در هوای حق و آزادی (عدالت)

@aliakbargorji2


علی اکبر گرجی اَزَندَریانی

در هوای حق و آزادی (عدالت)

21 Oct, 05:05


🔴فلسفه میشل فوکو
🔻خودنظارتی و نرمال‌سازی سرکوب پس از عصر روشنگری


🔴کانال علم سیاست:
🆔 @PoliticalScience_ir

در هوای حق و آزادی (عدالت)

21 Oct, 05:05


🔴آزادی، حاکمیت قانون و امنیت
🗣علی میرسپاسی

🔴کانال علم سیاست:
🆔 @PoliticalScience_ir

در هوای حق و آزادی (عدالت)

17 Oct, 11:24


https://youtu.be/00m0TeYHKJE?si=-qoaj-RFBXKRImwo

در هوای حق و آزادی (عدالت)

17 Oct, 11:24


🔊فایل صوتی

"معیار" در گفت و گو با یک وکیل پایه یک دادگستری بررسی کرد
صیانت از حقوق بشر، لازمه‌ی ضروری توسعه پایدار


دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های "معیار" با عباس کوچ نژاد، وکیل یک پایه دادگستری موضوع توسعه را به بحث و بررسی گذاشت، حاصل این گفت و گو را ببینید و بخوانید.

دیدارنیوزـ گروه اجتماعی: توسعه در ایران از دیر باز به تمنای اصلی ایرانیان مبدل شده است. شاهد مقصودی که علیرغم همه کوشش‌ها هنوز در آغوش نکشیده همچنان، اما در فراق آن می‌سوزد.

در گفت‌ و گو با عباس کوچ نژاد، وکیل پایه یک دادگستری به بحث پیرامون معضلات حقوق بشری فراروی ایران امروز پرداخته‌ایم.

یکی از دلایل اصلی عدم توسعه را باید در دیرپایی نظام‌های سیاسی استبدادی، دستوری و دولتی اقتدارگرا جستجو کرد و البته عدم توجه به حقوق بشر و شهروندی که نتیجه عملی پدیداری و دیرپایی چنین نظام‌هایی‌ست.

توسعه حق بنیاد ضرورت امروز جامعه ایران است که در همه ابعاد سیاسی اجتماعی اقتصادی می‌بایست مورد توجه قرار گیرد. توسعه حق محور، انسان محور و لیبرال است و جای آرمانگرایی و



📺 ویدیو یوتیوب


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @didarnews1
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹

در هوای حق و آزادی (عدالت)

17 Oct, 03:03


🔺 یک حقوقدان: رئیس جمهور در حوزه رفع #فیلترینگ، اختیارات تام ندارد.

گرجی، استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با #سیتنا:

🔹 ریاست رئیس جمهور در شورای عالی فضای مجازی یا شورای عالی امنیت ملی به این معنا نیست که در حوزه رفع فیلترینگ اختیارات تام دارد، اما وزنه #رئیس_جمهور و قوه مجریه در این نهادها بسیار سنگین است؛ اگرچه شاید در این حوزه شخصیت های حقیقی و حقوقی انتصابی قدرت بالاتری داشته باشند.

خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/309121
🆔 Telegram
https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

12 Oct, 07:02


🖊 با دیپلماسی می‌شد از جنگ ویتنام جلوگیری کنیم.

✍️ دکتر اسفندیار خدایی

🌿 بیست سال بعد از جنگ ویتنام، مک نامارا (وزیر دفاع آمریکا در زمان جنگ ویتنام) با نخست‌وزیر ویتنام دیدار کرد. در این گفتگو، آنها به این نتیجه رسیدند که اگر آمریکا و ویتنام منظور همدیگر را می‌فهمیدند، می‌شد جلوی این جنگ خونین و مرگبار را گرفت. جنگی که میلیونها ویتنامی و دهها هزار آمریکایی را هلاک کرد و دهها میلیون نفر زخمی و آواره و بی‌خانمان کرد.

