Science and Religion

@religionandscience2021


🔷در این کانال هدف ما نقد و بررسی علمی آتئیسم و پرداختن به فلسفه علم است.
نظرات و مطالب مفید خود را با ما به اشتراک بگذارید.
ادمین ها:
@boroojerdiann
@Aref_Hoveizi

Science and Religion

18 Oct, 13:37


🔺تیم مدیریت کانال «SCIENCE AND RELIGION» تقدیم می‌کند🔺

چالش‌تجربی جدید بر وجود تصادفات کورکورانه در جهش‌های ژنتیکی یا «Random Mutation» در نئوداروینیسم.
(بر اساس مقاله #نیچر 2022)

نویسنده متن:
یکی از اعضای تیم مدیریت کانال «Science and Religion»، استاد عزیز و ارجمندمان #دکتر_جواد_کریمزاد_حق ( Dr Javad Karimzad Hagh )
دکترای (PHD) ژنتیک‌انسانی از مؤسسه‌ی‌ژنتیک‌انسانی دانشگاه دوسلدورف آلمان. کارشناسی ارشد (MSC) بیوشیمی از دانشگاه بوخوم آلمان. از نویسندگان کتاب آکادمیک معروف، معتبر و بین‌المللی (اطلس کروموزوم انسانی) که در کتابخانه اکثر دانشگاه‌های معتبر جهان از جمله هاروارد، آکسفورد و...... قرار گرفته است:
Human Chromosome Atlas: Introduction to diagnostics of structural aberrations, Springer
2017.

شماره نظام پزشکی: آ-3143

پیاده‌سازی متن و درج پاورقی‌ها:
آرش ابطحی.

@ReligionandScience2021

Science and Religion

17 Oct, 08:52


🔷 بررسی توجیه «حافظه‌ی ژنتیکی» در مورد کیس‌های تناسخ

📔 بخشی از کتاب «علم و تناسخ»؛ از احمد بهزادی



دکتر تاکر درباره‌ی این توجیه می‌نویسد:

«حافظه‌ی ژنتیکی مفهومی است که می‌گوید اطلاعاتی که افراد کسب کرده‌اند، می‌تواند از طریق ژن‌ها به فرزندانشان منتقل شود. این که اطلاعات چگونه می‌توانند ساختار ژنتیکی در سلول‌های فرد را تغییر دهند، ناشناخته است و اکثریت جامعه‌ی پزشکی، به امکان چنین پدیده‌ای باور ندارند. حتی اگر تصور کنیم که چنین انتقالی امکان پذیر است، مشکل واضحی که حافظه‌ی ژنتیکی به عنوان توجیهی برای کیس‌های تناسخ با آن روبه‌روست، این است که در بسیاری از این کیس‌ها، کودک با شخصیت قبلی هیچ نسبتی ندارد. ممکن است برخی تصور کنند که همه‌ی ما به طریقی با هم ارتباط(ژنتیکی) داریم، اما در اینجا کودک باید نه تنها خویشاوند شخصیت قبلی باشد، بلکه باید نسل مستقیم شخصیت قبلی باشد تا به این صورت خاطراتی که در ژن‌های آن شخص وجود دارد به او منتقل شود. این وضعیت در بسیاری از کیس‌های ما وجود ندارد، بنابراین حافظه‌ی ژنتیکی نمی‌تواند توضیحی برای این کیس‌ها باشد. در مورد کیس اَبی نیز اگرچه او از نسل مستقیم مادربزرگ مادرش است، اما از آنجا که خاطره‌ی مادربزرگ مادرش از حمام كردن مادر اَبی بعد از تولد فرزندانش (مادر مادر اَبی) ایجاد شده، این خاطرات نمی‌توانند در ژنهایی كه اَبی دریافت کرده است موجود باشند.»


