IRANEXIM 🇮🇷 @iraneximtrade Channel on Telegram

IRANEXIM 🇮🇷

@iraneximtrade


«ایران اگزیم» به بررسی آخرین تصمیمات و سیاست‌های حوزه صادرات و واردات و برگزاری دوره‌های آموزشی در این زمینه می‌پردازد.

IRANEXIM 🇮🇷 (Persian)

IRANEXIM یک کانال تلگرام با نام کاربری iraneximtrade است که به بررسی آخرین تصمیمات و سیاست‌های حوزه صادرات و واردات و برگزاری دوره‌های آموزشی در این زمینه می‌پردازد. این کانال منبعی برای فعالان حوزه تجارت خارجی در ایران است که علاقه‌مندند به روز بودن و اطلاعات دقیق درباره قوانین، مقررات و فرصت‌های بازار جهانی داشته باشند. اگر شما یک کسب و کار صادراتی یا وارداتی دارید یا به این زمینه علاقه‌مند هستید، این کانال یک منبع ارزشمند برای شما خواهد بود. در آنجا می‌توانید از تحلیل‌ها، پیش‌بینی‌ها و دوره‌های آموزشی در زمینه تجارت خارجی بهره‌مند شوید. بنابراین، با عضویت در کانال IRANEXIM به دنیای گسترده تجارت بین‌المللی پا قدم بگذارید و به روز بودن خود را تضمین کنید.

IRANEXIM 🇮🇷

30 Oct, 13:43


♦️*راه اندازی ثبت آماری واردات کالا به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی موضوع تصویبنامه 203319/ت59784 مورخ 1401/11/03 هیات وزیران*

📢 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت؛

 به اطلاع می‌رساند به منظور واردات کالا به محدوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از تاریخ 1402/08/06 امکان ثبت آماری جدید با *تعیین منشا ارز* (موضوع تصویب‌نامه 203319/ت59784 مورخ 1401/11/03 هیات وزیران) در سامانه جامع تجارت برای نقش‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایجاد می‌گردد و پس از آن امکان ثبت سفارش و ثبت آماری (با رویه قدیمی بدون انتقال ارز) با نقش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی وجود نخواهد داشت.

◀️ از تاریخ 1402/08/06 پرونده‌های ثبت سفارش که کد 8 رقمی دارند، کما فی‌السابق امکان تمدید و ویرایش را خواهند داشت و در صورت تمدید یا ویرایش، پرونده‌های مذکور در بخش پرونده‌های رویه جدید (یعنی ثبت آماری با تعیین منشا ارز) قرار خواهند گرفت.

◀️ از تاریخ 1402/08/06 امکان ایجاد پرونده ثبت آماری با رویه قدیم (بدون انتقال ارز) و ثبت سفارش وجود نخواهد داشت و  برای پرونده‌های قدیمی فاقد کد 8 رقمی نیز امکان ثبت نهایی میسر نخواهد بود.

✴️ در فرآیند ثبت آماری جدید، تعیین *محل‌ تامین ارز* (خرید ارز از سیستم بانکی، صادرات خود/دیگران، تهاتر و حساب ارزی خود/دیگران) الزامی است.

✴️ بدیهی است طبق تصویب‌نامه مذکور، این ثبت آماری صرفا برای واردات کالا به محدوده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بوده و استفاده از آن جهت واردات کالا به سایر نقاط کشور (سرزمین اصلی) مجاز نمی‌باشد.

@customs_commercial

IRANEXIM 🇮🇷

29 Oct, 10:08


مراحل صدور کارت بازرگانی گام به گام

IRANEXIM 🇮🇷

29 Oct, 10:07


SHARING BY SHAREIT

IRANEXIM 🇮🇷

29 Oct, 09:58


Photo from Sasan Khodaie

IRANEXIM 🇮🇷

25 Oct, 11:35


راهنمای مجوز سیستمی سهمیه واحد‌های تولیدی

@customs_commercial

IRANEXIM 🇮🇷

25 Oct, 11:23


🔴*رفع تعلیق و استثناء برخی از ثبت‌سفارش‌ها از کنترل سیستمی سهمیه*

📣 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت ؛

به اطلاع می‌رساند پیرو تصمیم سازمان توسعه تجارت اقدامات زیر در رویه کنترل سیستمی سهمیه واردات در سامانه جامع تجارت انجام شده است؛

