فرزین فردیس (Farzin Fardiss) @farzinfardiss_official Channel on Telegram

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

@farzinfardiss_official


برای تو که علاقمند به ارتقا #مهارت های #مدیریت خود هستی ‌‌‌با تمرکز بیشتر روی #مهارت_ارتباطی، #فروش، #مذاکره و #زبان_بدن

فرزین فردیس (Farzin Fardiss) (Persian)

آیا شما هم از افرادی هستید که به دنبال ارتقای مهارت‌های مدیریت خود هستید؟ آیا می‌خواهید بهترین‌ها را در زمینه‌های مهارت ارتباطی، فروش، مذاکره و زبان بدن بیاموزید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام "فرزین فردیس (Farzin Fardiss)" مناسب شماست! در این کانال، شما اطلاعات و مهارت‌های لازم برای بهبود مهارت‌های مدیریتی‌تان را خواهید آموخت. فرزین فردیس، متخصص در زمینه‌های مهارت ارتباطی، فروش، مذاکره و زبان بدن، با تمرکز بر ارائه مطالب کاربردی و کارآمد، در این کانال شما را همراهی می‌کند تا به بهبود مهارت‌های خود بپردازید و در مسیر موفقیت پیش بروید. پس همین حالا به کانال تلگرام "فرزین فردیس (Farzin Fardiss)" بپیوندید و از مطالب ارزشمند و آموزنده آن بهره‌مند شوید!

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

22 Feb, 13:38


🎥 سخنرانی مسعود نیلی در هشتمین دوره مراسم امین‌الضرب مطرح کرد

▪️فردا را خودمان می‌سازیم

🔺مسعود نیلی، اقتصاددان و استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، در هشتمین دوره مراسم امین‌الضرب به پاس چهار دهه آموزش اقتصاد و سیاستگذاری اقتصادی، لوح و نشان امین‌الضرب دریافت کرد.

🔺این استاد اقتصاد در یک سخنرانی احساسی که با بغض سنگینی همراه بود، با اشاره به مشکلات جدی کشور طی دهه‌های گذشته، از مسئولیت همگان در برابر پرسش‌های نسل آینده و ضرورت تلاش بسیار برای ساختن فردا گفت.

👈در آپارات با حجم و کیفیت دلخواه ببینید

https://www.aparat.com/v/sTK95

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

28 Jan, 05:33


https://sariolghalam.com/2024/01/27/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4/

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

24 Jan, 19:30



شجاعتی که صلح کردن لازم دارد کمتر از جنگیدن نیست

مصدق پیشنهاد بانک جهانی را برای میانجی گری در دعوای نفت پیشنهاد خوبی می دانست ولی بعضی نزدیکان سیاسی به او گفتند اگر این پیشنهاد را بپذیرد ملت خواهند گفت که خیانت کرده است.
نهضت ملی شدن نفت نمونه ای از سیاستی است که در ایران می توان آن را سیاست مقدس سازی یا ناموسی سازی دانست یعنی نقطه ای که مسأله ای فنی تخصصی به مسأله ای مقدس یا ناموسی تبدیل شده است. وقتی مسأله ای ناموسی می شود حتی مسئولان حل مسأله نیز به پوپولیست هایی دنباله رو تبدیل می شوند.
وقتی نفت مسأله ای ناموسی شد حتی مصدق هم نتوانست به میز دیپلماسی دل ببندد و بدین ترتیب مسأله به مسأله ای خیابانی تبدیل شد.
بدین ترتیب در سطح ملی توده پیشرانه تغییرات می شود و کارشناسان و نخبگان به گوشه ای گذاشته و شعارهای خیابانی به سرفصل های سیاست گذاری تبدیل می شود تا دستور کار سیاست گذاران را سردسته های جمعیت های خیابانی و گروه های مجازی در شبکه های اجتماعی به عنوان نمود امروزی اش تعیین کنند. تبدیل مسأله تخصصی به مسأله ای ناموسی شده یا مسأله ای مقدس نخستین گام از فرآیند تبدیل مسأله ای حل شدنی به مسأله ای حل نشدنی است.
شعار دادن گاه از اختیار سیاست گذاران و مدیران خارج می شود. در زمان ملی شدن نفت مظفر بقایی در مجلس گفته بود که مشتریان نفت ایران در اسکله های بنادر ما مثل دکان نانوایی صف می کشند.
سیاستمدار عوام گرا که همیشه دوست دارد از پیچیدگی های مسایل کم و مسأله ای فنی و چند بعدی را به مسأله ای ساده تبدیل کند که می توان برایش راه حل های ساده و ارزان و فوری ارایه داد میخواهد صنعت پیچیده نفت را در یک نانوایی بازسازی کند. در مقابل تحلیل گر متخصص دوست دارد تا مسأله را چند بعدی ببیند. ویژگی سیاست مدار عوام گرا ساده انگاری است. درست مثل مظفر بقایی که گفت مثل دکان نانوایی.

