگیری بودجه لازم برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و صدور احکام در مهرماه سالجاری می باشد.


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری    1403/07/27

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

18 Oct, 05:22


#اطلاعیه
🔴 برابر خبر منتشر شده از ناحیه معاونت محترم فنی صندوق بازنشستگی در خصوص جداول متناسب سازی و صدور احکام،

▪️ با عنایت به صحبت تلفنی با مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری جداول متناسب سازی حقوق بازنشستگان با همکاری مشترک سازمان های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی
و صندوق های بازنشستگی طبق مرقانون و بصورت ناخالص حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه در حال تهیه و تنظیم است.

▪️پس از بررسی دقیق و نهایی شدن ان شاءالله قرار است ظرف روزهای آینده جهت صدور احکام‌ به صندوق های کشوری و لشکری ابلاغ شود که این امر ممکن است در روزهای پایانی مهر ماه یا اوایل آبان ماه انجام شود.

▪️شایان ذکر است در صورت صدور احکام در مهرماه  و تخصیص اعتبار به صندوق ها؛ حقوق هم با احکام متناسب سازی شده پرداخت و در غیر آن با حقوق آبان تادیه خواهد شد.

▪️دولت برای پرداخت معوقات از اول فروردین ماه هم ان شاءالله درصدد است اعتبار لازم را از منابع قانون بودجه تامین و پس از تامین به صندوق ها تخصیص و تسویه حساب نماید که امیدواریم این امر هم محقق شود.
لذا بایستی فعلا صبر کنیم تا دستورالعمل و جداول رسما توسط دولت محترم به صندوق ها ابلاغ شود.

▪️جدول متناسب سازی فرهنگیان با اعمال رتبه بندی کاملا آماده است که به محض آماده شدن سایر جداول گروه های بازنشستگان به صندوق ها جهت صدور احکام ابلاغ خواهد شد.

▪️#کارزار مربوط به آقای دکتر پور محمدی تا تحقق مطالبات قانونی ۱۴۰۳ و پیش بینی اعتبار لازم در لایحه بودجه ۱۴۰۴ کماکان استمرار خواهد داشت و پس از صدور احکام وفق قانون و اجرای کامل ۴۰ درصد قانون متناسب سازی ۱۴۰۳ با تبدیل عنوان از ایشان تشکر و قدردانی خواهد شد.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری ۱۴۰۳/۰۷/۲۷


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

17 Oct, 17:56


#اطلاعیه
⚫️ عده ای به همراه اعضای گروه ۳ + ۱ با تمام توان سعی دارند با تمسک به انواع و اقسام ترفندها جلوی امضای کارزار را بگیرند و مدعی هستند که آیین نامه اجرایی متناسب‌سازی بازنشستگان اصلاح و احکام در حال صدور است / اگر ادعای این افراد درست می باشد !

۱ - چرا رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور بیانیه ای این موضوع حیاتی را از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی نمی کند ؟

۲- چرا شناسنامه قانون به عنوان پیام رسان قانونی نسبت به بازنشر آیین نامه اجرایی مذکور اقدام نمی کند ؟

#ما_قول_می_دهیم
🔹 ضمنا هر زمان احساس کردیم احکام متناسب‌ سازی بازنشستگان براساس مر قانون ابلاغ ، احکام متناسب‌سازی صادر و حقوق ذی نفعان به حساب ایشان واریز شد بدون وقفه کارزار عزل سید حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه بدون فوت وقت به تقدیر از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تغییر و به ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران تقدیم خواهد گردید.:

بدیهی است با هیچکس خصومت و دشمنی نداشته و نداریم و کارزار عزل دکتر سیدحمید پورمحمدی تا زمان تدوین آیین نامه اجرایی بدون ایراد و صدور احکام متناسب سازی ادامه خواهد داشت .