1️⃣ پرونده‌های دارای تخصیص ارز که پیش از این تعلیق شده بودند، *رفع تعلیق* گردیدند.
2️⃣ برای تمامی واحدهای تولیدی که میزان سهمیه آنها زیر 1 میلیون دلار بوده و یا سهمیه‌ای به آن‌ها تعلق نمی‌گرفت، به صورت پیش فرض میزان سهمیه 1 میلیون دلاری در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است با به‌روزرسانی سهمیه‌های این واحد‌های تولیدی، پرونده‌های تعلیقی که در بازه مجاز سهمیه 1 میلیون دلاری قرار گرفتند، *رفع تعلیق* گردیده‌اند.
3️⃣پرونده‌های با حالت ثبت سفارش *«دستگاه‌ اجرائی و قرارداد با دستگاه‌های اجرائی»* از بررسی سیستمی سهمیه معاف شده‌اند. لازم به ذکر است پرونده‌های تعلیق‌شده با این حالت ثبت سفارش نیز *رفع تعلیق* شدند.
4️⃣ثبت‌سفارش‌هایی که دارای تخصیص ارز، تامین ارز یا ترخیص(حتی کمتر از ارزش کل ثبت‌سفارش) باشند، به شرط عدم افزایش ارزش ثبت‌سفارش و عدم تغییر حوزه سهمیه (بازرگانی، تولیدی، ماشین‌آلات و تجهیزات، CKD و CBU) به صورت خودکار از کنترل سهمیه *استثنا* می‌شوند.


@customs_commercial

IRANEXIM 🇮🇷

25 Oct, 11:23


 *امکان مشاهده سهمیه و پرونده‌های استفاده کننده از آن*

📢قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت؛

به منظور اطلاع از سهمیه مجاز سالیانه بازرگانی، تولیدی، ماشین‌آلات، CKD و CBU بازرگانان و واحدهای تولیدی که سازمان مجوزدهنده ارزی آنان وزارت صمت می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان *«مدیریت مجوز سیستمی سهمیه»* به سامانه جامع تجارت اضافه شده است.

بخش مذکور برای نقش‌های بازرگان حقیقی و حقوقی و از مسیر «عملیات تجارت خارجی >> مدیریت مجوزها >> مدیریت مجوز سیستمی سهمیه» قابل مشاهده می‌باشد.

در این بخش کاربر می‌تواند سهمیه مجاز سالانه خود در هر یک از گروه‌های (تولیدی، بازرگانی، تعرفه‌های ماشین‌آلات، تعرفه‌های CKD و تعرفه‌های CBU) را مشاهده نموده و به ازای هر گروه با انتخاب دکمه «جزئیات مصرف»، اطلاعات پرونده‌هایی را که از سهمیه مورد نظر استفاده کرده‌اند، مشاهده نماید.

فیلم آموزشی مربوط به نحوه استفاده از این امکان جدید به پیوست ارائه می‌گردد.

@customs_commercial

IRANEXIM 🇮🇷

25 Oct, 11:23


🔴*روش درخواست رفع تعلیق پرونده‌های مازاد سهمیه*

📣 قابل توجه کاربران محترم سامانه جامع تجارت

پیرو اطلاعیه پیشین با موضوع سهمیه واردات بازرگانان و واحدهای تولیدی، به اطلاع می‌رساند با توجه به ارزش استفاده شده از هر سهمیه، پرونده‌های مازاد بر سهمیه تأیید شده هر بازرگان یا واحد تولیدی که *فاقد تخصیص ارز، تأمین ارز یا ترخیص* بودند، پیش از این در تاریخ 1402/07/09 تعلیق شده‌اند.

