"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

@azarmansouri


مرجع رسمی اخبار و دید گاههای آذر منصوری

در تلگرام
در اینستاگرام:azar_mansoori43

در کلاب هاووس ! https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858:

در توئیتر:

https://twitter.com/
MansooriAzar?s=0

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 19:45


❇️ بيانيه جبهه اصلاحات ايران در اعتراض به اقدام مداخله جويانه اتحاديه اروپا در خصوص حاكميت ايران بر جزاير سه گانه / هرگونه ادعاى مالكيت و حاكميت در باره سه جزيره ايرانى فاقد اعتبار تاريخى، بين المللى و غيرقابل مذاكره است

🔺جبهه اصلاحات ايران با صدور بيانيه اى نسبت به اقدام ناشایست و مداخله جويانه اتحادیه اروپا در حمايت از ادعاى امارات در موضوع مالكيت و حاكميت ايران بر جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی اعتراض و آن را محكوم كرد و این ادعاى بی اساس و باطل را غیرقابل مذاکره دانست.
در اين بيانيه آمده است:

🔹در اقدامی بی سابقه اتحادیه اروپا در بیانیه اى مشترک، همزبان با کشورهای جنوب خلیج فارس، حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر سه جزیره ایرانی تنب بزرگ،‌ تنب کوچک و ابوموسی را مورد تردید قرار داده و با نهایت تأسف از عبارت اشغال نیز در توصیف وضعیت این جزایر استفاده کرده است. مسلما این بیانیه فاقد اعتبار بین المللی و تاریخی است و ظاهرا در شرایط دشوار اقتصاد اروپا، واکنش به جنگ روسیه در اوکراین و نيز کنشی تجاری ـ اقتصادی از سوی این اتحادیه برای گسترش مناسبات اقتصادی با کشورهای ثروتمند خلیج فارس است.

🔹پیش از اتحادیه اروپا نیز جمهوری خلق چین و جمهوری فدرال روسیه بنا به دلایلی در مناسبات خود با کشورهای جنوب خلیج فارس، مواضعى ناشایست در رابطه با سه جزیره ایرانی ابراز كرده اند. بی تردید مواضع این دو کشور قدرتمند نزدیک به ایران و عدم اتخاذ مواضع محکم متقابل از سوی جمهوری اسلامی ایران، در تکرار چنین ادعاهایی از سوی سایر کشورها، موثر بوده است.

🔹اتخاذ چنين مواضعى توسط دولت هاى خارجی، نشان از آسیب پذیری فزاینده جمهوری اسلامی در صحنه بین المللی دارد. عامل اساسی تنزل جایگاه شایسته ایران در جهان، کاهش شدید و مداوم قدرت اقتصادی تحریم شده ایران است. جمهوری اسلامی ایران باید هرچه سریعتر از تله تحریم های جهانی خارج شده و به جایگاه قدرتمند شایسته ملت ایران در اقتصاد جهانی بازگردد.

🔹تا زمانی که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از روند بحرانی کنونی فاصله نگیرد و در خدمت قدرتمندتر شدن ایران در جهان و رفع بحران های جهانی ایران و رفع تحریم های جهانی اقتصاد ایران قرار نگیرد؛ با نهایت تاسف نمی توان مانع تلاش های دشمنان و رقیبان، علیه ملت ایران و ایران زمین شد.

🔹 در مالکیت و حاکمیت ایران بر جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی به دلالت اسناد متعدد تاریخی هیچ تردیدی وجود ندارد و جبهه اصلاحات ایران این موضوع را اساسا غیرقابل مذاکره می داند و هرگونه ادعای خلاف آن، بی اساس و باطل است.

🔹حمایت از تمامیت ارضی ایران زمین وظیفه مشترک همه ما ایرانیان است. وظیفه مبرم همه ما، در هرکجا و با هر سلیقه و باور و موضع سیاسی و فکری و اعتقادی، این است که یکپارچه از تمامیت ایران زمین دفاع کنیم و اجازه ندهیم که نابسامانی های تاسف بار کشور و اختلاف نظرهای بعضا اساسی،‌ ما را در اتخاذ مواضع مشترک مستحکم در برابر گستاخی های رقیبان و مخالفان ایران زمین مردد کند.


👈🏼 متن کامل بیانیه

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 11:53


❇️ واكنش رئيس جبهه اصلاحات ايران به دخالت مخالفان رئيس جمهور در عزل و نصب ها

🔺آذر منصورى رئيس جبهه اصلاحات ايران در واكنش به فشار مخالفان رئيس جمهور براى
عدم تغيير در سياست گذارى ها و اصلاح رويكردها و ساختارها و دخالت بى سابقه آنها در عزل و نصب ها را وفاق ندانست و بلكه اين رفتار را پيامى به جامعه معترض خواند كه رأى شما منشأ تغيير و اصلاح نيست.

