مشروطه خواهان @iran_novin_party Channel on Telegram

مشروطه خواهان

@iran_novin_party


لینک گروه

https://t.me/joinchat/AAAAAEGphHk4GOVP7FpoxA

مشروطه خواهان (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرام "مشروطه خواهان"! آیا شما علاقه‌مند به فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی هستید؟ آیا به دنبال یک فضای برای بحث و تبادل نظر درباره مسایل مهم کشور هستید؟ اگر پاسختان بله است، این کانال مناسب شماست! nn"مشروطه خواهان" یک کانال تلگرامی است که توسط گروه ایران نوین تشکیل شده است. این کانال به بررسی و بحث در مورد موضوعات مرتبط با سیاست، اجتماع، و فرهنگ در ایران می‌پردازد. اعضای این کانال فرصت دارند تا نظرات و دیدگاه‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذارند و در بحث‌های پویا و مفید شرکت کنند. nnآیا می‌خواهید به جامعه‌ای پویا و فعال از اندیشمندان، فعالان سیاسی و اجتماعی، و علاقمندان به پیشرفت کشور بپیوندید؟ پس به کانال تلگرام "مشروطه خواهان" بپیوندید و در مباحث مهم و الهام‌بخشی شرکت کنید. لینک گروه را می‌توانید در زیر مشاهده کنید. همین حالا به ما بپیوندید و نظرات خود را بیان کنید!

مشروطه خواهان

17 Nov, 23:14


🎖️📃

من هرگز فرهنگ را مختص گروهی خاص و معدود نمیدانستم و گسترش و اعتلای فرهنگ ایران را از مبانی اصلی سیاست ملّی و مملکتی تلقی میکردم که مخصوصاً شهبانو توجّه و دقت بسیار معطوف بدان کرد. نخستین کوشش ما حفظ و صیانت هنرهای سنتی و باستانی ایران و‌ تجدید حیات آنها بود. همچنین توجّه بلیغ به شکوفایی فرهنگ و هنر اصیل و نوین ایران معطوف شد. ایجاد کتابخانه های متعدّد، مؤسسات تحقیقاتی و آموزشی، موزه ها، فرهنگسراها، برپایی جشنواره ها، تشویق نویسندگان و شاعران و هنرمندان، همه بر اجرای این اصل تکیه داشت. بسیاری از مردم ایران تصور میکردند که هرچه متعلّق به گذشته است کهنه، مخالف ترقّی و حتی ارتجاعی است. این باور یک نوع بی اعتنایی به فرهنگ و سنت و گونه ای غربگرایی افراطی در بعضی گروههای اجتماعی بوجود آورده بود. مبارزه با این طرز تفکر برای ما از اهمیت خاص برخوردار بود تا ایرانیان به بزرگی و تنوع و جامعیت فرهنگ و تمدن و هنرهای خود بیشتر و بهتر پی ببرند و بدینسان مبانی وحدت و هویت ملّی تحکیم شود. در همین دیدگاه بود که به شعر و ادبیات و تاریخ ایران، مقامی والا در برنامه های تحصیلی اختصاص داده شد. همچنین تلویزیون ملّی ایران در حفظ و اشاعه موسیقی ملّی و سنتی ایران سهم قابل ملاحظه ای ایفا کرد.

به موازات این برنامه ها به شناسایی و شناساندن هنر پیشرو نیز توجّه کامل مبذول شد که جشنواره شیراز تخت جمشید، میعادگاه نوپردازان هنر جهانی نمونه ای شایسته از آن است. در دوران سازندگی شتابان کشور، مسائل ناشی از معماری، دارای اهمیت خاص بود. تعدادی از مهندسان و معماران ایران، گرایش محسوسی به تقلید از غرب نشان دادند. بسیاری از ساختمانهای قدیمی و محلات سنتی شهرهای ما متأسفانه به بهانه نوسازی ویران شد و جای خود را به بناهای بی هویت و ناهماهنگ با آب و هوا و شرایط محیط و زندگی ایرانی داد. در این زمینه نیز شهبانو به تلاش برخاست و توفیق یافتیم بسیاری از بناهای قدیمی را مرمت کرده و از تخریب محلات و‌ نقاط سنتی جلوگیری کنیم. خوشبختانه باید بگویم که بسیاری از معماری ایرانی نیز با الهام از شرایط اقلیمی و سنتهای ملّی هنر ایرانی، در ابداع سبک جدید معماری ایران توفیق یافتند و به نحوی مطلوب شیوه های نو را با خصایص قدیم ایرانی تلفیق کردند.

