مجله هوش مصنوعی

@homeai


Site: blog.AIuni.ir

Instagram : instagram.com/homeai.ir

Admin ID: @AI_AIR

Group ID: @HomeAIGroup

تعرفه تبلیغات : @homeai_ads

ادمین تبادل : @AI_AIR

آموزش پایتون برای هوش مصنوعی : @pythonchallenge
.

مجله هوش مصنوعی

22 Oct, 11:29


📝 حباب هوش مصنوعی ۹۹ درصد استارت اپ‌ها را نابود می‌کند

«رابین لی» مدیر ارشد اجرایی شرکت چینی «بایدو» اظهاراتی جنجالی درباره هوش مصنوعی بیان کرده است. او معتقد است از این پس مدل‌های زبانی بزرگ پاسخ‌های دقیقی به پرسش‌ها می‌دهند و همچنین پیش بینی کرده هنگامیکه حباب هوش مصنوعی بترکد، انبوهی از استارت اپ های مرتبط با این فناوری از بین می‌روند.

او در کنفرانسی در این باره گفت: مهم‌ترین تغییری که طی ۱۸ تا ۲۰ ماه آینده مشاهده می‌کنیم، افزایش دقت پاسخ‌هایی است که این مدل‌های بزرگ زبانی ارائه می‌کنند. به نظر من در ۱۸ ماه قبل مشکل پاسخ‌های بی ربط هوش مصنوعی به سوالات کاربران برطرف شده است. این بدان معناست که از این پس وقتی فردی با یک چت بات صحبت می‌کند، می‌تواند به پاسخ دریافتی اش اطمینان داشته باشد.

همچنین لی معتقد است صنعت هوش مصنوعی در یک حباب اجتناب ناپذیر مانند حباب «دات کام» در دهه ۱۹۹۰ میلادی قرار دارد. او در این باره گفت: احتمالاً فقط یک درصد شرکت‌های فعال فعلی باقی بمانند و به غول صنعتی تبدیل شوند و بتوانند ارزشی ایجاد کنند یا برای مردم و جامعه ارزشمند باشند. من تصور می‌کنم صنعت فناوری در حال گذر از این چنین فرایندی است.

وی از سوی دیگر تخمین زد حداقل به ۱۰ تا ۳۰ سال زمان نیاز است تا هوش مصنوعی بتواند مشاغل انسانی را تصاحب کند.

مدیر ارشد اجرایی بایدو هشدار داد: شرکت‌ها، سازمان‌ها، دولت‌ها و مردم عادی باید برای چنین تغییر عظیمی آماده باشند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

22 Oct, 06:32


📝 استخدام ارتشی از متخصصان برای توسعه هوش مصنوعی اشتباه است!

یکی از افراد تاثیرگذار در توسعه هوش مصنوعی می‌گوید استخدام ارتشی از متخصصان رویکرد اشتباهی برای توسعه هوش مصنوعی است.

در حالی که کارآفرینان و بنیانگذاران برای آینده‌ای مبتنی بر هوش مصنوعی برنامه‌ریزی می‌کنند، ادوارد کیم(Edward Kim) یکی از بنیان‌گذاران و مدیر فناوری شرکت گاستو(Gusto) می‌گوید، حذف تیم‌های موجود و استخدام تعدادی مهندس هوش مصنوعی آموزش‌دیده ، رویکرد غلطی است.

وی در عوض استدلال می‌کند که اعضای کنونی در واقع می‌توانند درک عمیق‌تری نسبت به یک مهندس معمولی در مورد موقعیت‌هایی که مشتری می‌تواند خود را با آنها درگیر کند و اینکه در مورد چه چیزهایی گیج شده‌اند، داشته باشند و آنها را در موقعیت بهتری برای هدایت ویژگی‌هایی که باید در ابزارهای هوش مصنوعی تعبیه شوند، قرار می‌دهد.

کیم در مصاحبه‌ای با پایگاه تک‌کرانچ(TechCrunch) به مناسبت درآمد بیش از ۵۰۰ میلیون دلاری گاستو طی سال گذشته، رویکرد این شرکت درباره هوش مصنوعی را تشریح کرده است.