#در_این_شرایط_حساس_نباید_فریب_بخوریم
#منفعل_نباشیم
#راستی_چرا_کارزار_این_همه_ایجاد_وحشت_کرده_است_؟

◾️ کارزار اول : درخواست عزل دکترپورمحمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

◾️کارزار دوم : گروه ۳+ ۱ از ناحیه چه کسانی نمایندگی داشتند تا در باره متناسب سازی بازنشستگان با پورمحمدی مذاکره کنند و با کدام سواد حقوقی ؟ 👇👇

https://www.karzar.net/163248

◾️کارزار سوم :درخواست بازنشستگان از رئیس جمهور برای اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در فرآیند بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان👇

https://www.karzar.net/159575


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  ۱۴۰۳/۰۷/۲۴


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

17 Oct, 10:46


دوستان عزیز بازنشسته با سلام و احترام

▪️با ابتکار کمیته فنی و همراهی کم نظیر بازنشستگان گرانمایه کشوری و لشکری امضای ثبت شده کارزار عزل دکتر پور محمدی اکنون به بیش از ۲۰۰۰۰ امضا ثبت شده رسیده است که امیدواریم ظرف روزهای آتی با عبور از نصاب ۳۰۰۰۰ امضای ثبت شده مسیر ویژه سایت کارزار برای پیگیری این امر فعالیت خود را آغاز نماید.

▪️بدیهی است سازمان برنامه و بودجه مغز متفکر و تخصیص دهنده اصلی منابع مالی کشور برای تحقق ماموریت های دولت است لذا با توجه به حکم متناسب سازی در برنامه هفتم و سایر مطالبات بازنشستگان کشور در قانون مدیریت خدمات کشوری کماکان با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برای تامین و تخصیص مطالبات قانونی و بحق جامعه میلیونی بازنشستگان سر و کار داریم که افزایش امضای کارزار ان شاءالله به مسیر تحقق تدریجی مطالبات کمک و معاضدت خواهد کرد.

▪️شایان ذکر است در صورت تحقق و اجرای کامل متناسب سازی ۴۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ وفق قانون و تخصیص بودجه آن توسط سازمان برنامه و بودجه همانگونه که قبلا هم عنوان شد کارزار به تشکر و قدردانی از دکتر پور محمدی تبدیل خواهد شد.

▪️امیدواریم رئیس سازمان برنامه و بودجه پس از تحقق امر متناسب سازی سالجاری ترغیب شوند تا زمانی که در این‌ مسئولیت حساس و خطیر فعالیت می کنند، همواره با قانون همراه و همگام باشند و تامین نیازهای بازنشستگان سالمند و ارزشمند کشور را در طبق قوانین مصوب در لوایح بودجه سنواتی مد نظر داشته باشند که رئوس مهم آن به ترتیب الویت برای تنظیم موارد در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و سال های آتی بشرح زیر خواهد بود :

۱- پیش بینی بودجه مورد نیاز برای تحقق ۷۰ درصد متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ و مابقی برای اجرای کامل ۹۰ درصد متناسب سازی در سال ۱۴۰۵ و سال های بعد برنامه هفتم و کوشش در جهت تدوین لایحه دائمی شدن متناسب سازی با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور

۲- پیش بینی اعتبار لازم برای افزایش سنواتی کارکنان و بازنشستگان دولت مطابق حداقل نرخ تورم طبق مفاد مواد ۶۴ و ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و جزء ۲ بند ب ماده ۱۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت در لوایح بودجه سنواتی

۳- تمهید مقدمات لازم  در دولت برای اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور ، وزارت رفاه ، وزارت بهداشت و درمان و دستگاه های اجرایی ذی‌ربط برای تدوین و تصویب آیین نامه اجرایی آن در هیات وزیران و پیش بینی اعتبار لازم برای بازنشستگان و خانواده تحت پوشش آنان در قالب ردیف بودجه هر یک از دستگاه های اجرایی بطور سالانه

۴- با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور و به منظور برقراری عدالت و رفع تبعیض در حقوق و مزایای کلیه کارمندان و بازنشستگان دولت و تمامی دستگاه های اجرایی؛ تدوین لایحه اصلاح فصول ۱۰ و ۱۳ قانون مدیریت خدمات کشوری و تقدیم آن به مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۴ جهت بررسی و تصویب و پیش بینی و تامین بار مالی اجرای آن از ابتدای سال ۱۴۰۵

۵- تدوین لایحه اصلاح ماده ۷۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در سال ۱۴۰۴ در خصوص میزان عیدی پایان سال کارکنان و بازنشستگان دولت بنحوی که میزان عیدی کلیه حقوق بگیران کشور اعم از بخش های دولتی و غیر دولتی بر اساس میانگین عیدی مشمولان قانون کار همسو و هماهنگ باشد و پیش بینی اعتبار آن در لوایح بودجه سنواتی

🔴 لطفا با امضای کارزار با لینک زیر در پیشبرد مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری که رئوس آن در سطور فوقانی تنظیم و ارائه شده مشارکت فرمایید.