سه شب است این کتاب را زمین نتوانسته ام بگذارم و علیرغم ساعت های طولانی کار روزانه سنگین، شباهنگام لذت گزیده خوانی مقاله هایش و غوطه ور شدن در مثال ها و یادداشت هایش مرا رها نکرده است.

سپاس فراوان از #امیر_ناظمی و #شهاب_جوانمردی و #کیوان_جامه_بزرگ و #سیاوش_علیخانی و #فناپ

منتظر #گزیده_خوانی های دیگر می مانم.

#راهبرد
#استراتژی
#کتاب_خوب
#فرزین_فردیس
#کتاب_شرق
#محمد_مصدق
#دکتر_مصدق
#ملی_شدن_نفت
#نگران_ایران

پی نوشت: درست مثل دکان نانوایی؛ درست مثل زمستان سخت؛ درست مثل تحریم دان شان پاره شود؛ درست مثل هزاران مثال ملموس امروزی دیگر...
https://www.instagram.com/p/C2fhs-bvHz7/?igsh=MXhpbHNnOTl0ZWZoag==

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

15 Nov, 09:59


▪️نباید از انقلاب صنعتی چهارم جا بمانیم

🔺فرزین فردیس، عضو هیات رئیسه اتاق تهران، با اشاره به ضرورت آشنا شدن کسب‌وکارها با هوش مصنوعی که انقلاب صنعتی چهارم را رقم می‌زند، از برگزاری رویدادهای مختلف توسط مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران، برای آماده‌سازی اعضای اتاق و بنگاه‌های بخش خصوصی با این فناوری جدید گفت.

🔺او با اشاره به جذابیت هوش مصنوعی در داخل و خارج و پرداختن به آن به ویژه در حوزه بازار کار گفت:‌ به نظر من هوش مصنوعی کسی را از بازار کار حذف نمی‌کند اما افرادی که بلد هستند با هوش مصنوعی کار کنند، دیگرانی را که بلد نباشند با هوش مصنوعی کار کنند، حذف خواهند کرد.

https://news.tccim.ir/story?nid=77042

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

19 Nov, 21:02


تیم #کاوان با استفاده پلتفرم کاوان که از هوش مصنوعی بهره گرفته است، موفق به ارائه گزارشی جامع از شش ماه اول سال جاری از #رسانه_‌های_اجتماعی شده است. این گزارش اولین گزارشی است که به این شکل دقیق و مفصل به فضای رسانه‌های اجتماعی ایران پرداخته است.
بسیاری از کسب‌وکارها و سازمان‌ها در پی آن بودند که بدانند کاربرهای ایرانی فضای مجازی بیشتر در مورد چه چیزی صحبت می‌کنند و چه رسانه‌هایی فعال‌تر بوده‌اند. همین موضوع انگیزه‌ای شد که این گزارش تولید شود.
این فایل شامل آمار و اعداد و نمودارهای زیادی از موضوعات #اجتماعی، #اقتصادی، #فرهنگی، #ورزشی و #علمی است و #سهم_هر_رسانه و نمودار روند انتشار پست‌ها در هر کدام مشخص است. همچنین با استفاده از الگوریتم‌های #هوش_مصنوعی احساسات کاربران را در مورد هر موضوعی و به صورت کلی بررسی شده است.
این گزارش دارای ابرهشتگ و عبارت‌های پراستفاده در مطالب رسانه‌های اجتماعی است و بسیار برای متخصصان #مارکتینگ و #سوشال_مدیا مفید است.
این گزارش جامع به شکل کامل در فایل PDF زیر قرار دارد.

