Dr. AliBeitollahi @dr_alibeitollahi Channel on Telegram

Dr. AliBeitollahi

@dr_alibeitollahi


کانال دکتر علی بیت اللهی
instagram & telegram id: @alibeitollahi
clubhouse id: @alibeitollahi
youtube chanel: https://www.youtube.com/c/AliBeitollahi
https://www.aparat.com/Ali.beitollahi
https://twitter.com/AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi (Persian)

با خوشحالی ما به شما کانال دکتر علی بیت اللهی را معرفی می کنیم. این کانال یک پلتفرم چند منظوره است که شامل اطلاعات پزشکی، راهنمایی ها برای سلامتی و زندگی بهتر، و مطالب آموزشی مفید در زمینه های مختلف می باشد. دکتر علی بیت اللهی یک پزشک متخصص است که تجربه و دانش خود را از طریق این کانال با شما به اشتراک می گذارد. شما می توانید از طریق این کانال به اندیشه ها و نکات پزشکی ایشان دسترسی داشته باشید و از تجربیات زندگی او بهره مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دنبال کردن فعالیت های دکتر علی بیت اللهی، می توانید از طریق اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، آپارات و توییتر به او ملحق شوید. از فعالیت های ارزشمند و آموزشی این کانال بهره مند شوید و زندگی سالم و پربارتری را تجربه کنید.

Dr. AliBeitollahi

23 Nov, 13:53


♦️ علی بیت اللهی، مدیر بخش مرکز زلزله‌شناسی مرکز تحقیقات راه، در گفت و گو با «انتخاب»:

🔹 استان قم خیلی کوچک است و نسبت مساحت پهنای فرونشستی به کل استان؛ این استان جز استان‌های خطرناک فرونشست است

🔹کاشان یک آزمایشگاه بزرگ فرونشست است؛ شکاف‌های طاهر آباد و زندان جدید کاشان واقعا ترسناک است

🔹راه آهن سریع السیر اصفهان-تهران در مسیر فرونشست است؛ در ده سال عدد فرونشست در این منطقه به ۱ متر می‌رسد؛ هیچ مسیری نمی‌تواند در برابر ۱ متر فرونشست تحمل داشته باشد

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003V52
🆔 @Entekhab_ir

Dr. AliBeitollahi

22 Nov, 13:29


تهران ساختگاه نامطمئن و غیر ایمنی دارد. مسیر قنوات، مسدود کردن رگاب ها در گودبرداری ها و ... موجب آبشستگی های زیرسطحی، توسعه فرسایش تونلی، ایجاد حفرات و مهاجرت حفرات بسوی سطح در اثر ریزش سقف این حفرات و در نهایت فروریزش های پی در پی می گردد.
فروریزش در محدوده امام زاده اسماعیل در چیذر و در ادامه فروریزش زمین در پارکینگ ساختمانی واقع در بلوار قیطریه در ادامه روال معنی دار فروریزش های سریالی در پایتخت است. علاوه بر اثر حفرات، قنوات ، مغارها و آب شستگی های ناشی از حرکت رگاب ها، آب شستگی های ناشی از نشت های پرسرعت از شبکه آب شرب تهران نیز در بروز فروریزش های زمین نقش دارند. آب پرت شرب شهری تهران حدود ۲۵٪ حجم کل آب شرب است که حداقل بالای ۱۰٪ آن هدر رفت فیزیکی بصورت آب نشتی و تزریقی به زمین است.
t.me/Dr_AliBeitollabi

Dr. AliBeitollahi

22 Nov, 13:20


🟠پارکینگ در تهران، ۳ خودرو را بلعید!

آتش‌نشانی تهران:

🔸️یک مورد حادثه فروکش کردن کف یک پارکینگ ساختمان مسکونی در بلوار قیطریه تهران اتفاق افتاد.

🔸️دو دستگاه خودرو یک دستگاه مزدا۳ تقریباً کامل داخل گودال سقوط کرده و یک دستگاه ال ۹۰ هم در حالت معلق و در آستانه سقوط کامل بود.

🔸️هر دو خودرو مهار و خارج شد، مصدومیتی هم نداشتیم./ایسنا

@rozanonline_ir

Dr. AliBeitollahi

21 Nov, 07:04


📘 اعلام برنامه نشستهای علمی کنگره آب و فاضلاب 1403

پوسترهای نشستهای علمی پنجمین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران که از 6 تا 8 آذرماه در دانشگاه اصفهان برگزار می شود منتشر شد.

