Iranian International Relations

@iranianinternationalrelations


کانال دانش پژوهان ایرانی روابط بین الملل فضایی برای معرفی آخرین دستاوردهای اساتید و دانشجویان رشته روابط بین الملل در ایران و جهان

Iranian International Relations

21 Oct, 17:57


🛑 ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۴

🔘لینک ثبت‌نام
📎 register1.sanjesh.org/RegPhD140407

متقاضیان می‌توانند از یکشنبه ۲۹ مهرماه تا روز شنبه ۵ آبان‌ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

همچنین هزینه ثبت‌نام در این آزمون ۸۳۴ هزار تومان می‌باشد و همچنین مبلغ ۱۴ هزار تومان به عنوان هزينه خدمات پيام كوتاه دريافت می‌شود.

پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آزمون دکتری ۱۴۰۳ چه در دانشگاه و یا موسسه محل قبولی خود ثبت‌نام کرده باشند و یا ثبت‌نام نکرده باشند، اجازه شرکت مجدد در آزمون دکتری ۱۴۰۴ را ندارند.

این آزمون در عصر روز پنج‌شنبه ۲ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و متقاضیان می‌توانند از روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن‌ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به تهيه و پرينت كارت شركت در آزمون اقدام کنند.



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

21 Oct, 16:46


الگوي تصميم گيری سياست خارجی جمهوری اسلامی ايران  در انديشه های آيت الله خامنه ای




سيدجلال دهقانی فيروزآبادی



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

20 Oct, 19:04


🌎 خلاصه مناظره محسن میلانی و فواد ایزدی در دو دقیقه

🔻محسن میلانی: ایران باید بزرگترین اقتصاد منطقه باشد، اما تحریم‌ها نمی‌گذارد. اگر می‌خواهیم روابط ایران با آمریکا نرمال شود، باید در سیاست‌های ضدآمریکایی و ضداسرائیلی تجدید نظر کنیم. یک سیستم مالی بیشتر در جهان نداریم. چین و روسیه هم که به‌عنوان رقیب آمریکا شناخته می‌شوند، در این سیستم مالی جهانی هستند و با آمریکا روابط اقتصادی دارند.

🔻فواد ایزدی: تا زمانی که یک حکومت حافظ منافع ملی در ایران وجود دارد، راه‌حلی برای روابط ایران و آمریکا نیست، چون ایران بارها سعی در اصلاح روابط داشت. مثلا ما در جنگ آمریکا با افغانستان، کمک‌های موثری کردیم، اما «محور شرارت» نامیده شدیم. اگر چین روابطش را توانست نرمال کند، به دلیل جمعیت زیاد، سلاح هسته‌ای و نبود کشوری مثل اسرائیل در نزدیکی او بود.
🎞 فیلم کامل این گفتگو در یوتوب:
youtu.be/5WJX9_w4LeI




کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

18 Oct, 08:26


https://www.irpljournal.com/article_194942_322445ee8cc4f8de802623ccec597c8e.pdf


متن مقاله دکتر جواد شیخ الاسلامی به زبان انگلیسی تحت عنوان:

مالکیت ایران برجزیره ابوموسی و تنب بزرگ و کوچک: یک حق مسلم تاریخی

بهار ۲۰۲۴


کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

16 Oct, 18:02


🔵🔴سی ویژگی دکتر سریع‌القلم!

