Education, research, apply @apply_research Channel on Telegram

Education, research, apply

@apply_research


شرکت پژوهش گسترایده گزین پارس

۱- مناقصه های پژوهشی

۲- مشاوره مقالات و پایان نامه ها

۳- مجری برگزاری دوره های مقاله نویسی، سابمیت و ...

۴- شبیه سازی و نتایج آماری تخصصی

تبلیغات:
@pgigp

کد شامد: 2-4-61-295003-1-1

09155812403
@r_samadi65

Education, research, apply (Persian)

با کانال تلگرامی جدید به نام 'پژوهش گسترایده گزین پارس' آشنا شوید و به دنیای تحقیقات علمی و پژوهشی adjoin کنید. این کانال به شما امکان می دهد تا در زمینه های مختلفی از جمله مناقصه های پژوهشی، مشاوره مقالات و پایان نامه ها، مجری برگزاری دوره های مقاله نویسی و سابمیت، شبیه سازی و نتایج آماری تخصصی، اطلاعات جدیدی کسب و به اشتراک گذاشته شوند. با ارتباط با این کانال، می توانید از دانش و تجربه ی کارشناسان ما بهره مند شده و به کاربردهای عملی مطالعات خود بپردازید. اگر به دنبال یادگیری، تحقیق و استفاده از دانش خود هستید، این کانال برای شما مناسب است. برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام تبلیغات، می توانید با شماره تماس 09155812403 و یا ارتباط با کاربر @r_samadi65 تماس بگیرید. در ضمن، کد شامد این کانال نیز به صورت زیر است: 2-4-61-295003-1-1. پس دیگر وقت از دست دادن نکنید و به جمع ما بپیوندید تا با هم به رشد و پیشرفت در حوزه تحقیقات و پژوهش های علمی کمک کنیم.

Education, research, apply

23 Nov, 06:40


ضوابط انتشار مقالات در نشریات چیست؟


در فصل نهم منشور و موازین اخلاق پژوهش وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور  به 5 ضابطه برای انتشار مقالات در نشریات اینطور بیان شده است:

🔹1) تدوین و نشر نتایج: پژوهشگر موظف است در تمام مراحل انجام پژوهش، یافته های پژوهش و روش های به کار گرفته شده برای گردآوری، و تحلیل آنها را به نحو روشن، شفاف، ساده و معنی دار و قابل استفاده دیگران تدوین و انتشار دهد.

🔹 2) ارسال موازی ( duplicate submission): ارسال همزمان یک مقاله، جهت بررسی و چاپ در دو یا چند مجله چاپی یا الکترونیکی مجاز نمی باشد.

🔹 3) ارسال مجدد: یک مقاله چاپ شده در نشریه چاپی یا الکترونیکی به یک مجله دیگر جهت بررسی و چاپ غیر مجاز است.

🔺 چنانچه نویسنده مقاله ای که در یک نشریه در دست بررسی برای انتشار است، تصمیم بگیرد به هر دلیلی آن مقاله را برای نشریه دیگری ارسال نماید، باید ابتدا انصراف خود را از انتشار مقاله، به صورت کتبی به نشریه اول اعلام کند. این کار حداکثر تا پیش از اعلام پذیرش مقاله برای انتشار در نشریه اول امکان پذیر است.

🔺 چنانچه نتایج یک پژوهش به صورت خلاصه در مجموعه مقالات یک کنفرانس علمی به چاپ رسیده باشد، ارسال آن، جهت بررسی و چاپ به صورت کامل در یک مجله بلامانع است.

🔹 4) انتشار همپوشانی (overlapping publication) : پژوهشگر مجاز نیست، داده های مقاله پیشین خود را با اندکی تغییر در متن، در مقاله ای با عنوان جدید به چاپ رساند.

🔺 تکرار قسمت هایی از بخش مواد و روش ها در مقالات بعدی همان نویسنده در صورت ضرورت بلامانع است، اما در هر حال ذکر مرجع لازم است.