نشست اول: فرونشست زمین، چالشها و راهکارها (سه شنبه 6 آذرماه، ساعت 10.30 الی 12)

نشست دوم: کاربرد هوش مصنوعی در صنعت آب و فاضلاب (سه شنبه 6 آذرماه، ساعت 13.30 الی 15)

نشست سوم: مدیریت لجن در تصفیه خانه های آب و فاضلاب (چهارشنبه 7 آذرماه، ساعت 8.30 الی 10)

ارائه به صورت حضوری و مجازی

iwwa-conf.ir
www.irwwa.ir
@IRWWA94

Dr. AliBeitollahi

21 Nov, 06:24


زلزله با بزرگای 4.6 برازجان استان بوشهر
ساعت 08:29:14 روز پنجشنبه اول آذرماه 1403 زمین لرزه ای با بزرگی 4.6 محدوده شمال شرقی شهر برازجان را تحت تاثیر قرار داد.
فاصله مستقیم رومرکز زلزله از شهر برازجان 13 کیلومتر و از وحدتیه بوشهر 17 کیلومتر و از شهر بوشهر 67 کیلومتر برآورد شده است.
رومرکز زلزله 4.6 ، در امتداد مسیر گسل برازجان واقع می گردد که دارای راستای جنوبی – شمالی بوده و در تقاطع با گسل پیش ژرفا و جبهه کوهستان زاگرس است و احتمال می رود که گسل مسبب این زلزله، گسل برازجان باشد.
4 آبادی و از جمله روستاهای خیرآباد، بنه جابری، راهدار و قراول خانه در محدوده شدت 4 واقع شده است. شهر دالکی با جمعیت 6500 نفر( آمار 1395) در شمال رومرکز بعنوان نزدیک ترین سکونتگاه شهری به رومرکز زلزله(فاصله مستقیم 9 کیلومتر از رومرکز زلزله) نیز در محدوده شدت محاسباتی 4 واقع شده است.
با توجه به بزرگا و موقعیت رومرکز و نیز موقعیت سکونتگاه های روستایی و شهری نسبت به آن، خسارت قابل ملاحظه ای برای این زمین لرزه برآورد نشده است.
t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

19 Nov, 19:48


وضعیت و چشم انداز آب در استان و شهر تهران
برگرفته از گزارش مهندس مجید سیاری در 1403
بکوشش: دکتر علی بیت اللهی
وضعیت آب در استان تهران
سطح آب زیرزمینی در استان تهران با کسری 130 میلیون متر مکعب، بطور متوسط سالانه 0.56 متر پائین می رود.
در اوایل دهه 90 تامین آب شرب تهران به نسبت 25 به 75 ( آب زیرزمینی نسبت به آب سطحی) بوده که در سال 1401 این نسبت به حدود 50 به 50 رسید.
50% مصرف آب در استان تهران در حیطه کشاورزی و صنایع وابسته، 42% در شرب و بهداشت، 5% برای فضای سبز و 3% در صنعت و خدمات و سایر مصارف است.
در استان تهران، در حوزه کشاورزی، حدود 1170 میلیون متر مکعب از آب های زیرزمینی و 765 م . م. م. از آب های سطحی، در شرب و بهداشت 885 م . م. م. آب زیرزمینی و 780 م. م. م. آب سطحی، در بخش صنعت 120 م.م.م. آب زیرزمینی و 9 م. م. م. آب سطحی و در فضای سبز 190 م. م. م. آب زیرزمینی و 0.88 م. م. م. آب سطحی مصرف می شود.
وضعیت آب در شهر تهران
در شهر تهران، مصرف سالانه آب شرب 740 میلیون متر مکعب از آب سطحی و 320 میلیون متر مکعب از آب زیرزمینی است. مصرف آب در بخش صنعت در شهر تهران، 28 م. م. م. در سال بوده که تمام آن از آب زیرزمینی تامین می شود.
در فضای سبز شهر تهران از 230 م. م. م. آب مصرفی ، سالانه 130 م. م. م. آب از چاه های مجاز(57%)، 70 م. م. م. از چاه های غیرمجاز(30%) و 30 م. م. م. از طریق چشمه ها و قنوات و آب سطحی(13%) تامین می شود.
در حالیکه میزان آب انتقال یافته به تهران در دوره 5 ساله 50-55 ، حدود 1395 م. م. م. بوده، فقط در طول 1 سال ( 1401 تا 1402 ) حجم آب انتقال یافته برای شرب تهران معادل 1203 م. م. م. شد.
با جمعیت کنونی و رشد آن در افق 1425 برای جمعیت 19 میلیون نفری آن، با میزان مصرف سرانه کنونی 340 لیتر در شبانه روز، 625 میلیون متر مکعب کمبود آب شرب و در صورت اعمال مدیریت مصرف با مصرف سرانه 303 لیتر در شبانه روز، 370 م. م. م. کمبود آب شرب وجود خواهد داشت.
با توجه به موارد فوق الذکر، زمین اگر فرونشست نکند باید تعجب کرد.
t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