پاسخ به تاریخ
✍🏻 اعلیحضرت شاهنشاه
محمّدرضا پهلوی

مشروطه خواهان

03 Nov, 22:16


افتتاح پرورشگاه فاتح توسط اعلیحضرت شاهنشاه محمّدرضا پهلوی؛ دهه چهل خورشیدی
🎖️👦🏻👧🏻

The inauguration of Fateh Orphanage by His Imperial Majesty Shahanshah Mohammad Reza Pahlavi; 1960's

مشروطه خواهان

03 Nov, 22:16


🎖️👦🏻👧🏻

برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست کار اصولی خود را با تربیت مددکاران از میان افراد لیسانسیه و دیپلمه آغاز کرده است و در درازای پنج دوره از سال ۱۳۵۱ شمار بسیاری از راه آزمون دانشگاهی به تحصیل در رشته مددکاری اجتماعی پرداخته‌اند. تا سال ۲۵۳۶ شاهنشاهی ۲۲۶ واحد حمایت در تهران و شهرستان‌ها ایجاد شد که ۵۲۵ تن از آموزش یافتگان کارهای اجرایی آن را انجام می‌دهند. بررسی‌ها و پژوهش‌ها نشان می‌دهد که در شهرها و روستاهای کشور بیش از ۱۰۰ هزار خانواده بی سرپرست وجود دارد که ده هزار خانواده تاکنون زیر پوشش حمایت‌ها قرار گرفته است و در سال ۲۵۳۷ شاهنشاهی همه خانواده‌ها زیر پوشش رفاهی، آموزشی و سرپرستی برنامه حمایت از خانواده‌های بی سرپرست قرار خواهند گرفت.

در مسیر اجرای این برنامه دو نکته شایان توجه است؛ یکی آن که نظر اصلی سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی در این امر خطیر بیشتر معطوف به فرزندان خانواده‌های بی سرپرست است تا به جای آنکه بر اثر فقر و نیازمندی به تباهی کشانیده شوند، با آموزش و پرورش، استعدادهای آنها شکوفان و ثمربخش گردد و نتیجه نهایی که باز توان ساختن این خانواده هاست حتی الامکان به وسیله همین افراد به دست آید. پس مسئولان اجرای این برنامه باید سعی کنند هر یک از این خانواده‌ها در کوتاه‌ترین فرصت ممکن بتوانند بر روی پای خود بایستند و مستعدترین فرد یا افراد خانواده هر چه زودتر به مرحله کارآیی برسند و مسئولیت اداره امور خانواده را به عهده بگیرند تا از یک سو مکتب تنبل پروری و بیکاره سازی بسته شود و از سوی دیگر عزت نفس افراد و غرور نوجوانانی که حوادث زندگی آنها را به مستمندی کشانیده جریحه دار نگردد و آنچه بیشتر مایه خوشوقتی است این است که در همین مدت کوتاه از سی و پنج هزار تنی که در هفت هزار خانواده در صد شهر از خدمات این برنامه برخوردار بوده‌اند، چهار هزار و هفتاد و پنج تن در ۸۷۵ خانواده به مرحله بازتوانی رسیده‌اند و اکنون با استقلال مالی امور زندگانی خود را اداره می‌کنند و دیگر نیازی به بهره گیری از کمک‌های سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی ندارند. نکته دیگر آنکه از هفت هزار خانواده بی سرپرستی که تاکنون تحت حمایت قرار گرفته‌اند در هزار خانواده از کمک‌های بی دریغ مالی و معنوی نیکوکاران استفاده کرده‌اند که عواطف عالیه انسانی این عده از خیرخواهان که ما را در اجرای این برنامه یاری کرده‌اند در خور قدردانی و حق شناسی است و امیدواریم در آینده جمع بیشتری از توانگران نیک اندیش توفیق همکاری با این برنامه را پیدا کنند تا آهنگ پیشرفت آن تندتر شود.

