روانشناسی کودک و نوجوان @dranushee Channel on Telegram

روانشناسی کودک و نوجوان

@dranushee


کانال تخصصی روانشناسی آموزشی و تربیتی کودکان و نوجوانان

روانشناسی کودک و نوجوان (Persian)

به کانال تلگرامی روانشناسی کودک و نوجوان خوش آمدید! این کانال تخصصی توسط دکتر انوشه (کارشناس روانشناسی) اداره می‌شود و به موضوعات روانشناسی آموزشی و تربیتی کودکان و نوجوانان می‌پردازد. اگر به دنبال راهنمایی‌ها و مشاوره‌های حرفه‌ای در زمینه روانشناسی کودکان و نوجوانان هستید، این کانال مناسبی برای شماست. از آخرین تحقیقات و روش‌های نوین روانشناسی در ارتباط با کودکان و نوجوانان مطلع شوید و با مسائل مختلفی که در فرآیند رشد و تربیت آن‌ها مطرح می‌شود، آشنا شوید. با عضویت در این کانال، می‌توانید به عنوان والد یا مربی، راهکارهای مناسبی را برای حل مشکلات روانی و رفتاری کودکان و نوجوانان خود پیدا کنید. همچنین، می‌توانید با سوالات خود در خصوص روانشناسی کودکان و نوجوانان به طور مستقیم از دکتر انوشه مشاوره بگیرید. پس حتما به کانال روانشناسی کودک و نوجوان ما بپیوندید و از تجربه‌ی فوق‌العاده ارتباط با این حوزه مهم و حساس لذت ببرید!

روانشناسی کودک و نوجوان

21 Nov, 18:32


ورود به کانالVIPرایگان فقط تا امشب🎈

روانشناسی کودک و نوجوان

21 Nov, 18:32


امشب به مناسبت تولد خودم لیستی از بهترین چنل های VIPرو که فروشی هستن رو خریداری کردیم امشب رایگان قرار میدیم :🙏
https://t.me/addlist/JeX8zwSDVGUwYThk

روانشناسی کودک و نوجوان

21 Nov, 13:17


🔥⚠️
آخرین َمهلت ثبت نام با تخفیف بی‌سابقه
از دستش ندین



👑 دوره های استاد آرش نیا

*مقدماتی تا پیشرفته*
*به همراه کارت گارانتی طلایی*
*محتوای بسته VIP Plus*
👇
*١. دوره ی مکالمه تعاملی و گرامر ١*
*٢. دوره مکالمه تعاملی و گرامر ۲*
*٣. دوره مکالمه تعاملی و گرامر ٣*
*۴. دوره ی ۶۰۰ واژه آرش نیا*
*۵. دوره جامع ۵۰۴ واژه با فیلم*

📗 09120882098
📷 Rezaarashnia
✈️ Rezaarashnia

به مناسبت شروع سال تحصیلی ظرفیت ثبت نام به تعداد محدود با تخفیف ویژه باز شده جهت دریافت اطلاعات و مشاوره به آی دی زیر پیام بدید ⬇️
🔺https://t.me/Reza_Arashnia_admin
🔺https://t.me/Reza_Arashnia_admin

روانشناسی کودک و نوجوان

20 Nov, 18:30


بیا اینجا هر روز تست زبان بزن ❤️

روانشناسی کودک و نوجوان

20 Nov, 18:30


فولدری پر از  ویدئو و فایل‌های آموزشی در حوزه‌های مختلف روانشناسی.زبان.ادبیات که کلی
اطلاعات مفیدبهتون می ده.🙏🏻👇🏻
https://t.me/addlist/zYwjt9CbvaY1MDQ0

روانشناسی کودک و نوجوان

20 Nov, 17:46


با كودكان خجالتی چگونه رفتار کنیم؟

گاهی اینگونه است که، كودك خجالتي كودك "مضطربي"ست كه باور دارد من بد هستم همه بد هستند، و اين افراد بد اگر از بدي من اگاه شوند به من اسيب مي زنند. خجالت به معني عدم حرمت نفس همراه با اضطراب مي باشد.