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

25 Jan, 20:23


🔺نتايج شگفت انگيز يك نظرسنجي

✍️ مسعود خوانساري/ رئيس اتاق بازرگاني تهران

🔺اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران از ابتدای دی ماه پویش «یک صدا برای کارآفرینان» را با هدف تجمیع موانع کسب و کارهای خصوصی در بازه زمانی پس از تحریم های بین المللی و انتقال مشکلات آن ها به دستگاه های دولتی آغاز کرده است. بیش از 1500 مدیر عامل و کارآفرین تا به حال در این پویش از طریق سایت اینترنتی، مرکز تماس و ارتباط حضوری شرکت کرده اند.
🔺نتایج تا 16 ام دی ماه به شرح زیر است:
• مهمترین موانع فعلی کسب و کارها این گزینه ها بوده است: تحریم های بین المللی و نرخ ارز و نوسانات آن به همراه گمرک و قوانین تجارت
• نتایج جالبی که تا به اینجا بدست آمده است
76 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه قیمت گذاری دستوری از قیمت‌گذاری غیر منطقی محصولات تولیدی شکایت داشته اند
63 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه مدیریت سیستم تامین اجتماعی از جریمه های غیر منصفانه سازمان تامین اجتماعی شکایت داشته اند
55 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه مدیریت سیستم مالیاتی از نرخ های متناقض و آیین نامه های متعدد سازمان امور مالیاتی شکایت داشته اند
49 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه مدیریت سیستم مالیاتی از فرآیندهای پیچیده و زمان بر سیستم مالیاتی شکایت داشته اند
47 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه ارز و نوسانات آن از بخشنامه های متعدد بانک مرکزی شکایت داشته اند
45 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه کمبود نیروی ماهر و باسواد از کمبود آموزش های مهارتی شکایت داشته اند
43 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه گمرک و قوانین و مقررات تجارت از تعدد قوانین موجود و تناقض آن ها در حوزه گمرک شکایت داشته اند
42 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه نرخ مالیات از نرخ بهره مالیات شکایت داشته اند
38 درصد از پاسخ دهندگان در حوزه دسترسی به تامین مالی در داخل کشور از نرخ بهره نامناسب شکایت داشته اند
• 78 درصد گفته اند که سود آن ها در پایان سال کاهش خواهد یافت و 71 درصد از آن ها گفته اند سود آن ها بیش از 25 درصد کاهش خواهد یافت
• 36 درصد از افراد انتظار دارند که در انتهای سال تعداد نیروهای خود را کاهش دهند
• مدیران در این مدت منفعل نبوده اند و جهت مقابله با این مشکلات راهکار های زیر را انتخاب کردند:
🔺کاهش هزینه های عملیاتی
🔺یافتن تامین کننده جایگزین
🔺یافتن تامین مالی جایگزین

@karkhaneonline
@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

22 Jan, 11:29


🔺به فردا فکر کنید
ائتلاف برای فردا به عنوان برنده قاطع انتخابات پیشین اتاق بازرگانی با صدور بیانیه‌ای برای حضور در نهمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی اعلام حضور کرد:

🔺اقتصاد ایران در شرایط بی‌سابقه‌ای قرارگرفته است. از سویی تحریم‌های غیرمنصفانه و غیرقانونی آمریکا، فشار را بر شانه‌های اقتصاد ایران سنگین کرده و از سوی دیگر نارسایی‌های اقتصادی و مدیریتی داخلی، فعالان اقتصادی را در تنگنای جدی قرار داده است. بخش خصوصی که دل درگرو رشد و توسعه‌ی ایران دارد، امیدوارانه چشم به فردا دوخته است، به‌روزی که کالای سیاست از بازار اقتصاد برچیده شود و اقتصاد ایران در سراسر دنیا دامن بگستراند.
🔺فعالان اقتصادی بیش از هر قشری در جامعه اهمیت داشتن روابط پایدار و بر پایه‌ی تعامل با جامعه‌ی جهانی را درک می‌کنند و آن را شرط لازم برای بالندگی اقتصاد کشور می‌دانند. اقتصاد آسیب‌دیده و نشسته‌ی ایران نیاز به دو بال دارد، یکی اتکا به توان و ظرفیت‌های داخلی و دیگری پیوند و همکاری گسترده و همه‌جانبه با جهان. و بدون هر یک از این دو بال پرواز و اوج‌گیری اقتصاد ممکن نیست. در چنین شرایطی نهاد بخش خصوصی بار دیگر در آستانه‌ی انتخابات خود قرارگرفته است. در میانه‌ی تندبادی که در اقتصاد ایران درگرفته باید هم‌نهاد بخش خصوصی را حفظ کرد و هم آن را بیش‌ازپیش، خانه و پناهگاه اعضایش ساخت.
🔺«ائتلاف برای فردا» با درک مسئولیت تاریخی خود و رسالت اتاق آینده، بار دیگر پای به صحنه‌ی انتخابات می‌گذارد تا در امتداد چهار سال تلاش یکپارچه، بی حاشیه و مبتکرانه، که به روایت گزارش‌های مستقل با رضایت بالای اعضای اتاق همراه بوده است، پرچم‌دار راستین و یگانه‌ی بخش خصوصی پایتخت و یاریگر اقتصاد ملی در این برهه‌ی خطیر و پر چالش باشد.
"ائتلاف برای فردا" در انتخابات گذشته به پشتوانه‌ی بیشترین تعداد تشکل‌های ملی اقتصادی و آراء اعضای محترم، توانست پس از چند دوره چنددستگی، اتاق تهران را یک‌صدا در مسیر مأموریت‌هایش قرار دهد و توان اتاق را در متن موضوعات و بر مشکلات اعضا و محیط کسب‌وکار متمرکز کند. "ائتلاف برای فردا" در دوره‌ی گذشته، بانی اخلاق در اتاق بوده است و کماکان با این باور به راه خود ادامه خواهد داد.
🔺ما خرسندیم که یک دوره همکاری صمیمانه این فرصت را برایمان فراهم آورد تا از یک ائتلاف انتخاباتی به یک تیم منسجم و همفکر بدل شویم و سرمایه‌ی اعتماد و باور جامعه تشکلی و اعضای اتاق را به این حرکت افزون کنیم. ما برای تقویت بیشتر این سرمایه‌بر آنیم که مجال حضور نخبگان بیشتری را در اتاق فراهم آوریم، از پیشکسوتان گرفته تا بانوان و جوانان. عده‌ای از ما این دوره در کنار ائتلاف خواهند بود تا عده‌ی دیگری از شایستگان به ما بپیوندند و این‌چنین به گردش نخبگان و پرهیز از انحصار وفادار خواهیم ماند. و سربلندیم از اینکه حرکت ما پر از رویش و عاری از ریزش بوده است. آری، این‌چنین می‌شود یک رؤیا را به واقعیت بدل نمود، اینکه جمع را مقدم بر افراد بشماریم و خالصانه برای آینده‌ی بخش خصوصی گرد هم آییم. بر این باوریم که تیم نامزدهای "ائتلاف برای فردا" قوی‌تر و فراگیرتر از دوره‌ی پیش است و نماینده‌ی شایسته‌ای برای جامعه‌ی کسب‌وکار و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران خواهد بود.
🔺پس بار دیگر از همه‌ی اعضای اتاق صمیمانه و مشتاقانه دعوت می‌کنیم تا با شرکت در انتخابات یازدهم اسفندماه، راهی را که آمده‌ایم تداوم بخشند. در برابر تندباد باید ایستادگی کنیم، با عزمی استوار و گام‌هایی محکم، دست در دست هم، یکپارچه و یک‌صدا، با ائتلافی آزموده و راستین و برای فردای بخش خصوصی ایران عزیز.
🔺https://karkhaneonline.ir/1397/11/02
🔺@karkhanehonline

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

22 Jan, 08:59


💰بارها و بارها در خصوص اهمیت برنامه ریزی برای مذاکره در کلاس ها دوره ها و مطالب آموزشی ام صحبت کرده ام و تاکید کرده ام که در هیچ حلسه مذاکره مهمی نبایستی بدون کسب آمادگی قبلی حضور پیدا کرد.
🗒چکیده هر آنچه در این خصوص تجربه کرده و آموخته ام را در قالب یک چک لیست مذاکره جمع کرده ام که در واقع مجموعه پرسش هایی است که پرداختن به پاسخ آنها قبل از حضور در جلسه مذاکره بسیار راهگشاست.
🎙به زودی و در قالب یک سری پادکست در خصوص تک تک این پرسش ها توضیح خواهم داد.


