کانال علوم انسانی

@pargarhumanity


📌 با عضویت در کانال علوم انسانی پرگار آخرین اخبار و اطلاعات در مسیر اپلای در این رشته را کسب نمایید.
🆔 @pargarhumanity
📌 کانال معرفی لینک همه گروه ها
🆔 @pargarGlinks
✔️ ربات ارتباط با ما
🆔 @pargarGbot

کانال علوم انسانی

18 Dec, 17:51


#تجربه_مصاحبه
#مستر_فلسفه

بچه‌ها من امروز به یک مصاحبه دعوت شدم و خواستم تجربه‌مو باهاتون به اشتراک بذارم. ندیدم کسی تا حالا از تجربه مصاحبش بگه، امیدوارم مفید باشه.
کلا رشته‌های علوم انسانی کمیته محورن و مصاحبه‌ای وجود نداره ولی من با یکی از استادها کانکت شدم و گفت بیا یه مصاحبه توی زوم داشته باشیم.
مصاحبه تا حدی اینفرمال بود و خودش گفت فقط در حد اشناییه، با این وجود چندتا سوال مرتبط هم پرسید که خوبه براشون آماده باشید.

اول از همه گفت چی شد دانشگاه ما رو پیدا کردی، گفتم توی آمریکا دانشگاه‌هایی که توی حوزه فلسفه قاره‌ای تخصص داشته باشند کمن و فکولتی شما چندتا استاد داره که ریسرچ اینترست هاش با من مچن.
بعد یکم از روند دانشگاه گفت و گفت چندتا از دانشجوهامون ایرانی بودن و اینا. بعد گفت to be frank, I want to know where you are coming from
منم یکم از خودم و علایقم و کارهای علمی پژوهشیم بهش گفتم.
بعد گفت شانس دکتری مستقیم از کارشناسی خیلی کمه ولی دانشگاه ما تو رو آماده می‌کنه تا برای دانشگاه های رنک بالا اقدام کنی.
بعد گفت چی توی خودت میبینی که باعث بشه فرق داشته باشی و کیس خوبی باشی. منم باز از علاقه و پشتکار و کارهای پژوهشی و دستاوردهام گفتم و توضیح دادم به عنوان یه دانشجو کارشناسی اچیومنت های زیادی داشتم.
در نهایت گفت سوالی داری ازم؟ درباره فی ویور پرسیدم و گفت خودمون برات می پردازیمش اگر بتونیم.
درباره‌ی فاند هم پرسیدم و اونم گفت کسایی که ادمیت شن پکیج فاند میگیرن که بخشیش تی ای هست.
در نهایت گفت با همیدگه در ارتباط باشیم.

برای توصیه نامه هام گفت اینا خیلی عجیبن و ناآشنا. اساتید آمریکایی اینطوری ریکام نمی‌دن منم گفتم اینجا ایرانه و اساتید خیلی با روند ریکام نوشتن آشنا نیستن. ( من ریکام هارو خودم بر اساس تمپلیت هایی که دوستام استفاده کرده بودن نوشته بودم با این حال گفت برامون عجیبه این طرز ریکام نوشتن)

نکته ای که مهمه اینه که با اینکه خودش گفته بود مصاحبه اینفرماله ولی در حد یه مصاحبه فرمال بود و سوال هایی که پرسید همه شون در ارتباط با کار و سوابق من بود
پس
اگر مصاحبه بهتون داده شد حتما آمادگی شو داشته باشید.

واضح باشید و منطقی، هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته، هر سوالی دارید رو بپرسید و خجالت نکشید که ممکنه بد درباره تون فکر کنن.

امیدوارم این تجربه بهتون کمک کنه.

کانال علوم انسانی

28 Nov, 07:42


#تجربه_پذیرش
نتیجه اپلای: برای پاییز 2023
دانشگاه های پذیرش گرفته
1_ University of South Carolina(Fullfund)
2_ Florida International University(Fullfund)
3_ Miami University(Fullfund)
4_ Kent State University(Self_fund)
5_ North Texas University(Fullfund)

رزومه:

—رشتە تحصیلی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه کردستان. معدل(15.20)
—کارشناسی ارشد مدیریت ٱموزشی، دانشگاه خوارزمی(15.40)

—تعداد مقالات خارجی: 2
—یە تعدادمقالات داخلی داشتم کە اشارە نکردم چون غیر مرتبط بودن
—یک کتاب ترجمه  شده زیر چاپ داشتم

نمره زبان:
تافل:101

سابقە کار:
به طور رسمی در استخدام نبودم ولی در سازمانهای مردم نهاد(NGO) سابقە کار مرتبط با رشته ام را دارم.


نکات هنگام اپلای:
به اساتید زیادی پیام دادم که بیشترشون میگفتن کمیته محور است تنهایی نمیتونیم به شما پذیرش بدیم.  ولی به نظر من با توجه به تجربه دوستان، اگر پروپوزال خوب و قوی دستتون باشه موقع ایمیل دادن به اساتید بگین این برنامه پیشنهادی من برای کار کردن، احتمال داره استاد در کمیته پذیرش ازتون دفاع کنه و پذیرش بگیرین. البته ارایه پروپوزال برای ٱمریکا ضروری نیست ولی داشتن یه پروپوال خوب مطمئنا مورد توجه اساتید قرار خواهد گرفت.

