ایران‌فارما

@iphexpo


نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته

سایت: iphexpo.com

شماره تماس: 02188203845

ارتباط با ادمین: @fdsh20

ایران‌فارما

17 Oct, 08:58


مطالعه جدید: مصرف متفورمین برای مردانی که قصد پدر شدن دارند ایمن است

🔴 مطالعه‌ای جدید نشان داده که مردان می‌توانند داروی دیابت متفورمین را بدون نگرانی از ایجاد نقص‌های مادرزادی در فرزندان خود مصرف کنند.

🔴 این تحقیق که بیش از ۳ میلیون بارداری در نروژ و تایوان را بررسی کرده، هیچ ارتباطی بین مصرف متفورمین در سه ماه قبل از بارداری و نقص‌های مادرزادی پیدا نکرده است.

🔴 این در حالی است که مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۲ نشان داده بود که متفورمین با افزایش ۱.۴ برابری خطر نقص‌های مادرزادی در پسرانی که پدرانشان این دارو را مصرف می‌کردند، مرتبط است و حالا تحقیقات اخیر این ارتباط را رد کرده است. این نتایج در مجله The BMJ منتشر شده است./ رویترز

@fdmag

ایران‌فارما

17 Oct, 07:38


تولید محلول جوانسازی پوست توسط محققان ایرانی

🔴 محققان یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید محلول کمپلکس جوانسازی پوست برای مزوتراپی شدند. این محصول حاوی بیش از چهل نوع ویتامین و مواد مغذی ضروری است و تاییدیه بالینی از سازمان غذا و داروی ایران دریافت کرده است.

🔴 به گفته دکتر علیرضا فیروز، این محلول تزریقی با تغذیه فیبروبلاست‌های پوست، تولید کلاژن و الاستین را تحریک کرده و به تأخیر روند پیری پوست کمک می‌کند. دوره درمانی این محلول حدود دو ماه است.

🔴 مطالعات بالینی نشان داده که استفاده از این محصول باعث بهبود آبرسانی، بازسازی سلول‌ها و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست می‌شود. همچنین هیچ عارضه‌ای در داوطلبان مشاهده نشده است.

🔴 این محصول مشابهاتی در سایر کشورها دارد، اما نمونه‌ای با این فرمولاسیون در ایران تولید نشده بود. تلاش محققان ایرانی در سال‌های اخیر منجر به تولید محصولاتی شده که با نمونه‌های خارجی رقابت می‌کنند.

@fdmag

ایران‌فارما

16 Oct, 13:28


صادرات غیرنفتی در کشور بیشتر تعارف است

⭕️ دکتر محمد عبده‌زاده، رئیس هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، در اولین دوره آموزش نیروی انسانی تخصصی صادرات دارو عنوان کرد:

🔴 صادرات غیرنفتی در کشور بیشتر جنبه تعارف دارد و اقدامی در راستای حمایت از‌ آن انجام نمی‌شود.

🔴 شرکت‌های ایرانی نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر دارند و در حال حاضر از نظر مالی و سوددهی با بحران مواجه هستند و این توان رقابت در عرصه صادرات را از آن‌ها گرفته است.

🔴 هدف‌گذاری دو میلیارد دلاری برای صادرات حوزه سلامت در برنامه هفتم توسعه، به راحتی قابل تحقق نیست و چالش‌های بسیاری چون مشکلات دیپلماسی، قوانین دست و پاگیر، کمبود نقدینگی و مشکلات رگولاتوری و ... در این مسیر وجود دارد.

🔴 ساختار بوروکراتیک و دیوان‌سالار پیچیده و موانع اداری از عوامل اصلی مانع رشد صادرات هستند.

🔴 یکی از پرسش‌های کلیدی این است که چرا صادرکنندگان دارو باید برای هر صادرات از وزارت بهداشت مجوز بگیرند.

🔴 ما قوانین واردات را به خوبی اجرا می‌کنیم، اما در صادرات تجربه و مهارت کافی نداریم.