🔸 همانطور که دکتر تاکر اشاره کرده، مشکل اساسی این توجیه، این است که در اکثر کیس‌های تناسخ، نه تنها ارتباط ژنتیکی مستقیمی بین سوژه و شخصیت قبلی وجود ندارد بلکه حتی هیچ ارتباط خانوادگی‌ای هم وجود ندارد. برای مثال، همانطور که دکتر جیمز متلاک در فصل پنجم کتاب خود با عنوان «نشانه‌های تناسخ » ذکر کرده است، از 702 کیس حل شده‌ی تناسخ در 10 فرهنگ مختلف، اکثر سوژه‌ها (58 درصد) هیچگونه نسبت خانوادگی‌ای با شخصیت قبلی ندارند. فراتر از این، در بسیاری از کیس‌های حل‌شده‌ی تناسخ، خانواده‌ی سوژه با خانواده‌ی شخصیت قبلی کاملا بیگانه هستند و حتی کوچک‌ترین آشنایی‌ای با هم ندارند و کیلومترها از هم دور هستند؛ تا جایی که طبق منبع فوق الذکر، در کشوری مانند سریلانکا در اکثر کیس‌های حل شده‌ی تناسخ(52 درصد) هیچگونه آشنایی‌ای بین خانواده‌ی سوژه و خانواده‌ی شخصیت قبلی وجود ندارد.


🔸 سوالی که درباره‌ی این توجیه پیش می‌آید، این است که اگر حافظه از طریق ژن‌ها منتقل می‌شوند و باعث می‌شوند شخص خود را با جد خود یکی بپندارد، چرا در مورد اجداد زنده اتفاق نمی‌افتد؟ چرا کودکی ادعا نکرده که خاطرات پدربزرگ یا مادربزرگ «زنده»ی خود را به یاد می‌آورد و او دارای هویت یکسانی با آنهاست؟ طبق این توجیه نباید فرقی بین مرده یا زنده باشد.


🔸 مشکل دیگر این توجیه، سوژه‌هایی هستند که علاوه بر خاطرات زندگی گذشته، خاطرات میان دو زندگی، مانند تشییع جنازه، ورود به عالم ارواح و انتخاب خانواده‌ی جدید را به یاد می‌آورند و صحت بسیاری از این خاطرات نیز (مانند آنچه در مورد کیس رایان هامونز خواهیم دید) تایید شده‌اند. واضح است که چنین خاطراتی نمی‌توانند ارتباطی با ژن یا هر عامل مادی دیگری داشته باشند.


🔻دانلود کتاب «علم و تناسخ» از لینک زیر:

https://t.me/Near_Death/561


🆔@near_death

Science and Religion

17 Oct, 08:51


توجیه ادراکات فراحسی و موارد مشابه در مورد کیس‌های تناسخ


برخی از دوستان پیام فرستادند که، «ما کیس های تناسخ را به عنوان یک پدیده‌ی فرامادی می‌پذیریم، اما ممکن است کودکانی که زندگی گذشته‌شان را به یاد می‌آورند، به طریق غیرمادی مثل ادراکات فراحسی، اطلاعاتی در مورد شخصی که فوت شده به دست آورده باشند و الزاما آن فرد فوت شده زندگی قبلی خودشان نباشد.»

اول از هر چیز من دوستان را به مطالعه‌ی دقیق کتاب «علم و تناسخ»‌ دعوت می‌کنم. چون فکر میکنم اگر به خوبی با ویژگی‌های کیس‌های تناسخ آشنا باشند، متوجه ضعف بسیاری از این توجیهات هم خواهند شد. ضمنا من در ابتدای فصل هشتم این کتاب، به طور مفصل توجیه «ادراکات فراحسی» را بررسی کردم. (دانلود کتاب علم و تناسخ)


اما در ارتباط با این توجیه، باید به موارد زیر توجه کرد:

۱- کودکانی که زندگی گذشته‌شان را به یاد می‌آورند، فقط از خاطرات یک شخص فوت شده مطلع نیستند، بلکه دارای احساسات، عواطف، عقاید و شخصیتی مشابه با آن فرد فوت شده هم هستند. این تشابه شخصیت تا حدی هست که در برخی از موارد، نزدیکان فرد فوت شده کاملا احساس می‌کنند که در کنار عزیز از دست رفته‌شان هستند. یا مثلا در مواردی که شخصیت قبلی، مذهبی متفاوت با خانواده‌ی کودک دارد، کودک عادات مذهبی شخصیت فوت شده را تکرار می‌کند.