به گفته وی، افرادی که مهندس نرم‌افزار نیستند، اما کمی ذهن فنی دارند، می‌توانند برنامه‌های هوش مصنوعی واقعاً قدرتمند و متحول کننده‌ای مانند CoPilot بسازند.

وی افزود: ما در واقع می‌توانیم بسیاری از افراد خود را ارتقا دهیم تا به آنها در ساخت برنامه‌های هوش مصنوعی کمک کنیم.

این دقیقاً همان چیزی است که در گاستو به کار گرفتیم. افرادی که مهندس نرم‌افزار نیستند، اما کمی ذهن فنی دارند، می‌توانند برنامه‌های هوش مصنوعی واقعا قدرتمند و متحول کننده بسازند. ما در واقع از تعداد زیادی از تیم پشتیبانی خود برای گسترش قابلیت‌های هوش مصنوعی خود موسوم به گاس(Gus) استفاده می‌کنیم، در حالی که آنها اصلاً نمی‌دانند چگونه باید برنامه‌نویسی کنند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

21 Oct, 18:30


🔴 دوره جامع علم داده

🔷 داده یکی از ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه‌های سازمان‌ها و کسب و کارها هست و برای نگهداری و تولید این سرمایه، فرصت‌های شغلی بسیاری وجود دارد که راه رسیدن به ثروت را برای متخصصان این حوزه هموار می‌سازد.

🟢 برای ثبت‌نام دوره و کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

✔️ با تدریس برترین اساتید این حوزه

با مدرک معتبر و قابل ترجمه

🔶 کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره:

📱 تلگرام: 09222467250

☎️ تماس: 02167641999

مجله هوش مصنوعی

21 Oct, 08:03


📝 سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های هوش مصنوعی رکورد زد / ۳.۹ میلیارد دلار در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۴

در میان برندگان بزرگ سه‌ماهه سوم 2024، استارتاپ دستیار برنامه‌نویسی Magic با 320 میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ماه آگوست، موتور جستجوی سازمانی Glean با 260 میلیون دلار در ماه سپتامبر و شرکت تحلیل کسب‌وکار Hebbia با 130 میلیون دلار در ماه جولای قرار داشتند.

در همین حال، استارتاپ چینی Moonshot AI در ماه آگوست 300 میلیون دلار و استارتاپ ژاپنی Sakana AI که بر حوزه کشفیات علمی تمرکز دارد، ماه گذشته 214 میلیون دلار جذب سرمایه کردند.

هوش مصنوعی مولد، فناوری‌ای گسترده که شامل تولیدکنندگان متن و تصویر، دستیارهای برنامه‌نویسی، ابزارهای خودکارسازی امنیت سایبری و دیگر حوزه‌ها می‌شود، مخالفان خود را دارد. برخی از کارشناسان به قابلیت اعتماد این تکنولوژی شک دارند و در مورد مدل‌های هوش مصنوعی مولد که بدون اجازه از داده‌های دارای حق کپی‌رایت آموزش دیده‌اند، مسائل حقوقی را مطرح کرده‌اند.

با این حال، سرمایه‌گذاران به نوعی بر این باورند که هوش مصنوعی مولد به تدریج در صنایع بزرگ و پرسود نفوذ خواهد کرد و رشد بلندمدت آن از چالش‌های فعلی تأثیر چندانی نخواهد پذیرفت.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

20 Oct, 15:31


🔴 از دستش نده — دوره‌های «هوش مصنوعی و برنامه نویسی»، ۶۹,۰۰۰ تومن شد!😲
 
♨️ ۵۰۰ آموزش کاربردی در جشنواره شگفتی فرادرس فقط ۶۹ هزار تومن
 
🔗 پایتون Python + کاربردها
 
🔗 آموزش کاربردهای ChatGPT
 
🔗 هوش مصنوعی و کاربردها
 
🔗 برنامه نویسی - جامع و کاربردی
 
🔗 یادگیری ماشین و تحلیل داده
 
📚 مشاهده ۵۰۰ آموزش منتخب — [کلیک کنید]
 