@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

18 Jan, 15:49


نسبت هزینه کرد بین فعالیت های بازاریابی و فروش در هر سازمانی یک سوال کلیدی است. جواب و توصیه اندرسن هوروویتز به این پرسش شنیدنی و آموختنی است
https://youtu.be/509zS9TZJuY

@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

02 Jan, 13:13


https://circle.arvancloud.com/%DB%8C%DA%A9%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86/

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

29 Jun, 17:18


🖌 یادداشتی از پدرام سلطانی

"حالا چی میشه؟ حالا چکار کنیم؟"

این دو پرسش دنیای ذهنی این روزهای مردم ماست. آنقدر در دو سه ماه گذشته با این دو پرسش روبرو شده ایم که بصورت هذیان گونه در ذهن و فکر ما رژه می روند. مردم کوچه و بازار، از هر طبقه و قشری، جویای پاسخها و نظرات هم در باب این سئوالات هستند.

📍در نگاه من پاسخ پرسش "حالا چی می شه؟" هنر یک حکمرانی است. این پرسش آینده ایست که یک دولت برای مردمش ترسیم می کند. او با نشان دادن این آینده مردم را در مسیر حرکت ملی گسیل می کند. هرکس در اندازه ی خواست و آرزوی خود راهی این آینده می شود. اگر حاکمیت تصویر "حالا چی می شه؟" را برای مردم واضح و قابل تشخیص بکشد، مردم کم و بیش پاسخ "حالا چکار کنیم؟" را در خواهند یافت.آینده، نقطه ی مشخصی برایشان خواهد شد و هر کس با وسیله و توشه ی خود به سوی آن راه خواهد افتاد. هنگامی که این اتفاق بیافتد کشور به راه خواهد افتاد، زیرا جهت حرکت مردم کم و بیش یکسان و یکنواخت خواهد شد. رشد اقتصادی، توسعه ى فرهنگی، حرکت علمی، اشتغال، خلاقیت و فناوری، همه و همه راه خود را پیدا می کنند. به فوتبال نگاه کنید! تصویر واضح و مشخص است: "دروازه ات را حفظ کن، دروازه ی حریف را بگشا!" فوتبالیست خوب کسی است که این تصویر واضح را در ذهن نگه دارد و برای رسیدن به آن تلاش کند.

📍دوره ی گذشته ی ریاست جمهوری آقای روحانی هدف، گشایش در تعاملات بین المللی و حل مشکل هسته ای بود. این هدف را تقریباٌ همه ی مردم فهمیده بودند. تصویر ساده بود و تکلیف همه هم مشخص. در این دوره اما هیچ چیز مشخص نیست. در این دوره پاسخی به پرسش "حالا چی می شه؟" از سوی دولت و مقامات ارشد داده نشده است. ارکان کشور برای تعیین پاسخ این سئوال با هم به فهم مشترکی دست نیافته اند.

📍تشویش و التهاب جامعه از این است که مردم یک قدمی خود را تاریک می بینند زیرا دولت (در معنای عام آن) نه راهی ترسیم کرده و نه نوری بر آينده انداخته است. رئیس محترم جمهور با مردم حرف می زند و ایشان کنجکاوانه در جستجوی پاسخ به پرسش "حالا چی می شه؟" هستند اما هیچ سرنخی به دستشان نمی آید. تمام حرف مسئولین این است که حریف می خواهد به ما گل بزند. این ترسیم آینده نیست. مردم باید بدانند هدف دولت، هدف بلند مدت کشور و رویکرد مشخص حاکمیت ما چیست در غیر اینصورت هرکس به سمتی توپ می زند، و برخی هم توپ را بر می دارند و می برند.

📍سرمایه ی اجتماعی یک کشور هم تنها می تواند پشت پاسخ به سئوال "حالا چی می شه؟" جمع شود. اگر کسی به این سئوال پاسخ داد و مردم پاسخ او را پسندیدند، به او رأی خواهند داد یا پشت سر او خواهند ایستاد، و او اینگونه سرمایه ی اجتماعی پیدا می کند. اگر به این سئوال پاسخ نداد مردم به پاسخ "حالا چکار کنیم؟" او هم توجه نخواهند کرد زیرا نخست باید این باور را بیابند که او مقصد را شناخته و نشان داده است.