۲- برخی از این کودکان دارای علایم مادرزادی‌ای هستند که با زخم‌ها یا علایم بدن فرد فوت شده مطابقت دارند. واضح است که توجیهاتی مانند ادراکات فراحسی توانایی توضیح این علایم مادرزادی را ندارند.

۳- این نوع توجیهات فقط می‌توانند درباره‌ی خاطرات مطرح شوند، اما اساسا برای این پرسش که «چرا کودک می‌گوید همان فرد فوت شده است» هیچ حرفی ندارند.

۴- اکثر این کودکان هیچ توانایی فرامادی‌ای ندارند و تنها نکته‌ی عجیب زندگی‌شان به یاد آوردن زندگی قبلی‌شان است.

۵- دوستان باید به این سوال جواب دهند که چطور میشود که تعدادی از کودکان بین دو تا چهار سال در سراسر جهان، خاطرات «یک فرد خاص» «فوت شده» را بیان می‌کنند و می‌گویند که همان فرد هستند؟ اگر آنطور که این دوستان می‌گویند این کودکان سایکیک هستند، پس چرا خاطرات افراد مختلف را به یاد نمی‌آورند، یا چرا مثلا خاطرات یک فرد زنده را به یاد نمی‌آورند و نمی‌گویند که آن فرد زنده هستند؟

۶- برخی از این کودکان دارای مهارت‌هایی هستند که هرگز در زندگی فعلی‌شان نیاموختند. مانند صحبت به زبان‌های دیگر، یا مهارت نواختن سازهای موسیقی. ادراکات فراحسی توانایی توضیح این مسئله را ندارند.

۷- ویژگی‌های این کیس‌ها، با به یاد آوردن خاطرات مطابقت دارد و نه ادراکات فراحسی مانند تله‌پاتی.

برای مطالعه‌ی توضیحات مفصل‌تر به فصل هشتم کتاب علم و تناسخ مراجعه کنید. دانلود کتاب از لینک زیر:

https://t.me/Near_Death/561


احمد بهزادی

Science and Religion

16 Oct, 20:33


⚫️ اعتبار علمی تحقیقات تناسخ
✍️ احمد بهزادی


در این مقاله صرفا به اعتبار علمی تحقیقات تناسخ و نظر برخی از شخصیت‌های علمی برجسته در رابطه با این تحقیقات می‌پردازیم. در مقالات بعدی به معرفی برخی از کیس‌های تناسخ, بررسی انتقادات و توجیهات مادی و غیرمادی این کیس‌ها, معرفی محققان برجسته‌ی این حوزه و موضوعات مرتبط دیگر خواهیم پرداخت.


👈 این مقاله را می‌توانید با فشار دادن دکمه‌ی instant view یا از طریق «این لینک» در سایت ویرگول یا «از وبلاگ» مطالعه کنید.

◻️ زیرعنوان‌ها:

▪️تاریخچه‌ی تحقیقات تناسخ
▪️ اعتبار آکادمیک تحقیقات تناسخ
▪️ پروفسور دوریس کولمن ویلسدروف
▪️ دکتر الیزابت کوبلر راس
▪️ اذعان دانشمندان ماتریالیست
▪️ دکتر کارل سیگن
▪️ دکتر سم هریس
▪️ دکتر جسی برینگ
▪️ نمونه‌ای دیگر از برخورد جامعه‌ی علمی با کارهای استیونسون
▪️ واکنش شخصیت‌های برجسته‌ی دیگر
▪️ دکتر استیو تیلور
▪️ دکتر ایبن الکساندر
▪️ دکتر ریموند مودی
▪️ دکتر پیتر فنویک

