آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

@ayatollahziaabadi


جهت ارتباط با مدیر کانال
@ziaabadi_admin

#آیت_الله_ضیاءآبادی
#آیت_الله_ضیاآبادی
#ضیاآبادی

آدرس دو صفحه اینستاگرام:
ayatollah_ziya_abadi
ziya.abadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

10 Oct, 20:23


یا لطیف
به اطلاع مخاطبان محترم می رساند؛ بیست و ششمین روضه منور بیت عالم ربّانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمت الله علیه،
جمعه (فردا) بیستم مهر ماه ساعت ۱۶:۱۵ الی ۱۷:۳۰ برگزار خواهد شد.
آدرس👇
تجریش جلوتر از چهارراه شهرداری کوچه شهید صادقی نبش بهار
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

21 Sep, 07:09


تفاوت معاشران از نگاه امام صادق(علیه السلام)

يك جمله هم از امام صادق(علیه السلام) بشنويم كه فرمود:(اَلاِخوانُ ثَلاثَةٌ فَواحِدٌ كَالْغِذاء الَّذِي يُحْتاجُ اِلَيه كُلَّ وقتٍ)؛«معاشران سه گروهند؛ گروهي مانند غذايي هستند كه پيوسته و در هر زمان مورد نياز انسان است».

ما به رفيق ناصح مشفق، پيوسته نيازمنديم، تا علي‌الدّوام ما را تكان بدهد و ما را از خواب غفلت بيدار كند.

اين چنين رفيقی از آب و نان براي ما لازم تر است. اگر نباشد به مرگ ابدي مي‌افتيم!

(وَالثّاني في مَعْني الدَّاء)؛«گروه دوّم كساني هستند كه معاشرت با آنها مانند درد و بيماري است».كه عارض انسان مي‌شود و مايه‌ي ناراحتي مي‌گردد و راه تخلّص از آن را نمي ‌يابد.

(والثالِث في مَعْني الدَّواء) تحف العقول صفحه 239 نقل به اختصار؛«گروه سوّم مانند دارو و درمان دردند { كه انسان گاهي به آن نيازمند مي‌شود ، نه هميشه } »پس گروه اوّل هميشه مورد نياز انسانند و گروه دوّم هيچ گاه مورد نياز نيستند و گروه سوّم گاهي مورد نياز واقع مي‌شوند.


@safirehedayaat

از فرمایشات حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی جلد اول کتاب حبل متین(شرح زیارت جامعه کبیره)

@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

21 Sep, 07:08


سه جمله‌ي متين بر دسته‌ي شمشير خاتم النّبييّن (صلی الله علیه و آله و سلم)

در روايت آمده كه رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) دستور داده بود اين سه جمله‌ي بسيار پرمحتوا را بر دسته‌ي شمشيرش حك كرده و نوشته بودند:

(صِلْ مَن قَطَعَك وَ قُلِ الْحَقَّ وَ لَو عَلي نَفسِكَ وَ اَحْسِن اِلَي مَنْ اَساءَ اِلَيْكَ)؛ بحارالانوار،جلد71،صفحه‌ي157و امالي شيخ صدوق،صفحه‌ي72.

با كسي كه از تو جدا شده ارتباط برقرار كن و حق را بگو اگر چه به زيان خودت باشد و با كسي كه به تو بدي كرده نيكويي كن.

چه خوب است ما اين سه جمله را تابلو كرده و به عنوان يك مُذَكّر دائم بر ديوار خانه و محلّ كارمان نصب كنيم و هر روز با ديدن آن خود را متذكّر سازيم و به خود بگوييم:
(صِلْ مَنْ قَطَعَكَ)؛ بپيوند با كسي كه از تو بريده است.

اگر يكي از ارحام و يكي از دوستانت به تو بي اعتنايي كرد و حالي از تو نپرسيد تو به سراغش برو و با تلفن جوياي حالش شو.