🔹 5) انتشار تکه ای (partial publication): در صورتی که نتایج پژوهش در مقاله بصورت یکپارچه قابل انتشار باشد، پژوهشگر مجاز نیست آن نتایج را در چند بخش جداگانه و در چند مقاله مستقل به چاپ برساند.



https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

22 Nov, 06:46


اصول اخلاقی انتشار مقاله


منشور اخلاق مجله بین‌المللی پژوهش ملل، بر مبنای رهنمود‌های ارائه شده توسط کمیته اخلاق انتشار COPE طراحی شده است و از کلیه شرکت‌کنندگان انتظار می‌رود به اصول اخلاقی مذکور پایبند باشند. بدیهی است هرگونه سرقت علمی منجر به حذف مقاله از فرآیند داوری خواهد شد. این منشور جهت تعیین وظایف و تعهدات نویسندگان، سردبیر، اعضای هیأت تحریریه و داوران تنظیم شده است:


💠 و ظایف سردبیر و هیأت تحریریه

1- سردبیر نشریه مسئول اتخاذ تصمیم جهت پذیرش یا رد مقالات ارسالی می‌باشد. سردبیر با کمک هیأت تحریریه و با در نظر گرفتن مسائل مربوط به حق کپی‌برداری، سرقت علمی وغیره همچنین صلاحدید داوران و ویراستاران اقدام به پذیرش مقاله می‌نماید؛

2- از تحت شعاع قرار گرفتن استانداردهای اخلاقی و فکری توسط نیازهای مالی جلوگیری کنند.؛

3- سردبیر و هیأت تحریریه نباید اطلاعات مربوط به مقاله را در مراحل داوری و ارزیابی برای کسی غیر از داوران، نویسندگان و ویراستاران افشا کنند؛

4- رویکردهایی برای اطمینان حاصل کردن از کیفیت مطالبی که به چاپ می­‌رساند داشته باشد؛

5- مدافع آزادی بیان باشد.



https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

21 Nov, 06:39


اصطلاح Desk_Rejection چیست؟


وقتی مقاله برای مجله ای ارسال میشود اول توسط سردبیر مجله مورد بررسی قرار میگیرد. سردبیر دو مساله مهم را چک می نماید:

1⃣ آیا مقاله به موضوع های مورد توجه مجله مرتبط است؟

2⃣ آیا مقاله از حداقل های کیفیتی لازم برای بررسی شدن توسط داورها برخوردار است؟

اگر پاسخ هر کدام از این سوال ها منفی باشد مقاله ما توسط سردبیر مردود میشود و اصلا به فرآیند داوری وارد نمیشود. در این حالت به اصطلاح گفته میشود که مقاله ی ما همان روی میز سردبیر مردود شده است یا Desk Reject شده. در این حالت معمولا سردبیر دلیل مردود شدن را به ما بیان می نماید.


Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

20 Nov, 06:37


5 گام انتخاب و ویرایش مجله (بخش 2/پایان)


گام سوم: استخراج لیست ویرایش مقاله
خوب حالا به وب سایت مجله انتخاب شده مراجعه کنید. بخشی در وب سایت معمولا  هست که توضیح داده است که یک مقاله باید چه ویژگیهایی از نظر محتوایی و نگارشی داشته باشد. این موارد معمولا در منوهایی با عنوان "راهنمای نویسندگان"،  "برای نویسندگان مقاله" و "ارسال مقاله" می آیند. دقت کنید که این استانداردها بسته به هر مجله متفاوت است.


گام چهارم: اعمال ویرایش های محتوایی
حالا دست به کار شوید و مواردی که در فایل اول، یعنی موارد مرتبط با ویرایش محتوایی را مشخص کرده اید را یکی یکی اعمال کنید روی مقاله خودتان. فراموش نکنید که مرتب از مقاله خودتان نسخه پشیبان بگیرید و آنرا در جایی مناسب ذخیره کنید. یکی از بهترین کارها این است که همیشه آخرین نسخه مقاله خودتان را به آدرس ایمیل خودتان ارسال کنید.


گام پنجم: اعمال ویرایش های نگارشی
به همین شکل بعد از اعمال تغییرات محتوایی، موارد مربوط به ویرایش نگارشی مقاله را نیز اعمال کنید. در اینجا حتما چک کنید که مقاله هیچ غلط املایی یا انشایی نداشته باشد. همه چیز به درستی نوشته شده باشد و کاملا استانداردهای ارجاع دهی رعایت شده باشند.



https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

19 Nov, 07:06


5 گام انتخاب و ویرایش مجله (بخش 1)