#مقالات


🆔 @near_death

Science and Religion

16 Oct, 20:25


📔 کتاب علم و زندگی پس از مرگ

🖋 دکتر شارون رالت

✍️ ترجمه: احمد بهزادی



🆔@near_death

Science and Religion

15 Oct, 20:39


در این ویدیو پروفسور راجر پنروز (برنده‌ی‌نوبل‌فیزیک و استادتمام ریاضیات و ریاضی‌فیزیک دانشگاه آکسفورد) درباره‌ی رویکرد فلسفی‌علمی فرا-فیزیکی خود که نوعی #سه‌گانه‌انگاری است صحبت می‌کند. (چیزی ورای دوالیسم دکارت)

@ReligionandScience2021

Science and Religion

14 Oct, 22:14


مقاله‌ی جامعی که برای شما فرستادم تحت عنوان:
آگاهی‌جهانی؛ شواهدجامع بر اساس فیزیک‌ِکنونی و فلسفه‌ی‌ذهن.
Universal Consciousness: Collective Evidence on the Basis of Current Physics and Philosophy of Mind.
Part
1.

توسط پروفسور دیرک‌کِی‌اِف‌مایجر [Dirk K.F Meijer] از دانشگاه خرونینگن هلند تدوین شده که شامل تشریح و تجزیه‌تحلیلِ 23 تا مقاله‌‌ جمع‌آوری‌شده از تحقیقات بینارشته‌ای آگاهی است. اکثر آن‌ها هم در مورد نقش‌ِ آگاهی‌ِمتافیزیکی در تحقیقاتِ مدرنِ میان‌رشته‌ای از دیدگاه فیزیک‌کوانتوم، علوم‌اعصاب‌شناختی، فلسفه‌ی‌فیزیک و فلسفه‌ی‌ذهن می‌باشد. موضوع و تیتر چندی از این مقالات را به فارسی می‌نویسیم:
1_ آیا آگاهی میدان‌ِیکپارچه است؟ دیدگاه نظریه‌پردازان‌ِمیدان.
نویسنده: پروفسور جان هاگلین «John Hagelin» [فیزیکدان‌نظری‌ و دانشمندبرجسته ‌مکانیک‌کوانتومی از دانشگاه هاروارد آمریکا]

2_هستی‌ذهنی «Mindful Universe».
نویسنده: پروفسور هنری‌استپ «Henry Stapp» [ریاضی‌فیزیکدان‌بزرگ از دانشگاه‌برکلی‌کالیفرنیا]
نکته‌ی‌جالب:👇👇
دقیقا دانشمند دیگری به‌نام پروفسور ریچارد‌کان‌هنری «Richard Conn Henry» [فیزیکدان، اخترفیزیک‌دان و ستاره‌شناس‌متخصص از دانشگاه‌جان‌هاپکینز آمریکا] نیز با همین عنوان《جهان‌ذهنی》، در ژورنال‌ #نیچر مقاله نوشته است و اساس آن هم تفسیر کپنهاگن در فیزیک‌کوانتوم می‌باشد. (PDF)


3_ فیزیک‌کوانتومی در مُطالعات‌ِآگاهی؛ ذهن‌ِکوانتومی توسعه‌یافته است.
نویسنده: پروفسور دیرک‌کِی‌اِف‌مایجر «Dirk K.F Meijer» [پزشک و دکترای فارماکولوژی‌مولکولی، استادتمام «Full Professor» فارماکوکینتیک و فارماکوتراپی در دانشکده‌ی‌ریاضیات‌و‌علوم‌طبیعی، محقق‌سابقِ مؤسسه‌ی آلبرت‌انیشتین]


4_ کوانتوم‌تئوری و آگاهی: مروری بر نمونه‌های منتخب.
نویسنده: دکتر «Harald Atmanspacher» [فیزیکدان‌آلمانی]

5_ به‌سوی یک نظریه‌ی اطلاعات‌ِکوانتومیِ‌آگاهی.
نویسنده: دکتر «Scot Forshaw» [دانشمند محقق در کوآنتوم‌کامپیوتینگ]