📍کشور ما بصورت خزنده و آرام هدفش را گم کرده است. رویکردهایی که از زبان برخی مسئولین، به عنوان هدف، جاری می شود آنقدر مبهم و با یکدیگر متناقضند که در جامعه مقبولیت نمی یابند. اهداف سالانه و کوتاه مدت ما آنقدر زیگزاگ و متقاطع هستند که هیچ مقصدی را نشانه نمی روند. حتی همین اهداف کوتاه مدت و زیگزاگ، امروز دیگر وجود ندارند. اگر کسی در سطح عالی کشور بصورت واضح، معقول و باورپذیر پاسخ پرسش "حالا چی می شه؟" را ندهد مردم در مقام تشخیص "حالا چکار کنیم؟" دست به اقدامات تدافعی می زنند تا خود را از گزند آینده ی نامعلوم حفظ کنند. ارز می خرند، طلا می خرند، فرصت طلبی می کنند، مهاجرت می کنند، انواع تخلفات را مرتکب می شوند و سر آخر اعتراض می کنند، در فضای مجازی ناسزا می گویند و با هم گلاویز می شوند.

🔲 تعریف ما تاکنون در مقوله ی "حکمرانی خوب" با دنیا متفاوت بوده است. برای همین پاسخ سئوالات ساده اما کلیدی را، که یک کشور را باید هدایت کند، نداده ایم. ما باید هرچه سریعتر به سئوالات اساسى رایج در جامعه پاسخ بدهیم، پاسخهای شفاف و قانع کننده. احاله کردن پاسخها به شش ماه و یکسال آینده هزینه ی حفظ یکپارچگی و سرمایه ی اجتماعی را باز هم بالاتر می برد. مردم حق دارند که از رئیس جمهور و مسئولینشان بخواهند که دست از موعظه ی ایشان بردارند و ساده و صریح بگویند که "حالا چی میشه؟"

https://t.me/pedram_soltani

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

15 Mar, 07:27


درسی از انیمیشن برنده اسکار؛ مذاکره یک بده بستان داوطلبانه است.
@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

06 Mar, 07:28


⁠سکوت سرشار از ناگفته هاست


یکی از تکنیک هایی که در کلاس های درس مذاکره در مورد آن بحث می کنیم "سکوت به جا و به شکل اصولی" است. در این کلاس ها در مورد قدرت اعجاب انگیز سکوت در مدیریت کردن برخی از موقعیت های مذاکره مثال های مختلفی می زنم و لزوم پیاده سازی حرفه ای آن را (تشخیص موقعیت به جای استفاده، رعایت زبان بدن متناسب و رعایت زمان بندی صحیح) تذکر می دهم.
این اواخر سر یکی از کلاس ها یکی از دانشجویان بعد از توضیحات من تکمله ای اضافه کرد که از قدیم گفته اند "جواب ابلهان خاموشی است". ابتدا به ساکن گفتم بله و عبور کردم از موضوع و به سراغ مبحث بعدی رفتم. در زمان استراحت که باخودم کارگاه را دوره می کردم دیدم با تائید من ممکن است مخاطب به اشتباه بیفتد و لذا در ادامه کلاس آنرا اصلاح کردم.
واقعیت این است که همه کسانی که مقابل ما نشسته اند ابله نیستند و لذا تشخیص درست اینکه کجا باید سکوت کرد و کجا نبایستی سکوت نمود بسیار حیاتی و ضروری است. سکوت بیجا یکی از پیامدهای نامطلوبی که دارد باعث میدان دادن به پیشروی و تازیدن طرف مقابل می گردد. به قول النور روزولت "هیچکس نمی تواند به شما احساس تحقیر بدهد مگر با اجازه خود شما"


"No one can make you feel inferior without your consent"


@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

06 Mar, 06:39


⁠مبارزه با فساد خواسته واقعی ما ایرانیان است یا فقط شعارش را می دهیم؟


شاید نشود جلوی هرگونه فسادی و در هر سطحی را گرفت ولی یکی از روش های تجربه شده موفق در دنیا استفاده از سامانه هایی است که گزارش و خروجی آنها در معرض دید همگان قرار دارد. در این سامانه ها گزارش های مردمی و رسانه ای درباره فساد خرد و رشوه در جهت کاهش فساد و ارتقا شفافیت در نهادهای عمومی و دولتی به صورت مکانیزه جمع آوری می شود.
اگر در یکی از ادارات یا سازمان های دولتی یا شهرداری ها مجبور به دادن رشوه شدید یا از شما زیرمیزی درخواست شد می توانید آن را بدون نگرانی از آنکه هویت شما مشخص شود در این سایت گزارش کنید.
این سایت که به تازگی توسط یک گروه دانشجویی راه اندازی شده است الگوبرداری از تجربه چند کشور آسیایی است که در حوزه مبارزه با فساد موفق بوده اند.