گام اول: انتخاب مجله مناسب
یکی از مهم ترین تصمیمات ما در فرآیند مقاله نویسی انتخاب مجله مناسب است. مجله مناسب چند ویژگی دارد:
1- مرتبط بودن. یعنی اینکه محتوای مقاله ما در حوزه پوشش مجله باشد. هر مجله معمولا یک حوزه مشخصی از موضوعات تخصصی را در دستور کار خودش دارد.
2- سطح مناسب: یعنی اینکه از نظر سطح علمی و کیفیت، در سطح مقاله ما باشد. نه خیلی بالاتر که باعث شود مقاله ما مردود شود و نه خیلی پایین تر که افسوس بخوریم چرا مقاله ما در سطح بالاتری چاپ نشده است.
3- سرعت مناسب: بعضی از مجلات به دلایل مختلف کند هستند و فرآیند داوری در آنها زمانی طولانی دارد. چنانچه امکان انتخاب داریم، بهتر است که سراغ مجلاتی برویم که فرآیند داوری آنها سریعتر است.


گام دوم: شناخت مجله انتخاب شده
حالا روی این چند مجله ای که انتخاب کردید تمرکز کنید. به وب سایت آنها سر بزنید. بخشهایی از وب سایت که مجله را معرفی کرده است را دقیقا بخوانید. سعی کنید که چند مورد از مقالات جدیدی که در ارتباط با مقاله خودتان در این مجله چاپ شده است را بخوانید تا دستتان بیاید که در چه سطحی هستند.


https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

18 Nov, 06:42


در نوشتن مقدمه مقاله باید از چندین کار اجتناب کنیم


در نوشتن مقاله کارهای زیادی باید انجام شود تا مقاله تکمیل شده یک مقاله شود ولی گاهی اشتباهاتی باعث می شود که کیفیت مقاله کاهش یافته و چاپ آن در مجلات معتبر غیر ممکن شود. بعضی از این اشتباهات به این صورت می باشد:

1️⃣اشتباه اول : نخست اینکه مقدمه جای درد دل کردن نیست. به این معنی که باید یک راست برویم سر اصل مطلب و حاشیه نرویم.

2️⃣اشتباه دوم: اشتباه دیگر در مقدمه این است که مسایل بدیهی و پایه ای را بیش از حد توضیح بدهیم. باید توجه کنیم که مخاطب اصلی مقالات علمی ،متخصصین حوزه تحقیقاتی ما هستند . فقط مواردی را بیان کنیم که به طرح موضوع و نشان دادن ضرورت آن و اهمیت مقاله کمک می کند.

3️⃣اشتباه سوم: این اشتباه از دو اشتباه بالا مهمتر است این است که شتاب در کار نداشته باشیم که این عامل در این مورد باعث می شود که اشتباهات تایپی و نگارشی و ... در مقاله داشته باشیم.

4️⃣اشتباه چهارم: ساختار نگارشی و گرامری مقاله را رعایت نکنیم.



https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

17 Nov, 06:36


نکات مهم به هنگام استناد کردن (نوشتن منابع) :


منابع استفاده شده در دسترس باشند.


نویسنده بایستی همه منابع و مراجعی را که در گزارش خود مورد استفاده قرار داده است، به طور دقیق مشخص کند.


در مستندسازی، فقط باید آثاری را مورد استفاده قرار داد که به آنها دسترسی مستقیم داریم.


کلمات و عقاید منبع را با استفاده از نقل قول مستقیم و غیر مستقیم از نظرات و کلمات خود جدا کنید.


تمام منابع استفاده شده در مقاله را چک کنید و در انتهای مقاله آدرس کامل آنها را فهرست نمایید.



https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

10 Nov, 06:17


از کجا بدانیم به طور معمول فرآیند داوری مقالات چقدر طول می‌کشد؟


در درجه نخست اینکه اگر مقاله‌ای را به ژورنال معتبری ارسال می‌کنید باید بدانید که پروسۀ داوری و اعمال نظر طولانی است.
لذا داشتن صبر و حوصله و پرهیز از رفتارهای عجولانه (هر روز به دفتر مجله زنگ زدن و ایمیل مدام به سردبیر و ...) گام اول برای دریافت پذیرش است.


  به منظور پی بردن به میانگین زمان داوری تا پذیرش مقالات در مجلات، بهترین مسیر مراجعه به تاریخ­های دریافت، اصلاح، و پذیرش مقاله است که در غالب ژورنال­ها در درون متن مقاله قید می­شود. پس با دقت در این تاریخ‌ها می­توان زمان تقریبی فرآیند داوری را دریافت.