🔹 مک‌نامارا: ما گمان می‌کردیم شما به دنبال همراهی با چین کمونیست و تقابل با بلوک غرب بودید. اما ظاهراً بعد از جنگ اینطور نشد.
🔹 نخست‌وزیر ویتنام با ناراحتی:
شما آمریکائی‌ها اگر تاریخ خوانده بودید می‌فهمیدید که ما صدها سال به‌خاطر استقلال‌مان با چین جنگیدیم، شما چطور گمان کردید که ما بازیچه و ابزار چین می‌شویم؟ ما بخاطر استقلال‌مان بود که با چین و با شما جنگیدیم.
🔹 مک‌نامارا: اگر ما می‌دانستیم شما این را می‌خواهید بجای جنگ، به شما کمک می‌کردیم، چون استقلال شما به نفع ما هم بود. ما می‌توانستیم هر دو به هدفمان برسیم بدون آنکه این همه هزینه در جنگ بدهیم.

🌿 آمریکائی‌ها داستان ویتنام را تکه‌ای از جنگ سرد با بلوک کمونیسم می‌دیدند و گمان می‌کردند ویتنام به دنبال همراهی با جبهه چین و شوروی و مقابله با آمریکا و غرب است، ولی ویتنامی‌ها از استقلال خود دفاع می‌کردند و گمان می‌کردند آمریکا بدنبال استعمار ویتنام به سبک استعمار هند توسط بریتانیا است.

🌿 هنر دیپلماسی در این است که خود را بجای طرف مقابل بگذاریم و از زاویه دید او به مسئله نگاه کنیم، آنگاه با فهم خواسته حریف، وارد مذاکره و دیپلماسی شویم و از این طریق منافع خود را دنبال کنیم. دیپلماسی باید مستقیماً با حریف مقابل انجام شود. اگر طرف ثالثی واسطه دیپلماسی باشد، منافع او کار مذاکرات را پیچیده و خراب می‌کند. اشتباه آمریکا این بود که بجای مذاکره با ویتنام شمالی، با چین مذاکره می‌کرد. چین‌ خود مهمتری تهدید برای استقلال تایوان در طول تاریخ بوده است و در این مذاکرات به دنبال منافع خود و گرفتار ساختن آمریکا در ویتنام بود.

🌿 در طول تاریخ، دیپلماسی و گفتگو جلوی هزاران جنگ بزرگ و کوچک را گرفته است. این جنگها در حافظه تاریخ ثبت نشده‌اند چون هیچ‌وقت رخ نداده‌اند، چون دیپلماسی زمینه تفاهم و تعامل را فراهم و سوء تفاهمات را رفع کرده است.

🌿 حتی در جدال ایدئولوژیک که یکی از طرفین خود را حق مطلق خدایی می‌پندارد و طرف مقابل را باطل یزیدی می‌شمارد و نسبت به نگاه او کور است، ‌گفتگو و دیپلماسی مستقیم می‌تواند جلوی برخی جنگهای بیهوده را بگیرد. در زندگی روزمره نیز گفتگو در حفظ روابط انسانها نقش اساسی دارد و عامل مهمی در موفقیت کسب و کار و آرامش در زندگی محسوب می‌شود.



.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @EsfandiarKhodaee
https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