✍🏻 دکتر سید صادق حقیقت

1- مبانی پوزیتیویستی و نخبه‌گرایانه دارد؛
2- با تفکر ایدئولوژیک مشکل اساسی دارد؛
3- به تجدد و دموکراسی خوش‌بین است و ناقد فرهنگ سنتی به شمار می‌آید؛
4- به لیبرالیسم (اقتصادی) متمایل است؛
5- در پژوهش‌های بینارشته‌ای - خصوصاً اقتصاد سیاسی- سرآمد است؛
6- به تقدم توسعه (اقتصادی) بر دیگر ابعاد توسعه (همچون توسعه فرهنگی یا نظامی) اعتقاد دارد؛
7- معتقد است ایران از ریل توسعه خارج شده است؛
8- به نظر وی، ایران کنونی نمی‌تواند «بین‌المللی» شود؛
9- تنها استاد ایرانی است که چندین سال به داووس دعوت شده است؛
10- دنیا را خوب می‌شناسد؛
11- دغدغه منافع ملی ایران و حکمرانی مطلوب را دارد؛
12- در عمل، محافظه‌کار است؛
13- در انتقاد، صراحت لهجه دارد؛
14- همواره ارتباطاتی با حکومت داشته است؛
15- ذهن اولویت‌بندی شده‌ای دارد؛
16- مسائل را به خوبی مانیتور و طراحی می‌کند؛
17- تحقیقات ناظر به واقع را بر پژوهش‌های صرفاً تئوریک ترجیح می‌دهد؛
18- استاد توانایی به نظر می‌رسد؛
19- معلمی را بر تملق سیاستمداران ترجیح می‌دهد؛
20- شاگردان زیادی در سطوح عالی تربیت کرده است؛
21- دلسوز و منظم است؛
22- خوش‌پوش است و به ظاهر خود اهمیت می‌دهد؛
23- ظاهر و باطنش یکی است؛
24- قلم سریعی دارد (الاسماء تنزل من السماء!)؛
25- به دنبال جمع ثروت از طریق رانت نیست؛
26- اهل مهاجرت نیست، هر چند این کار برایش ساده است؛
27- به ورزش علاقه دارد، و هر روز صبح چند کیلومتر می‌دود؛
28- به محیط زیست اهمیت می دهد؛
29-چند قدم جلوتر از دانشگاه‌های ما حرکت می‌کند؛
30- راجع به همه چیز سی مورد می‌نویسد!



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

10 Oct, 05:27


🌎 حمله نظامی، ایران را هسته‌ای می‌کند

🔹 فارین پالیسی
🔹 استفان والت

🌿 "استفان والت" در "فارن پالیسی" نوشت: در اول می 2003، جورج دبلیو بوش، رئیس جمهور وقت آمریکا در حالی که لباس خلبانی به تن کرده بود، از یک هواپیمای وایکینگ اس 3 بالا رفت و روی عرشه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن فرود آمد. او در حالی که بالای سرش بنری با عبارت "ماموریت انجام شد" نوشته شده بود، پایان عملیات رزمی ویژه آمریکا در عراق را اعلام کرد. او با افتخار اعلام کرد که «ایالات متحده و متحدان ما پیروز شده اند.» اما شرایط در عراق به سرعت رو به وخامت گذاشت و تصمیم وی مبنی بر تهاجم به این کشور اکنون در سراسر جهان به عنوان یک اشتباه استراتژیک بزرگ محسوب می شود.

🌿 در ادامه این مطلب آمده است: وقتی که داشتم صحنه های جشن گرفتن بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و حامیان حملات به لبنان و به ویژه ترور سید حسن نصرالله و بسیاری دیگر از رهبران ارشد این گروه را تماشا می کردم، همان صحنه دوباره در ذهنم تداعی شد. در طی یک سال گذشته، نتانیاهو سخنان وزیر دفاع خودش، مخالفان داخلی اش، خانواده های گروگان های اسرائیلی و دولت بایدن را نادیده گرفته و به شکل بی رحمانه ای جنگی را که با حمله حماس در 7 اکتبر آغاز شده بود را گسترش داده و تمدید کرده است. اسرائیل که زمانی از آن به عنوان کشور استارتاپ ها یاد می شد اکنون به «کشور منهدم ساختن» معروف شده است و نتانیاهو به مخالفان اسرائیل یادآوری کرده که هیچ نقطه ای خارج از دسترس اسرائیل نیست.  با توجه به آسیبی که نیروهای نظامی و سرویس اطلاعاتی اسرائیل به دشمنان متعدد این کشور وارد کرده اند، جای تعجب نیست که نتانیاهو همچون بوش ژست پیروزی به خود بگیرد.