🔴 واقعیت آن است که بسیاری از شرکت‌های ما تنها به بازار داخلی فکر می‌کنند و صادرات برای آن‌ها اولویت ندارد.

🔴 با توجه به این‌که اکثر شرکت‌های دارویی استانداردهای داخلی (GMP) را ندارند، چطور می‌توان انتظار صادرات پایدار داشت؟

🔴 در نهادهای بالادستی هم اولویت صادرات به‌طور جدی دنبال نمی‌شود و بیشتر بر تامین بازار داخلی تاکید شده است.

@fdmag

ایران‌فارما

15 Oct, 19:22


بخشی از گفتگوی رسانه گنجینه نفیس با مشارکت‌کنندگان خارجی نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما

⭕️ نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما ۱۱ تا ۱۳ مهرماه در مصلای تهران و با مشارکت گسترده شرکت‌های داخلی و خارجی برگزار شد.

@fdmag

ایران‌فارما

15 Oct, 08:35


پیشرفت‌های کیترودا در سرطان سر و گردن و همکاری‌های نوآورانه مرک با Mestag

🔴 کیترودا، داروی شرکت مرک، پس از شکست در بهبود بقا در سال ۲۰۲۲، در آزمایش فاز ۳ جدید خود برای بیماران مبتلا به سرطان سر و گردن پیشرفته به موفقیت دست یافت.

🔴 در این آزمایش کیترودا به عنوان درمان ترکیبی پیش و پس از عمل جراحی به همراه پرتودرمانی استفاده شد و بهبود معناداری را در بقا و آزمایش‌های پاتولوژی نشان داد.

🔴 شرکت مرک به عنوان سازنده این دارو همچنین اعلام کرد که قرارداد همکاری جدیدی با شرکت بیوتکنولوژی Mestag از انگلستان به ارزش بالقوه ۱.۹ میلیارد دلار برای توسعه درمان‌های جدید امضا کرده است.

🔴 شرکت Mestag بر روی ایمونولوژی فیبروبلاست‌ها تمرکز دارد که نقش مهمی در پاسخ ایمنی بدن ایفا می‌کنند. این همکاری به مرک اجازه می‌دهد که گزینه‌های مختلف درمانی خود را توسعه دهد و این همکاری با Mestag دومین قرارداد بزرگ مرک در یک هفته اخیر است. پیش از این، مرک خرید ۷۵۰ میلیون دلاری یک آنتی‌بادی دو‌کاره از Curon Biopharmaceutical را اعلام کرده بود. این آنتی‌بادی در حال حاضر در مراحل اولیه آزمایش‌های بالینی برای درمان لنفوم غیر هودگکین و لوسمی حاد سلول‌های B قرار دارد/bioscape

@fdmag

ایران‌فارما

15 Oct, 06:24


ابتلای هفت کودک به سرطان‌ خون پس از دریافت ژن‌درمانی Skysona

🔴 ژن‌درمانی Skysona که توسط شرکت Bluebird Bio توسعه یافته، در سال ۲۰۲۲ توسط FDA برای جلوگیری از پیشرفت بیماری عصبی آدرنولوکودیستروفی تأیید شد. این بیماری به دلیل نقص در ژن ABCD1 و ناتوانی در متابولیزه کردن اسیدهای چرب بلند زنجیر ایجاد می‌شود.

از شصت‌و‌‌هفت کودک (مبتلا به آدرنولوکودیستروفی) دریافت کننده ژن‌درمانی Skysona هفت نفر متأسفانه به سرطان‌های خونی نظیر سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) و لوسمی میلوئید حاد (AML) مبتلا شدند. این سرطان‌ها تا ۹۲ ماه پس از دریافت درمان بروز کردند.

🔴 روش درمان Skysona مبتنی بر وکتورهای ویروسی است و وقوع بدخیمی ممکن است به دلیل ادغام وکتور در پروتوانکوژن‌ها و انباشته شدن جهش‌های سوماتیک در ژن‌هایی مانند KRAS و WT1 باشد.

