الفبای بیهوشی

@anesthesianotes


سایت الفبای بیهوشی
https://anesthesianotes.ir

— تلگرام
https://t.me/anespain
— پست الکترونیک
[email protected]
دکتر محمدرضا درودیان

الفبای بیهوشی

22 Oct, 15:12


اثر فوق چاپ سوم « کتاب درسی مراقبت های ویژه اعصاب» است که در دو جلد منتشر شده است . جلد اول به مباحثی همچون نوروآناتومی ، تشخیص و اداره بیماری ها می پردازد و در جلد دوم به اداره Perioperative بیماران ، مانیتورینگ و درمان های دارویی پرداخته می شود . نویسندگان کتاب عمدتا از اساتید بیهوشی دانشگاه های امریکا هستند که با همکاری اساتید رشته های دیگر همچون جراحی اعصاب و نورولوژی ، این اثر را در حوزه ICU اعصاب به رشته تحریر درآورده اند . گرداننده اصلی کتاب خانم دکتر Elizabeth Mahanna Gabrielli از اساتید بیهوشی دانشگاه میامی امریکا هستند که دارای دو فلوشیپ مراقبت های ویژه و نوروآنستزیولوژی از دانشگاه فلوریدا هستند و مطالب علمی متعددی از ایشان در کتاب ها و مجلات پزشکی به چاپ رسیده است .
در مجموع (دو جلد) کتاب مذکور ۱۲۰۰ صفحه دارد ( که آنها را به هم چسبانیده ایم!) و می توانید آن را با حجم ۲۸ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479969068/Textbook_of_Neurointensive_Care_2024.pdf.html

الفبای بیهوشی

17 Oct, 19:05


نویسنده اول کتاب فوق ، پرفسور Alaa Abd-Elsayed یکی از اساتید مشهور و فعال بیهوشی امریکا است .وی در مصر به دنیا آمد و در همانجا دوره پزشکی عمومی خود را به پایان رساند . در سال ۲۰۰۸ به امریکا رفت و در سال ۲۰۱۴ به عضویت هیات علمی دانشگاه ویسکانسین درآمد . از نامبرده کتب و مقالات فراوانی در زمینه بیهوشی و طب درد به چاپ رسیده است . یکی از کارهای ایشان تحت عنوان مجموعه ۶ جلدی «اطلس مدیریت اینترونشنال درد» قبلا در الفبای بیهوشی معرفی شده است .
کتاب حاضر دارای ۷۲۰ صفحه است و می توانید آن را با حجم ۸ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479830700/Perioperative_Pain_Management_2024.pdf.html

الفبای بیهوشی

16 Oct, 09:09


♦️ « روز جهانی بیهوشی» قصه ای است با قدمت ۱۷۸ ساله که از بوستون امریکا آغاز می گردد......

🔹 🔹زمانی که هنوز حاکم ایران محمد شاه قاجار بود .......

🔹 🔹🔹 و دو سال تا سلطنت ناصرالدین شاه مانده بود

اگر هنوز این قصه تکراری را نخوانده اید ، بر روی لینک زیر کلیک کنید :

https://anesthesianotes.ir/?p=4892

الفبای بیهوشی

15 Oct, 09:52


نام پرفسور « والدمن» برای علاقمندان طب درد ، نامی بسیار آشنا است. قبلا چند کتاب این استاد ( منجمله چاپ ۲۰۲۱ همین اطلس را) را در «الفبای بیهوشی» معرفی کرده بودیم. اما در این پست ،چاپ پنجم اطلس فوق ( سال ۲۰۲۵) که توسط انتشارات الزویر منتشر شده است ، ارائه می شود .
کتاب ۵۱۲ صفحه و حاوی تصاویر رنگی متعدد می باشد و می توانید آن را با حجم ۲۶ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479782884/waldman_PHYSICAL_DIAGNOSIS_OF_PAIN_2025.pdf.html

الفبای بیهوشی

12 Oct, 14:32


کتاب فوق در زمینه « طب درد» زیرنظر پرفسورDawood Sayed از اساتید بیهوشی دانشگاه کانزاس و دکتر Alaa Abd-Elsayed از اساتید بیهوشی دانشگاه ویسکانسین امریکا منتشر شده است. از نویسنده دوم این اثر ، قبلا اطلس ۶ جلدی « مدیریت اینترونشنال درد» را معرفی کرده بودیم .
کتاب ۳۹۰ صفحه دارد و می توانید آن را با حجم ۵ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479714326/Minimally_Invasive_Surgical_Procedures_for_Pain_2024.pdf.html