♦️کاربران برای رفع تعلیق این پرونده‌ها اقدامات زیر را می‌توانند انجام دهند؛

1️⃣ از آنجایی که محل تأمین ارز *《از محل صادرات خود》 و 《از محل صادرات دیگران》* معاف از بررسی سهمیه است، بازرگان یا واحد تولیدی می‌تواند با تغییر دادن محل تأمین ارز به مقادیر مذکور و نهایی کردن ویرایش پرونده، درخواست رفع تعلیق نماید.

2️⃣ در صورتی که بازرگان یا واحد تولیدی مدعی باشد ارزش پرونده‌‌ای کمتر از باقیمانده ارزش سهمیه مصرف شده است ولی پرونده تعلیق شده باشد، می‌تواند اقدام به ویرایش پرونده مذکور نموده و سپس درخواست رفع تعلیق نماید.

3️⃣در صورتی که بازرگان یا واحد تولیدی سهمیه خود را به صورت کامل مصرف کرده باشد و خواستار استفاده از پرونده تعلیق شده باشد می‌تواند پرونده‌های دیگری که تامین نشده است و جزو مصرف سهمیه مربوطه است را جهت افزایش باقیمانده سهمیه، ابطال نماید و پرونده تعلیقی را ویرایش کرده و سپس درخواست رفع تعلیق نماید.

4️⃣در صورتی که بازرگان سهمیه بازرگانی خود را به صورت کامل مصرف کرده باشد و خواستار استفاده از پرونده تعلیق شده باشد می‌تواند تقاضای تغییر حالت ثبت سفارش به 《واردات بدون سابقه تا 500 هزار دلار》 نماید.

👌کلیه کاربران برای درخواست رفع تعلیق پرونده (پس از نهایی شدن ویرایش) یا درخواست تغییر حالت پرونده (طبق بند فوق) لازم است صرفا با *مرکز تماس سامانه جامع تجارت (۱۲۴)* تماس حاصل نموده و از مراجعات حضوری خودداری نمایند.

حداقل زمان انتظار برای رفع تعلیق پرونده‌های تعلیقی از زمان ثبت تیکت تا رفع تعلیق پرونده‌ها، *4 روز* می‌باشد. لذا خواهشمند است کاربران پیش از طی مهلت زمانی از پیگیری تیکت‌های درخواست رفع تعلیق، خودداری نمایند.

برای پرونده‌هایی که در صف تخصیص ارز قرار دارند و ثبت‌سفارش تعلیق گردیده است، بازرگان یا واحد تولیدی می‌تواند پس از رفع تعلیق پرونده، فیش تخصیص ارز قبلی خود را با انتخاب گزینه *《ارسال مجدد به بانک》* بدون از دست دادن نوبت صف تخصیص ارز به بانک ارسال مجدد کرده و از ابطال فیش و ایجاد فیش جدید خودداری نماید.


@customs_commercial

IRANEXIM 🇮🇷

02 May, 19:44


بسمه تعالی

📣 #اطلاعیه
💡 #تازه‌های_نسخه_جدید ؛
◀️ *راه‌اندازی روال بررسی سیستمی #سابقه_واردات برای تعرفه‌های جدید*

📣 قابل توجه کاربران محترم تجارت فرامرزی؛

به اطلاع می‌رساند در راستای اجرایی شدن «مصوبات کارگروه هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری»، سابقه واردات بازرگانان در *238 ردیف تعرفه‌ جدید (فایل اکسل پیوستی) علاوه بر تعرفه‌های مشمول سابقه واردات پیشین* ، از این پس به صورت سیستمی کنترل خواهد شد.

از این پس شرط سابقه واردات برای *کلیه مجموعه‌های تولیدی و بازرگانی (حالت ثبت‌سفارش‌های هیچکدام، نیاز تولید خود، مواد اولیه و ماشین‌آلات خط تولید)* لحاظ خواهد شد.

میزان مجاز سابقه واردات برای هر تعرفه، برابر با میانگین واردات (ترخیص) بازرگان در دوسال گذشته از آن تعرفه (یا تعرفه متناظر آن در سال‌های گذشته) است.