🔴 در این مطالعه که در New England Journal of Medicine منتشر شده است، مشخص شد که شش نفر از این کودکان به سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) مبتلا شده‌اند که بین ۱۴ تا ۹۲ ماه پس از درمان با Skysona تشخیص داده شدند. بیمار دیگر نیز ۵۷ ماه پس از درمان به لوسمی میلوئید حاد (AML) مبتلا شد. از این هفت نفر، شش نفر تحت پیوند سلول‌های بنیادی قرار گرفتند که متأسفانه یکی از آن‌ها جان خود را از دست داد.

🔴 این گونه رخدادها نیاز به نظارت دقیق و تحقیقات بیشتری در مورد ایمنی و اثرات بلندمدت این نوع درمان‌ها را نشان می‌دهد/biospace

@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 17:04


صادرات ۱۰۴ میلیون و ۶۰۰‌ هزار دلاری دارو در شش ماهه نخست سال

⭕️ گمرک ایران گزارش داد، ۳۴۵ شرکت دارویی کشور ۴۹‌هزار و ۴۰۰ تن انواع دارو، به ارزش ۱۰۴ میلیون و ۶۰۰‌هزار دلار در نیمه نخست امسال صادر کرده‌‌اند.

🔴 به گزارش رسانه خبری غذا و دارو و به نقل از به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، شرکت‌های دارویی در ۶ماه نخست سال ۱۴۰۳ در مجموع ۵۴‌هزار و ۸۰۰ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار انواع دارو به کشور وارد کرده‌‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزن ۳.۷۶درصد کاهش و از نظر ارزش ۴.۵‌درصد افزایش داشته است.

🔴 در نیمه اول امسال نیز ۴۹‌هزار و ۴۰۰ تن انواع دارو به ارزش ۱۰۴ میلیون و ۶۰۰‌هزار دلار صادر شده است که افزایش ۱۵ درصدی در وزن و ۱۹.۷ درصدی در ارزش نسبت به ۶ ماه نخست سال قبل را نشان می‌دهد.

🔴 این گزارش حاکی است، در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳ هم واردات شرکت‌های دارویی از کل واردات کشور در مجموع حدود ۰/۳ از وزن و ۳.۴۱‌درصد از ارزش بوده است.

🔴 شایان ذکر است سهم صادرات این شرکت‌های دارویی از کل صادرات کشور در حدود ۷صدم‌درصد از وزن و ۴۱صدم‌درصد از ارزش بوده است.

@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 15:00


آخرین ترندهای (گرایه‌های) حوزه بیوتک پزشکی ۲۰۲۴

🔴 فرهنگستان زبان و ادب فارسی، امروز واژه فارسی«گرایه» را معادل واژه «تِرِند» تصویب کرد.

گرایه‌هایی نوظهور بیوتکنولوژی در سال ۲۰۲۴:

1️⃣ ویرایش ژن Gene Editing

در قلب تحول بیوتکنولوژی، ویرایش ژن قرار دارد و CRISPR پیشتاز آن است. CRISPR، ابزاری دقیق برای ویرایش ژن‌ها در موجودات مختلف، از جمله انسان‌ها است

2️⃣ پزشکی شخصی‌سازی‌شده Personalized Medicine

عصر درمان‌های واحد برای همه در حال سپری شدن است. پزشکی شخصی‌سازی‌شده به مراقبت‌های بهداشتی کمک می‌کند تا بر اساس ویژگی‌های ژنتیکی، سبک زندگی و عوامل محیطی هر فرد تنظیم شود. پیشرفت‌های سریع در فناوری توالی‌یابی DNA این روش را قابل دسترسی و قابل اجرا در زمینه‌های مختلف پزشکی کرده است.