🔹 رئيس جبهه اصلاحات ايران در شبكه ايكس نوشت:
"فشار مخالفان رئيس جمهور براى عدم تغيير در سياست گذارى ها و اصلاح رويكردها و ساختارها و دخالت بى سابقه آنها در عزل و نصب ها، نه تنها نامش وفاق نيست، بلكه اين پيام روشن را به جامعه معترض، مردد و نااميد از صندوق رأى و انتخابات مى دهد كه رأى شما منشأ تغيير و اصلاح نيست.
نتيجه؟!"

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 08:38


https://www.karzar.net/164438

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 05:53


🖊 بهانه؛ جوانی جمعیت/ مقصود؛ تضییع حقوق زنان

✍🏻امتداد-مرجان زهرانی:
واقعا برای افزایش جمعیت نیازمند همسر و مادران کودک و نوجوان هستیم؟ فاطمه موسوی، جامعه‌شناس و عضو گروه مطالعات زنان انجمن جامعه‌شناسی معتقد است ادعای اینکه کودک همسری و کودک مادری به افزایش جمعیت کمک می‌کند دروغ است. او به «امتداد» می‌گوید: «با یک محاسبه ساده متوجه می‌شوید که اساسا نیازی نیست برای افزایش جمعیت سراغ کودک همسری و کودک مادری رفت. یک زن به طور طبیعی و فیزيولویک معمولا بین ۱۵ تا ۴۵ سالگی آماده بارداری است. یعنی بازه زمانی ۳۰ ساله برای بارداری فرصت دارد که پنج سال اول و ده سال آخر با عوارض همراه است و از نظر پزشکی توصیه نمی‌شود؛ همچنان ۱۵ سال فرصت بارداری مناسب وجود دارد پس چه لزومی دارد که این اتفاق زیر ۱۸ سالگی رخ بدهد آن هم در شرایطی که ما به فرد زیر ۱۸ سال گواهینامه و اختیار اموالش را نمی‌دهیم اما او را برای ازدواج و مادری بزرگسال به حساب آورده و به رسمیت می‌شناسیم.»

✳️موسوی توضیح می‌دهد که الان میانگین سن ازدواج در ایران برای زنان ۲۳ سال است. اگر کسی ۲۳ سالگی هم ازدواج کند، برای مثال می‌تواند ۲۶ سالگی فرزند اول را باردار شود و حتی در بازه‌های زمانی مناسب ۲۹، ۳۲ و ۳۵ سالگی دست کم ۳ فرزند دیگر هم به دنیا بیاورد. اگر فردی در همین سن میانگین ازدواج و بعد تحصیلات دانشگاهی، ازدواج کند می‌تواند در بازه‌های زمانی مناسب و کم خطر فرزندانی به دنیا بیاورد. بنابراین سیاست‌گذاری برای ازدواج و بارداری زیر ۱۸ سال فقط با بهانه جوانی جمعیت است ولی مقصود دیگری دارد.

✳️«اگر از عوارض جسمی برای مادر و جنین در بارداری زیر ۱۸ سال هم بگذریم، در تحقیقات جامعه‌شناسی یکی از موارد پیش‌بینی‌کننده‌ طلاق ازدواج زیر ۲۰ سال است و دیگری فاصله سنی بالای ۱۰ سال بین زوجین و هر دو در کودک همسری وجود دارد. مدعی هستند که برای تحکیم بنیان خانواده دختران باید در سنین پایین ازدواج کنند. این کلیشه همواره وجود داشته که دختران در سن پایین سازگارتر هستند و به اصطلاح شوهر می‌تواند آنطور که خودش می‌خواهد دختر را تربیت کند. این یک گزاره کاملا نادرست و باطل از منظر جامعه‌شناسی است. اتفاقا تحلیل آماری نرخ طلاق در گروه‌های سنی نشان می‌دهد که بالاترین نرخ طلاق مربوط به دخترانی است که زیر ۲۰ سالگی ازدواج کرده‌اند.»

✳️به گفته موسوی اغلب دختران بعد از بارداری در این سنین مجبور به ترک تحصیل می‌شوند. بنابراین در سنین بالاتر نمی‌توانند شغل مناسبی پیدا کنند. پس از نظر مالی وابسته به مرد خانواده هستند. این موضوع دختران در چرخه فقر و وابستگی اقتصادی گرفتار می‌کند که همین امر مصایب اجتماعی زیادی به دنبال خواهد داشت.