لینک کارزار 👇👇👇

https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Oct, 16:00


#اطلاعیه
🟢 بازنشستگان عزیز و گرانقدر
با سلام
افراد نزدیک به جناب پور محمدی از نگرانی و دغدغه خاطر ایشان از کارزار عزل خبر می دهند
و مدام از طریق دوستان بازنشسته پیام می دهند که کارزار را خاتمه دهیم لیکن پاسخ کمیته فنی به این دوستان جناب پور محمدی را بنحو زیر منتقل می کنیم :

اجرای کامل قانون توسط دکتر پور محمدی و صدور احکام وفق قانون و‌پرداخت معوقات از ابتدای سال موجب تغییر عنوان و محتوای کارزار عزل به تشکر و قدردانی از وی خواهد شد.


#در_این_شرایط_حساس_نباید_فریب_بخوریم
#منفعل_نباشیم
#راستی_چرا_کارزار_این_همه_ایجاد_وحشت_کرده_است_؟

◾️ کارزار اول : درخواست عزل دکترپورمحمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782


◾️کارزار دوم :درخواست بازنشستگان از رئیس جمهور برای اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در فرآیند بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان👇👇

https://www.karzar.net/159575


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  ۱۴۰۳/۰۷/۲۴

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Oct, 10:49


سخنگوی دولت با توجه به مشکلات اشاره شده توسط وزیر رفاه در خصوص اجرای متناسب سازی بازنشستگان کشوری به آغاز فرآیند متناسب سازی بازنشستگان کشوری در دولت و دستگاه های اجرایی اشاره نموده و زمان خاصی برای صدور احکام تعیین نکرده است و عنوان نمود انجام آن کمی زمان‌بر است لذا ادعای واهی و بیهوده بعضی که بر صدور و پرداخت احکام و معوقات متناسب سازی در مهر ماه تاکید کرده اند با این مصاحبه خبری سخنگوی دولت که مرجع رسمی دولت چهاردهم محسوب می شود سازگاری و انطباق ندارد و بهتر است دیگر اطلاعیه و بیانیه ای بصورت انفرادی و گروهی پخش و منتشر نکنند و اجازه دهند مسیر اجرای قانون متناسب سازی توسط دستگاه های اجرایی ذی‌ربط وفق قانون دنبال و انجام شود.
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Oct, 09:17


با سلام و ارادت

ادعاهای واهی و غیر مستند از طرف هر فرد یا گروهی از بازنشستگان بصورت اطلاعیه در گروه‌های مجازی بازنشستگان منتشر شود اساسا قابل اطمینان و باور نیست چون :

۱- آخرین اصلاحیه و نسخه آیین نامه اجرایی متناسب سازی که تعریف مابه التفاوت مندرج در جزء ۶ ماده ۱ آیین نامه را در دولت چهاردهم و با امضای دکتر عارف تغییر داده است و بیمه و مالیات شاغلان را مبنای محاسبه قرار داه است تا مجددا در هیات وزیران وفق قانون به فوریت اصلاح نشود با توجه به اصل ۱۳۸ قانون اساسی جهت تنظیم دستورالعمل و امتیازات جداول متناسب سازی کماکان نافذ و قابل اجراست‌.

۲- با توجه به ماده ۴ آیین نامه اجرایی متناسب سازی تا جداول متناسب سازی و دستورالعمل اجرای آن توسط اقدام و امضای مشترک روسای سازمان های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور تهیه و تنظیم و نهایی و به صندوق های بازنشستگی کشوری و لشکری ابلاغ نگردد چون با مصوبه هیات وزیران انطباق ندارد لذا دستور صدور احکام توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه فاقد وجاهت قانونی است و ایشان بیشتر و بهتر از هر کسی با فرآیند تصویب‌نامه هیات وزیران و آیین نامه اجرایی قانون متناسب سازی آشناست و به آن اشراف دارد.