3️⃣ بیوداروها Biopharmaceuticals

در سال ۲۰۲۴، ظهور بیوفارمسی به‌عنوان یک روند تحول‌آفرین در بیوتکنولوژی شناخته خواهد شد. این درمان‌ها که از موجودات زنده به دست می‌آیند، شامل آنتی‌بادی‌های مونوکلونال، واکسن‌ها و درمان‌های ژنی هستند که به طور خاص به بیماری‌های پیچیده پاسخ می‌دهند.

4️⃣ یادگیری ماشین و هوش مصنوعی Machine Learning and AI

هوش مصنوعی و یادگیری ماشین نقش‌های کلیدی در پیشرفت‌های بیوتکنولوژی ایفا می‌کنند. این فناوری‌ها در تحلیل داده‌های ژنتیکی وسیع کمک می‌کنند و به تسریع فرآیند کشف داروها و بهبود زمان‌بندی توسعه کمک می‌نمایند.

5️⃣ فناوری سلول‌های بنیادی Stem Cell Technology

سلول‌های بنیادی با توانایی منحصر به فرد خود برای تمایز به انواع مختلف سلول‌ها، کلید انقلابی در پزشکی ترمیمی هستند. برنامه‌های کاربردی این سلول‌ها شامل ترمیم اندام‌ها و بافت‌های آسیب‌دیده و درمان بیماری‌هایی مانند پارکینسون و آرتروز است.

6️⃣ مهندسی بافت و بیوپرینتینگ Tissue Engineering and Bioprinting

مهندسی بافت ترکیبی از زیست‌شناسی و مهندسی برای تعمیر یا جایگزینی بافت‌های آسیب‌دیده است. بیوپرینتینگ نیز امکان ایجاد دقیق اندام‌ها و بافت‌های عملکردی را فراهم می‌کند.


@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 14:31


دسترسی عادلانه به داروهای نوین با حمایت بیمه و توانمندی صنعت داروسازی

🔴 دکتر سعید کلباسی، رئیس هیئت‌مدیره انجمن دیابت ایران در حاشیه برگزاری نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما عنوان کرد:

🔴 برگزاری نمایشگاه‌هایی مانند ایران‌فارما می‌تواند به هم‌افزایی صنعت دارویی کشور کمک کند. به طور کلی در هر رشته‌ای، لازم است افرادی که در آن زمینه کار می‌کنند به طور مداوم با جدیدترین روش‌ها و ایده‌ها آشنا شوند و تبادل اطلاعات صورت گیرد. در صنعت داروسازی نیز لازم است که داروسازان، پزشکان بالینی، شرکت‌های دانش‌بنیان و همه افراد مرتبط با این رشته با برگزاری نمایشگاه‌هایی مانند ایران‌فارما از جدیدترین محصولات دارویی و راه‌های درمان اطلاع پیدا کرده یا اطلاعات خویش را به اشتراک بگذارند تا گامی مهم در جهت سلامت افراد جامعه برداشته شود.

🔴 اکثر داروهای مورد نیاز در کشور تولید می‌شود ولی مواد اولیه عمدتا از کشورهای دیگر وارد شود، لذا باید بیشتر در زمینه تولید مواد اولیه داروها گام برداشت.

🔴 شرکت‌های بزرگ داروسازی در زمینه تولید مواد اولیه داروهای ضروری، گام‌های اساسی برداشته‌اند، زیرا با وجود تحریم‌های وارد شده به کشور عزیزمان ایران، باید جهت نیاز هموطنان تلاش بسیاری کرد.

🔴 خوشبختانه اکثر افراد جامعه، تحت پوشش بیمه‌هایی مانند بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و... هستند که در مورد انسولین هم پوشش خوبی ارائه می‌دهند ولی اغلب داروهای خوراکی، کمتر از پوشش بیمه‌ای برخوردارند. امیدواریم که همه افراد جامعه از پوشش بیمه‌‌ای مناسب دارویی به‌خصوص داروهای جدید برخوردار شوند تا امکان تهیه داروی موردنیازشان را داشته باشند و سلامت آنها دچار مشکل نشود.