هنگام اپلای برای دانشگاه شما بایستی هزینه تحت عنوان Application Fee  بدین که از 30 دلار تا بالای 150 هم داریم، بعضی از دانشگاه ها این پول نادیده می گیرند و به جاش یه کدی بهتون میدن که به جای اون پول وارد می کنید، سعی کنید با ایمیل زدن قانعشون کنید که  این هزینه با توجه به قیمت دلار در ایران خیلی زیاد میشه، من به شخصا از 17 دانشگاه که اپلای کردم 13 دانشگاه برام رایگان کردن، البته سعی کنید حتما برای دانشگاه های این پول رو می گیرند باز اپلای کنید چون طبیعتا دانشگاه هایی که رایگان هست اپلای کردن تعداد بیشتری متقاضی وجود دارد و خوب رقابت سختتر میشه.

در هنگام ایمیل فرستادن، ایمیلاتون خیلی کوتاه و محترمانه باشه و همیشه از کلمات تشکر آمیز استفاده کنید چه جواب مثبت گرفتین چه جواب منفی، اساتید خیلی خیلی سرشون شلوغه پس بسیار طبیعی هست که جواب ایمیلتون رو ندهند، ایمیل را ساعت 4یا5 عصر به وقت ایران برای آمریکا بفرستین که میشه سر صبح اونا، و معمولا باید یادآوری یا Reminder بفرستین تا جواب بدهند.

یک سوال متداول: آیا بدون مقاله میشه پذیرش و فاند گرفت؟
جواب: بله، داشتن مقاله برای اپلای کردن ضروری نیست ولی خوب داشتن مقاله خوب در ژورنال خارجی خوب می تواند  تاثیر گذار باشد.

مسیر پذیرش گرفتن برای همه یکی نیست، مثلا بعضی وقتا یه دانشگاه زیر رنک 50 بهتون پذیرش میده ولی بالای 600 نه، بستگی به رشته ای داره برای براش اپلای می کنید، یا رزومتون چقد با اون رشته مطابقت داره و چندیدن فاکتور دیگه مثل شانس، اما هیچ وقت نا امید نشین و تلاش کنید، خیلی ها هستند بدون رزومه خاصی بهترین پذیرش ها رو گرفتن ولی ایده های جالب و ناب داشتند که به قالب پروپوزال درش آورده اند.


پیشنهاد من برای آمریکا، به تعداد زیاد اپلای کنید، قاعدتا اپلای بیشتر شانس بیشتر، اگر برای اپلای زمان زیادی دارید حتمن بشینید یک پروپوزال خوب بنویسید که هنگام ایمیل دادن دستتون باشه.
سوالی که پیش می آید روی چه موضوعی باید پروپوزال بنویسم؟؟ خوب این سوال آسونی نیست، بشینید فکر کنید شما دانشجویان علوم تربیتی، یا به عنوان معلم یا مدیر یا به عنوان کارمند در سازمان های مرتبط آموزشی تا حالا چه چیزی براتون جای سوال بوده و همیشه دغدغه فکریتون بوده است؟ برای مثال اگر من به عنوان معلم، مدیر در انجمن های مردم نهاد کار کردم همیشه برام بر اساس تجربه کاری جای سوال بود چجور میشه افراد رو در انجمن های مردم نهاد که نوعی کار داوطلبانه است دور خود جمع کرد و این باور انسانی را در آنها تقویت کرد که کارهای داوطلبانه و انسانی جزو وطایف ذاتی انسان هستند، و اینکه همکاران و دوستان که در انجمن های مردم نهاد خیلی زود این انجمن ها ترک می کردند، این دغدغه فکری من بود چجور میشه با انجام تحقیق و پژوهش به انجام این مسائل کمک کرد.


نوشتن ریکامندیشن
در نوشتن ریکام ها سعی کنید :
به توانایی و ویژگی هاتون به طور صادقانه اشاره کنید و تلاش کنید در نوشتن ریکام جنرال نباشید یعنی ویژگی های منحصر به فرد خود را بنویسید البته در حقیقیت اساتید باید بنویسند ولی در ایران خود دانشجوها می نویسند و اساتید زحمت فرستادن رو می کشند.

در اخر امیدوارم همگی به نتایج دلخواه خودشون برسند و با تحصیل در دانشگاه های معتبر بتوانیم از طریق رشته آموزش، سهمی در ساختن جهانی صلح آمیز، جهانی  برابر، و همزیستی مسالمت آمیز همه انسان فارغ از نژاد، ملیت و رنگ و مذهب و طبقه اجتماعی اقتصادی داشته باشیم. لطفا بعد گرفتن پذیرش کمک و راهنمایی هاتون رو از دوستانتان دریغ نفرمایید.

کانال علوم انسانی

23 Apr, 15:08


#نتیجه #نتیجه_اپلای
نتیجه (پذیرش/ریجکت):پذیرش
تاریخ دریافت نامه نتیجه: آپریل ۲۰۲۳
دانشگاه: Cornell
رشته: Comparative Literature
مقطع: دکتری
وضعیت فاند: 6Years Guaranteed
وضعیت ارتباط با اساتید: خیر
اگه ریجکت، دلیلش؟ : NA

#شرایط #رزومه
رشته و معدل کارشناسی:Electrical Engineering
رشته و معدل ارشد: English Literary Studies

مقالات (ژورنال/کنفرانس):
یک مقاله چاپ شده در ژورنال دانشگاهی در آمریکا و یک مقاله اکسپت شده و سه مقاله کنفرانسی ارائه شده در آمریکا
سابقه پژوهشی/ سابقه کار:
فلوشیپ از دانشگاه برکلی، ریسرچ گرنت از دانشگاه آمریکایی، سه ترم تی ای در دانشگاه آمریکایی، قرارداد پذیرش کتاب پژوهشی با انتشارات دانشگاهی در آمریکا با همکاری استاد. بک گراند قوی در فلسفه و زبان شناسی، به همراه مطالعه و پژوهش در کلسیکس (لاتین و یونانی) و آلمانی.