۳- وظیفه اصلی سازمان برنامه و بودجه علاوه بر مشارکت و همکاری در تنظیم و ابلاغ جداول متناسب سازی وفق ماده ۴ آیین نامه اجرایی ؛  تامین و تخصیص اعتبار کامل اجرای ۴۰ درصدی متناسب سازی ۱۴۰۳ به صندوق های بازنشستگی و برنامه ریزی و پیش بینی تحقق اعتبار اجرای ۷۰ درصد متناسب سازی در سال ۱۴۰۴ است که بایستی در احکام و جداول تفصیلی بخش های اول و دوم لایحه بودجه منظور و جهت تصویب به مجلس شورای اسلامی تقدیم شود لذا حسن نیت جناب دکتر پور محمدی وقتی آشکار خواهد شد که کاملا مطابق قانون متناسب سازی در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ عمل نماید.
بنابراین جامعه میلیونی بازنشستگان کشوری و لشکری بدون توجه به حاشیه ها و اطلاعیه های واهی گروه ۴ نفره دو مطلب را دقیقا جهت اجرای قانون متناسب سازی در نظر داشته باشند :

▪️اصلاحیه مجدد آیین نامه اجرایی ( تعریف مابه التفاوت مندرج در جزء ۶ ماده ۱) توسط هیات وزیران و انتشار آن توسط مراجع رسمی و قانونی که البته هر موقع اصلاح شود بایستی توسط سازمان های موضوع اصل ۱۲۶ قانون اساسی جهت تنظیم مجدد جداول متناسب سازی ملاک عمل قرار گیرد.

▪️ابلاغ رسمی دستورالعمل اجرایی و جداول متناسب سازی با امضای مشترک روسای سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور به صندوق های بازنشستگی و انتشار آن توسط مراجع رسمی

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری
۱۴۰۳/۰۷/۲۴

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

15 Oct, 08:00


#اطلاعیه
⚫️ عده ای به همراه اعضای گروه ۳ + ۱ با تمام توان سعی دارند با تمسک به انواع و اقسام ترفندها جلوی امضای کارزار را بگیرند و مدعی هستند که آیین نامه اجرایی متناسب‌سازی بازنشستگان اصلاح و احکام در حال صدور است / اگر ادعای این افراد درست می باشد !

۱ - چرا رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور بیانیه ای این موضوع حیاتی را از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی نمی کند ؟

۲- چرا شناسنامه قانون به عنوان پیام رسان قانونی نسبت به بازنشر آیین نامه اجرایی مذکور اقدام نمی کند ؟

#ما_قول_می_دهیم
🔹 ضمنا هر زمان احساس کردیم احکام متناسب‌ سازی بازنشستگان براساس مر قانون ابلاغ ، احکام متناسب‌سازی صادر و حقوق ذی نفعان به حساب ایشان واریز شد بدون وقفه کارزار عزل سید حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه بدون فوت وقت به تقدیر از رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تغییر و به ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران تقدیم خواهد گردید.:

بدیهی است با هیچکس خصومت و دشمنی نداشته و نداریم و کارزار عزل دکتر سیدحمید پورمحمدی تا زمان تدوین آیین نامه اجرایی بدون ایراد و صدور احکام متناسب سازی ادامه خواهد داشت .



#در_این_شرایط_حساس_نباید_فریب_بخوریم
#منفعل_نباشیم
#راستی_چرا_کارزار_این_همه_ایجاد_وحشت_کرده_است_؟

◾️ کارزار اول : درخواست عزل دکترپورمحمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور 👇👇

https://www.karzar.net/162782

◾️کارزار دوم : گروه ۳+ ۱ از ناحیه چه کسانی نمایندگی داشتند تا در باره متناسب سازی بازنشستگان با پورمحمدی مذاکره کنند و با کدام سواد حقوقی ؟ 👇👇

https://www.karzar.net/163248

◾️کارزار سوم :درخواست بازنشستگان از رئیس جمهور برای اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در فرآیند بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان👇

https://www.karzar.net/159575


کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری  ۱۴۰۳/۰۷/۲۴


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

13 Oct, 09:05


💥 باسمه تعالی
جناب آقای دکتر دبیری معاونت محترم پارلمانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
باسلام و تحیّت

استدعا دارد متن کارزار درخواست عزل آقای دکتر سیدحمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با امضای متجاوز از ۱۶۰۰۰ نفر از بازنشستگان کشوری و لشکری که در حال افزایش روزمره است را ملاحظه و به رویت رئیس محترم جمهور هم‌ برسانید.