19 Nov, 16:38


نسخه نهایی گزارش فنی با عنوان مروری بر روش‌های تحلیل اندرکنش خاک و سازه
جا دارد از جناب مهندس پورفر بابت افزونه خوبی که برای ترسیم لینکهای دوگرهی تهیه فرموده‌اند مجددا تشکر نمایم، همچنین جناب پروفسور قناد دانشگاه صنعتی شریف بابت مطالعه متن گزارش🙏🙏🙏
پاینده باشید.🌷
مسعود مقدس پور
@ETAMethod

Dr. AliBeitollahi

19 Nov, 12:51


امروز ۲۹ آبانماه ۱۴۰۳, معاون محترم رئیس جمهور، سرکار خانم دکتر انصاری, لطف کردند و اعتماد کردند، حکم مشاور آب و فرونشست زمین را بنام اینجانب صادر کردند، امیدوارم کار ارزشمند ماندگاری را در حیطه کاهش خطرات فرونشست زمین در ایران، بتوانیم انجام دهیم .
t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

16 Nov, 16:10


🔻غیبت «آبخوان‌ها» در امکان‌سنجی ساخت سد
| فرداد احمدی - هیوا همتی |

🔸اتصال لکه فرونشستی استان قزوین به فرونشست در استان البرز ممکن است این شبهه را ایجاد کند که این دو عارضه از یک مبدأ تأثیر پذیرفته‌اند؛ ولی این گزاره درست نیست. درحالی‌که فرونشست استان البرز در پایین‌دست سد طالقان قرار گرفته، فرونشست استان قزوین متأثر از سد نهب ایجاد شده است.

🔸«علی بیت‌اللهی»، رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درباره دلایل فرونشست بیان کرد که علاوه‌بر برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی باید به احداث برخی از سدها بدون توجه به وجود آبخوان در پایین‌دستشان اشاره کرد. به‌گفته او این سدها مانع نفوذ آب به عمق زمین می‌شوند و در تغذیه آبخوان اخلال ایجاد می‌کنند./پیام ما

گزارش کامل را اینجا بخوانید.
https://payamema.ir/payam/119408
#سد
#آبخوان
#فرونشست
#آب_زیرزمینی
#محیط_زیست

🆔@MohandesiOmran_Mohitezist

Dr. AliBeitollahi

16 Nov, 10:38


https://www.isna.ir/news/1403082618970/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DB%B2-%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%DB%B4-%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C

Dr. AliBeitollahi

13 Nov, 02:16


بررسی فرونشست استان  قزوین بر اساس نقشه های سامانه فرونشست ایران به قلم فرداد احمدی در پیام ما


▪️در ادامه مباحث فرونشست در ایران امروز نوبت به استان قزوین رسید با گفتاری تکمیلی از فرهیخته محترم  دکتر بیت اللهی روی نقشه ها

▪️استان قزوین یکی از وسیع ترین پهنه های فرونشست در ایران را دارد.

▪️توسعه اراضی کشاورزی بدون توجه به منابع آبی موجود و دلخوش بودن به سد سازی در برهه ای از زمان این فاجعه را در استان قزوین آفریده است.

@mahdi_motagh


https://payamema.ir/payam/119408

سامانه فرونشست:
http://subsmap.github.io/iran

Dr. AliBeitollahi

11 Nov, 09:37


t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

10 Nov, 15:25


اولین بانوی وزیر راه و شهرسازی در تاریخ کشور
اولین بانوی رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را منصوب کردند،
خوشحالی من از چند بابت است:
- انتخاب یک خانم متخصص از داخل مجموعه مرکز
- مسئولیت سپاری به بانوان که شاخص روشن رشد یافتگی فرهنگی-اجتماعی ماست
- نگاه نافذ علمی و کارشناسانه خانم دکتر راهب
-سلامت نفس و همت بلند و صداقت مثال زدنی سرکار خانم دکتر راهب

آرزوی موفقیت روزافزون ایشان را دارم.
t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