- خیلی ادبیات تطبیقی رو به کسی پیشنهاد نمی‌کنم چون دانشگاه‌هایی که این رشته رو در آمریکا دارن محدودن و تعداد بسیار کمی دانشجو می‌گیرن. از طرفی چون رشته‌ی گسترده‌ایه با طیف وسیع و تعداد بسیار زیادی اپلیکنت تاپ تو حوزه‌های مختلف باید رقابت کنید و نمی‌تونید زیاد با استادا مکاتبه کنید چون همه‌چی کمیته‌محوره. جاب مارکت آکادمیکش هم تعریفی نداره. پیشنهادم اینه که مستقیم برای پروگرمای زبان (فرانسه، آلمانی، …) یا موضوعی (مطالعات زنان یا کلسیکس، …) اپلای کنید. اگر شانس معقول برای کار در آمریکا می‌خواید باید از جاهای خیلی تاپ پذیرش بگیرید. انرژیتونو رو چاپ مقاله تو ژورنالای دانشگاهی آمریکایی یا انگلیسی بذارید، رو موضوعات رایج در فضای آکادمیک آمریکا. انگیزه نامه دقیق و کامل بنویسید و با شناخت کامل از دپارتمان و اساتید مورد نظرتون اپلای کنید.
#ادبیات_تطبیقی #ادبیات

کانال علوم انسانی

03 Nov, 14:56


سلام عزیزان

در اختلالات اینترنتی اخیر، تلگرام به خاطر قابلیت استفاده از طریق پروکسی‌های اختصاصی، بهترین عملکرد رو بین پیام رسان‌ها ایفا کرده.

بنابراین هلدینگ پرگار با توجه به فعالیت گسترده‌ی خود در تلگرام، از تیم فنی درخواست کرد تا برای دانشجویان که این روزها نیاز دارند برای کارهای اپلای‌شون همیشه آنلاین و در دسترس باشند، یک پروکسی اختصاصی تنظیم و تولید کند که نمونه‌ی آن در زیر قرار داده شده است.

در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک زیر، پروکسی را فعال و تست کنید و نظرتون رو برامون در ارتباط باهاش کامنت کنید.

هدف ما بررسی سرعت، نحوه‌ی عملکرد با انواع اینترنت‌ها از جمله ایرانسل، همراه اول، وای‌فای و... غیره است.

از همکاری و کمکتون پیشاپیش تشکر میکنیم

برای نصب پروکسی به لینک زیر مراجعه کنید👇👇

t.me/pargarwiki/8585

کانال علوم انسانی

21 Oct, 12:33


سلام دوستان. من به تازگی از دانشگاه ملی استرالیا و همچنین ملبورن در رشته علوم انسانی اسکالرشیپ گرفتم و خواستم رزوممو برای نمونه به اشتراک بذارم. امیدوارم مفید باشه.
-رشته لیسانس: علوم سیاسی (معدل: 16.91) (روزانه)
-رشته ارشد: روابط بین‌الملل (معدل: 19.34) (روزانه)
-دانشگاه: دانشگاه گیلان، رشت
-یک کتاب ترجمه شده در ایران
- چاپ پنج مقاله (دو تاش ISI)
- چاپ یادداشت های آنلاین
- ورکشاپ هم دانشگاهای ایران میذاشتن شرکت کردم و همچنین دوره های کورسرا
-دوازده تا مقاله کنفرانسی (نصفش فقط چکیده داده بودم، بقیه مقاله کامل بود. به فارسی یا انگلیسی. بیشتر کنفرانسا تو دانشگاهای تهران به صورت بین المللی برگزار شدن و چند مورد هم ترکیه، ارمنستان و صربستان ارائه داشتم. اکثرشون حضوری یا آنلاین سخنرانی کردم)
- یک تجربه سخنرانی در کنفرانس روابط بین الملل نپال به عنوان عضو پنل
- سابقه کار: 1-ریسرچ اینترن در دو موسسه زیر نظر دانشگاه شریف (موسسه سیاستگذاری دانشگاه شریف) (تجربه بسیار خوبی بود)
2- کار داوطلبانه به عنوان ادیتور در انگلیس (اسم موسسه: E-International Relations)
3- پژوهشگر مهمان به مدت یک سال در یک موسسه ریسرچ در ایران
-نمره آیلتس: ریدینگ:7.5- اسپیکینگ:7.5- رایتینگ:7- لیسنینگ: 7.5 (اورال: 7.5)
#علوم_سیاسی
#تجربه_پذیرش