@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 12:56


دسترسی رایگان به مقالات منتخب Gary Ruvkun برنده جایزه نوبل پزشکی (فیزیولوژی) ۲۰۲۴

مقالات مرتبط با جایزه



🔘Posttranscriptional regulation of the heterochronic gene lin-14 by lin-4 mediates temporal pattern formation in C. elegans, Cell (Dec 1993)*

🔘The C. elegans cell lineage and differentiation gene unc-86 encodes a protein with a homeodomain and extended similarity to transcription factors, Cell (Dec 1988)

🔘The unc-86 gene product couples cell lineage and cell identity in C. elegans, Cell (Nov 1990)

🔘Computational and Experimental Identification of C. elegans microRNAs, Molecular Cell (May 2003)

🔘The 20 years it took to recognize the importance of tiny RNAs, Cell (Jan 2004)

🔘Functional Proteomics Reveals the Biochemical Niche of C. elegans DCR-1 in Multiple Small-RNA-Mediated Pathways, Cell (Jan 2006)

🔘Detection of broadly expressed neuronal genes in C. elegans, Developmental Biology (Feb 2007)

🔘A Whole-Genome RNAi Screen for C. elegans miRNA Pathway Genes, Current Biology (Dec 2007)

🔘Tiny RNA: Where do we come from? What are we? Where are we going? Trends in Plant Science (July 2008)

🔘C. elegans Major Fats Are Stored in Vesicles Distinct from Lysosome-Related Organelles, Cell Metabolism (Nov 2009)

🔘Regulation of the C. elegans molt by pqn-47, Developmental Biology (Dec 2011)

🔘Inactivation of Conserved C. elegans Genes Engages Pathogen- and Xenobiotic-Associated Defenses, Cell (April 2012)

🔘The Caenorhabditis elegans RDE-10/RDE-11 Complex Regulates RNAi by Promoting Secondary siRNA Amplification, Current Biology (May 2012)

🔘Pseudomonas aeruginosa Disrupts Caenorhabditis elegans Iron Homeostasis, Causing a Hypoxic Response and Death, Cell Host & Microbe (April 2013)

🔘piRNAs and piRNA-Dependent siRNAs Protect Conserved and Essential C. elegans Genes from Misrouting into the RNAi Pathway, Developmental Cell (Aug 2015)

🔘Protein Sequence Editing of SKN-1A/Nrf1 by Peptide:N-Glycanase Controls Proteasome Gene Expression, Cell (April 2019)

🔘Mitochondrial Dysfunction in C. elegans Activates Mitochondrial Relocalization and Nuclear Hormone Receptor-Dependent Detoxification Genes, Cell Metabolism (May 2019)

🔘Hypoxia and intra-complex genetic suppressors rescue complex I mutants by a shared mechanism, Cell (Feb 2024)

🔘CMTR-1 RNA methyltransferase mutations activate widespread expression of a dopaminergic neuron-specific mitochondrial complex I gene, Current Biology (June 2024)

@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 12:55


دسترسی رایگان به مقالات منتخب Gary Ruvkun برنده جایزه نوبل پزشکی (فیزیولوژی) ۲۰۲۴

مقالات مرتبط با جایزه



🔘Posttranscriptional regulation of the heterochronic gene lin-14 by lin-4 mediates temporal pattern formation in C. elegans, Cell (Dec 1993)*

🔘The C. elegans cell lineage and differentiation gene unc-86 encodes a protein with a homeodomain and extended similarity to transcription factors, Cell (Dec 1988)

🔘The unc-86 gene product couples cell lineage and cell identity in C. elegans, Cell (Nov 1990)

🔘Computational and Experimental Identification of C. elegans microRNAs, Molecular Cell (May 2003)

🔘The 20 years it took to recognize the importance of tiny RNAs, Cell (Jan 2004)