12 Oct, 06:59


استالین؛ دیکتاتوری که جنگیدن بلد بود.
بیژن اشتری


وقتی جنگ جهانی دوم شروع شد و ارتش هیتلر وارد خاک شوروی شد هیچکس تصورش را هم نمی‌کرد که دیکتاتور خونریز شوروی،جوزف استالین ، به یک فرمانده نظامی لایق و باهوش تبدیل شود و نهایتا کمر ارتش آلمان را بشکند.فارغ از این واقعیت که کمونیسم و فاشیسم دوقلوهای اهریمنی بودند ، تعدادی از سیاست های جنگی استالین را برایتان فهرست کرده‌ام:
یک: استالین فضای سیاسی و فرهنگی کشور را طی سال‌های جنگ باز کرد،از شدت سرکوب‌های سیاسی کاست و مردم پس از تحمل یک دهه سرکوب بی امان دهه سی، عاقبت نفسی به راحتی کشیدند.مطبوعات شروع کردند به چاپ مقالات با آزادی بیان بیشتر.استالین سرکوب مذهب را متوقف کرد، کلیساها باز شدند‌ و استالین با سراسقف روسیه دیدار رسمی کرد و از ارادت خودش به عیسی مسیح سخن گفت.در تبلیغات رسمی، چهره‌های ملی‌گرای دوران تزاری و سرداران پیروزمند تزاری مثل کوتوزوف برجسته شدند و تبلیغات کمونیستی کم‌رنگ‌تر شد.اینجوری ملت را متحد کرد.
دو:استالین دستور داد قیمت کالاهای مورد نیاز مردم باید هر سال نسبت به سال قبل درصد مشخصی کاهش یابد.گرچه این قیمت‌گذاری دستوری خلاف علم اقتصاد بود اما تا زمان مرگ استالین ادامه یافت(خروشچف پس از مرگ استالین این سیاست را که نزد مردم بسیار محبوب بود کنار گذاشت و قیمت‌ها را افزایش داد که منجر به قیام‌های خونین در شوروی و ساقط شدن خودش شد)
سه:استالین در طول جنگ هرگز پایتخت را ترک نکرد.گرچه همه وزارتخانه‌ها به شهری دوردست در آسیای مرکزی منتقل شده بود و ارتش هیتلر فقط سی کیلومتر با مسکو فاصله داشت اما استالین در مسکو ماند و دفتر خود را در زیرزمین مترو مسکو برپا کرد و از همینجا جنگ را هدایت کرد.
چهار:استالین رهبری بود اهل تشکیل ائتلاف های بزرگ.وقتی ارتش هیتلر وارد خاک شوروی شد استالین توانست با دشمنان سابق خود،انگلستان و آمریکا وارد ائتلاف جنگی علیه هیتلر شود.او طی جنگ بهترین روابط شخصی و حرفه‌ای را با چرچیل و روزولت داشت و توانست آنها را کاملا درگیر جنگ با هیتلر بکند و یک جورهایی عاشق و شیفته خودش.
پنج:وقتی جنگ شروع شد اولین کسانی که به جبهه رفتند آقازادگان سرخ بودند.استالین پسران خود را به خط مقدم فرستاد و به فرمانده آنها سفارش کرد که کوچکترین پارتی‌بازی در حق آنها نکند.یکی از پسرانش در جنگ کشته شد.پسر خروشچف هم که خلبان بود اوایل جنگ کشته شد و شمار دیگری از فرزندان اعضای دفتر سیاسی در جنگ کشته شدند
شش:استالین معتقد بود سربازانش باید تا آخرین قطره خون‌شان بجنگند.او اعتقاد داشت سرباز شوروی هرگز نباید تسلیم و اسیر شود .از نظر استالین اسارت به معنای خیانت بود .
@bijan_ashtari

https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

08 Oct, 16:54


سی ویژگی دکتر سریع القلم

✍🏻دکتر سید صادق حقیقت

1- مبانی پوزیتیویستی و نخبه گرایانه دارد؛
2- با تفکر ایدئولوژیک مشکل اساسی دارد؛ 3- به تجدد و دموکراسی خوش بین است و ناقد فرهنگ سنتی به شمار می آید؛
4- به لیبرالیسم (اقتصادی) متمایل است؛ 5- در پژوهشهای بینارشته ای- خصوصاً اقتصاد سیاسی- سرآمد است؛
6- به تقدم توسعه (اقتصادی) بر دیگر ابعاد توسعه (همچون توسعه فرهنگی یا نظامی) اعتقاد دارد؛
7- معتقد است ایران از ریل توسعه خارج شده است؛
8- به نظر وی، ایران کنونی نمی تواند «بین المللی» شود؛
9- تنها استاد ایرانی است که چندین سال به داووس دعوت شده است؛
10- دنیا را خوب می شناسد؛
11- دغدغه منافع ملی ایران و حکمرانی مطلوب دارد؛
12- در عمل، محافظه کار است؛
13- در انتقاد، صراحت لهجه دارد؛
14- همواره ارتباطاتی با حکومت داشته است؛
15- ذهن اولویت بندی شده ای دارد؛
16- مسائل را به خوبی مانیتور و طراحی می کند؛
17- تحقیقات ناظر به واقع را بر پژوهشهای صرفاً تئوریک ترجیح می دهد؛
18- استاد توانایی به نظر می رسد؛
19- معلمی را بر تملق سیاستمداران ترجیح می دهد؛
20- شاگردان زیادی در سطوح عالی تربیت کرده است؛
21- دلسوز و منظم است؛
22- خوش پوش است و به ظاهر خود اهمیت می دهد؛
23- ظاهر و باطنش یکی است؛
24- قلم سریعی دارد (الاسماء تنزل من السماء!)؛
25- به دنبال جمع ثروت از طریق رانت نیست؛
26- اهل مهاجرت نیست، هرچند این کار برایش ساده است؛
27- به ورزش علاقه دارد، و هر روز صبح چند کیلومتر می دود؛
28- به محیط زیست اهمیت می دهد؛ 29-چند قدم جلوتر از دانشگاه های ما حرکت می کند؛
30- راجع به همه چیز سی مورد می
نویسد!