ایام عزت مستدام 1403/07/22
لینک کارزار


https://www.karzar.net/162782

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

13 Oct, 02:39


💥 خوشبختانه بعد از انتشار صحبت های پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه با گروه ۳+ ۱ /امضای کارزار روند افزایشی داشت و ساعاتی پیش امضای کارزار دوم به بیش از ۵۰۰۰ امضا رسید و این اقدام عدالت خواهانه توسط بازنشستگان شریف همچنان با قدرت تمام ادامه دارد.
درود بر بازنشستگان مطالبه گر ، اجازه ندهیم هرکس بتواند مطابق سلیقه خود حق بازنشستگان را زیر سئوال ببرد و حق شان را تضییع کند .


لطفاً برای احقاق حق قانونی خود شما هم در این کارزار صنفی شرکت فرمایید !👇👇

https://www.karzar.net/163248

#منفعل_نباشیم
#لطفا_منفعل_نباشیم

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Oct, 10:17


باسمه تعالی
جناب آقای دکتر قاليباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام

۱- احتراما همانگونه که استحضار دارند ساختار اصل ۱۲۶ قانون اساسی بنحوی تنظیم گردیده که رئیس جمهور محترم مسئول مستقیم سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور می باشد و می تواند اداره آن را با انتخاب دستیار و معاون به عهده فرد دیگری محول نماید.

۲- این دو سازمان بسیار مهم و‌کلیدی مغز متفکر دولت برای برنامه ریزی و تخصیص بهینه منابع کشور اعم از انسانی،  مالی و فیزیکی بین دستگاه های اجرایی و سایر نهادها و موسسات عمومی و مردمی برای تحقق اصل سوم قانون اساسی در خصوص وظایف و تعهدات دولت نسبت به پیشرفت کشور و تامین رفاه ملت محسوب می شوند  که علاوه بر وظایف برنامه ریزی، وظایف نظارتی و پایش عملکرد هم برای تحقق اهداف و ماموریت های دولت در دستگاه های اجرایی به آنها واگذار شده تا با گزارش های کارشناسی ادواری صحیح و بموقع به رئیس جمهور و همچنین کمیسیون هاي تخصصی مجلس از تحقق برنامه های پیشرفت و توسعه کشور اطمینان حاصل شود و قاعدتا بایستی از بهترین و کارآمدترین متخصصان و مدیران برجسته کشور برای برنامه ریزی و نظارت در این دو سازمان بهره گیری شود.

۳- قاعدتا رئیس جمهور محترم که مسئولیت قوه مجریه و اجرای قانون اساسی و اداره هیات وزیران را به عهده دارند دارای مشغله های فراوانی برای تداوم رشد و توسعه کشور در محیط داخلی و بین المللی هستند و بنابراین به دلیل این مشغله سازمانی و مسئولیت خطیر تحقق رفاه مردم ممکن است فرصت نظارت مستمر و مدام برای رصد و ارزیابی فعالیت و عملکرد این دو سازمان حساس ملی که مسئولیت مستقیم آن به عهده ایشان است نداشته باشند و از طرفی مجلس که عصاره و چکیده ملت برای قانونگذاری و نظارت بر اجرای صحیح و بموقع قوانین برای توسعه کشور و تحقق رفاه ملت است در مسیر قانون اساسی نمی تواند از ابزارهای نظارتی اصول ۸۸ و ۸۹ قانون اساسی برای برخورد با روسای سازمان های موضوع اصل ۱۲۶ قانون اساسی استفاده کند و اگر ادله کافی و مستند هم برای بهره برداری از ابزار نظارتی در خصوص فعالیت ها و عملکرد این دو سازمان داشته باشد بایستی برای استفاده از ابزار نظارتی اصول ۸۸ و ۸۹ قانون اساسی مستقیما رئیس جمهور محترم را مورد خطاب قرار دهد که با توجه به شان ، مقام و منزلت ایشان که طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی پس از مقام معظم رهبری دومین مقام عالی کشور بشمار می آيند اجرای آن توسط مجلس محترم را با پیچیدگی فروان مواجه می کند که به سادگی قابل انجام نیست و تا به حال نیز مجلس از این امر بجز دوره اول ریاست جمهوری استفاده نکرده است لذا چنانچه جنابعالی بحث نظارت مجلس بر روسای دو سازمان موضوع اصل ۱۲۶ قانون اساسی برای استفاده از ابزارهای نظارتی اصول ۸۸ و ۸۹ قانون اساسی مانند وزرا را با مقام معظم رهبری مطرح فرمایید شاید گشایشی در اصلاح ساختار اصل ۱۲۶ قانون اساسی فراهم شود یا از طریق حکم حکومتی رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران که قوای سه گانه کشور تحت نظر ایشان فعالیت می کنند ؛ مجلس بتواند ضمن رصد و پایش فعالیت ها و عملکرد روسای این دو سازمان استراتژیک و کلیدی در صورت ناکارآمدی یا قانون گریزی آنها شرایط لازم را برای مراحل سوال و استیضاح بسان وزرا طبق قانون آیین نامه داخلی مجلس فراهم نماید.
پیشاپیش از بذل عنایت جنابعالی که عهده دار مسئولیت حساس و خطیر اداره مجلس شورای اسلامی با همکاری نمایندگان و وکلای ملت هستید برای بررسی این درخواست راهبردی تشکر و قدردانی می کنیم.