کانال علوم انسانی

15 May, 18:05


#تجربه پذیرش #روانشناسی تحولی#بریتیش کلمبیا

سلام دوستان
چون تعداد بچه های علوم انسانی که اپلای میکنن کلا کمتره، سعی میکنم کامل بنویسم، امیدوارم مفید باشه😊
امسال، سال دومیه که اقدام به اپلای میکردم بنابراین خیلی نکات دستم اومده بود که میگم.
اوایل ابان، به استادم ایمیل زدم. یادمه برای نوشتن اون یک صفحه ایمیل، ۵_۶ ساعت وقت گذاشتم! و در طول نوشتن، همش خودمو میذاشتم جای استاد و از خودم میپرسیدم: چرا باید منو بگیره؟ مقالات اخیر استاد رو خوندم، دوتا از اونایی که واقعا دوست داشتم رو انتخاب کردم، و توایمیلم اوردم که به این کاراتون علاقه مندم و دوست دارم ادامه بدم و اینا.رزومه و انگیزه نامه هم اتچ‌کردم. استاد خیلی زود جواب داد شما فیت خوبی برای لب من هستی، علایقت هم بمن میخوره و اپلای کن.
یک جواب خیلی معمولی! ولی دیگه میدونستم که روانشناسی کمیته محوره و مخصوصا در دانشگاههای رنک بالا، که رقابت خیلیه، اساتید تا پرونده همه اپلیکنت ها رو مقایسه نکنن، حرفی نمیزنن.
بعد به دوتا دانشجوی دکتریش(یکیش دانشجوی قبلیش بود)، ایمیل زدم. بهترین راه شناخت اخلاق و نحوه سوپرویژنیش، دانشجوها هستن که سریع و کامل جواب میدادن. در مورد کیفیت رزومه و انگیزه نامه ام هم ازشون نظر خواستم، که نکات خوبی گفتن(اینکه تو sop، باید یک پاراگراف کامل بنویسی، چرا این استاد،؟ و ایده ات رو در مورد ادامه کارهاش بنویسی که این قسمت رو اضافه کردم). و بهم گفتن رزومه ام رقابتی هست.
بعد به استاد ایمیل زدم و درخواست ویوکردن اپ فی رو کردم. پیگیری کرد و گفت نمیشه.مبلغش به نسبت دانشگاههای دیگه زیاد بود، ولی دیگه با مجموع اطلاعات از استاد و دانشجوهاش، اپلای کردم.
اخرای ژانویه، دیدم هیچ خبری از مصاحبه نشد. به استاد ایمیل زدم( که من خیلی مشتاقم و ی پژوهش مرتبط با موضوع که داشتم میکردم هم ذکرکردم. ایا پرونده منو خوندین؟). سریع جواب داد که من فکرکردم تو بخاطر بحث مالی، نتونستی اپلای کنی و پروندت رو ندیدم. کلی عذرخواهی کرد و برای دو روز بعدش(۲۸ژانویه)، وقت مصاحبه داد.(نقش مثبت ایمیل!)
مصاحبه نیم ساعت بود، دوتا سوال: خودت رو معرفی کن و چرا فکر میکنی گودفیت لب من هستی. و بعد کارای خودش رو توضیح داد و گفت هفته دیگه مصاحبه با اساتید گروه هست که برنامش رو بهت میدم.(حتما اخر مصاحبه شماهم سوال بپرسید). چون من به روشهای نوروایمیجینگ علاقه داشتم، یکی از اساتیدگروه رو معرفی کرد که تو این زمینه کار میکنه که برم رزومه اش رو بخونم.
۴ فوریه: ۸تا مصاحبه از ساعت۸ونیم شب ایران تا ۲، هر کدوم نیم ساعت، با استادخودم، ۵تا استاد گروه و ۳تا دانشجوی گرجوییت خودش. خیلی طولانی و پراسترس بود. استاد خودم خیلی سوالاش جزیی تر شده بود که دقیقا میخوای چیکار کنی... . دانشجوهاش گفتن من هرچی سوال دارم بپرسم. و یکیشون که بهش ایمیل زده بودم کاملا منو یادش بود(دوباره نقش مثبت ایمیل!).اساتید دیگه هم کارای خودشون رو توضیح میدادن و میگفتن اگه سوالی داری بپرس. از قبل کاراشونو خونده بودم و یکی دوتا سوال برای هر کدوم اماده کرده بودم.
از ساعت ۲تا۵ هم برنامه میتینگ با مسئول اموزش و دانشجوهای گرجوییت همه لَب ها و یجورایی اشنایی با محیط دانشکده بود.
هفته بعدش استادم ایمیل زد که پذیرفته شدی،فول فاند دانشگاه ۲۴هزار در ساله، خودم هم ی مقداری بهش اضافه میکنم(RA) و بهت خبر میدم.TAهم بشی اضافه میشه.
و گفت دکترفلانی(همون که شناختی کار میکرد) از مصاحبه ای که داشتی، ابراز علاقه کرده که کوسوپروایزر کار کنیم(ببینید مصاحبه ها واقعا مهم ان و کاملا اماده باشید، کارهای استادهارو بخونید، ببینید کدوماشون باهم کارمشترک داشتن، خودتون رو برای مقالات کولبریتیو مشتاق نشون بدید، چون اینا کسی رو میخوان که بتونه با اساتید دیگه هم ارتباط بگیره، چون شما میتونید taاستادهای دیگه بشید)
نکته اخر در تمام طول مسیر، خودواقعیتون باشید، مشتاق پژوهش باشید، و مشتاق کار گروهی با سایر اساتید ضمن اینکه تمرکز اصلی علایقتون همون استاد اولیه است.
#روانشناسی
#تجربه_پذیرش