🌿 تردیدی نیست که اقدامات اسرائیل در طی چند هفته گذشته دستاوردهای تاکتیکی قابل توجهی به دنبال داشته است. اسرائیل از منابع اطلاعاتی خود و شکاف ها در ساختار سازمانی حزب الله در کنار اشتباهات رهبران ارشد این سازمان استفاده کرد و توانست عملیات پیچیده انفجار پیجرها و واکی تاکی ها را به اجرا بگذارد. نیروی نظامی اسرائیل همچون جنگ غزه از تسلیحات پیشرفته ارائه شده توسط آمریکا برای ترور سید حسن نصرالله، بر جای گذاشتن آسیب های عظیم در سراسر لبنان و تضعیف توانمندی های راکتی و موشکی حزب الله استفاده کرده اند. نیروی هوایی اسرائیل نیز با حمله به مواضع حوثی های یمن این اقدامات را تداوم بخشیده است. نیروهای زمینی اسرائیل در حال ورود به جنوب لبنان هسند و ایران نیز بدون تردید با اقدام تلافی جویانه اسرائیل بابت حملات موشکی اخیرش مواجه خواهد شد.

🌿 نتانیاهو و وزرای دست راستی اش نیز از جنگ (و واکنش بی رمق آمریکا) برای تشدید خشونت ها و تصاحب زمین های فلسطینیان در کرانه باختری به عنوان بخشی از برنامه بلندمدت خود برای ایجاد «اسرائیل بزرگ» استفاده کرده اند.اما چه چیزی نتانیاهو را از یکسره کردن موضوع و تغییر دائمی موازنه قدرت منطقه ای به سود اسرائیل باز می دارد؟ دستاوردهای تاکتیکی تضمین کننده موفقیت استراتژیک نیستند، اما یک نفر می تواند استدلال کند که اگر بتوان موفقیت های تاکتیکی کافی را به دست آورد، ممکن است بتوان محیط استراتژیک را به شکلی گسترده و پایدار تغییر داد. این هدف اصلی نتانیاهو است اما دلایل قانع کننده ای وجود دارد مبنی بر اینکه او در این راه موفق نخواهد شد.

🌿 اولا آسیبی که اسرائیل به محور مقاومت وارد کرده قرار نیست آن را از دور خارج سازد یا موجب شود که نیروهای نیابتی ایران پرچم سفید بالا ببرند. حزب الله، حماس، حوثی ها و ایران همگی در گذشته از ضرباتی سهمگین جان به در برده اند و تمایل آنها به تلافی این ضربات تنها موجب افزایش شدت اتفاقات سال گذشته خواهد شد.ریختن ده ها تن مواد منفجر بر روی سر گروهی از مردم موجب نمی شود که شما بر آنها فائق بیایید، بلکه عزم آنها را برای گرفتن انتقام یا دست کم توانمندی شان برای توقف این اقدامات را تقویت می کند. حزب الله همچنان به پرتاب راکت و موشک به اسرائیل ادامه می دهد و موجب شده تا بازگشت حدود 60 هزار اسرائیلی به خانه هایشان در مناطق شمالی غیرممکن شود. این گروه در عین حال در طول زمان خود را بازسازی خواهد کرد. رهبران ترور شده قبلا جایگزین شده اند، کادر حزب الله بازسازی و مجددا تجهیز خواهد شد و تاکتیک های جدیدی مبتنی بر درس هایی که از تحولات قبلی آموخته شده طراحی خواهد گردید.