@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

04 Mar, 08:01


تنها چند روز پس از انتشار، #ایران_در_گزارش‌های_بین‌المللی (۲۰۱۸-۲۰۱۷) نوشته #سعید_اسلامی_بیدگلی و #سارا_هداوند به چاپ دوم رسید.

#نیمکت، یادداشت‌های کوتاه اقتصادی، مالی و ...
@nymkat

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

23 Feb, 07:36


🏁همیشه راه حل در مذاکره کردن نیست


سرمایه گزار افسانه ای وارن بافت بر اساس اصول بنیادین سرمایه گزاری خود همواره مذاکره را رد می کند. اگر می خواهید شرکتتان را به او بفروشید، فقط یک فرصت دارید. شما فقط یکبار می توانید به او پیشنهاد بدهید. بافت یا شرکت شما را به قیمتی که پیشنهاد داده اید می خرد یا که تحت هیچ شرایطی دیگری آن را نمی خرد. اگر قیمتتان بالا باشد، دیگر فرصتی برای مذاکره و پایین آوردن آن ندارید. نه یعنی نه و همه این را می دانند. بافت چنان شهرتی در انعطاف ناپذیری دارد که باعث می شود دریافت بهترین قیمت ممکن از همان ابتدا برایش تضمین شده باشد، بدون آن که کوچک ترین زمانی را صرف چانه زدن کند.


🎯 شما کجا موقعیت و شرایطش را دارید که با مذاکره نکردن و انعطاف ناپذیری امتیاز بدست بیاورید؟


@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

21 Feb, 06:14


https://www.aparat.com/v/xAejV

@farzinfardiss_official

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

11 Feb, 16:19


✈️🛩داری اشتباه می‌کنی کاپیتان!


در دهه‌ی ۱۹۹۰ حوادث هوایی و سقوط هواپیما در خطوط هوایی کره‌جنوبی ۱۷ برابر متوسط جهانی شده بود؛ به نحوی که در سال ۹۹ آمریکا پرواز کارکنان خود را ممنوع کرد، کانادا اخطار داد که اجازه فرود هواپیماهای این خط را معلق خواهد کرد و خطوط هوایی دلتا و ایرفرانس در عمل همکاری خود را به تعلیق درآوردند!

در دنیای امروز استفاده از هواپیما به اندازه‌ی یک دستگاه قهوه‌ساز قابل اعتماد است و تنها مجموعه‌ای از اشتباهات انسانی (در حدود ۷ اشتباه پی‌درپی) می‌تواند یک پرواز را به سقوط بکشاند!

گزارش‌های ارزیابی نشان می‌داد ایراد فنی، سهم کمی داشت و عوامل انسانی نیز متفاوت از سایر خطوط هوایی نبود. مطالعات متعددی مانند مطالعات شرکت بوئینگ و پژوهشِ دو زبان‌شناس (فیشر و اورسانو) پرده از راز بزرگی برداشت. آن‌ها متوجه شدند هواپیماهای سقوط کرده به دلیل ساده‌ای دچار مشکل می‌شدند: هیچ کس به صراحت به کاپیتان نمی‌گفت: «داری اشتباه می‌کنی کاپیتان!»

ساختار زبانی در برخی از فرهنگ‌ها به دلیل شرم، احترام، ترس، ارشدیت یا آنچه ادب دانسته می‌شود، به گونه‌ای است که رده‌ی پایین‌تر به صراحت نمی‌تواند اشتباهات رده‌ی بالاتر را بیان کند.