🔘Functional Proteomics Reveals the Biochemical Niche of C. elegans DCR-1 in Multiple Small-RNA-Mediated Pathways, Cell (Jan 2006)

🔘Detection of broadly expressed neuronal genes in C. elegans, Developmental Biology (Feb 2007)

🔘A Whole-Genome RNAi Screen for C. elegans miRNA Pathway Genes, Current Biology (Dec 2007)

🔘Tiny RNA: Where do we come from? What are we? Where are we going? Trends in Plant Science (July 2008)

🔘C. elegans Major Fats Are Stored in Vesicles Distinct from Lysosome-Related Organelles, Cell Metabolism (Nov 2009)

🔘Regulation of the C. elegans molt by pqn-47, Developmental Biology (Dec 2011)

🔘Inactivation of Conserved C. elegans Genes Engages Pathogen- and Xenobiotic-Associated Defenses, Cell (April 2012)

🔘The Caenorhabditis elegans RDE-10/RDE-11 Complex Regulates RNAi by Promoting Secondary siRNA Amplification, Current Biology (May 2012)

🔘Pseudomonas aeruginosa Disrupts Caenorhabditis elegans Iron Homeostasis, Causing a Hypoxic Response and Death, Cell Host & Microbe (April 2013)

🔘piRNAs and piRNA-Dependent siRNAs Protect Conserved and Essential C. elegans Genes from Misrouting into the RNAi Pathway, Developmental Cell (Aug 2015)

🔘Protein Sequence Editing of SKN-1A/Nrf1 by Peptide:N-Glycanase Controls Proteasome Gene Expression, Cell (April 2019)

🔘Mitochondrial Dysfunction in C. elegans Activates Mitochondrial Relocalization and Nuclear Hormone Receptor-Dependent Detoxification Genes, Cell Metabolism (May 2019)

🔘Hypoxia and intra-complex genetic suppressors rescue complex I mutants by a shared mechanism, Cell (Feb 2024)

🔘CMTR-1 RNA methyltransferase mutations activate widespread expression of a dopaminergic neuron-specific mitochondrial complex I gene, Current Biology (June 2024)

@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 11:32


درمان نوین با سلول‌های اهدایی: امید به بهبودی بیماری‌های خودایمنی

🔴 اخیراً، سه بیمار مبتلا به بیماری‌های خودایمنی شدید در چین، پس از دریافت درمان با سلول‌های بازساختی و ویرایش‌شده با فناوری CRISPR، به بهبودی قابل توجهی دست یافتند.

🔴 این درمان به‌طور خاص بر روی آقای گونگ، مرد ۵۷ ساله چینی مبتلا به اسکلروز سیستمیک، تأثیر شگرفی گذاشت. او پس از تنها سه روز از دریافت درمان، احساس کرد که عضلاتش شل شده و توانست انگشتانش را حرکت دهد و دهانش را باز کند. دو هفته بعد، او با حال خوب به محل کارش بازگشت.

🔴 این مطالعه، که به رهبری ژو هوجی Xu Huji از دانشگاه پزشکی شانگهای انجام شد، نشان‌دهنده گام‌های نخستین به سوی تولید انبوه این نوع درمان‌ها است.

🔴 درمان با سلول‌های CAR T معمولاً بر پایه سلول‌های ایمنی خود بیمار است که این امر هزینه و زمان بر بودن آن را افزایش می‌دهد. با استفاده از سلول‌های اهدایی، پژوهشگران می‌توانند تولید را به‌صورت مقیاس‌پذیر افزایش دهند و هزینه‌ها را کاهش دهند.

🔴 تحقیقات نشان می‌دهد که این درمان می‌تواند برای بیش از ۸۰ نوع بیماری خودایمنی، از جمله لوپوس و اسکلروز چندگانه، کاربرد داشته باشد. اگر این روش در آزمایش‌های بیشتری موفقیت‌آمیز باشد، می‌تواند رویکردهای جدیدی را در درمان این بیماری‌ها معرفی کند و به میلیون‌ها نفر کمک کند.