در مورد فلسطینیان، که سوءرفتار با آنها توسط اسرائیل، ریشه اصلی مشکل است، آنها گزینه چندانی جز ادامه تلاش برای مقاومت در برابر اشغالگری اسرائیل...👇

ادامه مقاله👇
t.me/motaleeat_ravabt/14270



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

09 Oct, 05:28


ویدئوکلیپی تخصصی در پاسخ به این سوال در اقتصاد سیاسی بین الملل که مزیت مطلق و نسبی چیست؟

✍️ همراه با زیرنویس فارسی



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

08 Oct, 06:44


نتانیاهو پیشنهاد تغییر نام جنگ از شمشیر آهنین به "جنگ رستاخیز" را دارد.

🔻طبق نظر یهود این جنگ همان جنگ نهایی (آرماگدون) است به آخرالزمان خوش آمدید

کاش تحلیلگران میدونستن که دشمن نگاه ش آخرالزمانی است. پارسال قبل از طوفان الاقصی بود فکر میکنم که رسانه های عبری فیلم‌هایی از کنار دیوار ندبه پخش کردند که یک کسی که به اون منجی می‌گفتند مثلا ظهور کرده و تعداد بسیاری یهودی در آنجا حضور داشتن و با گریه و زاری طرف را زیارت میکردند،صورت این شخص را نشان نمیدادند،و بعد از مدتی موضوع در غفلت رسانه های همیشه خواب ما مسکوت ماند،و حالا گویا قراره این پروژه را عملیاتی کنند.



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

03 Oct, 14:46


🔴قاسم افتخاری استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران از تفاوتِ "سیاست" و "علم سیاست" سخن می‌گوید.


کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

29 Sep, 06:34


مصاحبه دکتر سریع‌القلم با اکو ایران

مسعود پزشکیان در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل باز هم بر راهبرد وفاق ملی تاکید کرد. او گفت: «مردم ایران در انتخاب من به شعار محوری وفاق ملی رای دادند که این شعار منطبق با دستور خداوند در قرآن کریم است.» وفاق ملی شاید پرتکرارترین واژه‌ای باشد که این روزها از سوی رئیس‌جمهور مطرح می‌شود. در کنار آن، آقای پزشکیان به وفور درباره ناترازی‌های اقتصادی سخن می‌گوید و به همین دلیل اقتصاددانان امیدوارند وفاق ملی حول کاهش‌ ناترازی‌ها شکل گیرد. شاید بتوان انگیزه اصلی رئیس‌جمهور پزشکیان در نام‌گذاری دولت چهاردهم به‌عنوان دولت «وفاق ملی» را این نکته دانست که او مایل است دولت چهاردهم با ایجاد همدلی، اتفاق و هماهنگی بین جناح‌های سیاسی شرایط مناسبی برای حل‌وفصل ناترازی‌های اقتصادی ایجاد کند. اما وفاق ملی چیست و زمانی که درباره آن سخن می‌گوییم دقیقاً درباره چه چیزی سخن می‌گوییم؟ محمود سریع‌القلم، استاد اقتصاد سیاسی بین‌الملل از دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با علی فرحبخش -روزنامه‌نگار اقتصادی- درباره اقتصاد سیاسی وفاق ملی سخن می‌گوید.

مطالعه متن کامل مصاحبه و ارسال نظر از اینجا

کانال تلگرام 👇
t.me/sariolghalam




کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

28 Sep, 14:14


🔻 سید هاشم صفی الدین جانشین شهید سید حسن نصرالله شد .



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

28 Sep, 14:05


🔹بکشید ما را؛ باز دست از قدس برنمی‌داریم
#سید_حسن_نصرالله



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

26 Sep, 17:37


https://blog.google/technology/ai/notebooklm-audio-overviews/

کتابتون رو به این ابزار جدید گوگل تحویل بدید و با کتابتون چت کنید!
یک قابلیت دیگه هم که داره میتونه خلاصهٔ کتابتون رو به یه پادکست گفت‌وگو محور تبدیل کنه.


کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

24 Sep, 20:01


فایل کتاب جامعه‌شناسی روشنفکری دینی در ایران،

👆👆👆👆
عباس کاظمی

تاریخ انتشار: ۱۳۸۳

@varijkazemi

🔹عباس کاظمی

▪️سال ۱۳۸۲ بود، نسخه‌ای از برگه‌های تایپ شده پایان‌نامه‌ی کارشناسی‌ارشد خودم را به دفتر "طرح نو" بردم، بعد از ملاقات با آقای پایا به امید سیدکاظمی معرفی شدم. برگه‌ها از نو در نرم‌افزار زرنگار، تایپ شدند و یادم می‌آید آقای سیدکاظمی با حساسیت و دقت بالایی کار رو جلو می برد(آن زمان هنوز تایپ‌کردن، امری معمولی نبود)‌. تا جایی که یادم می‌آید دو چاپ از کتاب بیرون آمد. بعدها که طرح نو کارش به پایان رسید، دیگر هیچ‌وقت سراغ چاپ مجدد کتاب نرفتم. زندگی با کتابها پیچیده‌است. سخت است در آن دست ببرم و بازنویسی کنم و گذشته‌ی خود از آنچه فکر می کردم/فکر می‌کردیم را تغییر بدهم و همین‌طور سخت است که به کل آن را کنار بگذارم.
▪️دلم می‌خواهد بگویم، روزگاری خواهد شد (شاید کمی دور)که روشنفکری دینی مجدد برخیزد اما با شکل و شمایل کاملا متفاوت و البته نه برای مجادله با نهادهای سنتی مذهبی، بلکه در مواجهه با نهادهای سکولار! روشنفکران دینی همیشه غریبه خواهند ماند. چه در جامعه‌ی دینی و چه جامعه‌ی سکولار.

Iranian International Relations

21 Sep, 12:11


📝📝 انتخابات آمریکا: رقابتی که به "مو" بند است /ائتلاف نتانیاهو و ترامپ در بستر راست های افراطی جهان /  ضرورت هشیاری نسبت به احتمال بحران آفرینی مجدد نتانیاهو / دموکرات ها چه خواهند کرد؟

ابوالفضل فاتح


♈️ انتخابات آمریکا، این روزها نزدیک ترین رقابت را تجربه می کند. هیجان اولیه ی کاندیداتوری «هریس» قدری فرونشسته و رقابت سنگین خودنمایی می کند.

♈️ نظرسنجی ها در سطح ملی «هریس» را حدود ۳ درصد پیشتر از «ترامپ» نشان می دهند، اما در ایالت های چرخشی وضعیت بسیار نامتعین است.

♈️تازه ترین نظرسنجی ها نشان می دهد در ایالت های ویسکانسین و میشیگان، «هریس» به وضوح پیشتاز است و در آریزونا، «ترامپ» پیش افتاده است. اما، در سه ایالت جورجیا، نوادا و پنسیلوانیا، هیچ یک از دو کاندیدا فاصله ی معناداری با دیگری ندارند.

♈️در سیاست خارجی، همچنان جنگ غزه از تاثیرگذارترین رخدادها بر انتخابات آمریکا است. هر کس حمایت صریحتری از اسرائيل داشته باشد، پشتیبانی لابی پر نفوذ یهودی آمریکا را بدست خواهد آورد و در مقابل آراء مسلمانان و جنبش های پروگرسیو را از دست خواهد داد و بالعکس.

♈️ در یادداشت قبلی بیان شد که رویکرد نتانیاهو، تدوام جنگ برای بقای خود و به  پیروزی رساندن ترامپ است. گویی نتانیاهو و ترامپ به ائتلافی استراتژیک دست یافته اند. این ائتلاف هم در قالب ائتلاف راست های افراطی جهان  و هم‌منافع دوجانبه قابل درک است. هیچ رئیس جمهوری در آمریکا به اندازه ترامپ حامی اشغالگران نبوده است.

