کلیسانت KelisaNet @kelisanet Channel on Telegram

کلیسانت KelisaNet

@kelisanet


((در هیچ‌کس جز او نجات نیست))

تعلیم،موعظه، مقالات و شاگرد سازی

برای دریافت انجیل و درخواست دعا .....ارتباط با ادمین :

@Saam_911

Website: www.kelisa.net

اینستاگرام👇🏽

http://www.instagram.com/kelisanet

Email:
[email protected]

کلیسانت KelisaNet (Persian)

کلیسانت KelisaNet یک کانال تلگرامی است که به تعلیم، موعظه، مقالات و شاگرد سازی در حوزه مذهبی می‌پردازد. این کانال برای ارائه انجیل و درخواست دعا طراحی شده است و شما می‌توانید از آن برای ارتباط با ادمین و همچنین به کسب اطلاعات بیشتر از وبسایت آن به آدرس www.kelisa.net مراجعه کنید. همچنین می‌توانید آخرین اخبار و مطالب این کانال را از طریق اینستاگرام به آدرس http://www.instagram.com/kelisanet دنبال کنید. برای ارتباط از طریق ایمیل هم می‌توانید به [email protected] ایمیل بزنید. بنابراین، اگر به بهبود دینی و روحانی خود علاقه‌مند هستید، حتما از این کانال دیدن کنید و از محتوای ارزشمند آن بهره‌مند شوید.

کلیسانت KelisaNet

16 Nov, 13:00


#موعظه‌ کشیش دکتر #مهرداد فاتحی : بمانید تا از اعلی آراسته شوید
عیسی مسیح ذهن شاگردان را روشن کرد تا کتب مقدس را درک نمایند، او به آنها توضیح داد که در حضور خداوند بمانند تا از اعلی بوسیله روح خداوند آراسته و قدرتمند گردند.تجربه قوم خدا ، تجربه ای تکرار شونده است ، خداوند بارها و بارها قوم اسرائیل را از اسارتها آزاد نمود و آنها را برکت داد ولی آنها باز خداوند را فراموش کردن انسانها وقتی در مشکل هستند، به یاد خداوند میباشند اما با رفع مشکلات از خداوند دور میشوند و خدا را فراموش میکنند و درگیر اسارتهای مختلف این دنیا میگردند.

بزرگترین خطر برای قوم خدا اینست که فکر نمایند از نظر روحانی قوی میباشند. انسان بایستی دائما از خداوند قوت یابد و این قوت و قدرت توسط روح القدس بر انسان جاری میگرد.در کتاب اشعیاء خداوند وعده داده است که من بار دیگر به سراغ قوم خود خواهم آمد قوم خود را احیاء خواهم کرد. همچنین عیسی به شاگردان خود میگوید چون روح القدس بر شما آید، قدرت خواهید یافت.

امروز رابطه ما با خداوند چگونه است؟

پس در حضور خدا بمانیم و انتظار بکشیم و از خداوند بخواهیم تا روح خود را برما بریزد،
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

15 Nov, 11:27


کتاب مقدس تصویری، انجیل لوقا بخش دوم
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

15 Nov, 11:23


کتاب مقدس تصویری، انجیل لوقا بخش اول
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

14 Nov, 09:12


#سوالات

راه نجات چیست؟
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

13 Nov, 18:03


فرزندخواندگی، در عهدعتیق
واژگان مسیحی
آرمان رشدی
در عهد عتیق به ندرت به فرزندخواندگی اشاره شده است. زبان عبری برای این عمل از هیچ اصطلاح فنی برخوردار نیست، و این عمل در احکام شرعی عهد عتیق به چشم نمی‌خورد. دلیل این امر شاید وجود چندین راه حل دیگر برای مساله نازایی در ازدواج در میان اسرائیلیان باشد.

چند همسری و ازدواج با برادر شوهر نیاز به فرزندخواندگی را کاهش می‌داد و اصل حفظ ملک در داخل قبیله (لاو ‌۲۵:‏۲۳؛ اعدا ۲۷:‏۸-۱۱؛ ار ۳۲:‏۶) از پاره‌ای از ترسهای والدین بی‌اولاد می‌کاست.

موضوع فرزندخواندگی در عهد عتیق به‌واسطه متون یافته شده در بین‌النهرین و سوریه به‌گونه‌ای چشمگیر روشن شده است. فرزندخواندگی در خاور نزدیک باستان عملی قانونی بود که شخص به‌وسیله آن داخل روابط خانوادگی جدیدی می‌شد، با امتیازات و مسئولیت‌های کامل و برابر با کسی که به‌واسطه تولد از چنین رابطه‌ای برخوردار بود. اگر این تعریف را به عهد عتیق اطلاق دهیم، موارد اندکی از فرزند‌خواندگی را تشخیص خواهیم داد که اکثریت آنها در پیدا ۱۲-۵۰ یافت می‌شود.

طبق رسوم قانونی متون میخی، برای آنکه ایلعازر وارث ابراهیم شود، (پیدا ۱۵:‏۳) و نیز برای اینکه پسران هاجر و بلهه و زلفه سهمی از ارث ابراهیم و یعقوب ببرند (پیدا ۱۶:‏۱-۴؛ ۳۰:‏۱-۱۳؛ ۲۱:‏۱-۱۰)، لازم بود رسم فرزندخواندگی انجام پذیرد. نامه‌ای از لارسا موجود است از بابل باستان که بیان می‌دارد که یک مرد بدون پسر می‌تواند غلام خود را به فرزندی بپذیرد.