مشروطه خواهان

21 Oct, 00:33


اعلیحضرت شاهنشاه محمّدرضا پهلوی در میان دهقانان؛ کاخ مرمر؛ دهه چهل خورشیدی
🎖️📜

His Imperial Majesty among Peasants; Marble Palace; 60's

مشروطه خواهان

21 Oct, 00:33


🎖️📜

"امروز کار ما و پیشرفت اصلاحات ما به مرحله‌ای رسیده است که امیدواریم در آینده نزدیکی تمام مواد قانون اصلاحات ارضی و متمّم آن کاملاً اجراء بشود. همانطوری که می‌دانید نیت اولیه ما از این اصلاحات خاتمه دادن به روابط کهنه و در بعضی اوقات غیر عادلانه ارباب و رعیتی و آن حالت استثماری بود که در بعضی اوقات یک عده قلیلی از یک عده زیادی بهره‌برداری می‌کردند. امروز یا هر کسی که در زمینی زراعت می‌کند مالک آن خواهد بود یا اگر برای کس دیگر کار بکند با توافق و تراضی طرفین یا به عنوان کارگر کشاورزی خواهد بود. در مرحله اول باید هر کاری که لازم است بشود تا هر فرد کشاورزی از آن مقدار زمینی که زراعت می‌کند حداکثر بهره را ببرد. برای این کار باید در جایی که لازم است وسایل آبیاری را فراهم کرد، در جایی که لازم است ماشین آلات لازم کشاورزی را فراهم کرد، در جایی که لازم است کود شیمیایی حاضر کرد، هر نقصی که در حداکثر بهره‌برداری از زمین موجود باشد باید برطرف بشود. این برای این است که بدانید به موضوع تعاونی و ترویج کشاورزی و بالا بردن سطح تولید نسبت به مقدار زمین تا چه حد اهمیت گذاشته می‌شود.

در زمین‌های صاف شرکت‌های تعاونی برای انجام امور کشاورزی و مکانیزه یار و مددکار این زارعین خواهند بود، و یا اینکه اراضی بایری که به هیچوجه دارای زارع نیستند می‌توانند از اول بوسیله کشاورزی مکانیزه مورد بهره‌برداری قرار بگیرند. اما برای اینکه مملکت صنعتی بشود البته باید امکانات آن را فراهم بکنیم. انقلاب ششم بهمن ما اصول اجتماع ما را بکلی دگرگون و زیر و رو کرد. امروز در مملکت ایران هیچ منفعتی غیر از منفعت اکثریت این مملکت مورد نظر نیست. هر قانونی که وضع شده است برای تأمین منافع اکثریت است. در قبال تأمین منافع اکثریت اقلیت‌ها نیز می‌توانند کاملاً از قوانین عادلانه ما برخوردار باشند. امروز دیگر امتیاز طبقاتی در این مملکت وجود ندارد تمام آثار آن محو شده است. از لحاظ قانون همه مساوی هستند، از لحاظ حیثیت و شرافت ذاتی همه مساوی هستند. بطور کلی هر چیزی که جنبه کارتل دارد ملّی است یا دولت وسیله خود کنترل آن را در دست دارد. حتی می‌شود گفت ما به اندازه‌ای در این قسمت‌ها پیش رفته‌ایم که شاید بعضی صنایع موجود را باید دولت از خودش دور بکند و آن‌ها را در اختیار مردم بگذارد، برای اینکه حس ابتکار و فعالیت فرد فردِ مملکت یا کسانی که در این راه می‌خواهند قدم بردارند زیاد بشود، یعنی لااقل وسیله تشویق مردم را در به دست گرفتن صنایع سبک فراهم سازند."

سخنان اعلیحضرت شاهنشاه محمّدرضا پهلوی در جشن روز دهقان؛ ۱ مهر ۱۳۴۳

مشروطه خواهان

21 Oct, 00:33


سال ۱۴۰۴
صدمین سال تاسیس سلسله پرافتخار پهلوی
آرزوی یک ملت
برپایی مجدد پادشاهی پهلوی سوم
درست در لحظاتی که صد سال پیش ایران در ورطه نابودی قاجار بود .
ناجی ایران آمد.