کانال علوم انسانی

31 Jan, 14:37


#تجربه مصاحبه #دکتری روانشناسی بالینی #آمریکا

سلام دوستان
دیروز از حدود 4:30عصر به وقت ایران تا 3 صبح با دانشگاه پن استیت مصاحبه داشتم.
ابتدا یک خوش آمدگویی مقدماتی همراه با توضیحات کلی داده شد.
مصاحبه من با 3 تا استاد بود و 4 تا دانشجوی دکتری
اولین مصاحبه با سوپروایزرم بود که 1 ساعت طول کشید، بقیه مصاحبه ها هم هرکدوم 30 دقیقه بودند.
سوالاتی که ازم پرسیده شد تا جایی که یادمه اینا بود:
چرا اینجا؟ چرا من؟ از کدوم مقالاتم بیشتر خوشت اومده بود؟ چه متدهایی نظرت بیشتر جلب کرد؟ چه سوالات پژوهشی و ایده هایی توو ذهنته که میخوای روش کار کنی؟ تا حالا با این جمعیتی که به کار باهاشون علاقمندی کار کردی؟ چی شدکه بهشون علاقمند شدی؟ نظرت راجع به مدل ابعادی به شخصیت چیه؟ تصمیم ات اینه اینجا بمونی یا برگردی ایران؟ 5 سال دیگه کجا خواهی بود؟ 15 سال دیگه کجایی؟ تو که به روانکاوی علاقه داری مشکلی نداری با کورس های اجباری در cbt و اینا؟ فک میکنی بزرگترین ویژگی مثبت شخصی که با خودت میاری اینجا چیه؟ بزرگترین مشکلی که خواهی داشت چیه؟ اهداف بلندمدتت چیان؟فک میکنی چه تغییرات شخصیتی باید داشته باشی تا به اهدافت برسی؟ مشکلات کار کردن با اختلال شخصیت مرزی چیه؟
بقیشم یادم نمیاد😁خیلیییییییییییییی طولانی بود خیلیییییییییییییی سخت بود، کل اپلیکنت های روانشناسی بالینی این دانشگاه حدود 600 نفر بودن، 65 نفر انتخاب کرده بودن که با پروفسور levy کار کنند از بین اونا 20 نفر انتخاب شدند و در نهایت به 9 نفر محدود شدند و منم یکی از اون 9 نفر بودم، خب 8 اپلیکنت دیگه خیلی خفن بودند از دانشگاههایی مثل هاروارد، براون و... بودند، نمیشه این چیزا رو در نظر نگرفت، ما به هیچ عنوان امکانات اونا رو نداریم و نمیتونیم تحقیقات اونا رو اینجا داشته باشیم که این مساله باعث برتری اونا میشه، من خیلی تلاش کردم برای این مصاحبه، تمامی مقالات 5 سال گذشته استاد رو کامل خوندم، دو سه تا از کتابای کرنبرگ رو خوندم و خلاصه هرکار ممکن انجام دادم، نمیدونم چقدر شانس پذیرش دارم حقیقتا😁 بیشتر مصاحبه های روانشناس باليني به همین شکل هست به همین خاطر خواستم تجربه مو باهاتون به اشتراک بگذارم شاید بتونه کمکتون کنه.
#تجربه_پذیدش
#روانشناسی

کانال علوم انسانی

24 Jan, 04:55


#تجربه مصاحبه #دکتری روانشناسی بالینی #آمریکا

سلام دوستان
وقت بخیر
خواستم تجربه اولین مصاحبه ام رو با شما به اشتراک بذارم.
کل برنامه از ساعت 8 شب به وقت ما تا 2:30صبح بود که شامل سخنرانی کوردینیتور، ریاست دانشگاه، مسوول آموزش بالینی، مسوولین کلینیک، پنل دانشجویان دکتری و دو مصاحبه یکی با دانشجوی دکتری و یکی دیگه با یکی از اعضای هیات علمی میشد.
سوالاتی که دانشجوی دکتری از من پرسید اینا بود:
چرا به این دانشگاه علاقمند شدی؟
چطور مساله diversity رو در کار بالینی در نظر میگیری؟
وقتی به هویت خودت به عنوان یک زن نگاه میکنی چه ارتباطی بین اون و کار بالینی و ریسرچت میتونی برقرار کنی؟
چطوری self-awareness ات رو افزایش میدی؟
چطوری به minority ethnicity در کار بالینی اهمیت میدی؟
فک میکنی بزرگترین چالشت در این دانشگاه چیه؟
چه سوگیری هایی رو با خودت به اینجا خواهی اورد؟
بعد ازم خواست که سوالاتمو ازش بپرسم که معمولا خوبه اینجور مواقع از قبل سوالاتتونو آماده کرده باشید مثلا بپرسید سوپروایزر شما هرچند وقت یکبار باهاتون ملاقات داره؟ ایا فاند هزینه هاتون پوشش میده؟ چقدر فرصت نوشتن مقاله به عنوان نویسنده اول توو این ازمایشگاه و کار با این استاد وجود داره؟ چطور تعادل بین کار و زندگیت برقرار میکنی؟ و....

مصاحبه ام با استاد هم خیلی جالب بود چون اپلیکیشنمو کامل خونده بود فقط دو تا سوال کرد یکی اینکه 6 سال بعد خودتو کجا میبینی و اینکه چرا به اینجا علاقمند شدی بقیش هم برام از خودش و تحقیقاتش و کارهای خفنی که کرده بود تعریف کرد، بیشتر حالت دیسکاشن داشت به نظرم

به صورت کلی تجربه خیلی جالبی بود، حتما قبل مصاحبه از حدود دو هفته زودتر شروع به تمرین سوالات احتمالی بکنید، به نظرم خیلی آسونتر از چیزی که فکر می کردم بود😊

کانال علوم انسانی

30 Apr, 04:21


پیش بینی آینده دانشگاه 🏫 با اخبار کرونایی 🦠 فوتبال ⚽️


ترکیب بالا شاید در نگاه اول ترکیبی نامتجانس به نظر آید اما با بررسی و تحلیل ارتباط فوتبال، بخصوص فوتبال اروپا، با کرونا بتوان به نتایج جالب توجهی درباره بازگشایی یا عدم بازگشایی دانشگاه‌ها در ترم فال ۲۰۲۰ رسید.