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری   ۱۴۰۳/۰۷/۲۱

رونوشت:
دفتر مقام معظم رهبری( مد ظله الوارف )
دفتر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران


https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Oct, 10:06


🔴 دوستان و همکاران عزیز بازنشستگان محترم
با سلام
با شرکت یکپارچه در امضای کارزار :

۱_ عزل حمیدی پورمحمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور
👇👇

https://www.karzar.net/162782

  ۲_تذکر رئیس جمهور به حمید پورمحمدی در فرآیند جلوگیری از تضییع حق بازنشستگان در ملاقات با افراد فاقد صلاحیت در روز ۵شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۹:برای تصمیم گیری در فرآیند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اعتراض خود را ثبت تا رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور متوجه شود باید مرقانون را برای بازنشستگان اجرا کند مدیریت سلیقه ای در این سازمان معنی و مفهومی ندارد
👇👇

https://www.karzar.net/163248

بیایید با امضای کازار ثابت کنیم اجازه نمی دهیم هرکس آمد می تواند حق بازنشستگان را پایمال کند .
فعالین صنفی را تنها نگذاریم و #،منفعل_نباشیم

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Oct, 10:02


ادامه ...

3) با وجود تجربه بالا در سازمان برنامه و بودجه و داشتن سابقه معاونت این سازمان در دولت‌های مختلف اصولگرا و اصلاح طلب!!! از شما انتظار بیشتری بر فهم و درک قانون وجود دارد ، لیک ظاهرا در عمل و گفتار بر خلاف این انتظار است.

جناب تان مستحضرید که تصویب قانون برنامه هفتم پیشرفت موخر بر قانون بودجه 1403 می باشد. بنابراین اجرای 40 درصد همسان سازی در سال‌جاری الزامی و جزء تعهدات دولت است.

از سوی دیگر بودجه حاصل از 1 درصد مالیات بر ارزش افزوده بالغ بر 75 همت می باشد و حتی اگر اجرای 40 درصد بیش از این بودجه را نیز بطلبد، جنابعالی و دولت متبوع، موظف به تامین اعتبار از محل جابجایی اعتبارات قانونی یا ارائه لایحه اصلاحیه بودجه وفق مقررات می باشید.
ضمن اینکه نمایندگان محترم مجلس و بخصوص جناب سردار قالیباف در صحن مجلس به شما رسما اعلام نمودند موظف به اجرای قانون و پرداخت 40 درصد مابه التفاوت در سال اول هستید و در صورت کمبود اعتبار مجلس آماده همکاری است.

4) اگر قصدتان از چنین جلسه کذایی دریافت اعتبار برای خودتان بود، بهتر بود همچون رئیس سابق خودت، جناب آقای دکتر نوبخت عزیز، حداقل روسای کانون های بازنشستگی هر استان یا حداقل 10 نفر از ایشان به انتخاب خود روساء از سازمان های مختلف و حداقل 10 نفر از فعالین صنفی شناخته شده را توسط دوست عزیز اصلاح طلب تان که رئیس کمیته بازنشستگان انتخابات ریاست جمهوری و رئیس مجمع فرهنگیان ایران اسلامی نیز می باشد، جناب آقای فرج کمیجانی انتخاب می نمودید و در آن جلسه انتظارات و مشکلات اجرایی را بیان می نمودید، تا راهکارهای رفع مشکل و اجرای قانون را نیز برایتان بیان نمایند و یاریگر شما باشند.