🔗 دریابان بایندر (@JBaundr79410)

مشروطه خواهان

13 Oct, 03:17


شاهنشاه آریامهر، بزرگ ارتشتاران، عامل رشد و شکوفایی و قدرتمندی ایران‌زمین و دلیل صلح و ثبات در سرتاسر خاورمیانه بودند. در دوران شاهنشاهی پرشکوه ایشان فقط یک جنگ شش روزه بین اعراب و اسرائیل رخ داد، اما...
پس از شورش ننگین پنجاه و هفت و حتی تا یک سال و هفت ماه پس از روی کار آمدن جمهوری پلید اسلامی، در زمانی که اعليحضرت در خارج از ایران و هنوز در قید حیات بودند، صدام جرأت نکرد به ایران حمله کند. در مصاحبه‌ای در سال‌های بعد وقتی از صدام پرسیده شد چرا زودتر و در اوایل حکومت جمهوری اسلامی به ایران حمله نکرد، او پاسخ داد: چون هنوز شاه ایران زنده بود و اگر حتی به احتمال یک درصد او به قدرت بازمی‌گشت چیزی از عراق باقی نمی‌ماند.
جاوید پادشاهی خاندان ایرانساز پهلوی

https://t.me/Iran_novin_party

مشروطه خواهان

13 Oct, 03:14


افتتاح موزه هنرهاى معاصر تهران با حضور اعليحضرت شاهنشاه و علياحضرت شهبانو فرح پهلوى؛ هوشنگ نهاوندى رئيس دفتر مخصوص شهبانو، كامران ديبا طراح و معمار موزه و معاون رئيس جمهور اسبق آمريكا، نلسون آلدريچ راكفلر (بنیان‌گذار موزه هنر بدوی)؛ مهر ماه ١٣٥٦


https://t.me/Iran_novin_party

مشروطه خواهان

05 Oct, 20:12


فیلمی تاریخی از سفر استانی شهبانو فرح پهلوی به ترکمن صحرا و شهر گرگان در سال 1356..

در گرگان شهبانو نخست از تالار نمایشی فخرالدین اسعد گرگانی  دیدن کرد.
سپس به دیدار از کتابخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رفت

و در آنجا شهردار درباره گردشگاه ناهارخوران در ۸ کیلومتری گرگان گفت

روز دوم شهبانو رهسپار مرکز رفاه خانواده وابسته به سازمان زنان شد که دارای کلاس‌های خیاطی، ماشین نویسی، برق و مکانیک بود

سپس شهبانو  به دشت گرگان و ترکمن صحرا رفت و
کارخانه‌های پنبه پاک کنی گرگان دیدن کرد

همچنین شهبانو در گرگان از مرکز سپاه دانش دختران دیدن کرد.

از سال ۱۳۵۱ بیش از ۳۰۰۰ دختر سپاهی این مرکز به روستاها فرستاده شده بودند.

شهبانو از گنبد قابوس نیز دیدن کرد و یک استادیوم ورزشی، کتابخانه شماره ۲ کانون و یک استخر شنا را افتتاح کرد.

همچنین شهبانو به « شاه مزرعه » در ۴۲ کیلومتری گرگان وارد شد و از سازمان و تجهیزات و تعمیرگاه ماشین‌های کشاورزی، انبارهای کود و سم گیاهی دیدن کرد.
همچنین از خانه‌های سازمانی گردایه آموزشی شاه مزرعه بازدید کرد.

مشروطه خواهان

04 Oct, 21:30


اصلاح قانون انتخابات ایران به منظورِ دادنِ حق رأى به زنان و حقوق برابر سیاسی با مردان، ١٣٤١
🎖🎗

Amendments to the Iranian Election Law in granting Women the Right to Vote; 1962

مشروطه خواهان

04 Oct, 21:30


🎖📃

اصلاح قانون انتخابات ایران
به منظور دادن حق رأى به زنان
و حقوق برابر سیاسى با مردان
🎗

اعلیحضرت محمّدرضا شاه پهلوی در اسفند ماه ۱۳۴۱ خورشيدى پس از پیروزی رفراندوم انقلاب شاه و مردم در سخنرانی که در گشایش کنفرانس اقتصادی تهران کردند، با تکیه بر دو اصل از قانون اساسی مشروطه و متمّم آن به زنان ایران حق انتخاب شدن و انتخاب کردن در دو مجلس سنا و مجلس شورای ملّى و حقوق برابر سیاسی و اجتماعی با مردان را دادند.