♈️تنها تفاوت این دو در آن است که نتانیاهو به ایده ی «پیروزی کامل» باور دارد و ترامپ به ایده ی «پیروزی سریع» که هر دو یک نتیجه ی مشترک خواهند داشت، عدم توافق بر آتش بس در شرایط فعلی! دیگر نقطه ی اشتراک این دو ایده، خطرناک بودن آن است. نقطه ی اشتراک سوم این دو ایده نافرجام بودن آن به دلیل نادیده گرفتن «مردم فلسطین» است.

♈️چه بسا، ایده ی بحران ساز  ترور شهیدان «اسماعیل هنیه» و «فواد شکور»، نیز نتیجه ی همین «ائتلاف استراتژیک» و «پخت و پز» نتانیاهو از آخرین دیدارش با «ترامپ باشد».

♈️اهمیت بحران منطقه برای نتانیاهو و ترامپ آنجاست که در شرایط فعلی، انتخابات آمریکا «به مویی بند» است. به این معنا که با چندین هزار رای در برخی ایالت های چرخشی نتیجه ی فرد پیروز تعیین خواهد شد و چه بسا نتیجه نهایی انتخابات پر چالش آمریکا به همان چند هزار رای وابسته باشد.

♈️مناظره ی سه شنبه ی آینده اگر برنده ی واضحی داشته باشد، می تواند در تعیین وضعیت ماه های آینده تاثیر گذار باشد و اگر برنده ی واضحی نداشته باشد، آنگاه یکی از فشرده ترین و نزدیک ترین رقابت ها را شاهد خواهیم بود که حتی تا روزهای آخر هم  شاید نتوان حدس زد، چه کسی برنده انتخابات خواهد بود.

♈️چنانچه نتانیاهو، وضعیت خود و ترامپ را در تهدید ببیند، اگر بتواند نه تنها مانع آتش بس خواهد شد، بلکه چه بسا به اقدامات خطرناک تر از ترور هنیه و شکور دست بزند تا  با ایجاد بحرانی پر دامنه، از یک سو فضای داخلی اسرائیل و از سوی دیگر انتخابات آمریکا را تحت تاثیر جنگ طلبان قرار دهد. احتمال راهبرد خطرناک تر «نتانیاهو» چه در قالب ترورهای بزرگ و چه در قالب گسترش بحران و حتی بهره گیری از سلاح های ممنوعه نیازمند بیداری جهان،  منطقه، ایران و «محور مقاومت» است.

♈️در سوی دیگر دموکراتها که تاکنون حمایتی همه جانبه از اسرائيل  داشته  و شریک نسل کشی صهیونیست ها هستند، نتانیاهو را به وضوح در کمپ راستگرای ترامپ می بینند. از دموکرات ها انتظار رفتاری واقعی به نفع مردم فلسطین نمی رود اما، منطقا برای حفظ منافع خود باید حداکثر تلاش را برای برقراری آتش بس به انجام برسانند تا در فضای آتش بس به انتخابات وارد شوند. این اقدام، دو راه بیشتر ندارد؛ قانع کردن نتانیاهو به آتش بس، یا کنار زدن او به هر طریق و شاید تلفیقی از آتش بس و کنار زدن او. چرا که حتی با فرض آتش بس، احتمال ماجراجویی نتانیاهو در جبهه ای دیگر چه دور و چه نزدیک بعید نیست.


کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

12 Sep, 11:05


🌎 اشتباهات فنی عجیب ترامپ در مناظره

دکتر رحمن قهرمان‌پور

🌿  ترامپ همانی بود که رای دهندگان می‌شناختند اما هریس آنی نبود که جمهوری خواهان و ترامپ می گفتند

🌿  ترامپ همان ترامپ همیشگی بود: تهاجمی و حملات مکرر همراه با برخی دروغ ها. نتوانست برای رای دهنده مردد متفاوت از قبل ظاهر شود.

🌿 استراتژی دموکرات ها در کاهش انتظارات از هریس درست بود. هریس در قیاس با انتظارات خوب بود. توانست پیام دروغ گو یی و دیکتاتور دوستی ترامپ را تکرار کند.

