بازاريابي زيرِ ذره بين @marketingpedia Channel on Telegram

بازاريابي زيرِ ذره بين

@marketingpedia


💥كانال بازاريابي زير ذره بين💥

تحت نظارت علیرضا مروج

ارتباط با ادمين كانال:

جهت اطلاع از دوره ها و ثبت نام کلاس و مشاوره انتخاب رشته

@pedia1403



سهیلا محمدزاده رتبه ۱ کنکور دکتری مدیریت بازرگانی
@So_mo726

بازاریابی زیر ذره بین (Persian)

بازاریابی زیر ذره بین یک کانال تلگرامی است که تحت نظارت علیرضا مروج فعالیت می‌کند. این کانال منبعی عالی برای افرادی است که به دنبال دوره‌ها، کلاس‌ها و مشاوره در زمینه بازاریابی هستند. با پیوستن به این کانال می‌توانید از تجربیات و دانش ارزشمند عضوهای دیگر بهره‌مند شوید و با افرادی که توانایی‌ها و علاقه‌مندی‌های مشابهی دارند، ارتباط برقرار کنید. ادمین کانال می‌تواند شما را در زمینه ثبت نام در دوره‌ها و کلاس‌ها راهنمایی کند. همچنین می‌توانید با ارسال پیام به @pedia1403، از این اطلاعات بهره‌مند شوید. به علاوه، با دنبال کردن صفحه شهیلا محمدزاده، رتبه ۱ کنکور دکتری مدیریت بازرگانی، می‌توانید از تجربیات و مشاوره‌های او بهره‌مند شوید. پس حتما این کانال را دنبال کنید و از فرصت‌هایی که ارائه می‌دهد بهره‌مند شوید.

بازاريابي زيرِ ذره بين

21 Nov, 06:28


❇️ پاسخ تشریحی
ویژگی های الگوی اسلامی تبلیغات تجاری: در مقابل الگوی معاصر غربی، الگوی اسلامی تبلیغات تجاری قرار دارد. در این الگو چهار اصل «نگاه ابزاری به انسان»، «دوری از بی اخلاقی، «اقناع و فریب» و «مصرف گرایی و اسراف» در چرخشی کاملا معنادار و تعیین کننده جای خود را به چهار اصل ذیل میدهد: «کرامت انسان»، «محوریت اخلاق و معنويات»، «آگاهی بخشی و تأثير قلبی، و اعتدال در مصرف»
الف) کرامت انسان: منظور از کرامت انسان کرامتی ذاتی است که به صورت خدادادی در وجود همه انسان ها به ودیعه نهاده شده است.
ب) محوریت اخلاق و معنویات: اساسی ترین بحث درباره جایگاه اخلاق و معنویات در تبلیغات به طور اعم و تبلیغات تجاری به طور اخص، مسئله خدامحوری است . نظام های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در اسلام همگی بر مبنای توحید و خدامحوری بنا نهاده شده است. اخلاق و معنویت گرایی در جای جای معارف اسلامی نقش اساسی دارد.
ج) آگاهی بخشی و تأثیر قلبی: در تبلیغات بر مبنای الگوی اسلامی عقل و قلب انسان به اندازه ای اهمیت دارد که صاحب کالا حق ندارد با تعریف از کالای خود آنها را تحت تأثیر قرار دهد. از حقوق مسلم هر خریدار حق انتخاب است. تبلیغ بازرگانی نباید حق انتخاب راز مشتری سلب کند. مشتری کسی است که براساس نیاز خود می خرد. از جمله بدی های تبلیغات بازرگانی ایجاد نیاز کاذب در مخاطب و شعله ور ساختن آتش حرص و ولع خرید در اوست.
د) اعتدال در مصرف: اقتصاد به معنای دخل و خرج را حفظ کردن است.الگوی اسلامی، نگاهی معتدل و میانه به تولید و مصرف دارد. تعالیم اسلام در خصوص لزوم اتخاذ مشی میانه روی و اقتصاد در مصرف و پرهیز از اسراف و همچنین تأکید بر شرافت کار و تولید به اندازهای مشهور است که ما را از توضیح اضافی بی نیاز می سازد. در خاتمه یادآوری می شود که ارشد و تعالی فردی» و «اقامه قسط و عدل در جامعه انسانی به مثابه دو هدف اصلی در الگوی تبلیغات تجاری در اسلام مطرح اند.