✳️این جامعه‌شناس معتقد است این گونه سیاست‌گذاری‌ها به دلیل غلبه نگاه ایدئولوژیک و در راستای بازتولید خانواده مردسالار و پدرسالار است. او توضیح می‌دهد: «اغلب از غرب انتقاد می‌شود که به زن نگاه ابزاری دارند اما مگر این نگاه ابزاری نیست که زن صرفا به مثابه زن خانه و مادر خانواده و همسر شناخته می‌شود و در چارچوبی غیر از خانواده رسمیت ندارد. به همین دلیل است که در دولت گذشته هیچ اقدامی در حوزه خشونت خانگی، قتل‌های ناموسی یا حتی حفظ امنیت زنان در محیط کار را شاهد نیستیم. ما از پیش از انقلاب و در اندیشه‌های آقای مطهری با مساله «الگوی سوم زنانگی» مواجه هستیم که می‌گوید نه زن سنتی در خدمت خانواده و نه زن مدرن غربی اما سیاست‌گذاری‌‌ها همچنان در راستای تقویت زن سنتی و در خدمت خانه و خانواده است و عاملیت زنان در همه چیز نفی می‌شود. کودک همسری و کودک مادری هم به نوعی حق زنان برای این که در سن مناسب ازدواج کنند و در شرایط مناسب فرزندی به دنیا آورند را نفی می‌کند. با کودک مادری حق زنان بر بدنشان نفی می‌شود. »

✳️آمار کودک همسری وکودک مادری در سال‌های اخیر به آماری مخفیانه و دردسرساز تبدیل شده. فاطمه موسوی خطاب به سیاست‌گذاران می‌گوید: نمی‌توانید با مخفی کردن آمار رنج کودک مادران را مخفی کنید. مساله حل نشده است.

✳️البته فشار برای مادری با سیاست‌گذاری‌های ضدزن تنها متوجه دختران نوجوان نیست بلکه زنان بالای ۴۰ سال هم این فشار را تجربه می‌کنند. موسوی در مورد این گروه سنی می‌گوید: «از طرفی به دلیل بالا رفتن سن ازدواج و تمایل اکثریت زنان به یک یا دو فرزند بر بارداری در سن بالا نیز که بارداری پرخطر است، اصرار می‌ورزند و در اسناد خود بارداری پرخطر را به بارداری نیازمند مراقبت‌های ویژه تبدیل می‌کنند. این فقط بازی با کلمات است و می‌تواند منجر به ایجاد عوارض بسیاری برای مادر و کودک شود به ویژه که اجباری بودن غربالگری هم ملغی شده و این منجر به افزایش تولد کودکانی با برخی ناهنجاری‌ها چون سندروم داون می‌شود.»

لینک گزارش
@emtedadnet
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Oct, 13:35


‏هدف از تصویب قانون ⁧ #ممنوعیت_نصب_ماهواره ⁩ چه بود و چه نتایجی داشت؟ آیا جامعه امروز ایران کسانی که از ماهواره استفاده می کنند را قانون شکن می داند؟
‏قانون یا رویکردی که در تعارض با مقتضیات جامعه امروز باشد، پیامدی جز تمسخر قانون و تعمیق شکاف حاکمیت_ملت ندارد.
‏⁧ #فیلترینگ ⁩
‏⁧ #حجاب_و_عفاف ⁩
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Oct, 19:25


معاونت زنان ریاست جمهوری در خصوص ابلاغ حکم الهه محمدی و نیلوفر حامدی؛ پیگیر پرونده الهه محمدی و نیلوفر حامدی هستم

🔹زهرا بهروز آذر معاونت زنان ریاست جمهوری در خصوص ابلاغ حکم پنج سال زندان برای دو خبرنگار هم‌میهن و شرق الهه محمدی و نیلوفر حامدی به خبرنگار هم‌میهن آنلاین گفت: موضوع این دو خانم خبرنگار از چند مسیر در حال پیگیری است، و معاونت امور زنان و خانواده هم به سهم خود پیگیر است،

🔹وی افزود: حل این پرونده نیازمند طی شدن یک روال حقوقی است و ما امیدواریم روند پیگیری‌ها نتیجه‌بخش باشد، همه تلاش ما این است که شرایطی فراهم شود که این دو خانم در کنار خانواده خود باشند.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Oct, 10:07


فایل صوتی سخنرانی آذر منصوری در نشست فصلی جبهه اصلاحات استان اصفهان
۲۵ مهرماه ۱۴۰۳
استاندار دولت پزشکیان هر که باشد، باید مروج گفتمان این دولت و پاسخگوی عملکرد خود در قبال جامعه، به خصوص حامیان رئیس جمهور باشد.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Oct, 09:46


✍🏻آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت

✳️جای روزنامه نگارانی که به وظیفه و رسالت حرفه ای خود عمل می کنند، زندان نیست. از دولت و قوه قضاییه انتظار می رود مانع اجرای حکم پنج سال حبس ⁧ #نیلوفر_حامدی⁩ و ⁧ #الهه_محمدی⁩ شوند.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 21:15


خبر مهم:

‏«دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل پایان تحریمهای ⁧ #ایران⁩ براساس مقررات بند ۳، ۴ و۶ ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ شامل آزمایشات موشکی،محدودیت صادرات و واردات اقلام موشکی به ایران وتحریم های مربوط به توقیف اموال وارائه خدمات مالی به افراد ونهادهای ایرانی تحت تحریم آن شورا را اعلام کرد.»
@azarmansouru⁩

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 09:40


🖊 پایان زندگی در فضای تعلیق

✍️ جواد کاشی

✳️خاورمیانه در یکی دو دهه گذشته در خلسه ناشی از «نه جنگ نه صلح» روزگار گذرانید. جنگ یا صلح، پا در واقعیت عینی دارند. اما نه جنگ نه صلح به معنای زندگی در فضای تعلیق است. تعلیق هنگامی که به طول انجامد، فضای سیاسی را خلسه‌آمیز می‌کند. در حس تعلیق واقعیت، گاهی خیال و آرزوهای رنگارنگ گریبان آدمی را می‌گیرد، گاهی ترس و کابوس‌های بزرگ. آنچه از میان برمی‌خیزد، حساب و کتاب واقعیت‌های ملموس و در دسترس است. خرد از میان برمی‌خیزد چون از لذت ناشی از آرزواندیشی‌ها می‌کاهد. تداوم فضای خلسه ناشی از تعلیق، بی‌هزینه نیست. چه بسا دار و ندار زندگی واقعی مردمان را بفروشی تا ازکابوس‌های فضای خلسه کم کنی و به آرزوها و امیدها بیافزائی.

✳️بازیگران سیاسی در دوران خلسه نمی‌مانند. بالاخره روزی می‌رسد که بازیگری برای رهایی از کابوس‌ها پا به خاک واقعیت می‌گذارد تا آرزوهای بلند خود را محقق کند. آنگاه همه چیز چهره تازه‌ای به خود می‌گیرد. فضای خلسه‌آمیز خاورمیانه را عملیات هفت اکتبر یحیی سنوار پایان داد یا عزم نتانیاهو برای آغاز یک جنگ دراز مدت؟ هرچه بود، دوران تعلیق فضای خاورمیانه به پایان رسیده است. بازنده کسی است که با حجم فراوان تبلیغات تلاش می‌کند به خلسه دوران تعلیق ادامه دهد. درست مثل کسی است که خانه‌اش آتش گرفته اما آسودگی کنج اتاق خود را رها نمی‌کند. عقل حسابگر باید فراخوان شود، اگر حقیقتاً توان جنگ در کیسه هست، باید مقابله کرد. اما اگر نیست، صلح و سازش سویه دیگر واقعیت است. یحیی سنوار مرد شجاع و جسور میدان بود. اما لازم بود جسارتش را با خرد موقعیت شناس سیاسی همراه کند. 

✳️خاورمیانه به سوی افق تازه‌ای می‌رود. دوران تعلیق و خلسه پایان یافته است: اینک سه چشم‌انداز پیش روی ماست. چشم‌انداز اول غلبه یکی بر دیگری است. چشم‌اندازی که یکی را ارباب و دیگران را برده و رعیت می‌کند. چشم‌انداز دوم جنگ همه جانبه و ویرانی کل منطقه است. اما یک چشم‌انداز سوم هم وجود دارد. بازیگران منطقه با توجه به نقاط قوت و ضعفی که علنی شده، به سمت یک سازش و صلح حرکت کنند. البته امروز طرح صلح به چشم‌انداز اول می‌ماند، اما می‌توان برای وصول به چنان چشم‌اندازی کسب آمادگی کرد. کاری که انجامش ساده نیست. از مردان جنگی کاری برای برون رفت از فاجعه برنمی‌آید. منطقه نیازمند کسانی است که برون رفت از خلسه تعلیق را با گام نهادن در سرزمین صلح به پایان ببرند.

*کانال نویسنده
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 07:54


‏وزیر اقتصاد دولت چهاردهم گفته چاره اصلی ناترازی ها و کسری بالای بودجه و بهبود ⁧ #زندگی ⁩ و معیشت مردم، انجام ⁧ #اصلاحات_اقتصادی ⁩ و ⁧ #کاهش_تحریم ⁩ هاست.
‏آیا توافقی در مجموعه حاکمیت برای همکاری با دولت، انجام این اصلاحات و رفع تحریم ها وجود دارد؟
‏اگر هست نشانه های آن کدام است؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 07:19


🖊چاره اصلی انجام اصلاحات جدی اقتصادی و تلاش براى كاهش تحریم ها است

✍️عبدالناصر همتى وزير امور اقتصادى و دارايى:

✳️ناترازی های جمع شده، کسری بالاى بودجه و ریسکهای سیاسی، قدرت عمل دولت را شدیداً محدود کرده و پيامد منفى براى بازار سرمايه و تامين مالى داشته است

✳️با وجود بى سابقه بودن مشكلات، مسائل اصلى وموانع حل آنها در ستاد اقتصادی دولت بحث شده و با اشراف كامل و واقع بينانه درحال چاره انديشى هستيم.