🌿 ترامپ همانی بود که رای دهندگان می شناختند اما هریس آنی نبود که جمهوری خواهان و ترامپ می گفتند.

🌿 هریس خیلی بیشتر از ترامپ تمرین کرده بود و تکینک های مناظره را بهتر اجرا کرد: ایجاد تمایز با بایدن، انتقال پیام دروغ گو بودن ترامپ، کنترل خنده هایش، نیافتادن در دام حملات زهرآگین ترامپ. اما ترامپ باز هم فکر می کرد بهترین است و نباید شیوه خود را عوض کند.

🌿 اشاره ترامپ به اینکه مهاجران غیر قانونی سگ و گربه می خورند از اشتباهات فاحشی بود که مرتکب شد و تصویر دروغ گو بودن از خودش را تثبیت کرد.

🌿 هریس به شخصیت و کاراکتر ترامپ حمله کرد و او را متوهم و دروغ گو جلوه داد. ترامپ توانایی هریس در اداره اقتصاد و حل مشکل مهاجرت را زیر سوال برد. تحقیقات نشان می دهد در تقابل میان شخصیت و برنامه ( و بر خلاف تصور رایج) اولی اثرگذاری بیشتری دارد. یعنی احتمال اینکه رای دهنده مردد به یک سیاستمدار ضعیف و متوسط رای بدهد بیشتر از احتمال رای دادن او به یک سیاستمدار دروغ گوست. هریس سعی داشت ضعف خود در سیاست و اداره کشور را با دروغ گو و متوهم جلوه دادن ترامپ جبران کند و تا حدی موفق شد. حمله به شخصیت ترامپ و نبود تماشاگر در استودیو باعث شد ترامپ تا حدی موضع دفاعی بگیرد. مهارت های هریس بعنوان یک قاضی هم به کمکش آمد. در لحظاتی از مناظره توانست ترامپ را به مثابه یک متهم بازجویی کند. در مقایسه با بایدن و کلینتون، کلمات تیز و گزنده بیشتری علیه ترامپ بکار برد. چون تکنیک های پاسخ دادن به او را خیلی تمرین کرده بود.

🌿 یکی از تکنیک‌های هریس در مناظره، تصویر سازی منفی از ترامپ با ارجاع به اقتصاددانان، جمهوری خواهان مخالف ترامپ و موسسات معتبر بود. چون  رای دهنده مردد این افراد و گرو ه ها را بی طرف می داند، لذا حرف آنها را درباره ترامپ می پذیرد. اما ترامپ  در حملات اغلب به خودش ارجاع داد. یعنی

🌿 هریس و دموکرات ها در تصویر سازی مورد نظر خود از ترامپ موفق تر از ترامپ بودند. ترامپ تصویر جدید و منفی از هریس ارائه نکرد در حالی که می توانست این کار را بکند. ترامپ از فرصت کمتر شناخته شدن بودن هریس خوب استفاده نکرد. چون تکنیک های مناظراتی او در 8 سال گذشته مرتب استفاده شده بود.

🌿 لذا برای رای دهنده مردد تکراری و نا جذاب بود. ترامپ برای پوشش دادن این ضعف اجتناب ناپذیر خود باید تصویر منفی جدید از هریس ارائه می کرد. بر ناتوانی او در اداره کشور و تغییر مکرر مواضعش پافشاری می کرد اما نتوانست. شاید به این دلیل که فکر می کرد برنده است و نیازی به تغییر موضع ندارد.

🌿 ترامپ در مناظره اشتباهات عجیبی داشت . اگر به مشورت ها گوش می کرد می توانست مرتکب آنها نشود. وضعیت آمریکا را همان اندازه سیاه جلوه داد که در سال 2016 جلوه می داد، در حالی که نمی توانست. چون نصف هشت سال گذشته را خودش رئیس جمهور بود و لذا بر خلاف 2016 نمی توانست  نقش چالشگر تمام عیار را بازی کند. این سیاه نمایی در 2016 جذابیت داشت اما اکنون برای رای دهنده  مردد خیلی باورپذیر نیست. زیرا خود ترامپ هم در ایجاد وضعیت فاجعه باری که از آن سخن می گوید نقش داشت!