١) هميشه احساس كودك را تاييد كنيد. وقتي ترسيد نگيد اين كه ترس نداره يا نترس، بايد گفت ميدونم ميترسي. در صورت نفي و رد احساس كودك، او به اين نتيجه ميرسد كه من هيچي نميفهمم، هر چه احساس ميكنم اشتباه است و شروع به نفي احساس خود و شخصيت خود ميكند.

٢) كودك را به صورت مستقيم تصحيح نكنيد. هرگز او را جلوي دوستانش يا در مقابل جمع يا حتي جلوي خواهر و برادرش اصلاح نكنيد. اگر كلمه يي گفت كه اشتباه بود، در جمله يي از ان كلمه استفاده كنيد. در صورت لزوم، در اتاقش به تنهايي درباره كار اشتباهش صحبت كنيد.

٣) وقتي با شما صحبت ميكند به او توجه مخصوص نشان بدهيد. اگر در حال تلفن حرف زدن، صحبت با دوستانتان، كار با كامپيوتر، يا تماشاي تلويزيون هستيد لحظه يي كارتان را متوقف كنيد، به چشمانش نگاه كنيد، و در صورت لزوم از او بخواهيد بعد از اتمام كارتان با او صحبت خواهيد كرد.

٤) از او بخواهيد برايتان كتاب بخواند، اواز بخواند، فيلمي كه ديده را تعريف كند و نشان بدهيد مشتاق شنيدنيد.

٥) هرگز به او يا كارهايش نخنديد. مخصوصا در جمع حتي به كارهاي بامزه ش نخنديد مگر انكه خودش اين خواسته يا انتظار را داشته باشد.
٦) بعد از شش سالگي با كمك مربي خصوصي او را در زمينه يك ورزش "گروهي" مثل فوتبال يا بسكتبال بسازيد تا زمين ورزشي بدرخشد.

٦) هرگز با فرزندتان درد دل نكنيد
بدي ديگران مخصوصا همسر خود را هرگز به او نگوييد. پدر و مادر باید دوست فرزندانشون باشند ولی هیچگاه هیچگاه هیچگاه هیچ پدر و مادری حق ندارد فرزندش را به عنوان دوست خود انتخاب کند

٧) روزي ٥٠ بار به جا به موقع به او بگوييد تو خوبي. مرسي پسر خوبم، ممنونم دختر خوبم.

٨) از ظاهر او ايراد نگيريد او را با كسي مقايسه نكنيد.

٩) به خاطر اشتباهش او را تنبيه نكنيد.

١٠) اجازه بدهيد اشتباهات بي خطر كند و در صورت نياز بدون منت كمكش كنيد.

١١) به او احساس گناه ندهيد. مثلا خسته شدم از دستت، پيرم كردي، كاش بميرم راحت بشم. به خاطر شما تو اين خراب شده موندم، تو هم لنگه بابات/مامانت هستي.

١٢) از كودك به عنوان جاسوس استفاده نكنيد.

١٣) با او قهر نكنيد.

١٤) از خجالتی بودن او در جمع حرفی به میان نیاورید کودکان خجالتی در برابر حرف های اطرافیان بسیار حساس اند.

#دکتر_انوشه
@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

20 Nov, 17:46


#کودکانه

کودکان خجالتی را از نقاشی هایشان بشناسید.
کودکانی که نقاشی های درهم و نامنظم می کشند معمولاً توجه و تمرکز کافی ندارند و به همین دلیل نمی توانند از تمام توانایی های خود استفاده کنند.
اگر کودک در نقاشی هایش آدم کوچکی را در گوشه برگه ترسیم کند به این معنی است که خود را کم ارزش و کم اهمیت تر از دیگران می داند. اگر این شکل نقاشی کردن برای مدت طولانی ادامه یابد باید برای رفع مشکل به متخصص مراجعه کرد زیرا این کودک بیش از حد خجالتی است و برای داشتن ارتباط بهتر با اطرافیان به کمک نیاز دارد. همچنین کودکان خجالتی معمولاً در گوشه برگه نقاشی می کنند و تمام صفحه را پر نمی کنند.