نگو من مريض شدم او به عيادتم نيامد، از سفر آمدم به ديدارم نيامد. اينك كه او مريض شده من هم به عيادتش نمي‌روم؛ از سفر آمده به ديدارش نمي‌ روم، نه اين‌چنين نباش بلكه اگر او از تو بريده است تو با او پيوند داشته باش.

(وَ قُلِ الْحَقَّ وَ لَو عَلي نَفْسِك)؛حرف حق را بزن اگر چه به ضرر خودت تمام شود.(وَ اَحْسِنْ اِلي مَنْ اَساءَ اِلَيكَ)؛خوبي كن با كسي كه با تو بدي كرده است كه راه و رسم كريمان چنين است.
بدرفتاري ديگران را با خوشرفتاري خود جبران مي‌ كنند هيچگاه انتقام گيري از خود نشان نمي ‌دهند. در همين يك كار به ظاهر كوچك پيامبر اكرم…(صلی الله علیه و آله و سلم) دقّت كنيد كه به دسته‌ي شمشيرش نوشته است تا به خودش يادآوري كند اينك كه به قدرت رسيده و تشكيل حكومت داده‌اي و شمشير به دست گشته‌اي و مي‌تواني انتقام بگيري از كساني كه زجر و شكنجه‌هاي جسمي و روحي به تو داده‌اند، عبا بر گردنت پيچيده و روي زمينت كشيده‌اند و خاكستر بر سرت ريخته‌اند درگذر و تو اين كار را نكن وانتقام از آنها نگير و اين شمشير را فقط براي گردن دشمنان دين خدا نگه دار.

بلكه زجردهندگان به شخص خودت را مورد مهر ونوازش قرار بده و بدرفتاري آنها را با خوشرفتاري خودت جبران كن.

برگرفته از فرمایشات حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (صفیر هدایت سلسله مباحث معارفی شماره 073)

@safirehedayaat
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

12 Sep, 09:19


این چند جمله نورانی را از حضرت امام عسکری (علیه السلام) بشنویم که ضمن نامه ای به یکی از اصحابشان مرقوم فرموده اند : حقیقت اینکه وقتی خداوند منّان بر اساس رحمت خود تشریع شریعت کرد و برنامه های سعادت آفرین آسمانی خود را برای شما مقرّر فرمود ، دری به روی شما باز کرد و کلیدی به دست شما داد تا از آن در به راه او وارد شوید و با آن کلید ، درهای معارف احکام الهی را به روی خود بگشایید.آن درِ راه خدا و آن کلید ، گنجینه های معارف و احکام الهی ، ولایت محمّد و آل محمّد است که اگر نبود محمّد (صلی الله علیه و آله و سلم) و اوصیاء از فرزندان او (علیهم السلام) شماها همچون بهائم متحیّر و سرگردان بودید که هیچ برنامه ای از برنامه های آسمانی خدا را نمی شناختید و آیا نه مگر به هر شهری از دروازه ی آن باید داخل شد.
بحارالانوار جلد 75 صفحه 374
.
در روایت دیگری که باز از آن حضرت نقل شده است خطاب به شیعیانش فرموده است : شما را سفارش می کنم به تقوای خدا و پرهیزکاری در فضای دینتان و کوشا بودن در اطاعت فرمان خدا و راستگویی و امانتداری چه آنکه وقتی یک فرد از شما طایفه ی شیعه در روش دینی خود پرهیزکاری و راستگویی و امانتداری و خوش خلقی با مردم از خود نشان داد می گویند : این شیعی است و تربیت شده ی در مکتب اهل بیت است و من خوشحال می شوم.خدا را در نظر بگیرید و مایه ی زینت ما باشید و مایه ی ننگ و عار ما نباشید.آری ما اهل همه ی خوبی ها هستیم امّا هیچ بدی از ما نشأت نمی گیرد.
بحارالانوار جلد 75 صفحه ی 372
.
از سخنرانی حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی رحمت الله علیه