سایر آموزش‌ها ۵۰٪ تخفیف داره 👈 کد تخفیف: TAK49

🔄 FaraDars - فرادرس

مجله هوش مصنوعی

20 Oct, 08:04


ببینید | نظر هوش‌ مصنوعی درباره مالکیت ایران بر جزایر سه‌گانه

نتایج تحلیل‌های هوش مصنوعی با استناد به داده‌های تاریخی و حقوقی بین‌المللی، یک‌بار دیگر مالکیت بی‌چون‌وچرای ایران بر جزایر تنب‌بزرگ، تنب‌کوچک و ابوموسی را تأیید می‌کند؛ این گزارش بر پایه مستندات قوی تاریخی و قانونی توسط هوش مصنوعی تهیه شده و تمام ادعاهای غیرمستند علیه حاکمیت ایران را به چالش می‌کشد. بررسی پرونده‌های حقوقی مرتبط در نهادهای مهم بین‌المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل نیز نشان می‌دهد که ایران همواره از حقوق قانونی و تاریخی خود دفاع کرده و تاکنون هیچ مدرکی در حمایت از ادعاهای امارات ارائه نشده است.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

19 Oct, 07:12


📝شریفی زارچی به عنوان رییس کمیته‌ی علمی المپیاد جهانی هوش مصنوعی IOAI انتخاب شد


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

18 Oct, 07:25


📝 یک هوش مصنوعی عضو جدید لالیگا شد!

لالیگا روز پنجشنبه از شخصیت جدید خود که یک هوش مصنوعی است، رونمایی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، الکس، جوان ۲۷ ساله، یک اینفلوئنسر و شخصیت جدید لالیگا است و قرار است نقشی بزرگ در کانون‌های ارتباط با هواداران داشته باشد. الکس یک هوش مصنوعی است و لالیگا روز پنجشنبه در رویدادی از او رونمایی کرد.
هدف از این اقدام افزایش کانال‌های ارتباطی لیگ با هواداران است. این رویداد در میدان The Cube مادرید برگزار شد و خاویر تباس، رئیس لالیگا، نیز در آن حضور داشت. او تأکید کرد که این شخصیت جدید در راستای هدف مؤسسه‌ای که او ریاست آن را بر عهده دارد، یعنی پیشرو بودن در زمینه فناوری، ایجاد شده است.

الکس به صورت مجازی در ابتدای رویداد ظاهر شد و خود را به عنوان «قرارداد جدید» لیگ معرفی کرد. او گفت:«من آمده‌ام تا فوتبال را به گونه‌ای تجربه کنم که قبلاً هرگز تجربه نکرده‌ام، تا شور و شوق هر ورزشگاه را قبل از هر بازی احساس کنم، تا نتایج و بهترین بازی‌ها، مهم‌ترین اتفاق‌ها و آمارها را به شما بگویم و هر جزئیاتی را که می‌بینید تحلیل کنم.»

به گفته سیلویا بیلاسکو، مدیر عامل شرکت Be a Lion که مسئول توسعه ارتباطات مجازی جدید است، الکس که به چندین زبان صحبت می‌کند، بر پایه اطلاعات فوتبالی و اتفاقات مهم آن آموزش دیده است.
تباس نیز گفت که راه‌اندازی این پروژه جدید همچنین به جنبه اخلاقی مربوط می‌شود، زیرا این شخصیت به هیچ تیمی تعلق ندارد. او افزود: «هوش مصنوعی به هیچ تیمی تعلق ندارد، اگرچه وقتی از او درباره تیمی که بیشترین قهرمانی را دارد پرسیده شود، باید پاسخ دهد.» وقتی از او پرسیده شد که آیا الکس می‌تواند برنده لیگ را پیش‌بینی کند، او اشاره کرد که فقط می‌تواند به شما بگوید که کدام تیم شانس بیشتری دارد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