http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

21 Nov, 06:20


❇️ پاسخ تشریحی

دفاع اِنقباضی (کناره‌گیری و عقب‌نشینی): گاهی شرکت‌ها به علت منابع محدود قادر نیستند در تمام جبهه‌ها به دفاع از خود ادامه دهند لذا موقعیت‌های ضعیف‌تر خود را رها کرده و هزینه آن را صَرف دفاع از وضعیت‌های مستحکم‌تر خود می‌کنند. این انقباضِ برنامه‌ریزی‌شده را «خروجِ استراتژیک» نیز می‌گویند. گاهی کنار کشیدن از صحنه رقابت، مطلوب‌ترین راه‌حل است. انقباض برنامه‌ریزی شده به معنی رها کردن بازار نیست، بلکه در این موارد شرکت فقط مناطق ضعیف را رها می‌کند و منابع خود را به انقباض برنامه‌ریزی شده حرکتی به طرف تحکیم توان رقابتی شرکت تقویت دیگر مناطق اختصاص می‌دهد. و تمرکز قوا اطراف جایگاه‌های محوری است.

http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

31 Oct, 06:23


❇️ پاسخ تشریحی

با رشد تعداد کاربران اینترنت لازم است تا ارزش ویژه برند برای برندهایی که حضور آنلاین دارند بازنگری شود. به طور کلی ارزش ویژه برندهای آنلاین را می توان با پنج عامل اندازه گیری کرد: (1)پیوند احساسی،(2)تجربه آنلاین، (3)ماهیت خدمت پاسخ گو، (4)اعتماد و (5)تأمین.
پیوند احساسی عبارت است از میزان جاذبه یا کشش بین کاربر و برند آنلاین و به عبارت دیگر میزانی که کاربر وب سایت را دوست دارد. تجربه آنلاین به میزان سهولت استفاده از وب سایت و گردش در آن اشاره دارد. ماهیت خدمت پاسخ گو به سازوکارهای خدمات دهی و پاسخ گویی پشتیبان فروشگاه برند آنلاین و تعاملات خدمات مشتریان، اشاره دارد. اعتماد به میزان اطمینان مشتری، حفظ اطلاعات شخصی مشتریان و مبادلات مالی وی با سایت اشاره دارد. تأمين عامل پنجم است و به معنای اطمینان مشتری به تحویل به موقع و صحیح محصول سفارش داده شده است.
http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

31 Oct, 06:22


❇️ پاسخ تشریحی

مزایای استفاده از برند
اگر محصول را هر چیزی فرض کنیم که به منظور توجه، اکتساب، کاربرد و یا مصرف در جهت ارضای نیاز یا خواسته به بازار ارایه می¬شود، در آن صورت مزایای استفاده از نشان تجاری برای مشتری و فروشنده به شرح زیر می¬باشد:
 مزایای استفاده از برند برای مشتری
شناسایی مبدأ محصول
کاهش ریسک
کاهش هزینه جستجو
ابزار نمادین برای ارتباط
 مزایای استفاده از نشان تجاری برای فروشنده
ابزار شناسایی و ردیابی
ابزار حفاظت قانونی
ابزار انتساب ویژگی¬های منحصر به فرد محصول
تضمین سطح کیفیت به مصرف کننده
http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