@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

05 Sep, 15:34


یا لطیف
به اطلاع مخاطبان محترم می رساند؛ بیست و پنجمین روضه منور بیت عالم ربّانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمت الله علیه،
جمعه (فردا) شانزدهم شهریور ماه ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۸:۳۰ برگزار خواهد شد.
آدرس👇
تجریش جلوتر از چهارراه شهرداری کوچه شهید صادقی نبش بهار
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

08 Aug, 09:38


یا لطیف
به اطلاع مخاطبان محترم می رساند؛ بیست و چهارمین روضه منور بیت عالم ربّانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمت الله علیه،
جمعه (فردا) نوزدهم مرداد ماه ساعت ۱۷:۴۵ الی ۱۹ برگزار خواهد شد.
آدرس👇
تجریش جلوتر از چهارراه شهرداری کوچه شهید صادقی نبش بهار
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

18 Jul, 15:58


روضه اسارت خاندان رسالت از زبان امام سجاد علیه السلام.

حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی

@safirehedayaat

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

15 Jul, 10:16


خدایا تو خود میدانی؛ در دنیا تمام شرف و هویتم و در عالم برزخ و محشر نیز شرفم خدمت به نوکران امام حسین(علیه السلام) است.

@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

13 Jul, 03:04


دقایقی پر حزن و اندوه از عزاداری اولین جمعه ی ماه محرم / ۲۲ تیرماه ۱۴۰۳ - منزل حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمة الله علیه

مداح: آقای اعتمادیان

@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

11 Jul, 17:20


یا لطیف
به اطلاع مخاطبان محترم می رساند؛ بیست و سومین روضه منور بیت عالم ربّانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمت الله علیه،
جمعه (فردا) ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹ برگزار خواهد شد.
آدرس👇
تجریش جلوتر از چهارراه شهرداری کوچه شهید صادقی نبش بهار
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

13 Jun, 16:38


یا لطیف
به اطلاع مخاطبان محترم می رساند؛ بیست و دومین روضه منور بیت عالم ربّانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمت الله علیه،
جمعه (فردا) ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹ برگزار خواهد شد.
آدرس👇
تجریش جلوتر از چهارراه شهرداری کوچه شهید صادقی نبش بهار
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

12 May, 07:48


لحظاتی از روضه بیست و یکم
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

10 May, 09:34


یا لطیف
به اطلاع مخاطبان محترم می رساند؛ بیست و یکمین روضه منور بیت عالم ربّانی حضرت آیت الله ضیاءآبادی رحمت الله علیه،
جمعه (امروز) ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ برگزار خواهد شد.
آدرس👇
تجریش جلوتر از چهارراه شهرداری کوچه شهید صادقی نبش بهار
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

07 May, 07:01


"شرح صدر"
یکی از صفات بسیار عالی انسان، "شرح صدر‍" است. شرح صدر به معنی پرحوصله و پر تحمل بودن و دریادل بودن است. نقطه‌ی مقابل آن، "ضیق صدر" است؛ ضيق صدر همان کم‌حوصلگی و کم‌تحملی و زود از کوره در رفتن است. شرح صدر از نظر قرآن مقدمه هدایت است و ضیق صدر علامت ضلالت است. خداوند در قرآن كريم می‌فرمايد:

"اگر خدا بخواهد کسی را هدایت کند، به او شرح صدر در مورد اسلام عنایت می‌کند، و آن كس را كه (بخاطر اعمال خلافش) بخواهد گمراه سازد، سينه‌اش را آنچنان تنگ می‏سازد كه گويا می‏خواهد به آسمان بالا برود…"(انعام ۱۲۵)