#دکتر_انوشه
@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

20 Nov, 17:46


کودکان خجالتی

کودکان را به آرام بودن تشویق نکنید

یکی دیگر از فاکتورهایی که در زمینه شکل‌گیری این صفت در کودکان می‌تواند مؤثر باشد مدرسه است زیرا مدرسه اولین جایگاه رسمی است که کودکان در آن نقش معینی دارند و نوع برخورد و رفتار معلم با کودکان بسیار اهمیت دارد.

متاسفانه در خیلی از مدارس کودکانی که رفتارهای انفعالی دارند به این معنا که بسیار آرام و ساکت هستند معلمان از این ویژگی‌ آن‌ها به عنوان یک صفت پسندیده و مثبت یاد می‌کنند و حتی به سایر همکلاسی‌های آنان نیز این صفت آرام و خجالتی بودن کودک را تحت عنوان یک ارزش گوشزد می‌کنند که متاسفانه این شیوه کاملا اشتباه است.

همچنین این موضوع در خانواده‌ها نیز به وفور مشاهده می‌شود و معمولا کودکی که کم‌رو و آرام‌تر است را به عنوان یک کودک خوب معرفی می‌کنند در صورتی که این ویژگی اصلا صفت پسندیده‌ای نیست بلکه به طور کلی کم‌رویی با ترس، هل‌ شدن، از دست دادن اعتماد به نفس و کمبود عزت نفس همراه است.

کودکان خجالتی پرخاشگر هستند

همچنین کودکانی که از کم‌رویی و خجالتی بودن رنج می‌برند علاوه بر اینکه در جمع معمولا آرام و ساکت هستند و به خود اجازه و جرات بیان نظرات خود را نمی‌دهند معمولا کودکان پرخاشگری نیز هستند زیرا گاهی نتیجه کم‌رویی و خجالتی بودن در کودکان، خود را در قالب پرخاشگری نمایش می‌دهد.

خجالتی بودن چه تبعاتی به دنبال دارد؟

کم‌رویی و خجالتی بودن در افراد و به تبع در کودکان منشاء برخی از بیماری‌های روانی و جسمی است، این صفت می‌تواند منجر به تشدید ضربان قلب، اختلالات تنفسی،‌ لرزش دست، تغییر صدا، لکنت زبان، خشکی دهان، عدم دفاع از خود،‌ افت شخصیت و حتی رکود علمی شود.

برخی از اختلالات از جمله اختلال انزوا‌طلبی، در‌خودماندگی و گوشه‌گیری در افراد خجالتی و کم‌رو مشاهده می‌شود که حتی به گفته برخی از روان‌شناسان این صفت اختلال نیست بلکه یک بیماری است و چنانچه شدید شود به یک اختلال تبدیل می‌شود.

معمولا کودکانی که از کم‌رویی و خجالت رنج می‌برند در دوست‌یابی نیز با مشکل مواجه هستند و حتی این صفت آنها می‌تواند منجر به جهالت و نادانی شود و از دیدگاه روانشناسی افراد خجالتی احساس عجز و ناتوانی می‌کنند در حالی که ممکن است این افراد واقعا توانمند و باهوش باشند.

یکی از موضوعاتی که این افراد را مورد رنجش قرار می‌دهد این است که افراد خجالتی و کم‌رو همواره احساس می‌کنند علاوه بر اینکه توانایی انجام کاری را ندارند بلکه کاملا مورد توجه اطرافیان هستند و تمام حرکات آنان زیر ذره‌بین است که این صفت زندگی این افراد را فلج می‌کند.


─┅─═इई

روانشناسی کودک و نوجوان

20 Nov, 17:46


#کودکانه

به فرزندتون یاد بدهید که نه گفتن به معنی طرد دیگران نیست ومجبور نیستیم برای نگه داشتن رابطه هر چیزی رو بپذیریم‼️

خیلی اوقات از روی ترحم و به این خاطر که دیگران فکر نکنند آن‌ها را دوست نداریم، علی‌رغم بی‌علاقگی درونی، درخواستشان را قبول می‌کنیم.