ادیتورها معمولاً مقالات بهتر را در اولویت قرار می­دهند. یعنی شما شاید دو مقاله را هم زمان و با سطوح علمی متفاوت در یک ژورنال معتبر سابمیت (ارسال) کنید، ولی ادیتور مقالۀ­ بهتر را زودتر به داوران ارسال می‌کند.


نکته: به هر حال اعتبار نویسنده نیز در تسریع فرآیند اعلام نظر ژورنال مؤثر است. قطعاً افرادی که دارای اعتبار علمی بالاتر هستند و در آن ژورنال دارای مقاله می‌باشند و به ‌ویژه داوری مقالاتی را در ژورنال مذکور انجام داده‌‌اند، در اولویت قرار می­گیرند. هرچند این اولویت قطعی و رسمی نیست اما به هر حال از نظر روانی اثراتی را بر جای می‌گذارد.


Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

09 Nov, 06:50


حق چاپ و تکثیر و مالکیت نتایج

در اين برگ دانشجو اعلام مي کند که کلیه حقوق پايان نامه متعلق به دانشكده بوده و هر گونه کپي و استفاده از آن تنها با اجازه نويسنده مجاز است ( طبق نمونه زیر نوشته می شود)

نمونه متن فرم حق طبع ونشر و مالکیت نتایج :

حق چاپ و تكثیر اين پايان نامه متعلق به نويسنده آن مي باشد. هرگونه کپي برداری به صورت کامل پايان نامه يا بخشي از آن تنها با موافقت نويسنده يا کتابخانه دانشكده ........ دانشگاه ..... مجاز مي باشد.

ضمنا متن اين صفحه نیز بايد در نسخه تكثیر شده وجود داشته باشد.

✳️کلیه حقوق معنوی اين اثر متعلق به دانشگاه ............... مي باشد و بدون اجازه کتبي دانشگاه به شخص ثالث قابل واگذاری نیست.

همچنین استفاده از اطلاعات و نتايج موجود در پايان نامه بدون ذکر مرجع مجاز نمي باشد.


البته این صفحه در همه پایان نامه ها معمولا وجود ندارد و به فرمت دانشگاه بستگی دارد.


Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

08 Nov, 06:54


اجازه گرفتن از ناشر خارجی برای چاپ کتاب - copyright

اجازه گرفتن از ناشر خارجی برای چاپ کتاب بسیار مهم است. البته ما تحت قانون کپی‌رایت قرار نداریم. یعنی ایران در دسته کشورهایی نیست که باید قانون #کپی‌رایت را رعایت کنند.

شاید بپرسید که کپی‌رایت دقیقا چیست؟ کپی‌رایت(copyright) یا حق تکثیر مجموعه‌ای از حقوق انحصاری است که به ناشر یا پدیدآورنده یک اثر اصل  تعلق می‌گیرد و حقوقی از قبیل نشر، تکثیر و الگوبرداری از اثر را شامل می‌شود.

ایران به این قانون بین‌المللی پای‌بند نیست. این پای‌بند نبودن باعث می‌شود که بدون اجازه ناشران خارجی هم امکان استفاده از آثارشان وجود داشته باشد اما شما به عنوان یک نویسنده حرفه‌ای نباید با مقوله اخلاق بیگانه باشید.

اگر بناست که در سطحی عالی کار کنید و حرفه‌ای باشید باید حتما ناشران را پیدا کنید و از آنها اجازه بگیرید. برای‌شان شرایط را توضیح بدهید و حتی در لفظ هم که شده از آنها برای کاری که انجام می‌دهید، مجوز دریافت کنید. این نشانه ادب و احترامی است که برای دنیای #کتاب و فرهنگ قائل هستید.




https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

07 Nov, 06:14


چگونه بفهمیم که از بین مقالات مختلف، کدام یک از آنها اعتبار بیشتری برای رفرنس دادن دارد؟


1. مقالات انگلیسی معمولا از مقالات فارسی رتبه بالاتری دارند.

2. مقالات ژورنالی معمولا از مقالات کنفرانسی جایگاه بهتری دارند.