🔴 گزارش‌های اولیه از این آزمایش نشان‌دهنده بهبودی‌های چشمگیر در علائم بیماران و کاهش سطح آنتی‌بادی‌های خودایمنی است. این دستاوردها نه‌تنها امیدهای جدیدی برای بیماران به ارمغان آورده، بلکه می‌تواند به تغییراتی بنیادی در نحوه درمان بیماری‌های خودایمنی منجر شود/ نیچر


@fdmag

ایران‌فارما

14 Oct, 08:06


مراسم نکوداشت استادی که هنوز نیروی جوانی را در خود حس می‌کند

🔴 دکتر تاجرزاده متولد ۱۹ آبان ماه ۱۳۱۹ در آذرشهر، دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکترای تخصصی بیوفارمسی از دانشگاه لندن است.

🔴 دکتر تاجرزاده در سال ۱۳۶۳ در دانشکده داروسازی دانشگاه تهران و در رشته فارماسیوتیکس مشغول به تدریس و مراحل ترفیع را تا مقام استادی طی کرد و در دی‌ماه سال ۱۳۸۹ به‌افتخار بازنشستگی نائل شد.

🔴 مراسم تجلیل از نیم‌قرن تلاش علمی دکتر حسنیه تاجرزاده با عنوان"۵۰ سال عاشقی "، فردا ۲۴ مهر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۳ تا ۱۶ در تالار رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

🔴 تاجرزاده در بخشی از مصاحبه خود در کتاب تاریخ شفاهی داروسازی در ایران گفته است:

تا زمانی که عشق به داروسازی در من زنده است، نیروی جوانی را در خود احساس می‌کنم و فکر نمی‌کنم از بین برود، اگر به گذشته برگردم دوباره داروسازی را انتخاب می‌کنم هر چند یک بار بابت انتخابش پدرم تا یک ماه با من سرسنگین بود چون علاقه‌اش چیز دیگری بود.

@fdmag

ایران‌فارما

13 Oct, 15:33


⭕️ سرمایه‌گذاری استرازنکا بر روی هوش مصنوعی برای بهبود آزمایش‌های داروی سرطان

🔴 شرکت بریتانیایی-سوئدی استرازنکا با امضای قراردادی به ارزش ۱۸ میلیون دلار با شرکت بیوتکنولوژی Immunai همکاری جدیدی را آغاز کرده است.

🔴 هدف از این همکاری استفاده از مدل هوش مصنوعی سیستم ایمنی این شرکت برای افزایش کارایی در آزمایش‌های دارویی سرطان است.

🔴 با استفاده از ژنومیکس تک‌سلولی و یادگیری ماشینی، این همکاری به استرازنکا کمک خواهد کرد تا دوزهای مناسب دارو و نشانگرهای زیستی را به‌طور دقیق‌تر شناسایی کند و تصمیمات بالینی بهتری اتخاذ کند/ source

@fdmag

ایران‌فارما

13 Oct, 10:39


سه راهکار معاون صنایع عمومی وزارت صمت برای تامین نقدینگی در صنعت داروسازی

@fdmag

ایران‌فارما

09 Oct, 17:24


برشی ۶۰ ثانیه‌ای از نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما

⭕️ دبیرخانه نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما از همراهی و مشارکت کلیه بازیگران صنعت داروسازی در برگزاری این رویداد قدردانی می‌کند.

@fdmag

ایران‌فارما

09 Oct, 17:24


برشی ۶۰ ثانیه‌ای از نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما

⭕️ دبیرخانه نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما از همراهی و مشارکت کلیه بازیگران صنعت داروسازی در برگزاری این رویداد قدردانی می‌کند.

@fdmag

ایران‌فارما

09 Oct, 13:26


⭕️ بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به حوزه دارو

⭕️ دکتر محمد عبده‌زاده رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی در حاشیه نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما اعلام کرد که بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به حوزه دارو به ۲۹ هزار میلیارد تومان رسیده است.