الفبای بیهوشی

09 Oct, 05:18


توضیحی برای همکاران عزیز بیهوشی :
از زمانی که «کتابخانه الفبای بیهوشی» را دایر کردیم ، بر روی جلد (و تعدادی از صفحات) ایبوک ها ، علامتی از «الفبای بیهوشی» به همراه سال چاپ کتاب درج کردیم ( آنگونه که در عکس فوق مشاهده می کنید ) . هدف این است که مخاطب پیش از دانلود فایل ، از سال انتشار اثر مطلع شود و همچنین مطلع شود که کدام آدم بیکاری اقدام به فراهم آوردن ( و به گفته بعضی ها ربایش!) کتاب کرده است . بنابر این همکاران عزیز لطف کرده و از ارسال مجدد این کتب علامت دار ! برای «الفبای بیهوشی» خودداری کنند و (با این اوضاع درهم ریخته اینترنت ) ما را شرمنده خود نکنند .

الفبای بیهوشی

08 Oct, 08:21


کتاب فوق چاپ دوم « هندبوک بیهوشی قلب اطفال » است که زیرنظر دکتر Viviane Nasr از اساتید بیهوشی دانشگاه هاروارد منتشر می شود. نویسنده فوق اصالت لبنانی دارد ( فارغ التحصیل دانشگاه امریکایی بیروت) و فلوشیپ بیهوشی قلب اطفال است . چاپ اول این کتاب در سال ۲۰۱۷ منتشر شده بود.
کتاب ۳۶۰ صفحه دارد و می توانید آن را با حجم ۱۹ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479617868/The_Pediatric_Cardiac_Anesthesia_Handbook_2025.pdf.html

الفبای بیهوشی

07 Oct, 07:51


ویدئوهای بیهوشی میلر ( قسمت اول)
https://t.me/anesthesianotes/355
ویدئوهای بیهوشی میلر ( قسمت دوم)
https://t.me/anesthesianotes/356

الفبای بیهوشی

07 Oct, 07:49


در پاسخ به سوالات دوستان در مورد ارسال ویدئوهای میلر ۲۰۲۵ : باید بگویم که تاکنون ویدئوهای این چاپ به دستم نرسیده است اما مجددا لینک ویدئوهای چاپ ۲۰۲۰ را (که قبلا در الفبای بیهوشی آورده بودم) در اینجا می گذارم . اگر دقت کنید بسیاری از فیلم ها در هر دو چاپ یکسان هستند. ضمنا اگر دوستان فایل بدون فهرست بیهوشی میلر ۲۰۲۵ را خواستند پیام بدهند.

الفبای بیهوشی

06 Oct, 21:11


سرانجام فایل اصلی ( true pdf ) کتاب بیهوشی میلر ۲۰۲۵ انتشار یافت (به نحوی که به راحتی می توان به شماره صفحات کتاب اشاره کرد و به آسانی می توان در آن جستجو کرد).
-همچنین فهرست مطالب (هیپرلینک) به این اثر افزوده شده است تا دستیابی به سرفصل ها و موضوعات کتاب راحت تر باشد ( اگر از فهرست بدتان می آید حذفش کنید!)
کتاب ۲۷۴۰ صفحه دارد و می توانید آن را با حجم ۹۴ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479588534/MILLER%E2%80%99S_ANESTHESIA_2025.pdf.html

الفبای بیهوشی

05 Oct, 09:14


https://anesthesianotes.ir/?p=7378 password=book

الفبای بیهوشی

03 Oct, 19:34


۵۵ سال پیش اولین چاپ کتاب « مراقبت های تنفسی Egan » منتشر گردید . پرفسور دونالد Egan از اساتید امریکایی طب تنفس هستند و سال تولد وی ۱۹۱۶ میلادی قید شده است . به پاس قدردانی از این استاد ، نام ایشان در عنوان این کتاب ذکر شده است . چاپ سیزدهم کتاب (۲۰۲۵) حاوی مطالب کامل و متنوعی درباره مراقبت های تنفسی است که می تواند برای اساتید و همکارانی که درگیر ICU هستند کمک کننده باشد .
کتاب ۱۳۸۶ صفحه دارد که می توانید آن را با حجم ۲۰ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479510376/Fundamentals_of_Respiratory_Care_2025.pdf.html