در ابتدا نگاهی می‌اندازیم به چشم‌انداز لیگ‌های معتبر اروپایی برای ادامه فصل:

تا کنون مسئولین برگزاری رقابت‌های لاشامپیونه فرانسه، اردویزیه هلند و چند لیگ نه‌چندان معتبر دیگر بطور قطع ادامه فصل فوتبالی را لغو کرده‌اند اما مسئولین لیگ‌های معتبری چون ایتالیا، انگلستان، اسپانیا و آلمان مترصد فرصتی مناسب برای ازسرگیری رقابت‌ها هستند. برای درک علت این موضوع می‌توان به تراکنش‌های مالی سرسام‌آور این لیگ‌ها اشاره کرد. برای مثال حق پخش تلویزیونی رقابت‌های لیگ برتر انگلیس در فصل جاری حدود ۱۲ میلیارد دلار بوده که در صورت لغو بازی‌ها ضرر هنگفتی را متوجه باشگاه‌های انگلیسی خواهد کرد و اثرات آن تا سال‌ها گریبانگیر تیم‌های لیگ برتر خواهد بود. همچنین باشگاه‌ها از سایر درآمدها از جمله اسپانسرینگ، فروش پیراهن و بلیط فروشی محروم خواهند شد. محاسبه این ارقام نشان‌دهنده اهمیت از سرگیری رقابت‌های لیگ‌های معتبر است چرا که ضرر مالی آن در فصل نقل و انتقالات سال‌های آینده بشدت گریبانگیر باشگاه‌ها خواهد بود و قوانین فرپلی مالی یوفا را با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.

در حال حاضر مسئولین چهار لیگ معتبر ایتالیا، انگلستان، اسپانیا و آلمان هیچ‌یک زمان دقیقی را برای ازسرگیری رقابت‌ها اعلام نکرده‌اند اما نشانه‌های مثبتی از شروع مجدد سری‌آ ایتالیا از اواخر می یا اوایل جون مشاهده می‌شود. همچنین شواهدی حاکی از احتمال ازسرگیری بوندس‌لیگای آلمان از اواخر می وجود دارد.

هر چند مسئولان برگزاری لیگ برتر انگلستان و لالیگای اسپانیا زمان حدودی برای از سرگیری رقابت‌ها را اعلام نکرده‌اند اما شواهد حاکی از تمایل اتحادیه‌های باشگاه‌ها به ادامه رقابت‌هاست و با توجه به قدرت و نفوذ این اتحادیه‌ها، لغو مسابقات بسیار بعید به نظر میرسد.

همچتین اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، در نظر دارد رقابت‌های لیگ اروپا (Europa League) و لیگ قهرمانان اروپا (Champions League) را از اوایل ماه آگست آغاز کرده و تاریخ‌های ۲۶ و ۲۹ آگست را به‌ترتیب برای پایان لیگ اروپا و لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده است‌. با توجه به این‌که رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا پولسازترین رقابت فوتبالی و یکی از پولسازترین رقابت‌های ورزشی در سطح دنیاست، اهمیت اقتصاد در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی قابل درک است.

همچنین، در آسیا مسئولین لیگ فوتبال کره جنوبی (K-League)، که از معتبرترین لیگ‌های قاره است، با وجود اعمال تدابیر شدید بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا تصمیم به آغاز مسابقات از ۸ می گرفته‌اند تا باشگاه‌های این کشور متحمل ضررهای مالی نشوند‌.

تحلیل اتفاقات رخ‌داده در فوتبال اروپا مثالی مناسب برای سایر بخش های اقتصادی است که اهمیت مسائل مالی را در سیاست گذاری های کلان دولتمردان به خوبی روشن میسازد.

فوتبال یکی از ده ها یا صدها نمونه ای ایست که نشان می دهد اولویت تصمیم گیری های کلان با مباحث اقتصادی است.
فضای آکادمیک نیز از این دسته تصمیم گیری ها مستثنی نیست.

بودجه اختصاص‌یافته برای ریسرچ دانشگاه‌های امریکا مبلغ هنگفتی است، چشم‌پوشی از این مبلغ می‌تواند ضربه‌ای جبران‌ناپذیر به بخش تحقیقات، اقتصاد و صنعت ایالات متحده وارد سازد. بر طبق آخرین آمار منتشره از NSF در سال ۲۰۱۷، دانشگاه‌های امریکا مجموعا ۷۵ میلیارد دلار بودجه تحقیقاتی داشتند که این مبلغ نشان‌دهنده اهمیت بخش تحقیقات در اقتصاد امریکاست. همچنین درآمد دانشگاه ها فقط از ثبت نام دانشجویان خارجی سالانه 45 میلیارد دلار است. در کنار ارقام فوق، هزینه های housing، dining، parking و ... قابل توجه و تصمیم ساز است.

با در نظر گیری تمامی این تحلیل ها، و خبرهای موثق از روسای دپارتمان ها و دانشکده های برخی از دانشگاه ها، و همچنین ایمیل های رسیده از دانشجویان (لینک خبر) بنظر می‌رسد اکثر دانشگاه‌های امریکا به این فکر افتاده اند تا طی هفته‌های آینده به‌تدریج تصمیم خود را برای از سرگیری فعالیت‌ها از ترم فال ۲۰۲۰ اعلام کنند و شاهد حضور دانشجویان 👩‍🎓👨‍🎓در دانشگاه ها باشیم.