3. محل نمایه شدن مقاله بسیار مهم است. اگر ژورنالی بوده به اعتبار مجله نگاه کنید، از جمله ایمپکت فکتور مجله و پایگاه نمایه کننده. اگر مقاله کنفراسی بوده به جایگاه و رتبه همایش در سطح بین المللی نگاه کنید و همچنین پایگاه نمایه کننده مقالات آن همایش.

4. تعداد ارجاعات به آن مقاله بسیار مهم است. هر چه تعداد ارجاعات مقالات دیگر به آن مقاله بالاتر باشد، نشان از اهمیت و اعتبار آن مقاله دارد و نشان دهنده آن است که شما هم می توانید به مطالب آن مقاله با آسودگی بیشتری استناد کنید.


این نکته را فراموش نکنید که هر چه مراجع قوی تری را در انتهای مقاله یا پایان نامه خود بنویسید، اعتبار کار خودتان را بیشتر افزایش می دهید. بسیاری از داوران در جلسه دفاع از پایان نامه به این نکته دقیقا توجه دارند که سطح اعتبار رفرنس های استفاده شده چقدر است. استفاده از رفرنس های ضعیف، ارزش کار شما را کاهش می دهد.


https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

06 Nov, 07:15


منظور از Data falsification چیست؟




دستکاری نتایج نوعی تقلب در نگارش مقاله است که در این حالت نویسنده نتایج به دست آمده را به گونه‌ای تغییر داده و عددسازی می‌کند که نتایج به وضعیت درست و مطلوب نزدیک باشند در این مورد، و نتایج جدیدی جعل نشده است بلکه نویسندگان نتایج واقعی به دست آمده را طوری انحراف و تغییر داده‌اند که مشابه حالت مورد انتظار باشد.


Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

05 Nov, 06:41


خدمات شرکت پژوهش گستر ایده گزین پارس ((تخفیف ویژه ۱۰ درصدی))



📚 مشاوره و نگارش پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله دکتری در ((تمامی رشته ها)).

📚 نگارش مقالات ISI و  ISC و scopus  در  ((تمامی رشته ها)).

📚 اکسپت مقالات ISI و  ISC و scopus  در  ((تمامی رشته ها)).

📚 چاپ مقالات علمی پژوهشی وزارتین در  ((تمامی رشته ها)).

📚 نگارش پروپوزال در  ((تمامی رشته ها))

📚 اجرای کارهای آماری کمی و کیفی ، spss, amos, lisrel.....

📚 شبیه سازی ها با نرم افزار متلب.

📚 استخراج مقاله از پایان نامه.

📚 چاپ کتاب و تبدیل پایان نامه و رساله دکتری به کتاب.

📚 ترجمه و نیتیو مقالات.

📚 نگارش انگیزه نامه ویژه دانشجویان خارج از کشور و تنظیم رزومه تحصیلی.

📚 مجری برگزاری کلاس‌های آموزشی آنلاین (مقاله نویسی، پروپوزال نویسی، پایان نامه نویسی)

📚 ثبت اختراع

((((پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی وزارتین و دانشگاه آزاد در تمام رشته ها))))




جهت کسب اطلاعات می توانید با ادمین  شعبه اصلی شرکت ارتباط برقرار نمایید.

Id telegram: @r_samadi65

☎️  09155812403



Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

04 Nov, 06:38


آیا پایگاه اطلاعاتی Jstor را برای دانلود مقالات و کتابها می شناسید؟؟


جی‌استور JSTOR یک پایگاه مقاله الکترونیک بزرگ و باسابقه است که دسترسی آنلاین به منابع علمی را برای پژوهشگران فراهم می‌کند. این پایگاه در کنار گوگل اسکالر، اشپرینگر، ساینس دایرکت، امرالد و الزویر قرار می‌گیرد.  پایگاه اطلاعاتی JSTOR از پایگاه‌های معتبر و مهم جهانی است. نشریات آن بالاترین رتبه را در بین نشریات موسسه  ISI به خود اختصاص داده است. این پایگاه بزرگ­ترین و کامل­ترین منبع نشریات علوم انسانی به شمار می‌­رود که متن کامل بیش از ۱۰۰۰ عنوان از مجلات تخصصی علوم مختلف را جهت استفاده پژوهشگران فراهم آورده است.