الفبای بیهوشی

01 Oct, 15:52


کتاب بیهوشی اطفال که چاپ ۲۰۲۵ آن در اینجا ارائه می شود بیشتر به عنوان « بیهوشی اطفال Cote » مشهور است . پرفسور چارلز Cote از اساتید بیهوشی دانشگاه ماساچوست هستند که به اتفاق دو همکاردیگر( کارگردانی این اثر را به عهده داشته اند و) از سال ۱۹۸۶ اقدام به ارائه این کتاب نمودند.
کتاب حدود ۱۵۰۰ صفحه ( با اضافات رفرنس نویسی ۲۱۰۰ صفحه) دارد که می توانید آن را با حجم ۴۴ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479481434/2025_COTE_A_PRACTICE_OF_ANESTHESIA_FOR_INFANTS_AND_CHILDREN_.pdf.html

الفبای بیهوشی

30 Sep, 05:53


اثر فوق چاپ ۲۰۲۵ کتاب مشهور « اطلس بی حسی رژیونال Brown » است . پرفسور دیوید براون از اساتید بیهوشی دانشگاه کلیولند از سال ۱۹۹۱ اقدام به ارائه این اطلس نمودند. قبلا چاپ ۲۰۲۱ این کتاب در الفبای بیهوشی معرفی شده بود.
کتاب را می توانید با حجم ۲۶ مگابایت از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید:
https://s32.picofile.com/file/8479440250/BROWN%E2%80%99S_ATLAS_OF_REGIONAL_ANESTHESIA_2025.pdf.html

الفبای بیهوشی

31 Aug, 05:28


https://anesthesianotes.ir/?p=1206

الفبای بیهوشی

26 Aug, 05:47


❗️خطاب به رئیس جدید دانشگاه (قبل از مشخص‌شدنش!) ۱
✍️ وحید احسانی

الان که یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه هستی، هم «من» خیلی راحت می‌توانم حرف‌هایم را بزنم، هم «شما» فرصتش را داری که بخوانی، امّا فردا که رئیس شدی، نه «بنده» به این راحتی‌ها می‌توانم خدمت «جنابعالی» شرفیاب شوم، نه «حضرتعالی» فرصت دارید که عرائض «حقیر» را بشونید و نه سنگینی فضا و «ادبیات رسمی و محترم» مربوط اجازه می‌دهد که چنین نکات و پیشنهادهایی مطرح شوند!

قسمت اوّل: مقاومت دربرابر نقش «همه‌چیزدان»!

الان که عضو هیئت علمی گروه علمی خاصّی هستی و در حیطۀ محدودی متخصص محسوب می‌شوی، صرفاً در موضوعات مرتبط با همان حیطۀ محدود مورد مشورت قرار می‌گیری و در نشست‌های تخصصی همان حیطه سخنرانی می‌کنی؛ بدیهی است که «رئیس‌شدن»، شما را در سایر حیطه‌ها متخصص نمی‌کند!

متأسفانه، هر کس رئیس می‌شود، در هر همایش و نشستی که شرکت کند، قبل از سایرین به پشت تریبون می‌رود و دربارۀ موضوع جلسه (که معمولا به حیطۀ تخصصی‌اش ارتباطی ندارد) دُر می‌افشاند؛ با تشریح مسئله آغاز و به بیان راهکارها ختم می‌‌کند، بعد هم چون خیلی سرش شلوغ است و فرصت ندارد سخنرانی متخصصان آن حیطه را (ولو اینکه چهره‌های ملّی و از شهرهای دیگر دعوت شده باشند) بشنود، جلسه را ترک و به پشت میز ریاستش می‌رود [۱]

تا جایی که می‌فهمم، این رفتار وهن علم و تخصص است و تا زمانی که مسئولان دانشگاه (به‌ویژه رئیس) از آن دست نکشند، از مسئولان بیرون از دانشگاه نمی‌توان انتظاری جز این داشت.

متوجه هستم که همۀ مشکل به شخص رئیس مربوط نمی‌شود؛ فرهنگ، روابط و ساختارهای ما به‌گونه‌ای هستند که رئیس را به سمت این رفتار سوق می‌دهند؛ لطفاً مقاومت کن و به رعایت حیطۀ علم و تخصص پایبند باش.