در پایان تاکید می نماییم ، از این بازنشسته ستیزی شما متاسفیم و بدانید که این رویه عاقبت نیکی برای شما در برنخواهد داشت، همانگونه که برای روسای اسبق و سابق شما جناب مسعود میرکاظمی و داوود منظور که لعن و نفرین ابدی بازنشستگان را به دنبال داشته و خواهد داشت پیامد دیگری ندارد .

کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری 1403/07/20

https://t.me/komitefanypaygirymotalebat
ص۲

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Oct, 10:01


اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
باسم الله الرحمن الرحیم

سخنی با جناب پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و۴ نفر از بازنشستگان جلسه ی نمادین پنجشنبه مورخ 19/ 7 / 1403


1) جناب پورمحمدی مدعوین در گزارشات و تصاویر ارسالی ، خود را نماینده بازنشستگان معرفی نموده اند .

نیک می دانید که فقط اعضاء و روسای کانون های بازنشستگان استان های سراسر کشور نماینده رسمی بازنشستگان هستند
، اگر چنین سمتی در کانون‌ها دارند با مدرک رسما اعلام نمایند . ضمن اینکه در صورت عضو بودن هم ایشان نماینده بازنشستگان همان قشر در همان کانون محل خدمت خواهند بود، نه نماینده بیش از 1,060,000 فرهنگی فرهیخته با تحصیلات عالیه  و کارشناسان با تجربه و زبده و حتی نماینده بیش از 250 هزار بازنشسته معزز وبدا با تحصیلات دکتری و کارشناسان زبده و با تجربه و بازنشستگان فرهیخته دانشگاهی با مدارک تحصیلی دکتری و فوق دکتری و بازنشستگان مهندس و فرهیخته جهاد کشاورزی و سایر ارگانها

2) در گزارش مبسوط این چهار نفر آمده است که مقرر شد با 50 همت احکام بازنشستگان صادر شود و در حد ممکن احکام به عدالت اعمال و عملیاتی شود،بنابراین در حد 40 درصد سال اول نخواهد بود و رئیس سازمان گفته اند در سال‌های بعد جبران خواهد شد .

سؤال بازنشستگان معزز کشوری از تمام اقشار از شما این است که چه کسی به آنها اجازه داده است که چنین خلاف قانونی را بپذیرند؟!
و این چهار نفر که از قوانین اطلاعی نداشته اند، چرا باید در چنین جلسه ای حاضر شوند؟!
و نقش صندوق بازنشستگی کشوری در این ملاقات چه بوده است .

و این در حالی است که رئیس محترم مجلس و نمایندگان حاضر در جلسه هفته جاری با رئیس محترم جمهور و جنابعالی تاکید بر اجرای مُرِّ قانون داشته اید
و در جلسه مجلس شورای اسلامی نیز رسما وجود 75 همت از محل اعتبارات 1درصد مازاد بر ارزش افزوده برای اجرای همسان سازی 40 درصد سال اول را تاکید نمودند  و حتی بیان نمودند  درصورتی که این 75 همت پاسخگو نباشد، مجلس آمادگی دارد لایحه اصلاحیه بودجه دولت را بررسی و اعتبار لازم را تامین نماید.

و همچنین با توجه به موخر بودن تصویب و ابلاغ قانون برنامه هفتم و به استناد جزء 1 بند ر ماده 28 قانون برنامه هفتم پیشرفت نسبت به قانون بودجه 1403، حتی اگر هیچ اعتباری هم در قانون بودجه پیش بینی نشده بود، دولت موظف به اجرای کامل‌ 40 درصد همسان سازی بر مبنای این قانون و با ارائه لایحه اصلاحیه بودجه یا جابجایی اعتبارات بود.

لذا هشدار می دهیم در صورت عدم اجرای صحیح این قانون، مسؤلیت قانون و شرعی آن بر عهده این نمایندگان خودجوش و پاجوش به قول خودشان نیز خواهد بود و باید جوابگوی 1.730.000نفر بازنشسته کشوری باشند.

3) در گزارش این چهار نفر آمده است: قرار شد به تمامی کسانی که همسان سازی تعلق می گیرد مبلغ 1 میلیون پرداخت ادامه داشته باشد که حدود 35 همت می شود. و باقیمانده به صورتی تقسیم شود که  بازنشستگانی که اختلاف بیشتری دارند سهم بیشتری ببرند .

سوال بازنشستگان این است که مگر جنابعالی به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور می خواهید به بازنشستگان صدقه بدهید؟ یا بازنشستگان صدقه خور شده اند و خودشان اطلاع ندارند؟!!