✳️باید بپذيريم،چاره اصلی در انجام اصلاحات جدی اقتصادی و تلاش براى كاهش تحریم ها است.

✳️با دستورات و توجه ویژه رییس‌جمهور، کاهش کسری بودجه و در نهایت تامین مالی صحیح کسری بودجه، کاهش ریسکهای سیستماتیک در اقتصاد تا جایی که در توان دولت باشد،رفع تنگناى مالى بنگاه‌ها، كاهش نرخ سود موثر، كاهش قيمت‌گذاریهای دستوری و شكاف نرخ ارز نيما و بازار براى حذف رانت و كاهش سوء تخصيص منابع، در دستور کار دولت است.@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Oct, 19:43


بیانیه حزب اتحاد ملت در محکومیت موضع مشترک اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه ایران

به گزارش روابط عمومی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، این حزب با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکومیت موضع مشترک اخیر اتحادیه اروپا و اعضای شورای همکاری خلیج فارس در خصوص حاکمیت کشورمان بر جزایر سه‌گانه ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ بر لزوم اتخاذ موضع مقتدرانه دستگاه دیپلماسی در این باره تاکید کرد.

🔸متن این پیام به شرح زیر است:



بسمه تعالی

🔹بیانیه مشترک اخیر شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در حالی صادر شد که بار دیگر ادعاهای بی‌اساس درباره تمامیت ارضی ایران در آن گنجانده شده بود. متاسفانه در سال‌های اخیر، شاهد تکرار این سخنان بی‌پایه که مالکیت ایران بر جزایر سه‌گانه را هدف قرار می‌دهند، بوده‌ایم.

🔹هرچند کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پیش از این نیز ادعای واهی اشغال این جزایر را مطرح کرده بودند، اما این نخستین بار است که این اظهارات غیرواقع و گستاخانه از زبان مجموعه یا کشوری خارج از این گروه شنیده می‌شود. حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، این اقدام و گستاخی شورای همکاری خلیج‌فارس و اتحادیه اروپا را با شدیدترین لحن محکوم می‌کند.

🔸در این راستا، طرح چند نکته ضروری به نظر می‌رسد: 

🔹جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، بخشی همیشگی از خاک ایران هستند و طرح ادعای اشغال آن‌ها بی‌معنی است. تمامیت ارضی کشور که با فداکاری دلیرانه ایرانیان حفظ شده است، خط قرمز غیرقابل‌گذشت همه جریانات فکری و سیاسی داخلی با هر گرایشی محسوب می‌شود و این مبنای مشترک، قابل خدشه نیست. این موضع، در عین احترام به مرزهای بین‌المللی تمام کشورهاست.

🔹همان‌طور که تمامیت ارضی اوکراین قابل احترام و تجاوز به مرزهای این کشور محکوم است، اتحادیه اروپا و سایر کشورها نیز باید استانداردهای دوگانه خود را کنار گذاشته و با احترامی که شایسته ملت بزرگ ایران است، رفتار کنند و از طرح ادعاهای شبهه‌برانگیز بپرهیزند. 

🔹به نظر می‌رسد دستگاه دیپلماسی کشور باید در این زمینه فعالانه‌تر عمل کند. با کمال تاسف، این نخستین باری نیست که چنین ادعاهای کذبی مطرح می‌شود و متاسفانه شاهد گسترش این ادعاها و همراهی برخی کشورها در این رابطه هستیم.

🔹طبیعی است که ایران، با تکیه بر پشتوانه حقوقی، تاریخ و اقتدار خود، هرگونه خدشه نسبت به مالکیت خود بر این جزایر را نمی‌پذیرد. اما تکرار این ادعاهای بی‌اساس از سوی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و به‌ویژه امارات متحده عربی، آن هم با حمایت برخی کشورها، نیازمند برخورد فعال‌تر دیپلماتیک است. 

🔹در پایان، ضمن محکومیت مجدد این اقدام گستاخانه، امید است که با اقتدار بیشتر و فعالیت مؤثرتر دستگاه دیپلماسی کشور در راستای برطرف کردن زمینه و ریشه‌های این قبیل مواضع، دیگر شاهد تکرار چنین ادعاهای واهی و گستاخانه نباشیم. 

