✅ حمید ریحانی، کنشگر و پژوهشگر حوزه مسائل اجتماعی، در این جلسه مسئله کودکان بی سرپرست را از سه منظر مورد توجه قرار دادند: اول، نهاد علم یعنی دانشگاه و بطور خاص مشاوره و روانشناسی. دوم، دولت و سیاستگذاران. سوم، از منظر جامعه شناختی، کنشگران مردمی و واقعیات میدانی؛ گفتگو و ارتباط میان این سه، میتواند به حل مسائل کودکان بی سرپرست منجر شود. ایشان بر ضرورت تدوین الگویی برای حل مسائل روانشناسانه کودکان بی سرپرست به خصوص کودکان مراکز شبه خانوادگی، تاکید کردند.
✅ دکتر امان آبادی، مدیر شیرخوارگاه شبیر، به بیان تجربه شخصی خود در سازمان بهزیستی پرداخته و با بیان مسائل جسمی و زیستی کودکان بی سرپرست، اعتیاد و روابط خارج از ازدواج را مهم ترین معضل در این حوزه دانستند.
✅ دکتر سلیمانی، روانشناس و مشاور مراکز شبه خانواده، زیست روانی کودکان بی سرپرست را مورد توجه قرار داده و عدم تامین منبع دلبستگی و به دنبال آن، هویت شکل نگرفته را به عنوان اساسی ترین مشکل این کودکان مطرح کردند. تلاش بی وقفه ی این کودکان برای تامین نیازهای مذکور و زندگی پررنجشان، توانمندی فوق العاده ای را به آنان بخشیده است بگونه ای که خودشان از بدو تولد، تامین بهزیستی خویش را به عهده گرفتند. این کودکان به ارتباط و تعامل مداوم و نه فقط در اتاق درمان، نیاز دارند.
تهیه و تنظیم گزارش: نعیمه صابری(دانشجوی دکتری مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی)
✍️ کانال آرشیو برنامه:
https://t.me/atu_counseling3
https://shenoto.com/channel/podcast/Counseling
https://eitaa.com/counseling33
http://ble.ir/join/9W3P69AGvt
امکان ثبت دیدگاه در بله