شرح صدر سرمایه عظیمی است، زیرا وقتی حضرت موسی (علیه السلام) از جانب خداوند مامور می‌شود تا به مقابله با فرعون برود، اولین چیزی که از خداوند می‌خواهد، شرح صدر است. وقتی شنید که خدایش فرمود: "برو به سوی فرعون که طغیان کرده است" (نازعات۱۷) فهمید که بار سنگینی بر دوشش نهاده‌اند و به نیروی روحی عظیمی نیاز دارد. حضرت موسی (علیه السلام) دید از یک سو با جبار متکبری همانند فرعون باید طرف گردد و از دیگر سو با طایفه بنی­اسرائیل جاهل و متعصب، باید هم‌افق گردد که هر دم بهانه‌ای دارند و تخلفی می کنند و دشواری‌ها به وجود می‌آورند؛ همان‌ها که وقتی از میقات برگشت، دید که گوساله‌ای را به جای خدا می‌پرستند!

آری، وقتی آن پیامبر عظیم‌الشأن به پیامبری مبعوث شد، دست به دعا برداشت و گفت: "خدای من! اولین سلاحی که در این میدان از تو می خواهم، شرح صدر است؛ به سینه ام گشایش ده، روحم را همچون دریایی ژرف و عمیق ساز تا در برابر حوادث گوناگون طوفانی نشود."(طه ۲۵)

همین شرح صدر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)، زندگی ایشان را مملو از مکارم اخلاق کرده بود. ایشان در زمانی که در مکه زندگی می‌کرد، قدرتی نداشت و از هر سو مورد آزار و اذیت مشرکان بود و نمی‌توانست از خود دفاع کند. اما در مدینه در رأس قدرت بود و حکومت مقتدری را بنا نهاده بود و قوم یهود تحت سیطره حکومت ایشان بودند و می‌توانست درباره بدخواهانش همانند بسیاری از رهبران آن زمان، هر گونه‌ای که بخواهد اعمال قدرت کند. ولی نعمت شرح صدر خدادادی ایشان، تحمل آن همه لطمات و صدمات جسمی و روحی را برای آن حضرت، چه در مکه و چه در مدینه امکان پذیر نموده بود.

به عنوان نمونه، جوانی از یک خانواده یهودی، بر اثر سوء تربیت خانوادگی و دشمنی با آن حضرت، هر روز وقتی که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) از زیر دیوار کوچه رد می شد، او ظرفی پر از خاکستر می کرد و از بالای پشت بام خانه‌اش، بر سر آن حضرت می‌ریخت و تن و لباس ایشان را آلوده می‌ساخت.

رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) به یارانش سفارش کرده و فرموده بود: "در مقابل آزار و اهانتی که به شخص من می‌شود، شما حق نشان دادن عکس العمل ندارید و اگر کسی در غیابم به من اهانتی کرده است، حق ندارید به من بگویید و قلبم را نسبت به او مکدر کنید."

مدتی به همین منوال گذشت. روزی پیامبر مهربانی متوجه شدند که جوان نیامد. این نیامدن جوان، دو سه روز دیگر نیز تکرار شد. حضرت جویای حالش شد، آن گونه‌ای که کسی جویای حال دوستانش می‌شود. یاران ایشان گفتند او بیمار است و بستری شده.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) پس از فراغت از نماز، در مسجد به اصحابش فرمود: "با هم به عیادت مریضی برویم". ایشان حرکت کرده و پشت در خانه‌ای ایستاد. اصحاب گفتند: "آقا! اینجا خانه یک مرد یهودی است". حضرت فرمود: "می دانم!"، سپس در زد؛ مرد یهودی، پدر آن جوان، در را باز کرد. تا چشمش به رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) افتاد، غرق در تعجب و حیرت شد که آن حضرت کجا و در خانه من کجا؟

پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: "پسر شما مریض است. آمده‌ام عیادتش کنم؛ چند لحظه می نشینم و بر می‌خیزم". مرد شرمنده شد و به طرف اتاق پسرش دوید و گفت: "ای پسر! چه نشسته‌ای که پیامبر اسلام به عیادتت آمده است". پسر خجالت‌زده شد و با خود گفت: "ای عجب! آن جسارت از من و این کرامت از او ...". از شدت سرافکندگی سر زیر لحاف برد که چشمانش به دیدگان آن حضرت نیفتد.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) کنار بستر او نشست و فرمود: "جوان، هر روز یادی از ما می‌کردی؛ چند روز نیامدی. شنیدم بیمار شده‌ای. آمدم عیادتت کنم و درباره‌ات دعا کنم که خدا شفایت دهد و موفقت گرداند."