پژوهش نشان می‌داد بیان اشتباه یک نفر، از صراحت کامل تا تلطیف، قابل رتبه‌بندی است:
۱-جملات امری و صریح: کاپیتان ۳۰ درجه به راست بپیچید!
۲-جمله الزامی: به نظر می‌رسد ما باید به سمت راست تغییر مسیر بدهیم.
۳-جمله پیشنهادی: پیشنهاد می‌دهم تغییر مسیر دهیم.
۴-پرسش: بهتر نیست تغییر مسیر دهیم؟
۵-ترجیح: به نظر (این شاگرد) بهتر است تغییر مسیر دهیم.
۶-اشاره: اگر تغییر مسیر ندهیم با طوفان روبه‌رو می‌شویم.

بررسی جعبه‌های سیاه پیداشده در سقوط‌ها نشان می‌داد که در برخی از فرهنگ‌ها (مثل کره) کمک خلبان یا مهندس پرواز از جملات اشاره‌ای یا ترجیحی (که تلطیف واقعیت هستند) استفاده می‌کرده‌اند، اما در فرهنگ‌هایی که صراحت وجود داشته است، و جملات امری یا الزامی بوده است، کمتر شاهد سقوط بوده‌ایم!

به همین دلیل زمانی که خلبانان کم‌تجربه‌تر مسول هدایت پرواز بوده‌اند، کمتر سوانح روی داده بود، چون سایرین با آن‌ها صراحت داشتند، اما این خلبانان کارآموزده‌تر و ارشدتر بودند که سقوط مردم را رقم می‌زدند!

مطالعات هلمریش (روان‌شناس) نشان داد، در یک مورد، حتی وقتی کمک خلبان‌ها می‌دانستند که خلبان دارد اشتباه می‌کند، آمادگی لازم برای دردست گرفتن پرواز را نداشتند. همگی به همین دلیل جان خود را در سقوط از دست دادند.

🗓 ۴ درس بزرگ از سقوط‌ها
۱-این فرهنگ است که موفقیت یا شکست را تعیین می‌کند؛ نه فناوری و نه هواپیماهای مطمئن‌تر.

۲-رده‌ی پایین‌تر برای جلوگیری از سقوط و شکست بزرگ جمعی، هیچ چاره‌ای جز آن ندارد که به صراحت خطاب به رده‌ی بالا فریاد بزند: رفیق داری اشتباه می‌کنی!

۳-رده‌ی بالاتر باید بفهمد که تنها راه نجات دسته جمعی دادن این آزادی به زیردست است که اشتباه او را به صراحت بگوید. در یکی از پروازها کاپیتان در مقابل کمک‌خلبانی که به او تذکر داده بود که اشتباه کرده است، با پشت‌دست به دهانش زده بود. آن پرواز سقوط کرد و این آموخته‌ی ما از جعبه سیاه است!

۴-خط هوایی کره نشان داد، گذار از این وضعیت تنها در صورت پذیرش واقعیت‌های فرهنگی و خودآگاهی جمعی امکان‌پذیر است. با انکار یک آسیب فرهنگی تنها امکان سقوط افزایش می‌یابد.


منبع: http://sharenovate.com/posts/544
🔖 join us 🔻🔻🔻
🦊 @designerdiaries

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

08 Feb, 05:46


https://www.aparat.com/v/MlCFm/بی_وفا_مردا_که_در_هنگام_تب_و_ناخوشی_مادر

فرزین فردیس (Farzin Fardiss)

16 Jan, 15:39


⁠⁣این روزها همه جا پر است از خبرهای دردناک و مایوس کننده و بعضا وحشتناک.
زلزله، رکود، خشکسالی، بیکاری، مرگ دریادلان، ناآرامی ها و اعتراضات اجتماعی و سیاسی و ...


🎤خیلی ها می پرسند چه باید کرد؟
و من بارها و بارها در این میان یاد شاهکار سینمایی روبرتو بنینی افتادم... 🏆فیلم ستودنی "زندگی زیباست"


چهارده سال تجربه فروشندگی به من یک چیز از ویژگی های یک فروشنده عالی یاد داده باشد آن است که هر اتفاقی در زندگی روزمره یک فروشنده حرفه ای بیفتد باید در جلسه فروش خم به ابرو نیاورد و بهترین نمایش خود را اجرا کند🎭.


به قول یکی از پیشکسوتان و خاک بازار خورده های این صنعت
The Show Must Go On


#فروش #فروشنده_حرفه_ای #زندگی_زیباست #show_must_go_on


@farzinfardiss_official