پذیرش پسران متعه‌ها به فرزندی از گفته‌های ساره و راحیل تائید می‌شود که گفتند «از او بنا شوم» (پیدا ۱۶:‏۲؛۳۰:‏۳) و نیز گفته راحیل که گفت «خدا ...پسری به من عطا فرموده است» (پیدا ۳۰:‏۶). گرچه هیچ شاهدی در مورد پذیرش یعقوب به فرزندی لابان موجود نیست (پیدا ۳۱:‏۳، ۳۰،۱۸؛ ۳۲:‏۳)، یعقوب خودش احتمالاً افرایم و منسی را به فرزندی پذیرفت. در جاهای دیگر عهد عتیق، موسی (خروج ۲:‏۱۰) و استر (استر ۷:۲،۱۵) به احتمال بسیار قوی به فرزندی پذیرفته شده بودند اما احتمالاً مطابق قوانین غیر اسرائیلی.

ظاهراً در مز ۲:۷ فرمول فرزندخواندگی به کار رفته است («تو پسر من هستی» پیدا ۴۸:‏۵، «دو پسرت ... از آن من هستند»). در عهد عتیق اشاره‌ای به آداب و رسوم فرزندخواندگی نشده، گرچه رسم «ولادت یافتن بر زانوهای کسی» (پیدا ۳۰:‏۳؛ ۵۰:‏۲۳؛ ایوب ۳:‏۱۲) با تولد کودک و پذیرش او از سوی رئیس خانواده مرتبط است.

فرزندخواندگی جنبه‌ای الهیاتی نیز داشته است. ملت اسرائیل پسر خدا تلقی می‌شد (اش ۱:‏۲؛ ار ۳:‏۱۹؛ هو ۱۱:‏۱)، خاصه نخست‌زاده خدا (خرو ۴:‏۲۲؛ ار ۳۱:‏۹)، و پادشاه از تبار داود نیز از امتیازی مشابه برخوردار بود، گرچه بر بشریت او و مسئولیتش به همان اندازه تاکید شده بود (۲ سمو ۷:‏۱۴؛ ۱توار ۲۸:‏۶؛ مز ۸۹:‏۱۹). همین گزینش الهی بود که در پس این گفته پولس قرار دارد که فرمود پسرخواندگی از آن قوم اسرائیل است (روم ۹:‏۴).
اقتباس از New Bible Dictionary
#واژه @kelisanet

کلیسانت KelisaNet

13 Nov, 05:27


کتاب مقدس تصویری، انجیل مرقس
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

12 Nov, 08:36


#موعظه‌ کشیش #روبرت آسریان : تداوم پری روح القدوس

#تعلیمی

بسیاری از مسیحیان از روح‌القدس پر میشوند اما پری روح‌القدس در آنها تداوم نمی یابد و اثرت و نتایج این پری در زندگی‌ آنان ماندگار نیست، یکی‌ از مهمترین دلایل این موضوع عدم اطاعت آنها از روح‌القدس است.

اطاعت بیشتر از روح‌القدس باعث پری بیشتر از او میشود و بدون اطاعت و احترام او نمی‌توان در پری روح‌القدس ماند. نه فقط باید از روح‌القدس پر شد بلکه باید در او زیست و رفتار کرد که اطاعت کلیدی مهم در این مورد است.
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

10 Nov, 20:42


پیدایش ۱۲-۱۱ :۲۸
۱۱و به مکانی رسید و شب را در آنجا به سر برد، زیرا آفتاب غروب کرده بود. او سنگی از آنجا برگرفت و زیر سر خود نهاده، در همان جا خوابید. ۱۲و خوابی دید که اینک پلکانی بر زمین بر پاست که سرش به آسمان می‌رسد و فرشتگان خدا بر آن صعود و نزول می‌کنند.


خواب یعقوب در پیدایش ۲۸، به طور سمبولیک، پیش‌گویی از نقش عیسی مسیح به عنوان واسطه بین خدا و انسان است. پلکانی که از زمین تا آسمان امتداد دارد، به طور سمبولیک، عیسی مسیح را نشان می‌دهد که پل ارتباطی بین خدا و انسان است.
در گذشته، ارتباط انسان با خدا از طریق قربانی‌ها و آیین‌های مذهبی بود. اما این ارتباط ناقص و محدود بود. عیسی مسیح، با مرگ و رستاخیز خود، این پلکان را به طور کامل ایجاد کرد. او به عنوان "راه، حقیقت، و حیات" (یوحنا ۱۴:۶) راه ارتباط مستقیم و کامل با خدا را برای انسان‌ها فراهم کرد.

*زمین:* نماد بشریت و جهان گناه آلود است.

آسمان: نماد حضور خدا و جهان آسمانی است.

پلکان: عیسی مسیح است که راه ارتباطی بین این دو جهان را فراهم می‌کند. او هم در زمین زندگی کرد و هم به آسمان صعود کرد.