17 Oct, 12:10


📝 با هوش مصنوعی Future You با نسخه 60 ساله خودتان صحبت کنید

برای اولین‌بار، مردم می‌توانند با استفاده از یک هوش مصنوعی همراه با آواتار شبیه‌سازی‌شده از چهره آینده‌شان، با نسخه‌ای مسن‌تر از خود در مورد زندگی و آرزوهایشان صحبت کنند. این هوش مصنوعی Future You نام دارد.
پروژه «Future You» که توسط محققان MIT Media Lab و دیگر شرکای بین‌المللی ایجاد شده است، از هوش مصنوعی برای شبیه‌سازی کاربر در سن 60 تا 70 سال استفاده می‌کند. آن‌ها جزئیات این پروژه را در مقاله‌ای در پایگاه داده arXiv شرح دادند.
کاربران می‌توانند از طریق یک رابط متنی مجهز به هوش مصنوعی در مورد موضوعاتی مانند چگونگی دستیابی به آنچه در زندگی می‌خواهند، اعتقادات و دیدگاه‌های خود صحبت کنند. دانشمندان این پروژه می‌گویند که چنین سیستمی ابداع شده است تا به مردم این حس را بدهد که با آینده خود در ارتباط هستند.
«هال هرشفیلد»، یکی از نویسندگان این مطالعه و استاد تصمیم‌گیری رفتاری و روان‌شناسی در UCLA، گفت که توانایی دریافت مشاوره از خودتان در سن بالاتر به‌جای یک چت‌بات هوش مصنوعی عمومی، باعث می‌شود احساس بهتری نسبت به آینده داشته باشید. او در بیانیه‌ای گفت:

«مؤلفه‌های تعاملی و واضح یک پلتفرم هوش مصنوعی به کاربر نقطه‌ای برای ارتباط می‌دهد و جلوی چیزی را می‌گیرد که می‌تواند به اضطراب فکری منجر شود و [در عوض] این تعامل را ملموس‌تر و سازنده‌تر می‌کند.»


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

16 Oct, 12:31


📝 بیوگرافی جفری هینتون؛ پدرخوانده‌ هوش مصنوعی


جفری هینتون، پدرخوانده‌ی هوش مصنوعی، با اختراع شبکه‌های عصبی مصنوعی، دنیای ما را متحول کرد. داستان زندگی پرفراز و نشیب او را از دست ندهید.

جفری هینتون (Geoffrey Hinton)، دانشمندی که به‌‌درستی لقب «پدرخوانده‌ی هوش مصنوعی» را به خود اختصاص داده است، با پژوهش‌هایش انقلابی در دنیای فناوری ایجاد کرد. او با الهام از مغز انسان، شبکه‌های عصبی مصنوعی را ساخت و به ماشین‌ها توانایی یادگیری، تفکر و تصمیم‌گیری داد. این فناوری‌ها که امروزه در همه‌جای زندگی ما حضور دارند، از دستیارهای صوتی گرفته تا خودروهای خودران، از تلاش‌های بی‌وقفه‌ی هینتون و همکارانش حاصل شده‌اند.

اکنون هینتون با کسب جایزه‌ی نوبل ۲۰۲۴ در رشته‌ی فیزیک به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین دانشمندان قرن بیستم شناخته می‌شود؛ اما داستان او فراتر از جوایز و افتخارات است.

داستان جفری هینتون، روایتی از پشتکار، نوآوری و جست‌وجوی مداوم برای کشف ناشناخته‌ها است. در این مطلب، به زندگی و دستاوردهای جفری هینتون خواهیم پرداخت و به این سؤال پاسخ خواهیم داد که چگونه یک نفر با یک ایده‌ی ساده، توانست دنیای فناوری را متحول کند.

هینتون تقریباً از ۱۸ سال قبل تاکنون، به‌صورت ایستاده کار می‌کند. او به‌دلیل مشکلاتِ مربوط به دیسک کمر بیشتر از چند دقیقه نمی‌تواند بنشیند، اما حتی این موضوع نیز مانع از انجام فعالیت‌های او نشده است. او می‌گوید: «از ایستادن متنفرم و ترجیح می‌دهم بنشینم، اما در صورتِ نشستن دیسک کمرم بیرون می‌زند و درد شدیدی احساس می‌کنم.»