بدین منظور از روز سه شنبه مورخ 1402/02/12 در استعلام ضوابط پرونده‌های ثبت‌سفارش برای کالاهای با تعرفه‌های فوق، مجوزدهنده جدیدی با عنوان 《بررسی سیستمی سابقه واردات》 اجباری شده است.

👌 برای اخذ مجوز 《بررسی سیستمی سابقه واردات》 نیازی به پیگیری یا مراجعه حضوری متقاضیان نیست.

❗️ لازم به ذکر است تمامی درخواست‌ مجوزهای سیستمی ارسالی کاربران از مورخ 1402/02/12 به بعد، *حداکثر تا پایان زمان اداری روز یکشنبه مورخ 1401/02/17 پاسخ داده خواهد شد* و پس از آن، پاسخ درخواست این مجوزها حداکثر ظرف یک ساعت به صورت خودکار صادر می‌گردد.

🌐

IRANEXIM 🇮🇷

02 May, 19:42


🔳کارگاه تخصصی آموزش عملی ثبت سفارش الکترونیکی کالا - سامانه جامع تجارت NTSW
◀️پنجشنبه ها 14 و 21 اردیبهشت ماه 1402
ساعت 15 الی 20
🔶ثبت نام:
🌐 http://atiehacademy.com
☎️ 021-66424160
🆔 @AtiehAcademy2

IRANEXIM 🇮🇷

10 Mar, 09:09


🔵 صادرکنندگان ملزم به فروش ارز به قیمت ۲۸ هزارتومان نیستند

▫️بهزاد لامعی، مدیر اداره رسیدگی به تعهدات صادراتی و وارداتی بانک مرکزی

🔸قانون اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، صادرکنندگان را مکلف کرده که ارز خود را به چرخه اقتصادی کشور بازگردانند. آیین‌نامه‌ای هم در آذر ماه سال جاری تصویب و ابلاغ شده که اکنون ملاک عمل ما، این آیین‌نامه است.

🔸در این آیین‌نامه آمده است که صادرکنندگان باید تا ۹۰ درصد ارز خود را در قالب اسکناس یا به روش عرضه در سامانه نیما، واگذاری پروانه‌های صادراتی و سایر روش‌هایی که عنوان شده، بازگردانند. صادرکنندگان در بخش پتروشیمی، فولاد و فلزات اساسی نیز مکلف هستند ۱۰۰ درصد ارز صادراتی خود را بازگردانند. البته در این بخش استثنائاتی وجود دارد؛ یعنی صادرکنندگان حوزه پتروشیمی و فلزات اساسی چنانچه بخواهند بخشی از ارز صادراتی خود را در قالب اسکناس بازگردانند باید از بانک مرکزی مجوز دریافت کنند.

🔸در تالار اول سامانه نیما صرفا کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی و برخی اقلام اولیه و ضروری ارز ۲۸ هزار و۵۰۰ تومانی دریافت می‌کنند و این ارز از محل صادرات نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی تامین می‌شود. بنابراین، هیچ صادرکننده دیگری ملزم نیست که ارز خود را با نرخ ۲۸ هزار۵۰۰ تومان در سامانه نیما عرضه کند.

🔸در روزهای اخیر، یک بازنگری در بازگشت ارزهای صادراتی صورت گرفت که به موجب آن، سایر صادرکنندگان به جز صادرکنندگان گروه‌های ۲۱ تا ۲۵ در تالار دوم سامانه نیما، ارز خود را عرضه خواهند کرد و در این بازار، مکانیزم کشف قیمت، بر اساس عرضه و تقاضاست.

🔸شروع مبادلات در تالار دوم با نرخ حدود ۳۶ هزار تومان صورت گرفت و نرخ آخرین مبادله در روزهای اخیر، حدود ۳۸ هزار تومان بود. در بازار مبادله سه مجموعه شامل تالار حواله ارزی، تالار اسکناس و تالار طلا و سکه را در نظر گرفته‌ایم که بخش مربوط به طلا و سکه هنوز راه اندازی نشده است.