ضمن اینکه بعلت عدم یادگیری محاسبات در پایه پنجم لغایت ششم ابتدایی توسط این چهار نفر متاسفانه در محاسبه نیز کلاه سرشان گذارده اید.

حداکثر حدود 2,300,000 نفر بازنشسته کشوری و لشکری شامل همسان سازی خواهند بود ، که ماهیانه 2,3 همت با پرداخت 1 میلیون و در کل 12 ماه 27,6 همت می شود و در 6 ماهه حدود 13,5 همت می شود . جناب پور محمدی حدود 36 همت باقیمانده چه می شود ؟

جناب پور محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه!
1) از شخص با تجربه ای همچون جناب تان دور از انتظار است که اگر هم با تشکیل جلسه با نمایندگان بازنشستگان بدنبال کسب وجهه برای خود و انجام عمل غیر قانونی و گذاردن مسوولیت آن بر عهده نمایندگان بازنشستگان بودید چنین خبطی را مرتکب شوید و جامعه بازنشستگان فرهنگی  و جامعه دانشگاهیان را با بیش از 1.100.000نفر بازنشسته از وجود نماینده کذایی محروم نمایید.
ضمن اینکه بازنشستگان محترم وزارت بهداشت،وزارت جهاد کشاورزی و و زارت کشور نیز هیچ کدام از این افراد ناشناخته را بعنوان نماینده خود نمی دانند .
2) اگرگزارش خانم پبدنی بهورز محترم خانه بهداشت وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی صحیح باشد و جنابعالی چنین مواردی را بیان نموده و قصد عمل به آن را داشته باشید،یقین بدانید با قیام عمومی بیش از 2,5 میلیون نفر بازنشسته کشوری ولشکری مواجه خواهید شد وایجاد این معضل اجتماعی در دولت وفاق ملی جناب آقای دکترپزشکیان برعهده شخص جنابعالی خواهد بود وباید خود را برای عزل ازاین مقام آماده نمایید
ص۱
کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری ولشکری  1403/07/20
https://t.me/komitefanypaygirymotalebat

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

12 Oct, 09:46


🔴 دوستان و همکاران عزیز بازنشستگان محترم
با سلام
ما امروز با شرکت یکپارچه در امضای کارزار :

۱_ عزل حمیدی پورمحمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور
👇👇

https://www.karzar.net/162782

  ۲_تذکر رئیس جمهور به حمید پورمحمدی در فرآیند جلوگیری از تضییع حق بازنشستگان در ملاقات با افراد فاقد صلاحیت در روز ۵شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۹:برای تصمیم گیری در فرآیند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اعتراض خود را ثبت تا رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور متوجه شود باید مرقانون را برای بازنشستگان اجرا کند مدیریت سلیقه ای در این سازمان معنی و مفهومی ندارد
👇👇

https://www.karzar.net/163248

بیایید با ا امضای کازار ثابت کنیم اجازه نمی دهیم هرکس آمد می تواند حق بازنشستگان را پایمال کند .
فعالین صنفی را تنها نگذاریم و #،منفعل_نباشیم

کانال رسمی کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری

11 Oct, 18:48


دوستان عزیز بازنشسته کشوری و لشکری با سلام و احترام

در خصوص رفتار و عملکرد غیر قانونی و ناموجه دکتر پور محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دو کارزار در خواست از رئیس جمهور پزشکیان وجود دارد که خواهشمند با امضای آن به پیشبرد مطالبات صنفی و تحقق خواسته های بحق و قانونی بازنشستگان کمک و همراهی فرمایید :

▪️درخواست  شماره ۱ مبنی بر عزل آقای دکتر پور محمدی از ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور با لینک زیر
👇

https://www.karzar.net/162782

▪️درخواست شماره ۲  از ریاست جمهوری مبنی بر تذکر به دکتر پور محمدی برای پرهیز از جلسه با گروه ۴ نفره نمایندگان خود خوانده یا امثالهم و لزوم جلسه با روسای کانون ها و فعالین صنفی شناخته شده و مورد وثوق بازنشستگان می باشد .
👈 لطفاً کارزار مربوط به جلسه ۵شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۱۹ جناب پور محمدی با چهار نفر نماینده خود خوانده بازنشستگان را امضا کنید .
👇👇

https://www.karzar.net/163248