مطالبات شرکت‌های توزیع‌کننده از بخش دولتی، شامل بیمارستان‌های دولتی و دانشگاه‌های علوم پزشکی، مدت‌هاست که پرداخت نشده و این مطالبات به عمدتاً از سوی بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت است. همچنین، سازمان بیمه‌گر مطالبات داروخانه‌ها را تا خردادماه پرداخت کرده، اما برخی از مطالبات هنوز عقب‌افتاده است.

در بخش دارویار، بی‌نظمی‌های زیادی وجود دارد، به‌طوری‌که پرداخت‌های مربوط به دی‌ماه سال گذشته انجام نشده و برخی از پرداخت‌ها تا فروردین و اردیبهشت نیز به تأخیر افتاده است. این وضعیت نشان‌دهنده مشکلات جدی در مدیریت پرداخت‌ها و بی‌نظمی‌های موجود در سیستم است.

@fdmag

ایران‌فارما

09 Oct, 06:02


⭕️ ایران‌فارما دریچه‌ای برای ارتباط با صنعت جهانی دارو است

⭕️ مهندس عماد قرایی، مدیر ارشد اجرایی و رئیس هیات‌مدیره شرکت شرح صدر در گفت‌و‌گو با مجله خبری غذا و دارو عنوان کرد:

ایران‌فارما دریچه کم‌نظیری برای ارتباط با صنعت جهانی دارو و فرصتی برای انتقال تکنولوژی‌های جدید است.

بهره‌برداری از تجهیزات و فناوری‌های نوین، صنعت داروسازی ایران عزیز را با جهش‌های عصر جدید همگام می‌سازد و با تقویت ارتباطات بین‌المللی به افزایش سهم تجاری ایران در صنعت داروی منطقه و تأمین بهتر نیازهای داخلی و رشد تولید ملی کمک شایانی خواهد کرد.

شرکت شرح صدر امسال با دعوت از مدیران اصلی شرکت‌های خارجی همکار برای حضور مؤثر و فعالانه در رویداد ایران‌فارما، میزبان صاحبان صنایع، کارآفرینان و متخصصان این حوزه بود.

ارائه آخرین دستاوردهای صنعتی روز و مذاکره فنی و چهره به چهره در نمایشگاه ایران‌فارما، امکان برگزاری جلسات تخصصی و سازنده را با تصمیم‌گیران این رشته، به راحتی فراهم خواهد کرد.

@fdmag

ایران‌فارما

08 Oct, 14:29


⭕️ ایران‌فارما تبدیل به خانواده‌ای بزرگ‌تر شده است

⭕️ دکتر محمد گوهری مدیرعامل شرکت پوراطب گستر ایرانیان در حاشیه نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما عنوان کرد:

حضور هرچه بیشتر شرکت‌های صنایع داروسازی در نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما، نشان‌دهنده بالندگی و بلوغ این رویداد تخصصی است.

با توجه به استقبال گسترده‌تر از ایران‌فارما، به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاری‌های انجام شده از طریق این رویداد در یک دهه گذشته به ثمر نشسته و تبدیل به واقعیت شده است.

شرکت‌های داروسازی، فعالان صنایع وابسته و بازدیدکنندگان هریک عضوی از خانواده دارویی کشور هستند و بزرگتر شدن این خانواده، موجب خرسندی و افتخار همه ما است.

حضور در معرض دید وابستگان حوزه دارو، باعث افزایش انگیزه، تکامل رویکردها و شکل‌گیری ایده‌های جدید در صنایع دارویی کشور می‌شود.

برنامه ویژه پورا دارو در ایران‌فارمای نهم، جذب نخبگان دانشگاهی و دانشجویی بود که با استقبال دانشجویان مواجه شد.

@fdmag

1,659

subscribers

1,775

photos

249

videos