🔸رفع تعهد ارزی از طریق اسکناس به این صورت است که صادرکنندگان صرفا در مبادی ورودی، اظهارنامه گمرکی خود را به شعب بانک ملی ارائه می‌کنند و بانک ملی ارز آنها را با نرخی معادل یک درصد کمتر از نرخ بازار مبادله که اکنون حدود ۴۴ هزار تومان است، خریداری می‌کند. این صادرکنندگان می‌توانند با مراجعه به شعب ریالی بانک ملی، ریال خود را دریافت کنند.

IRANEXIM 🇮🇷

20 Feb, 17:30


زمانبندی تخصیص ارز

IRANEXIM 🇮🇷

13 Feb, 08:20


🔵 مصوبات اولین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات بانک مرکزی :
مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ تمدید شد

📌با تصویب اولین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات بانک مرکزی ج. ا. ایران مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ تمدید شد.

🔹سازمان توسعه تجارت در نامه ای مصوبات اولین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ را به شرح زیر ابلاغ کرد.

موضوع:
ابلاغ اولین مصوبات کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات بانک مرکزی ج. ا. ایران به استان‌ها

با اسلام و احترام
با عنایت به تصمیمات اولین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴، اهم تصمیمات اتخاذ شده در نشست مزبور به شرح ذیل جهت استحضار، بهره‌برداری و اطلاع‌رسانی به ذینفعان ایفاد می‌گردد.
- مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ تمدید می‌گردد. این مهلت شامل استفاده از معافیت‌های مالیاتی برای درآمدهای حاصل از صادرات نخواهد بود.
- محدودیت‌های تجاری ناشی از عدم ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات کالاهایی که جهت نمونه، تست، ارائه در نمایشگاه، عودتی یا اهدایی از کشور خارج می‌شود، با تایید وزارتخانه/ دستگاه اجرایی مربوطه تا پایان خردادماه سال ۱۴۰۲ اعمال نخواهد شد. در این راستا گمرک ج. ا. ایران تا پایان بهمن‌ماه سال ۱۴۰۱ نسبت به طبقه‌بندی اطلاعات مزبور و ارسال آن به صورت سیستمی به سامانه جامع تجارت و متعاقبا به بانک مرکزی اقدام نماید.
- در راستای اجرای بند (۸) ماده (۳) آیین‌نامه، حد آستانه اعمال محدودیت‌های ناشی از عدم بازگشت ارز حداقل به میزان ۶۰ درصد تعهدات صادراتی تعیین می‌شود. کمیته کارشناسی موارد محدودیت را تهیه و جهت تصویب به کارگروه ارسال می‌نماید. تا زمان تصویب در کارگروه، موارد احصاشده در بسته سیاستی جاری خواهد شد.

♦️مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات فرش دستباف و صنایع دستی به ترتیب یک سال و شش ماه از تاریخ صدور پروانه صادراتی مربوطه می‌باشد.
همچنین مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات دارو موضوع بند (۴) مصوبه جلسه ۲۵ کمیته اقدام ارزی یک سال از تاریخ صدور پروانه صادراتی است.

IRANEXIM 🇮🇷

14 Dec, 09:34


آیین نامه اجرایی رفع تعهدات ارزی موضوع تبصره ۶ بند خ ماده ۲ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

🔹مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات چهار ماه از صدور پروانه گمرکی


♦️روش های برگشت ارز حاصل از صادرات
الف - فروش ارز در سامانه نیما
ب - واردات در مقابل صادرات خود
پ- واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران
ت - تهاتر کالا به کالا
ث - فروش ارز به صورت اسکناس به بانک مرکزی و موسسه اعتباری و صرافی
ج- بازپرداخت تسهیلات ارزی اعطایی

📌افزایش/ کاهش مهلت متناسب با نوع ، مقصد کالا ، رتبه و اعتبار صادرکننده/ زمان دریافت ارز بر اساس الگوی فروش صادرکننده خریدار خارجی / رتبه اعتباری صادرکننده بر اساس جدول تنظیمی صمت و با تأیید کارگروه می باشد.