🌿 اشتباه دوم او فاصله گرفتن از ونس ( زوج انتخاباتی اش بود).  از اظهارات او درباره سقط جنین دفاع نکرد. این موضع دوگانه اعتبار او را نزد رای دهنده مردد زیر سوال می برد و تصویر سازی هریس از او را باورپذیرتر می کند. دموکرات ها می توانند بگویند ترامپ معاون اول خودش را قبول ندارد پس چه طوری می تواند کشور را اداره

🌿 اشتباهات فنی ترامپ بیشتر از هریس بود. هریس فراتر از حد انتظار رای دهنده مردد ظاهر شد. تصویر دروغ گو، متهم و مجرم از ترامپ بهتر از تصویر مذبذب و ضعیف بودن هریس ساخته شد. ترامپ مثل 2020 به اشتباهات خودش باخت. به یکدنده بودن و توهم دانایی اش باخت. کار او در ادامه سخت تر خواهدشد.



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

10 Sep, 07:50


بن سلمان: اسلام افراطی از عربستان برچیده می‌شود

🌿 ولیعهد عربستان سعودی که از زمان به قدرت رسیدن طرح مدرنیزاسیون کشور و برچیدن نظام سنتی و ایدئولوژیک آن را پیش گرفته است و روابط متوازنی با شرق و غرب برقرار کرده در سخنرانی امروزش که با تشویق و استقبال چشمگیر حاضران همراه شد گفت: برای جامعه جوان عربستان خواهان زدودن اسلام افراطی از جامعه هست.

"هفتاد درصد جمعیت عربستان کمتر از سی سال سن دارند. ما قرار نیست سی سال از عمر مردم را برای مدارا با اسلامگرایان افراطی تلف کنیم و به نقطه امروزی برسیم. ما همین امروز افراط‌گرایان را نابود می‌کنیم.

ما به دنبال زندگی معمولی و رابطه با دنیا هستیم. ما روی پیشرفت کشورمان متمرکز می‌شویم و اجازه نمی‌دهیم اسلام‌گرایان افراطی ما را به عقب برگردانند”.



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

07 Sep, 19:51


🔹نخستین کنفرانس الگوهای امنیت و چشم انداز ثبات در منطقه عرب آسیا🔹


کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

31 Aug, 18:49


🔹قدرت از منظر میشل فوکو🔹


کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

Iranian International Relations

26 Aug, 08:15


🧳ویژه‌نامه مذاکرات هسته ای

💬 انتشار عمومی: دی ماه ۱۴۰۰
🔺 تعداد صفحات: ۹۷ صفحه
◽️ عناوین مقالات:

▪️ مذاکرات احیای برجام و ۱۱ مسئله اساسی
▪️ راه طی شده در مذاکرات وین و موانع حصول توافق از نگاه ایران و آمریکا
▪️ سیاست های آمریکا در قبال هستهای شدن کشورها
▪️ روسیه و دورنمای احیای مذاکرات برجام
▪️ چین و آینده مطلوب پرونده هسته ای ایران
▪️ آینده مطلوب مذاکرات هسته ای و برجام از نگاه رژیم صهیونیستی
▪️چالش ها و تهدیدهای توافق احتمالی وین
▪️شورای همکاری خلیج فارس و مذاکرات احیای برجام
▪️گزینه های آمریکا پس از شکست مذاکرات هسته ای
▪️آینده مذاکرات هسته ای از منظر کارشناسان اندیشکده ها و محافل فکری آمریکا



کانال روابط بین الملل ایرانی (IIR)



@IranianInternationalRelations

1,290

subscribers

291

photos

78

videos