07 Nov, 03:24


🔺🔺رتبه نخست ایران در پراکندگی پهنه‌های فرونشستی در جهان

فرونشست زمین، زنگ خطری جدی برای ایران، اکنون با نرخ بحرانی در تمامی استان‌ها در حال گسترش است. طبق گزارش‌ها، ۵ درصد از خاک کشور دچار فرونشست شده و استان‌هایی مانند کرمان و البرز، با فرونشستی تا ۴۰ سانتی‌متر در سال، از بیشترین آسیب‌ها رنج می‌برند. افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی و کشاورزی غیراصولی از جمله عوامل اصلی این بحران هستند. درحالی‌که طرح‌های قانونی برای مقابله با این معضل در دستور کار قرار گرفته، کارشناسان تأکید می‌کنند که فقط پنج تا ده سال فرصت برای جلوگیری از مرگ آبخوان‌های کشور باقی مانده است.

https://www.salamatnews.com/news/378993/


کانال آب
@water_bio

Dr. AliBeitollahi

05 Nov, 21:30


سیل اسپانیا
بقلم: دکتر نفیسه صالحی سیاوشانی
دکترای هیدرولوژی و محقق انستیتو ارزیابی زیست محیطی و تحقیقات آب اسپانیا
.............................................................................................
تهدید جوی و بارش‌های سیل‌آسا در اسپانیا
 
سردچال که در زبان اسپانیایی به عنوان GOTA FRÍA یا DANAشناخته می‌شود، یک پدیده جوی است که در آن توده‌ای از هوای سرد و کم فشار از ارتفاعات بالا به سمت پایین حرکت می‌کند و به توده‌های هوای گرم و مرطوب در سطح زمین برخورد می‌کند. این شرایط می‌تواند منجر به بارش‌های شدید و حتی سیلاب‌های خطرناک در مناطق ساحلی مدیترانه شود. زمانی که هوای سرد جت استریم با هوای گرم و مرطوب مدیترانه‌ای ترکیب می‌شود،ناپایداری جوی ایجاد می‌شود که باعث تشکیل ابرهای باران‌زا و در نتیجه بارش‌های شدید می‌گردد. این پدیده معمولا در فصل‌های پاییز و زمستان اتفاق می‌افتد و می‌تواند به بارش‌های ناگهانی و شدید با خسارات فراوان منجر شود. در گذشته، سردچال و سیلاب‌های ناشی از آن خسارات قابل توجهی به اسپانیا وارد کرده‌اند. بر اساس آمارها، تاکنون بارش‌های شدید ناشی از گوتا فریا در نواحی شرقی اسپانیا باعث مرگ صدها نفر و خسارت‌های مالی بسیار زیادی شده اند. براساس گزارشی از اداره ملی هواشناسی اسپانیا، در فاصله سال‌های 2000 تا 2020، بیش از 40 رویداد بارشی شدید در این کشور ثبت شده که موجب وقوع سیلاب و خسارات مالی و جانی فراوانی شده است. از جمله رخداد سیل اخیر در والنسیا اسپانیا که منجر به خسارات شدید جانی و مالی در این ناحیه شد. البته تخمین دقیق خسارات در این قطب صنعتی اسپانیا دشوار است با این حال اولین تخمین دولتی، خسارت ناشی از این رویداد بر زیرساخت ها را 2.6 میلیارد یورو نشان می دهد.
با اینکه این پدیده آب و هوایی می تواند در دیگر مناطق دنیا نیز رخ دهد اما اسپانیا به خاطر موقعیت جغرافیایی خود و تنوع اقلیمی، یکی از مناطقی است که بیشترین تأثیر را از این پدیده‌ جوی می پذیرد. دریای مدیترانه و وجود کوه‌های متعدد در این کشور، شرایط مناسبی را برای شکل‌گیری گوتا فریا فراهم می‌کند. به خصوص در پاییز، با تغییر دما و رطوبت، احتمال بروز این پدیده افزایش می‌یابد. همچنین، تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی نیز می‌توانند بر شدت و فراوانی این پدیده تأثیرگذار باشند. از آنجایی که گوتا فریا می‌تواند به بارش‌های بسیار سنگین و سریع منجر شود، بنابراین این بارش‌ها معمولا به شکل باران‌های شدید و ناگهانی در مدت زمان کوتاهی صورت می‌گیرند. این شرایط می‌تواند به سیلاب‌های ناگهانی و خسارات شدید به زیرساخت‌ها، زمین‌های کشاورزی و حتی جان مردم منجر شود.
 