از حدود ۴۶ سال قبل هینتون در تلاش بود که به کامپیوترها، همانند انسان‌ها، آموزش دهد. این ایده در ابتدا ناممکن و ناامیدکننده به‌نظر می‌رسید، اما گذشت زمان خلاف آن را ثابت کرد. تا جایی‌ که گوگل با استخدام هینتون، از او خواست تا هوش مصنوعی را به واقعیت تبدیل کند. هینتون پس از استخدام در شرکت گوگل در مصاحبه‌ای گفت: «گوگل، آمازون و اپل فکر می‌کنند هوش مصنوعی آن چیزی است که آینده‌ی آن‌ها را می‌سازد.»

علاقه‌ی هینتون به شناخت مغز و نحوه‌ی یادگیری انسان، او را به سمت تحصیل در رشته‌ی هوش مصنوعی سوق داد. بنابراین، او برای ادامه‌ی تحصیلات خود به دانشگاه ادینبورگ رفت و در آنجا پژوهش در زمینه‌ی هوش مصنوعی را تحت‌نظر استاد راهنمای خود، کریستوفر لانگت-هیگینز (Christopher Longuet-Higgins) آغاز کرد. سرانجام، هینتون در سال ۱۹۷۸ به آرزوی هفت سالگی خود رسید و موفق به اخذ درجه‌ی دکترای هوش مصنوعی شد. دوره‌ی دکتری، نقطه‌ی عطفی در زندگی حرفه‌ای هینتون بود و او را برای ورود به دنیای پیچیده و جذاب هوش مصنوعی آماده کرد.

تحصیلات متنوع هینتون از روانشناسی تا هوش مصنوعی، به او دیدگاهی جامع و بین‌رشته‌ای بخشید که کمک بزرگی به پژوهش‌هایش در آینده کرد. این دیدگاه، او را قادر ساخت تا ارتباط عمیقی بین عملکرد مغز انسان و الگوریتم‌های یادگیری ماشین برقرار کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

14 Oct, 19:40


🧠 آغاز ثبت‌نام رایگان مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان (Rayan) | دانشگاه صنعتی شریف

🪙با بیش از ۳۵ هزار دلار جایزه نقدی
🎓چاپ دستاوردهای ۱۰ تیم برتر در کنفرانس‌‌ها/مجلات برتر بین‌المللی هوش مصنوعی
👥 امکان شرکت به صورت تیم‌های ۱ تا ۴ نفره
🗓شروع مسابقه از ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳

💬موضوعات مورد بررسی اعتمادپذیری در یادگیری عمیق:
     💬 Model Poisoning
     💬 Compositional Generalization
     💬 Zero-Shot Anomaly Detection

👀 مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی رایان با حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری و موضوع Trustworthy AI، توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌گردد. این مسابقه در ۳ مرحله (۲ مرحله مجازی و ۱ مرحله حضوری) از تاریخ ۲۶ مهر آغاز می‌شود.

⭐️ رایان جهت حمایت از تیم‌های برتر راه‌یافته به مرحله سوم، ضمن تأمین مالی بابت هزینه سفر و اسکان، دستاوردهای علمی تیم‌های برتر را در یکی از کنفرانس‌ها یا مجلات مطرح این حوزه با ذکر نام اعضای تیم در مقاله‌ی مربوطه، چاپ و منتشر خواهد کرد.