6_ میدان‌جهانی‌آگاهی‌کوانتومی: پیوند هستی‌شناختی فیزیک‌کلاسیک و کوانتومی.
نویسنده: دکتر «Sirajul Husain» [نوروسایکولوژیست از دانشگاه کیس‌-وسترن‌-رزرو]

7_ اسرار اِتِر: نظریه‌نیروی‌متحد، ماده‌ی‌تاریک و آگاهی.
نویسنده: دکتر «David Thomson» [فیزیکدان پژوهشگر در مؤسسه‌ی کوآنتوم‌-اتر‌-دآینامیکس]


8_ مدل‌های‌کوانتومی‌ِآگاهی.
نویسنده: دکتر «Antonella Vannini» [روان‌شناس‌شناختی و محقق‌فیزیک‌کوانتوم‌]

9_ فیزیک‌کوانتومی‌آگاهی: به‌سوی روانشناسی‌ِجدید.
نویسنده: دکتر «Fred Alan Wolf» [دکترای فیزیک‌کوانتوم]


@ReligionandScience2021

Science and Religion

14 Oct, 22:13


این هم پی‌دی‌اِف لیست تحقیقات میان‌رشته‌ای علمی و فلسفی‌علمی مذکور درباره‌ی وجودِ #آگاهی‌پدیداری‌جهانی «Universal phenomenal consciousness»
[از منظر کانتکست‌ فلسفه‌ی‌ذهن، علوم‌اعصاب‌شناختی، فیزیک‌کوانتومی، فراروانشناسی و امثالهم]  که پروفسور «Dirk K.F Meijer» عزیز زحمت جمع‌آوری‌ و توضیح‌شان را کشیدند.

Universal Consciousness: Collective Evidence on the Basis of Current Physics and Philosophy of Mind.
Part 1.


Review and literature compilation, see important note on page 26.
By Professor Dirk K.F. Meijer.


@ReligionandScience2021

Science and Religion

14 Oct, 22:10


🔺در باب مفهوم فلسفی‌علمیUNIVERSAL CONSCIOUSNESSو مدل‌های فیزیک کوآنتومی:🔺
مفهوم #آگاهی_کیهانی می‌تواند از نتایج فلسفی‌علمی ایده‌آلیستی تفسیر کپنهاگن «Copenhagen Interpretation» و غیره در کوآنتوم‌تئوری باشد که در کتب و مقالات موجود حدود 6 نام برای آن هست: 
1_ Universal Phenomenal Consciousness.
2_ Cosmos Consciousness.
3_ Universal Mind.
4_ Universal Memory.
5_ Mind at Large.
6_ Global consciousness

البته برخی فیزیکدان‌ها همچون میچیو کاکو آن را《universal Intelligence》یا هوش‌جهانی نامیده‌اند.
این به این‌معنا نیست که علم‌تجربی ادعای وجود این حوزه‌ی‌آگاه در بستر هستی را می‌کند، بلکه این ادعای برخی فیلسوفانِ‌فیزیک بر اساس آنچه علم فیزیک‌ِکنونی ارائه می‌دهد می‌باشد.
در فیزیک‌ِکوآنتوم در دههٔ اخیر بر اساس آزمایشات موجود:《آزمایش بل «Bell Experiment» که ادعای لوکال رئالیسم «Local Realism» را به چالش کشید ، نابرابری لگت «Legget Inequality»، آزمایش مؤسسه علمی وایزمن «Weisman» در تأیید نقش و اثرناظر «Observer Effect» ، آزمایشات دانشگاه (MIT) در تأیید (Wigner's Friend Experiment) ، 6 آزمایش عصب‌شناسان و فیزیک‌دانانِ مؤسسه‌ی «Institute of Noetic Sciences» برای نشان‌دادن‌تأثیرآگاهی بر الکترون، آزمایشات مربوط به میکرو-روان‌جنبشی «Micro-PK» در آزمایشگاه (PEAR) دانشگاه‌پرینستون‌آمریکا ووو....》نشان‌داده‌شده که دیدگاه "کُپنهاگی" و بسط‌داده‌شدهٔ آن یعنی تفسیر «Von Neumann–Wigner interpretation»《جهت اطلاعات بیشتر به فصل 6 کتاب‌مرجع (Mathematical Foundations of Quantum Mechanics) اثر جان‌فون‌نویمان «ریاضی‌فیزیک‌دان‌ برجسته» رجوع بشود》سازگارتر است. در این دیدگاه ذهن که یک مقولهٔ غیرفیزیکی است بر روی فُروپاشی یا تقلیل تابع‌موج‌کوآنتومی و ظهورِ ذرات در "آزمایش دو شکافی" «double-slit experiment» و... تأثیر می‌گذارد!
The mind is postulated to be non-physical and the only true measurement apparatus.