بااین‌حال باید از کودکی این را یاد بگیریم که می‌توان فردی را دوست داشت و باز هم به او نه گفت.

نه گفتن به معنی دوست داشتن و طرد دیگران نیست؛ بلکه به این معنی است که با توجه به شرایط زندگی‌مان تصمیماتی بگیریم که کمترین آسیب را به ما وارد کنند.

این‌که برای محافظت از خود قدم برداریم اصلاً به این معنی نیست که به دیگران بی‌اهمیتیم و آن‌ها را دوست نداریم.


@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

14 Nov, 13:02


🔴 بیخودی غُر نزنید!

خیلی وقت‌ها حواس والدین به چیزهایی که می‌گویند نیست. در حالی که بچه‌ها مثل یک اسفنج که آب را به خودش جذب می‌کند، حرف‌های مادر و پدرشان را جذب می‌کنند و توی ناخودآگاه‌شان قرار می‌دهند. 

اگر مادر یا پدری هستید که غر زدن بخشی از شخصیت شما شده است، لطفا جلوی بچه‌ها مراقب باشید. 

قرار نیست آن‌ها از شما یاد بگیرند که زل زدن به نیمه خالی لیوان کار خوبی است، بلکه قرار است کاملا خلاف آن را یاد بگیرند. 

بنابراین از حالا به بعد به جای اینکه در مورد سختی‌های کارتان غر بزنید، روی نکات مثبت تمرکز کنید، مثلا بگویید: «روز خسته کننده‌ای داشتم ولی بالاخره کارم را تمام کردم!»

Join @dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

14 Nov, 13:02


از تکنیک ساندویچ برای رفتار با همسر یا فرزند خود استفاده کنید:

تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید نکته‌ای منفی را به عزیزی متذکر شوید ولی ندانید چگونه موضوع را عنوان کنید که کمتر ناراحت یا دلخور شود؟

به این صورت:
«جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت»

به عنوان مثال:
احمد تو دانش آموز سخت‌کوشی هستی، اگرچه نمره ریاضیت کمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی کسب کردی.

سارا جان، شما آشپز بی نظیری هستی، اگرچه خورشت کمی شور شده، ولی سوپت واقعا خوشمزه است.

مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذکرهای زیادت ناراحت میشم، ولی می دونم خیلی دوستم داری.
و...
قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن کم کرده و با اشاره به نکات مثبت، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.
این نکته مهم را به خاطر بسپارید که برای بیان نکات مثبت لازم نیست اغراق کنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به کسی نسبت دهید، این کار اثر معکوس خواهد گذاشت. هر کسی ویژگی های مثبت فراوانی دارد که با کمی دقت متوجه آن ها خواهید شد.

روانشناسی کودک و نوجوان

14 Nov, 13:02


#کودکانه

اضطراب در کودکان چگونه به نظر می‌رسد؟

اضطراب می‌تواند در کودکان به صورت‌های متفاوتی خود را نشان دهد. به عنوان مثال:
هنگام جدا شدن از والدین، بسیار غمگین می‌شود، می‌چسبد، گریه، کج خلقی و پرخاشگری می‌کند.

در حضور افراد دیگر بسیار خجالتی است و از موقعیت‌های اجتماعی اجتناب می‌کند.
در همه اوقات نگران به نظر می‌رسد.
از روی ترس از یک سری موقعیت‌ها، اشیا و اماکن خاص دوری می‌کند.
شکم درد و یا سر درد مکرر دارد.
نیاز شدید و ناگهانی برای فرار از موقعیت خاص دارد.