در پاسخ به تهدیدات ناشی از دانا و سیلاب‌های ناشی از آن، اسپانیا تاکنون اقداماتی را در زمینه پیشگیری و مدیریت بحران انجام داده است از جمله تقویت زیرساخت‌های آبی و ساخت و بهبود سیستم‌های زهکشی و سدها برای کنترل و مدیریت آب‌های سطحی، همچنین ایجاد و به‌روزرسانی سیستم‌های هشدار برای پیش‌بینی بارش‌های شدید و اطلاع‌رسانی به ساکنان مناطق در معرض خطر و سرمایه‌گذاری در کارهای تحقیقاتی برای درک بهتر پدیده‌های جوی و پیش‌بینی دقیق‌تر وقوع آن ها. با این حال، با وجود تهدیدات جدی‌ای که این پدیده بر زندگی و زیرساخت‌ها ایجاد می‌کند، به نظر می‌رسد که تمهیدات بیشتری برای مقابله با اثرات و کاهش خسارات ناشی از آن ضروری است. در واقع، صرف‌نظر از اقداماتی که تا کنون انجام شده، لازم است که برنامه‌ریزی‌های بهتری صورت گیرد تا مناطق در معرض خطر بتوانند در برابر این چالش‌ طبیعی مقاوم‌تر شوند.

t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

05 Nov, 21:23


https://iranfocus.com/iran/52478-four-dead-due-to-multiple-ground-subsidence-in-tehran/

Dr. AliBeitollahi

03 Nov, 10:17


بی‌هنجاری لرزه‌ای خاصی در گسل‌های تهران مشاهده نشده است/ مردم به شایعات توجه نکنند - ایرنا
https://www.irna.ir/news/85648257/%D8%A8%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D8%B1%D8%B2%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B3%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%AF%D9%87-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85

Dr. AliBeitollahi

03 Nov, 03:49


زلزله بزرگی 4.8 گرمسار، رخداد 13 آبان 1403
ساعت وقوع: ساعت 5 و 16 دقیقه و 7 ثانیه
بنا به گزارش مرکز لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، سحرگاه امروز یکشنبه سیزده آبان زلزله ای به بزرگی 4.8 رخ داد. رومرکز این زمینلرزه در فاصله مستقیم 100کیلومتری مرکز شهر تهران ، 8کیلومتری شهر گرمسار و 10 کیلومتری شهر آرادان استان سمنان واقع شده است. انتظار می رود این زمین لرزه در تهران و بویژه نواحی شرق و جنوبشرق بیشتر احساس شود. گسل گرمسار بعنوان گسل مسبب این زلزله در نظر گرفته می شود که در محدوده رومرکزی این رخداد انتهای جنوبشرقی گسل ایوانکی به آن گستره مجانب می شود. برآورد شده است که حدود 72هزار نفر جمعیت شهری و حدود 36 هزار جمعیت روستایی تحت تاثیر شدت 5 و 4 این رخداد قرار گرفته شده باشند. برای این زمین لرزه خسارت احتمالی محاسبه نشده و احتمال دارد در صورت بروز خسارت، میزان آن جزئی باشد.
t.me/Dr_AliBeitollahi

Dr. AliBeitollahi

02 Nov, 20:37


https://www.isna.ir/news/1403081208814/%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B0%D8%B1-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%DB%B9%DB%B0%DB%B0-%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%B2%DA%AF%D9%88

Dr. AliBeitollahi

02 Nov, 15:07


نشانگان بدمديريتي نهادينه‌ شده منابع آب در رفسنجان در گذر زمان.

◾️ستون اول فیشرهای ایجاد شده در سال ۱۳۸۷ و ستون دوم مربوط به سال ۱۳۹۴ میباشد.

◾️فیشرهایی که در اثر نابخردی در مدیریت منابع مانند غده های سرطانی در طول زمان گسترش پیدا کرده اند. نابخردی نهادینه شده ای که رفسنجان و بسیاری از دشت های ایران را عملا تبدیل به سرزمین های مرده کرده است.

@mahdi_motagh

مطالعات بیشتر:
سامانه فرونشست
http://subsmap.github.io/iran

مدلسازی فرونشست رفسنجان
https://link.springer.com/article/10.1007/s10040-023-02657-y

رفسنجان در مشاهدات ماهواره ای
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0013795217300789

گزارش همشهری در سال ۹۵
http://www.hamshahrionline.ir/news/361770/

گزارش مجله کاس موس در سال ۲۰۱۷
https://cosmosmagazine.com/earth/earth-sciences/irans-pistachio-growers-get-that-sinking-feeling/

3,483

subscribers

3,011

photos

324

videos