به عبارت دیگر برای اولین بار یک مقولهٔ‌متافیزیکی به عنوان یک مُتغیر یا «Variable» در شکل‌گیری واقعیت «Reality» خاص نقش‌ِجدیدی را بازی می‌کند یا به عبارت بهتر قادر به اثرگذاری بر واقعیت است. از پیامدهای‌فلسفی این نتایج‌ِعلمی، رُشد یک مفهوم‌ِجدید به نام #آگاهی‌پدیداری‌جهانی《universal phenomenal consciousness》یا جهان‌شمول می‌باشد که در حدود 20 سال گذشته بیش از 600 مقاله و مُدل‌های‌علمی در حوزه‌های مختلف از قبیل:
1_ Science Philosophy.
2_ Quantum Models.
3_ Physical Models.
4_ Zero-Point Energy Models.
5_ Holographic Models.
6_ Neurological Models.
7_ Space-time Models.
 
به تحقیق کشیده شده که لیست کامل این تحقیقات توسط پروفسور «Dirk K F Meijer» در لینک زیر جمع‌بندی شده است:
Universal Consciousness: Collective Evidence on the Basis of Current Physics and Philosophy of Mind.

فلسفهٔ آگاهی‌جهانی بر اساس نتایج کوآنتوم‌تئوری‌مدرن توسط فیلسوفانِ‌علم معاصر و معتبر از قبیل دکتر برناردوکستروپ بسط و توسعه داده‌شده‌است. این دیدگاه که به ایده‌آلیسم‌ِتحلیلی «Analytic Idealism» مشهور است مُنسجم‌ترین مدل فلسفی‌علمی موجود در ارائهٔ تبیینی سازگار (Parsimonious) از هستی است. همچنین رابطه آگاهی‌انسان که《dissociative consciousness》نامیده می‌شود با "آگاهی‌کُل" هم‌اکنون مورد بحث بین برخی فیریکدانان و فلاسفه‌علم کنونی می‌باشد که در لینک بالا تجزیه‌تحلیل شده است. تحقیقات کنونی از قبیل نقش و رابطه‌ی آگاهی‌ِکهکشانی و آگاهی‌ِانسان در آزمایش‌دوشکافی و امثالهم، همچنین نقش و أثر آن در منشأقوانین‌حاکم بر طبیعت و ایضاً منشأاولین‌ماده و آغازهستی نیز مورد تحقیقات است. آنچه که می‌توان ادعا کرد این است که کوآنتوم‌تئوری و نقش‌آگاهی بر ماده، بهترین‌تبیین «Best Explanation» را از هستی می‌دهد که فیزیکالیسم از آن عاجز است. در خاتمه بگوییم که در مقاله‌ای که توسط 2 نفر از دانشمندان "فیزیک نظری" با نام‌های پروفسور هنری‌استپ «Henry Stapp» از دانشگاه‌برکلی‌کالیفرنیا و دکتر مناس‌کافاتوس «Menas Kafatos» از دانشگاه‌إم‌آی‌تی‌، همچنین دانشمند علوم‌کامپیوتر و فیلسوفِ‌تحلیلی برجسته دکتر برناردو کَستروپ «Bernardo Kastrup» در ژورنال (Scientific American) به چاپ رسید، آنان با ارائه شواهدمتعدد، از نقش یا اثرذهن بر واقعیت‌فیزیکی و همچنین وجود یک《transpersonal mentation》یا (universal consciousness) در هستی دفاع کردند.
Coming to Grips with the Implications of Quantum Mechanics. May 29, 2018.