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 18:09


🔥⚠️
آخرین َمهلت ثبت نام با تخفیف بی‌سابقه
از دستش ندین



👑 دوره های استاد آرش نیا

*مقدماتی تا پیشرفته*
*به همراه کارت گارانتی طلایی*
*محتوای بسته VIP Plus*
👇
*١. دوره ی مکالمه تعاملی و گرامر ١*
*٢. دوره مکالمه تعاملی و گرامر ۲*
*٣. دوره مکالمه تعاملی و گرامر ٣*
*۴. دوره ی ۶۰۰ واژه آرش نیا*
*۵. دوره جامع ۵۰۴ واژه با فیلم*

📗 09120882098
📷 Rezaarashnia
✈️ Rezaarashnia

به مناسبت شروع سال تحصیلی ظرفیت ثبت نام به تعداد محدود با تخفیف ویژه باز شده جهت دریافت اطلاعات و مشاوره به آی دی زیر پیام بدید ⬇️
🔺https://t.me/Reza_Arashnia_admin
🔺https://t.me/Reza_Arashnia_admin

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 16:35


#همسرانه

در دوران نامزدي خلق و خوی نامزدم را چگونه بشناسم!

👌یکی از ابعاد شخصیتی خلق و خو و عواطف شخص است. خُلق به حالت های نسبتا" پایدار شخص در ابراز هیجانات و عواطف گفته می شود که حالت های عاطفی فراگیر را شامل می شود.

خلق و خو بیشتر ناشی از ویژگی های شخصیتی است، هر چند در طولانی مدت تحت تأثیر خانواده تغییر می کند.

🔹 کسانی که به راحتی احساسات خود را صادقانه ابراز می کنند، هیجانات مثبت و منفی خود را مدیریت می کنند و دارای خلق و خوی پایدار و شاد هستند، در روابط صمیمانه بهتر برخورد می کنند. چنین افرادی به عنوان اشخاص خوش خلق شناخته می شوند، کمتر زمینه افسردگی و مشکلات خلقی دارند.

🔹 باید به افراد با خلق آشفته یا خلق پایین حساس باشيد. کسانی که خلق آشفته دارند؛ به راحتی به هم می ریزند، زود می رنجند، دیر می بخشند، هر موقعیت کوچکی می تواند زمینه عواطف منفی آنها شود.
از طرف دیگر افراد با خلق پایین نیز گزینه های خوبی برای ازدواج نیستند، منظور کسانی است که خلقی گرفته و افسرده دارند و دنیا را بر خود و دیگری تیره و تار می کنند....
      
@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 16:35


#کودکانه

🔴دو نوع ترس در کودک وجود دارد:

1⃣ ترس غریزی که مانع نزدیک شدن کودک به خطر است.

2⃣ ترس فطری که مانع دور شدن از مرکز امنیت (والدین) است.

در سیستم تعلیم و تربیت ما منشأ ترس و منشا امنیت تغییر کرده است👇

⭕️ پدر و مادر منشاء امنیت هستند، ولی الان به منشأ ترس تبدیل شده اند، با تنبیه و دعوا کردن ها و تهدیدها

وقتی کودک شما در پارک گُم می شود، از منشاء امنیت که والدین هستند دور می شود و می ترسد، شما هم نگران و آشفته می شوید، وقتی پیدایش کنید چکار میکنید⁉️

اگر بغلش کنید منشأ امنیت هستید.

اگر او را دعوا کردید که کجا بودی ذلیل مرده؟!!!
اینجا شما منشأ ترس می شوید، از اینجا آسیب شروع می شود.

@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 16:35


🌱برای این که اختلافات تبدیل به بحران نشه و بتونید حلش کنید باید اینکارارو بکنی :

۱. از احساساتت بگی ، نه از عیب های طرف مقابل
مثلا بجای ( تو فقط به فکر خودتی ! ) بگی : وقتی نظر من تو تصمیم گیری ها پرسیده نمیشه احساس بی ارزش بودن بهم دست میده !

۲. وقتی مشکلی هست صادقانه و مستقیم حرفت رو بزنی !
تیکه و کنایه و پنهان کاری و ( ولش کن مهم نیست ) کمکی به بهتر شدن اوضاع نمیکنه

۳. از کلی گویی و مطلق حرف زدن دوری کنی
هیچوقت ، همیشه و اصلا رو فراموش کن ، بجاش بگو( بعضی وقت ها و یا یه سری اوقات)
مثلا ، تو همیشه دیر میکنی ! ''کجا!و ''ببین یه سری وقت ها که دیر میایی!٫ من واقعا اذیت میشم!