🌐 اندیشه ما

@andishemaa
https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

07 Oct, 18:15


🔴انسان‌های وقیح و بحران سیاسی
🗣ویکتور فرانکل

🔻در این سخنرانی پرشور و تکان دهنده، ویکتور فرانکل، بازمانده هلوکاست و روانپزشک اتریشی به تجربه شخصی خود و پیامدهای گسترده‌تر گناه جمعی می‌پردازد. او یاد اعضای خانواده‌اش، یعنی پدر، برادر، مادر و همسر اول خود را که در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها جان باختند، گرامی می‌دارد و تأکید می‌کند که با وجود مرگ‌های غم‌انگیز آن‌ها نفرتی در دل خود جای نداده است. فرانکل با شور و اشتیاق ایده احساس گناه جمعی را رد می کند و اظهار می‌کند که سرزنش جمعی انسان‌ها جرم،َ اگرنه، جنون است. فرانکل از تجربه بازگشت خود پس از جنگ به وین می‌گوید، از انسان‌های استثنایی سخن می‌گوید که زندگی خویش را برای کمک به او و دیگران در رژیم آلمان نازی به خطر انداختند. او به پیچیدگی انتخاب‌هایی اشاره می‌کند که مردم آن دوران با آن‌ها روبرو بودند. سخنرانی فرانکل به دوراهی‌های اخلاقی آن زمان می‌پردازد و به مسئله دشوار مطالبه قهرمان‌گرایی اشاره می‌کند.

🔴کانال علم سیاست:
🆔 @PoliticalScience_ir

در هوای حق و آزادی (عدالت)

05 Oct, 17:13


https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

05 Oct, 17:12


https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

05 Oct, 17:06


🔴کتاب صوتی درس های دموکراسی برای همه
دکتر حسین بشیریه

🔴کانال علم سیاست:
🆔 @PoliticalScience_ir

https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

05 Oct, 15:37


https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

03 Oct, 07:47


مشروح مذاکرات مجلس بررسی نهایی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که در چهار مجلد در آذرماه ۱۳۶۴ شمسی توسط اداره کل امور فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

02 Oct, 17:05




انتصاب یک حقوقدان دهه‌ی هفتادی حقوق عمومی‌خوانده را در دولت پزشکیان باید به فال نیک گرفت.

‌این انتصاب برای جامعه‌ی حقوقی کشور، برای زنان و دختران جوان ایرانی بسیار پرمعناست. امیدآفرینی یعنی همین. بعید می‌دانم، تاکنون هیچ زنی در این سمت شبه‌قضایی پر اهمیت قرار گرفته باشد.

‌برای سرکار خانم دکتر بیژن‌پور، دانشجوی سابق دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، عضو هیات مدیره انجمن علمی ‌حقوق اساسی ایران و نویسنده کتاب حقوق شهروندی آرزوی توفیق در مسیر خدمت به مردم داریم.
https://t.me/aliakbargorji2

در هوای حق و آزادی (عدالت)

30 Sep, 14:44


رونمایی از کتاب چهار خوانش از طباطبایی:
نوشته شهرام اتفاق
ناشر: مؤسسه ایران آکادمیا
محل انتشار: لاهه  - هلند.

سخنرانان: کاظم علمداری، یدالله موقن، نظام بهرامی کمیل ، محمد امیر قدوسی

مدیر جلسه: فریدون پرهام

مسئول امور فنی: مهناز آزاد

میزبان این رویداد: صدانت

🙂 @sedanet
🔵 @ArchiveOfLiberalism

1,588

subscribers

539

photos

77

videos