30 Oct, 15:20


❇️ پاسخ تشریحی

http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

29 Oct, 18:18


❇️پاسخ تشریحی

لیت (1983) سلسله مراتب زیر را برای سطوح تولید پیشنهاد کرد:
1) سطح اصلی یا کلی: این سطح شامل محصول فیزیکی پایه یا حداقل ویژگی‌ها و مزایایی که یک مشتری از یک نوع محصول انتظار خواهد داشت را دبرمی‌گیرد.
2) محصول مورد انتظار: این سطح، محصولی کلی به علاوة ویژگی‌های اضافی که اکثر افراد به طور منطقی انتظار دارند ببینند را دربرمی‌گیرد.
3) محصول تکمیل شده:شامل ویژگی‌هایی که محصول را از محصولات رقیب در آن طبقه متمایز می‌سازند، می‌شود.
4) محصول بالقوه: این محصولات از همة مزایایی که ممکن است از سوی مشتریان درخواست شود، برخوردارند. هیچ محصولی به طور طبیعی همة این ویژگی‌ها را نخواهد داشت و اگر این طور باشد محصول به طور غیرممکنی گران و پُرهزینه خواهد بود، ولی هنوز هم این فهرست باید توسعه داده شود.
افزودن ویژگی‌هایی از فهرست «محصول بالقوه» باید برای مشتری ارزش اضافه کند که به نوبة خود به متمایز ساختن محصول کمک می‌کند. ویژگی‌های افزوده شده باید ملاک‌های مطرح شده توسط دویل (1998) را دنبال کنند: (1) آن ویژگی باید برای مشتریان مهم باشد، (2) باید منحصر به فرد باشد، (3) باید در مواجهه با ویژگی‌های رقیب بادوام باشد. (4) باید محصول را در یک قسمت قابل قبول در بازار حفظ کند

http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

29 Oct, 09:31


❇️ پاسخ تشریحی
طبق نظریه راجرز (1962) مردم محصولات جدید را در تعارض با معیارهای زیر می‌دانند: 1) مزایای مربوطه: میزان کارایی بهتر محصول قدیم نسبت به محصول جدیدی که جایگزین آن می‌شود. 2) قابلیت: میزان متناسب بودن محصول جدید با سبک زندگی شخصی افراد، ارزش‌ها، تجربه‌های گذشته و نیازهای حال فرد. 3) پیچیدگی: محصولات و ایده‌هایی که فهم آن‌ها راحت‌تر است، زودتر پذیرفته می‌شوند. 4) قابلیت آزمایش محصول: قابلیت امتحان کردن محصول قبل از خرید آن. 5) قابلیت مشاهده: هر چه محصول توسط دیگران بیشتر دیده شود احتمال انتخابش بیشتر است.

http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

29 Oct, 09:31


❇️ پاسخ تشریحی
راجرز (1962) مدلی ابتدایی از فرآیند پذیرش محصول را ارائه داد. او مشتریان را به شکل زیر دسته‌بندی کرد:
1) نوجویان: کسانی که دوست دارند اولین نفری باشند که محصول جدید را می‌خرند. این مصرف‌کنندگان در ابتدای چرخة طول عمر محصول قرار می‌گیرند.
2) پذیرندگان اولیه: کسانی که از ایده‌های جدید استقبال می‌کنند ولی ترجیح می‌دهند کمی بعد از رونمایی اولیه صبر کنند. این مصرف‌کنندگان در خلال مرحلة رشد چرخة طول عمر محصول آن را خریداری می‌کنند.
3) اکثریت اولیه:کسانی که محصول را تنها پس از آزموده شدن و جواب پس دادن انتخاب می‌کنند. آن‌ها در ابتدای مرحلة پختگیِ چرخة عمر محصول قرار می‌گیرند.
4) اکثریت متأخر: کسانی که نسبت به چیزهای جدید مشکوک‌اند و صبر می‌کنند تا همه یکی از آن محصول را داشته باشند. این مصرف‌کنندگان قسمت بعدیِ مرحلة پختگی را دربرمی‌گیرند.
5) دیرپذیرندگان: افرادی که فقط در صورتی که نیاز زیادی به محصول پیدا کنند، آن را خریداری می‌کنند. این دسته از مصرف‌کنندگان در مرحلة زوال چرخه، جای دارند.