🔹تمدید مهلت حداکثر سه ماه


♦️الزام به برگشت ۱۰۰ درصد ارز حاصل از صادرات

IRANEXIM 🇮🇷

13 Dec, 08:41


#ارز #فولاد #پتروشیمی #آلومینیم #مس #روی #سرب

مصوبه جدید هیات دولت در شرایط بازگشت ارز صادرکنندگان

1- صادرکنندگان فولاد و مس و آلومینیم و روی و سایر فلزات رنگین مجددا ملزم به عرضه 100% ارز صادراتی خود در #نیما شده و دیگر مجاز به واگذاری #کوتاژ صادراتی خود به غیر با نرخ آزاد و یا نرخ توافقی نیستند

2- برگشت اسکناس توسط واحدهای فوق نیز مجاز نبوده و منوط به اخذ مجوز از بانک مرکزی شده است

👈 دولت مشخصا در حال فاصله گیری از ایده نزدیک نمودن ارز بازار و نیما بوده و در حال تمرکز بروی #نیما به عنوان تنها مرجع رسمی نرخ ارز در کشور است (سیاست تثبیت نرخ ارز)

#کامودیتی این موضوع اثرات نامطلوب بر سودآوری و رقابت پذیری شرکتهای صادرکننده معدن و صنایع معدنی در بازارهای صادراتی دارد 👈 به ریسک کاهش صادرات ناشی از تثبیت نرخ #نیما همزمان با تورم 40% کشور عنایت ویژه داشته باشیم

IRANEXIM 🇮🇷

10 Nov, 05:10


تامین ارز اعتبارات اسنادی ، بروات اسنادی و حواله های ارزی از محل ارزهای در دسترس در سرزمین اصلی و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

🔹اعلام فهرست ارزهای در دسترس

مجموعه مقررات ارزی - بخش یک

IRANEXIM 🇮🇷

10 Nov, 05:08


تامین ارز اعتبارات اسنادی ، بروات اسنادی و حواله های ارزی از محل ارزهای در دسترس در سرزمین اصلی و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

🔹اعلام فهرست ارزهای در دسترس

مجموعه مقررات ارزی - بخش یک

IRANEXIM 🇮🇷

20 Oct, 05:37


🔴 نرخ حقوق گمرکی یک‌ درصد شد

سخنگوی شورای نگهبان:
🔹این لایحه درباره کاهش «نرخ حقوق گمرکی مواد اولیه، واسطه‌ای، اجزاء و قطعات و ماشین‌آلات و تجهیزات» به یک درصد بود که شورای نگهبان آن را مغایر با شرع و قانون اساسی نشناخت.

🔹حقوق ورودی شامل حقوق گمرکی و سود بازرگانی است که پیشتر با مصوبه دولت، سود بازرگانی کاهش یافته بود.

🔹 این لایحه دولت که حالا به قانون تبدیل شده است، قانون بودجه امسال را اصلاح می‌کند و حقوق گمرکی را از ۴ درصد به یک درصد کاهش می‌دهد.

IRANEXIM 🇮🇷

05 Oct, 05:20


پیمان پاک، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران - از حل مشکل ارزی صادرکنندگان فاقد ارز سال ١٣٩٧ در قالب مصالحه ریالی خبر داد.

با تصویب پیشنهاد کمیته اقدام ارزی توسط کمیته موضوع ماده (٢) شورای عالی هماهنگی اقتصادی، صادرکنندگان واحدهای غیر تولیدی به ازای هر یورو مبلغ ٧٥٠٠ ریال و صادرکنندگان واحدهای تولیدی به ازای هر یورو ٥٥٠٠ ریال تا 3 ماه فرصت دارند جهت ایفای تعهدات سال ١٣٩٧ به حساب معرفی شده ویژه این مصوبه در خزانه دولت واریز کنند.

👈این مهلت 3 ماهه قابل تمدید نخواهد بود.

IRANEXIM 🇮🇷

04 Oct, 07:18


آیین نامه اجرایی بند ص تبصره ۶ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور

وصول عوارض صادراتی و مالیات از برخی کالاهای صادراتی خام و نیمه ساخته

هنوز فهرست این اقلام و درصد آن و‌نخوه وصول اعلام نشده است
👆👆