*فرشتگان صعود و نزول: نماد ارتباط مداوم و دو طرفه بین خدا و انسان از طریق عیسی مسیح است. خدا از طریق روح القدس با انسان‌ها ارتباط برقرار می‌کند و انسان‌ها نیز از طریق دعا و عبادت با خدا ارتباط دارند.
بنابراین، خواب یعقوب، یک پیش‌گویی سمبولیک از نقش عیسی مسیح به عنوان واسطه بین خدا و انسان است. او پل ارتباطی بین زمین و آسمان است و راه ارتباط مستقیم و کامل با خدا را برای انسان‌ها فراهم کرده است. این ارتباط از طریق ایمان به عیسی مسیح و پذیرش او به عنوان نجات‌دهنده امکان‌پذیر است.
#تفسیر @kelisanet

کلیسانت KelisaNet

10 Nov, 05:14


#سرود هیچ چیز
خواننده: آریا
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

09 Nov, 06:50


واژگان مسیحی
کفاره


در فرهنگ فارسی معین واژۀ کفاره چنین تعریف شده است: «عملی که با انجام آن گناه پاک می‌شود». این کلمه در کتاب‌مقدس فارسی برای بیان طریقی به‌کار برده شده که خدا برای رفع و آمرزش گناه انسان فراهم آورده است. کلام خدا به‌وضوح بر جهان‌شمول بودن گناه، وخامت وضع بشر و ناتوانایی انسان در مقابله با گناه تأکید می‌ورزد (رومیان ۳‏:۲۳، مرقس ۱۰‏:۱۸، اول پادشاهان ۸‏:۴۶، مزمور ۱۴‏:۳، اشعیا ۵۹‏:۲، کولسیان ۱‏:۲۱ و امثال ۱۵‏:۲۹). از این‌رو، لزوم کفاره بدیهی به‌نظر می‌رسد.

در عهدعتیق، نظام قربانی به‌عنوان طریقی که آشتی بین خدا و قومش را مجدداً برقرار می‌گردانید، عمل می‌کرد (لاویان ۱۷‏:۱۱). لازم به تذکر است که قربانی‌ها خود معرف فیض الهی بودند زیرا که مجازات گناه، مرگ گناهکار بود (حزقیال ۱۸‏:۲۰) اما رحمت خدا، قربانی دیگری را به‌جای شخص خطاکار می‌پذیرفت. لزوم گذراندن این قربانی به‌خوبی گواه آن است که واکنش خدای قدوس نسبت به گناه به حدی شدید است که بدون ریختن خون آمرزشی را نمی‌توان متصور شد (عبرانیان ۹‏:۲۲). عهدجدید، مرگ مسیح را به‌عنوان طریق پاک شدن گناه و برقراری مجدد پیوند میان خدا و انسان معرفی می‌کند. مرگی که نتیجۀ محبت خدا نسبت به بشر است (رومیان ۵‏:۸، یوحنا ۳‏:۱۶ و عبرانیان ۲‏:۹). مرگی که برای گناه و به‌جای ما است (رومیان ۴‏:۲۵، متی ۲۶‏:۲۸، عبرانیان ۱‏:۳، افسسیان ۵‏:۲، دوم قرنتیان ۵‏:۱۴ و ۲۱، اشعیا ۵۳، مرقس ۱۰‏:۴۵ و اول تیموتاوس ۲‏:۶).

زندگی و مرگ مسیح، معرف آن است که خدا مصرانه و جانبازانه در پی بدست آوردن دل پرآشوب و دردمند بشر است. خدا خود بهای آشتی را پرداخت و منتظر است تا انسان دستِ دراز شده به‌سوی او را بفشارد.
افشین لطیف‌زاده
اقتباس از: ‌New Bible Dictinary
#واژه
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

08 Nov, 18:30


کتاب مقدس تصویری، انجیل متی بخش دوم
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

07 Nov, 19:01


مَتّی ۵:۱۰ خوشا به حال آنان که در راه پارسایی آزار می‌بینند، زیرا پادشاهی آسمان از آنِ ایشان است.


آیه متی۱۰:۵ ، بخشی از موعظه بر کوه است و به "خوشا به حال" یا برکت کسانی اشاره دارد که به خاطر پارسایی خود آزار می‌بینند. این آیه به این معنی نیست که آزار و شکنجه امری مطلوب است، بلکه به این اشاره دارد که پایداری در ایمان و پارسایی، حتی در مواجهه با رنج و آزار، نشانه‌ای از ایمان راستین و پاداشی عظیم در پادشاهی آسمان دارد. این آیه به مؤمنان اطمینان می‌دهد که رنج کشیدن به خاطر ایمانشان، بی‌ثمر نیست و در نهایت به پاداش ابدی منجر می‌شود. #تفسیر
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