ممکن است شما که مثلاً استاد فیزیک محض هستی، بدون اینکه کسی بداند، مطالعات و دانش بسیار زیادی نیز در حیطۀ محیط زیست داشته باشی، امّا حتّی در این‌صورت، اگر متخصصان، کنشگران و سمن‌های زیست محیطی را دعوت کردی، برای آنها در مورد محیط زیست (اهمّیت، چیستی وضعیت، چه باید کرد و ...) سخنرانی نکن.

حضور رئیس دانشگاه در برنامه‌ها فواید زیادی دارد، رسمیت و اعتبار آن را افزایش می‌دهد امّا از «رئیس» فقط این انتظار می‌‌رود که نهایتاً در حدّ «5 دقیقه» به مدعوین و حضار خیر مقدم و به برگزارکنندگان خداقوّت بگوید (به‌هیچ‌وجه وارد مباحث تخصصی نشست نشود).

در این رابطه، پیش‌ازاین یادداشت مجزای دیگری هم منتشر کرده بودم، اگر مایل بودید، مطالعه بفرمایید [۲].

پانویس‌ها

[۱] حتما همۀ دانشگاهیان کشور نمونه‌های متعدّدی از این رفتار را در دولت‌های مختلف مشاهده کرده‌اند. به‌عنوان دو نمونه از رئیس‌های دانشگاه در دولت‌های دوازدهم و سیزدهم، به چشم خودم دیده‌ام که نشستی بسیار تخصصی با دعوت از متخصصان ملّی موضوع (چیزی شبیه همایش) در دانشگاه برگزار شد امّا رئیس دانشگاه که رشتۀ تحصیلی و تخصصش هیچ ارتباطی با موضوع نشست نداشت و اگر رئیس نبود احتمالا حتّی به‌عنوان شنونده هم به چنین نشستی دعوت نمی‌شد (چه برسد به‌عنوان سخنران)، آمد، قبل از سایرین پشت تریبون رفت، حدود یک ساعت از وقت برنامه را گرفت، به زعم خودش همگان (شامل سخنرانان مدعو که متخصصان آن حیطه در سطح ملّی بودند و از سایر شهرها دعوت شده‌ بودند) را از سیر تا پیاز موضوع مطّلع کرد و بدون اینکه بنشیند و به پرسش‌های احتمالی شاگردانش (شامل سخنرانان مدعو) پاسخ دهد، رفت!

[۲] ببینید: «همه‌چیز» را «رئیس» داند! (عصر ایران)

👈 چنانچه با محتوای یادداشت موافقید، لطفا بازنشر دهید؛ باشد که دیده و مؤثّر واقع شود.

ادامه دارد ... (به امید خدا)

💢 پویش ملی دوباره دانشگاه با هدف اصلاح روال‌های حاکم بر سیاست‌های وزارت علوم حرکت خود را آغاز کرده است. در این مسیر به همراهی تمامی شما دانشگاهیان دغدغه‌مند نیازمندیم.
https://t.me/dobarehdaneshgah

الفبای بیهوشی

18 Aug, 07:12


کتاب فوق مروری است بر مطالب کلیدی بیهوشی که در دو جلد پایه و پیشرفته منتشر شده است. نویسندگان (برگر و فریمن) از اساتید بیهوشی دانشگاه های جورج واشنگتن و جورج تاون امریکا هستند که چاپ اول این کتاب را ۱۰ سال پیش منتشر کرده اند . مخاطبین اصلی این اثر رزیدنت های بیهوشی هستند. اثری که اینجا دانلود می کنید، جلد دوم (پیشرفته) این کتاب است که در قالب PDF converted ارائه می شود .کتاب فوق را می توانید از « کتابخانه الفبای بیهوشی » یا لینک زیر دانلود کنید: https://s32.picofile.com/file/8478427500/Anesthesiology_Core_Review_Part_Two_ADVANCED_2024.pdf.html

الفبای بیهوشی

07 Aug, 10:40


نام استاد زاهد حسین خان و تست ابداعی ایشان تحت عنوان گازگرفتن لب فوقانی (ULBT) نیز همچنان در فصل اداره مجرای هوائی بالغین ،ماندگار است :