❇️ چه نکاتی از تحلیل فوتبالی، کرونایی و دانشگاهی فوق استخراج می شود؟
🔅 آیا میتوان نتیجه این تحلیل را برای دانشگاه های سایر کشور ها تعمیم داد؟
🔅 آیا در پایان نیمه دوم بازی، تیم ابرقدرت 🗽بر ویروس کوچک 🦠 (گزارش نیمه اول بازی) فائق می شود؟


.🔍 تهیه شده توسط کارگروه اخبار ویزای آمریکا

سپرتو بردار 🛡ویزاتو بگیر 🗽
(تجربه موفقیت آمیز اخذ ویزای آمریکا)

.

کانال علوم انسانی

19 Mar, 20:33


💫 ویدئو کلیپ بسیار زیبای پرگاری ها با آهنگ برقصا چاووشی 💃💞
t.me/pargarwiki/5708

کانال علوم انسانی

19 Mar, 20:31


ویدئو کلیپ بسیار زیبای پرگاری ها با آهنگ برقصا محسن چاوشی 💞💃

ایده تهیه و تدوین ویدئو کلیپ برمیگردد به همبستگی مردم ووهان چین و ناپولی ایتالیا در ایام شیوع ویروس کرونا. (برای مطالعه جزئیات بیشتر کلیک نمائید).

هلدینگ پرگار در همین راستا برای آغاز سال جدید این کلیپ را با آهنگ برقصا چاوشی و هنرنمایی های پرگاری های عزیز در راستای همدلی و انرژی دادن به یکدیگر تدوین کرد.
ویدئو کلیپ بسیار زیبای هلدینگ پرگار با آهنگ برقصا محسن چاووشی و هنرنمایی پرگاری ها، تقدیم به ایرانی ها در اقصی نقاط جهان.

شادی و همدلی را به دوستان و آشنایان خود با به اشتراک گذاشتن این ویدئو کلیپ بسیار زیبا تقدیم کنید. 🌸💞

یادمون نمیره که در خانه می مانیم تا بهار قشنگتری داشته باشیم.

🎥 مشاهده ویدئو کلیپ با کیفیت مناسب در آپارات
🌐 https://www.aparat.com/v/VMiaD
🎥 مشاهده ویدئو کلیپ با کیفیت مناسب در یوتیوب
🌐 https://youtu.be/t1TwU0tVbTY
🎥 مشاهده ویدئو کلیپ در کانال تلگرام پرگار
🌐 t.me/pargarwiki/5709
🎥 مشاهده ویدئو کلیپ در اینستاگرام پرگار
🌐 https://www.instagram.com/p/B97aQlwAFo6/

کانال علوم انسانی

19 Mar, 09:39


#سوالات_متداول
کمک هزینه بورسیه تحصیلی

📍فرآیند ارسال توصیه‌نامه‌ها چگونه است؟ آیا توصیه‌نامه‌ها باید در قالب خاصی ارسال شوند؟

📆 آخرین مهلت ثبت‌نام در کمک‌هزینه بورسیه تحصیلی: ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۹

🌐اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در:
http://haamee.org/scholarship/
____
🆔 @haameeorg

کانال علوم انسانی

17 Mar, 16:49


کلیپ بی نظیر همدلی در حال اتمام است ... ✌️

🔹 امشب آخرین فرصته برای ارسال هنرنمایی هاتون 😍

▫️هلدینگ تصمیم داره برای عید امسال کلیپی رو با هنرنمایی های خودتون تدوین کنه. هنرنمایی هاتون با آهنگ برقصا چاووشی به @PargarTeam بفرستین.

👈 جزئیات در لینک زیر
https://t.me/pargarwiki/5679

.

کانال علوم انسانی

15 Mar, 20:23


همخوانی آهنگ برقصا محسن چاووشی برای ایجاد همدلی و همبستگی


پرگاری‌های عزیز سلام. امیدواریم عالی باشین. احتمالا داخل کانال دو کلیپ همبستگی مردم ووهان چین و ناپولی ایتالیا دیدین (ناپل ایتالیا لینک) (ووهان چین لینک) که با آواز خوندن دسته جمعی برای عبور از بحران ویروس کرونا به همدیگه انرژی دادند. هلدینگ تصمیم داره برای عید امسال کلیپی رو با هنرنمایی های خودتون تدوین کنه. هنرنمایی هاتون با آهنگ برقصا چاووشی به @PargarTeam بفرستین.

👈 برای گرفتن ایده میتونید کلیپ ملودی آرش (لینک ملودی) تماشا کنید.
👈 در پست بعدی (لینک) متن آهنگ برقصا میتونید گوش بدین

🗓 حداکثر مهلت ارسال ویدیو تا ۲۸ اسفنده، پس عجله کنید.

یادمون نمیره که در خانه می مانیم تا بهار قشنگتری داشته باشیم.

کانال علوم انسانی

12 Mar, 17:39


#معرفی_تسهيلات_حامی

كمک‌هزينه بورسیه تحصیلی موسسه حامی علوم انسانی:

https://t.me/haameeorg/304

🆔 @haameeorg

کانال علوم انسانی

03 Mar, 10:12


#یادآوری
کمک هزینه شرکت در #رویدادهای_بین‌المللی دوره زمستان

"تنها دو روز دیگر تا اتمام مهلت ثبت‌نام در دوره زمستان کمک هزینه شرکت در رویدادهای بین‌المللی فرصت باقیست"

🔸چنانچه تمایل به استفاده از این کمک هزینه را دارید، می‌توانید تا دو روز دیگر با مراجعه به وبسایت موسسه حامی علوم انسانی ثبت نام کرده و یا این فرصت را به افراد علاقمند معرفی کنید.

