حکمت کی سوگماد

@sharyat_ki_sugmad


ارتباط با ما:
روابط عمومی
@Bani_pr

https://t.me/+RE1TXmgasLJ99Gfy

حکمت کی سوگماد

23 Oct, 04:39


◈کیهانها معلول اک است.
هیچ‌چیز نمی‌تواند در معلول به ظهور رسد مگر از ابتدا در علت وجود داشته باشد. علت همواره در معلول حضور دارد چون همان‌گونه که اک عرصهٔ حضور سوگماد و استاد درون چشم‌انداز اک است.

رنج یعنی جدایی از استاد درون و صلح یعنی وحدت با او .

☆همه چیز درون استاد یافت می‌شود، چون هرآنچه درون اوست، درون اک و همچنین درون سوگماد است. آنگاه که این درک در آتما «روح» به ظهور می‌رسد، انفجار عظیمی از دانش و شکوفایی نصیب می‌شود که موجب آسایش و شادمانی است.

تمامی شرایط فضا، زمان و علیت، درون اک حضور دارند. تمامی کیهانها درون «آن» وجود یافته و قطبین متضاد نیز درون «آن» به آشتی می‌رسند.

حکمت کی سوگمـاد
      جلد اول

@Sharyat_ki_Sugmad

حکمت کی سوگماد

22 Oct, 05:17


🌸🍃آغاز سال جدید معنوی را
به همه عاشقان بنی تبریک عرض می‌کنیم.


@Sharyat_ki_Sugmad

حکمت کی سوگماد

21 Oct, 04:41


اک، وحدت در میان کثرت و گوناگونی است. یعنی تمامی عملکردهای زندگی از پیش در سوگماد حضور دارند.

◈«آن» خویش را به صورت اک در عوالم به تجلی می‌رساند که خود از «آن» نشأت گرفته‌اند. پس آنکس که در کُل زندگی می‌کند و در او کُل می‌تواند تماماً به‌سر بَرَد، در تقدس خود تنهاست.

☆بیش از معدودی نیستند که «آن» را با وی سهیم شوند چون نمی‌دانند «آن» چیست و قادر به درک کسی هم نیستند که «آن» در وجودش سُکنی گزیده است.

◈این‌گونه در می‌یابیم که اک علت و موجب کُلّ حیات است چون تدبیری است که سوگماد برای حضور و دستیابی به تمامیت هستی اتخاذ کرده است.

حکمت کی سوگمـاد
      جلد اول

@Sharyat_ki_Sugmad

حکمت کی سوگماد

20 Oct, 04:41


◈سفیر روح، از وضعیت درونی تمامی شبداها آگاه است و تمامی اعمال و سئوالاتشان را پیش‌بینی کرده و انتظار دارد.

گاهی ممکن است رفتار او موجب رنجش مردم عادی و حتی شماری از شبداها شود، لذا جستجوگر حقیقیِ سوگماد تشخیص می‌دهد، این رفتار برای آنان و مردم چه معنایی در بر دارد.

بسیاری از جویندگان خدا، تصوری در رابطه با آگاهی خودشان از استاد معنوی در ذهن ساخته‌اند و هنگامی که در می‌یابند استاد با سمبل‌های آشنای آنها انطباق ندارد، ناامید می‌شوند.

هنگامی آنان در هیئت سفیر روح نشانه‌های محبت و مهربانی و سایر فضائلی که معتقدند باید از جمله کیفیات یک استاد باشد، جستجو می‌کنند، آنان در انتظار عشق اند و احتمالا آنچه تصور می‌کنند "عشق" است، در عالم وجود ندارد، ناامیدی عمیق آنان باعث می‌شود عقب‌نشینی کنند.

متأسفانه در خلوت، تنها به این درک نائل می‌آیند که هرآنچه در طلب آن‌اند در محدوهٔ این عالم وجود ندارد.

استاد نسبت به کسانی لطیف، مهربان و عاشقانه رفتار می‌کند که تشخيص دهد این کیفیات را به منظور رشد معنوی خود نیاز دارد؛
ممکن است در مقابل دیگران به نظر شخصیتی محکم و به شدت منضبط جلوه کند، اما او با هر کسی به تناسب رشد معنوی‌اش رفتار می‌کند و به هر یک به طور خصوصی کمک می‌کند تا در طریق سوگماد شکوفایی حاصل کند.

حکمت کی سوگمـاد
      جلد اول

@Sharyat_ki_Sugmad

حکمت کی سوگماد

19 Oct, 04:50


همهٔ استادان اک، قبل از آمدن به این جهان خاکی که به منظور ارزانی داشتن یاریِ معنوی به آن دسته از شبداهای اک که مایل‌اند از او پیروی کنند، انجام می‌شود باید بیش از هر چیز، بی‌ریا، صادق و مبرّا از نکوهش باشند.

اما آنچه آنان در زندگی‌های انسانیِ خود انجام می‌دهند ارتباطی با زندگی معنویشان ندارد؛ این دو غالباً در تضاد با یکدیگر قرار می‌گیرند.

◈استاد اک، توسط قدرت درونی خود، وضعیت درونی شبدا را زیر نظر دارد، نه خویش بیرونی‌اش را، چنانچه هر یک از آنان از شایستگی لازم برخوردار باشد، واجد شرایط برای دریافت وصل به حلقهٔ بالاتر می‌شود و حقیقت دستورالعمل‌های معنوی را دربارهٔ شاهراه ملکوتی اک دریافت می‌نماید.

حکمت کی سوگمـاد
      جلد اول

@Sharyat_ki_Sugmad

حکمت کی سوگماد

18 Oct, 09:16


تنها آنان که نور را می بینند رستگار می شوند، چون عشق جوهره حیات، تنها در نور حلول می کند.

بخشی از صحیفه٧، حکمت پنجم

حکمت کی سوگماد

18 Oct, 04:39


هيچ بشری اجازه ندارد نیکی و دلسوزی دیگری را مورد بهره‌برداری قرار دهد. اما آنانی که در این جهان در طلب قدرت اند، این استثمار را اجابت می‌کنند و به‌کار می‌گیرند، چه در موارد مذهبی و اعتقادی و چه اجتماعی و خانوادگی.

معنویت همیشه در نظر کسانی که صاحب آگاهی معنوی نشده باشند، ریاکاری جلوه می‌کند. آنگاه آدمی در می‌یابد چه دروغ‌هایی در آستین او نهفته است، لذا نباید آن را به وی گوشزد کرد ؛
نه به این خاطر که غیراخلاقی و غیرانسانی تلقی می‌شود، بلکه متأسفانه به این دلیل که به این ترتیب خودش فریب ذهن کیهانی را نمی‌خورد.

نمی‌توان در کنار یک دروغگو زندگی شادی داشت. کسانی که در وضعیت آگاهی انسانی به‌سر می‌برند، همیشه آماده‌اند تا دیگران را فریب دهند در حالی که خودشان هم به خاطر اعمال و وضعیت خود دستخوش ناامیدی می‌شوند.

◈استاد درون می‌داند درون هر یک از آنان چه می‌گذرد، اما مداخله نمی‌کند. هر فردی که در راستای این طریق زندگی می‌کند، باید از همین اصل تابعیت کند.

حکمت کی سوگمـاد
      جلد اول

@Sharyat_ki_Sugmad

حکمت کی سوگماد

17 Oct, 04:49


استاد درون، نيازی ندارد چیزی را به کسی ثابت کند، زیرا که همه چیز به روشنیِ خودِ زندگی در وجود او پیداست.

جایی که روحانیت، تنها به اتکا و ارجاع به نوشتجات مقدس می‌خواهد چیزی را ثابت کند، استاد درون فقط با بودنِ خود ثابت می‌کند.

سرچشمهٔ همهٔ تمدن‌ها، پرستشگاه ها بوده‌اند. وقتی معابد، کلیسا و مسجد فاسد شد، خودِ جامعه نیز با آن به زوال می‌گراید. کسی قادر نیست رَوَند فساد را در اک مشاهده کند، چون نیروی آن از سوگماد می‌آید و در آنجا قادر مطلق است.

☆نظر به اینکه استاد درون، در همهٔ دوره‌های تاریخ تمدن‌ها حضور دارد، کسانی که از اک پیروی می‌کنند، به این درک نائل می‌آیند که هیچ نیازی به مرجع تقلید در وضعیت آگاهی انسانی نیست در حالی که تار و پود ادیان اصولی به این نیاز، بسته شده است.

حکمت کی سوگمـاد
       جلد اول

@sharyat_ki_sugmad

حکمت کی سوگماد

16 Oct, 04:42


سردرگمی از اینجا نشأت می‌گیرد که آدمی تصور می‌کند بشر با کلمات می‌اندیشد.

☆ در جویبار آگاهی، بشر در قالب تصور می‌اندیشد اما بخش بیشتر این جریانِ آگاهی در واقع واکنش‌های سیستم عصبی و ذهن روانی آدمی است :
ذهنی که قدرت فراخوانی ضعیفی دارد و فقط هرچند صباحی یکبار می‌توان دریچهٔ آن را بسته و فرد را از نوعی سکونِ حاکم برخویشِ درون برخوردار کرد.

اینگونه می‌توان وی را از وضعیت آگاهیِ روانیِ خود رها کرد. کسانی که می‌گذارند این جویبار آگاهی، کنترل زندگی‌شان را به دست گیرد، در وضعیت‌های حقیری قرار دارند.

هر گاه یک اندیشه، خود را به ذهن تحمیل کند و علی‌رغم خواستِ او به بقای خود ادامه دهد، اندیشنده در دام افتاده است. او باید بتواند بی‌نیاز از توسل به جویبار آگاهی، هر آنچه را که از میان افکار و خاطرات بخواهد، به اقلیم آگاهی ذهن دعوت کند.

حکمت کی سوگمـاد
      جلد اول

@sharyat_ki_sugmad

حکمت کی سوگماد

15 Oct, 04:35


تلاش در جهت تأمین کلماتی برای بیان تمامیت افکار، حتی در یک لحظه نیز دشواری‌های فزاینده‌ای می‌آفریند. شمار زیادی از کلمات باید اختراع شوند و شماری نیز مورد ارزیابی مجدد قرار گیرند تا بشود جمیع اندیشه‌های حاضر در یک لحظه را تعریف کرد.

فکر، که عموماً در ساده‌ترین صورت خود هم طیف وسیعی از دریافت‌ها را طلب می‌کند، معمولاً شبدایی را که نمی‌داند چه انتخاب‌هایی در جهت منافع حقیقی او هستند، به گمراهی می‌کشاند.

به همین علت است که تمرکز و توجه آدمی می‌باید به روی اک قرار گیرد، نه بر هیچ عامل دیگری.

◈به محض اینکه آگاهی فرد بر اک استقرار یافته و از «آن» پُر شد، مشکلی در پیش نخواهد بود چون هر کلام، هر عمل و هر اندیشهٔ او از متعالی ترین طبیعت برخوردار و خودِ او نیز پیروِ اوامر «آن» خواهد شد.

حکمت کی سوگمـاد
       جلد اول

@sharyat_ki_sugmad

2,034

subscribers

1,702

photos

115

videos