The Nature of the Heisenberg-von Neumann Cut: Enhanced Orthodox Interpretation of Quantum Mechanics. 27 April 2019.

Science and Religion

14 Oct, 16:23


انسان_و_خدای_محجوب،_ابراهیم_آزادگان.pdf

Science and Religion

14 Oct, 16:23


فایل پی‌دی‌اف کتاب انسان و خدای محجوب اثر دکتر ابراهیم آزادگان
(توضیح: کتاب تا ص ۶۱ به ترتیب عادی است و ص ۶۲ به بعد از آخر فایل به صورت معکوس شروع می‌شود )
👇👇👇

Science and Religion

14 Oct, 12:19


https://edition.cnn.com/2024/10/14/business/nobel-prize-economics-acemoglu-johnson-robinson/index.html

Science and Religion

14 Oct, 09:25


منبع کلیپ بالا:
Testing a language-using parrot for telepathy.
Rupert Sheldrake, Aimée Morgana. Journal of Scientific Exploration 17 (4), 601-616, 2003.

سایتیشن فعلی مقاله در گوگل اسکالر: 41

اطلاعات سایمگو (SJR) و ضریب‌تأثیر [Impact Factor]، سایتیشن، اچ‌ایندکس، کیوایندکس و غیره‌ مجله‌ی داوری‌همتا‌شده‌ «peer-reviewed» انجمن اکتشافات علمی «Journal of Scientific Exploration»:
https://www.scimagojr.com/journalsearch.php?q=23650&tip=sid&clean=0


@ReligionandScience2021

Science and Religion

14 Oct, 09:08


📺 توانایی ذهن‌خوانی یک طوطی! (ویدئو زیرنویس فارسی دارد)

این ویدئو، بخشی از یک تحقیق علمی در مورد یک طوطی به اسم «کیسی» (N'kisi) است که توانایی ذهن‌خوانی/تله‌پاتی خارق العاده‌ای دارد. این طوطی با صاحب خود، «اِیمی مورگانا» (Aimee Morgana)، ارتباط تله‌پاتیک قوی‌ای دارد.

🔺 در این آزمایش که توسط دکتر روپرت شلدریک (زیست‌شناس و پاراسایکولوژیست برجسته) و اِیمی مورگانا انجام شده، طوطی درون یک اتاق حضور دارد و صاحبش «اِیمی» نیز در یک اتاق دربسته‌ی دیگر در طبقه‌ی پایین است.

🔺 «اِیمی» باید هر دو دقیقه یک بار، به یکی از تصاویر تصادفی که درون پاکت‌های مهر و موم شده قرار داده شده‌اند، نگاه کند.

🔺 در هرکدام از دو اتاق، یک دوربین قرار دارد که به طور همزمان از طوطی و از تصاویری که «اِیمی» به آنها نگاه می‌کند، فیلمبرداری می‌کند.

🔹 در بسیاری از موراد، طوطی، جملاتی را می‌گوید که با تصویری که «اِیمی» به آن نگاه می‌کند، مطابقت شگفت‌انگیزی دارد.