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی 
٢٧مهرماه ۱۴۰۳

🔻کانال تلگرام حزب:
@ETEHADMELLATIRAN

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Oct, 19:42


‏طرح ادعای اشغال جزایر ⁧ #ابوموسی ⁩، ⁧ #تنب_بزرگ ⁩ و ⁧ #تنب_کوچک ⁩ از سوی کشورهای حاشیه ⁧ #خلیج_همیشگی_فارس ⁩، اقدامی گستاخانه و بی اساس است . ⁧ #تمامیت_ارضی_ایران ⁩، خط قرمز ملت بزرگ ایران فارغ از تفاوت دیدگاهها و نگرش هاست. ضروری است دستگاه دیپلماسی کشور فعال تر عمل کند.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Oct, 22:15


🖋️ آذر منصوری در اصفهان: استاندار نباید صرفاً بر اساس نظر یک جریان خاص باشد، استاندار هر که باشد، باید نماینده گفتمان دولت بوده و توانایی ایجاد امید و جلب اعتماد جامعه را داشته باشد

✳️بدر همایش فصلی حزب اتحاد ملت استان اصفهان، آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد و رئیس جبهه اصلاحات ایران، به بررسی مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی پرداخت و بر نقش اساسی احزاب در حل مشکلات کشور تأکید کرد. او با اشاره به بحران زاینده‌رود، مسئولیت احزاب و اصلاح‌طلبان در حل این بحران را برجسته کرد و بر لزوم تلاش جمعی و فکری برای رفع این معضل تأکید کرد.

✳️به گزارش دیدبان اصفهان: منصوری در این همایش از چالش‌های پیش روی اصلاح‌طلبان و حزب اتحاد ملت در سال‌های اخیر گفت. او به بیانیه گام دوم انقلاب و شرایط سخت پس از خرداد ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود که علی‌رغم فشارها، حزب اتحاد به فعالیت خود ادامه داده و اکنون به عنوان یکی از قدرتمندترین احزاب سیاسی کشور به فعالیت خود افتخار می‌کند. او همچنین به یک‌دست‌سازی فضای سیاسی پس از این دوران اشاره کرد و از ضرورت تقویت تحزب در کشور سخن گفت.

✳️او به نقش احزاب در انتخابات و سیاست‌ورزی اشاره کرده و اظهار داشت تا زمانی که دولت حزبی در کشور تشکیل نشود، نمی‌توان به تأثیرگذاری پایدار احزاب امید داشت. منصوری بر اهمیت کار تشکیلاتی و توسعه فعالیت حزبی تأکید کرد و گفت: «چراغ تحزب نباید خاموش شود». او از پیچیدگی‌ها و دشواری‌های کار حزبی صحبت کرد و تأکید کرد که با استقامت و تلاش، نتیجه این فعالیت‌ها در بلندمدت دیده خواهد شد.

✳️آذر منصوری در سخنان خود به موضوع استاندار اصفهان پرداخت و تأکید کرد که انتخاب استاندار نباید صرفاً بر اساس نظر یک جریان خاص باشد. او گفت که استاندار هر که باشد، باید نماینده گفتمان دولت بوده و توانایی ایجاد امید و جلب اعتماد جامعه را داشته باشد. منصوری همچنین بر لزوم تعامل و گفت‌وگو با نمایندگان دولت در استان‌ها تأکید کرد و بیان داشت که جریان میانه باید به‌عنوان واسطه بین مردم و حاکمیت عمل کرده و مطالبات مردم را به حاکمیت منتقل کند.

✳️پس از انتخابات سال ۹۸ و کاهش مشارکت مردمی، حزب اتحاد رویکرد خود را به سمت اصلاحات جامعه‌محور تغییر داد و بر انتخابات آزاد و عادلانه تأکید کرد. منصوری به شکاف عمیق بین جامعه و حاکمیت اشاره کرد و گفت که اصلاح‌طلبان با از دست دادن سرمایه اجتماعی خود در یک موقعیت دشوار قرار گرفته‌اند، اما تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ را دستاوردی مهم برای اصلاح‌طلبان دانست.

✳️منصوری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت وفاق ملی اشاره کرد و بر لزوم آشتی با بخش‌های مختلف جامعه تأکید کرد. او افزود که حزب اتحاد برنامه‌های منسجمی برای انتخابات ۱۴۰۰ ارائه داده بود و حالا باید به تلاش برای تحقق جامعه‌ای قدرتمند و دولتی توانا ادامه دهد. همچنین، او گفت حزب اتحاد به دنبال سهم‌خواهی از دولت نیست، بلکه می‌خواهد به عنوان جریان سیاسی مستقل و پرسشگر عمل کند.

✳️در پایان، منصوری بر ضرورت تقویت تشکیلات حزب و ایجاد اتاق‌های فکر تأکید کرد. او خواستار توجه بیشتر به مسائل زنان و جوانان شد و بیان کرد که باید برای رفع کلیشه‌های جنسیتی و افزایش مشارکت جوانان در سیاست‌ورزی حزبی برنامه‌ریزی شود.

[برای مطالعه مطلب در سایت دیدبان اصفهان اینجا کلیک کنید]
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Oct, 22:14


🖋️ عملیات تخریب امید، با رمز وفاق

امتداد - گروه سیاسی:
ظاهرا جماعت پایداری، به خوبی توانسته‌اند بادبان‌ها را بچرخانند و در دولت پزشکیان برای خود جا باز کنند؛ این سیاست  با رمز «وفاق» در حال گسترش است و در کل دولت به مشام می‌رسد. اما گویی در وزارت فرهنگ بیشتر استشمام می‌شود.