📆 آخرین مهلت ثبت‌نام کمک هزینه شرکت در #رویداد‌های_بین‌المللی دوره زمستان ۹۸: پنج‌شنبه ۱۵ اسفند

🌐 اطلاعات بیشتر درباره کمک هزینه شرکت در #رویدادهای_بین‌المللی موسسه «حامی» و ثبت نام در:

http://haamee.org/travel/
____
🆔 @haameeorg

کانال علوم انسانی

26 Feb, 05:54


#معرفی_تسهيلات_حامی
کمک هزینه شرکت در #رویدادهای_بین‌المللی

https://t.me/haameeorg/326


موسسه حامی به منظور گسترش #علوم_انسانی_و_اجتماعی به ویژه توسعه‌ی دانش مدیریت و حکمرانی در کشور اقدام به حمایت مالی دانشجویان، اساتید و محققین رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی جهت شرکت در #سفرهای_علمی، #سمینارها، #همایش‌ها و #مدارس_تابستانی/#مدارس_زمستانی می‌کند.

🔺هدف:
هدف موسسه از اجرای این طرح، به طور مشخص افزایش آگاهی دانشگاهیان از تحقیقات و دست‌آوردهای جدید رشته های علوم انسانی در دانشگاههای برتر داخلی و خارجی است تا از این طریق به ارتقای سطح “آموزش” و “پژوهش” علوم انسانی در کشور کمک کرده باشد. دومین هدف موسسه فراهم کردن فرصت برای محققان داخلی است تا بتوانند تحقیقات خود را به اساتید و محققان خارجی عرضه کرده و بازخوردهای مناسب را دریافت کنند.

🔺ميزان كمك هزينه:
کمک هزینه‌ی سفر حامی تنها شامل بازپرداخت هزینه بلیط هواپیما و هزینه‌ی ثبت نام در برنامه مورد نظر بوده و در مجموع تا سقف حداکثر ۱۰۰۰ دلار آمریکا می‌باشد. کمک هزینه‌ی سفر بعد از قبولی درخواست و بعد از ارائه‌ی مستندات به منظور تایید شرکت در سمینار، ارائه‌ی گزارش سفر، ارائه‌ی پست وبلاگ و برگزاری سمینار و یا کارگاه آموزشی در وجه شرکت کننده قابل پرداخت خواهد بود.

🔺حداقل نمره زبان:
براي دوره هايي كه به زبان انگليسي هستند:
- حداقل نمره از تافل ۹۴
- حداقل نمره از آیلتس ۷
- یا نمره معادل از امتحانات زبان تخصصی دیگر

🔺روند بررسی درخواست ها و انتخاب برگزيدگان:
پس از به پایان رسیدن مهلت ثبت نام، بررسي درخواست ها شروع شده و بر اساس معیارهايي كه در وبسايت حامي ذكر شده اند، متقاضياني که دارای رزومه های قوی تری هستند به مصاحبه دعوت می شوند. سپس با توجه به منابع مالی موسسه، افراد برتر برای استفاده از این کمک هزینه انتخاب خواهند شد.

🔺مهلت ثبت نام و ارسال مدارك:
هر سال طی چهار نوبت (یک مرتبه در هر فصل) به درخواست‌های ثبت شده برای این طرح رسیدگی می‌شود.
برای شرکت در رویدادهای بین‌المللی در هر زمان باید در فصل قبل از سفر، درخواست متقاضی به موسسه ارسال شده باشد. زمان‌های درخواست به شرح زیر است:

-برای سفر در فصل تابستان:‌ ۱۵ خرداد همان سال
-برای سفر در فصل پاییز: ۱۵ شهریور همان سال
-برای سفر در فصل زمستان:‌ ۱۵ آذر همان سال
-برای سفر در فصل بهار: ۱۵ اسفند سال قبل

آخرین #مهلت_ثبت_نام برای فصل زمستان ، ١٥ ام اسفند ماه ٩۸ است.

🔺اطلاعات بيشتر در مورد نحوه ارائه درخواست، مدارك لازم، وظیفه متقابل برگزیدگان و .. در وبسایت حامی:
https://www.haamee.org/travel
____
🆔 @haameeorg

کانال علوم انسانی

19 Feb, 16:29


👈 ثبت نام با #تخفیف_۵۰_درصدی در (سری دوم) از #وبینار_تخصصی_ویزای_آمریکا

🔺قدم آخر را محکم بردار❗️ویزای آمریکا آخرین قدم برای ورود به آمریکاست. آخرین قدم با تجارب حاصل از ۷۰۰ مشاوره ویزای آمریکا فقط و فقط در سال ۲۰۱۹! 👇👇👇
🌐 https://t.me/pargarwiki/5534

🔸 لینک ثبت نام
🌐 https://bit.ly/2OVMrSE

کانال علوم انسانی

19 Feb, 05:46


👈 ثبت نام با #تخفیف_۵۰_درصدی در (سری دوم) از #وبینار_تخصصی_ویزای_آمریکا

🔺قدم آخر ورود به آمریکا با تجربه بیش از ۷۰۰ مشاوره سال ۲۰۱۹ کارگروه ویزای آمریکای هلدینگ پرگار 👇👇👇
🌐 https://t.me/pargarwiki/5534

🔸 لینک ثبت نام
🌐 https://bit.ly/2OVMrSE

3,271

subscribers

146

photos

16

videos