کوین ترودو | KT

@gurukevin


آموزش‌های استاد بزرگ کوین ترودو با ترجمه اختصاصی و دقیق در این کانال. اگر سوالی درباره خرید محصولات دارید لطفاً به پشتیبانی پیام دهید:👇
@morabizehnsupport

کوین ترودو | KT

21 Oct, 15:40


#حس_خوب 😍
@Gurukevin

کوین ترودو | KT

20 Oct, 06:37


کوین‌ ترودو، گری اسپایوی و راهب اهل تبت [یکی از رهبران دینی بوداییان تبت]
@Gurukevin

کوین ترودو | KT

19 Oct, 15:48


کوین ترودو:

فهرست خواسته‌ها و امیالی که انسان دارد بی‌نهایت است. هیچ خواسته یا امیال درست یا نادرستی هم وجود ندارد؛ فقط کافی است به ندای خود درونی‌تان گوش کنید؛ دنبال روی احساساتتان باشید و در نهایت خواهید فهمید چه امیال، خواسته‌ها، ترجیحات، انتخاب‌ها، رویاها و اهدافی دارید.
KT:

The list of wants and desires a person has are endless. There are no right and wrong wants or desires. Simply listen to your inner “Self”, follow your feelings, and you will come up with your own desires, wants, preferences, choices, dreams and goals.

@Gurukevin

کوین ترودو | KT

18 Oct, 14:59


#موزیک‌حال‌خوب‌کن
@gurukevin

کوین ترودو | KT

18 Oct, 10:34


#معرفی_کانال

در این کانال آموزش‌های مختلفی در زمینه راه‌اندازی کسب‌وکار، صادرات و واردات، دیجیتال مارکتینگ و کلی محتوای دیگه هم به صورت تصویری و هم جزوه قرار گرفته و حتی مهم‌تر اینکه اکثر کلاس‌هاش هم رایگان به صورت آنلاین برگزار می‌شه که می تونید شرکت کنید.
به امید اینکه مفید باشه.

آدرس کانال 👇👇👇
https://t.me/emcgolestan

کوین ترودو | KT

14 Oct, 11:20


درود همراهان گرامی. ممنون می‌شیم در نظرسنجی زیر شرکت کنید. 🤍🙏

کوین ترودو | KT

13 Oct, 12:24


#حس_خوب 👌
کانال ایشون

کوین ترودو | KT

12 Oct, 07:16


دو فیلم پیشنهادی کوین ترودو در شوی ۵۰، در کانال دوم قرار گرفت.
https://t.me/miscontent/204