✳️تعلل عجیب در انتصابات و زمزمه ماندگاری بدترین مدیران فرهنگی در تاریخ انقلاب فقط یک معنا می‌دهد؛ آنهم «جوانمرگی امیدی که در بهار 1403» جوانه زد. جوانمرگی میتواند به زودی همه را خسته و خانه‌نشین کند. امیدهایی که به حرکت منجر شده بود حالا به تعجب و یاس رسیده است.

✳️حالا خبرهای عجیب درباره انتصاب معاون فرهنگی وزیر علوم دولت رئیسی در وزارت ارشاد به گوش می رسد که خبرگزاری تسنیم با شور و اشتیاق از قطعی شدن آن خبر داده است.  کسی که در دوران مدیریت مجموعه تفکر آنها در دانشگاه ها، اخراج دانشجویان و اساتید اتفاق افتاد. آش این اخراجها آنقدر شور بود که رئیس جمهور و مجموعه دولت در اولین اقدامات خود تلاش کردند تا آنها را به دانشگاه بازگردانند.

✳️حفظ و به کارگیری کسانی که در نوک پیکان لجاجت و تقابل فرهنگی با دانشجویان در سه سال گذشته بودند در این دولت و سپرن سکان فرهنگ کشور به آنها چه معنایی می‌دهد جز عقب نشینی یا عبور از شعارهای انتخاباتی.

✳️البته تلاش نهادهای قدرت و جبهه پایداری برای حفظ مدیران سابق ادامه دارد اما دولت مردمی پزشکیان وامدار دولت سایه‌ نیست که حالا خود را بدهکارش بداند یا از ترس حملاتش، نیروهای جان برکفش را در وزارتخانه ها حفظ کند.

✳️وزارت فرهنگ در بهار و خرداد امسال رسما ستاد انتخاباتی سعید جلیلی بود و این تفکر بسته که تحت سیطره حلقه نزدیکان سببی آقای رئیسی اداره میشدند، می داند که بهترین راه ضربه زدن به دولت پزشکیان نابودی امیدی است که در رای دهندگان شکل گرفته بود. آیا فردی بهتر و کارآمدتر از نزدیکان تفکر پایداری وجود نداشت که سکان بخش فرهنگ کشور را به او بسپارید؟ آیا جریان سیاسی نزدیک به رئیس جمهور تا این اندازه از مدیران تهی است که دست به دامن پایداری ها شدید؟

✳️امیدواریم زمزمه‌های تغیر و ثبات در مهمترین وزارتخانه دولت، بر اساس اصل مهم اعتقاد به «تغییر» باشد و نه «چرخش ناگهانی»؛ به ویژه در گلوگاه‌های اصلی چون معاونت فرهنگی، صندوق هنر، نهاد کتابخانه‌های کشور، خانه کتاب، پژوهشگاه فرهنگ و.../امتداد
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

16 Oct, 12:01


🖋️ چرا نباید الهه محمدی و نیلوفر حامدی مشمول عفو شوند؟

✍🏻کامبیز نوروزی حقوقدان : به طور کلی پرونده خانم ها «حامدی و محمدی» از همان ابتدای تشکیل با انتقادات حقوقی متعددی روبرو شد. اولا بازداشت این دو خبرنگار دلیل موجه قانونی نداشت و پرونده این دو روزنامه نگار شایسته یک بازداشت طولانی حدود دو سال نبود.

✳️ نکته بعدی اینکه یکی از اتهامات این دو خبرنگار، همکاری با دولت متخاصم امریکا بود که از همان ابتدا مشخص بود که این عنوان اتهامی مردود است، زیرا بین دولت های ایران و ایالات متحده امریکا هیچ گاه رابطه مخاصمانه ای وجود نداشته و چنین اتهامی از همان اول مشخص بود که مردود است ولی شاید برای توجیه بازداشت آنها، چنین اتهام سنگینی به آنها وارد شد.
 
✳️این حقوقدان ادامه می دهد: خوشبختانه در آرای قضایی به درستی این بخش از اتهام یعنی «همکاری با دولت متخاصم امریکا» این دو خبرنگار مبرا شناخته شدند و این اتهام رد شد اما در مورد دو اتهام دیگر یعنی «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به اعتقاد من این اتهامات از لحاظ حقوقی وارد نیست، چرا که این دو روزنامه نگار هیچ گاه فعالیت تبلیغی علیه نظم نکردند خبرنگارانی بودند که در انجام وظایف حرفه ای خبرشان را تهیه و منتشر کردند، نه اقدامی علیه امنیت کشور بود و نه فعالیت تبلیغی علیه نظام تلقی می شود. ما در سال ۱۴۰۱ در جریان اعتراضاتی که رخ داد شاهد وقایعی بودیم که این وقایع خیلی چیزها را تحت تاثیر قرار می داد و نمی توان انجام وظایف حرفه ای و قانونی دو خبرنگار را به عنوان فعالیت تبلیغی یا تبانی علیه امنیت کشور دانست. بنابراین به اعتقاد من این اتهامات وارد نیست.
 