📄 مقاله‌ی این تحقیق توسط دکتر روپرت شلدریک و ایمی مورگانا در سال 2003، در ژورنال علمی «Scientific Exploration» منتشر شده است. (لینک دانلود مقاله در سایت ریسرچ‌گیت)



🆔@near_death

Science and Religion

12 Oct, 17:22


مناظره زئوس با دکتر بروجردیان | ازلیت جهان مادی

https://www.youtube.com/watch?v=oKOwT4B52AQ


@ReligionandScience2021

Science and Religion

29 Sep, 12:12


#سخن_بزرگان
#ایده‌آلیسم‌‌علمی
#Analytic_Idealism
#Dr_Bernardo_Kastrup
#Quantum_Mechanics


👤وِرنِر کارل هایزِنبرگ «Werner Heisenberg».
(فیزیکدان‌نظری آلمانی‌الاصل، برندهٔ‌نوبل‌فیزیک، از پيشگامان مکانیک‌کوآنتومی و اثرگذارترین‌افراد در فیزیک‌نوین):
برخی فیزیکدانان ترجیح می‌دهند که به دنیایی باز گردند که در آن جهان عینی است و کوچکترین اعضای آن درست مثل سنگ و درخت چه آن‌ها را ببینیم و چه نبینیم به‌طور مستقل وجود داشته‌باشند. اما چنین چیزی ممکن نیست.
Some physicists would prefer to come back to the idea of an objective real world whose smallest parts exist objectively in the same sense as stones or trees exist independently of whether we observe them. This however is impossible. Heisenberg W. Physics and Philosopht. Harper Collins. 2007. pp.103.


👤ماکس پلانک «Max Planck» [فیزیکدان‌آلمانی‌الاصل، برنده‌ی جایزه‌نوبل، پدر کوانتوم‌تئوری]:
'من آگاهی را بنیادی می‌دانم. من ماده را مشتق‌شده از آگاهی می‌دانم. ما نمی‌توانیم از آگاهی عقب‌تر برویم [
آگاهی مقدم بر همه‌چیز است]. هر آنچه راجع به آن صحبت می‌کنیم ، هر آنچه را موجود می‌دانیم ، در ابتدا آگاهی را مفروض می‌گیرد. '
“I regard consciousness as fundamental. I regard matter as derivative from consciousness. We cannot get behind consciousness. Everything that we talk about, everything that we regard as existing, postulates consciousness.”
The Observer (25 January 1931).

👤اِروین شرودینگر «Erwin Schrödinger» [فیزیکدان‌نظری اُتریشی، برنده‌ی‌جایزهٔ‌‌‌ نوبل‌فیزیک، از انقلابیون و پیشکسوتان کوانتوم‌مکانیک]:
آگاهی را نمی‌توان با شرایط فیزیکی محاسبه کرد. زیرا آگاهی کاملاً بنیادی است. نمی‌توان آن را با هیچ چیز دیگری محاسبه کرد.
“Consciousness cannot be accounted for in physical terms. For consciousness is absolutely fundamental. It cannot be accounted for in terms of anything else.”
From Schrödinger’s 1944 book, What Is Life?


@ReligionandScience2021

Science and Religion

28 Sep, 12:52


🔴 خداباوری و تبیین‌های تکاملی
ثبت‌نام چهارمین مدرسه بین‌المللی خداباوری شریف: شرق و غرب
دانشگاه‌صنعتی‌شریف

💢💢 همراه با ترجمه همزمان
با حضور ۱۶ استاد برجسته بین‌المللی و ایرانی (به مدت ۵ روز)
🔸🔸 ۲۴ تا ۲۸ مهرماه ۱۴۰۳ (روز اول حضوری/ سایر روزها مجازی)

🟠 لینک اطلاعات رویداد:
📌 معرفی رویداد
📌 برنامه رویداد
📌 معرفی موضوعات رویداد
📌 معرفی سخنرانان رویداد
📌 مانیفست رویداد

🟠 مزایای دوره:
ترجمه همزمان
صوت و پاورپوینت جلسات
گواهینامه دانشگاه صنعتی شریف
کتابچه منابع برتر برای مطالعه موضوعات خداباوری و تکامل داروین

🔺مهلت ثبت نام: ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳
💢 لینک ثبت نام:
https://theismschool.com/ثبت-نام/

ارتباط با ما:
🆔 @Ahb_y
کانال رویداد:
🆔 https://t.me/theismschool