این یک پایگاه داده و پلتفرم آنلاین است که دسترسی به هزاران مجله، کتاب و انواع دیگر محتوا را فراهم می کند - و برای هر کسی که علاقمند به انجام تحقیق یا مطالعه ادبیات دانشگاهی است، مکانی عالی برای شروع است. jstor یک گزینه عالی برای هر کسی است که به دنبال یک منبع آنلاین مقرون به صرفه است که جامع  بوده و دارای محتوای متنوعی در موضوعات، زمینه ها و رشته های مختلف می باشد.

مهم­ترین ویژگی این پایگاه آن است که علاوه بر نمایش تصویر همه صفحات نشریات موجود، امکان دریافت فایل مقالات مورد نظر را فراهم می­سازد. در کنار آن ده‌ها قابلیت و امکان پژوهشی دیگر را برای کاربران و پژوهشگران فراهم ساخته است. هدف از تشکیل این پایگاه اطلاعاتی، ایجاد یک آرشیو جامع و معتبر از نشریات علمی، ایجاد دسترسی کاربران به آرشیو نشریات، کمک به جوامع علمی و ناشران در جهت ایجاد نسخه­‌های الکترونیک نشریات و بررسی تاثیر دسترسی الکترونیک در استفاده از مطالب علمی می‌باشد.


ادرس دسترسی به این سایت🔻
🌐 https://www.jstor.org/





https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

03 Nov, 06:49


نوت GCMS کانادا چیست؟ چگونه مانند یک حرفه ای نوت GCMS خود را بررسی کنیم؟


🔰 نوت سیستم مدیریت پرونده جهانی (GCMS) یک فایل اطلاعاتی است که متقاضیان می توانند برای اقامت موقت (ویزاهای بازدیدکننده، مجوزهای تحصیل، مجوزهای کاری) یا اقامت دائم (Express Entry، برنامه نامزدی استانی، حمایت از خانواده و غیره) درخواست کنند.
🔰 نوت GCMS حاوی طیف گسترده‌ای از اطلاعات مربوط به پرونده مهاجرتی یک فرد است.
🔰 دریافت نوت (GCMS) تنها اولین قدم است. درک و استخراج بینش عملی از آن به همان اندازه مهم است.

  مهمترین بخش های نوت GCMS
🔻جزئیات برنامه: یادداشت های GCMS شامل اطلاعات خاصی در مورد درخواست مهاجرت است، مانند نوع درخواست ارسال شده، تاریخ ارسال، و برنامه مهاجرتی که درخواست تحت آن ثبت شده است.

🔻مکاتبات: یادداشت های GCMS حاوی سوابق ارتباط بین افسران مهاجرت و ذینفعان مختلف درگیر در فرآیند درخواست است. این شامل یادداشت‌های داخلی، ایمیل‌ها، نامه‌ها و سایر اشکال مکاتباتی است که در طول ارزیابی درخواست رد و بدل می‌شود.

🔻نوت آفیسر: یکی از اجزای کلیدی یادداشت‌های GCMS، نوت آفیسر (note officer Canada) است، نوت آفیسر سوابق دقیقی است که مشاهدات، ارزیابی‌ها و تصمیم‌های افسر در مراحل مختلف فرآیند درخواست را مستند می‌کند.

🔻اسناد پشتیبان یا نوت مدارک: یادداشت های GCMS معمولاً اسناد پشتیبانی ارائه شده توسط متقاضی را به عنوان بخشی از درخواست فهرست می کنند. این مدارک می تواند شامل گواهی های تحصیلی، نامه های استخدامی، صورت های مالی، نتایج آزمون زبان و سایر مدارک ارائه شده برای پشتیبانی از درخواست باشد.

🔻به‌روزرسانی‌های وضعیت برنامه: یادداشت‌های GCMS به‌روزرسانی‌هایی را در مورد وضعیت برنامه ارائه می‌کنند، از جمله هرگونه درخواست برای اسناد اضافی، معاینات پزشکی یا بررسی‌های امنیتی.

🔻 تصمیمات و دلایل: یادداشت های GCMS تصمیم نهایی اتخاذ شده در مورد درخواست را منعکس می کند، اعم از تایید، رد یا به تعویق افتادن آن. علاوه بر این، آنها اغلب شامل دلایل ارائه شده توسط افسر مهاجرت برای تصمیم گیری هستند.