✳️نوروزی می گوید: نمی دانم که بعد از حکم جدید قوه قضاییه وکلای این دو روزنامه نگار مبادرت به اعاده دادرسی کردند یا نه؟ چون این امکان وجود دارد که از این آرا، تقاضای اعاده دادرسی بشود.
 
✳️این حقوقدان تاکید می کند: در مورد بازداشتی های سال ۱۴۰۱ با ابتکار رییس محترم قوه قضاییه، فرمان عفوی توسط مقام رهبری صادر شد و قاعدتا هم خانم محمدی و هم حامدی باید مشمول این عفو باشند و شرایط استفاده از این عفو را دارند، اما ما نمی دانیم به چه دلیل این دو نفر را از این عفو مستثنی کردند.آنگونه که من در خاطره م هست در آن بخشنامه عفو، شرایط خاص یا استثنایی قرار نداده بودند که به استناد آن این دو نفر نتوانند از این عفو استفاده کنند.
 
✳️نوروزی در پایان برای لغو حکم جدید این دو روزنامه نگار توصیه می کند: کارهایی مانند استعلام از شخص آقای رییس قوه قضاییه یا حتی بردن پرونده به اعاده دادرسی که وکلایشان باید انجام دهند و در اعاده دادرسی هم باید مشمول این عفو بشوند، حتما تاثیر گذار است. حمایت صنفی هم با رعایت اصول و قواعد رفتارهای مدنی همیشه برای روشنگری مناسب است. به هر حال «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» هر دو روزنامه نگار هستند و مسائل مربوط به حقوق روزنامه نگاری به عنوان یک امر صنفی، مساله مشترک همه روزنامه نگاران از هر طیف و جریان سیاسی و مطبوعاتی است. حمایت صنفی همیشه بخشی از اقداماتی است که هر صنف برای دفاع از حقوق خود باید انجام دهد و طبیعی است این حمایت صنفی باید با رعایت اخلاق حرفه ای، قوانین و مقررات و با لحن و زبان مدنی این موضوع مورد بحث و بررسی و تحلیل قرار بگیرد./شفقنا
@kambiznouroozi
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Oct, 13:32


🔸آنهایی که از سر بغض و خشم یا فرصت طلبی و احتمالا ادراکی طفیلی‌وار از کنش سیاسی، حمایت از اسراییل و راهبرد خارج از ضابطه‌اش را به مثابه فرصتی برای «پر کردن خلا قدرت»!) تصور کرده‌اند یا به خیال «جنگ محدود» هنوز خواب پنبه‌دانه‌قدرتی را می‌بینند که آتش دامنگیرش مردم غیرنظامی را شامل نمی‌شود، فرصت ادعای «آدمیت» را برای همیشه از دست داده‌اند!
@sahandiranmehr

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Oct, 13:20


📝📝📝وفاق با کدام خوانش؟

✍️گفت‌و‌گوی سعید حجاریان با روزنامه «شرق»، سه‌شنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳


📍برشی از گفت‌و‌گو

خاتمی، چهار سال دولت‌اش را به دموکراسی و چهار سال را به توسعه اختصاص داد و مجموع عملکرد ۸ ساله‌‌اش از منظر شاخص‌ها قابل قبول است. یعنی، توسعه دموکراتیک در دستور کار قرار گرفت. اما پای دموکراسی آن را قلم کردند! در دولت روحانی حرف‌هایی از جنس دموکراسی زده شد، اما در عمل اتفاقی رخ نداد و این مسئله، ناشی از آن بود که ایشان می‌خواست سرریز پروژه برجام را به سیاست داخلی تزریق کند آن هم صرفاً در زمینه توسعه اقتصادی. دولت روحانی به‌دنبال نرمال‌سازی بود، و تا حد قابل قبولی این کار را پیش برد اما مشکل این بود که در داخل خیلی با گروه‌های مخالف خود درگیر ‌شد و با ادبیات خاص خودش حرف‌هایی می‌زد که به مذاق ساخت قدرت خوش نمی‌آمد. و این امر از آنجا نشأت می‌گرفت که دولت اعتدال برخلاف دولت اصلاحات، پیوست سیاست داخلی نداشت. ضعفی که در دولت آقای پزشکیان هم محسوس است.

متن کامل را
اینجا و یا در روزنامه شرق بخوانید

📌نشانی‌های سعید حجاریان در شبکه‌های مجازی👇:
تلگرام | اینستاگرام | اکس (توییتر)@azarmansouri