07 Nov, 15:23


عدالت یا پارسایی؟

کلمه‌ای که در ترجمۀ کتاب‌مقدس قدیمی فارسی "عدالت"، در ترجمۀ انجیل شریف "نیکی مطلق" و در ترجمۀ هزارۀ نو "پارسایی" ترجمه شده است، برگردان واژۀ عبری sedeq “صِدِق" در عهدعتیق و واژۀ یونانی dikaiosynei "دیکایوسونِی" در عهدجدید است. صفت فاعلی همین کلمه در ترجمه‌های نامبرده به ترتیب عادل، نیک مطلق و پارسا ترجمه شده است. کلمۀ "صِدِق" احتمالاً از ریشۀ عربی به‌معنی "مستقیم بودن" است و در نتیجه، مفهوم انطباق با یک مقیاس یا معیار را القاء می‌کند. اما این کلمه و مشتقات آن در کاربرد کتاب‌مقدسی معنای بسیار غنی‌تری دارد.
یکی از اجزاء تشکیل‌دهندۀ معنای "صِدِق"، مفهوم "رابطه" است. "صِدِق" یعنی انطباق با معیاری که بر رابطۀ بین دو طرف حاکم است، خواه رابطۀ بین انسان با انسان، خواه رابطۀ انسان با خدا. پس هرگاه در عهدعتیق کلمۀ صِدِق عدالت-پارسایی در مورد انسان به‌کار رفته و به رابطۀ او با خدا اشاره دارد، مقصود زندگی مطابق معیاری است که بر رابطه و عهد خدا با قومش حاکم است. این معیار همانا مکاشفۀ ارادۀ خدا در تورات یا شریعت بود.
هرگاه همین کلمه در مورد خدا به‌کار رفته، مقصود این است که یهوه خدای کتاب‌مقدس هرگز بوالهوسانه عمل نمی‌کند، بلکه همیشه به عهد خویش با قوم خود وفادار است و مطابق معیاری که خود برای رابطۀ فوق مقرر کرده است عمل می‌کند. یکی از تعهدات خدا در این عهد، حمایت از قوم به‌هنگام ضعف، خطر و یا حملۀ دشمنان بود. از همین رو کلمۀ "صِدِق" در بسیاری از موارد کاربردش در مورد خدا حاوی مفهوم دخالت و عمل نجات‌بخش او نسبت به قوم نیز هست. و این حتی در مورد زمانی که رابطۀ قوم با خود خدا به سبب گناه و عهدشکنی تیره می‌شود، صادق است. "صَدیق" بودن یهوه بدین معناست که او در جهت اصلاح، شفا و تجدید رابطۀ قوم با خود اقدام می‌کند.
همۀ این مفاهیم در مورد معادل یونانی کلمۀ "صِدِق" در عهدجدید، یعنی "دیکایوسونی"، نیز صادق است، با این تفاوت که در عهدجدید معیاری که بر رابطۀ قوم با خدا حاکم است نه انجام شریعت موسی، بلکه ایمان به مسیح و پیروی از اوست. بنا بر این، چه در عهدعتیق و چه در عهدجدید، وقتی "صِدِق" یا "دیکایوسونی"، دربارۀ انسان به‌کار می‌رود، مقصود داشتن رابطۀ درست با خدا و زندگی مطابق معیاری است که خدا برای این رابطه تعیین کرده است. "صَدیق" یا "دیکایوس" کسی است که در رابطۀ درست با خدا بسر می‌برد و مطابق معیار حاکم بر این رابطه زندگی می‌کند. بنا بر عهدجدید، خصوصاً رسالات پولس، خدا کسانی را که مطابق معیار اعمال شریعت "دیکایوس" عادل/پارسا نیستند، "دیکایوس" می‌شمارد.
آشکار است که کلمۀ "عدالت" و "عادل" که در ترجمۀ قدیمی فارسی برای بیان این مفهوم به‌کار رفته، معنای درست را القاء نمی‌کند. کلمۀ "عادل" هرچند در ریشه حاوی مفهوم "راست" و "درست" نیز هست، در فارسی امروزی به‌معنی "دادگر" و "با انصاف" به‌کار می‌رود و صفت قاضی یا پادشاه است، نه افراد معمولی.
این با معنی کلمات فوق فاصلۀ زیادی دارد. هرچند مؤمنان قدیم‌الایمان که با کتاب‌مقدس قدیمی بزرگ شده و در کلیساها تعلیم گرفته‌اند، معنای خاص کتاب‌مقدسی را از کلمات فوق درک می‌کنند، برای نسل نوین فارسی‌زبانان مسیحی که ترجمۀ قدیمی را دشوار می‌یابند و با زبان و فرهنگ قدیمی‌تر کلیسا آشنا نیستند، کلمات "عادل" و "عدالت" به‌هیچ وجه معنی صحیح را القاء نمی‌کند. کلمۀ "نیکی مطلق" هم که در انجیل شریف به‌کار رفته، ساختگی است و می‌تواند کج‌فهمی به‌بار آورد.
از همین رو در ترجمۀ هزارۀ نو کوشش به‌عمل آمد واژه‌های مناسبی جایگزین شود. یک واژۀ ممکن، "صالح" بود که معادل بسیار خوبی برای "صدیق" عادل/پارسا است، ولی در آن صورت، معادلی برای "صِدِق" عدالت/پارسایی نمی‌داشتیم. معادل ممکن دیگر، "درستکاری" و "درستکار" بود. اما این‌ها به‌دلیل تأکید بیش از حد بر عمل همیشه و همه جا مناسب نبودند.
پس از بررسی بسیار، از دو واژۀ "پارسایی" و "پارسا" که از نظر حوزۀ معنایی به واژه‌های مورد نظر ما بسیار نزدیک‌اند سود جستیم. فرهنگ معین "پارسا" را چنین معنا کرده است:آنکه از گناهان پرهیزد و به طاعت و عبادت و قناعت عمر گذارد؛ پرهیزکار، پاکدامن، زاهد، متقی، دیندار، متدین، مقدس. به‌جرأت می‌توان گفت که پارسایی و پارسا معادل‌های نزدیکی برای واژه‌های مورد نظر در کتاب‌مقدس هستند. تنها ضعف آن‌ها نو بودن و نامأنوس بودن‌شان است که با استفادۀ هر چه بیشتر از میان خواهد رفت. ضعف دیگر آن است که نمی‌توان آن‌ها را در مورد خود خدا به‌کار برد. ولی همخوانی در این مورد چندان ضرورت ندارد و می‏‌توان از کلمات مناسب دیگر در مورد خدا سود جست. امید داریم با تشویق و استفادۀ هر چه بیشتر مسیحیان فارسی‌زبان خصوصاً رهبران کلیساها، دو واژۀ زیبای پارسا و پارسایی با گذشت زمان جای خود را در واژگان مسیحی بیابند و این گنجینه را غنا و زیبایی هرچه بیشتر بخشند. دکتر مهرداد فاتحی #واژه