۴. مشکل روی مشکل نچینی و ازاین شاخه به اون شاخه نکنی !
مثلا اگه از دست کارش و نحوه پول خرج کردنش و وقت گذاشتنش ناراحتی اول فقط درباره یکیش حرف بزن و ریختن همشون تو به بحث فقط به پیچیده کردن اوضاع دامن میزنه

۵. واقعا گوش بدی
از بزرگترین مشکلات ارتباطاتمون اینه که گوش نمیکنیم تا بفهمیم گوش میکنیم تا جواب بدیم


@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 16:35


#کودکانه

سن هشت تا دوازده سال، اوج ترس کودکان در مورد «از دست دادن والدین » است:

💣 هرگز تهدید به ترک کردن آن‌ها یا دوست نداشتن شان نکنید.

💣 هرگز همسرتان را تهدید به ترک او و خانه نکنید چون باعث ترس فرزندتان می شوید.

💣در حضور کودک از شدت بیماری یا مشکلات جسمی تان صحبت نکنید.

ترس از تنها ماندن و از دست دادن والدین در همه دوره ها وجود دارد ولی در سن هشت تا دوازده سال به اوج خود می رسد.


@dranushee👈💯

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 16:35


♥️🍃

#خانوم‌ها_بدانند
باید «خودتان» باشید!

🔹از همان روز اولی که به خانه همسرتان وارد می‌شوید:

🔸سبک پوشش‌تان، جنس رفتارهایتان و عادات‌تان را سانسور نکنید.

🔹تا بعدها با نشان دادن خود واقعی‌تان، همسرتان را شگفت‌زده نکنید!

🔸اگر از فرهنگ متفاوتی هستید
خود را مسئول شبیه شدن به خانواده همسرتان ندانید.

درست است که برخی ریزه‌کاری‌های معاشرتی و رفتاری را به‌خاطر حفظ حریم‌ها باید رعایت ‌کنید اما قرار نیست بعد از ازدواج همه گذشته‌تان را کنار بگذارید و به فرد دیگری تبدیل کنید.
‍‌‌‎‌‎‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
‌‌‌       ‌      
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@dranushee

روانشناسی کودک و نوجوان

13 Nov, 16:35


هرچقدر از عمر رابطه‌تون بیشتر میگذره
نیاز شریک زندگیتون به ابراز عشق و محبت شما
بیشتر میشه ،ابراز عشق و محبت مختص اول رابطه نیست.

رفتارهایی که اگه جزو روتین رابطه باشن؛رابطه ی عاطفیمون پایدار میشه:

۱ طبیعی بودن زمان هایی که نیاز داریم یه کم فاصله بگیریم و فضای شخصی خودمون رو داشته باشیم
۲ به رسمیت شناختن حد و مرزهای همدیگه
۳ بدون شرمندگی و خجالت بابت اشتباهاتمون معذرت خواهی کنیم و مسئولیت کارهامون رو بپذیریم
۴ عیب و ایرادهای همدیگه رو با تمسخر یا کنایه به روی هم نیاریم
۵ درمورد خواسته‌های متقابل و نیازهامون در قبال همدیگه رک و راحت باشیم
۶ درمورد نگرانی‌ و شک و شبهه‌هایی که تو ذهنمون ایجاد میشه بدون تعارف باهم صحبت کنیم

روانشناسی کودک و نوجوان

11 Nov, 16:35


#همسرانه

وقتی به صحبت‌ها و گلایه‌های همسرتان گوش می‌دهید به منظور آنکه نشان دهید به حرف‌های او گوش می‌دهید گاهی بگویید: چه‌جالب، آها، خوب، اِ و ...
ارتباط کلامی با این واژه‌ها و نیز ارتباط چشمی با همسرتان در حین گوش دادن، بسیار در آرامش همسرتان موثر است و شما را پناهگاه و سنگ صبور خوبی تلقی خواهد کرد.
اگر خوب و با توجه به صحبت‌های همسرتان گوش ندهید برداشت او این خواهد بود که او را درک نکرده‌اید و همین خود عامل گلایه و تشنّج جدید خواهد شد.


@dranushee👈💯