http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

29 Oct, 09:24


❇️ پاسخ تشریحی

درگیری ذهنی در چهار دسته کلی قرار می گیرد:
1)درگیری ذهنی محصول: مربوط به جاذبه قوی خود محصول است.ویژگی ها و مزایای محصول مهم هستند،به عنوان مثال محکم بودن طناب کوهنوردی برای یک کوهنورد اهمیت زیادی دارد.
2)درگیری ذهنی موقعیت خرید:در این مورد درگیری به شرایط و موقعیت خاص خرید مربوط می شود.مثلاً شخصی که برای نامزد خود به مناسبت خاصی هدیه می خرد،درگیری ذهنی بالایی در فرآیند خرید و پیامدهای پس از آن خواهد داشت.
3)درگیری ذهنی تبلیغات: مربوط به جذابیت پیام های تبلیغاتی می شود.گاهی اوقات نوع تبلیغات بسیار جالب توجه هستند.معمولاً تیزرهای تبلیغاتی اینگونه می باشند.
4) درگیری ذهنی فردی: در اینجا درک فردی از محصول حائز اهمیت است.به عنوان مثال،برای یک گیاه خوار که از مصرف فرآورده های حیوانی خودداری می کند،مواد تشکیل دهنده محصولات غذایی که خریداری می کند مهم است.

http://t.me/marketingpedia

بازاريابي زيرِ ذره بين

29 Oct, 09:23


❇️ پاسخ تشریحی

میان ویژگی و مزیت باید تفاوت قائل شد. ویژگی یک محصول، مشخصات فیزیکی آن را توصیف می‌کند. برای این که ویژگی‌ها تبدیل به مزایا شوند، بازاریان باید مفهوم هر ویژگی را توضیح دهند.
مزایای استفاده از یک محصول می‌تواند به شکل‌های مختلف توسط مشتریان طبقه‌بندی شود. محصولات 5 نوع مزایا دارند: 1) مزایای کاربردی: این مزایا مربوط به قابلیت محصول برای آنچه مشتری انتظار دارد می‌باشد. 2) مزایای عملیاتی: این مزایا درست شبیه مزایای کاربردی است، اما به طور خاص در بازارهای تجاری به کار می‌رود. مزایای عملیاتی آن‌هایی هستند که در فرآیند تولید خریدار اثر می‌گذارند. 3) مزایای شخصی: در بسیاری از موارد، محصول تولید شده مزایای غیرملموس و روان‌شناختی را برای مشتریان به همراه دارند. سنجش این مزایا برای بازاریان بسیار سخت است. مزایای شخصی وقتی ظاهر می‌شوند که افراد از برندهای خاص و معتبر خریداری می‌کنند، به ویژه زمانی که نام برند برای دیگران کاملاً شناخته شده باشد. 4) مزایای کیفی: کیفیت، رابطة بین انتظارات خریدار و چیزی که در واقعیت دریافت می‌کند، است. به همین دلیل اغلب از طریق سنجیدن اعتبار شرکت، موادی که در محصول به کار برده شده است و یا حتی با نگاه کردن به برچسب قیمت محصول قضاوت می‌شود. کیفیت با کارایی مورد انتظار محصول در ارتباط است. 5) مزایای مالی: این مزایا مربوط به پتانسیل سرمایه‌گذاری روی محصول می‌باشد.
در نظر گرفتن محصول به عنوان بسته‌ای از مزایا، هنگام برنامه‌ریزی برای کمپین‌های ترفیعی، مسلماً برای شرکت‌ها مزایایی به همراه دارد. شرکت‌های تبلیغاتی خیلی وقت است درک کرده‌اند که تبلیغات باید مزایای محصول را بفروشد نه ویژگی‌های آن را (ضرب‌المثل معروف «صدای جلزولز سوسیس سرخ کردن را بفروش نَه خود سوسیس را» این موضوع را به خوبی نشان می‌دهد).

http://t.me/marketingpedia

2,909

subscribers

1,952

photos

256

videos