کلیسانت KelisaNet

07 Nov, 09:44


#سرود سرچشمه محبت
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

06 Nov, 17:07


آیه اول یوحنا ۱:۹ می‌گوید: «ولی اگر به گناهان خود اعتراف کنیم، او که امین و عادل است، گناهان ما را می‌آمرزد و از هر نادرستی پاکمان می‌سازد.» این آیه به یکی از اصول اساسی مسیحیت، یعنی بخشش گناهان از طریق اعتراف و توبه، اشاره می‌کند. چند نکته کلیدی در این آیه وجود دارد:

اعتراف به گناهان: این آیه به اهمیت اعتراف به گناهان اشاره می‌کند. این اعتراف نه تنها به خدا، بلکه می‌تواند شامل اعتراف به دیگران نیز باشد، به ویژه اگر گناه ما به آنها آسیب رسانده باشد. این اعتراف باید صادقانه و از صمیم قلب باشد، نه فقط یک عمل ظاهری.

امین و عادل: عبارت «او که امین و عادل است» به خداوند اشاره دارد. «امین» به معنی وفادار و قابل اعتماد است، و «عادل» به معنی عادل و بی‌طرف است. این صفات خداوند تضمین می‌کنند که او به وعده‌های خود عمل می‌کند و به طور عادلانه با ما رفتار می‌کند.

بخشش گناهان: خداوند به کسانی که به گناهان خود اعتراف می‌کنند، گناهانشان را می‌آمرزد. این بخشش کامل و بی قید و شرط است و به ما فرصتی برای شروع دوباره می‌دهد.

پاک شدن از نادرستی: عبارت «از هر نادرستی پاکمان می‌سازد» به این معنی است که خداوند نه تنها گناهان ما را می‌آمرزد، بلکه ما را از تأثیرات مخرب گناه نیز پاک می‌کند. این پاک شدن شامل پاک شدن از گناهان گذشته و همچنین پاک شدن از تمایل به گناه است.

شرط بخشش: این آیه به این نکته اشاره می‌کند که بخشش گناهان مشروط به اعتراف به گناهان است. بدون اعتراف صادقانه به گناهان، بخشش خداوند کامل نخواهد بود.

#تفسیر

کلیسانت KelisaNet

06 Nov, 05:23


کتاب مقدس تصویری، انجیل متی بخش اول
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

05 Nov, 11:04


#موعظه‌
راه مهدکودک به کلاس اول (۲)
یکشنبه ۲۹ می ۲۰۱۶ واعظ: کشیش #فریدون موخوف
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

04 Nov, 17:22


خویشتنداری
افشین لطیف‌زاده

این واژه در بردارندۀ تسلط بر واکنش‌های عاطفی است. برای مثال، یوسف در رویارویی با برادرانش احساسات خود را کنترل نمود (پیدایش ‏۴۳:‏۳۱). یکی از گروه‌های یهودی‌تبار به‌نام اِسن‌ها، حتی از ازدواج نیز پرهیز می‌کردند. در قرن اول، خویشتنداری، به‌عنوان طریقی برای پاک زیستن از لحاظ جنسی قلمداد می‌شد.

به‌واقع، بی‌عفتی نتیجۀ عدم به عنان کشیدن نیازهای روانی و فیزیکی فرد بود. عهدجدید، روح‌القدس را عنوان نیروی محرکه پاک زیستن و تسلط بر خود معرفی می‌کند (غلاطیان ‏۵:‏۲۲-۲۳). عامل محرکۀ دیگری که به خویشتنداری می‌انجامد، ایمانی است که به معرفت خدا ختم می‌شود (دوم پطرس ‏۱:‏۶). این واژه در عهدجدید، در برخی موارد به‌همراه کلمۀ دینداری ذکر شده است. از این رو می‌توان نتیجه گرفت که خویشتنداری یکی از ویژگی‌های اجتناب‌ناپذیر زندگی خداپسند قلمداد می‌شود (تیتوس ‏۲:‏۲و‏۱۲). در فرایند تقدیس، برخورداری از خویشتنداری فرد را در جادۀ تقدس به پیش می‌برد (اول پطرس ‏۱:‏۱۳، ‏۵:‏۸ و اول قرنتیان ‏۹:‏۲۵). در واقع خویشتنداری، سرمشق‌گیری از مولای ما مسیحیان است که راهبر ما در مسیر ایثار و فداکاری برای دیگران است.
اقتباس از: ‌New Bible Dictionary
#واژه
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

04 Nov, 04:56


#سرود حیران توهستم خداوندم ( ترکی)

خداوند پرجلال و مقدس

بر تختت پادشاهی می‌کنی

پادشاه والا‌مقام و قدرتمند

با اقتدار حکمرانی می‌کنی

من که هستم که اینگونه مرا دوست داری؟!

من که هستم که به من توجه می‌کنی؟!

می‌پرستمت، حیران تو هستم ای خداوندم!

کارهای عالی ات محبتت به من

حیران تو هستم ای خداوندم!

آنکه دنیا را در دستانش دارد

در ما منزل می‌کند، حیرانت هستم!

از ازل و ابد، تو در زمان محدود نمی‌شوی

محبت ابدی تو را قلب‌ها درک نمی‌کنند

من که هستم که مرا دوست می‌داری؟

من که هستم که به من توجه می‌کنی؟

می‌پرستمت...


@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

03 Nov, 10:01


اَفِسسیان 4:‏32
با یکدیگر مهربان و دلسوز باشید و همان‌گونه که خدا شما را در مسیح بخشوده است، شما نیز یکدیگر را ببخشایید.
#ویدئو #بخشش
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

02 Nov, 08:21


#سوالات

غمگین کردن روح القدس یا فرو نشاندن روح القدس یعنی چه؟
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

01 Nov, 08:16


#موعظه‌ کشیش #روبرت آسریان : اهمیت تعمق در کلام خداوند

#بشارتی

۱- بدون آشنائی عمیق از کلام خداوند ، از حکمت خالی خواهیم بود، و بدون حکمت زندگی، روحانی درستی نخواهیم داشت.کلام خداوند حکمتی بما عطا میکند، که میتوانیم اراده خداوند را در زندگی خود درک نمائیم.

۲- بدون آشنائی عمیق از کلام خداوند، نمیتوانیم به بلوغ روحانی برسیم.بدون تعمق و تفکردر کلام خداوند، نمیتوانیم در زندگی رشد روحانی داشته باشیم و در طفولیت روحانی باقی خواهیم ماند.

۳- بدون آشنائی عمیق از کلام خداوند زندگی تقدیس شده ای نخواهیم داشت.کلام خداوند شمشیر دودم و بران است و زندگی مارا تقدیس مینماید.
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

31 Oct, 05:25


#سرود
تنها امید برای ما مسیحاست
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

30 Oct, 09:49


کتاب مقدس تصویری، کتاب ملاکی
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

29 Oct, 08:45


اطاعت



ریشه‌های عبری و یونانی این واژه در بردارندۀ مفهوم گوش سپردن و یا شنیدنی توأم با توجه به یک مرجع مقتدر است. عهدعتیق مکرراً بر شنیدن صدای خدا و سرسپردگی از آن تأکید می‌ورزد (مزمور ۸۱:‏۱۱ و ارمیا ۷:‏۲۴-‏۲۸). از این‌رو، نااطاعتی به معنای بستن گوش بر آوای الهی است. آوایی که انسان را به‌سوی در پیش گرفتن طریقی خاص در زندگی دعوت می‌کند تا همسو با مقاصد الهی به پیش رود. آدم اول به صدای خدا گوش جان نداد و سقوط بشر را به‌بار آورد، حال آنکه آدم دوم با شنیدن پیوستۀ ندای الهی سرنوشت دیگری را برای نسل بشر رقم زد (رومیان ۵:‏۱۹، اول قرنتیان ۱۵:‏۲۲). عیسای مسیح تا پای جان فرمان خدا را به‌پیش برد (فیلیپیان ۲:‏۸، عبرانیان ۵:‏۸ و ۱۰:‏۵-‏۱۰) و رفاقت با خدا را برای همه آنانی که به او ایمان آوردند به‌ارمغان آورد (رومیان ۵:‏۱۵-‏۱۹).

واژه‌های ایمان و اطاعت در اناجیل مترادفند (اعمال رسولان ۶:‏۷، رومیان ۶:‏۱۷، عبرانیان ۵:‏۹ و اول پطرس ۱:‏۲۲). به بیان دیگر، بی‌ایمانی، نااطاعتی قلمداد می‌گردد (رومیان ۱۰:‏۱۶، دوم تسالونیکیان ۱:‏۸، اول پطرس ۲:‏۸).

اطاعت مسیحی به‌معنای شبیه شدن به خدا از نظر اخلاقی است (اول پطرس ۱:‏۵ به بعد). اطاعت مسیحی یعنی سرمشق‌‌گیری از محبت و افتادگی مسیح (فیلیپیان ۲:‏۵ به بعد، افسسیان ۴:‏۳۲-‏۵:‏۲). در واقع اطاعت واکنش شخص نسبت به فیض سرشار الهی است (رومیان ۱۲:‏۱ به بعد).
افشین لطیف‌زاده
اقتباس از: ‌New Bible Dictionary
واژگان مسیحی
#واژه

کلیسانت KelisaNet

28 Oct, 05:55


#سوالات

چرا بایداز شرکت در جشن هالووین اجتناب کنیم؟
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

26 Oct, 16:22


یهودا 1:‏9
حال آنکه حتی میکائیل، فرشتۀ اعظم، آنگاه که با ابلیس دربارۀ جسد موسی مجادله می‌کرد، جرأت نکرد خودْ او را به سبب اهانت محکوم کند، بلکه فقط گفت: «خداوند، تو را توبیخ فرماید!»



آیه یهودا ۱:۹ به ما روایتی از یک مجادله بین میکائیل، فرشته اعظم، و ابلیس بر سر جسد موسی می‌دهد. این روایت، چند نکته مهم را به ما می‌آموزد:

میکائیل، فرشته اعظم: این آیه به مقام والای میکائیل اشاره می‌کند. او به عنوان "فرشته اعظم" معرفی می‌شود، که نشان‌دهنده جایگاه و قدرت او در سلسله مراتب فرشتگان است.

مجادله بر سر جسد موسی: این می‌تواند به اهمیت رستاخیز و سرنوشت نهایی انسان اشاره داشته باشد. دلیل دقیق این مجادله در کتاب مقدس مشخص نشده است، اما می‌توان حدس زد که ابلیس می‌خواست از جسد موسی برای اهداف شریرانه خود استفاده کند.

عدم محکومیت ابلیس توسط میکائیل:نکته کلیدی این آیه در این است که میکائیل، با وجود مقام و قدرتش، جرأت نکرد ابلیس را به سبب اهانت محکوم کند. او به جای محکوم کردن مستقیم ابلیس، گفت: «خداوند، تو را توبیخ فرماید!»

اهمیت داوری الهی
: این آیه به اهمیت داوری الهی اشاره می‌کند. میکائیل، به عنوان یک فرشته قدرتمند، به جای استفاده از قدرت خود برای محکوم کردن ابلیس، این کار را به خداوند واگذار کرد. این نشان می‌دهد که داوری نهایی و عادلانه تنها در اختیار خداوند است. هیچ موجودی، حتی فرشتگان، حق ندارند به جای خدا داوری کنند.

احترام به حاکمیت خداوند:این آیه به ما می‌آموزد که باید به حاکمیت و داوری خداوند احترام بگذاریم. ما باید به جای قضاوت کردن دیگران، آنها را به خداوند بسپاریم.

محدودیت قدرت فرشتگان: این آیه نشان می‌دهد که حتی فرشتگان نیز محدودیت‌هایی دارند. آنها نمی‌توانند به جای خدا داوری کنند و باید به حاکمیت او احترام بگذارند.

در کل، آیه یهودا ۱:۹ به ما می‌آموزد که داوری نهایی در اختیار خداوند است و ما باید به حاکمیت و داوری او احترام بگذاریم. این آیه همچنین به مقام والای میکائیل و اهمیت جسد موسی اشاره می‌کند. این روایت، به ما یادآوری می‌کند که حتی در بالاترین سطوح آسمانی، احترام به حاکمیت خداوند ضروری است.
#تفسیر

کلیسانت KelisaNet

26 Oct, 08:04


کتاب مقدس تصویری، کتاب زکریا
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

25 Oct, 09:34


#سوالات

نقش روح القدس در زندگی امروز ما چیست؟
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

24 Oct, 13:14


راه مهدکودک به کلاس اول
واعظ: کشیش #فریدون موخوف
#موعظه
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

23 Oct, 17:05


اگر تمایل دارید درباره عیسی مسیح بیشتر بدانید، و انجیل رایگان دریافت کنید و همچنین برای دعا و مشاوره بگیرید با آیدی زیر از طریق
تلگرام جهت ارتباط با ادمین:
@saam_911
و همینطور از مسیحیان عزیزی که تحت تعلیم نیستند برای شرکت در جلسات شاگرد سازی میتوانید به
@saam_911 پیام دهید

کانال تلگرام :
@kelisanet

اینستاگرام:
www.instagram.com/kelisanet

کلیسانت KelisaNet

23 Oct, 05:30


#سرود
ژیلبرت و آنی
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

22 Oct, 10:04


#پیغام_کوتاه آیا میدانی به چه چیزی ایمان داری ؟ جی ای پکر
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

21 Oct, 05:17


کتاب مقدس تصویری، کتاب زکریا
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

20 Oct, 17:46


عنوان #موعظه: فضیلت مسیحی واعظ: کشیش #امید مولودی
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

19 Oct, 07:57


#موعظه‌ : کشیش #مالکوم استیر : همانند دیگران و مسیح شوید(غلاطیان ۸:۴-۳۱)
رساله به غلاطیان
در این موعظه پولس بخاطر دو موضوع نگران غلاطیان می باشد.



نگرانی اول اینست که غلاطیان تحت نفوذ شریعت نگرها، فکر میکنند که علاوه بر ایمان به عیسی مسیح ، بایستی شریعت را نگه دارند و به این تشبیه در آخر فصل چهارم در مورد هاجر و سارا(۲۱-۳۱) اشاره شده است.

نگرانی دوم ، اینست که غلاطیان می خواهند به گذشته خودشان بر گردند و اجازه دهند که اصول سست و بی ارزش این دنیا، آنها را فرا گیرد.

بنابراین تقاضای پولس اینست که مثل من بشوید ، همانطوریکه من مانند شما شده ام.

(آیه ۱۲) و اجازه دهید که عیسی مسیح در شما بیشتر شکل بگیرد.(آیه ۱۹)
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

18 Oct, 12:21


#سرود دل طاهر در من بیافرین
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

17 Oct, 10:02


#سوالات

آیا قرار است که ایماندار قادر به احساس کردن روح القدس باشد؟
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

16 Oct, 05:11


#موعظه‌ کشیش #مالکوم استیر : فرزندان خدا
#تعلیمی
رساله به غلاطیان

غلاطیان باب ۴: از آیه ۱ – ۷

در این آیات، کلام خداوند وضعیت انسان را به دو بخش قبل و بعد از ایمان به عیسی مسیح تقسیم

خداوند پسر خود را برای ما به جهان فرستاد و همچنین روح آن پسر را نیز به قلبهایمان فرستاد و

در حقیقت با فرستادن پسر خود و روح آن پسر، این امکان را فراهم کرد که نه تنها از اسارتها و

گناهان رهائی یابیم بلکه فرزندان خدا باشیم.
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

15 Oct, 08:48


ماه قـدردانی از خدمات شبانان :

ماه اکتبر زمان قـدردانی از زحمات شبانان و خادمین عزیز است که یکسال دیگر با امانت داری ما و خانواده مان را وفادارانه خدمت کرده اند .

کلام خدا میگوید" به شما شبانانی موافق دل خود خواهم داد که شما را با معرفت و حکمت خدمت کنند "
( ارمیا 3 : 15 )

یکی از زیباترین صحنه هایی که مفهوم شبانان موافق دل خدا را به تصویر میکشد کاهنانی هستند که صندوق کلام خدا را بر دوش گرفته و با جرات و دلیری وارد رودخانه پر از موج اردن شدند تا جریان هلاک کننده سیل قطع شود و ساعتها در وسط رودخانه با تحمل وزن صندوق کلام خدا بدون غرغر و شکایت و خم به ابرو آوردن ایستادند تا تمامی قوم خدا بسلامتی به کناره دیگر عبور کنند .
( یوشع 3 : 15 تا 17 )

نمیدانیم آیا کسی برگشت از آنها تشکر کند و به آنها گفت مرسی که اینقدر ایستادید تا من و خانواده ام به سلامتی عبور کنیم یا نه ؟ کلام خدا میگوید :

همه شبانانی که موافق دل خدا به نیکویی شبانی کرده‌اند، لایق حرمت مضاعف می‌باشند مخصوصا خادمینی کـه برای خدمتشان جفا میبینند و زحمت می‌کشند .
( اول تیمو تائوس ۵ : ۱۷ )

خادمین عزیز خسته نباشید . از همه زحمات شما سپاسگزاریم و برایتان دعا میکینم تا مانند موسی دستهای امید و رویایتان در قله کوه رفیدیم بلند باشد تا خانواده الهی در جنگ روحانی با عمالیق دنیای شرارت پیروزمند و سربلند باشد . دوستتان داریم و خدارا صمیمانه برای وجودتان .شکر میکنیم .

جلیل سپهر

@jalilsepehr
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

14 Oct, 05:05


کتاب مقدس تصویری، کتاب حجی
#پروژه #انجیل #کلیسا #انیمیشن
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

12 Oct, 18:32


مسیحیت چیست؟
#بشارتی
@KelisaNet
Www.kelisa.net
www.instagram.com/kelisanet

کلیسانت KelisaNet

12 Oct, 08:35


#ویدئو
عهد جدید در هشت دقیقه
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

11 Oct, 11:25


#کتاب کار فرشتگان
نويسنده :نوردن لیندسی
مترجم: ط. میکائیلیان
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

10 Oct, 13:56


#موعظه‌ کشیش #امیر بزمجو : شخصی به نام نگران!

#تعلیمی


داستانهای زندگی «نگران» می‌تواند داستان روزانه زندگی ما باشد. نگرانی و اضطراب قسمتی از زندگی روزانه یک انسان است. اما توجه به اینکه مسیح می‌فرماید “نگران فردا نباشید زیرا فردا نگرانی خود را خواهد داشت” آیا می‌توان زندگی بدون اضطراب و نگرانی داشت؟
@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

09 Oct, 05:08


بیست و دو پرسشی که دویست سال پیش اعضای کلوب جان وسلی و جرج ویتفیلد در رازگاهان از خود می پرسیدند:

١- آیا آگاهانه و ناآگاهانه در تلاش هستم تا خود را بهتر از آنچه هستم نشان دهم؟ به عبارتی آیا ریاکارم؟
٢- آیا در تمام صحبتها و اعمالم صادق هستم و یا معمولا اهل مبالغه هستم؟
٣- آیا رازدار مردم هستم و یا براحتی اسرار مردم را به دیگران می گویم؟
٤- آیا قابل اعتماد هستم؟
٥- آیا اسیر لباسها، دوستان و عاداتم هستم؟
٦- آیا دائم خودم را تبرئه می کنم؟
٧- آیا امروز کتاب مقدس در من زندگی کرده است؟
٨- آیا اجازه می دهم که کلام خدا هر روز با من صحبت کند؟
٩- آیا از دعا کردن لذت می برم؟
١٠- آخرین باری که درباره ایمانم با کسی صحبت کرده ام چه وقت بوده است؟
١١- آیا به موقع به رخت خواب می روم و به موقع از آن خارج می شوم؟
١٢- آیا همیشه از خدا اطاعت می کنم؟
١٣- آیا در انجام کاری که وجدانم را می رنجاند، اصرار می ورزم؟
١٤- آیا در مورد پولی که خرج می کنم، دعا می کنم؟
١٥- آیا در قسمتی از زندگی ام شکست خورده هستم؟
١٦- آیا حسود، ایراد گیر و غیرقابل اعتماد هستم؟
١٧- از اوقات فراغتم چگونه استفاده می کنم؟
١٨- آیا مغرور هستم؟
١٩- آیا مانند فریسیان از خدا برای اینکه شبیه مردمان دیگر نیستم شکر می کنم؟
٢٠- آیا از کسی رنجیده ام، آیا از کسی می ترسم و از او خوشم نمی آید و از او ایراد می گیرم؟ اگر بله، در خصوص این احساسات و رفتار چه کار می کنم؟
٢١- آیا دائمأ غرغر کرده، ناراضی هستم؟
٢٢- آیا مسیح برای من واقعی است؟

@kelisanet

کلیسانت KelisaNet

08 Oct, 09:47


#سوالات

میوه روح القدس چیست؟

@kelisanet