کوین ترودو | KT

11 Oct, 14:30


#کتاب
#خانه‌تکانی‌مغزی ۸

ترتیب خود مدیریتی: پنج عاملی که موفقیت یا شکست ما را تحت کنترل دارد.
۱. رفتار:
عاملی که مستقیماً موفقیت یا شکست ما را کنترل می‌کند رفتار ماست؛ یعنی آنچه انجام می‌دهیم یا انجام نمی‌دهیم. رفتار به معنی اقدامات است؛ اینکه هر لحظه روز و یا هر روز چطور عمل می‌کنیم و چه کارهایی می‌کنیم، تعیین می‌کند که موفق می‌شویم یا نمی‌شویم.
در اکثر موارد اگر کار درست را انجام دهید به نتایج درستی دست خواهید یافت. اما علت اینکه یک سری کارها را انجام می‌دهیم چیست یا چرا کارهایی را که باید انجام دهیم انجام نمی‌دهیم و خیلی از اوقات حرف‌هایی می‌زنیم و کارهایی می‌کنیم که می‌دانیم نباید بزنیم یا انجام دهیم؟ (@Gurukevin)
دلیلی که حتی به توصیه‌های خودمان نیز گوش نمی‌کنیم چیز دیگری است که بر تمامی اعمال ما اثرگذار بوده و آن را تحت کنترل دارد. این عامل است که سبب می‌شود رفتارهایی را از خود بروز دهیم که احساسات نام دارد.
۲. احساسات:
هر عملی که از ما سر می‌زند نخست از فیلتر احساسات می‌گذرد. اینکه درباره چیزی چه احساسی داریم، همیشه عملی را که از ما سر می‌زند و یا طرز انجام دادنش را تحت تاثیر می‌گذارد. اگر نسبت به چیزی احساس خوب یا مثبتی داشته باشیم رفتار مثبت‌تری نیز در قبال آن خواهیم داشت. در واقع احساساتمان مستقیماً بر اعمالمان اثر می‌گذارد.
آیا تاکنون بچه‌ای را دیده‌اید که مجبور می‌شود چیزی را بخورد که دوست ندارد؟ چطور عمل می‌کند؟ در این حالت بچه‌ها را می‌بینم طوری رفتار می‌کنند که انگار قرار است بمیرند؛ اما یک دسر خوشمزه جلویشان بگذارید؛ الان چطور رفتار می‌کنند؟ انگار با سر می‌خواهند در آن شیرجه بروند (@gurukevin).
اما چه چیزی سبب می‌شود احساساتی داشته باشید که عمیقاً در وجودتان ریشه می‌دواند؟ آیا این احساسات تصادفی به شما رسیده است؟ چه چیزی سبب می‌شود احساس خاصی داشته باشید؟ آیا شانسی است؟ هرگز. احساسات شما توسط عامل سوم ایجاد و کنترل می‌شود که نگرش است.
۳. نگرش‌ها:
نگرش‌هایتان در واقع طرز نگاه‌های شما به زندگی است. برخی‌ نگرش مثبتی درباره اکثر چیزها دارند. برخی‌ دیگر نیز نگرشی منفی نسبت به همه چیز دارند؛ولی وقتی دقیق‌تر نگاه کنید می‌بینید که اکثر ما ترکیبی از نگرش‌ها را داریم که برخی شان خوب و برخی‌شان نیز خیلی خوب نیست. هر نگرشی نسبت به هر چیزی داشته باشیم بر احساس ما نسبت به آن تاثیر می‌گذارد. سپس مشخص می‌کند چه رفتاری در قبال آن داشته باشیم و در نتیجه تعیین می‌کند که آیا نتیجه خوبی می‌گیریم یا نه. بنابراین نگرش‌هایمان نقشی بسیار مهم در کمک کردن ما برای اینکه موفق شویم ایفا می‌کند.
ولی نگرش‌های ما از کجا می‌آید؟ آیا با نگرش‌هایمان زاده می‌شویم یا آیا آن‌ها از ناکجا سر در می‌آورند؟ نگرش‌های ما تصادفی نیست. این‌طور نیست که به صورت ناگهانی پدیدار شود. نگرش‌های ما تماماً توسط عامل چهارم یعنی باورهایمان ایجاد و کنترل می‌شود. (@gurukevin)
۴. باورها:
هر باوری نسبت به هر چیزی داشته باشیم نگرش ما را نسبت به آن مشخص می‌کند، احساسمان را می‌سازد، اعمالمان را هدایت می‌کند و در هر مورد به ما کمک می‌کند که خوب یا بد عمل کنیم، شکست بخوریم یا موفق شویم. باوری که نسبت به هر چیزی داریم آن‌قدر قدرتمند است که حتی می‌تواند آن را متفاوت از آنچه واقعاً هست جلوه دهد!
حالا چه چیزی باعث می‌شود ما باور کنیم؟ آیا باورهای ما یک روز فقط خود به خود ایجاد می‌شود؟ آیا ما خودمان باورهایمان را ایجاد می‌کنیم؟ باورهای ما به شیوه‌ای تصادفی ایجاد نمی‌شود؛ بلکه تماماً توسط عامل پنجم یعنی برنامه‌ریزی ایجاد می‌شود.
۵. برنامه‌ریزی‌ها: ما چیزی را باور می‌کنیم که برنامه‌ریزی شده‌ایم تا باورش کنیم. شرطی‌شدگی‌های ما از همان بدو تولد تقریباً اکثر آنچه را که درباره خودمان ‌و نیز آنچه در اطرافمان می‌گذرد باور داریم، شکل داده و مستحکم کرده است. فارغ از اینکه برنامه‌ریزی‌های ما درست و غلط، صحیح یا ناصحیح بوده باشد، نتیجه‌اش چیزهایی است که امروز باور داریم.
خلاصه‌اش این است:
۱. برنامه‌ریزی‌ها باورها را خلق می‌کند.
۲. باورها نگرش‌ها را ایجاد می‌کند.
۳. نگرش‌ها احساسات را ایجاد می‌کند.
۴. احساسات اعمال را شکل می‌دهد.
۵. اعمال نتایج را به بار می‌آورد.
مغز این‌طور عمل می‌کند. اگر می‌خواهید به شیوه بهتری خود را مدیریت کنید و نتایجی را که می‌بینید تغییر دهید، هر زمان که بخواهید می‌توانید انجامش دهید. از گام نخست شروع کنید؛ برنامه‌ریزی‌هایی را که شده‌اید تغییر دهید.

-ترجمه اختصاصی از کانال گورو کوین.
@Gurukevin

کوین ترودو | KT

10 Oct, 13:22


#موزیک‌حال‌خوب‌کن

کوین ترودو | KT

09 Oct, 15:42


#کتاب
#خانه‌تکانی‌مغزی ۷

مغز انسان هر کار ممکنی را که به آن بگویید انجام خواهد داد؛ به شرط اینکه اغلب و به قدر کافی قدرتمند به آن القا کنید. اگر به مغز چیزهای اشتباه درباره خود بگویید همان را قبول و بر اساس آن عمل خواهد کرد.

ضمیر ناخودآگاه تفاوتی بین این جمله که من بی‌عرضم و این جمله که من برازنده، کاردرست و توانمندم، قائل نیست. همچنین مغز تفاوت بین این جمله که ما فقیریم و این جمله که ما ثروتمندیم را نمی‌داند. هر طور آن را برنامه‌ریزی کنیم فقط می‌پذیرد.

ساز و کار برنامه‌ریزی درونی ما هر چیزی را که به آن بگوییم بدون اینکه تبعیضی قائل شود می‌پذیرد. در نتیجه، وقتی به خود می‌گوییم که «اصلاً مهم نیست چه کار می‌کنم در هر صورت نمی‌تونم پول کافی در بیارم تا نیازهام رو برطرف کنم»، ضمیر ناخودآگاه نیز خواهد گفت «بسیار خب، هر چیزی رو که به من داری می‌گی بهش عمل می‌کنم. من اطمینان حاصل می‌کنم که نتونی نیازهات رو برطرف کنی». سپس مغز کنترل فوق العاده خود را بر جسم و ذهنمان اعمال می‌کند تا همان نتیجه‌ای را که به آن گفتیم محقق کند.

-اختصاصی کانال گورو کوین
@Gurukevin