جوان که خود را از شدت شرم و خجالت گم کرده بود در حالی که اشک می ریخت، گفت:"اشهد ان لا اله الا الله و اشهد انک رسول الله"، و اقرار به اسلام کرد و در آن روز، تمام افراد خانواده‌ی آن جوان مسلمان شدند...

(برگرفته از کتاب "خاتم انبیا، رحمت بی انتها"،
تالیف: "آیت الله سید محمد ضیاء آبادی")
منبع:سایت رشد
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

09 Apr, 22:39


ما از ماه رمضان بیرون آمدیم ، بسیار خب چه بهره ای بردیم؟ قرآن می گوید روزه برای تقواست..آیا متقی شدیم؟ یا فقط گرسنگی کشیدیم و قرآن سر گرفتیم؟ این ظواهر فقط ده درصد راه است...
@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

07 Apr, 14:25


🔘 روزۀ قلب

🔹 روزۀ واقعی روزۀ قلب است و قلب روزه‌دار هم آن قلبی است که خود را از هر چه که غیر خداست خالی کرده باشد، تنها خدا در فضای جان حاکم باشد.

✍️ سید محمّد ضیاءآبادی، کتاب ماه رمضان، جلد2، صفحه 67

#ضیاءآبادی #صفیرهدایت #رمضان #خدا

ble.ir/join/NjMxMmVhMz
@safirehedayat_com

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

02 Apr, 21:13


در ماه مبارک رمضان اگر دعای ابوحمزه و جوشن کبیر نخواندید و ختم قرآن نکردید ؛ اشکالی ندارد و مورد اخذ و عقاب خدا قرار نمی گیرید.
آنچه لازم و واجب است ؛ پاک نگه داشتن چشم و گوش و زبان و شکم و دامن است.
اگر این چنین شدیم ؛ به طور حتم مشمول لطف خدا می شویم وگرنه ساعت ها دعای ابوحمزه و جوشن کبیر خواندن و دنبالش چشم و گوش و زبان و ... را آلوده به گناهان نمودن ؛ نتیجه ای جز عقاب خدا نخواهد داشت.

منبع: صفحه اینستاگرام حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی


@AyatollahZiaAbadi

آیت الله سیّدمحمدضیاءآبادی

31 Mar, 17:50


حارث همدانی از قبیله همدان که محب مخلص امام علی علیهم السلام بودند با جمعی از شیعیان خدمت امام مشرف شدند، به امام عرض کرد آقا! روزگار مرا از پا در آورده ولی از افکار بعضی مردم که درباره شما اعتقاد افراطی یا تفریطی دارند رنج می برم...امام علیهم السلام فرمودند:«أَلاّ إنَّ خَيْرَ شِيْعَتِي النَّمَطُ الاَْوسَطُ إلَيْهِمْ يَرْجِعُ الْغْالِي وَبِهِمْ يَلْحَقُ الّتالِي; بهترين شيعيان من آنند که میانه روی می کنند، غلوّکنندگان(تندروها) بايد به سوى آنها باز گردند و کندروها و بازماندگان نیز باید به آنها ملحق شوند».*
*بحار الانوار، جلد 6، صفحه 178
✍️نسخه پی دی اف کتاب امام علی علیهم السلام-حقیقت ایمان، فضیلت پنهان اثر آیت الله سیدمحمد ضیاءآبادی رضوان الله تعالی علیه
@ayatollahziaabadi