🔻 سابقه مهاجرت قبلی: برای افرادی که سابقه درخواست‌های مهاجرتی قبلی دارند، یادداشت‌های GCMS ممکن است شامل جزئیات درخواست‌های گذشته، از جمله نتایج آن‌ها و هر گونه مکاتبات یا تصمیمات مرتبط باشد.

  نوت GCMS و نحوه بررسی آن

▪️ اولین نکته ای که در رابطه با نوت GCMS باید در نظر داشت این است که اجازه ندهید بیش از 100 صفحه بودن نوت GCMS شما را بترسانند. به طور معمول، تنها چند بخش از یادداشت های GCMS شما مفید خواهد بود.

1️⃣ نام، DOB، شماره برنامه و UCI خود را بررسی کنید: به صفحه 1 ورق بزنید و دوباره بررسی کنید که نام، DOB، شماره برنامه و UCI شما درست باشد.
2️⃣ خلاصه ارزیابی خود را مرور کنید: خلاصه ارزیابی شما از 10 فیلد ضروری تشکیل شده است که به شما در درک یادداشت های GCMS کمک می کند. بخش‌های خلاصه ارزیابی عبارتند از: واجد شرایط بودن، امنیت، HIRV (نقض حقوق بشر یا بین‌المللی)، جرم، جنایت سازمان‌یافته، پزشکی، ارائه نادرست، اشتراک‌گذاری اطلاعات، سایر درخواست‌ها و نهایی.
3️⃣ نوت آفیسر باقی مانده در (GCMS) را مرور کنید:  بخش نوت آفیسر معمولاً نقطه برجسته یادداشت‌های GCMS شما است. اینجاست که می‌توانید با خواندن یادداشت‌هایی که در مراحل مختلف درخواستتان در پرونده‌تان باقی مانده است، درک عمیقی از آنچه افسر مهاجرت خود داشت به دست آورید.


Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

31 Oct, 05:32


میانگین تاثیر مقاله (Article Influence):

@apply_research

میانگین تاثیر یک مقاله را (در 5 سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد. داده های مربوط از جی سی آر استخراج می شود. این شاخص با عنوان شاخص نفوذ مقاله نیز شناخته می شود.

@apply_research

شاخص نفوذ مقاله میانگین تاثیر هر مقاله در میان سایر مقالات یک نشریه است که میانگین تاثیر یک مقاله را (در 5 سال اول انتشارش) در اعتبار یک مجله مورد سنجش قرار می دهد. داده های مربوط از جی سی آر استخراج می شود. به نوعی مشابه با عامل ویژه است با این تفاوت که عامل ویژه ارزش و اعتبار مجلات را می سنجد.


Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

30 Oct, 06:29


نکات مهم در نگارش پیشینه تحقیق یا مرور متون در مقاله و پایان نامه
(2 از 2)

اهداف پیشینه تحقیق یا مرور متون

شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که در نوشتن پیشینه تحقیق یا مرور متون باید چه اهدافی را دنبال کنیم. در اینجا به صورت خلاصه به برخی از اهدافی که با نگارش پیشینه تحقیق یا مرور متون به دنبال آن‌ها هستیم اشاره شده است. این اهداف عبارتند از:

⚡️مشخص می‌کند که هر کدام از آثار چه تاثیری بر درک و شفاف‌سازی مسئله‌ی پژوهش دارد.
⚡️رابطه‌ی هر کدام از آثار را با سایر پژوهش‌های مرتبط توصیف می‌کند.
⚡️برای تفسیر پژوهش‌های گذشته، شیوه‌های جدیدی را شناسایی می‌کند.
⚡️هر نوع کمبودی را که در منابع پژوهشی موجود است آشکار می‌کند.
⚡️هر نوع تضادی را که میان مطالعات ظاهراً ضد و نقیض گذشته وجود دارد رفع می‌کند.
⚡️حیطه‌هایی را که پیش از این مورد پژوهش قرار گرفته‌اند مشخص می‌کند تا از دوباره‌کاری اجتناب شود.
⚡️نشان می‌دهد که نیاز محققان به پژوهش‌های بیشتر چگونه رفع می‌شود.
⚡️جایگاه پژوهش شما را در میان منابع پژوهشی موجود نشان می‌دهد.



Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

29 Oct, 06:38


نکات مهم در نگارش پیشینه تحقیق یا مرور متون در مقاله و پایان نامه
(1 از 2)


در بخش پیشینه تحقیق یا مرور متون کتاب‌ها، مقاله‌ها و سایر منابعی که با پژوهش یا حیطه‌ی علمی مشخصی ارتباط دارند بحث و بررسی می‌شوند. به این ترتیب، نوعی ارزیابی انتقادی از این آثار در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد. در پیشینه‌ی تحقیق، تمام منابعی که هنگام انجام پژوهش بررسی کرده‌اید ارائه می‌شوند و به خوانندگان‌تان نشان می‌دهد که مقاله‌تان نسبت‌به حوزه‌ی مورد مطالعه در چه جایگاهی قرار دارد.


اهمیت پیشینه تحقیق یا مرور متون

پیشینه‌ی تحقیق ممکن است صرفاً شامل خلاصه‌ای از منابع مهم باشد، اما در علوم اجتماعی، پیشینه‌ی تحقیق معمولاً الگویی سازمان‌یافته دارد و از خلاصه (summary) و تلفیق (synthesis) تشکیل می‌شود. رئوس اطلاعات مهم موجود در منابع در قسمت خلاصه مرور می‌شوند، اما در قسمت تلفیق، اطلاعات سازمان‌دهی می‌شوند و نشان می‌دهید که چگونه می‌خواهید مسئله‌ی پژوهش را بررسی کنید. ویژگی‌های تحلیلی بیشینه‌ی تحقیق به شرح زیر است:

▫️تفسیری جدید از منابع قدیمی به دست می‌دهد و آن‌ها را با تفاسیر قدیمی در هم می‌آمیزد
▪️پیشرفت فکری حوزه‌ی مورد بحث را مرور می‌کند، به‌طور مثال مباحثات مهم
▫️بر حسب موقعیت، منابع را ارزش‌گذاری می‌کند و به خوانندگان نشان می‌دهد که هر کدام از آثار چه اهمیتی برای مسئله‌ی پژوهش دارد
▫️و معمولاً در جمع‌بندی پیشینه‌ تحقیق، کمبودهای پژوهشی در مورد مسئله‌ی تحقیق شناسایی می‌شوند.



Https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

28 Oct, 06:51


آیا می توان نام نویسنده ای را به لیست نویسندگان مقاله ای که درحال داوری درمجله است اضافه کرد؟


ممکن است شرایطی پیش بیاید که مجبور باشید نام نویسنده ای جدید را به لیست نویسندگان مقاله خود که تحت داوری است اضافه کنید. نگران نباشید! فرآیند کار بسیار ساده است. راهکار این است که درهر مرحله ای از داوری مقاله تا قبل از انتشار مقاله درمجله،  نویسنده مسئول می تواند نام نویسنده جدید را به سردبیر مجله اعلام کند. البته لازم است که برای این کار خود دلایل و توجیهات روشنی را به سردبیر ارائه دهد. همچنین تمام نویسندگان مقاله باید موافقت خود را اعلام کنند.

ممکن است برخی از مجلات برای تعیین میزان فعالیت و نقش هر یک از نویسندگان فرم هایی را مشخص کرده باشند که در این صورت از نویسنده می خواهند پس از پر کردن مجدد فرم و به روز رسانی آن، برای مجله ارسال کنند. برخی از مجلات دیگر قوانین دیگری را مشخص می کنند که باید با پیروی از آن قوانین نام نویسنده جدید را اضافه کرد. بدیهی است که درصورتی که یک یا چندنفر از نویسندگان با افزودن نام جدید موافق نباشند مجله فرایند داوری و یا انتشار مقاله را تا زمانی که همه نویسندگان بر سر این موضوع به توافق برسند معلق می کند.


https://telegram.me/apply_research

Education, research, apply

27 Oct, 06:42


آیا باید برای ترجمه کتاب از نویسنده اجازه گرفت؟



در ایران لزومی به رعایت حقوق تکثیر بین‌المللی نیست و اگر اثری از یک نویسنده خارجی را ترجمه کنید، از نظر قانونی نمی‌تواند از شما شکایتی داشته باشد یا ناشر آن کتاب اصلی هم نمی‌تواند شما را مورد پیگیری و تعقیب قضایی قرار بدهد اما ادب و اخلاق حکم می‌کنند که به سادگی، ایمیل و راه‌های ارتباطی نویسنده و ناشر را پیدا کنید و از آنها به طور تشریفاتی هم که شده، اجازه بگیرید.



https://telegram.me/apply_research