شاهنشاه فرمود:
"قانون اساسی ما صحبت از آزادی افراد می‌کرد، صحبت از مساوی بودن در مقابل قانون می‌کرد، و خیلی مواد دیگر. ولی در عمل وضع چه بود؟ در عمل هفتاد و پنج درصد جمعیت ما که از زارعین یا رعایای آن موقع تشکیل می‌شد از آزادی حقیقی برخوردار نبودند. مثلاً در موقع انتخابات و دادن رأی آن‌ها را مسلّماً مالک محل یا کدخدای محل یا متنفذ محل ریسه می‌کرد و احیاناً اگر هم نمی‌کرد به اسم آن‌ها هر رأی که دلشان می‌خواست در صندوق ‌های انتخاباتی می‌ریختند. این وضع هفتاد و پنج درصد جمعیت مملکت بود. نصف دیگر جمعیت مملکت را که البته نصف آن هفتاد و پنج درصد که رعایا بودند جزء همین هم حساب می‌شود زن‌های مملکت تشکیل می‌دادند. این‌ها نه فقط از حق رأی دادن محروم بودند، بلکه اصولاً جزو محجورین و دیوانگان و این قبیل اشخاص بشمار می‌آمدند. اضافه بر این‌ها چون تعداد بی‌سواد در مملکت هنوز متأسفانه زیاد بود افراد اصلاً نه به وظایف خودشان آشنا بودند نه به منافع خودشان. موضوع دیگری که برای تأمین اجتماعی مترقی، اجتماع با افتخار این مملکت باید مورد توجه قرار بگیرد، حقوق نصف جمعيّت این مملکت است که این طور برخلاف قانون اساسی و برخلاف شرع مقدس اسلام جزو دیوانگان و محجورترین حساب می‌شود.

قانون اساسی را برایتان می‌خوانم كه در مقدمه‌اش می‌گوید: "امر به تأسیس شورای ملّى فرمودیم و نظر بدان اصل اصیل که هر یک از افراد اهالی مملکت در تصویب و نظارت امور عموم محق و سهیم اند".
دیگر و ضمناً در تشکیل مجلس طبق اصل دوم مجلس شورای ملّى نماینده قاطبه اهالی مملکت ایران است که در امور معاش و سیاسی وطن خود مشارکت دارند. این آخرین ننگ اجتماعی ایران را انشاءالله در انتخابات آتیه ما برطرف خواهیم کرد و قاطبه اهالی این مملکت و هر یک از افراد این مملکت در سرنوشت خودشان و در انتخابات ایران شرکت خواهند کرد."

مشروطه خواهان

11 Sep, 19:07


📢نام این مارکسیست وحید افراخته است. اتهامش ترور سرتیپ رضا زندی پور رئیس کمیته مشترک ضد خرابکاری و ترور سرهنگ لوئیس هاوكينز (مستشار آمریکایی) و ترور مجید شریف (از اعضای سازمان مجاهدین)
اینها احزاب آزادی خواه زمان اعلیحضرت آریامهر بودند.

به ترور وبمب گذاری وآتش زدن سینما میگفتن فعالیت سیاسی!
وسازمانهای حقوق حشری و آمریکا واروپا پاچه شاهنشاه رو میگرفتن که آزادی بیان چی شد! حقوق حشر پایمال شد!
🐕‍🦺تو قبر خمینی .

مشروطه خواهان

29 Aug, 21:56


نخستین حضور علیاحضرت شهبانو
و اعضای خاندان سلطنتی در کنار اعلیحضرت شاهنشاه در مراسم
گشایش مجلس سنا؛ مهر ماه ۱۳۴۲
🎖🏛


The very first presence of Her Majesty Shahbanou and Members of Royal Family with His Imperial Majesty Shahanshah at the opening of Congress; October 1963

1,832

subscribers

878

photos

555

videos