💬 ثبت‌نام رایگان تا پایان ۲۵ مهرماه از طریق آدرس زیر:
ai.rayan.global


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

14 Oct, 12:52


🏢 دانشگاه مجازی هوش مصنوعی

1️⃣ پایتون مقدماتی
🕔 234 دقیقه
📥 کلیک کنید

2️⃣ پایتون تکمیلی
840 دقیقه
📥 کلیک کنید

3️⃣ یادگیری ماشین با پایتون
890 دقیقه
📥 کلیک کنید

4️⃣ یادگیری عمیق با پایتون
330 دقیقه
📥 کلیک کنید

5️⃣ مصورسازی داده با پایتون
195 دقیقه
📥 کلیک کنید

6️⃣ آموزش پروژه محور
270 دقیقه
📥 کلیک کنید


گام به گام متخصص هوش مصنوعی شوید. مسیر یادگیری را در تصویر بالا مشاهده نمایید. توصیه میکنیم برای دریافت تخفیف بیشتر پکیج آموزش های هوش مصنوعی رو تهیه کنید.

رضایت بالای مخاطبین از تهیه آموزش‌های این مرکز نشان دهنده کیفیت بالای آموزش‌ها خواهد بود.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

14 Oct, 09:03


🔻اجرای طرح ترافیک جدید پایتخت با هوش مصنوعی

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران:

🚗طرح ترافیک جدید در پایتخت با هوش مصنوعی اجرا می‌شود.

🚗تغییر گسترده‌ای در محدوده‌های گذشته رخ نمی‌دهد؛ بلکه برخی از معابر پرتردد و ترافیکی به مجموعه طرح اضافه می‌شود.

🚗امید است از ابتدای سال آینده این مدل جدید اجرایی شود.

🚗در بازنگری طرح ترافیک جدید امتیازاتی مدنظر است تا ساکنان این محدوده کمتر تحت تأثیر اجرای طرح ترافیک قرار گیرند| ایسنا


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

12 Oct, 11:35


📝 دمیس هاسابیس دانشمند کامپیوتر و محقق هوش مصنوعی و مدیرعامل اجرایی Google DeepMind که یکی از شطرنج‌بازان خوب جهان بود، به خاطر پژوهش و یافته هایش درباره ساختار پروتئین، برنده جایزه نوبل شد.

او در 13 سالگی به مقام استادبزرگی شطرنج جهان رسید و کاپیتانی تیم نوجوانان انگلستان را در رویداد‌های مختلف برعهده داشت.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir

مجله هوش مصنوعی

12 Oct, 11:09


📝 تولید اولین فیلم هایپررئال سینمای ایران با هوش مصنوعی/ اکران در جشنواره تهران

فیلم کوتاه «فلسطین در چشم‌های من» با عنوان بین‌المللی «Palestine in my eyes» به کارگردانی سروش البخشی نائینی و تهیه شده در انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان نماینده ایران در بخش هوش مصنوعی که در مسابقه بین‌المللی چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فلیم کوتاه تهران قرار دارد، با ۱۰ فیلم کوتاه دیگر از کشور‌های ایالات متحده آمریکا، کره جنوبی، چین، ایتالیا، مالزی، یونان و ایران رقابت می‌کند.

لازم به ذکر است که «فلسطین در چشم‌های من» اولین فیلم هایپر رئال ساخته شده با هوش مصنوعی در ایران است که در آن شاهد حفظ و تداوم شخصیت و محیط هستیم و به استناد برخی منابع خبری و درگاه‌های بین‌المللی، این فیلم اولین ساخته هوش مصنوعی با ویژگی‌های ذکر شده در جهان است.

فیلم کوتاه «فلسطین در چشم‌های من» به صورت کامل در مرحله تولید در بستر هوش مصنوعی ساخته شده است و در مرحله‌های پیش تولید و پس تولید فیلم هم از این ظرفیت استفاده کرده است.

گفتنی است که برای تولید عکس از «Midjourney» و «ChatGPT ۴»، برای متحرک‌سازی از «Runway AI» و برای صدا و تولید موسیقی نیز از ظرفیت «UDIO» بهره برده که کارایی همگی در بستر هوش مصنوعی است.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «دانشمند فلسطینی فعال در حوزه هوش مصنوعی، حقیقت جنگ را از فرزند نابینای خود با ساخت یک دستگاه واقعیت مجازی پنهان می‌کند.»

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir